achtergrond

Geenstijl

"Hoofd-OvJ Bart Nieuwenhuizen NEUQT erop los"

Ranzigheid in onthullende brief. Top OM blijkt gore poel van overspelig tuigh.

Mei 2017. Hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen mag bij KRONCRV Brandpunt+ (van schuinsmarcheerder Hans Laroes) uw roze honk GeenStijl doodwensen. Want wij zouden onfatsoenlijk zijn, en seksisisties en grof en alles. Kortom: een regelrechte fatwa van een heel hoog iemand bij het OM, op de NPO.

Fastforward naar 2019. Brandpunt is dood, Hans Laroes is terminaal, de NPO is palliatief en Bart Nieuwenhuizen is geen hoofdofficier meer. En GeenStijl is springlevend. 

En wat lezen wij vandaag in The Daily Vliegvakantie? Bartje Nieuwenhuizen is een onfatsoenlijke vrouwenvernieler die met zijn zatte harses buiten de pot piest in shabby hotelkamers, daarmee zijn vriendin belazert en nog tegen haar gaat lopen liegen ook. (Lekker Gevalletje #MeToo ook, als blijkt dat hotelmeisje van de liggende magistratuur een ondergeschikte was.)

Is allemaal niet zo heul spannend, ware het niet dat Bedtime Bartje een OM-collega probeert te flikken die ook van (vreemde) bil is gegaan, en daarbij LIEGT tegenover een commissie die onderzoek doet naar Foekie Foekie op de OM-werkvloer.

Gadverdamme. Wat een smerig achterbaks two-timend stuk stront ben je dan, Bart Nieuwenhuizen. Dat De Pamfletvrouwtjes je ballen mogen likken tot in de hel.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.