Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Timmerfrans: 'EU moet grenzen verder open zetten'

kekhekkiehoorjun.jpgDE EUROPESE DROOM LEEFT. Want ondanks dat Merkel Schengen heeft opgeblazen door het Verdrag van Dublin te Panzerfausten heeft de Europese Commissie weer zin in de toekomst. De grenzeloze wereld is weer helemaal in trek deze lente, en #TeamJuncker eist vraagt netjes of iedereen een beetje om de sfeer wil denken en wil doen alsof we gewoon een net gezinnetje zijn. "Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken moeten hun controles in de komende zes maanden gaan afbouwen, vindt de Europese Commissie. (...) Tot die tijd mag er aan de grens alleen gericht en tijdelijk gecontroleerd worden als daar noodzaak toe is. De Europese Commissie beveelt landen aan om alternatieve maatregelen te nemen indien nodig, zoals politiecontroles langs belangrijke transportroutes of patrouilles in internationale treinen." Dit is natuurlijk bovenal de taal van EU-stuiptrekkingen. Afgelopen jaren voerden EU-landen interne grenscontroles in, zonder de EU om toestemming te vragen, maar om de illusie van controle te bewaren gaf de EU die landen achteraf schoorvoetend "toestemming", alsof iemand hierom vroeg. Nu speelt de EU het koeltjes, maar van binnen sterft het van paniek. Want Schengen geldt naast de euro als de EU's meest wezenlijke wapenfeit. Als lidstaten weigeren hun zeggenschap over nationale grenzen opnieuw te outsourcen aan de EU, dan bestaat de EU bijna echt alleen nog maar op papier. En dat moet dus koste wat kost voorkomen worden. Wordt weer spannend natuurlijk. Want nu vraagt de Commissie het nog gewoon netjes. Maar als landen er toch niet zo'n trek in hebben, tot welke pressiemiddelen wendt de EU zich dan? Toch knap hè, een project dat bij z'n start door bijna iedereen gedragen werd, heeft z'n hand zo overspeeld dat het schaakmat staat tussen de onwil van lidstaten en nog meer populariteit inleveren door lidstaten tot zaken te dwingen.

Reaguursels

Inloggen

Mijn bezwaar is dat er voortdurend wordt gesproken over naïviteit, terwijl er weldoordacht en vanuit een agenda wordt gewerkt naar een Nieuwe Wereld Orde. Kijkend naar wat er gebeurt op het wereldtoneel en in ons land dan wordt er strak gemarcheerd richting een doel waar wij niet in het voren over worden ingelicht, maar op het moment dat er geen terug is.

De burgers kunnen protesteren hoeveel ze ook willen maar langzaam aan wordt die wereldelite-agenda doorgedrukt, linksom, rechtsom. Daarom heeft het in feite ook geen zin om te stemmen. Ik heb nu naar aanleiding van de huidige formatierondes het besluit genomen mij daar voortaan verre van te houden.

We hebben geen invloed op de uitvoering van de agenda en dat is in feite een wettelijk stelsel dat de machthebbers volledige macht en bevoegdheid en vrijheid van handelen geeft zonder ooit verantwoording te hoeven afleggen. Donner bracht het ludiek door het op een soort van samenzweerderig toontje ons tijdens zijn Montesquieulezing in 2011 voor te houden dat we moeten bouwen aan vertrouwen.

Privatisering van nutsbedrijven heeft het voordeel dat het de WOB buiten werking stelt. Vandaar het belang voor de overheid van privatisering. Daarnaast is er verder gemorreld aan de WOBwet zodat de staat steeds minder verantwoording hoeft af te leggen.

Belangrijke sociale overheidstaken zijn overgeheveld naar lagere overheden of uitbesteed aan private ondernemingen, die zwaar worden gesubsidieerd. De wanprestaties van kinderbescherming en jeugdzorg, n.a.v. rapportages van zwaarwichtige commissies, hebben uitsluitend geleid tot wetgeving die het volk nog minder mogelijkheden geven om te controleren, immers die vallen buiten de WOB, wat er dan nog van over is gebleven.

Met al die wetgeving is er voor gezorgd dat de staat op grote afstand is komen te staan van de burgers. Ik schat dan ook dat de staat daarmee gemakkelijker ingevoegd kan worden in een groter geheel, zoals de Europese Unie.

De jaarlijkse financiële begroting zegt helemaal niets over de bestedingen. Vragen over bestedingen kunnen niet worden beantwoord om weet ik wat voor reden. je vraagt je dan ook af wat het nut is van de rekenkamer, de accountant van de overheid. Die brengen net zoveel helderheid over bestedingen voor het volk als een willekeurige accountant van een multinational. En dat brengt me op de NWO, de Nieuwe Wereld Orde.

De NWO elite wil met hulp van de zogenaamde democratie, politici en regeringen werken aan een wereldwijde multinational met vestigingen en vestigingsdirecties all over the world. Alles is daar op gericht. Alle wetgeving, alle maatregelen en alle propaganda, op naar vrede en welvaart voor iedereen.

Maar toch houdt de NWO-elite er een aantal vreemde ideeën en idealen er op na. De belangrijkste is m.i. het maakbaarheidsprincipe op basis waarvan ons een artificial world wordt opgedrongen. De medische wereld is al 'bijna' zover dat ze baby's in een kunstmatige baarmoeder kunnen gaan maken.

Zodra zoiets publiek wordt gemaakt kunt u er van op aan dat het allang praktijk is. De Washington Post schreef recent een artikel dat het ethisch niet verantwoord meer is te schrijven over borstvoeding omdat er inmiddels zoveel soorten genders zijn, die kinderen hebben en opvoeden met de fles.

Onze (grond)wetgeving wordt er al op aangepast, op die vele genderverschillen, samengevat onder de noemer seksuele geaardheid. Langzaamaan wordt daarmee de weg bereid voor meer tolerantie ten opzichte van bv pedofilie, necrofilie noem maar op. Het zijn die geaardheden die in de slipstream meekomen, immers het gaat in de media meestal over homo's en lesbiennes.

De kindjes op school worden er op steeds jongere leeftijd mee 'vertrouwd' gemaakt. En ook het publiek wordt in de tolerantiemodus gezet door veel aandacht te creëren voor het misbruik van kinderen en dan wordt een 16 jarige jongenshoer opgevoerd. Het publiek moet dan automatisch vervallen in de relativeringsmodus: grensgevalletje hè.

Hoe is er niet aangeschopt tegen de aluhoedjes omdat ze waarschuwden voor de chemtrails en de desastreuze effecten daarvan op het klimaat. Dat is al minstens 20 jaar een heikel onderwerp. Nu wordt het publiek langzaamaan er aan gewend dat er een 'nieuwe' technologie is ontwikkeld, solar-engineering, die het mogelijk maakt een schild te leggen over de aarde om opwarming tegen te gaan. Het zal niet verbazen dat het gebeurt met behulp van vliegtuigen.

Ik kan zoveel voorbeelden aanhalen, maar wat Timmermans betreft, die loopt keurig aan de lijn van de wereldelite. Als hij diversiteit propageert en een gloedvol betoog houdt dan neemt hij praktisch letterlijk de woorden van John Kerry over. Ik zou het bijna plagiaat kunnen noemen.

Dat was het!

lidy | 04-05-17 | 11:45

Van de titel alleen al word ik misselijk, hoef ik het artikel nog niet te lezen. *facepalmmomentje doet*

Deksmaat | 04-05-17 | 11:02

Het moet gewoon nog kapotter dan het al is hier. Van die mannetjes in brussel

pedro300 | 04-05-17 | 08:19

Timmerfrans is een ongelofelijke arrogante en betweterige lul, waarvan ik persoonlijk het absoluut niet erg zou vinden als deze hufter binnen de kortste keren -laten we zeggen- van de wereld af zou worden geholpen.

jipje | 04-05-17 | 06:39

@watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:21
Dat ligt niet aan jou. Realiteit is een collectieve constructie. Maar je hebt betaald voor een complete rit. Vertrouw me, het wordt beter. Alles komt goed. Onverwachts.

VerenigingVanDieven | 04-05-17 | 01:09

Rotterdammert1965 | 03-05-17 | 18:03
Interessante en rake constatering. Al die lui consumeren er ook op los en zijn daarom van harte welkom om de rekening te spekken. Wat criminaliteit erbij en een gigantische botsing van culturen en waarden: who cares?

duh! | 03-05-17 | 23:41

www.youtube.com/watch?v=cWxBF8n0M8A

Erik de Vlieger praat met Arnold Karskens over zijn aangifte tegen Frans Timmermans als vice-voorzitter van de Europese commissie en Artsen zonder Grenzen die bootjes hebben laten varen voor de kust van Libië. Timmermans en de Europese politiek wordt dood door schuld en de non-gouvernementele organisaties zoals Artsen Zonder Grenzen wordt ook dood door schuld en medeplichtigheid aan mensensmokkel verweten. De politiek voer nu een beleid uit waardoor de laatste drie jaar en vier maanden er 12.500 mensen zijn verdronken.

Dit is geen nepnieuws maar dit zijn kritische geluiden van mensen met kennis en echte informatie
en die zijn heel hard nodig. Wij horen nu vooral veel propaganda en veel te weinig feiten.

