Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

En dan nu: geyle mannen in strakke broekjes met grote bobbels en een roze truitje

postlberger.jpgWeet u wat pas vrouwonvriendelijk is? WIELRENNEN. Meisjeskoersen worden standaard met zo'n 100 kilometer ingekort (soft bigotry of low expectations) en aan het eind wordt de mannelijkste man op zijn wang gepakt door twee hooggehakte lippenstiftmokkels. Maar ja aan de Giro doen drie kansrijke Nederlanders mee dus hup wielende renners met zijn allen. De koers voert gli ciclisti de komende drie weken van Sardegna naar Milano via onder meer de Stelvio en de Mortirolo en als u daar nog nooit van gehoord hebt moet u voor straf het verzamelde werk van Dino Buzzatti lezen. De Nederlanders, dus. Dat zijn Tom Dumoulin (net niet de Vuelta gewonnen), Steven Kruijswijk (net niet de Giro gewonnen) en Bauke Mollema (net niet de Tour gewonnen). Verdomd drie klasbakken lui. Het is echt lang geleden dat er drie zulke goede Nederlanders meededen aan zo'n mooie wielerwedstrijd. Daar eindigt dan meteen het goede nieuws want Nairo Quintana en Vincenzo Nibali doen ook mee. Na de verrassende overwinning van de heer Pöstlberger in de eerste etappe (#foutjemoetkunnen) kijkt u vandaag naar de interessante tweede rit metinclusief twee serieuze colletjes op het adverteerdersplatform Eurosport en als u daar te verontwaardigd voor bent kunt u HIER het juiste stromende gebeuren vinden. Avanti! prijsmokkel.jpg

Reaguursels

Inloggen

Advies.
Neuken is gezond!
Topsport niet!

Saxofoon | 07-05-17 | 03:08

wielrennen is hartstikke slecht voor de kut. ja u hoort het goed, kut, doos, snee, gleuf, foef.
in een interview met van moorsel, een aantal jaar geleden, had ze het over haar vagijn die tot moes gereden was op dat harde zadeltje.
dus nee, wielrennen is niet vrouwvriendelijk en ook niet manvriendelijk.

jackindeboxstift | 06-05-17 | 22:27

Nou, waar blijven die mooie blote mannen op GS nou? Ik zit hier al drie dagen wortel te schieten en ik tref hier allen maar verongelijkte, zure mannen.
Relax heren, maak je toch niet druk.
Er zijn bedrijven zat in NL die wél willen adverteren en geef kliknederlanders geen podium.
Alles komt goed, zolang wij reaguurders maar tijd van leven hebben.
En dat hebben we, nietwaar?

Gravin v Kippenbouth | 06-05-17 | 18:36

Die rondemissen hebben anders heel wat beter bedekkende kleding als die wielrenherts.

Shoarmamasutra | 06-05-17 | 17:35

Prima om schijnheiligheid met schijnheiligheid te fileren, maar het zou GeenStijl sieren als ze het gewoon bij een uitleg ala van Leeuwen op dumpert hadden gelaten. Men heeft heus wel door dat het hier niet inherent seksistisch of racistisch is, misschien wel een hoop figuren uit die hoek aantrekt, maar heel veel meer dan een spuigat van anonieme meningen is het hier nou ook weer noet.

Dat die bewuste dame daar een opinie stuk aan wil wijden, moet ze vooral doen; de enige die er slechter van slaapt is haar doelgroep. Adverteerders houden er bovendien ook maar weinig principes op na, dus als de bezoekers en clicks hetzelfde blijven (waar ik voor het gemak van uit ga, sterker nog, deze hele heisa zal jullie ongetwijfeld geld opleveren op de korte termijn), worden die gaten wel weer ingevuld. Of beginnne gewoon weer met adverteren als de storm is van liggen.

Bob Beunhaas | 06-05-17 | 17:02

Ik word echt heel verontwaardigd over figuren, mannekes maar vooral gefrustreerde wijfjes, die mij zowel inzake de herdenking van 40'45 de les willen lezen over wie ik wel en/of niet mag herdenken, maar ook nog eens proberen mij hard onder de neus te wrijven dat ik te weinig aandacht heb voor al die zielige vluggelingen in allerlei opvangkampen.
Die wijfjes gedragen zich of ze het over hongerende en verwaarloosde honden hebben.
-----------------------------------------------------
Wie die vluchtelingen niet wil herdenken is slecht, rechts, fascist, xenofoob, en nog zo wat meer.
Die mensen daar in die kampen zijn voor meer dan 60 % gewone gelukszoekers die kapitalen hebben betaald om hierheen naar de vleespotten van Europa te geraken.
--------------------------------------------------------

Het zijn DUS ook geen vrijheidsstrijders, want vrijheidsstrijders en verzetsstrijders rennen niet met een dikke zak vol geld het land uit in een naar keuze i.v.m. de sociale voorzieningen continent.
-------------------------------------------------------

Dat er dan wijfjes zijn die iedereen denken te mogen mobiliseren , en beschuldigen, teneinde gelden te verzamelen maar intussen goddomme geen reet doen om onze overheid tot enige vorm van uitspraak te dwingen( hebben we al gezegd dat Erdogan een allahvergeten klootzak is?) maar vervolgens wel ONS de kwaaie piet toespelen omdat wij het verrekken om op ONZE dodenherdenking ruimte vrij te maken om mensen die niets hebben met de holocaust?

20 juni is Wereldvluchtelingendag, en op die datum kan men alles wat dwars zit vrijuit spuien.
Eerder niet.

Ik zal er bij zijn.

mallekater | 06-05-17 | 16:05

Marie Curieux | 06-05-17 | 14:49
Daar heb ik even wél te veel persoonlijke gevoeligheid mee.
Pim Fortuyn ga ik straks thuis rond 18:00 u. herdenken.

Ik was die 6 mei aan het werk op het Mediapark en reed (zo bleek kort nadien) een half uur voor de moord het parkeerdek af.
Rond 18:10 u. op de tv bij mijn ouders in Soest zag ik die nog voltrekkende tragedie - volslagen ontstemd.

Hoe en wat dit allemaal met me deed en hoezeer ik in de zomer van dat op de korrel meen te zijn genomen vanwege "m'n netwerk", dat heb ik wel eens opgetekend hier.
Even geen uitgebreide herhaling - ook nog off-topic.

Ik had er in ieder geval geen sodeflikker mee te maken.
En vervloek nog steeds dat smerige kudtmeiskind dat die vieze taart in Fortuyn's gezicht had gemikt, dat zij godverredoemme op mijn toevallige pad was gekomen.
Tijdens een tof festival - Sfynxks, nabij Antwerpen.
Ik moest haar niet, ze had champignons onder d'r zwarte blote blanke voeten groeien.

Damn, ik vertel toch meer dan gepast. Ruud de Wild?
Was ooit illegale radiomakker uit Baarn. Hij schoot door, in toen dik betaald bij 3FM. Prima gegund, als vond ik diens afzeikradio niks amusant.
Zijn getreur met zogenaamde kundstwerken vol plagiaat van gekliederde mallen-songtitels vind ik... dus treurnis.

Z'n huidige expo in het Hilversumse neigt naar mijn idee eerder naar "wat zou jij doen als je je commerciële ziel verkoopt?" dan naar wat te doen in échte oorlog.
Dat zal hij tegenspreken, omdat het vechten op het rauwe leven en dood moet betekenen. Tegen de ondergang van het beginsel leven!
Nu ja, dat kun je volgens mij ook (eindeloos, jawel) verwoorden, ipv. veel te veel materiaal als schilderijen en filmpies te gebruiken en voor veel te veel verslijten.

En zo ben ik misschien wel terug bij het hart van Fortuyn.
Ik herdenk hem liever stil straks, bij mezelf.

Wel alle egards gewenst (voor jouw initiatief) straks.

Kudtkip | 06-05-17 | 15:33

Beste mensen van Geen Stijl. Mijn zoon Pissebed ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij gisteravond een tv-programma heeft bekeken met de naam Pauw. Hij kreeg last van zijn rikketik en belandde op de intensive care. Inmiddels gaat het alweer wat beter met de knul, al baalt hij ervan dat U het Pauw-programma heeft aangekondigd als zijnde verplicht kijkvoer.

