achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Lol. MinBiZa Ella Ollongren (D66) doet Vogelaartje over sleepwet en loopt weg bij Bos van de NOS

Dat Sybrand Buma in 48 uur van nul naar gristenregent ging nu zijn partijtje weer een potje mee mag blazen, verbaast niemand. Maar D66-diva Kajsa Ollongren streeft hem nu al voorbij in bestuurlijke arrogantie, met een Vogelaartje in het Staatsjournaal:

Tenzij het een een-tweetje is om Albert Bos van de NOS objectief & kritisch te doen lijken, is de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken al meteen de Totale Trut van de Week. Gevraagd naar haar mening over Buma's bizarre uitspraken, sneert ze eerst naar de partijkartoffel van het CDA ('Meneer Buma zit in de Kamer, ik zit in het kabinet') en daarna loopt ze doodleuk weg omdat ze dit 'niet het moment vindt' om over het referendum te praten. Welja joh, bepaal jij dat? Let wel: Ollongren is een Deep State D66-Muppet die van 2011 tot 2014 als secretaris-generaal op Algemene Zaken aan in de staf van Rutte heeft gezeten. En zij moet straks die Sleepwet er gewoon door douwen, zoals ook haar eigen hypocriete zaadpartij wil. Hop hop, aan de kant, kutburger. Het partijkartel heeft haast met de politiestaat.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ondertussen op pagina 3, onder het kopje 'Aanslag in New York'

Updates: inmiddels 8 doden, dozijn+ gewond. Burgemeester DeBlasio noemt het een 'daad van terreur'. Dader (29, Oezbekistaniër uit Florida) is in poot geschoten en opgepakt. Riep Allah Akbar dus het heeft niets met islam te maken. Of zoals een lollige politieman het zegt: "The man exited the vehicle and made a statement that is consistent with what we've been seeing lately, enabling us to label it as a terror attack." Dader had nepwapens in zijn gehuurde Home Depot-truck. Trump twittert "NOT IN THE USA!" over aanslag door 'sick & deranged person'. Locatie van de aanslag is trouwens in het hipsterhart van de Lower East Side. Enfin, wij zijn met meer, onze manier van leven bla bla niet bedreigd etcetera en op naar de volgende aanslag maar weer.

UPDATE 22u38: Sayfullo Saipov, FLORIDA MAN!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.