Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

D66 WOEST op PVV-stemmende gays

saddleuphomoooossss.jpgImporteer je het halve Midden-Oosten, dan importeer je ook de problemen van het Midden-Oosten. En laat homo-emancipatie in die regionen zacht gezegd nou niet bovenaan de agenda staan. Snappen homo's ook wel, en dus stemmen er steeds meer PVV. Dat is in ons huidige politieke spectrum namelijk min of meer de enige keuze die je hebt als je de ongehinderde toestroom van een miljoenmiljard homo-intolerante habbibabbi's niet zo'n goed idee vindt. Bent u één van die 21% van de heauxmeaux die denkt dat uw rechten en vrijheden beter beschermd zijn met een stem op de PVV dan op D66? Dan heeft D66 een mooie term om u ongevraagd mee te labelen: u bent namelijk een 'homonationalist', aldus D66 vandaag in de Azaanbode bij monde van keihard deugende theaterdocent en Statenmuts Ayla Schneiders, die de keuze schetst tussen een 'xenofobe en conservatieve' toekomst, versus een 'progressief, verbindend, open en tolerant Nederland' in de zoveelste wanhoopskreet van D66 om de Stem des Homo's terug te winnen. Want de homo-emancipatie, zo moet u begrijpen uit het belerende stuk waarin homo's worden aangesproken alsof het kleuters zijn, is bij D66 in on-ein-dig veel betere handen dan bij de PVV. Let wel, deze bewering komt dus van een partij die eerder dit jaar nog een motie indiende om homoseksuele vluchtelingen aparte opvang te bieden, omdat die hun levens niet zeker zijn in de reguliere opvang tussen alle andere vluchtelingen die D66 zo graag welkom wil heten in ons land. Kan Schneiders het bouwen van een 'muur om vrijheid heen' nu wel schetsen als ultiem doemscenario, maar toen het aankwam op de vrijheid van asielzoekers met homo was een muur tussen hen en hun homofobe mede-asielzoekers wel gewoon een goed idee. D66 werkt hard aan een wereld waarin homo's op papier alle rechten en vrijheden hebben die hun hartje begeert, terwijl ze in de praktijk steeds meer intolerantie en discriminatie moeten vrezen. Want aan zo'n fleurig gaybrapad in iedere stad, hebben homo's niets als ze er niet veilig hand in hand overheen kunnen lopen.

Reaguursels

Inloggen

"Front National, geleid door Marine Le Pen, is het Franse equivalent van de PVV en streeft ernaar de waarden van de natie te beschermen tegen de ---volgens hen--- opkomende islamisering." Aldus Ayla. Ze heeft gelijk. De islam komt helemaal niet op. Heeft u ooit een moslim gezien?

j.m.de graaff | 05-08-16 | 15:04

Het voornaamste probleem is natuurlijk dat een theaterdocente überhaupt iets te zeggen heeft.

Sjors W. | 04-08-16 | 13:52

Het echte probleem in NL is dat elke artist of auteur die een rechtse mening heeft geen theater meer kan boeken, geen galerie of museum zijn werk ophangt, geen uitgever zijn manuscript zal lezen, enz.

Iedere artist, journalist of auteur die zich niet anti-Trump, -Wilders of -lePen uitspreekt is feitelijk een bange idioot die met inhoudsloze drogredenen zich een houding wil geven naar een omgeving die hem of haar onmiddellijk brodeloos of monddood zal maken of dood zal zwijgen.

Paranoide en psychiatrische patienten zijn het allemaal geworden want zij moeten iedere uiting op een goudschaaltje wegen.

Wie verlost NL nu eindelijk eens van het dom-linkse policor kankergezwel?

TriestGeval | 05-08-16 | 14:59

Ik heb geen zin in nog meer geimporteerde intolerantie.
Ik ben PROUD om een natiolistische homo tokkie/populist.onderbuiker, xenofoob,islamfood te zijn.
Fuck de stalinistische weldenkende fascistoïde politieke heersende elite.

bleufisch | 05-08-16 | 14:36

Ook als hetero stem ik PVVm want ik wil graag tot op hoge leeftijd kunnen blijven genieten van een vrouw in Daisy Dukes...
.

Brou Is Back | 05-08-16 | 13:32

Het grote verschil tussen PVV en D66 is dat PVV alleen maar schreeuwt van de zijlijn en dat D66 probeert de problemen die de PVV benoemt echt aan te pakken, maar dan weer niet op de manier zoals Wilders die wil (want dat kan niet).

Brulboei_61SB | 05-08-16 | 12:22

Milo de toffe de anti feminazi, BLM en social justice warriors homo is godvrr weggejorist van twitter, want bij twitter houden ze niet zo van vrijheid van meningsuiting.
Tenzij je Feminazi, BLM of ISIS aanhanger bent dan mag je alles zeggen.

endofdays | 05-08-16 | 12:18

D66 stemmen... pechthold is een akelig mannetje, dan stem ik nog liever PVV

BozeHenk | 05-08-16 | 11:57

ik ken eigenlijk alleen maar rechtse homo's, het gaat erom dat de clubs die ze vertegenwoordigen altijd worden gerund door subsidieslurpende linksgekkies die zich niet kunnen voorstellen dat hun achterban anders denkt dan zijzelf.
Nog meer ergerlijke voorbeelden: natuurvriendenclub Nivon schaart zich keihard achter vluchtelingenagenda; wat heeft het een met het ander te maken en waarom zou zo'n club er toch dat natuurliefhebbers automatisch pro-immigratie zijn?
Nog eentje, architectenberoepsvereniging BNA: loopt keihard met de vluchtelingenindustrie mee, met een heel project namens de hele beroepsgroep. Want iedere architect is progressief en pro-vluchteling toch, zeker?

Bert Konterman | 05-08-16 | 10:39

mallekater | 05-08-16 | 07:18 - Je hebt helemaal gelijk en d66 en de rest van dat tuig weet dat diep van binnen ook wel. Het interesseert ze echter niet omdat de duistere keerzijde van hun gespeelde barmhartigheid hen niet raakt. In hun veilige ommuurde buitenwijken en rustieke omgeving in Laren o.i.d. zullen zij niet geconfronteerd worden met datgene dat 'het plebs' ondergaat.

Zij wonen niet in de volkswijken, zij kijken neer op hun landgenoten die door allerlei omstandigheden en niet de juiste connecties hebbend, mogen genieten van 'Nederland in Verval'. Aangezien d66 totaal los is van hun roots en bestaansrecht, zijn het inmiddels socialisten geworden met dezelfde mindset als GroenLinks en PvdA. My way or the highway, hun wil is wet. Iedere tegenstand dient genadeloos de grond in getrapt te worden en iedere politicus die een bedreiging vormt, dient geliquideerd te worden.
Dat is ze gelukt met Pim Fortuyn, en nu hebben we een soort zwak aftreksel als afleiding om ons ongenoegen bij kwijt te kunnen, maar die nooit in dit lamme en corrupte stelsel daadwerkelijk iets voor mekaar gaat krijgen. Nederland wordt bestierd door oligarchen en die bepalen wat er gebeurt. Boodschap aan ons is 'kop houden en werken', langer en harder voor minder en minder, omdat ergens de rekening mee moet betaald worden van het dure sociale experiment dat de huidige marxisten uitvoeren.
Net als alle andere versies van dit socialistische utopia ('ja maar wij gaan het beter doen') zal deze versie eindigen in hongersnood en bloedbaden. Het is al aan het beginnen, maar het raakt hen niet.

Iedere aanslag is er geen, elke keer mogen we horen hoe zo iemand 'in de war' was om een dag later in alternatieve media de ware toedracht te achterhalen.
D66 is niet uw vriend, noch de PvdA, noch GroenLinks, noch de reguliere dodebomenmedia of hun NPO vriendjes. De bevestiging van dit gegeven krijgt u dagelijks, als u weer belogen wordt na een aanslag, en vertelt wordt dat datgene dat u denkt, u maakt tot een racist en een nazi. U wordt verteld dat u racisme in uw bloed heeft, door uw eigen landgenoten. Ikzelf ken mijn stamboom, allemaal mijnwerkers en daarvoor keuterboertjes. Maar door mijn kleur ben ik racist. Zover zijn we inmiddels gekomen. Uiteraard zijn d66 en consorten meestal van dezelfde kleur, maar die zijn beter dan wij. Übermenschen, zeg maar, een beetje meer gelijk dan anderen. Waar hebben we dat eerder gehoord?
Het gaat om macht en controle, ons onder de duim houden. We mogen naar de Efteling en kijken naar Linda de Mol, en verder vooral ons nergens mee bemoeien want zij weten veel beter dan wij hoe alles moet. We mogen nu dagelijks lezen en zien hoe perfect hun samenleving gaat worden. Wij worden massaal geofferd aan de god van het multiculti ideaal en zij zitten veilig bij de open haard en drinken een glas, doen een plas, en voor hen is alles zoals het was.

Rest In Privacy | 05-08-16 | 10:34

Bij D66 zijn ze van mening dat je, wanneer je niet gediend bent van een straat, buurt of wijk vol arabisch brabbelende baardjurken en vuilniszakken, een nationalist bent.
Het wordt steeds gezelliger.
Sinds de opkomst van het klaagfront Zwarte Piet, het jankfront asielzoekerds en het gejammer van miskende - toch-echt-heel-aardige-moslims - word ik achtereenvolgens slavenhoudernakomeling, racist, vluchtelingenhater en moslimhater genoemd, dus nationalist kan er ook nog wel bij.
En intussen denken ze bij D66 en andere kontkruip/lik clubjes dat ze mijn mening kunnen veranderen door zo'n toon aan te slaan en de discussie( als die al nodig is) op die toon te voeren.
Ik vind die discussie niet nodig, zolang mensen die hier naar toe komen dobberen,wandelen, vliegen of kruipen zich gedragen zoals we van ze mogen verwachten is elke discussie overbodig.Al die bewegingen, DENKERDS, antiPieterds, vluchtelingenwerkers en wat dies meer zij zouden uit de problemen zijn wanneer ze zouden beseffen dat men hier, net als in alle andere landen, van nieuwe inwoners verwacht dat ze zich aanpassen en zich aan de wet houden, en voorál niet proberen hun merkwaardige waanvoorstellingen aan hun gastheren op te dringen.
Of dachten ze bij D66 dat ik me vrij kan vestigen in - bijvoorbeeld - Iran of Irak(stel dat ik dat zou willen), daar mijn vrouw in bikini de straat op kan sturen en het tijdens huns ramadan in het openbaar op een zuipen zet?
En dan ook nog eens verkondigen dat mijn geloof( als ik dat zou hebben) beter is dan het hunne??

mallekater | 05-08-16 | 07:18

Mensen met een oogafwijking hebben ook een eigen "levensstijl" .

alshetware | 05-08-16 | 04:48

Ayla is een lichtgewicht. Net zoals vele D66 politici. Overigens zoals vele politici.

ristretto | 04-08-16 | 22:42

Blijf het een schurkenstreek vinden dat de Holebi's de regenboogvlag hebben geconfisqueerd.

catharsis | 04-08-16 | 22:40

Bij deze een verklaring:
Ik ben geen homo en geen D66-er. Mag ik nu wel meedoen?

Zathras | 04-08-16 | 22:23

Zou D66 ook op de paylist van George Soros staan?

