achtergrond

Geenstijl

SPORT! F1 en Federer en Fietsen en Foebele

Allemaal de roes uitgeslapen en de vrouw naar de stofzuigclub gestuurd? Mooi! We drinken al een Red Bulletje, omdat Max Verstappen zijn omgebouwde Renault Mégane na negentien uitvalbeurten op rij dit keer wél over de streep lijkt te douwen. En dan wordt hij vierde, vijfde of zesde. Race is op Silverstone, soort van heilige graal, en voorbeschouwing met Giedo & Sylvana staat nog hiero.
UPDATE: Louis Hamilton wint, Ferrariae eten banden in de laatste ronde en Max wordt vierde. Hoera, de vlag gehaald! Ook gaan er circa honderdvijftig junks van een kilo of vijftig kijken wie de meest gladgeschoren benen heeft. Lekkere etappe vandaag, met twee colletjes van de eerste categorie. Nepkeniaan Chris Froome mag de gele trui (is helemaal geen trui maar gewoon een wielershirt) aan omdat Fabio Aru gisteren lag te slapen tijdens de slotklim. We drinken een bidonnetje met een mix van kraanwater, groeihormonen, epo en klimgeitenbloed.
UPDATE: CHAMPAGNE! BAUKE MOLLEMA WINT DE 15DE ETAPPE VAN DE TOUR DE FRANCE! Vanaf 15.00 uur kijken we hoe GOAT Roger Federer zijn achtste titel op Wimbledon gaat pakken. De majestueuze ballenprins uit Zwitserland neemt het in de finale op tegen Marin Cilic, die geen schijn van kans heeft. Hup Roger! Drinktip: glaasje bubbels.
UPDATE: 6-3, 6-1, 6-4. Arme Cilic. Om 18.00 uur gooien we er een Passoa Jus in, omdat de Nederlandse vrouwen het EK in eigen land openen met een wedstrijd tegen Noorwegen. Geldwolven Koen & Kneus vinden het leuk, Anouk Hoogendijk doet niet meer mee en IS heeft het gemunt op De Galgenwaard. Allemaal redenen om niet te gaan kijken. Of wel natuurlijk, dat laten we helemaal aan jullie. Let dan op Miedema, dat is een grote. O ja, om 17.30 uur is er ook nog Nederland-Frankrijk op het WK Waterpolo, maar dat boeit al helemáál niemand.
UPDATE: Hoera 1-0.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.