achtergrond

Geenstijl

FOTO'S. Haags tuigh vandaliseert stemlokalen

pechtoldstemfie17.jpg U ziet het hierboven. Haagse vandalen maken sinds vanochtend de stembureaus in het hele land onveilig. Van Wageningen tot Marle en van Voorburg tot Amsterdam. Er zijn meer SCHOKKENDE foto's. Op 'Lees verder' klikken is op eigen risico.

ruttestemfie17.jpgVroeger geloofden mensen politici voordat ze gingen stemmen bij de stembus. Door deze reller durven ze dat niet meer.

greetstemfie17.jpgVroeger konden mensen zonder beveiliging naar de stembus. Door deze vrijheidsstrijder durven ze dat niet meer.

lolostemfie17.jpgVroeger gingen mensen zonder een partijgenoot een dolk in de rug te steken naar de stembus. Door deze broedermoordenaar durven ze dat niet meer.

bumastemfie17.jpgVroeger zongen mensen staand het Wilhelmus in de stembus. Door deze moraalridder durven ze dat niet meer.

klaverstemfie17.jpgOh nee hè, Klaver. Flikker op jongen. Flikker echt op.

roemerstemfie17.jpgVroeger stemden mensen zonder dat hun vrouw zielig op de achtergond stond bij de stembus. Door deze misogynist durven ze dat niet meer.

krolstemfie17.jpgVroeger hoefden mensen gewoon tot hun 65e naar de stembus. Door deze helikoptervlogger durven ze dat niet meer.

thiemestemfie17.jpgVroeger liepen mensen onverdoofd naar de stembus. Door deze vegaburger durven ze dat niet meer.

denkulastemfie17.jpgVroeger mochten mensen die in Ankara wilden wonen in Ankara naar de stembus. Door deze haatzaaier durven ze dat niet meer.

roosstemfie17.jpgVroeger liepen mensen zonder machete naar de stembus. Door deze blogverlater durven ze dat niet meer.

segersstemfie17.jpgVroeger hoefden mensen niet in hun eigen huiskamer naar de stembus. Door deze droogstoppel durven ze dat niet meer.

baudetstemfie17.jpgVroeger gingen mensen homeopathisch verdund naar de stembus. Door deze pianostemmer durven ze dat niet meer.

staaijstemfie17.jpgVroeger bleven vrouwen gewoon achter het aanrecht weg bij de stembus. Door deze bidclown durven ze dat niet meer.

sylvanastemfie17.jpgVroeger stemden witte mannen op witte mannen in de stembus. Door deze verwarde vrouw durven ze dat niet meer.

dijkgraafstemfie17.jpgJAN! PAS OP! DAT IS GEWOON EEN BRIEVENBUS! Oh ja.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.