Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Haatzaaiende Volkskrant monteert lynchfotosoep onder Sylvana-nummer

Blijf nou gewoon doen waar je goed in bent, Volkskrant. Steek een paar veren in de bolle bips van Timmerfrans en laat in dezelfde krant zijn woordvoerder een stemadvies voor de PvdA-lijsttrekkersverkiezing schrijven. Zo kent je lezer je weer. Dus stuur die tuigvlogger die jullie hebben ingehuurd maar weer terug naar zijn eigen wijk. In een filmpje over Sylvana 12 (!!!) keer een lynchfotosoep monteren, dat zou Lenie Riefenstahl nog overdreven vinden. En dan weet je wat er gebeurt: GoedVolk boos, Grote Sywertsmurf boos, Bert Brussen boosboosboost, iedereen boos! En als je op het einde van het filmpje het 'argument' gebruikt dat vrouwen altijd meer shit over zich heen krijgen dan mannen, denk daar dan de volgende keer twee minuten over na. Dit moeten we toch niet willen met zijn allen, meneer Remarque. Maak liever wat meer ruimte vrij voor de goede onderzoeksjournalistiek die u op dit dossier in huis hebt. En laat genderdiffuse kinderen ouderwetse wartaal uitslaan in de zaterdagbijlage. Daar kopen we die krant voor. Niet voor dit soort tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende videofucks op de sociale media.

Reaguursels

Inloggen

@Donkersloot | 22-11-16 | 12:42
U moet hier niet komen hoor, het is allemaal vrijwillig.
sinar2 | 22-11-16 | 12:46

Ach, het is net als naar de NPO kijken door veel reaguurders hier (om daarna los te gaan op Pauw en Van Nieuwkerk) het is hier tussen de (meestal) gelijkgestemden goed om eens een ander geluid te laten horen, anders wordt het zo'n zielige anonieme mopperclub in een ouwe kroeg.

Donkersloot | 23-11-16 | 09:10

Wie zou Sylvana S. nu wat aan willen doen? Een beter uithangbord voor de vruchten van jarenlange PvdA/D66 politiek loopt er niet rond.

Takki Yah | 23-11-16 | 06:45

Internet is nu eenmaal een medium waar je snel een bepaald beeld kan krijgen van wat hij/zij de wereld in brengt,waar of niet... is aan de kijker zelf die het bekijkt. Als je van die medium gebruik maakt ... mag je ook verwachten dat er veel met je eens zijn of er totaal tegen in gaan en je door de stront halen..... Ik zelf ga uit van een PC .... met name de P ... je bent zelf verantwoordelijk wat je doet op een PC of wat je er deelt ..... zijn natuurlijk heel wat creative figuren die wat meer kunnen om te delen .... respect .... maar men moet altijd rekening houden met wat men ook maar op het net zet nooit verloren gaat ... er is geen privacy op het net als je daar aan deelneemt.

kereltie_ut_drenthe | 23-11-16 | 03:54

@Teen | 22-11-16 | 12:43
"Waarom is iedereen op het internet toch zo boos?"
.
Dat is een hele goede vraag idd. En eentje die het waard is om herhaald te worden, dus bij deze.

KirkOlson | 22-11-16 | 22:38

Ik hou er al ernstig rekening mee, dat de racistische foto-shoep van Sylvana gemaakt zal zijn door iemand uit 't anarchistisch-radicaal-linkse kamp.
Om daarmee de 'rechtse' tegenstanders in de verdediging te drukken, want *racistisch = rechts*.
Waar kennen we dit deuntje van (?), oja.
Die bedreigingsbriefjes, gericht aan moskeeën, met typische taalfouten die je alleen maar aantreft bij import-Nederlanders, die blijken toch ook 'n opzetje te zijn van de islamieten, zodat die daarna met verontwaardiging 'bescherming' van hun moskee kunnen eisen.
Telkens probeert 'n groepje linkse of islamitische voorvechters dat uit; door als voorhoede van hun groep 'n aanval, schijnbaar van hun tegenstanders, na te bootsen.
Zodat daarna heel Nederland in hun hoax trapt.
En Nederland maar vervolgens 'kamerbreed' roepen, dat racisme vreselijk is (vooral als 'rechts' verdacht wordt).
Maar weet je, het loopt toch nog goed af.
Nederland is niet racistisch.
Sylvana mag gerust met stomme DENK-teksten de boel ophitsen.
Er mag gerust 'n onzichtbare 'voorhoede' zijn die nep-bedreigingen richt aan moskeeën; en nep-racisme richting Sylvana produceert.
Maar 'we' hebben de truc nu wel door.
Deze aanstellers vallen door de mand.
Er komt geen succes voor die oproerkraaiers.
En iedere keer krijgt de meerderheid van Nederland 'n grotere hekel aan die linkse meeheulers en zogenaamd anti-racistische import-Nederlanders.
De PvdA sterft af wegens teveel slappe thee.
De Volkskrant blijkt steeds meer vermolmd.
De slachtofferrol-oppoetsers blijken steeds zieliger.
Niemand gelooft nog in de NPO.
Wat wil 'n mens nog meer?

Der Paulie | 22-11-16 | 21:52

Lees ik het hier goed ?
.
Hebben ze de dader(s) inmiddels opgepakt, en kan sylvana zonder angst de straat op?
.
Haatzaaiende Volkskrant monteert lynchfotosoep onder Sylvana-nummer.
.
Wat is de straf eis ?

Rene046 | 22-11-16 | 20:21

De gemankeerde azijnbode kent blijkbaar niet het verschil tussen satire en bedreigen. Liedje Rob v Daal is satire, carnaval net zoals Lucky TV ook satire is.

Echter alles wat satire is mbt links of een moslim of Surinaamse mevrouw is bedreigen. Andersom mag alles.

Moneytron | 22-11-16 | 19:10

Mevrouw wou aandacht dat heeft ze nu, be carefull what you wish for, dus.
Verder smakeloos gedaan, het photoshop verhaal, lied is leuk, maar gaat niet over haar toch?
Verwacht alleen dat ze nu erg veel gaat zeuren tegen die turken, en dat dan blijkt, dat ze helemaal niet zo lief en op haar gesteld zijn, want die zijn blij met al die aandacht.
En als je als kapster denkt, dat je voor vol aangezien wordt, als je een bril opzet,dat verhaal is bij deze ook debunkt, het respect laat nog even op zich wachten.

corbiere | 22-11-16 | 18:08

Oh ja arme Sylvana.Huilie, huilie. Heeft ze haar twee huizen in Diemen nou voor over de 7 ton kunnen verkopen of niet?
En hoe zit het nu eigenlijk met haar blanke exen?
Geen blank leed?

MistaRazista | 22-11-16 | 18:03

mercy | 22-11-16 | 16:22
De oorspronkelijk tekst van Tostiman is weg.
Ik denk door 'n misverstand, omdat in deze rep-en-roer dagen 'wij' ons niet moeten laten uitglijen richting goedkoop racisme.
Volgens mij is 't woord 'neger' nog gewoon neutraal.
Zoals ook 't woord 'Turk' als gewoon neutrale aanduiding bestaat.
Maar toegegeven, de context kan natuurlijk meebrengen, dat je iemand voor Turk uitmaakt, en dan krijgt 't 'n negatieve connotatie. Dat kan.
Maar naast 't woord 'neger' bestaat er ook nog 't daarop lijkende, maar geheel andere betekenis hebbende woord van (iemand) negéren. (lees: kun je beter niet op reageren)
In 't Engels dus 'to neglect'.
En ja, als,..... als Tostiman de woordspeling heeft gemaakt tussen 'negeren' (= to neglect)', als bijna identiek aan 'négeren' (als 'n neger beschouwen), tja, dan begeef je je al dan niet welbewust op 't aalgladde pad van de humor met allerlei ondertonen.
Is z'n beetje 't Facebook-probleem; die jongens en meisjes in America zijn zó preuts, dat zelfs de afbeelding van kunst met 'n bloot stukje borst van 'n vrouw al de automatische censuur doet alarmeren.
Het 'begrijpend' lezen van droge ernst is al kwalijk; maar raakt helemaal ontspoord zodra er ook nog eens intentionele verwarring wordt geschopt onder 't kopje humor of 'kunst'. En dan ontstaat er gedoe over de censuur.
Geeft niks, de weg-jorissende man of vrouw is ook maar 'n mens; ookal merken 'wij' reaguurders hierdoor wel, dat kennelijk elke vrijheid zo haar grenzen heeft; ook bij GeenStijl. De zwakste schakel bepaalt altijd de maximale sterkte van de ketting.

Der Paulie | 22-11-16 | 18:02

@Tostiman | 22-11-16 | 12:11

Mag dat woord nog wel, "negeren", in dit verband?

Rest In Privacy | 22-11-16 | 16:22

Tja. Had ze maar een vak moeten leren.

Wreedt | 22-11-16 | 16:17

Als straks in maart Geert Wilders de verkiezingen gewonnen heeft dan mag hij de Volkskrant wel bedanken voor deze videoclip die zo overduidelijk een kant kiest dat gewone mensen die nog nooit een slaaf gehad, getransporteerd of verhandeld hebben wel op Geert moeten stemmen om een einde aan dat gezeur over 153 jaar geleden te maken.

De slavernij was geen pretje, maar de nakomelingen van de slaven zijn nu veel beter af dan als hun voorouders in Afrika gebleven waren. Dat maakt de slavernij geen weldaad of gunst, maar het is wel een kans die anderen niet gehad hebben. Doe iets met die kans in de toekomst ipv zeuren over het verleden. Anders kun je beter 'teruggaan' naar je roots in Afrika en daar je idealen waar maken.

