achtergrond

Geenstijl

D66 drukt genderdiversiteit door strot mbo'ers

Dat oeverloze gepamper van mbo'ers door D66. Dat politiek correcte geleuter over de rug van mensen die wat kunnen met hun handen. Alsof alle mbo'ers kleine kleuters zijn.

Nu moeten mbo'ers weer les krijgen over etnische, religieuze, seksuele en genderdiversiteit. Dat moet van minister van Pamperen & Thee Drinken, Ingrid van Engelshoven van D66. Ja belangrijk hoor, genderdiversiteit, maar wie van het mbo heeft er in godesnaam om gevraagd? Is het een uitdrukkelijke wens van mbo'ers, of is het gewoon een dingetje van D66 om trots mee te kunnen pronken? Mbo'ers moeten trouwens vaker naar musea - ook dat moet van D66. Mbo'ers heten nu geen mbo'ers meer maar studenten. Heeft D66 geregeld. Misschien krijgen mbo'ers straks wel een hippe titel achter hun naam. Dat is niet afkomstig van D66, nou moe, maar wel van GroenLinks. Mbo'ers mogen niet meer 'laagopgeleid' genoemd worden. Daar heeft D66 iets over gezegd. Mbo'ers hoeven heus niet allemaal naar het hbo. Hoeft niet van D66. Zieke en zwangere mbo'ers krijgen tien miljoen. Van D66. Studentenverenigingen moeten ook mbo'ers aannemen. Het moet van D66.

Echt D66. Dat voortdurende gesleur en getrek aan mbo'ers, die dwangmatige neiging om mbo'ers een bepaalde richting op te drukken, in combinatie met het ophemelen, pamperen en belangrijk maken met verplichte lessen, zouteloze titels en entreekaartjes voor knorrenclubjes. Wat en vooral waarom is dat toch? Iedereen weet dat mbo'ers hartstikke belangrijk zijn, handige handen zijn hoe dan ook nodig dus doe toch gewoon een keertje normaal.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.