Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

10 landen in de wereld die we af gaan schaffen

draarde.gifOp een blauwe maandag poneerde Quid (rip) het topic ’10 steden in NL die we af gaan schaffen’ en omdat wij helemaal van de globalisering zijn is het wel een keertje tijd voor de 10 landen in de wereld die we af gaan schaffen. Misschien dat Hans Timmerfrans daarvoor kan zorgen, want hij heeft macht en invloed in Brussel en in Brussel krijgt men dingen gedaan. Of anders moet iemand met wapens het maar fixen. Rusland staat niet op de kaart, want GeenStijl-redacteuren moeten natuurlijk nog wel hun salaris blijven ontvangen. De nummer 1 na de Lees verder en aanvullingen gaarne in de comments. 10. Syrië
Sodom en Gomorra bestaan, alleen staan ze beter bekend als Aleppo en Raqqa. Syrië is de ontvangende partij in een onvrijwillige lesbo-gangbang: er zijn veel partijen die haar verkrachten, maar ze hebben de ballen niet om het af te maken. Een grote deken over het land smijten en de boel langzaam laten verstikken. 9. Vaticaanstad
Niet eens een echt land maar gewoon een stom stukje grond dat 775 keer zo klein is als de gemeente fucking Apeldoorn. Thuis van vieze oude mannetjes die zogenaamd een opdracht van hogerhand hebben en op die manier kindermisbruik onder het tapijt kunnen schuiven. Noem een pedofielengevangenis ‘Het Vaticaan’ en iedereen grinnikt begrijpend, dan weet je wel hoe laat het is. 8. Centraal Afrikaanse Republiek
De Centraal Afrikaanse Republiek is niet een van de poorten naar de hel, de Centraal Afrikaanse Republiek is de hel. De CAR is het Oost-Groningen van Nederland: je weet wel dat het er is en dat het bestaat, maar als je er bent sterf je van pijn en ellende. 7. Saudi-Arabië
Bert van Marwijk heeft zijn ziel aan de duivel verkocht en daarom mag hij met zijn centjes branden in de voorgaande hel. Geen vrijheid van meningsuiting, lijfstraffen, martelingen, vrouwenhaat. Saudi-Arabië is het been van Iker Casillas in de WK-finale van 2010: wreed en inhumaan. 6. Somalië
Als men bij het horen van het woord piraat denkt aan Disney en Somalië heb je het als land toch mooi kut voor elkaar. Somalië is de carrière van tennisser Robin Haase: er is altijd wel wat. Kleine meisjes worden gestenigd en grote jongens vluchten naar Nederland om vrouwen te verkrachten, zo’n land. 5. Noord-Korea
Het land met de stomste dictator aller tijden, een gevaarlijke gek met veel te grote oren. Als die eikel is vertrokken staat de volgende eikel weer op, dus Noord-Korea is reddeloos verloren. Noord-Korea is tevens het bewijs dat God niet bestaat, want dan was er allang een tsunami over de hele bende gevlogen. 4. Marokko
Het is een geweldig land, Marokko, alleen jammer dat er zoveel Marokkanen wonen. Hoewel dat een overdrijving is, want de meeste kwaadwillende Marokkanen wonen toch niet meer in Marokko. Grapje natuurlijk, desalniettemin is Marokko geen leuk land en mag het derhalve in de Atlantische Oceaan dan wel Middellandse Zee verdwijnen. 3. Verenigde Staten
Het is toch geweldig dat je het meest megalomane land ter wereld bent en dan zo’n infantiel joch hebt verkozen tot president. Wat ook weer veel zegt over het achterlijke volk dat zich ophoudt op het platteland. Republikeins stemmen is helemaal prima, maar van zo’n rancuneuze kleuter als Trump wordt zelfs in betweterland helemaal niemand gelukkig. 2. België
Geen echt land, dus wat dat betreft niet eens een legitieme deelnemer aan deze competitie. Een stel nep-Nederlanders besloot het in 1830 zelf maar te rooien en zie wat ervan geworden is. Broedplaats van het EU-gezwel en het Molenbeek-gezwel. Wie zijn vering geselt door over de Oekraïnesque wegen in Belgie te tuffen weet waarom hij dat doet: om zo snel mogelijk terug te komen naar Nederland. 1. Turkije
Gefeliciteerd Turkije, officieel het kutste land van de planeet, al moeten we natuurlijk oppassen voor potenrammende olieworstelaars die nu ook in Nederland actief zijn. Met je Nederlandhaat, je persbreidel, je dictator, je onrust en je islam. Turkije is een scheel Koekoeksjong dat in een Europees nestje uit het ei is gekropen; we kunnen alleen maar hopen dat het gedrocht zo snel mogelijk uit de boom flikkert.

Reaguursels

Inloggen

Rusland. Al meer dan honderd jaar de weg kwijt en daarvoor was het ook niet veel soeps. Onder Poetin een staat die extreem-rechts in Europa en Amerika aan de macht helpt en passagiersvliegtuigen neerschiet.

Donkersloot | 03-07-17 | 08:53

Ik zou eerder Nederland afschaffen dan de VS. Hier in de VS mag je tenminste nog een eigen mening hebben. Worden cartoonisten niet 's nachts van hun bed gelicht. De VS importeert ook geen tienduizenden vluchtelingen, sterker nog Trump doet z'n uiterste best dat ze zelfs niet per vliegtuig kunnen komen. Aangezien de meeste vluchtelingen nog niet eens de overkant van de Middellandse zee halen, hoef ik ook niet bang te zijn dat ze hier ineens met hun gammele bootjes aankomen aan de oostkust. God zij dank!

Plus democratie werkt 10x beter dan in Nederland danwel de EU. Wil je een gek als president, dan krijg je een gek als president. Wil van het volk. Amerika heeft tenminste nog een representatieve democratie. Hier in de VS hoeft een minister te bemiddelen omdat bejaarden zelf willen bepalen wat ze eten. En anders dan de EU blijft de VS ook niet continue geld in de markt pompen in de hoop dat er iets moois uit komt. Trump is politiek zeer onervaren, maar heeft 100x meer visie van spineless Rutte.

Aan de andere kant, als je Amerika afschaft ben je in 1 klap van bijna alle piraterij af. Want geen Amerikaanse films, series, software of games meer.. In plaats van NFS kun je terug grijpen naar A2 racer..

TuurlijkNiet | 02-07-17 | 16:39

Law of the Land | 02-07-17 | 15:29,

Och geneer je niet, zelfs wetenschappers weten het niet zeker.
Er is gewoon te weinig uit die tijd bewaard gebleven, en wat we wel hebben is aan allerlei discussie onderhevig.

Dandruff | 02-07-17 | 16:31

@Dandruff | 02-07-17 | 14:54

Oftewel, ik weet het ook niet. Haha

Law of the Land | 02-07-17 | 15:29

@Dandruff | 02-07-17 | 14:54

Dit is wat ik heb kunnen vinden:
"De naam "Hunnen" werd vanaf dan gebruikt voor meerdere nomadische verbonden van volkeren van verschillende afkomst (Turkse, Mongoolse, Iraanse, Oeraalse (...)"
nl.wikipedia.org/wiki/Hunnen
Vroege geschiedenis Turken nl.wikipedia.org/wiki/Turken#Vroege_g...

Uit jouw linkjes blijkt dat het domesticeren net zo goed in het huidige Oekraïne of Kazachstan heeft kunnen ontstaan. Tijdvlak ergens tussen 3500 - 4000 v.Chr. sluit i.m.o. geen van de mogelijkheden uit.

Law of the Land | 02-07-17 | 15:24

Law of the Land | 02-07-17 | 14:31,

Er worden meerdere mogelijkheden genoemd.
Onder andere voorlopers van Indo Europese volkeren, de Sredny Stog cultuur;
nl.wikipedia.org/wiki/Sredny_Stog-cul...
Dan de Botajcultuur, waarvan de herkomst niet duidelijk is;
nl.wikipedia.org/wiki/Botajcultuur

Maar ook als het gaat om Mongoolse volken, dan is dat nog iets heel anders dan Turken of Hunnen (enkele duizenden jaren later).
Uit de bronnen blijkt vooral dat we meer niet weten dan wel weten; maar alle dat we wel weten staat lijnrecht tegenover de "inzichten" van allerlei Turks sprekende dictators.
En hun semi-analfabete, schlemielige aanhang hier.

Dandruff | 02-07-17 | 14:54

Nederland is een paradijs, moet je zien hoe alles groeit en bloeit. Helaas groeit het onkruid net zo hard op onze vruchtbare grond.
Ongeblustekalk | 01-07-17 | 22:21
Exact, maar dan moet je niet het kind met het badwater weggooien. Selectief zijn op wat onkruid is en wat niet dus. Beweren dat bovenstaande landen allemaal onkruid zijn is al te ontkrachten a.d.h.v. één tegenvoorbeeld.

hoi:) | 02-07-17 | 14:34

Dandruff | 02-07-17 | 14:02
Aangezien ik hier niet al te veel over weet, gebruik ik wel gewoon Wikipedia als bron (tenzij Kaan mij kan overtuigen).
In je eerste link staat beschreven waar de domesticatie van paarden waarschijnlijk is begonnen. Ben daarna gaan zoeken op Hunnen en Turken en zie een overlapping. Maar goed, ik ben geen historicus.

Wat de waarde daarvan is? Buiten een waarschijnlijke historische verwantschap, geen idee. Misschien een zucht naar vergane glorie?

Law of the Land | 02-07-17 | 14:31

Kaan78 | 02-07-17 | 14:00,

In de wiki-artikelen die jij niet gelezen hebt wordt aangegeven;
- wanneer de eerste Turken zichzelf "Turk" noemden;
- van wanneer de oudst gevonden aanwijzingen voor rijkunst zijn;
- hoeveel duizend jaar daar tussen ligt.

Als jij een betere bron hebt; laat maar zien.
Maar die heb je niet.