KayakFun | 22-11-16 | 15:40

-weggejorist-

panadol_plus | 22-11-16 | 15:33

Het voordeel van de verdediging van Sylvana Simons in de Volkskrant is, dat de Volkskrant zich steeds meer namens Sylvana zal moeten blijven opstellen.
Gaat Sylvana in de toekomst weer ergens 'Sylvana' overheen, dan zal de Volkskrant niet achterblijven.
De voorselectie is geslaagd, zodra 'n aantal keren de mening van Sylvana de mening van de Volkskrant wordt.
Want de Volkskrant zal in de toekomst niet meer kritisch afstand kunnen nemen van Sylvana, nadat zij haar eerst zo hebben gebruikt om goede moralistische sier mee te maken.
Sylvana = anti-racisme.
Volkskrant = anti-racisme.
Over deze combinatie doe niemand moeilijk.
Maar wéét met wie je je associeert.
In de toekomst zal Sylvana ook DENK-dingen zeggen.
Ai, ai, ia.
Nu zal de Volkskrant ook gewillig DENK-dingen moeten gaan publiceren.
Want genuanceerde emoties bestaan niet: óf je bent vóór Sylvana, óf je bent tegen Sylvana.
En dan gaat 't fout.
Want DENK-dingen zijn niet meer veilig links, maar gevaarlijk intolerant-rechts.
Ai, ai, ia.
De Volkskrant in de problemen.
De lezers herkennen de fijne linkse nestgeur niet meer.
De nieuwe lezers blijken niet te komen; *want niet in Turkse taal*; *want niet in creoolse taal*.
Exit onverdacht linkse volksbode voor verbeter-maffia.
DENK-dingetjes blijken meer VOODOO-achtig te zijn.
DENK-dingetjes blijken meer van Erdogan-roeptoeter en lakei-propaganda te zijn.
En wéér hebben de linksche gütmenschen zichzelf in de voet geschoten, door te willen meeliften op de vitaliteit van primitieve kl***zakken.
De Volkskrant hetzelfde lot beschoren als de PvdA.
Is het al zover (?), de nieuwe dageraad in 2017 (?), ik ben er helemaal klaar voor. Hopelijk wordt 't net zo leuk als 2016. (Oekraïne-referendum; Brexit; Trump)

Der Paulie | 22-11-16 | 15:29

Ik ga snel nog even de stad in een katoenen overhemd kopen voordat dat ook al racistisch is geworden.

Wanneer gaat iedereen weer normaal doen?

KayakFun | 22-11-16 | 15:26

@ Baron_Joan_Derk | 22-11-16 | 14:39

Prima. Kan ik me wel in vinden.

Sjors W. | 22-11-16 | 15:06

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:52
Nu lees ik je betoog en zie ik staan: "Ik zei het eerder en ik zeg het weer we kunnen niet mensen helpen op basis van afkomst enkel op basis van inzet. Liever een hardwerkende Pool dan een luie Nederlander die misbruik maakt van ons socialistische stelsel." Dan zijn we het verder toch eens? Alleen is dit simpelweg niet wat je hier constant propageert.

Hier, ik zal bovenstaand gedeelte even corrigeren voor je zodat het wel overeenkomt met wat je al de hele tijd zegt: "Ik zei het eerder en ik zeg het weer we kunnen niet mensen helpen op basis van afkomst enkel op basis van inzet. Liever een hardwerkende Pool dan een luie Nederlander die misbruik maakt van ons socialistische stelsel, behalve als het niet-blanke minderheden zijn want die zijn zielig en witte Nederlanders verdienen sowieso geen steun want dat zijn allemaal racisten en nazi's."

Komt veel meer overeen zo met je gedachten toch?

IslamPislam | 22-11-16 | 15:02

kees1386 | 22-11-16 | 14:52

Mijn vrouw is Slowaakse. Dus toen we genoeg hadden en met onze wolven was het een mooie keuze om te verhuizen.

Dit doet niets aan jou af. Wat wel belangrijk is dat je jezelf inzet voor een constructieve oplossing voor de problemen die ik achter liet.

Ik ben niet blind hoor. Ik zie grote problemen met de sociale onderklasse en met name met de islamitische onderklasse.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:59

Sylvia Witteman: 'en afgezien van de rest: ik heb 5 jaar in Moskou gewoond zonder ook maar één ‘Sylvana' te ontmoeten. Dat is geen Russische naam'.
-
Tsja, dat krijg je er nu van, als je man (Philippe Remarque) voor de Telegraaf naar Moskou wordt gestuurd, jij geen woord Russisch spreekt en je in je expat-bestaantje alleen maar andere buitenlanders, serveersters en winkeljuffen tegenkomt:
-
Silvana is een Latijnse naam, die als meisjesnaam in Italië populair was in de 20-er jaren van de vorige eeuw (Silvana Mangano!) die nog altijd veel voorkomt op de Balkan (Bulgarije, Roemenië, Kroatië en Slovenië) en.... in het westen van de Oekraïne. Nu kun je betwisten of dat tegenwoordig 'Russisch' is, maar toen de meeste van de draagsters van die naam hem toebedeeld kregen, was dat wél zo.
-
Dahaaag, Saskia!

bisbisbis | 22-11-16 | 14:55

IslamPislam | 22-11-16 | 14:34

Mwa. Als rechtse lul vind ik veel van het linkse geblaat onzin. Maar waar ze wel gelijk in hebben is dat populisme hetzelfde is als socialisme maar dan met een vieze nasmaak van nazisme en fascisme.

Ik zie dit niet, en zal dit niet zien als een goede ontwikkeling.

Natuurlijk er zijn mensen genaaid toen de steenkoolmijnen dicht gingen. Nu noemen we dat kampers.

Maar het leven draait om het gevecht voor een eerlijk leven. Socialisme en zeker fascisme en nationaal-socialisme is niet eerlijk.

Ik zei het eerder en ik zeg het weer we kunnen niet mensen helpen op basis van afkomst enkel op basis van inzet. Liever een hardwerkende Pool dan een luie Nederlander die misbruik maakt van ons socialistische stelsel.

Persoonlijk hoef ik niet meer te werken. Maar liever dat dan nietsnutten. Dus ik solliciteer hier gewoon bij de bedrijven waar ik denk dat ik iets kan toevoegen. En nee ik heb geen uitkering of pensioen. Gewoon hard gewerkt.

En als puntje bij paaltje komt ga ik lekker met mijn wolven parkopzichter worden. Gewoon de mooie natuur hier beschermen.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:52

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:41
.
Kijk, daar verschillen wij weer in hoe we in het leven staan. Ik respecteer uw keuze om te verhuizen naar Slowakije. Dit zou ik nooit kunnen doen.
Dat u kunt stoppen met werken omdat het kan vind ik oprecht knap. Dat wil zeggen dat u hard gewerkt heeft en waar sommige nog wel eens jaloers op zijn of een voorbeeld aan kunnen nemen.
.
Verder laat ik mij niet doxxen hier dus ik kan je vertellen dat ik dagelijks met Amerika aan de lijn hang voor mijn werk en in mijn privé leven ook mijzelf lekker bemoei met de plaatselijke politiek en 'de baas' ben van een grote vrijwilligers organisatie die zich inzet voor de minder bedeelden onder ons.
.
Door mij op zowel Politiek en Vrijwilligers werk in te zetten heb ik respect verdiend, Net zoals ik diep respect heb voor al mijn mede vrijwilligers die zich week na week inzetten voor 'mijn' vereniging. Ik heb het niet afgedwongen maar door de vele jaren heen verdient.
.
Ik val u niet af, zal u ook niet uitmaken voor faalhaasje van GS omdat ik nu niet ken. En aan aanname's doe ik niet.

kees1386 | 22-11-16 | 14:52

Die jaloerse bitch heeft er gewoon de pest over in dat zij niet voor de sinterklaasintocht als de hoofd zwarte piet is gevraagd.

annevance | 22-11-16 | 14:42

Respect moet je verdienen. Vertel...
.
Respect is iets wat moet groeien. Respect voor iemand is een gevoel wat niet te kweken is, net zoals vriendschap. Je kunt niet twee mensen bij elkaar zetten en zeggen 'zo, nu vriendjes zijn.' Je wordt bevriend met iemand omdat deze op eenzelfde lijn met je zit, je goed met elkaar om kunt gaan en vooral omdat je elkaar waardeert en respecteert.
Door goed te doen (wat anders is dan deugen) kun je respect verdienen.

Voorbeeld:
Sylvana krijgt alles behalve respect van mij, ik veracht haar manier van roeptoeteren en haar constant verongelijkte manier van redeneren. Ze respecteert niet mensen die kritisch tegenover haar zijn maar probeert wel respect af te dwingen door te roeptoeteren dat men dat voor haar (oftwel haar kleur) moet hebben. Nee, zo werkt het niet.
.
Als Sylvana nou aan tafel was gekomen en de dialoog was begonnen met. Ik ben de laatste maanden naar Irretrea geweest, en heb met eigen ogen gezien hoe de bevolking daar nog steeds wordt aangezet tot slavernij en wil daar iets met de Nederlandse bevolking aan doen. Door een stuk bewustwording kunnen we geld ophalen om de bevolking daar te hebben.
In Nederland denken sommige dat Zwartepiet Racisme is. Laten we vooral met elkaar praten, en voor en tegenstanders aan het woord laten. Er zijn genoeg feiten om te laten zien dat Zwarte Piet niet per definitie het slavernij verleden vertegenwoordigd. Ook deze mensen krijgen bij mij enen podium .
.
TL;DR: respect dwing je niet af, je verdient het door anderen te respecteren.

kees1386 | 22-11-16 | 14:41

kees1386 | 22-11-16 | 14:31

Nou vertel Kees. Wat krijg jij gedaan. Je bent toch niets meer dan opgeblazen lucht met een gigantische ego. Maar vertel ons over jouw significante overwinning.

Ik bedoel. Ik ben afgelopen zomer naar Slowakije verhuist op eigen keuze en kracht. Ik heb jaren op relatief hoog niveau gefunctioneerd en had vrijwel direct een baan als vertegenwoordiger voor een Amerikaans bedrijf maar ontslag genomen simpelweg omdat het kon en ik enkel werk voor hobby. Een uitdaging. Waar zit jij? Werk je? Heb je iets bereikt? Of ben je het zoveelste bewijs van faalhaasjes op GeenStijl zoals zoveel je voorgingen.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:41

@IslamPislam | 22-11-16 | 14:39

Deze was gericht aan jou DKS.

IslamPislam | 22-11-16 | 14:40

Sjors W. | 22-11-16 | 13:59

Wat mij betreft is verandering van de traditie ook bespreekbaar. In principe, moet ik daar wel bij zeggen. Want, zoals je zelf al aangeeft: de erg vervelende en intimiderende manier waarop het geëist wordt, is echt onacceptabel.

Je krijgt zo ook niets gedaan. Er zijn meerdere partijen. Die hebben allemaal hun belangen en een bepaalde 'macht' / achterban.
Als je niet met elkaar om tafel gaat zitten en acceptabele compromissen smeedt kun je net zo goed gelijk die 'burgeroorlog' starten.

Dus tot zover ben ik het met je eens. De 'maar' zit hem in de achtergrond van ZP en de manier waarop (extreem) links dat misbruikt om een dialoog, pardon monoloog te starten waarin 'zij' eisen en 'wij' moeten inwilligen.

Die achtergrond heb ik proberen uit te leggen. Er is nog veel onduidelijk over de herkomst van ZP, terwijl het wel gebruikt wordt om een 'discussie' te starten over dingen die eigenlijk veel verder gaan als ZP (micro agressie, dekolonisatie, CM, omdat je blank ben, ben je racistisch, etc.)

Het is natuurlijk ergens ontzettend ironisch dat een mogelijk symbool van blanke slavernij (een miljoen plus slachtoffers) uit de 19e eeuw, wordt ingezet om blanken mogelijk te benadelen.

Ik zie ook wel dat de traditie heel erg veranderd is en dat ZP niet meer is wat hij was. Het gaat me er niet om dat een traditie niet zou kunnen veranderen. Echter, de vraag werd gesteld waarom 'iedereen' 'ineens' zo boos is op Sylvana (en breder, op DENK en de (extreem) linkse elite = 'zij').

Die reden is in principe makkelijk: 1. ZP en 2. het geneuzel over micro agressie, dekolonisatie, CM. Dat is niet los te zien van elkaar.

Waarom is het dan belangrijk om meer inhoudelijk op ZP in te gaan?

Omdat daar de kiem van de discussie ligt. Het is de kapstok / de boom waaraan deze hele discussie is opgetuigd. Als je die 'omver' krijgt scoor je veel punten die je in een eventuele 'onderhandeling' kunt gebruiken. Komt die niet dan heb je de stap gezet richting winst. Maar geloof me, die onderhandeling komt, als je de tegenpartij maar goed genoeg onder druk zet.

Het is een strijd en in die zin moeten er 'slagen' gewonnen worden en dat begint bv. door het extreem linkse beeld van ZP aan te vallen.

Baron_Joan_Derk | 22-11-16 | 14:39

Jammer, want het laatste wat ik ben is iemand die zaken niet begrijpt.

Laat me de vraag aan jou stellen. Waarom moet men jou serieus nemen? Je kan je standpunten niet eens goed onderbouwen. Voor jou is A+B=C, maar B+A=D. Daar klopt natuurlijk niets van, maar jij ziet het niet of je wil het simpelweg niet zien.

Denk je en vind je echt dat je moet meedenken over zaken die je niet snapt of begrijpt?

IslamPislam | 22-11-16 | 14:39

Moeten we Sylvana nu weer zielig gaan vinden???????

chrisjuh | 22-11-16 | 14:37

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:26
Ik zie inderdaad ook de opleving van fascistische en nazi-achtige groeperingen. Maar in tegenstelling tot jouw interpretatie komen die groeperingen vooral voort uit de linkse, Islamitische, feministische en klaagnegroïde kant.

IslamPislam | 22-11-16 | 14:34

IslamPislam | 22-11-16 | 14:24

Jammer. Wat het laatste wat ik ben is een kraker. Vrijwel geheel het tegenovergestelde.

Laat me de vraag aan jou stellen. Waarom moet men jou serieus nemen. Je kan niet eens een goede inschatting maken over je tegenstanders op GeenStijl.

Denk je en vind je echt dat je moet meedenken over zaken die je niet snapt of begrijpt.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:34

Sjors W. | 22-11-16 | 14:22
.
Lees je zelf wel wat je schrijft? Wat u beweert is dat ze op een normale manier de bevolking in beweging krijgen?
Dus:
- 'Vreedzaam' protesteren tijdens een kinderfeest en vervolgens zichzelf als een militie gedragen, niet luisteren naar de politie, zich verzetten en vervolgens niks anders roepen dan racisme, racisme! terwijl ze gewoon uit zijn op confontatie is normaal?
- Roeptoeteren in de media dat het allemaal de schuld is van de blanke man en dat die allemaal stuk voor stuk racisten zijn is normaal?
- (Cijfers die laten zien) Dat Antillianen de grootste klaplopers zijn en op een uitkering teren en niet willen werken is blijkbaar normaal?
- Eisen dat straatnaambordjes verwijdert moeten worden omdat het 'kwetsend' is is dus normaal?
- Eis-cultuur is normaal geworden?
.
Het maakt mij niet uit welke bevolkingsgroep dingen begint te eisen. Zodra mensen iets willen gaan opleggen bent u bij mij aan het verkeerde adres.
.
Je krijgt dingen voor elkaar door hard te werken, dialoog aan te gaan en door met feiten en argumenten te komen die zijn te bewijzen. Door de tegenpartij meteen af te schilderen als racist of om bepaalde feiten te willen ontkennen, (Arabische slavernij, Huidige slavernij in Eritrea, Dat Zwarte leiders een grote hand hadden in slavernij enz.) dan bent u bij mij al meteen af.

kees1386 | 22-11-16 | 14:31

kees1386 | 22-11-16 | 14:19

Respect moet je verdienen. Vertel...

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:29

Zoals een wijs Nederlands spreekwoord ons verteld, Want wat een mens zaait, zal hij ook oogsten.

BigShow | 22-11-16 | 14:26

IslamPislam | 22-11-16 | 14:14

Angst is altijd een slechte raadgever. Wees waakzaam en weerbaar. Het laatste wat we moeten willen is een opstand van fascisten en nazi's. Beiden zijn bewezen en feitelijk slecht niet alleen voor etnische minderheden maar voor iedereen. Uiteindelijk moeten we er samen iets van maken.

Dus of je nu een nazi bent. Of een salafist. Of een onstabiele gek. Als je niet mee wil doen moet je niet mee doen. Dus rot op. Zeker als je al een oudere sukkel bent de toekomst is de jeugd.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:26

@kees1386 | 22-11-16 | 14:19
Ach, ik vind het wel grappig. Ik stel me zo'n half antifa type voor in een kraakpand die, terwijl hij z'n wifi moet delen met 20 anderen, de hele dag niets anders doet dan haatberichtjes sturen over het internet.

IslamPislam | 22-11-16 | 14:24

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:11
Je raakt steeds verder van het pad af.
Surinamers (als groep) verachten dus volgens jou Nederlanders.
Als dat zo zou zijn, en ik ben een behoorlijke tijd in suriname geweest en weet dat dat niet zo is, vind je het ergens ook nog terecht.
Er is dus terechte verachting (Ieder ander -> Nederlanders)
en racisme. (Nederlanders -> Ieder ander).
Yes, Right.
Verder denk ik dat je nog wat van Surinamers zou kunnen leren qua verdraagzaamheid, want er staan godsdiensthuizen van de Islam, het Christendom, en het Boeddhisme broederlijk naast elkaar.

Roadblock | 22-11-16 | 14:24

@ Lupuslupus | 22-11-16 | 14:08

Volgens mij schrijf ik dat ook.

'bepaalde minderheden die ons hier de les willen komen lezen'.. Beetje rare uitspraak. Ik geloof dat Surinamers en Antillianen inmiddels al wel lang genoeg in Nederland wonen om er wat van te mogen zeggen. En als ze dan op een normale manier proberen de hele bevolking in beweging te krijgen, dan is daar niet zo veel mis mee lijkt me.

