Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

VARA's moskeemannetje blijkt haatbaard

moskeersd.pngU mag dan misschien niet stemmen bij de Amerikaanse verkiezingen, maar als schrale troost mag u vandaag wel meespelen in een interactief potje 'Maar Wie Zei Het?' Komt die kwoot: "Laat duidelijk zijn dat het niet zo is dat er totaal geen interactie mag zijn tussen een man en een vrouw die niet gehuwd zijn met elkaar of geen mahram zijn van elkaar. Maar men moet deze contacten wel beperken tot het hoog nodige. Dit wil zeggen dat het uit noodzaak moet voortkomen. We moeten bijvoorbeeld niet het contact met het andere geslacht bewust gaan zoeken als er geen dringende reden achter zit die door hetzelfde geslacht ook afgehandeld kan worden. Tevens moeten de regels die aan dit contact verbonden zijn strikt in acht worden genomen. Dit betekent dat we met respect met elkaar moeten praten, met onze ogen neergeslagen en met gebruik van een normale stem. Tevens moeten we het alleen maar over de noodzakelijke onderwerpen hebben waar het gesprek (contact) om draait en het dus niet over koetjes en kalfjes gaan hebben." Weet u het al? Nee? Nou, hier dan een hint: behalve dat mannen en vrouwen zo min mogelijk contact met elkaar mogen hebben, meent de uitspreker van deze Kwoot du Jour ook dat de tsunami van 2004 in Zuid-Oost Azië best wel eens een straf van god geweest zou kunnen zijn. Nog steeds geen idee? Is ook lastig, zo'n algemene uitspraak die van min of meer iedere fanatieke haatbaard zou kunnen zijn. Nou, nog een hint dan: deze religieuze achterlijkheid komt in ieder geval niet van een radicale SGP-predikant op de Bible Belt, want dan zou Kees Schaap van de progressieve VARA vast niet bij hem langs zijn gegaan om een feelgood docu over het verbindende en bruggenbouwende vrijwilligersteam van zijn PTSD-triggerende gebedshuis te maken. Oeps, nu hebben we het verklapt. Sorry. Anyway, vanavond allemaal kijken naar NPO-takspoetdocu De moskeemannetjes, waarin de vrijwilligers van de Roosendaalse moskee ongetwijfeld kritisch bevraagd zullen worden over hetgeen er in hun moskee gepredikt wordt door hun eigen imam, en door de moslimbroeders die er over de vloer komen. Toch, VARA?

Reaguursels

Inloggen

Hoe is het mogelijk dat hij wint als de polls zo sterk in het voordeel waren van Clinton. Dat ook daar de gevestigde polcor orde de macht heeft in grote media is duidelijk. Ik verwachtte wel iets van overdreven voorstelling van zaken, maar in deze mate........ ik vraag mij echt af, ook als je kijkt naar Brexit, hoe manipulerend de linkse media werkelijk zijn.

80% kans voor Clinton aan het begin van de avond en dan dit?!?!? Ik vrees dat op elke manier geprobeerd is Hillary naar het witte huis te brengen.

Nuuk | 09-11-16 | 12:25

wat mij opviel is dat bij de sportactiviteiten in die uitzending geen native NL ouders en kinderen te zien waren. tekenen van een parallelsamenleving waarvoor ze wel iets voor zo'n 'maatschappij willen doen' aldus een van de geinterviewden?

maarten1234 | 09-11-16 | 09:56

Nee, nee, nee, nee. Ik kijk letter naar Netflix

batvoca2 | 09-11-16 | 09:40

"Aangezien steeds minder Nederlanders moeite doen voor de moslims, laat dan de moslims degenen zijn die de hand reiken naar de Nederlandse samenleving."
Laat me niet lachen. De hand reiken? In die korte quote lezen we ".. moet... moet... moeten... moeten... moeten... moeten...". De hand die zegt te reiken, is de hand die alleen maar wil slaan.

Schoorsteenveger | 09-11-16 | 09:19

De quote is uit een preek van 2004 :
Vrijdagpreek Imam Charif Slimani Roosendaal, 10 december 2004 Waarschuwing voor onwettige sexuele contacten (Ontucht) en overspel (Zina) In de naam van Allah, de Ermbarmer, de Meest Barmhartige. Inleiding De kracht en de schoonheid van de Islam is dat er niets wordt verboden tenzij bewezen is dat het slecht is voor het individu of voor de gemeenschap.

alshetware | 09-11-16 | 07:07

ijstijd | 09-11-16 | 00:04
Onze ouders hebben ons daar ook altijd vrij in gelaten. We gingen wel naar een Katholieke school en moesten aan alles meedoen, want dat was "goed voor de opvoeding". Maar uiteindelijk mochten we zelf bepalen. Alle kids zijn atheïst. Ik ben te nuchter voor zaken zoals religie. Het was een mooie manier om mensen onder de knoet te houden. Tegenwoordig denk ik dat het vooral iets voor bange mensen is; te bang voor het leven en te bang voor de dood.

Maria.1 | 09-11-16 | 00:22

Ik heb wel gekeken . Stereotiepe weer bevestigd , 7 jarige leeftijd in Nederland en nog geen fatsoenlijk Nederlands spreken , op één na. Werk kwijtraken en zeiken dat er geen werk is en er alles aan gedaan te hebben . Onzin genoeg werk als je maar blijft Door zetten en niet opgeeft . Alles organiseren in de trant van de moskee dus geloof, pfff snappen ze dat dan echt niet joh. Mijn ouders stuurde mij ook nooit naar dingen die Door of uit naam van geloof werden georganiseerd, niet dat ik niet mocht, maar niet Door mijn ouders gestuurd , als ik er zelf mee kwam was het prima , mijn eigen keuze . Ook een keer bijbel studie gedaan , was denk ik jaar of elf , twaalf , vroeg wat ze daar van vonden , vonden ze prima hadden geen mening tot ik aam bleef dringen naar hun mening nadat ik paar keer was geweest , mijn vader zei "iedereen zijn eigen keuze dus ook jouw eigen keuze maar als je naar alle oorlogen kijkt die er zijn of zijn geweest dan zijn 80% van al die oorlogen ontstaan Door godsdienst" toen ik me een beetje in de geschiedenis ging verdiepen kwam ik er achter dat hij gelijk had, geloof is manipulatie .

ijstijd | 09-11-16 | 00:04

Geloof van atheïsten ◄=► geloof van haatimams.
De overeenkomst tussen de VARA en de Islam is, dat er een geloof van de atheïsten bestaat tegenover het geloof van de Islam, want beide 'geloven' hebben zo hun niet-falsificeerbare grondslagen. Beide hebben 'apodictische aannames', waarmee maar gezegd is, dat beide 'n blinde geloofshoop hebben, dat het moet kloppen. En dat aan de 'juistheid', en dat aan de waarheid van hun verhaal door de volgelingen niet getwijfeld mag worden.
Dat élk geloof 'dus' per definitie altijd in de eigen boodschap 'gelooft'. Dat kan ook niet anders als cirkelredenatie, 'want geen geloof kan bestaan, als de volgelingen van dat geloof niet overtuigd zouden zijn van hun eigen (heils)boodschap'.
Het énige verschil tussen de godsdienst van de atheïsten (met de VARA als kerk) en de godsdienst van de Islam (met de imams in de moskee) is de mate van fanatisme, waarmee ze soms wel, en soms niet bezig kunnen zijn.
De mate van 'hun' agressieve intolerantie, en hun onverdraagzaamheid, ofwel, hun mate van haat, is niet afhankelijk van fanatiekelingen onder de volgelingen(want die zijn er altijd wel), maar hangt af van de godsdienst-weerstand-biedende omgeving.
Zijn alle atheïsten bij de VARA dus altijd haatdragend (?), néé, zoals ook niet álle moslims bij de islam altijd even haatdragend zijn. Maar dat komt niet door 't geloof of de volgelingen.
Elk geloof heeft áltijd al de kiemen in zich van onverdraagzame haatdragendheid.
Maar het zijn slechts de geestelijk 'klimatologische' omstandigheden, die maken of een godsdienst aan 't uitzaaien is, of terrein aan 't verliezen is. Net als bij de winter of de lente.
Hoe is de toestand nu, in 2016, in Nederland?
De kerk van de VARA is net als de Joodse en Christelijke kerken in Nederland nog in wintertoestand.
De islamieten menen dat 't voor hen lente is; in Nederland (en in Europa). Dus zit voor hen 't tij mee en kunnen haatimams, de scherpslijpers, de oorlogsophitsers aan groei denken. Zolang de VARA-kerk de andere Islam-kerk helpt met extra tijd en tv-optredens, zal daarmee de Islam geholpen worden te groeien.
Want in de VARA-kerk bekritiseert de Islam niet; dringt de Islam niet terug.
De VARA-kerk is medeplichtig aan de islamisering van Nederland.
Soort zoekt soort; soort herkent soort; soort helpt soort.
De heimelijke haat van de VARA-kerk-atheïsten herkent zich in de haat van de Islam.
Eigenlijk dromen de VARA-kerk-atheïsten van het zelfde soort fanatisme, dat ze zien bij de haat-imams.
Eigenlijk willen de atheïsten stiekem van de Islamieten opnieuw 't trucje leren, 'hoe' ze dat nou toch doen; die overtuiging van 'n geloof verspreiden.
Eigenlijk zoeken de VARA-kerk-atheïsten naar 'n nieuwe versie van 'n rood boekje, want 't oude rode boekje, met verwaterd socialisme uit oorspronkelijk communisme, nee, dáár kunnen ze niet meer in geloven.
De VARA-kerk zit klem; want voor haar is 't nog winter.

Der Paulie | 08-11-16 | 23:48

-weggejorist-

Sicman | 08-11-16 | 23:40

Met Ons Samen Leven Is Moeilijk, wordt vervolgd.

william7055 | 08-11-16 | 23:37

-weggejorist-

Maria.1 | 08-11-16 | 22:26

Wordt me nu serieus aanbevolen -door GS- om naar de VARA te gaan kijken? - Ik sla even over, dank je onvriendelijk, ik eet liever prikkeldraad.

automobilaterealist | 08-11-16 | 21:55

omanders | 08-11-16 | 18:20
En daarom moeten wij als niet moslims ook eens een keer harder gaan opstellen. De ouders van de kinderen zouden de school nu luidkeels en uitgebreid ter verantwoording moeten roepen. Waarom gaan we door met eenrichtingsverkeer?

BlowingBubbles | 08-11-16 | 21:28

Een moslim is alleen een goede moslim als hij mohammed volgt. Dus roven, moorden, verkrachten, onthoofden zijn opties die horen bij een goed moslim.
Read the ...... manual. Zoals Richard Dawkins zei: het enige alternatief voor mohammed is Jezus.

nerugaer | 08-11-16 | 21:26

Contact met vrouwen alleen als er een (strikte) noodzaak toe is. Daar zie ik wel wat in. Scheelt een hoop gezever.

Rest In Privacy | 08-11-16 | 21:19

Dus dat vriendelijk klinkende "moskeemannetje" is eigenlijk een radicale gek.
Iemand verrast?
Ik in ieder geval niet.
De afgelopen jaren heb ik honderden islamknuffelaars gevraagd of ze één (1) invloedrijke moslimgeestelijke konden noemen die vrede, vrijheid en tolerantie predikt. Geen één (1) van al die islamknuffelaars heeft die vraag echt kunnen beantwoorden. Een stuk of vijf hebben dat wel geprobeerd, maar even googelen op de namen die ze noemden was voldoende om te weten hoe hun "gematigde moslimgeestelijken" over joden, mensenrechten of democratie denken.

Er zijn geen gematigde moslimgeestelijken, want er is geen gematigde islam.
Er zijn wel gematigde moslims; moslims die zich niet zo met de islam bezig houden. Zoals Mohammed Bouyeri, voor hij op internet de islam ging onderzoeken.
Maar er kan gewoon geen gematigde islam zijn, want zowel de jihad als de sharia zijn gebaseerd op de vijf zuilen van de islam; onrecht, ongelijkheid, perversie, wreedheid en moordlust. Dat waren namelijk de belangrijkste idealen van de bedenker van de islam, de Plunderende Proleet Mohammed.

Probeer van die idealen maar eens wat moois te breien.
Een gematigde islam is net zoiets als een vegetarisch slachtfeest.

Dandruff | 08-11-16 | 21:17

ik zag de trailer al en dan weet je het direct: hier gaan we zien hoe de 'moskeemannetjes', natuurlijk een woord uit de mond van een van de bange blanke buurttokkies, uiteindelijk gewoon hardstikke lieve aardige mensen zijn1!! Ge je schamen xenofobe kutburgers!
Met de groetjes vanuit de safespace van het Gooi,
de Vereniging Arbeiders Radio Amateurs

Bert Konterman | 08-11-16 | 21:08

Alle tsunami's zijn een straf van God of Allah, ach, wat je maar wilt. Het eindresultaat zal hetzelfde zijn, de infidels gaan de zware stormen overleven. Het einde zal zijn dat de wereld doorgaat, zoals altijd, tenzij één of andere president met kernbommen gaat rondstrooien.

Dat was het nieuws voor vandaag en de komende jaren,, slaap lekker.

Use less | 08-11-16 | 21:01

Ik streef juist naar zoveel mogelijk interactie met schaamteloze westerse kafir haram vrouwen. En dan niet gehinderd door pseudo-religieuze haatdoctrines of door lichaamsverhullende spatlappen. Als iemand me mijn voorkeur voor vrouwen wil ontzeggen (want dat is het netto effect van dit gewauwel) dan wordt mijn testosteron boos. Rot op, terug naar je liefdeloze, respectloze en moraalloze bak met bloeddoordrenkt zand.

Nivelleermarionet | 08-11-16 | 20:45

'Moskeemannetjes' vanuit VARA natuurlijk bedoelt als 'wat bent u toch een bekrompen xenofobe kudtburger'. Maargoed, ipv dat buurt en politie gewoon zeggen waar het op staat: Nee, wij willen geen gegalm van een veroveringsideologie in onze wijk, gaat men akkoord met een 'ruil' dat Team Kopvod wat papier gaat prikken... Ga eens ballen tonen cuckvolk!

Bram van Ojik | 08-11-16 | 20:30

Willem Ruis was vroeger nog wel leuk bij de vara. Ik ga dit echt niet kijken. Ghelaas

merel veld | 08-11-16 | 20:11

De publieke omroep kunnen ze nu ook wel opdoeken nu het blijk geeft van disrespect tegen de aloude Nederlandse Joods / Christelijke cultuur.

LinkseWreker | 08-11-16 | 19:54

Hemelschreiend maar ook wel lekker om in deze docu te zien hoe Vara blijft vastklampen aan haar luchtkastelen over een vredelievende Islam. De makers zijn nuttige Idioten maar ook collaborateurs met de grootste bedreiging van het verlichte Westen.
Toch zie ik dat steeds meer ogen open gaan en dat de ouderwets poltiek correcte massa, wordt ontmaskerd.
Zij zijn de powers that where en wij de nieuwe hippies!

Rest In Privacy | 08-11-16 | 19:21

Wat heb ik zin in maart! Niet voor de wintersport, maar om al die radeloze vara-koppen dagenlang naar adem te zien happen omdat ze nooit hebben geweten wat ze geraakt heeft.

RRMerlin | 08-11-16 | 19:18

Benieuwd of er meer dan nul feiten besproken worden. Maar ik ben bang dat ze die niet kunnen zien door de zelf opgeplakte oogkleppen, geen gehoor vinden door de zelf afgeplakte oren en er niet naar gevraagd wordt met door henzelf afgeplakte monden. En dan heb ik het zowel over de moslimcultuur als policor Nederland. Misschien heb ik het helemaal verkeerd en wordt er in de documentaire ook over onwelgevallige zaken gepraat. Zoals kindhuwelijken, besnijdenissen, shariarechtbanken, onderdrukking van vrouwen, homohaat, geweld, gebrek aan ontwikkeling en tolerantie, slavernij, slachtofferrol, gewelddadigheid, etcetera. We zullen zien.

Doper | 08-11-16 | 19:16

Ook hier zal Geert een eind aan maken. Als er maar genoeg op hem stemmen. Grijp je kans volgend jaar. Dan gaat hij dat regelen. Minder islam/Vara.

Normpje | 08-11-16 | 19:14

En natuurlijk zijn het die botte Nederlanders die weer dwars liggen.
Wanneer zouden die mohammedaanse bloedhonden eindelijk eens, eventueel samen met hun lastigste 'linkse' laven, het continent af geflikkerd?

Van Zessen Klaar. | 08-11-16 | 19:13

omanders | 08-11-16 | 18:20
.
"De kinderen waren in het kader van Wereldgodsdiensten naar een Moskee geweest. Daarmna werd een kerk bezocht. Raad eens? De islamitische kindertjes mochten niet naar de kerk."
.
Paar jaar geleden hebben mijn kinderen (in de basisschoolleeftijd, openbare school) ook ihkv wereldgodsdiensten kerken/moskeeën/tempels bezocht. Net nog nagevraagd aan mijn zoon: moslimkinderen gingen ook mee naar kerken/tempels. Mijn nick verraadt het al: ik ben atheïst.
.
Maar met wat ik inmiddels weet zouden mijn kinderen nu niet meer naar een moskee mogen. Men spreekt met een gespleten tong, nu de moslims nog in de minderheid zijn.
.
En ja, daar zou ik (nu) best een conflict met de school voor over hebben. Voelt zelfs als een gemiste kans.

Infidel66 | 08-11-16 | 19:10

Iemand verbaast dan? Deze man leeft en praat gewoon zoals zijn haatboek het hem voorschrijft. Alle regels zijn vastgelegd en daar zullen ze de komende honderd jaar niet van afwijken. Wij hebben de verlichting gehad en al die rotzooi afgeschaft, maar binnen de Islam zal er nooit een verlichting komen. De reden? Het is niet het woord van een of andere profeet (zoals Jezus), maar het rechtstreekse woord van God. Dus geen discussie mogelijk. Handig gevonden toch van die gasten 60 jaar na de dood van Mohammed? Ik ben het niet mee eens, maar de boven ons gestelden importeren die zooi met honderdduizenden tegelijk dus 'deal with it' zou ik zeggen...

kunnenzedanniks | 08-11-16 | 19:10

Als ik om me heen kijk zie ik hoofddoeken zwarte gewaden mannen in lange jurken en baarden, achterlijk het wordt steeds meer ipv minder.

HdJ& | 08-11-16 | 19:05

Ach, als de Joop de voorpost van de VARA is, past ie er prima bij, tussen al die democratiehatende AFA/ANTIFA EN Internationale Socialisten.
Hoezo de Joop nog niet op de terrorismelijst predikt is mij een raadsel.

Abject | 08-11-16 | 18:59

Bij de VARA vindt men Van Nieuwkerk al een een buitengewoon, vaak te, kritisch ondervrager van mohammedanen. Dan weet je alvast een beetje wat je van Kees Schaap (Kuzu in het Turks!!!) kunt verwachten.

Jonkheer Wttewaall | 08-11-16 | 18:55

Ik dacht dat dat programma was waar goedwillende Marokkanen tegen alle hetzes van GeenStijl en PVV fascisten op zoek gingen naar verbinding met de onwillende boze blanke sorry witte man. Dat was toch dat programma ?

Rest In Privacy | 08-11-16 | 18:51

-weggejorist-

BokoHalal | 08-11-16 | 18:51

Moeten moeten moeten... Ik moet helemaal niks!

Kwijldraad | 08-11-16 | 18:50

Is dat diezelfde moskee weer in Roosendaal, die naast de commandokazerne?

squadra | 08-11-16 | 18:49

Is dat diezelfde moskee weer in Roosendaal, die naast de commandokazerne?

squadra | 08-11-16 | 18:47

Zo typisch dat ze nooit uitleggen waarom het beter zou zijn dat etc etc, laat staan dat er vergelijking kan worden gemaakt met de uitlegbare onderbouwingen en opvattingen van het moderne westen. Dan moeten ze gaan nadenken of wat ze zeggen enige grond heeft, en zo ja, waar deze onderbouwing vandaan komt. Maar waarschijnlijk zijn ze tevreden met de verwijzing naar een goddelijk boek. Hoe ze weten dat het een goddelijk boek is, daar komen ze ook niet verder mee. Kortom, verlichtingsdenken, jezelf in de spiegel kijken is er nog niet bij.

kloopindeslootjijook | 08-11-16 | 18:44

Kan deze er ook nog wel bij.

............

Weigert u als goed geïnformeerd mens uw kind het bezoek aan de moskee, dan wordt u een boete opgelegd

https://ejbron.wordpress.com/2016/11/07/weigert-u-als-goed-geinformeerd-mens-uw-kind-het-bezoek-aan-de-moskee-dan-wordt-u-een-boete-opgelegd/

komtdatschot | 08-11-16 | 18:39

VARA zijn verraders die opgepakt moeten worden en in de vergetelheid moeten geraken.

Ronnie uit Helmond | 08-11-16 | 18:37

Met mij vallen geen bruggetjes te bouwen naar die godjes, profeetjes en hun achterlijke slaafjes.

metagod | 08-11-16 | 18:36

Ik heb het helemaal gehad met die moslims overal van Iran tot de schilderswijk het is armoe troef.
Nog nooit maar dan nog nooit heeft de islam iets positiefs voortgebracht enkel maar moord onderdrukking en ellende.
Als die religie of wat daar ook voor moet doorgaan niet bestaan had hadden wij op dit moment geen oorlogen en vluchtelingen gehad, zeg maar een paradijs op aarde.
Je bent zowaar gast in je eigen land, zeg maar eens dat ik het lieg.

botbot | 08-11-16 | 18:34

padbuffel | 08-11-16 | 18:21

Kijk eens achterom... Van hier tot richting de gouden eeuw zegmaar.

Tuborg øl | 08-11-16 | 18:31

Sterph islam, sterph!

eerstneukendanpraten | 08-11-16 | 18:31

Het wordt tijd dat de VARA zich uitsluitend met kookprogramma's gaat bezighouden. Dan kan Sonja Barend laten zien heus wat meer in haar mars te hebben dan voorspelbaar dom wauwelen.

Jack Jersey | 08-11-16 | 18:30

lastig kiezen, op NPO 1 PAUW en op NPO 2 Moskeemannetjes,ik ga dan maar naar bed, lekker slapen.

Titje | 08-11-16 | 18:30

De Boterberg is terug gevonden. Het zat bij de VARA op het hoofd.

Smept | 08-11-16 | 18:28

-weggejorist-

0-Width Non-Joiner | 08-11-16 | 18:27

Kom kom roze bril, niet zo somber. Zet uw bril maar weer op. We laten ons geliefde Nederland toch niet zo maar afbreken?

padbuffel | 08-11-16 | 18:21

Heeft geen zin Vara-mensen en Vara-kijkers kunnen dat niet lezen, ze zien de letters wel op zich, maar de zinnen komen gewoon niet aan, dat wordt geblokkeerd door het linkse brein.

Bokito ergo sum | 08-11-16 | 18:21

Een voor een blijken de salonfähige islamietjes erg radicaal te zijn als ze voor eigen parochie preken (waar komt dat beate "prediken" trouwens vandaan). Maar ik zie er geen systematiek in, ik ben immers toch geen tokkie.

Vreetkonijn | 08-11-16 | 18:20

De kinderen waren in het kader van Wereldgodsdiensten naar een Moskee geweest. Daarmna werd een kerk bezocht. Raad eens? De islamitische kindertjes mochten niet naar de kerk.

omanders | 08-11-16 | 18:20

Deze man volgt juist zijn heiligr schriften goed. De koran maar vóóral de hadith, soena en fikh. Het is perfect verklaarbaar gedrag. Jihad, martelaarschap en het paradijs. Allemaal herleidbaar uit de overleveringen van Pedofeet Mohammed.

En walgelijk goedvolk maar ontkennen dat het met de islam te maken heeft.

TheBurnerMan | 08-11-16 | 18:20

Ik maak me er niet meer druk om. Breek Nederland maar af.

roze_bril | 08-11-16 | 18:18

De (inmiddels mini-)catamaran VARA/PvdA zal zich echt moeten distantieren van onze fanatieke moslimbroeders vóór de verkiezingen van maart '15, anders is er geen terugkeer meer mogelijk uit het Land der Vergetelheid.

Organische evolutie | 08-11-16 | 18:17

Debat volgen, moskeemannetjes kijken, geld overmaken aan GeenPeil. Pffft, ik ben er maar druk mee als politiek geëngageerd Tokkie.

padbuffel | 08-11-16 | 18:16

Er is geen, nul, nihil, nada interactie tussen mij en draagsters van zwarte lijkwaden. Ik voldoe dus aan de voorgeschreven regels.

jacobh | 08-11-16 | 18:15

".. best wel eens een straf van god geweest zou kunnen zijn.."

Die straffen komen toch meestal weer bij moslims terecht. Zie het nou toch onder ogen jongens! Allah haat jullie!

Godsammekraken | 08-11-16 | 18:14

wat is dat trouwens met linkjes naar de NRC?? Gaat niet lukken Hemelrijk.
Mirror of anders niks.

miko | 08-11-16 | 18:11

Hij heeft gelijk, we moeten het niet langer over koetjes en kalfjes hebben maar zeggen waar het op staat! Typh eens op met je zandbak cultus.

miko | 08-11-16 | 18:10

Ja, want het is heel progressief om een doodscultus kapodtstuq te knuffelen.

islam een de grootste bedreiging voor het nochtans Vrije Westen.

En de Vara faciliteert onze ondergang; van mijn geld.

Parsons | 08-11-16 | 18:09

-weggejorist-

Infidel66 | 08-11-16 | 18:09

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com