achtergrond

Geenstijl

GeenStijl Award Voor Feminist Van Het Jaar dit keer voor Rob Jetten én Frans Timmermans

Vrouwtjes kunnen het weer niet alleen af

"Frans, het is deze week een belangrijke week voor alle vrouwen wereldwijd. Nou ken ik jou als een echte feminist. Wat ga jij deze week doen?"

Wij kennen Frans Timmermans ook als een echte feminist. Altijd als we aan feminisme denken, denken we direct daarna aan Frans Timmermans. Je bent namelijk pas echt een feminist als je de plek van een vrouw (Lilianne Ploumen/Attje Kuiken/Marjolein Moorman/Jesse Klaver) inpikt en op Internationale Vrouwendag een video online pleurt waarin je vertelt hoeveel je zelf hebt betekend voor het hele vrouwengebeuren. En hee. De PvdA heeft nog nooit een partijleider met dikkere tieten gehad dus gefeliciteerd met de GeenStijl Award Voor Feminist Van Het Jaar Frans Timmermans.

Maar!

De prijs, een 10 liter blik met 70 tot 80 Kesbeke augurken, moet Timmertrans wel delen (typisch vrouwelijk: delen, dat kunnen mannen niet) met Rob Jetten, die zich in zijn ontroerende bijdrage niet laat interviewen door een vrouw, maar wel voor een schilderij van een dode vrouw staat. Prachtig prachtig prachtig. Je gaat je bijna afvragen waar de inspirerende video's van vrouwen zelf blijven op deze Internationale Vrouwendag. Maar ja, die staan natuurlijk allemaal in de keuken.

Letterlijke quote: "waar 100.000 MAN op kwam dagen". De caption:

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.