Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

BM Grunn: 'Stad overspoeld door Mocroterreur'

lilbrownbarfbag.jpgAaah, voel je de morele Pijn van de Arbeidersburrie in Groningen? Peter den Oudsten wíl niet, maar móet wel erkennen dat hij een Marokkanenprobleem heeft in de Groningse binnenstad. "We willen een gastvrij land zijn. Ik vind ook niet dat we moeten stigmatiseren. Helaas wordt er ook op een verkeerde manier gebruik gemaakt van de asielprocedure. En deze mensen verpesten het voor de rest", zo deugt hij zich in tegen de aanstaande backlash van hysterische racismeroepers. Maar het probleem is reëel: Marokkaanse Marokkanen uit het veilig Marokko die in asielzoekerscentrum Ter Apel ten onterechte een asielstatus aanvragen omdat ze in Nederland de verzorgingsstaat willen plunderen, doden de tijd tijdens het wachten op hun uitzetting met het zakkenrollen van Stadjers in het hartje van Hooghoudtië. En als ze genoeg zakcentjes bij elkaar gerold hebben, laten ze zich weer uitzetten, waarbij ze een Nederlandse optiefpremie van 1950 euro mee naar huis krijgen. Met de complimenten van de VVD voor het gewiekste hacken van verzorgingsstaat Nederland, de boerensloerie die zich gewillig laat uitwonen door Mediterrane passanten van Marokkaans allooi. Hebben de lokale PvdA-jongeren toevallig nog wat kotszakjes over na het bezoek van Baudet van maandag? We voelen wat zuur uit de onderbuik opborrelen hier. Waarvoor excuses. Schuld van het systeem...

Reaguursels

Inloggen

Politiek den Haag, denkt nog steeds dat de gewone Nederlander klootjesvolk is, die het allemaal maar niet begrijpen, tokkie publiek is, doms zijn etc.
( de door de NPO/vara thans telkenmale gebruikte termen "hoog- opgeleiden en "laag" opgeleiden, irriteert mij enorm, wat een hovaardigheid ).

Maar iedere Nederlander heeft een computer en kunnen allemaal lezen en schrijven hoor, dames en heren in den Haag en Hilversum.
Ze nemen de propagandamachine van de staatsomroep/vara op TV voor lief.
Ze weten best dat het allemaal gekleurd, van tevoren bedacht en ook gecensureerd nieuws is wat ons daar dagelijks wordt voorgeschoteld.

We zijn niet meer het publiek uit de tijd van demagoog joop den uil. ( 1970).Dat was een nog slechtere MP dan Rutte en dat zegt wat. Die kon ons nog van alles wijs maken.

Wilders wordt vervolg, omdat hij minder Marokkaanse mensen in Nederland wil hebben.
Het politbureau vervolgd hem nu daarvoor, terwijl in Groningen om de hoek, je portemonnee wordt geroofd, je dochter wordt lastig geven en ze alles stelen wat los en vast zit. Dat is de waarheid toch?

Beste mensen van de rechtbank: luister ook eens naar de bevolking. Er zouden thans bijna 2 miljoen Nederlanders op Wilders stemmen, maar het politburo, c.q. rechtbank heeft andere belangen. Vaal socialistische.

joost2 | 16-11-16 | 11:28

Is natuurlijk een kul argument.. geen paspoort want weggegooid dus niet terug kunnen naar Marokko.. ze komen dan dus gewoon statenloos ons land binnen.
Zodra ze bij de douane geen paspoort kunnen laten zien dan niet door de douane laten lopen. Dat op het vliegveld. Kunnen ze daar blijven hangen in no area gebied tot Marokko wel het paspoort afgeeft, de stroom droogt na enkele honderden statenloze op deze zone snel op. Voor de grens per boot en auto idem dito.. verder weet ik van Marokkanen dat ze idd ook via een ander Schengenland probleemloos de EU in komen.. Wat Wilders zegt..
Dit geldt idem voor alle asielmigranten die menen via de vluchtelingen Europa binnen te komen.. om vervolgens te beweren uit Syrie te komen en ook nog eens minderjarig!
Het vraagt wel BELEID dat al jaren terug ingevoerd had moeten worden, de verdragen hadden al een eeuw terug moeten worden aangepast.. maar ja. Het is makkelijker de autochtoon de Hollander volledig te laten opdraaien voor de lasten die massaal dit land binnenstroomt.. iets met dweilen met de kraan wagenwijd open..

fikkieblijf! | 16-11-16 | 08:20

Sans Comique, 22.36

Die noodverordening was lang, zéker een week, voor de Sinterklaasviering in Maassluis bekend. Een béétje beroepsactielijer die van plan is te gaan keten informeert zich even daaromtrent.
Doet ie dat niet dan issie als actielijer totaal mislukt.
Maar hij mag dan als mislukkeling niet de schuld naar een ander schuiven.
Help me overigens even herinneren dat ik de heer Pestman( what's in a name?) nimmer vraag mij in welk conflict dan ook te verdedigen, de man is niet helemaal koosjer.

mallekater | 16-11-16 | 06:29

"Volgens Pestman kregen veel betogers pas over de noodverordening te horen toen ze met een bus werden afgevoerd naar het politiebureau. De jurist denkt dat het OM een 'kansloze' zaak heeft als betogers voor de rechters worden gebracht. "

Op de Social Media werd opgeroepen tot rellen (demonstreren my ass), geen vergunning voor demonstratie, dus gevalletje verstoring openbare orde. Is een noodverdening nergens voor nodig.

Sans Comique | 15-11-16 | 22:36

Die illegale marokkanen kunnen blijkbaar niet meteen teruggestuurd worden, omdat de regels en procedures dat nou eenmaal niet toelaten.
Hey, stelletje sufkudten:
Verander. De. Fokking. Regels. En. Procedures.Cuyahoga | 15-11-16 | 11:05

Tis potentieel stemvee, en hun familie komt later (inclusief jeugdbruidjes) dus dat is extra aanwas.

Sans Comique | 15-11-16 | 21:14

Als ik op mijn werk, op feestjes, binnen de familie of waar dan ook zou zeggen dat mijn vakantie bestond uit ongestoord zakkenrollen, beetje rellen, gewoon een beetje de autochtone bevolking lopen fucken die toch niets terug durven doen omdat zelfverdediging niet schijnt te gelden in Nederland, en vervolgens met 2000 euries beloond worden, ze zouden me voor gek verklaren. En inderdaad, mij zou dat nooit lukken.

Sans Comique | 15-11-16 | 21:12

kwam trouwens van de week in TerApel: bij de bushalte werd een buslading vol met 'vluchtelingen' geladen om naar de stad Groningen te gaan. Misschien niet verkeerd voor de linkse Groningse rakkers om enige bijscholing uit de praktijk te ontvangen

EvertsNL | 15-11-16 | 19:21

Na hun straf zullen de zakkenrollers worden overgeplaatst naar een uitzetcentrum van waaruit ze zullen worden uitgezet. Dit laatste is meestal een probleem omdat een land als Marokko doorgaans niet meewerkt aan heropname van criminele onderdanen.
........................ en daar gaat het 'probleem' verder ! Oplossing is makkelijk. Maak een commercieel úitzet-bureau, die dit soort volk desnoods afzet met rubberbootjes die toch volop leeg aan de kusten van europa liggen en vaar ze met begeleiding naar een afrikaans land waar het helemaal kut is. Moet je kijken als daar bekendheid in marokko komt. Denk aan de 'gemalen' marokkaanse vuilnisman, waar inwoners van marokko te hoop liepen in protest corrupte politie.

EvertsNL | 15-11-16 | 19:18

Zo zie je hoe de politiek, dus politici, ook wel het electoraat genoemd, ernstig faalt:
1.
In het licht van de verkiezingen, om stemmen te winnen, belooft de huidige regering van VVD en PvdA ons volgend jaar een verbetering van 2 1.000,-. Met nadruk op 'belooft'. Want iedere weldenkende burger weet dat die belofte na de verkiezingen weer teniet wordt gedaan. Die € 1.000,- komt er wel, maar middels de Belastingdienst wordt er door een andere maatregel € 1.500,- van je teruggepakt waardoor je volgende jaar ongetwijfeld € 500,- netto er op achteruit gaat. Maar dat laatste laten politici achterwege. Stel je voor... dom volk moet je dom houden. Zij zijn de enige intellectuelen in Nederland. Zij alleen weten hoe het hoort.
2.
Elke buitenlander die uit een veilig land komt en die hier aanklopt - ik heb het over gelukzoekers en economische vluchtelingen, krijgt € 1.950,- netto als oprotpremie. Dat is geen belofte zoals wij voorgeschoteld krijgen, maar een daad!!
.
Wij worden dus gediscrimineerd in eigen land door onze eigen regering en kamerleden. OMG. En we accepteren alles als naïevelingen.

Albert5000 | 15-11-16 | 18:43

Niet zo negatief. Dit betreft slechts een zeer kleine minderheid. Dus de overgrote meerderheid doet geen vlieg kwaad. Sterker nog, zij werken allen gratis zodat de loonkosten voor de bazen sterk worden gedrukt.

ProAsfalt | 15-11-16 | 18:03

Gies van Agt | 15-11-16 | 15:41

vandaar
minder
minder
minder
nix rassies/discriminatie

fikkieblijf! | 15-11-16 | 17:29

En DAAR zie ik dan niets over in het programma van DENK...

fikkieblijf! | 15-11-16 | 17:18

Den Haag wordt 16 maart pas wakker!

Lexus01 | 15-11-16 | 16:25

Breaking news:
www.telegraaf.nl/binnenland/27030634/_...

Mooi, denk je dan, ferme taal, genoeg is genoeg, gezond verstand, beter laat dan nooit, maar vervolgens eindigt het stuk als volgt, en dan zakt de moed je weer in schoenen en denk je wat de f***:
------------------------------------------------
Probleem is wel dat het lastig is om Marokkaanse asielzoekers uit te zetten. Sinds een ruzie tussen de regeringen in Rabat en Den Haag over de hoogte van Nederlandse uitkeringen voor ex-gastarbeiders, doet Marokko namelijk heel moeilijk over het terugnemen van onderdanen die hun paspoort hebben kwijtgemaakt. Zij krijgen nauwelijks een vervangend reisdocument. Hierover wil Dijkhoff opnieuw onderhandelen met Marokko.

Gies van Agt | 15-11-16 | 15:41

Valt het je op; op steeds meer plaatsen in Nederland neemt de mocro terreur toe. Alsof die bewust zo hun locaties kiezen en daar de boel van binnen uit uithollen. Je zou toch verwachten dat die lui een keer tegen de verkeerde oplopen?

Betweetert | 15-11-16 | 15:39

Trap er toch niet in! Deze BM rijdt een autosluis dronken stuk, dan doorrrr... en na onderzoek valt hem niets te verwijten. .
Of het is PdO te dien om eens te peilen hoe populair hij hiermee kan worden.
En let op dat hij geen oplossingen presenteert, alleen een probleemomschrijving. Voor u en ik leidt een correcte foutomschrijving meestal wel tot de juiste oplossing.. maar pvda? Hij biedt ze gewoon 1000 euro om een maand langer te blijven en geen aanspraak te maken op die 1950. Of zoiets..

Alquest | 15-11-16 | 15:28

Eigenlijk vindt ik het niet zo heel erg wat er in Groningen nu gebeurd ,pas geleden werd er tijdens een grote sportmanifestatie Hollandse muziek afgewisseld met Arabische muziek ter ere van de asielzoekers in Ter Apel werd er bij gezegd,toch kon ik er niet vinden tussen al dat publiek ,maar die kamelen herrie galmde wel over de stad.

blauwe zander | 15-11-16 | 15:12

Minder, minder, minder, dus. Nou, hopelijk liggen de voorbedrukte aangifteformuliertjes klaar, het zal wel druk worden aan de Rademarkt. Ik voorzie een lange rij deugjeugd met kotszakjes.

Stormageddon | 15-11-16 | 14:46

Graaisnaaiert | 15-11-16 | 14:11
Dank voor uw weloverwogen reactie.
Ivm met wat u aanvoert als racistisch oogmerk zou dat in zo een geval best bij het requisitoir van de officier van Justitie worden toegevoegd.


Dr. Frambozenjam | 15-11-16 | 14:43

Het is niet waar, het is niet waar,links zegt dat het niet waar is,dus is het niet waar moet een vergissing zijn.
Of zou het toch waar zijn.Denk het wel he

janmetdepet | 15-11-16 | 14:41

Na een eventuele eerstvolgende aanslag in NL, Deze kotszakuitdelers inclusief de rest van extreem linksmensen oppakken en vastzetten wegens landverraad op terugwerkende kracht.

F1802 | 15-11-16 | 14:38

Dat laten toestaan van het 'hacken' van de verzorgingsstaat dient tot doel 'm op te heffen. Die VVD-ers zijn gewiekst.

Rest In Privacy | 15-11-16 | 14:35

"Overspoeld door"? Wat een onzin. Ik woon er al heel lang en ik heb nog nooit problemen gehad of ook maar iets over gehoord die zou moeten lijken op wat er hier geschetst wordt. Maar zoals altijd, als een politicus de pers zoekt heeft hij of zij er een reden voor die nooit datgene is waar hij of zij mee komt.

Clemsel | 15-11-16 | 14:14

@Graaisnaaiert | 15-11-16 | 14:11:
En waar ik hierboven "overtreding" zei bedoel ik "straf, zoals boetes". Stop de tijd.

Graaisnaaiert | 15-11-16 | 14:12

Dr. Frambozenjam | 15-11-16 | 13:42
.
Pas maar op, voor u het weet heeft u een aanklacht van poging tot doodslag met racistisch oogmerk aan de broek.
Een Marokkaan, hoe ongewenst ook, is mij geen enkele overtreding waard, laat staan 240 uur schoffelen of erger...
Gewoon met de hand op de portemonnee lopen in winkelstraten en andere drukke gelegenheden, dan schakel je de mogelijkheid tot zakkenrollen uit en willen ze alsnog je geld, wordt het straatroof en dan zitten we dus automatisch aan de klasse zelfverdediging, en dan wordt het alleen nog de vraag of de toegepaste hoeveelheid geweld gepast of niet is... Met 2 tegen 1 in jouw nadeel - wat zakkenrollende roedelratten vaak doen, zij het Marokkanen, zij het Roemenen, zij het junks, zij het straalbezopen Vindicat Kudtcorpsballen die niet meer konden pinnen of wat dan ook - kun je een hoop potten breken, hoor, dan is er al snel sprake van noodweer.

