Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nederland is weer leeg!

We zijn er bijhijna...Geniet er maar van want Nederland is weer lekker leeg. Even geen lange rijen voor de kassa en kilometers minder files. Het gepeupel is vertrokken in de Vectra naar de camping danwel met Volkswagenbusje naar Noord-Afrika. Natuurlijk draait Nederland probleemloos door. Dat alles wat soepeler en sneller gaat nu het middlemanagement de deur uit is, is uiteraard mooi meegenomen. Wat rest zijn aandacht vragende bejaarden, werkelozen, gezinnen met geldproblemen en kinderloze kantoorpikkies die niet weg mogen in de schoolvakanties. Tot slot is er die kleine groep die op vakantie gaat wanneer het ze zelf uitkomt. Dus Geertje Wilders, wakker worden en regel nu dat hek om Nederland! Kunnen we er met de achterblijvers weer een gezellige boel van maken. Zoals bijvoorbeeld op dit filmpje van de 4daagsefeesten te Nijmegen. UPDATE: Op deze manier geraakt het hier natuurlijk nooit leeg...

Reaguursels

Inloggen

@vinque

je bedoelt Prora, voor 20.000 man...

Nooit helemaal afgebouwd en nimmer in gebruik genomen als vakantiebestemming (was wel de intentie).

nl2dav | 27-07-05 | 23:20

Europese wegen zijn weer onveilig als nederlanders met hun sleurhutten massaal naar het zuiden trekken!
En natuurlijk overbeladen van de kratten heineken,de piepers,toiletpapier,frisdank,blikgroentea,nee deze olanders hebben voedsel mee voor een heel jaar!
Ach en SHELL-TEXACO en de Min van poen lachen zich rot,lekkere hoge benzine pryzen
dat spekt de schatkit toch????????

nummertje | 27-07-05 | 08:42

Het is wel stil in Ned met uitzondering van de dieren asiels
En in de blijf van mijn lijfhuizen.
Die meiden willen niets eens uitgehuwelijk worden voor 5 schapen.
Pa kwaad en neef kwaad.
Wel link voor die meiden eerwraak????

yes | 26-07-05 | 20:46

@tesslaatje

Een direct diepe zee is toch wel kindvriendelijk?

Mike in het zwart | 26-07-05 | 00:23

Over Amerikanen met overgewicht gesproken. In een pretpark in Florida gezien dat je een soort golfkarretje kan lenen om rond te rijden. "Handig voor ouderen" dacht ik nog. Komt even later een compleet gezin, type "moddervet trailer trash" langsscheuren. Dikke pret in die pretparken.

BASinnic | 25-07-05 | 14:59

Vanmorgen 11 uur Slotervaart/Overtoomse Veld in Amsterdam. Dorst er mijn auto niet te parkeren omdat het volstrekt uitgestorven was. In Marokko moet je deze dagen niet zijn.

ventus_aqualis | 25-07-05 | 14:46

Australie is niet duur als je maar in hostels gaat zitten, maar ja, dat is voor de gemiddelde hangoudere geen pret met allerlei jong tuig om je heen zoals ik.

tesslaatje | 25-07-05 | 14:27

@hangoudere
We gaan met z'n tweetjes daar naartoe. we gaan voor een mix tussen hostels, bread&breakfasts en op z'n tijd wat luxe. Dat het vrij prijzig gaat worden weten we, maar het is voor mij écht de vervulling van een jongensdroom.

Wat we allemaal op gaan zoeken, weet ik nog niet, maar we gaan in ieder geval uitgebreid naar het Great Barrier Reef. Hopelijk met zicht op een Great White in de verte...

Lof der Zotheid | 25-07-05 | 14:12

@Lof der zotheid
Australië is een prachtig land! Maar als je in hotels moet verblijven, moet je wel ff denken aan wat extra pegels, want dat is daar erg duur.
Mijn dochter woonde er zes jaar, dus ik heb het leren kennen bijna als een Australiër, met zelfs een eigen auto met Australisch kenteken.
Helaas, helaas, ik ben verslingerd geraakt aan dat land! We hebben er nou vrienden wonen, dus ik ben er niet voor het laatst geweest.
En pas wel op dat je de boel niet te licht opneemt, want de natuur en het klimaat zijn daar niet mals. Effe alleen ergens naartoe en niet zeggen waarheen je gaat, kan je letterlijk je leven kosten, want er wonen op dat enorme eiland ongeveer net zoveel inwoners als hier in dit kudtlandje. Je bent dan ook voordat je het weet, mijlen van de bewoonde wereld. Effe een been breken is doodgaan, want effe mobiel bellen kun je daar niet in de meeste gebieden. Veel te uitgestrekt. Alleen met satelliettelefoon, maar dat is een kostbare uitrusting.

Hangoudere | 25-07-05 | 13:41

@Jap

Ik vrees dat het aantal dunne Amerikanen uit sterft. In NYC valt het nog mee (NYC , dat is pas de plek voor lekker eten!!!!), maar Las Vegas vond ik een zeer droevige vertoning van rondwaggelend 50 kg overgewicht.

WAT je wel heel goed kan doen in Las Vegas... gebruik maken van die coupons. Vaak heb je van die coupons waar je voor de prijs van 1 met zijn tweeen kan eten.

En parkeren is overal gratis... je kan je auto bij elke willekeurige casino-garage kwijt.

Zie hier factoren die maken dat de Yanks zo dik zijn

FNV-lidaf | 25-07-05 | 13:40

Wat is er nou mooier dan een avondje matten met de juten op je 16e? En pliesie gaat ook naar huis met een gevoel van "nou hebben we toch maar mooi een massarel in de kiem gesmoort he!" Iedereen tevree!

pietro | 25-07-05 | 13:36

Kuhio beach lekker rustig en niet ver van ons hotel.
En over amerikanen, je hebt zat 'dunne'amerikanen hoor. Valt me wel op, dat ze of erg mager zijn, of veel te vet. Maar ja ik ben zelf ook niet bepaald de vetste.

de Japanner | 25-07-05 | 13:34

Voor achtbanen in LA moet je bij Magic Mountain zijn. (Als ik mij goed herinner ook van Six Flags). Superman The Escape b.v. is gaaf. Het is eigenlijk geen achtbaan maar gewoon een lanceerinrichting :-)
San Francisco? Probeer eens The Stinking Rose, een knoflook restaurant. The Haight-Ashbury district (hippies, punks en skaters) kan ik ook aanraden. En ga naar Twin Peaks, magnifieke uitzicht over de stad.
Bij de weg, als je van LA naar SF rijdt neem dan Highway 1 langs de kust en schiet eens zo'n vissersstadje in langs de kust. Amerika in z'n meest orginele vorm..
Monterey, Santa Cruz, Palo Alto, Sausolito, etc. Ten noorden van SF is het ook erg mooi

BASinnic | 25-07-05 | 13:31

@Jap

Ok.... BTW... die blonde schonen aan de zijden van de Jappen waren volgens mij veels te dun om Amerikanen te zijn.

Dat viel me ook op in Hawaii.... dat de locals gelijk de afschuwelijke eetgewoonten van de Amerikanen hebben overgenomen.... erg veel overgewicht al daar.
Op zich wel grappig... dan zie je zo een boedah-jochie op een surfplank.

@Lof

Nog een tip... volgens mij is het the North Shore... waar je de pipeline.. dus een hele grote golf .. hebt.
En Hanauma bay... is een echte aanrader om te snorkelen.

Voor tripjes kan je het beste even verschillende foldertjes bekijken... zeker wat een dagtrip naar de big island betreft... uiteindelijk hadden we 100 dollar meer betaald dan gehoeven... dus kijk en vergelijk is op zijn plaats, maar pas op voor de beunen.

FNV-lidaf | 25-07-05 | 13:30

Wakiki

de Japanner | 25-07-05 | 13:23

@Jap

Maar waar was dat??? Welke stad/welk eiland?

FNV-lidaf | 25-07-05 | 13:21

@FNV,

Ik verbleef meesrtal in het Prince hotel op Hawaii deze heeft een uitstekend restaurant met Hawaii cuisine, en niet alleen varkenspoten. Echt een aanrader en nog betaalbaar ook

de Japanner | 25-07-05 | 13:19

@Lof

Dank ook,voor je tips. Wat restaurantjes op hawaii betreft vind ik het moeilijk... In elk geval is het duidelijk dat je voor het eten niet naar Hawaii hoeft te gaan.... ik heb wel eens een buschauffeur gevraagd naar goede cuisine en hij komt dan met de naam van een of ander pizzeria aanzetten.
En verder hebben ze geloof ik lokale specialiteiten als varkenspoot... beh...

En zoals je van de Jappanner al hebt begrepen, heel veel Jappen dus ook veel sushibars/karaoke etc.
Ik moet ook zeggen dat ik fruit heel duur vond... ik ging er in mei, misschien ligt het aan het seizoen. De supermarkt is er duur omdat ze alles moeten laten overvliegen.
Waikik beach doet qua winkels in het geheel niet onder voor 5th Avenue in Manhattan.. komt ook door de Jappen die verzot zijn op luxe spul

Ik ben ook in Las Vegas geweest... niet te lang blijven dan wordt je gek... stikt er van de dikke Amerikanen, maar Las Vegas moet je eens in je leven gezien hebben.
Wat je wel moet doen is meteen een auto huren en dan naar de Hoover Dam en Lake Mead rijden... naar de Grand Canyon rij je in ongeveer 5 uur. Ik vrees dat het nu niet zo goed uit te houden is daar.... hitte op zijn ergst.

FNV-lidaf | 25-07-05 | 13:16

was inderdaad weer een gezellige boel vrijdagnacht! Tot het paupervolk van de matrixx (waar op een of andere manier de hele week al de meeste rotzooi was) zich weer eens niet in de hand had...

prestodegekste | 25-07-05 | 13:15

@FNV,

Nee, de meeste prosti's op Hawaii zijn amerikaanse. Wat wel waar is, is dat 70% van de inkomsten wordt gecreeerd dor de daar komende japanners. ook zijn heel veel hotels en andere vakantie bedoelingen in handen van Japanners
In Tokyo werken trouwens redelijk veel neederlandse prosti's, goed verdienen daar he, handel heeft altijd al in 'ons' bloed gezeten. Oh ja, trouwens de meeste neederlandse prosti's werken offcieel als annimeer meisjes in Japan, prostitutie is offcieel verboden

de Japanner | 25-07-05 | 13:07

@FNV-lidaf
Heb je tips geknipt en geplakt, bedankt! Had 'm nog niet gezien, voordat ik mijn andere postje plaatste...

Nu ben ik op allerlei plaatsen geweest daar, maar niet op het strand. Daar kan ik dan ook weinig over vertellen. In ieder geval heb je er wel strand. Dit is openbaar. Je ziet er dan ook commercieel aangeboden ligbedjes e.d. Dus handdoek en de rest van je spullen mee en chillen in het zand!

We hebben wel een aantal leuke plekken langs de waterkant ontdekt. Eén daarvan op een boot. (ik zoek de naam thuis ff op, was nl. een aanrader!) In de Olympische haven en omgeving kun je je op een stadse manier (slenteren, hapje, sapje, etc.) uitstekend vermaken aan de waterkant.

Wat verder een aanrader is, naast de Bahia Beachclub en Carpe Diem (rechts in de hoek wanneer je vanaf het strand naar de Bahia kijkt) zit in de hoek een Italiaans designrestaurant. Wij hebben hier niet gegeten, maar ons uitstekend vermaakt op het loungeterras. De flessen Rosé met bubbels (betaalbaar, ca. ?12), de loungebanken, de supermooie designinrichting, het zonnetje en het uitzicht op het strand gaf ons een eurocard/mastercard gevoel..... onbetaalbaar!

Lof der Zotheid | 25-07-05 | 13:03

nou.. mijn vakantie heb ik dus doorgebracht bij de 4daagse feesten..

paddo | 25-07-05 | 13:03

@test

Komt me goed uit want ik ben een waterrat. Hoe is het bij Nueva Mar Bella???? Ik las dat er een nudistengedeelte is.. toch niet het hele strand door?

FNV-lidaf | 25-07-05 | 12:58

@Japanner...

Ja het STIKT er van de Japanners... wat mij ook opviel.. heel veel hoeren. Dan loop je rond ik Waikiki en je ziet van die kleine Japanse mannetjes met aan hun zijde een lange blonde (waarschijnlijk Oost-europese prostituee).

Ik geloof dat de Jappen ook zo een 30% of zo van de bevolking uitmaken.... wat ook mooi is aan Hawaii... de local kids die 's avonds lekker met zijn allen gaan surfen...
surfen is ook door de Hawaiianen uitgevonden... zegt men.
Nee... zou heel graag willen wonen op Hawaii.. niet te lang... maar op 1 of ander manier ben je toch ver genoeg van allerlei shit op de wereld en toch niet te veraf om al te geisoleerd te zijn.
En nogmaals... de stemming is redelijk gemoedelijk... en niet al te veel criminaliteit... de mensen hebben op zich het beste van 2 werelden.. de luxe van een westers land en het paradijselijke van de Pacific.
Maar goed.... Ken Nichols (die Amerikaan van Hawaii die hier asiel aanvroeg)... denkt er natuurlijk anders over en die vindt Pearl Harbor natuurlijk zwaar klote

FNV-lidaf | 25-07-05 | 12:55

Barcelona heeft een kutstrand, rotzand en heel klein, maar wel lekkere zee, is meteen diep. Niet echt kindvriendelijk dus.

tesslaatje | 25-07-05 | 12:53

Nog mensen hier met concrete tips voor hawaii/californie? En dan bedoel ik niet de voor de hand liggende tips/uitstapjes, want die staan al in de lonely planet enzo. Maar meer tips over dat ene restaurantje in Los Angeles, dat ene terrasje in San Francisco, wat (cq welk hotel) moet je écht bekeken hebben in Las Vegas. Weet iemand bijvoorbeeld waar in Californie de spectaculairste achtbaan te vinden is? En waar het meest waanzinnige over-the-top-typisch-Amerikaanse-winkelcentrum? Ben benieuwd naar jullie tips!

Lof der Zotheid | 25-07-05 | 12:52

@Lof

Hawaii bestaat uit verschillende eilanden... onder andere Maui, Ohau (met het zeer toeristische Waikiki, en de hoofdstad Honolulu) , Kahai en dan heb je het eiland Hawaii zelf (tenminste, dat is wat volgens mij The Big Island is).
Naar de Big Island moet je met het vliegtuig (met bv het vootreffelijike Aloha Air ) en daar kan je de Vulkaan bezichtigen en een hele bijzondere tropische omgeving.
Het is zeer dun bevolkt en is ook het minst commerciele eiland.
Surfers kunnen goed aan hun trekken komen op Maui of Ohau. Hou er rekening mee dat Hawaii behoorlijk duur kan zijn... ik heb een tijdje in New York City gewoond en dat is berucht.. maar Hawai is nog een graadje duurder.
Een leuke, enigszins bubblegum film is Blue Crush.. dat gaat over surfer girls op Maui.
De zee is en golven zijn er ongelooflijk... ik kwam surfers van California tegen en die kwamen speciaal naar Hawaii voor de golven.
Vanuit California is reizen naar Hawaii niet zo een veschrikking. Vanuit NY is het afschuwelijk... vanuit California maar 5 uur of zo.

Goede aan Hawaii is toch de vriendelijkheid van de bevolking..... het is allemaal heel gemoedelijk... je hebt wel een soort onafhankelijkheids beweging, maar voor de rest heb je niet het idee dat het daar zo rommelt.

Over Barcelona... is de zee daar een beetje te pruimen? Ik wil de stad bezichtigen, maar ook relaxen aan zee

FNV-lidaf | 25-07-05 | 12:48

Veel te veel Japanners op Hawaii... vond het net de costa del sol wbt hollanders

de Japanner | 25-07-05 | 12:47

Volgend jaar zomer hoop ik mijn eigen Hawaiaanse Tikibar open te hebben.
Aan het water.
(uitnodigingen volgen);)

Pannie | 25-07-05 | 12:41

@FNV-lidaf
1.Waarom geen FNV-lid meer?
2.Barcelona ligt in Spanje, is de hoofdstad van Catalonië, ligt aan zee. Meer weten? ;-) Wat voor soort info zoek je, ben een maandje of anderhalf geleden geweest.
3. Big Island? wasda?

Lof der Zotheid | 25-07-05 | 12:26

@fnv
barcelona is op dit moment echt te warm, daar word je niet vrolijk van! Wel mooi, ramblas, gaudi, ach, koop gewoon een lonely planet of surf wat rond.

tesslaatje | 25-07-05 | 12:25

@Lof

Laat je NIX wijsmaken... Hawaii is fantastisch. Kan niet wachten om terug te gaan. Maak ook een excursie naar de Big Island.

Weet iemand iets over Barcelona? Ga daar binnenkort naar toe en vrees de hitte

FNV-lidaf | 25-07-05 | 12:05

@ Albert Heijn 25-07-05 @ 11:12
eeeh... Zaak verkopen? Extra aandelen uitgeven? Rijke vriending zoeken? Besparen op het uitgeven van bonusmiles? Minder korting met de bonuskaart? Inkopen bij Bas van der Heiden/Dirk van der Broek? Zo maar een paar extragratis tips! Succes ermee!

;-)

@MacManiac 25-07-05 @ 11:13
Heb idd al mindere verhalen gehoord over Hawaii. Beetje het Benidorm van de pacific. Maar al sinds mijn jongste jeugd wil ik een keer naar Hawaii toe. Nu we in Californie zitten, is het nog enigszins betaalbaar een betaalbaar ...*kuch*...

En ach, ik ga in ieder geval proberen te chillen en te surfen daar.

@. Niflheim 25-07-05 @ 11:20
Klopt. Vriendin is één keer alleen naar een supermarktje gelopen. ca. 50 m bij het strand vandaan. Was ook gelijk de laatste keer. Wel aandacht, maar niet van het soort dat je waardeerd. Maar ja, die Rode Zee blijft zo mooi...

Lof der Zotheid | 25-07-05 | 11:58

Nog maar 4 dagen en dan ben ik ook weg voor 10 dagen, maar ik ga Nederland niet uit.

Framoes | 25-07-05 | 11:53

. tesslaatje

Kan je je voorkeursmaten even doorgeven?
Dan regelen we dat.

vinque | 25-07-05 | 11:50

Hallo allen, Inderdaad is het lachen om te zien dat AOW´ers nu ook vertrekken. Alle tijd van de wereld maar nee hoor lekker in het hoogseizoen weg. Kejje tuminste nog hollaans lulluh op de kemping

D.Bader | 25-07-05 | 11:43

Vond het om net voor 10 bij de AH nog best druk, op zaterdagavond :P

Iguana | 25-07-05 | 11:43

@ tesslaatje
Hier in dit huis, haha...

da wizard | 25-07-05 | 11:38

En de mooie mannen dan, waar kun je die vinden?

tesslaatje | 25-07-05 | 11:37

Ik blijf erbij, de politie moet gewoon vaker meteen met scherp schieten, zeker tegen relschopperts.
Even het respect proberen terug te winnen op de hollandsche jongons.
ik bvedoel nu hoeven ze niet bang te zijn voor de turkjes en marokaantjes die zijn namelijk lekker in hun moederland op vakantie. :)

Bravo!

zinloosgekweld | 25-07-05 | 11:37

@ MacManiac
Ik had mijn eigen lekker wijf bij me.
@vinque
Daar geloven in elfjes, dan kun je ze ook alles wijsmaken...

da wizard | 25-07-05 | 11:32

[sarcasm mode off]

MacManiac | 25-07-05 | 11:31

. da wizard

Je kan IJsland proberen. Bijna iedere dame heeft daar een "Topfoef". Je zegt gewoon : "I love Björk" en je maakt al een goede kans.

vinque | 25-07-05 | 11:30

@Da Wizard... geen één lekker wijf? Wat zal jij een kut-vakantie hebben gehad hee!

MacManiac | 25-07-05 | 11:30

@ vinque
In heel Tjechie niet 1 lekker wijf gezien, dus laat dat maar zitten.
Dit jaar wordt het Friesland, rustig in een huisje en een beetje de lokale folklore bekijken...

da wizard | 25-07-05 | 11:26

Ouderen ook nog binnen? Ik zag zaterdag aanzienlijk veel sleurhutten voortgetrokken door AOW-stellen. En die kwamen niet terug... Dat is dus nog een graadje erger: bewust in het seizoen gaan.

St-Eenmans | 25-07-05 | 11:23

@fuckje
Ik deed alsof ik in war was, in het kader van de act.

Flipsen | 25-07-05 | 11:22

@ vinque
dobrze dobrze is Pools. En het valt redelijk mee in Polen en Tsjechie, nooit een rubberen johnny om mijn snikkel hoeven doen.

Igorus | 25-07-05 | 11:22

@Flipsen,
Oh...

fuckje | 25-07-05 | 11:21

@. Lof der Zotheid 25-07-05 @ 11:07

Je bent zeker een kerel? Ik bedoel maar, als je een VROUW bent in Egypte en je loopt ALLEEN oh jongens jongens... Vriendelijkheid zoals je nog nooit meegemaakt hebt. Wel met een bepaald doel natuurlijk ;)

Niflheim | 25-07-05 | 11:20

@Fuckje
Ja.

Flipsen | 25-07-05 | 11:19

@Flipsen,
alle marokkanen naar turkije???????

fuckje | 25-07-05 | 11:18

. da wizard

Neem een degelijke beflap mee.
Anders heb je de smaak van Ersatzborschjsst met de kerst nog in de mond. dobrze dobrze !!

vinque | 25-07-05 | 11:15

"Het gepeupel is vertrokken in de Vectra naar de camping danwel met Volkswagenbusje naar Noord-Afrika."

<PANICMODE ON>
Ja, daar gaat juist om!
Ziet niemand het gevaar dan? Ben ik de enige? In alle grote steden is de volledige Marokkanenpopulatie voor de duur van de zomervakantie terug naar Turkije. Dat maakt het voor de allahvrezende bommenlegger in spe wel erg makkelijk om hopen ongelovige varkens om te leggen zonder het risico te lopen al te veel slachtoffers te maken binnnen de eigen klantenkring, toch? Ik mijd het openbaar vervoer tot na het einde van de zomervakantie. Ik voel me pas weer veilig als ik in bus, metro of tram weer zoals vertrouwd bedreigd, beroofd en bespuugd wordt door de local mocro's. Of ben ik te paranoïde? Zie ik spoken? Ben ik m'n Ritalin vergeten?
<PANICMODE OFF>

Flipsen | 25-07-05 | 11:14

Beste vinque,
Weet je het wel zeker dat het een hotel is of hebben ze daar een sanitaire gelegenheid van 4km voor eenmalig gebruik extra gratis all inclusief zullen we maar zo zeggen!!!!!

Matamores de Derde | 25-07-05 | 11:14

@Lof de Zotheid.... Sterkte met de Amerikanen op Hawaii... wat een lutsers zijn dat daar, net als op Cancun.. "we LOVE Cancun soooo much, course it's sooo American!!!" Ja, wat doe je hier dan?!?!?

MacManiac | 25-07-05 | 11:13

@Lof der Zotheid: patser; ik zit hier voor mijn eigen zaak te zweten... Wat doe ik fout?

Albert Heijn | 25-07-05 | 11:12

Ben net drie weken terug uit Sharm.Ff een weekje wezen duiken. (Overigens geslapen in het Hilton, direct naast de twee getroffen hotels Ghazala en Mövenpick). Egypte is een triest vakantieland, nix te beleven en onvriendelijke mentaliteit. Maar zodra je je kop onderwater duwt, weet je niet wat je ziet. Dus goed hotelletje en een week bootduiken maken en ik heb het naar mijn zin....

Eind augustus drie weekies naar Californie en een paar dagen op Hawaii kijken. Begin volgend jaar uitgebreid naar Australie en hopelijk op tijd terug om nog een weekje te kunnen wintersporten....

DINK zijn bevalt me best !

In de zomer vakantie is het lekker rustig in Nederland, op het werk, op de weg, etc. Soms zelfs gewoon lekker weer. Laat al die sukkels maar tegelijk in Frankrijk in de file gaan staan. Ik ga wel wanneer het weer hier zeker bedroevend is en iedereen weer een jaar lang zwoegend uitkijkt naar drie weken camping in Benidorm...

Lof der Zotheid | 25-07-05 | 11:07

@ tesslaatje
Tja, Fransen zijn en blijven een stelletje egotrippers.
In ieder geval heb je geen last van Nederlandse muziek die de hele avond over de camping rondschalt.
Ik ben zelf op dit moment erg voor Tjechie als vakantieland. Vriendelijk volk, goedkoop bier en een erg mooi land...

da wizard | 25-07-05 | 10:50

wie doet de deur op slot ?? weg is weg

www.pinkpower.nl is nog open

Pinkpower | 25-07-05 | 10:50

geen muur!! dan gooien die duitsers het gewoon vol met water... en verzuupen we met zn alen... OP zich ook wel gezellig...

jan pepernoot | 25-07-05 | 10:48

Altijd weer hetzelfde aan het eind van de zomerfeesten. Daarom bleef ik vrijdag maar liever thuis. Je loopt daar rond met je zatte harsens en denkt: "Hé, daar is lekker veel ruimte, laat ik daar eens gaan staan." En dan, bok, een knuppel op je dak. Nee, feestelijk bedankt.

Gavrilo | 25-07-05 | 10:46

. Matamores de Derde

Die moffen laten ons ook in de steek.
Toerisme in Zeeland enorm teruggelopen. Zitten allemaal aan de Ostsee. Kraft durch Freude. Staat een hotel van 4 kilometer op een eiland daar. Die adolf was me der eentje.

vinque | 25-07-05 | 10:46

@da wizard
Nah, camping is in handen van fransen en er staan ook tsjechen (ja de eu werkt), denen, engelsen en fransen op de camping, gelukkig geen duitsers!
Trouwens, fransen zeiken nog harder dan Nederlanders!!

tesslaatje | 25-07-05 | 10:45

Imhotep.
Ja dat klopt alleen hopen dat er geen Duitse Fallschirm toeristen met hun oude junkers komen

Matamores de Derde | 25-07-05 | 10:43

@ tesslaatje
Nederlanders zijn zeikerds op vakantie.
Elke keer is wel iets niet goed. Ze denken dat alles perfect geregeld moet zijn. Avontuur zoeken en andere culturen verkennen snappen ze niet.
(uiteraard MacManiac + Apollo daarbuiten gelaten).
Maar je werkt dus op een Nederlandse camping, ik heb medeleiden met je...

da wizard | 25-07-05 | 10:38

Ik ga op vakantie en neem mee.....

~Pyro~ | 25-07-05 | 10:36

@da wizard
Ja en dan klagen dat fransen geen nederlands spreken. Vandaag kwam er zelfs iemand bij de receptie die vond dat er een Nederlandse arts op de camping aanwezig moet zijn, ja kom nou gauw!

tesslaatje | 25-07-05 | 10:33

@ Matamores, je bedoelt Koude Oorlog stijl?

Imhotep | 25-07-05 | 10:32

Ik ga niet met vakantie, ik moet op Nederland passen. Wil de laatste vakantieganger het licht uit doen?

Billy Surf | 25-07-05 | 10:31

Tis zelfs in Rotterdam verbazend leeg en gezellig.

vinque | 25-07-05 | 10:30

Ik heb echt te doen met de bejaarden in Nederland. Die in verzorgingstehuizen dus.

Niflheim | 25-07-05 | 10:30

Hier in Grunn is't lekker rustig, houden zo!

fuckje | 25-07-05 | 10:30

Hek? hek? nee joh gracht maken en daarna een muur neerzetten even ophogen met puntige stengels en een finisching touch met oudhollandse prikkeldraad met hoogspanning. Kom dan maar eens binnen moehahaha

Matamores de Derde | 25-07-05 | 10:29

Rellen moeten ze in het oosten ook nog leren, gebeurt weinig spannends.

Peduhr | 25-07-05 | 10:26

@Apollo, nou dan moet ik je tegengekomen zijn! hehe
Mijn rondje: Cancun-Chitzen Itza-Merida-Campeche-San Christobal-Doorsteek naar Guatemala:->Antigua- Weer Mexico->Flores-Belize(caye Caulker)-Tulum-Playa del Carmen- Cancun... heerlijk!
.
Ik doe het zo weer!

MacManiac | 25-07-05 | 10:24

Ik vind een bommetje op alle nederlandse campings een beter idee dan een hek om Nederland.

Specht | 25-07-05 | 10:24

Ik kan elke week weg als ik wil. Daarom ga ik regelmatig naar mijn sleurhutje op zijn vaste plek op het vliegveld. Kist in en de lucht in. Zweeft, dus heeft geen motor.
En weet je wat zo gek is? Je komt daar helemaal niemand tegen! Alleen een paar buizerds af en toe en verder wat windgeruis en verder helemaal in je uppie. Wie vrijheid wil ervaren, zou dit ook eens moeten doen!

Hangoudere | 25-07-05 | 10:21

ik spaar echt niet voor een huis. Hmm waar spaar ik eigenlijk voor, waarvoor werk ik dan.... huh :S ...

Xaio | 25-07-05 | 10:20

@ Brullio
En dat samen met andere Nederlanders op een Nederlandse camping met Nederlands voedsel en lekker naar Nederlandse muziek luisteren.
Blijf dan thuis...

da wizard | 25-07-05 | 10:20

@MacManiac
Je hebt gelijk, je kunt beter naar Sharm-el-Sheik gaan in het bommenseizoen.

Hangoudere | 25-07-05 | 10:19

Ik snap die mensen niet die 50 weken hard werken voor hun huis (terwijl ze nooit thuis zijn), om dan in 2 weken al het gespaarde geld uit te geven voor 2 weken 'vakantie', oftewel: verplicht gezellig met zijn alle op een kluitje.

Brullio | 25-07-05 | 10:17

@ Macmaniac, ook ik heb een rondreis mogen genieten, o.a. Yacatan, Belize en Guatemala om daarna een week in een 5 sterren resort te mogen pochen

Apollo | 25-07-05 | 10:14

-edit en weer gesloten-

MacManiac | 25-07-05 | 10:08

BAH, iedereen is met vakantie. zit je de hele dag op het werk GS te F5-en.
En dat Nijmeegse opstootje is het downloaden niet waard. Een beetje knuffelen met de kit tsj.

Puntenslijper | 25-07-05 | 10:08

Ga je gisteren voor je lol naar de Formule 1 op Hockenheim om een gezellig middagje je oren te pijnigen... kom je al die burgerlijke Nederlanders in één grote sleurhuttenparade tegen. Wel weer leuk om ze voorbij te scheuren alleen jammer dat ze binnenkort weer terugkomen, gelukkig ben ik dan een tijdje per vleigtuig weg

bogie | 25-07-05 | 10:06

En iedereen met een sleurhut achter zijn reet aan moet echt eens aan zijn voorhoofd voelen. Voor je lol 80 rijden en dan slapen in een te kleine ruimte vaak ook nog met jankende kids die naar huis willen is niet echt mijn idee van een rustige vakantie...

da wizard | 25-07-05 | 10:05

Vind het wel fijn zo lekker rustig als ik naar me werk ga :D Lekker handig geweest om voor de schoolvakanties te gaan :).

Geen drukke takenhofpleinen nu, zowiezo geen drukte op de weg. Alles flex dus!

Xaio | 25-07-05 | 10:04

Ik snapte dat bij die 4daagse rellen niet zo goed. Heb je een paar zwaar irritante speedhoofden die het op een slaan zetten, grijpt de politie in, gaan de xtckoppen zich solidair tonen met die snuivertjes? Het zal wel. De wouten doen het zo nooit goed.

heldje | 25-07-05 | 10:04

Hoera Nederland is weer van ons. Jaren vijftig-zestig zijn tijdelijk terug.
Geen files, maar belangrijker nog de dubbele pasppoorthouders maken momenteel de bling met hun bling bling bmw's in Casablanca en omstreken.

Deze weken zijn om te koesteren, als de R weer in de maand is zitten we wederom midden in het gezeik.

style.councillor | 25-07-05 | 10:03

dat van die bouwvakkers die op je bumper rijden mer zeer hoge snelheid om 30 sec???winst te boeken is waar die moeten ze maar eens flink aanpakken en ook die moeders die langs komen razen omdat ze thuis te laat vertrekken met de kinderen ergo gevaar voor de kinderen!!!!!
p.s ik ben ook niet roomser dan de paus ik maak ook fouten in het verkeer maar niet doelbewust

jefke | 25-07-05 | 10:03

Altijd gezellig dat uitgaansvolk. Kunnen ook niet 1 vierdaagse zonder knokken...

da wizard | 25-07-05 | 10:01

inderdaad een useloos filmpje. Wat moet ik ermee? Is de echter redactie soms ook op vakantie?

Roque | 25-07-05 | 10:01

@ Macmaniac, Juist ! Ook dit jaar ga ik in November naar Playa del Carmen. Hoop echter wel dat de bar dan weer opgebouwd is.

Apollo | 25-07-05 | 09:59

Zeg laat Friesland en Limburg er dan ook ff buiten, het moet binnen de Muur wel winstgevend gaan

Imhotep | 25-07-05 | 09:56

Ik was vandaag in 30 minuten op m'n werk terwijl ik er normaal een uur over doe. Heerlijk! Eindelijk niet meer van eikels in die bouwvakbusjes die met 140 op je bumper hangen en met hun "links rechts links rechts, dan ben ik 30 seconden sneller thuis" mentaliteit weer een file veroorzaken.

-=PyP=- | 25-07-05 | 09:55

Ik mag me gelukkig rekenen tot de garde die op vakantie gaat wanneer het ze zelf uitkomt. Welke mongeaul gaat trouwens naar de cariben tijdens het hurricane-seizoen... (wat een lutsters) Dat doe je natuurlijk tijdens de kille koude regenachtige hollandse herfst natuurlijk!

MacManiac | 25-07-05 | 09:54

het is alleen zo verrot jammer dat die volkswagenbusjes weer terug komen ,gevuld met goed verstopte neefjes ..

Wiebenik? | 25-07-05 | 09:53

doei Morinex...

Anyway, ik ben al geweest, en vroeg gaan betekent tevens gelijk vakantie met de Denen. En dat zijn pas geyle bReEzAh sletjes!!!!!!

JasonX | 25-07-05 | 09:52

Ik werk in Frankrijk op een camping en ja hoor, ik zag al die chagarijnige gezichten alweer aankomen dit weekend. 15 uur in de auto, met jengelende kinderen achterin en dan ook nog file met 30 graden! Wat doen die mensen zich aan? Hmm Nederland is nu wel kindervrij en alle honden zitten in het asiel, misschien kom ik eerder terug en gooi daarna dat hek er maar omheen!

tesslaatje | 25-07-05 | 09:52

Het was idd een verademing wakker worden vandaag, de rust de stilte, geen gillende k*tkoters, geen crossende moeder-coureurs die met 50 km langs de school karren in hun boodschappenwagentje.

Thygros | 25-07-05 | 09:52

Was ik bij. Het hing al in de lucht. De jeugd van tegenwoordig kan niet zo goed tegen coke.

Traag | 25-07-05 | 09:51

Donder op met Geert.
Ik ga voor Van der Laan, daarvan weten we bij voorbaat al dat we er niets aan hebben.

geitenneuker | 25-07-05 | 09:51

Het zijn de Nederlanders die weg zijn he?
Dus laat dat hekje maar ff achterwege.

Dikke tieten | 25-07-05 | 09:50

-edit: last ever-

Morinex^w00pie | 25-07-05 | 09:49

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen