achtergrond

Geenstijl

LIVE. Johan Derksen praat over voetbal

Heel erg benieuwd wat Johan allemaal te zeggen heeft

Het was ons het weekje wel! Liverpool (met Virgil van Dijk, de trotse aanvoerder van het Nederlands elftal, heeft een boycot afgekondigd voor het WK 2022 in Qatar) speelde met 0-0 gelijk in de stadsderby tegen Everton, en dat terwijl Liverpool een veldoverwicht had! Over twee speeldagen kan Liverpool uitgerekend tegen Manchester City kampioen worden, dat zou wat zijn! Zeer benieuwd naar de mening van Johan Derksen over de werkwijze van trainer Jürgen Klopp. In Spanje won grootmacht Real Madrid met 1-2 van Real Sociedad, waardoor het weer op gelijke hoogte is gekomen met het Barcelona van Frenkie de Jong. Hoe kijkt Johan aan tegen het eerste jaar van De Jong in Spaanse dienst? In Italië won Internazionale met 2-1 van Sampdoria. De koppositie is nog altijd voor Matthijs de Ligt en zijn Juventus. Denkt René van der Gijp dat er een club is die Juventus kan kloppen? En misschien worden er ook nog wel andere zaken besproken. Chips & cola!
UPDATE 20.30 uur - Géén reclameblok voor VI
UPDATE 20.32 uur - He fijn heerlijke wittemannenmuziek
UPDATE 20.34 uur - Wilfred legt met trilling in de stem het format van het programma uit. Johan vindt het maar een circusvoorstelling.
UPDATE 20.36 uur - Strafpleiter Natacha Harlequin heeft de ballen om er te gaan zitten. Ruud Gullit, Humberto Tan en heel veel andere mensen met een grote bek durfden niet te komen. Natacha wel, hartstikke mooi. Dries Boussatta is er ook. Die doet tegenwoordig iets met koffie ofzo. René vraagt iets over de interlands van Dries. Natacha wil meteen naar HET gesprek. René zegt 'godverdomme'.
UPDATE 20.41 uur - Johan moet uitleg geven over het feit dat hij geen racist is. Teeeeering wat een malle vertoning.
UPDATE 20.43 uur - Johan moet nu de hele tijd uitleg geven over zijn 'intentie'. 
UPDATE 20.45 uur - Johan: "IK HEB TOTAAL GEEN SPIJT VAN DEZE GRAP."
UPDATE 20.48 uur - Volgens Dries Boussatta hebben de mannen van VI een hekel aan Marokkanen. Vanwege Marokkaanse jongeren die de sfeer bij clubs verpesten. Tja DRIES
UPDATE 20.52 uur - Na 22 minuten muggenziften komt Wim Kieft met een écht voorbeeld van racisme, over de drie kinderen die hij heeft met zijn eerste (zwarte) vrouw. Dat z'n vrouw in een restaurant werd aangesproken om met de kindermeisjes ergens anders te gaan zitten. Kijk, en DAT SOORT racisme moet worden aangepakt.
UPDATE 20.55 uur - Een compilatie van alle keren dat de mannen van VI zich hebben uitgesproken tegen racisme. Nou nou nou wat is Johan een racist.
UPDATE 20.59 uur - O het gaat nu ineens over dat Johan heeft gezegd 'die mensen'.
UPDATE 21.00 uur - Die Boussatta is ook niet helemaal lekker he
UPDATE 21.19 uur - Jeeeeezus christus we mogen niet vloeken maar wat is dit godverdomme een schertsvertoning. Zo'n Dries die Johan compleet door de plee spoelt omdat hij zogenaamd Marokkanen haat, omdat hij een keer iets heeft geroepen over Marokkaanse jongeren die voetbalclubs terroriseren. Nou Dries, wat dacht je ervan. Dat continue wijsvingertje uit de hel. Die halfslappe pik van een Wilfred die Johan behandelt als een melaatse. Dries Boussatta die alleen nog maar fragmentjes wil zien dat Johan racistische dingen roept en dat er te weinig zwarte mensen trainer zijn in de voetbalwereld. Het gekissebis over hoe woordje A en woordje B precies uitgelegd en geïnterpreteerd moeten worden. 
UPDATE 21.29 uur - Johan 'bedoelde het als grap' en Natacha lijkt opgelucht: nu zijn we er.
UPDATE 21.35 uur - Leeft Ralph Inbar eigenlijk nog
UPDATE 21.38 uur - Natacha is wel gewoon de grote winnaar aan deze tafel.
UPDATE EINDE PROGRAMMA - Nou, die Natacha was een leuke toevoeging en probeerde constructief tot een oplossing te komen. Dries daarentegen, die heeft een uurtje met het schuim op de bek zitten slachtofferen, meneer is kennelijk al de hele dag ongesteld aan zijn vagina en had beter thuis kunnen blijven. Johan snapt ook wel dat zijn als grap bedoelde opmerking niet zo grappig was, René was gewoon weer René, Kieft heeft vrij weinig gezegd maar leuk dat hij er was en Wilfred 'Pontius Pilatus' Genee waste zijn handen in onschuld om vervolgens 1 uur en 40 minuten lang met gestrekte poot Derksen te roosteren. Lekker dan. O ja, het woord 'empathie' is vanaf nu verboden.

Einde liveverslag.
UPDATE: 1,7 mio kijkers, slotje op de comments hier, verder lullen kan daarrrr

Lekker zonder die vervelende reclames!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.