Dandruff | 02-07-17 | 14:12

Kaan78 | 02-07-17 | 14:00
Prima dat je van mening bent dat andermans bronnen niet kloppen, maar dan ook je eigen bronnen publiceren en aangeven wat er niet klopt en hoe het wel zit (volgens jou).
Dit is welles/nietes schoolpleinniveau.

Daarnaast is Wikipedia vrij toegankelijke algemene kennis die wordt ondersteund door externe bronnen (zie voetnoten). Als jij kunt bewijzen dat Wiki kletskoek verkoopt, dan kun je zelf proberen de betreffende pagina of alinea te bewerken. Moet je wel kunnen staven/onderbouwen met bronnen.

Law of the Land | 02-07-17 | 14:11

Law of the Land | 02-07-17 | 13:12,

Dat is wel een héle ruime context...

Turken noemen zich pas 2500 jaar Turken, en paarden waren duizenden jaren eerder al gedomesticeerd. En wetenschappers hebben dus geen idee (want te lang geleden) of de eerste paardrijders nou voorvaderen van de Indo-Europeanen waren, of voorvaderen van de Mongolen (waar later Turken uit voortkwamen).
Vaststellen wie nou wie was is ook onmogelijk door de vele volksverhuizingen; alleen van de laatste paar duizend jaar is dat redelijk betrouwbaar vastgesteld.

Dus de waarde van het woord "voorvader" over duizenden jaren is precies 0.
Het ontstaan, mengen en afscheiden van volkeren is zoveel complexer dan Kaantje zich ooit voor zou kunnen stellen.

Ik voel me ook geen Germaan of Viking, en al helemaal geen Pers, Griek, Koerd of Rus. Allemaal Indo Europeanen, taalkundig gezien; maar taalkunde levert bovendien weer hele andere inzichten op dan genealogie. Zo is het "typisch Germaanse" kenmerk van blond haar iets dat bij alle Noord Europese volken veel voorkomt, zowel Indo Europees sprekend (Slavisch, Baltisch) als niet-Indo Europees sprekend (Samisch, Fins). Maar in Indo Europees sprekende gebieden als Griekenland, Perzië en Afghanistan is blond haar dan weer niet veelvoorkomend.
Het ouderwetse "taal = dna" heeft dus nooit geklopt. Lastig, omdat taal (tekstfragmenten) vaak een belangrijk overblijfsel van oude culturen, waarmee men de afkomst probeert te bepalen. Extra lastig is dan dat elites soms weer in andere talen schrijven dan het plebs; vergelijk de functie van Latijn en later Frans in Nederland (en andere delen van Europa).

Dandruff | 02-07-17 | 14:02

Dandruff
Jij gebruikt wiki als bron. Niet boos worden. En die bronnen zijn in dit geval GEEN antwoord op de vragen. Dan kan je nog meer infantiele reacties terug schrijven. Dat maakt jouw boute beweringen met een niet onderbouwde conclusie niet in 1 keer waar. Hoeveel onderwijs ik ook zou genieten. Het werkt gewoon niet zo. Probeer maar bij gelijkgestemden. Dan heb je weer hetzelfde niveau.

Kaan78 | 02-07-17 | 14:00

Nou, mijn betoog van een paar dagen terug meteen onderschreven: voor Nederlanders is heel de wereld inferieur en gek behalve Nederland. Ik ga verder niet op de inhoud in, dit is te stupide voor woorden.

Rest In Privacy | 02-07-17 | 13:47

En dan nog alle landen die, door middel van de import van islamieten/islamisten, al geruime tijd druk bezig zijn zichzelf voorgoed af te schaffen.

Nelis SplitBloes | 02-07-17 | 13:46

Dandruff | 02-07-17 | 13:00
Ik wel en in een ruime context heeft Kaan gelijk v.w.b. het gebruik van paarden. Gebieden waar men dit waarschijnlijk als eerste deed woonden volkeren waaruit de Hunnen (en later Turken) naar voren kwamen (kort door de bocht).

Snap alleen zijn fixatie niet. Ik vind dit leuk om me in te verdiepen zonder dat ik daar mijn eigenwaarde door laat bepalen. Voor hem lijkt het wel een wedstrijdje. Wat ook opvalt is de Turkse fixatie op het Romeinse Rijk. Zo laatst nog Erdogan die de naam Arena verbood voor voetbalstadions. Lol.

Law of the Land | 02-07-17 | 13:12

Kaan78 | 02-07-17 | 12:00,

Maar je hebt de bronnen dus niet bekeken, zeg je?
Je hebt zelf ook geen enkele bron, zeg je?

Kun jij eigenlijk wel echt lezen?
Dus niet een holle slogan van een dictator; maar echt een boek of zo?

Dandruff | 02-07-17 | 13:00

Ok we spreken het zo af. we schuiven die 10 landen de zee in en in ruil daarvoor wil ik dan Rhodesie terug.

12pints | 02-07-17 | 12:35

En toch... die link teruglezend.... wat kon Quid mooi ranten.....

drs kwenie | 02-07-17 | 12:22

Dandruff
Google ook maar eens op die regio's en wanneer Turken "bestonden". Toegang tot bronnen is 1. Het begrijpen is weer een volgende stap. Onderwijs is idd een dingetje...

Kaan78 | 02-07-17 | 12:00

Die we "af gaan schaffen" of is het "die we gaan afschaffen"?

whetherthouwouldbe | 02-07-17 | 11:43

Dandruff | 02-07-17 | 10:45
Zo genuanceerd dat je door de feiten de nuance niet meer ziet :-)

Pattaya | 02-07-17 | 10:46
Wat vinden de Rohinga daar van?

Bruine Beer | 02-07-17 | 11:11

Terecht staat Thailand er niet tussen, boeddhisten zijn lief.

Pattaya | 02-07-17 | 10:46

Bruine Beer | 02-07-17 | 10:31,

Ehm...
NSB Handels blad, voor "genuanceerde, met feiten onderbouwde stukken"?
Lol!

Dandruff | 02-07-17 | 10:45

van Oeffelen | 02-07-17 | 10:20,

Zit niks achter.
Het is een grap, vandaar de suggestie dat Rusland de salarissen van GS-redacteuren betaalt.
Je denkt toch niet dat dit een serieus topic is?

Vandaar dat België en de VS nog onder Noord Korea, Somalië en Saoedi Arabië staan. Die 3 landen hadden in de top 3 moeten staan. Ook "winnaar" Turkije is kut, maar 1000 x beter dan Saoedi Arabië. Waar de wreedste en meest perverse religie aller tijden is bedacht, en nog steeds floreert; SA exporteert naast olie vooral racisme, extremisme en terrorisme.

Dandruff | 02-07-17 | 10:38

Wedstrijdkrokodil | 01-07-17 | 20:15
Je komt hier hopelijk niet om genuanceerde, met feiten onderbouwde stukken te lezen? Want dan heb ik nieuws voor je: verkeerde URL. Probeer het NRC Handelsblad eens.

Sowieso Duitsland, het meest kwaadaardige machtbeluste buurland van heel Europa, maker van 2 wereldoorlogen [...]
Memek | 01-07-17 | 20:26

Sprak de slavenhandelaar die hele dorpen uitroeit. By proxy, want je voorouders waren fout, dus jij ook.
Redeneren kun je leren.

Bruine Beer | 02-07-17 | 10:31

On topic.
Verder een bijzonder flauw topic.
VS en België zijn sowieso prima landen, met prima mensen erin. Op wat gewelddadige linkse onruststokers na dan, maar die hebben we hier ook.

Het zijn de mensen die een land leefbaar of onleefbaar maken; en productief of improductief; of zelfs parasitair.
En dat hangt allemaal weer samen met de instelling van die mensen. Vooral de islam en in mindere mate het socialisme maakt landen totaal onleefbaar, improductief en parasitair. Daar ligt het probleem; dus doe daar wat aan. Dat kan makkelijk dan men denkt;
- immigratiestop uit die landen;
- geldkraan naar die landen dicht;
- dictators voor het blok; hervormen of in je eigen stront wegzakken.

Enige probleem is dat dit ballen vergt; en die zijn in de Westerse politiek afgeschaft. De enkeling die ze stiekem had bewaard krijgt direct te maken met linkse lastercampagnes, schijnprocessen, intimidatie en uiteindelijk links geweld.

Dandruff | 02-07-17 | 10:31

m@rkus | 02-07-17 | 10:16
Ja het klopt. Het is hier vreselijk. Niets te zien, niets te doen. Ik zou lekker daar blijven als ik jou was.
*stuk touw opzoeken gaat*

Law of the Land | 02-07-17 | 10:27

Opvallend hoe de grootste schurkenstaat van de wereld, Rusland, hier uit de wind gehouden wordt. Het land dat optreedt als gastheer voor de moordenaars van 200 Nederlanders in de MH17. Wat zit hier achter ?

van Oeffelen | 02-07-17 | 10:20

Kaan78 | 02-07-17 | 08:39,

Welnee, paarden waren al gedomesticeerd duizenden jaren voor er "Turken" bestonden.
nl.wikipedia.org/wiki/Paard_(dier)#Ge...
nl.wikipedia.org/wiki/Turken#Vroege_g...

Dit zijn dingen die je zelf had kunnen googelen, Kaantje.
Dat het voor Turken verboden is meer historische kennis dan een pot pindakaas te hebben klopt; maar je bent hier niet in Turkije.
Je hebt hier wel degelijk het recht om je te ontwikkelen tot ver voorbij je broodbeleg.

Dandruff | 02-07-17 | 10:18

Law of the Land | 02-07-17 | 10:14

Liever in Mokum zonder Broek
Dan leven in een uithoek

m@rkus | 02-07-17 | 10:16

Jan Onbewoond | 02-07-17 | 09:59
Ik ben nu al een tijdje kris-kras door Nederland aan het fietsen in het weekend om een idee te krijgen hoe het er is. Aangeharkt en opgepoetst en dodelijk saai. Nederland lijkt in weinig meer op de wereld om ons heen. Nederland is af, verveelt zich te pletter en lijdt aan sociale hypochondrie.

m@rkus | 02-07-17 | 10:03

Jan Onbewoond | 02-07-17 | 09:54
Calcutta. Nog nooit geweest. Staat wel op mijn lijstje. Ben wel in Mumbai geweest. Toffe stad. Lijkt een beetje op Amsterdam binnen de ring qua sfeer. Gaaf.

m@rkus | 02-07-17 | 09:59

Het lijkt er ook op Calcutta. Niet door al die vreemdelingen uit het buitenland,maar door het ontbreken van onderhoud en verpaupering. Kan die stad ook niet goed regelen voor iedereen?

Jan Onbewoond | 02-07-17 | 09:59

Razendsnel Rusland en China afschaffen. De grootste kutlanden ter wereld, op heel Afrika en het Midden-Oosten na dan.

van Oeffelen | 02-07-17 | 09:58

Markus.Buiten de Ring opheffen? Binnen de Ring lijkt het nu ook op Calcutta.

Jan Onbewoond | 02-07-17 | 09:54

En als Amsterdam ook een land was,hoort hij er ook een beetje bij.

Jan Onbewoond | 02-07-17 | 09:52

Ik kan er wel 50 opnoemen, Zimbabwe is er 1 van.

Stonecity | 02-07-17 | 09:47

Alles buiten de ring van Amsterdam opheffen gaarne.

m@rkus | 02-07-17 | 09:44

Door de VS op dit lijstje te zetten, maak je het:
1. Totaal ongeloofwaardig
2. Duidelijk dat je niets van politiek snapt
3. Jammer want dat is weer een kolom die we minder gaan lezen.

Al_Bundy | 02-07-17 | 09:16

De invloed van deze 10 verschrikkelijke landen is in Europa zo groot geworden dat de landen die in de EUnie/Brussel zitten zichzelf opheffen.

frisenfruitig | 02-07-17 | 09:12

-weggejorist-

yade | 02-07-17 | 09:08

@George Orwell, zodra welke gepigmenteerde no-no mij een verhaal verteld over het thuisland en de hoge, prestigieuze positie, danwel hoogst genoten opleiding ze daar dan wel niet volgden en oh ja familie van de koning of generaal, schakel ik geestelijk drie tandjes terug. Dat je dat hier zo kritiekloos poneert, is illustratief hoe 'gullable' de NLer is, of hoe graag je haar in bed zou willen krijgen natuuurlijk. Gewend zijn aan hoger opgeleide idioterie en daar dan laconiek over doen. Dat voorspelt imo weinig goeds.

Nanker Phelge | 02-07-17 | 09:02

Kaan78 | 02-07-17 | 08:39
Wie zijn 'we'?

In je eerste post heb je het over 400 jaar geleden. Ik begrijp nu dat dit compleet uit de lucht is gegrepen? ;)

Kruisbestuiving (cultuur, techniek, kleding etc) vindt altijd plaats waar verschillende culturen elkaar ontmoeten. Als je daarvoor afsluit raak je je positie kwijt (zie China over wat zij noemen 'eeuw van vernedering'). Lijkt me niet meer dan logisch dat de Hunnen en later Ottomanen invloed hebben gehad op hun omgeving en vice versa.

Law of the Land | 02-07-17 | 09:01

Suriname: als het grootste deel van je bevolking zich bevind in een ander land (NL) en je verkiest een dubieus type als Bouterse als president, dan faal je.

Nanker Phelge | 02-07-17 | 08:53

"1. Iran (spreekt voor zich)
R van Perzie | 01-07-17 | 20:09 "

Hmm, uitsatekend vcantieland en dat is geen grap, schitterend landschappelijk, vriendelijke mensen. Neuh, het is niet alleen een hell-hole.
Salut! Evocatus

Evocatus | 02-07-17 | 08:52

Exacte datum of jaartal weten we niet. Wat we wel weten is dat Turken het eerste paarden gingen temmen. Een broek en jas is het meest handig als je paarden gaat rijden. Daarna kwamen de volkeren waarmee de Turken in contact kwamen. Romeinen hebben hun zijde shirt ook afgekeken van Turken (eeuw voor christus hadden Turken al 20 variaties), pas toen Byzantijnen een Turkse princes gingen huwen kwamen ze in aanraking met Turkse klederdracht en dat werd gelijk mode voor de rest van de Byzantijnen. Chinezen waren early adaptors rond 4 eeuwen voor Christus.

Kaan78 | 02-07-17 | 08:39

Toen in Turkije mensen met broeken, jassen en hoeden liepen was de klederdracht in NL een doek (...)
Kaan78 | 01-07-17 | 21:54

Beste Kaan. Over welke periode hebben we het nu? Turkije bestaat pas sinds 1923.

Law of the Land | 02-07-17 | 08:19

@Toetsiemonster | 02-07-17 | 07:16

Helaas is dat Berenburg niet te zuipen, dus nee.

a9b2b1 | 02-07-17 | 08:02

George_Orwell
Van wie hadden Romeinen hun beschaving afgekeken? ;). Romeinen hadden trouwens ook niks in te brengen tegen Atilla "de zweep van god" nadat ze eerst een Turk als slaaf in de Arena hadden gestopt. Dat was de fout v.d. Romeinen en het (financiële) einde v.d. 2 rijken van hun.

Kaan78 | 02-07-17 | 07:57

Maak de hele wereld een kolonie van Fryslân en je hebt de perfecte wereld. Mooie vrouwen, noeste werkers een prachtige taal en een goede mentaliteit.

Toetsiemonster | 02-07-17 | 07:16

Kapitein Stijlvol | 01-07-17 | 20:09
Zweden kan niet in dat lijstje vanwege de vrouwen. Die compenseren echt voor ongeveer alles. Zijn heus niet allemaal leuk, maar wel echt een heleboel.

Upendo | 02-07-17 | 06:02

Vaticaanstad? Ik zie de reden ervan niet. Niemand heeft er last van en de hoeveelheid kunst en cultuur die in Rome en Vaticaanstad bij elkaar gekomen is, is zo overweldigend dat je er alles aan moet doen dat deze hoeveelheid geldwaarde niet in handen van de EU komt.

Belgie vanwege slechte wegen? dan begin je beter met Griekenland. Scheelt een hoop geld en aan de wegen daar heb ik een wandelende nier en een broertje dood. Misschien Brussel uit Belgie snijden, zonder Molenbeek en het EU kwartier knapt Belgie vast 100% op.

bergsbeklimmer | 02-07-17 | 05:36

@a9b2b1 | 02-07-17 | 02:07
Goed gezien.

miko | 02-07-17 | 04:03

Trieste en ook interessante anekdote voordat we het mandje opzoeken aangaande Turkije van ome George. Zat vandaag te eten met een zeer goede Turks geboren vriendin van mij en wij kwamen op het topic dat Erdo fan is van de bloksnor en dus ook op voor mij een absoluut no, no... nml boekverbranding. En toen vertelde zij mij een verhaal. Zij zei, ik heb ik 1980 in de tuin van ons huis in Istanbul boeken verbrand. Context. In 1980 (of daar omtrent) was er een staatsgreep en het leger nam de macht over. Haar oom was een hardcore communist en nam altijd linkse literatuur en lectuur mee en gaf dat aan de vader van mijn vriendin. De vader was professor recht aan de meest prestigiueze universiteit toen. Hij vond dat prima. Las die rommel niet maar hey! Laat maar gaan. Maar nadat de staatsgreep was geweest kwam er een heksenjacht op gang richting communisten en een ieder die links was. Vergeet niet jaren '80 hoogtepunt koude oorlog. Maar de moeder van mijn vriendin raakte zo in paniek dat ze alle linkse literatuur uit de boekenkast rukte en verbrandde in de tuin puur om haar man (de professor), die verder geen communist was, te beschermen. Ze keek mij nadat ze dat vertelde indringend aan en zei: "Wij zijn aan eraan gewend in Turkije George." ;-/

George_Orwell | 02-07-17 | 03:59

daytripper | 01-07-17 | 20:08
.
Bwoeahahaha.
Weer zo'n stom schaap. Na 4 bloody weken zijn we op advies van de familie in een Islamitssch huwelijksbootje gestapt.
Prima hoor, vrijheid van partnerkeuze en al dat soort dingen maar kom niet janken als je kinderen in Raqqa/Kabul/Gammelegemmele op Jihad zijn, of zijn ontvoerd naar een of ander kutgebergte in een kutwoestijn, kom ook niet janken als je wordt geprostitueerd en uitgehuisslaafd, heb je zelf voor gekozen. Dom wijf. Met je "hij is zo hoog opgeleid". Ventje komt hier nog niet al laborant aan de slag vanwege te dom en te laag opgeleid. Maar goed, jouw keuze, jammer van de poen die we als maatschappij in je gestoken hebben. Domme kudt.

Graaisnaaiert | 02-07-17 | 03:49

*2 dus

methoxymonteur | 02-07-17 | 03:35

Duitsland had op 1 moeten staan vanwege de best verborgen corruptie. Niet België, wat in Nederland fout gaat, doet men in Belgie goed

methoxymonteur | 02-07-17 | 03:34

Ik zal nooit slecht over the USA praten. Bijna alle muziek die ik luister komt uit Amerika. Letterlijk alle series en films die goed zijn, zijn Amerikaans. Yup de helft van de mensen daar zijn idioten, maar dat is in elk land zo

Rest In Privacy | 02-07-17 | 02:56

Nichtsneues | 02-07-17 | 02:11
klopt, die zijn inderdaad binnenkort aan de beurt want Erdo's oude bff Assad, thans naast Gulen de grootste vijand, is aleviet en Erdo is soenniet. Echter de alevieten in Turkije hebben nul komma niks met Assad maar tsja, aleviet. Dus u is vroeger of later de lul ook omdat de alevieten progressief zijn.

George_Orwell | 02-07-17 | 02:46

Ik vond Mosterd altijd al een wat dommige bijnaam.
Iets met 'na de maaltijd' komt steeds bij me op.
Marokko is prachtig, veel ontwikkeld, mooie geschiedenis...

hfakker | 02-07-17 | 02:42

Een lijst die Duitsland niet af wil schaffen kan ik niet serieus nemen.
Erger dan Carpetland.

LuckyGirl | 02-07-17 | 02:27

Turkije wordt Pakistan: allerlei islamitische facties, de een nog debieler dan de andere, gaan elkaar te lijf waar de regering nog corrupter en machtswellustig is dan nu. Noem mij 1 moslimland waar het wel goed gaat, de bevolking niet wordt onderdrukt en geen interne strijd gaande is. Wanneer zouden de Alevieten vervolgd worden in Turkije?

Nichtsneues | 02-07-17 | 02:11

@daytripper | 01-07-17 | 20:08

De waarschuwingssignalen zijn o-ver-dui-de-lijk zichtbaar, ook in dit "zie je wel dat vluchtelingen fantastisch zijn" stukje.

"De meeste Syrische vluchtelingen zijn man, jong, vrijgezel en hoogopgeleid, en daarmee aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen."
En passant dus even suggererend dat Nederlandse mannen vieze, oude, domme mannetjes zijn, Bedankt, Volkskrant.

" Ibrahim (25, niet hun echte namen) "

Mo? (gokje)

"dezelfde mentaliteit delen als het gaat om relaties. 'Isabel is jaloers als ik met een ander meisje praat."

Dus volgend jaar mag Isabel met niemand meer praten, nooit meer buitenkomen,, en wordt ze uit voorzorg bedekt met een niqaab.

"traden ze al vier weken na hun kennismaking islamitisch in het huwelijk. 'Mijn vader raadde dat aan. Vooral om geen problemen te krijgen met andere Syriërs'"

Ook zo lekker veel respect voor elkaar en elkaars keuzes, niet?

"Isabel stemde in met het islamitisch huwelijk, al is ze zelf niet gelovig. 'Ik heb het niet voor mezelf gedaan, maar voor de mensen in zijn omgeving.'"

Waarschuwingsbel.

"Alleen Ibrahims vader en een vriend van hem waren aanwezig. Isabels ouders weten nog niet dat hun dochter is getrouwd,"

Waarschuwingsbel

" Ik vind het goed dat haar vader controleert met wie ze omgaat en wil weten waar ze is, zo gaat dat in onze cultuur ook."

Waarschuwingsbel

"Ik kan toch niet zeggen dat ze niet welkom zijn in mijn huis?"

'mijn' huis? Waarschuwingsbel.

Ik heb het maar bij het eerste stel gelaten.

a9b2b1 | 02-07-17 | 02:07

Verenigde Staten, als ik ergens zou willen wonen zou het daar zijn. Ik ben als geëmigreerde trots op Nederland, maar als ik moest kiezen tussen VS of NL koos ik VS.

Misschien moet ik daar maar gaan wonen...

Elmauro | 02-07-17 | 02:05

@George_Orwell | 02-07-17 | 01:50
Maakt u zich om mij maar geen zorgen^^ Ik kom hier al iets langer als vandaag en ben wel bekend met ons aller Spekje78. Het I.Q. van een poffertje, waarbij het poffertje er positief bij afsteekt, en een ego zo groot dat het maar net op de Interwebs past.

Sjefke7807 | 02-07-17 | 01:57

SArabie is de linkmiegel en gevaar voor de wereld met zijn
Wahabshizzlisme.
En hebben ook nog eens triljoenen, en een zwakke/mental /geldbeluste freak als bondgenoot.

rawone | 02-07-17 | 01:55

Sjefke7807 | 02-07-17 | 01:32
Nog beter. In het huidige Limburg lagen de romeinen al in de badhuizen ver voordat Mohammed werd geboren. Maw laat je niet opnaaien door iemand die nul historisch besef heeft. "Ignorance is bliss" zoals Thomas Gray ooit zei. ;)

George_Orwell | 02-07-17 | 01:50

@Kaan78 | 01-07-17 | 21:25
Ik zie dat ze de Erdogan trol weer uit zijn hok gelaten hebben... *zucht*

400 jaar geleden hadden wij hier geen cultuur, tuurlijk. De Gouden Eeuw etc. zegt u waarschijnlijk niet veel;

en.wikipedia.org/wiki/Dutch_Golden_Ag...

Sjefke7807 | 02-07-17 | 01:32

Overigens nummer 8 de "Centraal Afrikaanse Republiek" doet het altijd goed bij de BBC Pointless quiz. Lol! ;)

George_Orwell | 02-07-17 | 01:24

Wel eigenlijk elk land waar Engels niet de voertaal is mag van mij door de plee.. ( ik weet het, daar valt Hollandistan ook onder..) ;-)

LasVegasTheGuy | 02-07-17 | 01:17

Vlaanderen erbij zou best leuk zijn. Ellende begint bij Brussel. Verder een nietszeggende vlek op de kaart.

krabbegat | 02-07-17 | 01:16

RIP Sjonnie, ergens ga ik je toch wel missen.
Ik denk dat er toch delen van mijn brein onaangeroerd waren gebleven zonder jou. Veel geluk, ouwe leftard.

MogeWijEveOvergeve | 02-07-17 | 01:02

Ik kan wel een aantal landen noemen die al afgeschaft zijn: Oekraine, Georgie, Moldova, Syrie, Lybie, Afghanistan, Venezuela en Jemen. Griekenland en de Filippijnen zijn kandidaat. Inspireert niet echt tot navolging.

Wat de VS betreft, de keuze voor Trump was idd ongelukkig, maar wat was het alternatief? Iemand die mede-verantwoordelijk is voor een deel van bovenstaand lijstje.

KenJijDeSwaffelman | 02-07-17 | 00:55

Ongeblustekalk | 02-07-17 | 00:16
Kun je je voorstellen? En die bende werd zonder huidige anesthesie gedaan. Ouch! waarschijnlijk werd je eerst katjelam gevoerd met drank voordat de "chirurgijn" aan het werk ging. Was niet de tijd van hipster/millenial mietjes ;-)))))

George_Orwell | 02-07-17 | 00:50

U vergeet Monaco, 't smerigste belastingparadijs op aarde.

hardhorendhert | 02-07-17 | 00:24

Vaticaanstad (en in het verlengde daarvan Rome)is een groot (onder)deel van onze geschiedenis en cultuur.
Afblijven en laten staan!

Arachne | 02-07-17 | 00:19

En even Trump bashen. Jullie zijn aan het Mouthanen..

Speertjespunt | 02-07-17 | 00:18

Vergeet al die landen. Saudie Arabië is het ergste van allemaal.

rawone | 02-07-17 | 00:16

George_Orwell | 01-07-17 | 23:59
Ik wist niet dat het bestond, veel dank.

Ongeblustekalk | 02-07-17 | 00:16

Onbegrijpelijk en verbazingwekkend dat werkelijk helemaal niemand Griekenland noemt.

Griekenland in mijn onbetwiste nummer 1 om als land af te schaffen; had al jaren geleden gebeurd moeten zijn.

Griekenland is een vervelend klein kutlandje, bestaande uit laaielichters, flessentrekkers, en belastingontduikers, waar de halve bevolking een sinecure baantje heeft als ambtenaar van het een of andere "ministry of silly walks", waar ze ruim voor hun 60e met pensioen gaan, en waar opeenvolgende regeringen de EU besodemieterd hebben met een veel te rooskleurige voorstelling van de financiële situatie van het land - eerst om lid van de EU te kunnen worden, en later om de wantoestanden weg te moffelen, tot het echt onmogelijk was geworden. Toen alles niet meer te verbergen viel, "when the shit hit the fan", moesten er (tot op heden) 3 giga financiële hulp/noodprogramma's van de EU en het IMF ter waarde van inmiddels honderden miljarden euro's aan te pas komen om ze telkens voor een totaal bankroet te behoeden.

Dat alles met als belangrijkste argument dat we het ons niet konden permitteren om Griekenland uit de EU te laten vallen: dat zou namelijk het einde van de EU betekenen. Ondertussen is een vele malen belangrijker land - de UK - uit de EU gestapt en de EU bestaat nog steeds. Dus ik denk dat de EU ook wel doorgaat met functioneren als Griekenland eruit getrapt wordt. Sterker, dat zal de EU alleen maar ten goede komen, want Griekenland is een bodemloze put gebleken, een zwart gat waar alle miljarden in verdwijnen, terwijl ze aan de geëiste hervormingen nog steeds niet of nauwelijks voldoen.

Dus: opzouten met dat irritante kleine kutlandje.

Dr_Johnson | 02-07-17 | 00:09

na deze tien landen kan je weer tien andere landen invullen.

mokummer | 02-07-17 | 00:01

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 23:17
Koester het maar dat je je eigen tanden nog hebt.
*Elmex professional*

Ongeblustekalk | 01-07-17 | 23:54

miko | 01-07-17 | 23:13
Waar slaat dit nu weer op! als het lampje brand dan draai je het lampje toch even los en het probleem is opgelost geen brandend lampje meer.
Als het donker is wordt het wel wat moeilijker en men zal dan toch echt een zaklamp nodig hebben omdat dat brandende lampje los te draaien.
Daarom heb ik een brandblusser in de auto om s,nachts brandende lampjes te doven.

botbot | 01-07-17 | 23:31

Europa schaft zichzelf ook af met de vluchtelingenferries toch? Onvoorstelbaar, maar waar.

Jan, Leiden | 01-07-17 | 23:24

Neut 21:04
Nee hoor, dat is geloof.

Wekkertje | 01-07-17 | 23:23

@Ongeblustekalk | 01-07-17 | 23:10
Gelukkig heb ik mijn eigen tanden nog. By the way, hoe is het met jouw kunstgebit afgelopen? Heb je het nog gevonden?

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 23:17

@botbot | 01-07-17 | 22:14
Uit veiligheidsoverwegingen.Ja wat moeten ze dan? doordraaien?? Jij bent ook zo iemand die als het olielampje brand van je auto je door rijd want je hebt een goede auto??
Dus je liegt!

miko | 01-07-17 | 23:13

-weggejorist en opgerot-

Nadina34 | 01-07-17 | 23:11

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:31
Dat bedoel ik, gadverdamme.

Ongeblustekalk | 01-07-17 | 23:10

Het been van iker Casillas, wreed en inhumaan ... HAHA LOL!

Returnofthemac | 01-07-17 | 23:04

Turkije is thans inderdaad heel triest. De CHP oppositie leider is thans in de verzengende hitte bezig met een mars van Ankara naar Istanbul met een heel simpel bordje. Nml "gerechtigheid" Hij wil niet dat zijn aanhangers rondzeulen met CHP vlaggen etc. Nope een vreedzame mars en daar worden Erdogan en zijn minions heel erg nerveus van en ze blijven hem en zijn aanhang tarten in de hoop dat ze gewelddadig worden zodat Erdo de politie erop los kan laten om de boel uit elkaar te slaan. Voorbeeld. De minister van handel zei: "De AKP heeft niet de wegen aangelegd zodat terroristen (CHP in zijn ogen) er op kunnen lopen. Mooie reactie van de CHP leider: "Het verbaast mij niet. Zo reageert iemand die geen democratie kent." Nota bene op Joop.nl (jaja) heeft Peter Edel daar een zeer goede column over geschreven. joop.vara.nl/opinies/nobelprijs-vrede...

George_Orwell | 01-07-17 | 23:02

Dus België is een hellhole maar jullie willen het wel terug inlijven? Facepalm van deze Belg...

CX87 | 01-07-17 | 22:59

@Kaan 78
Turkije nr. 1 cultuur? Zeker, alles van de Grieken overgenomen cq gestolen. Boerenpummels.

Ruud Hazes56616330 | 01-07-17 | 22:57

Als 'n echte 'faled State' is het gebied te beschouwen, dat vroeger bekend stond als Libië van dictator Khadaffi.
Het beste zou natuurlijk zijn als 'we', het beschaafde Westen van de beschaafde blanken, de valse schaamte van ons afwerpen over onze koloniale ontdekkingsreizen. En dat we dat territorium van voormalig 'Libië' opnieuw in Afrika gaan bezetten en kolonialiseren.
Dan planten we daar 'n aantal opvangcentra voor rondzwervende en op te vangen asielzoekers, migranten, vluchtelingen en gelukszoekers uit vooral (hè wat toevallig) Africa en de Arabische wereld, maar eigenlijk bedoelen we daarmee iedereen uit de voormalige derde wereld.
Alle reddende boten, schepen, en uit de golven van de middellandse zee op te duikelen dobbernegers moeten worden opgevangen in de opvangcentra van voormalig Libië; waarbij er natuurlijk goed op moet worden gelet dat voldaan wordt aan alle te stellen eisen voor humanitaire opvang.
En dat onverlaten als Artsen-zonder-Grenzen, Novib, Amnesty International, Vluchtelingenwerk en nog wat van die links politieke NGO's, worden verplicht al 'hun' vluchtelingen aldaar af te leveren, op straffe van verdenking van hulp aan mensensmokkel.
Dan wordt op heel overzichtelijke wijze vorm gegeven aan een verbeterde Turkijedeal, waarbij opvang in de regio wordt gegarandeerd. En de nomaden en migranten geen valse verwachtingen worden voorgehouden over de vleespotten van Europa. Dat oorlogen en misoogsten in Afrika en het Midden-Oosten ongetwijfeld niet uit te roeien zullen zijn, maar we niet gechanteerd hoeven te worden door de zieligheidsindustrie die er eigenlijk 'n dubbele agenda op na houdt, door ook al die ellende in stand te willen houden, waardoor al die NGO's nodig blijven, en zij hun subsidie kunnen blijven opeisen. Dat we op die manier ook geen foto's meer hoeven te zien van dood aangespoelde kindjes op 'n strand, of 'n ander onthoofd kinderslachtoffertje met 'n toevallig op de voorgrond gesitueerd stoffig teddybeertje. Kortom, dat we niet meer met valse nep-emoties gechanteerd hoeven te worden door die omhoog kijkende hertenogen van zielige negerkindjes, of die van Arabische engeltjes, omdat al die zielige kindertjes zijn blijven leven in 'n heus opvangcentrum in voormalig Libië.
Eh, ik geef Europa één tot twee jaar om zelf op dat geweldige zich herhalende idee vanuit onze wereldgeschiedenis te komen. Kunnen onze werkloze Surinamers daar geen baan geregeld krijgen (?), want wat ik begrepen heb is dat dat deel van onze bevolking al een verhoogd inlevingsvermogen heeft door hun slavernijverleden. Je zult zien, dat in die opvangcentra een nieuwe variant van Sint Nicolaas vieren mét Zwarte Piet helemaal niet discriminerend gevonden zal worden, áls er maar leuke cadeautjes worden gegeven aan al die arme kinderen. Die Hollandse VOC-mentaliteit was zo gek nog niet; die is zelfs nu nog goed bruikbaar.

Der Paulie | 01-07-17 | 22:57

Joost Maghetweten | 01-07-17 | 22:32
Vertrokken!
Inderdaad. Jammer. Maar succes gewenst.

Carmelita | 01-07-17 | 22:49

Maar Plopsaland mag blijven.

Jan Dribbel | 01-07-17 | 22:45

Liechtenstein.

Ernst Oosters8389 | 01-07-17 | 22:40

Nederland mag wat mij betreft ook in het lijstje.

Rest In Privacy | 01-07-17 | 22:35

Kaan78 | 01-07-17 | 21:54
#Byzantium of #Constantinopel.
Oost-Romeinse rijk, had niets met de turken (spuug - deed een Nederlands-turkse vriendin altijd) te maken.
Mijn zoon kan de stad opeisen als erfgenaam van de Kantakouzenos-keizers. En weet je, misschien moet hij dat gewoon ook maar doen. Zijn we van het hele #mohammedaanse gedoe af.

Maarten VB | 01-07-17 | 22:34

Grappig om al die landen op te noemen terwijl wezelf Nederland afschaffen: onze cultuur wordt door de plee gespoeld, onze grenzen zijn weg en onze overheid spreid de kont heel ver open voor de burocraten van de EU...

Moonwarrior | 01-07-17 | 22:34

Quid (RIP)?

Heb ik iets gemist?

Joost Maghetweten | 01-07-17 | 22:32

@ Ongeblustekalk | 01-07-17 | 22:25
Hoezo, oud vel?
Ik ben pas 85, jaloers kreng!

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:31

Ongeblustekalk | 01-07-17 | 22:21
Wij boeren wieden en spuiten tegen onkruid.
Tegenwoordig is het onkruid druk doende met weed en spuiten.

botbot | 01-07-17 | 22:29

Okeee, ik bijt. Hier mijn review van deze top 10
.
10. Syrië
8. Centraal Afrikaanse Republiek
7. Saudi-Arabië
6. Somalië
5. Noord-Korea
.
Ja hierboven zijn het kuntlanden met een grote K.
Moord, doodslag en onderdrukking.
.
9. Vaticaanstad
Ja ach, dit is niet echt een land.
Meer een soort verstandigt gebiedje van een multinational,
die nu *echt* *echt* gaat proberen proberen op te treden
tegen massaal pedo gedrag van haar medewerkers...
.
4. Marokko
Is slechts een gemiddelde dictatuur waarvan er zo veel zijn in de arabische riem. De verwarring is dat hetgeen hun onderdanen hier in NL flikken daar *onmogelijk* zou zijn. Je kop gaat er af! En terecht.
.
3. Verenigde Staten
1. Turkije
Hier is de verwarring van kut-land met (tijdlijke) kut-president. Er is natuurlijk wel verschil tussen de 2. In de VS is het slechts een domme idioot, die wel enige democratische waarden heeft. In Turkije is er nu een bloeddorstige machtswellustige klootzak van het kaliber Afrikaanse slachter dictator. *Toch* denk ik dat dit tijdelijk is. Ze zijn al te modern.
.
2. België
Ach ja, het hoofdkantoor van de EU vertekent het beeld hier wat. Het noordelijke Vlaanderen is re-de-lijk oke en kan zo weer anslusch bij NL krijgen. Om van het armetierige, meer achterlijke Wallonie af te komen. Maar hun trots zal dat nooooit toelaten...

hotmint | 01-07-17 | 22:26

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:15
Altijd leuk om te zien hoe positief vrouwen reageren op hun omgeving wanneer ze denken dat hun dag-creme resultaat heeft.
Toch een oud vel.

Ongeblustekalk | 01-07-17 | 22:25

hoi:) | 01-07-17 | 22:08
Nederland is een paradijs, moet je zien hoe alles groeit en bloeit. Helaas groeit het onkruid net zo hard op onze vruchtbare grond.

Ongeblustekalk | 01-07-17 | 22:21

Succes ermee GeenStijl. We horen het wel als jullie het voor elkaar hebben.

Schaaldier | 01-07-17 | 22:21

miko | 01-07-17 | 22:08
En als kers op hun beschaving pleegde zij genocide.

botbot | 01-07-17 | 22:19

@de_profeet | 01-07-17 | 22:14
Ik zeg maar zo: beter een snackbar dan een hakbar! ;-)

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:15

en stipt binnen op NUL: stasi-duitsland waar een nieuwe gestapowet ervoor moet zorgen dat mensen die kritisch zijn tov realiteitsontkenners een kopje kleiner gemaakt mogen worden. vrijheid van meningsuiting? NICHT IN DEUTSCHLAND!

Bread_Pitt | 01-07-17 | 22:14

miko | 01-07-17 | 22:00
U kunt mij nog veel meer vertellen, ik blijf erbij dat het daar s,nachts veel donkerder is dan overdag.
Tevens zijn de centrales daar menigmaal uit veiligheidsoverwegingen stil gelegd dus als ze veilig waren hadden ze niet stil gelegd hoeven worden.
Zeg maar eens dat ik dat lieg!!!!

botbot | 01-07-17 | 22:14

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:13
Iets met snackbar?

de_profeet | 01-07-17 | 22:14

@de_profeet | 01-07-17 | 22:10
Dat is niet nodig.
Denktegij nou werkelijk dat wij hier in Brabant ginne friet kenne bakken?

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:13

Akkoord, alleen is Belgie niet eens een land, slechts een kunstmatig gedrocht, tijd om terug te keren naar De Verenigde Nederlanden.

de_profeet | 01-07-17 | 22:10

Denemarken. Om de Duitse Herder
Eshek | 01-07-17 | 20:58

OMG, Duitse Herder is dus gewoon een ordinaire Deense Dog?

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:08

@Kaan78 | 01-07-17 | 21:54
Helaas waren de beschaafde mensen in dat gebied geen Turken, die kwamen namelijk veel later. Pas zo rond de dertiende eeuw.

miko | 01-07-17 | 22:08

Ik wist zeker dat Nederland op 1 zou staan, we zijn immers volledig verloren begrijp ik van de reaguurders.

hoi:) | 01-07-17 | 22:08

Kan dit lijstje niet helemaal serieus nemen. Nr 3 zeker niet. De linkse media proberen samen met de Democraten Trump kapot te maken, hij wordt dag in dag uit op een smerige manier in de zeik gezet en mept via Twitter terug. Volgens mij houdt hij zich nog in.

Zwizalletju | 01-07-17 | 22:07

miko | 01-07-17 | 21:56
Met vreugde neem ik kennis van het feit dat u mijn tegel bestudeerd heeft.

botbot | 01-07-17 | 22:04

Turkije is een scheel Koekoeksjong dat in een Europees nestje uit het ei is gekropen; we kunnen alleen maar hopen dat het gedrocht zo snel mogelijk uit de boom flikkert.
Mosterd | 01-07-17 | 19:59 |

ROFLOL, ik kom niet meer bij
Leuk plempsel, Mosterd!

Gravin v Kippenbouth | 01-07-17 | 22:04

Op een gedeelde 2e plaats:
- International Monetary Fund (IMF) in Washington, USA
- Federal Reserve Board (FED) in Washington, USA
- European Central bank (ECB) in Frankfurt, Duitsland
… en op de 1e plaats:
- Bank for International Settlements (BIS) in Basel, Zwitserland

Daarna komt het met de meeste landen wel goed.

Jezus Caesar | 01-07-17 | 22:04

@botbot | 01-07-17 | 21:52
Alle vertrouwen in die belgen, bovendien gebruiken ze geen Uranium maar Spriet. Is veel beter.

miko | 01-07-17 | 22:00

-weggejorist-

Nehemia | 01-07-17 | 21:56

@botbot | 01-07-17 | 21:35
Sinds wanneer martelen de schapen??

miko | 01-07-17 | 21:56

3. = Trump-bashing en dus nogal kinderachtig, maar alléé, (niet al-dinges) het is zaterdagavond en sommigen hebben een verzetje nodig.

Maarten VB | 01-07-17 | 21:55

-weggejorist-

Kaan78 | 01-07-17 | 21:54

Ik zal jullie ook even geschiedenisles geven. Toen in Turkije mensen met broeken, jassen en hoeden liepen was de klederdracht in NL een doek wat mensen over hun lijf sloegen. Dat jullie raar willen doen tov andere volkeren kunnen jullie de Turken niet kwalijk nemen. Ik zou onderwijs verbeteren.

Kaan78 | 01-07-17 | 21:54

Wie zijn de "we" die dit samen gaan doen?
Ik weet nog dat "we" de moedjahedien in Afghanistan gingen leren vechten zodat zij de vervelende Ruskies eruit konden gooien. Later hebben "we" Irak bevrijd van een wrede dictator en ook hebben "we" in Libië de vredelievende democratische opstand helpen slagen. Zijn dat dezelfde idealistische "we" die nu verder gaan met het verbeteren van de wereld?

simpelman | 01-07-17 | 21:54

miko | 01-07-17 | 21:39
Ze hebben er volgens ingewijden minstens acht keer een meltdown gehad maar weten het onder leiding van het *drankorgel* Junckerdt Timmerofiel en niet te vergeten Verhofdorp het onder de tafel te houden.
Het bewijs is geleverd ga daar des avonds maar eens kijken het is daar veel donkerder dan overdag.

botbot | 01-07-17 | 21:52

Timmerfrans heeft een langer lijstje.

Febofiel | 01-07-17 | 21:43

@ Schroedinger / 21:07
Ik wens ook regelmatig dat ik niet bestond
en dan neem ik nog een biertje

Tobi | 01-07-17 | 21:42

Rheia | 01-07-17 | 21:34
De EU laat ballonnetjes op met castrofale afloop.
NK vuurt raketten af zonder dat die enig kwaad aanrichten.

botbot | 01-07-17 | 21:41

@echt_links | 01-07-17 | 21:19
Zozo,jij weet dat ze er in de kerncentrales een zooitje van maken?? En hoe beoordeel je dat?
Want er zijn al zoveel incidenten geweest!
en.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear...

miko | 01-07-17 | 21:39

Turkije altijd nummer 1! Is cultuur. Iets wat hier 400 jaar geleden niet bestond.
Kaan78 | 01-07-17 | 21:08
Proest....
Ben jij echt zo dom...?

A3an | 01-07-17 | 21:38

Turkije altijd nummer 1! Is cultuur. Iets wat hier 400 jaar geleden niet bestond.
Kaan78 | 01-07-17 | 21:08

Geschiedenisles is ook niet meer wat het geweest is.

Law of the Land | 01-07-17 | 21:35

Kaan78 | 01-07-17 | 21:25
En wat zei de imam? was hij nog een beetje tevreden over het verloop van de ramadan.
Het schaap mag zich wel gelukkig prijzen hij heeft maar een kwartier hoeven martelen en jullie wel een maand.

botbot | 01-07-17 | 21:35

Ik doe gewoon even met deze onzin mee...

A3an | 01-07-17 | 21:34

De EU moet ook worden afgeschaft en Noord Korea. Maar dat is bijna hetzelfde.

Rheia | 01-07-17 | 21:34

Laat die landen maar mooi bestaan.
Wat mij betreft mogen alle 2-benigen weg...

A3an | 01-07-17 | 21:32

Lijkt me niet verstandig om grote broer USA te laten verdwijnen. Je krijgt een gevaarlijke situatie door een tandeloze NAVO.

Upharsin | 01-07-17 | 21:30

Juist, optyfen met dat België.
Maar wel eerst Olga veiligstellen.

Harry Turtle | 01-07-17 | 21:28

Sowieso Duitsland, het meest kwaadaardige machtbeluste buurland van heel Europa, maker van 2 wereldoorlogen, onnoemelijk veel leed, en een daarmee samenhangede erfenis die we blijkbaar nooit van ons afschudden.
@Memek | 01-07-17 | 20:26
Jammer, ik kan een hele geestige cartoon die verscheen tijdens de vluchtelingencrisis van een paar jaar terug niet vinden.. en dus Merkel die toen werd verweten de mensen te hebben uitgenodigd.
Het was een soort 'there goes the neighbourhood tafereel' van twee Grieken die de instroom van vluchtelingen in hun land gadeslaan. De ene Griek zegt tegen de andere: "Het is weer zover - de Duitsers zijn terug.. en dit keer zijn ze goed/aardig!" ..

nickolaas | 01-07-17 | 21:27

smdyasc
Wat een inferieure en infantiele reactie. Ik heb een vermoeden uit welke cultuur jij komt.

Kaan78 | 01-07-17 | 21:25

La Bailaora | 01-07-17 | 21:16
Kul, hoe kan het daar nu goed zijn zonder medische zorg. Alle artsen en apothekers verblijven in ons land en willen onder geen beding terug.

botbot | 01-07-17 | 21:25

@ Miko
Ik heb het opzettelijk geen continent genoemd. Ik snap wat je bedoeld, mijn tegel mag ook duidelijk zijn hoop ik....

Andersdenkend | 01-07-17 | 21:24

Ik had achterlijke faalstaat en algemeen erkend hellhole Belgie op 1 gezet: in elkaar donderende infrastructuur, levensgevaarlijke kerncentrales gerund door debielen, totaal gecorrumpeerd (wan) bestuur, hogere staatschuld dan (eveneens mislukt) Frankrijk, bron van islamitische terreur, pedofielen paradijs etc. etc.

echt_links | 01-07-17 | 21:19

@smdyasc | 01-07-17 | 20:31
Volkomen waar en dan vergeet nog dat hij eindelijk de veteranen de dank van het weldenkende deel van de USA geeft en ze de behandeling geeft die ze verdienen.
Een president die zijn verkiezingsbeloftes nakomt.

BBmetR | 01-07-17 | 21:19

Mr_Pikibelly | 01-07-17 | 21:14
Ik denk meer aan een top 1000 als we wij daarin een plaatsje halen zijn we verder op weg als ik denk.

botbot | 01-07-17 | 21:19

Maak de volgende keer een top 11. Dan staan we er ook bij!

Mr_Pikibelly | 01-07-17 | 21:14

@Andersdenkend | 01-07-17 | 20:55
Noordpool een werelddeel??
*gniffelt*

miko | 01-07-17 | 21:14

Op nr. 1: Marokko. Verreweg.
Met wortel (Marokko zelf) en tak (vul maar in)

Gajus | 01-07-17 | 21:13

10 landen die mogen blijven (da's een kortere lijst):
10. Noorwegen
9. Finland
8. Zweden
7. Denemarken
6. IJsland
5. Australië
4. Canada
3. Nieuw-Zeeland
2. Vlaanderen
1. Nederland

Stijlicoon | 01-07-17 | 21:13

@ Parel van het Zuiden | 01-07-17 | 20:53
Amerikanen kijken met verbazing hoe het eraan toegaat in het VK, in Zweden, Duitsland, Frankrijk (Calais), Nederland; alsof ze een spook zien, of inderdaad beter gezegd: een zieke, stervende man zonder weerstand.
Bottleneck | 01-07-17 | 20:57

Ik heb een Amerikaanse kennis ook gemaild, dat dít dus is wat er gebeurt als de liberals aan de macht zijn. Maar ik geloof dat zij behoorlijk patriottisch is, gezien haar bevestigende antwoord...

Gajus | 01-07-17 | 21:12

Wir schaffen das! Ab!

Watching the Wheels | 01-07-17 | 21:12

@Kaan78 | 01-07-17 | 21:08
Haal de eikelkaas van Erdogan uit je ogen, kneus.

smdyasc | 01-07-17 | 21:11

Als je Vaticaanstad wilt afschaffen (prima hoor) moet je ook Washington D.C. (district Colombia) en de City of London afschaffen. Allemaal spil in the empire of the crown. #We zijn op de goede weg.

Manneke Pislam | 01-07-17 | 21:10

Iemand voor Libië? Weg ermee.

Memek | 01-07-17 | 21:09

@telelezer | 01-07-17 | 20:53

Het is mij echt iedere keer weer een raadsel wat een bellenblazers ze daar op de redactie hebben zitten bij de gutmenschbode .. Het kan kennelijk elke keer weer mallotiger.
Misschien van tijdelijke naar vaste aanstelling als je maar links genoeg kakelt?

daytripper | 01-07-17 | 21:08

Turkije altijd nummer 1! Is cultuur. Iets wat hier 400 jaar geleden niet bestond.

Kaan78 | 01-07-17 | 21:08

Tobi | 01-07-17 | 21:04
Ah, het is dus maar een geintje. Ok. Dan doe ik ook mee en neem ik een bier en wens ik dat jij niet bestond.

Schroedinger | 01-07-17 | 21:07

Cultuur, en dus ook nationalisme is het slechtste dat de mens heeft ontwikkeld, voortdrijft en devolueert. :(

Neut | 01-07-17 | 21:04

Duitsland. Want ze zijn daar te streng.
Polen. Want het gaat daar te goed. (actueel, toch?)
Schotland. Te nat.
China. Te druk.
Amerika. Dat land bestaat niet echt.

Ik twijfel alleen nog over België.

Gajus | 01-07-17 | 21:04

@ Schroedinger / 20:48
Het is zaterdagavond, tijd om even uit te blazen
en niet alles even serieus te nemen wat er gezegd/voorgesteld wordt
Neem een wijntje/bierrr/zuredruivensap en staar naar de mooie zonsondergang
of naar de sappige bill0n van die lekkere buurvrouw

Tobi | 01-07-17 | 21:04

Ikmzou anders graag nummer 4,3 en 2 inruilen voor Qatar,India en Pakistan.

miko | 01-07-17 | 21:03

Bottleneck | 01-07-17 | 20:52
Totale onzin die u hier verkondigd, zij gaan juist zeer zorgvuldig en met respect met de dames om.
Wij hebben hier in Den Haag het internationale strafhof bij mijn weten is er nooit een aangifte gedaan.
U praat poep.;)

botbot | 01-07-17 | 21:03

@Schroedinger | 01-07-17 | 20:54
Of korter in onze geschiedenis zult u de EU noemen ...?

smdyasc | 01-07-17 | 21:00

Denemarken. Om de Duitse Herder

Eshek | 01-07-17 | 20:58

@ Parel van het Zuiden | 01-07-17 | 20:53
Amerikanen kijken met verbazing hoe het eraan toegaat in het VK, in Zweden, Duitsland, Frankrijk (Calais), Nederland; alsof ze een spook zien, of inderdaad beter gezegd: een zieke, stervende man zonder weerstand.

Bottleneck | 01-07-17 | 20:57

te ver weg: Bangla Desh. Daar vinden ze het zelfs fijn om gastarbeider in Laos te zijn. Ik zou nog liever op 80 graden in ganzenreuzel gegaard worden. Levend.

BozeKater | 01-07-17 | 20:56

Welke 3 werelddelen mogen er verdwijnen?

- Afrika (m.u.v. Madagaskar omdat anders de tekenilmpjes onbegrijpelijk worden).
- Midden Oosten (Bron van veel ellende zowel globaal als voor de lokale bevolking).
- Noordpool (als je als werelddeel niet kunt winnen van een V10 diesel en een houtkachel behoor je gewoon niet te bestaan.

Runner ups:
- Azië (Herbergt uiteraard enkele ongeslepen diamanten maar bestaat voornamelijk uit milieuverontreinigend steenkool).
- Zuid Amerika (met het continent zelf is weinig mis. Maar als je corrupt, verrot en gelovig in 1 adem noemt dan is dit de overtreffende rap van het vaticaan.

Andersdenkend | 01-07-17 | 20:55

smdyasc | 01-07-17 | 20:51
"Landen afschaffen is geen enkel probleem, de bevolking blijft er zitten en wordt on curatele gesteld van een betere autoriteit"
Zoiets als wat met Nederland gebeurde, pakweg 75 jaar geleden?

Schroedinger | 01-07-17 | 20:54

smdyasc | 01-07-17 | 20:51
Die hebben zeker van pure ellende hun *boot verkocht*

botbot | 01-07-17 | 20:54

Als die Amerikanen zo verschrikkelijk inferieur aan ons zijn. Waarom leiden zij dan al meer dan een halve eeuw de wereld? Waarom hangen wij al meer dan een halve eeuw aan de tiet van de Verenigde Staten? Waarom verschuilen wij ons bij conflict achter Team America?
.
Grappig wel, die overwegende neerbuigende houding van Nederlanders, Europanen jegens hen.
.
Op wereldniveau spelen zij mee, Europa zit op de reserve bank. Europa begint de zieke man van Europa te worden. Geen positie om met dedain naar anderen te kijken.

Parel van het Zuiden | 01-07-17 | 20:53

(waarschuwing: niet lezen bij zwakke maag)
@ daytripper | 01-07-17 | 20:08
-
Ik heb het ondanks je waarschuwing dom genoeg toch maar gelezen. Had ik dus niet moeten doen
:-)
Om te lachen (huilen..!?) citeer ik maar even:
""De meeste Syrische vluchtelingen zijn man, jong, vrijgezel en hoogopgeleid, en daarmee aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen. 'Syriërs plaatsen de vrouw op een voetstuk.'"
www.volkskrant.nl/magazine/smoorverlie...
Eeeeeueuch,... waar is m'n teiltje...?!

telelezer | 01-07-17 | 20:53

What about wonderful Afghanistan, het land waar vrouwen vijftien jaar cel krijgen voor het weglopen van huis, waar je zoon die ook wegloopt eveneens de bak indraait en van z'n pa te horen krijgt (met cipiers erbij) dat hij hem doodmaakt zodra hij vrijkomt, want familie-eer, waar je op je tiende uitgehuwelijkt wordt aan een ouwe vent, waar het weigeren van uithuwelijking gelijkstaat aan het tekenen van je doodvonnis, waar je bij vrijlating bang bent vermoord te worden door je eigen familie en dus liever in de bak blijft zitten. Daar hoor ik nou nooit feministen over. Wel over glazen plafonds en dat soort barbaarsheden.

Bottleneck | 01-07-17 | 20:52

@botbot | 01-07-17 | 20:46
Landen afschaffen is geen enkel probleem, de bevolking blijft er zitten en wordt on curatele gesteld van een betere autoriteit, landen en bedrijven, uiteindelijk zijn er soms helemaal geen grote verschillen.
Een ding is zeker, ze moeten niet onze kant op komen.

smdyasc | 01-07-17 | 20:51

smdyasc | 01-07-17 | 20:31
Als ik een plaat voor mijn harsis had zou ik het ook doen.
Helaas zo'n ding heb ik niet.
Een mensch kan niet alles hebben.

botbot | 01-07-17 | 20:50

Tobi | 01-07-17 | 20:42
Aha. Je bedoelt dus 'alle inwoners van die 10 landen doodmaken'? Echt, GS? "10 landen in de wereld die 'we' af gaan schaffen"? Mag ik deze beker aan mij voorbij laten gaan, qua genocide?

Schroedinger | 01-07-17 | 20:48

Schroedinger | 01-07-17 | 20:22
Geen idee maar weet heeft GL wel een oplossing voor handen.
Je weet het maar nooit!!!!!

botbot | 01-07-17 | 20:46

Infidel66 | 01-07-17 | 20:19
Kan wel zo zijn, maar Turkije is een rechts land, net als de meeste Oostblok landen rechts zijn. Volgens de VN kunnen we een migratiestroom verwachten van 248 miljoen vluchtelingen. Die vluchtelingen zijn overwegend rechts georiënteerd. De EU heeft een overwegend linkse oriëntatie. De migratiestromen van de afgelopen decennia hebben ons geen apothekers gebracht, maar wel een grote groep rechts denkende mensen binnengebracht. De sinds de jaren 60 ingezette linkse denkwijze is een halt toegeroepen dankzij de migratiestromen. De migratiestromen hebben gezorgd voor een revival van rechts denken. Diverse rechtse groepen staan echter lijnrecht tegenover elkaar. Maar rechts groeit ieder jaar dankzij migratie. Ik denk eerder dat de EU zal moeten veranderen naar een meer rechts georiënteerde organisatie wil zij overleven in een steeds meer naar rechts georiënteerde wereld. Nu nog worden diverse rechtse groeperingen met name door links beschermd. Links slinkt, maar rechts sterkt aan met name door links.
.
Het Vaticaan ligt een gouden toekomst in het verschiet door de opkomst en bloei van reactionaire groepen. Deze reactionaire groepen vinden nog geen aansluiting bij het Vaticaan, omdat deze een linkse richting is opgegaan. Echter deze reactionaire groepen hebben gezinnen van 8, 9 of 10 kinderen en groeit snel.

Príncipe | 01-07-17 | 20:44

Ik kan mij van 10 tot 1 prima vinden in deze lijst. Vooral die Ottomaanse bende op 1. Dat het maar door een alles vernietigende aardbeving weggevaagd mag worden. Inclusief de migrerende onderdanen.

Sliptong | 01-07-17 | 20:44

Ik mis Zweden en Iran in dit lijstje..

Wasbakplasser | 01-07-17 | 20:43

@ Schroedinger / 20:38
Ik snap best wel wat je zegt, maar de pointe is
dat die landen inclusief de 'inboedel' tegen de vlakte gaat
Zand erover, als het ware

Tobi | 01-07-17 | 20:42

Ik mis Finland, van Finnen heb ik inmiddels ook een heel negatief beeld.

MogeWijEveOvergeve | 01-07-17 | 20:38

Tobi | 01-07-17 | 20:31
De bevolkingen van de tien bovengenoemde landen. Als die landen weg zijn, waar moeten zij dan heen?

Schroedinger | 01-07-17 | 20:38

En wie is 'we'? Ik denk niet dat ik mij daartoe ga rekenen. Het machtigste land ter wereld afschaffen. Zozo. Hoe denk je dat te gaan doen? En de reden is de huidige president die er nog geen jaar zit? Niveautje hoor.
Wedstrijdkrokodil | 01-07-17 | 20:15
.

+ heleboel.

Jammer van GS dat Trump bashen. Ik kom hier graag maar dat begint me een beetje tegen te staan vooral omdat de msm steeds meer de-bunked word voor hun Hetze jegens Trump. Ik woon zelf in de US en zie steeds meer mensen op de Trumptrein stappen wat weer een logisch gevolg is de belachelijke heksenjacht.....
.
#MAGA

BudWijzer | 01-07-17 | 20:37

@smdyasc | 01-07-17 | 20:31
Obama kreeg anders mooi wel een Nobelprijs voor eh..... eh...... eh

necrosis | 01-07-17 | 20:37

Jullie vergeten Zweden , een negorij van Allah, apathisch buigen en verkrachting !

Castor12 | 01-07-17 | 20:36

Mali, Algerije, Albanië, alle oostblok landen op Polen en Oekraïne want geyle wijven na.

Balletje Mayo | 01-07-17 | 20:36

1A Nederland:
.
Laat snoeihard en ijskoud hardwerkende mensen opdraaien voor 3.000.000 uitkeringsgerechtigden and countingcounting en 1.000.000 zinloosambtenaren.
Is daarmee gepromoveerd tot het het land met de hoogste belastingen ter wereld. Maandelijks melden zich 19.500 asielzoekers. Die willen ook mee eten. Gratis.

duitse herder | 01-07-17 | 20:36

@smdyasc | 01-07-17 | 20:31
Lol nou dat gaat een heeeeel klein feestje worden!

Berbaar | 01-07-17 | 20:33

@Wedstrijdkrokodil | 01-07-17 | 20:15
Obama zat er acht jaar en bereikte nul komma niets. Trump zit er nog geen zes maanden en heeft de nationale industrie hoop, optimisme en richting gegeven, hij heeft de nationale veiligheid enorm verhoogd met zijn doortastende en vasthoudende aanpak van de travel ban, hij heeft Assaad en de Russen de grenzen getoond van het Amerikaanse geduld in Syrië, hij heeft de Amerikaanse MSM ontmaskerd als leugenaars en haatzaaiers en hij heeft een betaalbaar en rechtvaardig zorgsysteem in gang gezet.
Tijd om wereldwijd het presidentschap van Trump te vieren.

smdyasc | 01-07-17 | 20:31

@ Schroedinger / 20:22
Welke bevolking ..

Tobi | 01-07-17 | 20:31

Sowieso Duitsland, het meest kwaadaardige machtbeluste buurland van heel Europa, maker van 2 wereldoorlogen, onnoemelijk veel leed, en een daarmee samenhangede erfenis die we blijkbaar nooit van ons afschudden. Ik zal dansen op het graf van Merkel.
Als Duitsland er niet meer is kunnen we hopelijk eens ophouden over die 2e W.O., alleen al de rust die daar van uitgaat, spreekt me aan.
.
Frankrijk is de volgende, degene die samen met Duitsland het meeste in het westen heeft verpest en eigenlijk mede aanstichter van al die ellende.
Geen tour meer, heerlijk.
.
Afghanistan lijkt me ook wel rijp voor een 14 daagse tusunami van 130 kilometer bij 600 kilometer.
.
Zweden is eigenlijk al dood maar voor alle zekerheid toch maar even nabewerken.
.
Pechtoldieland op de 66e breedtegraad moet volledig platgebrand worden.
.
Groenlinkserije ook afzinken.

Memek | 01-07-17 | 20:26

-weggejorist-

Leipniz | 01-07-17 | 20:24

@Graaf van Egmont | 01-07-17 | 20:16

Het zat er ten tijde van het eenzame vrouwtjes annex Gutmensch koor al aan te komen 2 jaar geleden.
www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI

daytripper | 01-07-17 | 20:24

Maar beste GS-redactie, als al die landen afgeschaft zijn, waar moeten alle inwoners dan heen?

Schroedinger | 01-07-17 | 20:22

"Turkije is een scheel Koekoeksjong dat in een Europees nestje uit het ei is gekropen; we kunnen alleen maar hopen dat het gedrocht zo snel mogelijk uit de boom flikkert."

That sums it up....

Infidel66 | 01-07-17 | 20:19

daytripper | 01-07-17 | 20:08
Een verhaal met een vaststande toekomst. Huilende blanke vrouwen die na 6 jaar op zoek zijn naar hun kinderen die door de echtgenoot naar de zandbak is ontvoerd.
Op dit moment is niks een probleem kennelijk. Dat zal gauw anders worden als de zandbakse familie zich ermee gaat bemoeien.
Waarom die vrouw van jou zich als een hoer gedraagt Achmed, Mohammed, Anwar.....?

Graaf van Egmont | 01-07-17 | 20:16

à propos, mijn roulettespel was om de bezem eens door die immer uitdijende wereldbevolking te halen
maar beginnen met landen die ons toch al niet aanstaan lijkt me een prima idee

Tobi | 01-07-17 | 20:16

En wie is 'we'? Ik denk niet dat ik mij daartoe ga rekenen. Het machtigste land ter wereld afschaffen. Zozo. Hoe denk je dat te gaan doen? En de reden is de huidige president die er nog geen jaar zit? Niveautje hoor.

Wedstrijdkrokodil | 01-07-17 | 20:15

@ Daytripper: Deze meiden worden later dan weer kaal geschoren.
henk vintage | 01-07-17 | 20:10

We noteren : namen en rugnummers.
Overigens : zum Kotzen!

daytripper | 01-07-17 | 20:13

Prima idee, leuk spelletje voor den zaterdagavond, vooral in policorgezelschap (dan gaan ze tenminste snel weg)
Lijkt overigens als twee druppels op Tobi's Landenroulette
Iedere zoveel tijd (niet elke maand, dan ben je te snel door je landen heen; niet ieder jaar, dat schiet niet op)
is het Bingo! voor een land na loting (ieder land doet mee) wat vervolgens tot as wordt gereduceerd
Ik ben altijd een fan geweest van de neutronenbom, want dat schaadt de architectuur tenminste niet
Altijd een leuk voorstel om de ingedutte conversatie wat op te krikken, meestal resulterend in het vroegtijdig (het is nooit te vroeg voor sommige gasten) van een groot deel van het gezelschap

Tobi | 01-07-17 | 20:12

Voorlopig is Erdolf alsnog van plan om de Turken in Duitsland toe te spreken tijdens de G20.
Dat doet hij dan in het Turkse consulaat.
En geen enkele Duitser kan hem dat verbieden.

necrosis | 01-07-17 | 20:12

Deutschland schaft sich ab, dus daar hoeft verder niemand iets aan te doen

witwas | 01-07-17 | 20:11

Syrie, mede omdat apothekers uit Aleppo geliefd zijn: www.volkskrant.nl...

( waarschuwing: niet lezen bij zwakke maag)
daytripper | 01-07-17 | 20:08
Wacht maar totdat hij haar ten huwelijk vraagt en ze gedwongen moslima wordt, en voor de rest van haar leven klappen krijgt en 1 x per jaar moet biggen.

R van Perzie | 01-07-17 | 20:11

Toch beangstigend dat er een hoop tussen zitten waar 'wij' een warme band mee onderhouden. De VS hoort er trouwens niet tussen, maar goed, 'balans' ...

smdyasc | 01-07-17 | 20:11

@ Daytripper: Deze meiden worden later dan weer kaal geschoren.

henk vintage | 01-07-17 | 20:10

Straks worden er ter meerdere eer en glorie van de Europese Unie nog 27 landen afgeschaft. Dan wordt de droom van die Oostenrijker toch waar. Nee, niet die Oostenrijker, die andere.

Osdorpertje | 01-07-17 | 20:09

En waar staat Nederland in de lijst? Ohw wacht die hebben we al afgeschaft.

Botte Hork | 01-07-17 | 20:09

Ik weet nog wel een alternatieve top 10 aan hell holes:
10. Libanon (spreekt voor zich)
9. Albanie(spreekt voor zich)
8. Kosovo (spreekt voor zich)
7. Haiti (spreekt voor zich)
6. Mali (spreekt voor zich)
5. Pakistan (spreekt voor zich)
4. Eritrea (spreekt voor zich)
3. Afghanistan (spreekt voor zich)
2. Irak (spreekt voor zich)
1. Iran (spreekt voor zich)

R van Perzie | 01-07-17 | 20:09

-weggejorist-

Klepzeiker51 | 01-07-17 | 20:09

Zonder Zweden is deze lijst natuurlijk niet serieus te nemen.

Kapitein Stijlvol | 01-07-17 | 20:09

Voordat Somalie en Marokko worden afgezonken, graag eerst alle Somaliers en Marokkanen terug.

henk vintage | 01-07-17 | 20:08

Een land in spe, de EU mag ook afgeschaft worden.

i-Wonder | 01-07-17 | 20:08

Benieuwd of die Erdogan op een balkonnetje van het consulaat gaat staan.

Fendergear | 01-07-17 | 20:07

Wilde al zeggen Nederland, maar dat is al een tijdje afgeschaft.

aanalleskomteeneind | 01-07-17 | 20:06

Russische Federatie: ook zo'n land dat wel opgeheven mag worden.

Gräf&Stift | 01-07-17 | 20:06

Voeg censuurminnend Duitsland hier aub ook aan toe. Grüß Gott.

Coyote | 01-07-17 | 20:04

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen