achtergrond

Geenstijl

Staatsgreep Duitsland door prins Heinrich XIII Reuss vooralsnog geen doorslaand succes

Het enige dat nog mag is helemaal niks

Duitsland; alles was er al verboden en een fatsoenlijke staatsgreep mag ook al niet meer. Zelfs niet als je de kleinzoon van hertog Adolf Friedrich van Mecklenburg prins Heinrich XIII Reuss bent (wiki). Nieuws van het daadwerkelijke Oostfront, namelijk de Slag om de Duitse Ziel, waar anti-woke-beweging de Reichsbürgerbewegung eind vorig jaar het waterdichte plan had het Duitse parlement te bestormen, parlementsleden te gijzelen en via die staatsgreep de bondsrepubliek te ontmantelen en een anti-woke monarchie te installeren. 

"In Duitsland zijn nog eens drie mensen opgepakt in verband met de geplande staatsgreep door rechts-extremisten. (...) De Duitse publieke omroepen ARD en SWR melden dat het een vrouw en twee mannen zijn die zouden behoren tot de kennissenkring van prins Heinrich XIII Reuss. Hij was de beoogde nieuwe leider van Duitsland na de coup."

Zo zie je maar. Soms klopt je gehele plan op papier, maar lukken dingen bijna wel. Naar schatting heeft de beweging zo'n "20.000 aanhangers".

Naschrift: familie Reuss is de rechtmatige koninklijke familie van Nederland.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.