achtergrond

Geenstijl

LIVE. 21-jarige Allahoe akbar roeper onthoofdt vrouw, vermoordt twee anderen in kerk te Nice

Even alles op een rijtje

Bonjour en een hele fijne dag voor iedereen behalve voor de Allahoe akbar roeper die in Nice drie mensen doodstak, die Allahoe akbar roeper die in Avignon met een mes zwaaide (en nu dood is) en de figuur die in Saoedi-Arabië het Franse consulaat aanviel. Het is is ons het dagje wel. In een paar uur tijd hebben er op drie plaatsen mensen, die moslim lijken te zijn, de Franse republiek aangevallen. De aanval in Nice, waarbij vermoedelijk twee kerkgangers en de koster van de plaatselijke Notre Dame zijn vermoord, is de gruwelijkste van de drie. In ieder geval één vrouw werd door een 21-~23-~jarige man die de hele tijd Allahoe akbar riep onthoofd. We vierden vannacht overigens, samen met Tunahan Kuzu, de geboorte van de profeet Mohammed. Dus of u het in de comments een beetje respectvol wilt houden allemaal. Alvast bedankt.
UPDATE: Tunahan Kuzu ook wakker
UPDATE: Franse regering roept de noodtoestand volgens het 'Plan Vigiprate' uit.
UPDATE: Volgens Europe1 is de dader in Nice rond de 25 jaar, spreekt hij Frans en heet hij 'Brahim'. Nadat hij werd opgepakt zou hij voortdurend "Allahoe akbar" hebben herhaald. De vrouw die onthoofd is, zou ongeveer 70 jaar oud zijn. De overleden man, wiens keel is doorgesneden zou ongeveer 45 zijn en het derde slachtoffer, dat later aan haar verwondingen is overleden, zou ongeveer 30 jaar oud zijn geworden. 
UPDATE: De oud-premier van Maleisië (die gek is) wil ook even wat zeggen: *"Muslims have a right to be angry and to kill millions of French people for the massacres of the past."
*UPDATE: Nice-Matin meldt nu dat de dader 21 jaar oud zou zijn en de Tunesische nationaliteit heeft. Hij zou niet bekend zijn bij de politie. 
UPDATE: Dader heet volgens Nice Matin Brahim A. Beelden van de arrestatie daarrrr.
UPDATE: Macron zet 4000 extra soldaten op Franse bodem in om de bevolking te beschermen.
UPDATE: Het parket van Avignon laat weten dat de 33-jarige man die gedood werd door de politie, psychiatrische problemen had. Het parket gaat er niet vanuit dat zijn daad een islamistische achtergrond had. 
UPDATE: Ondertussen is in Lyon een 26-jarige Afghaan in traditioneel kostuum met een mes van 30cm, die op het punt leek te staan een aanslag te plegen, gearresteerd. 
UPDATE: Aanvaller in Avignon zou nu toch geen Allahoe akbar hebben geroepen, maar juist extreemrechtse sympathieën hebben.

MinPres doet de groetjes

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Safari Eurabia - Gekeelde klerken in Nice en de vele soft targets van jihadistische Sargentiniërs

De Profeet van Molenbeek is op bedevaart voor Safari Eurabia. Vandaag flaneert hij (nogmaals) over de beruchte boulevard van Nice, Europees knooppunt tussen rubber boten en lange messen

@Van Rossem | 26-02-22 | 17:17 | 0 reacties

De speechschrijver van Pechtold Felix Klos ZOALS U HEM ZELDEN EERDER ZAG

Aangezien we de hele dag eigenlijk weinig anders doen dan de Insta's van vrouwelijke D66-fractiemedewerkers F5'en konden we hier natuurlijk niet omheen.

@Spartacus | 14-08-19 | 19:45 | 0 reacties

Vervolg rechtszaak SteekSyriër Malek Fostok

OM komt met strafeis tegen man die - Allahoe Akbar - drie mensen neerstak

@Pritt Stift | 28-06-19 | 09:00 | 0 reacties

The Prince of Egypt maar dan METAL

Kijk, precies wat we nodig hadden in deze week van bezinning.

@Spartacus | 21-04-19 | 13:13 | 0 reacties

Parijs: Allahoe Akbar-roeper steekt mensen dood

Parijs. Stad van de liefde, van de stokbroden, van de rode wijn en van de verwarde mannen die Allahoe Akbar roepen en mensen aan hun spies rijgen.

@Mosterd | 23-08-18 | 11:43 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.