Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. @realDonaldTrump stopt uur lang met twitter

Everything you always wanted to know about golden showers but were afraid to ask. En nog veel meer. Hij geeft weer eens een persco, The Donald. Vannacht hebben de genderneutrale juichaapjes huilpauwtjes van Buzzfeed Trumpemans een IDEALE bliksemafleider cadeau gedaan door een bak nepnieuws over de schutting van het wereldwijde interweb te keilen. Het zou de incontinentste twitteraar van de hele US of A namelijk verrekte goed uitkomen als deze zeven prima vragen van de Azijnbode zometeen helemaal niet meer aan bod komen omdat iedereen het over matrassen vol hoerenpis wil hebben. Maar vooralsnog hopen wij dat The Donald en het Amerikaanse journaille zich in zullen houden en er een inhoudelijke discussie op het scherp van de snede van maken. Grapje natuurlijk. Wij hopen gewoon op ouderwets Trumpiaans oranje-brulaapspektakel en een spontane whiplash voor Meryl Streep! Popcorn! Cola! Petjes! UPDATE: Afgelopen. Daar zaten weer een paar fijne quotable stukkies tussen. Buzzfeed is 'a failing pile of garbage' en 'fake news' CNN mocht geen vraag stellen. Toen er doorgevraagd werd over het contact tussen zijn staf en de Russen was de tijd op. We leven in interessante tijden.

Reaguursels

Inloggen

Even over Obama care.
Zoals ik eerder heb aangegeven een ziektekosten verzekering in Amerika die niet is vol te houden.

Natuurlijk moeten kansloze, armen mensen ( en dat zijn er velen daar) altijd voor hun ziektes geholpen moeten worden. So far so good.
De regeling in de USA door Obama is een catastrofe voor heel veel mensen.

Want , wat in Nederland door het linkse, vaak ondeskundige journaille, alsmede onze staatsomroep, angstvallig wordt verzwegen is, dat de gewone Amerikaan die hard werkt voor b.v. 25.000 dollar per jaar, dus een baan heeft en dus, volgens Obama , ook geld, een eigen risico verplicht krijgt van
7000 dollar per jaar.

Als je dus kanker krijgt, als werkende met een baan in de USA, ben je de klos.
De meesten kunnen dit bedrag niet ophoesten en moeten met de pet rond om te blijven leven.

Obama care moet aangepast worden, zoals dit in Nederland is geregeld ,met een redelijk eigen risico, ook al vinden wij dat ons eigen risico te hoog is.

joost2 | 12-01-17 | 14:17

-weggejorist-

mallekater | 12-01-17 | 14:04

Supergaaf dat Obamacare wordt afgeschaft.
Stel je voor dat iedereen , arm of rijk, voor niet al te veel geld zomaartoegang heeft tot de gezondheidszorg, dat moet je niet willen.

TOCH?

mallekater | 12-01-17 | 14:04

Trump is voor zijn veiligheid afhankelijk van de diverse veiligheidsdiensten.

Superslim dus dit gekanker op de eigen beveiligers.

mallekater | 12-01-17 | 13:55

Sinds gisteren ben ik er achter gekomen, waarom ik toch de voorkeur bleef geven aan Trump en niet aan Clinton.

Clinton behoorde tot de kleffe Walstreet linkse elite, met hun "foundations fonds" waardoor zij schatrijk zijn geworden en een Hillary, die een paar lezinkje hield voor haar bankiers a raison van 975.000 dollar.

Obama, een overschatte president en Hillary zijn ook samen verantwoordelijk voor de gigantische puinhoop in het Midden oosten, c.q. Syrië met minstens een miljoen doden , onschuldige burgers .

De gewone hardwerkende Amerikaan was die linkse elite "democraten" club ook zat en dus verloren die terecht de verkiezingen. Links heeft niks meer in te brengen in de Amerikaanse politiek, op geen enkel front.

Hetzelfde zal hier in Nederland ook gebeuren, we zijn die kartels, het nepotisme , de arrogantie van links ook meer dan zat. Als je in Nederland ooit in de 2e kamer hebt gezeten, niks hebt gepresteerd, geen hond kent je eigenlijk, dan alleen maar het aanwezig zijn, kun je na afloop altijd nog een goed betaalde baan krijgen als voorzitter van de geitenfok vereniging etc.
Dat is de Nederlandse politiek. De schandalige kartelvorming hier.
Ook Rutte mag van mij nooit meer terugkomen. Een demagoog en praatjesmaker.

Trump is een heel andere MP, die we nog moeten leren kennen. Maar ik weet zeker dat hij voor Amerika als natie veel goeds gaat doen.
Al zou ik bepaalde zaken niet gezegd hebben, hij durft wel, is niet bang en komt uit voor zijn mening. Er is niks bewezen voor alle nep beschuldigingen immers.
Tja, er schijnt een soort mislukte James Bond, nb. in Engeland rond te lopen, waar geen hond ooit van gehoord heeft, die er wellicht door links Amerika ingeluisd is en met een flut rapportje kwam, zonder met werkelijk enig bewijs. Schandalig CNN, dat jullie je komende president zo behandelen.

Zoals gisteren Trump, dat alsmaar door blijvende gillende, uiterst onbeleefde en respectloze CNN reportertje afmaakte vond ik klasse.

Trump wordt achtervolgd op een hijgerige linkse manier,( die kennen we hier ook immers) door verblinde elementen in de USA, die het maar niet kunnen verkroppen dat links de verkiezingen in de USA verloor.

Ook in Nederland, een links land immers, zal het hijgerige linkse journaille de komende verkiezingstijd ons indoctrineren en lastig vallen en hun opponenten ( rechts dus ) voor " rotte vis" uitmaken.

Zie maar dat de opgevoerde en rare ventje Dolf Jansen, op TV nu al 2 avonden heeft gedaan, hij is een matige cabaretier en zich in stand houdend door bij de staatsomroepen de blijde linkse boodschap op een adhd wijze te promoten, ons telkens als politieke nihilist lastig valt met onzin teksten. Wel nauwelijks te verstaan, dat wel.

joost2 | 12-01-17 | 11:53

waar zijn de mensen vandaag, die gisteren de hele dag met een boner liepen, omdat ze dachten dat er eindelijk iets over trump was gelekt?

IPNP | 12-01-17 | 10:54

VOOR, dus voor de persconferentie heeft Trump zijn paspoort laten zien.

Het verhaal Cohen was tijdens de persconferentie, zoals in je link erboven.

gatito | 12-01-17 | 10:35

goed lezen Mallekater.
Voor de persconferentie begon heeft Trump zijn paspoort laten zien aan de pers.
Daarna vertelde hij dat hij op die dag op het baseballveld zat met zijn zoon.
gatito | 12-01-17 | 07:26

Waar haal je deze onzin toch vandaan? Dit zgn paspoort verhaal heeft helemaal geen betrekking op Trump maar op Michael Cohen, een advocaat van Trump. Volgens het rapport had Michael Cohen een afspraak in Praag met officials van het Kremlin. Uit het paspoort van Michael Cohen is gebleken dat hij nog nooit in Tsjechië (Praag) is geweest en dat hij op die bewuste dag met zijn zoon aanwezig was bij een honkbalwedstrijd ergens in Californië. Tja, zo breng je fake news op fake news de wereld in.

www.dailymail.co.uk/news/article-41092...

Mr.Robot777 | 12-01-17 | 09:30

Waarom zoveel mensen toch weer in die Obama-emo val trappen is mij een raadsel. Daarentegen is hij absoluut een goed acteur; was beter geweest als hij afgelopen 8 jaar een film had gemaakt, met Meryl Streep bijvoorbeeld

006 | 12-01-17 | 09:28

Het gevaarlijkste nieuws is echt nieuws verpakken in fake news, en de hand kunnen hebben in de timing ervan.
Complimenten aan puppeteer Putin (en vergeet de Koch broertjes niet)Dat doet ie heel goed, en puppet Trump bungelt en twittert vrolijk mee.
Nu gelooft niemand het hele nieuws meer omdat de brengers zelf zeggen dat ze niet alles konden verifieren en dat dus niet gebracht hebben. En door een deel te brengen zijn ze op opeens ongeloofwaardig gemaakt.
Echt klassiek uit de KGB school, echt klassiek.
Putin die de geloofwaardigheid (en dus macht want informatie is macht) van de CIA en FBI en passant kortwiekt en dat van CNN erbij.
En Trump is idd net zo zielig als miljoenen joden die vervolgd werden in Nazi Duitsland, sure, zullen zn vrindjes in Israel wel kunnen waarderen dit vergelijk. Wat zou de Mossad wel niet van m weten .....

KomodoVaraan | 12-01-17 | 08:49

@Donkersloot | 12-01-17 | 07:45
Het wordt afwachten of je hier gelijk in krijgt. Iedereen was negatief over Ronald Reagan. Maar ongeacht wat deze man zelf voor invloed gehad heeft was zijn 8-jarige regeerperiode een zeer succesvolle periode in de Amerikaanse geschiedenis. De val van de muur, het einde van de koude oorlog, en grote economische vooruitgang. Reagan heeft 8 jaar lang gigantisch afgegeven op de Sovjet Unie. En volkomen terecht. Dat kunnen we van de Europese leiders niet zeggen. Die benadrukten alleen maar de onredelijkheid van Reagan. En ongeacht welk probleem dan ook, Europa is een besluiteloos en daardoor stuurloos schip. Toen we Trump zijn eerste plannen na zijn verkiezing bekend maakte waren dat slechts enkele zinnen. Maar wel duidelijk. Het Europese bestuur wordt gekenmerkt door gigantische rapporten waar niets in staat.

Orakel1958 | 12-01-17 | 08:41

Ach, hoe heerlijk de menselijke psyche. Nu weer de hype van het "nepnieuws".
De zogenaamde kwalitietsmedia produceren op dit moment grote hoeveelheden "nepnieuws". De antilectuele Gutmensch heeft weer onrecht nodig om te bestrijden. En zoals zo vaak veroorzaken zij die zelf. Om daar vervolgens anderen van te beschuldigen. Deed Hitler ook. Deed Blatter ook. Doen Obama en Clinton op dit moment.

Orakel1958 | 12-01-17 | 08:28

Als je tijdenlang zelf fake nieuws verspreid over de afkomst van Obama moet Trumpmans zelf niet vreemd opkijken als zijn presidentschap constant wordt opgesierd met publicitaire landmijnen, bermbommen en mortiergranaten.

Groot voordeel is nu wel dat elke flirt met Hechte Vrind Poetin onder een vergrootglas komt te liggen. Al met al wordt dit een rampzalig presidentschap; Trump blijft zich gedragen als een klein kind met ADHD en naarmate de jaren vorderen (en het worden tropenjaren) gaan zijn toch al wat beperkte mentale vermogens nog verder achteruit.

Donkersloot | 12-01-17 | 07:45

Ook Wikileaks krijgt zijn informatie van mensen inside.
Dus niet van Rusland. Een is een jaartje geleden een dood geschoten, was z.g. een auto-ongeluk.

gatito | 12-01-17 | 07:44

@Makro777 | 12-01-17 | 03:07
"Haha dat pisverhaal is verzonnen op 4Chan! 100% bewezen."

Dan zouden de geheimendiensten het rapport van Christopher Steele niet naar CNN gelekt hebben. Trump heeft zelf al toegegeven dat sommige passages in het rapport correct zijn en dat Rusland zich mengt in interne politieke zaken.
Trump spreekt alleen tegen dat hij chantabel is en dat Rusland geen comprimerend materiaal over hem heeft en noemt dat gedeelte fake news.

