Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Dijsselbloem: '78% NL stelt zich aan, integratie geslaagd'

cultuurkomlekkerbinnen.pngZo, 10.316926 autochtone Nederlanders. Even die bakkes houden, want zo is het wel weer mooi geweest. Jullie vinden dan misschien allemaal dat het integratiedossier mislukt is, maar de PvdA heeft het vraagstuk voorgelegd aan de PvdA en concludeert onomstotelijk dat jullie er naast zitten. Jammer joh! De Dijss: ""Je kunt niet zeggen dat de integratie is mislukt.'' Volgens hem zijn er "heel veel dingen goed gegaan" op het gebied van integratie. "Ga eens in de collegezalen kijken in de grote steden. Die zitten inmiddels bomvol met kinderen met een migrantenachtergrond," aldus de minister van Financiën." Zeg, Jeroen, wel eens door de Haagse Hoge School gebanjerd? Wij wel, en als annexatie met een glimlach tegenwoordig doorgaat voor integratie, kunnen we net zo goed meteen de witte vlag hijsen. "We hebben met de VVD niet alles voor elkaar gekregen wat we zelf willen," aldus Dijsselbloem. Dat is natuurlijk wel erg eufemistisch voor de hele halve Turks-Nederlandse gemeenschap die trouw zweert aan Erdogan, maar goed. Er is een opstekertje, want volgens een persbericht van IS zit het even in een "wat mindere periode". Dat komt erop neer dat een hoop Europese aspirant ploflims straks met hangende pootjes terugkeren, en sorry zeggen, zodat de PvdA kan poneren dat het IS-avontuutje ook maar een puberale kwajongensstreek was. Een fase, zoals dat binnen de ring heet. Nederland gidsland.

Reaguursels

Inloggen

Kaan78 | 04-03-17 | 09:02
Rot toch op met je corrupte cliëntelisme.
De Erdogan aap is allang uit de mouw gekropen.
Gelukkig hebben sinds die turkse demonstraties nu heel veel autochtone Nederlanders door hoe bij jullie de vlag hangt, en die is niet rood-wit-blauw!
Ik denk dat, als de turken in Nederland door gaan met het zich afzetten tegen het land waarin ze wonen, ze het heel moeilijk gaan krijgen.
En jouw "heersers" hebben heel lang 'de zieke man van europa' geheten.
Dat kan als die Hitler bewonderaar Erdogan op dezelfde koers doorgaat zo weer gebeuren.

Roadblock | 04-03-17 | 17:11

Dijsselbloem, sukkelaar, hoeveel potentieel mislukte allochtonen zie je bij de studie diergeneeskunde in Utrecht ? Hoezo is integratie geslaagd ? De enige allochtoon die je daar ziet, loopt achter een bezem !

Anjin Mohammed | 04-03-17 | 11:33

@Kaan78 | 04-03-17 | 09:02
Hoeveel heb je betaald voor je lobotomie?
Gekkie.

Rest In Privacy | 04-03-17 | 10:05

Eindelijk weer iemand die de waarheid durft te spreken. Heeft maar 30 zetels gekost. Had de PVDA dat 8 jaar geleden gedaan dat hadden ze nu op 45 zetels gestaan. Verder denk ik dat PVV geouwehoer meer thuis hoort bij een GGZ instelling dan bij de openbare ruimte of politiek debat. Turken zijn verder heersers maar dat spreekt voor zich.

Kaan78 | 04-03-17 | 09:02

Daar waar moslims wonen, daar zijn problemen. Dat zal het gemiddelde moslimland ook van christenen vinden.
Denk eens even los en vraag je het volgende eens af.

Als ik hoor over vervolging van christenen en seculieren in andere landen vind ik dat allemaal verlichte types en zet ik ze al op een voetstuk. Soort panda's die gered moeten worden. Jullie ook?

Als je in Marokko of Turkije hoort hoe lastig je zusters of broeders het hebben dan denk je toch meteen dat je ze moet beschermen? Dat die lelijke christenhonden expres alcohol in je kerstpakket stoppen?


Ter afsluiting: welgeteld 1 Marokkaan in dienst. Met wie ie er een hooglopend arbeidsconflict voor niets? Wie laat een advocaat zelfs een kort geding aanspannen voor niets omdat hij zich minvermogend heeft laten verklaren en lekker door kan procederen?
Alle voordelen gebruiken tot meneer op zijn plichten werd aangesproken. Toen was het oorlog. Me hoela Dijsselbloem.

Ok nog een voor bij de koffie.
De moslims die we hebben doen het perfect. Waarom? Het zijn er weinig en ze moeten wel mee. En van de vijf zijn er twee homo wat ze bij ons wél kunnen zijn en de rest is gevlucht uit west en de straatgroepen waarin ze zaten. Het kan wel. Verdunnen en persoonlijke aandacht.

En nu espresso!

ristretto | 04-03-17 | 08:17

fdisk 0234.
Daar zit hem nou precies de kneep.
Die Islam is namelijk de ENIGE reden waarom dat volk zich niet kan of wil aanpassen.
Dat achterlijke geloof verbiedt ze dat.
Nou is men op de biblebelt ook niet altijd even fris in 't hoofd, maar daar heb je niet zo'n last van, moslims dragen die onzin met zich mee de hele dag, op straat, in winkels, op het werk.....

mallekater | 04-03-17 | 07:20

Even terug naar het topic:

"Je kunt niet alle verantwoordelijkheid bij de nieuwkomers leggen. Mensen moeten bij de hand worden genomen en het inburgeringslokaal in worden getrokken", aldus Dijsselbloem.

De realiteit is als volgt: Politiek correct links heeft intussen al 4 decennia lang naïef geknuffeld en geknutseld aan hun onmaakbare multiculti droommaatschappij. Om nog maar te zwijgen van de enorme berg overheidsgeld die erin geïnvesteerd is. Het is een utopie. Het werkt niet. Weet je waarom? Je kan het paard naar het water leiden, of zelfs emmers gratis water aandragen en onder zijn neus zetten. Maar je kan het niet doen drinken. Je kan immigranten enkel integreren, als ze dat zelf ook oprecht willen. En je zal me niet horen zeggen dat er geen uitzonderingen zijn. Er zijn legio voorbeelden van tweede en derde generatie moslimkinderen, die de kansen die hun gegeven zijn hebben gegrepen. Maar bij het overgrote merendeel is die wil tot échte immigratie (en vooral die oprechtheid) totaal afwezig. De Koran zegt overigens letterlijk dat het toegestaan is om tegen ongelovigen op alle manieren te liegen, teneinde het grote doel te bereiken: de onvoorwaardelijke islamisering van het (voorlopig nog) rijke westen en de invoering van de sharia.

En tegelijk wordt in de vele mysterieuze Verenigingen (met steun uit Saoudi Arabië) alweer een zoveelste nieuwe generatie kinderen intensief geïndoctrineerd middels het memoriseren van versjes en regeltjes uit dat dik oud-middeleeuws boek, dat dus totaal irrelevant is voor onze moderne samenleving. Hun kop wordt zolang volgepompt met koranversjes tot ze ons, ongelovige westerlingen vanzelf gaan haten en onze zeden en gewoonten verachtelijk gaan vinden.Terwijl ze in ons fantastisch schoolsysteem, dat we hun quasi gratis aanbieden, opvallend slecht blijven scoren en achterstand blijven oplopen. Mede omdat thuis halsstarrig Arabisch moet gesproken worden. Veelal omdat de volgzame moederfiguur met hoofddoek, verse baarmoeder en zonder inspraak, rechtstreeks van uit het thuisland is gearrangeerd en geïmporteerd. Zelfs hun eigen moslimdochters zijn te westers en te mondig geworden voor hun trotse mannelijkheid. Het zorgvuldig afgeschermd 'hoofddoekje' moet vooral niet integreren of de plaatselijke taal leren. Haar taak is om het nakend Westers kalifaat te bevolken. Ze moet meer 'werpen' dan de gemiddelde westerse ploetermama die buitenshuis gaat werken. Dat is goed voor het inkomen uit kindergeld (wat een topland, hé) en op die manier is de demografische dominantie bovendien gewoon een kwestie van geduld. En zo komt het dus dat al het overheidsgeld voor voor taallessen en inburgering grotendeels verloren gaat. Want elke nieuwe generatie onverschrokken mannelijke krijgers die doodsbang zijn van mondige, geëmancipeerde westerse vrouwen, gebruikt zijn westers dubbel paspoort om op een koeienmarkt in een klein Berberdorpje de volgende ongeletterde maagd te importeren, met het oog op versnelde voortplanting. Haar kinderen spreken thuis geen letter Nederlands en gaan in sommige gevallen pas naar school als het écht wettelijk moet teneinde het kindergeld te behouden. Kleine Mohammed gaat niet naar de kleuterschool, want mama is toch thuis. Handig. Je zal maar op je zesde bij de zorgjuf terecht komen op je allereerste schooldag, omdat de reguliere juf een taal spreekt die je nog nooit gehoord hebt. Het is zonder motivatie of controle van thuis, als allochtone leerling, nogal moeilijk om een opstel te schrijven of een wiskundig vraagstuk op te lossen, als je niet eens begrijpt wat er gevraagd wordt in het Nederlands, hé? En dan maar janken over hun gebrek aan opportuniteiten als ze generatie na generatie zonder noemenswaardig diploma afstuderen.

Smelldacoffee | 04-03-17 | 07:11

Heb niks tegen migranten sec. Echt niet. Zolang ze die achterlijke islam maar niet met zich meeslepen. Zonder islam zou de integratie er zeer waarschijnlijk stukken beter voor staan.

fdisk | 04-03-17 | 02:34

Roadblock | 03-03-17 | 23:01
Nathan is een autistische puber, een al dan niet betaalde trol of een zeer binair en primitief denkende islamiet. En waarschijnlijk 2 van 3 voornoemde factoren. Vermoeit u zich niet onnodig en laat 'm lekker blaten. Trollen niet voeden.

Rommelende Onderbuik | 03-03-17 | 23:18

Integratie is een gevoel.
Of het geslaagd is bepaalt de onderbuik van de EUlite.
Of toch niet?

Rommelende Onderbuik | 03-03-17 | 23:16

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:29
Ik wist niet dat er een eigen keuze was bij LOM ?
Roadblock | 03-03-17 | 20:45
Ik moet je toch niet gaan uitleggen wat LOM is ?

Roadblock | 03-03-17 | 23:01

Dit maakt weer pijnlijk duidelijk hoe ver de dames en heren politici van de werkelijkheid af staan.
Net of het pluche van hun stoelen in alle zintuigen is gaan zitten.

dr.andus | 03-03-17 | 22:40

@Nathan R Jessup | 03-03-17 | 21:33
Welke verdragen dan? Noem ze maar als je dat kunt.


De kanslozen komen binnen omdat een Spaanse, Griekse of Italiaanse grens over steken ze vervolgens ALLE vrijheid geeft om door de hele EU te reizen en asiel aan te vragen. Nou zijn er wel "regeltjes", maar dat is papier en dat doet zo weinig in de realiteit.