Stel de juiste vragen en geloof politici niet want we worden enorm belazerd.

Vertel je vrienden en vijanden dat Groen Links nog steeds in sprookjes gelooft.

D66 zijn clubje naïeve windvanen die ons de maat nemen. Vreselijke betweters.

We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten

Arnold Karskens vertelt hoe het echt zit.

Flappie2006 | 03-05-17 | 23:39

Timmerfrans het papperige stropoppetje van de elite! (Multinationals en linkse gutmenschen hebben nu eenmaal gedeelde belangen; voor de eerste loondruk, voor de tweede een goed gevoel krijgen door de narcistische weldoener uit te hangen.) Straks hebben ze het natuurlijk allemaal niet geweten..... diepe zucht!

benjeallanggek | 03-05-17 | 23:23

De komende 20 jaren stijgt de bevolking van noordafrika van 1 miljard naar 4 miljard. Open met die deuren dus!

Rest In Privacy | 03-05-17 | 22:28

Open grenzen= Somalische meisjes van een jaar of vier met grote lappen om de kop.
Over een jaar of twintig is dit gebruik ingevoerd op de kleuterscholen.

Jan Dribbel | 03-05-17 | 22:17

Slipsrifter 15.35-----Zo is het! doe maar, je kunt er toch geen reet aan veranderen, en de meesten (ook hier) vinden het blijkbaar prachtig!!

Wienerschnitzel mit | 03-05-17 | 21:22

Wat waren de jaren 70 en 80 toch leuk, Renaultjes 5, 16, Ford Capri, gezellig naar de Albert Cuyp, leuk leuk. Wat een IN en IN Trieste boel is het toch nowadays, jurken, sissen, hoerrrr, massa's deinende kappen op de markt, gatverdamme. Doe maar hoor, zet de grens nog maar meer open, tyfuszooi.

Wienerschnitzel mit | 03-05-17 | 21:17

Frans kruip onder je spanlaken idioot!

joppo0 | 03-05-17 | 21:16

Hoe lang blijft dat politburo van ongekozen brezjnevs eigenlijk nog doen alsof het enige vorm van legitimiteit of draagvlak heeft. Niemand wil ze, niemand heeft ze gekozen en niemand heeft nog zin om naar ze te luisteren.

His Lordship | 03-05-17 | 20:28

En hé, laten we ons niet afleiding van de werkelijke bedreigingen voor onze beschaving. In het Duitse leger blijkt een 'netwerk' van maar lieft wel 5 rechts-extremisten' te zijn 'geïnfiltreerd';

www.ad.nl/buitenland/extreemrechts-net...

Veel gevaarlijker dan moslimmollen binnen de veiligheidsdiensten natuurlijk.

Sans Comique | 03-05-17 | 20:18

Nog wel meer landen hebben die grenzen al dicht ondanks het gebulk van Timmerfrans en consorten. Of ze laten alleen bijvoorbeeld christelijke vluchtelingen toe.

Dus wáár worden we verrast? In Noord-Europa. Kun je straks iedere dag 2 uur Opsporing Verzocht gaan uitzenden met nog meer lichtgetinte of donkergetinte daders. En doorlopende herhaling in de nacht.

Maar links zal dan in hun programma's gaan roepen over zielige achtergrond en discriminatie en/of racisme? Want het kán nooit liggen aan de daders zélf, zielige jeugd, geen baan kunnen vinden, etc. Is dan het relaas. Onvoorstelbaar.

Je wordt op termijn vanzeĺf doodmoe in Noord Europa van domme politici en het electoraat dat hier achter staat. Wanneer je de boel nu de vernieling in helpt, in de toekomst ook niet klagen wanneer je bij een inbraak of op straat wordt mishandeld! De keuze heb je dan al gehad!

Jan, Leiden | 03-05-17 | 20:07

Of de EU alleen nog maar op papier bestaat, hangt enkel af van in hoeverre onze overheid het legitiem vindt.

Sans Comique | 03-05-17 | 20:04

WitteGrunneger | 03-05-17 | 12:22
youtu.be...
.
Prachtig acteerwerk. Vooral dat cijfer van 8000 multimiljardairs/superelite is een mooie inschatting.
Dat getal zou ik óók ongeveer gekozen hebben.

bodemloos | 03-05-17 | 19:58

In Beilen (Drenthe) zijn ze sinds 20 minuten ook op zoek naar een dikke licht-getintier in paarse joggingbroek met geel tasje:
drimble.nl...
tipo | 03-05-17 | 11:44
En wat reutelt links in zo'n geval weer: oh, wat erg dat je zoiets moet doen. Niemand kiest er vrijwillig voor om dit soort daden te plegen. Stel je je de situatie en wanhoop van zo'n arme dader eens voor. Nee, jij hebt het maar goed als witte man, dus hou verdomme eens een beetje rekening met deze zielepieten.

Akiron | 03-05-17 | 18:22

Rotterdammert1965 | 03-05-17 | 18:03

Dat is de enige juiste reden. Unielever voorop. RTL en NPO maken de propaganda wel.

doskabouter | 03-05-17 | 18:05

Heel die immigratie is alleen bedoeld om in de EU meer consumenten te creëren voor de grote bedrijven. Zodat er meer geld verdient kan worden. Zelfs aan de negatieve gevolgen verdienen ze aan. En wij het gepeupel betalen de rekening.

Rotterdammert1965 | 03-05-17 | 18:03

@Koosnaam....

zelfs gelukzoekers willen niet in Heerlen wonen !

Frank1387 | 03-05-17 | 17:55

Die timmerwerk graag afvoeren in een dwangbuis aub

protonplof | 03-05-17 | 17:42

Wanneer dondert die engnek nou is op. Hij beseft niet wat hij ons aan doet.

doskabouter | 03-05-17 | 17:41

Jostifiel | 03-05-17 | 12:59
Prachtig verhaal, maar is annexeren wel legaal???

@watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:11

Nee, maar landsgrenzen worden toch niet door de NAVO gerespecteerd als het niet in ons belang is. Afghanistan, Irak, Libië en Syrië kunnen erover meevertellen. Landsgrenzen en mensenrechten zijn twee aparte zaken die apart behandeld moeten worden. Maar goed, desnoods kunnen we de Noord-Afrikaanse landen een tegenbod doen. Dan krijgen zij ieder een exclave aan de Europese kust. Je ziet immers dat de landen die aan ons grenzen via land (Marokko en Turkije) toch bereid zijn tot deals. Dat kun je van al die landen ertussen niet echt zeggen.

Jostifiel | 03-05-17 | 17:35

Zullen ze in Noorwegen leuk vinden: alles is 2x zo duur als in de omliggende landen... :-)

Buggert | 03-05-17 | 17:28

Friets Tiemmermans, deze man kan men helaas niet meer serieus nemen, dat hij in de gaten moet worden gehouden is een feit.
Hij is gevaarlijk, vooral met zijn leermeesters, ex DDR Truus Merkel en barman Juncker, hij doet alles wat hij krijgt opgedragen.

rexm | 03-05-17 | 17:21

@Peter Emile | 03-05-17 | 14:48

+2

Hier nog eentje onder de indruk van je splijtend commentaar. Zomaar een citaat:

"Inhoudsloze kwek-wijven die met hun naïeve idealisme en stuitende hysterie zijn blijven hangen in hun laat-puberteit."

Jack Jersey | 03-05-17 | 16:53

En wanneer wordt zo'n Timmermans nu eens wakker, sodeju wat een compleet blind paard is dat zeg met zijn onnozele uitspraken. Immigratie is goed, jahoor, een Stalin was een toffe gozer zeker volgens deze PvdA-dwaas.

lekker wijf | 03-05-17 | 16:31

laat ze allemaal lekker hier naartoe komen, dan ga ik lekker daar naartoe

eriksweet | 03-05-17 | 16:31

@Peter Emile | 03-05-17 | 14:48
Wederom staat uw tegel als een huis. Wat zou ik toch graag eens met u een bakkie pleur gaan doen. Gewoon om eens wat normaliteit om me heen te hebben in een gesprek. Het is een verademing om hier tegels te lezen van mensen die hun verstand nog niet collectief aan de wilgen hebben gehangen. U en ik zitten maar wat vaak op dezelfde lijn. Er is en masse een collectief gek worden in mensen geslopen. Boven = onder en visa versa. Water blijkt tóch omhoog te stromen en de Zwaartekracht is een vervelend verschijnsel dat men denkt te kunnen weg wuiven als dat zo uitkomt. Dat dit maar op een paar manieren gaat eindigen, en geen van allen prettig, dat schijnt maar niet in die leeghoofden te willen of kunnen doordringen.

Sjefke7807 | 03-05-17 | 15:37

Het interesseert me geen reedt meer, pomp heel europa maar vol met moslims.
De nederlandse bevolking lijkt zelf ook niets liever te willen, gezien hun stemgedrag.
So be it.

