achtergrond

Geenstijl

LIVE - De CoronaPersco des Pijns

Au au au

Zo. Exact 1 Dag (streefdatum) na dat al het gezeik voorbij had moeten zijn, begint het gezeik opnieuw. En dat is allemaal de schuld van de Bijbel, de Koran, de Bijlmer, Eigen Onderzoek, De Zus van een Vriendin Die Ook Iemand Kent, Chloordrinkers, Zinkslikkers, Vrouwen met Blauwe Handschoenen, Zwangeren, Amsterdam Dance Event, Thierry en/of Sywert (doorhalen wat niet van toepassing is). Alle maatregelen zijn al bekend (hiero), maar Hugo beloofde vandaag ook nog even fijntjes ende subtiel dat HET PIJN GAAT DOEN. Maar dan vanaf vrijdag dus. U hebt nog twee dagen om van het leven zonder pijn te genieten. Sterkte.
UPDATE: QR-CODE NU OOK VOOR BUITENTERRASSEN
Update: De Sanderhalvemeter is terug
Holy Fuk: "Coronatoegangsbewijs ook voor niet-essentiële winkels" is niet iets dat nu wordt ingevoerd, maar iets dat achter de hand wordt gehouden voor later (12 nov of later)
Update: Irma Sluis weer weergaloos
Update: Bas Paternotte hard getroffen
De Jonge: Boosterprik ook voor 60-minners
Update: Irma Sluis meteen weggehaald na complimenten GeenStijl
GRRR: CTB voor werkplek in voorbereiding
UPDATE: Slotje op de comments!

Wat Yorick zegt. Volgende persco nog kutter

Ik ben dus weer boos. 🤬 De cijfers kunnen eigenlijk nog niet dalen voor de 12de. En dan op de 12de terugkomen met "jullie hebben je niet aan de maatregelen gehouden". "En dus gaan we nu meet CTB/2G doen". Echt heel smerig.

Yorick
Yorick
@YorickB

12 november. Dat is over 10 dagen. Dan kijken we naar de cijfers van 11 november. Ziekenhuiscijfers is resultaat van besmetting 14 dagen eerder. (besmetting + incubatietijd + klachten + naar ziekenhuis). Ehh... dan is de verzwaring dus al ingebakken. #persconferentie

843
Reply

Update: RELLEN in Den Haag door Persco

Pijnlijk

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.