Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Terugkijken - Speech Michelle Obama #DemsInPhilly

Onbegrijpelijk dat die democraatjes in de VS een corrupte ouwe heks en een seniele opa inzetten bij de Nationale Trump Bestrijding, als ze ook deze leuke powerhouse mevrouw in huis hebben. Prima speech, en dat van die slaven die het Witte Huis bouwden klopt als een zwerende vinger. Ander geinig feitje. Er zijn op 1 dag Democratische Conventie al meer mensen gearresteerd dan bij die van Trump in een hele week. Gehele 14 minuten durende oratie alhieronder. Kijk dames, zo moet het.

Reaguursels

Inloggen

Mooi gesproken, ik zou ook wel zo'n First lady willen hebben. #respect

Harry uit Rotterdam | 26-07-16 | 21:17

Donald Trump moet de volgende president maar worden! Is er al een fanclub in Nederland van Trump? Een site, of forum misschien?

oostermoer | 26-07-16 | 20:17

@Stormageddon 16:42
Ik schreef dat Gary Johnson nog niet op het stembiljet staat in een handvol staten. Niet dat Johnson slechts in enkele staten op het formulier staat. Volgens mij is In de link die je hebt bijgevoegd gaat over alle libertarische kandidaten, dus dat helpt niet. www.lp.org/2016-presidential-ballot-a... hier is een link elders op de site die wel duidelijkheid geeft. Gary Johnson ontbreekt dus nog op het biljet in Washington, Washington DC, Iowa, Virginia, Kentucky, Ohio, Alabama, New York, New Hampshire, Massachusetts, Pennsylvania, Minnesota, New Jersey, Rhode Island en Connecticut. Er is nog tijd maar het moet nog wel gebeuren.
-
Hij staat zowel in de now-cast als de polls-only forecast van het gemiddelde van de peilingen bij Nate Silver op afgerond 8% projects.fivethirtyeight.com/2016-elec...
-
Ik weet heus wel dat Gary Johnson gouverneur is geweest, en zijn vice presidents kandidaat ook, alleen dat was wel een poos geleden, toen beide nog republikeins waren. En belangrijker Gary Johnson deed in 2012 ook mee en haalde toen slechts 0,99% van alle stemmen.
-
Ik haalde zijn lobbyisten baan erbij niet om zijn statuur te ondermijnen, maar omdat hij een lobbyist was voor de marihuana industrie. Alhoewel marihuana steeds meer geaccepteerd is Amerika, zal dat voor veel stemmers toch een diskwalificatie zijn voor de beste man, helaas.
-
En het is goed dat je blijkbaar grote kennis hebt van het Amerikaanse kiesstelsel, maar laten we reëel zijn, Gary Johnson is een beetje merkwaardige vogel in zijn hele voorkomen. Nu zijn Trump en Hillary bijzonder onpopulair dus er is ruimte voor een derde kandidaat maar winnen is onwaarschijnlijk. Eerst moet hij zijn stand in de peilingen verdubbelen naar 15%, terwijl derde partij kandidaten meestal zakken in de peilingen na de conventies. Daarna moet hij een staat winnen wat sinds George Wallace in 1968 niet meer gelukt is door een derde kandiaat. En dat moeten het totaal aantal kiesmannen wat hij haalt niet alleen groter zijn dan het aantal van Trump en Clinton maar zelfs groter dan het aantal van Trump en Clinton gezamenlijk aangezien hij een meerderheid van 270 of meer kiesmannen nodig heeft. Haalt geen van de drie kandidaten de meerderheid is het aan het huis van afgevaardigden om de president aan te wijzen en dan durf ik de gok wel aan dat een huis zonder een enkele libertariër onder zijn leden niet voor Gary Johnson zal kiezen.

buitenspeler | 26-07-16 | 17:35

@buitenspeler | 26-07-16 | 15:18
Je hoeft mij het kiesstelsel van de VS niet uit te leggen, die ken ik waarschijnlijk beter dan jij. Nochtans is Gary Johnsons een doorgewinterde politicus, Gouverneur van New Mexico geweest, en zeker niet een anoniem lobbyistje. Zijn kandidaat VP is ook Goeverneur geweest, van Massachussets.
www.johnsonweld.com/
Hij staat dus op 13% in de polls, niet 8% zoals jij beweert. Dat is ongekend hoog voor een 3d party kandidaat. En hij staat in alle 50 staten op het stembiljet, niet in slechts enkele, zoals jij beweert.
www.lp.org/2016-libertarian-party-cand...
Je kunt beweringen gewoon op waarheidsgehalte controleren, voordat je ze doet.

Het punt is dat hij bij 15% meedoet met de TV debatten. Een alternatieve kandidaat naast de twee minst geliefde en minst gesteunde kandidaten van de grote partijen, met een goed verhaal kan nog wel eens hele hoge ogen gooien. Hij kan van beide partijen heel veel stemmen weghalen. Zo veel zelfs dat een tweede ronde zelfs niet uit te sluiten is.

Stormageddon | 26-07-16 | 16:42

Voorlopig kun je Trump zien als een ongeleid projectiel, de steun voor hem in deze kolommen vind ik belachelijk. De Vs is het belangrijkste land ter wereld dat meer heeft aan een afgewogen beleid dan aan zo'n schreeuwlelijk zonder politieke ervaring. Obama wordt hier ook als een slapjanus gezien, dankzij Bush en zijn "echte" mannen is Irak een zooitje geworden. Obama heeft totnutoe geweigerd ergens binen te vallen, een zegen na al die oorlogszuchtige types. Ik begrijp wel dat een zo intelligente en keurige man door vele scribenten hier niet wordt begrepen. Je kunt die verborgen terroristen nou eenmaal niet zo gemakkelijk te pakken krijgen.

Ruud5 | 26-07-16 | 16:19

@15:26 TriestGeval
Het is triest dat tegenstellingen zo zwart wit worden neergezet tegenwoordig in de schreeuwende zomer van 2016. Of je bent dom en links en een Nazi en een communist, of je bent van mening dat Trump een geniale gift voor de mensheid is. Excuseer mij alleen de werkelijkheid is toch dat gedroomde keizer Trump geen kleren aan heeft. Het is een man zonder logica waardoor logische argumenten tegen hem onschadelijk zijn voor de achterban van Trump. Helaas voelt een gedeelte van reaguurders verwantschap met deze man en achterban gezien projectie van eigen binnenlandse politieke situatie.

buitenspeler | 26-07-16 | 16:08

@mysteryposter 15:16
Dat nationale veiligheid van grootste belang is dat je dat actief moet nastreven zonder het ondergeschikt te maken aan andere idealistische principes. En ook dat het Amerika zijn plicht is om de leidende rol in de wereld te blijven uitvoeren. Ze gelooft in het belang van een sterke verenigde NAVO, een oplossing te zoeken voor Syrië via samenwerking met oude partners Egypte, Qatar, Jordanië en Saoudi Arabië. De dialoog met Israel en Rusland verbeteren want de praktische voordelen zijn fundamenteel. Eventueel zelfs optreden in oude brandhaarden Libië, Afghanistan en Irak omdat Amerika verantwoordelijk is voor die rotzooi en het de nationale veiligheid bedreigt. Ze zal de radicale Islam niet letterlijk als vijand noemen, want net als Bush en Obama weet ze dat de westerse haat alleen maar zal verergeren en de relaties met de stabiele bondgenoten zal schaden maar het beleid zal gericht zijn op het terugdringen van dit gevaar. En Iran zal korter aan het lijntje worden gehouden. En humanitaire problemen moet maar liefst via de VN lokaal worden opgelost.

buitenspeler | 26-07-16 | 15:55

Weinig tussen te krijgen maar omdat de MSM volledig (zie Gekaufte Journalisten, Udo Ulfkotte) op de hand is van partij A zal het helaas maar weinigen bereiken.
imgur.com/pbiicbB
imgur.com/tk4aRZQ

opbokkennu | 26-07-16 | 15:39

buitenspeler | 26-07-16 | 15:06

Leuk dat u in staat bent om naast hetgeen Trump zegt, vooral met de weglating van alle komma's en punten, ook de diepere gedachten van Trump bloot te kunnen leggen.

U moet wel bij de dom-linkse media werken om een dergelijke diepgaande analyse van een slim rechtse politicus te kunnen maken.

Volgens mij heeft u ook de Goebelse opleiding bij de KGB mussenschool, de school waar in de Sovjettijd de politieke hoeren werden opgeleid, met vrucht doorlopen.

TriestGeval | 26-07-16 | 15:26

@14:38 Stormageddon
Het is best een sympathieke kerel, alleen het grootste probleem is dat een Gary Johnson en elke andere derde kandidaat nog steeds gebonden is aan het kiesmannenstelsel. Dus stel dat hij in de zeer onwaarschijnlijke missie slaagt om in enkele staten meer kiezers te winnen dan Hillary en Trump, dan is hij er nog lang niet. Je hebt in totaal 538 kiesmannen, als drie verschillende kandidaten staten en dus kiesmannen winnen dan moet je alsnog de meerderheid halen om president te worden. Dus zelfs als Johnson erin zou slagen om de meeste kiesmannen te winnen is dat niet genoeg aangezien een meerderheid van de kiesmannen, dus 270 of meer, verplicht is. Voor iemand die een paar maanden geleden nog directeur was van een lobbybedrijf voor wiet en nu slechts 8 procent steun heeft en nog niet op het kiesbiljet staat in een handvol staten, lijkt het mij onmogelijk om een meerderheid van de staten (in kiesmannen) te winnen over een paar maanden.

buitenspeler | 26-07-16 | 15:18

@ buitenspeler | 26-07-16 | 15:06

Welk duidelijke buitenland beleid plannen heeft Clinton?

mysteryposter | 26-07-16 | 15:16

@nickolaas 14:10
De president kan alleen maar een rechter benoemen met de steun van de senaat kijk maar naar de huidige situatie met Obama en judge Garland
-
Op het gebied van buitenlands beleid heeft de president inderdaad wel een belangrijke functie vooral omdat diplomatieke keuzes minder afhankelijk zijn van de financiering. Zelfde geldt voor militaire keuzes waar de president e mogelijkheid heeft zelfstandig beslissingen te nemen, alhoewel presidenten wel graag toestemming vragen aan het parlement om zo ook de expliciete steun te krijgen.
Deze twee gebieden zijn inderdaad voor ons Nederlanders het belangrijkste element aan de verkiezingen maar voor Amerikanen gaat het vooral om interne problemen, economie, onderwijs, zorg, infrastructuur, sociale regelingen, belastingen etc waar presidenten niet als een alleenheerser even alles kan regelen in een paar maanden.
-
Overigens op het gebeid van buitenlands beleid leven mensen die in Nederland wonen en Trump steunen echt in een waan. Tuurlijk heeft Clinton fouten gemaakt in haar periode als minister van Buitenlandse zaken, maar letterlijk alle Amerikaanse presidenten en ministers van buitenlandse zaken in de 20ste en 21ste eeuwen hebben grove fouten gemaakt vanuit hun superioriteitsgevoel en verknipte wereldbeeld. Maar ze staat in ieder geval voor een duidelijk plan heeft ervaring op het gebied en is ook bereid praktisch keuzes te maken.
Daarentegen heeft Trump letterlijk geen idee, en geen idee is veel gevaarlijker dan een verkeerd idee. Hij praat over gebruik van kernwapens alsof het volstrekt normale opties zijn, is voor martelen want de tegenstanders doen het ook, wil zich overal terugtrekken en tegelijkertijd een oorlog beginnen tegen ISIS, was in het verleden zowel voor de aanval op Irak als Libië om meteen van mening te veranderen toen het toch geen succes leek te worden, ondermijnt nu al de grondbeginsels van de NAVO maar wil wel meer nucleaire wapens uitdelen aan de bondgenoten van Amerika, is ondertussen druk bezig elke bondgenoot of te beledigen of in zijn kaarten te laten kijken. Zijn gebrek aan kennis of ervaring op dat gebied is veel gevaarlijker dan een stabiel maar niet perfect beleid van Hillary.

buitenspeler | 26-07-16 | 15:06

Bubba | 26-07-16 | 09:50

Donald Trump is een echte man die recht door zee gaat en verwoordt wat meer dan 80% van de Amerikanen denkt.

Ik NL hebben we ook zo'n man, zijn naam is Geert Wilders.

Kijk naar de foto's die van beide mannen in alle dom-linkse media uitingen gebruikt worden, het zijn altijd "brullende aap" foto's terwijl er duizenden mooie staatsman foto's van beiden zijn.

Ziet u van één van beiden weer zo'n "brullende aap" foto, dan weet u dat u naar een product kijkt, leest of luistert wat gemaakt is door een fervente volgeling van Goebels, die in WW2, als NAZI minister van propaganda, miljoenen mensen er toe bracht om een compleet onschuldige bevolkingsgroep, de Joden dus, te gaan haten en te vermoorden.

U vindt deze fervente Joden, Trump en Wilders haters, vooral bij de publieke en commerciële omroepen en de zelfbenoemde "kwaliteits" media.

TriestGeval | 26-07-16 | 14:42

corbiere | 26-07-16 | 12:37
Wapenbezit in Duitsland en Frankrijk ligt 8 keer hoger dan in Nederland. Het wapenbezit in Amerika ligt inderdaad nog hoger maar op gebied van wapenbezit is Nederland niet te vergelijken met Duitsland en Frankrijk.
Daarnaast lijkt mij in het geval van Nice toch moeilijk te beargumenteren dat het had kunnen worden voorkomen als alle mensen in het publiek gewapend waren. Daarnaast stond er gewapende bewaking voor Charlie Hebdo wat niks uithaalde en is zelfs de NRA geen voorstander van het dragen van wapens in drukke zalen zoals Bataclan of die nachtclub in Orlando.

buitenspeler | 26-07-16 | 14:33

@necrosis | 26-07-16 | 09:36
Je mag mij wel noemen hoor. Trump is inderdaad een huisjesmelker en faillisementsfraudeur (die gooi ik er even bij) en allerberoerdste kandidaat die de GOP ooit heeft gekozen. Maar goed, die andere 16 waren ook kut met peren.
En Hillary is een wanstaltige heks die je niet moet willen als president. De show van de Dems was wel beter, de sprekers waren ook beter. Wat ze te zeggen hadden was niet veel soeps. De standaard riedeltjes. Jammer dat Bernie geen Ted Cruz deed, dat was nog aardig geweest. De enige spreker die een beetje opviel was Corey Brooker. Die had zich kandidaat moeten stellen.

Stormageddon | 26-07-16 | 14:29

@buitenspeler | 26-07-16 | 14:00
Het Witte Huis formuleert sowieso een groot deel van de buitenlandpolitiek en afgezien van het feit dat ieder plan dat de president formuleert gefinanciert moet worden door het congres, heeft de president toch wel een belangrijke invloed op het debat over de koers (naast het benoemen van rechters - dat kan toch ook op belangrijke dossiers soms de doorslag geven). Verder het 'commander & chief' verhaal.. dat zijn toch grote beslissingen die niet door 'afzonderlijke staten' genomen worden..

nickolaas | 26-07-16 | 14:10

Overigens geen reden om te verwachten dat er met Hillary Clinton de komende vier jaar veel zal veranderen in Amerika. Net als Obama de laatste zes jaar zal ze te maken krijgen met een minderheid in het huis van afgevaardigden (Amerikaanse 2de kamer) en hooguit een kleine meerderheid in de senaat, iig minder dan de 60-40 verhouding die nodig is om echt structureel beleid te kunnen wijzigen. In hoeverre beleid sowieso in Washington bepaald kan worden aangezien de individuele staten veel meer bevoegdheid hebben dan lijkt als je de verkiezingen zo zijdelings vanuit Nederland volgt.
-
Dat is ook het grote probleem met de Amerikaanse politiek, presidentskandidaten praten in de campagne over hun plannen en visie voor Amerika en op die beloftes worden ze vervolgens gekozen waarna ze te maken krijgen met een democratisch stelsel waarin hun mogelijkheden om verandering te bewerkstellen veel kleiner zijn dan wat van hun verwacht wordt. Of eigenlijk is dat ook de redding aangezien de macht van een president niet onbegrensd is normaal democratisch stelsel, alleen omdat zowel het congress als de president een directe individuele mandaat hebben van de kiezers kom je steeds in situaties terecht waarin de president slecht gesteund wordt door een minderheid van de volksvertegenwoordiging, in Nederland sta je dan de ochtend erop voor de deur bij Willie, in Amerika moet je doorgaan met aanmodderen totdat je termijn erop zit.

buitenspeler | 26-07-16 | 14:00

Niveautje hoor, de reaguursels hier. Zo heb ik dankzij jullie nu geleerd dat Michelle Obama eigenlijk een communistische, racistische, black panther, moslimman is. Oja, en Trump is natuurlijk een parel voor de democratie.

buitenspeler | 26-07-16 | 13:31

Die Trump is toch een volstrekt ongeschikt figuur gezien zijn temperament om president te zijn. Denken jullie nou echt dat de man minder corrupt zou zijn dan de Clintons? Zijn belastinggegevens wil hij ook niet openbaar maken, dan weet je het wel. Geert Wilders zie ik ook niet als premier, hoewel ik het bijna altijd eens ben met de dingen die hij zegt. Voornamelijk ook omdat ik weinig ministeriabele figuren om hem heen zie. Ik denk dat Wilders als premier een veel afgewogener en verstandiger leider in NL zal zijn dan Trump als president in de VS. Denk hier maar eens over na, Corbiere.

Ruud5 | 26-07-16 | 13:21

Die Trump is toch een volstrekt ongeschikt figuur gezien zijn temperament om president te zijn. Denken jullie nou echt dat de man minder corrupt zou zijn dan de Clintons? Zijn belastinggegevens wil hij ook niet openbaar maken, dan weet je het wel. Geert Wilders zie ik ook niet als premier, hoewel ik het bijna altijd eens ben met de dingen die hij zegt. Voornamelijk ook omdat ik weinig ministeriabele figuren om hem heen zie. Ik denk dat Wilders als premier een veel afgewogener en verstandiger leider in NL zal zijn dan Trump als president in de VS. Denk hier maar eens over na, Corbiere.

Ruud5 | 26-07-16 | 13:21

Ruud5 | 26-07-16 | 10:10
Precies, als er dan een vrouw president moet worden dan wel één die klopt, en geen corrupt manwijf, zonder enige eer. Bij Obama is ook niet verder gekeken dan zijn huidskleur, ok neger, geweldig, fantastisch, nou, tel uit je winst. Iedere normale vrouw had zich echt geen Clinton meer genoemd na o.a. die affaire met Lowinsky, en al die Rape-beschuldigingen, en had hem gewoon laten opsluiten. Toen Bill voor het eerst president werd, waren het redelijk verdienende ambtenaren, nu behoren ze tot de happy few,zonder ooit één slag normaal werk gedaan te hebben.

corbiere | 26-07-16 | 13:06

nickolaas | 26-07-16 | 12:28 Verder passeren er in een aantal avonden uiteenlopende sprekers op zo'n conventie - 1st lady van de zittende president is denk ik bij beide partijen en de afgelopen decennia meer regel dan uitzondering geweest.. dus je betoog wordt niet echt sterker van dat soort gelegenheidsargumenten.
------
Iets wat vaker gebeurd is geen verklaring of argument waarom een toevallige meeloopster ook maar iets interessants te melden heeft. Het hoort bij de poppenkast show. Partner is geweldig... enz. Ach ja, traditie.
Tja, als je jezelf info onthoud ben je onwetend.

dijkbewaker | 26-07-16 | 13:03

Wat een poppenkast. De beste speech inzake deze NWO trekpop blijft www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k
-
Nobel peace price winner met meeste oorlogen op naam ooit, meer schulden gemaakt (lees banken gesponsord) dan alle voorgaande presidenten bij elkaar.

opbokkennu | 26-07-16 | 12:57

Michelle not for president.

squadra | 26-07-16 | 12:46

Ruud5 | 26-07-16 | 10:10
Lees, denk en verdiep je zelf voordat je beschuldigt.
Hillary heeft 7.000.000 US van G. Soros ontvangen.

