achtergrond

Geenstijl

Klaaglims pesten eerzame HBO-docent weg

Weer een kleine victorie voor het sluipende gif van de islamisering. Een op zich heel redelijke passage als ‘Vrouwen vanaf kleuterleeftijd indoctrineren met het idee dat ze hoofddoeken en boerka’s moeten dragen, omdat ze anders hoeren zijn en erom vragen verkracht te worden, is niet sjiek. Het geïnstitutionaliseerd slaan van ongehoorzame vrouwen die seks weigeren. Niet zo fijn’ is al genoeg om de booslima's over de pis te krijgen. Columnist Herre Faber van het online krantje van Haagse Hogeschool stopt na intimidatie en roep om ontslag over deze paar lullige zinnetjes. Sad times en weer een mooi voorbeeld van hoe de morele chantage van het Moslinkse monsterverbond werkt. "Kun je je voorstellen hoe het is om als studente met hoofddoek les van een man te hebben, die denkt dat jij wordt onderdrukt?’’ zegt een van de initiatiefnemers." lezen we even verder. Ja, de Stockholm is strong bij de kopvodpinguïns die al hun hondsbrutale energie liever richten op goedwillende docenten met een nuchtere blik dan op de verstikkende effecten van hun cult programming. Het is maar goed dat het bestuur van de Hogeschool achter Faber staat en zijn vrijheid van meningsuiting verdedigt, want de Haagse Hogeschool is een uiterst omgevolkt instituut met een dubieus trackrecord op het gebied van mealy mouthed repsectbabbelen

In de leesverder trouwens de gewraakte column van Faber, waarin hij uiterst terecht stelt dat de hele #MeToo-hysterie in het niet valt bij de alledaagse vrouwenhaat van de profeetfans. Voor het nageslacht en het grotere publiek bij dezen integraal veiliggesteld en doorgezet. Kop op, Herre!

Seksuele intimidatie

Toen de islamitische aanslagen in alle hevigheid losbarstten, gingen er flink wat stemmen op, die vonden dat gewone, niet extremistische moslims zich daar veel feller tegen moesten uitspreken. ‘Nee! Zij hebben toch niets gedaan’, was het weerwoord uit linksige hoek. Ik vond en vind dat iedereen zich er (desgevraagd) tegen zou moeten uitspreken, dus ook gewone moslims.

### Het vervolgen waard

De aanslagen zijn intussen oud nieuws. Seksuele intimidatie tegen vrouwen in de entertainmentindustrie is nu hot. Alle mannen moeten zich daartegen uitspreken, klinkt het uit dezelfde hoek. Laten we zeggen: de types die meestal bij De Wereld Draait Door bivakkeren. De schijnheiligheid viert hier hoogtij. Als je vindt dat men zich moet uitspreken tegen het ene kwaad, dan ook tegen het andere. Ik spreek mij bij deze uit tegen beide uitwassen. Lijkt mij wel zo consequent. Daarom, zogenaamde alfa mannetjes, doe ff normaal. Jullie gedragen je primitief en zielig. Bovendien doen jullie het stiekem, want ik heb het nog nooit in mijn buurt meegemaakt, maar er is geen twijfel dat het gebeurt. Stiekem en laf: het vervolgen waard. Mocht ik ooit in de gelegenheid zijn om daar een bijdrage aan te leveren, dan kunnen jullie op mij rekenen.

### Respect

Om het verhaal rond te maken: de groep vrouwen die het meest lijdt onder seksuele intimidatie is zonder enige twijfel te vinden in fanatiek religieuze kringen. De SGP moest bijvoorbeeld door de rechter gedwongen worden om gelijke rechten voor vrouwen te respecteren. Maar de SGP bestaat uit doetjes vergeleken met bijvoorbeeld de Islam als het om vrouwenrechten gaat. Vrouwen vanaf de kleuterleeftijd indoctrineren met het idee dat ze hoofdoeken en boerka’s moeten dragen, omdat ze anders hoeren zijn en erom vragen verkracht te worden, is niet sjiek. Het geïnstitutionaliseerd slaan van ongehoorzame vrouwen die seks weigeren… niet zo fijn. Genitale verminking van baby’s die nog geen eigen mening hebben kunnen ontwikkelen en zich niet kunnen verweren tegen deze misdaden. De Islamitische wereld is hevig gefascineerd door seksuele intimidatie. Wellicht een idee om deze groep mee te nemen in de recent ontstane Hollywood consternatie. Daarom mijn oproep aan alle moslimmannen. Spreek je uit! Dit kan zo niet langer en moet stoppen. Spreek je uit tegen seksuele intimidatie in Hollywood, spreek je uit tegen seksuele intimidatie binnen de Islam. Spreek je uit en je hebt mijn respect!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Frans Timmermans is de dertiende imam van Mohammed

Frans heeft niet een splinter, niet een balk, maar de complete ruwbouw van de Essalammoskee in z'n oog

@Mosterd | 15-02-24 | 19:29 | 432 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.