achtergrond

Geenstijl

Plopkwast! #MeToo laait op & Israël is jarig

De zon schijnt heerlijk, korte broeken mogen weer (niet), #MeToo laait opnieuw op dus we krijgen allemaal leedvermaak opgedrongen waar we helemaal niet om gevraagd hebben, en Israël is ook nog eens jarig.

Kortom, prachtige dag om in een bloedheet podcasthok te gaan zitten om elkaars kleding te bekritiseren. Maar goed, we moesten het dan ook echt nog even hebben over hoe gewezen VICE-boefje Casper Sikkema #MeToo weer doet oplaaien, de machtige machine die al menig moralist uit de linkse media- en cultuursector op de knieën dwong en niet voor een wenselijke orale handeling. Daarnaast adresseren we ook nog het Gaza-conflict tussen Israël en de Palestijnen D66 en de ChristenUnie maar na afloop mag iedereen aan het bier want het baken van licht in een verder duister Midden-Oosten bestaat vandaag 70 jaar. Mazzel tov, Israël!

Abonneer hier in iTunes op de podcast want hoe meer mensen dat doen hoe eerder we geen waardevolle topicgaten met ons hobbymatige podgeneuzel hoeven te vullen, de podcast-RSS is geenstijl.nl/podcast.xml, een kale .mp3 voor in je RealPlayer™ staat daarrr (40 mb).

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.