Wat betreft de Brexit heb je dus helemaal geen feiten, behalve de stoere praat van de EU. Voorlopig is er dus helemaal niks gebleken, maar poog jij dat wel tot een waarheid te verheffen. Die vlieger gaat dus niet op.

@Nathan R Jessup | 03-03-17 | 21:41
Die een direct gevolg zijn omdat de EU sancties op legde. Oorzaak gevolg, snap je dat?

Rest In Privacy | 03-03-17 | 21:51

@Dandruff | 03-03-17 | 21:27
"Je zegt; "Rusland heeft het handelsverbod ingesteld, niet de EU"...
Werkelijk?"

Ja, tuinders mogen niet aan Rusland leveren door een importverbod.
www.nrc.nl/nieuws/2016/06/29/rusland-...

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 21:41

@TeeJee | 03-03-17 | 21:03
"Btw Nathan; grenzen dicht voor kansloze immigranten staat niet gelijk aan het afsluiten van de EU. "

Natuurlijk niet, deze week werd in the UK bekent dat Brexit geen verschil zal maken in de binnenstroom van kansloze immigranten omdat deze komen via andere verdragen.
Daarom sta ik ervan te kijken dat Wilders dit wil bereiken met een hek en grenscontroles.

"Bij de Brexit is nog helemaal niks gebleken."
Er is gebleken dat het een harde Brexit wordt als de UK de 4 vrijheden niet accepteert.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 21:33

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 20:35,

Je zegt; "Rusland heeft het handelsverbod ingesteld, niet de EU"...
Werkelijk?
www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3840246/e...

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 20:42,

Er is nog helemaal geen "kennis van de Brexit" voorhanden, behalve dan dat de EU heeft aangegeven zich als een jaloerse stalker te gaan gedragen. Net als bijvoorbeeld de maffia of de islam, die op dezelfde idealen zijn gebaseerd.

Handel drijven kon altijd en kan altijd. Punt.
En de EU is helemaal geen "groot handelsland".
Nederland handelt binnen de EU eigenlijk voornamelijk met dezelfde landen waar ze 100 jaar geleden óók al voornamelijk mee handelden, zoals Duitsland en België. Landen waar we 100 jaar geleden nauwelijks mee handelden zoals Griekenland en Slovenië daar handelen we nu ook nauwelijks mee.

Kortom, je kunt geen één voordeel van de EU noemen.

"Dichte" grenzen zijn ook niet door Wilders bedacht; alle beschavingen beschermden hun inwoners tegen vreemde indringers. Dat heeft de handel van letterlijk ontelbare beschavingen nooit in de weg gestaan.
Alleen over de tot grootschalige armoede leidende echte "vrijhandel" kun je inderdaad zeggen dat die baat heeft bij het volledig wegvallen van grenzen. De vraag is echter of de "voordelen" van extreme armoede opwegen tegen nadelen zoals meer criminaliteit, meer terrorisme en over 40 jaar invoering van de sharia.

Dandruff | 03-03-17 | 21:27

Met nauwelijks verholen minachting kijken Dijsselbloem en zijn mede politici, met een sneer om de mond, minzaam neer op het Nederlandse volk. "Gadverdamme, lelijke paupers", denken zij. "Dat gezeur iedere keer weer van dat stomme plebs." "Jakkes." "Als ik in mijn buurtje kijk, dan gaat het volgens mij best goed. Wat hebben ze toch steeds zo te zeiken."
Vervolgens nemen ze nog een glas, en deden nog eens een plas.

15 maart.

Ceristimo | 03-03-17 | 21:24

@Nathan R Jessup | 03-03-17 | 20:42
Btw Nathan; grenzen dicht voor kansloze immigranten staat niet gelijk aan het afsluiten van de EU.

Dat is wel de grootste drogreden die je maar kan verzinnen.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 21:03

@Nathan R Jessup | 03-03-17 | 20:42
Bij de Brexit is nog helemaal niks gebleken. Die onderhandeling is nog niet eens begonnen.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 21:01

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:29
Ik wist niet dat er een eigen keuze was bij LOM ?

Roadblock | 03-03-17 | 20:45

@Dandruff | 03-03-17 | 19:10
"Ga in op de feiten, niet op non-issues."

Hoogopgeleide PVV-stemmers zijn mij het A4 tje aan het uitleggen en ik geef alleen aan wat de gevolgen zijn met de kennis die we nu hebben door Brexit.
Bij Brexit blijkt dat je alleen vrijhandel kunt drijven met de EU als je de 4 vrijheden accepteert. Volgens het PVV programma is dit niet mogelijk omdat het de grenzen dicht wil hebben. Dit gaat een probleem geven omdat er wanneer er over gestapt wordt naar de euro de kosten van 51 miljard terug verdiend moet worden door extra handel, mijn vraag aan de hoogopgeleide PVV-kiezer is dan welke extra handel als Nederland zich afsluit van het grootse handelsland, de EU.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 20:42

@TeeJee | 03-03-17 | 19:13
"De tuinders staan in ieder geval te juichen als we weer normaal handel kunnen drijven met Rusland."

Rusland heeft het handelsverbod ingesteld, niet de EU.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 20:35

TeeJee | 03-03-17 | 19:13,

Helemaal mee eens, maar dat is eigenlijk nog niet eens het punt.
De EU-maatregelen tegen Rusland daar kan men voor of tegen zijn, dat is een politieke kwestie. Ook zelfstandig kan de Nederlandse regering beslissen om Rusland te boycotten of juist niet. Misschien wil premier Wilders straks wel economische sancties opleggen aan alle landen met (gedeeltelijke) shariawetgeving.

Waar het nu om gaat is de claim dat de EU goed zou zijn voor de handel an sich. Dat is gewoon aantoonbare onzin; de afgelopen decennia is de handel vrijwel overal ter wereld explosief toegenomen. En dus ook in Europa. Zowel in de landen binnen de EU, als in de landen buiten de EU.

De EU is nota bene het clubje dat in de helft van haar bestaan een economische crisis doormaakte... Na eeuwen van (met vallen en opstaan) almaar stijgende welvaart. En ondertussen wil het failliete Griekenland weer geld lenen.
daskapital.nl/2017/03/griekenland_meer...
Stapelgek.

Dandruff | 03-03-17 | 19:25

@Dandruff | 03-03-17 | 19:10
De tuinders staan in ieder geval te juichen als we weer normaal handel kunnen drijven met Rusland.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 19:13

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 18:48,

Ga in op de feiten, niet op non-issues.
Jij bedacht een paar grote getallen, en concludeerde daaruit dat tenminste 10.000 jaar handel onmogelijk zou zijn geweest zonder EU.

Ik concludeer daaruit dat je weinig historisch en economisch besef hebt. Ik heb uitgelegd waarom, en daar is echt geen PVV-partijprogramma voor nodig.
Geloof het of niet; zelfs D'66 heeft tientallen stemgerechtigde leden die weten dat de wereld al vóór 1992 bestond.

Dandruff | 03-03-17 | 19:10

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 18:45,

Onzin, tot 1992 konden we toch ook gewoon handel drijven?
Met de hele wereld?

Dacht je trouwens dat Nederland nu geen exporttarieven betaalt?
Die tarieven kunnen nooit zo hoog zijn als de 52% belastingdruk die we hier hebben.

Grappig trouwens dat jij voortdurend met fictieve getallen smijt.
Maar dat je van anderen "uitgewerkte standpunten" wil zien.
Ondertussen negeer je de werkelijke discussie; de EU levert niks op, en kost in het beste geval tientallen miljarden per jaar. De import van een reeks burgeroorlogen gaat die economische crises echt niet opheffen. En dat weet jij ook; daarom ga je steeds off-topic naar non-issues.

Dandruff | 03-03-17 | 19:01

-weggejorist-

repu077 | 03-03-17 | 18:58

Dat dit volk zover van de werkelijkheid leeft.

repu077 | 03-03-17 | 18:57

@Dandruff | 03-03-17 | 18:26
"Natuurlijk praat ik niet voor de PVV."

Voor welke partij praat je dan want dan kan ik het partijprogramma erbij nemen.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 18:48

Eikelbloem heeft groot gelijk. Nog lang niet elke vrouw is verkracht en er zijn echt nog een paar immigratiers te vinden die nog geen uitkering hebben. Het glas is halfvol hoor.
Man man wat een treurnis.

npo | 03-03-17 | 18:46

@Roadblock | 03-03-17 | 17:07

Je geeft je eigen mening.
Ik wil de uitgewerkte PVV standpunten hoe gaan we de internationale verdragen opzeggen en hoe gaan we uit de EU en wat gaat het kosten horen.
Het PVV programma geeft aan dat de overgang naar de gulden ongeveer 51 miljard gaat kosten maar dat dit makkelijk is terug te verdienen is met de winst uit de handel. Jammer alleen dat uit de EU stappen maar zonder het accepteren van de 4 vrijheden, Nederland tarieven moet gaan betalen om te exporteren, weg winst.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 18:45

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 18:08,

Natuurlijk praat ik niet voor de PVV.
Maar dat was helemaal niet mijn punt.

Mijn punt was dat jouw claim dat Europa vernietigd moet worden omdat dat winstgevend is, niet klopt.
Handel drijven kan altijd, ook zonder jouw EU-dictatuur.
Natuurlijk klopt het dat een kleine EU-elite profiteert van onze vernietiging, maar daar heb ik niks mee te schaften.

Dandruff | 03-03-17 | 18:26

@Dandruff | 03-03-17 | 17:07

Ik kan je verhaal niet terug vinden op de PVV site dus praat je niet voor de PVV.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 18:08

Volgens mij zijn er nergens zoveel politici, ambtenaren en mensen met een dubbele nationaliteit, als in Nederland. Dus wat dat betreft doen we het zeker niet onaardig inderdaad.

automobilaterealist | 03-03-17 | 17:49

Kijk eens in de collegezalen; PRECIES! Die lui laten de docenten, al dan niet onder bedreiging, een verklaring tekenen waarbij zij geld kunnen eisen vanwege een scooterongeluk en daardoor vertraging hebben opgelopen en dat is inkomstenderving omdat ze dan een jaar later geld kunnen gaan verdienen. Zou het Jantje en Keessie zijn geweest?

sjeetje | 03-03-17 | 17:46

@Hemmenaar7 | 03-03-17 | 16:25
Die Chinezen betalen voor hun opleiding hier om een master te halen. China zelf heeft niet genoeg plaatsen op de Universiteit dus als ze rijke ouders hebben komen ze de opleiding hier halen. (Iets met teveel mensen in een land).
.
Significant feit de diefstal uit supermarkten is nergens zo hoog als in Rotterdam Kralingen met name rond de Erasmus Universiteit.

Beroep = Boerenlul | 03-03-17 | 17:39

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:36,

Volgens mij had ik jou al een aantal keren uitgelegd hoe de echte wereld werkt.
En ik weet zeker dat anderen dat ook gedaan hebben.

Kortom, jouw argument dat Nederland vernietigd moet worden omdat het te duur zou zijn Nederland te redden, klopt niet.
Je kunt wel allerlei fictieve kosten bedenken, maar je vergeet kennelijk dat het redden van een land ook baten kent.

Nog los van je belachelijke stropoppen over "ons afsluiten voor Europa". Er werd al duizenden jaren voor de EU-dictatuur bestond handel gedreven in Europa. Al 2.000 jaar geleden liepen er diverse zijderoutes van Noord-China naar Afrika en Europa.
nl.wikipedia.org/wiki/Zijderoute
Het hele Middellandse zeegebied is al duizenden jaren langer een handelscentrum; Grieken, Romeinen, Egyptenaren, noem maar op. En niet alleen rond die Middellandse zee; de Feniciërs bijvoorbeeld voeren 3.500 jaar geleden al naar Engeland en Ierland om met de Kelten handel te drijven.

Allemaal zonder EU.
Dat de EU een dictatoriaal regime is dat afvallige EU-landen economisch wenst te straffen klopt; maar de EU is door haar wanbeleid helemaal niet in staat om succesvolle landen economisch te straffen.

Dandruff | 03-03-17 | 17:07

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:36
-Ik zou al blij zijn als de criminele marokkanen die geen nederlands paspoort hebben worden uitgezet. Zelfs dat schijnt al niet te lukken.
-Je bedoelt internationale verdragen? Ik kijk met belangstelling hoe Trump dit momenteel aanpakt.
-Wie eist dat dan? De EU? Zet dit eens af tegen wat we inmiddels aan steun voor Griekenland betaald hebben (90 Miljard?)en nog gaan betalen.
-Wie eist 130 miljard als we uit de euro gaan? de EU?
-Zijn die 40.000 wetten afkomstig van de EU? dan weet ik zeker dat er heel veel niet meer nodig zijn.
-Sinds wanneer worden handelsverdragen alleen door ambtenaren afgesloten?
-Wel we hebben dan in ieder geval 2 handelspartners te weten Engeland en de US waar we direct zaken mee kunnen doen zonder op Brussel te moeten wachten.
Het grootste voordeel is, dat we weer baas over onze eigen zaken worden en niet meer geregeerd worden door schimmige ongekozen euro-ambtenaartjes die in achterkamertjes stiekem wetten door zitten te drukken.

Roadblock | 03-03-17 | 17:07

Nathan R Jessup 16:36:
Je bent vergeten dat het licht uitgaat in nederland,
Overdrijven is ook een vak,en jij bent daarin DE vakman.

storm op komst | 03-03-17 | 17:01

telelezer | 03-03-17 | 15:24

Dat hen ik gelezen maar waar lees je
- Hoe ga je criminele nieuwkomers uitzetten als ze eerst hun oorspronkelijke nationaliteit moeten opgeven
-welke nationale verdragen er opgezegd gaan worden door wie.
- Wie gaat de 60 miljard betalen die als vergoeding wordt geëist bij het uitreden van de Unie. Wie gaat de 130 miljard betalen om uit de euro te stappen.
-Wie gaan de 40.000 wetten herschrijven.
-Wie gaat de nieuwe handelscontracten met de wereld afsluiten, sinds we onderdeel van de EU zijn hebben we veel ambtenaren verloren en die zullen opnieuw opgeleid moeten worden.
En belangrijker hoe gaan we geld verdienen als we ons afsluiten van Europa.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:36

En als ik kijk naar het aantal mensen in de bijstand met een migrantenachtergrond, dan kom ik tot een andere conclusie. Als ik naar kijk naar onze minister van Financiën dan zie ik een mafkees.

derksje | 03-03-17 | 16:34

@Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:29
Duurde even, maar dan heb ik ook eindelijk antwoord.

Dank je wel en goed weekend.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 16:31

@TeeJee | 03-03-17 | 15:02
"Of WAS je wellicht plantsoenmedewerker? Kan ook hoor, er zijn wel meer bankhangers in de panelen te vinden."

Op het moment dat ik de leeftijd bereikte dat ik moeite kreeg om met een bepakking van 45 kilo de heuvel te rennen heb ik gebruik gemaakt van FLO en ben 24 uur per week in de plantsoenendienst gaan werken, tijd genoeg dus om te leren van de hoogopgeleide PVV-stemmers op geenstijl.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 16:29

Nou, op de Erasmus universiteit zie ik naast autochtonen vooral veel buitenlandse Chinezen, EU-studenten en vrij weinig Turken/Marrokkanen, wel meer dan 20 jaar terug, maar toch. Die zitten denk ik op de HBO?

Hemmenaar7 | 03-03-17 | 16:25

@ de koreaanse slet
Als je rechts leunt stem je zeker geen splinterpartij en zeker geen PVV. Althans als je verstand hebt. Want we weten allemaal - als je verstand hebt - dat Wilders weer vier jaar niets gaat presteren.

----------------------------------

Grappig, geen enkele partij gaat presteren, doe niet alsof je een orakel bent. Het beste wat we kunnen wensen is dat we een beetje normaal doen. O ja, als je verstand hebt..

donkieshot | 03-03-17 | 16:20

"(..)huisvesting? Is er niet. Werk? Is er niet. (...) Het enige effect wat die import heeft is verarming van de verzorgingsstaat & druk op de lonen. Dat is het hele verhaal wat Dijs weer Verdijsselbloemt. (..)"
@ Undefined_variable | 03-03-17 | 15:01
u vergeet de overlast bij zorg, onderwijs, misdaad, uitkeringen, straatgeweld/intimidatie, enz enz

telelezer | 03-03-17 | 15:32

"Ik kan nog steeds niet zien hoe Wilders zijn plannen uit kan voeren en heb helaas weinig aan de welbespraakte hoogopgeleide PVV stemmers die mij niet willen vertellen waar ik die uitvoering van de plannen kan teruglezen."
@ Nathan R Jessup | 03-03-17 | 14:36
HIER...:
pvv.nl/images/Conceptverkiezingsprogr...

telelezer | 03-03-17 | 15:24

@Zosima | 03-03-17 | 14:06
DKS overtuigt ook alleen maar zichzelf.
Daarom roept hij ook zo vaak dat hij met feiten en onderbouwing is gekomen, terwijl het vaak niet meer dan een matig (of helemaal niet) bewezen mening omvat.


Hij blijft daarom ook roepen dat de VVD rechts is. Best wel grappig.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 15:05

@Nathan R Jessup | 03-03-17 | 14:36
Leuk verhaal, maar het zegt vrij weinig over het hoe en waarom van je hoge activiteit op GS.

Of WAS je wellicht plantsoenmedewerker? Kan ook hoor, er zijn wel meer bankhangers in de panelen te vinden.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 15:02

Dat hele integratie verhaal heeft ongeveer 400 jaar te vroeg plaatsgevonden. Dijs kan het geheel wel geslaagd vinden maar? Ter overweging de volgende punten; huisvesting? Is er niet. Werk? Is er niet. Integreren? Als Pasen & Pinksteren op 1 dag te zamen vallen. Je kunt wel ongebreideld kansarmen importeren om zodoende de lastendruk per capita laag te houden maar zoiets is ook tijdelijk effectief. Het enige effect wat die import heeft is verarming van de verzorgingsstaat & druk op de lonen. Dot is het hele verhaal wat Dijs weer Verdijsselbloemt. Ben klaar met deze overloze drogredenen. Nexit nu! Ik stem PVV!

Undefined_variable | 03-03-17 | 15:01

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 14:36
lol

Roadblock | 03-03-17 | 14:43

@TeeJee | 03-03-17 | 10:46
"Je bent voor een plantsoenmedewerker wel opvallend vaak overdag aanwezig hier."

Ik wil ook net zo slim worden als al die hoogopgeleide PVV-stemmers zodat ik dan ook misschien PVV kan stemmen.
Ik kan nog steeds niet zien hoe Wilders zijn plannen uit kan voeren en heb helaas weinig aan de welbespraakte hoogopgeleide PVV stemmers die mij niet willen vertellen waar ik die uitvoering van de plannen kan teruglezen.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 14:36

vinzDH | 03-03-17 | 14:09
Ja, maar jij bent dan ook geen betaalde Geenstijl-trol :)

Roadblock | 03-03-17 | 14:16

Triest dat mijn reactie op het kleineren van De Koreaanse Slet naar mij toe wel is -weggejorist-

vinzDH | 03-03-17 | 14:09

-weggejorist-

Zosima | 03-03-17 | 14:06

Een betere naam voor de PvdA zou PvdW zijn, Partij van de Wegkijkers.

Schweinchen Dick | 03-03-17 | 14:05

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:22
De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:25
Je hebt soms goede argumenten.
Waarom verpest je dat altijd door opponenten uit te kafferen?
Roadblock | 03-03-17 | 13:30

Maak niet uit zit hem te stangen omdat hij altijd zo denigrerend doet naar andere toe. Zichzelf zo boven het gepeupel ziet staan. laat hij dat achterwege in zijn comments laat ik hem gewoon met rust. Maar ik ben dat gewoon zat. Want dat figuur doet het keer op keer.

vinzDH | 03-03-17 | 14:04

-weggejorist-

vinzDH | 03-03-17 | 13:47

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:25
Je hebt soms goede argumenten.
Waarom verpest je dat altijd door opponenten uit te kafferen?
Roadblock | 03-03-17 | 13:30
-
Citaatje uit een psychologisch handbook:
“Kleineren is scoren zonder winnen.
In vrijwel alle gevallen gaat het om agressie die bedoeld is om de tegenstander te kleineren. Het is de gemakkelijkste en meest laffe manier om te scoren zonder zelf een doelpunt te hoeven zetten.
Het hoeft geen betoog dat kleineren een onsportieve aangelegenheid is. (……) Het is simpelweg een vorm van pootje haken zodat de ander er in zijn val zo belachelijk mogelijk uitziet. Nog meer winst kan er behaald worden wanneer het slachtoffer zich erover beklaagt dat hij onheus is bejegend(….) “

telelezer | 03-03-17 | 13:45

Vergeet niet dat Dijsselblom een EU-slaafje is en "de EU zal zegevieren" volgens hem en zijn Brusselse meesters.
Maar dit filmpje is interessant om te zien:
www.npo.nl/uit-europa/01-03-2017/AT_20...

telelezer | 03-03-17 | 13:43

John Lamaer | 03-03-17 | 13:31
Het is alleen zo jammer dat het wederkerigheidsprincipe een moslim vreemd is.
Als je de vraag stelt hoe zij het zouden vinden dat in turkije een groep buitenlanders met vlaggen een demonstratie voor hun buitenlandse leider zouden houden, wordt je glazig aangekeken.
Na twee vragen ben je al "rassies".

Roadblock | 03-03-17 | 13:36

-weggejorist-

John Lamaer | 03-03-17 | 13:31

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:22
De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:25
Je hebt soms goede argumenten.
Waarom verpest je dat altijd door opponenten uit te kafferen?

Roadblock | 03-03-17 | 13:30

@raskol | 03-03-17 | 10:08
Nee. Dat is geen onwil, dat is gewoon laks. Men gelooft nog steeds in betere oplossingen zoals 'rehabiliteren' dat werkt inderdaad voor heel veel mensen maar niet voor terroristen en zeker niet voor doorgetrapte criminelen. Dus opzouten met dat volk. Dubbel paspoort! Doei!

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:29

@kleinkonijn | 03-03-17 | 10:08

Wil jij liever een links kabinet? Ik wil je niet verrassen hoor maar Nederland is overwegend links. Dus je kan kiezen. Of een rechts kabinet o.l.v. de VVD of een door links gehandicapt kabinet o.l.v. de VVD. Met Geertje word het niets. Die wint nooit geen 76 zetels en niemand wil met hem in zee.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:27

@Beroep = Boerenlul | 03-03-17 | 11:55
"Die staan voor een federale EU, alle politieke macht naar Brussel. Dat is het laatste wat je wil!"

Nee. Helemaal niet. Die staan voor meer samenwerking tussen de verschillende leden/natiestaten om een sterker blok te vormen tegen bijvoorbeeld de VS, China, Rusland, Japan en in mindere mate India en Brazilië.

Maar kennelijk blijf jij maar dommig denken dat 'we' zonder Europese (westerse) partners opgewassen zijn tegen dat soort grootmachten. Onnozele. Het is maar goed dat de meerderheid vooralsnog verstandiger is.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:25

Vorig jaar op tv gezien. Drie door Dijsselbloem bedoelde succesvol geïntegreerde jonge moslim studenten kregen de vraag voorgelegd: "Wat als iemand een afbeelding van de profeet maakt. B.v. een cartoon?" Nou daar moest dan toch zeker wel een straf op volgen, aldus de door Dijsselbloem bedoelde goed geïntegreerde jonge moslim studenten.
Welke straf?...... daar hebben wij inmiddels wel een idee van!

Mariolo | 03-03-17 | 13:23

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 13:22

Hoe moet je dat lezen?
.
Eerst verplichten wij dat 50% van de Amsterdamse politie niet autochtoon is en doen dat mbv positieve discriminatie.
.
Zodra dan 50% van de Amsterdamse politie niet autochtoon is kunnen we multiculti beleid geslaagd noemen. Omdat we veel niet autochtonen in de politie hebben.
.
En dan zijn er nog steeds mensen die zich afvragen waarom een land als China/Rusland steeds competitiever wordt vergeleken met EU.

jerrycan | 03-03-17 | 13:16

Ja de college zalen zitten vol met vooral hele slimme Marokkaanse MEISJES die vervolgens met een Marokkaanse jongen trouwen en met een hoofddoek op achter het aanrecht mogen

ddam | 03-03-17 | 13:05

TeeJee | 03-03-17 | 12:39
Ja, wat het meest leerzame was, is het verwachtingspatroon vanuit de eigen mentaliteit:
Zij verwachten dus met opzet beledigt te worden, omdat zij dit zelf ook zouden doen.
Zij verwachten heftige reacties naar aanleiding van het dragen van de hoofddoek, omdat zij dit zelf ook zouden doen bij het tonen van religieuze symbolen van andere godsdiensten in hun eigen cultuur/omgeving.
Zij verwachten dat er na een aanslag door moslims moskeeen in de as gelegd zouden worden, omdat zij dat omgekeerd wel zouden doen.
Zij noemen westerlingen hypocriet, terwijl zij zelf donders goed weten dat de Qur'an volstaat met sura's die oproepen de ongelovigen te minachten en te doden.
Dan heb ik het nog niet eens over de anti-westerse haatgolven die via de schotel hun huiskamers dagelijks binnenkomen.

Roadblock | 03-03-17 | 13:00

Net zo'n gevaarlijke idioot als Timmermans! Weg met de PvdA, (en VVD) die ons land naar de kloten helpen!
Ik ga voor de PVV en wil een Nexit!

Lexus01 | 03-03-17 | 12:59

-weggejorist-

down | 03-03-17 | 12:57

Het is met die immigratie net als met soep. Als je er een snuifje zout in doet is het lekker maar als je er 20% zout in mikt en iemand perst het door je strot dan ga je daar toch wel een beetje van kokken.

down | 03-03-17 | 12:57

Rommelende Onderbuik | 03-03-17 | 12:48
Omdat PVVers dikwijls net zo vast in hun eigen ideologische wereldbeeld zitten als PvdA'ers. Maar als dit te genuanceerd is moet je vooral libero blijven roepen.

Zosima | 03-03-17 | 12:52

"Ga eens in de collegezalen kijken in de grote steden. Die zitten inmiddels bomvol met kinderen met een migrantenachtergrond."
Vooral het woordje "bomvol" doet mij ergens aan denken, ongelukkige woordkeuze van deze lapzwans.

Ommezwaai | 03-03-17 | 12:47

Wanneer gaan politici eens integreren in de nederlandse samenleving?

Binnenbaan | 03-03-17 | 12:44

eerstneukendanpraten | 03-03-17 | 10:08

Ze mag wel op Marijke Helwegen lijken?

Bijtendehond | 03-03-17 | 12:42

Nu zie ik het: De PvdA weet het verschil niet tussen groter dan of kleiner dan; ze draaien het om.
61% tegen het Oekraine referendum en 39% voor, dat wil zeggen dat 39% meer is dus die winnen. Hier ook 10 miljoen is minder dan 7 miljoen, dus die hebben gelijk.
Partij van de Andersom.

Gele Beer | 03-03-17 | 12:39

Roadblock | 03-03-17 | 11:43
Vergelijkbare ervaring met meerdere stagisten m/v.

Voelen zich echt geen Nederlander, maar wel altijd aangevallen/beledigd.


Zwaar leven lijkt me dat.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 12:39

joost2 | 03-03-17 | 11:37
Als je hem gisteren ook weer hoort.
''Ja we moeten ze blijven opvangen''.
Maar waar je pechtold niet over hoort is de prognose van nog miljoenen afrikanen die de oversteek gaan wagen.
Weet hij dit niet ,of laat hij het expres achterwege?
Hij is echt niet goed in zijn hoofd.

alphapapatango | 03-03-17 | 12:32

Zosima | 03-03-17 | 12:27
Daarom twijfelde ik ook.
Gezien je andere plempsels ben je het niet.
Jammer voor mijn 7 guldens :)

Roadblock | 03-03-17 | 12:31

Als het gaat over integratie problemen betreft het vrijwel moslims; Marokkanen, Turken en Somaliers. Met niet-moslims zijn er nauwelijks problemen, op de Antillianen na wellicht, maar dat zijn eigenlijk al halve Nederlanders vanwege de historische band met de Antillen.

martymcfly | 03-03-17 | 12:29

Ze zijn perfect geintegreerd op het punt van hun rechten.
Hun plichten hebben ze nog nooit van gehoord.

alphapapatango | 03-03-17 | 12:28

Die optocht met Turkse vlaggen bewijst (helaas) dat de inburgering en integratie van die mensen volledig mislukt is. Sommige van die betogers waren al 20, 30 of zelfs 40 jaar in Nederland!
Stelt u zich eens voor dat u zou emigreren naar bijvooreeld de VS. Vindt u het dan normaal dat u over 20, 30 of 40 jaar nog steeds geen woord Engels spreekt? U bent toch hopelijk met mij eens dat er dan iets behoorlijk fout is gegaan met uw inburgering in de Amerikaanse samenleving?
Het wordt echt tijd voor een compleet andere beleid op dat punt...

een-hele-dikke | 03-03-17 | 12:27

Roadblock | 03-03-17 | 12:22
Geloof het of niet, ik ben geen libero-man. Ik doelde overigens op tokkies die PVV stemmen, niet elke PVV'er.

Zosima | 03-03-17 | 12:27

Zosima | 03-03-17 | 12:03
Dat je met je kreet:
"Als het over integratie gaat zijn PvdA'ers ongeveer net zo betrouwbaar als PVV tokkies."
mijn libero-dobber laat trillen.

Roadblock | 03-03-17 | 12:22

2002-2009: Hier in Schiedam moest ik meerdere malen mijn nichtjes naar school brengen en van school halen omdat ze anders door een stel Turkse en Marrokaanse snotaapjes (leeftijd gemiddeld 7 tot 12 jaar) op het schoolplein zowat werden aangerand.
20010-heden: Mocro'tjes bende zwermt dagelijks en vooral nachtelijks uit over de straten van deze wijk, regelmatig auto's aanhoudend waar dan vervolgens heel snel en sneaky kleine pakjes voor geld worden gewisseld, en dat is waarschijnlijk geen koffiemelk dat er in die pakjes zit; jonge blanke meiden worden zo snel mogelijk aan de teringzooi geholpen (vaak onder dwang) en wanneer ze onder de duim zijn, aan het werk gezet.
Probeert er eentje hier uit de buurt af te kicken vanwege zware depressie nadat kinderzorg d'r kind heeft weggehaald, kampeert er elke dag een clupje Turkjes voor d'r deur om haar te pas en onpas voor "kankerjunk" uit te maken.
Was een Turk die haar aan de rotzooi heeft geholpen.
Inderdaad, Dijselsmoel, die Nederlanders zijn bijna perfect hier in Moslimstan geintegreerd.

Biggest_Baddest_Wolf | 03-03-17 | 12:20

Dijsselbloem is de weg compleet kwijt

Beeld fapper | 03-03-17 | 12:13

Je hoort er niemand over.
Maar peilingen zijn nepnieuws.
Er is namelijk helemaal geen bewijs dat het klopt wat er in die peilingen staat ;het is verzonnen.
Maar links heeft er geen probleem mee ,zolang het in hun voordeel uitpakt.
Dwz de kiezer ermee kan beinvloeden.

alphapapatango | 03-03-17 | 12:11

De verwelkte dijsselbloem kan zich beter bemoeien met de teveel betaalde gelden aan Brussel en het geld uit de bodemloze put van Griekenland terug halen(met rente).Nog zo een faalhaas van dit kabinet.

tegenalles | 03-03-17 | 12:09

Dijsselbloem? Ik krijg nog geld van 'm, iets met ABN. Voorts, integratie gelukt als immigranten in de schoolbanken zitten, of niveau scholen gedaald door immigranten? Tis maar hoe je het bekijkt.

DeEeuwigeZwitsal | 03-03-17 | 12:08

Ja en al die peilingen die als paddestoelen ineens uit de grond schieten ,die zijn ook geen nepnieuws natuurlijk.

alphapapatango | 03-03-17 | 12:07

-weggejorist-

Zosima | 03-03-17 | 12:03

dogbreath dijsselbloem,
wat zal dat een eng ventje geweest zijn vroeger op school.

Kanarie_Geil | 03-03-17 | 11:59

Zosima | 03-03-17 | 11:47
Ik twijfel nog of ik BEET moet roepen.
Post nog eens wat, want ik wil graag mijn 7 gulden verdienen.

Roadblock | 03-03-17 | 11:56

@De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:53
Een stem op de VVD of een stem op D66 is een stem op ALDE = Guy Verhofstadt en Sophie in 't Veld en Hans van Baalen. Die staan voor een federale EU, alle politieke macht naar Brussel. Dat is het laatste wat je wil!
.
Alleen om bovenstaande reden kun je beter wel gaan stemmen maar niet op de gevestigde orde.

Beroep = Boerenlul | 03-03-17 | 11:55

Dus politiek correct nepnieuws mag dus wel ?!

loser | 03-03-17 | 11:47

Zie hier waarom de PvdA op stervens na dood is.
Als het over integratie gaat zijn PvdA'ers ongeveer net zo betrouwbaar als PVV tokkies.

Zosima | 03-03-17 | 11:47

Och, ik heb een paar keer allochtoonse HBO-stagelopers op de afdeling gehad.
De dames waren meestal wat slimmer als de heren.
Bij een presentatie met de studiebegeleider maakte ik een keer tegen hem de opmerking dat de schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid ver onder de maat lag.
De studiebegeleider vertelde mij dat daar rekening mee gehouden werd in de beoordeling.
Een van de dames trouwde in Marokko tijdens haar stageperiode.
Ze heeft me nog foto's van haar huwelijk laten zien.
Groot meerdaags feest met honderden gasten.
Daarna ging ze een hoofddoek dragen.
Het verbaasde haar, dat daar niet vijandig op gereageerd werd door haar collega's want dat had ze wel verwacht, zo vertelde zij mij.
Met de kerst vond ze zich zwaar beledigd door het kerstpakket omdat daar wijn in zat.
Zij dacht dat dat opzet was.
Bij het eind/evaluatiegesprek vroeg ik wat zij ging doen met haar opleiding.
Wel, haar nieuwe man vond dat ze eerst maar eens een tijdje thuis moest blijven, en aan kinderen moest gaan denken.
Het hele verhaal heeft mij wel een indruk gegeven hoe er tegen autochtonen wordt aangekeken, en wat het niveau van dit soort HBO-ers is.

Roadblock | 03-03-17 | 11:43

herstel: immigranten, ik bedoelde inwoners!

joost2 | 03-03-17 | 11:39

III.
Prof. Ellian - Elsevier-

In 2060 in Nederland 25 tot 30 miljoen immigranten.

Dankzij links beleid.

joost2 | 03-03-17 | 11:39

II.
Als D66 en Groen links met die meewaaiende pvda hun zin krijgen, dat de grenzen open moeten blijven en de immigratie onbeperkt door moet gaan, zoals in hun verkiezings programma's is gemeld, dan heeft Nederland in het jaar 2060 tussen 25 en 30 miljoen inwoners !!

Uit Afrika zullen miljoenen mensen "gaan lopen"!

Leuk voor uw opvolgende kinderen en kleinkinderen.
We hebben links in dit land teveel hun gang laten gaan, we hebben teveel op ze gestemd.
Als we zo doorgaan, zullen onze toekomstige kinderen en kleinkinderen de ondergang van Nederland ervaren.
We hebben dan ons land, cultuur en identiteit prijs gegeven.
Geloof mij echt maar.

Denk alleen dat door de gigantische linkse bombardementen door de linkse media weer veel kijkers wegkijken en weer op links gaan stemmen.
Gehersenspoeld heet dat.

joost2 | 03-03-17 | 11:37

Uit welk ei is die Dijsselbloem gekropen?
Heeft hij al die jaren op zijn kantoortje in Brussel gezeten met aangename lunches?

Deze man weet echt niet wat er in Nederland aan de hand is, met name in de gerote streden.

Je zult maar door zo'n land en tuinbouwman bestuurd worden.

Het is hetzelfde als mijn tuinman ineens directeur van een bank wordt.

joost2 | 03-03-17 | 11:28

Was de integratie al begonnen dan? Blijkbaar heb ik iets gemist?

Chicagoo | 03-03-17 | 11:13

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:53

flikker toch is op en je verstand hebt stem je niet op een leugenaar en op een pedopartij zoals jou vvd

vinzDH | 03-03-17 | 11:11

weer een achterlijk gezwam uit de mond van een pvda er , zoekenze stemvee of zijn ze daar echt finaal de weg kwijt en geloven in hun eigen sprookjes.

bekijket | 03-03-17 | 11:10

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:56
Kantoorbaan, dus ik zie ze alleen als zij ook pauze hebben.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 11:01

TeeJee | 03-03-17 | 10:46

Zeker nog nooit de deur uit geweest? Iedereen weet dat platsoenmedewerkers lekker relaxed werken.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:56

Zo is het maar net.
80 %van de Nederlanders, te weten de autochtonen, stellen zich aan want 20%, de nieuwkomers, vinden dat ze zich prima hebben aangepast.
En die mening is natuurlijk doorslaggevend.

En dan vragen de regenten in Den Haag zich nog af hoe het nou toch komt dat het Nederlandse volk zo razend wordt.

Want na dit soort gezwatel heb ik het helemaal gehad met Dijsselbloem en ander gespuis.
Hoe krijgtde dreutel het uit zijn strot gewrongen

mallekater | 03-03-17 | 10:55

knutsel | 03-03-17 | 10:41

Nee. Hoewel men nooit alle verkiezingsbeloftes kan inwilligen heb je een grotere kans dat problemen aangepakt gaan worden met een rechts kabinet dan dommig voor de PVV-'oppositie' stemmen. Als je rechts leunt stem je zeker geen splinterpartij en zeker geen PVV. Althans als je verstand hebt. Want we weten allemaal - als je verstand hebt - dat Wilders weer vier jaar niets gaat presteren.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:53

Ligt eraan welke groep je pakt of de integratie gelukt is.
Neem je bv Italianen, Spanjaarden die in jaren 60 hierheen kwamen. Dan is de integratie wel geslaagd hun kinderen zijn volkomen geïntegreerd. Pak je mensen uit Aziatische landen totaal geen problemen (alleen de echte oudjes spreken nauwelijks Nederlands) hun kinderen doen het vaak beter op school dan de autochtonen. Zie ook de Polen ze drinken wel veel ook helaas als ze moeten rijden maar als het een gezin is ookal wonen er meerdere in een straat heb je er geen last van over 10 jaar zijn ze ook goed geïntegreerd.

vinzDH | 03-03-17 | 10:51

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 10:36
Je bent voor een plantsoenmedewerker wel opvallend vaak overdag aanwezig hier.

Niks te doen of zo?

Rest In Privacy | 03-03-17 | 10:46

Waar ik vooral benieuwd naar ben is de verhouding jongens en meisjes in al die "gekleurde" collegezalen Jeroen.

luukluuk | 03-03-17 | 10:43

Ze hebben les programma's veel makkelijker gemaakt in afgelopen jaren om te zorgen dat in kans wijken kids toch nog een beetje mee konden komen....

Ronnie_Tober | 03-03-17 | 10:42

Lol@De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:17 " Dat gaat jaren, decennia duren en dan nog blijft het kut."

Ja dat klopt, als je VVD blijft stemmen.

knutsel | 03-03-17 | 10:41

Dat de PVDA is mislukt komen ze 15 maart wel achter .

fleurtje | 03-03-17 | 10:41

@duitse herder | 03-03-17 | 10:24
"Nee dat zijn Nederlanders, geen Hollanders"

Dan kloppen de cijfers van de emigratie uit je reactie niet meer.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 10:36

De PvdA heeft als enige een goede reden om zich ferm op de borst te kloppen, want een record verlies aan zetels dat bereik je niet zomaar, dat is een staaltje kunst met een neon letter K. En met 78% stemmen verlies voor de PvdA is dat geheel in lijn met al die mensen, toevallig ook 78%, die niets van integratie hebben begrepen.
Ja je hoeft geen econometrisch rekenwonder te zijn om die parallel te trekken.
De PvdA heeft zo juist zijn eigen ondergang cijfermatig bewezen

Memek | 03-03-17 | 10:35

@De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:05
"Die wetgeving is er al."

Je bedoelt die PVV wetgeving waardoor migranten hun oorspronkelijke nationaliteit op moeten geven om de Nederlandse nationaliteit te krijgen waardoor ze niet meer uitgezet kunnen worden. Gewoon deze PVV wet schrappen en migranten verplicht de oorspronkelijke nationaliteit laten behouden tot de derde generatie. Criminele immigranten uitzetten gaat alleen wanneer deze mensen een dubbele nationaliteit hebben.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 10:35

Heeft Facebook zijn uitspraken al verwijderd? Want Facebook zou toch optreden tegen nepnieuws?

Uw Psychiater | 03-03-17 | 10:30

Op hogescholen heb je geen collegezalen, die zijn er uitsluitend bij universiteiten. Derhalve gaat het verhaal van Dijsselbloem niet op.

mrv | 03-03-17 | 10:29

Dijsselbloem doet wel meer vreemde uitspraken de laatste tijd,
maar als hij deze laatste zonder met zijn ogen te knipperen kan doen, mag de stekker er wel uit wegens hersendood.(met dank aan Kuzu)

ArieC | 03-03-17 | 10:27

Koonkluk Huis | 03-03-17 | 10:22
Waarmee opnieuw het onnut van diezelfde politici wordt aangetoond.

Notenkraker | 03-03-17 | 10:25

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 09:29

Nee dat zijn Nederlanders, geen Hollanders

duitse herder | 03-03-17 | 10:24

Dijs zegt niet dat de integratie gesláágd is, hij zegt alleen maar dat hij niet mislukt is. Politici zijn meesters in het formuleren van statements waarin een ontkenning staat. Ze suggereren daarmee het tegenovergestelde. Maar in feite staat er niets.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 10:22

chicago river | 03-03-17 | 10:10

Och ik vind het een vervelend mens. Maar dom is hij niet.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:22

"We hebben met de VVD niet alles voor elkaar gekregen wat we zelf willen".

Volgens mij verweet de PvdA de voorgaande regering dat het veel te veel bezuinigde. De PvdA zou volgens Samson niet bezuinigen maar investeren. Het werd met de PvdA echter afbraak en een groter bezuinigingspakket dan ooit tevoren.

Nu verschuilt de PvdA zich tijdens de verkiezingen voortdurend achter de VVD, maar dat is wel heel laf. De PvdA heeft geregeerd met de VVD en is gezamenlijk verantwoordelijk voor het gevoerde beleid.

Angelica | 03-03-17 | 10:19

Integratie zorgt voor diversiteit: in de manieren van 'onverwachte situaties op straat', of desnoods thuis (ook als je niet thuis bent), in het aanbod van verschillende zwaailichten, in de waaier van belastingen en taksen om die regenboog van plezier te bekostigen.
Ook in een drol zitten proteïnen als je ze zoekt. Maar elke dag drollen eten is verre van leuk. En vooral ongezond.

Notenkraker | 03-03-17 | 10:18

zijn die linkse huichelaars nou echt blind? Hoe is het in godesnaam mogelijk dat je niet ziet dat die integratie is mislukt, totaal mislukt?

langzullenweleven | 03-03-17 | 10:17

eu=shit | 03-03-17 | 09:37

Flinterdun. Hij belicht namelijk een keihard feitje.

Die betonplaat van menig reaguurder is veel dikker. Die denken kennelijk dat Geert het allemaal vanaf dag één gaat oplossen.

Zo werkt het dus nooit.

We hebben nooit de overlast en problemen met onze autochtone Nederlanders kunnen oplossen dus het is godgeklaagd dat we denken dat we eventjes de problemen met allochtonen kunnen oplossen. Althans godgeklaagd dat er een eikel is die dat zegt en dat er mensen zijn die het echt geloven. Dat gaat jaren, decennia duren en dan nog blijft het kut.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:17

fikkieblijf! | 03-03-17 | 10:10

Mooi geschreven voor hem door een hoogopgeleide een D66er of een GroenLinks grachtenpand bewoner.

blauwe zander | 03-03-17 | 10:17

-weggejorist-

blauwe zander | 03-03-17 | 10:15

De meeste autochtonen zijn gevlucht uit hun wijken en zijn noodgedwongen ergens anders gaan wonen, daardoor is er nu weinig ruzie tussen autochtonen en allochtonen omdat ze toch niet meer vaak samen in één wijk wonen. Weinig ruzie is positief. Zoiets???

osolemio | 03-03-17 | 10:12

Dijselbloem is een wauwelend syndroom. Hij is gelukkig niet de enige..

kwark001 | 03-03-17 | 10:12

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:04
Positief aspect belichten. Okee, dat klopt.
Maar in dat licht, wat hij nalaat te belichten is dat de kritische profs en docenten in Nederland in die 'collegezalen' over elkaar heen buitelen met hun verhalen dat het niveau met de jaren bedroevend laag is.
Een HBO'tje heb je zo gedaan. Vraag Jessy Klaver maar. Of was het nou VMBO?

chicago river | 03-03-17 | 10:10

@keestelpro | 03-03-17 | 09:05
Dat kan zeker. En kerstmarkt in Berlijn was een tragisch ongeval.
.
"the incident has been branded an 'accident'"
"the victim's family, along with 10 others, will not receive compensation"
www.express.co.uk/news/world/773602/Ge...

bambi1970 | 03-03-17 | 10:10


Voor Jeroen,
bron: FaceBook dochter van Hassan..

Mijn naam is Hassan. Geboren in 1941 te Temsamane, Marokko.
In 1963 als gastarbeider hierheen gekomen. Werkzaam in de mijnen van Limburg. Werkdagen van 20 uur waren geen bijzondere dagindeling. Dit was normaal.
Ik wil een oproep doen aan alle (Marokkaanse) jongeren in Nederland.
Toen wij. Je grootvader, je vader en ik hierheen kwamen. Stond Nederland klaar voor ons. West Europa heeft ons werkgelegenheid geboden. Er werd voor een dak boven ons hoofd gezorgd en we werden opgevangen. Medische zorg werd ook geboden en financieel werden we bijgestaan als we ziek waren of werden.
Toen er sprake was van gezinshereniging, werd er ook geholpen met het vinden van onderdak voor het gehele gezin. Kinderen konden onderwijs genieten. We hadden recht op kinderbijslag.
Wij, van de 1e generatie Marokkanen in Nederland, zijn goed behandeld. En dankbaarheid daarvoor is op zijn plaats.
Des te meer ik het niet verwacht had dat onze kinderen zouden 'radicaliseren'. Onschuldigen worden hier slachtoffer van. En hier schaam ik mij voor.
Jullie, de jeugd van nu krijgen de kans om te studeren. Daar waar wij dagen van 20 uur maakten in een onzuivere omgeving, maar niet klaagden, dit om genoeg geld bij elkaar te halen om onszelf en onze geliefden te voorzien van de basisbehoeften. Jullie hebben de kans om jullie te ontwikkelen.
Laat je NIET beinvloeden door bepaalde lui met vreemde en niet gepaste opvattingen.
Als ik voor de tv zit en een programma zoals opsporing verzocht aan het kijken ben. Dan zie ik grotendeels jongens die mijn 'zoons' hadden kunnen zijn. Dit doet mij pijn. Niet wetende hoeveel pijn dit hun eigen ouders doet.
Wij zijn hier in de jaren 60 niet gekomen om crimineel te zijn of andere onjuiste zaken uit te voeren.
Dit is mijn oproep aan de Marokkaanse jeugd. Pak je kansen. Werkt iemand je tegen. Wees geduldig en je bereikt hetgeen je wil bereiken.
Maak jullie ouders trots. Want die kans heb ik op die manier niet gehad, omdat ik verplicht was te werken.
Salaam,
Hassan uit Nijmegen.

fikkieblijf! | 03-03-17 | 10:10

Als de derde man van de PvdA lijst al dit soort onzin uitkramd is het maar te hopen dat ze niet meer dan twee zetels krijgen.

watazooi | 03-03-17 | 10:09

Eigenlijk moet je je zorgen maken over gesluierde vrouwen in de collegebanken. Die zijn helemaal niet geïntegreerd (eigen dresscode, eigen stilteruimte, eigen studievereniging, eigen cultuur, eigen taal, etc) maar krijgen straks wel echt wat te zeggen in dit land...

Stijlicoon | 03-03-17 | 10:09

chicago river | 03-03-17 | 10:01

Als mijn zoon (19) met een meisje met kopvod wil thuiskomen is dat prima maar dan moet ze dat ding binnen wel afdoen want wij hebben hier ook huisregels. En anders maar een mooie Joodse, als ze maar niet op Hedy d'Ancona lijkt...

eerstneukendanpraten | 03-03-17 | 10:08

@De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:05

Tja. Veel punten uit het programma van FvD zijn reeds bestaande wetgeving. Het gaat niet om nieuwe / andere wetten bedenken, maar om de onwil om bestaande wetgeving te handhaven.

raskol | 03-03-17 | 10:08

@Dat is dus de VVD plus hopelijk CDA en D66
De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:04
Gast, ben je nu al aan de wiet?

kleinkonijn | 03-03-17 | 10:08

-weggejorist-

Nalika | 03-03-17 | 10:08

De enige integratie die is gelukt is bij het UWV en de bijstand en ja daar heeft Dijselbloem ook het meeste zicht op.

Nalika | 03-03-17 | 10:08

Ook deze man mag van mij aan de schandpaal.Wat is het toch dat deze lui zo blind zijn voor wat er leeft onder , in zijn ogen waarschijnlijk , het gepeupel?

Hettiet | 03-03-17 | 10:06

Ook wezen carnavallen, Dijssie?
De cafe`s zaten bomvol met kinderen met een migratieachtergrond.
Geloof je het zelf?
Ze stemmen zelfs niet meer op de PvdA.
Wat dat betreft heeft scholing ze goed gedaan.

Dostranamus | 03-03-17 | 10:06

Eigenlijk word ik heel verdrietig van zo'n uitspraak van Dijsselbloem. Dat de mensen die ons land moeten besturen zulke wereldvreemde en onrealistische uitspraken doen. Diep triest...

kleinkonijn | 03-03-17 | 10:05

chicago river | 03-03-17 | 09:47
Je baard laten groeien een jurk aantrekken en 5x per dag op een bidkleedje knielen en het nog eens proberen bij Aboe .

blauwe zander | 03-03-17 | 10:05

Sorry, maar ik ben ze in Utrecht en Rotterdam niet tegengekomen. Bij rechten zaten ze wel - bijna uitsluitend vrouwen omdat de mannen te dom waren om te schijten - de eerste twee jaar, echter de meeste verdwenen toen omdat ze gedwongen werden te trouwen met (meestal) een Turk uit Duitsland. Die ze nog nooit hadden gezien. Daarbij waren ze veel slimmer dan zo'n figuur, die dat op zijn beurt weer niet kon hebben. Dan zag je ze nog één keer met zo'n doek om hun hoofd en dat was het dan wel.

Geen idee hoe het op het HBO is overigens.

RenHoek | 03-03-17 | 10:05

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 10:01

Die wetgeving is er al.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:05

Jeroen heeft helemaal gelijk.
Omdat er niet alleen maar schoolverlaters onder de biracialen zijn, is de integratie gelukt.
En zijn het daarmee geen moslimfanatici die de westerse wereld afwijzen, met of zonder geweld.
Wel flauw van Jeroen om meteen die associatie te leggen met zijn "bomvol".

Nuchternederland | 03-03-17 | 10:04

Bernhard de II | 03-03-17 | 09:48

Te simplistisch. De Dijs is inderdaad een zeer capabele man - ook niet mijn partij - maar hij belicht selectief een feit dat ook waar is.

Ik vind dat persoonlijk jammer want we moeten toch echt iets doen aan de verpauperde wijken.

Wat Dijsselbloem doet is een positief aspect belichten, en terecht, maar dat als tegenzet inzetten tegen de duizenden immigranten die niet mee kunnen. Om maar niet te beginnen over onze Tokkies.

Ik zou graag een rechts kabinet willen hebben dat alle criminele bendes en overlast gaat ontmantelen als zij-project naast Nederland op de rails houden.

Dat is dus de VVD plus hopelijk CDA en D66

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 10:04

@De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 09:49
"Maar goed. Er is ook geen 'quick fix' voor."

Jawel hoor, verplicht migranten hun oorspronkelijke nationaliteit te houden zodat de Nederlandse nationaliteit afgenomen kan worden wanneer men fout gedrag vertoond.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 10:01

eerstneukendanpraten | 03-03-17 | 09:51
Hahaha!
Ik moest het deze ochtend op deze manier gewoon even kwijt, in het kader van het duiden van de mislukte integratie en een poging tot het debunken van de Dijss' maffe opmerking.

chicago river | 03-03-17 | 10:01

Er is inderdaad geen sprake van integratie op de Haagse Hogeschool. Er lopen inderdaad veel allochtonen rond, maar integreren kun je het niet noemen. Iedere etnische groep zoekt elkaar op, we leven langs elkaar heen in parallelle werelden.

Duifmans | 03-03-17 | 10:00

Onder de hermetisch van de buitenwereld afgesloten deugstolp van de politieke elite gaat het denk ik inderdaad best wel goed met integratie.

jemagookniksmeer | 03-03-17 | 09:59

Ok eerst: "We moeten terug gaan naar hoe de wet van Verdonk in elkaar zat."

dan een alinea er na: "We hebben met de VVD niet alles voor elkaar gekregen wat we zelf willen"

Werkelijk waar. Dat krijg je dus als luisteraar door je strot gedrukt. Dat niveau.

roze_bril | 03-03-17 | 09:59

Op naar 0 zetels.

Vogelbeest | 03-03-17 | 09:58

-weggejorist-

Beeld fapper | 03-03-17 | 09:56

Ing. Van der Pik | 03-03-17 | 09:25 - toen was geluk...
Was niet de bedoeling, je kopieeren. Had je comment nog niet eens gelezen. Blijkbaar zitten we in dit topic op eenzelfde lijn van waar de gedachten heengaan.

chicago river | 03-03-17 | 09:55

Lijkt me soms heerlijk om zo'n dikke plaat voor mijn harses te hebben in plaats van de wereld te zien zoals die is.

Barkruk2 | 03-03-17 | 09:54

fikkieblijf! | 03-03-17 | 09:45
Prachtig betoog.
Ook ik weet dat in de jaren 70 in Schiedam de Turken samen met de Spanjaarden en de Nederlanders na het werk op het dok gewoon samen aan het bier gingen, kaartje leggen in het cafe, en niks dat moeder de Turkse mevrouw moest binnenblijven. Die moeder de Turkse mevrouw kwam gewoon kopvodloos manlief uit het cafe trekken en de volgende dag ging men weer aan het werk. GEZAMENLIJK. Maar toen was geluk heel gewoon.

chicago river | 03-03-17 | 09:53

Dijsselbloem. Nederland's meest betrouwbare kruier, die al vele jaren trouw het doemkoffertje de regeringszetel binnendraagt.

Nivelleermarionet | 03-03-17 | 09:51

chicago river | 03-03-17 | 09:45

Hoi Jeroen Pauw!

eerstneukendanpraten | 03-03-17 | 09:51

verkiezingen zucht

isotope 465 | 03-03-17 | 09:50

Als de PVV genoeg zetels krijgt >70 dan gaat de integratie pas echt goed komen Dijselbloem.
15 maart = PVV

Koeienflat | 03-03-17 | 09:50

Daarom is DENK uit de PvdA gestapt.

maar toch | 03-03-17 | 09:49

Nu ja. Dat kan je inderdaad stellen als je naar die cijfertjes kijkt.

Wel blijft het zo dat Antillianen, Marokkanen onze oude vertrouwde ratjes en tuig ruimschoots oververtegenwoordigen. Ik denk niet dat we met een mogelijkheid kunnen stellen dat zeker in de grote vier steden we blij zijn met dat schorem. En ja die cijfers tellen ook mee.

Ik snap best dat de Dijs het positieve moet belichten maar dat doet niet af aan het negatieve en dat is ook best kut.

Maar goed. Er is ook geen 'quick fix' voor.

De Koreaanse Slet | 03-03-17 | 09:49

Ik had Dijsselbloem hoog zitten. Niet mijn partij, maar toch had ik bewondering voor zijn rustige, oprechte toon en oordeel. Dat is als sneeuw voor de zon verdwenen, nu hij deze flauwekul verkoopt. Jammer!

Bernhard de II | 03-03-17 | 09:48

En langs het tuinpad van mn vader
zag ik de hoge bomen staan.
Ik was een kind en wist niet beter,
dan dat dit nooit voorbij zou gaan.

Autochtone Nederlandse bevolking; rust zacht.

D-Fens_1963 | 03-03-17 | 09:48

wat een horde cliniclowns is het toch...... ik hoop dat de gemiddelde nederlander niet weer in verkiezingsretoriek stapt. daarom geert dus!!

arunt_da_beftekkol | 03-03-17 | 09:47

Oh ja, en bij gezin Aboutaleb gaat het ook niet gebeuren dat ik gewoon lekker frank en vrij met z'n dochter vrij.
Dat is dus de burgemeester van mijn stad.
Hoezo, gelukt, Dijsselfluim, integratie.

chicago river | 03-03-17 | 09:47

sinds de jaren 60 hebben we te maken met migratie uit de islamitische landen. (want daar zit hem volgens mij het integratieprobleem)
In de vorige eeuw zag je inderdaad dat al die Turkse en Marokkaanse gezinnen (in mindere mate aanwezig)prima integreerde. Geen hoofddoekjes of zelden, hun uiterste best deden de kinderen, de ouders om hun kinderen een toekomst in dit land te bieden.
Ik weet nog dat Fatima in onze straat als 1e Turks gezin in het dorp, vol verwondering op de plaatselijke RKschool warm werd onthaald. En ook in de straat, wat had ze toch een lieve ouders en leuke zusjes en broers.
15 jaar later kom ik Fatima tegen (modern,zonder hoofddoek), ze wist wie ik was, (ik eerlijk gezegd herkende haar niet) en in vloeiend Nederlands kreeg ik te horen hoe goed het met haar ging.. geweldig!

Laten we wel wezen.. de integratie van een 'kleine' migrantengroep ging prima.
Nu in de 21e eeuw we 4 generaties verder zijn is de integratie van een veelvoud van deze oorspronkelijke gastarbeider en later migrant dramatisch gekelderd.

We hebben het dan ook niet meer over de oorspronkelijke migranten van toen maar is de groep divers geworden. Somaliers, Irakezen, Iraniers, uit Afrika diverse gebieden van de oorspronkelijke congo, soedanezen, Egyptenaren..
Die integreren al niet met elkaar laat staan in het gastland.

Het zijn parasieten geworden in doen en denken, dat zeg ik niet, dat is gewoon te zien in de cijfers en statistieken door diezelfde overheid verstrekt..
hoogste werkeloosheid, hoogste cijfers in de bijstand, hoogste in de criminaliteit en hoogste in verstrekkingen van AKW en WAO.
En nu zelfs DENK artsen beticht van euthanasie of on(m)wenselijk weigeren van behandeling, vanwege de niet geïntegreerde migrantenouderen die de taal na 50 jaar nog steeds niet verstaan of spreken. Blijkbaar de nazaten van die ouderen zelfs weigeren om zorg te verlenen aan hun voorvaderen, door bijvoorbeeld bij gesprekken van medische specialisten aan te schuiven, die geen Arabisch spreken moge het duidelijk zijn.. de integratie is mislukt.

Het meest treurige aan de uitspraak van Dijsselbloem;
is over dat deel migranten dat wel is geïntegreerd en prima functioneert, dat onder de huidige wegkijken en niet aanpakken van dit parasietengedrag, ook steeds meer in de verdomhoek gekomen.

Met die groep, die wel is geïntegreerd en wel met ouders de schouders eronder hebben gezet en nog inzetten, die groep.. die wel zorg verleent aan hun (voor)vaderen door ze te helpen in dit land oud te kunnen zijn en worden,die waar Jeroen het over heeft.., trekt zich steeds meer terug, wordt boos en wordt radicaal..

Met die groep heb ik diep medelijden..

fikkieblijf! | 03-03-17 | 09:45

Waarom moet ik bij het lezen van dit bericht, gelijk weer denken aan de Franse Revolutie?

FreeVogelaar | 03-03-17 | 09:45

Heb lang geleden een Turkse ontmaagd en 1 (1!) x met een Marokkaanse de koffer ingedoken. Nou, dat was het dan wel weer in 30 jaar tijd. De kans dat het nog eens gebeurt is zo klein als de snikkels van Kuzu en Ozturk. Dus, Dijsselbloem, lulkoek, gelukte integratie. Loelkoek.

Met joodse dames lukt het standaard goed en kun je nog een goed glas wijn mee doen ook. Een leuke klezmer riedel op de achtergrond is ook een plus. Luistertip: Amsterdam klezmer band.

chicago river | 03-03-17 | 09:45

@General McAuliffe
Waar zijn ze? www.teamfast.nl/

Snelheidsduivel | 03-03-17 | 09:42

De integratie is mislukt!
Zo
Ik heb het gezegd, dus het kan wél.

marcoplarco | 03-03-17 | 09:42

Dijsselbloem heeft gelijk. Hier in 't dorp is de integratie vrijwel volledig geslaagd, op één Somalisch gezin na. Ze kwamen vijf jaar geleden met z'n tweeën, nu zijn het er zeven. Kwestie van wat voorlichting over anticonceptie en da's ook weer opgelost. Van de 44 Turken die hier wonen merk je niets en zelfs de 0 (zegge: nul) Marokkanen zorgen niet voor overlast.

Grootste overlastveroorzakers hier zijn de babyboomers, daar hebben we er helaas véél te veel van. Daar moet toch eens naar gekeken worden!

Reinaert | 03-03-17 | 09:41

komt beetje over als de minister van propoganda van Saddam Hoessein.

New Quacka | 03-03-17 | 09:40

Volgens Dijsselbloem is de integratie 100% geslaagd wanneer 100% van de scholen gevuld zijn met allochtonen. Ik zou dan zeggen dat de annexatie 100% geslaagd is.

du Roi Soleil | 03-03-17 | 09:39

Als een pvda'er het zegt, moet het wel zo zijn. Laat iedereen vooral pvda stemmen. Komt alles goed.

Rest In Privacy | 03-03-17 | 09:37

Hoe dik is de betonplaat die hij voor zijn kop heeft?

eu=shit | 03-03-17 | 09:37

Deze man moet per direct van zijn functie worden ontheven en vastgezet. Hij ziet de werkelijkheid niet meer. Ik twijfel tussen dementie of pure ontkenning. Bij pure ontkenning valt hij onder landverraad.

F1802 | 03-03-17 | 09:36

Die collegezalen... vól met mensen waarvoor wij onze academische standaarden hebben laten afglijden, waar in sommige colleges bepaalde onderwerpen onbespreekbaar zijn en waar je je als 'wetenschappelijk' docent maar beter heel snel kunt aanpassen aan de heersende mores, als je volgende maand nog salaris op je bankrekening wilt aantreffen - dié collegezalen bedoelt u?

bisbisbis | 03-03-17 | 09:36

Quasi standaard verkiezingsretoriek. Over het grootste geboefte wordt helemaal niet gesproken. Er is geld zat, alleen zitten de verkeerde figuren erop en deugt het systeem niet.
Bij verkiezingen moet alles op tafel liggen en dat gebeurt niet. Zo modderen wij lekker door met z'n allen.
Verandering??? Laat mij niet lachen.

Tabernakel | 03-03-17 | 09:35

Radio en tv uit, geniet van de buitenlucht en stem met verstand tegen al die roeptoeterende idioten die het land naar de vaantjes helpen.

Eppo | 03-03-17 | 09:34

-weggejorist-

lordwally | 03-03-17 | 09:33

Zeg, is het nou eens afgelopen met die idioten?
15.03 PVV!

oranjerood | 03-03-17 | 09:33

@General McAuliffe
Master hahahaha. Waarom houd ik toch altijd van dit soort uitspraken. Als je het volgende googled: top scientists of all time. Wie representeert dan de meerderheid?

Snelheidsduivel | 03-03-17 | 09:32

Ah ja... die collegezalen... met de 'stilteruimtes' (gereserveerd voor soepjurken) net buiten de deur en het onontkoombare halal-aanbod in de eetzalen, steevaste 'baardhoek'in de baardhoek en jonge mannen die denken dat ze schriftgekeerde zijn - die collegezalen bedoelt u?

bisbisbis | 03-03-17 | 09:32

Laat deze meneer maar eens een tijdje in Transvaal in Den Haag laten wonen en zijn kindertjes naar een lokale school sturen en dan mag hij over een paar maanden terugkomen met de boodschap of de integratie geslaagd is. Transvaal zal min of meer opleggen dat hij dan integreert.

Zzzzooooffff | 03-03-17 | 09:32

Dijsselbloem en de PvdA zijn eunochs uit het verleden. Laten we de nieuwe schandknaapjes aanpakken:

GS. Kom op. Doe wat met dit inkoppertje.
Het liegen en bedriegen door ras-aal Peggold.
Gisterenavond. Netjes in beeld gebracht door de .. NPO !
www.npo.nl...
Kamervraag | 03-03-17 | 09:18

jules degrelle | 03-03-17 | 09:32

Één voorbeeldje. Ik ga al lange tijd naar zaalvoetbal kijken, teams bestaan voornamelijk uit Marokkaanse spelers, op de tribune louter mannen. terwijl als je naar voetbal kijkt met Nederlandse spelers zijn er wel veel moeders die naar hun zoon komen kijken.

genoegisgenoeg | 03-03-17 | 09:32

Zo lang ik op straat hoor dat ze allemaal nog steeds alleen maar de taal van hun thuis land spreken behalve als ze iets nodig hebben van een blanke is dat integratie verhaal gewoon mislukt punt uit.

FailingHumanity | 03-03-17 | 09:32

@Herbert_von_Caravan | 03-03-17 | 09:27 Je vergeet nog: "Het wordt vandaag weer een stralende dag!"

knutsel | 03-03-17 | 09:30

blauwe zander | 03-03-17 | 09:28
haha

Ing. Van der Pik | 03-03-17 | 09:29

@duitse herder | 03-03-17 | 09:21
"Jaarlijks vertrekken er 140.000-150.000 Hollanders het land. Wegens onleefbaarheid."

En de meeste vertrekken naar Marokko en Turkije.

Nathan R Jessup | 03-03-17 | 09:29

sinar2 | 03-03-17 | 09:17 |
In de kern willen de socialisten nog steeds de vernietiging van de kapitalistische maatschappij. In opmaat daar naartoe is de isllam hun geheime wapen om onze hele cultuur naar de filistijnen te helpen.
(Ken je klassieken: ejbron.wordpress.com/2012/04/28/hoe-v... )

Aristotalloss | 03-03-17 | 09:29

'collegezalen bomvol in de grote steden'
Misschien zijn er volgens Dijs dan geen grote steden in Brabant, maar op de TU zijn er vrijwel geen Marokkaanse/Turkse jongeren.
Op mijn studie heb ik er wellicht 3 gezien in jaren tijd.
En als er moslims zijn, dan zijn het buitenlandse studenten.
Uit Iran.

Draak uit Brabant | 03-03-17 | 09:29

Ing. Van der Pik | 03-03-17 | 09:25
Er was zelfs nog een tijd dat de politie werd gebeld als er een neger in je straat liep .

blauwe zander | 03-03-17 | 09:28

Een combinatie van kwaliteiten die mij elke keer weer vervult met een vreemde mengeling van ongeloof en weerzin.
-
Wegkijkend. Huichelend. Boers.
-
Kan net zo goed een groep kankerpatiënten begroeten met "geacht gezwelschap..." en dan, na het boegeroep, onverstoord verder gaan met: "Doe es niet zo negatief mensuh, het gaat toch lekker - waar is jullie zin voor tumor?"
-
lamlul.

Herbert_von_Caravan | 03-03-17 | 09:27

Off topic, Jantje Roos op NPO politiek.

Voor wat betreft Dijsselbloem, bloemen zijn maar beperkt houdbaar, geldt ook voor Dijs.
Hij zit vast in de eindfase en begint een beetje seniel te worden, dan zegt men wel vaker vreemde dingen.
Hopelijk gaat de ouderenzorg er na 15 maart flink op vooruit, daar zal Dijsselbloem ook veel baat bij hebben.

Titje | 03-03-17 | 09:27

KutFilosoof | 03-03-17 | 09:08
En iedereen, of bijna iedereen ging naar zijn werk (althans al die vaders in de jaren 60 en 70)... Moeder de Vrouw bleef thuis voor het huishouden. Die tijd komt nooit meer terug, mijns inziens.

Ing. Van der Pik | 03-03-17 | 09:27

Maar voorlopig incasseert het ventje 2 topsalarissen want vreet van twee wallen en lacht ons allemaal uit .

blauwe zander | 03-03-17 | 09:26

KutFilosoof | 03-03-17 | 09:08
Het land van Ot & Sien, het Rotterdam van Gerard Cox (toen geluk nog heel gewoon was), de eerste neger of Turk in de straat. Die tijd komt nooit meer terug.

Ing. Van der Pik | 03-03-17 | 09:25

De integratie is zo goed geslaagd dat als Turkse bejaarden na 40 jaar in Nederland nog geen Nederlands spreken dat de dokter er dan de stekker uit trekt als ze in het ziekenhuis belanden.

Osdorpertje | 03-03-17 | 09:24

Je kan niet zeggen dat de aanslag op de Bataclan een ramp was.
Er zijn ook heel veel mensen blijven leven.
keestelpro | 03-03-17 | 09:05

En slechts 0.2% van de aanwezigen die avond was terrorist. De rest is hysterie. Dixit @judithineuropa.

Vlaan | 03-03-17 | 09:24

Duidelijk! Als dit de feiten zijn die u bevallen, inclusief: generatielange taalachterstanden, ontevredenheid over migratie onder een groot deel van de bevolking, een parallele Turkse gemeenschap en een groeiende tweedeling in de maatschappij, ga dan alsjeblieft PvdA stemmen.

Dan maar zo! | 03-03-17 | 09:24

Ik denk dat we nu ondetussen wel mogen spreken van landverraad..
KutFilosoof | 03-03-17 | 09:08
Dat denk ik dus ook, maar het is niet goed meer te keren. Dit land is reeds naar de klote.

Ing. Van der Pik | 03-03-17 | 09:23

Zag laatst de kinderen uit een groot gebouw komen, op een enkeling na waren dit toch allemaal kinderen van blanke racisten. Bleek het te gaan om een Stedelijk Gymnasium. Deze school is duidelijk geen weerspiegeling van de Nederlandse maatschappij.

ikkenieweten | 03-03-17 | 09:23

Het aantal allochtone scholieren in de collegezalen is wel toegenomen maar meestal onder etnische groepen die het sowieso wat beter deden zoals Surinamers en Antillianen.
Na 40 jaar multicultuur is de integratie nog steeds slechts ten dele gelukt. En omdat we nog steeds mensen binnenlaten, zal dat zo ook zo blijven.
"Het is moeilijk soep koken als je er steeds koud water bij gooit", zoals Ien Dales ooit zei.

Zo_Zit_Dat | 03-03-17 | 09:22

Jaarlijks vertrekken er 140.000-150.000 Hollanders het land. Wegens onleefbaarheid.

duitse herder | 03-03-17 | 09:21

De collegezalen zitten vol omdat de normen gigantisch naar beneden zijn bijgesteld, en het zijn voor 95 procent de pretvakken. Kijk je bij wis- natuur- en scheikunde, alsmede informatica zie je een heel ander beeld. En laten dit nu juist de vakken zijn die de experts opleveren waarmee nederland zijn geld verdient.
Niemand wordt rijk van bestuurskunde en allochtoniewetenschappen. Wel gaat dat bestuurders opleveren, net zoals nu. Het is dus een glimlachende, stille staatsgreep in handen van voornamelijk zwarte en behoofddoekte vrouwen. Waar we er blijkbaar te weinig van hebben.

Zware | 03-03-17 | 09:21

GS. Kom op. Doe wat met dit inkoppertje.
Het liegen en bedriegen door ras-aal Peggold.
Gisterenavond. Netjes in beeld gebracht door de .. NPO !
www.npo.nl/politicologica/02-03-2017/V...

Kamervraag | 03-03-17 | 09:18

Tecjnocraat die bovendien echt alles doet om maar in die fokking kamer te komen en tussen de 120 en 176.000 eddies te vangen zonder meetbare doelen.
.
Stel je zo'n type voor in je vriendenkring. Vieze gluiperd tot de macht 2

flat out | 03-03-17 | 09:17

Ik ben het wel met Dijsselbloem eens; gewoon de ogen sluiten en hopen dat het goed komt.

Zoltan | 03-03-17 | 09:17

De islamisering van Nederland is in volle gang en de PvdA doet net of haar neus bloed. Waar willen ze in godsnaam heen met de toekomst van dit land? Wat zijn ze ze de autochtone kinderen toch aan het aandoen dat die straks vreemdelingen in hun eigen land zijn en zich moeten schikken naar islamitische regels?

sinar2 | 03-03-17 | 09:17

Opmerking van Dijselbloem is dom, kortzichtig en zelfs racistisch, namelijk;
-
1) als de collegezalen verkleuren zegt dat niets over de integratie maar over de bevolkingssamenstelling.

2) is school in uniek Nederlands gebeuren? Zouden deze mensen in hun eigen land niet naar school gaan?

Phoenix van Milete | 03-03-17 | 09:16

Dijsselbloem is een gevoelloze technocraat, beetje eng type. Prototype Neoliberaal.

HijgentHert | 03-03-17 | 09:15

Nog even en Nederland gaat Zwederland heten, volledig in lijn met gidsland Zweden. Een geweldig succes die integratie, ook daar. En intussen roept Timmerfrans meer meer meer islam! Halleluja!

Dutchbeaurouge | 03-03-17 | 09:14

Zo, weer eentje die binnenkort voor het Landverraderstribunaal staat.
'wir haben es nicht gewusst', wordt dat 'em, Dijsje?
15/3..........

pennestront | 03-03-17 | 09:14

Jeroentje al klaar voor de pek en veren die eraan komen?

MinderStijl | 03-03-17 | 09:13

De blinde paniek is uitgebroken. Manmanman.

Cor Netto | 03-03-17 | 09:12

En die studenten met een migranten achtergrond dat zijn echt de pareltjes, not.
Op een enkele uitzondering na bevestigen zij alleen maar het beeld dat autochtonen van allochtonen hebben. Lui, dom en komen alleen zover vanwege de multicul "we moeten hen ook een kans geven".
Bevestigend is dat de top teams van Universiteiten vooral uit blanke studenten bestaan. Dan gaat het namelijk om meetbare output waar je niet mee kunt sjoemelen.

General McAuliffe | 03-03-17 | 09:12

Is er überhaupt nog iemand die die EU-opportunist serieus neemt?!?
Over baantjesmolen gesproken...

Aristotalloss | 03-03-17 | 09:12

Die gekke Rutte is nu nog aan de macht en kan bijna al zijn beloftes binnen 2 weken inlossen. Maar in plaats daarvan tilt hij ze over 15 maart heen.
Wanne gek!

keestelpro | 03-03-17 | 09:09

keestelpro | 03-03-17 | 09:05

Precies, en als iemand Parkinson krijgt kan hij gewoon nog koffiedrinken door het kopje met twee handen beet te pakken...

eerstneukendanpraten | 03-03-17 | 09:09

Ik denk dat we nu ondetussen wel mogen spreken van landverraad..

KutFilosoof | 03-03-17 | 09:08

Ja het gaat al 400 jaar fantastisch, nou goed?

knutsel | 03-03-17 | 09:07

hoe hoog je de lat leg, dat bepaal je zelf. hoe hoog leg jij de lat?

lammehond | 03-03-17 | 09:06

Je kan niet zeggen dat de aanslag op de Bataclan een ramp was.
Er zijn ook heel veel mensen blijven leven.
Zoiets?

keestelpro | 03-03-17 | 09:05

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl