achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Nieuwe maatregelen op komst, morgen persco

SPERTIJD!

Zooooo dat worden een paar gezellige bakjes koffie, komend weekend op het Museumplein. Het kabinet geeft morgenMIDDAG namelijk een persconferentie over nieuwe, aanvullende coronamaatregelen, zo laat Hugo de Jonge weten. Misschien gaat het om een avondklok, maar misschien gaat het ook wel helemaal niet om een avondklok, want iedereen doet maar wat. Bovendien wacht het kabinet nog een advies van het OMT af en als het aan het OMT ligt mag u alleen nog gauw uw testament opmaken en verder NIKS. Ook wordt er nog gekeken naar het verder inperken van het bezoek thuis, of een thuiswerkplicht, of een provincieplicht - dan mag u NOOIT meer weg uit Limburg! Wel, vanavond maar eens na het donker naar buiten, NU HET NOG MAG.
UPDATE: Persconferentie is om 13.00 uur: "Kabinet wil avondklok. Nieuw OMT-advies dat onderbouwing moet geven, wordt vanavond met burgemeesters besproken. Morgen extra ministerraad en dan om 13u persconferentie van kabinet."
UPDATE: "De invoering van een avondklok is aanstaande, dat melden bronnen aan de politieke redactie van RTL Nieuws. Morgen wil het kabinet de aankondiging doen. In het voorstel geldt een avondklok van 20 uur 's avonds tot 4 uur 's ochtends. Invoering wordt verwacht op vrijdag." Waarschijnlijk duurt het tot 9 februari.

AVONDKLOK: Op de comments

Kamerbrief

Kamerbrief

Maar wie is omgeluld? D66? Of PvdA/GL?

Maar wie is omgeluld? D66? Of PvdA/GL?

BIER

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.