Graaisnaaiert | 15-11-16 | 14:11

Dus de Burgemeester vraagt om minder, minder, minder Marokkanen in zijn stad... een bolwerk van links extremisme... maakt kennis met de praktijk van alledag.
Opeens is racisme niet aan de orde.
Merkwaardig toch weer.
.
Wij willen heel graag met het opgeheven vingertje Wilders de mond snoeren, maar zelf zeggen we hetzelfde nog iets harder. Dat mag omdat wij deugen..... en Wilders niet...
.
Een politiek proces was nog nooit zo politiek gekleurd als nu wordt alweer keihard door de praktijk bewezen..
Mag het proces dan nu ophouden wegens gewoon overheids beleid van minder minder minder Marokkanen?

dijkbewaker | 15-11-16 | 14:05

Wat een timing, precies tijdens het proces van Wilders over de minder minder minder Marokkanen- uitspraak!!

Sander_Mokum | 15-11-16 | 13:48

Toch is het triest dat altijd maar aanvallen van Marokkanen enz. Zij kunnen er ook niets aan doen dat ze van die afkomst zijn. Pamper ze nou maar dan leef je straks in elk geval een paar dagen langer. Immers, autochtone verraders moet je gebruiken om je zin door te drijven. w.g. Zwarte Piet

gnor | 15-11-16 | 13:44

Marokkanen 1 van de 10 bijbelse plagen!
Mocht ik er eentje betrappen die mij wil zakkenrollen, dan geef ik hem zo een harde schop onder zijn reedT dat hij bij de Grunn,s burgemeester op de stoep belandt.
Wel jammer dan van het deukje in mijn krokodillenlerenschoenen.

Dr. Frambozenjam | 15-11-16 | 13:42

Weet u nog dat gedoe met dat paspoort een tijd geleden? Toen kon de betreffende minister ineens in één dag de wet veranderen en in werking laten treden. Nu wordt gezegd dat dit probleem met mocro's oplossen niet mogelijk is. Klopt ook, want de WIL om dit te veranderen en op te lossen ontbreekt en dat is al 25 jaar zo...

kunnenzedanniks | 15-11-16 | 13:36

Awhh Groningen, wat heb ik daar fijne herinneringen aan overgehouden. Goeie kebab zaken (Hasret), leuk uitgaan, mooie binnenstad en leuk dames en heren om te bekijken. Maar helaas, een paar jaar geleden was het verval en overlast al dik aan het toenemen. Je kon in de avond al niet veilig door het oosterpark, het stadspark of plantsoentje zonder geslis van tuig naar je kop te krijgen. Blij dat ik er weg ben. Succes ermee in je PVDA bolwerk.

Alpengeist | 15-11-16 | 13:35

Mocro Straatvuil ies net als een hoop stront; iedereen heeft er last van, zelfs de marrokanen

Arknow | 15-11-16 | 13:34

Keiharde waarheid: goede Marokkanen blijven in Marokko.

Sayer | 15-11-16 | 13:18

Nederland wordt al jaren geteisterd door de in de gevangenis oververtegenwoordigd Marokkaans tuig! De Burgemeester van Groningen trekt aan de bel en wil (terecht) jattende Marokkanen het land uit laten zetten!
De politiek stuurt ondertussen (foute) rechters aan, om (Hoezo scheiding de machten?) Wilders te vervolgen voor het woordje minder!
In 2017 moet wij toch echt schoon schip gaan maken! Ik ben dit gedoe het meer dan zat en ga flyeren en ga stemmen op de PVV van Wilders!

Lexus01 | 15-11-16 | 13:15

Zolang asiekaanvragen niets anders inhoudt dan je op eigen kracht te melden bij een AZC, daar je aanvraag indienen en vervolgen weer vrij bent om te gaan en staan waar je wilt krijg je dit soort zaken. Even een stukje geschiedenis/duiding over deze berbers en hun aard, en voordat de racismeroepers weer hun zin krijgen, de geschiedschrijver is een Arabier:
.
"De geschiedschrijver Ibn Khaldun was bijzonder kritisch over het effect dat zij hadden op de Westelijke beschaving. Hij beschreef ze als 'een horde sprinkhanen, die alles vernietigen dat zij op hun weg tegenkomen'. Ibn Khaldun beschreef hoe zij de plaatselijke bevolking terroriseerden en verantwoordelijk waren voor de vernietiging van het landschap: door eeuwenoude irrigatiesystemen, putten en zelfs Amazighische steden en dorpen te verwoesten. Hoewel de regio tot de 16e eeuw onder Imazighen bewind zou blijven, had de migratie op lange termijn het gevolg dat de macht van de Imazighen afnam en de Arabieren de macht in handen kregen. Met de val van de Hafsiden, verloren de Imazighen definitief hun rol als regerende elite binnen de Maghreb.

Vanaf de 16e eeuw waren de Barbarijse zeerovers actief in Noord-Afrika. Deze piraten waren gevreesd; tot aan de kust van IJsland voerden zij hun rooftochten. De Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden sloot in de 17e eeuw een verbond met de Sultan van Fez om ongestoord langs de kust te kunnen varen."

Graaisnaaiert | 15-11-16 | 13:11

@Reinaert | 15-11-16 | 12:20
Zeker en daarom ook ideaal voor Marokkanen om te wonen. Kun je die paar andere ongelovigen nog een beetje de schuld geven en bespuwen.

Piet Karbiet | 15-11-16 | 13:07

www.telegraaf.nl/binnenland/27028966/_... Er kan natuurlijk maar een iemand de wereld een echte loer draaien.
Frans solliciteerd naar een turkse baan. waarschijnlijk weet ie dat ie eruit ligt nu er wat veranderd in de wereld.nog ff gauw een strijd om toetreding eruit persen voor de verkiezingen in NL. FR enz enz.

medelmo | 15-11-16 | 12:59

Da's lekker puh voor het PVDA bolwerk Groningen, ze kommun dran !

Castor12 | 15-11-16 | 12:57

Fijnstoffer 12.36---yep, natuurlijk niet 3x "minder" roepen, want oh jee, dan grijpt "Justitie" (kuch) in. Zijn Marokkanen "geschokt" en eisen ze een schadevergoeding van Ome Geert.

Wienerschnitzel mit | 15-11-16 | 12:51

Had ik je vanmorgen vroeg op een idee gebracht, van Rossem?

eerstneukendanpraten | 15-11-16 | 12:49

In Grunnninge stikt het van de pvda-ers.
Het geeft een fijn gevoel dat ze met hun eigen open grenzen beleid te maken krijgen. Sukkels.

meneer Q | 15-11-16 | 12:45

In Ter Apel wordt gestolen als de raven.... ja, door vluggelingen, zielige kanspareltjes die van mening zijn dat alles wat ze onderweg zien en niet vastgespijkerd is ook van hun is( met dank aan de welkomjankers)
Winkels, supermarkten en burgers worden geteisterd door inbraken van loslopend, nota bene uitgeprocedeerd en uitzetbaar AZC-tuig.
En niemand doet er wat aan.
Behalve in de randstad, daar vindt men die mensen in het NO maar rassisten.

mallekater | 15-11-16 | 12:41

Rooftochtende mocro's; allemaal vrome moslims. De kansenparels van de PvdA. En de benoemende Geert intussen maar voor racist uitmaken en de juridische jihad uitroepen. Links/PvdA/D66/Vara = tuig van minder dan de richel.

Fijnstoffer | 15-11-16 | 12:36

@Wienerschnitzel mit | 15-11-16 | 12:25
Roven en bestelen van de hardwerkende Nederlanders, en de oudere moeten naar de voedselbank. En dat tuig krijgt ook nog eens 2000euro oprot premie mee, wie bedenkt die gratis geld actie nou toch.