Om het een en ander goed te maken vroeg Pissebed mij aan U door te willen geven een topic te maken met het portret van Vandermeersch, ik hoop dat ik het zo goed schrijf, de hoofdredacteur van het NRC zakenblad. De begeleidende tekst zou dan 'Zou U haar doen?' moeten zijn, weet niet waar dat op slaat. Kan dat geregeld worden? Pissebed is nog n iet in staat zelf te schrijven, maar lachen is gezond, zegt de arts. Dank, de moeder van.

pissebed | 06-05-17 | 15:32

Basil Fawlty | 06-05-17 | 14:53
Vind het trouwens wel raar dat er nog geen topic over Fortuyn en het programma van de herdenking is verschenen. Het bereik van GS is groot en wellicht zouden er dan wat meer mensen naar deze herdenking zijn gegaan. Heeft onze Pim en de mensen die de nagedachtenis aan hem in ere houden, wel verdiend.

Marie Curieux | 06-05-17 | 15:10

Basil Fawlty | 06-05-17 | 14:53
Ow, dank je wel fijne vent ;) Lees GS bijna elke dag, maar dit topic is me ontgaan. *schaamrood op kaken heeft*

Excuses redactie: jullie hebben er wel aandacht aan besteed maar willen hem niet. Toch wel jammer. Juist nu uit dezelfde enge deugmensenhoek wordt geprobeerd om jullie het zwijgen op te leggen. Neuh niet met kogels maar met NSB methodes waar de honden geen brood van lusten.

Marie Curieux | 06-05-17 | 15:03

Dick Luyenlomp | 06-05-17 | 13:56
Die woorden zocht ik nog - dank.

En verder?
Ik doe ze allemaal, achterop de fiets.
De bagagedrager - www.youtube.com/watch?v=fCHVuteN-iM
*ode aan Brusselmans van de oude garde*
Met een ijsje richting theater...

Kudtkip | 06-05-17 | 15:01

Ik woon in gebied zeeeer in trek bij de fanatieke wielrennert.Slingerweggetjes en bergje op en bergje af.Nu geven deze fanatiekelingen ons al jaren, bij mooi weer want dan komen deze mannen onder hun stenen vandaan,ergenis met hun arrogante fietsgedrag immers verkeersregels zijn er voor iedereen maar niet voor de wielrenner lijkt wel.Echter er is nu een grotere ergenis bijgekomen.ze rijden in doorzichtige broekjes.ik zweer het ik zit regelmatig naar een bijna blote derrière te kijken op ooghoogte vanuit mijn auto.En dat allemaal omdat deze mannen denken zo minder weerstand te krijgen en sneller zijn alsof ze daadwerkelijk de tour rijden.... de burgermannetjes.Arme vrouwen die deze mannen in hun gelikte outfitjes thuis krijgen.

Hettiet | 06-05-17 | 14:59

Basil Fawlty | 06-05-17 | 14:53

Waar komen die spaties vandaan?

Basil Fawlty | 06-05-17 | 14:54

@Erumelthir perfect verwoord.
Links of rechts, zwart of wit, wat maakt het uit. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Helaas denken onze extreem linkse gutmensch het alleen recht op een mening te hebben en zal de rest van Nederland moeten buigen.

Indeochtend | 06-05-17 | 14:50

En als jullie niet naar wielrenners met grote dan wel kleine bobbels in hun broekjes willen kijken, kom dan maar naar Rotterdam, alwaar vandaag wordt herdacht dat Pim Fortuyn 15 jaar geleden is afgeknald.
De herdenking begint om 16:15 en duurt tot ca 18:08

Sprekers:
Joost Eerdmans (partijleider Leefbaar Rotterdam)
Wierd Duk (journalist/historicus)
Martin Bosma (TK-lid PVV)
Afshin Ellian (professor rechtsgeleerdheid/columnist)

Daarnaast zal de jury van de Pim Fortuyn Prijs de winnaar van 2017 bekend maken. De prijs wordt uitgereikt door Rita Verdonk in bijzijn van schrijver en columnist Leon de Winter (winnaar 2016).

De genomineerden voor de Pim Fortuyn Prijs werden op 17 april j.l. bekendgemaakt en zijn dit jaar: Ebru Umar, Machteld van der Zee én...... tromgeroffel...... GEENSTIJL!!!
(niks over gelezen hier, maar misschien is deze eervolle nominatie de redactie ontgaan, of ze willen die prijs niet, dat kan ook)

Verder wordt het programma omlijst door live muziekoptredens van Lee Towers en om 18:06 uur twee minuten stilte.

Zie: www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/...

Marie Curieux | 06-05-17 | 14:49

-weggejorist-

Gazzerop | 06-05-17 | 14:45

Dick Luyenlomp | 06-05-17 | 14:14 Kijk maar uit met dat ongecensureerde taalgebruik, straks wordt u nog gescreenshot en geshamed bij Pauw ;) Overigens heb ik best begrip voor het ter discussie stellen van grove artikelen als die er al zijn (kansloos en zielig, maar als dat nu eenmaal je ding is, ga je gang), maar de adverteerders schandpalen in plaats van het medium is zooooo fout. Dat is geen "koekje van eigen deeg" zoals Hertenberg beweert, dat is gewoon 100% NSB. Ook dat steeds en alleen aanhalen van het gewraakte "zou u haar doen" topic van Nijman, prima, maar wees dan eerlijk vanaf je moraalpaal en toon ook de aanleiding (en sarcastische ondertoon) ervan. Dat, of doe niet net alsof jij wél deugt. Oh well, genoeg hierover, ik ga lekker naar buiten met een HertogJan... #plop

Ramsesz | 06-05-17 | 14:38

Bijtendehond | 06-05-17 | 14:29
Nee, bij die tweede foto kun je ook de weersverwachting aflezen of ik zit weer helemaal fout

Oprisp | 06-05-17 | 14:35

Verdomme. Eurosport heeft de rechten voor Europa dus geen Giro meer op de Belg. Nu moeten we het doen met tandpasta smile Boogerd. Zucht. Helaas niet meer: (lezen met Vlaams accent in gedachte) "Gisteravond waren we in het restaurantje waar zojuist het peloton voorbij reed waar ze een uitstekende gegrilde vis en flessen pinot grigio hadden." :-((

Basil Fawlty | 06-05-17 | 14:35

Heb verdomme net mijn vrijheid gevierd.. en dan wordt t weer afgepakt?

DeviousDick³ | 06-05-17 | 14:35

Het regent aan het lago di Como.

van Oeffelen | 06-05-17 | 14:32

Oprisp | 06-05-17 | 14:18

Je bedoelt die twee (of vier) erwten op een strijkplank?

Nu ben ik niet zo van het formaat Ballon (Lola Ferrari), maar meer van de C-cupjes.

Bij deze dames zie ik helegaar niks. Volgens mij is een erwt groter.

Bijtendehond | 06-05-17 | 14:29

tiz-cycling.racing/ = streamsite.

Blijf verbaast dat NOS sport geen uitzending van wielrennen heeft gezien ze het zelf als de vierde grootste sport in Nederland zien.

Fukallahalholland | 06-05-17 | 14:23

Ik zie dat het mens op de foto een paar punten naar voren wil brengen, hoe het iets anders uitgedrukt moet worden.

Oprisp | 06-05-17 | 14:18

Sinar 2, 13.33
Laat je hersens even doorspoelen, je homo-erotische fantasietjes mogen daar best blijven zitten wat mij betreft.
---------
Als je even had doorgelezen op deze site had je geweten wat ik van dit alles vind, maar ja, voor sommigen is dat duidelijk te veel moeite.
-----------
Wie gezellig wil gaan zitten geilen/fappen bij blote billen en/of geyle broekjes inclusief bobbeltjes mag rustig zijn gang gaan, maar een beetje doorslaan richting medereaguurders gaat echt iets te ver.

mallekater | 06-05-17 | 14:17

Misschien kan FvD'er Hiddema enkele vragen over deze gang van zaken stellen. Zaken die in de periode 1936-1945 ook uiterst gangbaar waren. "Koopt niet bij Joden".

ad melkert | 06-05-17 | 14:17

Oef, aantrekkelijke dames. Laat de Volkskrant het niet zien, dan gaan ze weer adverteerders bellen.

panadol_extra | 06-05-17 | 14:16

atheïstisch stemvee | 06-05-17 | 14:07
Daar kan jij wel eens heel erg gelijk in gaan krijgen. En je hebt het eigenlijk al een beetje. Want kijk eens om je heen. is er 1 ander geluid blog dat echt groeit, aan de weg timmert, wat echte aandacht krijgt? Nee.
--
TPO? Wordt ook klein gehouden, opiniez.com, leuk maar houd zichzelf klein (Uri heeft een iets te grote vinger in de pap daar, helaas). DDS, tsja, sta toch een beetje bekend als gekkie blogje...

Mark_D_NL | 06-05-17 | 14:15

Ramsesz | 06-05-17 | 14:06
Precies dat!
Ik kijk overigens geen/ weinig TeleVee en zeker geen NPO, dus ik heb HertenDingens nog niet gezien. Maar het is inderdaad schandalig wat ze doet.
En ondertussen lekker d'r eigen kutboekje promoten over de rug van een kansloze strijd tegen een haar onwelgevallig medium. Onschuldige partijen meesleuren in haar strijd.
De hystirische kuthoer. Gewoon een vieze stinkende kuthoer, dat is wat het is. Ten aanzien van haar boekje zou ik zeggen: Koop niet van Joden!

Dick Luyenlomp | 06-05-17 | 14:14

-weggejorist-

Erumelthir | 06-05-17 | 14:13

@Mark_D_NL | 06-05-17 | 13:55
Ik maak me ernstige zorgen over de afgedwongen eenheidsworst die over ons komen gaat. Alles zal de censuur moeten passeren van de gedachtepolitie van meningenmonopolist De Persgroep.

Als GS verdwijnt zullen andere blogs opstaan. Echter zonder de ironie, zelfspot en knipoog van GS. Het zullen extremistische sites ter linker- en rechterzijde worden zonder humor, zoals de Joop. Ze hebben geen idee wat ze slopen.

atheïstisch stemvee | 06-05-17 | 14:07

Dick Luyenlomp | 06-05-17 | 13:56 Het is vooral het "naming and shaming" dat zo'n vieze smaak geeft. Wat erg opvalt bijvoorbeeld is dat nu steeds De Efteling specifiek genoemd wordt door Hertzendinges en consorten, omdat die nog niet gezwicht is.

Ramsesz | 06-05-17 | 14:06

AntonPantoffel | 06-05-17 | 13:43
Ik geloof dat de nuance jou ontgaat. Boycotten van NRC, volkskrant, Ajax, GeenStijl, Apple of wat dan ook staat iedereen vrij. Oproepen daartoe ook.
Maar adverteerders oproepen niet meer te adverteren via een bepaald medium is van een ander kaliber. Dat is als oproepen: "Koop niet bij Joden!"
Dus omdat jij het niet eens bent met iemand, roep je EEN ANDER op om zijn geld elders te besteden.
Nu maak je derden ongwenst deelgenoot van jouw strijd. Ik vind dat een wezenlijk verschil.

Dick Luyenlomp | 06-05-17 | 13:56

Waneer ik in de schoenen zou staan van de GS oude garde, had ik na de overname heel GS kapot laten gaan. Gewoon omdat het kan. De ultiem dikke vinger naar het treurie dome fascistische racistische links extremistische deel van Nederland.

Mark_D_NL | 06-05-17 | 13:55

Verbieden! Verbieden! Verbieden!

Net zoals, en ik doe maar een greep hoor, die improvisatieshow met de Lama's ja dat was vroeger zo. Nu een andere naam, maar oh, oh, oh wat een seksistische denigrerende grappen worden daar gemaakt.
Voetbalwedstrijden moeten verboden worden ( " je moeder is een hoer". Enz).
Rappen? Verbieden!!! Rock'n roll ook gelijk maar. Kent u die teksten? Kijk er eens naar, maar houdt u vast want oh,oh,oh de ranzigheid.

Wat is overigens grappig vind in dit hele niemandalletje is de ophef die ooit was over de SGP die op overigens keurige wijze de strijd aanbonden met de dienst Second Love. Natuurlijk werden die door de deugmaffia weggehoond. Dat hier seksisme om de hoek komt is niet te ontkennen. En waarom op die spotjes alleen die geile vrouwenstem? Waarom geen man? Seks. Sis. Me.

Nuuk | 06-05-17 | 13:52

Ik zou ze niet doen deze mannen, ga ook maar eens op deze toer!
Oh oh wanneer staat er eens een man op die dit seksistisch vind!
Het levert veel aandacht op!
Uitnodiging bij Pauw toch al snel 250 euro!
Wel snel zijn anders heeft Petertje R de Vries er vast wel een mening over! Hij is toch de expert!

animalia | 06-05-17 | 13:52

door (zucht, sorry @Necro)

Watching the Wheels | 06-05-17 | 13:50

@Leefbaar | 06-05-17 | 13:47
Na de overname voor Mediahuis NRC krijgen we hier alleen nog foto's van Vlaamse Pijl rondemiss Peter van der Meersch in bikini te zien, dat wordt wat ..

Watching the Wheels | 06-05-17 | 13:49

-weggejorist-

Normpje | 06-05-17 | 13:48

Niet haram dit, Geenstijl binnenkort in handen van NRC, dan alleen nog maar moslimknuffelartikelen.

Al die NepFeministes ook gelijk blij ...

Leefbaar | 06-05-17 | 13:47

Niet haram dit, Geenstijl binnenkort in handen van NRC, dan alleen nog maar moslimknuffelartikelen.

Al die NepFeministes ook gelijk blij ...

Leefbaar | 06-05-17 | 13:47

-weggejorist-

Normpje | 06-05-17 | 13:47

Komt erg loserig over, jullie lijken Wietze van Mattie wel.
AntonPantoffel | 06-05-17 | 13:43
Wietze van Mattie, lijkt die op Anton van Mussert?

Kapitein Stijlvol | 06-05-17 | 13:46

-weggejorist-

Normpje | 06-05-17 | 13:46

Man-onvriendelijke topics allemaal hier op GS (koppelteken wegens anders wordt het misschien gelezen als Manon-vriendelijk), mevrouw Hertzberger zeg er eens wat van a.u.b.

Watching the Wheels | 06-05-17 | 13:45

Huilie, huilie doen met GeenStijl. Zelf een aantal jaar geleden een oproep doen tot boycot van de NRC en nu zielig gaan doen als er een keer een bal terug komt. Komop, zijn jullie nu kerels?! Ga gewoon door en trek je van die brief van vandaag niets aan. Komt erg loserig over, jullie lijken Wietze van Mattie wel.

Rest In Privacy | 06-05-17 | 13:43

Moet ik nog even doorgaan?

Normpje | 06-05-17 | 13:37

Wat een sneu topic. Voor straf alle adverteerders ge-adblockt

TripleJoyForever | 06-05-17 | 13:33

@mallekater | 06-05-17 | 13:28
Mevrouw H. Mees, u hoeft niet op deze website te komen als het u allemaal irriteert. U kunt uw tijd beter besteden met het bellen naar de adverteerders.

sinar2 | 06-05-17 | 13:33

Wielrennen, meh. Maarrr: Een nieuw topic, een nieuwe kans om weer lekker oudhollandsch seksistisch en intimiderend los te gaan! #Aandeslag!

Ramsesz | 06-05-17 | 13:29

Hou nou eens op met dat gezanik over geyle broekjes inclusief bobbels en truitjes.
Leef je frustraties ergens anders uit.

mallekater | 06-05-17 | 13:28

Ow, ikke 3 x klikken eer ik de roze strakke truitjes en bobbels vond. Tja van die halve gare wielertrutjes , daar loop ik niet warm voor. met hun nepmotortjes in hun fiets. Please paar schippendalers!!!!!

Brutbrunnet | 06-05-17 | 13:26

Stelvio is super mooie beklimming! Met fiets of auto. Door top gear uitgeroepen tot mooiste weg om te rijden.

Olgaleyersfan | 06-05-17 | 13:23

Ik denk dat die testoronmissen die wielrenner wel even doen.

van stampij | 06-05-17 | 13:23

Lekkere chick. Ik zou haar doen.

En dan als logo van de Giro ook nog zo'n roze krulletje tegen borstkanker. Toch nog iets vriendelijks in de richting van de dames-mevrouwen.
Of is dat toeval?

Dick Luyenlomp | 06-05-17 | 13:21

Stelvio ken ik. Beetje groot maar een goeie wagen. :-).

Synecdoche | 06-05-17 | 13:21

Italia. Mi amore!

Normpje | 06-05-17 | 13:20

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl