Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Turkije eist dat Rutte referendumuitslag accepteert

friendjuuszzz100.jpgOké, wellicht een misleidende kop, maar dat is wat wij er maar uit concludeerden. De directeur van het Turkse ministerie Islam Enz noemt ons landje een TWEEDERANGS DEMOCRATIE, no less. En ja, daar hebben ze natuurlijk best wel een punt. Maar goed, dat zullen ze wel weer niet bedoeld hebben. Wat hebben we nu weer gedaan om de toorn van moreel ijkpunt Turkije over ons af te roepen? "Een daad van een 'tweederangs democratie'. Zo noemt de directeur van de Diyanet, de Turkse overheidsinstantie voor religieuze zaken, het voornemen van de Tweede Kamer om financiering van zijn organisatie aan moskeeën in Nederland te verbieden." Ah, het willen beschermen van onze democratie tegen een inherent anti-democratie ideologie, maakt ons een tweederangs democratie. OK, kom er maar in Bastiaan Rijpkema. Maar uiteraard kan zo'n bericht van moslims nooit eindigen voordat ze eerst de eeuwige agressieve slachtoffers-kaart hebben gespeeld. "De Diyanet werkt al 40 jaar in Nederland en draagt bij aan integratie. Er wordt gedaan alsof wij schade toebrengen. Dat vind ik zorgwekkend." Nee, onhebbelijke haatsnor, die beschuldigingen zijn juist loepzuiver. Jullie dragen niet bij aan integratie en brengen wel degelijk schade toe. "Görmez vindt dat Nederland een instantie als de Diyanet juist hard nodig heeft, om radicale islamitische elementen buiten Nederlandse moskeeën te houden." Sterven aan difterie zodat je niet doodgaat aan AIDS. Trap er niet in.

Reaguursels

Inloggen

Kritiek uit een land waar kinderarbeid nog steeds mogelijk is en niet actief wordt vervolgd. Normen en waarden van begin vorige eeuw.
Ze willen ook perse meedoen met de gevechten in Irak, zonder dat ze zelf worden aangevallen.
Tienduizenden anders denkende politici, militairen, politie en ander overheidspersoneel oppakken en zonder proces opsluiten.
Dan kritiek durven hebben op de democratie in Nederland?
Dat we er ons vanuit de politiek en overheid nog iets van aan trekken.

Irestmycase | 26-10-16 | 01:03

Vindt ik dit gek? Nou nee, want #billemaat Erdogaan heeft toch een aantal weken geleden foekie foekie gedaan met de ruskie beer nu zijn ze weer dikke maatjes en ja maatjes moet je helpen, de rus is dus tegen verdrag en nu dus de turk ook, alleen jammer dat onze turkse vriend zich nu in een spagaat heeft gezet, want hij wil ook bij de EU met al zijn gratis poen. Maar ja dan moet je ervoor zijn dus nu ligt ie met zijn ballen op de grond tis voor hem te hopen dat niet 1 van de 2 kanten hem erin schopt, of een lachende derde.

Umberto die trotzoni | 26-10-16 | 00:42

Heeft iemand hem al uitgelegd dat NL al jaren de trias politica kent?
h3* | 25-10-16 | 14:42

Correctie: quintet politica. U vergat de media en de NGO's.

Arachne | 25-10-16 | 19:48

graat = graag

Der Paulie | 25-10-16 | 18:38

Oja.
Deze grootmoeftie zei ook nog dat wij in 'n tweederangs democratie leven. Zou die man daarmee nou bedoelen dat ie 'n beetje pissig is omdat ie met kritische maatregelen wordt tegengewerkt?
Zijn kritiek op onze Nederlandse democratie klopt opzich nog wel; er is nog veel te verbeteren en zo.
Maar ik denk dat deze grootmoeftie helemaal niet iets wilde zeggen over eersterangs democratie of tweederangs democratie.
Deze grootmoeftie is meer 'n likker naar boven en trapper naar beneden, zoals in alle hiërarchieën te zien is; van 't leger tot in grotere instituten. Is Erdogan de hoogste baas in de hiërarchie (?), dan zal deze grootmoeftie zeggen dat Erdogan de beste is; zodat hij graat de instructies van die geld betalende baas opvolgt. (naast zijn Allah natuurlijk, maar gelukkig valt Allah hem niet lastig met allerlei instructies)
De enige schone schijn die deze grootmoeftie omhoog moet houden is de suggestie dat zijn geloofsijver niets te maken heeft met politieke belangen.
Wat 'n lachertje is deze sneue schijnheil, te menen, dat niemand zijn toneelstukje door heeft. Zijn ernst is aandoenlijk. Als hij ooit in Nederland verschijnt, zou hij openlijk door iedereen uitgelachen moeten worden, met bulderend gejoel. Want uitgelachen worden is 't enige waar al die zichzelf serieus nemende toneelspelers niet tegen kunnen. Gewoon hardop uitlachen die man.

Der Paulie | 25-10-16 | 18:36

Via 'n omwegje ben ik natuurlijk weer blij.
Als moslimgekkies zichzelf ontmaskeren.
En hun ware bedoelingen laten zien.
Ook als die moslim in dit geval de grootmoeftie is.
(bestaat er ook 'n 'gewone' moeftie, of 'n kleinmoeftie, of heten die dan imam(?), en heeft zo'n grootmoeftie ergens gezag van spreken door (?), of is zo'n grootmoeftie 'n trekpoppetje, sokpop of marionet; 'n zetbaasje die betaald wordt door 'onbekende anderen', en die reageert volgens 't principe van ' wiens brood met eet, wiens woord men spreekt'; ik opper deze bedenkingen maar als achtergrondruis, waardoor ik niet snap dat 'n man in 'n dure jurk iets te betekenen heeft. Bij de Katholieken is 't ook handig om te weten of je te maken hebt met 'Paus, Kardinaal, Bisschop of Pastoor of buurtpriester)
Maar ook deze moslim met onbekende statuur is 'n typische afgezant van 'n monotheïstische doctrine; die reageren altijd met de cirkelredenatie van 'Ik heb gelijk-omdat-ik-gelijk-heb', en 'daarom' kan ik elk van mij afwijkend geluid schofferen met 'n willekeurige beschuldiging, die ik altijd in omgekeerde vorm verpak door erbij te zeggen; 'dat ik beledigd ben' (wat in de logica-kronkel van deze grootmoeftie ook altijd klopt, want alles wat hem niet uitkomt 'kan' niet waar zijn, en 'dus' mag je de minderwaardige foutenmaker er best wel eens hardhandig mee om de oren slaan, 'dat ie met jou, de enige waarheid-sprekende grootmoeftie te maken heeft, en eigenlijk afgeranseld zou moeten worden, te denken te kunnen suggereren, dat er kritische vragen gesteld zouden kunnen worden bij hem, de mond van Allah'. Ik bedoel maar; de arrogantie van geloofsgekkies is altijd tot in 't oneindige, en 't is heel verhelderend, als die grootheidswaanzin zichzelf af en toe in de kaart laat kijken. Zoals hier nu gebeurt.
Wat doen we met deze dwaas in eigen wanen zichzelf geweldig vindende absurdo (?), die zijn wij eigenlijk heel dankbaar als waarschuwing voor iedereen die nog niet onder de pek is gekomen door 'n geloofsdoctrine.
Wie met pek omgaat wordt erdoor besmet.
Wie geloofs-missionarissen serieus neemt, besmet zichzelf.
Hoe eerder je de vieze plakkerigheid van geloofsdoctrines in de gaten krijgt, hoe beter.
Deze geloofsgekkies willen je innerlijk verkreupelen. (met slechte eigenschappen, erfzonde; schuld en alsmaar boete doen en zo; dat is hun winkeltje en verdienmodel)
Met anderen tot afhankelijke onderwerping brengen; daar zijn ze in gespecialiseerd; 't zijn bijna altijd echte engerdjes. Beroepsknevelaars. Hele slechte slaven-makers.
Kijk, als ik in gedachte deze gedragingen van die engerdjes bij de naam noem, dan vind ik 't weer 'n compliment, als zij zeggen 'daardoor beledigd te zijn'. Hoera.

Der Paulie | 25-10-16 | 18:13

gelijk de hele samenwerking met Diyanet stop zetten,wie denken ze wel dat ze zijn, hun resultaten spreken voor zich tegenwoordig.

Lijkt wel zoiets als in de films van Terminator..

Rene046 | 25-10-16 | 18:12

Tweederangs democratie? De opmerking van die directeur uit Turkije klopt helaas. Wij hebben op zijn best een tweederangs democratie.
Onze grondwet kan buiten de bevolking (kiezers) veranderd worden met behulp van een internationaal verdrag (meestal EU-verdragen). En dat gebeurt ook.
Zie:
joostniemoller.nl/2016/04/hoe-democrat...

Arthur F | 25-10-16 | 16:55

De meerderheid van de bevolking heeft met hun volle verstand gekozen voor opgaan in het vierde rijk te Brussel en Mekka

De minderheid maakt zich inmiddels op voor emigratie naar een ander land of werelddeel.

komtdatschot | 25-10-16 | 16:11

Zullen wij anders eens 2 miljard pompen in Gristelijke propaganda in Muftiland om te bezien hoe een zesderangs democratie met zoiets omspringt? Fuckers...

NACademicus | 25-10-16 | 16:10

botbot | 25-10-16 | 13:51
U dient zich er wel bewust van te zijn dat Nederland zeer veel Erdogan-Turken binnen de landsgrenzen heeft gelaten, het aandeel Russen zal beduidend minder zijn. Een grote waffel van Erdogan heeft daarom hier meer gevolgen dan eentje van Poetin.
Indien uw korte betoog inhoudt dat Erdogan en Poetin hetzelfde laken en pak zijn, heeft u gelijk. Daarom is het van het grootste belang dat West-Europese landen hun ruggegraat terugvinden in plaats van hun kringspier aan te bieden.
Ik pleit hier niet voor oorlog, maar citeer hier de heer Sting: 'confront your enemies, avoid them when you can, a gentleman will walk but never run'.
Om bij iedere scheet van Turkije meteen te roepen 'ja maar Poetin' doet niets af van het feit dat Nederland wederom geïntimideerd wordt door Turkije.

Rest In Privacy | 25-10-16 | 14:53

De West-Europese landen die de meest Turkse inwoners hebben zullen het zwaarst getroffen worden wanneer het systeem in elkaar dondert. Het ware gezicht van de Turks fascistische cultuur zal dan tevoorschijn komen.

Stgeorge4444 | 25-10-16 | 14:44

Heeft iemand hem al uitgelegd dat NL al jaren de trias politica kent? Zal hij zich vast een hoedje schrikken en zakken we verder in zijn waardering naar 3e-rangs.

Ik ben erg benieuwd wat hij als goede voorbeelden ziet van integratie. Zijn interview levert hier alleen maar meer ergernis op.

h3* | 25-10-16 | 14:42

gewoon heel even voorstellen : Europa zonder moslims ... wat zou er dan ik de kranten staan ? Hoeveel terreuraanslagen ? waar zouden wij ons dan mee bezig houden ?
Ik weet nog , toen ik op de lagere school zat waren de voordeuren van de buren nog gewoon open , kon je naar binnen lopen en roepen .. want je wilde met de buurjongen spelen. En vaak was er niemand thuis, ging je weer naar buiten op zoek naar iemand om mee te spelen.. Ja ja, cultuurverrijking ..!

Kim-Jung-Un | 25-10-16 | 14:21

DearMud | 25-10-16 | 13:09
Vreemd de lange arm Poetin wordt toegejuicht maar de lange arm van Erdo verfoeit.
Terwijl ze allebei in de zelfde geest spreken.

botbot | 25-10-16 | 13:51

Trap er niet in....

Infidel66 | 25-10-16 | 13:31

'Krachtcultuur leest gefeminiseerde theezakjesdemocratie de les', dat had de kop kunnen zijn boven dit artikel. Turkije speelt weer de agressieve krachtkaart, want ze weten dat dit in Nederland zeer veel indruk maakt, dat Nederland hier meteen bang van wordt. Hoeveel flinke reaguurders ook roepen van 'laat ie lekker de kolere krijge', uiteindelijk is het laffe wezel Rutte die weer diep door de knieën zal gaan, moet namelijk van Shell.
Nog een paar van dat soort brulapen en we krijgen een 'Anschluss' met Turkije, let maar op. De PvdA is druk aan het verbinden (hun eigen wonden na de verkiezingen, vermoed ik), en de VVD is de Gouden Koets in stukken aan het zagen om er een mooie gouden dildo van te maken zodat Rutte in stijl door Erdogan ingewerkt kan worden.

Rest In Privacy | 25-10-16 | 13:09

"Görmez vindt dat Nederland een instantie als de Diyanet juist hard nodig heeft, om radicale islamitische elementen buiten Nederlandse moskeeën te houden."
.
Ik concludeer dat Erdogan president is van alle Nederlanders. LOL

Bram van Ojik | 25-10-16 | 12:55

Help, een minderheid is beledigd! Nu moeten we NL maar afschaffen! Vanavond bij Pauw. Vrouwen achteraan, matjes bij de hand; we gaan beginnen!

Bram van Ojik | 25-10-16 | 12:51

Na 40 jaar ongestoord je strijdkrachten op te bouwen ,zeuren als je wat tegenstand krijgt.
Dat wordt wat als langzaamaan steeds meer ogen open gaan, welliswaar alleen voor de bühne en de verkiezingen maar toch ,de wind draait langzaam de goede kant op . nu nog strenge winters ;-)

medelmo | 25-10-16 | 12:50

Een referendum ter opruiming van alle zwartharigen. Een kleurenstaal er bij en dan ja of nee. Je krijgt wel eerst wat boze lui, maar beter nog dan boos en lui

Oprisp | 25-10-16 | 12:48

En nog gaan er vandaag de dag duizenden Hollanders naar Turkije op vakantie.

Normpje | 25-10-16 | 12:41

"Görmez vindt dat Nederland een instantie als de Diyanet juist hard nodig heeft, om radicale islamitische elementen buiten Nederlandse moskeeën te houden."

Nee hoor, daar hebben we Martinair voor.

Q: "maar Martinair doet toch alleen nog maar vrachtvervoer?"
A: Ja, dat klopt.

GOEM | 25-10-16 | 12:40

@Glasgow Argus | 25-10-16 | 12:23
Tsja, met valse honden is het slecht kersen eten.

Piet Karbiet | 25-10-16 | 12:33

Een Turkse ambtenaar die NL een tweederangs democratie noemt. Ze hebben wel humor, die Turken.

His Lordship | 25-10-16 | 12:29

Piet Karbiet | 25-10-16 | 12:20
Iran, Azerbeidzjan, India, Irak en Turkije doen allemaal een gooi naar die titel. Misschien dat de Koerden er nog mee vandoor kunnen gaan, maar dat is nog geen wet van Meden en Perzen. Of van meten en persen, om met de grote filosoof te spreken.

Glasgow Argus | 25-10-16 | 12:23

Van de islam, Rutte en de politiek worden wij wel zat, maar niet op een bevredigende manier zoals wij dat wensen.Het zelf stoken van alcohol lijkt ons de enige oplossing om aan onze dagelijkse behoefte van Nexits (ruim twee vingers gin, tonic en citroen) te voldoen. Overigens heeft die Görmez wel een punt gezien de huidige kwaliteit van ons kabinet en volksvertegenwoordiging. Wij krijgen wat ons toekomt nl. deze regering. Wanneer staat de verlosser op? Cheers!

Een vrije paling | 25-10-16 | 12:23

Beter een tweederangs democratie dan een islamofascistische haatstaat...

The Great White Hoax | 25-10-16 | 12:22

al 40 jaar in Nederland? Gezien de belabberde staat van integratie een mooi moment om daar ook maar eens een eind aan te maken lijkt me!

beschuitfluiter | 25-10-16 | 12:20

@Glasgow Argus | 25-10-16 | 12:03
Feit. En na het Schisma van Antiochië ging de laatste RK-cup postuum ook nog naar hen. Wel blijft het lastig aan wie je de zeges van de voormalig Zoroastristen moet toeschrijven, een beetje zoals hier met het voormalige Oost-Duitsland.

Piet Karbiet | 25-10-16 | 12:20

Turkije moet z'n tyfusbek houden, waar halen zij het recht vandaan zich met onze democratie te bemoeien als zij zelf mensenrechten schenden!? Hypocriet klotevolk!

Sceptic | 25-10-16 | 12:12

@overVecht | 25-10-16 | 11:26

Helder punt, goed onderbouwd ook. Daar begin je de dag goed mee, spitsige stellingen met gefundeerde argumentatie. Kudo's.

peterdh | 25-10-16 | 12:10

Zeker ook nog bang dat Kuzu en Ozturk straks niks meer te vertellen hebben.

starbuck280 | 25-10-16 | 12:08

Als we nou eens alle moskeeen ombouwen tot pleinen van hemelse vrede..

marcoplarco | 25-10-16 | 12:07

Ach, turken zijn weer eens beledigd.
Maakt niet uit, dat zijn ze altijd dus gewoon dat verbod op financiering doorzetten.

sinar2 | 25-10-16 | 12:06

Dom postnataal gerochel vanuit een barbaars ooorlogszuchtig land , wijsheid uit een boekje met kindliefhebbers en vrouwenonderdrukkers. Boekje te oud, verhaal hetzelfde , geen ontwikkeling maar achteruitgang.
Dom dommer dyanet.
zoals met elk geloof bij de weg.

medelmo | 25-10-16 | 12:03

Piet Karbiet | 25-10-16 | 12:00
Maar omdat ze eigenlijk uit Azië kwamen, lag directe diskwalificatie voor de hand. Maar omdat de vierde ruiter van de Apocalyps werd opgehouden bij Megiddo werden ze niet uitgesloten voor de rest van het toernooi. En de rest is geschiedenis.

Glasgow Argus | 25-10-16 | 12:03

Opzouten die haatsnorren.

Fijnstoffer | 25-10-16 | 12:02

SjaakKnaak | 25-10-16 | 11:48

He goktrommel jij hier?

Helemaal een account aangemaakt voor zo'n opmerking joh,ga lekker een baan zoeken of zeau.

ska ska ska | 25-10-16 | 12:01

@Glasgow Argus | 25-10-16 | 11:51
Correct, maar strikt genomen was dat voor de Afrikacup en de voorloper van de Europacup, het Vijf Avondlanden toernooi. En Churchill mistte natuurlijk die penalty bij Gallipoli in 1916. Eeuwig zonde.

Piet Karbiet | 25-10-16 | 12:00

SjaakKnaak | 25-10-16 | 11:48 al met ui, Lekker lang uitgeslapen op die dag , sjaak?
of toch zelf anders gestemd?

medelmo | 25-10-16 | 11:59

Goh, Goktrommel is er weer, niks beters te doen, kijken hoe verf opdroogt of zo

Bokito ergo sum | 25-10-16 | 11:57

De geest is al lang uit de fles. In andere beeldspraak: de veenbrand woedt voort.

sickworld | 25-10-16 | 11:57

Gister met Zembla weer aangetoond met de terrorfraude, maar ook de al jarenlang bekende EU fraude van 120 miljard, waarvan 40 miljard in BTW caroussel.
Turkije heeft gelijk we zijn geen democratie maar een Kleptocracy.

Flatuleerder | 25-10-16 | 11:56

Ik durf te wedden dat zolang de PVV in de oppositie zit Diyanet niet verboden zal worden. Het is verkiezingstijd....

prov1nciaal | 25-10-16 | 11:53

Piet Karbiet | 25-10-16 | 11:37
Afgelopen eeuw? De seltsjoeken speelden de eerste voorrondes al rond het jaar duizend. Toen schakelde Alp Arslan de Perzen al uit. De tweede ronde was tegen Egypte en die wonnen ze al met dubbele cijfers. De Byzantijnen waren iets moeilijker te verslaan want die hadden Duitse en Russische steun. Maar daarna ging het makkelijk, tegen de Armeniërs, de Grieken, de Assyrische christenen en de gregoriaanse monofistische jakobieten. Om volgens via de Koerden en nogmaals de Assyriërs de finale te bereiken. Daar ging de titel uiteindelijk naar de Duitsers, maar de droom leeft voort.

Glasgow Argus | 25-10-16 | 11:51

Als er nu was gezegd dat rutte een incompetente hypocriete, achterbakse, vals naieve Kloodtzak is, dan had hij een duidelijk punt.

Hier kan ik niets mee, een of andere turkse pijpekop van surrogaat hitler Erdogan die dan iets gaat roepen over democratie.

litebyte | 25-10-16 | 11:49

Diyanet werkt al 40 jaar in Nederland en draagt bij aan integratie?
Duidelijk niet echt met groot succes.

Wat betreft het voornemen van de Tweede Kamer om het financieren van deze organisatie aan moskeeën in Nederland te verbieden, dat voornemen is na de verkiezingen weer van tafel.

Gags Beasley | 25-10-16 | 11:49

-weggejorist en opgerot-

SjaakKnaak | 25-10-16 | 11:48

Een tienderangs democratie weet waar ze het over heeft, tragisch is dat het inderdaad zo is. Maar ja, wat Turkije doet, is een beetje alsof een blinde kwakzalver met Korsakoff gaat vertellen hoe iemand van een verkoudheid af kan komen.

Skorzeny2017 | 25-10-16 | 11:47

"Görmez vindt dat Nederland een instantie als de Diyanet juist hard nodig heeft, om radicale islamitische elementen buiten Nederlandse moskeeën te houden."

Als we nou eens alle moskeeën buiten Nederland houden? Die hele islam is nou niet bepaald een verrijking voor Nederland. Echt, islam voegt helemaal niets toe aan het leven van de autochtone Nederlander, de Nederlandse cultuur en de Nederlandse economie. Opdoeken die handel, zoals dat destijds ook met de NSB en later de communisten ging. Islam is een ideologie die vijandig tegenover onze cultuur en haar vrijheden staat.

Professor Superhirn | 25-10-16 | 11:47

Verbreek de banden met Nederland. We zullen nooit verlichte Turken worden. Jullie zijn te Ghandi voor ons.

RickTheDick | 25-10-16 | 11:47

Nu zal rutte en zijn makkers zeker voor het referendem stemmen, want turkye wil dat en rutte heeft maar te luisteren wat zijn meerdere zegt. Nederland is bijna net zo democratisch als turkye. Bijna dan.

jitro | 25-10-16 | 11:47

Fenerbahçe Spor Kulübü is een tweede garnituur voetbalclub en recent al drie keer uit de Europese competitie gehaald maar de afgelopen eeuw was Turkije wel het vaakst Wereldkampioen. Wereldkampioen Genocides, maar goed. Tis toch ook een hele prestatie.

Piet Karbiet | 25-10-16 | 11:37

Nu nog een bulldozer tegen die haat-kathedralen en schreeuwtorens van ze aanzetten en we zijn een stap in de goede richting aan het zetten!

DerFoehrer | 25-10-16 | 11:36

Diyanet zal op een lijst van terroristische organisaties moeten komen en dat is het niet, dat weten degenen die financiering willen verbieden echt wel, geschreeuw in de ruimte. De grondwet zou aangepast moeten worden en dat duurt twee kabinetten.

Bokito ergo sum | 25-10-16 | 11:36

Piet Karbiet | 25-10-16 | 11:22 niets tegen een goed begin van de dag. institutionele discriminatie .chapeau..
Na derksen zal gister en vandaag wel druk overleg bij denk plaatsvinden... drie mannen praten en zij mag ook luisteren.
Kuzu zal er wel wat van vinden... als het maar polariseerd.

medelmo | 25-10-16 | 11:35

@Maximus89

Ik ook. En dat is lang geleden bij een topic van Spartacus..

overVecht | 25-10-16 | 11:34

Waren volgens hen niet de dyanetten de bajonetten van de islamisering? Iets met zonder geweld de westerse samenleving overnemen dmv demografische verschuivingen? Weten we allang. Doe maar. Wordt het hier net zo'n zooitje als in die hele zandbak. Wetenschap, waarnemingen, metingen en ontdekkingen ALTIJD>blijven hangen in het verleden en heel je vertrouwen zetten op sprokkjes.

NiCeY | 25-10-16 | 11:31

Spartacus, ben het zelden met je oneens maar "torn"?
Torn hebben we i.d. bagger. Loop een keertje mee, een hele tron, het zal je leven verrijken.
Toorn is iets anders. Toorn is iets voor vrouwen en goden, veelal ná overspel, maar ook vaak daarvóór.

Magdatkandat | 25-10-16 | 11:30

Ach hij heeft wel een punt, tweederangs democratie, tweederangs MP.

Gags Beasley | 25-10-16 | 11:29

Goede tip: Als een turk begint met praten gelijk stoppen met luisteren. Doe ik ook en werkt prima!

Vout | 25-10-16 | 11:28

'Sterven aan difterie zodat je niet doodgaat aan AIDS.'

Ik moest goed gniffelen om deze afsluiter 😆

Maximus89 | 25-10-16 | 11:27

Als je niet met dit soort lui in bed kruipt (EU-lidmaatschap belooft) en je laat chanteren (vluchtelingendeal, visumvrij, geld) hoef je je van dit soort opmerkingen ook niks aan te trekken en kun je als soeverein land gewoon doen wat het beste is. Maar ja...

TheseDays00 | 25-10-16 | 11:26

Democratie werkt gewoon niet... En zal ook nooit werken.

overVecht | 25-10-16 | 11:26

"Onze samenwerking heeft altijd bijgedragen aan integratie en vrede. In geen van de moskeeën zijn extreme of radicale ideeën geuit die leiden tot onrust."

Nee, het was helemaal niet onrustig in Rotterdam, na de coup van Erdogan.
Geen auto's al toeterend alle verkeersregels aan hun uitlaat lappend, geen aggressieve jongemannen die stonden te schreeuwen op straat, geen Turkse vlag gezien eigenlijk, zeker niet bij de Erasmusbrug.
Oh wacht...

Cuyahoga | 25-10-16 | 11:24

Ik ben het met 'em eens dat onze democratie geen zak voorstelt. Hopelijk kunnen we dat komend jaar rechtzetten.

BeertjeKolleKol | 25-10-16 | 11:24

Een vertegenwoordiger van een tweederangsdictatuur die je een tweederangsdemocratie noemt. Kewl.
.
Het feit alleen al dat het Turkse ministerie van godsdienstzaken hier moskeeen bestiert, die integratie in nederland als een misdaad tegen de menselijkheid definieert, dat feit alleen al is voldoende om de organisatie te verbieden.
.
Net zo goed als andere moskeeverenigingen verboden zouden moeten worden vanwege de financiering of andere overheidsbemoeienis vanuit een of andere derderangs woestijn zoals Qatar, Saudi Arabië of Oman.

Glasgow Argus | 25-10-16 | 11:24

De islam is zoals die walkers in de walking dead.
Bij besmetting is de kans op genezing nihil maar de kans dat het uiteindelijk moorddadige zombies worden is zeer reëel.
We moeten naar een geneesmiddel zoeken en dat geneesmiddel in niet het bouwen van nog meer moskeeën.

keestelpro | 25-10-16 | 11:23

Overheidsorgaan Diyanet subsidieert in eigen land de opleiding en gebouwen van imams. Alleen voor 100% Soennitische imams, wel te verstaan. Er gaat geen pepernoot naar Alevieten, Christenen, Joden, Shiieten, Armenen en Grieks-orthodoxe gelovigen. In Nederland hebben wij daar een woord voor: Institutionele discriminatie. Hoi Sylvana!

Piet Karbiet | 25-10-16 | 11:22

Geniale kop!
Als er een referendum over meer of minder moskeeën gehouden zou worden in Nederland dan is de uitkomst met zekerheid: minder, minder, minder!

keestelpro | 25-10-16 | 11:17

Gaat lekker met je als land als die geitenneuker uit Ankara een punt heeft.

Ikdus | 25-10-16 | 11:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen