Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Trump. Zo werkt de impeachment-procedure

"Nothing, FALSE, at no time, AT NO TIME, did NOT, it didn't happen." Dan weet je: Ronald McDonald Trump heeft weer iets verneukt. Het verklappen van spionagegeheimen aan de Russen. That's YUUUUGE. Landverraad zelfs. Trump is veel te stom en onnozel te lekken met een doel of strategie, dus heeft de lijder van de vrije wereld simpelweg stoere mannenpraat lopen bezigen. Met Sergey Lavrov en Sergei Kisljak aan tafel. Oftewel: de Amerikaanse president moet zijn grote hotdog laten zien aan een Russische minister van BuZa: "I get great intel. I have people brief me on great intel every day." (De genialiteit van die uitspraak is niet in woorden uit te drukken. De Amerikaanse president schept op dat hij veel intel krijgt.) En vervolgens gaat Donald los over een dreigende IS-aanslag, waarbij een zeer kwetsbare bron binnen IS de lul is, moeten de CIA en de NSA damage controllen, en roept iedereen in het Witte Huis fake en false. Maar: "This is code-word information. Trump revealed more information to the Russian ambassador than we have shared with our own allies", aldus een bron tegen onze nieuwe beste vrienden van de WaPo. Fuck me, fuck us and fuck you, Donald. Resumé. Geen vooruitgang of ontwikkeling op welk gebied dan ook. O ja, Obama's klimaatbeleid schrappen. Geen muur. Wel schandalen. Russen in de campagne, Russen overal. Comey. Dit spionageding. Geen coherent buitenlandbeleid. Niemand weet, overal vraagtekens. Historisch lage populariteitscijfers. Donald is niet slim genoeg, niet empathisch genoeg, niet verbindend genoeg. Hij is vernieuwend, maar het is niet verfrissend. Hij is het gewoon niet. Welnu, hoe komen we van deze clown af? Een opfrisser! Volgens Artikel II, Sectie 4 van de Grondwet kan een president afgezet worden wegens 'Treason, Bribery, or other High Crimes and Misdemeanors'. Het Huis van Afgevaardigden beslist of er een procedure gestart wordt tegen Trump. De Republikeinen hebben een meerderheid in het Huis, maar ja, Trump. Normale meerderheid bij de 435 zetels (waarvan 238 republikeins) benodigd. Daarna wordt de president berecht in de Senaat (procedure niet geleid door vicepresident, maar door opperrechter) en vervolgens gaan de senatoren stemmen. Er is tweederdemeerderheid van de 100 (waarvan 52 republikeins) zetels benodigd. Bill 'meineed' Clinton overleefde die stemming. Als Trump moet wieberen is Mike Pence caretaker. Done. Wereld gered. Iedereen doorlopen. UPDATE: IK BEN PRESIDENT EN IK MAG DIT DOEN EN HUMANITAIRE REDENEN EN RUSLAND ISIS. Dus het Witte Huis zegt in officiële verklaringen 'nee niet waar'. Oom Donald wordt wakker, pakt zijn telefoontje, opent Twitter, schrijft 'ja is wel waar' en diskwalificeert iedereen. Moooooi.

Reaguursels

Inloggen

@Stormageddon | 17-05-17 | 12:29
Onzin. Nogmaals, ik ben beslist geen Trump-fan, en ik ben een groot voorstander van klokkenluiders, van welk pluimage dan ook. Want linksom of rechtsom blijken overheden zich altijd weer met duistere en corrupte praktijken bezig te houden.

Ik zie de permanente hetze jegens Trump dan ook meer als een verwoede poging om informatie omtrent de daadwerkelijke gang van zaken in de top van de wereldpolitiek onder de pet te houden; er heeft te lang een establishment gezeten dat in innige samenwerking met het grote geld en de media de boel te lang naar haar hand heeft gezet. Ik vind het een goede zaak dat dit monopolie wordt doorbroken. Sterker nog: ik zie dit als een bijna essentiële stap voorwaarts voor het gehele mensdom.

Het belang van deze kwestie raakt ons allemaal. De hetze jegens GeenStijl is daar een goed voorbeeld van. Want besef je wel wat er gaande is? De Officier van, godbetert, Justítie lapt inmiddels ál onze hoogstaande en zwaarbevochten principes omtrent vrijheid van meningsuiting en scheiding der machten aan zijn laars door openlijk te pleiten voor het dooddrukken van GeenStijl. Dan moeten toch alle alarmbellen gaan rinkelen? Ze menen het bloedserieus, en als niemand ze tegenhoudt, gaan ze het doen, want bovenin tolereert men simpelweg niet dat het volk zich aan de massahypnose van een kunstmatig geïnduceerde verdeel-en-heers-mindset wenst te onttrekken.

En los van wat je verder van Trump vindt; is het niet uitermate alarmerend dat de gehele vrije pers nu al inmiddels ruim 2 jaar bezig is om het democratische proces moedwillig te saboteren? Verleden week was het feit dat Trump twéé bolletjes ijs eet ipv. één groot voorpaginanieuws. Dat heeft toch niks meer met controleren van de macht te maken? Dat is alles aangrijpen om iemand moedwillig kapot te maken. En schijt aan alle burgers die op hem hebben gestemd. Waarom tolereren we dat de pers, die namens het *gehele* volk de macht dient te controleren, openlijk schijt op de helft van dat volk, en er alles aan doet om een democratisch gekozen leider kapot te maken?

En dan piepen over zogenaamde "oneigenlijke Russische beïnvloeding van de verkiezingen"... wat een gelul. In hoeverre is de permanente karaktermoord van Trump door zo'n beetje de gehele Westerse pers niet óók een vorm van "oneigenlijke beïnvloeding van de verkiezingen"..? En voor deze laatste vorm van beïnvloeding is, in tegenstelling tot het Russische narratief, wél plenty bewijs voorhanden. Zet de TV maar aan.

En eigenlijk zal Trump me verder jeuken. Die komt, en die gaat weer. Ze blijven doorklieren totdat-ie omvalt, of hij krijgt vroeger of later een kogel tussen zijn ogen. Men zou zich eens af moeten vragen waar deze vurige hetze tegen hem vandaan komt, wie daarvoor betaalt, en wiens belangen met Trump's presidentsschap blijkbaar zo ernstig in gevaar zijn gebracht, en wat voor belangen dat dan zijn. Ik kan daar verder geen concluderende uitspraken over doen, want ik weet niet wat er achter de schermen gebeurt.

Wat ik wel weet, is dat er in reactie op Trump's presidentschap van bovenaf ALLES aan gedaan wordt om de alternatieve media, en daarmee de vrijheid van meningsuiting, met alle mogelijke middelen kapot te maken. Daar concludeer ik uit dat het establishment veel te verbergen heeft, en dat Trump's verschijnen blijkbaar een Status Quo heeft doorbroken. Iedereen die de democratie, onze principes van beschaving en de vrijheid van meningsuiting een warm hart toedraagt, zou dit moeten toejuichen.

Lagonda | 17-05-17 | 13:50

@Lagonda | 17-05-17 | 09:20
Iemand zou die verdomde lekkers en klokkenluiders dood moeten schieten! Net als Seth Rich. Oh nee... wacht ehmmm.... dat is een held. Tenminste als hij gelekt heeft.
Klokkenluiders die over Trump uit de school klappen: dat zijn misdadigers die hoogverraad plegen.

Stormageddon | 17-05-17 | 12:29

Kan hier niet warm of koud van worden.
|
Wat veel erger is, is dat Trump, meneer "ik-voer-geen-oorlog-en-zoek-geen-confrontatie-in-tegenstelling-tot-Hillary" naast z'n sabelgeratel in Syrië en richting Noord-Korea volgens Teletekst nu ook "Democracy? What democracy?" Erdogan steun heeft beloofd in het onderdrukken van de Koerden door het bestrijden van de PKK. Bondgenoten van de VS die hij in Irak\Syrië via YPG juist zware wapens geeft in de strijd tegen IS(IS). Kan iemand nog volgen wat deze figuur aan het doen is? Belooft minder overheid en afschaffen Obamacare, komt vervolgens met Trumpcare en meer overheid op o.a. anti-drugsgebied, terwijl de VS nou eindelijk van die hysterie af aan het stappen zijn met lokale legalisering van marijuana. Belooft geen confrontatie met Rusland, maar gaat vervolgens de Russen confronteren door te blijven stoken in Syrië...
|
Het zou wel erg treurig zijn als hij dan juist op basis van dit soort non-issues als het delen van "intel" zou worden afgezet of moeten aftreden. Er is niemand in gevaar gebracht door info te geven dat IS vliegtuigen wil opblazen met laptops. Sterker nog, dat maakt hun plannen moeilijker, doordat ze in feite betrapt zijn. En om te neuzelen over het "in gevaar brengen" van een geheim agent terwijl je vrolijk dagelijks doorgaat met het dooddronen van onschuldige burgers wereldwijd, daar reageer ik vrij lauw op.

Wol | 17-05-17 | 10:37

@flashforward | 17-05-17 | 00:24
You got it. Dat is precies wat er gaande is. Mike Cernovich wist gisteren te vertellen dat Trump het inderdaad bij algemeenheden heeft gehouden, en dat het de lekker is geweest die zijn verhaal heeft opgeblazen door er allerlei extra inhoudelijke details aan toe te voegen --- details waarvan Trump niet eens op de hoogte zou zijn. Dus: het grote gevaar voor "National Security" zit 'm dus niet in wat Trump gezegd zou hebben, maar in wat de lekker heeft prijsgegeven om Trump te beschadigen.

Lagonda | 17-05-17 | 09:20

Fantastisch stukje mosterd! Maar ik kan niet na laten om te vermelden dat wanneer over 'intelligence' (inlichtingen) wordt gesproken met (de afgekorte term) 'intell' dat met dubbel l is.
Je schrijft intel consequent met 1 l zoals bij het merk van de gelijknamige microprocessor. Zo dat was mijn autistische schoolmeester momentje.

ratelaar | 17-05-17 | 08:07

Just for the record:
Voor wat betreft al die Seth Rich bullshit, uit de alt-right en conservative media, die hier in dit topic door diversen ook kwistig werd verspreid...
De reactie daarop van WikiLeaks, via het officiële WikiLeaks facebook account:
www.facebook.com/wikileaks/posts/1323...
Verwijzend naar dit stuk:
okcfox.com/news/nation-world/no-facts-...
Het stuk is interessant leesvoer en impliciet de bevestiging van WikiLeaks dat Seth Rich niet de bron was van de DNC leaks.

Stormageddon | 17-05-17 | 01:40

@simpelman | 17-05-17 | 00:29
6 tot 10 uur vroeger. Hopelijk nog net op tijd voor Colbert om zijn monoloog aan te passen... hoewel de The Late Show 's middags wordt opgenomen. Ben benieuwd. En uiteraard ook benieuwd naar de nachtelijke tweets van POTUS. Dat is een comedyshow op zich.

Stormageddon | 17-05-17 | 00:38

@ Stormageddon | 17-05-17 | 00:07
Hoe laat is het daar nou? Hopelijk hebben Trumps woordvoerders nog genoeg tijd om het te ontkennen voordat Trump zelf twittert dat het toch waar is.

simpelman | 17-05-17 | 00:29

Mijn bullshit generator is sinds het uitkomen van dit nieuws onrustig. Dan is er dus iemand aanwezig met niet alleen kennis van wat wel/niet staatsgeheim is, maar ook kennis van de bronnen (Israël blijkt nu) die dit uitgebreid gaat vertellen aan de Washington Post en die gaan dat uitgebreid publiceren. Dus Trump vertelt wat dat de nationale veiligheid in gevaar brengt en de Washington Post geeft er dan maar extra gratis alle details bij, zodat de schade voor de VS en betreffende personen maximaal is. Ik vraag mij af of als Rutte per ongeluk toegeeft dat wij kernbommen hebben, de Telegraaf dan gelijk de codes publiceert.

flashforward | 17-05-17 | 00:24

Hij fucked het systeem, fbi en cia zijn alleen niet te fucken, links of rechts om zij gaan ervoor zorgen dat deze incompetente nacist niet de volle 4 jaar aan de macht blijft.

piratenpartij | 16-05-17 | 21:55

Hij is democratisch gekozen en krijgt wat mij betreft het voordeel van de twijfel. Geef die man een kans.

frisenfruitig | 16-05-17 | 21:21

Er gaat geen dag voorbij of Trump dit en Trump dat.
Beste wel wennen blijkbaar, iemand die doet wat hij zegt.
En bedenkelijk dat de inlichtingendiensten blijkbaar de media gebruiken om hetzes te ontketenen.

Eppo | 16-05-17 | 21:00

-weggejorist-

a1a2a3 | 16-05-17 | 20:43

Wat een totale giga blunder van de dag weer van deze idioot.
.
Ik dacht/denk nog dat deze heb wellicht de das om zou kunnen doen.
De casus zelf is zeer verwijtbaar,
en hij heeft er over gelogen, zoals zo vaak.
.
Alleen ff vaststellen dat die eerdere woordvoerder direct op zijn instructie oreerde.

hotmint | 16-05-17 | 20:33

Eens met Nehemia.
Maar ze zijn te druk met Trump af te branden.
De goede zaken die Trump er door heen heeft weten te krijgen worden doodgezwegen.
Zoals zorg voor de veteranen.

Lilia2 | 16-05-17 | 20:31

Rotterdammert1965 | 16-05-17 | 18:57

Dat zou supermooi zijn. Echter en helaas ligt dat totaal niet in de capaciteiten van Rusland of hun doelstellingen. Maar toegegeven. Het zou mooi zijn. Mooi kunnen zijn. Nu terug naar de werkelijkheid. Rusland is vooral bezig met iets totaal anders dan Daesh bevechten. Ze doen het helemaal niet namelijk. Is de doelstelling ook niet. Russen hebben hun eigen dingetjes en feitelijk is zo'n terreurbeweging ons probleem aldus de Russen. Leer mij Russen kennen.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 19:55

Lagonda | 16-05-17 | 18:53

Niet alleen Daesh is een vijand van onze verworven vrijheden dombo. Rusland is geen vriend. Was het nooit en met Poetin zal het het ook nooit worden. De wereld is vrij groot. En zeker niet zwart of wit. Dombo.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 19:52

Stel je voor dat USA en Rusland samen IS wegwerken, dat moet je met zijn allen niet willen. Stel je voor dat de vluchtelingenstroom ophoud richting Europa, dat moet je niet willen met zijn allen. Nee, stel je voor dat de wereld verlost wordt van IS. Nee, stel je voor zeg.

Rotterdammert1965 | 16-05-17 | 18:57

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:54
Schei toch uit, magaul. Ik ben helemaal geen Trump-fan. Ik beschrijf gewoon wat er gebeurt. Wie niet ziet dat de verkiezing van Trump een levensgroot probleem is voor uitvoering van de globalistische agenda, en dat álles wat er inzake Trump gaande is hier een direct gevolg van is, heeft zaagsel in zijn kop.

Lagonda | 16-05-17 | 18:53

Wow mijn reactie wordt weggejorist omdat ik kritiek op GS geef? Wist niet dat de redactie zulke watjes waren jesus christ

DikkePiemels&Co | 16-05-17 | 18:50

Mark_Pugner | 16-05-17 | 18:29
Was er ook achter gekomen dat de Clintons niet zo'n fris stel waren, is uiteraard door de buurman van Trump doodgeschoten omdat Trump blabla.... Clintons moet je uit de buurt blijven is slecht voor je gezondheid, is ge woon maffia tuig, zo zijn er nog een paar geweest die zelfmoord gepleegd hebben met 2 kogels achter door het hoofd, die moesten getuigen tegen de Clintons.
Boodschap is duidelijk men prefereert een vriendelijke en gladde leugenaar en zakken vuller boven een vent die wellicht onhandig de boel tracht recht te zetten. Vandaar dat we hier ook met Rutte en Pechtold opgescheept zitten, die niks kunnen( zie schoolcarriere), geen visie hebben, niets om een ander geven,en dus blind achter de dronkenlap en zijn lakei aanlopen.

corbiere | 16-05-17 | 18:44

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 18:42

Nogmaals, de Russen zijn de vijand niet!
Ze delen niet alle info met Assad, lees mijn eerder commentaar.
Moneytron | 16-05-17 | 17:04
Met vrinden als RUS heb je idd geen vijanden meer nodig. De Rus is niets mis mee. Putin en zijn cohorten willen echter onze westerse democratische rechtstaat ondermijnen. En doen dat op alle mogelijke manieren.
Dat maakt ze in principe tot een vijand omdat dit onze verworvenheden zijn. Maar dat is een andere dan de Koude Oorlog vijand.
-
Dus: Veel vluchtelingen de EU injagen (via stroman Assad en later dan maar zelf), inmengen in onze westerse democratische verkiezingen, LePen, Farage, Wilders afijn heel anti EU op alle mogelijke manieren steunen, Trump idem dito, grensoverschrijdingen met militaire vliegtuigen en schepen om de internationale wateren en rechtsorde te frustreren, landje pik doen, een burgervliegtuig uit de lucht (laten) halen afijn u snapt het wel?
-
Kijk de US is niet zonder blaam, maar daar kunnen we elke 4 jaar een andere malloot kiezen, u snapt de nuance wel he?

KomodoVaraan | 16-05-17 | 18:40

DearMud | 16-05-17 | 17:56

Nee. Wel opletten.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 18:23

corbiere | 16-05-17 | 18:12
Dat wil de DNC toch juist

IPNP | 16-05-17 | 18:23

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:47
Voorlopig zijn ze nog een jaar of wat bezig om de troep op te ruimen die Obama heeft achtergelaten.

corbiere | 16-05-17 | 18:15

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:41
Alles is beter dan die dronkenlap die er nu zit met zijn dikke lakei, die terug willen naar een model wat bewezen en economisch niet werkt en waar de bevolking niet erg happy van wordt, genaamd communisme.

corbiere | 16-05-17 | 18:12

geenspam | 16-05-17 | 16:34

Komt bij... maar is Trump wel een miljaridair? Hij heeft miljoenen (uit Rusland?) maar miljarden? Niemand weet het. Want...

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:57

Inderdaad, GS, slaafs de NPO/CNN/WaPo natikken?
Comey is ontslagen omdat FBI medewerkers al maanden de pest erin hadden dat hij het onderzoek naar Hillary heeft onderuit gehaald. Saillant detail, zulks hoort de attorney general (Loretta Lynch toen) naar buiten te brengen, maar dat zou raar staan in verkiezingstijd als je net een 'geheim' onderonsje met Bill Clinton op een renbaan van een vliegveld hebt gehad.
De Democraten blijven maar spinnen en hysterie zaaien, en die 0-media trapt er maar weer in. Ja, Comey is ontslagen, nee, dit betekent niet dat het 'Russian colusion' onderzoek stopt.
Nog meer moois: al die linksliberale kutmedia brachten al maanden over het Trump team, via lekken in deze media. Toen ze vervolgens hierop werden geattendeerd door al die berichten op een rij te zetten (Mark Levin) riepen ze ineens 'wie zegt er dat Trump is afgeluisterd?' en ontkenden ze vervolgens dat ze zelf dit circus op gang hebben geholpen. Maanden later is er nog NIETS naar buiten gekomen, en de suffe NL media hebben niet door dat de grootste heulers met de Russen de Democraten zijn. Genoeg info over te vinden als je verder kijkt dan de geijkte lulverhalen.
Heeft mij een paar jaar gekost maar ik heb dit soort berichtgeving niet meer nodig om mijn mening te vormen.

Rest In Privacy | 16-05-17 | 17:56

metalj | 16-05-17 | 13:04
Pence is een mannenbroeder, lijkt me een stuk vervelender voor de Snowflakes.

corbiere | 16-05-17 | 17:54

Lagonda | 16-05-17 | 16:22

Ook knap. Beter weten dat wat Trump doet en zelf falen in het leven. Knap. Zeer knap.

Nee mensen hij is niet dom hij heeft een plan!

Ja voor je wanhoop. Prutser.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:54

Nathan R Jessup | 16-05-17 | 17:41

Hij leeft in een wereld waarin hij de alles van alles is. De ultieme teleurstelling in de menselijkheid is dat ze dus nog steeds een incapabel persoon de macht geven.

De vergelijking Hitler is niet zo slecht. Natuurlijk heeft Trump andere woede uitbarstingen maar het loopt vrijwel 1:1 en drie raden wie de zooi van het tuig straks moet opruimen? Juist de gewone man. De man die geloofde in Trump. Droevig.

Hoe dan ook. Trump doet ook iets goeds. Hij geeft Amerika de test van hun leven.

De republiek.
Of fascisme.

Educatie is niet erg goed in Amerika dus ik ben weinig positief.

Elk zinnig mens zou nu al genoeg weten. Maar ja.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:47

Wonderful-Life | 16-05-17 | 15:47

Was dat maar zo. Maar de Russen rollen zo niet. Vermits ik het fout heb hebben de Russen welgeteld nul aanvallen uitgevoerd op Daesh. En terecht. Dat is ook niet in hun belang. Russen zijn heel veel maar zeker niet dom. In tegendeel. Ze zijn heel slim. Toch neuken ze het westen de moeder met minimaal centjes en maximaal effectiviteit. Knap. Maar de vraag is niet meer wanneer we terugslaan maar hoe. Hoe. Maar als ik nog enig vertrouwen mag hebben in onze wereld dan zal het hard en ongenadig zijn.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:41

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:22
"Trump is niet en was niet psychisch in orde."

Hij denkt anders. Hij zegt zelf ook dat het niet klopt kijk maar naar zijn uitspraak dat hij op 5th avenue iemand kan doodschieten zonder kiezers te verliezen, of de uitspraak dat hij vrouwen bij de poes kan grijpen en dat ze het nog toelaten ook.
Het is maar te hopen dat niemand hem uitdaagt om nucleaire wapens te gebruiken.

Nathan R Jessup | 16-05-17 | 17:41

dooiekadaver | 16-05-17 | 17:25

'Zit jij nog steeds in een knoop van leugens?'

Ik wist het toen al. Jij moet nog wakker worden kennelijk.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:34

Muskatnuss!!! | 16-05-17 | 15:40

Vrij simpel.

Vroeger stemde men op ideologie en dat heeft veel goeds gebracht voor heel veel mensen. Nu stempt een toch al dubieus gedeelte van van de bevolking om te trollen. Veel destructiever kan haast niet. Dat is dus exact het probleem. Het probleem is dus een verwend volk. Luie zeikerds. Onwerkzaam volk. En natuurlijk mensen die daar geld aan willen verdienen.

Allemaal tuig uiteraard want hoe dom en arrogant kan je zijn als mens. Als je Trump kiest of Brexit wil. Terwijl iedere persoon met verstand zegt dat je er flink op achteruit zal gaan. Maar ja. Democratie. Jouw keuze.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:31

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:22

Jezus zit je nu nog steeds niet aan je dagelijkse Trump is psychisch ziek, Trump is ongeschikt quota?

dooiekadaver | 16-05-17 | 17:25

IPNP | 16-05-17 | 14:05
Maar ze kunnen wel een gevaar zijn voor de mensen van een andere staat. Het lijkt er hier heel erg op dat ze een buitenlandse inlichtingendienst in gevaar hebben gebracht.

mennie | 16-05-17 | 17:23

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:46

Trump komt bij mij over als iemand die ontslagen wil worden.
Nathan R Jessup | 16-05-17 | 14:59

Trump is niet en was niet psychisch in orde. Ontslagen worden kan niet in zijn hoofd. Voor de Trump-fanboys is hij een man die zegt wat hij denkt. Voor de Trump-kenners is hij wat hij is. Een oplichter en prutser.

Maar ik denk wel dat hij ergens de 'baan' liever niet had gekregen. Trump drinkt niet. Zijn enige plezier is aandacht. Wat voor aandacht boeit hem vrij weinig. Zolang zijn naam er maar staat. De man is ernstig ziek.

Dan maar Pence. Doe maar Pence. Kut voor de Amerikanen maar de man is meer geschikt.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 17:22

geenspam | 16-05-17 | 17:09

Je gaat dus nog 8 zware jaren tegemoet. 8 jaar lang stampvoetend schreeuwen als een klein kind dat je Trump stom vindt. Succes ermee.

dooiekadaver | 16-05-17 | 17:20

-weggejorist-

ZureKoek | 16-05-17 | 17:14

Ach, alle begin is moeilijk.

Met de werkgelegenheid gaat het overigens best ok las ik. Maar goed, dat zal wel aan andere factoren te danken zijn.

Gen. Maximus | 16-05-17 | 17:14

Lagonda | 16-05-17 | 16:41
Slap argument; trump is niet gek want iedereen is gek.

Maar goed, je bent kennelijk tegen beter weten in een trump fan, succes ermee, ik hoop dat je ooit nog eens gelijk krijgt, maar de kans daarop lijkt me extreem klein.

geenspam | 16-05-17 | 17:09

Hoeveel bewijs moet jij nog hebben om te concluderen dat niets dat de WaPo sinds de overname door Jeff Bezos opschrijft te vertrouwen is? Dit is het 4de fake-news verhaal deze week alleen al. www.thegatewaypundit.com...
Oeleflaffel | 16-05-17 | 12:35

je hoeft geen msm media te volgen; je kunt gewoon trump's persconferenties, twitter account, interviews, etc. direct volgen, die man is volledig van het padje af.

geenspam | 16-05-17 | 17:07

Nogmaals, de Russen zijn de vijand niet!

Ze delen niet alle info met Assad, lees mijn eerder commentaar.
Assad liet isis aanhangers vrij en dat is bekend.

Het enige wat niet kan is dat deze Intel binnenshuis moest blijven opdat de bron anders mogelijk groot gevaar, binnen ISIS, loopt.
Die afspraak is blijkbaar geschonden. Dat de Russen dit is verteld is geen issue, nog the enemy, alleen volgens Hillary & Con en de EU.

Moneytron | 16-05-17 | 17:04

Nou, mensen, geweldig. Ik wist niet dat er zoveel grote vermogensbeheerders en mega-investeerders op GeenStijl zaten. Het verdienden van miljarden blijkt kinderspel te zijn ... gewoon jammer dat we het zo druk hebben met reageren.

@geenspam | 16-05-17 | 16:34
Je noemt alle eigenschappen op die per definitie op politici (en eigenlijk iedereen met leidersambities) van toepassing zijn. Je wilde toch niet beweren dat die mannekes in Den Haag, of wat er in Brussel aan vullis rondloopt, significant minder incompetent, narcistisch, kinderachtig en rancuneus zijn? De baas van de EU wil geen Engels meer spreken vanwege de Brexit --- hoeveel kinderachtiger en rancuneuzer wil je het hebben?

Lagonda | 16-05-17 | 16:41

geenspam | 16-05-17 | 16:34
kwam deze comment van een reaguurder ergens tegen
"I didnt want any Bush or Clinton anymore, now any Bush or Clinton will do"

KomodoVaraan | 16-05-17 | 16:41

Lagonda | 16-05-17 | 16:22
U snapt er niet zoveel van he in uw blinde liefde voor deze Conman? Al zou ie trollen, prima voor een reaguurder maar voor een Potus lijkt met het de verkeerde rol. Maar inmengen en verhinderen van een FBI onderzoek, is strafbaar, het bedreigen van een getuige in dat onderzoek, is strafbaar, loyalty eisen is iets uit de Godfather, niet strafbaar wel laakbaar, zeggen dat een getuige niet onderzocht wordt (Comey) is strafbaar, ongeoorloofd afluisteren is strafbaar, Kysliak niet op de lijst zetten van gasten en geen US pers (zelfs geen FOX of Breitbart) is het verdoezelen van feiten, mag maar fraai is anders.
-
Je minions dag 1 "verhaal versie A" laten excuseren om ze de volgende dag met "verhaal versie B" voor schut te zetten (Pence, McMaster etc_ aleen om de MSM te trollen ..... kan hoor, maar ik zou voor zo een baas niet willen werken, dus het zegt meer over het nivo van de minions, en Comey die daar dus niet aan meedeed en exit moest. Net als Yates en nog hordes anderen.
-
Ik constateer een escalatie van dommigheden om "dat Trump Russia thing" maar vooral weg te laten gaan.

KomodoVaraan | 16-05-17 | 16:38

Stormageddon | 16-05-17 | 16:21

Het lijkt bijna wel alsof Trump olie op vuur gooit. En de jullie eten het hook, line en sinker. De MSM/democraten maken zich elke week nog belachelijker met hun Russia stierenpoep en Trump reikt het pistool aan waarmee ze zichzelf in de voet blijven schieten. Wat een domme idioot is het toch.

Dezelfde tactiek die ook Kelly Ann Conway gebruikte met haar alternative facts. En die MSM die er weer vol intrapt door zich nog een week langer belachelijk te maken met hun Obama had meer publiek bij zijn inauguaratie dus lekker puh onzin.

dooiekadaver | 16-05-17 | 16:35

Domme mensen verdienen geen miljarden
Lagonda | 16-05-17 | 15:54

Daar hoef je niet noodzakelijk slim voor te zijn, een grote bek, goed kunnen manipuleren etc. kunnen daar ook behoorlijk voordelig in zijn zoals een goede mafia baas betaamt. In elk geval, domheid zat eigenlijk niet bij mijn oorspronkelijke lijstje van redenenen waarom de man volstrekt ongeschikt is om het ambt van president van de machtigste man op aarde te vervullen.

Beoordeel hem eens op zijn optreden als president, volg zijn persconferenties eens, volg zijn twitter account eens, dat kan allemaal zonder je te laten "beinvloeden" door de "msm" media. Behoorlijk knap als je dan nog vol kan houden dat de man niet volstrekt incompetent, narcistisch, kinderachtig, rancuneus en meer van dat soort "kwaliteiten" bezit.

Ik heb niks met de amerikaanse "liberals", maar iemand die beweert dat trump geschikt is voor de functie van president van de vs vind ik zelf moeilijk om serieus te nemen.

geenspam | 16-05-17 | 16:34

Nee, een blunder is geen blunder, maar is uiterst slimme tactiek. Het resultaat is een heel dankbare Putin, Israel en de Mossad zijn pissed off en is geen medewerking meer van te verwachten (toch niet onbelangrijk in de regio), de eigen overheidsorganisaties worden in hun hemd gezet, de kranten hebben een constante field-day en de steun voor zijn presidentschap brokkelt steeds verder af. Is allemaal tactiek. En heel slim. Tuurlijk.

Trump fanboys bedienen zich steeds meer van moslimimlogica.
"9/11 is een joods zionistisch complot én Osama Bin Laden is een held."
Sorry, maar met dat soort gezwatel kan ik niks. Fijne dag nog met de hoogmis voor de heilige Donald. Vergeet geen kaarsjes te branden.
Ik ga even wat nuttigs doen.

Stormageddon | 16-05-17 | 16:33

corbiere | 16-05-17 | 16:19
sure national debt loopt terug.... hahaha leugenaar up 128% toen ik aanklikte stond ie op 19,91,041, etc
www.usdebtclock.org/

KomodoVaraan | 16-05-17 | 16:25

@Stormageddon | 16-05-17 | 16:04
Don't you get it? Hij is gewoon keihard aan het trollen. Verder: hij heeft Comey niet ontslagen vanwege "het Rusland-gedoe". Het verhaal dat Comey juist om meer geld had gevraagd om dit onderzoek naar zogenaamde contacten met Rusland voort te kunnen zetten, is inmiddels al naar het rijk der fabelen verwezen. Comey is ontslagen omdat-ie, zoals de anti-Trumpers ook al 6 maanden roepen, niet competent is, en waarschijnlijk ook corrupt.

En Trump demonstreert keer op keer hoe de MSM er naast zit. Waarom denk je dat-ie in die ontslagbrief naar Comey keurig netjes heeft laten opnemen dat Comey hem tot drie keer toe heeft gemeld dat er géén onderzoek naar hem loopt? Omdat-ie wéét dat de MSM deze brief wel moet afdrukken, ook al staat daar iets in wat het narratief van de MSM ontkracht. En dan twee dagen later úitgerekend Russen uitnodigen op het Witte Huis. Het zou me niks verbazen als dit verhaal over het prijsgeven van geheime informatie door hemzelf in de wereld is geholpen om de MSM verder in haar hemd te zetten.

Deze tactiek gebruikt-ie overigens al ruim twee jaar zeer consistent. Zie de twitterstorm over zijn kritiek op de veels te rooskleurige voorstelling van zaken omtrent de misdaadcijfers uit Chicago: de pro-Obama MSM weigerden te rapporteren dat de stad van Obama te kampen heeft met torenhoge misdaadcijfers. Dus wat doet Trump? Éérst post-ie een tweet waarin hij de misdaadcijfers van Chicago nog eens schromelijk overdrijft, vervolgens stort de MSM zich hier op in de hoop Trump eens en voor altijd kalt te stellen als een mongool, maar uiteindelijk komen diezelfde MSM er niet onderuit om alsnog de daadwerkelijke misdaadcijfers te publiceren --- die nog steeds erg hoog zijn.

Dat is hoe Trump dat spelletje speelt. Idem m.b.t. het afluisteren door Obama, idem m.b.t. de beschuldigingen van verkiezingsfraude etc. etc.

Lagonda | 16-05-17 | 16:22

Ik kan me nog best voorstellen dat je, ook zonder schulden aan Russische maffia, betere banden met Rusland wil hebben. Ik kan me ook nog voorstellen dat je dat doet om de rotzooi in het Midden-Oosten op te ruimen, of betere handelsbetrekkingen of whatever. Kan me alles voorstellen.
Maar dat doe je dus niet zo.

Stormageddon | 16-05-17 | 16:21

Lagonda | 16-05-17 | 15:54
Precies zou graag een lijstje krijgen van alle debielen en clowns die ook 6/7 miljard bij elkaar gesprokkeld hebben, terwijl ze met 1 miljoen van 'Thuis" begonnen.
Kan wel een lijst opgeven van mensen die met 1 miljoen of meer van "Thuis" begonnen, en nu net geen bijstand hebben, dat wel.
Trump is gewoon een slimme vent,en het gaat hem om het resultaat,de national debt-meter op Timesquare loopt voor het eerst sinds jaren terug, daar hoor die padjakkers niet over.
De Swamp piept en krijst zo omdat Trump zich aan zijn beloftes tracht te houden, en dat houdt voor velen in, niet alleen inkomensverlies maar serieus kans maken op jailtime. Daarom wordt er zo enorm gelamenteerd om Trump volk benoemd te krijgen.

corbiere | 16-05-17 | 16:19

@Lagonda | 16-05-17 | 15:54
Hij is het allang kwijt. Al 100x. Trump was op WallStreet net zo kredietwaardig als een bijstandsmoeder in de WSNP met een BKR registratie. Wie hebben de Trump bedrijven overeind gehouden? Is geen geheim. Google maar. Felix Sater, Bayrock. Follow the Money.

Stormageddon | 16-05-17 | 16:17

@Stormageddon | 16-05-17 | 16:04
Ja en daarom geloof ik het dus ook niet.

Parsons | 16-05-17 | 16:11

Stormageddon | 16-05-17 | 16:04
Klopt en hoe je het ook draait of keert, Clinton "Lock her up" met vertrouwelijke emails de maat nemen en zelf met intel van de hoogste clearance naar NB de Russen rondstrooien. Zelfs op Breitbart scharen velen het al onder gewoon "landverrader" of je nu vrindjes wil zijn met Putin of niet.

KomodoVaraan | 16-05-17 | 16:08

Lagonda | 16-05-17 | 15:54
Trump heeft ze dan ook niet verdiend. Had hij zijn erfenis +/- 200 milj usd in 1974 gewoon op een NYSE index tracker gezet had ie nu 8-9 miljard usd gehad met niks doen. Nu is ie heel druk bezig en heeft +/-3 mllrd.
In mijn boek ben je er dan 5-6 mllrd kwijtgeraakt, en da kan ik niet slim noemen.

KomodoVaraan | 16-05-17 | 16:05

@Parsons | 16-05-17 | 15:29
Ik weet zeker dat je het wel met me eens bent, want ik geef geen mening. Ik duid de feiten, ik leg het spel en de spelregels uit.
Het dondert mij niet of het Trump, Tillerson, Lavrov, WaPo, of wie of wat ook is. Wat mij betreft hebben we het over de fantasierepubliek Verenigde Eilandjes van Lemuria, heet de krant The Daily Planet, heet de president Lex Luthor, is Peter Parker zijn minster van BuZa.
Het gaat er niet om wat Lex Luthor wil, of wat zijn beleid is. Boeit niet.

Dat ik daarnaast "in the real world" Donald Trump een charlatan vindt doet er verder niets aan af. Dit is wel ondersteunend bewijs ervoor, overigens.
Zoals het heel idioot is om vlak nadat je je FBI directeur hebt ontslagen, vanwege het "Rusland" gedoe, een ontmoeting hebt met de Russische minister en ambassadeur, zonder Amerikaanse pers, maar wel met Russische... zoveel knulligheid is gewoon verbijsterend.

Stormageddon | 16-05-17 | 16:04

Mosterd doet GS geen goed de laatste tijd als het over de US gaat. GS is een van mijn meest favoriete leesvoer sites maar als het over Trump en wat er allemaal gaande is in de Amerikaanse "politiek" zitten ze er toch vaak compleet naast.

De vraag zou juist moeten zijn hoe het mogelijk is dat informatie zoals dit gewoon lekt naar de media terwijl er maar een klein groepje mensen aanwezig was.

Voor zover ik het zie is Trump zijn grootste probleem het lekken van informatie.

BudWijzer | 16-05-17 | 15:55

@geenspam | 16-05-17 | 15:47
Domme mensen verdienen geen miljarden. Ja, en dan gaat iedereen roepen: Muh! Dat geld hebbie van zijn pa gekregen. Kan zijn. Maar als Trump écht zo dom was, dan was-ie dat geld al lang kwijt geweest. Want in de speeltuin van het Grote Geld, waar de Grote Jongens hun spelletjes spelen, wordt met domheid korte metten gemaakt. Als Trump echt zo'n debiel is als iedereen beweert, dan was hij er nooit in geslaagd binnen in een domein dat beheerst wordt door torenhoge ambitie, hebzucht en meedogenloosheid zijn fortuin te behouden.

Lagonda | 16-05-17 | 15:54

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 15:36

Ja ISIS vernietigen, dat moet je absoluut niet willen, want dat speelt Assad in de kaart.

dooiekadaver | 16-05-17 | 15:50

Waar of niet waar ? zo moeilijk is het niet.
Een transcript van de gesprekken, gaat zoals altijd rond in het WH. Een (of meerdere) oplettende WH medewerkers lezen wat er gezegd is en melden dit aan de CIA & FBI, en wellicht ook al WaPo of via CIA & FBI naar WaPo.
WaPo heeft de tekst maar onthuld die niet ivm national security etc. Trump niet (hij mag dit in principe ook) maar het is bizar dat hij het wel aan de Russen verteld (zonder de US press erbij en zonder dat Kysliak vermeldt stond op de lijsten) en niet aan de Five Eyes partners van wie (ik denk de UK) deze laptop reis Intel komt. Het is het leven op het spel zetten van agenten in het veld, nu en later, door kennelijk gedetaileerd (plaats van de bron vd Intel noemen). Het is de Russen helpen en dus Assad (u weet wel van die 64 kruisrakketten nav die gasaanval) en het is een IntelPartner (de UK?) voor schut zetten en en passant de eigen IntelDiensten natuurlijk.
-
Het resultaat? Rusland blij, Assad blij en uiteindelijk IS blij. Ga ermaar vanuit dat die druk bezig zijn dit te filteren en alle verdachte personen preventief te ruimen.
-
Niks links of rechts of pro- of anti Trump.
Dit is een Showman, geen president, een clown in de handen van strongmen als Putin, Duterte, Sisi, Erdogan, Xi en straks als eerste naar de Saudi's.

KomodoVaraan | 16-05-17 | 15:49

Denkt u echt dat hij zo dom is als alle Amerikaanse liberale media beweren?
LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:20

Ja, dat denk ik echt; ook een kapotte klok loopt 2x per dag gelijk, de "liberale media" zijn selectief in hun berichtgeving en hebben hun eigen agenda, maar zelfs als 10% van wat ze zeggen "waar" is is trump nog steeds een kleuter.

geenspam | 16-05-17 | 15:47

Ik heb liever dat USA samen met Rusland werkt om de moslimterroristjes te vernietigen, dat is veel beter dan dat USA en Rusland tegen elkaar gaan vechten zodat die moslimterroristjes de lachende derde worden en dit laatste is blijkbaar wat die domme linkse geitenwollensokken willen.

De wereld moet zich verenigen in de strijd tegen islamterreur. Ik hoop dat wij in Europa overal echte leiders krijgen zoals Trump, anders is Europa definitief aan de islam verloren.

Wonderful-Life | 16-05-17 | 15:47

Linkse zakkenvuller.
Het gaat hier niet om dergelijke Intel.
Plus moslim radicalisme is een groot probleem, ook voor Rusland. Die weten dat Assad jaren geleden extremisten uit de bajes vrij liet die direct aansloten bij ISIS in de hoop dat deze de Assad oppositie zou uit dunnen.
Ofwel men steunt om geopolitieke redenen tot heden Assad maar ze vertrouwen hem niet, verre van.
Kortom uw stelling is absoluut onjuist.
Verder, ook al lijkt Trump niet de slimste, kan het ook zijn dat Trumo wil testen hoe wederkerig de Russen zijn. De Russen zijn geen wereld gevaar zoals Brussel en de democraten in de US ons willen doen geloven. Een op termijn sterke en betrouwbare band en partner als Rusland is meer zo niet ui terst gewenst ipv de controverse vergroten.

Moneytron | 16-05-17 | 15:45

@Sovy | 16-05-17 | 15:10
Je bent bekend met het fenomeen damage control? Tillerson ontkende iets wat de WaPo niet beweerde, maar ontkende niet wat de WaPo wél beweerde. Dat is wat Tillerson deed in dat interviewtje. Lees het stuk in de WaPo nog maar eens. Nergens wordt beweerd dat Trump bronnen of methodes prijsgaf. Dus dat kon Tillerson rustig ontkennen, want dat was inderdaad niet gebeurd, dat beweert de WaPo ook niet.
Een paar uur later tweet The Donald gewoon een bevestiging van de WaPo, en spreekt hij Tillerson in twee tweetjes impliciet tegen. Feiten.

Je mag je blinde adoratie voor Trump hebben, vind ik allemaal best. Het gaat me niet om wat hij inhoudelijk zei, zijn beleid of zijn toenadering tot Rusland. Boeit allemaal niet.
Wat je niet moet doen als tijdelijk manager van de tent (en geloof me, alle ambtenaren beschouwen gekozen politici als tijdelijke managers van de tent) is om hele overheidsdiensten en bestuursorganen en iedereen die daar werkt tegen je in het harnas te jagen, ook al wil je een "groter" doel bereiken. Gekozen politici zijn allemaal als Julius Caesar, omringd door potentiële vijanden.
Een slimme politicus laveert daar tussendoor zoals een metaaldetectorist door een mijnenveld. Donald bestormt het mijnenveld als een American Footballspeler.

Stormageddon | 16-05-17 | 15:42

Wat is het probleem?

Muskatnuss!!! | 16-05-17 | 15:40

Op zich is het prima een betere relatie met de Russen te bouwen en dus ook Intel te delen. Deze intell is geen gevaar voor de sa zelf wanneer deze gedeeld wordt met de Russen.
WEL is kennelojk met de bron die binnen ISIS verkeert afgesproken dat deze Intel met niemand anders gedeeld mag worden omdat kans bestaat dat zijn cover ermee verdwijnt. Levensgevaarlijk dus.

Dat inzake deze rel.
Mbt al het andere zou het beter zijn wanneer Trump wat doordachtiger te werk zou gaan. Hij heeft,had, de unieke kans om heiligebhuisjes te sloen en waar nodig een nieuw beter en fris beleid in te zetten. Vooralsnog ziet het erna uit dat hij vrijwel niets echt bijzonders gaat realiseren.
En dat is een trieste zaak omdat hiermee de traditionele politiek een overwinning behaald en er niets verandert. De hele machtstructuur zou weg moeten van de elite en het groot kapitaal. Zo ook het ons kent ons gekonkel, toe spelen van baantjes, macht en toegang tot unieke voordelen die de elite heeft. In Nederland de totaal andere pensioenregeling die 2e kamer leden en anderen krijgen die riant is terwijl de burger meer en meer verliest, la aan Brussel maatregelen.

Moneytron | 16-05-17 | 15:38

@ dooiekadaver | 16-05-17
Feiten delen, kan geclassificeerde en gevoelige intel zijn die je - zeker met pro-Assad Rusland - niet zou moeten delen.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 15:36

geenspam | 16-05-17 | 12:09
Lees je in of sla over.

corbiere | 16-05-17 | 15:36

Die hele links/liberale media is extreem gehaaid, ze spelen in op het dogmatisme van de anti Trumpers. Ze komen met beschuldigen van anonieme bronnen en die gehersenspoelde schapen die het lezen verzinnen de rest er zelf wel bij.

Zie Trumps tweet: Sharing facts pertaining to terrorism and airline flight safety.
Het delen van feiten wordt door anti Trumperrs vertaald naar het lekken van geclassificeerde informatie.

dooiekadaver | 16-05-17 | 15:32

Zou eerst wel eens willen weten wie die "bevriende bron" is over dat IS-verhaal aangaande explosieven in laptops etc.

Nelis SplitBloes | 16-05-17 | 15:29

@Sovy | 16-05-17 | 15:10
Als iemand geen debiel is, is het Stormageddon wel. Maar in dezen ben ik het met hem oneens. Een zeldzaamheid.

Parsons | 16-05-17 | 15:29

-weggejorist-

ZureKoek | 16-05-17 | 15:27

@ sovy
Lol! Trump tweet het nu zelf ook, dat hij info gedeeld heeft. Is dat een bron die 'betrouwbaar' genoeg is? Reuters bevestigde wapo bericht ook al trouwens.

Worst_kaas_scenario | 16-05-17 | 15:21

Ongefundeerd.

Ben Adam | 16-05-17 | 15:19

Stormageddon | 16-05-17 | 14:29
Je bent beland in je eigen circus. Tillerson zei dit:

U.S. President Donald Trump did not discuss "sources, methods or military operations" in his meeting with Russian Foreign Minister Sergei Lavrov, Secretary of State Rex Tillerson said on Monday, after reports that Trump disclosed classified information.

"During President Trump's meeting with Foreign Minister Lavrov, a broad range of subjects were discussed among which were common efforts and threats regarding counter-terrorism. During that exchange the nature of specific threats were discussed, but they did not discuss sources, methods or military operations," Tillerson said in a statement.

De Trump tweets staan hier niet haaks op, of ben je een debiel die niet kan lezen?

Sovy | 16-05-17 | 15:10

Xirdalan | 16-05-17 | 15:02

Schelden is een teken van zwakte. Jij doet niet meer mee.

Vasjir | 16-05-17 | 15:10

Worst_kaas_scenario | 16-05-17 | 15:01
En jij daartegen boort de bronnetjes aan bij de pro-linkse democrats mediasites, of ga je me nu proberen wijs te maken dat je dat nog niet was opgevallen?

Sovy | 16-05-17 | 15:07

@Nehemia | 16-05-17 | 14:49
"Het is het establishment dat door en door corrupt is. Trump is omgeven door slangen uit de voormalige Obama administration."

Trump wordt in zijn handelen geblokkeerd door de Republikeinen, hij krijgt niets voor elkaar omdat hij de steun niet kan krijgen van zijn eigen partij die de meerderheid hebben en elk beleid kunnen uitvoeren wat ze willen. Trump weet ook dat hij nu moet gaan leveren en dat dit niet lukt omdat hij gebakken lucht heeft verkocht.
De makkelijkste manier om onder al zijn beloftes uit te komen is te zorgen dat hij ontslagen wordt.

Obama heeft hier niets mee te maken.

Nathan R Jessup | 16-05-17 | 15:04

-weggejorist-

Xirdalan | 16-05-17 | 15:02

Blijkbaar hebben veel reaguurdertjes hier meer vertrouwen in foxnews, waar de 'info' uit de linkjes in de reguursels vandaan komt.
www.politifact.com/punditfact/tv/fox/

Worst_kaas_scenario | 16-05-17 | 15:01

Stormageddon | 16-05-17 | 14:48
Dit is dus gewoon lulkoek. De scoop van WaPo was dat Trump bronnen in gevaar heeft gebracht door het praten met de Russen. Met zijn tweets bevestigt Trump dat verwijt helemaal niet.

Wat Trump wel bevestigt is dat ze hebben gepraat over ISIS en terroristische dreigingen en hoe daaraan een halt toe te roepen. Nou jemig hoor, color me unimpressed.

Sovy | 16-05-17 | 15:01

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:46

Trump komt bij mij over als iemand die ontslagen wil worden.

Nathan R Jessup | 16-05-17 | 14:59

@ Stormageddon | 16-05-17
En dan te bedenken dat er mensen zijn die dit durven te verdedigen. Krankzinnig.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:53

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:36
Snap het dan! Het is het establishment dat door en door corrupt is. Trump is omgeven door slangen uit de voormalige Obama administration. Hij kreeg een lijst met namen en dat waren de voor hem gemaakte keuzes. Comey die samen met Andrew McCabe het Clinton onderzoek aan alle kanten frustreerde. Comey had een foponderzoekje opgestart zodat iedereen het idee had dat er serieus onderzoek gedaan werd. De stal van de Democraten zijn zo krankzinnig als wat. Maxine Waters, Nanci Pelosi. Elizabeth Warren, maar ook al die celebs die samen met de sneeuwvlokbeweging meeschreeuwen met hun transgendergezeik en open immigratie. Waanzin. Nu heb je in Amerika MS-13. Een gangsterbende die uit Mexico is binnengekomen en mensen met machettes afslacht. Er is een ongekende heroïne-epidemie. Meer dan veertigduizend doden vorig jaar. Trump vecht hier met alles wat in hem is tegen, maar wordt overal tegengewerkt. Steden waar veel illegalen zitten willen niet meewerken aan uitzetting. Hoe lang moet ik doorgaan?

Nehemia | 16-05-17 | 14:49

Mijn eerste reactie vannacht, na lezing van hetbstuk van de WaPo... nou, ik hoop voor ze dat dit heel goed kunnen onderbouwen, zwart op wit hebben, gelijk Watergate, anders gaan de aluhoedjes van infowars FoxNews et al. helemaal los. Dit moet 100% waar zijn, anders kan de WaPo inpakken.
En wat blijkt: ze hoeven het niet te onderbouwen, de president bevestigt het gewoon zelf. In twee tweetjes. En zet daarmee zijn hele staf en zijn minister voor lul.
Als je dit zou opschrijven in een script voor een film of "House of Cards", zou iedereen zeggen.. "Nee, dat is TE ongeloofwaardig. Dat kan niet".
Kan wel. Gebeurt. Is gedaan.

Stormageddon | 16-05-17 | 14:48

knehmoo | 16-05-17 | 14:40

Mike Pence is niet zo geestelijk gestoord als Trump. Hoewel ik Pence walgelijk vind qua alles zie ik liever hem. Dat worden rustige jaren terwijl hij het ultraconservatieve programma uitvoert waar mensen voor kozen. Lullig voor de Amerikanen maar dat is beter.

De rekening komt toch wel.

De vraag is eerder wat gaan de republikeinen doen. Als ze iets willen bereiken zullen ze toch iets moeten doen. Dat of het wordt een drama wat we nog nimmer hebben gezien.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:46

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:36

Tsk. In vergelijking met Trump is Clinton enorm capabel. Het probleem met Clinton is 1.) dat ze gewoon niet 'likable' is en 2.) dat ze een smeercampagne over zich heen heeft gekregen die zijn weerga niet kent. Dat is dan ook een republikeinse strategie geweest. En zie hier.

Overigens is vriend Nehemia een notoir aluhoedje en christengekkie. Korreltje zout en laat maar brallen.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:41

Nehemia | 16-05-17 | 13:52

De massa loopt er weer ziende blind en horende doof achteraan, zoals telkens in de geschiedenis waar een zwarte bladzij of wat wordt geschreven.
Achteraf dan veel geblaat en begint het weer van voor af aan. De wijsgeren en goedmensen die de waarheid in pacht denken te hebben crieeëren een monster die 40-45 zal gaan overtreffen.

Rest In Privacy | 16-05-17 | 14:40

Als ze Trump impeachen, dan wordt het 4 jaar Mike Pence...

Trump roept alleen maar van alles, maar kan helemaal niks.
Maar om Trump kunnen we tenminste nog lachen.

Van Mike Pence wordt echt helemaal niemand vrolijk.

knehmoo | 16-05-17 | 14:40

Wat zei Vladimir Poetin ook al weer vorige week?

'President Trump is iemand die handelt naar zijn kunnen'.

M.a.w. Vladimir lacht zich slap.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:37

@ Nehemia | 16-05-17
Je lijkt Trump wel. We hebben het hier over zijn presidentschap en koers, en jij komt aan met Clinton, die andere totaal incapabele kandidaat. De verkiezingen zijn achter de rug. Je kunt niet teren op je verslagen tegenstander.
Anders post je even een plaatje met de resultaten van het Electoral college van de afgelopen verkiezingen. Dat zet je argumenten denk ik flink wat kracht bij.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:36

Stormageddon | 16-05-17 | 14:29

Dat is Trump. Die denkt niet na. Die brand alles en iedereen af. Daarom is hij zo gevaarlijk. Er is hem waarschijnlijk vertelt dat het niet handig was om op te scheppen tegen de Russen en dat veel Amerikanen dat in het verkeerde keelgat zal schieten maar dat hij dat wel mag doen en als hij het spint naar een 'voor jullie' verhaal beter is dan liegen want liegen = impeachment. Dus dan maar zo. Achterlijke mongool. Artikel 25 was het toch. Zet hem af omdat hij geestelijk niet in orde is.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:34

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:26
Lees deze anders eens even grondig door, misschien helpt het. Wellicht gaan uw ogen open.
www.mostdamagingwikileaks.com/

Nehemia | 16-05-17 | 14:30

IPNP | 16-05-17 | 14:23

Waarschijnlijk. De meeste hier zitten vast gerot in waanzin dat het niet meer uitmaakt wie of wat zegt. Boeien. Het blijft mijn favoriete blog. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:30

In twee tweetjes alle damage control van Tillerson verneukt. Tjonge, dan ben je of heel dom, of je wilt heel graag van Tillerson af.
Tillerson moet wel denken: "in welk circus ben ik nou dan beland?... where is the great egress?"

Stormageddon | 16-05-17 | 14:29

IPNP | 16-05-17 | 14:19

Trump is geen Russische spion. Daar is hij klaarblijkelijk te dom voor. Trump denkt en ziet maar één ding en dat is zijn eigen grandiositeit. Dat is niets nieuws. Dat doet hij al decennia. Als hij niet met miljoenen en invloedrijke contacten was geboren had je nooit wat van hem gehoord.

Hij is wel het speeltje van de Russen. Russen zijn niet dom. Die hebben hun eigen doelstellingen en spelen dit spelletje al decennia zo niet langer.

Trump afzetten Rusland wint.
Trump houden Rusland wint.

De enige vraag die rest is wat zijn de Amerikanen van plan. Een theorie die geopperd wordt is dat de Amerikanen nu de pijn pakken om niet alleen Trump te grazen te nemen maar alles en iedereen die on-Amerikaans bezig is. En dat is een fikse kliek. Met andere woorden ze blijven zoeken en speuren en laten Trump voorlopig zitten tot het hele plaatje duidelijk is en daarna is het 'jail-time' voor heel veel mensen. Het zou wel heftig zijn.

Persoonlijk heb ik geen flauw idee wat de volgende stappen zullen zijn. Wel weten we allemaal dat Trump een hete zak ruft is. De man kan letterlijk niets.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:28

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:21
Hoezo is Trump incapabel omdat je alle demonisatie van de MSM gelooft? De banen komen weer terug. De koersen gaan als een tiet. De migratie is bijna tot stilstand gekomen. Hij rolt pedonetwerken op. Hij sluit deals met China. Hij bedingt fikse kortingen op militair materieel. Hij heeft dat gruwelijke TTIP voorkomen. Hoezo incapabel? De man levert aan alle kanten, maar dat is een doorn in het oog van de globalisten. Die willen de soevereiniteit van Amerika in de blender gooien. Die zogenaamde connectie met Rusland zijn blatante leugens. Ze komen ook niet met bewijzen. Allemaal bullcrap - zo doorzichtig als een vissenkom.

Nehemia | 16-05-17 | 14:27

@ Nehemia | 16-05-17
Wow... Ik zou infowars.com even uit je favorieten verwijderen. Je argumentatie wordt er niet sterker door.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:26

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:14
En jij bent de persoon om die boodschap over te brengen... nee ik denk niet dat er iemand luistert naar je.

IPNP | 16-05-17 | 14:23

Lagonda | 16-05-17 | 14:16
Het laatste nieuws is dat ze Roger Stone die zelfs zo nu en dan in contact staat met Trump aan het demoniseren zijn met een film/serie over hem op Netflix. Alle krachten zijn georchestreerd om criticasters en vaandeldragers van het vrije woord kapotstuk te maken. De meesten hebben het niet eens door dat er een oorlog gaande is en geloof me. Als ze die kanalen hebben vernietigd, dan zullen maatregelen geimplementeerd worden onder andere door Mark Zuckerberg van Facebook en andere grote socialmedia spelers om ook ons te muilkorven. Dat is wat er in het verschiet gaat gebeuren. Dan zal ook GeenStijl vrees ik het erg zwaar gaan krijgen. Dat is nu al gaande.

Nehemia | 16-05-17 | 14:22

@ Nehemia | 16-05-17
Je kan de Clintons, Bushes, Obama's etc. allemaal tot de grond toe afschrijven én daarnaast ook gewoon toegeven dat Trump de meest incapabele president is in de geschiedenis van de VS?

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 14:21

wat een lol met die zwermen haters hier.

Halve waarheden, illusies, verbeeldingen en dissonantie van beide kanten.

Wanneer iemand zegt dat Trump een Russische spion is zegt de ene helft zie je nou wel en de andere zegt waar is je bewijs.
De media in USA pakt dat goed beet, ze verzinnen desnoods de grond van de verdenking en zo houden ze zichzelf in stand.
Boeit hun het dat er mensen helemaal wappie gaan omdat ze het geloven.

IPNP | 16-05-17 | 14:19

@Nehemia | 16-05-17 | 14:02
Precies. Het is ook zo wonderlijk dat werkelijk niemand zich afvraagt hoe het nou mogelijk is dat ons zomaar, gratis en voor niks, tientallen kanalen aan films, series, vermaak, informatie, nieuws etc. etc. etc. wordt aangeboden. TV produceren, nieuwsredacties, infrastructuur aanleggen en onderhouden: het kost allemaal klauwen en klauwen met geld. Waarom mogen we daar zomaar gratis gebruik van maken? Omdat elke seconde TV, elke frame, elke mogelijkheid om informatie over te dragen, is verkocht aan de hoogste bieder. En die hoogste bieder heeft maar één belang: zijn eigen belang. Binnen de gehele media-infrastructuur is nauwelijks een kracht te vinden die in staat is om, vrij van invloed, op te treden in het belang van de burger.

Lagonda | 16-05-17 | 14:16

"plus I want Russia to greatly step up their fight against ISIS & terrorism."

Ziet de koppen in de mediaas van de hele wereld al voor zich.
"USA stookt door"
"kwaadaardige Trump gooit olie op het vuur" en meer tendentieus ongefundeerds.

"Dear Vladimir, Please b*omb the shit out of them"

Wat goed is een trilaterale commissie als je er als twee heterosuele heren ook gewoon bilateraal uit kunt komen?

hallevvezool | 16-05-17 | 14:15

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:08
Je bent een dwaas. Ook de openbaringen van WIkileaks zijn honderd procent authentiek. Wikileaks heeft nog nooit iets naar buiten gebracht dat gefabriceerd is en daarom willen ze Assange ook vermoorden. Honderd procent accurate data. Hillary zei ook: Can't we drone this guy? Toen had ze het over Julian Assange. Jij weet dondersgoed hoe door en door corrupt de Clintons, Bushes en de Obama's waren. hele bibliotheken zijn er te vinden over hun misdaden. Jij blijft graag blind. Geloof wat je wilt geloven. je bent niet te helpen. Nu niet. Nooit niet. Succes ermee.

Nehemia | 16-05-17 | 14:14

IslamPislam | 16-05-17 | 14:07

Het feit dat de president van Amerika staatsgeheimen lekt naar de Russen (wat hij mag doen) tijdens een ontmoeting waarin enkel de Russische pers welkom is zegt eigenlijk alles. Het is een pisvlek op 'America First' een remspoor op alles waar het vrije westen voor staat. En dit is niet de eerste misser van Trump. Nope het is vrijwel elke dag raak.

De man is ongeschikt. Ook dit keer komt hij ermee weg hoor. Maar oh wee als Obama zulks geflikt had. Of Hillary. Dan waren er 9-10 horingen te betreuren met elke keer dezelfde conclusie.

Vreemd genoeg waren we in mijn familie altijd wel fan van de republikeinen maar dat is sinds Trump definitief over.

Arme Amerikanen want de democraten zijn ook een zinkend schip.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:14

Nehemia | 16-05-17 | 14:02

Alternatieve media met hun alternatieve 'feiten'. De plaag en de kanker van het westen. De media die hysterisch gillen dat een moslim iemand verkracht of vermoord terwijl blijkt dat het een christen was. Ze hadden beter neger kunnen zeggen. Dat was eerlijker en accurater. Die media?

Maar joh. Vergiftig jij je bewustzijn maar met pulp en roddel en achterklap ik blijf serieus nieuws volgen op links en rechts en in het midden zodat ik tenminste niet achterblijf als een sukkeltje.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:08

Ben benieuwd maar het zal wel weer een storm in een glas water zijn. MSM heeft de laatste tijd nogal de neiging zaken te overdrijven. Ontkennen dat de MSM ook een politiek spelletje aan het spelen zijn getuigd in ieder geval van een grote naïviteit.

IslamPislam | 16-05-17 | 14:07

mennie | 16-05-17 | 13:53

Ik weet nu niet echt wat hij heeft gedeeld, jullie zeggen supergeheime intel en iets waardoor informant herkend kan worden.

Ik heb tot noch toe alleen er uit op kunnen maken dat er risico's gedeeld zijn. Maarja ik was niet bij het gesprek dus moeilijk te zeggen.

Soms zijn Amerikaanse staatsgeheimen gewoon krom en meer formaliteit dan een echt gevaar voor de staat.

IPNP | 16-05-17 | 14:05

Sovy | 16-05-17 | 13:42

Ten eerste is Washington Post alles behalve links. Ten tweede is het objectief en zal net zo hard gehakt maken van democraten als republikeinen. Echt journalistiek. Al decennia. Voor propaganda bullshit moet je bij jouw 'alt-rechtse' pulp gaan zitten die nu alweer te kakken worden gezet door Trump.

En je hebt het nog steeds niet door.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 14:03

Lagonda | 16-05-17 | 13:47
Inderdaad. Een helder betoog. Alternatieve vrije media worden financieel stukgemaakt. Ze ontberen de honderden miljoenen die de SMS kanalen van de multinationals, landen uit den vreemde en Wall Street krijgen. Alternatieve media moeten zelf in hun geldmiddelen voorzien. Dat doen ze onder andere door producten te verkopen.
.
De globalisten vinden deze kanalen verschrikkelijk want ze exposeren geluiden die juist voor het grote publiek verborgen moeten blijven. Want alles wat de open media claimt is simpelweg op te zoeken en dat willen ze juist niet. Dan komt men erachter dat er een mondiale deceptie is qua conditionering die zijn weerga niet kent. Baudet had gelijk toen die het over het mediakartel had. Udo Ulfkotte die decennia voor de MSM had gewerkt kon het niet langer verdragen dat hij continu de mensen aan het voorliegen was. Hij werd een vechter van het vrije woord. Helaas is hij vorig jaar gestorven.

Nehemia | 16-05-17 | 14:02

mennie | 16-05-17 | 13:53

Zijn ze morgen weer vergeten. Het zijn net religieuze militanten. Als ze morgen van Trump een bekentenis krijgen over alles dan heeft de 'Deep State' Trump bij de nootjes en is het de schuld van Obama. Onverbeterlijk dom volk dat soort mensen.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:58

Mark_Pugner | 16-05-17 | 13:46

Ik woon niet in DC en ben ook niet geschikt voor dat vak. Daarnaast is de zaak niet opgelost maar de oorzaak vastgesteld. Maar blijf jij lekker fantaseren.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:55

-weggejorist-

mennie | 16-05-17 | 13:53

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 13:48

Als hij zou zeggen van niet en het blijkt van wel dan is het 'YOU'RE FIRED!!!'

Hij heeft dus geen keuze.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:53

rump is niet meer of minder dan een Zaphod Beeblebrox. Zoveel lawaai, kabaal en drama dat hij alleen een afleiding is. Achter de schermen zijn er mensen aan de macht die dit heel goed kunnen gebruiken.

h3* | 16-05-17 | 13:52

Hoe herken je een sneeuwvlok? Ze haten doorgaans christenen en lopen weg met de islam. Feministen hoor je niet over genitale verminking en vrouwenonderdrukking of dat homosensuelen van flatgebouwen worden gelazerd. Ze haten nationalisten die de soevereiniteit van hun land willen borgen. De sneeuwvlokbeweging gaat helemaal los op die voor hun zo geweldige transgendermovement waar zelfs kinderen al aan het twijfelen worden gebracht door hun bullshit en ze opteren in overtal om zoveel als mogelijks vrijwel kansloze migranten binnen te loodsen en ze vinden het fantastisch als er grootschalige censuur komt op elk geluid wat buiten hun sneeuwvlokevangelie valt. George Orwell had gelijk. Hoe verder een maatschappij van de waarheid is verwijderd - des te meer haten ze degene die het spreken. Dat is exact de tijd waarin we nu leven. Elk vrij geluid. Elke kritiek wordt verboden en het en der al strafbaar gesteld. De politiek correcte grondhouding in Zweden, Duitsland, Frankrijk en Engeland neemt al groteske vormen aan. We staan als samenleving echt op een keerpunt. Het vrije woord wordt aan alle kanten aangevallen.

Nehemia | 16-05-17 | 13:52

dooiekadaver | 16-05-17 | 13:38

Dat is gewoon een feit. Je kan niet stellen dat Trump een grote steun geniet. Ten eerste verloor hij de populaire stem met bijna 3 miljoen. Ten tweede won hij in drie staten met amper 70,000 over het geheel. Een minuscule 'net wel' winst. Ten derde staat hij historisch laag in de approval peilingen. Ten vierde is hij aantoonbaar ongeschikt. Qua alles. We zijn nu vier maanden bezig en hij is slecht qua alles. Ik weet dat het enorm moeilijk en voor sommigen zelfs onmogelijk maar de man is ongeschikt. Iedereen vanuit de republikeinse partij die hem vervangt zou een betere optie zijn. Echt zelfs de grootste griezels daar zijn beter.

Ik ben niet pro-Hilary maar anti-Trump. Hoe sneller hij weg is hoe beter voor het westen. Daarna mag hij zichzelf tot zijn dood in slaap huilen als grootste prutser ooit in het witte huis. Het liefst in een gevangenis waar hij m.i. al decennia hoort.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:51

@ Sovy | 16-05-17
Check Trump zijn tweets van afgelopen uur. Het is gewoon waar...
Hij heeft zelf bevestigd informatie gedeeld te hebben, hoe confidential of top secret die informatie is, dat is de vraag.

Punt blijft. Bronnen zijn dus betrouwbaar.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 13:48

@Nehemia | 16-05-17 | 13:23
Inderdaad. Ik snap dit soort anti-Trump-stukjes daarom ook niet helemaal. "Alternatieve" media als GS vormen een steeds groter gevaar voor de MSM, zeker nu deze na de verkiezingen in de US hun geloofwaardigheid volledig zijn kwijtgeraakt. Het in de loop der jaren geperfectioneerde hersenspoelsysteem is stuk, en de machten achter de schermen beseffen zich maar al te goed wat daar het risico van is. Het laatste wat die willen is een kritische, wantrouwende bevolking die zelf op zoek gaat naar de feiten. Want dan zijn ze de regie over de waarheid kwijt: een waarheid waar ze niet erg rooskleurig op staan.

Vandaar de term "fake news", vandaar dat digitale mediagiganten als Twitter, Facebook en Google van harte meedoen met censuur, met het wegdrukken van kritische verhalen. Vandaar de niet aflatende stroom leugens over Trump, want hij en zijn team zijn druk bezig de macht van de globalisten te breken. Het is een race tegen de klok.

En wereldwijd wordt er alles aan gedaan om het monopolie op de waarheid weer terug in handen van de MSM te krijgen. Ook in Nederland. Het is niet voor niks dat GS zeer gecoördineerd is aangevallen verleden week; de MSM willen de regie over het narratief terug.

Op YouTube gebeurt hetzelfde. Daar worden relatief onschuldige vloggers als PewDiePie moedwillig en strategisch kapotgemaakt, om de simpele reden dat ze vrij zijn dagelijks hun mening te geven tegen 50 miljoen volgers. Want dat soort belangenvrije informatieuitwisseling is de machtigen der aarde een doorn in het oog. Het is helemaal niet de bedoeling dat wij onbevangen met elkaar communiceren.

Lagonda | 16-05-17 | 13:47

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:41
Als Soros je niet genoeg betaalt, kan je toch altijd nog voor het wikileaks-tipgeld gaan voor het oplossen van de Seth Rich moord?

Mark_Pugner | 16-05-17 | 13:46

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:05
"Ik ben echt rechts hoor, maar dat WaPo, geweldige krant". Ook al weet iedereen dat het een suf links blad is waar democraten worden verheerlijkt en conservatieven worden afgeserveerd.

Je valt tegenwoordig wel heel snel door de mand, DKS. Fatsoenlijk rechts loopt niet weg met een linkse krant.

Sovy | 16-05-17 | 13:42

Mark_Pugner | 16-05-17 | 13:33

Beetje domme opmerking. Stel je voor dat ik de knecht van Soros zou zijn en voor veel geld zou werken. Dan zou ik hier toch flink mijn tijd en zijn geld verdoen want het gros hier kan of durft niet toe te geven dat Trump een enorme miskleun is. En zo zal het altijd zo blijven. Het 15-20% volk wat of niet helemaal spoort of te dom is om het te begrijpen. Mensen die geloven in een Messiah of een Mahdi. Een verlosser een redder. De totale losers van elke maatschappij. Nee ik heb niet de illusie dat ik ook maar een Trump fan kan overtuigen.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:41

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:36

Omdat jij blijft doormekkeren dat ze de popular vote heeft gewonnen.

dooiekadaver | 16-05-17 | 13:38

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:36

Omdat jij blijft doormekkeren dat ze de popular vote heeft gewonnen.

dooiekadaver | 16-05-17 | 13:38


Graaisnaaiert | 16-05-17 | 13:34

*Afghanistan

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:37

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 11:51
Jammer dat jouw naam niet bovenaan maar onderaan je posts staat. Anders stopte ik al direct met lezen. Gelukkig herken ik tegenwoordig je onzin na een regel of drie al.

Sovy | 16-05-17 | 13:37

-weggejorist-

GlennPenn | 16-05-17 | 13:36

dooiekadaver | 16-05-17 | 13:31

Wat blijf je toch doormekkeren over Hilary als ik nooit meer over haar hoor vind ik het perfect. Dat is dan mijn punt ook niet en nooit geweest. Trump is volkomen ongeschikt. Het gaat mij niet eens om zijn domme muur of andere onzin. Dat is niet mijn probleem. Hij is ongeschikt en psychisch gestoord en daarom ongeschikt. Dan maar Pence. Dan krijgt iedereen in Amerika toch het republikeinse standpunt van de afbraak enzo en is het tenminste niet in handen van een totale malloot.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:36

Liberals zaten al voor Trump te janken over Comey, zet Trump hem eruit voor duidelijke redennen. Huilie huilie! Muh doomsday clock midnight!

Geensteil alsjeblieft zeg..

Blauwe Wafel | 16-05-17 | 13:35

Trump heeft - voor zover ik kan beoordelen - twee dingen goed gedaan: Het aanstellen van James Mattis en het bombardement in Pakistan waarbij 100+ Talibanstrijders omkwamen ( = bevestigd ). En ok, dat bombardement op dat vliegveldje om Assad te waarschuwen voor gebruik van chemische wapens kon er ook nog wel mee door. Naar verder. Sociale afbraak tot en met in de VS, wetenschappers die hun data elders stallen en ga zo maar door.
Ben nog steeds blij dat Hillary het niet is geworden, maar deze meneer gaat de VS wel heel ver terugwerpen, de komende 4 jaar. Misschien wel 8 jaar, als hij tussentijds een oorlog begint. Denk dat wij in Europa echt stappen moeten zetten om meer op eigen benen te staan, ipv aan de tiet van de VS blijven hangen, op ieder gebied. Militair, klimaat, wetenschap en onderzoek, noem maar op. Er liggen kansen voor ons ( bij fatsoenlijk beleid ).

Graaisnaaiert | 16-05-17 | 13:34

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 11:43
Zie je niet in hoe absurd dit is. Een zeer besloten meeting, en vervolgens poppen er allemaal anonieme bronnen op - voormalig medewerkers nota bene, dus geen fysieke aanwezigheid- die dit verhaal propaganderen wat haaks staat op het relaas van de mensen die er daadwerkelijk bij waren. En dan is het er ook niet één, nee, het zijn er nog meerdere ook.

Sovy | 16-05-17 | 13:34

Dat gelul dat Hillary Clinton als president een Derde Wereldoorlog zou beginnen, dan moet je wel een totale tool zijn als je dat soort kul nog steeds op Internet durft te plempen. Wat een kolder. Iedereen weet nu toch wel dat Hillary een Annunaki is uit het sterrenbeeld Draco, en die lusten geen mensenvlees meer als we radioactief zijn.

simpelman | 16-05-17 | 13:34

Wat wel frappant is - is het gegeven dat Trump nu een grootschalig onderzoek gelast heeft over het reilen en zeilen van de verkiezingen en of het wel eerlijk is gegaan. Hij wordt door de Democraten van alle kanten tegengewerkt. Die willen dat onderzoek natuurlijk niet, want dan komt hun ongekende verkiezingsfraude aan het licht. Obama die godbetert zelfs illegalen voor de camera opriep om en masse te gaan stemmen, want hij wist dat ze voor Hillary gingen (pro-immigratie). Het is een grote corrupte beerput. Aan alle kanten proberen de Democraten met hun sneeuwvlokbeweging zo een onderzoek te frustreren. Connect the dots.

Nehemia | 16-05-17 | 13:33

-weggejorist-

Mark_Pugner | 16-05-17 | 13:33

@joris geen idee wat er gebeurde maar 1x is wat mij betreft genoeg. Schrap er gerust eentje.

Don Bomgordello | 16-05-17 | 13:33

Xirdalan | 16-05-17 | 13:29

Ja. Als je dat soort onzinnig vergif leest en gelooft dan doe je dat. Moslims en christenen lezen de Koran en Bijbel en denken dat homo's dood moeten. Feitelijk is de conclusie dat zowel extremistische nationalisten als fundamentalistische moslims als fundamentalistische christenen of ander aartsconservatief tuig geen plek heeft in de moderne wereld.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:32

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:24

VS is een federale republiek. Maw het gaat per Electoral College. Gelukkig was Hillary Clinton net als jij hiervan nog niet op de hoogte gesteld. Waarom zou je een president willen die dit simpele concept niet eens snapt?

dooiekadaver | 16-05-17 | 13:31

Draak uit Brabant | 16-05-17 | 12:47

Klets zelf niet zo. Hoogverraad is in zijn geval bijvoorbeeld het leger non-actief stellen bij een aanval op Amerika.

Als Trump het echter nodig vindt informatie te declassificeren op enig moment is dit hem wettelijk toegestaan.

Dus toontje lager Draakje. Dit is geen impeachment gevalletje.

Don Bomgordello | 16-05-17 | 13:30

Draak uit Brabant | 16-05-17 | 12:47

Klets zelf niet zo. Hoogverraad is in zijn geval bijvoorbeeld het leger non-actief stellen bij een aanval op Amerika.

Als Trump het echter nodig vindt informatie te declassificeren op enig moment is dit hem wettelijk toegestaan.

Dus toontje lager Draakje. Dit is geen impeachment gevalletje.

Don Bomgordello | 16-05-17 | 13:30

Oeleflaffel | 16-05-17 | 13:16

Het globalisme begon al eeuwen en eeuwen geleden. Dat heeft al die eeuwen geen windeieren gelegd. Enkel zielige mensjes die niet mee kunnen komen of zich te goed voelen klagen erover.

Natuurlijk kan je zoals Noord-Korea jezelf afsluiten van de wereld. Maar of dat goed is? Ik zeg van niet.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:29

Hier De Koreaanse Slet, vangen: theintercept.com/2016/08/25/why-did-t...

De grootste landverraders zijn de door en door corrupte Clintons, maar omdat ze zo corrupt zijn hebben ze de media op hun hand.

Xirdalan | 16-05-17 | 13:29

Over landverraad gesproken, kijk maar eens naar de donateurs van de Clinton Foundation: www.independent.co.uk/news/people/juli...

"Julian Assange: Isis and Clinton Foundation are both funded by Saudi Arabia and Qatar"

Gewoon omkoping, maar dan volgens DKS is er niks aan de hand, because George Soros says so. LOL!

Xirdalan | 16-05-17 | 13:27

Xirdalan | 16-05-17 | 13:22

Och de aluhoedjes blijven toch wel stug volhouden dat die bizarre faux wereld de waarheid is. Maar niet iedereen die hier komt is gestoord.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:26

outdoor | 16-05-17 | 13:14

Trump heeft de populaire stem verloren. Met een whopping 3 miljoen. Is dat democratisch? Zo werkt het in Amerika. Met goede redenen. Bush won ook zo maar toch veel minder gehaat dan Trump.

Het wordt pas echt listig als je gaat kijken met welke cijfers en hoe hij won. Cruciaal waren de 17,000 stemmen meer (een flink dorp dus) in een staat maar het totaal ging om 70,000 stemmen. Dat is marginaal. Maar dat waren precies de staten waar hij liep te brullen dat hij hun banen terug zou krijgen. Klinkt prachtig maar die banen zijn en waren passé. Kut als je daar werkte maar het is niet anders. Die banen zijn en waren een leugen. Niet rendabel. Dus ze komen niet alleen niet terug die mensen verliezen ook nog eens hun bron van inkomsten. Hun verzekering. En toekomst voor hun kinderen.

Trump is dan niets meer dan een oplichter. Was hij altijd al is hij nu nog. Een incompetente brulaap en een oplichter.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:24

Lagonda | 16-05-17 | 13:09
Thx. We behoren tot de weinigen die niet volledig gehersenspoeld zijn door de corporate media die niks anders doet de aan hun opgelegde marsorders uitvoeren. Ook Mark Zuckerberg van Facebook wil elk vrij geluid kaltstellen. Zijn ze al druk mee bezig. Gekloot met algoritmes. Kritiek op moslims en migranten is verboden. Ook heeft Zuckerberg er alles aan gedaan om elk geluid dat pro Le Penn was te verwijderen en duizenden account. Dit zijn globalisten pur sang. Vrije geluiden worden straks helemaal in de ban gedaan. Nu moet zelfs GeenStijl de loopgraven in.

Nehemia | 16-05-17 | 13:23

Trump doet me denken aan die jongen uit dat tv-spotje van een bouwmarkt: 'Best wel druk, zo in je eentje'.

Mr_Natural | 16-05-17 | 13:22

Veruit het meeste wat er te vinden is aan dirt over de Clintons blijkt simpelweg niet te kloppen.
De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:11

Klopt niet? Volgens wie? Door jou? *proest*

Beste Slet, niemand neemt jou nog serieus hier. Je bent gewoon een astroturfer die hier bewust verwarring komt zaaien. Verwarring die gek genoeg, 1) altijd in het voordeel blijkt te zijn van Het Establishment: de corrupte zooi die belang heeft bij het behoudt van de status quo, m.a.w. de donateurs van de Clinton Foundation, en 2) verwarring die alleen maar olie op het vuur is voor sceptici.

Xirdalan | 16-05-17 | 13:22

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:15

Kan jij het allemaal wel aan? Of zit je weer te schuimbekken over dat keyboard van je? Lolz, ze hebben me in mijn bestaan al voor heel wat uitgescholden, maar sneeuwvlokje? Ik dacht dat dat voor jullie soort bestemd was, je weet wel, diegenen die met verwijten beginnen slingeren bij gebrek aan goede argumenten... En steeds heb ik nog medelijden met je.....

noo | 16-05-17 | 13:20

Rusland is geen vijandig land, dus verraad kan het sowieso niet zijn. Tevens ligt waar hij van beschuldigt word binnen zijn bevoegdheid om te doen.
Paniek om niks dus.

Agent Orange | 16-05-17 | 13:18

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:01
Al die republikeinen die jij noemt zijn globalisten, voor open grenzen en massa-immigratie en voor het tegelijkertijd outsourcen van Amerikaanse werkgelegenheid. De zogenaamde gang-of-8 die gekozen waren met een verkiezingsbelofte het tegenovergestelde te doen. Vandaar dat die kiezers nu op Trump, the nuclear option, stemden.
En dacht je serieus dat een Jeb "please clap" Bush het tegen de MSM zou kunnen opnemen?
En Joe Biden is een enge groper van kleine meisjes. www.youtube.com/watch?v=Sd8o3WUKP8M

Oeleflaffel | 16-05-17 | 13:16

noo | 16-05-17 | 13:08

Awwww gossie sneewvlokje. De waarheid is helaas hard. Het leven ook hoor. Kan je het allemaal wel aan?

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:15

Dit is FAKE NEWS. Geen Stijl trapt er met open ogen in. IQ van 60?

White_Trash | 16-05-17 | 13:14

-weggejorist-

outdoor | 16-05-17 | 13:14

-weggejorist-

White_Trash | 16-05-17 | 13:14

Met Hillary hadden we allang een Derde Wereldoorlog te pakken. In haar toespraken zie je haar dat ook voor de camera zeggen. Dat zelfs militair ingrijpen bij China en of Rusland bij een vermeende cyberaanval zal geschieden. Het hoeft niet eens bewezen te worden in haar optiek.Dat ze van Iran een grote parkeerplaats zal maken is ook een dingetje van haar. Dat Hillary en Obama de grote geldschieters waren van al die terreurgroepen in Syrië is ook allemaal gedocumenteerd. Hillary verkocht Amerika aan het buitenland net als Obama aka Barry Soetoro. Massaal werden de Amerikaande arbeiders vervangen door mensen uit de lagelonen landen. Hillary met haar door en door corrupte Clinton Foundation. Ze heeft vele miljarden in haar zak gestoken over de rug van de Haïtiaanse bevolking. De Clintonbodycount. Meer dan 120 mensen zijn om het leven gekomen omdat ze de Clintons op een of andere manier in de wielen reden. Op YouTube zijn er hele docu's over te vinden. Ook ClintonCash is een ontstellende docu over de ongekende corruptie van de Clintons. Overtuig u zelf.
Clintoncash.
www.youtube.com/watch?v=rmMe-2qaSss
.
De Clinton Bodycountdocu
www.youtube.com/watch?v=b1ZAqCi1mhs

Nehemia | 16-05-17 | 13:14

metalj | 16-05-17 | 13:04

Pence is een verschrikkelijke vent maar veel beter gekwalificeerd dan Trump. Dat zegt alles eigenlijk.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:13

Nehemia | 16-05-17 | 12:48

+1

Mr_Natural | 16-05-17 | 13:12

@ Trump is totaal ongeschikt. Hij kan het niet. Het is een idioot.
De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:55
 
Rond de vorige verkiezingen klonk de suggestie dat de Amerikaanse president niet alleen een eigen lijfarts nodig heeft die zijn/haar fysiek in de gaten houdt, maar ook een eigen psychiater voor de bovenkamer. Misschien is dat een goed idee. Maar reken maar dat zo'n functie nooit kan worden ingevoerd zolang Trump daar zit – om voor de hand liggende redenen.

simpelman | 16-05-17 | 13:12

Heb je je bonus al opgehaald bij wikileaks voor het oplossen van de moord?
Mark_Pugner | 16-05-17 | 12:39

De envelop ligt waarschijnlijk bij George Soros op het kantoor.

Xirdalan | 16-05-17 | 13:11

Veel informatie over de Clintons is te vinden op het internet, met alle bewijzen van dien, maar het moet allemaal verduisterd, opgeborgen en verwijdert worden om de 1 of andere reden.
LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:56

Veruit het meeste wat er te vinden is aan dirt over de Clintons blijkt simpelweg niet te kloppen. Het zijn dan ook vooral amateurs en aluhoedjes die met dit soort onzin komen. Natuurlijk helemaal lekker en fris ging het niet maar dit is gewoon een hetze. Een bewuste ook nog eens want het gewone volk zou doorgaans nooit republikeins stemmen omdat dit simpel weg slecht is voor het gewone volk. Dat is dus waarom de republikeinen hun tactiek hebben aangepast met Gerrymandering en vooral veel smerige agitprop over hun tegenstanders. Trump is een nodig kwaad. De meeste republikeinen zien hem niet zitten. Maar ja... het is nu alles of niets.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:11

@Nehemia | 16-05-17 | 12:48
+heelveel

Lagonda | 16-05-17 | 13:09

@ De alleswetende Koreaanse slet. Jaja, blijven beledigen, dat brengt je betoog heel wat geloofwaardigheid bij.... Net zoals toen met je gezwam over Oekraine.... Heb echt medelijden met jou....

noo | 16-05-17 | 13:08

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:01
"Ik ben niet pro trump, of Pro Hillary, maar Trump fans zijn dombo's.
--
*Proest, koffie over toetsenbord en beeldscherm, hilarisch!*

Mark_D_NL | 16-05-17 | 13:05

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:46

Nou laat Trump maar komen met de opnames met de Russen. WaPo is geen marginaal 'alt-rechts' blogje. Nee het is een krant met een enorme reputatie. Die maken af en toe foutjes maar mis zitten over zoiets is dodelijk voor de journalist in kwestie en zelfs de gehele krant. Het is geen suf roddelblad!!!

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:05

Iedereen die denkt dat Trump geen pretje is gaat aardig verrast worden als Mike ''suck cock? 20.000volt shock'' Pence het presidentschap over neemt. Trump heeft dus een geniale kaart achter de hand.

metalj | 16-05-17 | 13:04

noo | 16-05-17 | 12:45

Anti-Trump is niet pro-Hillary dombo. Ik ben zeker geen Hilary fan maar het is je Pavlov reactie. Het zoveelste domme geleuter uit het Trump kamp.

Een zooitje pathetische losers die nog steeds niet doorhebben dat Trump het ergste is wat er kon gebeuren. Erger dan Hillary. Veel en veel erger. Zo erg dat prominente en verstandige republikeinen Hillary stemde. Kasich, Jeb Bushof zelfs Rubio waren beter en capabel in vergelijking met Trump. Persoonlijk had ik liever die gasten gehad of Biden. Wie dan ook maar nooit Trump.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 13:01

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:51
Thanks! Maar het zal jou ook 'pissed off' maken hoe men zich zo en masse laat conditioneren door al die leugens van de MSM. Dat zijn geen vrije media. Dat zijn zeer goed betaalde slaven van multinationals, globalistische instituten, verknipte miljairdairs als George Soros die moedwillig de wereld destabiliseren door overal migranten te pushen, krijgen daar en ook in de EU alle ruimte. Het is ronduit huiveringwekkend hoe ook bijna alle media de agitprop van het Pentagon napapegaaien. Voortdurend wordt Trump gedemoniseerd. Ze zijn woedend dat Donald de verkiezingen won, dus nu moet die geslacht worden. Dat veel mensen de patronen niet zien. Dat dit in de Amerikaanse historie ongekend is behoeft geen uitleg.

Nehemia | 16-05-17 | 12:57

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:35
1: 2 schoten in de rug, niets van hem gejat, heeft blauwe plekken op knieën en handen.
Het is op z'n allerminst een hele slechte overval geweest, maar je mag er best je vraagtekens bij zetten, omdat veel variabelen zich tegenspreken. Tevens mocht de politie en het onderzoeksteam verder niets over het 'ongeval' kwijt.

2: "Besmet" is not het liefste woordje wat je over de Clintons kan zeggen. Duik eens wat meer in die gelekte Clinton emails, de Haïti ramp die zij zouden 'helpen', de verkrachtingen door Clinton Foundation medewerkers in meerdere landen en hoe veel geld zij jaarlijks ophaalden en vervolgens weer in "hulp" steken (niet veel).

Veel informatie over de Clintons is te vinden op het internet, met alle bewijzen van dien, maar het moet allemaal verduisterd, opgeborgen en verwijdert worden om de 1 of andere reden.

LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:56

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:42
Dan moet je beter lezen. De links bevatten bronnen naar videobeelden waar je de beschuldigden (leden van Trumps kabinet zelf en geen anonymous White House official" die de WaPo constant opvoert) zelf de beschuldigingen hoort weerleggen.
En je lijstje met groepen Trump-mensne is ook fout. De idealisten zitten in groep 1.) en zijn de mensen die bewust met Trump samenwerken.
In groep 3.) zitten de deep-state acteurs die hun N.W.O. plannen gedwarsboomd zien worden.
En voor groep 2.) Wie denkt er beter te kunnen worden van samenwerken met Trump? Dat is hetzelfde als in N/.L. openlijk uitkomen voor de PVV. Denk je echt dat een Rex Tillerson die als hoofd van Exxon al 300 miljoen dollar heeft verzameld dar gaat zitten om nog rijker te worden?

Oeleflaffel | 16-05-17 | 12:56

simpelman | 16-05-17 | 12:31

Dat is dus precies waar iedereen met verstand op links of rechts zich over opwind. De man is simpelweg ongeschikt als president. Dit gaat dan ook helemaal niet over politieke voorkeur. Het gaat om het persoon Trump. Hoewel de meeste mensen vinden dat de republikeinse politiek een nekslag zal blijken voor juist Trump-stemmers maakt het de meesten inmiddels weinig meer uit. Dat lesje leren ze in 2018 wel met President Pence.

Trump is totaal ongeschikt. Hij kan het niet. Het is een idioot.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:55

-weggejorist-

Uw verz advs | 16-05-17 | 12:53

Nehemia | 16-05-17 | 12:48
Mensen denken niet meer zelfstandig na, die lopen achter de heersende cultuur aan, en wanneer ze dat niet doen worden ze afgebrand. En daarom blijven ze er maar achteraan lopen... +1 voor je plemp.

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:51

gatito | 16-05-17 | 12:

Overigens er kampen zo'n 64 miljoen Amerikanen met psychische problemen waarvan zo'n 10 miljoen ernstige problemen hebben. Dat is nogal een markt vind je niet? Alex Jones zag het goed. Net zoals al die evangelistische charlatans.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:50

Snapt nou niemand dat met "lijder" wordt gedoeld op het feit dat iedereen lijdt met hem als president & niet dat hij leidt?
Man man man. Laat die beste man nou eens zijn periode doorgaan, zonder te zeiken en te jammeren op een paar kleine dingetjes.
It. Is. Great. Really great.

op zyn Hollandsch | 16-05-17 | 12:49

Het moet niet veel gekker worden. In America lopen de beurzen als een dolle. De migratieinflux is bijna tot stilstand gekomen en er komen weer allerlei banen terug naar Amerika. Dat wanstaltige Obamacare waar verzekeraars hun premie zagen verdubbelen. Een totaal onhoudbaar gedrocht en voor velen onbetaalbaar. Het ene na het andere pedonetwerk wordt opgerold. De MSM zwijgt als het graf. Dat doen ze overigen bijna bij elk succes dat Trump boekt, want hoe dan ook. Trump moet weg en wie de pers beheerst, beheerst de wereld. De schapen geloven het toch wel. Die doen immers gene onderzoek. Die kun je elke leugen aansmeren.
.
Trump is omgeven door globalistische slangen voornamelijk nog uit de Obama-administration. McMaster is zeer waarschijnlijk het lek. Comey was ook door en door corrupt door een foponderzoekje te initiëren naar Hillary met dat Benghazi-schandaal en die dertigduizend e-mails die ze vernietigd heeft.

Nog nooit is enig bewijs geleverd over dat telkens opgetuigde sprookje van de Democraten cumsuis dat Trump en de Russen hebben samengewerkt. Nog nooit. Allemaal ongefundeerde aannames. Ze hebben na al die maanden intense research nog helemaal niks substantieels. Nada, nunca, niente.
.
Er is een folterjacht op Trump gaande. Een ongekende heksenjacht door de globalisten waaronder George Soros die alle registers opentrekken met betaalde marsen zoals Black Lives Matter, Plannend Parenthood, Women on March. Hillary Clinton heeft 20 procent van Amerika's uraniumvoorrad verkocht aan Rusland. Het staat allemaal in de Wikileaks. Maar de Clintons en Obama's en de Bushes die deden braaf wat de Deep State wilde - de globalisten. Die hebben Amerika al bijna naar de kleauten geholpen en toen kwam Trump die hun vernietigingswerk ongedaan wil maken. Bummer big time.
.
Al die verdomde sneeuwvlokwaanzin die je elke dag voorbij ziet trekken. Alle krachten zijn vastberaden om Trump ten val ten brengen. Ze roepen in het openbaar dat die vermoord moet worden, dat die Alzheimer heeft. Elke discipline wordt ingezet. Niks is te gek in de framingsoorlog.
.
Waarom doen ze dat? Trump is een nationalist. MAGA (Make America Great Again). Onder de vorige administraties (Bush, Clinton's Obama's was er een sell-out naar lage lonen landen. De soevereiniteit van America werd geofferd. Trump probeert dat terug te draaien. Het is ongekend. Alle schandalen van de CLintons en de Obama's. De afluisterschandalen. Het wordt allemaal genegeerd. Het valt me echt zwaar tegen dat GS meegaat in deze ongekende deceptie. Zerohedge, Thegatewaypundit, Breitbart, Drudgereport, Allnewspipeline zijn de kanalen die een ander eerlijk geluid vertellen.
.
De presentatoren van onder andere CNN (Clinton News Netwerk) krijgen miljoenen vanuit Saoedi Arabië en dat geldt ook voor die andere grote MSM zenders. Ze krijgen verdomd goed betaald om te liegen en daarom doen ze het ook volop.
Aan alle kanten wordt het vrije woord aangevallen in Amerika. De MSM braakt niks dan leugens en bedrog uit.
Lees deze maar eens door. The100 most damaging Wikileaks. Dan gaat men begrijpen hoe door en door verrot het establishment in Amerika is.
www.mostdamagingwikileaks.com/

Nehemia | 16-05-17 | 12:48

Trump is net zo mediageil als Herman Brood. Meer kan niet.

van heinde en verre | 16-05-17 | 12:48

gatito | 16-05-17 | 12:45

Geen onzin. De officiële conclusie van de politie. Enkel aluhoedjes gaan er weer wat bij verzinnen. Aluhoedjes zijn echt de kanker van de westerse maatschappij. Ik weet niet wat voor bizarre afwijkingen deze mensen precies hebben maar het lijkt erop dat het gewone leven te saai voor ze is dus dat ze maar moeten gaan fantaseren. Gestoord dus.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:48

Don Bomgordello | 16-05-17 | 11:41
Dat is echt ontzettende onzin.
Als 'ie afgezet kan worden vanwege hoogverraad betekent dat dat er staatsgeheimen zijn die hij met niemand mag delen, zeker niet met niet-bondgenoten.
Dus klets niet zo.

Draak uit Brabant | 16-05-17 | 12:47

Fakenews gaat nog eens groot worden.

obzzcure | 16-05-17 | 12:46

Op BNR.... "Er zijn bronnen, mensen zeggen dat er bronnen zijn, die zeggen dat Trump.... blablabla. Wie zijn die bronnen!
--
Bronnen, geen feiten helemaal niets. En al jullie sukkels gaan weer mee in de verhaaltjes van links. Wat zijn jullie, en jij ook DKS, toch een grote sukkels. Prachtig!

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:46

Gazbrom | 16-05-17 | 12:37
I stand corrected! Klasse interpretatie.

KillerK | 16-05-17 | 12:46

Wel leuk om te zien dat DKS zich nog steeds volstrekt belachelijk zit te maken op mijn favo leesblog.

Parsons | 16-05-17 | 12:46

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:35
Wel goed de naam van Seth Rich spellen he, stel dat mensen het willen uitzoeken:
en.wikipedia.org...
Heb je je bonus al opgehaald bij wikileaks voor het oplossen van de moord?
Mark_Pugner | 16-05-17 | 12:39

Binnen een moordonderzoek en zeker zo eentje zijn teveel mensen betrokken voor een achterlijke complottheorie. Je leeft echt in een ander universum als je denkt dat hier sprake is van een politieke moord en iedereen zijn mond houdt. Het is daar geen Rusland waar er slechts een de baas is met een paar loyalisten. Nope. Tragische dood niets meer niets minder.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:45

Seth Richie liep dronken naar huis, werd overvallen, verdedigde zich en werd per ongeluk doodgeschoten. De dader(s) zijn gevlucht en ze zijn nog niet gevonden. Tragisch maar wat de aluhoedjes weer van maken is te droevig voor woorden.
DKS, helemaal gelijk, weten de Amerikanen dit al, die hebben toch een hele andere theorie erover, die alu-hoedjes toch in Amerika.
Wat een onzin schrijf je nu weer.

gatito | 16-05-17 | 12:45

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:35
Ach je kan nu toch wel je verlies toegeven. Clinton is besmet gebleken, en Trump had al die besmettingen van de Clintons niet achter zich hangen. trump was en is de beste kandidaat.
--
Trump laat dag in dag uit zien dat hij de foute linkse elementen in de USa onder controle heeft. Ze blaffen wel, maar bijten kunnen ze niet. Trump is te slim, en speelt het spel veel slimmer.
--
Het is verdeel en heers, grote belangen en trump laat zien dat hij dat spel het beste beheerd...
--
En elke dag zijn het de Russen.. Proest.

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:45

Wahahaaaa, WaPo heel betrouwbaar.. @Koreaanse slet: je bent ook nog niet doodgegaan van een belediging, niet? Nog steeds niet over de nederlaag van Killary? Suck it up, buttercup.....

noo | 16-05-17 | 12:45

Oeleflaffel | 16-05-17 | 12:35

Ik weet niet of je het doorhebt maar jouw 'nieuws' bron verwijst naar zichzelf en geallieerde bronnen van complottheoristen. De WaPo verwijst naar lekken uit het Witte Huis. In de basis zitten er in het Witte Huis drie groepen Trump-mensen.

1.) loyalisten, mensen die Trump blind volgen maakt niet uit hoe.
2.) opportunisten, corrupte individuen die menen er persoonlijk gewin uit te kunnen slaan.
3.) idealisten, mensen die menen dat als Trump genoeg bijgestuurd wordt door o.a. lekken naar de pers dat hij ophoudt met zijn achterlijke gedrag en de republikeinen hun snode plannetjes kunnen doorvoeren. Hun credo is of Trump past zich aan of hij moet weg.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:42

Deze man is nog altijd 1000x beter dan heks Hillary.

Lambertus Lamstraal | 16-05-17 | 12:41

Festucam | 16-05-17 | 12:39
Niet dan? Dacht toch echt dat ik Storm zag zitten, en juffrouw jannie kwam ook nog binnenlopen... ;-)

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:41

Fakenews. Sad. It's true.

Parsons | 16-05-17 | 12:40

@De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:35
Wel goed de naam van Seth Rich spellen he, stel dat mensen het willen uitzoeken:
en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Seth_...
Heb je je bonus al opgehaald bij wikileaks voor het oplossen van de moord?

Mark_Pugner | 16-05-17 | 12:39

@Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:20
Oef ende Ugh. Was dat ook al fake Jiskefet dan?

Festucam | 16-05-17 | 12:39

KillerK | 16-05-17 | 12:20

M.i. beschrijft Mosterd de procedure correct. "Het Huis van Afgevaardigden beslist of er een procedure gestart wordt tegen Trump. (...) Daarna wordt de president berecht in de Senaat (procedure niet geleid door vicepresident, maar door opperrechter)"
Dat laatste, de berechting door de senaat, is de 'conviction' waar de grondwet over spreekt.

Gazbrom | 16-05-17 | 12:37

peter82 | 16-05-17 | 12:09

Seth Richie liep dronken naar huis, werd overvallen, verdedigde zich en werd per ongeluk doodgeschoten. De dader(s) zijn gevlucht en ze zijn nog niet gevonden. Tragisch maar wat de aluhoedjes weer van maken is te droevig voor woorden.

Ik word sowieso moe van al dat geleuter in de ruimte. Natuurlijk was Clinton een besmette kandidaat met wat dirt maar in vergelijking met Trump was ze prima geweest. Persoonlijk had ik geen van beiden graag gezien in het Witte Huis maar het feit alleen al dat tig prominente republikeinen weigerden op Trump te stemmen zegt alles. Trump is de president voor ongeletterde boerelullen met aluhoedjes tyfus als de neten die doof en blind de meest ranzige onzin geloven. En ironisch genoeg zijn het juist die mensen die het hardst genaaid worden door Trump.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 12:35

@geenspam | 16-05-17 | 12:09
Hoeveel bewijs moet jij nog hebben om te concluderen dat niets dat de WaPo sinds de overname door Jeff Bezos opschrijft te vertrouwen is? Dit is het 4de fake-news verhaal deze week alleen al. www.thegatewaypundit.com/2017/05/washi...

Oeleflaffel | 16-05-17 | 12:35

peter82 | 16-05-17 | 12:09
Helemaal mee eens.

gatito | 16-05-17 | 12:32

Wat een ongeïnformeerd broodje ophef weer over de Amerikaanse president.
Natuurlijk heeft McMasters gelijk als hij zegt: "At no time were intelligence sources or methods discussed, and the president did not disclose any military operations that were not already publicly known." Maar er is niemand die beweert dat dat wel zou zijn gebeurd. De ophef gaat alleen maar over de informatie die die sources en methodes hebben opgeleverd.
Daarbij kán Trump helemaal geen geheimen verklappen. Want als president heeft hij nu eenmaal de bevoegdheid om alle geheime informatie te de-classificeren. Al vertelt president Pussygrabber de Russen de geheime nucleaire launch-codes – "de beste launch-codes van de wereld!" – dan betekent dat alleen maar dat die nucleaire launchcodes daardoor automatisch geen staatsgeheim meer zijn.

simpelman | 16-05-17 | 12:31

Ik ben absoluut geen fanboy van Trump, maar ik schat dit toch wel weer als de zoveelste portie fake news in. Het zijn niet onderbouwde en anonieme "geruchten" die van een uiterst vijandige Washington Post (eigenaar Jeff Bezos was een Hillary fanboy) komen.

De zoveelste coup d'etat poging dus van alt-links om de regering omver te werpen. *gaap*

Xirdalan | 16-05-17 | 12:28

Trump is niet mijn president (ben geen amerikaan) maar wat tegen hem wordt samengespannen is met geen pen te beschrijven.

bijna_raak | 16-05-17 | 12:27

@Minipluim | 16-05-17 | 11:48
Die wetswijziging is al 4 jaar geleden door Democraat Harry Reid doorgevoerd. Weer een staaltje topjournalistiek van RTL-nieuws waar jij weer eens in trapt. www.nationalreview.com/article/444561/...

Oeleflaffel | 16-05-17 | 12:25

Kom op, iedereen die een beetje volgt wat er gebeurt weet dat Jeff Bezos een Clintonite is.

Mark_Pugner | 16-05-17 | 12:24

Ik zag graag onderbouwing van de stelling dat eventueel 'lekken' landverraad is. Als ik mij niet vergis weet zelfs de Volkskrant dat de president de bevoegdheid heeft geheel op eigen titel te bepalen of en met wie hij degelijke informatie deelt. Niets impeacheable aan dat feit dus.

pvpb | 16-05-17 | 12:23

mening zijn belangrijk he

notalien | 16-05-17 | 12:21

Mosterd is weer eens uiterst slecht geïnformeerd, de president van de USA kan zelf bepalen welke geheimen hij deelt met wie, dat is een van zijn bevoegdheden.

bijna_raak | 16-05-17 | 12:21

Festucam | 16-05-17 | 12:17
Ah, die van die Nederlandse "ex top Bankier" die kinderbloed dronk en vrouwen offerde aan de haaien. Dat is inderdaad net een slapstick video...

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:20

@geenspam | 16-05-17 | 12:09
Dus wie had u als "geschikt" geacht als u moest kiezen tussen 2 presidents kandidaten?
Toch maar de door en door corrupte Clinton met haar door en door Corrupte clubjes en familie? Of de relatieve 'blank slate' Trump die het voor elkaar heeft gekregen om van een miljoen een aantal miljard te maken?

Denkt u echt dat hij zo dom is als alle Amerikaanse liberale media beweren? Let op: Wij horen in Nederland alleen het nieuws dat de Amerikaanse MSM de wereld in de slingert. Niet de goede, slimme, innovatieve en andere belangrijke keuzes die Trump heeft moeten maken.

LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:20

Beste Amerikaanse president ooit. Met een absolute fuck-you middelvinger naar de media, die steeds harder gaan schreeuwen en zichzelf steeds meer voor schut zetten. En allerlei reaguurders van zowel Joop als GS die het zeker weten vanuit hun rukbunker: Trump is absoluut gestoord en kwaadaardig en zeker dommer dan zij.
Deze olifant in de porseleinkast is wat de wereld nodig heeft.

skoftig | 16-05-17 | 12:20

Stukje selectief quoten uit de grondwet van MosterdT.
In de hele zin staat dat de Potus eerst veroordeelt dient te worden.
"The President, Vice President and all civil officers of the United States, shall be removed from office on impeachment for, and conviction of, treason, bribery, or other high crimes and misdemeanors."
.
Overigens ook een aanrader is artikel 25, waar de Potus afgezet kan worden op medische gronden.

KillerK | 16-05-17 | 12:20

De Russen antwoordden: "Dat weten we al".

Zzzzooooffff | 16-05-17 | 12:18

Geenstijl ook al in het anti Trump kamp? Voor straf koop ik niks meer waarvoor hier geadverteerd wordt, en ik trek een beugel Grolsch open. Muur! Muur! Muur!

Gewinflipt | 16-05-17 | 12:18

En GS gelooft alles wat de linkse media over Trump beweert, man man man...

Wonderful-Life | 16-05-17 | 12:18

@Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:07
Neen, nog geen tijd gehad daar in te duiken. Wel dat YTfilmpje gezien van die ex-bankier over de Satnisten, WNO, Iraqi Dollars en kindoffers....

Festucam | 16-05-17 | 12:17

Mosterd i.p.v. de Maaltijd?

wezen | 16-05-17 | 12:16

Mosterd is de clown, niet Trump.

jacl | 16-05-17 | 12:15

Het meest afgrijselijk van politici is dat ze eerst een ander (hun woordvoerders) laten verklaren dat de beweringen absoluut onjuist zijn en niet deugen. Maar als er meer bewijs boven water komt gaan ze toch schoorvoetend bekennen.
Waar hebben we dat eerder gezien?
Bill Clinton die pijpen geen sex vindt?
Nixon met de Watergate?

Albert5000 | 16-05-17 | 12:15

We weten inmiddels wel dat Mosterd een enorme Trump hater is. Ik ben zelf ook geen fan van Trump, maar juich het nog steeds van harte toe dat hij president is geworden i.p.v. Clinton. Ook al is het alleen al om de symboliek ervan dat het mogelijk is de gevestigde orde omver te werpen en dat daardoor de politiek weer op scherp gezet wordt en eraan wordt herinnerd dat zij voor het volk dienen te werken en niet voor een ideologie.

Daarentegen moet ik zeggen dat Trump zich wel heel erg verdacht heeft gemaakt. Maar ook de media bewandelen een erg dun lijntje als het op betrouwbaarheid aankomt (herinneren wij ons het plasseks incident nog?). Dit kan voor zowel Trump als de MSM hun positie zowel verzwakken als versterken, het is alleen afwachten "in who's face it's gonna blow up".

IslamPislam | 16-05-17 | 12:14

Dit is niet het soort verhalen dat ik van GS verwacht. Beetje beter nadenken de volgende keer. Dit verhaal is "fake as fake can be".

joepiedepeopie | 16-05-17 | 12:13

Is de hoofdredacteur van Geenstijl ziek/opvakantie/klap-van-molen-gehad?

Want hoe heeft deze eenzijdige meuk zonder nader onderzoek ooit gepubliceerd kunnen worden?

LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:10

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 12:08
Er zijn er veel die niet in staat zijn om 40 jaar Policor indoctrinatie van zich af te slaan. En dat werkt door in hun algehele wereldbeeld. Best vervelend voor ze..

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:10

Ongelofelijk dat mensen Trump hier nog verdedigen, hoeveel bewijs van incompetentie / ongeschiktheid / onvolwassenheid / narcisme / totaal out of zijn depth zijn wil je precies hebben? En nee, ik ben geen Hillary supporter oid, en dat heeft er ook geen fuck mee te maken.

geenspam | 16-05-17 | 12:09

De timing van dat WaPo bericht had er ook helemaaaaaaal niets mee te maken dat nog geen uur daarvoor uitkwam dat de vermoorde Seth Rich contact had gehad met WikiLeaks. Jammer dat GS nu ook al in de hoaxes van het establishment begint te trappen.

peter82 | 16-05-17 | 12:09

Ik dacht gelijk dat Ronaldo het geschreven had qua onnozelheid. Maar Mosterd is dus geen haar beter. En echt. 'Lijder'.... Als dit artikel met dat als topfaal niet voor een bulderende hoofdredacteur lijdt weet ik het ook niet meer. Ik hoop op héél véél strafregels voor Mosterd.

overVecht | 16-05-17 | 12:08

@ BrigadierBlog | 16-05-17
Ze kiezen ideologie boven feiten.
Hetzelfde dogma waarin moslimfundi's, feministen en andere reli-gekkies zich bevinden. Niet serieus te nemen het gros van de reaguurders hier.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 12:08

Festucam
Heb jij weleens gelezen over de pedofeesten van de Clinton's? Beer. Eng.

Mark_D_NL | 16-05-17 | 12:07

En ik heb van mijn bronnen begrepen dat president Trump graag ananas op zijn pizza heeft.
Absoluut walgelijk!

geylegerrit | 16-05-17 | 12:07

Niet praten met een tegenstander die óók de aarde in een half uur in een graftombe kan veranderen en de 300 miljoen Amerikanen kan decimeren lijkt me erger dan het doorgeven van landverraders. ( Ja, een door CIA gerekruteerde IS Arabier is wél een landverrader)

Teleo | 16-05-17 | 12:07

Dat krijg je als je de linkse-kliek (de 1%) waaronder de media tegen je krijgt.
Je wordt tot in je graf afgebrand, dit kan Trump niet winnen.
Zien we in ons eigen landje ook net zo lang en heel hard een verhaal de wereld in blaten tot de meerderheid,of de belangrijkste groep het als waarheid bestempeld. En hopla een feit is geboren en vastgelegd.
Net zolang tot hij breekt of met de stroom meegaat.

Rest In Privacy | 16-05-17 | 12:07

Leestip uit de linkse Guardian: www.theguardian.com/technology/2017/m...
Over het obscure bedrijf Cambridge Analytica van miljardair Robert Mercer, MI6, Brannon, Trump en manipulaties van de massa. Brr.

Festucam | 16-05-17 | 12:06

Mosterd denkt ook "Laat ik weer eens lekker op Trump gaan stangen! Kijk eens hoe neutraal wij als Geenstijl zijn in onze berichtgeving!"

En vervolgens haalt Mosterd zijn informatie uit wat twitterende democraten en de Washington Post. Haha.

Dus waarom haal je niet gelijk dit artikel er even bij Mosterd? Kan je ook gelijk even "zoek de verschillen" spelen: www.washingtonpost.com/world/national...

Oh maar wacht, toen was Obama nog aan de macht! Een democraat! Wat gek hé.

LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:05

Volgens mijn geheime bron die ook niet bij de vergadering aanwezig was waren de russen en trump naakt gegaan met prostituees die over hen heen plaste..

oh wacht dat was het vorige rapport van mijn vertrouwelijke bron..
kuch kuch,..

Ps: je kan een aanname vanuit 3e hand niet afdrukken als feit.

Fukallahalholland | 16-05-17 | 12:04

Toen de Obama administratie spionage informatie deelde met de Russen heette het nog "delen", nu opeens is het 'informatie lekken'.

Lekker consequent. Ook GS gaat gewoon lekker mee in de leugens van de Amerikaanse liberale media. Good job.

LangeTijdGeleden | 16-05-17 | 12:02

Trump is lekker bezig, als we de foto's niet hadden van TASS dan wist niemand dat de meeting er was geweest en al helemaal niet dat Kisljak er bij was.
De kern van het verhaal is niet dat hij iets heeft gezegd over laptops of bommen, maar dat hij teveel details heeft gegeven over de bron. De locatie waar die zich bevind en de manier waarom ze die informatie hebben gekregen.
Dat heeft die journalist van de WSJ echt wel goed uitgezocht en gecontroleerd.
www.youtube.com/watch?v=NSJx_F9Mp7c

mennie | 16-05-17 | 12:01

Pfoe, veel Trump fanboys hier zeg. Je kunt toch objectief gezien niet volhouden dat dit een goede president is? Feit is in ieder geval dat de media in Amerika en in feite de hele samenleving daar volkomen gepolariseerd is. Dus berichtgeving van welke krant of zender dan ook moet je met een korreltje zout nemen. Dat gezegd hebbende is het aantal schandalen sinds zijn aantreden wel verbijsterend. Meer gezeik in 4 maanden dan in 8 jaar Obama... of Bush of Clinton of Reagan of welke andere Amerikaanse president dan ook.

BrigadierBlog | 16-05-17 | 12:01

Warrig stukje, GS onwaardig. Dat kan beter jongens (m/v)!

Reinaert | 16-05-17 | 12:01

Er is iets met die stukje van Mosterd. Duidelijk ondermaats zowel in stijl als inhoud. het lijkt wel of de redactie van GS ze helemaal niet wil.

superjan | 16-05-17 | 11:58

Zoals in de tweet al aangehaald wordt: "IF". Ik heb trouwens ook een scoop: betrouwbare maar anonieme bronnen (!) hebben mij meegedeeld dat het wagenpark van Geenstijl incl. Wesi's Audi gesponsored wordt door de KGB. Ook werd Geenstijl's Referndum over Ukraine door Putin himself persoonlijk gefinancierd. Zeau, eindelijk kan ik die last van mijn schouders haalen. Dat lucht op.

mydogandmyself | 16-05-17 | 11:57

Ik vind de analyse van zijn persoonlijkheid en handelen in de eerste alinea's geloofwaardig. Dat maakt deze charade nog erger, de vreselijke kluns.

Maar ja, leidt dit tot iets? Ik moet het nog zien. :(

Bernhard de II | 16-05-17 | 11:55

De Russen. Een groot christelijk land met veel Nobelprijswinnaars, grondstoffen en atoombommen. Op een paar 100 kilometer van onze Oostgrens. Ik zou er graag mee bevriend willen zijn. Maar op een of andere manier zijn we goed bevriend met het islamofascistische Saoedie-Arabie en boycotten we Rusland vanwege de Krim, Maar niet Turkije vanwege Cyprus. Logisch allemaal.

Festucam | 16-05-17 | 11:55

Kunnen we alle media die dit fake news brengen eerst even impeachen?

dalskog | 16-05-17 | 11:55

Net mijn abonnement van de Pravda opgezegd!

Mark_D_NL | 16-05-17 | 11:55

@Chicagoo | 16-05-17 | 11:46
Waar baseer je op dat het nep-nieuws zou zijn. Het is meermaals bevestigd door meerdere bronnen (inclusief McMaster) dat Trump geheime informatie met de Russen gedeeld heeft. Het is niet strafbaar hoor. Hij mag dat doen. Maar het laat wel weer zien dat de man volledig ongeschikt is.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 11:54

So what? Iemand die oorlog aan iedereen en zijn moeder kan verklaren en de aarde binnen een half uur vanaf nu in een graftombe kan veranderen voor alles groter dan een sprinkhaan. Die zou niet capabel zijn om met een Rus te kletsen?

Teleo | 16-05-17 | 11:54

Je zou van weblog als GS toch een iets meer kritische houding verwachten ten aanzien van 'geruchten' over Trump. Met name als die afkomstig zijn van nota bene de WP.

Dat verhaal van die lage populariteit is ook nergens anders op gebaseerd dan gemanipuleerde peilingen. De belangstelling voor zijn rally's is onverminderd groot en het enthousiasme lijkt er groter dan ooit. Zie bijvoorbeeld deze rally van twee weken geleden: www.youtube.com/watch?v=c3nSR_NgWC4

Soturi | 16-05-17 | 11:53

Ik wist niet dat Trump ook in NL een kantoor vol astroturfers had.

NietDeAIVD | 16-05-17 | 11:53

Gestopt nadat ik WaPo zag staan, WaPo is een Volkskrant-NRC hybride op steroïde met een infusie diversiteit en SJW-denken. Maarja, er kan wel een leuk clickbait artikel aan besteed worden.
.
Ik begin mijn twijfels ook te krijgen bij "unnamed sources", een must in journalistiek, maar het begint meer op subversie en ophitsing te lijken dan echte nieuwsvergaring of poging tot journalistiek.

HaatAth3ist | 16-05-17 | 11:53

Zelfs de Franse verkiezing waren onder invloed van de Russen! LOL.. Of waren het de Amerikanen? Er wordt zoveel "gevonden" tegenwoordig.

Mr_Pikibelly | 16-05-17 | 11:52

Volgens GS zijn het de Russen en volgens de Russen is het GS.

quisoquisa | 16-05-17 | 11:51

Ik vind Trump niet sterk tot nu toe, al had ik van tevoren gehoopt dat hij dat wel zou zijn. De mainstream media, daar hoeven we het al niet eens meer over te hebben: zooitje linkse actievoerders in disguise.

KlunsJohannus | 16-05-17 | 11:51

@Don Bomgordello | 16-05-17 | 11:41
"Bovendien - als opperbevelhebber van de VS mag Trump ALLES lekken wat hij wil. Zo is het nou eenmaal. Als hij al iets gelekt zou hebben, wat niet zo is."

Klopt als een bus. Hij mag het. Hij mag er niet over liegen in ieder geval want dat kost hem zijn kop. Kortom het is een clusterfuck van jewelste. Zelfs al is het niet 'geheel' waar zoals McMaster stelt (die tenminste betrouwbaar is) dan nog laat het zien wat voor een idioot Trump is.

Welke sukkel die al ruzie heeft met de media en de laagste populariteit ooit voor een beginnende president gaat in een achterafkamertje met enkel de Russische pers een ontmoeting doen met Lavrov en Kisliak. Dan ben je hoe dan ook ongeschikt.

De Koreaanse Slet | 16-05-17 | 11:51

Dit is ook een leuke:
foreignpolicy.com/2017/05/15/nato-fran...
"NATO is scrambling to tailor its upcoming meeting to avoid taxing President Donald Trump’s notoriously short attention span. The alliance is telling heads of state to limit talks to two to four minutes at a time during the discussion, several sources inside NATO and former senior U.S. officials tell Foreign Policy."
Niet te lang doorlullen want hij kan het niet langer dan 4 minuten vol houden!

mennie | 16-05-17 | 11:50

WTF, zijn IS dan nu in eens de good guys? Beter dat die Russen goede intel over die varkens krijgen.

In deze berichten zit steeds een veronderstelling dat de Russen en Amerikanen geen vrienden mogen zijn. Elke vorm van samenwerken, wat Trump nu ook heeft gedaan, is een stap vooruit. Dat spionnen netwerk is echter bang werkloos te raken als de Russen niet meer intensief gespioneerd hoeft te worden.

Deug-niet | 16-05-17 | 11:49

WaPo stond ook vooraan om te roepen dat Comey extra agenten en geld gevraagd had voor een onderzoek naar de Russen wat ook fake news was.
Waarom gaan we niet eens kijken hoe Comey de Clintons ook al beschermde in 2004 en hij in de directie zat bij de huisbank van de Clinton Foundation:
21stcenturywire.com/2016/07/13/fbi-dir...
Dus dat zijn nogal wat belangenverstrengelingen met de Clintons, niet gek dat hij alles deed om Clinton te beschermen en nu ook geen poot uitsteekt naar onderzoeken van de climinele lekken omtrent Flynn en andere zaken.
Comey heeft alle grenzen overschreden door in plaats van de AG te laten verklaren of Hillary wel of niet vervolgd moest worden dus het is niet meer dan normaal om hen eruit te gooien. Overigens, Bill Clinton ontsloeg ook al de directeur van de FBI en dat was kennelijk geen probleem.
Als er iemand iets geflikt heeft wat Art 2 sec 4 dan is het Obama met zijn Iran deal, Hillary met de Uranium One deal en ook dan nog is er de questie van Obama die de IRS gebruikte om politieke tegenstanders aan te pakken wat wel heel duidelijke DDR toestanden zijn. Dat is kennelijk allemaal prima???
Trump heeft een van de moerasmonsters weggeschopt en Comey's tijd zat er gewoon op na de vele misstappen die hij beging:
www.youtube.com/watch?v=DTWwGOi8-pE

Moonwarrior | 16-05-17 | 11:48

Een wetswijziging doorvoeren om een opperrechter met kleine Senaat meerderheid te kunnen benoemen getuigt eigenlijk van vooruitziende blik. www.rtlnieuws.nl/buitenland/conservat...

Minipluim | 16-05-17 | 11:48

Het zal allemaal wel, maar wetende hoe Trump per definitie wordt zwartgemaakt is het erg moeilijk om nog te weten wat echt is en wat niet. Voorlopig geef ik Trump nog altijd het voordeel van de twijfel. Naar 8 jaar Obama is het wel weer eens tijd dat America weer wat meer America gaat worden. Dat gaat met Trump een heel stuk beter als met Hilary. Al had Ron Paul nog altijd mijn voorkeur.

DerUnterMensch | 16-05-17 | 11:48

Het gaat in de media alleen maar over Trump, schandalen, Russen en weer Russen.
Volgens mij heeft die man er zijn handen vol aan om op een handige manier met alle fake nieuws en dwarsbomers dagelijks om te gaan.
Ik kan ook de intenties van zijn handelen niet goed doorgronden, maar wb Obama en Hillary: zij zijn toch ook niet vrij van "smetjes"?? Alhoewel de hele MSM fan is van deze mensen... En dat geeft te denken.

Adriana0512 | 16-05-17 | 11:46

Toch wel een doorbijtertje dat Soros fossiel.

arc-en-ciel | 16-05-17 | 11:46

Ik heb GS redelijk hoog zitten, had niet verwacht dat ze zo makkelijk voor fake news zouden vallen. Iedereen maakt fouten, maar pijnlijk is het wel

Chicagoo | 16-05-17 | 11:46

-weggejorist-

DikkePiemels&Co | 16-05-17 | 11:45

Lachuh! zelfs GeenStijl gaat voor den bijl. Gretig meehypen met de WP.
Impeachment? Gaat niet gebeuren. Volgende keer beter.

arc-en-ciel | 16-05-17 | 11:44

WaPpie

vanBarchum | 16-05-17 | 11:44

Bijzonder goed geïnformeerd en onderbouwd ook. Heeft helemaal niks weg van fat-free haat preken.

Wimpiewim | 16-05-17 | 11:44

@ dooiekadaver | 16-05-17
Ehm... CNN, NYT, Reuters en de WaPo brengen het nieuws allemaal vanuit hun eigen bronnen. De WaPo was slechts de eerste die ermee naar buiten trad.

Linkse Zakkenvuller | 16-05-17 | 11:43

Dus, samenvattend: vier hoge ambtenaren waren lichamelijk in de kamer en hebben NIETS van deze orde gehoord; het zou gaan om top-geheime informatie waar zelfs de bondgenoten niets van weten, maar zelfs Simone Wijmans wist te vertellen dat het zou gaan om de IS dreiging dat laptops als bommen gebruikt zouden kunnen worden - iets waar zelfs al een verbod voor vliegverkeer voor bestaat vanuit bepaalde landen nu. Maar we doen alsof de Russen dat nu voor het eerst horen? Gebaseerd op -WEER- anonieme bronnen waarvan niemand weet of ze uberhaupt bestaan, terwijl officiele bronnen al wél konden bevestigen dat WaPo toch écht met niemand gepraat zou hebben. Het hele zaakje stinkt naar fake news.

Adversary | 16-05-17 | 11:42

Fake news?

Haat-Baard | 16-05-17 | 11:41

Ik moet het nog zien allemaal. Dat Trump niet zuiver op de graat is (idem voor de rest van z'n clan) lijkt me duidelijk. Dat hij niet bijzonder competent is blijkt ook maar weer. En toch...

Bush Jr. heeft ook twee termijnen vol gemaakt. Obama is niet alleen niet doodgeschoten in zijn eerste drie maanden, hij heeft ook twee termijnen vol gemaakt. In eigen land dachten we ook om de haverklap dat Rutte II nu echt ging klappen, en het gebeurde niet.

Dus om nu helemaal "Trump = Antichrist" te gaan en af te tellen naar impeachment lijkt me misschien wat overtrokken. Het is niet onmogelijk, maar ik houd mijn adem er niet voor in.

IntegereVoorzitter | 16-05-17 | 11:41

Verschrikkelijk broodje aap verhaal zeg. Post dan 'ik heb een hekel aan Trump en hij is stom want ik vind dat zo', Mosterd. Dat is in elk geval accurater dan die WaPo nonsens over te typen.

Bovendien - als opperbevelhebber van de VS mag Trump ALLES lekken wat hij wil. Zo is het nou eenmaal. Als hij al iets gelekt zou hebben, wat niet zo is.

Verder, klaar met Trump nu aub. Laat hem lekker zijn ding doen. Gaat hardstikke puik.

Don Bomgordello | 16-05-17 | 11:41

hahaha lijder

vanBarchum | 16-05-17 | 11:41

Pfffrt Trump weet helemaal niks. Alleen vooringefluisterde nonsens van de adviseur. Het enige waarvoor hij op moet letten is een mol binnen zijn eigen administratie die hem natuurlijk de averechtse dingen laat doen. (die hem dus ook niet in bescherming neemt tegen zichzelf)

Cobalt bomb | 16-05-17 | 11:41

Ik was blij toen hij werd gekozen, en ik ben nog stééds blij dat het Clinton niet is geworden.
Trump zorgt voor een nieuw geluid dat broodnodig is in Amerika en de rest van het Westen - hij doorbreekt dingen die als de sodemieter doorbroken móeten worden.
Maar hij is volstrekt incapabel als president. Deze man maakt meer kapot dan dat hij herstelt. Hij is een ongeleid projectiel en maakt er eenvoudigweg een potje van.
Ja, de mainstream pers duikt op alles wat hij doet en legt de onbenulligste slakken zout, maar dat neemt niet weg dat Trump een persiflage van een president is. Met pijn in het hart zeg ik: het wordt tijd voor een ander.

Lewis | 16-05-17 | 11:41

Bij het NOS Journaal: 'Trump deelt geheime informatie met de Russen'. Dat werd gewoon als een feit verteld. Was die kut van een nieuwlezeres er zelf ook bij, ofzeau? Tering.

Festucam | 16-05-17 | 11:40

Dit stukje wemelt van de fouten, "lijder" being de topfaal.
Geschreven door een 8-jarige???

WC Experience | 16-05-17 | 11:38

"Mike Pence"

Lars_NL | 16-05-17 | 11:37

Laat het bewijs maar zien, jongens. Je weet wel, bewijs? Best wel belangrijk dingetje?

Adversary | 16-05-17 | 11:37

Raar dat GeenStijl hier net doet of het zeker weet dat de beweringen van Trumps vijanden (en hij heeft er vele) kloppen.

paulvink | 16-05-17 | 11:37

Maar dit verhaal (aanslagen via tablet of laptop) gaat toch al een hele tijd rond?

bozzie46 | 16-05-17 | 11:37

GS is mijn favoriete site maar als het op Trump aankomt slaan jullie de plank keer op keer finaal mis. Maakt niet uit, we kunnen het ook eens oneens zijn met elkaar.

vanBarchum | 16-05-17 | 11:36

Trump heeft zo veel plannen maar wordt vanaf dag één gedwarsboomd en beschuldigd door zijn tegenstanders dat al het andere overschaduwd wordt. Die goede zaken gaan ook gewoon door zoals ik dagelijks lees op twitter maar de media focust alleen op de (vermeende) schandalen. Ik kan het woord 'Russen' niet meer horen.

keestelpro | 16-05-17 | 11:36

Hij zou weer herkozen worden (met een meerderheid van stemmen deze keer) als er nu verkiezingen zouden zijn.

oh nee niet weer | 16-05-17 | 11:36

Wat is dit voor onzinnig artikel? Dit hele verhaal van washington post is een broodje aap verhaal gebleken.

WimCock | 16-05-17 | 11:35

Gaat GS nu ook al gewoon de ongefundeerde verhaaltjes uit aksiefolder WaPo overtypen? Treurig zeg.

très cool | 16-05-17 | 11:34

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl