achtergrond

Geenstijl

Godver. Man zegt Premium lidmaatschap op

Die zijn we kwijt

Goedendag,

Ik wil doorgeven mijn lidmaatschapniet te willen verlengen, ik dacht er al langer aan om het door te geven maar uitlatingen over de bijbel en Jezus in het artikel over de stoel gegeven aan Segers door Terlouw, hoe kort ook (en natuurlijk zoals altijd humoristisch bedoeld) gaan mij toch te ver.

De problemen in de wereld zijn juist te wijten aan het negeren van de bijbel en de woorden van Jezus.

De bijbel is het woord van God en Jezus zal ieder rechtvaardig oordelen tenslotte.

Dat christenen soms hypocriet zijn doet daar niets aan af.

Met vriendelijk groet,

[naam bij redactie bekend]

Zelf ook uw lidmaatschap opzeggen omdat GeenStijl iets (natuurlijk zoals altijd humoristisch bedoeld) beledigends schrijft over God en Jezus/ Mohammed en Allah/ Jahweh en Vishnu/ Thierry Baudet en Gideon van Meijeren/ Erik Mouthaan en Joe Biden/ Vincent van Gogh en Mark Rutte/ Henny Stoel en Debby Petter/ Nick van Simon en Simon van Nick/ Linda de Mol en Frank Boeijen/ Henk Westbroek en Henk Fräser/ Sylvana Simons en Anja Meulenbelt/ Francisco van Jole en Rapper Sjors/ Claudia de Breij en de Teletubbies/ Matthijs van Nieuwkerk en Frans Klein/ Vladimir Poetin en Guy Verhofstadt/ Frans Timmermans en de onderkin van Frans Timmermans/ Thijs Römer en Paul Römer/ Richard de Mos en Marcel de Graaff/ Attje Kuiken en Jesse Klaver/ Caroline van der Plas en Chris Aalberts/ Bassie en Adriaan/ Pelé en Paus Benedictus/ Rudy Bouma en Rian van Rijbroek/ de huizenprijs en de inflatie/ Sigrid Kaag en Rob Jetten/ Femke Halsema en Robert Oey/ Pieter Klok en Sjuul Paradijs/ Paul de Leeuw en Ronnie Tober/ Tim Hofman en Valentijn Driessen zegt? Moet u wel eerst premium lid worden natuurlijk! DAT KAN HIER.

OF:

Doneren! Dat kan natuurlijk ook

Bedrag:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

De Stijlloze Nieuwsbrief is het antwoord op alles

Je krijgt 'm alleen als je Premium Lid bent, maar vandaag is ie voor één keer gratis voor iedereen

@stijlloze_promotie | 26-02-20 | 16:55 | 0 reacties

Lid worden van GeenStijl, best wel een goed idee

Ja leuk, al die ongein & ongezouten meningen hier op uw favoriete  webstek. Maar sommige dingen die we doen hebben daadwerkelijk impact.

@stijlloze_promotie | 27-05-19 | 21:02 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.