corbiere | 26-07-16 | 12:45

jules degrelle | 26-07-16
Kletspraat.
Helpt lekker, geen wapens, zie Nice, München, Wurtberg, Anspach, Parijs, Madrid, enz.
De idioten en criminelen hebben alleen wapens hier, dus maakt niks uit, de aanslag zoals in München en Nice hadden vermoedelijk minder sachtoffers gekost, als er"gewone mensen" met een gun gelopen hadden.
Zoals Texas ( meeste wapenbezit) schijnbaar de veiligste staat is.

corbiere | 26-07-16 | 12:37

dijkbewaker | 26-07-16 | 11:50
Ik sla niemuller een keertje over (vermoeiend ;) - moet hem welmeegeven dat wanneer ik zijn site af en toe bekeek hij hier en daar meer comments genereerde dan de oude Powned.tv site.. voor een eenmansblog niet slecht denk ik..).
Verder passeren er in een aantal avonden uiteenlopende sprekers op zo'n conventie - 1st lady van de zittende president is denk ik bij beide partijen en de afgelopen decennia meer regel dan uitzondering geweest.. dus je betoog wordt niet echt sterker van dat soort gelegenheidsargumenten.
En ja, Trump voert een strijd die redelijk bergop gaat (welliswaar is het verschil in de popular vote op dit moment klein, maar op de verkiezingsavond gaat het om 'delegates'.. George W. Bush verloor bijvoorbeeld de 'popular vote', maar won de verkiezingen. Nu is verkiezinsavond vaak een verrassing (en ik herinner me tot 2x toe te zijn gaan slapen rond een uur of 4-5 om vervolgens weer wakker te worden met een andere president.. the horror! Brexit zag ik bij Newcastle al wel een beetje aankomen voor het eerst en ben toen op tijd gaan slapen en was de volgende ochtend ook niet heel verrast - zo kan het ook.. maar die twee VS-verkiezingen waren toch wel heel onplezierig.. 2x Bush meen ik).
ANyway, als je naar deze site www.realclearpolitics.com kijkt dan zie je in de rechterkolom een gemiddelde van alle peilingen (al zit daar ook Rasmussen in, een telepoll-achtig geval die het gemiddelde nog op ophoogt schijnt aan de Republikeinse partij - skewed/biased heet dat). Maar je ziet dat Trump net zijn 'post-convention bumb' heeft gehad (ik neem aan dat iedereen dat heeft proberen te 'poll-en' - al ben ik er ook niet ingedoken), maar dat is wel een magere van 0.2 punt - desalniettemin staat hij behoorlijk dicht bij Clinton in de 'popular vote', zelfs net boven Clinton T=44.3% versus C=44,1%. Maar in gedelegeerden is het verschil veel groter T=164 versus C=202 en in belangrijke staten als Virginia is het verschil best groot (meer dan 5 punten) en ook in Ohio (0,8% voorsprong Clinton, maar dus een grote staat) heeft het flink gerommeld tussen bijvoorbeeld de populaire gouverneur en voormalig concurrent/candidaat John Kasich en de Trump-campagne, dus daar zal ie denk ik ook in de toekomst geen ruimhartige steun ontvangen - maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt en november is nog ver weg ook en in die zin kan het ook wel weer alle kanten uit.

nickolaas | 26-07-16 | 12:28

@plaszak | 26-07-16 | 12:10
De Trump Foundation is er vooral voor Trump en zijn familie. Vooralsnog weigert hij zijn belastingen te openbaren. Rara waarom. Maar goed dat zal allemaal de aanwijzingen dat de Russen met of zonder weet van Trump de verkiezingen ten faveure van Trump proberen te beïnvloeden is veel heftiger.

De Koreaanse Slet | 26-07-16 | 12:16

@HaatAth3ist | 26-07-16 | 09:44
Ieder welvarend en invloedrijk persoon in de VS heeft zo zijn/haar foundations, dus ook Trump.
Dat is wat er van je wordt verwacht. Zo gaat dat daar. Dat is niet alarmerend, maar hun "way of life".
Ook wordt er van je verwacht dat je opdraait voor jurydienst en geregeld vrijwilligers werk doet.
Eigenlijk is het heel sociaal.
Als je rijk bent dan geef je wat terug aan de samenleving.

plaszak | 26-07-16 | 12:10

-weggejorist-

vincent2470 | 26-07-16 | 11:52

-weggejorist-

vincent2470 | 26-07-16 | 11:51

nickolaas | 26-07-16 | 10:50
-----
Prima die kritiek.
Maar waarom krijgt een toevallige meeloopster waar niemand voor gekozen heeft zoveel aandacht? Een ingesleten patroon om het circus wat op te vrolijken?
Ik zie hier nogal wat Clinton fans. Over de Clinton's heeft Joost Niemoller net een klein vlekje beschreven:
De ontstellende corruptie van graai-echtpaar de Clintons; Kijk die docu! joostniemoller.nl/2016/07/ontstellende...

dijkbewaker | 26-07-16 | 11:50

Ga de speech van deze racist absoluut niet kijken.

MrShadow | 26-07-16 | 11:37

-weggejorist-

vincent2470 | 26-07-16 | 11:35

@Zinga | 26-07-16 | 09:50

Wat een kul. Het Defensie budget van de VS is even groot als het budget van de nummers 2 tm 10 samen. Aantallen zeggen niet veel. Kijk bijvoorbeeld naar het leger van Irak rond de eerste golf oorlog. Ze hadden het 5e leger van de wereld in manschappen.
Als percentage van het bnp is het Defensie budget lager dan dat van Rusland (tenminste in 2014) maar dan kom je op punt twee. De VS is nog steeds de grootste economie ter wereld. China komt eraan maar is er nog lang niet. In 2015 was de vs goed voor 15000 miljard euro tegen 8600 miljard euro voor China. De nummer drie was Japan (4100 miljard Euro)

Montu | 26-07-16 | 11:33

Eén ding is zeker; de volgende president en zijn/haar ega(a) krijgt niet de sjeu van de huidige Witte Huis-bewoners. Ik weet dat Obama hier een slechte naam heeft wegens zijn intelligentie en verstand van zaken, maar ik ga hem wel missen. Helemaal als Trump (woordenschat:80 woorden)het Witte Huis gaat verbouwen naar eigen 'smaak'.

Donkersloot | 26-07-16 | 11:30

Democraten..... het zegt eigenlijk al genoeg. Waar is Wassila Hachchi? Is ze nog steeds Liary-folders aan het uitdelen op kosten van de belastingbetaler?

Uw Psychiater | 26-07-16 | 11:23

@Mastermattie | 26-07-16 | 10:46
Trump zal ook niet zuiver op de graad zijn? Dat is toch wel de understatement van vandaag.

De man wil NAVO-leden laten betalen voor bescherming. Afgezien van het feit dat hij er kennelijk weinig van de NAVO snapt... dat zijn maffiapraktijken.

Hier een indrukwekkend lijstje waarom je nooit Trump zou moeten stemmen als Amerikaan: www.reddit.com/r/EnoughTrumpSpam/comm...

