achtergrond

Geenstijl

vvd'er Robin Linschoten krijgt twee maanden cel

Kent u de mop van die vvd-politicus die een keertje écht moest gaan werken? Er leek een rechter aan te pas komen om hem een baan aan te bieden - maar dat bleef een mop, want Robin Linschoten krijgt helemaal geen taakstraf. Wel een celstraf.

OK het is niet echt een heel grappig verhaal want voormalig vvd staatssecretaris annex blaaskaak annex Robin 'de oom van Anne Fleur Dekker' Linschoten heeft een nogal tragische neerval meegemaakt. Al kunnen wij ons niet aan de indruk onttrekken dat die ineenstorting het gevolg is van een serie slechte beslissingen zijnerzijds en zoals een goed vvd-adagium dan luidt: meneer moet zich maar terug invechten als ie weer mee wil doen met de Gewone Nederlanders. Maar eerst even die straf uitdienen, want de rechtbank heeft meneer Linschoten zojuist veroordeeld tot vijf maanden zitten, waarvan drie voorwaardelijk.

Bonusbericht uit het vvd-syndicaat

In maffiaprovincie Limburg is het ook weer raak met de vvd. De in 2014 nog volledig verherververste vvd-afdeling te Roermond gooit massaal het borreltje bijltje er bij neer nu een paar partijprominenten proberen om nieuwe partij van veroordeelde vvd-capo Jos van Rey in een coalitie met de vvd te rommelen. "Ik tekende in 2014 voor een vernieuwde VVD met een open en transparante manier van politiek bedrijven. Dat is onmogelijk geworden. Dus stap ik eruit", aldus een ontgoochelde voorzitter. Sja. Wat had je dan verwacht bij de vrijersclub voor demofoben?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.