Sjors W. | 22-11-16 | 14:22

IslamPislam | 22-11-16 | 14:14
.
DKS zit hier een beetje mensen te triggeren. Trap er niet in!
Laat maar lekker roeptoeteren! En nu weer over na de orde van de dag.
Eens kijken wie er vanavond allemaal weer aanschuift bij de DWDD en Pauw.
*Huilie Huilie doen, ik ben zo zielig, allemaal de schuld van de blanke man. En dit filmpje zal waarschijnlijk net zo ingebakken worden in de MSN dat dit de waarheid wordt.
.
Ooh wat erg allemaal toch! We zijn om alles maar dan ook alles gekwetst! Nou ik ben niet meer gekwetst dan 10 jaar geleden. Ik irriteer mij aan zielige roeptoeters die over de rug van anderen hun gelijk proberen te halen en proberen respect af te dwingen terwijl je respect moet verdienen.

kees1386 | 22-11-16 | 14:19

IslamPislam | 22-11-16 | 14:10

Mwa. Van joodse Marokkanen tot christelijke Arabieren tot Russische moslims tot Japanse boeddhisten ik ben op de man af beter ontvangen in andere landen. Er zijn slechte mensen die noemen we extremisten. Of ze nu fanatici van de joodse, islamitische of christelijke kant zijn of nazistische gekken of hindoestaanse gekken of anderzijds extremisten hun enige agenda is altijd het leven onmogelijk maken voor de ongelovigen van hun extremistische gedachtegoed. Ik geloof zelf in het goede van de mens, alle mensen, maar slechte zijn er ook. Heel veel en de groep groeit. Of het nu nationalisten of religieuze gekken zijn.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:18

-weggejorist-

fukallahalhollandi | 22-11-16 | 14:15

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:11
Goed om te weten dat mijn Chinese vriendin mij veracht. Ik denk dat je je eerder teveel in haatgroepjes begeeft en vooral hoort wat je wil horen.

IslamPislam | 22-11-16 | 14:14

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:02
Je bewering dat ome Jan uit de kroeg negers of turken of joden als minderwaardig zou zien is een aanname die je voor eigen rekening doet.
Vanuit je eigen redenering zouden dus alle moslims racisten zijn.
Zij zien een ongelovige/christen/niet-moslim namelijk vanuit hun religie als minderwaardig.

Roadblock | 22-11-16 | 14:14

Roadblock | 22-11-16 | 13:59

Links propageert op ideologie van een maakbare samenleving met een onderlaag die ageert. De onderlaag profiteert of rebeleert. Ik ben reëler. Ik weet bijvoorbeeld dat Surinamers (negers, Chinezen, Javanen, en Indiërs) Nederlanders verachten. En ergens terecht. Als je geschiedenis kent.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:11

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:02
De cultuur, religie, ideologie, omgangsvorm etc. van iemand of van een groep minderwaardig vinden, maakt je nog geen racist. Racisme is puur dat je iemand minderwaardig vindt om zijn/haar kleur. Hoe vaak moet dit nog uitgelegd worden aan links?

IslamPislam | 22-11-16 | 14:10

Enfin, tl;dr probably, ik vind 'zo doen we dat al jaren' geen argument om iets te blijven doen.
Sjors W. | 22-11-16 | 13:59
.
ALS er al iets veranderd zou worden is het aan de bevolking zelf en zéker niet aan bepaalde minderheden die ons hier de les willen komen lezen!

Lupuslupus | 22-11-16 | 14:08

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:57
Maar zijn de linksen zoveel beter dan? Kijk hoe ze in de hele VS steden afbreken en er blanken in elkaar gemept worden omdat Trump daar gewonnen heeft. Jij en mensen zoals jij hebben al jaren geleden hun moral highground verspeeld, maar jullie hebben het blijkbaar nog steeds niet door.

IslamPislam | 22-11-16 | 14:04

Roadblock | 22-11-16 | 13:53

Het programma van de PVV is nationalistisch en socialistisch. Daar mag geen twijfel over bestaan of jij dit wel of niet leuk vindt.

Racisten zijn niet perse haters. De meeste racisten zien andere volkeren of culturen per definitie en ongeacht het persoon als minderwaardig.

Dus ome Jan uit de kroeg haat geen negers of Turken of joden. Maar hij ziet ze als minderwaardig. Dat is het racisme. Geen ramp. Maar wel de waarheid.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 14:02

@Jastno | 22-11-16 | 13:47
Ach ja, ik dacht: laat ik de deur op een kiertje zetten om zo toch nog tot een productieve discussie te komen. Maar ik denk niet dat dat het doel is van onze Koreaan met twijfelachtige zeden (het zou trouwens grappig zijn als het een blanke man is, want dan is hij tegelijkertijd racist (volgens de linksen dan) en vrouwenhater).

IslamPislam | 22-11-16 | 14:00

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:57
Daar komt bij dat links te ideologisch is om zoiets te kunnen bedenken.
Muaahahahahaha.
Lees je wel eens terug voordat je post?

Roadblock | 22-11-16 | 13:59

@ Baron_Joan_Derk | 22-11-16 | 13:25

Tot ik uit Nederland ben vertrokken, speelde ik ieder jaar Zwarte Piet voor vrienden met kinderen. Zou het ook nu weer doen.

Maar ik vind je verhaal als pleidooi voor het voortbestaan van Zwarte Piet als zodanig niet sterk. De aard van Zwarte Piet is in de laatste twee decennia ontzettend veranderd. De zak zit vol cadeautjes, en nog maar een enkele Piet dreigt om stoute kindjes mee naar Spanje te nemen. Je ziet ook zelden tot nooit nog een Piet met een roe. Bang maken doen ze (gemiddeld genomen) geloof ik niet meer, op de scholen/verenigingen/gemeente bijeenkomsten in ieder geval niet tot amper. Zwarte Piet is van een enge, capable boe-man verworden tot een aardige, ietwat sullige helper van Sinterklaas. En laten we niet tegen elkaar liegen dat hij zwart is van de roet.

Omdat Zwarte Piet door de jaren heen compleet van aard en idee is veranderd, omdat het Sinterklaasfeest tussen inceptie en nu ontzettend is veranderd, is er op zich helemaal niks op tegen om op een normale manier te vragen 'kan dit nu niet anders, jongens?'

Punt is dat het niet op een normale, maar heel erg dreinerige, vervelende manier wordt geeist. Met geweldsdreiging, met implicaties dat alle kaaskoppen racisten zijn. Dat is belachelijk, en zeker niet de manier om met Nederlanders iets voor elkaar te krijgen. Voor mij is het nu ook hakken in het zand en weigeren er ook maar iets aan te doen totdat de toon van het debat weer normaal wordt en het netjes wordt gevraagd.

Enfin, tl;dr probably, ik vind 'zo doen we dat al jaren' geen argument om iets te blijven doen.

Sjors W. | 22-11-16 | 13:59

Alleen als het cabaret is mag alles ( volgens Paul de Leeuw )

alshetware | 22-11-16 | 13:57

IslamPislam | 22-11-16 | 13:46
Jastno | 22-11-16 | 13:47

Die quasi verontschuldigende bullshit gaat te ver. Er is geen informatie (leest desinformatie) oorlog zo smerig als die van witte (christelijke) blanke mannen.

Er is niets christelijk aan het uitmoorden van joden, moslims of ophangen van negers.

Ik ben het vrij zat. Je zegt wat je zegt en je neemt daar verantwoordelijkheid voor. De gedachte dat linkse partijen Sylvana willen demoniseren is pure agitprop feitelijk omdat we niet willen toegeven dat we vrij racistisch zijn.

Daar komt bij dat links te ideologisch is om zoiets te kunnen bedenken. Trump heeft zijn hele campagne gewonnen op basis van angst.

Van alle zeven zonden heeft hij tenminste zes aangesproken. Negatisme weegt zwaarder dan optimisme.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:57

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:42
.
Hey, ik heb voor eerst een fittie te pakken. Nogmaals DKM ik ga met u niet op de man spelen. Alleen omdat ik ook een mening heb die anders is dan de uwe en ik beter dingen van mij af kan zetten, niet meteen in de 'Trigger' modus schiet hoeft u mij nog niet te intimideren met 'Je zal ze leren als ze voor jou komen.'
.
Overigens ben ik daar totaal niet gevoelig voor.
Ik ben begin 30, hbo+ opgeleid en met een wereldse kijk op het leven. Ik discrimineer niet, heb geen hekel aan anders gekleurde of mensen van een ander geloof. Ik haat geen vluchtelingen. Haten en haat zaaien doe ik sowieso niet.
Benoemen wat in mijn ogen fout is wel. Dat zijn mensen die eisen, over de rug van andere kloven creëren en juist mensen met een uitgesproken mening zoals ik proberen de mond te snoeren.
.
Ben benieuwd wat andere reaguurders denken over u 'Neuk jou' en 'Je zal leren als ze voor je komen' plempsel denkt. Ik wens u een hele fijne dag :)

kees1386 | 22-11-16 | 13:53

Sjors W. | 22-11-16 | 13:33
Dat ben ik met je eens.
Ik wil alleen duidelijk maken hoe het klinkt als je voortdurend met dit soort "ludieke" uitdrukkingen aangesproken wordt.
Het een van de meest gebruikte discussietrucs.
-Door een afzeik-etiket zoals dom-links te plakken is de ander bij voorbaat al geen volwaardige gesprekspartner meer, en kan je al zijn argumenten (redelijk of niet) in dat hokje stoppen.
-De volgende is, door hem persoonlijk op uiterlijkheden of zoiets aan te vallen, of ronduit te beledigen.
(Bijv: Grote blonde leider).
Weg discussie op inhoudelijkheid of argumenten.
Een voorbeeld is onze koreaanse slet die voortdurend suggereert, dat PVV-stemmers nationaal-socialistische racisten zijn,en/of neger-haters, en natuurlijk ongeloofelijk dom :)

Roadblock | 22-11-16 | 13:53

Schokkend en walgelijk ironisch trouwens. Men doet het fotoshoppen van Sylvana gelyncht af als een onschuldig grapje. Dit is onacceptabel in een vrij westen en de wereld die we hebben.

Ik vind het abominabele meningen van intens slechte mensen.

Waar zijn de westerse liberale waarden gebleven? Hebben wij niet afgedaan met onmenselijke ideologieën? Zijn wij niet langer superieur tegenover de barbaren uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië? Gaan wij niet langer in discussie met onze tegenstanders maar doen wij een Ruslandje?

Schande!!!

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:48

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:42
Er wel eens aan gedacht dat die photoshop uit de linkse hoek zou kunnen komen? Of schieten we meteen in de beschuldigingsmodus?

Dat deed zij/hij toch al?

Jastno | 22-11-16 | 13:47

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:42
Er wel eens aan gedacht dat die photoshop uit de linkse hoek zou kunnen komen? Of schieten we meteen in de beschuldigingsmodus?

IslamPislam | 22-11-16 | 13:46

kees1386 | 22-11-16 | 13:32

Je hebt absoluut geen gelijk. En Sylvana fotoshoppen als een gelynchte neger is ronduit walgelijk. Ze heeft een mening en wij lynchen geen negers. Dus neuk jou. Het feit dat je niet snapt hoe walgelijk dat is zegt alles Kees.

Wat ben je 20/30? Je zal leren als ze voor jou komen.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:42

Laten we Syl negeren, met de klemtoon op de eerste lettergreep. Ik kijk liever naar een koeienflats dan naar die mevrouw, wiens hersenen ontploft zijn.

topsporter | 22-11-16 | 13:41

Roadblock | 22-11-16 | 13:11

En meer dan terecht. Hoe kan je moslim-kinderen onderwijzen als je ze op voorhand al als minderwaardig beschouwt.

Of negers.

Of welke etnische minderheden dan ook.

Zeg, Koreaanse Slet, wat een aanname!! Waarom zouden PVV (of anders rechts) stemmende docenten hun leerlingen met migratieachtergrond als minderwaardig beschouwen? Dat haalt u allemaal uit het feit dat ze politiek gezien in het rechtse spectrum zitten??? Hoe kortzichtig.
Dat zou kunnen maar is zeer beslist geen vaststaand feit.

Niet méér dan dat ik zou opperen dat iedereen die links stemt dit doet omdat ze onze medelanders ge- en misbruiken om zichzelf te profileren als zijnde enorm fatsoenlijk want iedereen die deel uitmaakt van een etnische minderheid is per definitie zielig en heeft de hulp nodig van de linkse kerk.Want zonder wordt het nooit wat.

Ook een aanname. Die net zo min zal kloppen.
Bovendien gaat de politiek, links danwel rechts, toch echt over méér dan alleen maar etnische minderheden. Het idee zeg,... dat docenten ook om andere redenen dan het al dan niet minderwaardig vinden van een deel van hun leerlingen rechts zouden stemmen!!! Komt niet eens in u op, is het wel?

Jastno | 22-11-16 | 13:41

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:31
Wat een stroman-argumenten weer. Voor zover ik weet zijn er geen Antilliaanse of Surinaamse terroristen en hebben ze geen ideologie die iedereen die niet tot hun groepje behoort wil uitroeien of bekeren. Dus ik raise je "gelijke monniken gelijke kappen" met "appels en peren".

IslamPislam | 22-11-16 | 13:40

Ik denk niet dat Sylvana deze aandacht verdient maar om haar gezicht te fotoshoppen in gelynchte negers is kwaadaardig en walgelijk. Het laat weer eens zien hoeveel kwaadaardige racisten er los lopen.
De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:12
En wat ga je allemaal zeggen als het een linkse provocateur blijkt te zijn? Ga er maar voor 100% vanuit dat ik je er dan aan ga herinneren.
Verder is je bewering, zoals zoveel wat je uitkraamt, weer generaliserend.
Roze_bril heeft gelijk-slechts 1 persoon heeft dit gemaakt.

Roadblock | 22-11-16 | 13:40

@mijzelf @De Koreaanse Slet
bij dit soort taferelen zet ik altijd dit nummer op, doet wonderen. *meezingen doet
https://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos

kees1386 | 22-11-16 | 13:36

roze_bril | 22-11-16 | 13:29

Maar het is niet leuk. Je valt haar niet aan op haar belachelijke stelling maar haar kleurtje. En daar eindigt het niet eens.

Een samenleving is simpel. We maken samen een leven ongeacht kleur, religie of afkomst en we doen het samen.

En ja, ik vind dat mensen die de Nederlandse rechtsstaat verwerpen van salafisten tot linkse gekkies tot nazi's hier geen plek hebben.

Salafisten hebben Saoedische vriendjes.
Nazi's hebben Poetin.
Linkse idioten hebben Venezuela.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:36

@ De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:15
En daar zit nu precies het verschil tussen hoe een links persoon (jij) denkt en de meerderheid hier. Jij vindt dat minderheden achtergesteld worden en je daarom minderheden moet betuttelen, de lat lager voor ze moet leggen en vooral veel subsidie die kant op moet gooien. De meerderheid hier vindt juist dat minderheden dezelfde kansen krijgen als iedereen en daarom zelf verantwoording moeten nemen voor hun eigen succes. Het beste voorbeeld voor dat de denkwijze die de meerderheid hier heeft werkt, zijn de chinezen in het westen. Het is dus waarschijnlijker dat de minachting en cultuur van de minderheden zelf hun weerhouden om succes in het westen te hebben dan dat ze achtergesteld worden.

IslamPislam | 22-11-16 | 13:35

Hahaha laat Syl maar in de tweede kamer, dan krijgen we volgend jaar echt een rariteitenkabinet!

DeEeuwigeZwitsal | 22-11-16 | 13:34

Tsja.. een beetje onze cultuur vergelijken met de vroegere Amerikaanse... dan kun je de bal terug verwachten.
Zeikwijf.

Rest In Privacy | 22-11-16 | 13:33

@ Roadblock | 22-11-16 | 13:21

Ik geloof niet in 'dom rechts', maar ben het ook niet eens met je idee dat er alleen 'dom rechts' en 'hypocriet links' is.

Sjors W. | 22-11-16 | 13:33

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:25
.
Ik vind totaal acceptabel. Mensen moeten niet zo mauwen. Internet staat vol met zelfgemaakte plaatjes. Humor, hoe smakeloos ook moet en zal blijven bestaan. (Charlie Epdo iemand?)
Het is niet dat ik bij zulke plaatjes meteen denk. 'Nou idd, die Sylvana moet gelynched worden, Geert is inderdaad het opgestane kwaad.' In tegendeel, ik lach er een keer om laat het van mij afglijden als water van een eend en ga door tot de orde van dag.
.
Ps. Wat hier vaker wordt gezegd. U gedraagt zich als een troll.
Ik trap er niet in! (of door te reageren juist weer wel? vragen vragen vragen...)

kees1386 | 22-11-16 | 13:32

Roadblock | 22-11-16 | 13:21

De PVV is nationaal socialistisch. En nee niet alle PVV adepten zijn grenzeloze racisten maar sommige wel. Wel is de PVV stemmer grenzeloos dom. Simpelweg omdat de 'beweging' geen haalbare oplossingen heeft.

Natuurlijk. Als rechtse lul wil ik alle Antilliaanse criminelen terug naar de Antillen. Vluchtelingen terug naar huis. En alle criminele Surinamers ook. Maar gelijke monniken en gelijke kappen. Wat doen we dan met de Brabander en Limburgse criminelen? Zijn die dan minder gevaarlijk omdat ze blank zijn?

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:31

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:25

En ik vond inderdaad het erg leuk. Totdat ik inderdaad die gelynchte foto zag. Dat is niet alleen onsmakelijk, maar wmb strafrechterlijk materiaal.

roze_bril | 22-11-16 | 13:29

Voorspelling: binnen nu en een maand of twee komt uit dat dat hele filmpje een hoax is. Zolang er geen dader is achterhaald vind ik het nl allemaal wat fishy. Het doel is simpel: het genereren van airtime en verhogen van de status van Zeurvana als policor moraalobject.

Mr Dixit | 22-11-16 | 13:28

Als dat nare mens, de brengster van rassenscheiding anno 2016, nu eens een keer beseft wat ze zelf over zich afroept en op basis van waarheden het debat ingaat, dan loopt ze minder kans dat een stelletje kansloze sukkels dit soort triefel produceert.
Dat nare mens moet zich tevens realiseren dat ze een enorme en alsmaar groeiende schare aan tegenstanders opbouwt die haar totaal uitkotsen, en ik ben daar met trots 1 van.

Memek | 22-11-16 | 13:26

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:15
Hm, dat klinkt toch aardig naar een goedkeuring voor een berufsverbot op basis van politieke mening.
Waar hadden ze dat nou ook?

Roadblock | 22-11-16 | 13:26

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:18

Het enige wat ik claim, is dat je vreselijk uit je nek loopt te lullen. Je bent niets meer dan een trol. Niet de moeite waard voor een discussie.

roze_bril | 22-11-16 | 13:26

Hoe de woede te verklaren valt? Hahahaha... lol

Ten eerst ZP. Het is helemaal niet duidelijk waarop deze figuur is gebaseerd en wie hem geïntroduceerd heeft.
Het lijkt een 'duivelsachtige' figuur te zijn, die bedoeld is om bang te maken. En wat kiezen we dan: natuurlijk, een negerslaaf die toen de tijd vrijwel alleen in de koloniën verbleef. Daar wordt je als kind ook echt bang van. Heel logisch.
Of wacht, zou het misschien een 'Moor' kunnen zijn. Die symbool staat voor blanke slavernij van de Barbarijse Staten, die mensen ontvoerde (in zakken) en meenam. Dus, ZP zou zomaar wel eens kunnen gaan over blanke slavernij.

Dat was in de 19e eeuw. Niemand ziet dat zo meer. Wij zien een persoon met schmink op.
Dus iedere blanke wordt onterecht van racisme beschuldigd, omdat zwarte huilbabies blackface zien in ZP. Een ZP, die in de 19e eeuw eigenlijk misschien juist een symbool was van blanke slavernij.

En dat is nog buiten alle 'safe space', 'microagressie', 'dekolonisatie' en alle ander cultureel marxistische onzin die er uiteindelijk toe moet leiden dat blanken (nog meer) benadeeld en in een hoek gedrukt worden.

Nee, dat mensen boos zijn is echt heel raar.

Baron_Joan_Derk | 22-11-16 | 13:25

Wat is er mis in dit land, en met name met de Volkskrant, dat ze zo geilspuitend te keer gaan met deze actie van een geestesgestoorde?

mallekater | 22-11-16 | 13:25

Ik ben het niet eens met Sylvana maar die Rob van Dalen is natuurlijk ook een automiauwer. Met zijn lulverhaal over dat dat liedje niet over haar gaat. Heb gewoon ballen, lul. En trek ze niet krampachtig in als je verantwoordelijkheid tonen moet.

Lampelul | 22-11-16 | 13:25

kees1386 | 22-11-16 | 13:17

De vrijheid van meningsuiting eindigt ergens. Je mag Wilders een lul vinden je mag Sylvana een domme kut vinden. Maar we kunnen niet toelaten dat Wilders als kampcommandant wordt gefotoshopt of Sylvana als gelynchte negerin. De grens ligt daar.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:25

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:16

1 dus 1

roze_bril | 22-11-16 | 13:23

Xirdalan | 22-11-16 | 12:37
Daar gaan we weer: PVV = dom rechts en links heeft per definitie de wijsheid in pacht.
Jahoor, en de mensen die op Trump gestemd hebben zijn allemaal arme blanke deplorables, zoals de mensen die op Wilders gaan stemmen allemaal dom rechtse tokkies zijn.
Houdt dat vast tot de verkiezingen.
Maar niet jammeren en jouwen daarna he?
Verder ben ik liever 100x dom rechts dan hypocriet links.

Roadblock | 22-11-16 | 13:21

@chigago river; niet voor niet plaatste ik de woorden vrienden- en kennissenkring tussen aanhalingstekens. Ik realiseer me dat ik, buiten mijn gezin om, alleen sta.

Week of drie geleden werd een van mijn FB posts gekaapt door zo'n "vriendin". Zelf migratieachtergrond en werkzaam in de vluchtelingenindustrie. Mijn post over een totaal ander onderwerp werd ineens haar platform om haar mening over het woord allochtoon eens breed uit te meten. Nadat ik haar te verstaan had gegeven dat ik daar niet van gediend was al 3 week niets meer gehoord. Jammer maar helaas. Op persoonlijk niveau konden we het uitstekend vinden. De politiek heeft uiteindelijk ook onder deze vriendschap van een jaar of 12 een bom gelegd. Vriendschappen met mensen van een migratieachtergrond kan dus niet. Tenzij je een aanhanger bent van het linkse gedachtengoed.En dat ben ik niet noch wens ik me zo voor te doen. Wordt je vriendenkring behoorlijk kleiner van, kan ik je zeggen. Niet dat je daar sec gezien dan wat aan mist.

Jastno | 22-11-16 | 13:19

roze_bril | 22-11-16 | 13:14

Ik vind de hele hetze op Sylvana walgelijk. Als je claimt dat er geen racisten zijn ben je op zijn minst een goedaardige racist.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:18

Toch zit er wel een erg seksistische redeneertrant in, ten koste van Sylvana (en andere vrouwen). Volkskrant, maar ik denk ook het gemiddelde van de samenleving, gaat er vanuit dat een belediging voor een vrouw veel en veel erger is. Obama die kijkt er naar en gaat verder met wat hij aan het doen is, like a boss, maar Michelle.. die moet huilend onder de dekens liggen.

Raar idee. Ik heb er ook last van, hoor. Ergens cultuur ingeprent gok ik. Maar wel jammer dat zo'n vooruitstrevend (muhaha) orgaan als de Volkskrant er ook last van heeft.

Sjors W. | 22-11-16 | 13:18

Mark_D_NL | 22-11-16 | 13:05
Van familie kun je niet scheiden dacht ik, en mijn vrienden zijn hartstikke leuke lieve en betrokken mensen met een hoog gehalte van gemeenschapswerk en vrijwilligerswerk. Lekker ons kent ons dorpje nog! (Ja het kan)
Alleen van politiek hebben zij geen bredere blik dan wat de MSM voorschotelt.
Helaas ben ik daardoor de vreemde eend in de bijt geworden. Als ik tijdens het NOS journaal ook maar een tegengeluid durf te geven ben ik weer de boeman. Maar ik ben het gewend. Rustig in gesprek kan niet, zodra ik aankom met feiten of een andere mening wordt de ConspiracyKaart getrokken en is het gesprek dood.
.
Roadblock | 22-11-16 | 13:11
Je moet tegenwoordig heel goed uitkijken! Alles wat anders is of tegengeluid is automatisch 'Dus jij gaat PVV stemmen? Jij ben racistisch.' En aangezien mijn baan geallieerd is aan het onderwijs en gemeente moet ik heel voorzichtig zijn om niet teveel op te vallen en mijn baan te behouden...
.
Gek he? Vrijheid van meningsuiting wordt zo effectief monddood gemaakt.

kees1386 | 22-11-16 | 13:17

Xirdalan | 22-11-16 | 12:37
Ga dan naar joop humorloze kneus. Ik zal je niet missen. Daaaaag.

Vout | 22-11-16 | 13:16

roze_bril | 22-11-16 | 13:14

Nee hoor. Maar het is wel walgelijk. En waarom?

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:16

Roadblock | 22-11-16 | 13:11

En meer dan terecht. Hoe kan je moslim-kinderen onderwijzen als je ze op voorhand al als minderwaardig beschouwt.

Of negers.

Of welke etnische minderheden dan ook.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:15

Jesses Klaver | 22-11-16 | 12:36
Verbieden op basis waarvan dan?

Vout | 22-11-16 | 13:14

@De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:12

"Het laat weer eens zien hoeveel kwaadaardige racisten er los lopen." Ja, 1. Of denk je dat dit filmpje door duizenden mensen is gemaakt?

roze_bril | 22-11-16 | 13:14

Parodie moet kunnen. Maar dit overschrijdt toch elk fatsoen?

Ik denk niet dat Sylvana deze aandacht verdient maar om haar gezicht te fotoshoppen in gelynchte negers is kwaadaardig en walgelijk. Het laat weer eens zien hoeveel kwaadaardige racisten er los lopen.

De Koreaanse Slet | 22-11-16 | 13:12

kees1386 | 22-11-16 | 12:46
Gelukkig heb ik een partner die zo mogelijk nog feller is over het huidige politieke wegkijken.
Ik weet wel, dat mijn kinderen in hun werkkring moeten uitkijken.
Sowieso in het onderwijs is je carriere/baan wel gedaan als je bekend staat als PVV stemmer.

Roadblock | 22-11-16 | 13:11

Dat PC volk denkt altijd met de vinger te kunnen wijzen als een ander wat doet.

Sommige Mensen hebben er behoefte aan eens te kunnen lachen om dat eeuwige gezeik van die boze donkere vrouw (de tegenhanger van de boze blanke man).

Vier gewoon je eigen feestjes en leven en let eens wat minder op wat andere doen. Dat geldt ook voor GS tenzij we ze natuurlijk ook kunnen lachen, want het is ook vermakelijk hoe sommige mensen in hun eigen azijn dreigen te verzuipen van haat en vingerwijzen.

ikhouvanregen | 22-11-16 | 13:11

Domheid ten top: gutmenschen die dingen die ze afschuwelijk vinden gaan delen met de mededeling dat ze het afschuwelijk vinden- maar het zo dus juist verder verspreiden.
Gutteguttegut.

nemoj me jebat | 22-11-16 | 13:11

Vroeger was het creatief met kurk. Nu is het creatief met Photoshop. De reikwijdte verschilt nog al, net als de impact.
Maar zolang alleen de persoon die het gedaan heeft alleen weet wie het gedaan heeft en waarom, valt er weinig over te zeggen. Iedere provocatie heeft altijd twee kanten. Dat heeft de geschiedenis wel geleerd. Gewoon afwachten dus met ieder oordeel. Veel kletsen en weinig zeggen lijkt het stigma van de hedendaagse journalistiek, tv- praatprogramma's,columnistiek en thuisrecensistiek. Iedereen wil meedoen aan alles. Gaat allen rechten studeren en alles lost zichzelf op. Verder ook veel baanzekerheid in de toekomst.

ijskogel | 22-11-16 | 13:08

Die parodieën gaan me wat te ver, maar die carnavalshit is best grappig. Nuff said over dit onbelangrijke onderwerp. Negeren!

Vout | 22-11-16 | 13:08

Even op Dumpert naar het origenele filmpje gekeken. Filmpje is inderdaad smakeloos, maa ik vind de tekst niet meer of minder aanstootgevend als het lied "Wat doen we met die Arabieren hier" van Vader Abraham. Parodiëren moet gewoon kunnen. youtu.be/tr9fCdoUYEY

Bijtendehond | 22-11-16 | 13:06

@Jastno | 22-11-16 | 13:02
@chicago river | 22-11-16 | 13:04
Ook gij, Brutus? Wat voor hardvochtige 'vriendenkring' hebben jullie joh.

chicago river | 22-11-16 | 13:05

kees1386 | 22-11-16 | 13:02
Kees, ga scheiden, of zeg die mensen vaarwel. Daar heb je niets aan, en dat zal je de rest van je leven blijven irriteren. En het ontneemt je je kansen. Je gaat toch niet met mensen leven die niet met je willen meedenken, of serieus met je in gesprek willen gaan over jou ideeën, zorgen of visies. Wat heb je dan aan je omgeving. Niets...

Mark_D_NL | 22-11-16 | 13:05

Well played, MSM, well Played! Ik hou mijn mond rondom mijn naasten,
kees1386 | 22-11-16 | 12:46
Hm. Dat begrijp ik niet Kees. Juist aan je naasten is het verstandig en heel normaal toch kleur te bekennen. Of word je dan ontzet ofzo. Mijn naasten weten precies hoe ik over gevoelige en minder gevoelige zaken denk. Daar zijn het je naasten voor dacht ik.

chicago river | 22-11-16 | 13:04

@kees1386; ik hou me ook gedeisd; vooral in mijn "vrienden"- en "kennissenkring". Denk dat ik er niet veel meer over zal hebben als ik er eerlijk vooruitkom dat ik rechts stem.

@Solcama; Goddank heeft mijn partner dezelfde ideeën.Ik zou niet kunnen leven met iemand die de wereld volledig tegengesteld ziet.

Jastno | 22-11-16 | 13:02

solcama | 22-11-16 | 12:50
.
Exact! U en ik hebben vergelijkbare situatie.
Ik kan niet meer met mijn naasten in gesprek want ik zit altijd fout, altijd overdreven en altijd aluhoedje. Al mijn standpunten zijn fout en ik moet mijzelf niet zo druk maken en niet overal een complot in zien... Gaslighting gelukt!
.
Qua informatie voorziening lig ik lichtjaren op hen vooruit en heb keer op keer mijn gelijk gekregen achteraf.
Een kleine opsomming van het afgelopen jaar:
Oekraine referendum
TTIP
Vluchtelingen zijn gelukszoekers/terroristen
Brexit
Negeren referendum
Soros sponsort Hillary en zet mensen tegen elkaar op.
Trump is geen gek maakt grote kans
Negeren/uitstellen Brexit
Trump gewonnen
Vluchtelingen zijn idd gelukzoeks! goh!
Geert wordt hoe dan ook veroordeeld
.
Voorspellingen
Geert wordt de grootste
Soros wordt aangepakt
Trump krijgt visite van een 'LoneWolf'
Racewars worden nog groter en grotere kloof getrokken
Links gaat nog meer censureren en mensen voor gek verklaren.
Blanke Nederlanders worden opgepakt wegens 'haatzaaierij' tegen vluchtelingen/zwarte

kees1386 | 22-11-16 | 13:02

Het ligt er wat mij betreft te dik bovenop.
Fotomontage van KKK- hangings, welja.
Precies zoals de goegemeente het graag wil zien:
Ben je geen fan van Sylvana, dan hang je dus negers op.
En wie is het meest gebaat bij zo'n montage?
Juist.

Roadblock | 22-11-16 | 13:01

@Xirdalan | 22-11-16 | 12:37
Kijk eens bovenaan de frontpage, komt dat bekend voor?

necrosis | 22-11-16 | 12:56

Linksmensen en vrouwen zijn nooit goed geweest in feitelijke onderbouwing en interpretatie, de Volkszeitung is daar het grootste bewijs van.

IslamPislam | 22-11-16 | 12:53

Ik koop helemaal geen kranten, wil ze niet eens gratis hebben. Het is toch waanzin dat je voor linkse leugens en indoctrinatie geld moet betalen.

sinar2 | 22-11-16 | 12:50

De aandacht die Simons krijgt is overdreven.
Zij maakt misbruik van al die aandacht die zij goedschiks of kwaadschiks krijgt.
Negeer haar nou eens, dat doet haar veel meer pijn.

Maar zij zou het eens om moeten draaien.

Word jij als echte Nederlander maar eens:
constant belaagd, met het structureel wijzen op jouw foute manier van leven in Nederland,jouw foute benadering en viering van ons sinterklaas kinderfeestje, in samenwerking met die lafaards van de vara, geconfronteerd met die anti Nederland houding van al die herstelbetalingsactivisten en radicale linkse idioten, altijd maar weer over dat discrimineren beginnen, de slavenhandel en weet ik wat allemaal ons daar telkens mee lastig valt, dan krijgt je absoluut de reacties van alle maten een soorten.

De Nederlanders krijgen eindelijk in de gaten dat buitenstaanders en ik noem ze de anti Nederland figuren bezig zijn ons land te ontwrichten en de mensen tegen elkaar op te zetten. met dank aan pauw en v. nieuwkerk en de vara als de grote boosdoeners, die de ongenuanceerde anti Nederlandse mevr. Simons telkens een podium geven.

Dan roep je zelf de narigheid over je heen mevr. simons. eigen schuld dikke bult.

Voor de zekerheid waarschuw ik U allen ook voor de levens-gevaarlijke partij Denk, die ons land gaat terroriseren.
Die partij moeten we van af.

joost2 | 22-11-16 | 12:50

necrosis | 22-11-16 | 12:47
Het gaat bij DENK dus geheel volgens plan. Sylvana wordt geslachtofferd door die Turken, en de Volkskrant doet er, verblind door haat, dapper aan mee.

Schoorsteenveger | 22-11-16 | 12:50

@kees1386 | 22-11-16 | 12:46
Herkenbaar. Mijn vrouw was laatst boos op me, want Matthijs van Nieuwkerk had op TV verteld dat Soros een lieve onschuldige man is en iedereen die zijn naam liet vallen rond de US verkiezingen een deplorabel aluhoedje is.

solcama | 22-11-16 | 12:50

Donkersloot | 22-11-16 | 12:42
Deugen is voor jou een vies woord? Deugniet die je er bent. In mijn optiek kunnen mensen deugen los van wat ze aanhangen of geloven of willen uitdragen zolang dat mij of mijn dierbaren en eigenlijk 'de anderen' verder geen wind uit onze zeilen haalt.

chicago river | 22-11-16 | 12:50

Deugvolk kent alleen selectieve verontwaardiging.

roze_bril | 22-11-16 | 12:50

Deze deugkrant zal zich nooit inzetten voor bedreigingen tegen PVVers, want de slachtoffers moeten natuurlijk wel de goede mening hebben. Anders hebben ze het aan hun zelf te danken.

roze_bril | 22-11-16 | 12:49

Stop making stupid people famous!

Rest In Privacy | 22-11-16 | 12:49

Wie wind zaait....

Ommezwaai | 22-11-16 | 12:49

Hoeveel voorkeurstemmen zou Sylvana in maart krijgen?
Ik gok op één.

necrosis | 22-11-16 | 12:47

Graag 1 dag zonder Sylvana non-nieuws.

Dat mens is te dom om te poepen, zeikt over alles en leeft in een permanente psychose (ze heeft zelfs bewegende beelden gezien van dingen die nooit gebeurd zijn).

Normaal verwijzen we zo iemand naar een psychiater, maar omdat ze zwart is zou dat ineens weer racistisch zijn of zoiets.

James Lastig | 22-11-16 | 12:47

@kees1386 | 22-11-16 | 12:22
Gefiporiseerd met je Eersteling!
Piet Karbiet | 22-11-16 | 12:31
.
solcama | 22-11-16 | 12:39
.
Allebei hartstikke bedankt! Doet mijn Keyboardwarriorgevoel weer goed!
.
Het is zelfs zo erg met het Guilttripping dat als ik ook maar íets zeg over Denk, Zwarte Piet, Sylvana en andere droeftoeters ík door mijn naasten wordt weggezet als racist.
Maargoed, deze mensen kijken niet verder dan de NPO en de rest van de MSM.
Het moet niet gekker worden.
.
Als je met argumenten aankomt over Arabische slaverij, polarisering en het opzetten van bevolkingsgroepen tegen elkaar krijg ik woorden zoals racist, xenofoob en komtie: Conspiracy Theorist met je alu hoedje op.
.
Well played, MSM, well Played! Ik hou mijn mond rondom mijn naasten, maar daarnaast ben ik meer betrokken dan ooit. En op 15 maart gaat precies hetzelfde gebeuren als in 'Murica.
De MSM zal zeggen? 'HUH? dat zagen we niet aankomen!' Huilie Huilie...

kees1386 | 22-11-16 | 12:46

@Donkersloot | 22-11-16 | 12:42
U moet hier niet komen hoor, het is allemaal vrijwillig.

sinar2 | 22-11-16 | 12:46

Ik ben fan van Merkel, maar heb een hekel aan Sylvana. Wat ben ik dan nu volgens de Volkskrant? Vragen, vragen...

rekennietmachine | 22-11-16 | 12:45

@Xirdalan | 22-11-16 | 12:37
PVV fanboys = dom rechts is wel een beetje niveautje 2012, vind je zelf ook niet? Kom eens met volwassen argumenten.

Piet Karbiet | 22-11-16 | 12:45

chicago river | 22-11-16 | 12:33
Oh. Wacht. Zelfs linkswauwelende Vk lezers hebben natuurlijk internet. Maar als zo'n Mark van Zon een 'Ik Vertrek' figuur is en op een onbereikbaar stuk platteland zonder telefoon- gaat staan Bed and Breakfasten dan kon die online VK nog wel eens op zich laten wachten.

@Bert Wagendorp: Verkapte pro-stem voor Samsom. Ga toch fietsen (wielrennen) man.
@Bert Brussen: "Bij de NRC kijken ze jaloers toe."Yep. Maar die krant komt er ook nog wel, op dat hemeltergende slappe, kook-mode-lifestyle-entertainment-vullende niveau onder de zeespiegel.

chicago river | 22-11-16 | 12:45

Het gaat niet goed met dit land.
't is te stom voor woorden dat we zoveel aandacht schenken aan zoveel onbenul.
Ga toch werken!

rijk | 22-11-16 | 12:44

Dit is nu een perfect voorbeeld van gaslighting. DEMSM heeft dus niets, maar dan ook niets geleerd van Brexit en Trump. Verder commentaar overbodig...

kunnenzedanniks | 22-11-16 | 12:44

Nu is alles toch onderhand alles wel gezegd????

ikdenkwat | 22-11-16 | 12:43

Waarom is iedereen op het internet toch zo boos?

Teen | 22-11-16 | 12:43

-weggejorist-

Donkersloot | 22-11-16 | 12:42

Mag DENK wat minder aandacht? Of je nou voor tegen DENK aan het polariseren bent, ik zie liever dat me ons met bv defensie en woningnood bezighouden dan elkaar gaan voorschrijven hoe we een kinderfeestje moeten vieren.

Diotima | 22-11-16 | 12:41

@kees1386 | 22-11-16 | 12:10
Goede observatie over dat guilt tripping. Het lijkt erop dat de SJWs (sneeuwvlokjes en overblijfmoeders) allemaal DENK gaan stemmen, want zij trappen er WEL in.

solcama | 22-11-16 | 12:39

Zag gisterenavond een docu over die groepen van haatchristenen in de VS. Over hate speech gesproken. Maar dat kan daar allemaal, daar doen ze niet zo moeilijk.
Maar hier...
Sylvana zwelgt nu in zelfmedelijden, en de Volkskrant doet er alles aan om dat gevoel nog een beetje aan te wakkeren, om vervolgens bij de Goedmensen een collectief gevoel van medelijden met Syl te kweken. Samen kunnen ze dan de haat jegens alles wat hen niet zint verder opvoeren. Want zo werkt het. De haat zit diep, heel diep, en als er olie op het vuur gegooid kan worden, dan zal men het doen, desnoods tot alles in lichterlaaie staat en er slachtoffers vallen. Of men steekt de boel zelf in de fik, zoals destijds, of men provoceert net zo lang tot een ander de boel in de hens steekt.
dickaanen.nl/1986-hoe-cdcp-bijeenkomst...
Bertje Brusse heeft helemaal gelijk.

Schoorsteenveger | 22-11-16 | 12:38

De Volkskrant, ik heb er nog een jaartje gewerkt als junior manager distributie. In de ene tas een stapel Volkskranten, aan de andere kant een stapeltje Trouw.

Dat is eigenlijk het enige wat ik met beide kranten nog heb: het niveau zakt met de week dieper weg, en telkens als je denkt dat het niet gekker kan doen ze er tóch weer een schepje bovenop. Kattenbakvulling, meer is het niet (en aangezien ik geen kat heb ....).

En Transsylvana Simons? Daar maak ik geen woorden meer aan vuil.

Reinaert | 22-11-16 | 12:38

Als je onzin uitkraamt tegen de vrijheid van de bevolking en iedere blanke voor racist uitmaakt kun je dit verwachten. Kijk maar naar Erdogan www.fuckerdogan.nl/

Puupke | 22-11-16 | 12:37

-weggejorist-

Xirdalan | 22-11-16 | 12:37

Heb nu al zin in de Carnaval waar deze kraker uit de speakers zal knallen. Wedden dat er Deugburgermeesters dit lied in de optocht gaan verbieden...

Jesses Klaver | 22-11-16 | 12:36

Mark van Zon had het VK artikel 'na die slopende zondagavond' geschreven kunnen hebben. Wie weet was hij wel de ghostwriter. Meneer is immers op zoek naar een nieuwe baan. Ook al zegt hij dat hij opeens spannende plannen voor zuid Europa heeft met een B&B. Lijkt me een goed idee. Alle types Marken van Zonnen dus niet uitroeien, of daarmee dreigen. En zoals het een goed twieteraar betaamt daarna direct weer je keutel intrekken (ik schreef het wel maar ik had het niet zo bedoeld en... en... en... blergh). Gewoon laten vertrekken naar andere oorden, al die types Marken van Zonnen.
Moeten ze wel even hun Vk/abo overzetten naar een buitenlands postadres en kunnen ze dus niet de linkswauwelende waan van de dag op precies de juiste dag lezen. En daar op twieter weer allerlei kunstukjes produceren.

chicago river | 22-11-16 | 12:33

@kees1386 | 22-11-16 | 12:22
Gefiporiseerd met je Eersteling!

Piet Karbiet | 22-11-16 | 12:31

@mijzelf: https://nl.wikipedia.org/wiki/Anousha_Nzume
.
Anna Steijn/Figee/Nzume
Om het lekker makkelijk te houden.

kees1386 | 22-11-16 | 12:27

Ho maar wacht eens even. De Media waren volgens Syl en haar matties toch de Vierde Macht, die mensen bij voorbaat al zouden veroordelen? Het OM, de rechter en beul ineen?

Piet Karbiet | 22-11-16 | 12:27

Het klopt dat vrouwen veel meer persoonlijke kritiek over zich heen krijgen. (Zelf als Syl er nooit zou zijn geweest!)

Einde van de Domheid | 22-11-16 | 12:25

Mag ik zeggen dat we Sylvana moeten negeren? Stel je voor dat jullie de klemtoon verkeerd leggen... dan ben ik een racist.

whetherthouwouldbe | 22-11-16 | 12:22

Wohooe!
.
Na flink reaguren heb ik eindelijk het recht gekregen om te reaguren als een van de eerste! (mag echte zin niet zeggen anders wordt ik gejorissed)
.
Wat mij mateloos stoort is hoeveel aandacht aan deze haatzaaiers gegeven wordt onder het mom van 'vrijheids van meningsuiting'. Zet een varkensmuts op en je wordt opgepakt wegens belediging. Waar gaat dit over?
.
Het zou mij niets verbazen als Sylleke dik gesponsord wordt door een puppetmaster die meer haat wil zaaien tussen de bevolkingsgroepen.
.
Net zoals die verschrikkelijke vrouw die haar naam veranderd heeft van een oerhollandse naam naar een buitelands tintje want dat komt natuurlijk beter over met het zielig doen tegen de blanke boze mannen.
.
Bah!

kees1386 | 22-11-16 | 12:22

Linkse mensen zijn altijd boos.

implosie | 22-11-16 | 12:20

Alles en iedereen is tegenwoordig met dicriminatie bezig. Big business. Zullen we weer eens verder regeren of laten we de boel hier klappen?

Mark van Leeuwen | 22-11-16 | 12:19

@gentle giant | 22-11-16 | 12:10
Ik ook. U was me voor.
.
Verder was iedereen van links tot rechts al zeer verontwaardigd dus was dit niet meer zo nodig. Fortuijn kreeg echte shit en pis over zich heen. In een taart.

Piet Karbiet | 22-11-16 | 12:18

De Volkskrant is voor Deugmensen die hun Troep op een ander zijn bordje , stoepje of portiekje leggen , schuiven ,plaatsen .

liegende lippen | 22-11-16 | 12:17

Hier kon je op wachten natuurlijk. Het is heel simpel: Nederland is het gewoon zat!

F1802 | 22-11-16 | 12:17

je kan natuurlijk 2 jaar lang heel nederland midden in zn smoel spugen en uitmaken voor racist.. dan kan je er op wachten dat je ook heel verkeerde reacties krijgt... videomakerTs hard aanpakken.. zelfs celstraf imo... dit soort verontwaardigde volkskrant berichten kan je ook op wachten.. zal wel weer een ruig weekje bij Pauw worden...

kat-de-kat | 22-11-16 | 12:16

Het is jammer dat de uiterste smakeloosheid het deze keer wint van de toon van het debat.
De kern van de zaak, zoals altijd, wordt aan het oog onttrokken en daarmee geeft men links de kaart om de zieligheid en het racisme als wortel van het kwaad te benoemen.
laten we er niet intrappen. smakeloos is smakeloos.

Glasgow Argus | 22-11-16 | 12:16

-weggejorist-

MrBrilliant | 22-11-16 | 12:16

Bert Wagendorp heeft het in de VK over 'halverwege de bloedstollende debat-reeks tussen Samsom en Asscher om het lijsttrekkerschap van de PvdA' en de verkiezingen in 'maart 2007'. Die fles jenever had ie gisteravond beter even kunnen laten staan.

Piet Karbiet | 22-11-16 | 12:14

Sylvana Simons en "krachtige uitspraken" gaan erg slecht samen.
Verwarrend trouwens dat een neger "Sylvana" heet en niet Joemapola,of zoiets.

R.B.Scott | 22-11-16 | 12:13

Waarom haak ik gelijk af bij het stukje waar Kut met Pe... eh... ik bedoel Sylvana de moraalridder (ridster?) begint uit te hangen?
Het zal wel een reden hebben...

Bijtendehond | 22-11-16 | 12:12

-weggejorist-

Tostiman | 22-11-16 | 12:11

Ik snap er niks meer van. Sietske Bergsma nog maar een keer kijken?

Vic | 22-11-16 | 12:10

'bloedstollende debat-reeks tussen Samsom en Asscher om het lijsttrekkerschap van de PvdA' Waar koopt Bert zijn wiet? Dat wil ik ook hebben.

gentle giant | 22-11-16 | 12:10

-weggejorist-

kees1386 | 22-11-16 | 12:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com