Takki Yah | 04-08-16 | 21:42

@Russells Teapot | 04-08-16 | 20:14

zo, daar is geen woord Arabisch bij! Niet verkeerd van de VK om dit te plaatsen.

EefjeWentelteefje | 04-08-16 | 21:33

Ik denk dat als we homosexualiteit zien als iets dat uitgedragen moet worden (totaal ziek die regenboogvlaggen bij Albert Heijn en HEMA hier in postcode 1012) je ook moet accepteren dat hier hoofddoeken zijn. Het één kan niet zonder het ander en daarmee is deze beschaving opgegeven. Akl we transgender ellende verheffen tot iets normaals dan zijn boerka's het ook. Ons eigen graf gegraven.

von Trier | 04-08-16 | 21:22

Homo militanten die IS gaan bashen. Dat zou cool zijn, of is het een Tarantino film?

3Xniks | 04-08-16 | 20:50

Ik hoef niet zo nodig PVV te stemmen, maar ik zou graag een beter alternatief horen.

teevee | 04-08-16 | 20:16

Lijkt wel of jullie ons dood willen. Dat treft. Onze stamoudsten willen dat ook.
We zijn ook niet met meer.
Wij zijn genetisch verzwakt, mentaal verward en politiek verdeeld alsof het fucking Afghanistan is . Valt in de toekomst niet te ontkennen dat jullie ons niet hebben gewaarschuwd. Jullie genen en religie zijn welkom. Pff.

RickTheDick | 04-08-16 | 19:56

D66 die de toekomst gaat schetsen. Als je het tegenovergestelde neemt van wat zij zeggen, weet je die.

TheFirstYelle | 04-08-16 | 19:49

pauperflikker | 04-08-16 | 18:04
+1

telelezer | 04-08-16 | 19:47

D66..? Flikker op!

telelezer | 04-08-16 | 19:45

@TheJackdawn in Marokko ben je strafbaar als homo zijnde.
Gelukkig hanteren ze er niet de Shaira.
Heb je dit gezien in toeristen oorden?
Grote kans dat ze een oogje dichtknijpen net als in Dubai alleen vanwege het geld wat de toeristen spenderen.

Lilia2 | 04-08-16 | 19:26

Kom op D66, jullie kunnen het... op naar de 3 zetels van wat jaren geleden.

Keyboardspeler | 04-08-16 | 19:22

Eerst denk je nog dat deze partijen gewoon grenzeloos naïef zijn maar na alle recentelijke ontwikkelingen met de islam ge-importeerden in Europa kan je niet om de conclusie meer heen dat ze gewoon wel kwaadaardig moeten zijn .

Castor12 | 04-08-16 | 19:22

@pauperflikker | 04-08-16 | 18:04

Wat een mooi en goed geschreven stuk tekst! Complimenten!

EefjeWentelteefje | 04-08-16 | 19:20

Sinds 2013 studeer ik aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs aan de Universiteit Utrecht.

@Sjors W. | 04-08-16 | 13:57

Aha, dus die mevrouw 'studeert' aan een PABO.
U weet wel, dé HBO-opleiding voor mensen die te dom zijn om een beetje te kunnen leren rekenen, en voor wie correcte beheersing van de NL taal ook al te hoog gegrepen is. Zoals weer blijkt in dit geval.

EefjeWentelteefje | 04-08-16 | 19:15

De reaguurder "nickolaas" is zijn medicijnen weer vergeten te nemen zie ik.
Aan zijn reacties valt weer geen touw aan vast te knopen.

Obstiopaat | 04-08-16 | 19:03

Als homovriendelijke heteronationalist wil ik D'66ers bij deze kwalificeren als kroonjuwelenlandverraders.

Nuuk | 04-08-16 | 18:58

Groenlinksch en D66 kunnen het in Utrecht ook al niet laten om massaal van die zogenaamde regenboog 'gaybrapaden' aan te leggen. Maar als het aan komt op het tackelen van daadwerkelijke homohaat in de islamitische wijken, knijpt men een oogje dicht. En als u wijst op deze hypocrisie, dan bent u een populist.

T0matenplukker | 04-08-16 | 18:33

Quote: "D66 werkt hard aan een wereld waarin homo's op papier alle rechten en vrijheden hebben die hun hartje begeert,"

Op papier, dat is niet alleen bij D66 zo, de hele overheid heeft als motto, als het op papier maar klopt.

Dutch_Holland | 04-08-16 | 18:26

jeroen_010 | 04-08-16 | 18:15
"Als homo kan ik..."

Waarom beperken tot een smaak terwijl er 2 voor handen zijn.

the Jackdawn | 04-08-16 | 18:25

pauperflikker | 04-08-16 | 18:04
"Vooral de zin 'kun je in de Biblebelt bijvoorbeeld hand in hand met je vriendje lopen?'"

In Marokko wel, sterker nog ik heb nog nooit zoveel jongens hand in hand zien lopen als in Marokko.

the Jackdawn | 04-08-16 | 18:22

Als homo kan ik hartgrondig zeggen: ik heb een BLOEDHEKEL aan de GayPride. Voor de normale mensen: een jaarlijks evenement waarbij honderdduizend dagjesboeren naar de hoofdstad gaan om naar homootjes op een platbodem te kijken. En plat is het!
Ieder jaar in de aanloop naar dit jolige evenement neemt de media aandacht voor de homo's toe. Elk jaar denk ik met wat ik zie of lees dat het niet gekker kan. En elk jaar vergis ik me weer, dit keer dus de eer aan de Azijnbode.
Een D66 dametje waarschuwt tegen homo-nationalisme (voor de Scrabbelaars, 3 x woordwaarde). Ofwel, homo's lopen over van D66 naar de PVV en dat doet zeer. In een schijnwerkelijkheid die gecreëerd is mogen de homo's niet te klagen, en geen reden om angst te hebben. Maar net als ieder mens zijn wij homo's bang voor geweld, aanslagen of aangevallen te worden en is het helaas nog steeds realiteit van elke dag dat 'ons soort' dat iets vaker overkomt, ook in de grote stad. Zouden homo's dan toch mensen zijn? Dat ze stemmen naar hun eigen beleving van dingen?
Iemand van de partij die ik jarenlang sympathiek vond slaat hier gruwelijk de plank mis. Als je maar kan blijven refereren aan de Biblebelt (immers de wereld is groter dan alleen je veilige milieu in de grote stad) en over homosexualiteit als een 'levensstijl'... Dan snap je er geen 'reet' (leek me een leuke woordkeuze) van.
Maar logisch eigenlijk, zou hetzelfde zijn als dat ik hoofdredacteur van Opzij zou zijn!

jeroen_010 | 04-08-16 | 18:15

Alexis de T. | 04-08-16 | 13:46
"Nou, dan gaat'ie maar : ik ben een Xenofoob! Ik ben conservatief! Dan hoeven we daar niet meer over te discussieren."

Goedzo, je komt aan het einde van je rouwfase over de mislukkingen in je leven.
www.rouwverwerking.net/de-vijf-fases-v...

the Jackdawn | 04-08-16 | 18:14

Godver, na een jaar deze site te volgen en steeds meer te waarderen, een account aangemaakt.
Ik ben als echte refo opgegroeid in het epicentrum van de Biblebelt en dat was best leuk. Als 'echte' jongen autogek, sporten en nu een technische studie. Oja, en naar andere jongens kijken, maar dat is vergelijken ofzo want homo's komen niet voor.
Aan het begin van die studie, zo'n 2,5 jaar geleden begon toch de Ontdekking van de wereld. Rationaliteit, realisme, in feite hetzelfde als vroeger alleen in vrijheid. En een eerste grote liefde. Het bestaat niet, je houdt er geen rekening mee, je kiest er niet voor, maar het is zo. En uiteindelijk ben je hetzelfde als vroeger.
Die 'vrije wereld' in Nederland is heel mooi, natuurlijk kan het altijd beter. Soms maakt het verdrietig. Waarom moet ik opeens meer met meisjes om willen gaan? Waarom moet ik het leuk vinden om naar een gayclub te gaan waar allerlei soorten meteen aan je willen zitten? Waarom moet ik het van D66 leuk vinden om in m'n onderbroek op een boot te gaan staan? Waarom noemt Ayla me eerst xenofoob als ze denkt dat ik prototype hetero ben en daarna bang als ze weet dat ik homo ben? Of ben ik dan ook een beschermde diersoort zonder eigen mening? Mag ik gewoon de jongen blijven die ik ben?
Het artikel in de azijnbode spreekt homo's ten eerste aan alsof het om een gesloten groep gaat (lhbt-gemeenschap), terwijl ik mezelf allereerst als Nederlander zie. Je hebt Nederlanders met blauwe en bruine ogen, net zoals je er hebt die op mannen of vrouwen vallen. De volgende constatering, dat de politieke voorkeur verschuift, is volgens mij net zo goed van toepassing op het hele land. Ook uit de alinea's erna blijkt dat mevrouw perse wil dat 'de lhbt-gemeenschap' als apart wordt gezien (21% PVV in 2014, 30% FN was vrij gemiddeld) door hun terechte afwijzing van (bepaalde) immigranten als homonationalisme te bestempelen. Ik neem aan dat ze in het vervolg ander nationalisme heteronationalisme gaat noemen, om aan te geven dat het echt om een andere groep mensen gaat.
Vervolgens het bekende PVV is korte termijn (na de aannames 'stad is beter dan platteland' en 'je bent bang') alsof de PVV alleen voor homo acceptatie is als het hun uitkomt en D66 het alleenrecht heeft op het bevorderen van acceptatie. Vooral de zin 'kun je in de Biblebelt bijvoorbeeld hand in hand met je vriendje lopen?' geeft aan dat de schrijver totaal geen idee heeft wat het echte probleem is. Refo's vinden het niet leuk tot verschrikkelijk als je het doet (en dat is hun goed recht) maar zullen je niet lastig vallen. Ik zal het testen als ik een vriend heb, omdat het kan. En dan ook in Amsterdam West of de Schilderswijk, daarom ga ik nu maar even sporten.
Kortom, ik zou Milo doen.

pauperflikker | 04-08-16 | 18:04

@Sjors W. | 04-08-16 | 13:57
Een narcistische schrijver..
Maar OT: Wat doen Ayla haar vaderS ( vrouw.nl/artikel/verhalen_achter_het_...) dan stemmen? D666?
Want dat zullen gezellige gesprekken tijdens het avondeten zijn: Papa&papa voelen zich minder veilig, maar dochterlief zegt dat het allemaal wel meevalt zolang ze op arrogander stemmen?

Hollander01 | 04-08-16 | 18:03

Je moet sowieso extreem verward zijn wil je überhaupt op NSB66 stemmen.

Uw Psychiater | 04-08-16 | 17:53

Lupuslupus | 04-08-16 | 16:06

Dat zijn dan op zijn minst negen Turkse gezinnen in één huis. Ach zie ik niet zo snel gebeuren. Gelukkig woon ik dan in een wijk dat we nog liever de boel opkopen en plat branden ipv baardmannen de wijk te laten "kleuren".

andrew1972 | 04-08-16 | 17:40

Uit het belerende stukje:
"En dan komt er een stroom immigranten richting jouw veilige omgeving, zij hebben een geloofsovertuiging die ogenschijnlijk botst met jouw levensstijl."
Ogenschijnlijk??? dus alleen op het eerste gezicht, uiteindelijk blijken ze precies dezelfde normen & waarden te hebben als ons? Getverderrie. Lekker subversief weer.
Schaamteloos stukje wegzetten weer, voor de rest.

Kaposi_Sarcoom | 04-08-16 | 17:31

Wanneer zien we het eerste gaybrapad in, zeg, de Hobbemastraat? Of schijt de gemeente dan plots 7 kleuren stront?

Gayshit, jongens, gewoon doen, je weet, mooie kleurtjes, fijn voor de multikleure samenleving!

DebraCadabra | 04-08-16 | 17:28

Pechthold een voorstander en vriend van Ukraine oh wacht daar hebben ze ook Heeeeel veel met Homo's op.

Toontje-lager | 04-08-16 | 17:24

Ik kies voor een xenofobe, conservatieve toekomst zonder terroristen en sharia-fanatici.

Prince Buster | 04-08-16 | 17:23

Ik ben voor alle rechten die we 20 jaar geleden nog veel meer hadden, feck de E.U, feck overheersende denkbeelden..... Christenen, joden, homo's, whaterfhefeckin religie\nationaliteit heeft ons met rust gelaten. Morgen canelpride, bidden dat D66 gelijk heeft en dat de dankbare sandpeople hen met rust laat.
Want the sandpeople schaden onze gezondheid steeds vaker. Krijg er ondertussen verwarde gevoelens bij,(wauw voor t posten al politie aan de deur)

rattenvanger XL | 04-08-16 | 17:21
-weggejorist-
Sinister-President | 04-08-16 | 17:06

Veel moslims zijn van de PVDA naar D'66 gegaan, dus die valse vruchten van D'66 hoor niet meer over de achterlijkheid van de islam. D'66 is ook een laffe k... tpartij.

Ruud5 | 04-08-16 | 17:05

"ik maakte even een fout op een rotonde, waardoor iemand die waarschijnlijk iets te hard kwam aanrijden (een zwarte 'sport-kadett' of iets van die orde - zag em in ieder geval over het hoofd, komt niet vaak voor, maar toen was het zo)."
@mezelf | 04-08-16 | 16:55
Oh, daar had dus achter gemoeten dat ie flink moest remmen (zat uiteindelijk nog wel een paar meter tussen, maar hij reed dus hard wat ik al zei..)

nickolaas | 04-08-16 | 16:58

Het kan wel wat mevrouw Schneiders beweert, alleen dan moet de politiek actie ondernemen door duidelijke grenzen te stellen aan de personen aan wie wij gastvrijheid, een onderdak, kleding en voedsel om niet verstrekken. Zolang die ons dood willen omdat we christenen zijn en dus afvalligen, snijdt haar betoog geen hout. De keuze tussen: 'hij of ik', wordt altijd beslecht in 'ik' en neem dat nu maar eens kwalijk?
Deze mevrouw leeft nog steeds ver van de werkelijkheid en dat is het grootste gevaar. De politiek en het volk moet aansluiting met elkaar vinden en dan vervolgens gezamenlijk aan de slag gaan naar een goede, vredige toekomst.

Albert5000 | 04-08-16 | 16:58

@Bokito ergo sum | 04-08-16 | 16:30
Ik heb ook wel eens iets meegemaakt zoals in dat filmpje @16:29.. en ik kan als het echt nodig is wel vlot rijden en misschien kan ik ook wel goed met die adrenaline overweg (een ander rijdt misschien binnen 100 meter tegen een boom).
Maar toegegeven - ik maakte even een fout op een rotonde, waardoor iemand die waarschijnlijk iets te hard kwam aanrijden (een zwarte 'sport-kadett' of iets van die orde - zag em in ieder geval over het hoofd, komt niet vaak voor, maar toen was het zo).
Nou, die kwam dus achter me aan met 4 man erin.. herinner me nog dat ik een paar 100 meter verderop gehaast mijn passagier op het station afzetten (op het allerlaastse moment afslaand - wetende dat ik dan iets zou moeten verzinnen als ie zou volgen). Maar toch hoop gebaren en keren bij de eerste mogelijkheid verderop - kwam toch gedoe maken dus.. maar hij met 4 man in de auto en ik alleen in een toch wel vlotte auto qua motor en 3 stoplichten-op-rij die mee zaten en ik was em kwijt (als je met dubbele rijbanen de hoeken kan afsnijden maak je toch flinke snelheid- als was het bebouwde kom - en toen ik de de snelweg opreed kon ik hem alleen in de verte nog zien (maar daar was ik hem zeker voorgebleven en had ik ook wel mijn handen vrij gehad om politie desnoods te bellen, etc).
Geen idee wat er gebeurd zou zijn als ik hem niet voor zou blijven (had ook nog wel met een sisser kunnen aflopen - misschien een beetje stoer doen), maar ik had toen de mogelijkheid om hem zoek te rijden (en dat was de beste mogelijkheid - ondanks dat je dus goed moet oppassen met hoge snelheden wat ook weer een gevaar voor jezelf en anderen kan zijn en dus in verhouding staan met eventuele dreiging, maar het was 's avonds en rustig).

nickolaas | 04-08-16 | 16:55

'Ja, maar de gristenen...' , ook zo'n dooddoener...

Quichegerechtigde | 04-08-16 | 16:44

Peter Emile | 04-08-16 | 14:53
Dat heeft u mooi geschreven.
Ik ben een vrouw en voel mij ook genoodzaakt om op onze blonde vriend te stemmen. De Islam moet gestopt worden hoe dan ook.
Ik snap ook niet dat er nog vrouwen zijn die stemmen op partijen die de instroom van de vrouw-vijandige Islam bevorderen. Ik begrijp heel goed dat homo's zich ook genoodzaakt voelen op de PVV te stemmen. Stem op de PVV is voor homo's en vrouwen geen keuze maar noodzaak omdat bij verdere Islamisering de veiligheid van beide groepen in het geding is.

catomar | 04-08-16 | 16:43

@Nickolaas, zoals ik het zie is niet iedereen weerbaar, het is niet hun schuld dat ze een makkelijk slachtoffer zijn. Er staat geen woord in uw betoog waar een redelijk mens het niet mee eens zou kunnen zijn verder, dan bedoel ik niet mijzelf, ik heb nooit echt in bedreigende situaties gezeten maar de paar keer dat ik dacht dat ik er één te pakken had vond ik in de aanval gaan toch een beter idee.

Bokito ergo sum | 04-08-16 | 16:30

mezelf | 04-08-16 | 16:17
Comment onder dit filmpje hieronder leg ik uit dat dit best nog wel proportoneel geweld kan zijn. Ligt een beetje aan de rechter die je treft - maar ik denk dat je zelfs de schade aan je auto kan claimen (volgens de verkeerswet rijd je achteruit aan.. maar in dit geval uit het beschermen van jezelf, naasten en eigendommen en om potenieel erger te voorkomen) en dat ie nul op rekest krijgt voor wat betreft zijn eigen schade: www.dumpert.nl/mediabase/6602740/b26b3...

nickolaas | 04-08-16 | 16:29

@philia 16:00
Goed verhaal. Al doet de VVD ook niet aan grensbewaking en heeft zij ook de motie van Femke Halsema ondertekent (het tegengaan van islamisering is geen beleid van het kabinet.) en met nationalisme kun je de VVD ook al niet feliciteren, want ze hebben alle soevereiniteit al aan Juncker gegeven, zodat die homo's niet eens de kans hebben om iets te laten ondernemen door de Nederlandse overheid tegen homohaat uit islamitische hoek.

tipo | 04-08-16 | 16:23

@Bokito ergo sum | 04-08-16 | 16:00
Wat ik zeg over verdedigen en proportionaliteit.. maar als ik iemand echt pijn ga doen of dure dingen kapot maken in zo'n proces, denk ik toch wel even - zelfs 'in the heat of de moment' - een stap vooruit aan of ik dat uit kan leggen 'op het bureau' of voor mij part voor een rechter.. en de wet is beslist niet soft over wat voor geweld je mag gebruiken om jezelf of je eigendommen te verdedigen (maatschappij is wel een beetje opgeschoven denk ik - dus je zal wel met interpretatie rekening moeten houden, maar mits dus proportioneel - en zeker mits ook gericht op voorkomen van erger - kan er veel). En sowieso altijd in zo'n situatie je adrenaline op laten komen, zodat je ook kan reageren en mentaal iig ook voorbereiden ook 'geweld te matchen' - maar meestal is de dreiging dan ook binnen een paar seconden uit de lucht. Ook al kunnen mensen intimideren, meestal hebben ze meer te verliezen dan jij als er ook echt 'toetsing achteraf zou komen' (mij maakt het dan bij wijze van spreken niet uit of het een justitiezaak zou worden - zelfs al is iemand een kop groter bij wijze van spreken, of dat slim is - geen idee, maar in praktijk kiest zo iemand eieren voor zijn geld en plan B is dan vaak opmerkelijk ontspannen ook trouwens.. dat dreigen is vaak hoofdzakelijk echt een beetje aftasten (en genoeg 'normale' mensen bij wie dat zou lukken ook nog), ook een groep is minder een probleem op die manier - tot mijn verbazing trouwens ergens ook in de gevallen dat het zo liep). En ook als ze dan bijvoorbeeld iemand naast je pakken, lukt het ook wel vrij makkelijk om die boel heel snel te sussen - weglopen maakt dan wel mogelijk dat ze zo iemand aanpakken denk ik (dat zie ik ook wel eens gebeuren).
Maar ik zou zo'n zaklamp in praktijk denk ik niet nodig hebben, eerder averechts dat zoiets werkt.. mijn inschatting althans.

nickolaas | 04-08-16 | 16:17

Om dat "progressief, open en tolerant" hangt inmiddels al letterlijk een dermate lijkenlucht, dat je langzaam gaat hopen dat het gebruik van dit soort onverantwoorde retoriek bij een Neurenberg 2.0 een staartje gaat krijgen. De toekomst zal het leren.

Geïrriteerde Ed | 04-08-16 | 16:13

D66 is een partij die volgaarne wil deugen maar het niet doet. Gericht op de individuele ontplooïing binnen een seculiere samenleving handelt zij tegendraads.Daar waar zij het christendom uit de publieke ruimte wenst te houden omarmt deze club een godsdienst waar juist het mannelijk individu ondergeschikt is aan de collectiviteit en waar het vrouwelijk individu op haar beurt ook nog eens ondergeschikt is aan de man.De koran is de richtlijn en de mensonwaardige ergo mensonterende sharia is de wetgeving. Bij de islam is geen ruimte voor vrije seksuele expressie en dat is voor het libertijns D66 toch een must zou je zeggen. D66 beijvert zich voor een associatieverdrag met het dubieuze regime in Oekraïne maar pleitte in april jongstleden voor opheffing van het associatieverdrag met Israël , ja zelfs hield men een pleidooi voor BDS en zulks onder dankzegging van obscurantistische clubs als Palestina Komitee en gelijke. Hiermede schaart deze partij zich in de rij van mensen zoals van Agt die niet nalaten Israël te beschimpen middels zijn The Rights (Reichs?) Forum. Genoemd heerschap hoeft geen politieke verantwoording meer af te leggen hetgeen D66 nog wel moet doen , dat dan wel.

Jan Boule | 04-08-16 | 16:11

-weggejorist-

artie | 04-08-16 | 16:11

Maar goed dat ik een koophuis heb.
andrew1972 | 04-08-16 | 15:39
.
U bent wel naïef hoor, en niet zo'n klein beetje ook. Bij mij in de buurt hebben DRIE moslimfamilies (Turken) één huis gekocht (van 3,5 ton).

Lupuslupus | 04-08-16 | 16:06

"kijken hoelang jij nog een eigen mening houden mag."
Goedemiddag | 04-08-16 | 15:44
Wat ik zeg - de snelste manier (en ook het meest reëel dan nog demografisch) is een absolute meerderheid voor de PVV.. ;) ). Maar een absolute meerderheid PVV zal ongetwijfeld van korte duur zijn (zie jij Geert een fractie leiden van 76+, waarmee vergeleken de huidige waarschijnlijk 'hoge school' zal zijn.. verbeeld je: minimaal 60 nieuwe PVV-Kamerleden).
Verder zullen die waarschijnlijk mensen zo proberen een schoen onder hun neus te zetten, terwijl ze feitelijk geen kant opkunnen, dat er ongetwijfeld een hoop chaos en ook geweld zal ontstaan (over en weer).. dat kan nooit lange tijd duren (of het escaleert misschien ook echt totaal - maar met de het intern altijd al wat zwak zijnde debat in die partij denk ik dus niet dat ze het lang vol zullen houden - echt een roedel goed geïnformeerde slimme denkers heeft de partij nooit aan zich kunnen binden en Geert zal dat soort potentiële concurrentie ook wel weren vermoed ik en hij heeft ook denk ik wel het laatste woord in zo'n lijst).
Gegeven dat 'de macht aan de PVV' denk ik geen lang leven beschoren zou zijn, zie ik geen andere reële dreigingen voor vrijheid van meningsuiting in zijn algemeenheid hier voor de termijn van pak 'm beet een jaar of 5 en anders zal het misschien toch wel uit andere hoek dan islam komen, en misschien net zo hard een beetje 'gezocht'.

nickolaas | 04-08-16 | 16:02

Even de blog bekeken van mevrouw. Wat is dat toch met dit soort mensjes? Een doorsneekut eerste klas. Voelt zich geroepen om bij een partij te gaan. Voornamelijk om leuke dingentjes te doen voor de samenleving. Dit soort LHBT problemen, die steeds groter worden, vergt ballen. En een over-mijn-lijk mentaliteit. Helaas zijn die wijven zo verwijfd dat zelfs de viva er niet mee geassocieerd wil worden. Idem dito met die mannetjes van dit soort politieke partijen. Een Eunich heeft meer ballen. Nederland is niet ziek. De hele politieke kaste is ziek. Kaalscheren of Neurenberg?

Smart-dumbass | 04-08-16 | 16:01

@Nickolaas, kan jou het echt wat schelen mocht het permanente schade aanrichten, mij niet namelijk. Moet je mij maar met rust laten. Ik ben vrij groot dus ik word nooit lastig gevallen, maar die dingen zijn perfect voor wie slachtoffer kan zijn.

Bokito ergo sum | 04-08-16 | 16:00

De verdraagzaamheid voor homo's bij links is maar flinterdun. Dat zagen we wel met Fortuyn die door linkse gasten AIDS werd toegewenst.

jochum1980 | 04-08-16 | 16:00

Peter Emile | 04-08-16 | 14:53

Verstandig dus!
Mensen halen er altijd maar bij dat Wilders dan ineens niet het antwoord is op alle andere problemen, maar guess what, die worden door de huidige bezetting ook niet opgelost. Dat wordt dan altijd maar buitenbeschouwing gelaten.

Stem gewoon tegen, er is maar 1 keus. Dat signaal is hopelijk krachtig genoeg.

Cobalt bomb | 04-08-16 | 15:59

Ik begrijp die paniek wel.
Inmiddels heeft half NL een slag in het gender-wiel en het einde nog niet in zicht.
De PVV wordt zo wel erg groot.

Pedronegro | 04-08-16 | 15:57

Nadeel is dat de politiek niet inziet dat er tussen de mooie theorie die ze uitdragen en de praktijk een rivier van bloed en tranen ligt en in plaats dit op te lossen maken ze alleen een paar dijken en wel 2 waar die aan hun kant het hoogste en beste is de rest moet maar zien hoe ze het overleven en zolang ze dat niet inzien is huilen met de klep links.

Umberto die trotzoni | 04-08-16 | 15:56

-weggejorist-

Gags Beasley | 04-08-16 | 15:55

Uiterst dom stuk van zelfingenomen nietsnut van een overbodige partij.
Waar haal je het lef vandaan om anderen de les te lezen als je zelf te dom bent om een enigermate samenhangende argumentatie te produceren.
Gelukkig zijn de reacties op de Volkskrant zelf heel wat verstandiger. Er is nog hoop.

Schmalz | 04-08-16 | 15:51

yeah homos!
Als paul de leeuw nog mee doet, dan slaan die baardjes wel op de vlucht...

SnoopNL | 04-08-16 | 15:50

@Bokito ergo sum | 04-08-16 | 15:27
@mezelf | 04-08-16 | 15:39
Wat ik zeg, voor wat betreft de 'zaklamp-versie' zou ik misschien toch niet voor ongetwijfeld de aantrekkelijker geprijsde 'Chinese uitvoering' gaan.. dat licht zal je waarschijnlijk toch enigszins moeten doseren, afhankelijk van de afstand: "The flashlight, which is being developed for the Department of Homeland Security (DHS), uses a range finder to measure the distance to the target’s eyes so that it can adjust the energy of the light to a level that won’t cause permanent damage. Then it rapidly shoots out pulses of light from an array of ultrabright light emitting diodes (LEDs)." www.technologyreview.com/s/408360/the...

nickolaas | 04-08-16 | 15:48

@Peter Emile 14:53
Dat is ook opvallend, ja, dat de D66 het hebben van homo ziet als levensstijl. Alsof je het als een paar schoenen uit kan doen en dan weer hetero wordt.

tipo | 04-08-16 | 15:46

De PVV is slecht. Want? Geen argumenten en ook taalkundig verschrikkelijk opgeschreven. Tering, wat een rommel verschijnt er geregeld in 'de krant' door 'de elite'.

Bram van Ojik | 04-08-16 | 15:46

Ayla schneiders is een duffe muts van de verpeste generatie. Hoog opgeven over gelijke rechten maar niet inzien dat de keuzes die ze maken dat simpelweg in de weg staat. Er zijn een hele boel van dit soort mutsen die compleet d666 gindoctrineerd zijn. Ongehinderd door enige kennis braken zij al die islam en eurokots uit. Let op, deze mensen gaan we nog lang last van hebben als potentiele gemeenteraadsleden e.d.
Zij passen precies in het profiel waar de overheid mee meet.

Een verstandig homo stempt PVV en kijkt daarna wel weer verder.

Cobalt bomb | 04-08-16 | 15:45

Ik zat even een stukje tekst op de wepsait van mevrouw Ayla te lezen en dacht dat het vertaald was met Google Translate, zo krom zit het in elkaar. Lees ik tot m'n stomme verbazing dat ze ook nog tekstschrijfster is.

FrankVeer | 04-08-16 | 15:45

@nikolaas. Prima dat jij je eigen mening hebt hoor, van mij mag het. Blijf vooral pvv en vnl verketteren, kijken hoelang jij nog een eigen mening houden mag.

Goedemiddag | 04-08-16 | 15:44

Zo voel ik mijzelf even aangesproken. Ik was een dankbaar roze d66 member in het verleden. Relativeren en realisme heb ik nogal hoog in het vaandel zeg maar, spuug. Maar ik heb deze "van alles een beetje maar uiteindelijk niks partij" euhhhh LINKS laten liggen. D66 is onbetrouwbaar extreem links geworden. Opdonderen. Ik ben nu een trotse mogelijke PVV stemmer. Jammer dat er zo veel malloten in die "partij" zitten. Wat moet ik anders? Die haatkezen lekker naast me komen wonen? Zij moeten mij niet en ik hen niet.Ik wil ze niet eens in het dorp hier. Maar goed dat ik een koophuis heb.

andrew1972 | 04-08-16 | 15:39

Heb geen flikker tegen intolerante homo's, maar handen af van het religieus extremisme. Dan kom je aan d66.

RickTheDick | 04-08-16 | 15:39

D66 ontkent dat in de islam homoseksualiteit verboden is en tot de doodstraf kan leiden: "En dan komt er een stroom immigranten richting jouw veilige omgeving, zij hebben een geloofsovertuiging die ogenschijnlijk botst met jouw levensstijl."

Ogenschijnlijk betekent schijnbaar. Schijnbaar betekent naar het schijnt (niet in overeenstemming met de werkelijkheid).

D66 ontkent de werkelijkheid gewoon op een zaak die gaat om leven en dood van homo's in Nederland. walgelijk.

tipo | 04-08-16 | 15:39

@Bokito ergo sum | 04-08-16 | 15:27
Klinkt als een soort 'zaklamp dazzler'
en.wikipedia.org/wiki/Dazzler_(weapon...) (maar als iemand toch schade aan zicht oploopt door onverantwoord gebruik, ben je denk ik toch nog steeds redelijk zuur en zal je er best wel wat tegenover moeten kunnen zetten qua zelfverdediging en proportionaliteit).

nickolaas | 04-08-16 | 15:39

Hoeveel Ambtenaren geven hier verplicht tegengas aan de reacties van de gewone burgers.
Wij leven in een dictatuur. Weinig mensen beseffen dat, behalve de Elite. Zij leven van ons.
Het wordt echt tijd dat ook wij in opstand komen.

waarzeggertje | 04-08-16 | 15:33

Dus je bent een nationalist als je wat nerveus wordt van massale instroom van mensen die jou als homo het liefst van een flatgebouw gooien?
Die 'survivor'-houding heeft kennelijk een te laag weg-met-ons gehalte voor onze D66 landverraders.

panadol | 04-08-16 | 15:31

@Demof, niet op jezelf uitproberen om te kijken of ze werken, dat doen ze. Ze schijnen ook makkelijk 100 meter kristalhelder als zaklamp, voor 50 euro heb je er al één. Past makkelijk in een broekzak en nul schade.

Bokito ergo sum | 04-08-16 | 15:27

Mensen als Ayla Schneiders zijn zo ongelofelijk naïef, dat is onbegrijpelijk. Wij laten moslims binnen die jullie aftuigen maar je moet niet op anti-immigratie partijen stemmen maar op ons.

i-Wonder | 04-08-16 | 15:24

@Peter Emile | 04-08-16 | 14:53
Goed commentaar. Chapeau.

ben kokhals | 04-08-16 | 15:21

Overigens is op een gemiddeld VNL congres een aardig deel van de mensen ook homoseksueel
Goedemiddag | 04-08-16 | 14:57
Ik meen 'VNL-gestuurde' reaguursels altijd te herkennen aan de nauwelijks verholen wanhoop die er in door lijkt te schijnen (daar bovenop dan nog komend überhaupt het proberen zieltjes te winnen in dit soort fora en toegegeven het ontbreekt ze misschien ook wel een beetje aan aandacht van massamedia ;) ).

nickolaas | 04-08-16 | 15:17

Iedereen die niet op de PVV gaat stemmen komt er nog wel achter, PVV stemmers proberen tenminste nog iets in het landsbelang te doen

Martijn1980 | 04-08-16 | 15:14

Het volkse gedeelte van Nederland stemt bovengemiddeld PVV en heeft de hoogste homo acceptatie die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ik denk dat je als homo onder geen beter publiek dan onder PVVers kunt wonen.
Maar misschien is het ook wel heel leuk om als homo-stel tussen steeds meer islamieten te wonen? Het is maar net wat je spannend vindt.

nStilgar | 04-08-16 | 15:12

Wanneer liep u gelukkiger over straat als homostel, in 1990 of 2016. Precies, laat D66 maar zaniken. Toen was geluk nog heel gewoon.

padbuffel | 04-08-16 | 15:11

"En dat dat hier ook gewoon kan gebeuren is vooral te danken aan de open grenzen, het wegkijken, islamgeknuffel en de boterzachte aanpak van overlastgevers."
@Muxje | 04-08-16 | 14:14
Als ik voor mij part om te trollen de mindset die je hier beschrijft, naast die wat gangbaar in bijvoorbeeld Saudi Arabië (Wahabisme) is zou zetten - dan zijn de verschillen (dus qua 'mindset') misschien helemaal niet zo groot (en hebben ze zelfs wat 'oplossingen', waar de PVV normaal gesproken in 'het vage' lijkt te blijven).
Ze zijn niet blij met geknuffel van andere godsdiensten dan de islam (bij wet verboden zelfs - Wilders heeft ook wel opgeroepen tot het verbieden). Saudi Arabië is een groot land met wijdse grenzen, waar mensen met de honderdduizenden doorheen komen - maar ze gaan denk ik niet checken of iemand uit een gevaarlijk land komt als ze terugsturen .. "in April 2014, Interior Ministry officials confirmed that they had deported 427,000 undocumented foreigners over the previous six months. On December 14, 2014, the Saudi newspaper Arab News reported that Saudi Arabia had detained 108,345 migrant workers across the country and deported 90,450 of them over the previous 40 days.

Saudi authorities announced a new round of detentions and deportations of undocumented foreigners during the first quarter of 2015, and said on March 23 that Saudi Arabia had deported 300,000 people over the previous five months, an average of nearly 2,000 a day." www.hrw.org/news/2015/05/09/saudi-ara...
Verder gaan ze migrantenwerkers echt zelfs geen eten toestoppen kennelijk, als het met de eigen economie wat minder gaat (sowieso leeft structureel 30% van de eigen inwoners trouwens onder de armoedegrens - je moet niet denken dat het daar Noorwegen is of iets dergelijks qua 'sociale rechtvaardigheid'.. ). "India is rushing aid to thousands of its citizens in Saudi Arabia who are running short of food after losing their jobs." money.cnn.com/2016/08/01/news/india-sa... Oh - Saudi's gaan nu toch iets doen (na een hoop 'politiek correcte' internationale kritiek - artikel, 12 uur oud: "RIYADH, Saudi Arabia — Saudi Arabia has agreed to assist thousands of laid-off Indian workers stranded in the kingdom without money or food, an Indian minister said Wednesday." www.nytimes.com/2016/08/04/world/middl... )
Verder, dat wegkijken.. volgens mij zouden mensen in theorie (en mogelijk in praktijk dus ook) gewoon in redelijke getale lid kunnen worden van een politieke partij hier en iets agenderen - alhoewel je wel met veel moet zijn misschien om de grondbeginselen te veranderen.. behalve bij de PVV (dat net als het Saudische koninkrijk weinig inspraakmogelijkheden kent.. en relatief sterk gecentraliseerde macht - waar men zich min of meer maar bij neer te leggen heeft op straffe van represaille, mogelijk bij de PVV opnieuw raak binnenkort als de kieslijsten gemaakt moeten worden.. speelt bij meer partijen, maar bij de PVV wil het nog wel eens in openlijke ruzie en 'de vuile was buitenhangen' ontaarden - wie zijn hier nu eenmaal een democratie met vrijheid van meningsuiting, wat daar binnen de partij wordt wel eens gezegd trouwens lastiger ligt en misschien ook wel iets van een raakvlak met 'die andere ideologie' zou kunnen hebben - althans de 'radicale' politieke dan, wahabisme - smaakje is even anders, gedachtegang verschilt nou volgens mij niet zo heel hard).

nickolaas | 04-08-16 | 15:11

Een partij als D66, die altijd voor de belangen van homo's is opgekomen, pleegt nu verraad aan die groep, omdat ze nu vooraan staat om de grootste bedreiging van die groep, namelijk islamitische immigranten, massaal te verwelkomen. Voor de PvdA en de VVD geldt het zelfde.

Peter Emile | 04-08-16 | 14:53
.
In uw betoog mis ik het woord "zogenaamd". De partijen die u noemt haten het christendom (D666 voorop) en dáárom vonden ze het een prima idee om hordes islamieten binnen te halen. Als versterking van hun haat tegen de christenen. Dat daarvan de homo's óók de dupe zijn geworden is maakt ze geen zak uit.

Lupuslupus | 04-08-16 | 15:11

Snap geen enkele homo die nog stemt op de VVD, D66, GL of PVDA. Die partijen zijn duidelijk de opgebouwde, en zwaar bevochten, rechten van NL homo's aan het uithollen.
--
Tevens zijn homo's gewoon de volgende bevolkingsgroep die de EU in de mix gooit en tegen een andere groep opzet. Onrust creëren is het doel van de EU. En die onrust gebruiken ze om de EU verder te laten binnendringen in de levens van Europeanen. Nu de homo's volgende week de chinezen in NL?
-
En Juncker is niet het probleem. Frederica Mogherini is het beest van de EU. Dat is een verschrikkelijk gemeen en compleet losgeslagen machtswellustig kudt wijf. Die zal de Hitler by Proxy van de EU blijken te zijn. Juncker is afleiding, een makkelijk stuurbare dronkenlap. Idem aan mannetjes zoals Pechtold en van Baalen. Makkelijk stuurbaar en afhankelijk van drank, cocaine, vrouwen oid.

Mark_D_NL | 04-08-16 | 15:08

Voordat Ayla (vast vernoemd naar de hoofdpersoon van die serie boeken over holbewoners, maar het kan ook een verbindende Turkse naam zijn) geboren werd, waren we ons hier al de tyfus aan het verbinden. En kijk es, hoe lekker dat gelukt is! Zullen we er dan maar mee doorgaan en een ander resultaat gaan zitten verwachten?

Ach Ayla, domme domme doos. Ik wil zo graag zien hoe jij je magische verbindingskunsten inzet als je oma tegen de grond wordt geslagen omdat ze een ketting om heeft. Of als je zusje She-ra een kankerhoer genoemd wordt omdat ze op straat loopt. Do it Ayla, ga verbinden als de mocromaffiakogels je keuken invliegen en je homo-vrienden zich elke dag minder op hun gemak voelen!

The face forgives the mirror, the worm forgives the plow
en ik ben meestal ook vergevingsgezind, maar vandaag niet naar jou.

Poesmobiel | 04-08-16 | 15:06

'Noor' van Somalische komaf...
En dan als 'willekeurig' slachtoffer een Israëlische...
Dat zal wel een salafistisch verwarde man zijn geweest.

GerbenW | 04-08-16 | 15:06

Bokito ergo sum | 04-08-16 | 14:41
Inderdaad, veel gebruiksvriendelijker dan pepperspray zo en tactische zaklamp. Nooit geweten dat het bestaat. In ieder geval handiger in gebruik en minder dramatisch dan en roze bomgordel!

DeMof | 04-08-16 | 15:03

D66 neemt de rol van het bijna ter ziele gegane PvdA over.

BlowingBubbles | 04-08-16 | 15:03

jawor36 | 04-08-16 | 14:20
En uw grootvader verklaarde indertijd joden die zich zorgen maakten over het oprukkende Nationaal Socialisme in Duitsland ook tot 'onruststokers' o.i.d.?

BlowingBubbles | 04-08-16 | 15:02

In de UK is antisemtisme on the rise, met 11%. Moord en brand natuurlijk, maar: "The major source of contemporary antisemitism is to be found in parts of the British Muslim community." Voor LGBT hate crimes en Islam: ″The crime of homosexuality is one of the greatest of crimes, the worst of sins and the most abhorrent of deeds″. Dus D66, zullen we het daar eens over hebben?

Alexis de T. | 04-08-16 | 15:01

Deze huppeltrien zegt eigenlijk maar één ding: ik vind mezelf geweldig, dus iedereen vindt mij geweldig en mijn partij past goed bij mij, want die mensen vinden zichzelf ook geweldig. Dus stemt allen D666, want dan mag u zichzelf ook geweldig vinden onder mijn, eh, onze leiding.

Vigil | 04-08-16 | 14:57

Overigens is op een gemiddeld VNL congres een aardig deel van de mensen ook homoseksueel

Goedemiddag | 04-08-16 | 14:57

Wat is er trouwens mis met nationalist? Het is toch prima om trots te zijn op je eigen land, en het goede wilt behouden? Snap het verwijt niet zo.

Realisties | 04-08-16 | 14:56

De verraders.

D'66 bestaat uit leugenaars en hypocriete bakfiets grachtengordeldieren, zij hebben onze natie uitgeleverd aan de ongekozen EU kliek gelijk de NSB, die ons aan de Duitsers overleverde.

www.ftm.nl/artikelen/d66-is-hard-toe-...

Chinook Elsevier | 04-08-16 | 14:56

Cuyahoga | 04-08-16 | 14:07
Ja,tenzij de overigen VNL stemmen.

BlowingBubbles | 04-08-16 | 14:53

@DaJonkel | 04-08-16 | 13:41

Ik ben gay. Of liever: homo. Waarom immers een Engelse term gebruiken als er ook een goed Hollands woord voor bestaat, nietwaar.
Homo dus. Ben ik. En da's geen 'levensstijl', want een levensstijl is een keuze. Homo-zijn niet.

En als homo zal ik in maart 2017 op de PVV stemmen. Niet omdat ik zo'n fan ben van Wilders' eenmansclub. Of van Wilders zelf, die ik bij vlagen onbehouwen en tamelijk puberaal vind in zijn betogen en bewoordingen. Ook vind ik dat hij zowel het charisma als het intellectuele niveau ontbeert zoals dat van bijvoorbeeld een Pim Fortuyn of een Nigel Farage. Het enige dat ik in Wilders bewonder is zijn moed en zijn doorzettingsvermogen.

Ondanks mijn hierboven genoemde bedenkingen, ga ik toch op de man stemmen. En waarom? Omdat er simpelweg geen alternatief is. En omdat ik vind dat Wilders, ondanks alles, gewoon gelijk heeft.

Als je als homo (of als vrouw!) de instroom van aanhangers van een primitieve en fascistoïde homo- en vrouw-vijandige ideologie wilt stoppen, dat is een stem op de PVV - voorlopig - het enige alternatief.

Een stem op VNL zou ook nog kunnen, maar gezien de peilingen is een keuze voor het momenteel grootste anti-islamitische machtsblok - de PVV dus - strategisch de betere keuze.

Homo's die op één van de coalitie-partijen stemmen, óf op partijen die die coalitie al veel te lang in het zadel houden, plegen verraad aan hun eigen zaak.

Een partij als D66, die altijd voor de belangen van homo's is opgekomen, pleegt nu verraad aan die groep, omdat ze nu vooraan staat om de grootste bedreiging van die groep, namelijk islamitische immigranten, massaal te verwelkomen. Voor de PvdA en de VVD geldt het zelfde.

Wie zich als homo bedreigd voelt, heeft bij de komende verkiezingen maar éen keus: de PVV. Vooralsnog de enige partij die zich klip & klaar uitspreekt tégen de islam, tegen de islamisering en tegen de instroom van nog meer moslims in dit land.

Voor het feit dat ik mij genoodzaakt zie deze radicale keuze te maken, houd ik alle gevestigde politieke partijen verantwoordelijk; zíj zijn de oorzaak van het feit dat mensen in wat zij noemen 'extreme' hoeken worden gedrukt.

Peter Emile | 04-08-16 | 14:53

Die laatste opmerking van ondergetekende was trouwens te cryptisch. Herstel: Nederland, voor al uw onverdachte geldstromen. Trustkantoren te kust en te keur. Verplichte inburgeringsleestip: Het Belastingparadijs (Martin van Geest et al). Heer Karbiet, over het wel en wee van pr hoop ik de komende dagen nog in alle sportiviteit met u de degens te kunnen cruisen.

Rest In Privacy | 04-08-16 | 14:50

Ik ben zelf homo en ook lid van een homo vereniging waar veel leden helaas nog erg links zijn. Maar ik ga de confrontatie aan, soms zelfs hard ( heb eens iemand het pand uitgesmeten die mij als barman nsb er noemde omdat ik VNL lid ben).

Ik snap werkelijk waar niet dat veel homoseksuelen nog links zijn. De islam is de nagel aan de doodskist voor homo rechten.

Goedemiddag | 04-08-16 | 14:48

Ik ben zelf homo en ook lid van een homo vereniging waar veel leden helaas nog erg links zijn. Maar ik ga de confrontatie aan, soms zelfs hard ( heb eens iemand het pand uitgesmeten die mij als barman nsb er noemde omdat ik VNL lid ben).

Ik snap werkelijk waar niet dat veel homoseksuelen nog links zijn. De islam is de nagel aan de doodskist voor homo rechten.

Goedemiddag | 04-08-16 | 14:48

Homo Nationalist...
Dubbel Bruin...

diddley2 | 04-08-16 | 14:47

Haar CV lezend is ze een totale nitwit, past prima bij GeenID66.

Piet Karbiet | 04-08-16 | 14:45

D'66 logica:
Het is allemaal jouw schuld! Jij hebt ze boos gemaakt!!!

Orakel1958 | 04-08-16 | 14:44

Tsja..... dhimmie666 does the maths:
100% stemmen vanuit de GLBT-gemeenschap betekent nog altijd minder Kamerzetels dan 10% van de islamstemmen.

Het gaat er niet om effectief minderheden te steunen, maar om de kudo's die je krijgt van andere deugmensen. Daarbij betekent "progressief" niet vooruitstrevend, maar ANTI- conservatief.
Zelfs als rechts en/of het christendom waardevolle dingen zegt en doet, zijn zíj de vijand die bestreden dient te worden, ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

klimgek | 04-08-16 | 14:42

excuses: server-error double post

chosenignorance | 04-08-16 | 14:41

@DeMof, haal een zaklamp met stroboscoopfunctie, iemand is gegarandeerd 2 minuten compleet van de leg als hij dat ad bakkus krijgt, en is volledig legaal. Justitie gaat heel onredelijk zijn als je met pepperspray loopt.

Bokito ergo sum | 04-08-16 | 14:41


Mass Third World immigration is the Moloch of the European political class, they worship it, they obsess over it and they feed their own people to it.

Will it ever dawn on them what their liberalism is? will they ever get that jolt of lightning as the horror of reality hits them, will they ask:

“My God, my God, why have you forsaken me?”

BASinnic | 04-08-16 | 14:41

-weggejorist-

chosenignorance | 04-08-16 | 14:41

Het is zo ongelofelijk dat mensen daadwerkelijk denken dat 'een progressief, verbindend, open en tolerant Nederland' gebaat is bij immigratie van honderdduizenden of miljoenen moslims. Als er 1 ding bewezen is, is dat moslims -zelfs in de 4e generatie- in overgrote meerderheid geen verbindende, open en tolerante inwoners van dit land zijn. Er is ook geen enkele reden om aan te nemen dat de volgende generaties dat wel worden. De enige manier om het restje dat over is van een progressief, verbindend, open en tolerant Nederland, is het rigoureus stoppen van de immigratie van moslims. = helaas stemmen op de PVV, bij gebrek aan durf bij de carrière-politici van de overige partijen

chosenignorance | 04-08-16 | 14:41

Wat maar niet wil dagen bij politiek correct gehinderde denkers is dat 'xenofoob' en 'conservatief' juist van toepassing zijn op de gemiddelde moslim. Ze noemen zichzelf Turk of Marokkaan en kenmerken zich door een kritiekloze bewondering voor alles wat Turks of Marokkaans is en een afkeer van Nederland en de Nederlanders.

Hommel | 04-08-16 | 14:40

de EU is zelf zeer nationalistisch, ze hebben zelfs een eigen EU volkslied. Wie droomde ooit van een groot nationalistische Europa? ... o wacht.

mysteryposter | 04-08-16 | 14:38

Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:27
Bedankt voor de tip! Het is inderdaad belangrijk om jezelf te wapenen. Dat hoeft niet altijd meteen peperspray te zijn. Ikzelf vind het ook altijd belangrijk om op straat ook de ruimte in te nemen en niet als en bang vogeltje de andere kant opkijken, mocht er weer zo en groepje langslopen.

DeMof | 04-08-16 | 14:36

@Sano | 04-08-16 | 14:32
Dat is D66 niet vreemd; zo noemen ze iedere Jood die zichzelf niet huilend voor de wolven van Hamas/Fatah werpt een 'zionist'.

dlseth_ | 04-08-16 | 14:36

@Hetkanverkeren | 04-08-16 | 14:32
Mijn dochtertje van 8 gaat wel, ze wil alleen naar een veilige plek, dicht bij een riool om snel te kunnen schuilen. Die pr van Isil werkt prima.

Piet Karbiet | 04-08-16 | 14:35

D66 is in wezen helemaal niet geïnteresserd in homorechten, minderhedenrechten en rechten in het algemeen, noch in democratie, maar gewoon in globalisme (wereldwijde dictatuur, neo-feodalisme). D66 is niet voor niets prominent vertegenwoordigd in de Trilateral Commission. Dat de aanhang dit niet in de gaten heeft is omdat het niet zelden naïeve zelfoverschatters zijn. Clint Eastwood had daar een mooie benaming voor: "Pussy Generation" www.infowars.com/clint-eastwood-trump-...

ben kokhals | 04-08-16 | 14:34

Donder toch op met je hetero homo lesbo verbouwo! Geen gezeik iedereen gelijk. Het draait om liefde tussen de menschen. Elke mafketel die dat niet begrijpt die snapt het niet, snapte.
O ja, even snel papa-google gecheckt. Aantal homo's & cs ligt in Nederland volgens mij gelijk aan het aantal volwassenen islamofielsche mensen. Ik zet in op de roze wolven. You go girls!

ParaPiet | 04-08-16 | 14:34

Eén ding maakt D66 wel waar: de naam. Verder dan 1966 zijn ze nooit gekomen.

Zoetwaterpanharing | 04-08-16 | 14:32

Homo met gevoel voor zelfpreservatie = homo nationalist
door islam ingegeven psychopatie = een geestesziekte hebben

Framen en nieuwe woorden daarbij verzinnen is het wel in 2016

Rest In Privacy | 04-08-16 | 14:32

Wat is nou de clou van dit topic? Kom allemaal naar de Euro Gay Pride aan het IJ dit weekend, maar vergeet svp je Kalashnokov niet mee te nemen? Want dan kuunen ze in Amsterdam Noord eindelijk de champagne ontkurken? Mijn zusje (gelukkig geboterbriefd, moeder van 2 schattige koters) is trouw fan van die "bootjesrace" maar slaat 'm dit jaar veiligheidshalve over (want, nogmaals, moeder). Hier ga ik verder niet teveel over zeggen, want dit is een uitermate reeel veilighiedsrisico. Als in geen toetsenbordridderachtige ongeving maar de soms trieste werkelijkheid. Ondergetekende heeft zo zijn eigen verklaring voor het uitblijven van een Nederlandse Nice, maar ja, die vervelende Lone Wolf's .

Rest In Privacy | 04-08-16 | 14:32

@Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:30
Ha! LOL. Jij kent je collega's :)
twitter.com/metpoliceuk

Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 14:31

Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 14:27
Dat komt gewoon omdat ze twee etmalen nodig hebben om de zaak politiek correct te spinnen. Dat een Braziliaan er dan aan gaat is collateral damage.

Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:30

Helaas is er buiten de PVV inderdaad geen partij die islamieten buiten wil hebben, en dus gay-bashen wil verminderen.

Ik zou zeggenb: het hemd is nader dan de rok, dus PVV stemmen. en niet alleen de homo's, maar elke echte nederlander.

Worajai | 04-08-16 | 14:29

Iedere homo weet dat het Midden Oosten het 'mekka' is voor homo's. Homofilie wordt daar veel meer gepraktiseerd dan in het voormalige vrije westen. Je moet daar alleen niet toegeven dat je homo bent. En niet publiekelijk verwijfd doen.

heilgeil | 04-08-16 | 14:28

DeMof | 04-08-16 | 14:23
Begin met pepperspray te kopen. Dat geeft meer zekerheid. Wij hadden een homo op de karateclub, maar na 3 jaar hadden we al door dat het nooit wat zou worden. Hij zou gemakkelijk ingemaakt kunnen worden door 2 jongetjes van 7.
Niet erg, als het er niet inzit dan is dat zo. Tijd voor andere mogelijkheden.

Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:27

Leuk hoor, zo'n blik in het leven van de roomblanke Ayla in haar roomblanke ivoren torentje in een roomblank stukje Utrecht. Beetje domme meningen van een dom meisje; maar dat kan je iemand voor wie er geen leven is buiten de 'Jonge Democraten' eigenlijk ook niet kwalijk nemen. Onder fundamentalisten is het klakkeloos aannemen van dogma nou eenmaal een deugd...

dlseth_ | 04-08-16 | 14:27

@Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:22
Zo snel is de Metropolitan Police niet. Na de vorige moslimaanslag op datzelfde plein kostte het ze drie etmalen voor ze door hadden dat het zelfmoordbommers waren. En toen hebben ze nog even een verdachte Braziliaan doodgeschoten. Sukkels, dat zijn het, meneer.

Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 14:27

Ook onder de homo's zitten verstandige en onverstandige mensen.

Rest In Privacy | 04-08-16 | 14:25

Ik als homo zijnde ga toch echt niet aan mijn eigen vernietiging meewerken. Bovendien lijkt mij het niet verstandig om nog meer ongeletterd islamitisch volk binnen te laten, die mij als dank aan en bouwkraan willen ophangen. Homo’s worden vaker fysiek bedreigt, om dat wij toch erom bekend staan, om niet terug te vechten. Nou daar heb ik en heel veel anderen met mij, dus geen zin meer in!
Homonationalisme is juist goed voor de gemeenschap. Wie ons aanvalt, wordt keihard op z’n bek getimmerd.

DeMof | 04-08-16 | 14:23

daytripper | 04-08-16 | 14:19
Ik wacht nog even af tot het begin van de avond als de eerste verslagen van het verhoor en de motieven van deze kansenparel naar buiten komen.
Ik ga voor rechts-extreme aanhanger van Breivik.

Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:22

*regressieve linksmensch modus AAN*

We moeten zorgen dat er een totaal wapenverbod komt!

lees: we moeten zorgen dat alleen de staat wapens heeft.

Want dat ging zo goed tijdens cabodja oorlog, Auschwitz, De sovjet gulach, de chinese heropvoeding...

KutFilosoof | 04-08-16 | 14:21

Huiswerk: Zeg een week lang tegen iedereen die je tegenkomt dat je homo bent, pas dan merk je hoe (niet) ver de maatschappij is. Dus hier laat piet en jan je met rust als homo maar echt begrijpen en respect tonen is en blijft een tweede.

Rest In Privacy | 04-08-16 | 14:21

... ze hebben een geloofsovertuiging die ogenschijnlijk botst met jou levensstijl. Drie woorden in een zin fragment die kant nog wal raken. Homo zijn is geen levensstijl, ze zijn het. Islamisme is een politieke stroming met zware fascistische trekken. Het woord ogenschijnlijk slaat nergens op, het botst gewoon en dat botsen zal niet veranderen.De islam en de rest van de wereld gaan niet en nooit samen. Verdiept u zich in koran dan schrijft u niet meer van die onzin.

Aboe la | 04-08-16 | 14:20

@daytripper | 04-08-16 | 14:17
-
Hij was nét op vakantie geweest naar Mogadishu - want af en toe moet je toch op familiebezoek?

bisbisbis | 04-08-16 | 14:20

Lupuslupus | 04-08-16 | 13:44

Ja Nederland wordt vast veiliger als iedereen zich mag bewapenen. Laten we iedereen een moordwapen toevertrouwen, het is nog niet onoverzichtelijk genoeg.

Die Milo lijkt mij trouwens van een afstandje een aandachtsgeile volidioot.

jawor36 | 04-08-16 | 14:20

Ja .. ok .. hij kan een Somalische peetvader hebben , maar toch :http://www.ad.nl/buitenland/dader-aanval-london-is-noor-slachtoffer-is-amerikaanse~a69e7ee6/

daytripper | 04-08-16 | 14:19

Haha, een homo met een AK-74 en een handtas. Grappig. Ook handig om veel munitie in op te slaan.
Anyway, die links-progressieve Gutmenschen begrijpen niet dat hun politiek van pamperen en wegkijken er toe leidt dat homo's rechts gaan stemmen.

Zzzzooooffff | 04-08-16 | 14:19

Gaybrapad? Is dit een geintje. Ja toch zeker .....

Ho-Ho-Ho-Moh | 04-08-16 | 14:18

Mooi, zo'n zebrapad. Lekker gratuit, ook wel, zeker als je het als stadsbestuur niet zélf hebt verzonnen.
-
En het maakt natuurlijk ook een heleboel Rijffijnen duidelijk, dat het met het hoofd naar beneden gooien vanaf een flatgebouw van homo's in dit land niet bon ton is.
-
Een natuurlijke en menselijke reactie; ik heb óók de neiging om géén homo's in elkaar te meppen op dagen dat ik een paar gekleurde strepen op de weg heb gezien.

Wédden, dat wij er straks achter komen dat dit groteske staaltje van symboolpolitiek de belastingbetaler tienduizenden Euro's per gaybra heft gekost?

bisbisbis | 04-08-16 | 14:17

De dader in London is een NOOR ...!! lol en de lol.... Zie je nu wel : jullie altijd met je vooroordelen!
Het Algemeen Dagblad zegt het zelf!

daytripper | 04-08-16 | 14:17

Allles draait natuurlijk om dit ene zinnetje, ".. En dan komt er een stroom immigranten richting jouw veilige omgeving, zij hebben een geloofsovertuiging die ogenschijnlijk botst met jouw levensstijl.."
Ogenschijnlijk?? you are fucking kidding me, right?

God Zelf | 04-08-16 | 14:15

Tja, gaybrapad in bezuidenhout, dat is bij Rutte voor de deur en dus logisch, nou ballen hebben VVD burgervader en de Haagse Markt proberen. O nee, dan gaat VVD liever voor het IS model, want VVD wil LIEVVVV zijn voor diegene die Nederland in een kalifaat wil stichten.

Sweetlakecity | 04-08-16 | 14:14

Het gemak waarmee deze dagen het ene na het andere framewoord de openbare ruimte in worden geslingerd, getuigt toch wel van academisch denkniveau. Zelf zou ik er, met mijn mulo diploma flikker- en potten nationaalsocialisme van hebben gemaakt.

Graaf van Egmont | 04-08-16 | 14:14

De zoveelste wanstaltige, minderwaardige mening van een wegkijker. "En dan komt er een stroom immigranten richting jouw veilige omgeving, zij hebben een geloofsovertuiging die ogenschijnlijk botst met jouw levensstijl". Ogenschijnlijk? Hoe krijg je het uit je toetsenbord? Islam en haar volgelingen in het midden-oosten én hier laten zich herhaaldelijk zéér vijandig uit naar LGBT'ers, in woord, geschrift, en daad. En dat dat hier ook gewoon kan gebeuren is vooral te danken aan de open grenzen, het wegkijken, islamgeknuffel en de boterzachte aanpak van overlastgevers. En dan heb je de gore moed om de mensen die daar genoeg van hebben uit te maken voor nationalist (wat overigens allang gen scheldwoord meer is) en voor bangerik.

Muxje | 04-08-16 | 14:14

Niet erg professioneel met dat handtasje. En al helemaal omdat waar kenen we handtasjes meer van.

Maar los van dat. Een Deer Hunter die hem van achter pakt is altijd beter dan een Deer Hunter die niets pakt.

chicago river | 04-08-16 | 14:12

D66 moet eerst boos op zichzelf worden voordat het überhaupt het recht heeft boos op iets of iemand anders te zijn. Het is de partij die het wegkijken zo ongeveer uitgevonden heeft, en daarmee een van de grootste bijdragers is aan het succes van de PVV. Maarja, het vergt nogal wat zelfreflectie om zoiets in te zien...

soggert | 04-08-16 | 14:12

Als je 'nationalist' iets verwerpelijks lijkt te vinden en je verbindt het aan 'homo' - is daarmee dan niet meteen ook zo'n homo verwerpelijk - en daarmee meteen even hárd 'Freiwild' als dat hij op een zwoele zomeravond in het Vondelpark tegenover een stelletje mocro's met messen staat?
-
Tegenover die mocro's kan de homo zich - als hij goed getraind is- misschien nog wel verdedigen.
-
Maar tegenover de compleet van haar bevolking vervreemde, op astronomische afstand van degenen voor wiens belangen zij geacht mogen worden op te komen vervreemde bestuurderen en politici niet.
-
Misschien maken ze er een puinhoop van. Misschien is er geen ambtenaar te vinden die een besluit zal uitvoeren. Maar als het aan mij ligt, dan krijgt Nederland de unieke kans om het uit te vinden.
-
Ik stem straks PVV, wát de Ayla's en de gevestigde partijen verder ook nog aan smerige leugens zullen verzinnen in hun voorspelbare pogingen om mij daarvan áf te houden.
-
Een laatste kans om nog een stukje terug te krijgen van de vrijheden waarmee ik ben opgegroeid.

bisbisbis | 04-08-16 | 14:10

Om de logica van D66 nogmaals te omschrijven, een voorbeeld:
D66 haalt uit alle hoeken van de wereld moordenaars naar dit land om het aantal slachtoffers van moord te verminderen. Waarna D66 de politie de schuld geeft van de vele moorden die opeens plaatsvinden.
----
Nog 1: D66 sloopt een paar rivierdijken waarna het land overstroomt. Waarop D66 de dijkbewakers de schuld geeft van de overstroming.
Zo kan je eindeloos de schizofrenie in D66 argumenten herhalen.
En dan pretenderen dat ze een partij zijn van hoogopgeleiden. Zeker ergens hoog op een berg opgeleid met te weinig zuurstof voor de hersens. Iemand een andere verklaring??

dijkbewaker | 04-08-16 | 14:09

Als slechts één op de 5 heaumeau's stemt op de enige partij die tegen de grootste bedreiging voor het heaumeaufile gedachtengoed is(ok, ok, we hebben VNL ook nog), dan betekent dat dus dat 4 van de 5 heaumeau's eigenlijk te dom zijn om te poepseksen?

Cuyahoga | 04-08-16 | 14:07

In de huidige situatie heb je eigenlijk maar één mogelijke politieke keuze. Het is triest, maar het is niet anders.
Homer P. Simpson | 04-08-16 | 14:01
.
Al 10 jaar geleden heb ik die keuze gemaakt toen de rest van Nederland dacht ach t zal wel.
Dat u schrijft "het is triest" bewijst dat u het toch wel een beetje jammer vindt dat de PVV er is i.p.v. blij te zijn!! En dat vind ik nou triest!

Lupuslupus | 04-08-16 | 14:07

@Sjors W. | 04-08-16 | 14:03
Dat is super, Sjors. Thx :)

Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 14:07

wordt = word

moutardeaprèslerepas | 04-08-16 | 14:07

Blijf met je rotpoten van onze rotpoten af!
Tijd voorn staking?

Rest In Privacy | 04-08-16 | 14:06

We worden straks nog ingehaald qua homo veiligheid door landen in Oost-Europa.

Duifmans | 04-08-16 | 14:06

Ik snap de strekking van de D66 redenering niet helemaal. Ik ben nationalistisch ingesteld maar behoor ook tot de groep van mensen met een heteroseksuele overtuiging. En ik stem geen Wilders maar VNL.

Zo langzamerhand wordt ik een verwarde witte man.

*bomgordel zoeken doet*

moutardeaprèslerepas | 04-08-16 | 14:05

Mooi! Eindelijk eens een vreemd luchtje in het trapportaal van D66.

solcama | 04-08-16 | 14:05

Denk dat homo's en vrouwen zelf wel kunnen bedenken wie het het beste met ze voorheeft, je moet als homo of vrouw wel gek zijn als je op D66 stemt; die oh zo progressieve partij die altijd een ultra-conservatieve religie/cultuur steunt, viespeuken benne ut

Bokito ergo sum | 04-08-16 | 14:04

Is 't al gezegd? Komt ie dan: Eigen homo's eerst!

Breinbrouwsels | 04-08-16 | 14:03

"Op de lange termijn, wanneer het echt benauwd zou kunnen worden..."
dan leveren jullie ons uit zul je bedoelen. En dat doen jullie nu eigenlijk al. Dom wicht!

Krultang | 04-08-16 | 14:03

@ Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 13:59

Hehe, doe je het voor een ferme handdruk met een 'well done' erbij?

Sjors W. | 04-08-16 | 14:03

Die Milo vind ik toch wel een tof figuur. Geen gezever, gewoon terugvechten als het nodig is.
Stoerder dan de meeste mannen hier in Nederland en Europa.

Draak uit Brabant | 04-08-16 | 14:01

In de huidige situatie heb je eigenlijk maar één mogelijke politieke keuze. Het is triest, maar het is niet anders.

Homer P. Simpson | 04-08-16 | 14:01

Waarom is dat gaybrapad voor het MinBuza gebouw en niet op het Hobbemaplein? Om de ambassadeur van de Saoedi Arabië te attenderen op homohaat tijdens het oversteken of omdat Jozias bang in voor Islamitische reacties uit de Schilderswijk.

Tjemig | 04-08-16 | 14:01

Ayla Schneiders blijkt ook nog eens een .com domein te hebben. Haar veelzijdigheid wordt slechts overtroffen door haar pretentie. Beetje een vrouwelijke Timmerfrans zo te zien.

ChatBot | 04-08-16 | 14:00

Als je als homo zijnde volk wilt importeren die juist jou van de hoogste gebouwen willen flikkeren, dan ben je echt niet wijs!
Groet, een homonationalist

HollandschGlorie | 04-08-16 | 13:59

OMG Kijk dit dan, tegen de paus/katholieken durft ze wèl:

Nog een APM voor het congres:

Homo's zijn gelijk in de stad van de paus

Indieners:
Tom Brouwers, Floris Jan Donders, Suzan Kemperman, Arend Meijer, Samira Rafaela, Ayla Schneiders, Maarten Veld

Constaterende dat,
- De stad Rome relaties van koppels van hetzelfde geslacht juridisch wil gelijkstellen aan het huwelijk; (zie Volkskrant 19/01/2014);
- De Rooms-Katholieke Kerk in Italië dit een belediging vindt voor “De stad van de paus, het hart van het Christendom”

Overwegende dat,
- De Jonge Democraten rechten voor LGBTs (Lesbiennes, Gays, Biseksuelen en Transgenders) van groot belang vinden, in binnen- en buitenland;
- De scheiding van kerk en staat voor de Jonge Democraten van grote waarde is;
- De symbolische waarde van bovenstaande intenties van de stad Rome, vanwege haar relatie met de Katholieke kerk, juist heel groot is;

Spreekt uit dat,
- De Jonge Democraten het besluit van de stad Rome om relaties van koppels met gelijk geslacht juridisch gelijk te stellen aanmoedigen;
- De Jonge Democraten spreken de kerk er op aan dat zij de scheiding tussen kerk en staat moeten respecteren.
www.facebook.com/groups/jongedemocrat...

Prof. D.A.H. Vintik | 04-08-16 | 13:59

@Sjors W. | 04-08-16 | 13:57
Grunberg. Wat heb ik gewonnen?

Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 13:59

Ik zou niet dezelfde fouten maken als de Republikeinen in de VS en PVV-stemmers lekker bij de PVV laten zitten (teken dat er iets fout zit in je ideologie, als je al dat soort groepen moet gaan aanboren.. Democraten konden ook zonder al die 'fringe groups' nog verkiezingen winnen.. en beter hadden ze allebei de bakens wat meer tijdig verzet, goede kans dat die nu 'boze mensen' dan gewoon tot de dan grotere groep die meestal thuis blijft hadden behoort). Anyway, al die boze mensen slopen nu die partijen en met name bij de Republikeinen kan je je afvragen of de tent zal blijven staan, na november zeg maar..

nickolaas | 04-08-16 | 13:58

Ayla: "Naast Statenlid: Gastvrouw/kok bij Kookmeesters, KasCo Jonge Democraten Utrecht en Voorzitter Raad van Toezicht PolitiekFabriekUtrecht."

Poe poe, indrukwekkend cv.

Ayla: "Mijn naam is Ayla Schneiders (1989) en ik woon sinds 2007 in de stad Utrecht. In 2011 heb ik de opleiding tot toneelschrijver afgerond aan de Hogeschool voor de Kunsten. Sinds 2013 studeer ik aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs aan de Universiteit Utrecht.

Van ‘s ochtends vroeg tot midden in de nacht, was ik de afgelopen jaren actief bij D66 en de Jonge Democraten. Ik voerde campagnes en was voorzitter van het bestuur van de Jonge Democraten Utrecht....."
------

Op Twitter noemt mevrouw zich Schrijver. Welke schrijver begint een stukkie op deze wijze, en welke schrijver gebruikt 'ik' in de eerste vijf zinnen?

Sjors W. | 04-08-16 | 13:57

"De PVV biedt jou een kortetermijnoplossing voor een persoonlijk probleem. Maar voor homo-emancipatie in het algemeen doet de partij weinig." Ik geloof niet dat de PVV een probleem heeft met homo's. Ik denk dat de PPV in zijn stellingname tegen homofobe immigranten meer doet voor de emancipatie (waar uberhaupt nodig voor wat betreft het seculiere deel van Nederlnad) dan progressief links met hun verbinding en kommaar-kommaar-kommaar mentaliteit.

Alexis de T. | 04-08-16 | 13:57

Homo's (en joden) zijn de kanaries in de kolenmijn; als alles naar de klote gaat merken zij het als eerst en zullen ze dus ook als eerste actie ondernemen.
In Rotterdam zie je langzaamaan hetzelfde gebeuren: Leefbaar Rotterdam was als enige partij tegen een azc en je ziet hen ook steeds populairder worden bij de homo gemeenschap.
Ik blijf het een leuk beeld vinden: middenklassers, tokkies met pitbulls en mannen in een glitterjurk die samen 1 front vormen

blubberpoesje | 04-08-16 | 13:57

Als u het zinkende schip "Nederland" nog zinkender wilt maken, stemt dan allen vooral D66, de partij der naïeve dwazen.

Fijnstoffer | 04-08-16 | 13:56

In de VS gebeurt hetzelfde. De democrats doen alsof ze voor gays en blacks zijn. Totdat blijkt dat ze Trump/republican stemmen, dan worden ze bedreigd en uitgescholden.

Dit gedrag is communistisch van aard.

mysteryposter | 04-08-16 | 13:56

Die mensen uit het Midden-Oosten en Afrika mogen over het algemeen dan wel homohaters zijn maar vergeet niet dat het verdomd harde werkers zijn én nog voor nop ook!

Wat willen de bazen nog meer?

ProAsfalt | 04-08-16 | 13:56

Nee Ayla Schneiders, ook buitenlanders willen je niet neuken, ligt aan je persoonlijkheid. En die theezakjes.

Rest In Privacy | 04-08-16 | 13:55

Studente aan de Universiteit van Utrecht. Daar noem je ook wat. Om de haverklap spreken daar salafisten, waarbij de Uni er geen been in ziet om toe te staan dat mannen en vrouwen van elkaar gescheiden worden: twitter.com/Prof_DAH_Vintik/status/71...

Prof. D.A.H. Vintik | 04-08-16 | 13:54

Lupuslupus | 04-08-16 | 13:44

Die sluiten zich er later bij aan. Homo's zijn vaak trendsetters.

Barbarous_Relic | 04-08-16 | 13:53

Och mijn God .. ik kan het woord "verbindend" niet meer horen!

daytripper | 04-08-16 | 13:53

Het voornaamste probleem is natuurlijk dat een theaterdocente überhaupt iets te zeggen heeft.

Sjors W. | 04-08-16 | 13:52

Vrijwel wekelijks staat een of nader haags oogkleppenfiguur te jankbalken op t.v. over discriminatie en racisme.

terwijl degene die heel de dag roepen dat blanken racisten zijn, zelf de enige echte racisten zijn.

Het niet-bestaande ras moslim heeft een hekel aan joden

Het niet-bestaande ras moslim heeft een hekel aan vrouwen met rechten
Het niet-bestaande ras moslim heeft een hekel aan christenen
Het niet-bestaande ras moslim heeft een hekel aan blanken
Het niet-bestaande ras moslim heeft een hekel aan homo's

En zelf maar zeuren dat ze gediscrimineerd worden.

Vogelbeest | 04-08-16 | 13:51

nou ja, scheelt toch 4 miljoen stemmen of zo

gestopt | 04-08-16 | 13:49

Een homo nationalist. Toe maar

MrShadow | 04-08-16 | 13:49

citaat: die de keuze schetst tussen een 'xenofobe en conservatieve' toekomst, versus een 'progressief, verbindend, open en tolerant Nederland'
------
Even de D66 droomwereld in de werkelijke wereld brengen:
Juist diegene die de islam importeert haalt de mega xenofobe, ultra conservatieve wrede middeleeuwen naar dit land. Daarbij vergeleken is diegene die onze open vrijdenker, tolerante, verlichte rechtsstaat wil beschermen de enige die de term progressief en positief mag hebben. De PVV dus.
Verder nog onzin argumenten D66 landverraad partij?

dijkbewaker | 04-08-16 | 13:49

Sinds arrogander aan het roer staat word D66 per jaar steeds meer anti-simetisch en anti-LGBT. Heeft ie toch mooi van binnenuit D66 kapot gemaakt.

Rest In Privacy | 04-08-16 | 13:49

Niet alleen homo's, ook niet-homo's hebben rationeel geen andere stemkeuze meer.
Want de moslimist is niet alleen intolerant naar de homo, maar ook naar de niet-moslimist.

Nuchternederland | 04-08-16 | 13:47

Nou, dan gaat'ie maar : ik ben een Xenofoob! Ik ben conservatief! Dan hoeven we daar niet meer over te discussieren. Ik offer een pion in de hoop dat ik dat paard kan slaan.

Alexis de T. | 04-08-16 | 13:46

Is dat ook de reden dat het opeens Europride heet tegenwoordig?

Dommelsch | 04-08-16 | 13:45

Schattige foto hoor, zo met dat geweer + handtasje. Maar waarom is die oproep alleen voor homo's?! Waarom niet ook voor jonge blanke mannen, oude blanke vrouwtjes die beroofd en vermoord worden, jonge blanke vrouwen die nagesist en aangevallen worden, negroïde mannen die in elkaar getrapt worden op het station NOI, enz.?
Iedereen moet zich kunnen en mogen verdedigen of niemand.

Lupuslupus | 04-08-16 | 13:44

Mooi dat mevrouw zelf de oplossing geeft: bescherm onze vrijheid door er een muur omheen te bouwen.

Leptob | 04-08-16 | 13:44

@Schietmijmaarlek | 04-08-16 | 13:38
Dat bericht kwam van de politie van Londen. Is dus waar. Staat verder overal in de politiek correcte pers: *Dader Londen Noor*.
*deze toevoeging is voor d666-stemmerts*

Lewis Lewinsky | 04-08-16 | 13:43

Ik ben echt benieuwd hoe Nederlandse homo's politiek denken. Geloven ze nog in links? Is er toevallig een reaguurder die hier een betere/persoonlijke kijk op heeft?

DaJonkel | 04-08-16 | 13:41

vergeet niet dat na orlando een hoop amerikaanse homo's iedereen die begon over de link tussen islamitische ideologie en homohaat uitmaakten voor van alles en nog wat. die milo is een (zo nu en dan vermakelijke) relnicht die een hoop geluid weet te maken, maar hij is de uitzondering, niet de regel.

aight.. | 04-08-16 | 13:39

Homoseksualiteit is een levensstijl. Zeggen ze dat nou ECHT?

paxpax | 04-08-16 | 13:38

-weggejorist-

Schietmijmaarlek | 04-08-16 | 13:38

Je bent een mietje als je D66 stemt, maar als homo zou ik dat niet doen.

Bertie Wooster | 04-08-16 | 13:37

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland