Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Video. Trump krijgt moeilijke vragen en loopt weg

Kijk. The Donald begint al op een echte politicus te lijken. De Amerikaanse vastgoedhandelaar president moest een paar executive orders tekenen om America great again te maken etcetera, maar toen kwamen er wat lastige vragen van de pers over het onderzoek naar de Ruslandconnecties van zijn voormalige nationale veiligheidsadviseur, Michael Flynn. [Context: Flynn trad na 24 dagen al af omdat hij gelogen had over contacten met de Russen. Kennelijk heeft Flynn nu in het onderzoek tegen zijn handelen om onschendbaarheid gevraagd in ruil voor zijn getuigenissen, en Trump steunt dat verzoek. Wat op zichzelf weer in tegenspraak is met wat Trump tijdens zijn eigen campagne riep, maar hee - wie kan nog bijhouden wat die man allemaal liegt en verzint.] Enfin. Toen er dus vragen kwamen van iemand die klinkt als Mr. Mackey (mmkay), besloot de Golfer in Chief maar gewoon om de kamer te verlaten. Zonder de twee orders te ondertekenen. Veep Mike Pence probeert 'm nog aan zijn pentaak te herinneren, maar het is al te laat. Duimpje omhoog naar niemand in het bijzonder. En weg was Donald the Lame Duck. America First? Lol.

Reaguursels

Inloggen

Zo was het niet Van Rossem, Trump was al klaar, en als er nou zo'n journalastig figuur blijft kwekken, dan hoef je daar niet op te reageren.

Doe mij maar twee ! | 02-04-17 | 17:41

Ongeacht welke bedenkingen je (en ik) bij Trump hebt, moet het wel duidelijk zijn dat de media inderdaad een hetze tegen de man aan het voeren is.
|
Obama kon geen kwaad doen:
-Kreeg al een Nobelprijs voor de Vrede voor hij ook maar iets gedaan had. Geen kritisch geluid te horen.
-Jubelstemming dat "een neger" (nee dus, een bleke half blanke) had gewonnen. Alsof dat een kwalificatie is.
-Deed in feite hetzelfde als Bush, met een schepje extra hypocrisie: honderden zo niet duizenden onschuldige doden veroorzaken met interventies in het Midden-Oosten en dronen van "terroristen" zonder vorm van proces noch formele oorlogsverklaring. Vervolgens schijnheilig grienen over doden door binnenlands wapengeweld. De NSA en CIA gewoon hun gang laten gaan met hun DDR Stasi-praktijken. Maar nee, dat was "nodig" tegen terreur. De 100% zekerheid continu bespioneerd te worden door voyeurs in uniform tegen de kans van 1 op een miljoen dat je door terreur omkomt. En zelfs die terreur voorkwamen ze niet. Maar Obama bleef fantastisch, want zogenaamd niet "rechts".
-De overheid en het begrotingstekort alleen maar groter maken. Oogjes dicht voor het faillissement, de torenhoge belastingen of inflatie die hieruit logisch zal moeten volgen. Vooral kritiek op Republikeinen omdat ze het symbolische schuldenplafond niet wilden verhogen voor een Democratische tegenstander.
-Obamacare als one-size-fits-all opleggen aan heel Amerika. Als de EU dat zou doen was het continent te klein. Maar nee, fantastisch want al die onverzekerde Amerikanen hè? Het droombeeld dat alleen de VS daklozen en mensen zonder voldoende zorg kent. Ook nog eens op zo'n klungelige wijze invoeren dat de kosten de pan uitrijzen en alle "non profit" co-op verzekeraars de één na de ander failliet gingen. Dat wordt dan goedgepraat met dat hij compromissen had moeten sluiten met het Congres. Dat deed Trump tenminste niet: ofwel ze accepteerden zijn (in mijn ogen eveneens niet goede) Trumpcare alternatief of hij trok het in. In plaats van hem te prijzen om standvastigheid en principes was dat weer het excuus om te roepen dat Trump wederom onbekwaam was.
-Eindeloos regeren per decreet. Wat Trump nu verweten wordt is dat hij per decreet die decreten weer intrekt. Dat is nota bene zijn taak als hij zijn kiezers serieus neemt die tégen die politiek van Obama gestemd hebben.
|
Het is gewoon duidelijk dat de media voornamelijk links of politiek correct zijn. En vooral voor meer overheidsinterventie op ieder gebied. Bij Obama werd altijd vergoeilijkt, die nare Republikeinen zaten hem dwars, hij had een half kleurtje, dus racisme, zielig en hij lulde links, dus "goed". Nu Trump heeft gewonnen zijn de media gewoon 24/7 bezig om ieder dingetje dat hij doet onder een vergrootglas te leggen en af te branden als het ook maar enigszins kan. Ik bedoel: wat voor zinnig mens vindt het wereldnieuws dat een president wegloopt bij een persconferentie omdat hem insinuerende, vijandige vragen worden gesteld? Is dat even erg als wat Maduro, Erdogan, Duterte, Mugabe en andere al dan niet "democratisch" gekozen dictators dagelijks doen? Hoeveel aandacht krijgen hun wandaden in verhouding met iedere verspreking of domme (uit z'n verband gerukte) opmerking of eigenaardigheid van Trump?
|
Als je kritiek op Trump wilt hebben, heb dat dan minstens op wezenlijke dingen. Zoals dat hij Obamacare niet gewoon afschaft zoals hij zou doen. Of dat hij de drugspolitiek vanuit federaal niveau wil verstrengen, terwijl zijn kiezers toch juist minder (federale) overheid wilden. Het feit dat hij dingen doet waar je het als links persoon niet mee eens bent is geen argument: daar is hij voor gekozen. Niet om jouw agenda uit te voeren, maar die van je politieke tegenpool. Je gaat ook niet zeiken dat de kat die je gezin heeft gekozen miauwt i.p.v. blaft, omdat je zelf liever een hond had willen hebben.

Wol | 02-04-17 | 12:55

Denkt u dat onze koning zou blijven staan als ie lastige vragen krijgt?

Nee hoor!

joppo0 | 02-04-17 | 11:30

Hij loopt weg al vóór er vragen worden gesteld omdat er geen Q&A was. Die journo's wisten dat ook wel. Sneu artikel.

ArielSchmariel | 02-04-17 | 10:15

afdwingen van NAVO budget is niet gelukt,Duitsland weigert 2% uit te geven voor NAVO en koopt zeker geen Amerikaanse wapentuig,

Rechters in VS wijzen steeds op Trump,s falen,vermeende misbruik van Noord-Europa/Euro is lachwekkend,

zie geen lange ambtsperiode voor deze charlatan in de VS

alanya666 | 02-04-17 | 06:41

Tja, POTUS reageert anders op vele journo's dan en Obama.

Die lijmde iedereen met mooie verhalen maar blonk ook niet echt uit in CHANGE, al was dat mede door geen macht in het huis van afgevaardigde of de senaat, whatever.

POTUS is het gewoon beu dat een aantal journalisten alleen maar vragen stellen om hem in verlegenheid te brengen en die meedoen aan het links democratisch nationaal Trump is BAD gedoe.
Hij laat ze links liggen.

Ziet er onhandig uit maar anderzijds wanneer je bijvoorbeeld CNN kijkt is groot deel zendtijd besteed aan TRUMP bashing.

Moneytron | 02-04-17 | 03:11

In de gefeminiseerde samenleving is het tentoonstellen van ruggengraat een eng concept. Zeker in Nederland waar het diploma voor conflictvermijding en meelopen nog eerder wordt verkregen dan het strikdiploma.

Randfigurandt | 02-04-17 | 01:05

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:05
Ik voel me dan net Kaas de Vies, kun je je voorstellen

Draak uit Brabant | 02-04-17 | 00:37

Pers stelt vragen in de trant van "Bent U bereid op te houden uw vrouw te slaan". Dit soort vragen kan je onmogelijk een goed antwoordt op geven. Probeer het maar.

Olieboer | 01-04-17 | 23:20

Jammer dat het filmpje niet bij het begin begint. De pers is uitgenodigd om het tekenen van deze papieren bij te wonen. Nog voor Trump een pen kan oprapen en de map kan openslaan begint de pers weer te insinueren dat er iets mis is. De juiste handelswijze dus. De heren bedanken voor hun komst en vertrekken zonder te tekenen, en opdracht geven de paperassen even achter hem aan te brengen. Dat is wat hier gebeurd. Respect voor zijn kalme en daadkrachtige optreden!

Olieboer | 01-04-17 | 23:17

@VerenigingVanDieven | 01-04-17 | 15:37
"Je bedoelt het afdwingen van het NAVO-budget?"

Wat dacht je van de orders die hij ging tekenen.
Trump is boos dat Noord Europa misbruik maakt van de goedkope euro en heeft daarom een order getekend dat producten uit landen die oneerlijk handel drijven, zoals Noord Europa, extra geld moeten gaan betalen waardoor Amerikaanse bedrijven een voordeel hebben op Europese.
Het afdwingen van het NAVO-budget heeft te maken met de verkoop van de JSF. Tijdens de bezuinigingsrondes zijn er orders geschrapt en dit wil Trump terug draaien.

Nathan R Jessup | 01-04-17 | 22:11

Duidelijk dat Geenstijl ook niet verder dan CNN kijkt en lekker meedoet. Alleen nog kinderachtiger door ook geen klap van de VS te begrijpen.

Lompe Loel | 01-04-17 | 21:49

Hup Slet! *zwaait met vlaggetje* Ik endorse DKS in de thread. Tis toch een hele klus om de medereaguurdertjes op te voeden inzake Trump.

Worst_kaas_scenario | 01-04-17 | 21:25

Als ik een zak geld op de redactie van de Guardian zou laten zien, schreef ze een jaar lang dat ik knap ben en zwaar geschapen.

LibertasSimplex | 01-04-17 | 21:18

Binnenkort komt het fakenews2.0-verhaal in begrijpelijke stukjes demense hun huiskamers binnen. Het verhaal van de Super Artificial Intelligence Voting Fucker Machine, van Cambridge Analytics.
Je weetwelnog. Toen Trump de verkiezingen won, riepen de boze powers that be, Merkel, Juncker, Hillary's Henchmen, dat demense alleen maar Trump hadden kunnen stemmen, en Brexit enalles wat slecht is, door.... tromgeroffel..... FAKE NEWS!
Nou dat gelooft natuurlijk niemand, dus heeft men nu de Guardian in een 'onderzoek' laten 'bewijzen' dat als je op Facebook zit te doen of je een geweldig leven hebt, dat je dan automatisch tot de keuzes wordt bewogen die de Russen en de verkeerde populisten willen dat je maakt.
Nou daar geloof ik natuurlijk ook geen zak van. De Guardian. Hahahahaha. Guardian.

LibertasSimplex | 01-04-17 | 21:14

Waar komt het onderzoek naar Russische banden vandaan? Wat is de titel? Die luidt Russische inmenging in Amerikaanse verkiezingen, waardoor Trump nu president is.
Een hoax.
En waar gaat het nu over? Dat iedereen die weleens een Rus heeft gesproken, een vies vuil poetinvriendje is, en tevens een soort spion.

Dit gaat nergens over, en die Flynn is bijvangst.

LibertasSimplex | 01-04-17 | 20:58

En ja, dit gaat nog steeds over het verlies van Healthy Hillary. Dat had helemaal niet gemogen, van de boeven daar.

LibertasSimplex | 01-04-17 | 20:52

Heeft enige domme klootzak hier, de zetelloze schrijver van dit stukje Washington Post incluis, weleens gehoord van McCarthy? Ja vast wel. Dat ging ook van bent u weleens gebeld door een Rus? De tiefus hey. Als je niet de heksenjacht herkent, dan wil je het gewoon niet zien.

LibertasSimplex | 01-04-17 | 20:51

Uitstekend optreden van de standvastige Trump. Je moet er maar de ballen voor hebben, blijven staan tegen die jinekshow van media, die allemaal voor de Russen werken.

LibertasSimplex | 01-04-17 | 20:46

Hij was gewoon vergeten om te ondertekenen. Kan gebeuren.

Hoen | 01-04-17 | 20:19

De vraag kwam pas nadat hij al weggelopen was, dus wat een onzin weer deze video.