Nathan R Jessup | 12-01-17 | 07:33

Er zou nog iets komen van Kerry, voor de 20e, weer een nepnieuws.
Dat van gisteren kwam eigenlijk via MC Cain.De Amerikanen
zeggen dat ze die man eens moeten onderzoeken, wat die zo al een 30 jaar aan het doen is.Dus daar wordt aan gewerkt. De gewone mensen zijn niet helemaal gek daar, hebben goede fora.

gatito | 12-01-17 | 07:32

mallekater | 12-01-17 | 06:37

goed lezen Mallekater.
Voor de persconferentie begon heeft Trump zijn paspoort laten zien aan de pers.
Daarna vertelde hij dat hij op die dag op het baseballveld zat met zijn zoon.

gatito | 12-01-17 | 07:26

Zo, en dan gaan we nu over naar de aangekondigde march of the woman op de 21, de dag na zijn inauguratie. De volgende poging tot karaktermoord.

Ben reuze benieuwd. Ik vind hem sterk in zijn optreden tot nu toe.
Voordeel van de twijfel.

ristretto | 12-01-17 | 07:10

Gatito 17:17
Ik wist niet dat je op een baseballveld je paspoort moest tonen?

mallekater | 12-01-17 | 06:37

It's a disgrace, what took place, it's a disgrace.

- Donald Trump, woensdag de elfde van januari, het jaar tweeduizendenzeventien

LibertasSimplex | 12-01-17 | 04:37

@ batvoca2 | 12-01-17 | 01:08
Moet je vooral hun "anti-blanke-mannen-filmpjes" eens kijken op Youtube. Zo ontzettend fout en triest.

IslamPislam | 12-01-17 | 03:10

Haha dat pisverhaal is verzonnen op 4Chan! 100% bewezen. Dit kan de doodsteek zijn voor de MSM. Laat maar gaan. Jongens jongens jongens toch what a time to be alive! En dan Joop met die "golden shower" foto. Dit wordt genieten. Een lulverhaal van 4Chan! Laat dat ff inzinken.

Makro777 | 12-01-17 | 03:07

Persconferentie van linkse politici: microfoons zijn ingeplugged bij de spreker dus we hebben goed geluid van de politicus en we horen alleen vaag geschreeuw van journalisten in de zaal.
Persconferentie van rechtse politici: Alleen microfoons uit de zaal waardoor je de politicus amper kunt verstaan en vooral het overschreeuwende gejank van de paparazzi kunt horen.

Ben benieuwd hoe dat zal gaan in Nederland na 15 maart.

keestelpro | 12-01-17 | 03:04

Indirect helpen de tegenstanders Trump. Zou er al iets zijn in 't rapport van de CIA, om Trump 'chantabel' mee te maken door Rusland, dan hebben zij, met deze moedwillig uitgelekte rel, Trump helemaal schoongewassen en witgewassen. Niemand kan 'nu' Trump nog ergens mee chanteren, en Trump kan voluit ontketend losgaan op al die geheime diensten die hem niet loyaal zijn. Twee maal volle winst en 'dus' gaat Trump vol op 't orgel. Dank u wel CIA, FBI en NSA.; jullie gaan gewassen en geschoren worden tot poedeltjes.

Der Paulie | 12-01-17 | 02:41

@de honden blaffen... | 12-01-17 | 01:43
Juist. Precies. Goed gezegd.

De politiek correcte sjoernalisten waarschuwen voor nepnieuws en doen vervolgens de hele dag niets anders dan nepnieuws brengen, en zijn dan stomverbaasd dat niemand ze meer vertrouwt.

Vroeger hadden we gestichten voor zulke lieden.

Lewis Lewinsky | 12-01-17 | 01:55

Lewis Lewinsky | 12-01-17 | 01:28
Het prominent brengen van vage geruchten in de hoop dat het wel eens waar zou kunnen zijn, in combinatie met waarschuwingen voor nepnieuws, toont de staat van totale waanzin waar de NPO momenteel in verkeert.

de honden blaffen... | 12-01-17 | 01:43

Het doorgaan met het brengen van nepnieuws is het totale failliet van de politiek correcte media. Ja, ook van jou, NRC Hoaxblad. En van jou, Telefaal.

Lewis Lewinsky | 12-01-17 | 01:28

Gelukkig hebben de amerikanen inmiddels ook door hoe ze belazerd worden.
83% vindt wikileaks betrouwbaarder dan officiële kanalen.
www.youtube.com/watch?v=-e7geD-uSWM&a...
Er is dus nog hoop.

joepiedepeopie | 12-01-17 | 01:27

Buzzfeed. Ik had nog nooit naar die zg. newssite gekeken Tot nu. Een blik is voldoende of eigenlijk al te veel. De Marskramer, Action, Blokker, onder de nieuwsmedia. Het doet pijn aan je minieme goede smaak. Trap-er-niet-in

batvoca2 | 12-01-17 | 01:08

-weggejorist-

FirmaLenB | 12-01-17 | 00:56

Het is te hopen dat Trump zijn persoonsbeveiliging goed op orde heeft.

de honden blaffen... | 12-01-17 | 00:26

Press conference live gezien en daarna Eenvandaag op gemist bekeken.

Godallemachtig, euh Allah Akbar, wat lopen ze bij de NPO achter en onvoorstelbaar eenzijdig.

Trump deed het behoorlijk goed. Had goede antwoorden, vaak met onderbouwing en daar zag je bij Eenvandaag niets van terug.
Ook hoe zijn advocaat toelichtte op welke wijze men de TRUMP BV's heeft losgekoppeld van Trump Senior, het hoe en waarom.
Uiteraard valt niet te voorkomen dat hij privé met zijn zonen over zakelijke beslissingen, keuzes praat. Maar juist daar moest de NPO op inzoomen en al de goede van de ontvlechting werd verzwegen. Onder Bush II was er erg veel belangenverstrengeling: Dick Cheney - Halliburton. Donald Rumsfeld - Bechtel en General Electric kocht NBC waarna er geen negatieve berichten meer kwamen over wapen lobby's etc. Hillary Clinton was erg close met wall street en zat in de tas van de multinationals, zie TTIP, CETA en voorheen Bill > NAFTA.

Trump gaf eea aan over de kans dat hij met rusland goed gaat en kan samenwerken nog te bezien valt. Liet blijken dat hij geen band en contact met Putin heeft en hoopt op goede samenwerking maar dat het ook zo anders kan lopen en hij dan keihard zal optreden. KWam men ook niet echt op terug.

Het kan zo maar zijn dat Clinton het veel beter gaat doen dan de linkse jankers verwachten.

Moneytron | 12-01-17 | 00:25

Met de komst van 'n weerbare Trump gaan de oude controlerende media ervaren, dat zij hun hegemonie over de beeldvorming zijn kwijtgeraakt.
Dat is op zich ''n goede ontwikkeling.
De waarheid gaat harder toeslaan met opnames vanuit miljoenen mobieltjes, en via twitter-tweets met vele miljoenen volgers.
De rauwe elkaar bestrijdende krachten gaan nu over op nieuwe 2.0 strijdmethoden; de introductie van 'hacks' en de introductie van 'nep-nieuws'.
Trump blijft 'n verademing, door openlijk CNN mede verantwoordelijk te stellen, náást de schande, dat de CIA of/en de FBI kennelijk volkomen speculatieve gegevens 'lekken' naar de pers, om Trump te besmeuren. Nadat eerder die Maryl Streep op de uitreiking van filmprijzen ook al warm aan 't lopen was met moddergooien.
Dat moeten 'ze' vooral doen (niet dus), door te proberen zo'n straatvechter als Trump te muilkorven met hun politiek correcte bemoeizucht.
Trump wéét, dat moreel gedoe, en sympathieke tranen (zie Obama) geen enkele indruk maakt in de wereld van politieke macho-wereldleiders. (hoe heet die president van de Filipijnen ook al weer (?); die wéét 't wel hoor; die zegt zelf ook drugshandelaren zonder vorm van proces te hebben geëxecuteerd op straat; die deed 't als voorbeeld zelfs als instructie vóór bij de politie)
Wat gaat Trump doén, denkt u, zodra hij eenmaal president is (?), en ik denk aan Hollywood, CNN, de FBI en de CIA. Ik denk aan de gedragingen van Poetin in Rusland, en aan Erdogan ná de mislukte coup in Turkije.
Fasten your seatbelts, ladies and gentleman, maar wij gaan nog wat meemaken met deze Trump, zodra die ontketend is. En weet je wat (?), daar zal de wereld enorm van opknappen. Binnen enkele maanden tot ''n jaar zal al dat politiek correcte geneuzel van de linkse kerk worden afgedaan met 'maar dat gelóóft toch niemand meer (?); dat konden die mensen tot 2017 toch helemaal niet serieus nemen? En schudden de mensen hun hoofd in ongeloof. Maar zo wás 't met die ouderwetse partijen en die ouderwetse pers van toen dus wel gesteld; die bléven maar onzinnig vrome praatjes rondbazuinen over 'hoe zielig de asielzoekers zijn' en dat wié daar tegenin gaat, wel 'n racist, nazi en fascist moet zijn door 'white privilege'. Ja joh, blijf dat vooral prevelen als 'n gebedje van de linkse kerk.

Der Paulie | 12-01-17 | 00:11

-weggejorist-

DitjaarkrijgikAOW | 11-01-17 | 23:48

Tweemaal geel is rood. Johan's wijsheid.

en définitive | 11-01-17 | 23:22

@Nehemia | 11-01-17 | 23:01 Stel nu dat je als news agency in de top 5 wilt blijven meedraaien. Komen de instructies viavia dan van hogerhand of welke agenda, die van soros cs bijvoorbeeld, brengt men ten tonele?
Nu cnn e.a. voorlopig door Trump op een zijspoor is gezet is het aan hen om zich te schikken. Fact-free news bregen betekent dan de deur gewezen worden.
Spannende tijden breken aan.

en définitive | 11-01-17 | 23:14

Waarom denkt men dat Trump alles Twittert? Dan weet hij zeker dat zijn boodschap niet verdraaid kan worden door CNN en cronies. Hij heeft plusminus 45 miljoen volgers.

Nehemia | 11-01-17 | 23:13

1-2tjuh 2304
Knop dat je die NPO nog kan aangluren. Ik ben er een half jaar geleden definitief mee gestopt. Zelfs het Noord Koreaanse journaal legt het af tegen ons Staatsjournaal. Het scheelt zoveel ergernis als je die niewsmarionetten links laat liggen.

Nehemia | 11-01-17 | 23:11

en definitive
Enige troost tot nu toe is. Hoe harder ze trachten om Trump te dissen. des te sterker wordt hij ervan. Veel Amerikanen weten door schade en schande dat dit zaakje aan alle kanten stinkt.

Nehemia | 11-01-17 | 23:06

Het kwalitateits nieuwsprogramma, NOS journaal, begint steeds meer een CNN-mini-me te worden. Eenzijdige nieuwsgaring met Twan (White) Huys Ingewijden aan het woord die het niet verder kunnen brengen dan, it is credible. Geen bewijs natuurlijk, en als het penibel wordt dan zeggen ze gewooon wij willen onze methoden/bronnen beschermen. Waar hebben wij dat meer gezien , oooh ja MH17. Yanks hebben overtuigend bewijs, maar nooit vertoond, het publiek mag het niet zien. Als klap op de natte klapsigaar vanavond ook nog een specialist aan tafel die alleen maar kon vaststellen dat de modus operandi Russcusche trekjes heeft. Hoezo is dat dan het bewijs, wat een bull shit. Dr R. Clavan had in zijn beste tijd nog meer waardevolle inbreng. www.youtube.com/watch?v=aXTLLLj43xQ

1-2tjuh | 11-01-17 | 23:04

en definitive 2253
Begrijpelijk dat ze voor je heeft afgedaan. Het is echt weerzinwekkend hoe laag deze lieden zijn. Ze zullen er wel een leuke boterham mee verdienen. Dertig zilverlingen per dag of zo.

