Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Nigel Farage is Ruslandconnectie voor Trump'


LOL LINKSE COMPLOTTEN! De Lame Stream Media outdo'en zichzelf in een spelletje connect the chemtrails. The Guardian bericht dat Nigel Farage een 'person of interest' is in het FBI-onderzoek naar de Trump/Rusland-connecties. Hoewel de banden tussen Rusland en Trump overduidelijk zijn vanwege zijn zakelijke belangen in het land en zijn (misschien wel iets te) warme omgang met Russische politici en diplomaten, hebben we nog nooit een greintje bewijs gezien van Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen (behalve een boel lawaai over clickfarms & comment trolling). Dus om het balletje toch rollende te houden, halen ze Farage er alvast bij want nu heb je Tsaar Putin (de Perfect Villain voor de EU om de Europese bevolking tegen op te stoken omdat het zo lekker afleidt van hun eigen upfuckery) connected met Donald Trump (Ontregelaar van Westerse Werelden en Allround Asshole) via Nigel Farage (de Kwade Genius achter Brexit) en samen zijn dat spelers op het politieke wereldtoneel die liberale regenbogen verbrijzelen, open grenzen dicht smijten, globalisering nationaliseren en roepen dat het wél iets met de moslimmigratie te maken heeft. Kudo's dus voor het prachtig alles aan elkaar knopen in één ronkende term 'Person of Interest'. En dat allemaal omdat ze mensen kennen die mensen kennen die wel eens thee gedronken hebben met Julian Assange, die met zijn WikiLeaks zowel de reuzendoder van de Clintoncampagne was als de (onbedoelde ofdanwel opzettelijke) katalysator van absurde complottheorieën over pizza's & Podesta's waardoor Clinton nu nog steeds in elke microfoon waar ze in mag drooghoesten roept dat de Russen haar presidentschap hebben afgepakt. Mr. Magorium, Willy Wonka & the Mad Hatter hadden het met zijn drieën niet bij elkaar verzonnen kunnen krijgen. Het enige dat we nog missen om deze samenzwering op te lossen en de linkse kortsluiting compleet te maken, zijn de laptop van Edward Snowden, een flesje polonium, de raketinstallatie waar MH17 mee werd neergehaald en de bruine beer waar Putin zonder shirt op van Moskou naar Kiev reed. Als die artefacten bijeen geraapt zijn, is het hele gedeukte wereldbeeld van het regressieflinkse establishment & hun oude media weer hersteld en leven ze nog lang en gelukkig in hun filterbubbel vol eenhoorns & regenbogen & ingeburgerde migranten in een geglobaliseerde sprookjeswereld die nooit opwarmt. Ohja en wat Farage betreft. Ook hier vooralsnog nul bewijs. Clue is in het zinnetje "Farage has not been accused of wrongdoing and is not a suspect or a target of the US investigation". Niets misdaan dus. Hij kent alleen wat mensen die mensen kennen. Geheel in stijl met zijn joviale karakter, kan Nigel 'Ik ben nog nooit in Rusland geweest (maar Rusland wel bij hem)' Farage er gelukkig hartelijk om lachen. Want hoe slecht ís Donald Trump eigenlijk? wihoypvcb01z.gif DE DUIF DIE ALLES ZAG VIA SOUTH THANET DOOR BRIEFTE AAN DE TRUMP TOWER.

Reaguursels

Inloggen

En nu even geen gespeculeer maar de kale feiten. Voor een ieder na te checken door een keer niet naar Nederlands mediageneuzel te luisteren, maar gewoon naar de bron te gaan. Nee, niet CNN, MSNBC, Reuters, maar ga eens op zoek naar die andere geluiden. De msm waren in de aanloop van de verkiezingen vol op het orgel voor Hillary, zowel in de VS als hier. En om ervoor zorg te dragen dat Trump verwijderd wordt, is er al maandenlang surveillance geweest van het Trump team. Om dit voor mekaar te krijgen, heb je 'probable cause' nodig, dat wil zeggen, dat als de Foreign Intelligence Surveillance Agency, FISA court een onderzoek honoreert, moet daar wel geldig bewijs voor zijn. Die was en is er niet. Er zijn 2 FISA court pogingen ondernomen door de Obama admin, de tweede is van de grond gekomen, mede dankzij Comey, het toenmalige hoofd van de FBI, en vooral door John Brennan, hoofd van de CIA en Obama-appointee, een meneer met extreem linkse opvattingen die vroeger nog eens voor de Communisten heeft gestemd.
Maar goed, het onderzoek heeft tot dusver geen resultaten opgeleverd. Het feit dat iemand in de aanloop naar de verkiezingen, of daarna, contacten heeft met buitenlandse vertegenwoordigers heeft alles te maken met kennismaken en aftasten wie nou wie is.
Tot januari was al deze info niet zomaar toegankelijk, dus heeft Obama 17 dagen voor de inauguratie van Trump het mogelijk gemaakt dat feitelijk iedereen en zijn ouwe moer nu toegang krijgt tot NSA data, hetgeen het mogelijk maakt voor Obama holdovers (staf dat door Obama is aangesteld en nog niet vervangen) om achter informatie te gaan en te lekken naar de bevriende media. Non-stories worden vervolgens in deze media opgeblazen tot ongekende proporties, en wat nog ernstiger is, namen van diverse Trump medewerkers worden zo publiekelijk geschandpaald voor feitelijk niets.
Hier komt nog een ander aspect bij van de Amerikaanse wet. Deze data die naar voren komt, is enkel bedoeld voor een selecte groep. Het is onwettig om deze info naar buiten te laten lekken. Het betreft namelijk surveillancemateriaal, vergaard door het afluisteren e.d. van o.a. in dit geval Russische officials. De identiteit van eventuele Amerikanen die hierbij aanwezig zouden zijn geweest, mag in geen geval zomaar openbaar worden gemaakt. Dit heet namelijk 'incidental collecting of information regarding American citizens', je mag niet zomaar Amerikaanse staatsburgers afluisteren en al helemaal niet de vergaarde info dan naar de media doorspelen. Dit is ongrondwettig maar op grote schaal gebeurt. Het blijkt inmiddels dat heilig boontje Obama duizenden Amerikanen heeft laten afluisteren, hier hoor je daar niemand over. Voormalig deputy attorney general Susan Rice blijkt met regelmaat voor de 'unmasking' van namen te hebben gezorgd. Unmasking wil zeggen dat de naam die vooralsnog onleesbaar was gemaakt, door in dit geval mevrouw Rice naar buiten werd gelekt.
De media, hier en in de VS, zijn als de dood voor Trump en kunnen het nog steeds niet aan dat hij verkozen is. Dus worden alle middelen aangewend om hem te verwijderen. Hij is de spaak in het wiel van de globalisten, geloof me dat zijn afwijzen van het klimaat akkoord voor hen olie op het vuur is. De houding van de media is er een van de knecht, volgzaam oplepelen wat de baas wil. Hun topics zijn op het krankzinnige af, ongeveer twee weken geleden was het 'een groot schandaal' dat Trump twee bolletjes ijs neemt terwijl zijn staf er maar één krijgt.
De 'frenzy', waanzin die momenteel gaande is, komt amper naar voren in de NL media, wel wordt de mantra gevoed van een rare gekke man die gek is en gek doet, nergens benul van heeft en vooral heel erg gek is, en stom, en gevaarlijk, en en en en.
Niets is nog op feiten gebaseerd, de consensus is die van 'Trump is gek', die ik vergelijk met de jaren '80 'Reagan is seniel'. De waarheid is toch wel heel erg anders, maar die zul je nooit gaan ervaren door klakkeloos CNN na te toeteren.
Het is heel eng wat de gevestigde orde probeert. Ook in Europa gebeuren er dingen die gewoon lijnrecht tegen het volksbelang ingaan, en wij krijgen de ene globalist na de andere op de troon. Gelukkig konden de Amerikanen nog echt kiezen.
Ik volg het nu 5 jaar dagelijks, via hun eigen talkradio, ik lees hun boeken en sites, ik ben zelfs abonnee van een Amerikaanse betaalzender. Het is allemaal mogelijk en het geeft je een glashelder beeld van het echte Amerika, wat er daar gebeurt en hoezeer het overeenkomt met wat hier plaatsvindt. Ik kan het aanbevelen, het is zeer onderhoudend, verhelderend en ook geruststellend - in de zin van 'ik ben niet de enige die zo over zaken denkt'.

Rest In Privacy | 02-06-17 | 12:10

nou is het niet mogelijk dat westerse opruiers via russische servers dit gezeik veroorzaakt hebben,om Trump en co te benadelen ,dacht het wel

pedro300 | 02-06-17 | 08:55

Als niemand het meer weet zijn het de russen.

De Vs zijn heilg! Jezus staat nog niet in hun schaduw

hunny | 02-06-17 | 00:58

nickolaas | 01-06-17 | 19:06
Ik ben nog nooit verder gekomen dan een glaasje wijn en zelfs dat nu niet meer. Mensen drankgebruik aansmeren is zooo dom. Ook indirect; wat u doet.

toetssteen | 01-06-17 | 21:25

OverdaanDerOnderheid | 01-06-17 | 18:32

Mark D en ik strijken miljoenen op! Echt! Elke maand krijgen we een dankje mailtje en als het goed is een dikke bonus! Aanrader!
Zeg zwitsal, als het te moeilijk wordt, kras op naar Joop.

toetssteen | 01-06-17 | 21:21

De Ruslandconnecties van Trump, gewoon schitterend! En de volgende Ruslandconnectie kun je al precies uittekenen! MSN gaat weer vol op het orgel als Comey van de FBI kunt "getuigen". MSN zou zich eens moeten afvragen waarom een persoon memo's maakt van een gesprek, tenzij je corrupt bent, in en in slecht of kwade bedoelingen hebt.
O en kom niet aan met, Comey heeft ook onderzoek laten doen naar de emails van Liary Clinton, want dat onderzoek heeft alleen maar plaatsgevonden zodat ze later tijdens het verwachte presidentschap van Clinton konden zeggen, "we hebben onderzoek gedaan naar de emails", zodat zij geen zekere impeachment aan haar broek zou krijgen!

Paulaner München | 01-06-17 | 20:24

Oh, manco - Powned bestaat sinds 2009 en Breitbart sinds 2007, maar ik weet dus niet in wat voor vorm.
nickolaas | 01-06-17 | 17:15
Oh, ik heb ff dieper gegraven in de krochten van mijn geheugen - voorloper van de Powned.tv-site was Spitsnieuws.nl en daar waren dus ook Israel-topics die in reaguursels volgens mij er bovenuit staken.. hypothese Geenstijl.nl = (inspiratie voor) Breitbart staat dus nog steeds. Met het risico dus langdradig te worden @joris.

nickolaas | 01-06-17 | 20:06

Komt nog bij ,dat het precies die landen zijn ,die de Duitsers vroeger compleet in de pan hebben gehakt,waar mutti Merkel het momenteel aan de stok heeft. Toeval bestaat niet .En je moet toch iets verzinnen om ruzie te maken .

fleurtje | 01-06-17 | 20:02

Ik zou het als een groot compliment beschouwen als Baudet er ook bij betrokken wordt.

PresidenteDeConjovia | 01-06-17 | 19:59

Bruggen bouwen,dat was jarenlang het gezegde in de politiek,Rusland,Amerika,Engeland,daar zijn ze klaar mee,en nu mogen alle Afrikanen het land in,omdat ze zo lekker geleerd zijn,(je moet toch wat verzinnen),nou de landen die afhaken hebben het beter door ,dan dat stelletje koekenbakkers hier.

fleurtje | 01-06-17 | 19:55

-weggejorist en opgerot-

Horstm | 01-06-17 | 19:37

-weggejorist-

nickolaas | 01-06-17 | 19:31

Er zijn toch geen mensen meer die in fake nieuws geloven.... Zelfs mij pa is om na 70 jaar.

Oepsie1234 | 01-06-17 | 19:09

@VerenigingVanDieven | 01-06-17 | 18:27
Vodka.. beetje melancholische inslag/ volksaard volgens mij ook van een volk dat het niet altijd makkelijk heeft (gehad).
Wat las ik nou laatst.. "Vodka verlost je van al je zorgen, en als het niet zo is dan heb je er te weinig van gedronken.." (wat natuurlijk best spitsvondig is ergens, genoeg mensen die zich er aan dood drinken.. ).

nickolaas | 01-06-17 | 19:06

OverdaanDerOnderheid | 01-06-17 | 18:32
Maak je niet druk, het is onbezoldigd, je raakt alleen je ziel kwijt.

Ongeblustekalk | 01-06-17 | 18:56

Het gaat links niet om bewijs, het gaat ze om het idee. En dan hoeft iets niet waar te zijn, als de domme schaapjes het maar geloven.

Moonwarrior | 01-06-17 | 18:41

@Ongeblustekalk | 01-06-17 | 18:34
Doe geen moeite, ik vermaak me te goed, kutjeslikker.

VerenigingVanDieven | 01-06-17 | 18:37

VerenigingVanDieven | 01-06-17 | 18:30
Mocht je willen met je laffe viswinkel ;) Maar die manipulatie krijgen we er wel uit.

Ongeblustekalk | 01-06-17 | 18:34

Mark_D_NL | 01-06-17 | 17:12

Spreekt u uit ervaring als professionele Putin trol, of kent u er wellicht één? Zo ja, levert dat genoeg op?

Ik vraag mij nu ernstig af of ik wellicht ergens in het verleden een foutje heb gemaakt. Er waren wel eens van die types waarvan ik meende gewoon te kunnen zien dat ze niet deugen, die ik dan de deur wees zonder hun verhaal aan te willen horen. Kun je ze ergens aan herkennen, zoals te dikke nekken en wagens (hoi Hennie!), te lange baarden en jurken, of te veel leer en plakplaatjes? Heb weinig zin om voortaan iedereen zo maar binnen te laten.

Of verloopt dat benaderen via internet, met van die emails in hoofdletters van Nigeriaanse kroonprinsen in tijdelijke nood? Moet ik wellicht mijn spamfilters of adblockers deactiveren en lukraak op pop-ups gaan klikken? Of gaat dat allemaal gewoon via de redactie van GS (en is al dat gedoe over inkomsten uit reclame ordinaire camouflage)? Vragen, vragen...

OverdaanDerOnderheid | 01-06-17 | 18:32

@Ongeblustekalk | 01-06-17 | 17:34
Jij bent toch een vrouw? Dan zit manipulatie toch in het basispakket?

VerenigingVanDieven | 01-06-17 | 18:30

telelezer | 01-06-17 | 18:02
DKS bedoel je natuurlijk onder andere. Well, ain't that a coincidence. Zie reaguursels van me hierboven.

Ongeblustekalk | 01-06-17 | 18:30

@OverdaanDerOnderheid | 01-06-17 | 17:05
Wacht maar tot je zwitsal weg is. Ik zou overigens kiezen voor de optie in natura, de vodka en de vrouwen zijn van een uitstekende kwaliteit. Doen we er nog een saluerende duif bij als welkomstgeschenk.

VerenigingVanDieven | 01-06-17 | 18:27

@ KomodoVaraan | 01-06-17 | 17:59
-
De kaviaar en champagne zwelgende EU dictators noemen immers ELKE beslissing die tegen hun eigen belangen ingaat "votes in the interests of Putin’s Russia.."
Zo zie je maar weer, (ik citeer mezelf; zie: telelezer | 01-06-17 | 18:02) Het demoniseren via de sluwe systematische herhalio na herhalio hersenspoeling door de Brusselse dictators en hun linkse MSM trawanten werp duidelijk steeds meer vruchten af.
Dat helaas ook bij sommige mede reaguurders.

telelezer | 01-06-17 | 18:13

Ik zou wel eens willen weten waarom reaguurders Trump demoniseren. Met leugens.
@ logicavanhetgevoel | 01-06-17 | 17:14
-
Omdat de sluwe systematische herhalio na herhalio hersenspoeling door de Brusselse dictators en hun linkse MSM trawanten duidelijk steeds meer vruchten afwerpt. Ook bij sommigen van jullie, Brutus-reaguurders..? (Et tu, Brute?)
Again: Onderschat de lange arm van de Brusselse dictators, c.s. niet!

telelezer | 01-06-17 | 18:02

Onderschat de lange arm van de Brusselse dictators (c.s.) niet!
telelezer | 01-06-17 | 17:01
gelukkig niet, want de lange arm van Putin is overal duidelijk zichtbaar. Of bent u de "lening" aan LePen vergeten van 11,5M€ of het feit dat Putin papa LePen betaald heeft om Svoboda te structuren en salonfahig te maken.
-
Kijk naar het stemgedrag, dat liegt niet:
In total, up to 20 percent of all MEPs currently vote at times in the interests of Putin’s Russia: in addition to ENF, there is the strongly pro-Russian far-left group European United Left — Nordic Green Left (GUE-NGL); Nigel Farage’s Eurosceptic group Europe of Freedom and Direct Democracy (EFDD); and various non-affiliated members of the parliament. At the same time as these groups advance Kremlin interests, they accuse their pro-European opponents of being puppets of the United States, thereby bolstering Russian President Vladimir Putin’s cause of trying to undermine Euro-Atlantic relations.
vhttps://imrussia.org/en/analysis/world/2368-europes-new-pro-putin-coalition-the-parties-of-no

KomodoVaraan | 01-06-17 | 17:59

@mezelff | 01-06-17 | 17:42
Ik had achteraf wel de toedracht binnen 1 minuut goed, nadat ik het eerste artikel had gelezen (had toevallig in de Duitse pers 1 of twee dagen daarvoor gelezen dat vanaf 6km hoogte een vliegtuig was neergehaald en dat was toen een wending in het conflict - maar ik volgde dat toen niet in het bijzonder). Net als ik met met de Breivik zaak kon herinneren iets gelezen te hebben een dag ervoor (internationale pers - ik meen Engelstalig scandinavisch) dat Zweden na de moord op Olof Palmer toch relatief een ruk naar rechts zou hebben gemaakt en een stuk onschuld in politiek zou zijn kwijtgeraakt door die moord (dat komt dan een dag later weer op en in Noorwegen heeft dat ook een beetje zo gewerkt).
Misschien is dat een reden dat het onderwerp me zelf is bijgebleven (en ik herinner me een lange discussie met @Heiner op een vrije dag over MH17, maar ik heb er daarna nog velen met hem gehad - vooral Israël-topics). MH17-vlucht heb ik trouwens niemand van gekend (ook niet indirect) - dus in die zin in vergelijking met andere topics is er ook geen betrokkenheid (dingen die langer geleden zijn, in die tijd kende ik denk ik juist relatief veel mensen en dan zijn dingen soms toch wel anders dan je in de pers leest - maar dit is puur uit de media ook).

nickolaas | 01-06-17 | 17:57

nickolaas | 01-06-17 | 17:42
Hebben we een referendum gehad over MH17?
Dit bedoel ik.
Wat je hierdoor krijgt is dat men net zo slecht, zo niet slechter is dan hetgeen met tegen ageert en dat voor zichzelf goedpraat omdat het eigen gelijk blijkbaar beter is dat de opinie van een ander. En dat structureel, over complotten gesproken.
En dan mag je zelf nagaan of dat gevolgen kan hebben.

Ongeblustekalk | 01-06-17 | 17:55

@Ongeblustekalk | 01-06-17 | 17:34
Ik heb nooit 'munt' uit MH17 proberen te slaan op wat voor manier dan ook (dat moet echt in je verbeelding zitten). Ik heb het wel Bontes wel eens verweten.. (misschien dat je dat dan zo uitlegt) verder kan ik me geen politieke stellingname herinneren.

nickolaas | 01-06-17 | 17:42

Zit eigenlijk te wachten op het nieuws dat Wilders via de Israël-connectie de banden tussen Trump en Putin heeft versterkt. Ofzoiets.
Er is vast wel een voormalig misdaad-journalist te vinden die beelden met "sterke aanwijzingen" heeft.

Boeloeboe | 01-06-17 | 17:36

nickolaas | 01-06-17 | 17:10
Dit comment zegt het wel zo een beetje. Dit spelletje gaat toch al een jaar of 3 zo en nam een vlucht tijdens het Oekraïne referendum.
Wat jij doet is proberen de publieke opinie te beïnvloeden en jouw ideeën op te leggen aan anderen via valse manipulatie, je mag blij zijn dat het niet lukt, antidemocratische dictator.

Welke nick moest het zijn trouwens, vertel eens.

*Sorry voor offtopic joris, maar moest ik even kwijt*

Ongeblustekalk | 01-06-17 | 17:34

@mezelf
Soms lijken FoxNews en Pownews/Geenstijl trouwens ook sprekend op elkaar: nation.foxnews.com/2014/02/10/jesse-wa... Watters World op Capitol Hill.. va 0m20s lijkt heel erg op de filmpjes die je hier van het Binnenhof ziet (maar dat zou elkaar ook niet beïnvloed hoeven hebben).

nickolaas | 01-06-17 | 17:32

@De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:04
Nigel Farage een marionet van Poetin? Dat complot bestaat al zeker 3 jaar: www.express.co.uk/news/uk/479532/Nigel... Inderdaad vallen zijn inconsequente uitspraken over Rusland op, maar ik vergeef dat hem. Niemand hier in West-Europa wist toentertijd hoe met Rusland om te gaan. We waren toch zulke goede handelspartners van elkaar? Goedkope schippers kregen we uit Rusland en Rusland was een zeer goede afnemer van voedsel uit het Westland. Nu kunnen die orthodox-islamitische zigeuners jamestown.org/programs/rd/ inderdaad de tering krijgen wat mij betreft met hun infantiele buitenlandbeleid. Een beetje zitten dreigen met wrakken van wapens en een uitgehongerde en islamiserende bevolking dat mag gaan trollen en hacken? Ahhh... De Britten zijn nu buiten spel gezet. Zij waren samen met Nederland toch altijd de Poetinvriendjes van West-Europa. Nu dus niet meer. Nederland moet nu met de Baltische staten werken en die zijn anti-Poetin. Brexit is een zegen voor de EU dat betreft en op de lange termijn ook voor Nederland. De grenzen blijven immers niet voor eeuwig open, tenzij Merkel een Franse revolutie wilt in haar land. Ik kan het me voorstellen dat men vindt dat één Zuid-Afrika in de wereld genoeg is.

Jostifiel | 01-06-17 | 17:27

Saoedi Arabië wordt door het hele westen op handen gedragen. Wat is dan het probleem van wat warme banden met Rusland? Is Rusland een vijand die een vijand is omdat we niet beter weten en dat dus altijd een vijand moet blijven? Is het in Rusland minder goed gesteld met de democratie en mensenrechten dan in Saoedi Arabië? En ja, Rusland probeert zich misschien te mengen in de westerse landen maar Amerika is geen haar beter. Zo lazen we onlangs nog dat er in China amerikaanse spionnen zijn afgeschoten. En was het niet Obama zelf die een mening had over de Brexit? Wat een flauwekul allemaal.

Leptob | 01-06-17 | 17:21

Bovendien draait in de USA nu alles om de moorden op Seth Rich en Shawn Lucas. Farage gaat nergens over.
Seth Rich (IT manager Democratische partij en Bernie Sanders aanhanger) kon het niet aanzien hoe Hillary de verkiezingen stal van Bernie onder leiding van Debbe Wasserman. Heeft daarom de 10-duizenden DNC E-mail's aan Wikileaks doorgegeven. Zodat iedereen kon zien wat er smerig spelletje Hillary speelde. 4 dagen later was hij dood.
Shawn Lucas (Federal Procecutor) deed onderzoek naar criminele activiteiten van Hillary en is nu ook dood.
Hier is Amerika mee bezig, niet met Farage.

logicavanhetgevoel | 01-06-17 | 17:20

En dat is raarrrr.

Watching the Wheels | 01-06-17 | 17:19

Farage pakken ze liever aan dan Hennie VW Kamp, Hennie we have won de vrienden van Baalen, Hennie struisvogeltje Hermans, Hennie van Rey, Hennie bouwfraude Jorritsma, Hennie van Pol Verheijen, Hennie hypotheekfraude Houwers, Hennie kroning de Graaf, Hennie billboard Weekers, Hennie Köksal Gör, Hennie wiet de Kruijf, Hennie bonnetje Opstelten, Hennie Teeven, Hennie shredder van Miltenburg, Hennie Kroes Paarlberg, Hennie DSB Zalm, Hennie oplichting Drillenburg, Hennie Connexion kartelafspraken Schmeink, Hennie belastingfraude Swane, Hennie ambtelijke omkoping Bats, Hennie burgermeesterbenoeming Ploeg, Hennie Eitjes, Hennie declaratiefraude Huffnagel, Hennie noord-zuidlijn Dales, Hennie Keizer, Hennie Verver, Hennie dikke pipo BWM van der Most enz.

Watching the Wheels | 01-06-17 | 17:17

@mezelf
Oh, manco - Powned bestaat sinds 2009 en Breitbart sinds 2007, maar ik weet dus niet in wat voor vorm.

nickolaas | 01-06-17 | 17:15

@telelezer | 01-06-17 | 17:04
Trump: "Ik heb geen zakelijke belangen in Rusland. Geen leningen, geen assets, niks." (mijn vertaling)
Er is geen enkele aanwijzing dat Trump liegt. Er is geen enkel bewijs van corruptie door Trump. Er zijn wel mensen die zeggen dat er bewijs is, maar dat is geen bewijs. Als je zegt dat er een bewijs is, dan moet het er ook zijn. Maar is is niks.
Ik zou wel eens willen weten waarom reaguurders Trump demoniseren. Met leugens.

logicavanhetgevoel | 01-06-17 | 17:14

OverdaanDerOnderheid | 01-06-17 | 17:05
Je wordt vanzelf benaderd.

Mark_D_NL | 01-06-17 | 17:12

Trump corrupt? Terwijl de hele main stream media de ene na de andere complottheorie verzint, niet kan bewijzen en doorhobbelt naar de volgende? Waarom kunnen ze niets vinden? Omdat er niets is. Dit is inderdaad een strijd tussen De Gewone Amerikaan en het door-en-door verrotte, corrupte en zieke establishment. Dat wel even dacht de verkiezingen te fixen, daar. Wat ze niet gelukt is, door pure arrogantie. Doordat het volk de vervelende eigenschap heeft gebruik te maken van zijn democratische rechten en dat ook gedaan heeft. Wat ik vooral lachwekkend, hilarisch én beangstigend vind is, dat zowel die vieze heks van een Clinton áls die trekpop van een Obama na de verkiezingen maar door en door blijven gaan met het zaaien van tweedracht. Ik loop een halve eeuw mee, maar zoiets heb ik nog nooit gezien. En niemand die daar wat van zegt. Obama die openlijk Macron steunt: wie mengt zich dan ook weer in buitenlandse verkiezingen? Clinton die maar niet opgeeft: moesten we van haar de 'zekere' uitkomst niet gewoon accepteren en niet 'ondemocratisch' doen? Het is een gore bende. Inderdaad: een stamp. Drain that shit.

FustViking | 01-06-17 | 17:11

@nickolaas | 01-06-17 | 17:07
hehe - en Geenstijl is in theorie dus ook een macht (zelden trouwens dat psychopaten, narcisten en weet ik veel wat - wat je tegenwoordig onevenrdig veel invloed ziet hebben - zelfstandig ideeën ontwikkelen, primitieve vaardigheden.. onwikkelen zich ook niet als de omgeving zich verder ontwikkelt - is voor al dat soort leiders volgens mij een manco, zeker als ze dus de verkeerde mensen om zich heen zouden hebben).

nickolaas | 01-06-17 | 17:10

@telelezer | 01-06-17 | 17:01
Moet je even mijn ongetwijfeld wollige en langdradige/ verwarde comments onder dat rechtbank-topic lezen. Robert Mercer en zijn onderneming Cambridge Analytica hebben toch wel een rol gespeeld in beide campagnes.
En misschien valt daar ook wel een beetje uit te herleiden hoe de feitelijke macht in de wereld functioneerd [hier je samenzweringstheorieen] maar het is natuurlijk ook zo dat je overheid (natioanle, Eu of VN, etc) maar 1 macht is.. en er zijn er velen (en daar heb je strikt genomen veel minder invloed op).

nickolaas | 01-06-17 | 17:07

Als ik de signalen uit de MSM goed interpreteer, dan schijnen "de Russen" grof geld over te hebben voor het stelselmatig leveren van kritiek op de westerse policor-elite. Bovendien zitten de interwebs kennelijk ook vol met door "de Russen" betaalde trol-reaguurders. Maar ik zit nog steeds met een prangende vraag: waar en hoe kan ik me dan aanmelden om harde roebels te ontvangen voor mijn (vooralsnog puur amateuristische) bijdragen aan dit nobele streven? Of pleegt men hiervoor betaald te worden in natura (ik sta open voor nadere onderhandelingen over bijvoorbeeld vodka, kaviaar, postorderbruiden, of wellicht korting op overnachtingen in van die luxe hotels met gouden douchekoppen enzo)? Tips en trucs van professionele Putin-trollen zijn van harte welkom!

OverdaanDerOnderheid | 01-06-17 | 17:05

"(...)Trump en zijn corrupte kliek (...)
@ De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:54
-
Is zijn corruptie al bewezen..?

telelezer | 01-06-17 | 17:04

“Make the lie big, make it simple, keep saying it, and eventually they will believe it”

RugOp81 | 01-06-17 | 17:01

Het verhaal van russische inmenging is van begin af aan
een bs verhaal. Dat Podesta en DNC gehackt zijn hebben ze aan zichzelf te danken. Of de russen dat waren? Wellicht, is echter nooit bewezen. Heeft Trump daar iets mee maken? Nee. Podesta heeft eigenhandig zijn wachtwoord via een phisingmail gewijzigd. Hoe snugger ben je dan? Dat vervolgens alle vuile was van Podesta en DNC (via Wikileaks) op straat komt te liggen was het logische gevolg. Volgens Clinton was dit mede de oorzaak van haar verlies. (Not, ze verloor de verkiezingen op het moment dat ze de helft van de kiezers als 'a basket of deplorables' wegzette; game-set and match voor Trump)
en.m.wikipedia.org/wiki/Basket_of_dep...

Voorjaarsmoe | 01-06-17 | 17:01

Donald Trump (Ontregelaar van Westerse Werelden en Allround Asshole) via Nigel Farage (de Kwade Genius achter Brexit) en samen zijn dat spelers op het politieke wereldtoneel die liberale regenbogen verbrijzelen, open grenzen dicht smijten, globalisering nationaliseren en roepen dat het wél iets met de moslimmigratie te maken heeft.
@ Van Rossem | 01-06-17 | 15:44
-
prachtig samengevat; en dat is immers precies de reden waarom deze twee "Barbertjes moeten hangen" (want tegen EU dictatuur).
Ik heb het al vele malen gezegd:
Onderschat de lange arm van de Brusselse dictators (c.s.) niet!

telelezer | 01-06-17 | 17:01

-weggejorist-

1e2v3a | 01-06-17 | 16:59

Stormageddon | 01-06-17 | 16:21

Anti-establishment versus establishment. Er is ergens binnen het anti-establishment het fenomeen complottheorieën gekropen wat zo hardnekkig is geworden dat er een heel leger van 'opiniemakers' is ontstaan die de meest achterlijke onzin pendelen en alles in hun rare kromme gedachten verzinnen en buigen.

Fox News, tegenwoordig mijn entertainment bron bij uitstek, pendelt de meest bizarre onzin. Het neigt naar propaganda en niet zo'n beetje ook. Cohen en Flynn zijn gedaagd om te getuigen voor de senaatscommissie plus hun bedrijven. Dat is huge. Of Yuge. Maar geen woord daarover. Ze hebben het over de drie Obama-era figuren die moeten getuigen over waarom er bepaalde namen uit de Trump campagne opdoken in IC rapporten met bekende Russische spionnen die ontmaskerd zijn.

Hun spin is dat het spioneren op burgers is en voor politieke doeleinden. Maar dat is niet zo en het kan ook niet. De vraag wat die burgers uit het Trump kamp deden door te praten met Russische spionnen wordt niet gesteld.

Dit is geen links/rechts verhaaltje meer of over politiek. De republikeinen hebben sowieso de macht en dat gaat de komende twee jaar niet veranderen. Ook de president blijft sowieso republikeins.

Maar is hier sprake van list, bedrog en landverraad?

Dat zou elke burger en zeker elke journalist en politicus zich moeten afvragen.

Maar nee dus. Men mekkert over complottheorieën die niet blijken te kloppen en spint onzin. Zeer ernstig.

Luister mensen. De republikeinen blijven hoe dan ook aan de macht. Al die zaakjes worden allemaal geregeld. Echt waar.

De vraag is blijft dat Trump en zijn corrupte kliek of word het iemand anders met waarschijnlijk betere politici?

De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:54

@TheEgg | 01-06-17 | 16:19
En toen was Rusland ineens een zeer rechtse samenleving.

DerUnterMensch | 01-06-17 | 16:54

Hillary "als we deze verkiezingen verliezen, zijn we allemaal de lul". Tja, Hillary verliest haar "license to kill", en dat is best lastig als je zo corrupt als de neten bent. Het Clinton kamp doet er daarom alles aan om niet achter de tralies te komen. Naar schatting zit 1/3 van het congress ook in het complot. USA staan daarom op de rand van een burgeroorlog. Het is in grote lijnen burger+leger tegen de door-en-door corrupte en criminele gevestigde orde en grote bedrijven. Het lijkt mij verstandig dat wij lekker neutraal blijven. Want we hebben hier dezelfde tegenstelling. En dan blaast de eu ook nog in de schoorsteen met CO2 terreur. These are exciting times...

logicavanhetgevoel | 01-06-17 | 16:53

@Enter Yeti | 01-06-17 | 16:13
Het is toch nog altijd een land met flink wat communistische trekken, met grote machtige overheid die erg veel touwtjes in handen heeft. Al is het waar dat ze op een aantal punten ons rechts hebben ingehaald, vooral op economisch (belasting) gebied.

-

Misschien is Rusland in de huidige vorm niet meer de droom van Links, dat was de DDR, maar er zijn heel wat zaken waarom links er meer te zoeken heeft als rechts. En dat rechtse partijen ermee dwepen. Werkelijk? Omdat ze geen interesse hebben in oorlog met Rusland en / of er ook mee willen handelen? Dan dweep je nog niet met ze.

-

Een echt rechts persoon of partij wil een kleine overheid, weinig bemoeienis van de overheid en veel persoonlijke vrijheid, dus ook veel privacy, geen censuur en een duidelijke vrijheid van meningsuiting en vrijheid van pers. Veel van deze dingen zijn niet heel erg aanwezig in Rusland.

DerUnterMensch | 01-06-17 | 16:52

URL is trouwens ook grappig!!

Von Mutzenbacher | 01-06-17 | 16:51

LOL@Gif: Nigel the Pigeon.

Von Mutzenbacher | 01-06-17 | 16:50

@Ongeblustekalk | 01-06-17 | 15:47
daarom werken dit soort frames zo goed, omdat er heel veel idioten als jij in dit spreekwoord geloven.

van heinde en verre | 01-06-17 | 16:47

@KomodoVaraan | 01-06-17 | 16:38

He, net wat ik zei. Domlinks is niet naief, nee gewoon kwaardaardig.

roze_bril | 01-06-17 | 16:46

Dit is teveel eer voor Farage.

Mannes | 01-06-17 | 16:44

Typisch domlinks: kwaardaardig.

roze_bril | 01-06-17 | 16:44

The Guardian, maar ook de azijnbode enz.zijn zelf de Europese filialen van de Pravda, dus waar praten ze over?

watergeus | 01-06-17 | 16:43

Geenstijl: wereldheerschappij.. Geenstijl = Breitbart = Trump (Robert Mercer & Steve Bannon & Andrew Breitbart).
De laatste wordt overigens gemist, hij overleed jong aan een hartstilstand (en wordt gemist door oa zijn weduwe en dochter.. een van de meest hart-verscheurende stukjes die ik ooit las, geschreven door zijn vrouw en nog steeds mede-eigenaresse van de site clashdaily.com/2015/01/susie-breitbart... ).

nickolaas | 01-06-17 | 16:43

Sterker nog: [let op: long shot theorie!!!] Trump is indirect de schuld van de Geenstijl-oprichters.
(Wankele) onderbouwing: Powned.tv is gebaseerd op Geenstijl (verhoudingen liggen nu anders - maar ooit ging Geenstijl het publieke bestel in als omroep, net als WNL de Telegraaf was/is). Het 'bedienen van de internetgeneratie' werd de website Powned.tv (mijn account daar is nog steeds identiek aan mijn GS-account - alle GS-accounts werkte bij lancering op Powned.tv). Hun opzet was iets anders in de zin dat je op actuele nieuwsberichten kon reaguren. De meest gereaguurde topics bleken Israel-topics te zijn (dat daar veelal de kleinzoon van Kahane boven stond - kon Powned denk ik niet weten, dat werd op enig moment de meest gezochte 'kolonisten-terrorist' en door Shin Beth vijand van de staat Israel genoemd.. jaren later pas.. "Meir Kahane’s Grandson To Stay in Administrative Detention" forward.com/news/breaking-news/318533/... )
Anyway.. in de hoogtijdagen trokken met name die Israel-topics dus (soms meerdere onder elkaar) meer dan 700 comments (hier op GS alleen op absolute hoogtijdagen nog steeds). Nou ja, hier komt de grootheidswaanzin een beetje om de hoek kijken, het zou goed kunnen dat men dat in Israël niet ontgaan is (en ondertussen begon ook de publieke opinie over Israël wat te kantelen - eigenlijk sinds de 2e Libanonoorlog al - maar men had de indruk dat men het moeilijk aankon op 'sociale media' met traditionele hasbara en nieuwe informatie als Wikipedia 1-klik verder). In die tijd kon men zich aanmelden voor initiatieven voor pro-Israel-advocatuur/diplomatie op sociale media (en ook op campussen - met name in de VS - zocht men initiatieven).
Andrew Breitbart kreeg in Israël het idee om een site te maken "During a stay in Israel, Breitbart and Larry Solov conceived of the idea of founding Breitbart News Network, with "the aim of starting a site that would be unapologetically pro-freedom and pro-Israel. We were sick of the anti-Israel bias of the mainstream media and J-Street." en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Breitbar... Nou wil ik geen afbreuk doen aan Andrew Breitbart en zijn idee (hier krijg ik ook nooit een vinger achter), maar als je kijkt naar Breitbart en Pownews - waar bij Pownews in die tijd de meningen tegen elkaar ingingen en er netjes naar beide kanten gemodereerd werd (en al was de klacht dat de stukjes vaak kritisch over Israël waren - er zaten ook auteurs bij die pro-Israel schreven). Op Breitbart waren alle stukjes pro-Israel: "Steve [Bannon = ex-CEO Breitbart] cares deeply about the fate of Jewish communities in America and throughout the world, a fact that is reflected in Breitbart News’ daily coverage. It was in that spirit that Steve joined Breitbart News CEO Larry Solov (also Jewish) in launching Breitbart Jerusalem last year, fulfilling Andrew’s dream of opening a bureau in Israel specifically to cover the region from an unabashedly Zionist perspective." www.breitbart.com/big-government/2016/...
Het zou kunnen zijn dat men dus in Jeruzalem (die hebben dus een apart ministerie voor dit soort dingen.. ) notie van Powned.tv heeft gekregen (Powned.tv = Geenstijl-cloon), hier Breitbart op gebaseerd heeft.
Nog iets dat dit 'circumstantial' zou kunnen ondersteunen, Rosanne Hertzberger.. zij kopieerde een tegenbeweging die heel succesvol was tegen Breitbart (kostte ze bijna 3000 adverteerders). Het was meer een aangrijpingspunt dat die 'reaguurdersclonen' seksistisch waren (ze hebben ongetwijfeld dezelfde doelgroep proberen aan te boren - maar dan dus een meer pro-Israël getinte bias bij de auteurs.. wat hier dwars lag), dan de feitelijk klacht (Breitbart was politieke macht geworden met de verkiezing van Trump en de ex-CEO was inmiddels Trump zijn strategisch adviseur - en ik hoef niet uit te leggen wat het bezwaar van veel mensen, waaronder feministen tegen hem is).
Rosanne stamelde wat verward, ik stak een lucifer af - maar er lag een plas benzine... dat kan, mijn theorie: Breitbart=Powned.tv=Geenstijl.nl het wapen dat tegen Breitbart is bedacht werkte natuurlijk ook verbazend effectief tegen het origineel (misschien was ik wel iets minder verrast - had de theorie ook al eens losjes op Powned.tv gepost daarvoor.. ).

nickolaas | 01-06-17 | 16:39

Voor wie een glimp wil oppikken van wat er speelt, en ja Rusland maar zeker niet alleen Rusland ook steenrijke Amerikanen met een uiterst conservatieve agenda.
Mn nr 8 Can elections be - BOT is grappig, reaguurders met 500.000+ tweets tijdens de verkiezingen.
De timing van tweets is zelfs belangrijk ivm het ontbijt van Trump, en "nieuwsgaring van de Morning shows" je wil dan nl trending zijn.
medium.com/@d1gi/election2016-fakenew...
Diezelfde die idd LePen, Farage en Wilders betalen o sorry sponsoren en financieren. Gelijkgezinden qua doel, met eigen motieven tegen de EU, te grote federale US invloed uit DC, isolationisme, patriotisme antiglobalisme (goh dat waren vroeger alleen de extreme milieu bomenknuffelende linksgekkies toch? Wie kent de rellen niet rond de kapitalische meetings niet).
Verdeel en heers ten eigen voordeel. En zo vinden Putin, Trump, Farage, LePen, de KKK, de NRA, Wilders, socialistische bomenknuffelaars, en steenrijke oerconservatieven elkaar.

KomodoVaraan | 01-06-17 | 16:38

Als ik dit lees denk ik, waar is Appie?
Want Appie Normaal, we hebben je hard nodig.
Joehoe, waar ben je??

Koos Knak | 01-06-17 | 16:38

Als er in Amsterdam Zuidoost een neger van zijn fiets valt heeft Putin dat gedaan. Het is me nogal wat wat Vlad voor mekaar krijgt. In zijn eentje is hij werkelijk voor álles verantwoordelijk wat niet in het straatje van de EU/ Globalistenagenda past. Maar dan ook werkelijk alles. Dat er verder niet het begin van een bewijs voor is, en men zich steeds weer baseert op 'anonieme bronnen' dan wel 'mensen die weten hoe Trump denkt' om de Ruslandconnectie aan te tonen: tja.... Er is gewoon een heksenjacht gaande die grenst aan het bespottelijke. TRUMP EET TWEE BOLLETJES IJS!!!!! En de main stream media heeft weer 10 dagen headlines.

FustViking | 01-06-17 | 16:37

Die Russen hebben het maar druk, met de hele wereld bekonkelen.

marcoplarco | 01-06-17 | 16:34

WTF lul je nou over geen bewijs van Rusland in verkiezingen? DNC servers zijn gehacked vanuit Rusland en alle emails hebben ws wel invloed gehad op resultaat. Daar is niet zoveel twijfel meer over. Rest niet meer gelezen.

GJ76 | 01-06-17 | 16:33

De leugenachtige felheid, het anti-blanke racisme, de gewelddadige inslag, de dictatoriale aard, het streven naar een groot rijk (EU) en het heulen met de islam ... links doet denken aan de nazi's.

Fijnstoffer | 01-06-17 | 16:30

@De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:11
Mooi man, zo’n stroman. “Populisme is niet rechts.”, kun je me a.u.b. even aangeven waar ik dat zeg? Je hele betoog daarna is namelijk om aan te geven dat populisme niet rechts is… Maar ja, dat zeg ik helemaal nergens.

-

En dan stroman nummer 2 “Als je een hekel hebt aan buitenlanders maakt je dat niet rechts.” Waar zeg ik dat?

-

Best knap, 3 regels, 2 stromannen.

-

“Hou toch op met die onzin.” Welke onzin precies? In je reactie maak je namelijk eigen statements die je vervolgens aan valt, nergens een verwijzing naar wat ik zeg anders als 'DerUnterMensch | 01-06-17 | 15:59'. Inderdaad onzinnige statements. Maar toch echt 100% jou statements, niet de mijne.

DerUnterMensch | 01-06-17 | 16:29

@sinar2

wordt,

sc00p | 01-06-17 | 16:29

Ik vind het moeilijk om niet pro-Poetin te worden gewoon om me af te zetten tegen al die linkse machtswellustelingen... En dat terwijl Poetin toch ook echt geen fijn mannetje is.

Leyrann | 01-06-17 | 16:28

@Mans5 | 01-06-17 | 16:11
Als jij dagelijks door linksfascisten met de dood bedreigt word kan er een moment komen dat je er geen zin meer in hebt. Niet iedereen kan het zo volhouden als Wilders.

sinar2 | 01-06-17 | 16:26

Links maakt zichzelf steeds belachijker tot de vortex ze opneemt in de asylum in the sky, tenminste dat hoop ik dan.

GerMonster | 01-06-17 | 16:25

- Seth Rich
- de gepubliceerde FBI mails (o.a. Wiener laptop)
- DNC leaks op basis van het password van Podesta dat... password was (en vervolgens werden die nieuwe passwords gewoon rondgemaild).
.
Rusland... give me a break....

Mark_Pugner | 01-06-17 | 16:24

Jammer dat Roger Moore is gaan hemelen. Ik zie een mooi thema voor de nieuwste Bond.
Heeft Farage eigenlijk een poes?

Petrus Poortwachter | 01-06-17 | 16:22

En ik maar denken dat Thierry Baudet de link tussen Trump en Putin was.

sinar2 | 01-06-17 | 16:22

Och god, de koreaanse troll is ook weer getriggered door het woordje Rusland. Ik vertrek voordat het schelden begint.

TheEgg | 01-06-17 | 16:21

"De FBI handelt op het niveau van complotdenkers."

Dit is wat van Rossem echt gelooft.

sc00p | 01-06-17 | 16:19

@DerUnterMensch | 01-06-17 | 15:59
Errr, je weet dat de muur ondertussen gevallen is? Bijna 28 jaar geleden.

TheEgg | 01-06-17 | 16:19

@Enter Yeti | 01-06-17 | 16:13
Precies. Rusland is tegenwoordig pragmatisch en bikkelhard; waar worden bij beter van, fuck idealisme. Politieke richting zal ze gestolen kunnen worden.

Rest In Privacy | 01-06-17 | 16:19

@kweethetooknietbeter | 01-06-17 | 16:09 Ja, ik weet niet hoor... Was ooit een zeer sympathiek initiatief, maar tegenwoordig meer een hype à la Serious Request.

Goldfinger | 01-06-17 | 16:15

Homo homini lupus | 01-06-17 | 15:59

Er is geen Seth Rich schandaal. Dat is een complottheorie.

Die arme jongen is doodgeschoten en dat was het.

De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:14

@ DerUnterMensch | 01-06-17 | 15:59

Eh. Que? Rusland links? Tegenwoordig? Vroeger misschien. Maar sinds de val van het communisme volgens mij niet echt. Daarnaast is het ook niet helemaal waar wat je zegt. Genoeg rechtse partijen die dwepen met het Rusland van Poetin. Is helemaal niet erg. Maar om nou te zeggen dat dit Rusland de droom van links is, is natuurlijk kul.

Enter Yeti | 01-06-17 | 16:13

DerUnterMensch | 01-06-17 | 15:59

Populisme is niet rechts. De Russen zitten in Oost-Europa vooral de stalinistische en overige communisten te steunen. Dat zijn ook populisten. Als je een hekel hebt aan buitenlanders maakt je dat niet rechts. Hou toch op met die onzin.

De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:11

Het is Farage gelukt om Engeland uit de EU te krijgen. Hij is daarna gelijk uit de politiek gestapt, interessante link. Zit misschien wel een kern van waarheid in.

Mans5 | 01-06-17 | 16:11

Psssst. Over mensen die mensen kennen gesproken: Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat mensen de Alpe d'Huez aan het beklimmen zijn. Ze hebben het zelfs een naam gegeven: Alpe d'HuZes. Het schijnt een actie te zijn waarbij deelnemers, alleen of in een team, door op één dag tot maximaal zes keer de berg te beklimmen, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Sommige regionale omroepen zenden het live uit.

Rest In Privacy | 01-06-17 | 16:09

Het is al tijden bekend dat Rusland samenwerking wil met allerlei anti-establishment groepen om het westen te verzwakken. Deden ze toen ook al.

Ik zal het nooit begrijpen. Maar succes heren. Hoewel er jaren niets tegen gedaan werd lijkt het er nu rop dat er keihard zal worden teruggeslagen.

Zie Amerika.

De Koreaanse Slet | 01-06-17 | 16:04

Beetje makkelijk spin van Farrage, want hij is een person of interest in verband met FSB kantoor Wikileaks, het gaat om zijn relatie met Assange.

Naomi71 | 01-06-17 | 16:03

Sint Vladimir Vladimirovitsj van Assisi.

Law of the Land | 01-06-17 | 16:02

covfefe :-)) (Letterlijk vertaald: send money to my secret account, things taken care of.) ;) Paranoia overal.

Príncipe | 01-06-17 | 16:01

Ach ja, links... Alles wat ze niet bevalt is kapitalistisch en/of racistisch; daarna wordt er lekker een potje geframed om het af te maken.

Goldfinger | 01-06-17 | 16:00

Ik blijf het sowieso grappig vinden hoe ‘Links’ nu ‘Rechts’ probeert in diskrediet te brengen door ze te linken aan Rusland. Dus ‘Rechts’ is ‘slecht’ omdat ze contacten zouden onderhouden met een zeer ‘Links’ regiem.

-

Buiten het feit dat ‘Rechts’ natuurlijk niets heeft met Rusland aangezien Rusland nou ongeveer de tegenovergestelde type samenleving heeft van wat ‘Rechts’ wilt (namelijk een zeer ‘Linkse’ samenleving) wat de beschuldiging nogal absurd maakt, is het ook grappig omdat ze in feite nu zichzelf in diskrediet brengen. ‘Links’ zegt hier in feite, ‘Links’ is slecht. Ja dat wist ‘Rechts’ al jaren, wel leuk dat ‘Links’ dat nu ook in ziet.

DerUnterMensch | 01-06-17 | 15:59

Tot het Seth Rich schandaal ontrafeld is kunnen ze dit soort grappen nog maken.

Homo homini lupus | 01-06-17 | 15:59

Als ik Farage was, gewoon uitdagen dat ze met bewijzen komen, die bewijzen moeten ze aan hem voorleggen, hij mag ze tegenspreken/tegen bewijzen leveren en daar kunnen ze een keurig neutraal artikel over schrijven in hun blad. Jeweetwel, zoals echte journalisten dat horen te doen ipv linkse ideologiën en narratieven doordrammen aan het volk.

Oh wacht.

LangeTijdGeleden | 01-06-17 | 15:58

Dat Obama op dealtjes aasde met Medvedev (toen die mic stiekem aan bleef staan) maakt die liberals allemaal geen donder uit: m.youtube.com/watch?v=MNxEDomUlXw

Makro777 | 01-06-17 | 15:56

Hoe harder Policor Rusland basht hoe meer ik van Rusland ga houden.

Mark_D_NL | 01-06-17 | 15:54

En waar geen rook is steken we een sigaret op..

Febofiel | 01-06-17 | 15:52

@Ongeblustekalk | 01-06-17 | 15:47
... zit Nigel een sigaar te roken terwijl hij linkse gekkies uitlacht.

Rest In Privacy | 01-06-17 | 15:52

Waar blijft het artikel over Seth Rich en de connectie met WikiLeaks?
Kunnen we gelijk de invloed van de Russen debunken als invloed op de verkiezingen.

KillerK | 01-06-17 | 15:49

Waar rook is...

Ongeblustekalk | 01-06-17 | 15:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen