achtergrond

Geenstijl

14-jarig Duits joods meisje verkracht en vermoord. Verdachte asielzoeker vlucht met hele familie terug naar Irak

*De nieuwe Anne Frank heet Susanna Maria Feldmann en is op uitnodiging van Merkel kapot gemaakt door twee islamitische bezetters.* Tenminste, zoiets hadden we willen koppen, maar dat kan natuurlijk niet omdat de 20-jarige Ali Bashar uit Irak (onderstaand) louter verdacht worden van de verkrachting en moord. Een tikkeltje verdacht is het natuurlijk wel dat Bashar samen met zijn vader, moeder en vijf broers en zussen vorige week donderdag vanaf Düsseldorf via Istanbul terug naar Erbil te Irak. Jammer wel! Want ze waren er pas sinds 16 oktober 2015. Ali diende een asielverzoek in op de grond dat hij in Irak vervolgd zou worden door de PKK. Dit werd op 30 december 2016 afgewezen, maar de familie nam een advocaat in de arm en ging in beroep tegen de Duitse staat. Die zaak is formeel nog steeds gaande. Ali raakte verdacht omdat hij in het asielzoekerscentrum opgeschept zou hebben over de misdaad, hetgeen via een 13-jarige medebewoner bij de politie terecht kwam.

Ali was een bekende van de politie en is opgepakt wegens een overval met een mes, de mishandeling van een vrouwelijke agent en wordt verdacht van het verkrachten van een 11-jarig meisje in zijn asielzoekerscentrum. Ook werd een 35-jarige Turk woensdag opgepakt en verhoord, hij is inmiddels weer vrijgelaten.

Susanne uit de Duitse stad Mainz werd vanaf 22 mei jl. vermist. Haar moeder ontving een app-berichtje van haar, dat volgens de moeder overduidelijk niet door haar dochter geschreven was: "Mama, zoek me niet, ik ben met vrienden naar Parijs. Ik ben over twee of drie weken terug." Op woensdag 6 juni werd haar lichaam gevonden in de bossen langs een treinbaan in Wiesbaden-Erbenheim. Een autopsie wees uit dat ze verkracht en gewurgd was.

De Volkskrant maakt zich ondertussen grote zorgen: "De zaak is koren op de molen van antimigratiepartijen."

UPDATE: De verdachte is opgepakt in Noord-Irak. Het is nog onduidelijk of hij uitgeleverd wordt aan zijn nieuwe thuis.

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.