achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Ziek. Rob Jetten mordicus tegen huisbezoeken

D66-leider kan fruitmandje toch niet waarderen

Fantastische geste gisteravond. Boeren kwamen spontaan de door coronavirus getroffen D66-voorman Rob Jetten een fruit- en vleespakket brengen, om aan te sterken in tijden van Milde Klachten. Wat een prachtig gebaar. Met gevaar voor eigen leven iets doen voor een ander. Hulde dat er in een pandemisch Nederland nog mensen zijn die om hun buren denken. Niet alles zelf opvreten, maar ook om een ander denken. Kommetje soep naar de zieke buurman brengen. Bammetje voor de buurvrouw maken. In een deel van Nederland heet dit Naoberschap. Er voor elkaar zijn. Solidariteit. Medemenselijkheid. Empathie. Gewoon normaal doen, en een beetje op elkaar letten. “Laten we wat meer naar elkaar omkijken” zou de D66-omroep KRO-NCRV zeggen.

Maar in plaats van netjes dankjewel te zeggen, en morgen gezond weer op enzo, klaagt Rob Jetten nu op Facebook dat het niet de bedoeling moet zijn dat mensen hem thuis bezoeken. GEEN ACTIEVOERDERS AAN HUIS GRAAG.

Weet u wie ook aan huisbezoeken deed? Antwoord na de breek.
Update: Rob Jetten doet AANGIFTE wegens aanbellen

Gisteravond kwamen er vijf mannen, lid van Farmers Defence Force, onverwachts een voedselpakket brengen bij mij thuis. Een aardig gebaar, maar toch bekroop me ongemak. Ik vind dat actiegroepen politici niet thuis moeten opzoeken. Lees mijn reactie: facebook.com/68420599507573…

De Gelderlander
De Gelderlander
@dgnijmegen

Boeren zoeken in quarantaine zittende Rob Jetten (D66) thuis op met ‘gezond voedselpakket’ gelderlander.nl/nijmegen-e-o/b…

Image
2.0K
Reply

Meld je nu aan voor een canvastraining!

D66 Rijk van Nijmegen bijvoorbeeld. Ze geven zelfs trainingen!

Canvastraining

Stan Hellegers (Statenlid), Remy Maessen (fractievolger en nr.7 op de lijst in Nijmegen) en Puck Sanders (Raadslid Nijmegen) zullen alle ins en outs vertellen van het canvassen: het huis-aan-huis in gesprek gaan met inwoners. Wat doe je nadat je hebt aangebeld en hoe ga je goed voorbereid de wijken in? In twee uur tijd stomen deze ervaren campaigners je klaar!

Tring Tring

Tring Tring

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.