achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

FOTOOS. Mensen geweigerd bij Vondelpark

Boa Hugolf is onverbiddelijk

Jammer, Truus met haar hippe zonnebril, ravissante Marieke en Tineke (vlnr)! Hier spreekt blokkeerboa Hugolf met zijn dikke fiets en zijn lange wapenstok. Jullie mogen er niet in! Ga maar weer naar huis, of in het geval van Tineke terug naar de dansschool, alwaar je werkt als docent rumba
RIVM Update: +5048 lachgassende parkfeesters
Vondelpark Update: Weer te druk, gemeente sluit de boel weer af

Helaas, Maaike, Onno, Maaike, Albert en Maaike (toevallig heten alle vrouwen op deze foto Maaike, red.). Jullie komen er niet in. Jij, Maaike met je blonde haren, mag mee naar het boa-hoofdkwartier. Kijken hoe de boa's lunchen enzo, met boterhammen met kaas en komkommer en dikke klodders mayonaise. En de rest moet oprotten!

Helaas Maikel, met je vieze viool op je rug. En helaas Maaike (alweer, red.) met je hond genaamd Supertarzan. Jullie zijn NIET WELKOM in het Vondelpark. Zoek maar een andere ingang. En jij, Tijmen, met je gele jas en je gore haarband en je Jezus-slippers, jij dondert ook maar op.

Jammer dan voor het lesbische stel Jesse en Rob, hier te zien op de fiets! Jullie zijn NIET WELKOM. Ga maar weer terug naar huis, dingen doen die lesbiennes doen enzo.

Jammer Moniek, met je kaplaarzen en je kompas en je Leatherman zakmes en je camouflagekleding. NIET WELKOM in het Vondelpark. En jij, Samantra, met je rode broek, je hond genaamd Patrick en je pet van Adidas. NIET WELKOM & scheer je weg. Dit is een vrij land maar dit park hoort er niet bij, is dat duidelijk?

Foutje bedankt

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.