achtergrond

Geenstijl

Broer van necrosis schrijft: Reaguurders, bedankt!

Sluitstuk van de necrologie van reaguurder necrosis. Die was vermist en werd dood gevonden. Hier zijn stijlloze In Memoriam. De vele reacties, in de panelen en elders, zijn aan zijn familie niet ontgaan. We ontvingen een dankbriefje van zijn broer:


Beste reaguurders van GeenStijl,

Afgelopen dinsdag werd ik gebeld door een gezamelijke vriend van necrosis en mij, dat er een zoektocht op GS was naar hem. Hij vertelde mij dat hij contact had gehad met Robin Hood/Tamara en dat hij haar heeft gemeld dat necrosis eind augustus overleden is. Ik ben direct na het telefoongesprek naar GeenStijl gegaan om alles over de zoektocht naar necrosis te lezen.

Ik ben nog steeds onder de indruk van alle reacties en de inzet van Robin Hood en Van Rossem, echt super wat jullie gedaan hebben om hem te vinden en ik weet zeker dat hij dit echt had gewaardeerd, net als ik dat doe. Zoals ik haar over de telefoon al had gezegd, wilde ik het ook nog schriftelijk melden, Robin Hood, zodat iedereen het kan lezen: Jij hebt er alles aan gedaan om mijn broer te helpen en je hebt hem niet in de steek gelaten toen jij aan je eigen gezondheid moest denken.

*Ook alle reacties op het topic dat necrosis was overleden, WAUW!!!!!! Dank daarvoor!!!! Aan het einde van elk telefoongesprek wat ik met mijn broer had zei hij standaard: 'Nou dan ga ik nog maar even naar GeenStijl om daar weer wat op te rammen'. Nadat ik alle reacties op GS gelezen heb, ben ik tot de conclusie gekomen dat hij zich bij jullie thuis voelde en dat hij kon zijn wie hij wou zijn en niet de persoon die ik de laatste jaren heb gekend. Door jullie was hij minder eenzaam, ondanks dat hij in een door zichzelf gekozen isolement leefde. Ik heb van alles geprobeerd om hem uit zijn isolement te krijgen maar voor elke oplossing waar ik mee kwam had hij weer twee nieuwe beren op de weg. Ik heb op de crematie afscheid genomen van mijn broer, maar eigenlijk heb ik dit al jaren geleden gedaan. *

*Toen ik door mijn moeder werd gevraagd om de crematie van mijn broer te regelen (ze wou een knallend afscheid), met de daarbij behorende muziek, heb ik dit met alle plezier geregeld, gheghe! AGNOSTIC FRONT - GOTTA GO!!!! *

Groeten,
Erik

NECROBORREL! Op 17 november in 033

necrosis is 100% lower case, maar IRL bier drinken is hoe dan ook ALL CAPS. De dood van de reaguurder van het jaar 2014, 2015 & 2016 heeft de panelen opgeschud, oude bezoekers naar hun inlog laten zoeken en velen naar de verweerde roze stamtafel gelokt. Zelfs buiten GS wist necrosis de gemoederen bezig te houden. Of er niet een begrafenisborrel kon komen, was de vraag. Tuurlijk. Dat kan. En is geregeld, voor wie van jullie zich buiten durft te vertonen. Lekker een paar rondjes IRL reaguren! Weest welkome op vrijdagavond 17 november vanaf rond 18:30 in De Wagenmeester in Amersfoort, te Stationsplein 31-33. Goed bereikbaar met auto & ov en voor de bierdrinkers raden we dat laatste aan. Voorstellen mag per nickname, of op voornaambasis als je niet wil dat je nick aan je naam gekoppeld wordt. Of zeg gewoon helemaal niks, dat kan ook. Als je d'r maar eentje drinkt op necrosis.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.