achtergrond

Geenstijl

Proosten op DE VAL in het Stamcafé

Wij hebben nog energie voor een feestje

Het is zo ver. Ze zijn demissionair. Tot half november hebben we nog last van premier Rutte, en daarna misschien wel weer. Maar toch is het vandaag een beetje feest. Voor de toeslagenouders. Voor de Groningers. Voor de boeren. Voor de burgers. Voor de buitenlui. Voor de leraren. Voor de leerlingen. Voor de mobieltjes. Voor de mensen. Voor de dieren. Voor de vogels. Voor de vissen. Ze zijn weg. Hoera! Hoera! Hoera! 
BEELD: Daar

DE CAMPAGNE IS BEGONNEN!

Te vroeg voor Frenske, maar PvdA heeft kandidaat paraat

Draadje vol politieke clichés suggereert dat deze winkeldochter van Ploumen een gooi wil doen naar het PvdA (+GL?) lijsttrekkerschap. Als Rutte pokert om een Frenske-fractieleiderschap vóór te zijn, heeft ie deze hand alvast gewonnen.

Marjolein Moorman
Marjolein Moorman
@MarjoleinMoor

Rutte heeft zijn kabinet opgeblazen. Laat dit maar meteen het einde zijn van een tijdperk. Laat vandaag de hoop beginnen. Want dat verdient ons mooie land. (1/6)

47
Reply

Slogan: "Voor Heel Nederland". Peilt: ± 5 zetels

Voor ons was de inzet helder: meer grip op migratie. Met de val van het kabinet is er nu geen oplossing, terwijl migratie en andere grote vraagstukken van ons de verantwoordelijkheid vragen dit op te lossen. Lees hieronder mijn volledige reactie:

Image
192
Reply

BOE!

Tranen

Rutte minister van Onderwijs in Lientje I?

Chip nootjes bier persco terugkijken

EN NU?

Rutte IV gevallen...

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.