achtergrond

Geenstijl

LIVE! Ajax - Feyenoord (0-3) & koffiedrinken met de F-Side buiten het stadion

35 minuutjes

Nou dat wordt gezellig. Het restantje van Ajax tegen Feyenoord (tussenstand 0-3), een wedstrijd die werd gestaakt, ook naderhand uit de klauwen gierde en Nederland nu al dagen in z'n greep houdt, alleen maar omdat Ajacieden niet tegen hun verlies kunnen. De F-Side heeft opgeroepen opnieuw te gaan clownen voor het stadion (derhalve veiligheidsrisicogebied) dus daar gaan we eventjes goed voor zitten. De rot zit bij Ajax niet alleen bij die hockeyvaders en zakendames in het bestuur, die zit in de hele clubcultuur, met die 'wij zijn Ajax wij zijn de beste'-mentaliteit waardoor vereniging en supporters zo weerbaar zijn als een zak poep. In de appgroepjes in Diepenveen, Raalte en Geldermalsen - van die plekken waar mensen ervoor kiezen om voor Ajax te zijn - gaat het er alweer over hoe 'de kakkies' volgend jaar of het jaar daarna vast wel weer een keer klop krijgen, vooralsnog zien we tussen het gedoe en gezeik door vooral heel veel kinderachtig gekleuter. Is dat dan het Ajax-DNA?
UPDATE 13.20 uur - Hitpiece van De Telegraaf sorteert effect! RvC-voorzitter Pier Eringa wacht de komst van de F-Side niet af. Hij stapt op
UPDATE 13.23 uur - "Aan de oproep van de F-side om massaal naar de Arena te komen wordt vooralsnog weinig gehoor gegeven"
UPDATE 14.00 uur - Priet! Wedstrijd gaat verder
UPDATE 58' - Lol, 0-4 Giménez
UPDATE EINDE - 0-4

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.