Slipsnifter | 03-05-17 | 15:35

Timmerfrans was die niet aangesteld om het rode potlood in het woud van regeltjes te zetten?? Wie weet welke regels er al zijn afgeschaft sinds hij benoemd is?! O en huisvesting? er is sinds de 2e wereldoorlog al woningnood,ik stel voor dat we die eerst eens oplossen (ook voor de Nederlandse ingezetenen) voordat we nieuwe gasten uitnodigen en die huisvesting geven en een betaalde baan, als we het onbetaalde vrijwilligers werk afschaffen is er waarschijnlijk wel werk voor al die ontslagen werknemers die nu noodgedwongen thuiszitten.

Geevee | 03-05-17 | 15:20

@ keestelpro | 03-05-17 | 11:15
Van de zomer met de bus naar Italie via Frankrijk. Ook een controle bij de franse grens. Maar dit gaf helemaal geen veilig gevoel. Werden om 2 uur 's nachts uitgebreid gecontroleerd door de franse douane terwijl wij het land uit zouden gaan. En ondertussen passagierauto's de grens over zien gaan met het zwaaien van een paspoort. Dus dat veilig gevoel was wel heel snel verdwenen (als het er uberhaupt zou komen door grenscontroles) door dit soort selectief gedrag van overheden.

loser | 03-05-17 | 15:16

Het zou echt geweldig ontnuchterend voor die lui zijn als IS een keer een aanslag zou plegen bij een of ander EU kantoor in Brussel. Bataclan stijl. Misschien dat de realiteit dan eens een keer doordringt in de hoofden van totaalidioten zoals Timmerlul en die gekke Belg met zijn fietsenrek gebit.

Banana008 | 03-05-17 | 14:50

Het besef begint steeds pregnanter tot mij door te dringen: evenals de afzonderlijke Europese landen, wordt Europa geregeerd door idioten.

Het beeld is overal het zelfde: van elke realiteit losgezongen carrière-politici zonder aanwijsbare vaardigheden of competenties. Inhoudsloze kwek-wijven die met hun naïeve idealisme en stuitende hysterie zijn blijven hangen in hun laat-puberteit. Allemaal gespecialiseerd in het manipuleren, afzeiken, negeren en voorliegen van burgers.

Er is een Europa-brede elite ontstaan van geroutineerde netwerkers die leven in een kaasstolp van vergaderzalen, congrescentra, auto's-met-chauffeur en vijfsterren-hotels. Hun enige belang is hun eigen belang, vooral waar het hun carrière betreft. Het 'Europese project' is standaard gekoppeld aan hun persoonlijke project. De inhoud van beide bestaat voornamelijk uit gebakken lucht. Zodra dat eerstgenoemde project wordt bedreigd door terecht verontruste, boze en 'fout' stemmende burgers, zien ze hun persoonlijke project eveneens bedreigd, en beginnen ze wild om zich heen te slaan.

In die fase zitten we nu.
Het is aan de burgers om terug te slaan. Of in elk geval te gaan leren hoe dat moet.

Peter Emile | 03-05-17 | 14:48

We zouden de dobber slachtoffers op Timmermans'verjaardag kunnen herdenken ware het niet dat dit de sterfdag van Fortuyn is.

Ik wed dat megalomane paapse Frenske het plotselinge overlijden van ons aller Pim, uitgerekend op zijn verjaardag, destijds als een teken van boven heeft beschouwd en dat hij hier zijn gebrek aan electoraat mee goed praat als hij weer eens zijn hand overspeelt.

Ben-Bataaf | 03-05-17 | 14:45

@alanya666 | 03-05-17 | 13:53
Mooizo.
Als blonde, blanke man, die bovendien Mein Kampf gelezen heeft, hoop ik dat alle andere Turken er net zo als jij over denken, dan kunnen alle "vluchtelingen" mooi in Alanya terecht. Wellicht komt dankzij de oh zo tolerante Turk ome Erdogan zijn kant van het gedrocht van een vluchtelingendeal na.
Verder zou ik bijna op het [!]-knopje drukken in verband met de armetierige schrijfwijze van je plempsel, maar ik houd het bij je langs deze weg nog even op de huisregels wijzen.
Tevens is het gezien je nick waarschijnlijk verklaarbaar vanuit gebrek aan een stageplaats dankzij een voor de basisschool opgelopen taalachterstand als derde generatie Erdogan-aanhanger.
Maar goed, dat zijn natuurlijk allemaal aannames van een iemand die radicaal blank is, wat dat dan ook moge zijn.

Den Heerscher | 03-05-17 | 14:45

Timmerfrans. De man is k.n.e.t.t.e.r.g.e.k.. En volledig geïnfecteerd door het O.P.S. virus. Kan iemand ons a.u.b. redden van die wandelende epische Clusterf*ck voordat hij nog meer slachtoffers maakt?

@Nivelleermarionet | 03-05-17 | 14:10
En nu kan ik dus de koffie van mijn beeldscherm gaan poetsen^^ *vaatdoek halen gaat* Maar verder heeft u gewoon volkomen gelijk. Dit soort lieden is de bijl aan de wortel van....

Sjefke7807 | 03-05-17 | 14:43

Jaja, de EU zou aan het stuiptrekken zijn geslagen. Ik zie echter eerder dat de Europese Commissie nog volop HEERSCHT! Helaas. Wie zal ons ervan bevrijden?

Willibald von Klúúúk | 03-05-17 | 14:32

Wie heeft Timmerlulfranske die oogkleppen opgezet?
Is hij nog steeds niet zover dat hij ziet wat al die open grenzen in de EU hebben aangericht?

mallekater | 03-05-17 | 14:29

Nu de grote stroom van apothekers en tandartsen vanuit Syrie tot aan Bangla Desh voor even ietwat is ingedamd, zijn we (lees NGO's en andere) maar begonnen dobbernegerts van het Lybische strand op te pikken. Duizenden .... per dag. En die, tot nu toe mede door deze grenscontroles voor een groot gedeelte in Italie "vast" zitten. Zodra die grenscontroles verwijnen, zullen die lui de trein nemen naar daar waar ze het meeste kunnen vangen. Tel uit je winst, dat wordt weer bezuinigen en verder uitkleden van het sociaal vangnet. Het wordt gewoon niet meer houdbaar

mydogandmyself | 03-05-17 | 14:24

@alanya666 | 03-05-17 | 13:53 ik ben blond noch racist en ik heb mij als voorstander van de vrijheid gekeerd tegen de islam. Ik ben intolerant tegen intolerantie. Zo simpel is het. Ik heb niets tegen moslims, wel tegen de volkomen achterhaalde islam die er bij hoort.
Ik ben voor het goed en menswaardig opvangen van een hulpbehoevende vluchteling. Niet voor het opvangen van klootzakken wn uitvreters. Sluit de grenzen. Zorg voor kleinschalige opvang in kleine aantallen zodat integratie snel tot stand komt.

En ja, ik ben uithoornaar.

ristretto | 03-05-17 | 14:21

Als Timmerlulfrans dan ook de kosten van zijn welkomfeestje zelf betaalt( de verkoop van zijn riante buitenverblijf in de buurt van Brussel/Parijs zou wel iets bijdragen in dezen) vind ik het best.
Maar Timmerfranslullootje graait als rechtgeaard PVDA-er graag zijn eigen zakjes vol en laat anderen daarvoor betalen.

mallekater | 03-05-17 | 14:19

Paulus_De_Bosbouter
deze man vertelt precies hoe het werkelijk in elkaar zit. Wat een wereld zeg. Ben blij dat ik geen kleinkinderen heb.
Hopelijk dat meer mensen dit lezen.

Lange | 03-05-17 | 14:11

@alanya666 | 03-05-17 | 13:53
Ik zou het in principe wel met u eens kunnen zijn, ware het niet dat uw concept van het begrip "vluchteling" met de grootst mogelijke spoed bijstelling behoeft. Liefst onder begeleiding, bijvoorbeeld in het Pieter Baan Centrum. Of misschien nog beter, in het anti-trollencentrum.

Nivelleermarionet | 03-05-17 | 14:10

alanya666 | 03-05-17 | 13:53
Mij storen persoonlijk ook geen vluchtelingen, als je het midaadnieuws een dagje volgt lijkt het wel of er een horde lichtgetinte sprinkhanen op ons is losgelaten.
Dat zijn dan vast niet allemaal (nazaten van) vluchtelingen, maar ze hangen grotendeels wel hetzelfde geloof en bijbehorende culturele waarden aan. Daarvan wordt steeds meer duidelijk dat ze niet goed samen gaan met wat we hier normaal en wenselijk vinden.
Zwaar oververtegenwoordigd in criminaliteit, werk wordt niet gevonden, integratie en goed contact buiten de eigen groep komt nauwelijks tot stand.
Vandaar dat het mij niet zo'n goed idee lijkt om nog een hele ladingen van dit soort lui (excuus voor de generalisatie, goeden moeten helaas onder de kwaden lijden) hier binnen te laten. Humanitaire hulp moet geboden worden maar dat kan ook op andere manieren en in de eigen regio.

duh! | 03-05-17 | 14:05

Da's gewoon z'n baan, om dit te zeggen.
JTKDM | 03-05-17 | 13:47
Wanneer Timmerzwans dit zegt omdat het bij zijn "baan" hoort, is het nog een grotere dwaas. En tevens een bevestiging van zijn laven status.
--
Timmerfrans is sexueel misbruikt in zijn jeugd en daar heeft hij wel wat klappen van meegekregen (begrijpelijk, en vervelend voor hem) en worstelt daar nog steeds mee. En die traumatische ervaring heeft negatieve invloed op zijn functioneren. Dat zie je dag in dag uit..

Mark_D_NL | 03-05-17 | 14:05

@alanya666 | 03-05-17 | 13:53
.
Uw alias verklaart uw herkomst en loyaliteit. U bent er 1 van de 5e Kolonne die onze smaneleving dusdanig wilt ontwrichten dat de stoottroepen van Erdolf hier een walk-over hebben. Gaat u niet lukken, wij als Nederlanders zijn inmiddels wakker en uiteindelijk zal het voor onze bestuurders een keuze zijn tussen "doen wat wij willen" of een Johan de Witje 2.0 ondergaan. Wen er maar aan...

Graaisnaaiert | 03-05-17 | 14:01

@alanya666 | 03-05-17 | 13:53
Vertel dat de 2 miljard aardbewoners maar die moeten rondkomen van minder dan 2 dollar per dag. En wat betreft je vergelijking, Mein Kampf is in Nederland verboden. Dat ze zouden ze ook per direct met de Koran moeten doen. Dat boek bestaat tenslotte voor +70% uit politieke islam, jihad, haat en andere waanzin die nooit zullen samengaan met westerse normen en waarden.

First Contact | 03-05-17 | 14:00

Hier in Utrecht wordt het goede nieuws op een verminderd stigmatiserende manier gebracht. Dader 1 is een man. Dader 2 is een blanke man. Zodat u niet ten ontechte verkeerde bevolkingsgroepen gaat profileren.
Wat de nog verder opengezette grenzen betreft heb ik nog een idee. Zet de gevangenispoorten open, dan lopen de slachtoffers van de signalemensprofilering zó naar binnen. De vrijkomende cipiers kunnen dan worden omgeschoold tot rodeloperuitroller voor de nieuwe landgenoten.

Nivelleermarionet | 03-05-17 | 13:58

Ah, daar hebben we maffe Frans weer. Bijna wekelijks worden we in Europa geconfronteerd met de gevolgen van het EU-asielbeleid, maar volgens Frans kunnen de extra grenscontroles wel weer worden opgeheven. Knettergek. Zo zie je maar wat (Soros) geld en macht met een mens kan doen.

First Contact | 03-05-17 | 13:55

-weggejorist-

alanya666 | 03-05-17 | 13:53

-weggejorist-

blandurego | 03-05-17 | 13:50

Alle grenzen open
Alle staldeuren open
Alle achterkamertjes open
Alle sluizen open
Alle carports open
Alle bankrekeningen open
Alle klinieken open
Alle flessen open
Het feest kan beginnen!
Voetjes van de vloer

bodemloos | 03-05-17 | 13:49

Da's gewoon z'n baan, om dit te zeggen.

JTKDM | 03-05-17 | 13:47

Als ik dit soort berichten lees, dan begint het van binnen te koken. Ik haat die Eurofielen in al mijn vezels. Het is op dat soort momenten dat ongelimiteerd geweld tegen dit soort lieden mij volstrekt geoorloofd voorkomt. Maar op de een of andere manier ga ik daar dan toch niet toe over. Kennelijk is het dunne laagje beschaving waarmee ik ben opgegroeid dikker dan je zou denken. Maar er komt een dag dat dat laagje scheurt en afbladdert. Bij mij, en bij vele, vele anderen.

Stijlicoon | 03-05-17 | 13:46

medelmo | 03-05-17 | 12:31
Het is stemvee, wat ze binnenbrengen. Glijdende schaal. Socialisten zijn globalisten en staan (dús) niet voor nationale belangen. Daarom kunnen ze het ook zo goed vinden met de globalisten van de bankwereld en multinationals. Zowel links als (dit) rechts wordt gefinancierd en gesteund door dezelfde krachten. Communisme werd gesteund door bankiers uit Amerika. En PvdA-politici (Kok, Bos) schuiven zo door naar de financiële wereld.
Globalisme vs. nationalisme. In de media wordt deze tegenstelling zoveel mogelijk verborgen gehouden. Bij de laatste verkiezingen was Forum voor Democratie nog de beste vertegenwoordiging van 'nationalisme'. Niet Wilders, waarvan het duidelijk mag zijn dat die een crypto-globalist is. Zijn loyaliteit ligt niet bij dít volk. Hij veinst het. Overige politici en journalisten lopen met een boog om dit aspect heen. Ik niet, maar wel hier, op GeenStijl.

wingload | 03-05-17 | 13:39

@ litebyte | 03-05-17 | 12:34

Waar zou je naar toe willen dan?

Maya de Blij | 03-05-17 | 13:35

blandurego | 03-05-17 | 13:31
Sorry, ben even aan het radicaliseren. Stopt straks weer.

Mark_D_NL | 03-05-17 | 13:33

Samenwerken is nu eenmaal meer dan alleen een 'keuze'

blandurego | 03-05-17 | 13:32

@Bigi Bana Boy | 03-05-17 | 12:26
Het moge duidelijk zijn dat het over gelukszoekers gaat.
Het punt is meer: Moslims en zigeuners zijn hier ongewenst. Daar hebben ze het zelf dan ook volkomen naar gemaakt in de loop van de jaren.

Den Heerscher | 03-05-17 | 13:32

Mark_D_NL | 03-05-17 | 12:52

Ok, staat genoteerd. I'm on your side, geloof het of niet.

blandurego | 03-05-17 | 13:31

medelmo | 03-05-17 | 13:20
Had hem al gezien. Maar het probleem is dat die Bernard verder geen echte bewijzen heeft, alleen zijn verhaal. Goed verhaal, klopt, geloofwaardig ook. Maar toch.. Wie heeft er meer achtergrond over deze Kerel? Waar heeft hij allemaal gewerkt, met wie, voor wie etcetera.

Mark_D_NL | 03-05-17 | 13:28

@Slet
Timmermans succesvol....
Tsjongejongejonge, dat hij juist aangesteld is vanwege zijn typische personage & karakter (?) zal toch menigeen met actieve hersencellen zich bewust zijn hoop ik?
Het is moeilijk kwaad worden op mensen met schijnbare beperkingen. Als er sterke rationele mensen op deze posities waren gezet is het veel moeilijker om beslissingen uit te leggen.
Nu kan de massa rustig gehouden worden. Omdat veel mensen denken 'wat een wereldvreemde idioot'
Ondertussen kan het programma voortgezet worden, Frans doet ook alleen maar wat hem wordt opgedragen. Daar wordt hij voor betaald. Net als jij.

VonSprudelwasser | 03-05-17 | 13:26

Helemaal met je eens

watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:26

watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:21.
Het is wat het is , al heel lang .
ontkennen is frenske nadoen;-)

medelmo | 03-05-17 | 13:25

watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:20 ja licht ze in .. en voorkom.
Er zijn vele maggies enz.

medelmo | 03-05-17 | 13:23

exuus paulus de boskabouter; bedankt.

medelmo | 03-05-17 | 13:21

en overigens vindt ik deze realiteit niet zo plezierig, maar het kan aan mij liggen.

watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:21

@De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 12:53
Anders gezegd: Timmerfrans is een misselijke kwal, en geen geld in de wereld kan daar iets aan veranderen.

VerenigingVanDieven | 03-05-17 | 13:21

Mark_D_NL | 03-05-17 | 13:10 Mark, video van ce ca is de moeite meer dan waard...
bevestigd alles.

medelmo | 03-05-17 | 13:20

medelmo | 03-05-17 | 13:14
Pardon?? je kinderen een plezier??

watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:20

Precies. Men haat mensen die succesvol zijn en meer kunnen en doen uit persoonlijke frustratie.
De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 12:53
Ach, je gaat weer de jij bakken kant op, het linkse stuipje? Dat kan je natuurlijk verwachten van een sulletje dat stemt op dat extreem linkse maffia partijtje de VVD.
--
Kritiek kan voortkomen uit jaloezie. Maar voor jouw is dat altijd een argument. Omdat het een makkelijke manier is om mensen aan te vallen. Gaslighting, beetje inspelen op gevoel, emotie etc. Idem aan de woorden Racisme en Xenofobie.
--
Kom schaal eens op, je bent namelijk geen domme jongen. Geen linkse/policor trucjes meer ok?

Mark_D_NL | 03-05-17 | 13:19

Jostifiel | 03-05-17 | 13:01 : "of dat de landen hen niet meer accepteert"

Kijk, en daar is nou de crux van het vloegtliengenprobleem van de laastste 40 jaar. Alsof je je tas even neerzet, een 8-jarig jochie het oppakt, en het dan niet meer terug wil geven... en je dan zegt, oh, nou ben ik mijn boodschappen kwijt, van hij wil ze niet meer teruggeven!

Wie deelt er hier nu de lakens uit?

EnNouJijWeer | 03-05-17 | 13:18

@De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 12:53
Niet alles draait om geld en macht. Geluk is niet te koop.

VerenigingVanDieven | 03-05-17 | 13:15

-weggejorist-

medelmo | 03-05-17 | 13:14

duh! 12:58
Ik denk dat ons punt duidelijk is. Het gaat dag en nacht door en het stopt niet, niet vanzelf. Grenzen dicht voor mafklappers, inclusief Frans Timmermans.

tipo | 03-05-17 | 13:12

Jostifiel | 03-05-17 | 12:59
Prachtig verhaal, maar is annexeren wel legaal???

watmagjenogwel | 03-05-17 | 13:11

Jostifiel | 03-05-17 | 12:59
De EU is helemaal niet verplicht om 12 mijl uit de kust van Libië migranten op te pikken. Ook snap ik niet waarom die mensen per se in de EU aan land gezet moeten worden. Geef ze een veilige boot en laat ze zelf terugvaren naar waar ze vandaan komen.

Duifmans | 03-05-17 | 13:10

Ook de kinderen van Timmerzwans zijn o.a. baantjes toebedeeld via de EU. Moet eens onderzocht worden. Nepotisme en voordeeltjes voor de familie is Timmerzwans niet vreemd. FTM?

Mark_D_NL | 03-05-17 | 13:10

-weggejorist-

medelmo | 03-05-17 | 13:09

De PvdA is uitgedund, moeten dan Eikels als Timmermans en burgemeesters van die club niet worden vervangen?

Lexus01 | 03-05-17 | 13:06

Timmermans is een idioot die opgesloten moet worden! De man is een gevaar voor U en mijn veiligheid!

Lexus01 | 03-05-17 | 13:04

Dat moet toch -verdorie- heerlijk zijn.
Lekker de debiel uithangen in je kilometershoge ivoren torentje met die roze bril en metersdikke plaat op je giegel en er nog royaal voor gecompenseerd worden ook.
Ga toch eens vragen aan Franske of ze daar nog mensen nodig hebben.

Hollander01 | 03-05-17 | 13:04

Houdt het dan nooit op?
@ duh! | 03-05-17 | 12:58
-
Nee, want het debiele kiesvee blijft blind op de Haagse kartel-partijen stemmen die slechts lakeien zijn van de Brusselse bezettingsmacht
Dat is de trieste erfenis die we nalaten aan onze (klein)kinderen

telelezer | 03-05-17 | 13:04

Jostifiel | 03-05-17 | 12:59
"We kunnen ze niet terugsturen naar Noord-Afrika, want ze kunnen er vervolgd worden of de landen daar zijn een gevaar voor hen." Ik zeg hier twee keer hetzelfde. Dit was niet de bedoeling. Ik bedoelde te zeggen dat ze er vervolgd kunnen worden of dat de landen hen niet meer accepteert.

Jostifiel | 03-05-17 | 13:01

@De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 11:47
De EU is bij wet verboden om de zeegrenzen te bewaken. De EU *moet* mensen die de oversteek wagen uit humanitaire overwegingen redden uit de zee en meenemen naar het vasteland Dit omdat de EU het VN-zeerechtverdrag respecteert www.mensenrechten.nl/toegelicht/bootv... . We kunnen ze niet terugsturen naar Noord-Afrika, want ze kunnen er vervolgd worden of de landen daar zijn een gevaar voor hen. De enige manier om de vluchtelingenstroom te stoppen is in ieder Noord-Afrikaans land aan de Middellandse Zee een stuk land te annexeren, zodat daar de vluchtelingen gehuisvest kunnen worden en zodat daar ook de grenzen bewaakt kunnen worden. Dus ieder land moet zijn Ceuta krijgen wat mij betreft. Er komen geen leuke verhalen daar vandaan, maar liever dit africatimes.com/2017/05/03/morocco-ag... dan duizenden drenkelingen, weer een paar aanslagen en dat soort zaken ieder jaar weer.

Jostifiel | 03-05-17 | 12:59

tipo | 03-05-17 | 12:45
Houdt het dan nooit op?

duh! | 03-05-17 | 12:58

@Carlitros | 03-05-17 | 12:23

Politieke hoeren als Timmermans bepalen geen beleid, dat echoën ze hoogstens uit. Beleid wordt bepaald buiten de parlementen, in o.a. bordelen, tijdens diners en in achterkamertjes en door de meer dan 30.000 officiele lobbyisten namens de grootindustrie en financiele sector.

Die grootindustrie die binnen de EU *beleidsbepalend* is heeft overigens al aangegeven dat die hoererende politici in Brussels het niet in hun hoofd moeten halen om hun rancune bot te vieren over de winsten en werkwijze van de multinationals. Britse/EU multinationals zullen dus zonder al te veel financiele problematiek door kunnen gaan, en er komen allerlei uitzonderingen. (mogelijk vergelijkbaar met het Zwitserland model.)

litebyte | 03-05-17 | 12:58

Als er een wil is, dan kan de EU het illegale migrantenprobleem oplossen. Buitengrenzen zo veel mogelijk dicht en anders direct volgens verdrag van Dublin asielaanvraag afdwingen in Griekenland of Italië. Niet meer doorlopen naar Ter Apel omdat hier de voorzieningen beter zijn. Iedereen die geen recht heeft op bescherming als vluchteling moet je vastzetten en zeker niet illegaal laten werken.

Duifmans | 03-05-17 | 12:57

whetherthouwouldbe | 03-05-17 | 12:37

Tussentijds verdient hij meer centjes. Heeft hij meer macht en kracht. En hij spreekt ook nog wat meer talen.

Wat doe jij?

Precies. Men haat mensen die succesvol zijn en meer kunnen en doen uit persoonlijke frustratie. Maar als Donald Trump president kan worden is er hoop voor je. Dan kan je ook afgaan als een gieter en een idioot. Of de grootste massamoord ooit regelen.

De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 12:53

We are in this together.
blandurego | 03-05-17 | 12:36
Ik niet. Doei en veel succes met de komende burgeroorlogen. Hoop dat je snapt wat oorlog betekent en is. Ik denk het niet anders had je warmonger Timmerzwans gen veer in zijn reet gestoken.

Mark_D_NL | 03-05-17 | 12:52

Die EU-baasjes zijn echt compleet los van de werkelijkheid. Marine le pen gaat hier heel veel garen bij spinnen en dat is het einde oefening voor de EU. Snapt @TeamJuncker nou echt niet dat, zelfs al hadden ze dit onnozele dictaat willen uitstrooien over deze landen, dat het moment van communicatie minimaal zo ongunstig voor hun positie is als de boodschap zelf?
Echt, we worden geregeerd door onverantwoordelijke kwaadaardige randdebielen.

Graaisnaaiert | 03-05-17 | 12:51

Een land moet aan Timmermans en Juncker toestemming vragen om de eigen soevereine grenzen te bewaken? (...)
@ tipo | 03-05-17 | 11:34
-
Ja helaas want dat willen wij masochisten immers (zie 15 maart)

telelezer | 03-05-17 | 12:49

Timmerfrans is pas tevreden als donker-Afrika veiliger en welvarender is dan Europa.
Missie: Europa moet totaal naar de klote.

Rommelende Onderbuik | 03-05-17 | 12:46

@duh! 11:49
Zojuist in Best: licht getintier doet woningoverval: www.burgernet.nl/burgernet/216376

En nu in Arnhem een gewapende man die daar rondloopt...

tipo | 03-05-17 | 12:45

Carlitros | 03-05-17 | 12:24
Ja, Mrs.May weet aardig van zich af te bijten, ik hoop vurig dat ze het van die goor smerige kliek die EU heet wint.
Dat gaat n.m.m. nog spannend worden.

watmagjenogwel | 03-05-17 | 12:40

Als ik ooit iemand een lul zou noemen, dan is dat Frans Timmermans. Wat een omhooggevallen lul.

whetherthouwouldbe | 03-05-17 | 12:37

Laat Frans maar. Het is een goede Euro-Man. Narcistisch? Ja. Maar geen excuus, want wie niet. Laat hem.

Heeft hij iets te vertellen? Ja. Zijn boodschap is pu(u)r (Sang). Met andere woorden, hij bedoelt en meent meer goed dan wij willen toegeven.

We are in this together.

blandurego | 03-05-17 | 12:36

Als we de grenzen nóg verder open zetten, gaan ze bijna weer dicht. Toch?
Frans maakt goede sier daar, over onze ruggen. :(

Bernhard de II | 03-05-17 | 12:35

Hier heb je er nog 1:
m.telegraaf.nl...
duh! | 03-05-17 | 11:49
.
Een reden te meer om morgen weer de marokkaanse vlag uit te hangen in Hooggraven! www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/05/...

Ernst Oosters8389 | 03-05-17 | 12:34

@medelmo | 03-05-17 | 11:32

Er wordt nu moedwillig aangestuurd op chaos door EUroscisten zelf. Partijen als Front National kunnen alleen groeien als je het als beleidsbepalende en heersende elite (middels politieke hoeren als Timmermans) totaal *bewust* verkloot. Dat gebeurt nu. Naast de vele tienduizenden doden die het veroorzaakt onder gelukszoekers wordt o.a. Nederland politiek, sociaal en economisch ontwricht door een stel achterlijke fascistoide idioten die een globalistisch fantoomrijk nastreven.

Ik ga morgen net als vandaag en de rest van de werkweek werken. Dat is voor mij en mijn vrouw de enige mogelijkheid om deze ellende zo snel mogelijk te ontsnappen.... nog hoogstens 5 jaar hier werken en dan kunnnen we vertrekken.

Net als mijn kinderen als ze klaar zijn met hun studie. Overigens de meerderheid van hun mede studenten zal Nederland ook verlaten, niet alleen omdat een deel buitenlands is, maar velen zien een veel te onzekere toekomst in NL (EU), dat staat met plezier leven en carriere maken in de weg.

litebyte | 03-05-17 | 12:34

wingload | 03-05-17 | 12:00 De warheid achter de rechten van de vrouw ; arbeid leveren en inkomstmodel... volgens Rotchilds en rockefellers ... tenslotte 2 x zoveel arbeiders ....
ooit lukte het ondanks financiering van verschillende bedrijven niet om van eu een te maken... morgen herdenken we de gevallenen....
Nu doet men hetzelfde .. het herdenken zal dan ook wel doorgaan.
De vluchtelingen nu zijn niet anders dan een verdienmodel .
Arbeid ,scholing huisvesting enz enz is gewoon economie.
dat het resulteert in strijd en revolte , is ook een verdienmodel.
Het ophalen van de vluchtelingen is ook ......
Het gehele eu apparaat is een .....
Wel over de ruggen van het volk wat het in 70 jaar heeft opgebouwd... maar joh ... daar eet frenske geen kaviaartje minder om bij de dagelijkse borrelsssssssssssssss.
Deze ex-ambtenaar begrijpt je;-)
de schande die EU heet.... legt niemand straks uit aan zijn kinderen..... De kruik is al te lang te water ,,,barst en breekt. en snel hoop ik want na deze zomer vol middelandse zee haaienvoerperikelen is er geen houden meer aan .

medelmo | 03-05-17 | 12:31

-weggejorist-

tata1981 | 03-05-17 | 12:30

volledig gestoord die timmermans , maar ja pvda wat wil je

bekijket | 03-05-17 | 12:28

Den Heerscher | 03-05-17 | 12:08
Moet je er eerlijkheidshalve ook bij melden dat de personen in kwestie doorgaans ook helemaal niet in Bulgarije willen blijven. Vrijwel allemaal willen ze naar Duitsland of het Verenigd Koninkrijk. Zelfs Frankrijk is niet goed genoeg.

Bigi Bana Boy | 03-05-17 | 12:26

Ach ja, de EU... ondertussen is er toch wel wat onrust aan het ontstaan over het gat dat het vertrek van netto betaler UK met zich meebrengt in het EU budget... e

En aangezien de blijvende lidstaten (op het braafste jongetje van de klas, Nederland, dat ongetwijfeld nu alvast wat extra geld opzij aan het zetten is) niet staan te springen om meer te betalen om de drankvoorraad van Juncker op peil te houden, heeft de EU de eindafrekening die de UK aan de EU dient over te maken gewoon verdubbeld van 50 ca miljard naar ca 100 miljard.... Stelletje boeven

Carlitros | 03-05-17 | 12:23

youtu.be/Oczqtf6X2eE
Hebben jullie deze al gezien?
www.youtube.com...
Paulus_De_Bosbouter | 03-05-17 | 11:17
Ik heb het van het begin tot het eind gekeken en mij zijn de ogen open gegaan.
Frans Timmermans is in dienst van Satan en de EUSSR is ook door Satan verzonnen. Wanneer staan we eens met z'n allen op om het kwaad te verdrijven?
Mensen kijk naar de YouTube-link en aanschouw hoe het werkelijk werkt in de wereld.

WitteGrunneger | 03-05-17 | 12:22

Ja goed idee. Met open grenzen kunnen er meer gelukzoekers het land uit. Nee, na tuurlijk niet, Brussel moet eens kijken/luisteren wat de burger wil.

Voor-de-5e-keer | 03-05-17 | 12:17

Nein, nein, nien, @Timmerfrans!
.
Grenscontroles moeten bij *alle* EU landen juist worden *opgevoerd*,
Zodat we gevaarlijk zwervende mensen zsm in beeld hebben,
en we ze naar hun vakantiebestemming op Sicilie of Lesbos kunnen brengen,
alwaar ze ofwel:
.
1 - Zowaar vluchteling blijken, en daar even rustig kunnen afwachten tot we IS in Syrie van de kaart geveegd hebben.
.
Ofwel:
2 - Ze gelukszoeker blijken, en na een tijdje vanzelf weer terug zullen gaan naar Marokko en ander noord Afrika, omdat ze geen uitzicht op een vorstelijke bijstand+++ uitkering hebben.

hotmint | 03-05-17 | 12:16

@Mark_D_NL | 03-05-17 | 11:52 - juist!

Janken dat 300km grenzen bewaken niet lukt, maar wel voorstellen om duizenden km dicht te gooien. Hoe dom .......

MarcS | 03-05-17 | 12:14

Ook wel tof dat de EU Noorwegen (geen lid) even vertelt dat ze hun grenscontroles moeten afbouwen.

hendrikjandetuinman | 03-05-17 | 12:13

"Ook vraagt de EU lidstaten om daklozen en wachtlijsters sneller te huisvesten."

Waarom lees ik nou nooit zoiets?

Sleutelplanktovenaar | 03-05-17 | 12:12

@duh! 11:49
Kijk eens aan.
Er was eergisteren ook nog een Turk in Luik die een politicus neerstak, twee Marokkanen die Nick Bood vermoorden en een Somalier in St.Oedenrode met snode terroristeplannetjes.

tipo | 03-05-17 | 12:12

Timmermans moet zijn voordeur verder openzetten voor al die 'vluchtelingen'. Een directe lijn van de kust van Noord-Afrika naar zijn eigenste voordeur zal hem wel van gedachten veranderen.
Dit soort ambtelijke ransbakken zijn de nagel aan de doodskist van ons eens zo geliefde continent!
Opzoutuh met die multi-talige narcist.

BadLieutenant | 03-05-17 | 12:11

@Bigi Bana Boy | 03-05-17 | 12:02
Klopt. De verdragen zijn er.
De handhaving en naleving ervan alleen niet.
.
Overigens had Merkel gewoon moeten zeggen "Wir schaffen das nicht" of haar waffel moeten houden.
.
Beter maken we er alsnog werk van, want met de Afrikaanse bevolkingsgroei(-prognoses) wordt het alleen nog maar erger.

Den Heerscher | 03-05-17 | 12:10

de man is de weg totaal kwijt

langzullenweleven | 03-05-17 | 12:10

Ce ca! | 03-05-17 | 11:53
Deed het volk dat maar, revolutie is het antwoord, wat zou moeten volgen, op deze bedreiging van deze vatzige timmerfrans!

Radijsje | 03-05-17 | 12:10

En Timmermans, wat met de buitengrens in het zuiden van Europa, gaat die ook dicht, of zijn 12000 slachtoffers van verdrinking nog niet genoeg voor je?

Ko Ranzig | 03-05-17 | 12:09

Hier in Bulgarije hebben we trouwens weinig tot geen last van "vluchtelingen". Die worden hardhandig de grens met Turkije weer overgeschopt als ze gepakt worden.
Tevens hoeven ze hier niet op poeslieve "Добре дошли в моята Страна"-liedjes te rekenen - De Ottomaanse overheersing zit hier beter in het geheugen dan WOII in Nederland en moslims zijn hier dan ook niet welkom.
.
Als die "vluchtelingen" Bulgarije al doorkomen - Eenmaal in Servië zitten ze vast - Alle EU-grenzen met Servië zitten op dit moment namelijk wel potdicht.
.
De grens Griekenland-Turkije en Bulgarije-Turkije kan beter op slot dan het nu is. Ze doen hun best, maar Griekenland is gesloopt door de EMU en Bulgarije heeft uberhaupt niet zoveel te besteden om de fouten van de EU te corrigeren.
.
De EU moet gewoon kappen met de veerdienst en die dobberaars terugzetten op het strand in Libië. Een alternatief is die rubberbootjes net zo behandelen als de Russen met Somalische piraatjes doen.
Verder wat ik eerder plempte.

Den Heerscher | 03-05-17 | 12:08

Snapt dit excuus voor een mens niet dat er werkelijk niemand op deze mensen zit te wachten behalve dan de ongekozen politici zelf?

Vout | 03-05-17 | 12:06

Bigi Bana Boy | 03-05-17 | 12:02

Jij snapt het.

De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 12:05

Schengen had prachtig kunnen zijn, als de EU een keer werk had gemaakt van één uniform asielbeleid en een keer echt iets aan de bewaking van de buitengrenzen had gedaan. Maar met de Timmerfransen, Mogehrini's en Sargentini's van deze wereld kunnen we dat vergeten. Jammer, want voor normale burgers had Schengen zo mooi kunnen zijn.

Bigi Bana Boy | 03-05-17 | 12:02

litebyte | 03-05-17 | 11:23
Nou ben ik qua leeftijd al aardig op dreef, maar ik krijg steeds meer de indruk dat we dat de eerste 50 jaar niet meer mee gaan maken.

watmagjenogwel | 03-05-17 | 12:02

@ keestelpro | 03-05-17 | 11:15
hahaha hahaha

fripp | 03-05-17 | 12:01

Medelmo. 11.45. Als enkelen onder ons sta ik dagelijks in de drek die de waanzin wat de eu en onze overheid te bieden heeft. Tja ben een ambtenaar in ploegendienst ja werk voor de overheid en ja durf thuis niet te vertellen met wat voor middelen apparatuur en personeelsbezetting ik geacht word mijn werk goed te doen... alles bij elkaar 1 corrupte bende. En maak je geen illusie.. die vluchtelingenstroom kunnen we al niet handelen laat staan de rest

king of my own world | 03-05-17 | 12:00

Paulus_De_Bosbouter | 03-05-17 | 11:17
Ja Paulus, van de week was er al iemand die deze link heeft geplaatst, en zeer zeker de moeite van het kijken waard.

watmagjenogwel | 03-05-17 | 12:00

Net als Merkel en Van Rompuy, Timmerfrans werkt toe naar de Coudenhove Kalergi prijs. Hij deelt kennelijk het globalistische beeld van deze oude graaf. En het kan slechts uitmonden in afschaffing van de diversiteit, het levert een mondiaal gemengd ras, een mix van aziaten, negers en blanken, een volk zonder afkomst en zonder toekomst. Makkelijk te managen. Want een elite zal er zeker nog zijn.

wingload | 03-05-17 | 12:00

Een open grens is geen grens. Met een grens stel je paal en perk aan iets moet gehandhaaft worden

Mark van Leeuwen | 03-05-17 | 11:59

Laatste: schengen was voor de buitengrenzen en zou geregeld worden door de eu.... faal
eu regelt alles voor hun portemonee , en tegen het volk .
Meer binnengrenzen en strengere controle.
De mars op brussel mag van mij beginnen..
Beste boeren . doe es mee en spray de diaree de goede kant op.
De beste stuurlui ... deze keer maar niets van de top overlaten dan....?

medelmo | 03-05-17 | 11:58

Als onze droom van een dikke vette EU niet uitkomt dan de uwe zeker niet lijkt het wel. Mocht de pluris uitbreken dan zijn wij even weg en mag u het uitvechten, letterlijk. Nationalisme is dan weer bon ton en een must. Totdat het uitgevochten is, dan komen wij weer terug om u weer te regeren en gaan we een nieuw experiment bedenken. Zoiets.

Mark van Leeuwen | 03-05-17 | 11:58

Timmerfrans heeft een draai om z'n oren nodig.

hallootje kadootje | 03-05-17 | 11:57

Ze hebben groot gelijk. Laat die interne grenzen inderdaad maar open. Daar staat wel wat tegenover:
.
1. Europese buitengrens dicht.
2. Handhaven verdrag van Dublin.
3. Asielopvang in de regio.
4. Voor arbeidsmigranten een greencardsysteem o.i.d. - In elk geval lidstaten niet verplichten de sociale voorzieningen open te stellen voor nieuwkomers.
5. Actieve uitzetting illegalen.
.
Bij mandaat over nationale grenzen opeisen hoort ook de verantwoordelijkheid om diezelfde naties wel degelijk bescherming van ongewenste migratie te bieden.
Daarbij is het ter dege bewaken van de buitengrens voor de lidstaten vele malen goedkoper dan op nationaal niveau de grens bewaken.
Europese Unie is en blijft een prima idee - Jammer dat de politici aldaar net zoals in het Nederlandse nationale parlement een lading boter op hun hoofd hebben waardoor ze niets zien, noch horen.

Den Heerscher | 03-05-17 | 11:57

De binnengrenzen dicht is slechts een reactie op het open zijn van de buitengrenzen.
Dus eerst die buitengrenzen dicht, daarna kijken we welke binnengrenzen we weer kunnen open zetten.

koeberg | 03-05-17 | 11:56

Dingen 'moeten' omdat iemand 'dat vind'. Juist ja, kom maar terug met argumenten.

noerg | 03-05-17 | 11:56

@ Paulus_De_Bosbouter | 03-05-17 | 11:17
Ik berg mijn rolletje alufolie op. Alles wat ik verzon,blijkt gewoon waar.
Bedankt voor de link.

Rest In Privacy | 03-05-17 | 11:55

Ga eens deaud Frenske. Dwaas!

Vanilla | 03-05-17 | 11:54

"... heeft z'n hand zo overspeeld dat het schaakmat staat tussen de onwil van lidstaten ..."
Spijker op de kop! En als de EU nou van z'n fouten zou leren en op z'n schreden terug zou keren en zelfs zou zeggen: "Oké.., Hekken om de EU!" Maar nee...
Deze generatie EU-bestuurders is de slechtste uit de geschiedenis van de na-oorlogse Europese samenwerking.
Haut Ab!!!
En neem je kudt-islamitische-immigranten mee, bitte!

Aristotalloss | 03-05-17 | 11:54

@ Radijsje | 03-05-17 | 11:41
Die verhoogde bedreiging geld inmiddels voor ons allemaal. Tijd voor een revolutie 2.0.

Rest In Privacy | 03-05-17 | 11:53

Al deze onzin was niet nodig geweest als de EU gewoon de buitengrenzen dichtgehouden had. Nu stromen 'vluchtelingen' die via hun intocht niet alleen terreur meebrengen maar het vast ook financieren via mensensmokkelaars.
Slecht bezig EU, niks veiligheid, je kunt opgeheven worden.

General McAuliffe | 03-05-17 | 11:53

Opdoeken die EC. Het wordt hoog tijd dat Timmerfrans en Co eens gaan beseffen dat het draagvlak onder de bevolking inmiddels is gedaald tot er beneden het vriespunt. De resultaten van de open grenzen hebben we gezien en mogen meemaken. Hordes criminele bendes vanuit het oosten, ongelimiteerde invoer van zware wapens die gebruikt worden binnen het criminele circuit, een volkomen mislukte poging de buitengrenzen dicht te houden. Een regering die niet in staat is de binnenkomende vreemdelingen goed en snel te registreren. Criminele asielzoekers die overal de boel op stelten zetten en niet worden uitgezet, maar gewoon zoek raken. Vanuit het zuiden dobbert er van alles Europa binnen opgewacht door bootjes gesponsord door Timmerfrans en Co. Ik kan nog wel even doorgaan met die hele faal-EU. Terecht dat de onwil bij de landen steeds meer toeneemt. Hoewel het ook Timmerfrans inmiddels wel duidelijk moet zijn dat het hele project is mislukt, gaat hij dat niet toegeven en onder het motto "niet goedschiks, dan maar kwaadschiks" drukken we niet gedragen maatregelen de lidstaten (de burgers) gewoon door de strot. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald en gewoon de stekker uit dit geldverslindend wangedrocht .

Ruikbaard | 03-05-17 | 11:52

Al die globalisten van de EU, VN, etc zitten in de broekzak van de Saudi's.

BASinnic | 03-05-17 | 11:52

En maar blijven lullen over die buitengrenzen. De EU heeft haar eigen plan. Die zit helemaal niet te wachten op gesloten grenzen. Angst zaaien, verdeeldheid creëren om de macht te behouden. Dat is de EU. Niet meer niet minder. Al dat gelul is om jullie bezig te houden to het point of no return...
--
Domme EU juichaapjes.

Mark_D_NL | 03-05-17 | 11:52

Suggereert dit stukje nu dat er nog mensen zijn die us Frenske nog wel serieus nemen? Hoe bedoelt u, wereldvreemd?

Rest In Privacy | 03-05-17 | 11:51

De globalisten met hun no borders, no states hebben zichzelf wel ontmaskerd. De nationalistische lente is nog maar het begin, van een hopelijk lange en mooie zomer.

Pimp my Voortuin | 03-05-17 | 11:48

De EU heeft dan ook gewoon gelijk. Wat dan wel weer duidt op pure onkunde is dat ze weer machteloos staan om de buitengrenzen te regelen. Zo schiet het niet op. Men wandelt vanuit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of Italië gewoon Zwitserland binnen hoor. Zonder paspoort. Maar zolang je de buitengrenzen niet regelt houdt het op en voelen landen (vooral landen met zigeuners of Marokkanen) zich gedwongen om toch eventjes af te zien van verdere import van kanslozen.

De Koreaanse Slet | 03-05-17 | 11:47

Deur dicht pot dicht degenen die binnen willen komen zijn zo anders.dat mag natuurlijk, maar we zullen nooit aan elkaar wennen geeft alleen maar gezeik,en als het bij gezeik zou blijven oké,maar uiteindelijk draait het uit op geweld tegen de oorspronkelijke bewoners,omdat deze slecht zijn.

janmetdepet | 03-05-17 | 11:46

Persoonlijk ligt de grens van de vrijheid van meningsuiting bij het oproepen tot geweld. Maar kunnen we voor een keertje de 14e van juli vieren zoals het oorspronkelijk gevierd werd?

De_Beste_Stuurlui | 03-05-17 | 11:46

Hoop van harte dat Le Pen wint zondag, zijn we gelijk van die lul af .

fleurtje | 03-05-17 | 11:46

king of my own world | 03-05-17 | 11:40 maar morgen wel met een stalen gezicht roepen dat het nooit meer mag voorkomen..
ondertussen belt men frontex voor de volgende lading..
en vraagt soros om advies voor hun eigen centjes
vreten volle dikke lui zich op kosten van jou vol..
Speelt men het volk tegen elkaar uit ..
Brussel inkomen met meer dan 100 man zal je niet lukken.. NIMBY
europa in met 1000000 is easy , met de timmermansferrysorostrekpopdienst
de eu landen zijn niet goed bij hun hoofd....
slecht voor mijn bloeddruk.....

medelmo | 03-05-17 | 11:45

@duh! 11:37
In Beilen (Drenthe) zijn ze sinds 20 minuten ook op zoek naar een dikke licht-getintier in paarse joggingbroek met geel tasje:
drimble.nl/regio/drenthe/assen/433295...

tipo | 03-05-17 | 11:44

Ce ca! | 03-05-17 | 11:20
Zogenaamde 'verhoogde dreiging', durf te wedden dat dat nooit zo geweest is. Ze beschermen zich tegen hun eigen failliete beleid, maar dan wel een hek, op onze kosten. Vieze vatzige landverrader!

Radijsje | 03-05-17 | 11:41

Mijn eigen droom leeft ook.. daarom ben ik king of my own world... fuck die geldverspilling Ze doen toch weinig goeds behalve zichzelf verrijken. Het heen en weer gereis, de aanlandingsplicht ( moordpartij onder de visvangst)elk jaar een loonsverhoging voorzichzelf terwijl de hard werkende man dubbel genaaid word dan bepalen hoeveel watt een stofzuiger mag hebben... snel een nexit aub...

king of my own world | 03-05-17 | 11:40

Ik hoop dat de EU degradeert...

Yellow Shark | 03-05-17 | 11:40

Een greep uit de media gisteren. Landelijke media en Opsporing verzocht: woningoverval waarbij daders vriendin bewoners met benzine dreigen te overgieten en in brand dreigen te steken. "Dader 1 is zo’n 1.90 meter lang, is getint en mogelijk Arabisch en heeft een spitse neus."
Dader 2 is donkergetint en mogelijk Antilliaans.
Omroep West en opsporingsprogramma Team West: 1) Bij een woningoverval aan de Koningstraat in Zoetermeer wordt een vader samen met zijn zoontjes van 8 en 10 jaar het slachtoffer. "Het gaat om twee getinte jongens van 16 tot 18 jaar met zwart krullend haar."
2) Door zijn middelvinger op te steken naar de camera, laat een verdachte zien dat het hem blijkbaar niets uitmaakt dat hij wordt gefilmd. De jongen steelt samen met twee anderen vijftig laptops bij het Johan de Witt college aan de Hooftskade in Den Haag. "Signalementen verdachten. De eerste man is licht getint en 1.65 à 1.70 meter lang. (...) De tweede verdachte is licht getint en heeft een stevig postuur. (...) De derde man is 1.70 à 1.80 meter lang, draagt een donkere jas met capuchon."
Brussel: meer, meer, meer!!!

duh! | 03-05-17 | 11:37

Van Oef heeft niks tegen Scandinaviers, Duitsers, Zwitsers, Italianen of Spanjaarden. Maar wel tegen stinkende kansloze opgedrongen moslims waar geen zaken mee te doen zijn maar die je alleen maar moet onderhouden omdat een bepaald deel van de westerse bevolking krankjorum is en deze lieden verkeerd inschat.

van Oeffelen | 03-05-17 | 11:36

"alternatieve maatregelen... zoals politiecontroles langs belangrijke transportroutes of patrouilles in internationale treinen"

Dat is precies wat grenscontrole *is*. Achterlijke EU.

a9b2b1 | 03-05-17 | 11:36

De grenzen moeten open voor de nieuwe golf die hij met soros heeft afgesproken .. jemen mag nog leeg ,afrika's besten hebben maanden gelopen en willen nu over....
De zomer is de beste voedingstijd voor de jonge witte haaien in de kraamkamer van de middelandse zee.
Overigens wel leuk dat die de smaak van mensenvlees straks aan de stranden ook weer proeven, goed voor toerisme;-)
europa zal en moet zijn identiteit verliezen ( globalisatie)
en een nler loopt voorop bij het verraad aan het grote geld.

medelmo | 03-05-17 | 11:36

Dat kun je gewoon noemen: "mislukt".

wieowie123 | 03-05-17 | 11:35

Een land moet aan Timmermans en Juncker toestemming vragen om de eigen soevereine grenzen te bewaken?

Timmermans kent zijn eigen grenzen niet eens gezien zijn obesitas en Juncker gezien zijn dranklust ook al niet. En die dikzak en dronkelap moeten wij om toestemming vragen, om onze dochters en zonen te beschermen tegen vijandelijke troepen?

Doldwaze boel weer.

tipo | 03-05-17 | 11:34

EU - delete your account.

van stampij | 03-05-17 | 11:33

litebyte | 03-05-17 | 11:23 morgen.. als er genoeg in brussel staan ipv te typen.
Pek en veren zullen volksverradende politici leren.
of dacht U dat het stopt zonder geweld?

medelmo | 03-05-17 | 11:32

atheïstisch stemvee | 03-05-17 | 11:26

Ik op een Hongaar.

MikeLekkerBelangrijk | 03-05-17 | 11:27

*een verassende

MikeLekkerBelangrijk | 03-05-17 | 11:26

Wanneer zijn er weer democratische verkiezingen in de EU?
Ik wil graag op een Pool stemmen.

atheïstisch stemvee | 03-05-17 | 11:26

Darth Timmerfrans en Lord Soros. "We are the senate." Echt belachelijk. George Lucas retoriek blijkt verassende een metafoor voor de werkelijkheid te zijn.

MikeLekkerBelangrijk | 03-05-17 | 11:25

Wanneer zal de dag komen dat deze EUfascist met honderden anderen voor een tribunaal verschijnt.

litebyte | 03-05-17 | 11:23

Komt allemaal goed als Pechtold en die snotneus wat te zeggen krijgen.

Uw verz advs | 03-05-17 | 11:23

Timmerfrans rot op met je gezwam. Ga joggen of zo.

KamperUi | 03-05-17 | 11:21

Zullen we er eerst eens voor zorgen dat de EU lidstaten inderdaad eens gaan samenwerken en de problemen van nu aan te pakken in plaats van de deur openzetten naar nog meer onopgeloste problemen. Dit alles zal maar 1 ding in beweging zetten, fail EU !! Wat is er tegen om zich aan te sluiten bij de UK ? De EU nu is een fail en zolang men niet luistert naar de bewoners van de EU zal het resultaat fail blijven ! Ongeacht wat brussel denkt te doen, franse revolutie laat zien wat er gebeurd als die ontevredenheid loskomt....

petertje63 | 03-05-17 | 11:20

koosnaam | 03-05-17 | 11:18
*Deuren vervangen voor poort doet.

koosnaam | 03-05-17 | 11:20

Er wordt dus gewoon een politiestaat opgebouwd om maar niet te hoeven erkennen dat er een islam- en migrantenprobleem bestaat. In en intriest!

Bytemaster | 03-05-17 | 11:19

De Magna Carta was in 1215 eigenlijk niet meer dan een vodje perkament.
De EU is het duurste blad leeg papier uit de wereldgeschiedenis.

Notenkraker | 03-05-17 | 11:18

Mocht Frans zijn woning in Heerlen nog niet verkocht hebben zou het passend zijn de deuren van zijn metalen hek te openen en wat kamers beschikbaar te stellen voor gelukzoekers.

koosnaam | 03-05-17 | 11:18

EU-megalomaniak probeert Frederik Hendrik van Oranje te overtreffen en
legendarisch te worden onder de naam "De Statendwinger".

"natural causes Billy, natural causes"

hallevvezool | 03-05-17 | 11:18

Alsof onze overheid ons zou opdragen om snachts de voordeur niet op slot te doen. Alleen dit al durven vragen is volstrekt krankzinnig.

Mesmer | 03-05-17 | 11:18

Ook vraagt de Europese Commissie de lidstaten om hun asielaanvragen sneller te verwerken en vluchtelingen sneller te huisvesten, zodat de doorstroom versoepeld en vluchtelingen beter kunnen worden opgevangen.

En terugsturen, mag dat ook nog? Of zullen we de 1f-ers gewoon lekker hier laten en een leven laten opbouwen zodat ze vervolgens weer kunnen gaan janken? Deze mensen leven echt enkel in hun eigen achtertuin.

keizeradmiraal4 | 03-05-17 | 11:17

-weggejorist-

Paulus_De_Bosbouter | 03-05-17 | 11:17

De EU denkt alleen maar aan geld.
De grenscontroles kosten geld en vertragen de economie, zo redeneren zij.
Ze kunnen zich totaal niet verplaatsen in de belevingswereld van de Europese burger.
Toen ik laatst terugkwam van een bus-vakantie moesten we een flinke tijd wachten vanwege een uitgebreide paspoortcontrole aan de grens. Dat was niet irritant maar gaf me een heerlijk gevoel van veiligheid.

keestelpro | 03-05-17 | 11:15

"Jullie zijn welkom, welkom in mijn land" tralala....

Mark_D_NL | 03-05-17 | 11:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl