achtergrond

Geenstijl

Help Hans Timp gaat ons pakken!

stuppidEven de post behandelen... Heel soms maakt iemand zo zwaar misbruik van de gratis GeenStijl-dienstverlening dat we hem de toegang tot de site ongezien ontzeggen. We snappen best dat de Riaggs onderbezet zijn maar aan labiele types hebben we maar 1 juist advies en dat is: val eens lekker dood. Zo ook Hans Timp, die sinds 2004, toen hij gebanned werd, dacht dat GeenStijl uit de lucht was. Echter, meneer kwam voor het eerst weer eens buiten de deur, achter een andere pc, en zag dat we nog gewoon actief zijn! Dat is dan even schrikken. Dat die levenslange ip-ban de juiste beslissing was, blijkt maar weer eens:



Van: Hans Timp Antwoordadres: Hans Timp Aan: info@geenstijl.nl Datum: 25-jun-2005 16:41 Onderwerp: IP's & DoS

"Hehehee, kom ik er op eens achter dat Geenstijl.nl een listig truukje bedacht heeft om IP's te weren. Mag ik even de naam van de Geenstijl-directeur? Geef die maar gewoon - ik kom daar toch wel achter, DUS kies ik nu even voor de kortste weg. Ik hoop niet dat ik voor een langere weg moet kiezen - dan heb je namelijk kans dat mijn vriendjes in Rusland, China, Thailand, Indonesië, Maleisië en Japan allemaal ineens tegelijk naar geenstijl.nl gaan. Daar moet je toch niet aan denken..."


En een uurtje of wat later:

Van: Hans Timp Antwoordadres: Hans Timp Aan: info@geenstijl.nl Cc: donner@cda.nl Datum: 25-jun-2005 17:19 Onderwerp: herhaald verzoek Ik vroeg om NAW van de geenstijl-directeur. Ik verwacht dat aan dat verzoek gehoor gegeven wordt.

Ik snap best dat jullie jezelf de meest intelligente wezens ter wereld vinden, maar begrijp mij ook één keer héél goed: dat zijn jullie niet.

Je mag van mij best de -edit- Piet Hein Donner in z'n -edit- neuken, dat wil die -edit- namelijk maar al te graag, maar aanvaard dan ook de consequenties. Hans


Antwoord: Hans, knap dat je er na 16 maanden achter bent dat we gewoon nog leven! We wachten eveneens met smart op de consequenties van het CC:en van dreigmails aan die Donnert... Trouwens, wat een mooie gedichtjes plemp je toch online! UPDATE: Hans schrijft wel vaker brieven...

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.