Kattenbakkorrels | 01-04-17 | 19:53

EverythingBagel | 01-04-17 | 17:01
Ja Trumps' onbeschoft idiote domheid ligt aan de MSM... LOL
litebyte | 01-04-17 | 17:04

Lijkt me nu wel duidelijk dat de MSM er alles aan doet om Trump in een kwaad daglicht te zetten.

EverythingBagel | 01-04-17 | 19:23

Mallepietje1001 | 01-04-17 | 17:52
Ja helemaal met u eens, het is toch te gek voor woorden dat rechters iets toetsen aan de hand van een wet.
Ze zouden dat bij wet moeten verbieden... ho wacht
Manmanman

botbot | 01-04-17 | 18:06

@atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:28
.
Klimaat is niet alleen opwarming van de aarde maar ook schone lucht, iets waar wij als mensheid dus rechtstreeks baat bij hebben. Daar is sowieso minder discussie over dan over opwarming van de aarde en dat levert ons per definitie geld op ( minder ziektekosten ). Dus laten we daar alsjeblieft op inzetten, dan merken we wel in hoeverre het klimaat stabiliseert...

Graaisnaaiert | 01-04-17 | 17:54

@botbot,

En waarom krijgt hij die moslim stop niet voor elkaar? Omdat hij net als wij hier wordt gedwarsboomd door "islam knuffelende" kutd rechters.

Was je natuurlijk even selectief vergeten hé.

Mallepietje1001 | 01-04-17 | 17:52

Verkeerde kop bij het artikel maar wel degelijk een vreemde situatie aangezien hij de media heeft laten optrommelen vanwege het ondertekenen van de decreten en het vervolgens vergeet of er geen zin meer in heeft..

seulcontretous | 01-04-17 | 17:46

@Wachtmaar! | 01-04-17 | 16:42
= De Koreaanse Slet is een trol en op trollen moet je nooit reageren; die moet je negeren! =
• Nee maar, ben jij de nieuwe waarschuw anti.Koreaanse.Slet.trol?
Stokje overgenomen van: litebyte?
.
= Niet reageren op trollen als dKS =
= litebyte | 16-03-17 | 12:22 =
.
Hier mag je je mening plempen.
Het schelden laten we over aan sommige TK leden, straks.
En loopt Rutte straks, bij moeilijke vragen ook weg?
Duimpje omhoog naar niemand in het bijzonder. En weg was Rutte?

h65485665 | 01-04-17 | 17:42

litebyte | 01-04-17 | 17:15
Ik ben bekend met deze leaks. Voor de geintereseerde, er is een verschil tussen inmenging van Rusland en samenwerking tussen Rusland en de Trump campagne. Van het laatste is tot op de dag van vandaag 0 bewijs, van dat tweede was mogelijk bewijs maar dat is onder andere door de vault7 leaks, en dit Marble verhaal in het bijzonder, op losse schroeven komen te staan. Wat een klucht deze hele heksenjacht. Blijken de jongens en meisjes van Geenstijl toch niet de dissidenten die ze pretenderen te zijn.
-
De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:05.
Oh? www.youtube.com/watch?v=0UpiNiaak18

a1a2a3 | 01-04-17 | 17:41

Obama wordt vooral gehaat omdat het een neger is.
De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:05.
Speak for yourself, wil you.

kaasfondue | 01-04-17 | 17:29

Aristotalloss | 01-04-17 | 12:30
Ho Ho, van mij geen waardeoordeel over de man. Ik zeg alleen dat de democraten met twee vingers in de neus hadden gewonnen als ze niet voor de corrupte heks waren gegaan.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 17:23

We kunnen lang en kort discussiëren over ideologie.

Maar als je nu nog niet doorhebt dat Trump een ranzige vastgoedhandelaar is met nul komma nul oplossingen of ideeën ben je een geretareerd Pantoffeldier.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 17:15

@Inferi0r | 01-04-17 | 16:17

Als je een trump aanhanger bent, ben je dom, kortzichtig en heb je het relativeringsvermogen van een pinda.

Als je geen trump aanhanger bent, ben je links, trap je in de MSM en wilde je dat Hillary president werd.

Dat is op Geen Stijl ook helemaal geen probleem, sterker nog voor dit soort niveau 'discussies' is het er juist.

litebyte | 01-04-17 | 17:12

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 17:11

Flyn is niet afgetreden omdat hij met 'de Russen' heeft gesproken. Flyn heeft in zijn functie een reeks telefoontjes gepleegd met een hele lijst aan landen. Hier heeft hij vervolgens de VP niet volledig over ingelicht. Dit is aan het licht gekomen doordat in het bijzonder het gesprek met zijn Russische counterpart naar een krant is gelekt.
-
Met betrekking tot betrokkenheid van Trump of zijn campagne staff met 'de Russen' is ondanks alle media aandacht nog altijd geen enkel bewijs gevonden.
-
Geenstijl = fakenews.

a1a2a3 | 01-04-17 | 17:08

EverythingBagel | 01-04-17 | 17:01

Ja Trumps' onbeschoft idiote domheid ligt aan de MSM... LOL

litebyte | 01-04-17 | 17:04

Jammer dat van Rossem in deze MSM trap valt.

EverythingBagel | 01-04-17 | 17:01

@Fuck-a-duck | 01-04-17 | 15:48
Het is wel een redelijk krom land hoor..
De Trump-regering lijkt mensen die verslaafd zijn aan bijvoorbeeld pijnstillers weer te willen criminaliseren, zoals in de jaren '80 onder Reagan (en over te dragen aan private gevangenissen - en die in aantal uit te breiden - terwijl Obama juist bezig was ze terug te brengen):
"This War on Drugs movement, punctuated by the Anti-Drug Abuse Act of 1986 signed by President Reagan, also brought with it the enactment of mandatory minimum sentences for drug offenses, which further criminalized drug use, even low-level drug offenses. Furthermore, mandates under this act were racially fueled, creating and perpetuating racial and economic disparities in incarceration rates related to drug use and addiction. These disparities continue today.
Attorney General Sessions' statement aligns with his stated commitment to increase the number of private prisons, as in February 2017, he revoked the directive by President Obama to reduce the number of for-profit prisons. President Obama also was working on reducing prison time for nonviolent drug offenses, moving toward a model of treating addiction more holistically, rather than criminally. Between Sessions' statements about our country being too tolerant of drugs and his plans to expand private prisons, we appear to be heading back toward criminalizing addiction, rather than treating it."
medicalxpress.com/news/2017-03-opinio...

Terwijl dus een jaar (minimale straf) in zo'n gevangenis duurder schijnt te zijn dan een jaar lesgeld voor Harvard (en die private gevangenissen zijn dan ook enorm lucratief - en die zullen ongetwijfeld de campagne van Trump gesteund hebben, zeker omdat Obama dus die industrie aan het beteugelen was.. ).
"Vermont took steps including decriminalizing opioid abuse, so that the cost of incarcerating an addict for a year — more expensive, he noted, than a year’s tuition at Harvard — could be applied to treatment. The state also tightened its standards for prescribing painkillers." news.harvard.edu/gazette/story/2017/03...
En dat terwijl door andere maatregelen hoger onderwijs voor steeds meer mensen onbereikbaar wordt.. - en daar misschien ook wel een deel van het probleem zit - (en dat onderwijs wordt dus ook steeds meer naar private instellingen geschoven en waarvoor bijna alle reguleringen die Obama heeft ingesteld afgelopen week door Trump per decreet zijn ingetrokken - voor een bouwer kan de man goed slopen.. en volgens mij heeft ie ook nog niet veel goede wetgeving weten te bouwen ook.. ). Ergens een krankzinnige regering.. (en de vraag is wie ze tegen gaat houden.. al lijkt het erop dat best wat congresleden een streep door het budgetvoorstel willen halen, wat een reflectie is van deze plannen.. maar ja, de private sector die hierin de winnaar is heeft ook weer lobyisten en dan gaat geld dus soms boven verstand.. wat dus in de eerste plaats ook een factor is in hoe dingen flink verkeerd zijn gelopen daar.. ).

nickolaas | 01-04-17 | 16:44

-weggejorist-

Rest In Privacy | 01-04-17 | 16:42

Het blijft een raar figuur, maar nog altijd voor mij een betere keus dan Clinton. Tot hij wellicht echt een oorlog of verdere oorlogshitserij met Rusland of andere landen veroorzaakt, of de regel- en belastingdruk van de federale overheid ook vergroot i.p.v. verkleint. Dan zijn de voornaamste redenen hem te prefereren boven dat andere ambitieuze, overheidsvererende mens zo'n beetje weg.
|
Zijn falen om Obamacare af te schaffen was al een blamage. Afschaffen is afschaffen en niet een alternatief van je eigen makelij invoeren Trumpsmurf... Wij hebben in de EU ook geen federaal zorgsysteem. De UK heeft haar "gratis" (via belasting betaalde) NHS, de Fransen hun "beste systeem ter wereld", Duitsland haar Krankenkasse en dergelijke, Nederland iets wat op Obamacare lijkt maar niet ontworpen door een debiel die geen enkele rem op de kosten zet en vooral farmaceuten en zorgindustrie wil laten binnenlopen met monopolies zoals patenten. En die systemen in Europa werken gewoon, allemaal naast elkaar.
|
Het enige wat hij had hoeven doen als hij per se bestaande Obamacare-verzekerden had willen beschermen is verzekeraars verbieden om mensen te weigeren of hogere premies te rekenen voor zaken waar iemand echt geen invloed (meer) op heeft. Zoals een bestaande aandoening, slechte genen, enzovoorts. En de Staten verplichten om onverzekerden minimaal een lening te verstrekken voor kosteneffectieve zorg die ze niet uit eigen middelen kunnen betalen. Dan verzinnen staten zelf wel wat hun het beste systeem lijkt. En burgers kijken dan of ze het zinvol vinden zich te verzekeren en zijn niet overgeleverd aan verzekeraars als een gegarandeerde bron van inkomsten die je elke premie kunt voorschrijven.
|
En verder liever een "lame duck" president dan eentje die zeer effectief de macht en belastingdruk van Washington DC nog verder vergroot en nog wat oorlogjes en droontjes ontketent en de geheime diensten hun gang laat gaan met het bespioneren van elke burger. Al is hij wat dat laatste betreft vooralsnog één pot nat met z'n voorganger Obama, lijkt het. Ontmoet de nieuwe lijer, zelfde als de ouwe lijer...

Wol | 01-04-17 | 16:32

Wat een stel Trump papegaaien hier zeg. Vreselijk kritiekloos, ben ik niet gewend van de reaguurders. Alleen omdat de media hem probeert kapot te maken, maakt hem nog niet competent of zijn hele random ploeg.

Inferi0r | 01-04-17 | 16:17

&PaulanerMünchen; Bravo,precies.De meeste mensen hebben braaf in loondienst gewerkt en nog nooit zelfstandig iets voor elkaar gekregen.. Paycheck ontvangers zijn meestal diegene die het hardste over van alles en nog wat klagen..

FrieslandDashond | 01-04-17 | 16:10

@Ramsesz | 01-04-17 | 15:23
Waarschijnlijk ging je woordgrapje iets te ver, maar je hebt een punt. Iedere inhoudelijke discussie over dit onderwerp wordt overschaduwd door emotioneel geschreeuw van beide kanten.

bambi1970 | 01-04-17 | 16:04

Glorix | 01-04-17 | 15:45
Vragen niet beantwoorden of weglopen voor vragen is een aanmerkelijk verschil.

botbot | 01-04-17 | 15:48


De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:37
Een leven leiden geregeld door de barmhartige overheid ala Nederland? zoals jij wilt. Geluk ermee. Ik dop mijn eigen boontjes wel.

En ga even uitzoeken wat de verantwoordelijkheid is van de federale overheid en de overheid in individuele staten. Het klinkt heel mooi en dramatisch dat jij Trump ervan beschuldigd dat een ouwe rakker geen eten heeft omdat meals on wheels niet echt lekker gaat, maar dat was een beslissing van die staat.

Fuck-a-duck | 01-04-17 | 15:48

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:35
Kom op Slet, ik schat je hoger in.
Heel in het kort zou in dat geval het probleem zijn: u heeft kanker, u bent onverzekerd en we hebben geen(?) oncoloog die u kan behandelen.

Vanuit hier ga je doelen gaan stellen en vervolgens actie ondernemen. Als je het helemaal af wil maken, ook nog een evaluatie achteraf.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 15:47

Wat een stemmingmakerij van Geen Stijl. Is de de anti-Trump modus nu volledig aan ?
Als je het filmpje bekijkt zie je dat Trump helemaal niet weg loopt door "moeilijke vragen". Hij geeft de journalist simpelweg geen aandacht en dat is heel iets anders. De redactie moet het door haar geplaatste filmpje nog maar eens bestuderen, of gewoon overstappen naar de redactie van de NRC. Opgeruimd staat netjes !

Glorix | 01-04-17 | 15:45

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:35
Welnee, ik ben juist dolblij ze gaan het benoemen.

botbot | 01-04-17 | 15:40


Fuck-a-duck | 01-04-17 | 15:35

Ik ben geen socialist maar ik heb wel een hart. Er is een verschil tussen mensen hun eigen leven laten leiden en ze naaien.!

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:37

Nathan R Jessup | 01-04-17 | 15:32
Ze zijn hier juist heel erg sociaal, ik een kudt leven mooi dan u ook een kudt leven.

botbot | 01-04-17 | 15:37

@Nathan R Jessup | 01-04-17 | 15:32
Je bedoelt het afdwingen van het NAVO-budget?

VerenigingVanDieven | 01-04-17 | 15:37

Een goed politicus beheerst de kunst ook lastige vragen van lastige journalisten van lastige media te pareren. Trump zal er nog veel meer krijgen maar deze man is duidelijk incapabel en graaft zich alleen maar dieper in. Hij gedraagt zich als een jammerende kleuter bij een beetje tegengas. Als je dat emotioneel en intellectueel niet aankunt ben je ongeschikt als politicus, laat staan als POTUS. Helaas voor de Republikeinen is de man die hun partij gijzelt van porselein ipv kevlar.

Woekerpaulus | 01-04-17 | 15:36


De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:14
Doe even normaal. Als je voor me zou staan in persoon, mag je me idioot noemen. Maar iets zegt me dat je dat niet zal doen.
Leg mij nou eens uit waarom jij als zogenaamd vvder het beleid van Trump om de overheid kleiner en efficienter te maken zo slecht is? Dat begrijp ik gewoon niet. Leg me dat nou eens uit want dat gaat niet samen. Of dat je gewoon een socialistische trol bent, wat dus zo is.
Hier in America zijn de normale mensen het gezeik van de media gewoon zat. Die willen er de schouders onder zetten. Die houden niet van de mentaliteit dat de overheid wel alles even gaat oplossen. Dat is typisch iets Nederlands.

Fuck-a-duck | 01-04-17 | 15:35

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:47
Benoemen is dat tegenwoordig het toverwoord.
Benoemen komt er op neer dat we er geen ballepiet aan doen.
Stel ik kom in het ziekenhuis en de specialist zegt u heeft twee nieuwe knieën nodig maar omdat u zelfstandige bent en geen uitkering krijgt gaan we eisen van de overheid dat zij u een uitkering gaan geven tot die tijd tot u weer werken kan, wij gaan het bij de overheid benoemen.
Tot die tijd opereren wij u niet eerst geld op tafel voor u.
En ik ga dolblij het ziekenhuis uit omdat ze het gaan benoemen.
botbot | 01-04-17 | 15:21

Eerder u heeft kanker maar geen verzekering. We hadden een oncoloog maar die kwam uit Pakistan dus helaas. Prettig lijden verder.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:35

@botbot | 01-04-17 | 15:21
In jouw curieuze voorbeeld zou je eerst willen onderzoeken wat het probleem is (u heeft slechte knieën). Zodra dat vaststaat benoem je het (u heeft nieuwe knieën nodig).

Dat lijkt me een prima vertrekpunt. Beter dan dat ze eerst at random gaan opereren en kijken of ze ergens iets kunnen vinden. Wel is het fijn dat mensen geen vervolgtraject gaan beloven die ze niet kunnen waarmaken, of dat traject simpeler voorstellen dan dat het is. Iets wat politici nog wel eens doen.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 15:34

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:56
"Laten we hopen op vrijheid en democratie en vooral dat Amerika geen Turkije of Rusland wordt."

Weinig kans nu Trump de meerderheid in het Congres aan het verliezen is door zijn ruzie met Freedom Caucus. En ik zie Trump geen staatsgreep plegen, te weinig steun van de militairen.
Trump mag dan leider zijn van een belangrijke bondgenoot, hij is een vijand van de Nederlandse burger omdat hij geld van de Nederlanders af wil pakken om aan de Amerikanen te geven. Daarom begrijp ik de mensen in Nederland niet die willen dat Trump succes heeft. Na een groep Nederlanders die welkom in mijn land stonden te zingen hebben we nu een groep mensen die het geld van de hardwerkende Nederlander aan Trump willen geven.
Burgers, ik zal ze nooit begrijpen.

Nathan R Jessup | 01-04-17 | 15:32

-weggejorist-

Ramsesz | 01-04-17 | 15:23

@mallekater | 01-04-17 | 12:47
Gelukt of mislukt als mens hangt volgens jou af van wat je van Trump vindt? Arme meid.

VerenigingVanDieven | 01-04-17 | 15:22

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:47
Benoemen is dat tegenwoordig het toverwoord.
Benoemen komt er op neer dat we er geen ballepiet aan doen.
Stel ik kom in het ziekenhuis en de specialist zegt u heeft twee nieuwe knieën nodig maar omdat u zelfstandige bent en geen uitkering krijgt gaan we eisen van de overheid dat zij u een uitkering gaan geven tot die tijd tot u weer werken kan, wij gaan het bij de overheid benoemen.
Tot die tijd opereren wij u niet eerst geld op tafel voor u.
En ik ga dolblij het ziekenhuis uit omdat ze het gaan benoemen.

botbot | 01-04-17 | 15:21

Dat ging ook snel, eerst voor Trump nu tegen Trump.
Linkse overname dingetje van die linkse Belgen?
Raider Twix | 01-04-17 | 15:15

Nee. Let eens op aluhoedje

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:18

bambi1970 | 01-04-17 | 15:13

Yep. Zoals u misschien weet ben ik van joodse komaf en zit mijn familie letterlijk overal. Het raakt me dus diep. Maar aangezien dit over onze (Nederlanders) grootste bondgenoot gaat nog dieper. Dit is walgelijk om te zien.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:17

-weggejorist-

Raider Twix | 01-04-17 | 15:15

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:22
De federale overheid heeft geen zeggenschap over hoe een staat geld uitgeeft aan liefdadigheidsprojekten. Feit. Waarom Trump beschuldigen dat er een oude burger niets te eten heeft omdat de staat dit niet belangrijk genoeg vind en er geen geld meer aan geeft? Waarom zeikt zon hoernalist daar 5 minuten over door terwijl Spicer zegt dat dat een zaak van de betreffende staat is? En jij als zogenaamd vvder, wat is er zo verschrikkelijk aan fiscal responsibility en de overheid kleiner maken, iets waar Trump nu hard mee bezig is?
Fuck-a-duck | 01-04-17 | 15:05

Jij volgt het?

Trump schaft alles af wat goed voor het volk is. Maar dat moslim-bannetje van 'm maakt alles goed. Geen eten als oude man maar gelukkig geen moslims. Idioot.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:14

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:59
"corruptie, nepotisme, sukkels, leugens, schandalig"
Het lijkt wel alsof je er echt mee zit en alsof je het je emotioneel raakt wat er allemaal gebeurt is in de VS. Heb je veel familieleden en vrienden verloren in de strijd tegen Trump?

bambi1970 | 01-04-17 | 15:13

Maar het volk is dom.
@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:56
Dat is makkelijk oordelen vanaf hier. Denk dat een werkloze staalarbeider in de VS er toch anders over denkt (nog steeds). Beetje hetzelfde als ontkennen dat er een probleem is met integratie, terwijl je zelf in een blanke enclave woont.

Zo te zien zijn de instituties in de VS nog weerbaar genoeg om overeind te blijven. Daar kan ook een boze Twitterpresident weinig aan veranderen. Gelukkig maar.
atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 15:03

Trump is een notoire oplichter. Populisme is levensgevaarlijk en vooral voor de mensen die er in trappen.

Iedereen wil gratis geld en 'alles'. De mensen die het beloven zijn leugenaars.

Dit is de ziekte van Amerika maar Trump op 35% is een indicatie dat men toch bezint.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 15:10

-weggejorist en opgerot-

dopey-d | 01-04-17 | 15:06

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:22
De federale overheid heeft geen zeggenschap over hoe een staat geld uitgeeft aan liefdadigheidsprojekten. Feit. Waarom Trump beschuldigen dat er een oude burger niets te eten heeft omdat de staat dit niet belangrijk genoeg vind en er geen geld meer aan geeft? Waarom zeikt zon hoernalist daar 5 minuten over door terwijl Spicer zegt dat dat een zaak van de betreffende staat is? En jij als zogenaamd vvder, wat is er zo verschrikkelijk aan fiscal responsibility en de overheid kleiner maken, iets waar Trump nu hard mee bezig is?

Fuck-a-duck | 01-04-17 | 15:05

-weggejorist-

komtdatschot | 01-04-17 | 15:04

Maar het volk is dom.
@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:56
Dat is makkelijk oordelen vanaf hier. Denk dat een werkloze staalarbeider in de VS er toch anders over denkt (nog steeds). Beetje hetzelfde als ontkennen dat er een probleem is met integratie, terwijl je zelf in een blanke enclave woont.

Zo te zien zijn de instituties in de VS nog weerbaar genoeg om overeind te blijven. Daar kan ook een boze Twitterpresident weinig aan veranderen. Gelukkig maar.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 15:03

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:19
Amerika is niet jouw land en ons land is niet van die republikeinen vriendjes
Ik weet niet waar die opzichtige corruptie in ziet maar de enige nieuwskanalen die daar over reporteren zijn politiek gekleurd, laat me je niet herinneren dat dit de zelfde nieuwskanalen zijn die op de verkiezingsavonden Trumps kansen onder de 1% schatte
Dus ja hoe geloofwaardig dat dat is...
En ja de meeste nieuws kanalen zijn politiek gekleurd, zelfs Geenstijl moet je met een korrel zout nemen
Als je een duidelijk beeld wilt van wat er speelt moet je zowel rechtse als linkse media volgen en de nuance die ze meegeven in hun berichtgeving zelf wegdenken
niemand specifiek | 01-04-17 | 14:50

De grootste problemen met Trump is grenzeloze corruptie. Van nepotisme - Ivanka - tot miljarden deals. Trump zit daar niet voor de mijnwerkers. Trump zit daar voor Trump. En de sukkels trappen in zijn leugens. Het is schandalig.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:59

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:47

Hillary was de minst slechte optie. Maar het volk is dom. Ironisch genoeg zullen juist 'Trump' volk het meest lijden. Maar dat snappen ze zelf nog niet. Laten we hopen op vrijheid en democratie en vooral dat Amerika geen Turkije of Rusland wordt.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:56

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:19
Amerika is niet jouw land en ons land is niet van die republikeinen vriendjes

Ik weet niet waar die opzichtige corruptie in ziet maar de enige nieuwskanalen die daar over reporteren zijn politiek gekleurd, laat me je niet herinneren dat dit de zelfde nieuwskanalen zijn die op de verkiezingsavonden Trumps kansen onder de 1% schatte

Dus ja hoe geloofwaardig dat dat is...

En ja de meeste nieuws kanalen zijn politiek gekleurd, zelfs Geenstijl moet je met een korrel zout nemen

Als je een duidelijk beeld wilt van wat er speelt moet je zowel rechtse als linkse media volgen en de nuance die ze meegeven in hun berichtgeving zelf wegdenken

niemand specifiek | 01-04-17 | 14:50

Obama wilde Guantánamo sluiten maar dat mocht niet van.... taaadaa de republikeinen. Obama was zwak inzake Libië (Frankrijk) en Syrië (Rusland) dat kan je hem weldegelijk aanrekenen. Maar zijn zwakheid niet zijn harde optreden. Hij had veel harder moeten zijn.
De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:05

Daar kan je ook bij zetten te snel terug halen van het leger uit Irak tegen het advies in van de legerleiding. Resultaat de opkomst van IS (gesteund door het oude leger van Saddam) in Irak. Blunder van hier tot Tokio nu nog voelbaar (vluchtelingen, land helemaal in puin).

vinzDH | 01-04-17 | 14:49

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:41
Dat het Amerikaanse volk uiteindelijk opgescheept zat met de onmogelijke keuze tussen Hillary en Trump kun je mij noch het Amerikaanse volk kwalijk nemen.

Begin van het oplossen van het probleem, is het probleem benoemen. Hillary heeft zich daarin verslikt. De vervolgstappen worden inderdaad vaak niet of niet deugdelijk ingezet (met wellicht te hoge verwachtingen gewekt).

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:47

Hé Van Rossem. Houd een sop met de wolven mee te huilen.

Freddie Stobart | 01-04-17 | 14:45

@de slet.
Het zit hem waarschijnlijk in de naam. Met al dat zaad in je hoofd. Dat mensen op Trump stemde en dus nirt in jouw straatje paste maakt mensen gelijk dom? De enige die hier steeds poep speekt (text) ben jij. Werkelijk nog nooit iets zinnigs van je gelezen. En als je hetniet met feiten kan winnen, ga je mensen altijd afschilden als dom. Nu ook weer.
clitlikker | 01-04-17 | 14:43

Dat ligt aan jou. En wanneer zag je een kut? Lijkt me lang geleden meneer de clit likker.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:45


Sweetlakecity | 01-04-17 | 14:40

Nee.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:43

-weggejorist-

clitlikker | 01-04-17 | 14:43

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:25
Je haalt twee dingen door elkaar. Je hebt de persoon Trump, en je hebt bepaalde problemen die benoemd worden door die persoon. Los van de persoon, kunnen die problemen existent zijn. Zelfs Michael Moore zag dat.
Zelfde als met Wilders; heeft soms rake observaties, maar is niet mijn politicus.
atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:31

Ik denk dat we de 'fase' benoemen ruimschoots gepasseerd zijn. Wie nu nog benoemd en niet met haalbare oplossingen komt is een waardeloze populist.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:41

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:35

Dus hoofdletters zetten kracht bij ? 't getuigt iets met religie, knettergek en los van deze wereld.

Sweetlakecity | 01-04-17 | 14:40

@litebyte | 01-04-17 | 12:55
Trump is pas een paar maanden POTUS, verwacht jij soms wonderen?
Obama was acht jaar POTUS en die heeft ook niets bereikt.
Obama kreeg wél de Nobelprijs voor de vrede.
Welke vrede?
Dus wie is hier nou een domme idioot?
Had jij liever die geestelijk instabiele en corrupte Hillary?
necrosis | 01-04-17 | 13:11

Ik ben kotsbeu van de Ongefundeerde Obama haat. Natuurlijk is Obama een linkse duif maar dat staat in het niets met Trump. Trump is een dementerende idioot die enkel een agendapunt heeft, te weten Trump. We kunnen niet eens lullen over links of rechts. Trump werkt vooral voor zichzelf en dat is het. Het is een schande dat er zoveel mensen waren die voor hem stemde. Het laat zien hoeveel dom volk er is. Hillary was een drama maar Trump is een ramp. De man is niet eens een goede zakenman laat staan een president.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:35

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:25
Je haalt twee dingen door elkaar. Je hebt de persoon Trump, en je hebt bepaalde problemen die benoemd worden door die persoon. Los van de persoon, kunnen die problemen existent zijn. Zelfs Michael Moore zag dat.
Zelfde als met Wilders; heeft soms rake observaties, maar is niet mijn politicus.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:31

Ff tussendoor, als je t een beetje bouw volgt zijn de meeste beschuldigingen al gedebunked door de intelligence Community van de US maar zodra dat bekend wordt gebeurd er ineens iets anders interessants (bij Trumps z'n belastingen waar niets mis mee was was ineens fappening 2 uit, bij andere wordt t meteen opgevolgd door een volgend schandaal en wordt de debunk gedownplayed) ze hebben de schandalen gewoon ergens klaarliggen

Ik durf te wedden dat de volgende 5 schandalen al door z'n opponenten uitgedacht zijn

niemand specifiek | 01-04-17 | 14:31

@Graaisnaaiert | 01-04-17 | 14:04
Ik weet te weinig af van klimaatbeleid om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen. Wat ik wel weet is dat -onderaan de streep- windmolens en zonnepanelen (nog) niet duurzaam zijn. Vraag me tevens af of de gedachte het klimaat met beleid drastisch te kunnen beïnvloeden, geen schromelijke zelfoverschatting is.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:28

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:16

Je zei:

"Trump had een aantal goede analyses, zag problemen die niemand benoemde."

Hij had helemaal niets. Hij loog. Hij maalt om niets behalve eigen gewin.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:25


De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:32
En u luistert graag naar de feitenverdraaiers van de msm. Wat zeg ik? U bent er zelf een. Kijk eens een keer naar een persco van Spicer. De beste man wilt het graag over het beleid hebben en wat er bereikt is maar wordt continu aangevallen over zaken waar Trump niets mee te maken heeft. En u als fanboy van die leugenaar van de vvd, wat is er mis met fiscal responsibility? Of ben je toch gewoon die linkse trol die je ontkent te zijn?
Fuck-a-duck | 01-04-17 | 13:43

Kom maar met jouw feiten. Want het enige wat mij interesseert zijn de feiten.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:22

necrosis | 01-04-17 | 12:27

Je hoeft geen fan van Hillary te zijn om te zien dat Trump een totale loser is. Dat hij een eigen 'Trump' agenda heeft en veruit de slechtste en meest corrupte president ooit is. Goede kennissen van mij uit Amerika zijn republikeinen en vinden mij (haha) een 'links' mietje omdat ik bepaalde sociale waarden en normen eer die we hier hebben. Trump is niet links of rechts. Trump is er voor Trump. Hybris.

Als je jouw geld op Trump zet ben je blind. Wat je politieke voorkeur ook is

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:19

@Watching the Wheels | 01-04-17 | 14:10

Amerika... de VS?

Dat is maar hoe je het bekijkt. Financieel-economisch in cijfers en historisch *feitelijk* zijn ze dat al sinds 1933 :-) Maar ook eigenlijk weer niet omdat het congress in het geheim de US Treasury sloot begin jaren '20 van de vorige eeuw.

De VS economie bestaat vooral uit dromen, zolang je die maar levend houdt en er iedereen in blijft (laten) geloven is er eigenlijk niets aan de hand.

litebyte | 01-04-17 | 14:19

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:11
Dat zeg ik niet en dat staat er niet. Jammer.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:16

Maar de kans bestaat nog altijd dat de New Yorkse Marcel Gelauff het beeld bij heeft laten knippen, zoals destijds bij Poetin: "Toen de BBC verslaggever een vraag stelde, liep Poetin weg" cult.tpo.nl/2014/09/09/nos-chef-gelauf...

Watching the Wheels | 01-04-17 | 14:16

-weggejorist-

von Strumpfhausen | 01-04-17 | 14:14

Chips en bier staat klaar zodra een burgeroorlog uitbreekt in Amerika, gewoon Irak V 3.0 + CNN lekker voor de buis chillen.

Sweetlakecity | 01-04-17 | 14:11

@De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:32

Ik zou mij niet mogen inmengen in uw discussies, maar op de keper beschouwt, is toch Uw geliefde Trump het volgend haasje *toch*?

BenBack | 01-04-17 | 14:11

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 12:15

Je stonk dus in zijn verkooppraatjes. Jammer.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:11

Amerika is failliet.

Watching the Wheels | 01-04-17 | 14:10

@botbot | 01-04-17 | 14:06

Nee hoor, ik bestempel alleen DKS als trol. Anders had ik dat hiet wel kunnen blijven typen. :-)

Het is niet met wat hij reageeert - maar hoe hij reageert.
Ervan uitgaande dat het een 'hij' betreft.

litebyte | 01-04-17 | 14:10

litebyte | 01-04-17 | 13:57
Heerlijk en wel zo gemakkelijk.
Als men de waarheid niet verdragen kan en geen tegenargumenten heeft bestempel je hem of haar gewoon als troll.
Hier op dit topic zit nog zo'n lafaard die mijn vragen aan hem niet durft te beantwoorden.

botbot | 01-04-17 | 14:06

@Draak uit Brabant | 01-04-17 | 14:00
Lol Dan is iedere dag waarop zowel Spartacus als Zentgraaff een topic publiceren, voor jou een verwarrende dag.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 14:05

@Old_Spice | 01-04-17 | 12:30
Prachtige tegel, niets tegenin te brengen!
necrosis | 01-04-17 | 12:48

Zat. Vooral omdat er letterlijk niets van klopt.

Obama wilde Guantánamo sluiten maar dat mocht niet van.... taaadaa de republikeinen. Obama was zwak inzake Libië (Frankrijk) en Syrië (Rusland) dat kan je hem weldegelijk aanrekenen. Maar zijn zwakheid niet zijn harde optreden. Hij had veel harder moeten zijn.

Obama wordt vooral gehaat omdat het een neger is. Intern heeft hij het land weer op orde gebracht en ja het buitenland beleid was zwak. Obama is dan ook een duif.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 14:05

@atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 13:50
.
Was de enige aanstelling van Trump waar ik wel enthousiast over werd ( voor zover een buitenstaander een oceaan en een continent verderop dat kan beoordelen ). En gelukkig is dat de man die namens de VS de meeste invloed in conflictsituaties die ons ook aangaan gaat hebben, dus dat is tot zoverre het enige positieve wat ik over de Trump-administration kan zeggen.
Overigens, zijn klimaatbeleid is natuurlijk dusdanig verouderd dat wij hier in Nl en Europa echt stappen kunnen zetten, en als we hier voldoende R&D op schone energie inzetten, gecombineerd met een gunstig investeringsklimaat heb je zo maar eens kans dat klimaatwetenschappers uit de VS zich hier komen vestigen, en dat de VS straks onze patenten voor veel te veel geld moeten overkopen om alsnog aan te haken. Moeten we wel even doorpakken maar goed, de EU staat toch op een kruispunt, kunnen we meteen zien of het louter een log ambtenarenapparaat is wat heft en belast of dat er echt een visie van uitgaat die kennis en ontwikkelingen stimuleert en mede-faciliteert. Gaan linksom of rechtsom interessante tijden worden, de komende 4/8 jaar.

Graaisnaaiert | 01-04-17 | 14:04

@Draak uit Brabant | 01-04-17 | 14:00

Ik houd altijd het volgende in mijn achterhoofd: "GeenStijl - tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend"

Staat trouwens los van het *feit* dat trump een a-bestuurlijke onbeschofte randdebiel is.

litebyte | 01-04-17 | 14:03

-weggejorist-

joopnoord | 01-04-17 | 13:59

-weggejorist-

litebyte | 01-04-17 | 13:57

- edit probleem opgelost -

TriestGeval | 01-04-17 | 13:57

@niks mis mee | 01-04-17 | 13:47

Eerst impeachment. Mogelijk al voor de zomer.
Op dit mmoment maakt Trumptard al meer kapot van en voor de normaal gesproken beleidsbepalende elite dan ze hadden durven denken. Van nationale milieu maatregelen tot aan geo politieke besluitvorming (Assad)

Kloodtzak Van Baalen vriendje Mc Cain zei het al: He has to get out.

litebyte | 01-04-17 | 13:55

-weggejorist-

telelezer | 01-04-17 | 13:54

@Graaisnaaiert | 01-04-17 | 13:34
Mattis. Ja daar zeg je wat. Heeft met zijn eerste optreden bij NAVO-partners veel onrust en onduidelijkheid weggenomen. Dat juist iemand met de bijnaam 'mad dog' een baken van betrouwbaarheid en rede moet zijn. Maar goed, iemand die altijd en overal een kopie van 'Persoonlijke Notities' van Marcus Aurelius bij zich draagt, vind ik al snel interessant.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 13:50

Comrade Trump gaat de bak in.

niks mis mee | 01-04-17 | 13:47

"Eerlijk is eerlijk, hij was ook al onderweg naar buiten. Wie zegt dat het überhaupt de bedoeling was vragen te beantwoorden?
@ His Lordship | 01-04-17 | 13:41
en
"Ik heb Obama zo vaak zien weglopen terwijl hij nog vragen nageroepen kreeg. Gek genoeg hoorde je daar niks over, maar nu is het ineens nieuws. Ik ben geen Trumpfan, maar het stoort me wel als er valse artikelen verschijnen. Dit "nieuws" klopt simpelweg niet. Hij loopt immers al weg voordat de eerste vraag gesteld (nageroepen) wordt.
@ Ramsesz | 01-04-17 | 13:37
-
Inderdaad, hij liep al weg voodat de vraag werd gesteld, maar zoals @ Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:28 hierboven al zei:
"Demoniseren van Trump is in."
Enorm jammer dat GS hier ook (onterecht!) aan meedoet

telelezer | 01-04-17 | 13:46


De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:32
En u luistert graag naar de feitenverdraaiers van de msm. Wat zeg ik? U bent er zelf een. Kijk eens een keer naar een persco van Spicer. De beste man wilt het graag over het beleid hebben en wat er bereikt is maar wordt continu aangevallen over zaken waar Trump niets mee te maken heeft. En u als fanboy van die leugenaar van de vvd, wat is er mis met fiscal responsibility? Of ben je toch gewoon die linkse trol die je ontkent te zijn?

Fuck-a-duck | 01-04-17 | 13:43

@Zoon van Boer | 01-04-17 | 13:26

Dat is de typerende fout die veel trump aanhangers maken. Trump is goed want Hillary is slecht. In de VS kan ik dit mentaal beperkte zwart-wit denken begrijpen.

Echter dat hier in het goed ontwikkelde laagland van Europa ook nog hele volksstammen denken dat Trump een goede president is en politiek inhoudelijk veel voor elkaar gaat krijgen...

litebyte | 01-04-17 | 13:43

Eerlijk is eerlijk, hij was ook al onderweg naar buiten. Wie zegt dat het überhaupt de bedoeling was vragen te beantwoorden?

His Lordship | 01-04-17 | 13:41

Ik heb Obama zo vaak zien weglopen terwijl hij nog vragen nageroepen kreeg. Gek genoeg hoorde je daar niks over, maar nu is het ineens nieuws. Ik ben geen Trumpfan, maar het stoort me wel als er valse artikelen verschijnen. Dit "nieuws" klopt simpelweg niet. Hij loopt immers al weg voordat de eerste vraag gesteld (nageroepen) wordt. @VanRossem waarom in dit artikel suggereren dat hij eerst de vraag krijgt en dan pas wegloopt? Deze video is straks "niet meer beschikbaar" maar deze tekst blijft staan. En wat omschreven wordt klopt dus niet met de werkelijkheid. Oprecht benieuwd wat Van Rossems motief hiervoor is.

Ramsesz | 01-04-17 | 13:37

@accijnstoerist | 01-04-17 | 11:54
Onzin. Het stinkt daar. Ga zelf eens lezen.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:35

@Havenwerker | 01-04-17 | 11:47
Nederland draagt ongeveer 1% af van haar BNP aan de EU. Volledig volgens de afspraken. Als je eens iets leest over hoe het WEL werkt zou je niet zo dom praten. Het is toch ongelooflijk hoeveel praat hier is over zaken die de reaguurders letterlijk niet snappen.

Trump? Goed want hij zegt wat ik wil horen.
De rest? Slecht want ik snap het niet.

Dieptriest.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:35

@atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 11:41
.
Helemaal mee eens. Ondanks gekonkel van Hillary c.s. is hij het geworden dus vind ik dan ook dat je hem eerlijk op zijn daden moet beoordelen. In tegenstelling tot wat al die sneue commentatoren met hun daily shows dagelijks deden en doen, een karikatuur scheppen en daar full throttle op ingaan.
Ben tot op heden net als u nog niet positief over de Heer Trump; de man wekt weerstand op in zijn presentaties, de man geeft blijk geen greintje talent voor het politieke metier te bezitten, de man denkt dat alles met een pennenstreek te bezegelen is zonder goed over bezwaren en gevolgen na te denken, de man laat telkens weer zien dat zijn kennisniveau onvoldoende is voor deze job en de man laat telkens weer zien dat hij er een handje van heeft de verkeerde mensen op de verkeerde posities neer te zetten. Belangenverstrengeling is dan nog niet eens het ergste, dat verwacht je van mensen die zich groter voelen dan de rest, maar mensen die ronduit zwaar ongeschikt zijn, dat valt me echt vies tegen. Ik heb wel de hoop dat Mad Dog Matthis in ieder geval militair en ideologisch nog zijn mannetje staat - wat Trump binnen de VS zelf voor schade aanricht boeit me niet, moet hij zelf weten, heeft hij mandaat voor - maar die buitenlandse politiek hebben wij wel zeker mee te maken, dus ik hoop dat Matthis een verstandig man blijkt die precies doet wat het beste voor de VS en voor ons is...
Maar verder is Trump het beste argument sinds G.W. Bush om het Koningshuis nog maar even te koesteren hier ipv een gekozen staatshoofd in te voeren.

Graaisnaaiert | 01-04-17 | 13:34

@Fuck-a-duck | 01-04-17 | 13:24
Een rechtse overheid klinkt altijd goed. Trump is noch links noch rechts. Trump is een leugenaar. Het wordt naarstig tijd dat dit aan de kaak gesteld wordt.

Dan hebben we nog de overige vragen zoals zijn (of zijn medewerkers) banden met oligarchen, maffia en de Russische overheid (wat ongeveer hetzelfde is).

Die vragen mogen niet gesteld worden?

Gaat u maar alvast bukken. U wordt kennelijk graag overheerst door boeven.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:32

@Gewinflipt | 01-04-17 | 13:00
Banen? Welke banen? Die PR stunt met de mijnwerkers? Dat gaat geen baan opleveren. Er is geen vraag meer naar kolen, komt er ook niet. Energiebedrijven sorteren al voor op andere bronnen en duurzaam voor de komende 30/40 jaar. En als er al een mijn weer opengaat dan wordt er gemijnd met machines en niet met mensen, dat is veel goedkoper, sneller en efficiënter. Daar gaan geen oude mijnbouwsteden vol werkloze kompels van profiteren.
www.slate.com/articles/business/the_ju...

Stormageddon | 01-04-17 | 13:29

@Sovy | 01-04-17 | 12:47
Mwa. De wereld is niet 'GeenStijl'. Je bent echt op je achterhoofd gevallen als je niet snapt dat er iets goed mis is met Trump.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:29

necrosis | 01-04-17 | 13:11
Wel verdikkeme, is het nu nog niet tot u doorgedrongen dat hij ook in de toekomst tot niets in staat is.
Of moeten ze in de VS hun grondrechten maar afschaffen omdat hij anders zijn zin niet kan krijgen?
Als Erdo de rechtelijke macht naar zich toe eigent spreek men er schande van, als Trump deze benoemd wordt hij tot in den hemel geprezen.

botbot | 01-04-17 | 13:28

@necrosis | 01-04-17 | 12:45
Nou hij heeft wel degelijk wat bereikt! Slechtste waardering ooit door een beginnende president en het ene na het andere schandaal. Zullen we kijken of hij 2018 sowieso haalt?

Republikeinen nemen nu al afstand want dit gaat niet lekker.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:28

De media zal het Trump nooit vergeven dat hij president is geworden,ondanks maanden en maanden aan gemanipuleerd kuch nieuws van de media om clinton in het zadel te helpen.
Het ging zelfs al zover dat een zittende president(barack hussein obama))zich ging bemoeien met de verkiezingen ten gunste van een president kandidaat.
Nog nooit vertoond door een zittende president.

komtdatschot | 01-04-17 | 13:28

@botbot | 01-04-17 | 12:29
Mja die echte sneeuwvlokjes hier zijn overgevoelig. Je zegt iets wat ze niet aanstaat (feiten bijvoorbeeld) en ze beginnen te huilen over schelden en weet ik wat. Het is diep triest. Echt van die mannetjes die enkel en anoniem op het internet 'stoer' doen en zelfs dan beginnen te janken zodra ze tegengas d.m.v. feiten krijgen. Zielig. Er is geen beter woord voor.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:26

@litebyte | 01-04-17 | 12:38
Ja man, want die mailserver van Hillary was zo'n fantastisch idee. Dat gedoe heeft haar veel stemmen gekost. Jij zal dan wel iemand zijn die roept dat die informatie expres is geopenbaard, maar dat is de relatie met Flynn en Rusland ook.

Zoon van Boer | 01-04-17 | 13:26

Van Rossem... even 8 jaar wachten. Dan ben je van em af. Pas.

duitse herder | 01-04-17 | 13:26


Rimini | 01-04-17 | 11:46
Inderdaad. Er wordt met geen woord gerept over de nieuwe koers van "fiscal responsibility", zelfs de vvd fanboys hier zou dat als muziek in de oren moeten klinken. Ik ben er helemaal voor. Helaas proberen de hoernalisten dit ook te ridiculisren want "meals on wheels" in Louisiana heeft niet genoeg geld meer hiervoor en moeten ouderen honger lijden. Dit is een programma van de staat en die bezuinigen erop maar het is zo leuk om trump hier de schuld van te geven. En zo gaat het verdraaien maar door.

Fuck-a-duck | 01-04-17 | 13:24

@Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:40
Van het volk. Er zijn nogal wat vragen die antwoorden moeten hebben. Maar ik geloof dat u graag in een dictatuurtje wil leven.

'This is exactly how nazi-Germany started'

Toedels.

De Koreaanse Slet | 01-04-17 | 13:23

Kop moet zijn: "Trump krijgt vragen nageroepen als hij al weg is."

Ramsesz | 01-04-17 | 13:16

@mallekater | 01-04-17 | 13:08
Ik neem aan dat je dan heel blij bent nu. :P

bambi1970 | 01-04-17 | 13:12

@litebyte | 01-04-17 | 12:55
Trump is pas een paar maanden POTUS, verwacht jij soms wonderen?
Obama was acht jaar POTUS en die heeft ook niets bereikt.
Obama kreeg wél de Nobelprijs voor de vrede.
Welke vrede?
Dus wie is hier nou een domme idioot?
Had jij liever die geestelijk instabiele en corrupte Hillary?

necrosis | 01-04-17 | 13:11

mallekater | 01-04-17 | 13:06
Wacht maar eens af , wat er allemaal nog boven water komt, als Trump de kans krijgt. Denk maar eens aan Haiti.
Daarom willen ze van Trump af, teveel vuile dingen door de democraten gedaan.

gatito | 01-04-17 | 13:10

Voorlopig is Trump met alles wat hij zo enthousiast stond te bleren door de mand gevallen en heeft hij NOG NIETS, maar dan ook NOG NIETS, bereikt.
En laten we hopen dat dat zo blijft, want die man is zo betrouwbaar als rotte vis.

mallekater | 01-04-17 | 13:08

Paulaner München
Even ter info: Trump is rijk geboren. Als hij z'n geld op de bank had gezet dan was hij ondertussen veel rijker geweest. The Donald heeft nogal wat faal projecten gehad. Er schijnen meer dan 1000 FSB trollen dagelijks bezig te zijn. Hier op GS zijn ze ook duidelijk ook actief. Trump fanboys zijn niet goed snik, de man is een pathologische leugenaar en non valeur. Zonder de hulp van vriend Putin was deze nitwit nooit president geworden, hij schijt nu 3 kleuren stront dat dit bekend wordt, en dat wordt het. Dit wordt impeachment, zonder enige twijfel.

Fisccon | 01-04-17 | 13:06

Gatito, heb je daar ook een klein bewijsje van of lul je domweg maar weer eens uit je nek? Reactie op 13.01

mallekater | 01-04-17 | 13:06

Ten eerste was Trump al weg voordat de vraag gesteld was en tweede was de vraag niet lastig maar gewoon fake news

rode peper | 01-04-17 | 13:03

Wat een stelletje papegaaien van de media.
Als we Hillary hadden, zaten we nu in oorlog, om nog maar niet te spreken over dat Funds. Geef Trump eerst eens de tijd, de media in Amerika is vreselijk en hier neemt men alles klakkeloos over, Schande , waar is de echte journalist.

gatito | 01-04-17 | 13:01

@botbot | 01-04-17 | 12:29

Je kan nog zoveel feiten geven, de 'trump believers' zijn net zoals religieus beperkten niet voor elk ander inzicht of reden vatbaar.

litebyte | 01-04-17 | 13:00

Boeien. Hij bouwt een muur en zorgt voor banen. Precies wat zijn kiezers wilden.

Gewinflipt | 01-04-17 | 13:00

Dit is zo belachelijk dat er wat achter moet zitten. Een clown als president; wie spint daar garen bij?

Sliptong | 01-04-17 | 12:59

necrosis | 01-04-17 | 12:45
Wat klets u nu weer, gaan we hem roemen en eren omdat hij tot op heden niets bereikt heeft?
Gaan we hem roemen en eren in de hoop dat hij ooit iets bereiken zal?
Gekker moet het toch niet worden.

botbot | 01-04-17 | 12:57

@necrosis | 01-04-17 | 12:27

trump was niets, trump is niets, trump zal niets worden.
Zeker zonder de (bestuurlijke) elite achter zich, komt daar ook geen enkele verandering in.

Dat ieder mens met een enigszins ontwikkeld relativeringsvermogen kan inzien dat trump een compleet domme idioot is heeft overigens niets met politieke keuzes te maken. Als je dat niet inziet, zou ik je aanraden om je op wat andere onderwerpen binnen het roze te richten.

litebyte | 01-04-17 | 12:55

@botbot | 01-04-17 | 12:33
Je hebt gelijk, het ligt natuurlijk aan Trump en aan Wilders en aan Le Pen die iets willen doen aan de problemen die zijn ontstaan. Maar Het komt er maar net op aan wie de grondwet en de mensenrechten wil schenden.

Als in de grondwet staat dat de waterkraan altijd, 24/7 open moet blijven, maar ondertussen zit je wel met een enorme lekkage, waarbij de kraan toch even dicht moet, dan kun je twee dingen doen, 1) de kraan open laten staan en de lekkage laten voor wat ie is en de situatie laten verslechteren, of 2) je draait hem tijdelijk dicht om de lekkage te verhelpen om de schade te herstellen. Kortom, je kunt blind op de regels van de grondwet afgaan en je zelf ten gronde richten of je gaat er tegen in.

Kijk, men heeft er kennelijk ook geen enkele moeite mee om bijvoorbeeld de privacy van de burgers te schenden. Dat gaat toch ook in tegen de grondwet, lijkt mij. Maar dat is allemaal geoorloofd in het kader van de veiligheid. Dan mag en kan het ineens wel.

Maar dat is enkel maar mijn eenvoudige mening.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 12:51

@Old_Spice | 01-04-17 | 12:30
Het is natuurlijk 8 jaar geleden en het kreeg weinig aandacht, maar Obama vs Fox had wel wat weg van Trump vs CNN.
www.nytimes.com/2009/10/12/business/me...

bambi1970 | 01-04-17 | 12:50

Volgens mij is het andersom. Hij loopt eerst weg en krijgt dan pas vragen. Of mist er een stuk video aan het begin?

Ramsesz | 01-04-17 | 12:50

@Old_Spice | 01-04-17 | 12:30
Prachtige tegel, niets tegenin te brengen!

necrosis | 01-04-17 | 12:48

Aan alle Trumphaters, die hem dom en/of een malloot noemen. Wil degene die 5 miljard voor elkaar gebokst heeft en/of president van Amerika of een ander land is geweest even zijn/haar hand opsteken?

Paulaner München | 01-04-17 | 12:47

Je gelooft het niet, er schijnen hier echt idioten te reageren die Trump een fatsoenlijk en intelligent mens vinden.
Shocking.

Dan ben je als mens toch wel min of meer mislukt.

mallekater | 01-04-17 | 12:47

necrosis | 01-04-17 | 12:45
Ach niemand neemt die botbot serieus.

Sovy | 01-04-17 | 12:47

De Amerikanen hebben m gekozen, de Amerikanen moeten 4 jaar op de blaren zitten. 't is niet beter.

Koos Knak | 01-04-17 | 12:46

*101# | 01-04-17 | 12:34
Precies, en dat dat gebeurt is vrij normaal. En Flynn heeft niet gezegd dat hij wil getuigen in ruil voor onschendbaarheid. Van Rossem doet graag mee aan fake news nu?

Sovy | 01-04-17 | 12:46

@botbot | 01-04-17 | 12:29
Jij geeft de keiharde feiten weer?
Jij herhaalt alleen aannames en het gelul van de linkse Amerikaanse pers.
Trump is net twee maanden POTUS, zullen we eens kijken wat hij bereikt heeft in januari 2018?

necrosis | 01-04-17 | 12:45

@Trump-lovers,
Kijk eens zonder oogkleppen naar die dwaas in plaats van hem te verdedigen omdat-ie niet links is.

zuiderduin | 01-04-17 | 12:43

Wat een standaard anti-Trump-verhaaltje weer. Deze frame had bij het NOS Journaal, Nieuwsuur, DWDD of Radio 1 Journaal niet misstaan. Als GeenStijl gewoon de mainstream media wil gaan napapegaaien, dan verdwijnt de toegevoegde waarde van dit Blog. Jammer!

Lauwe Koffie | 01-04-17 | 12:42

Tjemig, we wisten al dat de idioot achterlijk was, maar dat hijn nog niet zover gepraat kan worden dat hij wegens incompetentie afstand doet... hrt blijft verbazen.

mallekater | 01-04-17 | 12:42

Trump is een Klootzak.
Net zoals Hillary (ja die ook) en Obama.

Het grote verschil is, dat Trump een domme Klootzak is.

litebyte | 01-04-17 | 12:38

Trump loopt weg.... En vervolgens worden de vragen gesteld..!
NIET andersom...!!

*101# | 01-04-17 | 12:34

kweethetooknietbeter | 01-04-17 | 12:29
Ligt het nu aan de grondwet of ligt het aan Trump en Wilders?

botbot | 01-04-17 | 12:33

Tha Man | 01-04-17 | 12:11 |
Sanders!?! We mogen God op onze knietjes bedanken dat we na Obama - die een regelrechte communist was - niet weer zo'n die-hard socialist in het Witte Huis hebben gekregen.
Dat is wat mij het meest verbaasd over de Amerikaanse politiek de laatste decennia: dat er na het einde van de Koude Oorlog al een paar regelrechte socialisten naar voren worden geschoven om POTUS te worden. Hoe kan dat in Godsnaam; in de VS!!@??!1

Aristotalloss | 01-04-17 | 12:30

Om nog even toe te voegen; waarom riep de pers bij Obama niet constant "Mr. President why didn't you close Guantanamo Bay like you promised? Mr. President why not?".
"Hey Mr. President why are you bombing the shit out of Syria and why did you arm large groups of terrorist that now have become ISIS? Why MR. President?". En dat dan gelijk vanaf het begin en 8 jaar lang.
Die vragen zijn dus nooit gesteld omdat het linkse establishment en de media dol waren op Obama. Op nationaal nieuws is ook nooit gesproken over hoe Obamacare mensen aan de bedelstaf heeft geholpen omdat ze het niet konden betalen. Je ziet gewoon een duidelijk verschil hoe de media linkse kandidaten altijd in een goed daglicht stelt en totaal niet kritisch is, terwijl een rechts-conservatieve kandidaat altijd compleet wordt afgezeken. Het Amerikaanse volk, wit zwart Asian en hispanics, hebben dat eindelijk door en zijn compleet klaar met die lui.

Old_Spice | 01-04-17 | 12:30

Hoort bij de politiek. Alleen omzeilt een gehaaid politicus de vraag in plaats van weg te lopen. Rutte is er ook opzichtig "goed" in:
Don't answer the question, tell the story you want to tell.

Rommelende Onderbuik | 01-04-17 | 12:29

Mark_D_NL | 01-04-17 | 12:16
Ik scheld niet maar geef alleen de keiharde feiten weer.
Dat Trump tot niets in staat is kunt u mij niet verwijten.

botbot | 01-04-17 | 12:29

@KapiteinClaus | 01-04-17 | 12:07
Ik denk dat hij bewust tegengewerkt. Ik denk dat als Clinton president van Amerika zou zijn geweest en zij zou maatregelen hebben genomen zoals dat inreisverbod, dan had men waarschijnlijk staan applaudisseren en had men geen rechtszaken aangespannen. Maar nu is het de Donald 'Devil' Trump die het in werking doet treden en dan moet dat koste wat het kost bestreden worden. Een beetje vergelijkbaar met de cordon-sanitair dat de PvdA had/heeft ingesteld bij alles wat de PVV doet.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 12:29

@Stormageddon | 01-04-17 | 11:49
Neem een beetje afstand, hij is al verder dan een jaar geleden. Het kost ook tijd om 276 executive orders ongedaan te maken, waarvan Obama er dit jaar nog 8 heeft getekend. Trump staat op 20 tot nu toe.

bambi1970 | 01-04-17 | 12:29

Wat een hoop Hillary fans in de comments.

necrosis | 01-04-17 | 12:27

De media heeft Trump nooit een kans gegeven. Toen zijn ze met de verkiezingen op hun bek gegaan en een meerderheid van de Amerikaanse bevolking heeft een graftyphushekel aan de liberals die de media en talkshows domineren. Wat je nu ziet is een propagandaoorlog tussen het kleine liberal oude establishment en de gewone Amerikaanse burger met voorop volkspresident Trump. Er is helemaal geen bewijs voor banden tussen Rusland en Trump. Hier constant vragen over stellen overschaduwt het beleid van Trump waar de pers zich eigenlijk mee bezig zou moeten houden. Maar nee, de integriteit in twijfel trekken van de man die het linkse establishment en de pers compleet te kakken heeft gezet met de verkiezingen, dat is natuurlijk waar de media zich op richt.

Old_Spice | 01-04-17 | 12:25

Weet je wat ook het probleem is denk ik. Door al die ruis maw dat hij een groot gedeelte van de msm tegen zich in het harnas heeft gejaagd is het moeilijk om te zien wat hij tot nu toe werkelijk heeft bereikt. Daarnaast heb ik ook het gevoel dat hij zich veuls te veul bezig houdt met randzaken en heel gemakkelijk op de kast is te krijgen. zoals men op z'n Engels zegt: "The press has a field day." Hij doet me qua reacties denken aan van Gaal. Altijd de verongelijkte en niet begrepen man uithangen en ook, de pers doet het erom want het levert vette koppen op. Mijn advies aan Trump zou zijn: Hap nou eens niet op iedere insinuatie van de pers en hou je bezig met hetgeen je voor bent gekozen. Je verantwoording is naar de kiezer en niet naar de pers. Kap met twitteren en hou je bezig met de belangrijke dingen. De mensen die op hem gekozen steunen hem nog steeds maar als hij niet levert dan zal het mij niks verbazen als over 2 jaar tijdens de mid-term verkiezingen veel republikeinse congresleden en senatoren hun stoeltje verliezen. My 2 dollar cents.

Basil Fawlty | 01-04-17 | 12:24

De politiek... het zou niets voor mij zijn.ik zou ,uit pure frustratie,al snel een hartaanval krijgen.Ik krijg het al bijna aan de zijlijn.

Hettiet | 01-04-17 | 12:24

Als ik Trump was zou ik de pers even toespreken en zeggen dat iedereen die nu nog met banden met Rusland aankomt direct verwijderd wordt uit de persconferentie omdat ik niet meewerk aan fake news, fake vragen en fake framing.

GerMonster | 01-04-17 | 12:23

Vanaf het eerste moment dat FvD/Baudet in de TK zit is het afpissen door GS begonnen. En natuurlijk moet ook Trumpie het ontgelden.. Godsamme man, zijn nou de reaguurders echt de enigen die nog een beetje verstand hebben? Nee, natuurlijk niet, reaguurders hebben alleen geen last van een 'voedende hand die je niet bijt'. GS, je laat jezelf en je financiers zo hard kennen door hier geen spot-on analyse van te maken.
Verder alles wat deze Schot zegt www.youtube.com/watch?v=nK3qLtAkr7k

Drekshon | 01-04-17 | 12:22

@Stormageddon 11:49: Wat mij verbaast is dat er, ondanks de veelheid aan daadwerkelijke miskleunen van Trump, zo veel over onbenulligheden wordt geschreven. Of dat men wat fake news verzint zoals dit voorval, of (het mooiste voorbeeld) die foto van de Mall voorafgaand aan de inauguratie van Trump.

Muxje | 01-04-17 | 12:21

Ik denk niet dat hij de vier jaar uitzit.

knutsel | 01-04-17 | 12:21

Stormageddon | 01-04-17 | 11:49
Malloten, het is maar hoe je het bekijkt. Er is genoeg zooi te vinden over Obama, Hillary, Podesta etc.

gatito | 01-04-17 | 12:16

botbot | 01-04-17 | 12:07
Wat is populistisch? Snap niet helemaal wat je daarmee bedoelt wanneer je het hebt over een president die democratisch is gekozen.
--
Tevens begin je al weer te schelden dat iedereen die het niet met je eens is, Dom is en geen verstand heeft. De policor lefty stuip. Je bent af, Obama hoer.

Mark_D_NL | 01-04-17 | 12:16

-weggejorist en opgerot-

Hans Gruber | 01-04-17 | 12:16

Dat is klote voor mij, zit al weken te wachten op deel 2 van de serie, Who shoots presidents?

BenBack | 01-04-17 | 12:16

@Stormageddon | 01-04-17 | 11:49
Niet alleen dat, maar ook de verbeten en vijandige stelligheid van velen hier. Werkelijk alles wordt zo gedraaid dat het nog uit te leggen is. Bij enige nuance of tegenspraak gaat men nog luider klappen, als ware gelovigen.

Voordat boze reaguurders het aan hun hart krijgen; ik vind dit oprecht jammer. Trump had een aantal goede analyses, zag problemen die niemand benoemde. Jammer dat die goede agendapunten weer voor jarenlang in een bureaula gaan eindigen.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 12:15

En hier is de rest van het filmpje: www.youtube.com/watch?v=wREWpVaRUwo Ik schrijf "de rest", want het Witte Huis heeft juist het bovenstaande gênante deeltje eruit geknipt.

Lijkt me eerder dat hij niet vergeetachtig wilde overkomen dan dat hij vanwege die vragen niet terug wilde komen. Achteraf niet de beste keuze, maar hij moest hem dan ook in een split second maken. Ben overigens allesbehalve fan van de beste man, maar de manier waarop over sommige politici (zoals Trump, maar denk ook aan Baudet) geschreven wordt begint steeds meer op schunnige riooljournalistiek te lijken. Zelfs in de "kwaliteitsmedia".

Muxje | 01-04-17 | 12:13

Nijman praat na wat de Wall Street Journal beweert, de tekst van de brief van Flynn hier twitter.com/PrisonPlanet/status/84760... het gaat om 'unfair prosecution'. Trump is een joker en een idioot maar de leugens die verspreid worden in de MSM en op GS nagekauwd worden zijn meer dan bar en boos, het gaat hier om activisme niet om journalistiek. Je zou denken dat Nijman na zijn ervaringen tijdens het Oekraïne referendum wat wantrouwiger zou zijn over beschuldigingen van Russische inmenging, maar nee hoor, vol op het anti Trump orgel met de rest van geen stijl. Eerst al dat geklooi met geen peil 3.0, nu anti Wilders en Baudet, de overname van TGM door de Media Groep werpt zijn schaduw vooruit, voorsorteren op bedrijfsuitjes samen met van der Meersch. Nou jongens veel plezier.

bijna_raak | 01-04-17 | 12:12

Zolang er dit soort stukjes verschijnen, doet Trump het goed. Hij is niet gekozen om vrienden te maken door zijn kiezers.
Al het nieuws is nu propaganda, propaganda voor Trump of propaganda tegen trump. Er is geen nuance meer.

bambi1970 | 01-04-17 | 12:11

Ja, was echt veel beter gegaan met Hillary aan het roer. /sarcasme

De afgelopen verkiezingen heeft iedereen verloren. En dat is met name de schuld van de Democratische Partij, die zo nodig koste wat het kost een doodzieke, corrupte en verrotte kandidate moest doordrukken. Hadden ze Sanders op die plek gezet was het kat in t bakkie geweest voor ze.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 12:11

@Stormageddon | 01-04-17 | 11:36
Meestal schrijf je goede comments, maar zodra het over Trump gaat, verander je in een zure vent.
Jammer.

necrosis | 01-04-17 | 12:11

Wat je ook verder vindt van de media (links-liberaal en vooringenomen) en Clinton (heks), die Trump is een parodie op een president aan het worden. Hij krijgt niets voor elkaar, wordt door rechters teruggefloten, schoffeert voortdurend andere leiders en andere landen en blijkt totaal inhoudsloos te zijn.

Snap dat een wat rechtse president hier de voorkeur heeft, maar dit diepe droefenis. De echte treurnis zit hem in het feit dat beide kampen uiteindelijk rotslechte kandidaten naar voren schoven.

KapiteinClaus | 01-04-17 | 12:07

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:55
Men had van tevoren kunnen weten dat zijn plannen puur populistisch waren en gedoemd te mislukken.
Trump is heel leuk voor mensen die geen verstand van politiek hebben en waarvan normen en waarden ontbreekt.
Ook is hij prima voor de mensen die beweren dat zij de democratie verdedigen maar een dictator als Poetin verheerlijken.

botbot | 01-04-17 | 12:07

Trump liep al weg, voordat de vraag gesteld werd. Misschien moest ie gewoon plassen.

En immuniteit eisen bij een getuigenis is gewoon heel verstandig. De verkiezingsretoriek, dat immuniteit alleen door criminelen wordt gevraagd, is ook onzin geweest.

tipo | 01-04-17 | 12:07

Muxje | 01-04-17 | 12:03
Als je goed kijkt geeft hij een knikje aan Pence of de papieren mee te nemen. Ze gaan, later, de papieren tekenen. Privé. Zonder die liberalen die het toch niet waarderen.

Rimini | 01-04-17 | 12:06

Dat zal allemaal wel. Maar hoe is het nu met Edward Snowden? Is hij nu wel of niet geslachtofferd? En hoe zit dat daar nu met dat verkopen van surfgeschiedenis door providers aan de hoogste bieder ( www.security.nl/posting/508409#postin... )?

Rest In Privacy | 01-04-17 | 12:03

Kijkende naar het filmpje moet de juiste titel boven dit stukje zijn: "Trump vergeet dingetje te tekenen". Hij zegt: "Thank you very much" en is al onderweg naar de deur nog voordat de vraag gesteld is.

Muxje | 01-04-17 | 12:03

In de video is geknipt. Trump heeft vragen beantwoord en de persconferentie was afgelopen. Overigs heeft Trump al veel bereikt maar daar willen de media niet over praten en/of vragen stellen. Ik begrijp niet waarom GeenStijl meedoet aan de demonisering van Trump. Geenstijl hoeft geen Trump site te zijn maar zou wel op een zakelijke en min of meer objectieve manier over Trump kunnen berichtten.

Frosco | 01-04-17 | 12:02

Waren de journalisten destijds maar zo doortastend toen Bush jr. bazelde over 'weapons of mass distruction'. We zitten nu nog met de gebakken peren.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 12:02

Stormageddon | 01-04-17 | 11:58
Erg naïef van je, maar dat weet je zelf ook wel.

Rimini | 01-04-17 | 12:00

Obama is een ordinaire moordenaar, Trump niet.
--
Ontken dat naar eens Trump haters.... Dronebama heeft het hele midden-oosten kapot geschoten. Obama heeft welbewust kinderen en vrouwen laten vermoorden. Het zal je vriend naar zijn. Obama de Zwarte Hitler, zo noemen ze hem in het Witte Huis.

Mark_D_NL | 01-04-17 | 12:00

@Stormageddon, over welk falen heb je het? Hij wordt continue tegengewerkt door de gevestigde orde. Media, CIA, rechters , zelfs uit Republikeinse hoek.. Wat had jij verwacht. Dat die hun belangen niet gingen verdedigen? Serieus?

roze_bril | 01-04-17 | 12:00

Beter banden met Rusland dan oorlog met Rusland. En het demoniseren van Trump, of je het nu met hem eens bent of niet, begint ziekelijke vormen aan te nemen.

miss error | 01-04-17 | 12:00

De linkse media zijn de feitelijke machthebbers in alle zogeheten democratieën. Als er iemand democratisch gekozen word die hun niet zint dat zuigen en sarren ze net zo lang door zodat de bewuste politicus aan niets meer toekomt.

sinar2 | 01-04-17 | 11:59

@Desmoulins | 01-04-17 | 11:58

Steen.

Desmoulins | 01-04-17 | 11:59

Ach, van Rossem heeft meer dan een jaar onder een ateen geleefd ten aanzien van Trump. Dan komt dit nogal vreemd over, inderdaad.
De oude dogma's kunnen al even overboord.

Desmoulins | 01-04-17 | 11:58

"It's a conspiracy, people... right up to the highest level!"

Dude... you ARE the highest level.

Stormageddon | 01-04-17 | 11:58

So what!

swassannuf | 01-04-17 | 11:56

keestelpro | 01-04-17 | 11:51
Welja,.. niet verder kijken dan je neus lang is begint hier wel een mode verschijnsel te worden.

botbot | 01-04-17 | 11:56

botbot | 01-04-17 | 11:46
Hoe Lang is hij president?

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:55

Door alleen all te dreigen met die muur, zijn er minder Hispanics naar de VS gekomen. Dat is Obama niet gelukt. Hoor je niemand over..

roze_bril | 01-04-17 | 11:54

Ze zijn niets anders hier in Nederland.
Havenwerker | 01-04-17 | 11:47

Wij hebben alleen geen journalisten die daar iets van vinden. Zo'n van Rossem bijvoorbeeld plaatst liever een tendentieus stukje over de Amerikaanse President naar aanleiding van een activist op Twitter, dan dat ie zelf moeite gaat doen om echt nieuws te verslaan.

accijnstoerist | 01-04-17 | 11:54

Ik zie de dubbelzinnigheid niet zo in deze hele 'affaire'. Gewoon weglopen, waarom niet eigenlijk. Trump is een onsympathieke braller maar de schaduwregering is erger zo op het eerste gezicht

Bokito ergo sum | 01-04-17 | 11:54

We leven is een bewakingsstaat, iedereen kan in principe op elk willekeurig moment geobserveerd en afgeluisterd worden. Watvoor een gevolgen heeft dat voor de politiek en de maatschappij!
Wat er in casu Trump allemaal precies speelt, weet ik als simpele burger natuurlijk niet.
Toch een paar linkjes voor de aardigheid:
consortiumnews.com/2017/03/28/the-sur...
McGovern en Binney stellen eigenlijk dat de "surveillance state" de politieke leiders van de VS kan chanteren ten aanzien van Rusland. Hoe dit precies in zijn werk gaat, weet ik niet, maar ik heb gelezen dat de CIA kan hacken waarbij het lijkt alsof de Russen of de Chinezen dat doen.
lewrockwell.com/2017/04/no_author/hys...

Rest In Privacy | 01-04-17 | 11:53

Trump bashing door GeenStijl.... doet mee aan de door hen zelf verguisde MSM anti-Trump stemmingmakerij.
Laten wij eerst eens kijken wat de goede man er in 4 jaar van terecht brengt. Oboema was geen lieverdje (Inval in Libië,inmenging in Syrië) en heeft een staatsschuld van 20 Triljard US$ achter gelaten. Nee,dat is niet erg want " Democraat"... Wat een dubbele moraal GeenStijl! Laat Amerika liever homeopathisch " verwateren" door 30 mio illegale Mexikanen en import Moslims uit kevensgevaarlijke landen.... Staat ons hier ook te wachten dankzij Rubberen Rutte en zijn nieuwe coalitiegenoten vrees ik...

FrieslandDashond | 01-04-17 | 11:53

@Van Duyvenbode | 01-04-17 | 11:29
Zijn goede banden met Putin zijn 1 van de redenen dat ik voor Trump was en ben.
Men praat in Europa en Amerika over Rusland weer bijna zoals in de koude oorlog. Waarom die overdreven vijandigheid?

keestelpro | 01-04-17 | 11:51

Wat Rimini | 01-04-17 | 11:38 zegt.

Où est Charlie? | 01-04-17 | 11:51

Ach, het is wat Rod Stewart song "Don't forget, I know secrets about you": de Secret Services laten Trump vroeg of laat hangen op Rusland of iets anders uit de hoge hoed. En tot dan is hij een tandeloos monster die geen grote schade kan aanrichten, wordt teruggefloten door de Rechtelijke Macht en Paul Ryan. Daarna is alles weer zoals het was.

Trump is er ook de oorzaak van dat PVV, AfD en Le Penn de trend niet konden/kunnen doorzetten. Men denkt 'wacht even die Trump is echt niet geschikt' (en daar geeft hij zelf alle rede toe, dat te denken), toch maar geen 'populist'.

Caparzo*Inc | 01-04-17 | 11:50

En nog steeds zijn er malloten die Trump verdedigen. Het begint toch langzaam aan meer dan potsierlijk te worden om alle Falen van Trump, wat hij toch heus helemaal zelf doet, in de schoenen te sxhuiven van Soros, Deep State, oneerlijke media...
De man is een wandelende (golfende) neerwaartse spiraal.

Stormageddon | 01-04-17 | 11:49

Trump moet natuurlijk koste wat koste afgebrand worden in de Amerikaanse media zodat bij de eerstvolgende verkiezingen (voor de Senaat) de Republikeinen niet winnen. In dat geval wordt Trump namelijk - net zoals vele van z'n voorgangers - een Lame President die niets meer voor elkaar krijgt.
Maar wie weet gaat het Trump ondanks deze 'huge fake news' tsunami toch zomaar lukken die verkiezingen te winnen.
En dat is waar 'the powers that be' dus zo bang voor zijn... Een effectieve, handelingsvaardige POTUS!!!

Aristotalloss | 01-04-17 | 11:49

Ik volg geregeld de persmomenten van het Witte Huis. Sean Spicer heeft volgens mij nog nooit een vraag gekregen over de staat van het land (economisch) gezien. Het begint zijn persmoment vaak met resultaten van de week/dag. Daar hebben de journalisten het nooit over. Een aantal CEO's van verwaarloosde branches in de industrie? Crickets..

Het interesseert ze niet, want de MSM moet voor eigen parochie praten; de Liberalen die Trump haten. Het mag geen succesverhaal worden.

Gaat Van Rossem nu maandelijks zo'n topic fabriceren? Je weet toch dat dit voor minimaal 4 jaar zo doorgaat. Het is gewoon nog campagne in de VS en de MSM doen het hardst mee. Trap. Er. Niet. In.

Ik vraag me af of de gemiddelde Amerikaan slim blijft en de democraten in 2018 (mid-term verkiezingen) weer kleiner maakt. Alleen zo krijg je de 'vijand' stil.

Vooral dit:
twitter.com/RobSchneider/status/84712...

Rimini | 01-04-17 | 11:46

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:40
Nee hij moet niets omdat hij niets kan.
Niets maar dan ook niets heeft hij van zijn verkiezingsbelofte terecht gebracht.
Van Obama care tot moslim stop,nul komma nul nix nada.
Is dit in uw ogen een goede staatsman?

botbot | 01-04-17 | 11:46

@Adversary Als er geen banden met Rusland waren of zijn heeft Flynn ook niets van een onderzoek te vrezen. Immuniteit is dan ook nergens voor nodig. Al voor de verkiezing was mij duidelijk dat Trump een wandelende zak lucht is.
De auteur, van Rossem, gebruikt een woord dat ik niet ken: veep.
Lol is plezier; ik gun iedereen zijn lolletje. "Executive order" is decreet, maar misschien kende van Rossem dat woord niet. Lame Donald Duck is een aardige woordspeling, maar een Lame Duck is aangeschoten wild en Trump is allesbehalve dat. Niemand vindt hem aardig, maar voorlopig zit hij stevig in het zadel.
Evengoed vind ik het mooi dat GS anti-Trump stukken publiceert.

JvanDeventer | 01-04-17 | 11:45

Ik vind dat GS - al is het maar als enige journalistieke medium op de planeet - weerstand moet bieden aan de MSM demonisering van Trump. Je hoeft m niet op te hemelen. Maar anders kan ik net zo goed alleen maar de columns in de vk of nsb handelsblatt lezen.

kaasfondue | 01-04-17 | 11:45

Ach al zou hij alles aan elkaar liegen, wie maalt daar nu om? Hier doen politici niet anders en worden ze de hemel ingeprezen.
In de US is tenminste nog degene die gewonnen heeft aan de macht. Hier wint rechts met grote overmacht, maar negeren we gewoon 1,3 miljoen mensen en ruilen ze in voor rara-terroristen van MarokkaansLinks. Nee, dat is pas democratie!
Ze zitten daar allang niet meer om ons te vertegenwoordigen. Maar om de aandacht van alle corruptie af te houden, gaan lekker Trump bashen. Trap er niet in!
Haal eerst de balk uit uw eigen oog....

Rest In Privacy | 01-04-17 | 11:44

Baudet, Trump, wilders, le pen. Het is zo doorzichtig hoe policor de spelletjes om de macht speelt. En treurig dat velen er keihard in trappen. Het voetvolk is Dom en trapt erin, zie uitslagen NL verkiezingen.

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:43

Hadden wij maar een Trump, die zou korte metten hebben gemaakt met de eu en ons onze vrijheid weer teruggeven.

accijnstoerist | 01-04-17 | 11:43

En Trump bashen is in. En de linkse media krijgt het zelfs voor elkaar om de rechtse media ook mee te laten doen. (Kijk maar)

Muskatnuss!!! | 01-04-17 | 11:42

Trump is er in ieder geval eerlijk over.
Nederlandse politici zeggen meestal dingen als 'daar is mij niets van bekend' of 'daar kan ik me niet in vinden'.

necrosis | 01-04-17 | 11:42

De extreemlinkse miljardair-globalist George Soros en de Clintons kliek zitten absoluut niet stil om Donald Trump omzeep te helpen. Maar of het deze kliek en een groep elite echt gaat lukken, dat mag je niet hopen, want dan zijn wij zwaarder de pineut dan Donald Trump zelf. Meer weten over George Soros? google even op naam en vooral daarna niet schrikken hoor.

FreeVogelaar | 01-04-17 | 11:41

Ik behoorde tot de groep die vond dat the Donald een eerlijke kans moest krijgen, want democratisch gekozen. Maar zo langzamerhand begint het toch wel een beetje pijnlijk te worden. Hele zwakke president in tumultueuze tijden.

atheïstisch stemvee | 01-04-17 | 11:41

@Adversary |Helemaal met je eens. Zo is het Trump wordt niet gevreten door de media. Elke dag komt er wel iets naar voren waar geen enkel bewijs voor is met als doel beschadigen van een democratisch gekozen president. En het vreemde is dat de media in Nederland (Nos /RTL) hier fijn aan meedoen. Jammer dat ook GS tot dit RTL niveau is afgedaald.

Lichtstadfan | 01-04-17 | 11:40

Trump is de beste president die Amerika ooit gehad zal hebben...!

Muskatnuss!!! | 01-04-17 | 11:40

Trump "loopt" niet weg maar heeft genoeg van een media die constant er op uit is Trump onderuit te halen door de suggestie te wekken dat Trump in het geheim met de Russen zou hebben samengewerkt. De media willen het niet hebben over de beleidspunten van Trump maar over roddel en achterklap. De media die Trump haten hebben tot nu toe geen enkel bewijs kunnen leveren dat Trump zou hebben samengewerkt met de Russen.Maar ze blijven er maar over doorpraten.

Frosco | 01-04-17 | 11:40

botbot | 01-04-17 | 11:36
Van wie MOET Trump vragen beantwoorden?

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:40

Obama liep ook geregeld weg. Het is de normaalste zaak van de wereld. Trump had het praatje ook niet kunnen houden.

Rimini | 01-04-17 | 11:38

Mike Flynn moet zijn mond open doen, immuniteit of niet. Anders is het gewoon een laffe hond

RBlake | 01-04-17 | 11:37

Letterlijk af via een zijdeurtje.

plaszak | 01-04-17 | 11:37

Fake news, people. All fake news, by the deep state Hillary media. It's huge. Believe me. It's going to be the best of the best, because we've got the best people with the best words and Ivanka. And we're going to make America great again. Believe me.

Stormageddon | 01-04-17 | 11:36

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:28

Waarom kan hij die vragen niet beantwoorden?
Vanaf de verkiezingen wilde de hij alleen maar vragen beantwoorden van bevriende journalisten, nu blijkt dat dat niet vol te houden is ligt het aan de journalisten niet aan Trump.

botbot | 01-04-17 | 11:36

cor123 | 01-04-17 | 11:29 meh his greatist accomplishment is doing something he did't? Ausradieren und sofort. Stemp Shirley und schnell!

DeEeuwigeZwitsal | 01-04-17 | 11:35

Adversary | 01-04-17 | 11:28
U haalt de woorden uit mijn mond. Dit is al 10 weken aan de gang. Het eerste verhaal werkte niet, nu is het dus een iets ander verhaal. De grote gemene deler blijft echter gewoon staan: MUH RUSSIA.

Erg doorzichtig, vind ook het Amerikaanse publiek. 3% van de Trump-kiezers heeft spijt van zijn stem, daar er meer Democraten voor Trump zijn. Er telt in de VS nog steeds maar 1 ding; je eigen hachje bij elkaar kunnen verdienen zonder al te veel overheidsbemoeienis. Dat is nu net waar Trump al 10 weken mee bezig is.

Niet dat we het van de media horen....

Rimini | 01-04-17 | 11:35

Lol. Pence probeert het nog. Hahahaha.
.
Moet toch hilarisch zijn, zo achter de schermen van de BV Trump.

de Voorzittert | 01-04-17 | 11:34

Ik zou ook helemaal het kotsbeu krijgen wanneer een feestelijke 'make America great'-order door die kudt-journo's weer in de all-fake (nou ja, 'all') Russia-sfeer getrokken zou worden. Kwestie van je PR-momenten strak gescheiden houden.
There's a time for partying and there's a time for throwing dirt...

Aristotalloss | 01-04-17 | 11:32

Groot gelijk, om die journogasten geen aandacht meer geven in hun gekonkel. Resultaten. Die zijn nodig.

cor123 | 01-04-17 | 11:29

Het belangrijkste is dat we geen atoomoorlog krijgen met Rusland. Hoe Trump dat voor elkaar krijgt, boeit me niet.
Als hij het maar voor elkaar krijgt.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 11:29

Demoniseren van Trump is in.

Mark_D_NL | 01-04-17 | 11:28

De strategie van de mensen achter de schermen wordt nu wel HEEL duidelijk. Trump moet kapot en wel zo: door op ieder, maar dan ook IEDER vlak te blijven insinueren dat er banden met Rusland zouden zijn. Leuk is ook dat het verhaal inmiddels is veranderd: waar we eerst voortdurend lazen over dat Rusland de verkiezingen zou hebben beinvloed, lezen we nu voortdurend dat mensen om Trump heen 'banden' met de Russen zouden hebben. Dat dat verhaal verandert, vertelt je genoeg: we hebben hier te maken met een propagandaoorlog, opzettelijk op de voorgrond gehouden door de media om Trump nauwelijks kans te geven zich te richten op, of te praten over, zijn beleid. En het werkt: ziedaar gelijk weer de vragen over Rusland terwijl we eigenlijk beleid zouden moeten maken. Flikker. Toch. Op. Ik neem het Trump totaal niet kwalijk dat hij een keer boos wordt.

Adversary | 01-04-17 | 11:28

Ima goin apeshit here, wat is deze? Wordt hier nu de messias vernaggelT? Het zal toch niet zo zijn dat politici in general liegen?

DeEeuwigeZwitsal | 01-04-17 | 11:23

Hmmmm...

Lagonda | 01-04-17 | 11:23

Great, great,great, strong, wonderfull, fantastic..... goodby.....

bakermat | 01-04-17 | 11:22

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen