achtergrond

Geenstijl

Boom van een vent gaat gewichtheffen bij de vrouwen. Is onverslaanbaar (en dapper)

Deze bombshell is Laurel Hubbard. Toen Laurel nog een Hardy was werd ze al kampioen gewichtheffen, maar sinds haar transfer naar de vrouwencompetitie is er helemaal geen houden meer aan. Twee feminiene vingers in de neus.

Dus een boom van een kerel wint wedstrijden als kerel en ineens is die boom van een kerel een boom van een vrouw waardoor alle andere vrouwen in één ruk kansloos zijn, om ook eens een prijsje te pakken moeten ze een nieuwe competitie oprichten waar voormalige gozers niet welkom zijn, maar dat kan natuurlijk ook niet. De andere deelneemsters verdedigen is sowieso misogynie en duidelijk transfobie. Doet niets af aan de prestaties van Laurel he, ze kan trainen als een vent en ze heeft ballen getoond door die transitie te ondergaan, maar op sportief vlak zuigt het wel hard voor de rest. "The Commonwealth Games are about inclusivity and making sure everyone gets an equal chance", aldus jubelende commentaren in een kiwiblad. Equal chance met voetnoot dat één persoon de bouw en fysieke kenmerken van een man heeft, waardoor zij meer equal chance heeft dan de rest. Ofzo, maar helemaal in de war nu. Enfin, Laurel heeft dit keer niet gewonnen vanwege een elleboogblessure. Blijkt er op het gebied van pijngrens toch nog een beetje mannelijkheid in te zitten.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.