achtergrond

Geenstijl

Senator Duthler (vvd) nog corrupter dan corrupt

Je tilt een vvd-tegel op en er komen alleen maar pissebedden onderuit.

Flagrante schending van de Wet van Betteridge vandaag in de Quote. Want terwijl Quote zich afvraagt of de BV van Anne-Wil Duthler profiteert van het werk van vvd-senator Anne-Wil Duthler blijkt uit het verhaal in Quote dat de BV van Anne-Wil Duthler profteert van het werk van vvd-senator Anne-Wil Duthler. Wij hebben dus maar even JA! achter de kop geschreven. 

Het werkt even simpel als eenvoudig: als vvd-senator spreekt Duthler te pas en te onpas over privacy en pleit ze voor strenge regels alsmede hoge boetes voor overheden en bedrijven (bijvoorbeeld huisartsen en BMW-dealers)  die zich niet aan de regels houden. Vervolgens adviseert ze als ondernemer, samen met maar man en vanuit een kluwen van tien BV's op één adres, overheden en bedrijven (bijvoorbeeld huisartsen en BMW-dealers) die zich moeten houden aan strenge regels omdat ze bang zijn voor hoge boetes. De BV Duthler is uiteraard op de hoogte van alle details en als het moet vraagt senator Duthler de minister om specifieke toezeggingen over privacy.

Twintig (20!) keer gesproken over privacy

Na eerdere onthullingen over de belangenverstrengelingen van Duthler zei de vvd nog dat zij nooit het woord voerde over onderwerpen waar ze zakelijke belangen heeft, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen. Ze sprak maar liefst TWINTIG KEER over zaken en diensten die haar bedrijven aangaan. Dus niet één, niet twee, niet drie, niet vier, niet vijf, niet zes, niet zeven, niet acht, niet negen, niet tien, niet elf, niet twaalf, niet dertien, zelfs niet veertien keer, niet vijftien keer, niet zestien keer, niet zeventien keer, niet achttien keer, niet negentien keer maar twintig keer. Dat is hartstikke veel!

Hele verhaal, inclusief cameo's van Annemarie Jorritsma, Loek Hermans en Henny Keizer (oftewel het stukje vvd dat zo rot is als een mispel), een mislukt miljoenenproject bij de Belastingdienst, een geaccrediteerde opleiding zonder accreditatie en een brief van Duthler aan haar man terwijl ze zegt nooit brieven aan haar man te sturen via de Blendle doorklik bij Quote. En trouwens. Wij hebben onze eigen privacydeskundige
INSTANT-UPDATE: Europese corruptiewaakhond wakker geschud.

Drrrrraaaaadje

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.