De Koreaanse Slet | 26-07-16 | 11:12

@Wist je dat het Witte Huis is gebouwd door slaven? Burj Dubai en nog meer van die megaloman gebouwen in DUbai ook. Maar Michelle zegt daar natuurlijk niets over. Want dat zorgt niet voor sociale onrust in de USA en dan kan ze haar pensioen op de buik schrijven.

Mark_D_NL | 26-07-16 | 09:24

Als ik haar was zou ik weigeren in een slaven huis te wonen.

Uw Verzekeringsadvis | 26-07-16 | 11:06

Oh gut het wordt hier weer helemaal niet begrepen.

Het ging er dus om dat zij Amerika het beste land ter wereld vindt omdat zij als negerin nu in een huis kan wonen wat door slaven gebouwd is en dat een vrouw nu president kan worden. Dat kon een paar decennia geleden absoluut niet.

Alles met alles ging het DNC (tegen alle verwachtingen in na de DNC-leaks) toch een stuk minder chaotisch dan het RNC en de tactisch zet om Bernie Sanders de keynote te laten spreken was geniaal.

RNC ging over angst, ellende en cynisme.
DNC gaat tot dusver over verbinding en optimisme.

Toch denk ik dat Trump gaat winnen. Er zijn zoveel domme mensen in de wereld en al helemaal in America die vallen voor de holle retoriek en slappe verkooppraatjes van Trump. Maar goed illustere voorgangers zoals Erdogan en Poetin zijn ook de sterke mannen geworden met een soortgelijke strategie.

De Koreaanse Slet | 26-07-16 | 11:03

House of Cards verbleekt gewoon bij de Clintons ;-)

peanutpower | 26-07-16 | 10:53

@dijkbewaker | 26-07-16 | 10:31
Tijdens de campagne van 2008 is Michelle Obama wel een kritisch geweest over Amerika (bijvoorbeeld racisme) en is haar verweten 'unpatriotisch' te zijn geweest.. een deel van die speech moet je zien als kritiek uit het verleden rechtzetten: "When [Michelle] Obama first said that she wakes up every morning in a house built by slaves in a commencement address a month ago, right-wing commentators were quick to attack her as unpatriotic. Instead of backing away from the sentiment, though, she expanded on it. She explained it. She offered it as evidence of American possibility.

And then a First Lady often attacked for lacking patriotism, a woman accused of not loving her country, turned the table on her critics:
"So look. So, don't let anyone ever tell you that this country isn't great—that somehow we need to make it great again—because this right now is the greatest country on earth. And as my daughters prepare to set out into the world, I want a leader who is worthy of that truth." " (
"Michelle Obama's Speech for the Ages" wederom The Atlantic www.theatlantic.com/politics/archive/2... )

nickolaas | 26-07-16 | 10:50

@daytripper | 26-07-16 | 10:00
Je hebt geen papiertje nodig als je autocue hebt.

Mastermattie | 26-07-16 | 10:47

Nou, ze ging toch bij me over de knie. Denk dat mijn Dyson jaloers zou worden.

peanutpower | 26-07-16 | 10:47

@jules degrelle | 26-07-16 | 10:01
Trump zal ook niet zuiver op de graad zijn.
Maar die Clintons zijn ook wel echt corrupte smeerlappen:
youtu.be/7LYRUOd_QoM

Mastermattie | 26-07-16 | 10:46

10 x liever Trump en\of Wilders dan al die andere puppets.

Vout | 26-07-16 | 10:44

Melanie is toch geiler.

Taggart | 26-07-16 | 10:39

Dat is toch michel die transgender.

Sjonie01 | 26-07-16 | 10:32

En ja hoor: "Dit land is het grootste land van de aarde"!
Nee hoor Obama vrouw, eerst nog Canada, en daarvoor Rusland wat bijna 2 keer zo groot is!
Maar ze bedoelt natuurlijk: Het beste land! Naar welk onderzoek verwijst ze dan? Ik hoor deze ophemel woorden altijd. In nagenoeg elke VS speech moet er een gigantisch veer ergens in gestopt worden. Altijd dezelfde veer. Gaat dat niet vervelen of stinken? Over populisme gesproken wat hier in Europa zo verfoeid wordt. Hier kom je gewoon niet overheen. Obama is pro islam net als Clinton die haar geld van nogal dubieuze islam landen krijgt toegespeeld. Hoe geweldig de speech ook is, laat maar zitten.

dijkbewaker | 26-07-16 | 10:31

De mensen die bij het DNC aanwezig waren zijn misschien beïnvloed maar de rest van de Bernie stemmers gaan echt geen Clinton stemmen. Ben benieuwd welke vuiligheid Wikileaks komende dagen nog gaat publiceren.

i-Wonder | 26-07-16 | 10:28

Over een paar jaar wordt Michelle toch de eerste donkere, vrouwelijke President van Amerika?

Mata Hari | 26-07-16 | 10:27

Aardige opsomming in The Atlantic, met 30 punten (waarvan een aantal vooruitblikken zijn) die een treffende beschrijving zijn van de kloof tussen de gewone burger, hun overheid en de politiek.
Kort en helder "All Hell Breaks Loose at the Democratic Convention - A 30-step review of the mayhem in Philadelphia, and what Clinton’s convention says about the future of the American political system." www.theatlantic.com/politics/archive/2...

nickolaas | 26-07-16 | 10:27

Dus opgelazerd met die Hillary!
necrosis | 26-07-16 | 09:36
.
100% mee eens. Als die Clintonmafketel zou winnen - wat God verhoede - zitten we binnen een jaar in WWIII. De Russen EN Chinezen samen tegen de VS en Europa.
.
Want wat nooit in de msm komt is dat China en Poetin dikke vrienden zijn. Was ook dit jaar En vorig jaar te zien bij de Russische viering van 71 jaar nazi-vrij. De enige genodigde uit het buitenland was China! En een maand later was Poetin ook bij een viering in China.
Teken aan de wand maar de Clintonfreaks zijn zo van hun eigen gelijk overtuigd dat ze denken onoverwinnelijk te zijn. Nou daar komen ze nog wel achter.

Lupuslupus | 26-07-16 | 10:17

Toch merkwaardig.
Er heeft toch niemand op deze vrouw gestemd? Dus waarom zou er iemand geïnteresseerd zijn in wat zij vindt? Laat me raden, helemaal eens met de politiek van haar man en opvolger? Het zou pas leuk zijn als ze het daar totaal niet mee eens is en geheel tegen de verwachting in alles afkraakt. Ik ga het nu bekijken.

dijkbewaker | 26-07-16 | 10:16

wat een jankverhaal

superjan | 26-07-16 | 10:11

De Nederlandse omroepen zijn inderdaad al jaren op de hand van de democraten en zijn nauwelijks positief over de republikeinen. Men moet wel bedenken dat Amerika een rechts land is. Vroeger zei men dat Bolkestijn in de VS gezien zou worden als een linkse zwever. Dat Hillary niet zuiver op de graat is is duidelijk. Welke toppoliticus is dat wel? Rutte, met al zijn gebroken beloftes? Die mijnheer Trump is zowel de ergste kandidaat die de Republikeinen hebben voortgebracht. Ook in de eigen partij (onder rechtse Republikeinen!) is hij omstreden. Hij wil de VS volpompen met wapens, een muur van duizenden kilometers bouwen (ook als hij president wordt komt die er nooit, zie Rutte met de 1000 euro). En het zakenleven krijgt nog meer ruimte dan het al heeft. Zelf is hij stinkend rijk geworden ten koste van wie allemaal? Zijn zogenaamde Trump-universiteit scheen van de fraude aan elkaar te hangen en de man wordt als een grote narcist gezien, wat als president ook niet ongevaarlijk is.

Ruud5 | 26-07-16 | 10:10

Als ze niets zegt zou ik 'r doen.

Baby Fark McGee-Zax | 26-07-16 | 10:04

Bubba | 26-07-16 | 09:50

Als er juist 1 clown is die de rode knop gaat indrukken is het Hillery wel. Die sopt weg bij de gedachte alleen al aan meer militaire inzet in het M-O.

Daarnaast Trump... die juist wil dat US zich niet meer gaat bemoeien met M-O conflicten en zo veel mogelijk soldaten het de oorlogsgebieden wil terugtrekken. Daarnaast wil hij graag de banden aanhakllen met Rusland en gewoon met Putin om tafel.

Als je dus feitelijk en logisch nadenkt, zonder alle npo Trump bashers na te praten... wie zal er dan eerder op de knop drukken?

Nickname85 | 26-07-16 | 10:02

@necrosis | 26-07-16 | 09:27
Cougars zijn mij te jong.
Bovendien word ik zo langzamerhand te oud voor al dat gedoe.

IJzervreter | 26-07-16 | 10:02

@ MiGi | 26-07-16 | 09:47
Sanders had een eerlijk verhaal en was echt. Jammer dat hij het niet geworden is.

Maar toch liever Clinton dan Trump. Tenenkrommend die speech van Trump waarin hij Obama verweet te weinig te doen tegen de onveiligheid. Welke partij blokkeert continue ieder idee om de verkrijgbaarheid van wapens aan te pakken...
Republikeinen spekken hun vriendjes nog meer dan Democraten

jules degrelle | 26-07-16 | 10:01

@Troy Ounce | 26-07-16 | 09:31
Flotus, goed bedacht.
Ik moest zo hard lachen dat mijn ballen nu op mijn tikplank liggen...

necrosis | 26-07-16 | 10:00

Ik moet zeggen dat ik Michelle echt een leuke vrouw vind met een indrukwekkende speech ..
Niks geen gelees van een papiertje a la het NL Canaille..
Chapeau en ere wie ere toekomt.

daytripper | 26-07-16 | 10:00

Grappig hoe een ongekozen wederhelft, de 'bitter half' van meneer Obama, die een nog ergere racist is dan Obama zelf, hier wordt gepresenteerd als de beste niet-kandidaat voor een corrupte KKK partij als de Democraten.
Die 'slaven' die het Witte Huis bouwden, werden er wel voor betaald, meneer Pritt, en mevrouw Obama heeft er verder geen moeite mee om als een diva in dat 'vermaledijde' huis te wonen. Net zo min als dat de Obama's graag vakantie vieren in Martha's Vinyard, niet echt een plek dat volloopt met vertegenwoordigers van hun favoriete 'cause', oftewel, het sterft er van de blanken.
Michelle Obama is een nog ergere communistische activist dan Obama, als zij president zou worden, marcheerden de Black Panthers door de straten als de nieuw Nationale Garde.
Informatie genoeg te vinden over dit stel, maar niet via politico uiteraard. Kijk b.v. naar 'Dreams of my Real Father', en zie hoe links extremistisch tuig in pakken gehesen het Westen naar de ondergang helpen.
Trap dus niet in de podiumkunsten van Michelle, het is allemaal verdeel en heers.

Rest In Privacy | 26-07-16 | 09:56

@TempusEdaxRerum | 26-07-16 | 09:43
Als u denkt dat wij in de Egyptologie/archeologie enkel van geschreven bronnen uitgaan snapt u het niet helemaal volgens mij.

alopex | 26-07-16 | 09:56

Dat gezeik over slavernij iedere keer. Uiteindelijk zijn we allemaal slaven van de roverheid.
Je moet werken om een dak boven je hoofd te hebben en te kunnen eten. De valuta welke daarvoor gebruikt wordt is volledig in handen van de roverheid. Ook als je niet werkt maar op een uitkering zit krijg je geld van de roverheid.
Kortom, de roverheid heeft totale controle.
De enige manier om te ontkomen is volledig "off the grid", de "illegaliteit" in te gaan en "een persoon zonder vaste woon of verblijfplaats" te worden.
Dus houdt een sop met dat gezeik, we zijn allemaal slaaf van de euro/dollar/etc.

Mastermattie | 26-07-16 | 09:53

Ik vind het een aantrekkelijke mevrouw

nee_toch? | 26-07-16 | 09:52

Ik vond het jammer toen ze over huidskleur en slaven begon, als je dat elke keer blijft herhalen, dan bouw je geen bruggen, maar je veroorzaakt verdeeldheid.

Slavernij in het Westen is verleden tijd, hou dus mee op en kijk naar de toekomst. Er zijn tegenwoordig veel problemen die opgelost moeten worden, zoals de islamitische invasie in het Westen.

Trouwens, over slavernij gesproken, de islamietjes zijn tot nu toe de grootste slavendrijvers, seksslavernij en arbeidsslavernij vindt je nog steeds in veel islamitische landen, daar moet je wat aan doen, mevrouw Michelle Obama, daar ligt het grootste probleem, in de islam.

Wonderful-Life | 26-07-16 | 09:51

@marielle | 26-07-16 | 09:40
Geen idee, maar ik zie geen Milf, dus zou ik haar/ hem/ het niet doen.
*snel weer naar de witte porseleinen god rennen doet*

necrosis | 26-07-16 | 09:51

Drumpf gaat winnen van clinton als ze niet oppassen. Tactisch had bernie veel beter geweest. Deze dame is corrupt, en ik denk dat meer mensen een hekel aan haar hebben dan men denkt.

Ik vond het jammer dat ik niet in de VS woonde om op bernie te kunnen stemmen. Nu ben ik blij dat ik er niet woon om op clinton te moeten stemmen om de clown van de rode knop af te houden...

Bubba | 26-07-16 | 09:50

necrosis | 26-07-16 | 09:44
we zijn een aantal jaar verder. het zou nog kunnen, te oud ben ik nog niet en getrouwd ook niet. ik heb gewoon helaas al een tijd niemand van die categorie meer in mn telefoon staan om mee te spelen.

aight.. | 26-07-16 | 09:50

-weggejorist-

Rest In Privacy | 26-07-16 | 09:50

Seniele Opa? Ik zou Bernie Sanders zo over die twee andere malloten kiezen. Zijn speech was gisteren ook ijzer sterk. Vandaag is er een Roll Call op de DNC, dat zou wat zijn als hij daar een stunt uithaalt.

MiGi | 26-07-16 | 09:47

@Mahatma | 26-07-16 | 09:37
Sommige mensen vinden broccoli lekker, het kan verkeren....

necrosis | 26-07-16 | 09:47

Mastermattie | 26-07-16 | 09:36
Mastermattie | 26-07-16 | 09:39

was er niet ook een mail van riemen aan blumenthal sr (sidney), die het doorstuurde naar clinton?

ben volgens mij ook een mail tegengekomen met 'our chargé in the netherlands', maar weet niet meer precies welke context dat gebruikt werd en of dat ook over riemen ging.

ik ben overigens absoluut geen wilders-adept en ben niet van plan om ooit pvv te stemmen, maar die onzin van riemen en blumenthal jr (max) over wilders is echt schokkend.

aight.. | 26-07-16 | 09:46

Michelle for president. Die komt vast nog een keer terug.

lulleficatie | 26-07-16 | 09:45

@aight.. | 26-07-16 | 09:35
Zelf te oud?
Of inmiddels getrouwd?
*gnehehe*

necrosis | 26-07-16 | 09:44

Ik snap de afschuw voor een Trump wel en de angst voor de mogelijkheid dat zo'n virulente establishment hater toch POTUS kan worden.
.
Dat de Nederlandse media niet giga-kritisch zijn over Hilary Clinton en haar beleid, ondersteunende stichtingen en haar persoon zelf is alarmerend te noemen. Alle samenzweringstheorieën overboord gooiende, wat er nog wat zijn, blijft er nog zoveel drek achter dat je de krant van nu tot de "general election" kan vullen met schandalige en illegale praktijken. Maar liefde voor het eigen narratief maakt blind.
.
De speech van Michelle interesseert me geen zier omdat het meer van hetzelfde is op een grotendeels verdeelde democratische partij welke overduidelijk gekidnapt is door Killary.

HaatAth3ist | 26-07-16 | 09:44

@alopex | 26-07-16 | 09:40

Want dat hebben de werkgevers toen opgeschreven he! Dan zal het vast kloppen.

TempusEdaxRerum | 26-07-16 | 09:43

Ja, dat is toch een andere orde van grootte dan die speech van dat postorderbruidje van Trump.

Naomi71 | 26-07-16 | 09:41

Is Michelle al erelid van DENK?

maar toch | 26-07-16 | 09:41

@BYO | 26-07-16 | 09:20
Nee, de pyramides zijn dus niet door slaven gebouwd. Het was eervol, betaald werk voornamelijk verricht door agrariërs.

alopex | 26-07-16 | 09:40

Op dit moment worden er in Quatar voetbalstadions gebouwd door slaven.
Denk dat de Obama's straks ook wel kaartjes krijgen voor de openingsceremonie om al die slavenarbeid te vieren.
Nee, liever lullen over dingen die honderden jaren terug gebeurd zijn, en waar geen mens nog wat aan kan doen, en dan met oogkleppen zo groot al guantanamo bay, kijken naar het midden-oosten, waar de meest onwelriekende zaken plaatsvinden, inclusief slavernij.

En sinds wanneer is de Amerikaanse vlag veranderd?
twitter.com/NoormanGJ/status/75783125...

Cuyahoga | 26-07-16 | 09:40

Hij is toch gewoon Michel Obama, de man van Barack?

marielle | 26-07-16 | 09:40

@Mastermattie | 26-07-16 | 09:36
Niet Riemen zelf, maar wel ene maatje van 'm die even een veer in z'n hol steekt.

Mastermattie | 26-07-16 | 09:39

Bill Clinton heeft Srebrenica met opzet laten vallen.
De onrechtbestrijders hadden een zielig verhaal nodig.

Orakel1958 | 26-07-16 | 09:37

Ik zou d'r doen.

Mahatma | 26-07-16 | 09:37

@Mastermattie | 26-07-16 | 09:27
Een bepaalde reaguurder (ik noem geen naam) vind Trump een huisjesmelker.
De Clintons zijn echter ook niet zuiver op de graat.
Bovendien wil Trump gesprekken voeren met Poetin, en beiden zijn zakenmannen.
Als er rottigheid met Rusland komt, vallen de meeste slachtoffers weer op Europese bodem.
Dus opgelazerd met die Hillary!

necrosis | 26-07-16 | 09:36

Als extra gepigmenteerde beginnen over slavernij is wat mij betreft de nieuwe Godwin. Michelle, je bent af.
En dan dat glazen plafond, sjongejonge. In de eerste twee zinnen jezelf twee keer als slachtoffer positioneren. Doei!

CaesarSalad | 26-07-16 | 09:36

necrosis | 26-07-16 | 09:27

eerst gooit ze je op bed en neemt ze wat ze wil, als ze klaar is wordt ze ineens poeslief en mag je zelf nog wat aanrotzooien. zou willen dat ik terug kon naar die tijd.

aight.. | 26-07-16 | 09:35

Leuk feitje voor tussendoor. De voorzitter van de Democratische partij is overigens afgetreden naar aanleiding van de onthullingen van Wikileaks. 2 uur later had ze al een nieuwe baan, bij team Hillary...

starbuck280 | 26-07-16 | 09:33

Beetje raar dat de zittende president en zijn vrouw een kandidaat mogen supporten...

MaxiCosi24 | 26-07-16 | 09:32

Ik heb de "speech" helaas niet langer dan 1.49 min. kunnen kijken.
"Als niet wordt tot iet kent iet zichzelve niet".
.
"Change, yes we can". Verder dan die uitlating is Obama nooit gekomen. En die "change" is geresulteerd in een brandend Midden Oosten met honderdduizenden doden. Well done Obama!

Lupuslupus | 26-07-16 | 09:31

Het is er niet anders dan in NL. Er zijn grote thema's die zo snel mogelijk en radicaal aangepakt moeten worden. Dat dit wordt gedaan door partijen die er op andere gebieden een puinhoop van maken is onvermijdelijk, maar geen ramp. In de jaren daarna zetten we dat wel weer recht. Eerst de acute gevaren aanpakken.

metzonderzijwieltjes | 26-07-16 | 09:30

@Mokum Kosher | 26-07-16 | 09:25

Lol Radio 1, dat je het nog probeert. Als mijn bloeddruk iets aan de lage kant is zet ik radio 1 op. Wat een afval daar wordt geproduceerd. De denktrant van die mensen, het is steeds of ze heel gewichtig om het punt wat gemaakt moet worden heen redeneren. Een beetje wat dKS hier doet, zeg maar.

roze_bril | 26-07-16 | 09:30

Is dat verwende mokkel weer eens het vuurtje aan het opstoken van de rassenoorlog? Ben benieuwd hoeveel politieagenten dit keer met hun leven zullen betalen.

Rest In Privacy | 26-07-16 | 09:30

Blijkbaar mis ik iets, Stift, want ik hoor niks bijzonders in haar woorden.

BYO | 26-07-16 | 09:20
Eén google is genoeg om te weten dat de bewering van 'pyramides gebouwd door slaven' verre van indiscutabel is.

Battery!!! | 26-07-16 | 09:29

@Bieronimus Josch | 26-07-16 | 09:10
@altijdfeest | 26-07-16 | 09:21
Laat de NPO en RTL maar lekker gaan. Alsof zij veel invloed hebben op wat de Amerikanen stemmen.
Overigens zit RTL Nieuws op het randje maar RTL Late Night is sowieso Trump bashen.
Nu is 8 november nog wel een eindje weg maar er is een lichte stijging onder de Trump kiezers in de recente peilingen.
Ik zou het schitterend vinden als Trump POTUS wordt, alleen al om die zure koppen van al dat gajes aan deze kant van de plas.

Mastermattie | 26-07-16 | 09:27

@IJzervreter | 26-07-16 | 09:21
Niets mis met een echte 'cougar'.
Die sleurt je haar bed in en neemt wat ze wil, terwijl jij om je moeder ligt te gillen.
*expert is*

necrosis | 26-07-16 | 09:27

Is er al onderzocht of dit niet een oude speech van Laura Bush is, maar dan overgoten met het politiek correcte sausje slavernij.

drekzooi | 26-07-16 | 09:27

Boom = bom.

Mokum Kosher | 26-07-16 | 09:25

Vanochtend op de radio 1. Verslag uit Duitsland waar de boom ontplofte. Mevrouw sprak wel met antifa-mensen, maar niet met "neo"-nazis. Lekker objectief.

Mokum Kosher | 26-07-16 | 09:25

Wist je dat het Witte Huis is gebouwd door slaven? Burj Dubai en nog meer van die megaloman gebouwen in DUbai ook. Maar Michelle zegt daar natuurlijk niets over. Want dat zorgt niet voor sociale onrust in de USA en dan kan ze haar pensioen op de buik schrijven.

Mark_D_NL | 26-07-16 | 09:24

-weggejorist-

Ziejijhet | 26-07-16 | 09:22

@TempusEdaxRerum | 26-07-16 | 09:13
Because sex sells

Mastermattie | 26-07-16 | 09:22

De nederlandse media gaan gewoon weer door met het demoniseren van de republikijnse kandidaat zoals ze al sinds mensenheugenis doen. Van een met belastinggeld betaalde NPO zou je onafhankelijk nieuws verwachten maar de partijdigheid is gewoon beschamend.
En zodra het vreselijk fout gaat zoals met het rampzalige beleid van Obama dan hoor je ze daar niet over.

sinar2 | 26-07-16 | 09:22

@TempusEdaxRerum | 26-07-16 | 09:13
Misschien kan Michelle heel goed met 'gereedschap' omgaan....

necrosis | 26-07-16 | 09:21

@Mark_D_NL | 26-07-16 | 09:11
Fappen op cougars is zooo 2015.

IJzervreter | 26-07-16 | 09:21

Ook de NPO en RTL geven niet het goede voorbeeld, van vrijheid voor mening uiting.Het is meteen over iemand heen lopen,als die niet bij hen in het straatje past.Om verkiezingen te winnen,moet er vuil gespuugd worden .En moet er gelogen worden bij zo een campagne.Zonder liegen en beloften die ze niet kunnen waarmaken,komen ze er niet.De burgers hebben maar 2 waar ze op kunnen stemmen. Trump of Hillery allebeide zijn ze niks,maar een van hen zal het worden.

altijdfeest | 26-07-16 | 09:21

volgens mij zijn de pyramides ook door slaven gebouwd. En Ankhor what zal ook niet door ZZP'ers met ene bovengemiddeld CAO gedaan zijn.
.
Dus whats the point?

BYO | 26-07-16 | 09:20

Afgehaakt bij "glass ceiling". #Bullshit

Dr.Dexter | 26-07-16 | 09:20

@Mastermattie | 26-07-16 | 09:12
Juist!
En alleen daarom zou Hillary geen president moeten worden.
Volgens eerdere berichten wilde ze haar man een topfunctie geven in haar regering.
#teamTrump

necrosis | 26-07-16 | 09:20

Brrr, eng mens, volgens mij heeft ze een piemol...

Bracula | 26-07-16 | 09:20

Die Yanks zijn toch wel ongelofenlijkse simple minds als een dergelijke speech, vol met gezwollen verkiezingsretoriek en patriotiesch, opgeklopt gezemel indruk op ze maakt. Maar ja, 300.000.000 mensen en dan komen met een keuze tussen Clinton of Trump zegt eigenlijk al meer dan genoeg.

zwellevertje | 26-07-16 | 09:17

Heeft die hashtag actie van de vrouw van de machtigste man ter wereld Boko Haram er al van weten te overtuigen die meisjes terug te brengen?

Oeleflaffel | 26-07-16 | 09:17

Speech samengevat in één zin: "Ik had beter kunnen gaan koken."

Kapitein Stijlvol | 26-07-16 | 09:16

Is zij president? Waarom geeft de vrouw van de president een speech? Ik vraag toch ook niet aan de vrouw van een timmerman of zij het timmeren kan uitleggen.

TempusEdaxRerum | 26-07-16 | 09:13

Clinton cash kijken op you tube ipv dit. Is eergisteren verschenen.

Pimp my Voortuin | 26-07-16 | 09:12

Als we dan toch bezig zijn, deze video genaamd "Clinton Cash" gaat over corruptie bij de Clinton's.
De video is op zowel Twitter als Facebook viral gegaan maar werd snel de kop ingedrukt.
De video had in nog geen 2 dagen tijd ruim 300.000 views:
youtu.be/7LYRUOd_QoM

Mastermattie | 26-07-16 | 09:12

@IJzervreter | 26-07-16 | 09:10
Van het fappen?

Mark_D_NL | 26-07-16 | 09:11

Hillary is a cracker. Daar komt het op neer.

Godsammekraken | 26-07-16 | 09:11

Vannacht al gezien. Ben nog steeds bezig om mijn toetsenbord en scherm schoon te maken.

IJzervreter | 26-07-16 | 09:10

Het is echt pijnlijk om te zien hoe op de Nederlandse tv (zowel npo als RTL) men met afschuw praat over Trump en hoe verschrikkelijk het zou zijn als hij president zou worden, dus Hillary moet het sowieso worden. Gister ook weer met gekromde tenen naar RTL late night zitten kijken.

Bieronimus Josch | 26-07-16 | 09:10

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl