Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Aanval moslimzender geopend

miket.jpgDe moslimzender NMO, die maar liefst een miljoen euri in de soap Onderweg naar Mekka steekt, heeft het maar zwaar. De multiculti zender krijgt zoveel subsidie dat ze bij Allah niet weten hoe dit er allemaal doorheen te jassen. Opvallend, daar de NMO nog niet zo lang geleden klaagde over chronisch geldgebrek. De 4,8 miljoen euri subsidie zou lang niet toereikend zijn voor het uitzenden van hoofdzakelijk herhalingen. Gevolg? Gedwongen ontslagen. Begin dan maar bij de moderators van hun forum, dat net zo druk wordt bezocht als de Kalahari woestijn. De VVD heeft blijkbaar genoeg van al dit geknuffel en eist de 1 miljoen euri terug. "Als de NMO het geld niet op kan krijgen of aan iets relatief zinnigs weet te besteden, behoort dat geld terug te vloeien in de staatskas,"aldus het liberale Kamerlid Örgü. Grappig, zelfs moslims vinden de NMO zuigen: "want wat zij brengen heeft werkelijk niets met de islam te maken. De laatste jaren kijk ik zelden. En als ik een keer kijk, dan zap ik weg." Gelukkig komt er in september een tweede moslimomroep bij...

Reaguursels

Inloggen

@witvoet
leest slecht, maar als je het in 30 seconden zegt zijn de mossels WEL even stil...

Broolio | 20-06-05 | 09:13

Wikipedia:
Van kanker spreekt men als aan 3 kenmerken is voldaan:
1. Er zijn cellen die zich ongecontroleerd vermenigvuldigen en dit blijven doen.
2. De groei van deze cellen respecteert niet de natuurlijke grenzen in het lichaam (doorgroei buiten de oorspronkelijke plaats).
3. De zich zo delende cellen verspreiden zich ook naar ver weg gelegen plekken in het lichaam door verspreiding via een natuurlijke holte.

vervang cellen door moslims, en lichaam door nederland, en voila... het bewijs dat je moslims Zou Kunnen vergelijken met K.

Het openzetten van media en regering voor moslims is gelijk aan opengooien van de natuurlijke holtes van het land. Niet doen dus. We zouden de NSDAP ook geen zendtijd geven.

Moslims zijn bezig met een nietsontziende kolonisatie van de westerse wereld, voorzover mogelijk. Onze naiviteit en openheid zorgt ervoor dat 'cellen' diep in ons weefsel plaatsnemen, daar zich 'onbeperkt vermenigvuldigen', waarna ze zich intern verplaatsen naar nog niet verziekte gebieden, daarmee bestaande organen wegdrukkend en uitendelijk het hele lichaam overnemend.

Moslims zijn dus, in a strange and mysterious way, vergelijkbaar met K!

Broolio | 20-06-05 | 09:10

Pleit wel voor de geitenneuquers dat ze het niks vinden. Weleens gezien, en 't had het niveau van Tik-tak...

Dirk van der Broek | 20-06-05 | 07:30

@ThaWizzard
Ik neig er over het algemeen toe opwellende neigingen eerst zo goed en zo kwaad als 't gaat rustig op waarde te schatten...
Slechts onder zeer specifieke en extreme omstandigheden ben ik genegen primaire reacties die dergelijk zware implicaties hebben toe te laten in mijn denken en doen.
-
Dus, eh... nee! Jij?

witvoet | 18-06-05 | 18:52

witvoet

Nog Geen moordneigingen?

ThaWizzard. | 18-06-05 | 18:33

@Tha Wizzard
Iedere dag zie ik de oprukkende islamisering in mijn wijk en stad verder vorm krijgen en pluk ik gedwongen de wrange vruchten van die vervloekte en gevaarlijke beweging die maar niet te keren lijkt.
In 010 zullen veel problemen watdataangaat de komende jaren (nog veel) sterk(er) naar buiten komen hetgeen een mooi beeld zal schetsen voor hen die er nog niet iedere dag mee geconfronteerd worden...

witvoet | 18-06-05 | 17:52

Marokkanen dringen antiwesterse houding op

Terreur teistert scholier
door een onzer verslaggevers
AMSTERDAM - Autochtone Amsterdamse leerlingen op lagere en middelbare scholen worden steeds vaker geterroriseerd door antiwesterse Marokkanen en andere allochtone leerlingen.

Dat blijkt uit een onderzoek van de gemeente Amsterdam, die de uitkomsten 'verontrustend' vindt. Niet alleen homo's, maar ook 'te westerse' vrouwen en niet-gelovigen moeten het ontgelden. Op een havo/vwo probeerden strenggelovige Marokkaanse meisjes hun islamitische normen op te leggen aan autochtonen. Op een praktijkschool wordt door Antilliaanse en Surinaamse leerlingen zelfs een schrikbewind gevoerd over de oorspronkelijke Amsterdammers.

Ook neemt de sympathie voor de Palestijnse zaak sterk toe en doen ze 'negatieve uitlatingen over Israël en joden', aldus het onderzoek, dat gedaan is op 25 scholen. De gemeente wilde weten wat de gevolgen van de Van Gogh-moord waren.

Opvallende uitkomst is verder dat vooral Turken en Marokkanen erg aan het radicaliseren zijn. Een kleine groep combineert daar een streng religieuze levensstijl met 'extreme antiwesterse opvattingen en verbitterde ideeën over kansen in de Nederlandse samenleving', aldus het rapport.

Ofwel on-topic: "Opzouten met die kulsubsidies voor Reli-propaganda!"

. witvoet 18-06-05 @ 02:40

Je ziet dus waar de dames en heren MOSLAMS mee bezig zijn. Nog niet genoeg bewijs voor het vertrappen van de "westerse" cultuur?
Hoelang nog voordat echt iedereen wakker wordt?
Incluis een hele stel sufferds in deze pagina.

ThaWizzard. | 18-06-05 | 12:10

het is alleen een kwestie van tijd voordat moslims hier compleet infiltreren alleen zijn er helaas weinigen die dat echt door hebben..

Auk.. | 18-06-05 | 07:56

@preacher
Van diezelfde Ahmadiyya Gemeenschap heb ik sinds een jaar of tien een Heilige Qor'aan staan (met nederlandse vertaling), echter die is in zijn (haar?) laatste versie door het "reguliere" moslim-contactorgaan rucksichtloss de baggerput gewezen... en niet alleen de betreffende "progressieve" nieuwe vertaling... Ook die hele club mensen is volgens woordvoerders van de door de Nederlandse Overhead als gesprekspartner geaccepteerde moslimvertegenwoordigers "veel te liberaal" en vertegenwoordigt absoluut niet "de ware moslim". Juist ook op gronden die afgeleid kunnen worden uit de door jouw (dankbaar!) gegeven link.

witvoet | 18-06-05 | 04:51

Hmm... en "is de sleutel" zal ongetwijfeld ook wel "zijn de sleutels" hebben moeten zijn... (Heil Kommaneuqer!)
-
Trouwens als "opzichtig" de plaats kreeg in jouw posting die het verdienen most, heb ik daar nog best een dubbel vraagteken bij...;)

witvoet | 18-06-05 | 03:52

Hierboven hebben "ontspant" en "bouwt" het voor mekaar gekregen niet in meervoud te verschijnen...

witvoet | 18-06-05 | 03:45

@preacher
Als de NMO, een omroep waar de grootste gemene deler religie is en derhalve onweerlegbaar de boventoon voert, plannen oppert om de rol van moslims (een groep mensen die een "groep" vormen obv. hun geloofsovertuiging) uit te lichten danwel uit te leggen of te accentueren, dan gaat het juist over religie!
-
Wat het laatste deel van je posting betreft ben ik het meer dan met je eens: humor en zelfrelativering is de sleutel tot communicatie en *kuch* verbroedering!
Dat is nou precies wat wij mi. in 0031 op dit moment heeeeeel erg nodig hebben. Het relativeren van het EIGEN GELIJK...
Als ik met vrienden in gesprek ben over bepaalde (voor sommigen zwaar beladen) onderwerpen of zienswijzen die vanuit "opvatting", "geloof" of "levensovertuiging" tot spreekwoordelijke loopgravendiscussies kunnen verworden gaat het er nu juist om je eigen standpunten aan te vallen... het dynamiet aan te dragen je eigen stellingen op te blazen. Humor en zelfrelativering ontspant. Daar preek je dus absoluut niet voor eigen parochie. Vervelend en moeilijk wordt het wel wanneer niet iedereen daarin kan meegaan. Wanneer eer, (vermeend) superioriteitsgevoel en een gebrek aan relativerende reflectie een muur bouwt die niet te slechten is hebben we een groot probleem...

witvoet | 18-06-05 | 03:37

@witvoet
Waarom zou het meteen religieus moeten worden? Om nou zo opzichtig geld te gaan steken in een programma, dat al zo lang loopt, vind ik ook niet echt kosher en riekt naar propaganda.
Waarom niet een tv-serie ontwikkelen waarin de verschillen tussen de diverse culturen op een komische wijze op de hak worden genomen en overdreven. De film 'Shouf shouf Habibi' vond ik wat dat betreft erg goed geslaagd. Een soort ontluchtingsventiel voor alle spanningen en culturele verschillen die tegenwoordig schijnbaar op de spits gedreven moeten worden.
Of preek ik nu weer voor eigen parochie ?

preacher | 18-06-05 | 03:13

@Jan V
Als iedereen die leeft in Nederland zich nou maar eerst es zou (gaan) gedragen naar die normen waarover geen discussie hoeft te zijn.
En zonder te verzanden in al te veel luchtfietserij of (quasi-)moralistisch geleuter over hoe het leven geleefd dient, denk ik dat het vrij eenvoudig is om het over de kernwaarden en -normen eens te worden. Veel zijn er reeds gestold in geschreven wetten nl.
Er is mi. geen enkele noodzaak evidenties (opnieuw) uit te spreken en God verhoede ze opnieuw te beonderhandelen... Voorzover iemand wil geloven, een religie wil belijden is dat toch geen enkel probleem. Hardstikke mooi. Pak beet wat je beter, sterker en vredelievender maakt. Maar wel binnen het prive-domein!
Er is wat mij betreft geen ruimte voor (geinstitutionaliseerde) religieuze richtsnoeren binnen het publieke!
En wat ik daar persoonlijk van vind heeft niets te maken met het feit dat dat de norm is in 0031!
-
Ofwel on-topic: "Opzouten met die kulsubsidies voor Reli-propaganda!"

witvoet | 18-06-05 | 02:40

@witvoet
Zo zit Nederland in elkaar: jij moet je richten naar mijn normen, ik hoef me niet te richten naar jouw normen.

JanV | 18-06-05 | 02:23

@vander F, 19:14
-
Geenszins!
Ik vind het alleen 'n beetje raar dat ook ik via De Ontvanger meebetalen moet aan religieuze propaganda...
En dat geldt voor welke andere smaak vergif dan ook van hetzelfde.
-
Daarnaast en wellicht meerzeggend acht ik bijvoorbeeld het VERBOD op Godslastering (the Donner-clan goes way back...) een ernstige en onaanvaardbare inbreuk op mijn recht van vrije meningsuiting.
-
"JHWH, Here God, Shiva, Thor en Allah: even bukken alstUblieft!!!"

witvoet | 18-06-05 | 01:58

Ik dan grooete sjewarmaschotel vief golden,

Ome Janus | 18-06-05 | 01:09

De nieuwe directeur van de moslim omroep, A. Kokshoorn, die helemaal geen moslim zegt te zijn, trekt de kar voor tweeduizend gulden per dag.

www.groene.nl/1997/27/jvc_moslimtv.htm...

Ik heb het verkeerde beroep gekozen....

filter | 17-06-05 | 23:03

Laat ze opsodemieteren naar hun klotewoestijn... ik kan het niet anders zeggen...

Prutswerk© | 17-06-05 | 20:27

De tering voor die gekken! Het land ligt op z'n gat, iedereen is aan het bezuinigen, en dan gaat er bakken met geld naar die profiteurs? Eigen volk eerst is zo'n rare leus nog niet.

Harrie N. | 17-06-05 | 20:20

Tering Witvoet, scroll-alert, en dat allemaal om meauhammet te beledigen?

vander F | 17-06-05 | 19:14

En ik maar denken dat de mosselman uit Scheveningen komt...

preacher | 17-06-05 | 18:13

Subsidie op de Mosselvangst
-
"Terwijl het per hectoliter geproduceerde klonterige in de kweekbakken overmatig aanwezige zaad zich elk seizoen weer omzet in een bizarre aanwas zilte geschelpte weekdieren lijken de door de belastingbetaler gepunnikte netten ter beschikking aan de publieke omroepen die veelal vreemdbehaarde publieke vrouwen en dito mannetjes aan een quasiuitkering helpen veel te weinig mossels te vangen en bovendien blijken de met veel subsidiegeld dan nog wel opgedregde mossels tot overmaat van ramp vaak van een veel te onzuivere kwaliteit hetgeen nu ook de Nederlandse Mossel Omroep heeft doen besluiten haar heil te zoeken in nieuwe vormen van bevissing en derhalve dus een deel van de riante stroom belastingeurietjes niet langer steekt in de meer traditionele vormen van mosselvangst zoals daar zijn het buisbeschimpen met krijsend kattengejank of het in hoekieboekie voorlezen uit Mo en Zijn paranoide dagdromen die overigens veelvuldig aan Hem geopenbaard werden terwijl Hij onder het fonetisch genot van het Hem smakkend en smikkelend rimmend kleutertje Zijn ongelovige tegenstanders de kelen in een vloeiende beweging afsneed en dat is nog verdomd niet makkelijk mede getuigende het amateuristische prutswerk van die bejurkte en volledig geflipte macromongeaule varkenspomper die als een ongeschoren zwaar gedeformeerde slagersleerling nulde klas niet minder dan een ware zaagsessie nodig had om in navolging van Mo de Barmhartige ook mijn lieve Theo op gruwelijke wijze te laten stoppen met roken maar daar hebben we het nu niet over daar het onzalig storten van gemeenschapsgeld in de put van gesubsidieerde sportvissers in deze onderwerp pleegt te zijn en dan meer specifiek het kansloos trachten te dempen van dat bodemloze zwarte gat van de Mossel Omroep die zich dus nu ook in weerwil van onze stoere plucheklevende semiliberale bierdrinkers in tracht te kopen in Neerlands nagenoeg bestbekeken pitgenre ofwel de zeep die bestemd is voor ogen oren en grijze smurrie dus nog wel even wat anders dan die uit ongelovige huiden gewonnen zeepjes voor vingers voeten en vagina maar dat maakt weinig uit en is mooi complementair want in mosselland kan men niet rein genoeg zijn hetgeen zich ook reeds tot uitdrukking brengt in het verplichte uittrekken der schoenen waar wij hier in 010 als bemoedigend buiginkje naar de Allahvrezende medemens vorig jaar op 5 december nog stiekem cadeautjes in hebben lopen stoppen naast tal van andere knuffelactiviteiten maar daar gaat het nou niet over bij ieder bezoek aan een als toonbeeld van absolute superioriteit en permanente erectie hoog boven de rest van de bebouwing uitminarettende haatzaaitempels waar ons kleine 0031 zo fijn en zo rap mee wordt volgeplempt hetgeen mooi illustreert dat de behoefte aan nieuwe wegen de mossel te vangen in het publieke net niet meer dan zeer begrijpelijk is en nu dit leuke initiatief van onze naar het westen schijtende nieuwe omroepvrienden dan eindelijk wat vorm krijgt zullen wij dit dan ook eerder moeten toejuichen dan afschieten en ik wens ze daarom ook veel geluk en alle succes toe bij hun streven de religieuze propaganda in 0031 programmabreed haar ingang te doen vinden dus waar hebben we het eigenlijk over??

witvoet | 17-06-05 | 15:50

@Travel; LOL!

Fruitvlieg | 17-06-05 | 14:54

Al Propagandi gaat die 2e omroep heten. Het stimuleert Nederlanders om het ook een beetje van hun kant te laten komen, die integratie. Moslims doen er al jaren alles aan namelijk.

Framoes | 17-06-05 | 14:34

Bijna alle Nederlanders hebben grote schulden, hypotheken etc. oftewel nul comma nul. Moslims zijn rijk, laten wij hun voorbeeld volgen!

Peter R de Dooi | 17-06-05 | 14:05

Toch fijn voor wouter smulbos dat hij een heel gesticht heeft waar lustig het elenbogenwerk, het zagen aan poten en het trappen naar onder ingestudeerd kan worden...

superjan | 17-06-05 | 13:40


@superjan 17-06-05 @ 13:35

Klinkt als een TBS inrichring. Zou kunnen kloppen.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 13:38

NMO en ONM. Wie heeft dat verzonnen?

vanrechtsheeftvoorra | 17-06-05 | 13:37

@TRS>verwardibekdichtgestichting.

superjan | 17-06-05 | 13:35

Straks vinden ze moslimbier uit, let maar op. Of een bos.

Gavrilo | 17-06-05 | 13:32

@ superjan 17-06-05 @ 12:23

Ik heb ook niet de indruk dat Wouter B veel heeft aan de Wiardabekdicht stichting.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 13:04

@superjan
Teveel Brand bier is de oorzaak van mijn onderbuik. Bijkomend voordeel is dat er zich niet genoeg hersencellen meer in mijn bovenkamer bevinden om het gezonde verstand te herbergen.

knutsel | 17-06-05 | 12:39

oh ja, sorry fleisch, het stond er al zo'n beetje.

superjan | 17-06-05 | 12:39

Was deportatie ook niet een probleem i.v.m. geldgebrek?
Mischien een hint.

Dikke tieten | 17-06-05 | 12:39

bron adformatie:

VVD: meebetalen aan soap onaanvaardbaar

VVD Tweede Kamerlid Fadime Örgü vindt het onaanvaardbaar dat de Nederlandse Moslim Omroep voor 1 miljoen euro meebetaalt aan de BNN-soap Onderweg Naar Morgen.
Het Kamerlid vraagt zich af hoe een omroep met een budget van 4,8 miljoen een reserve kan opbouwen van 1 miljoen, terwijl diezelfde omroep veel herhalingen uitzendt en personeel zou moeten ontslaan.
BNN-directeur Laurens Drillich meldde eerder dat de NMO nog een zak geld had staan die ze niet op kon krijgen. Örgü vindt dat het geld terug moet vloeien in de staatskas als de NMO het niet aan iets relatief zinnigs weet te besteden.
De VVD wil al langer dat religieuze organisaties niet langer subsidies en zendtijd van de staat krijgen en de bijdrage afschaffen. Örgü heeft vragen gesteld aan staatssecretaris Medy van der Laan over de bijdrage van NMO aan ONM.
Bron: Medialog.

superjan | 17-06-05 | 12:38

@knutsel> Geert scoort op dit moment vooral punten op niet moslim onderwerpen. Het kampje van lieden die GW verweten dat hij een one issue partij bestiert, is dan ook behoorlijk verstomd. Hoe hij het doet is mij een raadsel, maar het is wel knap hoe hij in zijn eentje zonder telderstichting of wiardibechman stichting op zoveel dossiers onderbouwd zich kan meten met de grotere jongens. Volgens mij is het een kwestie van gezond verstand.
Go Geert!

superjan | 17-06-05 | 12:23

A leuk, Geertje, gaat het toch nog een beetje over moslims.

knutsel | 17-06-05 | 12:17

De NMO is bij uitstek het voorbeeld van een mislukte lachwekkende en geld verslurpende poging van de restanten van politiek correct nederland om de Islam als multicul godsdienst te integreren. Terwijl iedere jan boerenlul dat op z'n klompen aanvoelt, blijft de haags/hilversumse fossiele progressieve kliek krampachtig het maar proberen. Alsof die honderdduizenden schotels op het publieke bestel zouden zijn gericht.
Nederland ten voeten uit; ondertussen staan er 80 gewapende pliesies op de veluwe te geylen om hun frustraties op een loslopende verwilderde kat te botvieren die zich simple laat vangen met een blikje whiskas, terwijl johnny boy de loslopende tbs-ert de hersenpan van een bejaarde in landsmeer aan het inrammen is.
Chapeau!

Lekker Belangrijk© | 17-06-05 | 12:17

GEERTJE!!!!!
ik wist het wel. snik, ontroering.

superjan | 17-06-05 | 12:13

thalassa
nee dan wordt je verplicht de hele dag naar haargrappen te luisteren.

Tubifiks | 17-06-05 | 12:10

Whahahahahahaha. Groep Wilders 33 zetels. Damn. Worden we dan verplicht ook zulk haar op ons hoofd te laten groeien?

Thalassa | 17-06-05 | 12:07

dat zegt iets over die 10.000 deelnemers.

Tubifiks | 17-06-05 | 12:06

Ik vind dat iedereen recht heeft op twee zenders, anders krijg je nooit stereau!

Moslims zijn zo kwaad nog niet en die lollige letterjes onderaan in beeld maken menig dag voor mij weer goed. Ook zo leuk is dat de programma's altijd zo onderhoudend zijn. Dat prachtige kleurenpalet van grijs, bruin en lichtbruin. En al die leerzame momenten.
Heerlijk. En dat heerlijk voortkabbeldende taaltje.
Bijna net zo leutig als bij de NIK en bij de OHM. Altijd lache met die gasten!
Er is maar een clup die nog amusanter is dat zijn de gristenen, die me nu al 40 jaar vergasten op samenzang en toffe praatjes op zondag en zaterdag en als je niet oppast ook op andere dagen van de week.
Waar is mijn touw? Ik ga eens naar mijn boom.

superjan | 17-06-05 | 12:06

ik geloof dat dit wel leuk voer is voor een nieuwe post :d

www.nu.nl/news/542549/10/Poema_niet_ge...

en dan durven zeggen dat de moslims wat achter lopen in de ontwikkeling.... dit is ook een vorm van wereldvreemdheid geloof ik!

prestodegekste | 17-06-05 | 12:06

OT: Zegt dit iets over Wilders of over de Telegraaf?

"Bijna 10.000 deelnemers aan onze lezersenquête vulden op ons verzoek de vraag in op welke partij zij zouden stemmen als er vandaag Tweede-Kamerverkiezingen zouden zijn. De Groep Wilders komt dan met 19,8% als grootste partij uit deze peiling. Dat zou hem 33 (!) zetels in de Tweede Kamer opleveren. Ons lezersonderzoek is overigens niet representatief. "

www.telegraaf.nl/uwtelegraaf/watuzegt/...

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 12:05

@TRS. En hun eigen ondertitelingen in het Arabisch zijn ze niet meer machtig; of je moet een IMAM zijn natuurlijk

Thalassa | 17-06-05 | 12:05

Zodra de nieuwe moslim-sterren stralen gaan jullie allemaal bukken voor die soap.

Don Quichote | 17-06-05 | 12:05

Op de NMO spreken ze waarschijnlijk te vaak nederlands, en dat verstaat de doelgroep niet.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 12:03

Kan de NMO niet naar TALPA? Die blijkt toch dingen op te kopen.

Thalassa | 17-06-05 | 12:03

ze moeten die nmo lekker opdoeken. Waarom denk je dat er zoveel schotels hangen in de buurten waar de gemiddelde huur onder de 300 euro ligt! Ze lopen allemaal naar van die bidzenders uit hun eigen land te staren de hele dag, want ze snappen de Nederlandse ondertiteling vast niet....

prestodegekste | 17-06-05 | 12:02

@Thalassa> of de KKA. Kaal Kopjes Anaal.

superjan | 17-06-05 | 12:00

geef ze gewoon nederland 1, 2 en 3, zal er vroeg of laat toch van komen.

Tubifiks | 17-06-05 | 12:00

Een moslimomroep?

Een gotspe is het!

Brusselmans | 17-06-05 | 11:58

Eigenlijk zouden we een KaalKopjes zender moeten hebben. De KKK. Kaal Kopjes Kanaal :P

Thalassa | 17-06-05 | 11:58

Kunnen we die bevallige pr0nsoldate van vorig jaar niet vragen voor een kolom?

superjan | 17-06-05 | 11:58

@Fleischbaum 17-06-05 @ 11:53

Pas op he! Anders gaan we staken!

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:56

@vmbodropoudt voor jongere zusjes ben ik meestal wel te porren, maar in het geval van Kouwes??? Brrrrrrrrrr

Carpa | 17-06-05 | 11:56

Het is een schande, die moslimomroep.
schoteltje dr bai?

superjan | 17-06-05 | 11:55

@superjan: waarschijnlijk gewoon een perverse viezerik...
Trouwens Kouwes' peniskoker riep ook al de nodige associaties op.

Don Quichote | 17-06-05 | 11:54

@TRS ach valt wel mee, ik was geen fan van Kouwes maar de comments en je afreageren in de comments was wel leuk, zoals Brusselmans al aangaf. En saai, nee dat vind ik het nu ook niet, er zijn periodes dat het leuker is dan andere periodes maar ach, ik vind het nog steeds erg vermakelijk. Maar ik vertrouw er op dat er weer een nieuw kijkcijferkanon komt (wellicht kan Debbie weer eens benaderd worden via de MSN), hoop alleen dat het eerder is dan de volgende pagina van de strip ;-)

Carpa | 17-06-05 | 11:54

Mag ik een ieder verzoeken in ons stamcafé plaats te nemen wanneer je niks on topic hebt te melden.

Fleischbaum | 17-06-05 | 11:53

@ . Carpa 17-06-05 @ 11:43
Er schijnt nog wel een jonger zusje van h'm rond te lopen ergens in msm-land heb ik bij geruchte vernomen.
Misschien dat die wat leuks kan posten zo af en toe?

vmbodropoudt | 17-06-05 | 11:53

@ Gentle

Sarcamse is een stijlmiddel dat niet voor iedereen is wegelegd.

Brusselmans | 17-06-05 | 11:52

@superjan 17-06-05 @ 11:50

Ik zou er wel een poll in willen gooien, ware het niet dat ik vrees voor de uitslag....

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:52

@TRS> Okay laat Niceau dan maar van Kouwes afkomen met z'n vette onafgeveegde aars.
GS moet gered worden. En er is man een man die dat kan. Dikke Dennis alias Kouwes.
Give him a big hand!!!!!

superjan | 17-06-05 | 11:50

@don quichotte> als ik het woord soapbuis lees denk ik direct aan IN JE REET... Ben ik een dokter, een liefhebber of een acteur met bepaalde specialiteit?

superjan | 17-06-05 | 11:48

@Carpa 17-06-05 @ 11:43

Zelfs deaud heeft Kouwes meer humoaah dan veel van de zure GS reaguurders. Sinds Kouwes plat ligt is het toch een beetje saai geworden op GS, vind je niet?

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:47

@Brusselmans. Goh, ik doe aan draaikonterij? Mooi woord! Maar je vindt Pritt nu wel onkundig? De pot verwijt de ketel...

Gentle | 17-06-05 | 11:45

Alle moslims die passen voor de NMO gaan nu dus massaal voor de soapbuis hangen.

Don Quichote | 17-06-05 | 11:44

@TRS hij is deaud, deaud! DEAUD!!! zeg ik je!!! En zo niet dan moettie alsnog!!

Carpa | 17-06-05 | 11:43

@ TRS

Van mij mag Kouwes nog wel een duizendjarige griep oplopen. Het leverde wel amusante comments op.

Nog ff over dat stakingsrecht. Heb het artikel niet bij de hand maar ook aan het met bloed, zweet en tranen verworven stakingsrecht zitten -gelukkig- een boel haken en ogen.

Brusselmans | 17-06-05 | 11:40

"Want wat zij brengen heeft werkelijk niets met de islam te maken." Desgevraagd deelde een woordvoerder mee er ook niet te zijn voor de islam maar voor de moslim.

ventus_aqualis | 17-06-05 | 11:40

@superjan 17-06-05 @ 11:19

Dat is een soort godslastering! Maar daar ik een fan ben van godslastering zal ik het deze keer door de vingers zien. Bovendien, Kouwes is niet dood maar Niceau is er boven op gaan liggen!
Ik verwacht toch een soort van wederopstanding, aangezien het aantal reaguurders op GS toch een consistent dalende trend lijkt te vertonen.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:38

Nog meer!

Zo'n leuk volk namelijk. :)

Mattie | 17-06-05 | 11:35

Ik wil meer moslims erbij in Nederland en meer publieke moslimomroepen!

Mattie | 17-06-05 | 11:34

@ Ahasveros

Erben "netnetnet" Wennemars?

Brusselmans | 17-06-05 | 11:34

Dat hele omroepbestel moet gewoon op de schop. En dan moet er nog iets gebeuren zodat je zeker weet dat niet elke opiniemaker op de loonlijst staat van de PvdA, Groen Links of de sheiks van Saoudi Arabië.

Barbapoeppa | 17-06-05 | 11:34

Vreemde toestanden hier...

Hebben we netnetnet 60 jaar bevrijding van een totalitair systeem gevierd, wordt er diep gebogen voor een ander totalitair systeem...

Ahasveros | 17-06-05 | 11:32

@ Gentle

Pritt's onkunde valt in het niet met het sterke staaltje draaikonterij dat jij in huis hebt.

Brusselmans | 17-06-05 | 11:30

Hier in het Haagsche heb je ook nog TV Midden-Oost, voorheen ook wel bekend als TV West. Vroeger een redelijk leuke zender, met veel haagse items, tegenwoordig een subsidievretend multicultiprul. En ze begrijpen maar niet waarom die kijkcijfers zo tegen vallen. 'Autochtonen' kijken er niet naar, Moslims ook niet want er is geen moslim te vinden in Den Haag die niet minimaal 1 schotelantenne op zijn balkon heeft staan om turkse, marokkaanse of wat dan ook voor zenders te ontvangen. Het wordt inderdaad tijd dat ook hier een eind wordt gemaakt aan het knuffelbeleid.

Carpa | 17-06-05 | 11:30

1 miljoen is tegenwoordig een schijntje dus waar hebben we het over, onm naar bnn ik had gehoopt op meer sex en tieten maar met de moslim inmenging kun je dat wel vergeten kut kut kut Hoe zit het met de belangen van de BNN doelgroep, nu noordzee fm gaat veranderen is er even geen plek meer voor emotionele maatregelen

Mellorenz | 17-06-05 | 11:30

@Gentle 17-06-05 @ 11:12

smoel dicht

Grasmaaier | 17-06-05 | 11:24

goh we hebben een wereldkampioen kinderneuqert. Medy geef hem een omroep!

superjan | 17-06-05 | 11:22

Kouwes is dood. Dus turrug is geen optie.

superjan | 17-06-05 | 11:19

@Gentle 17-06-05 @ 11:12

Kop houden.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:19

@Brusselmans

Zag ik het goed, wil jij nu ook Kouwes terug? Join the club! Sinds Niceau op Kouwes is gaan liggen is de humoaah ver te zoeken hier op GS.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:18

@JanV, ja sorry, je hebt gelijk. Pritt, mijn oprechte excuses.

Gentle | 17-06-05 | 11:17

Gelukkig wordt het land volgebouwd met moskeeen. Zodat we altijd het gejengel van de religeuze bezetter kunnen horen.

ultra-links | 17-06-05 | 11:17

2 NMO's, fijn zo'n echte zuil. Dan hoor je er pas echt helemaal bij in Nederland.

OHM, NIK, de refo's, Stichting Martijn eigenlijk heeft iedereen met een mening, een afwijking of een god wel recht op minstens 2 omroepen.

Goede gedaan Medy!

superjan | 17-06-05 | 11:16

Veel moslims vinden de NMO veel te gematigd, daarom willen ze er vanaf.

TheRealShowstopper | 17-06-05 | 11:16

Op een kromme manier wel respect voor die lui... weten tenminste winst te halen uit de wemoetenweervriendjeswordenmetdemoslim paniek van de overheid...

Krimp | 17-06-05 | 11:16

Als we die 1 miljoen nu in het potje van ProRail stoppen, dan is iedereen blij!

Gentle | 17-06-05 | 11:15

@Gentle
Zeur toch niet zo man! Pritt mag zeker alleen maar tekeer gaan als het overeenkomt met jouw ideeën!

JanV | 17-06-05 | 11:15

Opdoeken die zender, kost teveel en niemand zit erop te wachten. Geef dat geld direct aan BNN die weten tenminste hoe ze programma's moeten maken...

da wizard | 17-06-05 | 11:13

Kijk Pritt, zo kan het ook.

Gentle | 17-06-05 | 11:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl