achtergrond

Geenstijl

WIN! Volledig verzorgd weekend Tanken met Tom!

In Duitsland!!1!

Je kan als steunbetuiger van de vrijheid van meningsuiting natuurlijk Premium Lid worden vanwege alle goede redenen die HIER staan, maar je kan je ook aanmelden voor alle toffe extraatjes die we uit onze roze slurf gaan slingeren. Zoals een gratis lootje voor Toms Tombola!

Onze sterreporter cherrypickt samen met de notaris uit alle Premium Leden een club geluksvogels die, in Duitsland, een volledig verzorgd weekend gaan Tanken met Tom!

Mag je Onze Tom mooi alle hemden van het lijf vragen hoe het is om Ollongranen te eten als ontb... nee gewoon heel veel bier drinken. Veel bier, alleen al omdat je van Mark Rutte nog maar één glas per dag mag hebben. En verder gaat alles gebeuren wat God verboden heeft. Daarom gaan er voor de zekerheid ook geen camera's mee. Je kan in de comments een tegel bakken waarom jij mee zou moeten met de GeenStijl-lezersreis naar Die Heimat, maar dat vergroot je kans om te winnen geenszins. De winnaars krijgen binnen een week automatisch bericht. Dus word lid. En ga Tomdronken & Staalbezopen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.