FreeVogelaar | 15-11-16 | 12:34

de asielzoekende morocs krijgen 2000 euro mee als ze open staan voor een vrijwillige terugkeer.
bizar dat Marokkanen en Algerijnen überhaubt door de asielprocedure moeten gaan.
gelijk afwijzen,scheelt hopen met werk.
en die lijst met veilige landen moet groter worden.
alleen N-Korea en Jemen zijn extreem

pejoar | 15-11-16 | 12:30

-weggejorist-

Trek123 | 15-11-16 | 12:27

-weggejorist-

Wienerschnitzel mit | 15-11-16 | 12:25

99 procent van de Marokkanen verpesten het voor de rest van de Marokkaanse gemeenschap.

stadsknurft | 15-11-16 | 12:25

Vreemd, als het om dit roversvolk gaat, wat altijd "kleine groepjes" zijn, die intussen iedere Nederlandse gemeente sinds jaar en dag verzieken, zijn de procedures altijd lastig te veranderen. Vooral nu, als ze zelfs in een "asielprocedure" terechtkomen (WAAROM??).... ze zijn dan ineens weer moeilijk uit te zetten.
Wat ligt het toch anders als de overheid de pensioenen, belastingen etc. veranderd, dat is dan binnen een week geregeld.

Wienerschnitzel mit | 15-11-16 | 12:24

Maar we hebben toch Frontex om ze aan de buitengrens al tegen te houden?

Franker | 15-11-16 | 12:24

En ik maar denken dat ik lekker hoog en droog zat hier. They. are. coming..

His Lordship | 15-11-16 | 12:24

@Graaf van Egmont | 15-11-16 | 12:17. 1917? Toen is het net allemaal begonnen. Jammer dat ze niet met terugwerkende kracht tot inkeer kunnen komen :)

knutsel | 15-11-16 | 12:21

@Piet Karbiet | 15-11-16 | 12:00:

In eerste aanleg is Marokko inderdaad een islamitisch land, dat is correct, maar:

"De Marokkaanse staat erkent wel twee andere religies in het land naast de islam: het christendom en het jodendom. 98,7% van de bevolking zijn soennitische moslims, 1,1% christenen en 0,2% joden" (bron: nl.wikipedia.org/wiki/Marokko ).

Het lijkt wellicht gerommel in de marge maar 1,1% resp. 0,2% op een bevolking van zo'n 35 miljoen is toch geen kattenpis wanneer je naar absolute aantallen gaat kijken.

Reinaert | 15-11-16 | 12:20

Ik kan ermee leven dat een PvdA bolwerk als Groningen nu aan den lijve ondervindt wat de ware multi culti voor voordelen biedt.
Dat ze allemaal maar leeggeroofd en bestolen mogen worden. Misschien dat ze op 15 maart 1917 tot inkeer komen.

Graaf van Egmont | 15-11-16 | 12:17

Gemeenteraad Groningen: 39 zetels
D66: 9 zetels
PvdA: 6 zetels
SP: 6 zetels

Wat Katvangert zegt: succes ermee. Oh wacht ik woon hier. Minder minder minder!

knutsel | 15-11-16 | 12:16

Groningen, PvdA bolwerk van het eerste uur.
Vandaar dat ik nu zeg: "Succes ermee!"

Katvangert | 15-11-16 | 12:07

@Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:59
"Islamitische denkers", "marokkaande bevrijders", "gediscrimineerde moslims", allemaal fenomenen die niet bestaan en zijn uitgevonden voor een politiek doel.

ChatBot | 15-11-16 | 12:07

what happened to ; we will fight them on our beaches and on the streets ,we will fight them everywhere, we will never surrender. ... kijk eens goed naar GB en lach de traan weg.
Laffe leiders en wegkijkers zijn de oorzaak van het onafwendbare, kruistocht in je achtertuin.

medelmo | 15-11-16 | 12:05

-weggejorist-

roel1942 | 15-11-16 | 12:02

-weggejorist-

roel1942 | 15-11-16 | 12:01

Je snapt die jongens ook niet. Marokko is een 100% islamitische heilstaat met Mo 6 als gezant van allah. Hij is de baas van alles. Handig toch, een land met maar 1 loket? En je verzint er in de Rif wat kinderen bij en Asscher komt persoonlijk de kinderbijslag en toeslagen bij je afleveren.

Piet Karbiet | 15-11-16 | 12:00

TheseDays00 | 15-11-16 | 11:43
De westerse filosofen hebben alles maar dan ook alles, inclusief de Verlichting, gejat van Islamitische denkers. Zegt Tariq Ramadan, en dus is het eerder waar, want hij heeft geen koloniaal cultureel archief aan zijn broek hangen, ook al hangt hij de professor uit.

Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:59

Reinaert | 15-11-16 | 11:23
Ja ik ken er ook zo een. Nou vooruit twee. Op een bedrijf van 750 werknemers waarvoor je minstens HBO moest hebben. Eentje was een ontieglijk lekker wijf die beter ABN sprak dan menig ander medewerker daar. Met die ander kon je na het werk gewoon even de kroeg induiken en wat beschouwingen maken over Iron Maiden of wijlen L. Cohen , geyle juffen in je pubertijd, naja, gewoon, kroegpraat.

chicago river | 15-11-16 | 11:59

Dit land is werkelijk waar van God los. Mensen die hier nul kans op verblijf hebben gaan een procedure in die maanden duurt. En het dan maar klagen dat de IND het zo druk heeft. Man, man, man. En in die maanden hier stelen en roven als de raven. Ongelofelijk.

Nee, hier als Marokkaan asiel aanvragen is kansloos. Dus, DNA afnemen, stempeltje in paspoort en op de eerste de beste vlucht terug naar Tanger. Hij gaat om 19:10. Tot nooit meer ziens en de groeten!

Enter Yeti | 15-11-16 | 11:56

En dan werkt Marokko ook nog eens bijna niet mee met terug nemen van eigen burgers.
Misschien stemt Friesland nu eens niet massaal links in 2017.

Lilia2 | 15-11-16 | 11:54

Een "ernstig verschijnsel" en een "hoog ongewenste ontwikkeling". nos.nl/artikel/2143210-burgemeester-gr...
Aaargh... wie verwacht dat nou,weet je wat kijk nou vlug de andere kant op en misschien gaat het dan wel over... en anders geef er toch een draai aan .. slavernij bijv.er is toch altijd wel een reden voor te vinden waarom die arme drommels dat doen ???

hansvanvoren | 15-11-16 | 11:54

Poes Fiep | 15-11-16 | 11:07

DENK ? het niet

LinkseWreker | 15-11-16 | 11:53

@Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:51
Dat is dan weer de compensatie. iemand die veel steelt heeft het ook meer nodig dan andere is de doctrine.

ChatBot | 15-11-16 | 11:53

Simpele oplossing: al deze lui alles afnemen behalve kleding (horloge, telefoon geld), vervolgens in de bus naar Brussel en uitlaten voor de poorten van de EU regentengebouwen.
Wel even goed kijken dat het circus niet toevallig zijn tenten in Straatsburg heeft neergezet op zo'n dag.

Ben benieuwd hoelang het duurt voordat de NL-BE grenzen dan ineens dicht moeten...

Monkey Cabbage | 15-11-16 | 11:52

-weggejorist-

PookaE | 15-11-16 | 11:52

Het feitelijke failliet van zieligheidsstaat der Nederlanden begon al met de toelating van de éérste moslim en een heel oud (en door vrijwel niemand begrepen) spreekwoord zegt genoeg over het waarom.

Als er één schaap over de dam is volgen er meer !

De Islamitische cultuur, of eigenlijk moet je zeggen "de moslims", is er púúr op gericht de gehéle wereld te onderwerpen aan het gezag van de profeet Mohammed en de uiteindelijke doelstelling is "één wereld, één leider" en daarmee de onderwerping aan alles was de moslim zegt en gelooft.

Het tij is niet meer te keren en langzaam trekt deze verstikkende cultuur over de wereld en langzaam maar zéker worden westerse normen en waarden bestreden, verboden en uitgeroeid.

In een tijdsbestek van nog eens 15 jaar zult u zien dat ook UW dochter (kleindochter) de hoofddoek zal moeten dragen en iedereen behoort te leven volgens de wetten van de sharia.

The end is near, unless...... Take up your arms and fight them, everywhere, everytime !!

LinkseWreker | 15-11-16 | 11:52

@ChatBot | 15-11-16 | 11:45
Die Bulgaren pakten overigens wel een heel groot stuk gratis taart. Niet liev.

Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:51

Marokkanen altijd, ik herhaal, altijd -1

Bofkut | 15-11-16 | 11:50

Op z'n menst. Minder. Minder. Minder. Moeilijk.

LibertasSimplex | 15-11-16 | 11:50

@Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:45
Het is een soort "kleurenblindheid", niet blind maar "verblind door kleur" die maakt dat hij het probleem niet ziet inderdaad. Net zoals vrouwe Justitia, overigens.

ChatBot | 15-11-16 | 11:50

Vluchtelingen. Deze mensen zijn gevlucht, hebben al zoveel meegemaakt. Zo waren een keer de sardientjes op. Als mens moeten wij ze als mens.. mensenmensen, mensen. Op z'n menst. Minst. Minstens.

Ik vind dit moeilijk hoor, binnen de sociaal gesanctioneerde lijntjes blijven.

LibertasSimplex | 15-11-16 | 11:49

Geef ze meer geld. Daar is dat spul voor.

Teleo | 15-11-16 | 11:49

PookaE | 15-11-16 | 11:41

Laat ik zeggen , dat ik de stad aardig ken ;-).
Ik kan er een boek over schrijven, dus ik weet niet waar jouw optimisme vandaan komt.

oostermoer | 15-11-16 | 11:46

ChatBot | 15-11-16 | 11:35
De gebieden waar Zwarte Piet zwart blijft hebben volgens mij allemaal eenzelfde kleur. Niet de kleur van de partij van Asscher. Zou hij het soort politieke staar hebben waar ook Clinton aan schijnt te lijden?

Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:45

Marrokanen zijn het probleem van een laffe overheid, die hun volk verkwanselen voor handels belangen .
Direct een handels en personenstop bij niet terugnemen van illegale sujettjes uit die regio.
opzouten of minder minder minder.
niet lullen maar poetsen.
Ga maar ff wandelen , "hoofd fluitje doet het"

medelmo | 15-11-16 | 11:45

@Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:42
Het moet inderdaad altijd multicultureel blijven. Gelegenheid maakt de dief en die gelegenheid moet dus aan alle mogelijke bevolkingsgroepen in evenredige en compenserende mate worden gegund.

ChatBot | 15-11-16 | 11:45

MoSLISM
ChristenDOM
Ik ben Nederlander, ik ben gek...
telelezer | 15-11-16 | 11:08
En Christianity rijmt op insanity, tja. Het is oneerlijk verdeeld in de wereld van de naamgeverijen.

Waarom moeten die gewone stevige beweringen toch ALTIJD eerst vooraf (of achteraf) weer voor de helft ontkracht worden: "We willen een gastvrij land zijn. Ik vind ook niet dat we moeten stigmatiseren. Helaas wordt er ook op een verkeerde manier gebruik gemaakt van de asielprocedure." aldus de burgerfati.

Overigens wil ik helemaal geen gastvrij land zijn, voor geen enkele nieuwe groep. Al komt de halve Inuit bevolking hier visjes vangen en iglo's bouwen: er is GEEN ruimte voor al die mensen op zo'n gekmakend kleine en volgebouwde en al reeds decennia overbewoonde oppervlakte.

De meerderheid van de asielaanvragen afgelopen maanden kwam van Marocs en Algerijnen. Juist.

chicago river | 15-11-16 | 11:44

@ Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:35
Goed en wetenschap zijn geen westerse uitvindingen. De geschiedenisboekjes (inclusief de bevrijding van Nederland in 1945) moeten nog even aangepast worden.

TheseDays00 | 15-11-16 | 11:43

Ik wil ze niet uitzetten.
Ik wil ze hier houden.
En ze zover krijgen dat ze dolgraag terug keren als ze daar de kans toe krijgen.
Three strikes and you're out. Mogen ze hier ook invoeren, met een slagbeurt minder zelfs. Dan worden het er snel minder minder minder

Gajus | 15-11-16 | 11:43

Is allemaal hysterie. Deze mensen zijn een toegevoegde waarde in onze samenleving, van deze mensen kunnen we nog veel leren en zij verrijken ons land met hun cultuur.. ook zijn ze goed opgeleid en zullen een goede baan krijgen. Hoezo Nederland alleen voor Nederlanders? Alleen omdat jij hier bent geboren mag jij van onze welvaart genieten? Vuile racist!
//Judithsargentinilinksmodusoff//

Julia | 15-11-16 | 11:43

Het wachten is nu op Farid Azarkan van DENK om eea te duiden bij Pauw. Azarkan zal verkondigen dat deze asieleisers het volste recht hebben op verblijf in Nederland.
Immers, Nederland is in 1945 bevrijd door dappere Marokkaanse soldaten, waarvan velen het leven lieten in de strijd om de kaaskoppen te bevrijden van de Duitse bezetter.
De huidige asieleisers zijn de directe nazaten van die gesneuvelde soldaten. Zij hebben recht op schadeloosstelling en smartegeld, en dit land is net zo goed van hen als van de kaaskoppen.
Aldus zal Farid Azarkan, als lid van de uit zeer geleerde historici bestaande partij DENK, deze kwestie uitleggen en Jeroen zal instemmend knikken.

appelvink | 15-11-16 | 11:42

Gelukkig blijft die burgemeester een PvdA-er want het zijn niet alleen Marokkaanse zakkenrollers. Er zitten ook Oost-Europeanen en Nederlanders bij. Ja, echt, Nederlanders. (Die laatste heten wrs geen Jan of Piet.)

Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:42

Lewis | 15-11-16 | 11:35

Weet ik toch... ;) Dit is mijn tegenwoordige automatische reflex op dat soort teksten. Kan d'r niks aan doen...

JIP! | 15-11-16 | 11:41

Die burgemeester spreekt vloeiend Fries overigens. Wellicht kan hij de pvda verlaten en zich aansluiten bij een serieuze partij, die wel voor Nederland opkomt.

oostermoer | 15-11-16 | 11:41

-weggejorist-

PookaE | 15-11-16 | 11:41

Net nog gelezen op de Joop: NL is multicultureel....... Zoiets kun je alleen op de joop lezen. Geschreven door iemand die nog nooit gewerkt had overigens. Maar we zien weer hoe multiculti we zijn.

Ko Ranzig | 15-11-16 | 11:39

Het liefst zou ik aan een winterslaap beginnen,14-03-2017 wakker worden en uitgerust in het stemhokje op de PVV stemmen.
(Of Forum voor Democratie maar daar weet ik nog te weinig van.)

R.B.Scott | 15-11-16 | 11:37

@ Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:35
+1

telelezer | 15-11-16 | 11:37

En daarom is onze opgelegde politiek correctheid wurggreep zo schadelijk. Gezond verstand gaat direct verloren. Iedereen die geen kans maakt moet direct, en ik bedoel dan binnen het uur, terug naar waar ze vandaan komen. Geen geld toe, geen poespas of moeilijk doen. Simpel genoeg te doen als je maar de ballen hebt om in je eigen land te beslissen hoe je zaken wil aanpakken. Fuck de EU met hun regels. NL bepaald hoe ze dat aanpakken.

WatZalIkErvanZeggen | 15-11-16 | 11:35

@ JIP! | 15-11-16 | 11:26
Probeer nou even rustig te bedenken hoe ik het bedoel.

Lewis | 15-11-16 | 11:35

Ik citeer:
".. Toch lijkt de burgemeester niet bepaald van klassiek PvdA’s pappen en nathouden te houden. Eerder reageerde hij al op deze situatie met de uitspraak: “Ik vind dat we dergelijke individuen per kerende post terug moeten sturen..”
regio.tpo.nl/2016/11/15/groningse-hore...
.
maar oweeeee toen Wilders dat zei, was de wereld te klein

telelezer | 15-11-16 | 11:35

telelezer | 15-11-16 | 11:21
Je moet de verbanden willen zien. Wilders is het resultaat van een lang proces dat zijn oorsprong heeft in het besluit van Nederlanders, destijds, om in de slavenhandel te gaan. De wereldgeschiedenis is niet gestart in het aards paradijs, maar in de Nederlanden, en de kennis van goed en kwaad kwam niet van een duivelse slang, maar van een duivelse Hollandse handelaar. Wilders, met zijn peroxide-haren, staat symbool voor het witte kwaad, zoals de Sint symbool staat voor het witte kwaad. Het partijprogramma van de PVV is precies zoals het Grote Boek van Sinterklaas een dossier uit het koloniale culturele archief. Alle westerse wetenschap, alle westerse filosofie, de westerse literatuur, de westerse muziek, de westerse mythen en sagen, allemaal dossiers die kunnen worden teruggevonden in dat archief van het kwaad. White is the new black.

Schoorsteenveger | 15-11-16 | 11:35

Vader Abraham vroeg lang geleden al heel oprecht: wat doen al die arabieren hier?
Niets mis met Marokkanen hoor maar waarom?
Tajikistan wordt toch ook niet op demografische schaal overspoelt door gasten uit het op 4 veilige landen afgelegen Myanmar? Los van de overlast slaat het gewoon nergens op.

keestelpro | 15-11-16 | 11:35

Ludieke actie, van die kotszakjes van de jonge socialisten.
Ideetje voor de volgende ludieke actie, verbrand alle boeken die Baudet geschreven heeft.
Of nog ludieker, gooi de ruiten in van boekhandels die zijn boeken verkopen.
Pak je gelijk alle boeken even mee die geschreven zijn door mensen met een andere mening dan de jonge socialisten, of gewoon mensen die je niet mag.
Weet je wat, gooi gelijk alle ruiten in van mensen die je niet mag, zoals het een goede socialist betaamd.
Dan noemen we het voortaan Kotszaknacht, misschien makken ze er nog wel ooit een liedje van.
www.youtube.com/watch?v=kK5O1rL0NwE

Cuyahoga | 15-11-16 | 11:34

Beetje respect graag; het zijn allemaal apothekers of tandartsen. Tevens goede klanten van Timmermans Ferries en Dijkhoff Airways. Wat een verrijking van onze samenleving!!!

metagod | 15-11-16 | 11:31

@Mokum Kosher | 15-11-16 | 11:25
U bedoeld die slappe hap, die zich keer op keer laat beetnemen door de Haagsche Politiek? Nou dat verzet moet ik eerst nog zien gebeuren hoor.

FreeVogelaar | 15-11-16 | 11:31

Het is dan ook niet een 'Marokkanenprobleem' maar een Nederlands probleem. Want laten we eerlijk zijn: als ik achttien was, en de keuze had tussen me kapot rondhangjongeren in Marokko, of een gratis vakantie met geld toe... En wie weet, misschien vind je nog wel een plaatselijke deerne die je wil huwen.... waarom niet? We zijn zo ver verwijderd van de zelfkant van het leven in NL, dat we -of lig de bestuurders- zich werkelijk geen voorstelling meer kunnen maken van de gedachtenwereld van deze jongens.

Fall | 15-11-16 | 11:30

is misschien een kans voor een modern remigratiebureau: maak een modern slavenschip (2e hands tanker met wat gewapende bewakers) waar je zoveel mogelijk van die lui inpropt (nadat je ze hebt ontdaan van de oprot premie) en ze vervolgns dumpt op de kust van de westelijke Sahara, want daar woont toch niemand.

ChatBot | 15-11-16 | 11:30

Dit helpt Wilders met zijn Minder rechtszaak.

Maar zullen die die smeerlappen zijn die in Duitsland al die vrouwen betast hebben om te oefenen?

Reden | 15-11-16 | 11:29

M.b.t. die kotszakjes-actie: Dat verbaasd me dan weer niets. De SP is erg groot in het Noorden en ik wed dat de Jonge Socialisten hun inspiratie bij de in Groningen behoorlijk aanwezige Internationale Socialisten, AFA en overig krakerstuig weten te halen.
Niet voor niets dat Internationale Socialist Jelle (die Tanja naar de FARC stuurde) ook altijd in Groningen rondhing.

Den Heerscher | 15-11-16 | 11:29

@Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:27:

Dat lijkt te veel op werken. En werken iesj haram hè!

Reinaert | 15-11-16 | 11:28

Inderdaad de toevloed ( een soort witte vloed , maar dan anders) aan marocs om een premie na een jat vakantie op te strijken , is te zot voor woorden.
1950 euri,s om weg te gaan en in een andere gemeente wederom een klootzak te zijn.
Wat een land , welkom en geld in de hand.
En de oudjes en zieken maar verrekken.
Uitzetten zonder armbandjes met noorderwind aan de kust.
Let,s change demografie

medelmo | 15-11-16 | 11:28

Ze zijn gevlucht voor de oorlog in Syrië net als de Nigerianen, Somaliërs, Soedanezen en Afghanen snap dat dan !

Bigi Bana Boy | 15-11-16 | 11:28

Het wordt nog veel erger als de rechter straks weer beslist dat Nederland niet kan aantonen dat Marokko een veilig land is: m.telegraaf.nl/binnenland/article/2701...

Ze moeten nu uitgezet worden, anders kan het te laat zijn.

Rest In Privacy | 15-11-16 | 11:28

Hoe meer van dit soort berichten hoe harder de klap die we in maart kunnen uitdelen.

joepiedepeopie | 15-11-16 | 11:28

Ja weer een heerlijke verrijking van onze maatschappij!
Ga zo door overheid..... Uiteindelijk zal het doek vallen..........

chrisjuh | 15-11-16 | 11:28

Ik zeg, minder minder minder illegalen naar Mekka Nederland. Dat moeten we 15 maart eindelijk eens gaan regelen.

FreeVogelaar | 15-11-16 | 11:27

Beter kunnen ze zich aanmelden voor die Youth Councel van Soros. Verdient meer.

Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:27

Lewis | 15-11-16 | 11:24

U vindt de PVV(ers) onfatsoenlijk?

JIP! | 15-11-16 | 11:26

Binnenkort visumvrij reizen voor de Turk en de Oekraïner, ik zeg Groningen heeft het. Wat weet niemand maar in ieder geval geen mobieltje of portemonnee meer

Texacoballletje | 15-11-16 | 11:26

Prima. Zo krijgen de Groningers waar ze zo fanatiek op gestemd hebben, al eeuwen lang.
Veel plezier ermee en lang leve de democratie.

jemagookniksmeer | 15-11-16 | 11:25

Wanneer gaan Nederlanders nu eens voor zich zelf opkomen?

Mokum Kosher | 15-11-16 | 11:25

Wellicht dat de oprotpremie (vrijwillige vertrekregeling) van € 2000,- bovenop het 'zakgeld' een aanzuigende werking hebben op de komst van 'asielzoekers' uit veilig land Marokko, net als het onvermogen om Marokkanen - hoewel totaal kansloos in asielprocedure - uit te zetten doordat Marokko zelf hierbij dwars ligt...

Responder | 15-11-16 | 11:25

Deze Grunneger is ondertussen naar het buitenland verkast (hoogopgeleid en met werk, dan krijg je dat), maar ik geef het tot 28 augustus 2017.
Dan ontzetten we stad gewoon nog een keertje. Een stel kansloze steelberbers zijn niets vergeleken bij een Duits leger en als meneertje PvdA het alleen bij woorden houdt, dan weten de Noorderlingen er zelf wel raad mee.
Op een stoeltje vastbinden en uitzetten over de waddendijk tijdens laag water.

Den Heerscher | 15-11-16 | 11:24

Ze drijven je vanzelf in de armen van de PVV, hoe fatsoenlijk je ook bent.

Lewis | 15-11-16 | 11:24

PookaE | 15-11-16 | 11:16

We hebben het hier over de STAD Groningen. Dat is zeker geen "oer-Hollands eiland" meer. Bovendien is het woord Holland op Groningen sowieso niet van toepassing. Overigens is de stad Groningen eigenlijk Drents.. en de ommelanden van Groningen zijn van oorsprong Fries.
Maar die discussies zijn wellicht verjaard en staan in geen serieuze vergelijking met wat er nu gebeurt.

oostermoer | 15-11-16 | 11:24

@telelezer | 15-11-16 | 11:18:

Wat mij betreft doen ze allemaal aangifte, in drievoud en op handgeschept papier. Ik veeg er mijn virtuele reet mee af, helemaal klaar met dergelijk kutvolk.

Waarbij ik overigens wel moet opmerken dat één van de leukste collegae die ik ooit gehad heb een Marokkaan ver Berberse genetische persuasie was. Maar dat was een werkende Marokkaan, dat is een uitstervend ras lijkt het.

Reinaert | 15-11-16 | 11:23

Vanochtend was er nog zo'n modepop van D66 op TV; Zij 'begreep de zorgen' en er moest snel naar de 'procedures gekeken worden'.

Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:23

Couscous draaierts snel laten tuigvloggen op een vlot in de Straat van Gibraltar.

DeEeuwigeZwitsal | 15-11-16 | 11:23

Reken maar dat die burrie zijn keutel razendsnel moet intrekken op last van Samsom en consorten.

sinar2 | 15-11-16 | 11:23

Waarom komt een Marokkaan ook maar in de buurt van een asielprocedure, inclusief alle rechten die erbij horen?

Laten we het omdraaien. Van welke landen accepteren we nog een asielprocedure? Syrie en Noord Korea?

En alle anderen flikkeren we zonder verdere discussie eruit. Wat een gelul.

van heinde en verre | 15-11-16 | 11:23

"Is de schuld van slavernij heb ik gisterenavond geleerd."
@ TheseDays00 | 15-11-16 | 11:18
.
en ik maar denken dat het de schuld van Wilders was...

telelezer | 15-11-16 | 11:21

Is er nog geen PvdA-politicus geweest die heeft opgeroepen de portemonnaie spontaan af te geven? Want dat zakkenrollen is best zwaar werk, hoor en dat moeten we niet willen voor deze zieligen. Toch!? Dus hup, wanneer u een marokkaan ontwaart, trek subiet de beurs uit de zak of tas en biedt hem aan! Participatiemaatschappijtje, hè? *met trotse snoet op den knieën valt*

JIP! | 15-11-16 | 11:21

Typisch PvdA beleid: Als je het tuig niet kan verbeteren, dan verander je gewoon de definitie van tuig. En noem je iedereen die het daarmee niet eens is een racist.

van heinde en verre | 15-11-16 | 11:20

@ necrosis | 15-11-16 | 11:13
Ik weet hetn iet zeker, maar vermoed gewoon voor het grootste deel met het vliegtuig of een veerpont. Als dat niet zo is, halen we ze op met frontex net voor de kust in zo een vol bootje.

TheseDays00 | 15-11-16 | 11:20

@necrosis | 15-11-16 | 11:13:

Als je het voor het eerst doet: een toeristenvisum voor 90 dagen is zó geregeld. Goedkope charter nemen en je bent al op de plaats van bestemming. Vervolgens flikker je visum en papieren weg en word je 'zielig'. Daarna gaat de COA-kassa vanzelf rinkelen en staat niets een glanzende carrière in het criminele circuit nog in de weg.

Reinaert | 15-11-16 | 11:19

Wat een kinderachtige actie van die PvdA-jongeren. Maar ja zo wordt campagne gevoerd, niet praten over de inhoud of argumenten met argumenten weerleggen, maar 'leuke hippe ludieke' acties organiseren, want als moraalridder hoef je jezelf niet meer te verdedigen, iedereen weet toch dat je de waarheid in pacht hebt?!

davidka | 15-11-16 | 11:19

-weggejorist-

vokfeez | 15-11-16 | 11:18

Is de schuld van slavernij heb ik gisterenavond geleerd.

TheseDays00 | 15-11-16 | 11:18

"En daarom: minder minder minder Marokkanen!"
@ Reinaert | 15-11-16 | 11:09
.
oeps...!!! iesse raassiest, waar zijn de voorgedrukte aangifteformulieren...?

telelezer | 15-11-16 | 11:18

Die Marokkanen hebben gewoon goed geluisterd naar voormalig burgemeester van Groningen Jacques Wallage (PvdA) toen die zei: "Wie zijn wij om een eerstgeboorterecht uit te oefenen, hoezo is Nederland voor zijn inwoners? Iedereen heeft recht op dit stukje aarde, waarom zouden wij, toevallige inwoners, daar enig bijzonder recht op doen gelden?"
www.groene.nl/artikel/de-ideologie-va...

Piet Karbiet | 15-11-16 | 11:17

Hoelang blijft de VVD wegkomen met wegkijken en het uitdelen van afgeperst zwijggeld, aan alles wat storend werk aan het verdienmodel der VVD elite.
Het wordt tijd eens na te denken over het plunderen der staatsfinancieën, door VVD en consorten voor het te laat is.

Flatuleerder | 15-11-16 | 11:17

-weggejorist-

PookaE | 15-11-16 | 11:16

Het begon in Grunn!

ODF | 15-11-16 | 11:16

Marokko is een veilig land zonder honger of oorlog. Ben er recent op vaknatie geweest en het is er goed te doen.

Die aanvragen behoren niet eens in behandeling genomen te worden. Zodra zo'n gast een aanvraag indiend moet hij alleen maar binnegelaten worden om op de politiebus naar Schiphol of Eindhoven te wachten. Gelijk per kerende post terug.
Als ze geen geld hebben voor een ticket betalen wij dat. Alles is goedkoper dan de asielprocedure.

Zodra je de eerste 100 of zo hebt teruggestuurd stopt de toevloed. Goedkoopste oplossing ooit.

Vogelbeest | 15-11-16 | 11:14

Ik ben er uit. Ik begrijp nu waarom linkse mensen zo n weerstand hebben tegen het benoemen van het probleem. Zij hebben heel goed door dat als dit probleem behoort tot hun grote gelijk. Geweld een toegestane oplossing is. Zij kunnen zich dus ook niet voorstellen dat er mensen zijn die dit probleem benoemen. Maar het probleem geweldloos willen oplossen.

roze_bril | 15-11-16 | 11:14

En dan nog denkt de MSM dat stemmen op de PVV komt door een "onderbuik" gevoel. Ze snappen er echt helemaal geen ene reet van.

catomar | 15-11-16 | 11:13

Hoe komen die lui eigenlijk in Nederland?
Elk EU land weet dat Marokkanen in een veilig land wonen en dus geen verblijfsvergunning krijgen.
Waarom moeten wij ze dan weer uitzetten?
*diepe zucht*

necrosis | 15-11-16 | 11:13

Groningen de pvda stad , die het uitzetten van illegalen (wet) van toenmalig minister Verdonk "NIET uitvoerde". Maar....
"Naast zich neer legde".

Ik meen me toch zoiets te herinneren.. kan iemand wat feitelijk research doen (bij gebrek aan tijd).
En nu weer stoere praatjes houden vlak voor de verkiezingen over uitzetten? Laat me niet lachen!

oostermoer | 15-11-16 | 11:11

Hij zegt dus dat hij 'minder' wil? Waar blijven de vooraf ingevulde aangiftes?

Zzzzooooffff | 15-11-16 | 11:11

oafnokken mit dij boetenlaanders !!

Knut Knudsen | 15-11-16 | 11:11

Mogen afgewezen asielzoekers eigenlijk nog op verkansjie naar Nederland/Europa? Of alleen na terugbetaling van oprotpremie+aantonen dat ze ook weer terug gaan?
Want voor de jolo asielaanvragen mag wat mij betreft niet vrijblijvend zijn als je weet dat je afgewezen gaat worden. En de oprotpremie moet al helemaal geen stimulans voor een kansloze aanvraag zijn.

two ball cane | 15-11-16 | 11:11

Ik vindt dat we deze mensen moeten omarmen, uitkeringen geven, buurthuis, moskee, wij betalen gewoon weer een beetje meer belasting. Tja kuzu, wat dacht je van handje hakken na diefstal voor je fijne medemensen daar? Past mooi in je koetplan voor je werkeloze boze achterban

rattenvanger XL | 15-11-16 | 11:10

Hier past slechts één antwoord: de hardhouten-knuppel.

Jesses Klaver | 15-11-16 | 11:10

Wat ik werkelijk niet snap is dat we hier nog in trappen.

Méér méér méér Marokkaanse 'asielseisers' terwijl Marokko één van de veiligste landen van Noord-Afrika is. Gewoon linea recta het land weer uit flikkeren, papieren of geen papieren, we hebben (helaas) ondertussen voldoende expertise in huis om Marokkanen en Berbers van andere woestijnvolkeren te kunnen onderscheiden. En uiteraard geen € 1.950 oprotpremie maar een factuur voor de daadwerkelijk gemaakte kosten meegeven. Dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn parasieten die je ook als zodanig moet behandelen voor ze ons hele land kaalvreten.

En daarom: minder minder minder Marokkanen!

Reinaert | 15-11-16 | 11:09

mensen uit veilige landen vragen asiel aan.... nog meer mocro terreur

coolgen | 15-11-16 | 11:09

Ik citeer:
"... vorige maand bleek dat Marokkanen die een kansloze asielaanvraag doen een premie van maximaal 1950 euro per persoon krijgen als ze vrijwillig vertrekken..."
www.telegraaf.nl/binnenland/27027594/_...
.
Puur uitkeringstoerisme dus: gewoon ff een paar maandjes op luxe vakantie in Het Land Der Randdebielen (NL dus) en dan terug naar Maroc met E.1950,00 in de hand waamee je daar een half jaar kunt leven.
.
MoSLISM
ChristenDOM
Ik ben Nederlander, ik ben gek...

telelezer | 15-11-16 | 11:08

Svp toelichting op de oprotpremie. Als we zakkenrollers met kansloze asielaanvraag werkelijk met een modaal salaris op zak naar huis sturen kap ik er mee, dan doe ik niet meer mee in dit land.

noerg | 15-11-16 | 11:08

Deze avontuurzoekers met immigratieachtergrond, wiens culturele eigenaardigheden ik vanzelfsprekend accepteer en waardeer, vullen hun vertrekpremie van 1900 euro nog wat aan. Het zou onmogelijk gemaakt moeten worden voor mensen uit veilige landen om hier asiel aan te vragen. Is dat nou zoooo moeilijk? Welke partij zet het in zijn verkiezingsprogramma?

Poes Fiep | 15-11-16 | 11:07

De advocaat van onze grote blonde leider,krijgt z'n pleidooi zo ongeveer op een presenteerblaadje aangereikt..

roberto9715 | 15-11-16 | 11:07

ik hoor aan tafel onder genot van een grunniger koek al wat knokploegjes ontstaan..

Exitritus | 15-11-16 | 11:07

Kafka in de polder. Waarom niet gewoon opsluiten in afwachting van uitzetting?

brutus68 | 15-11-16 | 11:07

Met dank aan zijn eigen partij. Zojuist ook maar een bijdrage gestort in de GeenPeil oorlogskas, een symbolische €24: de waarde van een PvdA lidmaatschap.

Dommelsch | 15-11-16 | 11:06

Die illegale marokkanen kunnen blijkbaar niet meteen teruggestuurd worden, omdat de regels en procedures dat nou eenmaal niet toelaten.
Hey, stelletje sufkudten:
Verander. De. Fokking. Regels. En. Procedures.
Godverdoemme, als het aan de kleffe Haagse regentenkak had gelegen hadden we nu nog aan lianen door het oerwoud geslingerd.
"Ja, zo doen we dat nou eenmaal, nog een kopje kokosmelk met een banaan iemand"?
Manmanmanmanman.

Cuyahoga | 15-11-16 | 11:05

Ik hoop dat ze alle pvda'ers de moeder zakkenrollen.

Vout | 15-11-16 | 11:04

Ik vind dat we minder Mar... oh wacht de politie staat aan de deur, moment

Chicagoo | 15-11-16 | 11:03

Zodra ze een stap uit de stad zetten staan de boeren klaar met een hooivork. Oppakken, snelrecht en dezelfde dag nog in een gevangenisbus naar Marokko rijden. En dna opslaan opdat ze hier nooit meer een uitkering laat staan een verblijfsvergunning kunnen krijgen.

Mesmer | 15-11-16 | 11:03

Iedere keer wordt de keus op 15-03-2017 makkelijker.

Knut Knudsen | 15-11-16 | 11:02

Geachte Rechtbank. Na Wilders, ondergetekende en vele andere bezorgde Nederlanders wil nu ook de Burgemeester van Groningen Minder Minder Minder. Zou U dan kunnen regelen aub.

JohnLokke | 15-11-16 | 11:02

De kotszakjes worden nu gebruikt om uitgekotste Marokkanen opvang te bieden. Na gebruik kunnen ze dan bij het grofvuil.
MINDER MINDER MINDER wordt nu ook in Groningen een steeds meer gangbare en aanvaardbare uitdrukking.

rijk | 15-11-16 | 11:02

Pluspunt voor Peter zijn standpunt. Zal alleen in de praktijk anders gaan lopen..

vincent uit groninge | 15-11-16 | 11:02

Dat toont het tekort van de zieligheidsindustrie aan, dat je mensen in de asielprocedure opneemt terwijl je bij de aanmelding al weet dat ze de boel lopen te belazeren. Die mensen moet je meteen al de deur wijzen.

Osdorpertje | 15-11-16 | 11:02

Geert, start de kamervragenmachine!

Sneeschuiver | 15-11-16 | 10:59

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl