achtergrond

Geenstijl

FactCheck: 'In 010 roepen ze nooit kankerhoer'

harriettetteketet.jpgHarriet Duurvoort in de bocht in de Volkskrant. "In Rotterdam roepen ze nooit kankerhoer". Boude stelling van onze favoriete slanke VK-publiciste. Tijd voor een empirisch factcheck kloptditwel onderzoekje naar het roepen van 'kankerhoer' in Rotterdam.
Voorbeeld 1. Hier wordt duidelijk 'kankerhoer' geroepen. Hier wordt zelfs meerdere malen 'kankerhoer' geroepen. Maar helaas is dit niet Rotterdam, maar Ede. Harriet Duurvoort heeft vooralsnog gelijk.
Voorbeeld 2. Dit is wel Rotterdam. Want Feyenoord-stadion, en dat is in Rotterdam. Edoch wordt hier niet 'kankerhoer' geroepen in Rotterdam. Maar "Allah, je moeder is een hoer." Hetwelk duidelijk iets anders is alsdan 'kankerhoer'. Of dat zo is van Allah en z'n moeder, is niet het uitgangspunt van deze factcheck, alwaarin wij op zoek zijn of het wel klopt dat ze in Rotterdam nooit 'kankerhoer' roepen. Desalniettemin. Harriet Duurvoort heeft vooralsnog gelijk. Voorbeeld 3. Harriet Duurvoort heeft ongelijk en praat dus gewoon poep uit haar nekhaar. In Rotterdam roepen ze weldegelijk 'kankerhoer'. Tegen de politie nog wel. Kortom; de stelling 'In Rotterdam roepen ze nooit kankerhoer' is bij dezen weerlegd, en Harriet Duurvoort is af. Groetjes van de GeenStijl Wetenschapsredactie! kloptditwel.jpg
Reservevoorbeeld 3b. Rapper Boef over de kwaliteit van de prostitutie in Rotterdam.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.