achtergrond

Geenstijl

Stel verwaarloost en mishandelt kind. Rechter vergeet pardoes 0 achter straf te plakken

"Het is maar goed dat D66 inzet op meer diversiteit bij de D66-rechters sjonge wat is het toch fijn dat een coalitiepartij meer kleur bij de D66-rechters wil", zei de achtjarige Jaden NIET, want hij zat op een vakantiepark opgesloten in een kist.

Jaden werd door zijn ouders Udo-Frederik D. en Jessica T. met tiewraps vastgebonden en nachtenlang in die kist gepropt, kreeg beschimmeld brood te vreten, was zwaar ondervoed en brak drie ribben. Toen Jaden zichzelf loswrikte uit zes tiewraps appte zijn pa 'wat een stuk verdriet' en zijn ma 'verdrink hem met kist en al in het water, met sokken in z'n mond'. Naakt en ondervoed jatte Jaden eten uit koelkasten van andere campinggasten, waarop de gruwelijke en stelselmatige mishandeling van het arme kind werd ontdekt. "Ik zoek andere ouders omdat mijn ouders mij hebben opgesloten", zei Jaden. Volgens pa en ma de kindermishandelaars was het allemaal de schuld van Jaden zelf.

De rechter vond het wel 3 jaar cel waard.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Hoera! Gerrit Komrij, de Godfather van GeenStijl, wordt 80!

Gerrit zou op zaterdag 30 maart 80 zijn geworden en dat moest groots gevierd worden, zo dachten zijn biograaf Arie Pos - vriend van de show - uitgeverij Ezo Wolf en mijn persoontje.

(Tevens StamCafé)

@Arthur van Amerongen | 27-03-24 | 22:02 | 616 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.