Nehemia | 11-01-17 | 23:01

Veel mensen moeten zich ervan vergewissen dat er achter de schermen een heuse oorlog plaatsvindt. Het militair industrieel complex, de altijd voor het huidige establishment kruiperige MSM, Rotte appels in de veiligheidsdiensten zoals de CIA en de FBI. De FED. Velen zijn doodsbang voor de naderende 'drain the swamp ' tijding die de Donald aankondigt. Nog acht dagen is er nog van alles mogelijk.

Nehemia | 11-01-17 | 22:56

@Nehemia | 11-01-17 | 22:39 Nadat C. Amanpour voor een jaartje of vijf zes terug als in blad aan de boom omdraaide in heur berichtgeving over buitenlandse kwesties, heeft zij met de gekleurde, misselijkmakende insinuaties bij mij afgedaan. En zo ook cnn die er tevens niet voor schuwt om fake news te brengen zonder 1 enkel verifiëerbaar feit aan te dragen. edition.cnn.com/shows/amanpour

en définitive | 11-01-17 | 22:53

Een van zijn bewindslieden is hoofd van de DIA geweest.En die zou nu opeens uitgebreide contacten met de Kremlin-Russen hebben gehad.
Als ze daar nu pas via een voormalige agent van MI6 achter moeten komen is de CIA dus volkomen incompetent schrijft deze voormalige Reagan minister
www.paulcraigroberts.org/2017/01/10/do...

chausson61 | 11-01-17 | 22:52

Die hele lastercampagne aan adres Trump is al aan alle kanten gedebunked, maar het heeft zijn schadelijke werk natuurlijk wel gedaan. Helemaal die goedgelovige sneeuwvlokjes die niks checken kun je van alles wijs maken.

Nehemia | 11-01-17 | 22:49

Uiteraard ook al die andere leugenkanalen als de Washington Post. NBC, MSNBC, ABC, BBC.

Nehemia | 11-01-17 | 22:45

Ik hoop dat CNN (Clinton News Network) echt opdroogt. Nu kijken er slechts nog anderhalve man en een paardenkop na.

Nehemia | 11-01-17 | 22:39

@Van Duyvenbode | 11-01-17 | 22:29
De msm, lees: nos, heeft ook een aardige via teletekst pagina 130+
' het feit dat er hoogst gevoelige, belastende informatie over hem bestaat' Of anders deze pagina, nos.nl/l/2152530 laatste alinea
over cnn reporter die het woord niet kreeg van Trump ' ik hoor mensen hier zeggen dat ...'

Om je te bescheuren, deze valse fact-free berichtgeving.

en définitive | 11-01-17 | 22:38

En Obama beloofde een tijd geleden dat de transitie naar Trumps presidentsschap glad en soepel moest verlopen. Deze aartsleugenaar Obama doet in alles exact het tegenovergestelde. Na mij de zondvloed. Dat is zijn 'message of hope'.

Nehemia | 11-01-17 | 22:37

@suqmadic | 11-01-17 | 22:24
Ja, leuk grapje hè? Ik verzin niet zo'n debiele nick. Die van mij is veel stommer.
Geef iedereen de voordeel van de twijfel. We shall see.

ristretto | 11-01-17 | 22:36

Te hopen dat Poetin zich niet laat provoceren door de neocons en liberal hawks voor 20 januari.

Nehemia | 11-01-17 | 22:34

Tutanchamon | 11-01-17 | 19:21
Mooi gezegd, kudo's.

dobberkuiken | 11-01-17 | 22:33

Die Democraten en hun cronies hebben nu nog negen dagen om alles uit de kast te trekken. Ze zijn zo doortrapt en vals.

Nehemia | 11-01-17 | 22:32

Veiligheidsdiensten en media proberen Trump kapot te maken nog voor zijn inauguratie. Ze komen met bizarre verhalen zonder enig bewijs. Zeker weten dat dit staaltje ze als een boemerang terug zal treffen.
Bij de CIA en de NSA kunnen ze hun bureaus al leeg maken. De clowns van de NY times en CNN mogen een plaatsje gaan uitzoeken in de goot.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 22:29

CNN is klaar. De komende 8 jaar zijn ze nobodies. Time Warner Cable dropt ook meteen op de beurs.

Op naar de volgende.

CommandeurBroekhuis | 11-01-17 | 22:21

Nee dank je suqmadic, ik hoef je Dick niet te sucken.
Dat het een narcistische klootzak is moge duidelijk zijn. Maar alles beter dan die volkomen labiele trut van een Clinton. Obama heeft aantoonbaar bijna niets voor elkaar gekregen in acht jaar. Prima, nu is de volgende gekozen en gewoon aan de beurt om te laten zien wat ie kan. Op resultaten beoordelen.

ristretto | 11-01-17 | 22:18

hovawart | 11-01-17 | 22:08
Net zo fake als dat gelul over Obama zijn geboorte certificaat? Hou toch op, die man heeft fake news uitgevonden.

suqmadic | 11-01-17 | 22:11

Trump riep dat het fake news betrof,.... ik heb in Holland ook wel eens onze langst-dienende politicus in zijn betoog horen spreken over nep-parlement, hulde voor deze waarheid.

hovawart | 11-01-17 | 22:08

Je moet toch wel redelijk zwakzinnig zijn om hier enthousiast te gaan lopen doen over deze idioot. Constant wijst hij naar China zonder enig bewijs terwijl hij mensen in dezelfde speech beschuldigd van ongenuanceerde beschuldigingen. Een deel van de reaguurders is dolenthousiast over de nauwe banden die Trump met Rusland heeft. WTF? Zijn we vergeten dat Putin een dictator is die journalisten om laat brengen? Het vrije woord? Ach laat maar. Daarnaast ben je een vuile SJW als je de nazi's er weer bij haalt (doe ik zelf ook nooit), dus Trump is dat wat mij betreft ook. Oh wat issie toch zielig, hij wordt behandeld zoals men destijds in Nazi-Duitsland werd behandeld. Wat een zielig mannetje is het ook, hij heeft weer niets inhoudelijks gezegd. Ik maak me oprecht zorgen om deze narcistische idioot en hoop op een gedwongen aftreden zsm.

suqmadic | 11-01-17 | 22:07

Bij Goedemorgen Nederland was er ook al iets over, maar daar perforeren ze om de minuut elke onderwerp met een ander onderwerp, dus verder dan een verzameling snippertjes en soundbites kom je niet. Dus steeds wachten tot het onderwerp weer verder gaat. Is het voor multitasking vrouwen gemaakt of zo?

kloopindeslootjijook | 11-01-17 | 21:46

jekkkaas | 11-01-17 | 19:11
Als je geen Engels kunt moet je niet kijken. Ik heb een hoop voorbij horen komen waarin hij gewoon antwoord geeft op vragen.

IPNP | 11-01-17 | 21:45

De einde van de EU, het einde van dat geschuif met goedkoop etc.. Ik kan niet wachten. Deze man gaat de wereld veranderen.

Mr_Pikibelly | 11-01-17 | 21:44

Go Trump, go!

Het zou mij niets verbazen als Trump JFK achterna gaat.
Al is het maar een verdwaald schot van een verdwaalde FBI agent.

Franz_K | 11-01-17 | 21:32

@Tutanchamon | 11-01-17 | 19:21
Dit is een prima reaguursel. De natuur is rechts. Rechts is natuurlijk.

VerenigingVanDieven | 11-01-17 | 21:27

@Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 18:23
Biggie is ok. Een geintje moet kunnen.

VerenigingVanDieven | 11-01-17 | 21:24

botbot | 11-01-17 | 17:50
Schweinchen Dick | 11-01-17 | 19:14

De Obama part time jobs, nou lekker hoor. 3 mensen voor een job die 1 kan doen.

IPNP | 11-01-17 | 21:24

haha. Links voelt zich flink genaaid door Trump.
En dat is nog maar het begin.

Nu is het wachten op een Volkert daar aan de overzijde van de plas...

Franz_K | 11-01-17 | 21:19

En wat denken de mensen, gegeven dit feit. Is dit een beetje een verklaring voor Obamaas acties de laatste tijd, van het bedreigen van het Britse volk om een Remain af te dwingen, tot het toelaten van puur partijpolitieke acties vanuit de inlichtingendiensten.
Geen feiten, per se. Mening. Maar een goeie.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 21:17

theintercept.com/2016/07/25/robert-ka...

Kijk. Hier zie je een stuk onweerlegbaar bewijs, voor mijn genoemde feit, dat Hillary Clinton de neocons', dat wil zeggen de hardcore regime-changende, Guantanamovullende Republikeinsen hun, girl was.

Robert Kagan is de man van Victoria "Fucktoria""Nulandfucker.

Wat denken de mensen, zou Hillary Obama's belofte om Guantanamo te sluiten, alsnog gestand hebben gedaan?

LibertasSimplex | 11-01-17 | 21:12

@botbot? Joehoe? Wat ben je aan het doen? Aan het lezen over echte zaken en problemen en mogelijke oplossingen ipv alles weglachen onder de noemer anekdotes?
Sukkelsukkel. Hé je bent me antwoorden schuldig. Hoor je me? schuldig hoor!

ristretto | 11-01-17 | 21:11

@jostifiel www.whatdoesitmean.com/index2199.htm . (Even je linkje gefixt)

@medelmo | 11-01-17 | 20:36
Interessante link. Het komt wel van een complotwebsite en de Russische FSB, maar het zou een kern van waarheid kunnen bevatten.

Jostifiel | 11-01-17 | 21:03

botbot | 11-01-17 | 20:39
Al je argumenten zijn gebaseerd op het "nieuws" van CNN. En CNN is bewezen een fake news channel. Je bent daarom al een paar maanden af. Je mag van mij nog een beetje druk met je staartje kwispelen maar veel voeg je niet meer toe.

Mark_D_NL | 11-01-17 | 20:56

U bent niet in staat om inhoudelijk te reageren ,niet in staat om getallen te geven.
Suc6

botbot | 11-01-17 | 20:56

botbot | 11-01-17 | 20:39
Geen enkel antwoord ben ik je schuldig. Bovendien zijn de antwoorden op je gestelde vragen gegeven. En een gegeven paard, moet je geen schuld aanpraten.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 20:51

Jostifiel | 11-01-17 | 20:43 RT heeft ook artikel , met meer info ,

medelmo | 11-01-17 | 20:50

@botbot | 11-01-17 | 20:19
Niks zijweg. Ik geef antwoord op je vraag. Zeg mij dank.

Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 20:43

@medelmo | 11-01-17 | 20:32
Ze hebben de pagina gewist, those bastards. Ik heb echter nog via Google Amp het weten terug te vinden: www.google.nl/amp/www.nydailynews.com...

Jostifiel | 11-01-17 | 20:43

@botbot | 11-01-17 | 20:35
Klinkt als een zijweg nemen en geen antwoord op de vraag geven.
Maar goed. Waar was je? Op de pot? Of de potpot zoals dat bij jou thuis vast heet.
Tja, ik doe eens een serieuze poging en dan begin je meteen met gezeik.
Vraag dan niks en ga in een hoekje fappen.

ristretto | 11-01-17 | 20:42

LibertasSimplex | 11-01-17 | 20:32
U bent me nog vele antwoorden schuldig maar het is wel slim om uw onwetendheid zo te verbergen.
Vele reaguurders zullen er met een glimlach intrappen maar helaas voor u ik doe dat niet.

botbot | 11-01-17 | 20:39

ristretto | 11-01-17 | 20:07
U wilt niet weten waar ik een uur geleden was.
Leuke anekdotes maar wat heeft dat met de werkelijke politiek te maken.
Ga naar Texas en u hoort misschien hele andere verhalen dan in New York.

botbot | 11-01-17 | 20:35

Jostifiel | 11-01-17 | 20:11 Het verhaal is geredigeerd tothttp://www.nydailynews.com/new-york/nyc-crime/31-year-old-man-shot-east-side-victim-lips-sealed-article-1.2932778.bij Titan Point .. luisterpost NSA in new york. twee blokken van Trump tower . van site Gary Larrabee.

medelmo | 11-01-17 | 20:32

botbot | 11-01-17 | 20:29
Ik denk dat de antwoorden gegeven zijn. Nu nog een kwestie van niet alleen vragen stellen, maar ook antwoorden leren herkennen.
Ik vind dat je een heel eind bent hoor, zo in één les. Het gaat steeds beter.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 20:32

@botbot | 11-01-17 | 19:30
Dag botbot, ik heb je net uitgelegd dat de grootste klerezooi die Obama achterlaat in Californië en Chicago ligt. Daar kon hij ongeremd 8 jaar zijn goddelijke gang gaan. Niemand heeft hem iets in de weg gelegd. En wat is het gevolg? Nog nooit zoveel mensen op straat als nu. Nog nooit zover moorden in Chicago als nu. Obama laat een traan, heel mooi maar het lost niets op.

ristretto | 11-01-17 | 20:31

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:41
Het enige geruststellende idee is dat Trump mogelijk ik zeg met name mogelijk chantabel is.
Dus hij zal Poetin als hij bedondert wordt met zijn opvliegend karakter niet zo 1,2,3, in de haren vliegen.
Verder stel ik mede reaguurders enkel vragen over Trump maar heb hem niet afgekraakt.
Maar op de meest eenvoudige vragen blijven de mede reaguurders aan mij het antwoord schuldig.

botbot | 11-01-17 | 20:29

@Ardbeg
Verantwoording afleggen voor WAT? Doe eens niet zo dramatisch zeg, alsjeblieft zeg. Emo-hoeren continue beginnen me echt zwaar te irriteren, net als niet-logisch nadenkende onderbuikmensen bij onze MSM/pers. Dit verhaal is echt in 3 seconden gedebunked maar echt alleen idioten denken hier iets te hebben. Nee, niet idioten maar... cultists. www.youtube.com/watch?v=B7nMvQFzgaM

liggend_streepje | 11-01-17 | 20:25

Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 19:37
Weer een zijweg in het siert u.

botbot | 11-01-17 | 20:19

@Jostifiel | 11-01-17 | 20:11
Vorige week ergens probeerden CIA agenten een NSA site binnen te "dringen" en zijn vriendelijk verzocht op NSA wijze om het pand te verlaten.

ca12nag3 | 11-01-17 | 20:19

@ristretto | 11-01-17 | 20:07
Californië is dan ook een staat gevuld met salonsocialisten.

Jostifiel | 11-01-17 | 20:13

Er is een oorlog gaande tussen de CIA en de FBI aan de ene kant en de NSA aan de andere kant? Klinkt heftig. Heb je een bron?

Jostifiel | 11-01-17 | 20:11

Ardbeg en botbot,

Laatst nog in San Francisco geweest, nog nooit zoveel mensen op straat zien wonen en leven. In Chinatown liepen echt honderden vooral ouderen met roltassen te schuifelen in de rij naar de kerk waar duidelijk een voedselbank of iets dergelijk was. De schaal was echt schokkend.
Californië heeft de zesde economie van de wereld, daar is geen strobreed in de weg gelegd door republikeinen en een bijna ultralinks beleid uitgevoerd. Fucking tantoe homeless people. Overigens zou ik ook daar gaan zwerven, heerlijk weer.

In gesprek met Amerikanen: blablablabla trump kut, trump kut, Hillary top!
Vraagje: waarom zijn er fucking veel mensen die op straat moeten leven? Euhhhhhhh
Trump is kut. Jaja, dat zal maar Obama was toch zo goed? Euhhhhhhhhh?
Wij in Nederland betalen belasting om voor elkaar te zorgen. Waarom de fuck doen jullie dat niet? Euhhhhhhhhhhhhhh? Ja maar trump is kut.
Ow ja, en ik ben zielig want ik ben native American in de derde graad.
Pffft, ze zijn tien keer linkser dan Dolf Janssen maar zijn niet bereid om er 1 dollar voor te betalen. Put your money were your mouth is.

ristretto | 11-01-17 | 20:07

De Westerse wereld en Amerika wel heel in het bijzonder wordt geregeerd door de MSM. Inclusief de ophitsing tot oorlogen. We schijnen nu wel met Trump op een keerpunt aangeland.
Als Trump die MSM-hegemonie kan beëindigen en ook nog de sabotageruimte van banksters (inclusief the Fed) en van geheime diensten kan inperken wordt hij de grootste POTUS van deze en de vorige eeuw.
Acht het trouwens niet zo heel waarschijnlijk dat het hem zal lukken om zo'n nooit eerder vertoonde vertande politiek-mediale-financiële machtsstructuur te doorbreken.

WirMachenMusik | 11-01-17 | 20:06

DebraCadabra | 11-01-17 | 19:51,kijk eens naar de eigenaren.S.A en familie soennieten ... clinton clan wilde US verkopen aan de S.A en arabieren/moslims.
De rus ( poetin doet niet mee aan NWO en dus moet hij kost wat kost een pak slaag... hij laat ondertussen atoomschuilkelders bouwen )graaft zich in , want yanks en navo aan de grens en raketten weer op europees gebied.
CNN is opinie beïnvloeding pur sang.
Trump is beste van de slechtste , veel machtigen in V>S wilden Clinton gestopt ( onder andere de lagere en middenkaders bij de FBI.
Die strijd wordt hier volledig verzwegen ,oorlog tussen cia en fbi /nsa .afgelopen week openlijk op straat vuurgevecht tussen nsa en cia ..... het is nog geen 20-01 .dit hoax verhaal is afleiding van het echte plan van de clinton /moslim clan om trump alsnog weg te krijgen ( Impeachement).

medelmo | 11-01-17 | 20:04

Jan, Leiden | 11-01-17 | 19:57
Trump eet CNN voor zijn ontbijt. CNN zal dit jaar uit de lucht gaan. Die gaan zo'n partij rechtzaken krijgen over alle leugens die ze de lucht in hebben geslingerd. Iedereen zal snel zijn handen af trekken van CNN. Die zijn verloren. Doei!

Mark_D_NL | 11-01-17 | 20:01

TOP optreden van trump. Zo mag ik het graag zien. Vooral de laatste seconds wanneer 1 van die linkse kut CNN (?) journalistjes zegt "He is attacking our news organisation"... hahah.
--
Wat een stel sukkels dat linkse journalisten rapalje. Je hebt geen nieuws organisatie sukkel, je werkt bij een goedkoop meningen fabriekje. En nou plaatsmaken voor de echte mannen en vrouwen.

Mark_D_NL | 11-01-17 | 19:59

Saai wordt het niet, maar onderschst Trump hier niet de macht van de media, mwt name CNN? Benieuwd of het hem lukt zonder aftreedschandaal zijn eerste termijn vol kan maken? Vrees het ergste vooralsnog.

Jan, Leiden | 11-01-17 | 19:57

Zou het komen omdat Breivik een Hitler-groet maakte en zei dat hij Trump's overwinning een goede zaak is?

kloopindeslootjijook | 11-01-17 | 19:57

Vlak onder elkaar op Google search (News):

Highly Cited:Intel chiefs presented Trump with claims of Russian efforts to compromise him [CNN] edition.cnn.com/2017/01/10/politics/do...
Featured:Donald Trump Wasn't Told About Unverified Russia Dossier, Official Says [NBCNews.com] www.nbcnews.com/news/world/moscow-reje...

Kortom volgens NBC is de bewering van CNN *onwaar*.

Ja er was een samenvatting voorbereid van 2 pagina's op basis van dat, 35 pagina's tellende, ongeverifieerde 'rapport', maarrr dat is niet besproken op de intelligence briefing en ook niet aan het Trump team gegeven...

Kortom die Intelligence Chiefs DID NOT present Trump met die 'claims'.

Dr.Jay | 11-01-17 | 19:55

Wat hebben die Amerikanen toch nare stemmen.
*pilletjes inneemt om de misofonie te dempen*

Rest In Privacy | 11-01-17 | 19:54

Hmm. CNN is wel een aparte club. Gaven ook Erdo een podium tijdens de staatsgreep. We leven in vreemde tijden.

DebraCadabra | 11-01-17 | 19:51

Kut Buzzfeed. Kut CNN. Allemaal linkse huilers

Lars_NL | 11-01-17 | 19:47

Epic Trump optreden, het terugkijken waard.
Obama is door linkse idioten in het zadel gehesen en kreeg direct de Nobelprijs voor de vrede om zijn nek.
Speechen is het enigste waar hij wel goed in was, de rest is inderdaad een ramp geworden zoals Trump zegt.
We leven in interessante tijden, de Chinezen zullen het beamen.

Eppo | 11-01-17 | 19:43

botbot | 11-01-17 | 19:30
Die twee vervolgvragen zijn factfree, zoals linkse hoaxers dat tegenwoordig noemen. Hillary heeft verloren. De neocons hebben verloren. Daar heeft geen gekochte, gecorrumpeerde pers, geen frauduleus handelen binnen de Democratische Partij aan geholpen.
Zelfs dat alles hielp niet om Neocon Hilly te laten winnen.

De zijweg is het waanidee, dat Hillary en de Democraten links en beschaafd, en Trump en de zijnen ultrarechts en onbeschaafd, zouden zijn.
Maar ik vertel je dit. Als Hillary had gewonnen, waren wij, hier, in Nederland de lul in een oorlog tegen Rusland. En nu, heel misschien, niet.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:41

jekkkaas 19.11 Ik ken niemand die Trump als messias ziet, maar de globalistische oorlogsretoriek van ene H. Clinton en kliek is volgens mij net iets enger te noemen.

006 | 11-01-17 | 19:40

@botbot | 11-01-17 | 19:30
Duitsland had invloed op het Amerikaanse stemgedrag. Door opeens een miljoen buitenlanders toe te laten liet Merkel aan de Amerikanen zien dat politiek correctelingen knettergek zijn, en dat je dus niet op Clinton maar op Trump moet stemmen.

Wat heb ik gewonnen? Een ijskast? Een maserati? Een kwartetspel?

Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 19:37

Trump is een beetje als je oom op een verjaardagspartijtje die zijn niet-politiek correcte meningen luid verkondigd. Het is wat ongemakkelijk zo tussen je familie in maar van binnen ben je het bijna overal mee eens.

Een feestje is het zeker. En bij de volgende verjaardag valt je oom niet meer op omdat iedereen zijn mening durft te verkondigen nu het juk van de media langzamerhand wordt gebroken.

Svoboda | 11-01-17 | 19:35

Heb niks met Hillary, maar man man wat is Trump een narcist.

martymcfly | 11-01-17 | 19:33

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:20
Slaan we weer een zijweg in?
De vraag was waarom hij zijn plannen niet kon doorvoeren.
Maar nu volgen er twee vragen, wie had er ook al weer 3 miljoenen stemmen meer?
En welk Europees land had invloed op het stemgedrag?

botbot | 11-01-17 | 19:30

jekkkaas | 11-01-17 | 19:19
Nou! Wat heeft Obama veel bereikt! Het halve Midden Oosten staat in brand, met drie banen is het hoofd nog nauwelijks boven water te houden, maar super hoor die Obama. De president die geschiedenis zal gaan schrijven......

toetssteen | 11-01-17 | 19:27

@006 | 11-01-17 | 18:18
Ik ben er inmiddels persona non grata. Ik heb er altijd nette stukjes geschreven, maar je wéét gewoon dat als je kritisch doch beschaafd de linkse geloofsbelijdenis aan stukken hakt, van Jolo alles aangrijpt om je op basis van "overtreding van de huisregels" te censureren, of, in mijn geval, te bannen.

Aan de reacties onder het Trump-watersport-stuk is duidelijk te zien dat van Jole fijn de bubbel intact wil houden. Werkelijk niemand komt even melden dat het om een hoax gaat. De naam 4chan wordt niet eens genoemd. Komt gewoon niet door van Jole's kwaliteitsfilter heen.

Die van Jole moet toch wel één van de treurigste bezinksels in het linkse media-riool zijn, zeg. Die hoeft niet eens door Soros betaald te worden, maar voert kwispelstaartend de bevelen van zijn Führer uit. Liegen, bedriegen, bedreigen, censureren. Kulturkammer-mentaliteit. En dan nog van jezelf geloven dat je genuanceerde kwaliteitsjournalistiek brengt. Wat een clown.

Lagonda | 11-01-17 | 19:26

Volgens "links" zou de 3e wereldoorlog beginnen met Trump. Nee, erger nog: de aarde zou vergaan. Maar ik zie niets engs. Een land moet niet geleid worden door incompetente wegkijkende likkende egoistische arrogante politici (I know Trump is arrogant en een schoft maar wel boven de radar) maar door mensen met ervaring. Een land is je gezin in het groot. Wat je je gezin niet zou aandoen, moet je je land ook niet aandoen. Laat je als gezin de deur open ? Nee, de deur zit op slot. Deel je als je gezin je inkomen met onbekenden uit een andere stad ? Zou je als gezin een financieel samenwerkingsverband aangaan (EU) met je hele straat ? Geen hond die het doet. Zou je als gezin een pedofiel naast je dulden ? Niemand. Etc etc etc. Zou je als gezin allerlei mensen in huis halen die eigenlijk helemaal niet in je huis moeten of mogen zijn ? Zouden je gasten onbeperkt mogen blijven ? Zou je eerder een zwerver een maaltijd geven dan dat je je moeder onder de douche zou laten gaan ? ZELFS alle PVDA/GL/SP-stemmers zeggen voor 100% nee maar ze willen het anderen wel aan doen. Dat is vies. Ik ben rechts. Dat klinkt a-sociaal maar is realistisch maar vooral eerlijk. Walk like you talk. Doe wat je predikt. Daar heb ik een linkse rakker nog nooit op kunnen betrappen. Daarom walg ik van JOOP/VARA/PVDA; stuk voor stuk grootverdieners die ver weg wonen van de verrotting en ellende en van andermans geld menen te moeten bepalen wat socialisme is en wat goed en slecht is. Ik walg van hen in het kwadraat. Als in Maart het tij niet gekeerd wordt, dan is dat wat NL verdient. Ik gun volgende generaties een fijne, gezellige, veilige en gezonde toekomst maar als het tij niet gekeerd wordt troost ik me met de gedachte dat ik geen kinderen heb en het ze niet aan hoef te doen.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 19:21

botbot | 11-01-17 | 19:12
Precies ja, die Republikeinen die de verkiezingen met hun girl Hillary hebben verloren.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:20

@Lagonda | 11-01-17 | 19:16
Dat is een afscheidsspeech. Dan mag je een keer noemen wat je bereikt hebt. Ongeacht blijft Trumps hele optreden dat van een kleuter. Kijk maar weg, deze man gaat nog voor problemen zorgen.

jekkkaas | 11-01-17 | 19:19

-weggejorist-

marilyn monroe | 11-01-17 | 19:16

@jekkkaas | 11-01-17 | 19:11
Gast, kijk naar de afscheidsspeech van Obama. Over eigenpijperij gesproken.

Lagonda | 11-01-17 | 19:16

Ofwel 'keep your friends close, but keep your enemies closer'.

Schweinchen Dick | 11-01-17 | 19:15

Botnet 18:58. Obama heeft ook banen opgeleverd voor de USA, maar hij heeft met name qua buitenland beleid geen leidende rol gespeeld. Ik vind het trouwens oké als Trump op betere voet met Poetin komt te staan. De Russen hebben momenteel op verschillende fronten beter militair materiaal. Lees het rapport op internet van een simulatie test van de Russische Sukhof 35 tegen de JSF. De JSF's werden 'als zeehondjes uit de lucht geknuppeld'.

Schweinchen Dick | 11-01-17 | 19:14

DWDD valt ook in FakeNews. Vanavond Jinek. Voorspelbaar.

Rimini | 11-01-17 | 19:13

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:07
Zucht, juist ja de republikeinen hebben het tegen gehouden.

botbot | 11-01-17 | 19:12

Ik probeerde toch neutraal naar Trump te kijken, maar deze wanvertooning kan je toch niet serieus nemen? Ongelooflijk die toespraak. Alleen maar eigenpijperij en geblaat in de lucht. "Its gonne be great", "I'm fantastic", al zijn medestanders zijn "great people" en "amazing people". Mensen die het met hem oneens zijn "Overrated". Een speech zoals een kind van acht dat op het schooltoneel doet.

Als je vriend in de kroeg zo tegen je praat dan denk je dat ie gek geworden is. Vervolgens een paar kritische vragen en hij rent meteen weg. Je kan toch wel fatsoenlijk de pers te woord staan? Alsof andere presidenten nooit kritische vragen hebben gekregen.

Het blijft me verbazen dat sommige reaguurders nog steeds denken dat dit een soort messias is. Hopelijk kan zijn team hem een beetje in de hand houden en hem sturen in een productieve richting. Helaas vrees ik dat iemand met zijn persoonlijkheid dat niet zal toestaan.

Er gaan rare tijden komen...

jekkkaas | 11-01-17 | 19:11

botbot | 11-01-17 | 19:01
Als ik beloof dat GeenStijl een spreekbuis wordt van GroenLinks. En over acht jaar is daar niks van terechtgekomen. Wiens schuld is het dan? Pritt Stift? Of van mij?
Het antwoord is natuurlijk Jesse Klaver. Omdat die altijd de schuld dient te krijgen.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:10

Ik moet grinneken om zoveel blijdschap over deze held hier. Geeft me een warm gevoel.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 19:08

Dit stukje, vanaf 1:05:09, waarin hij Buzzfeed afmaakt, CNN de nek omdraait en vervolgens die arme (LOL) reporter van CNN ook nog eens te kakken zet... heerlijk om op repeat te kijken: youtu.be/SUyAk0bYps0?t=1h5m9s

Handsomeboy | 11-01-17 | 19:08

@Schweinchen Dick | 11-01-17 | 18:56
.
De vraag is dan wel waarom Obama niets bereikt heeft. Is dat omdat hij zelf besluiteloos was of omdat de Republikeinse meerderheid in het Congres en de Senaat gewoon overal tegen stemden, ongeacht of ze het een goed of slecht voorstel vonden?

Bytemaster | 11-01-17 | 19:07

botbot | 11-01-17 | 19:01
Dat was mijn antwoord. De neocons. Die zich nu door de partijen heen hebben gevreten. Zo bleek uit de fundraisers door de neocons voor Hillerie.
Ik weet wel wat je wilt horen: De Republikeinen hebben het tegengehouden. Waar. Maar Obama had het beloofd. En heeft zijn belofte niet gehouden.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 19:07

Schuimbekkende linksen, heerlijk...

Poekieman | 11-01-17 | 19:06

Zoals hij die foute journalisten aanpakte; recht voor z'n raap, heerlijk.

Carmelita | 11-01-17 | 19:03

Clinton News Network kan nu wel helemaal inpakken, de burelen sluiten en bij Killary gaan uithuilen. Doei, de mazzel, stelletje losers.

De Droit | 11-01-17 | 19:01

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:56
Nee dat was mijn vraag niet door welke partij werd hij tegen gewerkt om dit probleem op te lossen?

botbot | 11-01-17 | 19:01

Trump, mijn held! Sjonge sjonge, hadden we in Europa maar een paar van dit soort echte mannen aan het hoofd. En wij zitten (hopelijk niet al te lang) met een natte krant als Rutte. Man man man.

Themistocles524 | 11-01-17 | 19:01

Trump gaat de vier jaar niet uitzitten. Ofwel door stommiteiten die hij zelf begaat of door smerige spelletjes vanuit de politieke partijen.
Het impeachmentproces gaat er vroeg of laat gewoon komen.

Bytemaster | 11-01-17 | 18:58

Schweinchen Dick | 11-01-17 | 18:56
Aan u ook de vraag hoeveel banen heeft het beleid van Obama opgeleverd?
U bent zo overtuigd u zult het vast wel weten.

botbot | 11-01-17 | 18:58

En zo begon het einde van CNN. Wat een afgang. Wat een drama. Wat een heerlijk schouwspel Wat een kracht heeft Trump om CNN de deur te weren. Wat een mooie tijd om alive te zijn. Dag CNN. Dat worden 4 en hopelijk 8 lange jaren zonder inhoud, zonder echt nieuws, met alleen maar snippets.. Ze sturen straks geen eens meer een verslaggever naar het Witte Huis.

Handsomeboy | 11-01-17 | 18:57

botbot | 11-01-17 | 18:49
De neocons in zowel de Republikeinse, als nu, zo is gebleken, de Democratische partij.
Hij had het beloofd. Beloofd. Is niet gehouden, die belofte.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:56

Obama heeft op alle fronten gefaald. Deze door de politiek correcte elite geliefde knuffelpresident en kloon Hillary Clinton hebben een verkiezingen verloren, en terecht. Obama heeft vrijwel niets gepresteerd met name in Irak en Syrië. Als Trump ervoor zorgt dat er banen bijkomen in de USA en mbt het buitenland beleid vertrouwt op zijn adviseurs gaat het volgens mij goed komen. Oh ja, reken maar dat de trap bij de 17 inlichtingendiensten na 10 januari van boven wordt schoongeveegd na het lekken van informatie aan oa CNN.

Schweinchen Dick | 11-01-17 | 18:56

Ik kon het niet helpen, ik las "Trump's First Piss Conference".
Stormageddon | 11-01-17 | 17:32

Hahahaha Hilarisch !!!

Jovcho | 11-01-17 | 18:54

Trump en Wilders...... mijn enige hoop in deze enge linkse wereld.

Dinand | 11-01-17 | 18:53

It had to be Hillary. Could have been the bern.

nStilgar | 11-01-17 | 18:51

Trump krijgt een impeachment aan zijnbroek van zijn eigen partij nog voor het eerste jaar om is. Mark my words...

De Treinende Rechter | 11-01-17 | 18:49

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:41
Het klopt wat u beweert u bent goed ingelezen maar door welke partij werden zijn plannen ook al weer tegen gewerkt?
U zult het vast wel weten.

botbot | 11-01-17 | 18:49

@ Zegtnietzoveel | 11-01-17 | 18:42
Thx, over het hoofd gelezen. Ik was de weg een beetje kwijt door alle verhaaltjes over pandas en hertjes bij de NOS.

keihardertegenin | 11-01-17 | 18:48

@padbuffel | 11-01-17 | 18:01
Juist,
en dat is de juridische loophole die ze gebruikt hebben.
Cuba heeft daar niets te zeggen, maar het is zogenaamd geen Amerikaans grondgebied.
Functioneel wel, maar dat is een bijzaak...

Wijze uit het Oosten | 11-01-17 | 18:45

Sano | 11-01-17 | 18:24
Als Cuba het niet accepteert, kun je het hardly leasen noemen. Maar het maakt mij niet uit hoor. Feit is, dat Obama ooit president werd op de belofte Guantanamo te sluiten. Nu, acht jaar later, is dat ding nog volop open.
Wat een president. Zo goed, zo mooi. Pff.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:41

You fake news. Dat is geen nieuws. Zowel over Clinton als over Trump zijn gigantisch veel leugens verteld. Is mag die Trump wel. Het wordt in ieder geval niet saai.

Orakel1958 | 11-01-17 | 18:40

Ik had wel willen weten of het lekkere hoeren waren die te Moskou over het bed hebben gezeken waar de Obamaatjes hebben geslapen. Bij voorkeur ondersteund met overtuigend beeldmateriaal.

padbuffel | 11-01-17 | 18:37

Ik had hem graag willen vragen wat zijn standpunt is t.a.v. de Amerikaanse troepen die het oostblok op dit moment overnemen.
Helemaal NIKS in de nederlandse mainstream media over dit toch wel belangrijke nieuws;
www.polennieuws.nl/2017/01/amerikaanse...

keihardertegenin | 11-01-17 | 18:34

CNN/BBC = fake news. 100% waar.

.:. Two Pillars .:. | 11-01-17 | 18:30

koosnaam | 11-01-17 | 18:24
Waarom nep nieuws hoe weet u dat zo zeker?
Waarom zoekt een democratisch gekozen president omgang met een dictator?

botbot | 11-01-17 | 18:30

Als oppositie-politici de FSB al moeten vrezen wegens "Compromat", wie durft het straks dan nog op te nemen tegen zelfverklaard 2020-presidentskandidaat Mark Zuckerberg?
Wie is er nu niet chantabel in een moreelhufterige kleinzielige en benepen samenleving?

Abject | 11-01-17 | 18:27

Prima gedaan door President Elect Trump!

Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 18:26

@Ardberg, ik begrijp u wel maar wat is een eerlijk proces? Er zaten/zitten ook personen met liters bloed aan hun handen. Ik stel het op prijs dat zij niet los rondlopen om nog meer onschuldige slachtoffers te maken. En dat er dan af en toe een goede onder het kwade moet lijden -ik heb de docu of film ook gezien - neem ik voor lief. De wereld is nu eenmaal verre van perfect. In de Nederlandse rechtstaat, met een 'eerlijk proces', zouden Guantanamo gedetineerden waarschijnlijk een taakstraf van 40 uur krijgen plus een definitieve verblijfsvergunning, het Nederlanderschap en een uitkering.

padbuffel | 11-01-17 | 18:26

Haha, na de persconferentie even overgeschakeld naar het NPO hoernaal. Die gaan helemaal los op het nepnieuws van vanmorgen.

koosnaam | 11-01-17 | 18:24

Trump piste in elk geval zelf over CNN en andere MSM...

Quichegerechtigde | 11-01-17 | 18:24

Obama, die drie woorden riep en dan ging wachten op gejuich.....
Trump hééft het ergens over.
Top! Baas!

Carmelita | 11-01-17 | 18:24

@LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:19
Omdat Amerika idd Guantanamo least als een fucking Ford Mondeo. En Guantanomo ligt in Cuba, iets anders kan je er echt niet van maken, ook al wil je het heel graag, jouw meningen zijn geen feiten helaas, daarom fact free.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:24

@Bigi Bana Boy | 11-01-17 | 18:21
Rot op.

Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 18:23

Osdorpertje | 11-01-17 | 18:06
Lees ik dit goed omdat Hillery met foute mensen omgaat mag Trump dit ook.
Wel en aanfluiting voor uw afgod die garant staat voor eerlijk en oprechtheid.

botbot | 11-01-17 | 18:23

Watersportgate.

Bigi Bana Boy | 11-01-17 | 18:22

Zo, CNN heeft weer schone oortjes.
Ze gloeien er helemaal van, haha.

Jackanders | 11-01-17 | 18:22

Snap nu wel waarom hij zo'n gelige huid heeft. Die ouwe watersporter.

Bigi Bana Boy | 11-01-17 | 18:21

Het is bijzonder on te zien hoe de media zich zo opstelt als opponent. De vragen zijn van treurig niveau met enkel het doel om Trump onderuit te halen. Die gasten brengen zichzelf dusdanig in diskrediet dat ze door niemand meer serieus worden genomen. Het hele "fake news" narratief slaat volledig terug op de gevestigde media bedrijven, hoe ironisch eigenlijk.

Dannydekr 2.0 | 11-01-17 | 18:20

Basil Fawlty | 11-01-17 | 18:12
Ze hebben het goed ingewikkeld gemaakt, inderdaad.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:20

Sano | 11-01-17 | 18:12
Ik concludeer tot binnenlands beleid. Want dat is wat het is.
Hoe ze dat verder regelen is irrelevant. En wat nou weer over fact free? Ben je links zeker. Die zeggen dat ook. Als ze het niet weten.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:19

oh lol die journalist op het einde... wat een loser!
"John... he was attacking our news organisation!"

kapitein_iglo | 11-01-17 | 18:18

Lagonda 17.26 denk ik ook. ik heb tegen beter weten in al 3 beleefde maar uiteraard niet gewenste reacties niet geplaatst gekregen. wellicht ben ik niet de enige. Hopelijk wordt binnenkort met pvda ook de vara en uiteindelijk ook jolos afhankelijke site opgedoekt.

006 | 11-01-17 | 18:18

Ik vraag me trouwens af of Trump het internationaal beter gaat doen dan Dronebama. Dat hij zijn schoonzoon (betere ja-knikkers ga je niet vinden) die vastgoedontwikkelaar is benoemd als topadviseur voor het Midden-Oosten beleid is alvast een slechte start.

Ardbeg | 11-01-17 | 18:18

If not, you're fired!

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:17

Wat een verandering ten opzichte van Obama. Trump gaat veel meer het gevecht aan met de reporters, lijkt bijna wel alsof hij er plezier aan heeft. Hij claimt veel meer zijn succes en brand zijn voorganger hard af.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:15

LOL you are fake news!

Bram van Ojik | 11-01-17 | 18:15

Nog even de hak verder in de democratische partij steken. Lekker hoor. +1

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:13

@LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:10
Zoek het zelf op fact free figuur.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:12

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:07

en.wikipedia.org/wiki/Cuban%E2%80%93A...) Kom er ook niet helemaal uit. VS houdt vast aan deze deal. Communistisch Cuba erkent het niet maar doet er weinig aan en de VS heeft nog steeds moeite met Communisitsch Cuba. "Your guess is as good as mine."

Basil Fawlty | 11-01-17 | 18:12

BAM, fuck you CNN.

RickTheDick | 11-01-17 | 18:10

Sano | 11-01-17 | 18:09
Oh ze leasen het. Van Cuba. Je mag er geen sigaar vandaan kopen, maar ze leasen het. Als een Ford Fucking Mondeo.
Ga fietsen, ongezonde gek.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:10

Dat was inderdaad hilarisch.

starbuck280 | 11-01-17 | 18:10

padbuffel | 11-01-17 | 18:04
Dat weten we dus niet want het gros krijgt geen proces. Dan weet je dus ook niet of ze er wel of niet terecht zitten. Ze hebben die basis niet voor niets op Cuba gebouwd ipv op Amerikaans grondgebied. Deze man bijvoorbeeld zat er 13 jaar omdat ze hem voor iemand anders aanzagen. Had hij een eerlijk proces gekregen (zoals we dat normaal gesproken doen in een rechtsstaat) dan hadden ze hem nooit 13 jaar (!) van zijn leven afgepakt:
www.nu.nl/buitenland/4201721/onschuldi...

Ardbeg | 11-01-17 | 18:10

Wat een baas!

Rimini | 11-01-17 | 18:10

"BBC news, another beauty"
Held!

jip_86 | 11-01-17 | 18:10

Ik denk niet dat het ze met een President Trump zal lukken om Putin weg te krijgen om daarna een rooftocht op Russische bodemschatten zoals onder President Jeltsin met Chodorowski cum suis te herstarten.

WirMachenMusik | 11-01-17 | 18:09

@LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:02
Ze leasen het van Cuba, het is geen Amerikaans grondgebied, cuba wilt de Amerikanen er al een tijd af bonjouren.
En waarde hersenloze is natuurlijk een tegenstelling, lekker gek.
Iig ik kan mensen aanraden niet te luisteren naar wat Donald zegt, maar wat hij daadwerkelijk nu doet, dan ontstaat er een iets ander beeld.
In het begin dacht ik ook "mwoah toenadering met Rusland, zal wel meevallen". En toen kwamen de benoemingen...

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:09

"You are fake news!" Zegt -ie. Haha

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:08

Hahahahaha you are attacking us! You are fakenieuws

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:08

You're fake news... lol

pontius | 11-01-17 | 18:08

1,2,3 FIGHT!

padbuffel | 11-01-17 | 18:08

Ff iedereen: Als de VS een eigen concentratiekamp hebben en gebruiken, op een stukje grondgebied op een eiland ergens. Volledige zeggenschap over dat stukje eiland. Is dat dan in het land dat op dat eiland bestaat? Of is het dan soms een stukje binnenlands Amerikaans gebeuren?

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:07

@botbot | 11-01-17 | 17:54
Hillary ging net zo goed met foute figuren om die haar campagne financierden.

Osdorpertje | 11-01-17 | 18:06

"en die muur komt er en ik ga niet een jaar of anderhalf wachten. We starten als ons termijn begint"... Dit zijn wel teksten, heerlijk.

Beta_Alanine | 11-01-17 | 18:05

Ardbeg | 11-01-17 | 17:59
Ik had het over u.
Maar buiten dat, laat die man het eerst eens proberen voordat er gewogen wordt.
Helemaal niemand heeft immers een glazen bol, dus of het nu de NPO is of wie dan ook, het is onmogelijk te weten hoe dit uit gaat pakken.
Gaat het goed, veren in zijn rijke reedt.
Gaat het fout, branden we hem samen af.

Jackanders | 11-01-17 | 18:05

necrosis | 11-01-17 | 18:02
Hij had zich er inderdaad even op verkeken dat de vriendjes van de VS de rechtsstaat, onze mensenrechten en internationale verdragen wel respecteren.

Ardbeg | 11-01-17 | 18:04

Ik heb weinig moeite met Guantanamo Ardberg. Het gros zit daar niet voor niets.

padbuffel | 11-01-17 | 18:04

onder Obama is de schuld verdubbeld en er was niet eens een oorlog.
zijn midden-oosten beleid was van het nivo van een verward persoon.
wat hij wel graag deed waren de concerten op het witte huis en zijn contacten met sterren.
en als laatste daad gaf hij Israël een trap.
blij dat deze man weg gaat,ik vond hem in het begin sympathiek.
de eerste 2 jaar had hij de macht in de senaat en in het huis,en er gebeurde niks voor de zwarten.

pejoar | 11-01-17 | 18:04

Hij herhaalt zijn claim over The Wall gewoon even for the record.
Wat een baas!

Rest In Privacy | 11-01-17 | 18:04

Trump krijgt de rekeningen van acht jaren Oebama-beleid, doet mij een vergelijk trekken met het Pvda-beleid in Nederland, de Oebama-lookalikes en wannabees zijn oververtegenwoordigt in Den Haag, (Brussels ook trouwens) dus liggen hier ook nog flinke stapels onbetaalde rekeningen en naheffingen te wachten op het volgende kabinet.

hovawart | 11-01-17 | 18:03

Als Trump zich realiseert welke bloedgevaarlijke politico-mediale kliek hij dwarsboomt en de daarmee verbonden risico's bewust accepteert is hij voor mij alleen al qua moed een 'once in century' President en politieke leider van de Westelijke wereld.

WirMachenMusik | 11-01-17 | 18:03

@LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:52
Obama's belofte om Guantanamo te sluiten was net zo waardevast als die €1000 van Rutte.
Bovendien was die belofte gedaan op basis van het 'verdelen' van de gevangenen over meerdere landen.
Met andere woorden: wij maken ons probleem uw probleem.

necrosis | 11-01-17 | 18:02

Sano | 11-01-17 | 17:59
Daar ligt het geografisch, maar toch niet op nog puur Cubaans grondgebied he.
Waarom noem je mij hersenloos? En waarom nog van waarde. Dat is niet erg slim.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 18:02

LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:58
Cuba. Waar vooral buitenlandse 'terreurverdachten' zonder enige vorm van proces opgesloten zitten. Vandaar dat ik het onder het kopje buitenland reken. Het is de grootste schandvlek van de VS op dit moment.

Ardbeg | 11-01-17 | 18:02

Zolang ze het niet recent verhuisd hebben ligt Guantanamo nog steeds op Cuba.

padbuffel | 11-01-17 | 18:01

Joris, waarom mag ik niet melden dat Trump alle buitenlandse winst van zijn hotels naar de nationale schatkist van Amerika gaat overmaken?

Wat is dit nou ineens?

-edit probeer het eens zonder te schreeuwen-

Alpengeist | 11-01-17 | 18:00

@LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:58
T ligt in Cuba waarde hersenloze.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:59

Jackanders | 11-01-17 | 17:57
Heb je het nu over mij of over The Donald? Ik blijf altijd rustig. Thanks voor de lolly tho.

Ardbeg | 11-01-17 | 17:59

Ardbeg | 11-01-17 | 17:56
Ik dacht, ik prik je ff, maar ik ben het bijna met je eens!
1 Ding: Guantanamo is een concentratiekamp in de VS.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:58

Dictator? Hangt maar net van uw definitie af. Zelfs Noord Korea claimt een democratie te zijn. Vandaar de officiele naam Democratische Volksrepubliek Korea.

padbuffel | 11-01-17 | 17:57

Ardbeg | 11-01-17 | 17:45
Hij is er weer hoor, niet gelijk stampvoeten als een kleuter als iemand anders even het woord heeft hè?
Hier, een lolly.

Jackanders | 11-01-17 | 17:57

LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:52
Obama was dan ook een waardeloze president wanneer het aankomt op zijn buitenland beleid. Zo goed als hij de VS uit de crisis heeft getrokken en het land een stuk progressiever heeft gemaakt (met name op het gebied van LGBT-, vrouwenrechten en healthcare) zo slecht heeft hij de rest van de wereld achtergelaten.

Ardbeg | 11-01-17 | 17:56

@miko | 11-01-17 | 17:53
Als zn aanstellingen in zn "administration" lijken er op dat hij het recht tegenovergestelde gaat doen dan hij heeft verkondigt. Nb ipv lobbyisten aan te pakken, geeft hij ze direct minister post (Rex Tillerson), cutting out the middle man.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:55

-weggejorist-

Alpengeist | 11-01-17 | 17:55

iemand ergens de opname? Nu is het napraat borrelpraat.

Handsomeboy | 11-01-17 | 17:54

Osdorpertje | 11-01-17 | 17:49
Loopt u niet een beetje op de feiten vooruit is u het niet opgevallen dat een democratisch gekozen president heult met een dictator?
Daar moet toch een reden voor zijn of bent u zo naief?

botbot | 11-01-17 | 17:54

kapitein_iglo | 11-01-17 | 17:50
Nee, niks deal with it. Ik vertrouw geen politici op hun mooie blauwe ogen. Dat zou niemand moeten doen. Ik wantrouw altijd alle politici maar wanneer er een aantoonbaar egocentrische mafklapper aan het roer staat ben ik extra wantrouwend.

Ardbeg | 11-01-17 | 17:54

The Don back on stage.

padbuffel | 11-01-17 | 17:54

@Alpengeist | 11-01-17 | 17:35
Nergens, niet in zijn toespraken niet in zijn handelen lijkt het er op dat hij anders is geworden dan de megalomane halfgare die hij altijd was. Zie hem maar als de redder van de natie, is hij niet.

miko | 11-01-17 | 17:53

Ardbeg | 11-01-17 | 17:50
Zo is Obama nooit van plan geweest Guantanamo te sluiten, kennelijk.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:52

'trump cannot unknow that he knows he owns trump tower'. lol.

sennholz | 11-01-17 | 17:50

funkyd | 11-01-17 | 17:42
Jij gelooft werkelijk dat die fabrieken binnen 1-2 maanden besluiten om toch maar in de VS te blijven? Net als dat hij claimt dat hij een week nadat hij was verkozen de Ford fabriek in Kentucky open heeft weten te houden. Ford is nooit van plan geweest om die fabriek te sluiten.

Ardbeg | 11-01-17 | 17:50

De Obama-shows zijn goddank afgelopen.
Nu is het business. Daden.
Voor Amerika een zegen.

Carmelita | 11-01-17 | 17:50

@Ardbeg | 11-01-17 | 17:45
Deal with it and get on with your life

kapitein_iglo | 11-01-17 | 17:50

funkyd | 11-01-17 | 17:42
U bent vast goed op de hoogte maar weet u ook hoeveel banen er bij gekomen zijn onder het beleid van Obama? vast wel.

botbot | 11-01-17 | 17:50

Basil Fawlty | 11-01-17 | 17:47

"Gooi omhoog:"het afschaffen ipv "de affschaffing." Sorry!

Basil Fawlty | 11-01-17 | 17:50

Hij heeft wel heel veel vertrouwen in de geheime diensten waar hij straks gewoon de baas van is. Lekkere samenwerking maar dat kan je ook niet verwachten van zo'n zakenman. Hij is het natuurlijk gewend dat iedereen naar zijn pijpen danst.

dubbelq | 11-01-17 | 17:49

@Ardbeg | 11-01-17 | 17:45:
De pers bleef maar door mekkeren. Er ligt daar een vrachtwagen aan papierwerk om zijn belangen te verkopen wat hij niet eens hoeft te doen als president blijkbaar.

jip_86 | 11-01-17 | 17:49

Uit leedvermaak was ik vanmorgen even op de Joop, en daar trapte iedereen in de hoax. "Zie je nou wel, deze man is helemaal ongeschikt om president te worden", "Als dit waar is moet Trump direct uit zijn ambt ontzet worden"

Osdorpertje | 11-01-17 | 17:49

kzegje | 11-01-17 | 17:36

Goed overzicht. Maar volgens mij ben je de affschaffing van de Dodd Frank act vergeten waardoor de kredietstroom van community banks aan het mkb weer op gang komt.

Basil Fawlty | 11-01-17 | 17:47

Het inzetten van een advocaat voor een zeer lang uiteenzetting over het vermijden van belangenverstrengeling tussen zijn bedrijf en presidentschap , is een zeer saaie maar handige move

GerMonster | 11-01-17 | 17:46

@kzegje, u heeft Schoevers gedaan?

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:45

@ProAsfalt | 11-01-17 | 17:22
Goud eerlijk??? Moehahahahahahaha. Jij bent waarschijnlijk binnenkort ook schatrijk door die erfenis van die Nigeriaanse prins zeker?/

miko | 11-01-17 | 17:45

En weg is ie. Zoals altijd heeft de man het alleen over zichzelf, maar hij wil geen enkele verantwoording afleggen. Ongelofelijk dat deze man nu de machtigste man op aarde is. Wat een rancuneuze kleuter.

Ardbeg | 11-01-17 | 17:45

Oh hij's al geweest?

LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:43

Gaaf dat ie al die banen binnen weet te houden. Die linkse poep heeft de mond vol over banen, maar dat gaat dan over belastinggeld en zichzelf.

funkyd | 11-01-17 | 17:42

Als -ie nu gaat rappen over monnie en bitches, pis ik de bank onder.

LibertasSimplex | 11-01-17 | 17:42

@telelezer | 11-01-17 | 17:35
Jij hebt de beelden samen met Sylvana zelf gezien?

necrosis | 11-01-17 | 17:41

Vind hem zeer overtuigend.
Het is een baas!

Carmelita | 11-01-17 | 17:37

Raad_maar_raak! | 11-01-17 | 17:27

hij zei dus dat ie gesproken heeft met wat generaals en admiraals en dat hij dus kennelijk inderdaad wat aan de prijs van die dingen wilt doen..

starbuck280 | 11-01-17 | 17:37

Iemand heeft voor de verkiezingen op rijtje gezet wat Trump gaat lukken en wat niet.
DE PLANNEN DIE NIET GAAN LUKKEN
.
1. Een aanpassing van de Grondwet om te zorgen dat leden van het Congres slechts een beperkt aantal keren herkozen kan worden. Gaat niet lukken. No way. Hij stelt dat voor op zijn eerste dag, het Congres neemt het netjes in overweging, en wijst het na deze formaliteit met grote meerderheid af. Einde oefening. Het is ook symboolpolitiek; Trump weet ongetwijfeld dat dit niet gaat lukken.
.
... en dat is meteen het enige voorstel dat geheel gaat mislukken.
DE PLANNEN DIE DEELS GAAN LUKKEN
.
1. Een verbod op het aannemen van nieuwe federale ambtenaren om de bureaucratie via natuurlijk verloop te laten krimpen. Komt er waarschijnlijk doorheen als sterk verzwakt compromis met veel uitzonderingen. Dit is vooral symboolpolitiek.
.
2. Een verbod voor medewerkers van het Congres of het Witte Huis om binnen vijf jaar na hun vertrek in overheidsdienst aan het werk te gaan als lobbyist. Dat komt er wel door, want het klinkt goed, maar deze wet krijgt zoveel mazen dat het allemaal niets betekent in de praktijk. Maar het kan worden verkocht als een succes, en dat is de bedoeling.
.
3. Het heronderhandelen van NAFTA, en anders uittreding van de VS. Dat wordt een heronderhandeling. Trudeau heeft al toegezegd. In de praktijk gaat dit de positie van de Amerikaansche arbeider t.o.v. buitenlandse concurrentie enigszins verbeteren. Verder is het vooral symboolpolitiek.
.
4. Het aanpakken van alle kromme handelsreguleringen - en de overtredingen van "goede" reguleringen - die ten koste gaan van Amerikaansche arbeiders. Dat klinkt allemaal heel mooi, maar het is in de praktijk een enorm ingewikkeld verhaal. Hervorming is veel lastiger dan Trump lijkt te denken. Een aantal concrete en duidelijk zichtbare stappen op dit vlak zijn echter haalbaar en zullen de Amerikaansche concurrentiepositie ook duidelijk verbeteren. En dat is waar het om te doen is.
.
5. Het deporteren van meer dan twee miljoen criminele illegalen, en het heffen van sancties tegen landen die weigeren de illegalen terug te nemen. Veel en veel moeilijker dan het klinkt, maar Obama heeft jarenlang gewoon de wet niet uitgevoerd. Trump gaat dat wel doen, tot de letter. Desondanks zullen er heel veel illegalen aanwezig blijven.
.
6. Belastinghervorming van zeven schijven naar drie, met een hoge belastingvrije voet voor iedereen. Dramatische verlaging van de winstbelasting voor bedrijven; een coulanceregel om 'verstopte' winsten van Amerikaansche bedrijven in het buitenland wit te maken tegen een sterk verlaagd belasting tarief. Dat spant erom! Het zou een héél mooie zet zijn, maar er is heel wat weerstand. Verwacht een sterk geamendeerde 'bill', met heel veel loopholes. In de praktijk niet veel verbetering, vrees ik. Maar wellicht lukt het 'dealmaker' Trump om dit (grotendeels) uit te voeren, en dan is hij echt een grootmeester.
.
7. Het bouwen van THE WALL. Hij gaat dit doen, maar of hij steun kan krijgen voor "laat Mexico betalen" is de vraag. Dat kan alleen door Mexico keihard te chanteren. Zijn plan is om alle steun aan Mexico en alle (ook private!) investeringen in en geldoverboekingen naar Mexico tijdelijk te verbieden. Een flink percentage van het bbp van Mexico bestaat uit inkomsten uit de VS. Als Trump die blokkeert stort Mexico in. Letterlijk burgeroorlog en bloed op de straat. Ja, het ZAL ze dwingen om die muur te betalen, maar het Congrs zal doodsbang zijn dat die gekke Mexicanen weigeren... want dan doet Trump het echt en heb je een oorlogsgebied aan de zuidgrens.
.
8. Nieuwe "ethische regels" om corruptie in Washington tegen te gaan. Deze regulering komt er, maar wordt een betekenisloos stuk papier zonder effecten.
.
--
.
DE PLANNEN DIE GAAN LUKKEN
.
1. Een eis dat voor iedere nieuwe wet of regulering, er twee bestaande wetten of regels moeten worden afgeschaft. Dit gaat er vast komen. Trump kan afzwakking van de eerder genoemde "hiring freeze" van ambtenaren als wisselgeld gebruiken om deze innovatie door te voeren.
.
2. Een levensland verbod voor medewerkers van het Witte Huis (dus: ambtenaren van de uitvoerende macht) om ooit te lobbyen voor buitenlandse overheden. Dit komt er zeker doorheen. Zie de wetgeving die de burgers van de VS in staat stelt om buitenlandse regeringen aan te klagen. Dit soort sentiment is nu heel sterk.
.
3. Een compleet verbod op buitenlandse lobbyisten om geld in te zamelen voor verkiezingen in de VS. Komt er óók doorheen, en om dezelfde reden. En tevens omdat Clinton grote bakken met geld van moslimlanden kreeg, en de Republikeinen een herhaling van die grap graag onmogelijk willen maken.
.
4. Een einde aan het Trans-Pacific Partnership. Gaat gewoon gebeuren. Men heeft zich hier al bij neergelegd.
.
5. De aanmerking van China als een "currency manipulator", hetgeen bepaalde sancties mogelijk maakt. Dit valt binnen zijn bevoegdheid, dus gebeurt gewoon.
.
6. Een einde aan beperkingen t.a.v. de winning van olie, aardgas, schaliegas en steenkool in de VS. Tevens de opheffing van de specifieke beperkingen die Obama heeft opgeworpen om bepaalde projecten (zoals de Keystone Pipeline) tegen te houden. Hier gaat veel gezeik en protest over komen, maar het gaat wel gebeuren. De Republikeinen willen dit heel graag, en dit wint steun bij grote bedrijven die meewarig zijn t.a.v. Trumps protectionistische plannen. Daarom wordt dit echt wel prioriteit. Hij heeft al aangekondigd dat een prominent klimaatscepticus de EPA (Environmental Protection Agency) gaat leiden, dus dan weet je genoeg.
.
7. Een einde aan alle Amerikaansche bijdragen aan klimaatprogramma's van de VN. Het geld zal worden ingezet voor infrastructurele projecten in de VS. Dit gaat gebeuren. Het zal op Keynesiaanse wijze banen (lijken te) "maken". In realiteit betekent het niets, maar hij zal er stemmen voor herverkiezing mee winnen. Werkloze arbeiders worden kunstmatig aan het werk gehouden, en die stemmen in 2020 dus op Trump. En hun hele familie ook.
.
8. Het ongedaan maken en ongeldig verklaren van de (talrijke!) "executive actions, memoranda and orders" van president Obama. De beste Barack had er een hanje van om per decreet te regeren, en Trump zal die decreten uitwissen. Dat is makkelijk zat, hij doet het op zijn eerste werkdag. Prachtige symboolpolitiek.
.
9. Het aanwijzen van een conservatieve vervanger voor de overleden hogerechter Scalia. De Republikeinen hebben de meerderheid in het Congres, dus dit wordt leuk. verwacht een rechter waar de Republikeinen heel bij mee zijn, en waar de Democraten van moeten huilen.
.
10. Regulering om illegale immigranten zwaar te bestraffen. Komt er gewoon. De Republikeinen willen dit graag mogelijk maken.
.
11. Een einde aan alle federale financiering voor steden die zichzelf (illegaal!) hebben verklaard tot "Sanctuary Cities" voor illegale immigranten. Die steden overtreden de federale wet, dus dit kan. Ze gaan keihard bloeden, die immigrantenknuffelaars. Die steden gaan hun beleid aanpassen of ze gaan failliet en komen onder curatele... en dan wordt hun beleid van bovenaf aangepast.
.
12. Een verbod op immigratie uit terreurgebieden. Véél verstandiger dan de eerder gesuggereerde moslim-ban, en kan constitutioneel ook veel makkelijker. En er is steun voor. In de praktijk betekent dit dat er geen vluchtelingen meer binnenkomen, want die komen uit terreurgebieden. Cynisch en slim.
.
13. Invoering van importheffingen om te zorgen dan bedrijven niet langer hun werknemers in de VS ontslaan en fabrieken neerzetten in lagelonenlanden. Puur protectionisme. Dit krijgt weerstand vanuit zijn eigen partij. Anderzijds is dit juist de belangrijkste maatregel. Hiermee wint hij de volgende verkiezingen. Hij zal de afzwakkingen en amenderingen die ik noem t.a.v. andere plannen allemaal accepteren, in ruil voor steun voor dit voorstel. Dit MOET hem lukken. Hiermee steelt hij permanent de blue collar vote van de Democraten. En zo zal hij het verkopen aan de partijbonzen. Als dit lukt zitten er tot zeker 2028 uitsluitend Republikeinen in het Witte Huis. De Rust Belt zal vanaf dan bij iedere verkiezing van de Republikeinen zijn.
.
14. Investering in infrastructuur, in de vorm van public-private partnership, met klaarblijkelijk de bedoeling om uiteindelijk private snelwegen (dus tolwegen) en private spoorwegen op te bouwen, zodat de bedrijven die deze infrastructuur uitbaten er winst aan overhouden en de investering van de overheid terugbetalen. De Republikeinen zien dit wel zitten.
.
15. Vrije schoolkeuze, meer mogelijkheid voor ouders om te kiezen voor gefinancierd privaat onderwijs i.p.v. staatsonderwijs, en de afschaffing van de (alom gehate) onderwijshervormingen van Obama. Makkelijk zat, alle Republikeinen zien dit zitten, het maakt de Christenonderwijzers etc. heel blij, en het kost niks. Dit gaat er komen.
.
16. Afschaffing van Obamacare, en vervanging door een ander systeem. Dit gaat gebeuren. Maar hij vervangt Obamacare waarschijnlijk met een systeem dat enkel iets minder slecht zal zijn. Ik verwacht geen wonderen of echte marktwerking.
.
17. Meer geld en steun voor de politie. Met een Republikeins Congres is dit een no-brainer.
.
18. Meer geld voor het leger. Idem. Maar let ook vooral op Trumps prioriteit: betere ondersteuning van veteranen. De veteranenzorg in de VS is notoir slecht, en de verbeteringen die Trump voorstelt zien er veelbelovend uit. Daar kan hij iets heel goeds doen, dat hem ook heel veel goodwill zal opleveren.
.
--
.
En dat zijn de plannen van Donald Trump, in grote lijnen. Er zijn nog wat minder ingrijpende voorstellen, die in principe heel haalbaar zijn, maar wellicht wisselgeld worden bij het werven van steun voor de grote plannen. Al met al ziet het er veelbelovend uit. Als deze analyse correct blijkt zal Trump zoveel plannen ingevoerd krijgen dat hij zal worden gezien als een uiterst succesvol president.
.
Als het zo gaat als hierboven beschreven zullen heel veel Amerikanen vinden dat hij inderdaad hun Unie weer groots maakt, en wordt hij over vier jaar in een landslide herkozen.‎zondag ‎13 ‎november ‎2016

kzegje | 11-01-17 | 17:36

@Koos Knak | 11-01-17 | 17:33
Ga je lekker met je geprojecteer?

Alpengeist | 11-01-17 | 17:35

"Trump is een goudeerlijke man.(..)"
@ ProAsfalt | 11-01-17 | 17:22
een Golden Shower man... -:)

telelezer | 11-01-17 | 17:35

Trump zal de komende jaren doen wat Trump al jarenlang doet: zaken doen, geld verdienen. Voor hemzelf, echt niet voor de US of A. Zoals: veel voor-wat-hoort-wat-vriendjes benoemen, zeer voordelige kontrakten voor zijn bedrijven waar de overheid de komende 50 jaar niet onderuit kan, enz.
Want voor mensen geld: gedrag uit het verleden is wel degelijk een garantie voor de toekomst.

Koos Knak | 11-01-17 | 17:33

Hahahaha! Trump gaat in op de *inhoud* van de DNC-leaks. Goud!

Lagonda | 11-01-17 | 17:33

Hij geeft Putin een compliment over de Podesta zaak, dat hij dat niet vrij gegeven heeft.

gatito | 11-01-17 | 17:32

Ik kon het niet helpen, ik las "Trump's First Piss Conference".

Stormageddon | 11-01-17 | 17:32

Wat een fucking BAAS!

Alpengeist | 11-01-17 | 17:29

Bij Joop.nl is nog steeds niet het nieuws doorgedrongen dat het goldenshower-verhaal een complete hoax is.
Lagonda | 11-01-17 | 17:26
---
Waarheid hoeft bij links ook niet per se. Ligt een beetje aan de spreker, die vinden ze belangrijker dan het bericht.

Lyin Ted | 11-01-17 | 17:28

@starbuck280 | 11-01-17 | 17:25
Heb ik even gemist. Hoorde wel een stukje over "not gonna happen, not gonna happen". Ging het daarover?

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:27

he just threatened pharma, the military contractors and the CIA...

gatito | 11-01-17 | 17:27

Perfect gedaan om de intro en het fakenews gezeur over te laten aan zijn wingsmans, hij rept er met geen woord over. Klasse.

GerMonster | 11-01-17 | 17:27

Trumps speech begint ijzersterk.

Lewis Lewinsky | 11-01-17 | 17:26

Eerst CNN in een hoekje trappen, en daarna aankondigen dat hij big pharma, en JSF gaat aanpakken. Ambitieus hoor.

jip_86 | 11-01-17 | 17:26

Bij Joop.nl is nog steeds niet het nieuws doorgedrongen dat het goldenshower-verhaal een complete hoax is. Jolo zal het wel druk hebben met modereren.

Lagonda | 11-01-17 | 17:26

Die opmerking over de F35 vind ik interessant.

starbuck280 | 11-01-17 | 17:25

The horror! The horror!

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:24

Desmoulins | 11-01-17 | 17:22
Maar hij heeft het toch even vermeld.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:23

Wat een eng bekje krijgt hij, begint op die aap van Andre van Duin te lijken. Animalcrackers. Tanden nepper dan nep.

Normpje | 11-01-17 | 17:23

Grab m' Donald!

MinderStijl | 11-01-17 | 17:23

Big, big, biljons, big bussiness is back.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:22

Ik vind het wel fijn dat Donald Trump twittert.

Hij zegt wat hij denkt. Reken er maar op dat Obama hetzelfde zou denken alleen twittert hij niet.

Trump is een goudeerlijke man. Daaraan kunnen velen een voorbeeld nemen.

ProAsfalt | 11-01-17 | 17:22

@Raad_maar_raak! | 11-01-17 | 17:19

Deze persconferentie stond al op de agenda.
De trollen hebben de MSM keer op keer voor lul gezet.

Desmoulins | 11-01-17 | 17:22

Daarisie! De held.
"Het was de CIA die dit gedaan heeft"
"Bedankt MSM"

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:21

Ik begrijp de ophef niet over een beetje pis. Mark Rutte schijt heel Nederland in de bek en daar hoor je niemand over.

Nivelleermarionet | 11-01-17 | 17:21

Give them hell Trump!

Desmoulins | 11-01-17 | 17:20

Stopte de hele wereld maar eens met Twitter... en fakebook, instafake en snapfake.

Arknow | 11-01-17 | 17:19

Het is toch echt waanzinnig geinig dat hij een persconferentie gaat geven over deze #goldenshower gate. Gewoon de meest epische president die de internet trollen gehad hebben.

Dit gaat gewoon de geschiedenisboeken in.

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:19

Go Donald.. let's Let the left cry like baby's :-)

roy3573 | 11-01-17 | 17:18

Trump volgt de strategie van Rutte bij de vorige verkiezingen. Veel beloven en weinig geven.

i-Wonder | 11-01-17 | 17:18

Trumps paspoort laat zien dat hij niet in Praag of elders was.
Hij was met zijn zoon op een baseball veld.

gatito | 11-01-17 | 17:17

Nu al epic indeed..

Rest In Privacy | 11-01-17 | 17:16

Ik las eerst 'Trump Fist Pressconference'. Oeps.

destemmert | 11-01-17 | 17:15

Nu al epic.

yamahaha | 11-01-17 | 17:14

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl