Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Flashback IND: "There are no terrorists in Holland"

November 2015. IND-meneer doet op de NPO een Al-Sahafje en roeptoetert dat er niets aan de hand is. Qua influx van IS-terroristen op de vluchtelingenbootjes, tussen de goudeerlijke lgbt-apothekers met 72 diploma's. Burgers moeten hun mond houden & doorlopen. Want Wilders met zijn GRENZEN DICHT mag op geen enkele manier in den kaart gespeeld worden. De nuttige idioten Leo Lucassen, Wil Eikelboom en Judith Sargentini schreeuwen om het hardst om eenieder die daar twijfels bij heeft voor racist, populist en xenofoob uit te maken, daarbij dapper bijgestaan door Persgroep & NPO. Fast forward naar juli 2016. Het kabinet is amper 1 dag met reces en het NCTV komt met alarmerende berichten dat er "veelvuldig" levensgevaarlijk jihadtuig met de migratietsunami meekomt, naar Zaandam en Heumensoord. Weet u wat er hier aan de hand is? De eurofiele bestuurselite wil maar 1 ding & precies dat zijn ze aan het regelen. Nog meer aanslagen in de natiestaatjes van Europa. Want dan kunnen ze lekker makkelijk die EU-veiligheidsdienst, die EU-terreurpolitie, die EU-legers en wat al niet meer aan EU-taskforces doordrammen. Dat zulks ten koste gaat van 20, 30, 40, 50, 60 Europese mensenlevens (of erger). Dat moet dan maar. Kortom: u danwel uw dierbaren worden binnenkort geslachtofferd op het altaar van de ever closing union. Want never waste a good crisis. Wen er maar aan. Lachen, gieren, brullen, bochten wringen nu bij Nieuwsuur.

Reaguursels

Inloggen

Zat zeiden die geheime diensten ook vóór de aanslagen in Parijs, Brussel en Zaventem.
Leugenaars.

Raider Twix | 12-07-16 | 19:15

Ga zo door hoor Stomme Rutte, met je policorrupte vrinden! Wilders wordt er alleen maar groter door.
2 verklaringen hiervoor:
Of je bent bizar ongelooflijk dom
Of je hebt idd een dubbele agenda, en wil je bevolking vervangen door domme goedkopen loonslaven die niet klagen.
Voor je aanstaande werkgever unilever misschien?
rutte:
Minder
Minder
Minder
En gewoon minder corrupte Schtaatschflapdrollen in het algemeen!
Je afrekening komt (uiterlijk) 3/2017!

pennestront | 12-07-16 | 13:41

@joost2 | 12-07-16 | 11:35
Inderdaad, Pechtold is verdacht stil nu (net als de rest van de kliek trouwens). Deze man zou nog geen ijsco kar mogen besturen, laat staan een land. Maar het slapende Ned. volk vindt het schijnbaar allemaal geweldig als je wekelijkse peilingen erop na slaat. De partijen die ons aan de hyena's hebben uitgeleverd staan onverminderd hoog. Het is niets minder dan misdadig te noemen wat hier allemaal gebeurt en Rutte, na mutti Merkel, heeft daar direct schuld aan door te verzaken op het moment dat het er echt toe doet. Maar mensen, gewoon blijven doorslapen hoor. En volgend jaar weer gewoon op diezelfde laaielichters stemmen, al dan niet met een mooi nieuw sokpopje als boegbeeld. *van frustratie tikplank op hoofd kapotslaan doet*

Sjefke7807 | 12-07-16 | 12:33

Dit onderwerp is te serieus om er nu "schijtlollig" over te gaan doen.De feiten:
1. ruim meer dan een half jaar geleden was er een Kamerdebat over de instroom van asiel en gelukszoekers,vluchtelingen, hetgeen een gigantisch probleem in Nederland zou worden, temeer daar elke immigrant ons € 36.000,--pp per jaar, ging kosten. Onze belasting centen dus en de capaciteit voor de giga opvang er bovendien niet eens was.
2. Rutte qq luisterde, zoals gewoonlijk, niet naar het volk en liet dorpen en steden overrompelen door de immigranten., zonder dat de burgers ook maar iets gevraagd werd. Het is de diepste en grootste fout van de regering Rutte geweest om veel Nederlanders zo te vernederen.
Vaak met totaal scheve verhoudingen als resultaat.
Alleen daarom al moet deze regering eigenlijk weg.
3. Het was wel Wilders, die reeds in dat debat stelde dat onder deze heel grote stroom immigranten zich ook wel eens verdekte IS terroristen zouden kunnen zitten, met alle eventuele gevolgen van dien. Ook stelde hij dat die komende "testosteron"bommen tot aanrandingen en verkrachtingen zouden kunnen leiden, als je al die mannen zomaar binnen haalt.
Het was toen met name Pechtold die Wilders uitmaakte voor alles was mooi en lelijk was, fascist,discriminatie etc. afijn U kent dit wel van deze " geweldige politicus" die nu volledig op zijn bek gaat, nu de opmerkingen van Wilders allemaal juist blijken te zijn.
En de 2e kamer.... de grote meerderheid zweeg over dit onderwerp, want men demoniseerde Wilders liever, dan een probleem te bespreken. Wilders werd lachend onder het tapijt geveegd door het demoniserende, links elitaire clubje dat ons bestuurd.
3. Op de TV kwam toen ook, heer Schoof van het nctv- ons mededelen, dat er altijd wel een gevaar van terreur aanslagen is, maar eventueel, misschien, waarschijnlijk echter, niet in Nederland zou plaatsvinden. Als ik het gezicht van deze naïeve man op TV zie vertrouw ik hem voor geen meter.

4. Nu ineens komt er dan de mededeling dat het INDERDAAD zo is dat er bij de immigranten die naar Nederland zijn toegekomen OOK IS strijders zitten.
De ratten zijn dus al onder ons!
5. Hoe reageert de Nederlandse politiek.? Die zijn met vakantie en hoeven dus op hun blunders niet te reageren.
Hoe reageren de media? De staatsomroep laat die naïeve meneer Schoof weer eens wat uitleggen, waar je niks mee kunt. En de pers ( behalve GS) zwijgt stil.
6. Conclusie: of je nou voor of tegen hem bent, Wilders had wel weer gelijk, toen hij dit al lang geleden aan de orde stelde.
Het niet naar hem willen luisteren, uit politiek electorale
motieven, is een slechte zaak voor Nederland.
Dat geeft aan hoe verschrikkelijk slecht we bestuurd worden, als vgekozen politici niet meer naar elkaar serieus willen luisteren t.b.v. hun eigen ego!
7. God verhoede dat er ooit hier een vreselijke aanslag komt door deze moordenaars, die nu niet geadministreerd en ongecontroleerd onder ons zijn.
Uw en mijn kinderen lopen hier ook rond.
8. Het is ongehoord, dat de regering in samenwerking wellicht met de meerderheid van de pers en TV in Nederland dit allemaal zo stil houdt.

joost2 | 12-07-16 | 11:35

Lachen gieren brullen met de peppi en kokki politiek van NL

Dirk III | 12-07-16 | 11:31

Dat heb ik maanden geleden al gedaan; emails gestuurd naar de fractievoorzitters. Mijn zorgen uitgesproken, filmpjes meegestuurd. Ze weten het dus best.
Maria.1 | 12-07-16 | 08:21

@Maria.1. Ook gedaan naar diverse 2e Kamerleden, o.a ivm Oekraineverdrag.( militaire paragraaf) Meestal geen antwoord maar wel netje van H. van Bommel en Bontes.
Je doet wat, nietwaar?

daytripper | 12-07-16 | 11:13

Artikel in de VK vandaag. Strekking: waarom zei Wilders ruim anderhalf jaar geleden al dat terroristen zich onder de vluchtelingen mengden en kwam Schoof daar pas gisteren achter :geniale oplossing van de VK: omdat Wilders politiek bedrijft en dus van veronderstellingen uit kan gaan en Schoof eerst de precieze feiten moet kennen.

Tsja.... alle waarschuwingen in de wind slaan en dan opgeblazen worden door een jihadist - dan is het pas een feit. Toch?

piloot47 | 12-07-16 | 11:09

Ik geloof niet meer in toeval.
Als, in het uiterst onwaarschijnlijke geval, dat al die bestuurders echt dom zouden zijn of ongeschikt, dan zou de wet van de waarschijnlijkheidsrekening voorschrijven dat er af en toe ook dingen gebeuren die in het voordeel zouden zijn van het Nederlandse volk.
Ik daag iedereen uit om met 5, nee 3, nee 1 ding te komen uit de koker van deze eurofielen, dat in mijn en uw voordeel is geweest. Ik kijk niet op een jaartje of 10, doe je best !

OudeNederlander | 12-07-16 | 11:07

De normale mens roept dit al vanaf dag 1: er komen rotte appels mee tussen de vluchtelingen en zoals dat altijd gaat zeggen alle vluchtelingenorganisaties, overheden en gemeentes dat het niet zo is. Maar ja, de normale man kan straks bij elkaar geveegd worden wanneer zo'n bomgordeltje spontaan ontploft in een bus oid.

Kris | 12-07-16 | 11:02

duitseherder,
Ik ben 71 en weduwe met een aow en prima pensioen maar heb even geen 66 duizend euro klaar liggen en krijg waarschijnlijk ook geen hypotheek,of moet ik dat inDenemarken aanvragen?Kan dat gemakkelijk betalen daar.Woon nu ook aan zee en zie het wel zitten.Ik breng geld binnen daar en geef het ook uit daar.
Ik hoor graag van je, mijn adres kun je opvragen bij GS.

roodborstje1 | 12-07-16 | 10:58

lol ik kan het niet meer vinden , maar volgens mij was het hier op geen stijl dat er een foto is geplaatst van die berg met baarden voor de Turkse grens, maar nee hoor , die waren van de geiten ,,
rutte rutte rutte , wat heb je een puinhoop van ons mooie land gemaakt

pipokoeie | 12-07-16 | 10:50

@roze_bril | 12-07-16 | 08:54
Klopt. Grenzen houden vluchtelingen nu eenmaal niet tegen. Dat komt omdat we een verdrag hebben getekend dat stelt dat we iedereen die zegt vluchteling te zijn in de procedure moeten opnemen (dus ook mensen uit 'veilige' landen zoals Albanië, Bosnië, Servië, Rusland en Oekraïne). Zo'n hek ziet er heftig uit enzo maar uiteindelijk kan iedereen zich op elke grensovergang melden als vluchteling en die komt dan het land binnen en gaat het asielzoekerstraject in.

Daar zit het probleem.

De Koreaanse Slet | 12-07-16 | 10:38

Wat een beschamend slecht interview van Tweebeeke met Dick Schoof. Waarom vraagt zij niet door? Waarom legt zij deze Schoof het vuur niet nader aan de schenen? Het betreft hier de nationale veiligheid en dat dien je op orde te hebben. Een Jeremy Paxman interview was hier op zijn plaats geweest. Dit was alleen maar een interview in de categorie bevriende media.

therealbraindump | 12-07-16 | 10:20

@ necrosis | 12-07-16 | 08:57
-
Al jaren, jawel.
Maar nu zegt de chef van de Franse binnenlandse veiligheidsdienst het hardop in Le Figaro.

Thomas333 | 12-07-16 | 10:10

De leidinggevenden bij deze diensten moeten hun biezen pakken. En wel hierom:
of: het waren instructies (om de ogen te sluiten).
of: ze zijn geen knip voor de neus waard, wat betreft hun functie.

vanvandaag | 12-07-16 | 09:48

@Frits1888 | 12-07-16 | 09:03
Vergeet Jorg Haider niet die door een eenzijdig auto ongeluk gestorven is. Hij zat alleen in zijn auto?.
Terwijl die man altijd gereden werd en omsingeld door 10 keer zoveel body guards als Geert Wilders

Machoclown | 12-07-16 | 09:47

hansvanvoren | 11-07-16 | 22:21
Precies, dat tuig in den Haag en Brussel enz. denkt echt dat het volk compleet debiel is.
Is had al lang en breed aangegeven dat ze met de “ kuch “ vluchtelingenstroom mee zouden komen. Dus wat doet de overheid hoppa gewoon extra slecht controleren en alles mooi verdelen over het land voor maximale ellende straks met dit nieuwe Ted offensief.
Trouwens importeren wij ook mooi allerlei ziektes die hier niet meer voor kwamen, want controleren daar op doen ze ook al niet meer.
Dus straks gezellige uitbraken van TBC en andere leuks.
Ook in Duitsland waren er al flink wat foto’s opgedoken van zwaarbewapende IS strijders op de foto in Verweggistan nu te zien op een gezellige groepfoto in Duitsland.
Wij worden gewoon weer warmgedraaid voor wat flinke aanslagen zodat wij de laatste restjes vrijheden kunnen inleveren bij het tuig dat die gasten zelf heeft binnen gehaald.
Als er weer aanslagen gepleegd worden dan zijn onze politici 100% verantwoordelijk.

endofdays | 12-07-16 | 09:42

Schoof is een (slechte) acteur, inge-schoven door links, om het plebs te bedienen met veiligheid ala criminal minds.

Hartgrond | 12-07-16 | 09:42

Schoof zou niet misstaan als bestuursvoorzitter van een brei club, toch niet voor te stellen deze man als hoofd AIVD!
Al eerder opgemerkt hierboven, er geen geen enkele competentie aanwezig, we zijn als burger overgeleverd aan welzijnswerkers en oude PSP volk!

lanexx | 12-07-16 | 09:35

En even wat klein leed: moet je eens proberen als eerlijke EU burger iemand van buiten de Schengen zone uit te nodigen. De hel waar je door moet bij het visa kantoor wat door de EU landen is gecontracteerd. Op de brakke websites van buitenlandse zaken en het consulaat staat hele andere info dan op die van het visa buro. En die flikken het dan ook nog om als je met je papieren arriveert, een lijst te tonen met requirements die dus niet op hun website te vinden zijn. Eigenlijk is het al die gelukzoekers niet eens aan te rekenen dat ze die route met het laatste stukje zwemmen kiezen, of die lange reis door de Balkan met af en toe een voetmars.
Maar 't blijft unfair, al die padvinders willen hier blijven, vrienden van overzee willen na een paar weken weer naar huis.

hotnot | 12-07-16 | 09:35

De eurofiele bestuurselite wil maar 1 ding & precies dat zijn ze aan het regelen. Nog meer aanslagen in de natiestaatjes van Europa.
Pritt Stift.

Het spijt mij voor je Pritt maar dit stuk van jou kan alleen geldig zijn met keiharde bewijzen dat het zo is. Als je dat namelijk kan bewijzen, blaas je de EU op. Nu is je stuk kutter dan kut ook al deel ik je waarnemingen.

Zoltan | 12-07-16 | 09:33

En daarom dit soort lui van de propaganda kanalen strafrechtelijk vervolgen voor bewust verkeerd informeren. En als het gerecht er geen zin in heeft... Pek en veren!

WatZalIkErvanZeggen | 12-07-16 | 09:27

Vanaf de eerste dag, lees je mee Judith?, dat er in Amsterdam Zuidoost op de Flierbosdreef een noodopvang werd opgericht waren de volgende signalen duidelijk:
1. Bijna 80% bestond uit mannen. Nauwelijks vrouwen en dertig kinderen.
2. De beulen van Assad reisden mee en de slachtoffers wezen ze aan.
3. Er reisden terroristen mee die schielijk verdwenen en onderdoken.
4. De homo's werden gruwelijk gepest en bedreigd. Vandaar een eigen opvang.

Buiten het feit dat er hoofdluis, schurft en andere vervelende zaken speelden mochten de mensen niets, werden ze om de haverklap door touringcars van de ene naar de andere locatie vervoerd en kregen ze slecht ziekenhuisvoedsel te eten, u weet wel, zo'n witte boterham met kaas in een cellofaantje.
Om het verhaal af te maken was de controle cq bewaking kut. Ik ben er meerdere malen geweest en ik kon er in en uit zonder enige vraag of belemmering. Een kip zonder kop had nog meer richting en controle in haar hoofd dan die organisatie. Vrijwilligers waren volkomen overspannen aan het gillen tegen wie maar wilde.
Als deze opvang exemplarisch is voor de screening opvang en humane wijze van benadering dan is alles, maar dan ook echt alles mogelijk.

ristretto | 12-07-16 | 09:07

-weggejorist-

ikworstelengadouchen | 12-07-16 | 09:04

necrosis | 12-07-16 | 08:42

Wacht niet te lang. Ik denk zo maar dat er binnenkort een emigratieverbod komt voor Hollanders, geen Nederlanders, die de belastingen binnenbrengen. Het geld raakt uhhh... is op.

duitse herder | 12-07-16 | 09:03

Prima verhaal Print! Ik deel je conclusie in de laatste alinea. Het volk wordt geslachtofferd omwille van de idealen bande elite. En ja die 60 of honderd doden ach... En is al iets meer helder over de werkelijke motieven van de moordenaar van Jo Cox? Of van diegene die een politica in Zweden vermoorde vlak voor het referendum inzake invoering van de euro? Als je dit naast elkaar legt lijkt er een patroon te zijn.

Frits1888 | 12-07-16 | 09:03

Overigens straalt die Dick Schoof nu ook niet bepaald een bak rust uit.

bisbisbis | 12-07-16 | 09:01

@roze_bril | 12-07-16 | 08:54
De meesten zijn geen vluchtelingen, maar ongeletterde, agressieve illegalen.

necrosis | 12-07-16 | 09:00

Túúúrlijk, joh - die baardmansen hebben hun verhaaltje écht niet vooraf een paar keer gerepeteerd, hoor - écht niet!
-
Gaat u maar rustig slapen, burger, de Dorknopers waken over u.

bisbisbis | 12-07-16 | 08:59

Nou ja , ze konden in Ede al ongestraft en onder toezicht van de politie oefenen. Al iemand opgepakt ? En dan bedoel ik niet een bezorgde burger die zijn ongenoegen uit over de gang van zaken.

ja,diedus! | 12-07-16 | 08:57

@Thomas333 | 12-07-16 | 08:47
In Frankrijk is het al jaren burgeroorlog in de banlieues van Parijs.
Overigens geldt dit ook voor de achterbuurten van Brussel, de zogenaamde 'no-go' area's.
Of wat te denken van beruchte wijken als Kreuzberg (Berlijn) of de Schilderswijk (Den Haag).

necrosis | 12-07-16 | 08:57

@duitse herder | 12-07-16 | 08:13

Zou je het feestje van Berbaar niet willen verstoren met cijfers! Grenzen houden vluchtelingen nu eenmaal niet tegen.

roze_bril | 12-07-16 | 08:54

ik verwacht dat de Schoofjes straks niet met hun koffertjes in de rij gaan staan op een of ander druk vliegveld zodra de vakantie uittocht begint,
die heeft wel een risico analyse gemaakt denk ik
Berthe | 12-07-16 | 08:37
.
Nou die staat straks dus wel op het vliegveld maar dan om de benen te nemen.
Wat hij zegt is gewoon taktiek om de bevolking "rustig te houden" want niemand (die zijn ogen OPEN heeft) kan zo idioot zijn om wat hij beweert te geloven. Doet hij zelf ook niet. Kortom, we worden constant voorgelogen en de msm werkt daar maar al te graag aan mee.
.
Ik hoop dat wanneer de bommen straks afgaan, AL die leugenaars en vernielers van ons land voor een VOLKStribunaal gesleept worden.

Lupuslupus | 12-07-16 | 08:51

@hoofdleeg | 12-07-16 | 08:42
Ik kan me niet voorstellen dat de gezondheidszorg in DK zo duur en slecht georganiseerd is als in Nederland.
Ik moest laatst naar de apotheek om een recept op te halen.
Het waren 60 pillen, verdeeld over twee dozen (één recept).
Vervolgens heeft mijn verzekeraar mij de dozen per stuk laten betalen en per doos kwamen er ook nog 'apothekerskosten' op.
Totale rekening was bijna €30, die medicijnen kosten ongeveer €2 per doos om te fabriceren.

necrosis | 12-07-16 | 08:50

Het probleem is eenvoudig. Onze bestuurlijke elite heeft geen vertrouwen in het oordeel van haar eigen volk.

Daarom wil het geen referenda, daarom begrijpt met de opkomst van Wilders niet.

Gezond verstand zegt dat een pragmatisch opererende organisatie als IS, een kans als migratiestromen, om ellende, haat en polarisatie te veroorzaken, niet snel zal laten schieten. Dat was het oordeel van iedere weldenkende Nederlander die zich nog niet heeft laten verleiden tot politiek correct denken.

De waarheid kan niet mogelijk zijn wanneer zij niet wenselijk is. Het is de pijler waarop onze bestuurlijke elite steunt.

Statler en Waldorf | 12-07-16 | 08:48

hoofdleeg | 12-07-16 | 08:42

Uitstekend. Je betaalt overigens geen premie ziektekostenverzekering en/of eigen risico's. Medicatie wordt -deels- ook vergoed.

duitse herder | 12-07-16 | 08:45

@duitse herder | 12-07-16 | 08:32
Ik vraag me serieus af wat ik nu nog doe in dit verziekte, corrupte kutland.
In Nederland koop je voor €66:000 een garage voor je auto in de onderbouw van je flat, zonder stroom.

necrosis | 12-07-16 | 08:42

duitse herder | 12-07-16 | 08:32

Is de gezondheidszorg daar een beetje goed geregeld?

hoofdleeg | 12-07-16 | 08:42

ik verwacht dat de Schoofjes straks niet met hun koffertjes in de rij gaan staan op een of ander druk vliegveld zodra de vakantie uittocht begint,
die heeft wel een risico analyse gemaakt denk ik

Berthe | 12-07-16 | 08:37

Geen paniek, potentiële terroristen worden als antwoord op de aanslagen in Parijs middels nieuwe EU wetgeving aangepakt: EU sportschutters dienen binnenkort een groot deel van hun legale dure sportwapens in te leveren (EU proposal eind 2015). Daar horen we verder niemand over. Als de EU voetbal zou verbieden zou de media exploderen...

A.S. Perien | 12-07-16 | 08:36

@guttegutte | 12-07-16 | 08:28
En dat terwijl er toch van diverse kanten gewaarschuwd werd. Zelfs door de Paus.

Maria.1 | 12-07-16 | 08:33

necrosis | 12-07-16 | 08:23
Wij hebben geen flats. Ja misschien een handjevol in de grote steden. Maar daar wonen geen Denen in.
Ik heb dit nog voor je. Ligt aan de zee. Vraagprijs is 66.000 euro. VON. Rente hypotheek is 0,2%. Je maandlast wordt 11 euro p maand. Bruto.
www.estate.dk/villa/6960/holmslandklit...
Even op de pijltjes drukken voor meer foto's

duitse herder | 12-07-16 | 08:32

Wisten of hadden Rob van Lint, Leo Lucassen, Wil Eikelboom en Judith Sargentini kunnen weten op het moment dat zij het Nederlandse volk met stelligheid voorhielden dat er geen terroristen zouden meeliften met de gelukszoekers uit andere oorden, dat er wel degelijk terroristen meeliftten? De mensen, die zij graag tokkies en lager opgeleiden noemen wisten het al wel. Conclusie moet zijn dat zij volkomen ongeschikt zijn voor de zeer goed betaalde functie die zij nu vervullen. Ter wille van de geloofwaardigheid zullen de eerst verantwoordelijken hier toch passende en adequate maatregelen jegens deze ongeschikte ondergeschikten moeten nemen. Ten tweede is het de vraag of zij allen niet vervolgt moeten worden vanwege het willens en wetens misleiden en het doen van bedrieglijke uitspraken, met als gevolg een levensgevaarlijke situatie voor het Nederlandse volk.

guttegutte | 12-07-16 | 08:28

@hoofdleeg | 12-07-16 | 08:21
Vogelaar heeft momenteel een topfunctie bij FourStar, een soort uitzendbureau.
Daar laten ze mensen verplicht 45 - 50 uur per week werken voor het minimumloon gebaseerd op een 36-urige werkweek.
Vreemd dat ik daar nooit wat over hoor/ lees.

necrosis | 12-07-16 | 08:27

Blijft een apart gegeven. Jezelf als topambtenaar tegenspreken en vrolijk weer doorgaan. Geen consequentie, geen ontslag, geen publiekelijke schandpaal, helemaal niets. Droombaan dus...

salsaparilla | 12-07-16 | 08:24

@duitse herder | 12-07-16 | 08:13
Wat doet de huur van een twee-kamerflat, met douche/ toilet en internet in DK?
Ik ben dit land (Nederland) ondertussen kotsbeu vanwege DENK, de slappe MP en dit soort berichten:
www.telegraaf.nl/binnenland/26191727/_...

necrosis | 12-07-16 | 08:23

Die Schoofmans wist inderdaad niet in welke bochten hij zich moest wringen.
Onze normaal pro-EU/D66/VVD soppende interviewster sloeg het tweemaal door Schoof gebruikte "veelvuldig" maar even over.

daytripper | 12-07-16 | 08:22

très cool | 11-07-16 | 22:03

Dat dachten we van mevrouw vogelaar ook.
Nu weten we ondertussen dat zij en haar familie flink verdiend hebben aan de regeltjes/subsidies/potjes met geld voor de vogelaar wijken.

Op tv de domme dodo spelen en ondertussen je zakken vullen over de rug van de kanslozen in die wijken.

hoofdleeg | 12-07-16 | 08:21

@daytripper | 12-07-16 | 01:54
Dat heb ik maanden geleden al gedaan; emails gestuurd naar de fractievoorzitters. Mijn zorgen uitgesproken, filmpjes meegestuurd. Ze weten het dus best.

Maria.1 | 12-07-16 | 08:21

Aantal asielzoekers Denemarken 2016. De grenzen zijn gesloten sinds november 2015

jan 918
febr 470
mrt 396
april 366

Hiermee bereik je onder andere dat de Is geen/nauwelijks interesse heeft om zich te melden aan de grens.
Verder is het cijfer dat afgewezen wordt zo'n 80-90%.

duitse herder | 12-07-16 | 08:13

"Grenzen sluiten werkt niet."
.
Alleen een politiekcorrecte kan duizenden jaren ervaringsleer en de feitelijke reden waarom er nu zoiets als landen op deze wereld bestaan, ontkennen om zijn eigen wenswereldbeeld in stand te houden.
.
Alleen een politiekcorrecte heeft zelfs de vermetele moed om zo'n standpunt, mag je het zo eigenlijk in goed fatsoen benoemen, verdedigen met laster en minachting jegens verstandige mensen.
.
Dit willen en wetens doen in een tijd waarin dit levens kost en samenlevingen ontwricht is niet minder dan kwaadaardig en dan dekt een eufemistische term als politiekcorrecte de lading niet meer. Immers hier kan slechts een kwaadaardige intentie aan ten grondslag liggen.
.
Politiekcorrectheid. Het kwaad dat vele kwaden in onze samenleving brengt en doet voortleven. De doodssteek voor de ratio.

Parel van het Zuiden | 12-07-16 | 08:11

Het bewijs is weer eens geleverd: als fascistische kritische burger moet je zelf voor je veiligheid zorgen.
Enne...... Nu DUS vrijspraak voor die nazi's uit Geldermalsen, die blijkbaar DUS toch gelijk hadden??
Leugens:
Minder
Minder
Minder
Op naar 3/2017!

pennestront | 12-07-16 | 08:01

@Albert5000 | 12-07-16 | 07:50
En wat doen de overheden met reeds teruggekeerde jihadisten?
Die krijgen een huis en een stageplek.....
*kotsneigingen krijgt*

necrosis | 12-07-16 | 07:59

-weggejorist-

roze_bril | 12-07-16 | 07:58

Ach, wij als volk wisten dat allang. Op Twitter verschenen allerlei tweets met foto's van Jihadisten in Irak/Syrie in gevechtskleding en dezelfde persoon op de Amsterdamse grachten.
De ellende wordt nog groter omdat alle Jihadisten die vanuit Nederland naar Syrie/Irak zijn gereisd om bij IS te gaan vechten, nadat IS verslagen is (en dat gaat gebeuren, massal naar Nederland zullen terugvluchten. Hun denkbeelden en wredelijkheden zijjn ze dan echt niet kwijt.
Jammer dat er politici zijn die keihard ontkenden dat het toen al gebeurde en ons als volk voor leugenaar uitmaakte, impliciet dan.
De huidige politici met hun gelieg en gedraal, maken het Wilders alleen maar makkelijker om de verkiezingen in 2017 te winnen.

Albert5000 | 12-07-16 | 07:50

Heeft Mevr. Sargentini al gereageerd?

Genesio | 12-07-16 | 07:43

Ik lees mooie comments hier maar wat gaan wij hieraan doen? Wij zijn aan zet dus vakantie of niet pak jullie pek veren een grote hooivork en de straten op... of laten wij ons vervangen overheersen of zelfs doodmaken, verkrachten? Weg met Rutte, Merkel, Juncker en alle 'links' wegkijkend volk en partijen. Komop voor jezelf familie, buren, kinderen en doe wat al een jaar eerder had moeten gebeuren en ga... Nu!

HdJ& | 12-07-16 | 07:41

Als nationaal coordinator heeft dit figuur zich natuurlijk totaal onhoudbaar gemaakt. Hoe hij (en zijn dienst) ooit tot de conclusie zijn gekomen dat IS strijders NIET met de vluchtelingenstroom mee zouden komen is mij echt een compleet raadsel.
Dit zag een kind aankomen, dit was niet te missen, het is ongeveer hetzelfde als de voorspelling maken dat er een ongeval zal plaatsvinden wanneer 2 auto's op elkaar af rijden met 200 km/u en nog 2 meter te gaan hebben. Alleen een wonder kan dan de boel nog redden.
Maar deze joker zag niets, wilde niets zien en zo worden de diensten dus aangestuurd ?
Altijd al gezegd dat het slechts een kwestie van tijd is voordat er een aanslag zal plaatsvinden in Nederland, maar het zou handig zijn wanneer we capabele figuren op sleutelposities hebben zitten die de gevolgen kunnen beperken.
En laten we die nu net niet hebben.
Te triest voor woorden.

mambo43 | 12-07-16 | 07:38

"Ik begin echt te geloven dat de hele elite genetisch gedegenereerd is door incest........ Het is echt triest.
Hobbykip | 11-07-16 | 22:18 "

Mooi gezegd en geheel juist en dit geldt ook voor de vierde macht.

langzullenweleven | 12-07-16 | 07:23

Het ontkennen en bagatelliseren van gevaren - uit politieke overwegingen - door bestuurders en overheid is een criminele daad.
Het is de bevolking bewust in gevaar brengen en blootstellen aan vermijdbare risico,s
.
Dit is vergelijkbaar met mensen willens en wetens laten wonen op zwaar vervuilde grond , met het in de handel brengen van levensgevaarlijke medicijnen , met het laten besturen van de schoolbus door een dronken chauffeur.
.
Een bestuurder die niet beter weet dient vervangen worden door een competenter exemplaar.
Een bestuurder die beter weet maar er NIET naar handelt is gewoon een crimineel en moet verantwoordelijk gesteld worden voor zijn NIET handelen

enorme sukkelzak | 12-07-16 | 07:23

Het beste recept voor eenheid is een gezamenlijke vijand

Ludovic1764 | 12-07-16 | 07:14

Een soort "shock and awe", maar dan voor de EU

Ludovic1764 | 12-07-16 | 07:13

Mooi hè... onze laatste bewapende soldiers gaan naar de oostgrens want Rusland enzo... GVD waarom worden er geen troepen gestuurd naar Griekenland en Italië? Waarom wordt SA niet helemaal platgebombardeerd door dezelfde coalitie die destijds heel Irak veranderde in een egale zandbak? Waarom, waarom? Vragen en vragen.

Bert-Bus | 12-07-16 | 07:06

@Gerard Leeflang | 12-07-16 | 06:31
Ken ik jou niet onder een andere nick?

necrosis | 12-07-16 | 07:03

@mallekater | 12-07-16 | 06:39
Die bootjes die vanaf de stranden van Libië vertrekken, daar zit volgens mij geen enkele Syriër op.
In Azië slepen ze die bootjes weer terug naar open zee.

necrosis | 12-07-16 | 06:59

Vrijwel geen enkele Nederlander gelooft getroffen te worden door een terreuraanslag maar men koopt wel massaal loten van de postcodeloterij

Dr.Dushkind | 12-07-16 | 06:49

Een maatschappij waarin alleen het ego telt, produceert ook politici voor wie hetzelfde geldt, in casu hun eigen ego.
En dat zijn eigenlijk geen politici, maar egomanen. Want politiek is afgeleid van "polis", (stad)staat, niet van "ego".

Rest In Privacy | 12-07-16 | 06:49

the for ever closing union, is dat een schrijffout of een briljante inval? In ieder geval moest ik lachen.

bergsbeklimmer | 12-07-16 | 06:41

Ah, weer een open deur die bewaarheid blijkt te zijn geworden. 's Vaderlandse pers had het er maar weer druk mee gisteren. Gelukkig -zo werd mij verzekerd- worden de nieuwe 'vluchtelingen wél goed gescreend. 'Bent u terrorist?' 'Nee meneer, iek vloegteling.' 'Ah oké, kom maar binnen met je knecht.'

Koekoeksjong EU is een staat boven de staat geworden. De representatieve democratie niet langer representatief. Mijn stem irrelevant. Wat rest is mopperen op een internetachtige constructie. Ik heb er de kracht niet meer voor.

atheïstisch stemvee | 12-07-16 | 06:39

Je hoeft helemaal niet van samenzweringen uit te gaan. De volgende twee punten zijn al ruim voldoende om de mutikul en moslim-invasie te verklaren:
1. de politiek is machteloos, met handen en voeten gebonden aan verdragen, buurlanden, EU, bedrijvenlobbies, etc.
2. politici zitten er voor zichzelf, niet voor een ander, en al helemaal niet voor de kiezer.
De oplossing is dat populistische bewegingen de handen inéén slaan, m.a.w. dat het echte Europa opstaat.

Rest In Privacy | 12-07-16 | 06:39

Die terrorisme-expert zat gisteren in nieuwsuur te draaien als een kat op een roodgloeiende kookplaat.
Ne, hij had wel gezegd dat er geen terroristen waren, en er werd zorgvuldig gecontroleerd, maar ja, hij kon ook niet weten dat.....
Er is vanaf dag EEN door asielzoekers ZELF gewaarschuwd dat er mensen bij zaten die NIET uit Syrie kwamen en dat ze die mensen verdachten van terroristische gedachten... maar nee, hoor...

Daar ging hij dan,
gierend af door de zijdeur.

mallekater | 12-07-16 | 06:39

necrosis 06:19
Zolang er mensen beter worden van de instroom van zielige vluchtelingen en illegalen, zal er weinig tegen gedaan worden.
Mensen zitten verrot in elkaar beste Necrosis, de ene hand wast de andere baantjesmachine bewijst dat telkens weer.
Misschien moet je in die facilitator branche gaan werken, als onderzoeker ofzo, dan kan je er goed van ruifvreten. Je moet alleen geen moreel besef hebben, maar dat zit bij jou vast wel goed, ghehehe ;)

Gerard Leeflang | 12-07-16 | 06:31

ISIS tussen de 'kuch' vluchtelingen? Nou ja zeg, wie had dat nou verwacht.

Hei-kneuter | 12-07-16 | 06:25

Frontex moet zijn werk gewoon beter doen.
Ik heb het al eerder gecomment: die bootjes met vluchtelingen beginnen te zinken zodra er een Europees marinevaartuig in de buurt is.
Gooi die illegalen een bandenplaksetje toe, aanhaken en terugslepen naar het strand waar ze vandaan komen.
Het zijn geen vluchtelingen, het zijn illegalen!

necrosis | 12-07-16 | 06:19

Verdeel het volk door het volk te versnijden met een volk dat tegengestelde opvattingen erop nahoud. En heers als elite.

heilgeil | 12-07-16 | 06:08

Expliciet, Dick Schoof is de deurmat van Mark Rutte.

succesvol | 12-07-16 | 06:07

-weggejorist-

nrgizer81 | 12-07-16 | 05:55

20.000 IS uniformen in Spanje gevonden.
Contract met wasserette daar?

MistaRazista | 12-07-16 | 05:33

@Veritas Splendor | 12-07-16 | 02:50
Het is nog erger: het Opvolgingsvraagstuk (opvolging van de profeet vzmh) schrijft voor, dat het een Arabier moet zijn: een directe afstammeling of een verwant stamlid. Zowel Shia als Sunni moslims zijn het hierover eensch zodat we rustig kunnen concluderen dat de Islam een fundamenteel racistisch uitgangspunt heeft.
Het kent evenwel ook een aantal socialistische trekjes en ter completering ook een vorm van nationalisme: de Ummah, de wereldwijde Islamitische geloofsgemeenschap.
Niet vreemd dus dat de Nationaal Socialisten na de eerste verwondering met grote belangstelling de Islam zijn gaan bestuderen. Vanwege tijdgebrek is de integratie van beide ideologiën naar de toekomst verschoven.
De rechtsopvolgers van het Derde Rijk (de EU en haar lidstaten) lijken zich nog niet te heben gerealiseerd dat het opvolgingsvraagstuk leidt tot een onoplosbaar machtsconflict, aangezien religie en staat binnen de Islam samen gaan en er derhalve een Arabier aan de top moet staan. Zelfs een geconverteerde niet-Arabier leidt tot problemen.
Indien aannemelijk gemaakt kan worden dat er door vermenging Arabisch bloed door de aderen stroomt kan dat alle verschil maken, wat mogelijk een verklaring is voor de merkwaardige wens tot rassenvermenging met de Islam aanhangige Arabische volken binnen Europa.
De afkomst van groepen binnen de samenleving wordt dan dermate diffuus dat het geen rol meer speelt. Om dezelfde reden was Coudenhove-Kalergi een groot voorstander van rassenmenging, met het verschil dat hij een wat langer tijdvenster aanhield.
Indien de "Islamitische integratie in de EU" discussie gestuurd kan worden in de richting van het opvolgingsvraagstuk van de profeet (vzmh) wordt vanzelf het tapijt weggetrokken onder de vóórstanders (NWO Linksch & de Sociaaldemocratie) vanwege dit intrinsiek racistische uitgangspunt.

kindapaas | 12-07-16 | 04:30

@Veritas Splendor | 12-07-16 | 02:50
Een academicus is, net als ieder ander met gezond verstand, allereerst een realist en dan pas een utopist. Een "linkse" academicus is een utopist (blijven steken in een puberale fase) en ontbeert gezond verstand om realistisch te zijn. "Linkse" wetenschap is dan ook geen wetenschap maar "wishful thinking".

ben kokhals | 12-07-16 | 03:06

Tijd dat GS de Judith Sargentini Trofee instelt, voor de stomste tweet van het jaar. Quincy Gario was destijds ook blij dat GS een prijs naar hem vernoemde.

thijs4419 | 12-07-16 | 02:56

Als de overheid haar kerntaken niet meer naar behoren uitvoert (soevereiniteit en herwonnen vrijheden handhaven, grenzen beschermen, criminelen oppakken en uit de roulatie nemen of uitzetten, "the works"), dus een wanprestatie levert, waarom meent het nog belasting te kunnen heffen?

ben kokhals | 12-07-16 | 02:50

Ik snap niet, dat academisch links niet doorheeft, wat voor een gruwelijk totalitair fascistisch idee in de kern van de islam ten grondslag ligt.
Men weigert het pertinent onder de ogen te zien.

Veritas Splendor | 12-07-16 | 02:50

"IND-meneer doet op de NPO een Al-Sahafje en roeptoetert dat er niets aan de hand is."
.
Is die meneer nu ex IND-meneer?

ben kokhals | 12-07-16 | 02:41

Net binnen.
Europianen lusten de vluchtelingen niet meer.
www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingenc...
De kwezelpraatjes van zelf benoemde deskundige Leo Lucassen en hysterische Judith Sargentini werken niet meer.
Groen-links gelooft nog heilig in Judith Sargentine maar dat zijn zo langzamerhand "vreemdmensen".

Jan Dribbel | 12-07-16 | 02:37

@Lewis | 11-07-16 | 22:50
Maar eauk het verleden heeft bewezen dat grenzen terroristen niet stoppen.
Daarnaast waren het merendeel van de aanslag plegers in Parijs en Brussel en Londen gewoon inheemdiërs.
Berbaar | 11-07-16 | 23:03

@Berbaar. Je lult er op los Berbaar en wil graag meedoen (kennelijk) met het Geenstijl jargon. Hou op man!
Je simpele statements over grenzen zijn bijna te dom om te weerleggen.
Natuurlijk komt er ook bij gesloten grenzen (Nieuweschans, Hazeldonk etc etc etc) wel es een idioot doorheen,maar dat is geheel wat anders dan de deuren maar open zetten.

daytripper | 12-07-16 | 02:09

Ben overigens benieuwd of jongetje Jesse nu ook het kotsbeu heeft van bakfietsvrouwtje/zakkenvuller-geen-greintje-bewijs-Sargentini.

daytripper | 12-07-16 | 01:57

Gutmenschen. Dat je goedpraat wat jou zal gaan domineren. Nooit.

knutsel | 12-07-16 | 01:56

Heb "Nieuwsuur" 6 weken geleden een email gestuurd met het verzoek wat objectiever te zijn en niet te opvallend vooringenomen te zijn t.o.v EU en ook eens welbespraakte tegenstanders uit te nodigen met gelijke spreektijd. Aan Mariëlle ter Kweezelbeeke zie je met het geluid uit al of ze een voor- of tegenstander in de studio heeft, om nog maar te zwijgen over Rutte in de studio toen ze zat te soppen in de stoel.
Ik kreeg overigens een automatisch antwoord : "we zijn blij met reacties blablabla "en "we komen spoedig op uw reactie terug blablabla "
Het antwoord moet nog komen.
Zouden overigens meer mensen moeten doen : 2eKamerleden, staats-tv etc mailen .. net zo lang tot ze wakker worden.

daytripper | 12-07-16 | 01:54

Ach ieder weldenkend mens wilde geen dienstweigeraars uit die regio hier voor de rest van het leven gaan onderhouden. Vanaf kinds af aan altijd geleerd dat je vreemden niet moet vetrouwen. Maar de kneusjes binnen de Nederlandse samenleving zijn nog steeds niet verzadigd in hun "hoe maken we Nederland helemaal kapot en krijgen we er ook nog eens goed voor betaalt".
Ik weet je mag het niet zeggen, maar als aanslagen gepleegd gaan worden, dan heb ik wel bepaalde voorkeuren waar het om lokaties gaat. En dat is in ieder geval ver uit de buurt van de "normale" burger. Eén zware alcoholist en kettingroker minder daar rouwt haast niemand om en bovendien heeft ie vriendjes in buurt van Mars.

Bert-Bus | 12-07-16 | 01:50

So, I see mass immigration as a Trojan Horse: "at first sight it looks like a wonderful thing",
But Europe are going to regret this at the end becaurse it simply can't be controlled.

speculoos | 12-07-16 | 01:46

En daarom: Geert youtu.be...
INH.30CL | 12-07-16 | 01:26

Voortreffelijk, dank voor de link.

hoogstetijd | 12-07-16 | 01:39

En weer zullen ze wegkijken.
Zelfs als goed voorspeld is wat daarna ook precies-zo bleek te kloppen.
Want nee.
Hij die gelijk heeft mag niet genoemd worden.
We zullen zien.
Dat de media dit bericht vanuit onverdachte hoek, de NCTV, echt niet over de waarheid willen spreken, als ze dat niet meer kunnen framen in hun linkse gütmenschpraatjes.
Ze bijten nog liever hun tong af.
Het zal toch niet dat hij 'wéér' gelijk krijgt?
Kan het -laatste strohalm- niet zo zijn, dat over 'n maand de situatie weer helemaal anders is (?), zeg alstublieft ja.
Maar dan hoeven we, de smaakmakende pers, dit berichtje alleen maar als komkommernieuws te zien, wat net zo goed genegeerd kan worden; doodgezwegen.
*want volgende maand kan 'alles' anders zijn*
En zo gaan de persmomentjes van de media over in wegkijkende, in ontkennende, en weg-redenerende sluimerstand.
Ik mag inderdaad hopen dat er geen aanslag in Nederland volgt.
Maar hé, was het geen toeval dat in Nederland geen enkele opinieprogramma in deze drie maanden 'zomervakantie' iets over het nieuws zegt; want dat vindt de NPO niet nodig.
*Referendum-verraad (?); heeft geen pers nodig.
*Brexit (?); heeft geen pers nodig.
*IS-strijders binnen niet gecontroleerde vluchtelingenstroom (?); heeft geen pers nodig.
*Verhoogde dreiging escalatie NATO ◄-► Rusland (?); heeft geen pers nodig.
*Italiaanse banken chanteren EU om 150 miljard euro, anders chaos voor álle Europeanen (?); heeft geen pers nodig.
Waar wordt wel 'n persmoment aan besteed (?), dat die dikke Amalia door haar verzwakte enkeltje is gezwikt. En Maxima ook al niet op haar benen kon blijven staan (maar niemand vraagt: was ze dronken of zo?) We krijgen alleen te horen dat ze 'n hersenschudding heeft. Beterschap dan maar hè.
Ik blijf optimistisch; ook zonder Wilders te noemen valt de EU uit elkaar; en dat herinneren de mensen zich heus wel.

Der Paulie | 12-07-16 | 01:29

@Geert...

Ik weet dat je het druk hebt, maar please zorg voor 76 capabele mensen.

hoogstetijd | 12-07-16 | 01:28

De propagandaomroep gooit even een beetje verwarring in de soep.http://nos.nl/artikel/2117100-een-asielaanvrager-wordt-behoorlijk-binnenstebuiten-gekeerd.html , die letten weer even niet op. het gaat om meeliftende haatbaarden. uiteraard komen die niet in een azc in ter apel terecht. behalve het azc valt daar nauwelijks iets op te blazen.

hakbarry | 12-07-16 | 01:27

Je moet gewoon terug dreigen. Maak gewoon fokking duidelijk dat je de islam haat. Niks islamofobie. Het is toch gewoon helder dat we een hekel hebben aan dat kutgeloof.

knutsel | 12-07-16 | 01:21

Als het dan toch gebeuren moet: please blaas dan deze naïeven idioten in hun Ivoren Toren op in plaats van gewone burgers met gezond verstand, meneren met Boze Baarden.

Rest In Privacy | 12-07-16 | 01:09

@notamused | 12-07-16 | 00:53
""Een Jood dingen vragen over de Islam" ...
dan krijg je dit ja :P"
Heb ik ooit gelezen.

SyntaxError | 12-07-16 | 01:09

-weggejorist-

nrgizer81 | 12-07-16 | 01:04

Die vreselijk nep figuren moeten weg en de Eu ontmantelt.
dijkbewaker | 12-07-16 | 00:44

Dat gaat ook gebeuren, en ze weten het, kijk naar Timmerfrans en Verhofstad, de waanzinnige blik in hun ogen verraad dat ze weten...
Maar het zal nog even duren.

de honden blaffen... | 12-07-16 | 00:54

niemandindestad | 11-07-16 | 23:15 Ja dat kunnen we. Hier is een van die stemmen die politiek correct constant genegeerd wordt, maar die veel beter dan wie ook weet wat voor een gevaar er schuilt in die ‘religie van de vrede’: www.youtube.com/watch?v=tIgpBFvHW6k

notamused | 12-07-16 | 00:53

Natuurlijk is de dreiging substantieel. Niet zozeer omdat ze er niet niet tussenuit gevist kunnen worden maar omdat het de islam is. Overigens acht ik de kans op een aanslag erg klein. Om de redenen die gewaardeerde reaguurders hierboven al gegeven hebben, zoals: hoe groot is de kans dat ìk getroffen word? Waarom een aanslag als de grote steden al gekoloniseerd zijn?

Maar ook: Nederland is op zich toch een duidelijk land? We zijn al gepolariseerd. Hoeveel sympathie denken de miljoen of meer aanwezige moslims nog te kunnen krijgen ná een aanslag? Of: Hoeveel moskeeën denk je dat er de dag na de aanslag nog overeind staan. Ik ben voor de duvel niet bang.

Pritt heeft gelijk. Het zal zeker europese mensenlevens kosten. Hoeveel hangt af van je eigen wil om je niet te laten afslachten door een religie die geen democratie of vrijheid kent.

knutsel | 12-07-16 | 00:49

Het oude liedje: Onze politieke leiding creëert een probleem dat er eerst niet was om daarna "gelijk" Nou ja gelijk.... in actie te komen om het zelf gecreëerde probleem aan te pakken. (om nog meer macht te verwerven)
-----
Alleen heeft Merkel en de rest van haar vrienden zichzelf overklast met het kapotmaken van een heel werelddeel waar zij geheel alleen verantwoordelijk voor zijn.
Hoe vaak ik hier en op andere sites me openlijk heb afgevraagd waarom de Merkel/EU kliek niet allang achter slot en grendel zitten in een afgelegen Peruaanse gevangenis voor het faciliteren van verkrachters en massamoordenaars. meer dan 1 miljoen die hier los lopen zijn niet eens geregistreerd, en wat dan nog als er overal paspoorten te koop zijn met een zielig verhaal erbij. Nogmaals WAAROM lopen deze mega criminelen nog steeds de baas te spelen over uw en mijn leven? Ook Rutte is schuldig. Slechts 1 persoon en 1 partij was weer eens niet naïef in dit land. Natuurlijk weggezet als islamofoob en bang van buitenlanders/racistisch en egoïstisch. Wel, ik kots van zulke figuren die zich goedmens vinden met de moraal van een bidsprinkhaan.
de Leo Lucassen, Wil Eikelboom en Judith Sargentini's van deze wereld met de nep journalisten en de feodale Merkel die een heel werelddeel opoffert voor haar machtsgeilheid wat ze zelf verkoopt als boetedoening en goeddoenerij.
Die vreselijk nep figuren moeten weg en de Eu ontmantelt. Alle ZGN vluchtelingen moeten gelijk terug als de oorlog is afgelopen en voorlopig naar een ander land gebracht waar ze onder gelijken zijn. En dat is niet Europa.
Dat gaan de huidige leiders niet doen dus tijd voor andere die voor het eerst zich gaan inzetten waarvoor ze zijn ingehuurd.

dijkbewaker | 12-07-16 | 00:44

De screening is een regelrechte ramp. Vooral in Duitsland zijn er tienduizenden in de illegaliteit verdwenen. Men kan natuurlijk de kaart van volkomen incompetentie of kinderziektes uitspelen als gelegenheidsargument, maar dat lijkt me bezijden de waarheid. Feit blijft dat de gedroomde utopische vergezichten van Brussel - de federale Staten van Europa verzilverd moeten worden. Niet dat je dat natuurlijk kunt enten op Amerika omdat hier de culturen veel te divers zijn om er een grauwe homogene Brusselse brei van te willen maken. Die grensoverschrijdende blender loopt vast, maar ze gaan er onverdroten mee door. Een Europese Superstaat ingericht en analoog aan de meesterwerken van George Orwell - 1984 en de Animal Farm. De dictatoriale varkens in krijtstreep. Uiteraard gaat de opmaat trapsgewijs. Stap voor stap. De kikkers in de pan. Ordo ab chao. Orde uit chaos. Aanslagen zijn vanuit de optiek van de machtselite zeer welkome aangelegenheden om verregaande 'veiligheidsmaatregelen' te implementeren. Je hebt een 'legitiem' excuus om alles dicht te timmeren. Wat onder staatsondermijnend geschaard kan worden, wordt breed opgerekt. Immers... staatsveiligheid. Je weet zelluf.
.
Neem nu Frontex wat flink wordt opgeschaald om nog veel meer shariaminnende sprinkhanen aan Europese wal te brengen. Krankzinnig, maar het beleid wordt voortgezet. We boffen dat de Visegrad landen de migrantenstromen aardig hebben dichtgetimmerd, maar vele wegen leiden naar Rome. We zien dus dat er moedwillig bepaalde draaiboeken gevolgd worden door de boven ons gestelden, terwijl een ieder met een greintje verstand moet kunnen inzien dat het de goden verzoeken is. Dit weten hun natuurlijk ook. Ze zijn niet gek. Het gaat om de agenda onder de agenda. Dat nakende Elyseum van totale controle. Alleen ze onderschatten in grote mate de kracht van het volk. Dat rotvolk begint langzaam maar zeker de patronen door te krijgen die het duivelse Brusselse weefgetouw op de MSM panelen aan het borduren is. Stap voor stap. Ordo ab chao.

Nehemia | 12-07-16 | 00:43

@Jan Dribbel | 12-07-16 | 00:23
Daar mag ik niet om lachen .... .- ---... -.--.-
i.stack.imgur.com/hUoH8.png

SyntaxError | 12-07-16 | 00:35

@SyntaxError | 12-07-16 | 00:27
En dan gaan er ook nog een hoop stemmen op voor invoering van de dienstplicht. Eerst wordt er hier een gevaarlijke situatie gecreëerd en als er daadwerkelijk stront aan de knikker is, mogen onze kinderen zich opofferen. Waarschijnlijk onder luid geroep van "pang, pang".

Maria.1 | 12-07-16 | 00:31

Mensen die schamperen dat het herstellen van landsgrenzen geen terroristen tegen houdt, dragen die om die reden geen onderbroek?
Want onderbroeken zijn niet waterdicht, dus ja, lolschamper, dan heeft het dus geen zin om er één te dragen tegen druppels pies enzo!

LibertasSimplex | 12-07-16 | 00:28

@Mark_D_NL | 12-07-16 | 00:10
We korten op zorg en defensie om zielige ("domme/zorgbehoevende") vluchtelingen op te kunnen nemen ...
Komt het, kort door de bocht, daar op neer?
-
Gezien het welkoms koortje e.d. leken de voorgangers van deze "opvang" gedreven door het idee dat al deze mensen hulp behoeven.
Terwijl ze niet weten dat er ondertussen minimaal onderscheid wordt gemaakt tussen wie echt hulpbehoevend is, en wie niet.
De grootste logistieke zet ooit in de geschiedenis van oorlogsvoering, of een groot fiasco?

SyntaxError | 12-07-16 | 00:27

SyntaxError | 12-07-16 | 00:03

Daarmee suggereer je dat als ze eenmaal hier zijn ze hun eigen broek niet kunnen ophouden.
Als ik het lijstje afga kunnen ze zelfs hun eigen broek niet aantrekken.

Jan Dribbel | 12-07-16 | 00:23

Het wordt tijd om verstandig met de mensheid om te gaan en de wereld op te delen in islamitisch en niet-islamitisch. Zoals de VN ook al in tweeën is gedeeld. En het Rode Kruis. Precies zoals moslims zelf altijd afdwingen. De islam dus in dar islam en de anderen in dar al-kufr. De beide VN´n kunnen de grenzen vastleggen. Islamitische vluchtelingen die worden bedreigd door andere islamieten zoeken dus heil bij hun broeders en zusters. In dar al-kufr hebben ze geen flikker te zoeken. Sharia past niet bij onze beschaving. Bovendien moeten we vooruit, niet terug.

squadra | 12-07-16 | 00:20

@Mark_D_NL | 12-07-16 | 00:19
AZ = AZC

Mark_D_NL | 12-07-16 | 00:20

@Maria.1 | 12-07-16 | 00:14
Misschien is het AZ in jouw buurt of dorp wel een kantoor van IS. Ben je dan lekker mee. De kans dat er wat gebeurt is groot. Daar moet toch informatie over komen. Welk AZC is IS vrij.

Mark_D_NL | 12-07-16 | 00:19

*Maar dat gel*l van simpletons die denken dat "de grenzuh sluiten" de oplossing is, is slechts tenenkrommend geblaat van PVV tokkies.*
Berbaar | 11-07-16 | 23:13

Dat zegt iemand die ongetwijfeld op zijn voordeur vijf sloten heeft, die zijn bedrijf 's avonds goed afsluit en dan nog beveiligers elke nacht een kijkje laat nemen.

Wie denk je in de maling te nemen met je gelieg, Berbaar?

Lewis Lewinsky | 12-07-16 | 00:18

Begreep van Schoof dat er (zelfs met terugwerkende kracht) uitstekend gescreend wordt of er terroristen tussen de migranten zitten. Heb journaliste niet horen vragen hoeveel terroristen ze nu gevangen hebben. De screening lijkt me niet zo goed als er nog steeds niemand is gevonden.

watazooi | 12-07-16 | 00:15

Wie weet er hoe ik die kut filmpjes, zoals bij dit topic, aan de gang krijg "This browser does not support video playback."
@Joris, kun je die niet door de dumpert engine halen, of mag dat niet meer tegenwoordig?

SyntaxError | 12-07-16 | 00:14

@Slogra | 12-07-16 | 00:00
Mensen die dit zagen aankomen en geen azc in hun buurt wilden zijn racisten en xenofoben. Dit zijn slechts incidentjes.

Maria.1 | 12-07-16 | 00:14

@SyntaxError | 12-07-16 | 00:03
Zie je wel Nederland krijgt alle kneuzen.

Mark_D_NL | 12-07-16 | 00:10

Apokalyptische gekken die niets liever willen dan zoveel mogelijk slachtpartijen aanrichten en te sterven voor hun sprookje liggen nu huiverend te rillen in hun konijnenhol na het zien van deze Rambo.

dysdiadochokinese | 12-07-16 | 00:09

Dick Schoof een beetje naar rechts op politiek correcte wijze en ziet uit naar zijn volgende baantje. Goed getimed ook... regie in handen van Malek Ramadan.

prins_flip_da_luxe | 12-07-16 | 00:03

Wanneer zou het gebeuren iets groots zoals in Istanbul, brussel parijs eva steden. kwestie van tijd. kijken hoe men er dan overdenkt

franck7020 | 12-07-16 | 00:02

@hovawart | 11-07-16 | 23:55
sssttt .. daar mag je niet over praten ...

SyntaxError | 11-07-16 | 23:57

De idiotisering van het Europese continent. Sinds jaar en dag is van deze idiotisering al sprake, aanzienlijke beperkingen in zowel intellectueel als adaptief functioneren wat tot uiting komt in beperkte conceptuele, sociale en praktische adaptieve vaardigheden. De beperkingen ontstaan vöör de leeftijd van 18 jaar.
Cognitieve, communicatieve en schoolse vaardigheden. Sociale adaptieve vaardigheden zoals contact maken met een ander of omgaan met kritiek. Praktische adaptieve vaardigheden zijn vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te wonen,werken en te leven.
immigranten bleken slecht te scoren op de IQ-test en adaptieve test ten gevolge van een kloof tussen hun heden en verleden.

hovawart | 11-07-16 | 23:55

Vanavond zag ik een persoon met een Arabisch voorkomen
een combinatie van trimmen en boxen uitvoeren, zoals Rocky dat ook doet meen ik. I.p.v. gewoon met je armen op en neer gaan sloeg hij iedere stap met zijn vuist vooruit ...
Als racist die ik per definitie tegenwoordig ben viel mij dit op.

SyntaxError | 11-07-16 | 23:54

@Mr_Pikibelly | 11-07-16 | 23:49
Fijn weer dan...

Maria.1 | 11-07-16 | 23:53

@Berbaar lult maar wat | 11-07-16 | 23:13
Geef eens antwoord op de vraag van Driewerf Hoezee | 11-07-16 | 22:34, lullo.

Lewis Lewinsky | 11-07-16 | 23:52

Maria.1 | 11-07-16 | 23:47

Nope, en op sportscholen ook niet!

Mr_Pikibelly | 11-07-16 | 23:49

"@Lewis | 11-07-16 | 22:48
Als je niet kan "sgrijfen" hebt je niks op een forum/reaguurders paneel te zoeken, simpel.
Het is een beetje als een blinde die een Snellen chart probeert op te lezen.
Ken Uw beperkingen en anders wijs ik U daar wel op.
Berbaar | 11-07-16 | 23:08"

Als u er zo aan tilt dat er goed geschreven wordt, dan sla ik even op "tilt"* als ik lees: "Snellen chart"

Schrijft goh-domme dan in uw moers taal.

Het is Snellenkaart in het NLs, nota bene het product van Herman Snellen, een Nederlander.
"Ken Uw beperkingen en anders wijs ik U daar wel op."
Salut! Evocatus
* met opzet

Evocatus | 11-07-16 | 23:48

@Mr_Pikibelly | 11-07-16 | 23:46
Wat? Op de Hoge Veluwe ook al niet?!

Maria.1 | 11-07-16 | 23:47

Het enige wat die zandratten hier doen is geld ophalen, voor de rest gebeurt hier echt NIKS. Dit land is het niet waard om wat te doen exploderen, op de asiel uitkeringen/kosten na!

Radijsje | 11-07-16 | 23:47

@SyntaxError | 11-07-16 | 23:43
Nee nog niet nodig; naar de psych; ik hoop nog steeds op een ommekeer d.w.z. dat er eindelijk eens een paar wakker worden in Den Haag.

Maria.1 | 11-07-16 | 23:46

Ach. Niets aan de hand hoor. Nergens worden wapens gevonden of iets van militaire zaken. Niets aan het handje. gelukkig worden er ook geen gezellige ontmoetingen gehouden in de Belgische Ardennen en zeker niet op de hoge Veluwe. Nee hoor.

Mr_Pikibelly | 11-07-16 | 23:46

@Maria.1 | 11-07-16 | 23:33
Deze verkiezing zal het nog wel meevallen met stemgerechtigden, maar over 5 of 9 jaar zou het nog best wel eens een "wij/zij" wedstrijd kunnen worden, waar "wij" de "witten" + andere ongelovigen zijn.
Maar goed, blij blijven kijken en het beste ervan hopen.
En als je toch te depri wordt kun je naar de psych. voor een recept :)

SyntaxError | 11-07-16 | 23:43

Het is natuurlijk tekenend voor de huidige politieke consensus, dat er geen Emigratie en Denaturalisatie Dienst bestaat.

de honden blaffen... | 11-07-16 | 23:43

Lewis | 11-07-16 | 23:31
Nee maar de geschiedenis heeft ons wel keihard geleerd dat die 4 hele jaren eerder ook bar weinig hebben geholpen....
Nu maar hopen dat de huidige overheid ook geschiedenisles heeft gehad...

ChrispyGirl | 11-07-16 | 23:40

@ofitzer | 11-07-16 | 23:30
Het coudenhoven kalergi plan omvat toch wel een hardnekkige verklaring voor de huidige situatie.
Niet dat ik geloof dat het een peiler is, ik hoop het niet, maar houd er wel rekening mee.

SyntaxError | 11-07-16 | 23:37

@ofitzer | 11-07-16 | 23:30
Ze vergeten in Nederland alleen 1 detail; de opkomst van een populistische partij als denk. Als een groot deel van (het groeiend aantal) allochtonen hierop gaat stemmen, dan is er over een aantal jaren weinig meer over van ons land en denk ik dat we bij een ander land gaan horen.

Maria.1 | 11-07-16 | 23:33

Sorry voor de dubbelpost. Iets met de verzend knop.

ofitzer | 11-07-16 | 23:32

@ ChrispyGirl | 11-07-16 | 23:27
Maar dan niet vier hele jaren voordat het mis liep.

Lewis | 11-07-16 | 23:31

@niemandindestad | 11-07-16 | 23:15
We kunnen ze zeer zeker vergelijken, maar of dat mag?
Volgens mij mogen zij mensen wel nazi noemen, maar zelf niet zo genoemd worden ofzoiets.
Ik snap het ook niet meer:
Een homo afbeelden met roze speedo, zwaaiend met een dildo is geen probleem, maar een neger als zwarte man omschrijven, of een dik wijf als dik wijf is weer een groot probleem.
SJW GFY.
Het is niet te snappen, het gaat compleet tegen logica is, als je niets discrimineert/geen onderscheid maak kun geen onderscheid meer maken ...
Dan moet je uiteindelijk taal en schrift ook verbieden.
Road to nowhere:
www.youtube.com/watch?v=AWtCittJyr0

SyntaxError | 11-07-16 | 23:30

Die uitspraken van de directeur van de IND getuigen van een naïviteit die slechts kan voorkomen bij een hoofd commies met het inzicht van een geslachte kabeljauw.
Het wordt tijd dat iemand met ervaring bij de opsporingsdiensten/veiligheidsdiensten de zaak daar eens over gaat nemen en met een frisse blik naar de influx kijkt.

Graaf van Egmont | 11-07-16 | 23:30

-weggejorist-

ofitzer | 11-07-16 | 23:30

Inhoudelijk: Wil Europa IS stijl terrorisme binnenhalen? Dat denk ik niet. Niet dat het niets met de Islam te maken heeft. Als je het anders bekijkt, worden we overspoeld door een vloedgolf aan "refugees" die het Nederlanderschap op lange termijn maar aan de reet zal roesten. En ze krijgen allemaal netjes een Nederlands paspoort. En dus is er een groeiend deel van de bevolking die echt niets, maar dan ook niets met Nederland heeft. Dan word het voor Brussel wel heel makkelijk om haar wil op te leggen.

ofitzer | 11-07-16 | 23:30

-weggejorist-

ofitzer | 11-07-16 | 23:30

LieberLiber | 11-07-16 | 23:25
Weet hij veel. Over populistisch gebral gesproken...
Van de linkschpoten horen we altijd dat het sluiten van de grenzen geen enkele zin heeft.
Eens kijken of men die mening nog toegedaan is als zo'n "gevluchte" haatbaard zijn AK-47 leegschiet op een terras waar zo'n linksch-populist lekker zit te genieten van een koud pilsje.

Ommezwaai | 11-07-16 | 23:30

@Berbaar | 11-07-16 | 23:13
Och je hebt ook denk-tokkies...

Maria.1 | 11-07-16 | 23:28

Nog even en Rutte herhaalt de woorden van Colijn: ".... even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn."

www.npogeschiedenis.nl/speeches/nederl...

ChrispyGirl | 11-07-16 | 23:27

Wel IND en geachte vak K... Laten we dan de F1 status voor oorlogsmisdadigers afschaffen en iemand deze niet meer ophokken.. Want deze is dus nooit iemand op zijn mouw geknoopt in Nederland? Deze F1-status? zo doorzichtig.

Dr. Frambozenjam | 11-07-16 | 23:27

slim van de IND om dat nu te brengen.
De politiek is met vakantie, geen kamervragen en daardoor geen verantwoording mogelijk.

gaan over tot de orde van de dag

Obsi | 11-07-16 | 23:27

Worden het terroristen of toch Straathyena's?

Slogra | 11-07-16 | 23:26

Wie ook maar een seconde heeft gedacht dat er geen terroristen meereisden onder de gelukszoekers, is zo dement als een deur.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 23:25

Berbaar | 11-07-16 | 22:36
De grenzen sluiten is niet alleen een fysiek ding. Uiteraard werkt dat niet. Maar het betekent ook dat je regels hanteert als iemand illegaal je grens overgestoken is. Je kan die er namelijk ook weer uitgooien.
.
Je hebt controle op wie er wel mag zijn en wie niet. Als andere landen Schengen en Dublin overboord gooien wil dat niet zeggen dat je daar als soeverein land mee in moet gaan en je grens open moet laten voor elke sufferd die er over heen wandelt.

LieberLiber | 11-07-16 | 23:25

Maar de vluchtelingenindustrie, de terroristenfabrieken leveren WEL mooie werkgelegenheid op, en er komen enorme versgedrukte ongedekte Draghi-cheques ter beschikking waar de vele publiekgeldafhankelijke en publiekgeldverslaafden GRAAG in willen "bijten"!
Eindelijk trekt HUN "economie" nu fors aan.....
Zelfs bij defensie kunnen ze hun wurggreep, hun militaire omsingeling en de inkapseling van die gehele levensgevaarlijke Russische bevolking wat laten vieren.
De te scheppen poen ligt nu weer een stuk dichter bij het thuisfront.

Katoentje | 11-07-16 | 23:24

@SyntaxError | 11-07-16 | 23:10
En dit is n.b. als reactie op de brexit ...
.
_________
.
De stelligheid waarmee men zo veel mogelijk brexit debet wil laten zijn aan allerlei ontwikkelingen in EUropaljas land.
Staat in schril contrast met de stelligheid waarmee men steeds 'dit heeft niets met de islam te maken' beweert.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 23:24

IND meneer zit nog een paar jaar op die stoel en gedraagt zich keurig aan het Haagse lijntje.

metzonderzijwieltjes | 11-07-16 | 23:24

De mens is een gewoontedier, dus mevrouw Evocatus en ik zaten naar het 20:00 uur hoernaal te kijken en hoorden en zagen dit bericht. Mevrouw E. barstte onmiddelijk in woede uit. Vooral in het Russisch klinkt dat fraai.

De eerste en de beste methode om als potentiële moordgozer is meereizen in een heul grote massa mensen en dan hoorden we ook nog zeggen dat alle ontvangstprocedures niet zo best waren.

't Is op een presenteerblaadje aangboden door de politiek. Heel die juist door de EU-bazen gewenste influx van blankenvervangers. Natuurlijk reist het jihadschuim mee. Natuurlijk zijn wij burgers idioten, xeno- en islamfoben om daar ook maar aan te denken, want onze (on)gekozen leiders weten het vele malen beter dat ze het "schaffen". Ja, het "abschaffen" gaat prima.

Maar goddank, we hebben een extra gevaarcategorie erbij gekregen, dat helpt; vast wel. (Virtuele headdesk)
Salut! Evocatus

Evocatus | 11-07-16 | 23:21

Angst en beven na deze openbaring.... Rutte, bedankt maar weer voor de gezelligheid. Door het op te dringen tegen de wens van de bevolking, door het te verzwijgen, door het te ontkennen, door geen maatregelen te nemen, zijn de meeste partijen (mede)verantwoordelijk, uitzondering PVV! Wilders, heeft dit al een jaar geleden in de TweedeKamer gezegd! Weg met Rutte en zijn vrinden..

HdJ& | 11-07-16 | 23:20

Berbaar | 11-07-16 | 23:13
Je weet wat een metafoor is? Nou dan.

Graaf van Egmont | 11-07-16 | 23:20

@ niemandindestad | 11-07-16 | 23:15
Ja maar, ja maar, wij van GeenStijl zijn de nazi's, dus dat kan helemaal niet!

Lewis | 11-07-16 | 23:18

@ Berbaar | 11-07-16 | 23:08
Je begrijpt hem toch? Wat hij betoogt is prima te volgen.
Wat is trouwens een 'reaguurders paneel'?

Lewis | 11-07-16 | 23:17

Voor de echte doorbijters:
1e hands EU videos, van hun eigen site:
ec.europa.eu/avservices/video/videoByD...
Hier worden alle gepubliceerde videos gedumpt lijkt het. Er staan er ondertussen 50.000 op dus ... veel plezier.

SyntaxError | 11-07-16 | 23:17

Berbaar | 11-07-16 | 23:13

Natuurlijk is de grenzen sluiten niet de oplossing; het is het begin van de oplossing. Iets met dweilen en een kraan.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 23:16

De vraag is dus eigenlijk of we figuren als Leo Lucassen, Wil Eikelboom en Judith Sargentini kunnen/mogen vergelijken met figuren die vlak voor WO2 een sfeer creeerden waarin andere extremisten (namelijk Nazi's) als onschuldig werden neergezet. Het resultaat kennen we.

niemandindestad | 11-07-16 | 23:15

De hele influx is georkestreerd. Niemand is zo dom om het eigen volk te overladen met ontelbare buitenlanders, waarvan al bekend is dat ze slecht tot niet integreren.
.
Dus moet er een hoger doel zijn dat wij niet kunnen of willen begrijpen. De uitvoering van het plan Kalergi-Couwenhoven is geen geheim meer. Schäuble himself heeft het in een interview toegegeven. Maar ook daarvan is het diepere 'waarom' mij niet echt duidelijk.
.
Het veroorzaken van grootschalige onrust is ondertussen wel een duidelijk doel. Dat is hét middel om als EU meer macht naar je toe te trekken. Alleen een EU-politie en EU-leger kan iets van die omvang behappen. En om dat te bekostigen is een EU-tax onvermijdelijk.
.
De migratie'crisis' heeft al een EU-douane opgeleverd met voldoende macht om in soevereine staten zelfstandig op te treden. Die winst is alvast binnen.
.
Nu nog wat collateral damage in enkele hoofdsteden en de Junckers, Verhofstadjes en TImmermansjes zullen schreeuwen om het EU-leger en de EU-politie. OH ja en de EU-Sicherheidsdienst. Misschien een mooi baantje voor Rutte, want die is erg goed in het naaien van het eigen volk.

LieberLiber | 11-07-16 | 23:15

@Graaf van Egmont | 11-07-16 | 23:04
Met meer controle is niks mis en met meer zelf in de hand houden eauk niet.
Maar dat gel*l van simpletons die denken dat "de grenzuh sluiten" de oplossing is, is slechts tenenkrommend geblaat van PVV tokkies.

Berbaar | 11-07-16 | 23:13

Every war is a bankster war.

postmodernismisdead | 11-07-16 | 23:12

Chapeaux Geenstijl. Deze situatie hebben jullie perfect gefileerd.

Ga zo door!

Troy Ounce | 11-07-16 | 23:11

@donjon | 11-07-16 | 23:00
"the European Union currently deploys seventeen military and civilian operations, with thousands of men and women serving under the European flag for peace and security"
"“Shared Vision, Common Action: A Stronger Europe”. A Global Strategy for the European Union’s Foreign and Security Policy":
eeas.europa.eu/statements-eeas/2016/16...
En dit is n.b. als reactie op de brexit ...

SyntaxError | 11-07-16 | 23:10

"The rise of the planet of the terrorists"
Warning: adult language.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 23:10

Na Brussel leggen de Belgen de schuld bij zichzelf neer. Na een massamoord word er feralitiveerd em fezegd dat "dit niks met de Islam te maken heeft." Europe word stilaan veroverd door de Islam. Wn is daarbij de Islam's gewillige bitch.

ofitzer | 11-07-16 | 23:10

Ach, die "hoogopgeleide apothekers en chirurgen" (die bij nadere kennismaking in eigen land ook niks bleken te presteren) dat zijn toch geen terroristen? Erg vreemd dat de media stil blijft over de criminele feiten die door dat volk gepleegd worden.Jaja, we leven in een "vrij land met vrijheid van meningsuiting". Maar zodra iemand iets durft te zeggen is hij xenofoob of racist. Enne die democratie die we hebben...... keep on dreaming..... Ondanks aktie van Nederlandse burgers ( oa Oekraïne-referendum) wordt er van alles doorgedrukt en wederom blijkt dat we voor de zoveelste keer belazerd zijn. En maar blijven lachen Pinokkio..... hoop dat jou het lachen ook een keer vergaat. Maar de schuilkelder vol proviand is vast al gereed voor hem en de vrienden uit wassenaar ...

waarmotdatheen | 11-07-16 | 23:09

@Lewis | 11-07-16 | 22:48
Als je niet kan "sgrijfen" hebt je niks op een forum/reaguurders paneel te zoeken, simpel.
Het is een beetje als een blinde die een Snellen chart probeert op te lezen.
Ken Uw beperkingen en anders wijs ik U daar wel op.

Berbaar | 11-07-16 | 23:08

Berbaar | 11-07-16 | 23:03
Neen, het waren exoten.

de honden blaffen... | 11-07-16 | 23:08

Stuitende incompententie en struisvogelpolitiek van bijna iedereen in de EU en hier in Nederland , zeker van de linkerkant. Je mocht het eens eens zijn met die racistische Wilders. Dat GL vrouwtje Sargentini in het EU parlement is wel het domste wijf. Iedereen met een beetje gezond verstand wist vorig voorjaar en zomer wat er aan de hand kon zijn bij het zien van de woedende menigtes die zich een weg baanden door Europa... Hebben ze er van geleerd ?
Nee , want men wordt met de dag incompetenter , zie de migratie sleepdienst in de Middellandse Zee. Ipv terugsturen worden ze binnengehaald, inclusief terroristen.

Zwizalletju | 11-07-16 | 23:08

Polarisatiedebat, lees, als er hier een bom ontploft is het de schuld van de Efteling.

RobdeNijscoman | 11-07-16 | 23:07

Kamervragen en spoeddebat graag, allemaal terugkomen van reces eikels.

Holein1 | 11-07-16 | 23:07

Zo las ik in Zweden een gastgezin had zo'n apotheker onderdak gegeven in hun huis en als dank heeft hij hun dochter van 7 jaar de keel doorgesneden. En maar binnenhalen deze lui. Ik heb zelfs ruzie gehad met een pasr vrijwilligsters van een AZC manmanman, ik moest maar eens met deze gasten praten, wat ze allemaal hadden doorgemaakt en ze ontvingen ze graag bij hun thuis en namen zelfs hun dochtertjes mee. Wat moet er toch gebeuren om de ogen van deze domme mensen te openen; een keel doorsnijden; een verkrachting? Nou, ik hoop dat Wilders aan de macht komt de rest heb ik totaal geen vertrouwen meer in.

HdJ& | 11-07-16 | 23:06

Well said Pritt, well said.
Op regeringsniveau is dit een abctje, gesteund door het gepeupel die er weer de aluhoed ingooit.
Maar de bezuinigingen op de legers worden inmiddels ongedaan gemaakt, een formidabele bezettingsmacht is in Oost Europa gelegerd en iedereen steunt het, in Brussel en Parijs is het nog altijd een warzone terwijl dat van Istanbul toch echt recenter is en daar al niet meer geldt, kortom deze erg doorzichtige tactiek werkt.

Atlas Shruggs 10 | 11-07-16 | 23:05

Berbaar | 11-07-16 | 22:36,

"leert dat grenzen geen terroristen tegen houden"...
Japan houdt moslims effectief buiten de deur.
Japan kent dus ook nauwelijks terrorisme.

Een hek werkt wel degelijk, net als een dak.
En wetgeving om overtreders te bestraffen in plaats van te belonen werkt nog beter.

Dandruff | 11-07-16 | 23:04

Berbaar | 11-07-16 | 22:36
In de grond van je betoog heb je gelijk, maar je schijnt te vergeten dat de kreet "de grenzen dicht" eigenlijk een metafoor is voor "we willen het zelf in de hand houden en niet opgedrongen krijgen."
Daarbij kun je altijd de grenzen controleren, wat al een hele vooruitgang zou zijn.

Graaf van Egmont | 11-07-16 | 23:04

@Lewis | 11-07-16 | 22:50
Maar eauk het verleden heeft bewezen dat grenzen terroristen niet stoppen.
Daarnaast waren het merendeel van de aanslag plegers in Parijs en Brussel en Londen gewoon inheemdiërs.

Berbaar | 11-07-16 | 23:03

Het zijn eerst en vooral die labbekakkerige parlementariërs die geen vuist durven te maken. Elk volk krijgt het parlement dat het verdient.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 23:02

Liever racist dan dood in een kist.

Handsomeboy | 11-07-16 | 23:02

Zolang dat de grenzen niet pot dicht zitten is het een bewuste keuze om ook IS'ers toe te laten aan europa.

Mr Lint heeft het fout ingeschat. Hij ging er van uit dat als je IS'er bent, dat je dan niet via de assielprocedure gaat. Dat lijkt me geen rare gedachte, maar dat hebben een paar wel gedaan waarschijnlijk.
Maar mr Lint moet hier zaken afhandelen, als die gasten er al zijn. Dus wat heeft hij uberhaupt er mee te maken? Frontex moet ipv veerpontje spelen, die gasten terug naar waar ze de zee op zijn gegaan slepen.

strijpsestraat | 11-07-16 | 23:01

@Pritt Stift | 11-07-16 | 21:59 |
'Nog meer aanslagen in de natiestaatjes van Europa. Want dan kunnen ze lekker makkelijk die EU-veiligheidsdienst, die EU-terreurpolitie, die EU-legers en wat al niet meer aan EU-taskforces doordrammen.'
.
-----
.
In Frankrijk is nog steeds de noodtoestand van kracht, al sinds 13 november 2015.
Men is bang dat dit de permanente toestand wordt.
Opmaat naar EU leger?
.
.
.
"De noodtoestand of de staat van beleg is een buitengewone rechtstoestand op grond van een publiekrechtelijke bekendmaking van een overheid dat de normale toestand en wetgeving tijdelijk niet meer van toepassing is."

Rest In Privacy | 11-07-16 | 23:00

Lewis | 11-07-16 | 22:55
Nee, je kunt het niet van de hand wijzen, maar meer waarschijnlijk is dat de politiek gewoon machteloos is.
En de politiek verdoezelt haar eigen machteloosheid door
partij te kiezen voor waar zij machteloos tegenover staat.
Dus is massa-immigratie zogenaamd een verrijking en iedereen
die dat afwijst een nazi.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 22:58

De man verdient de titel terroristencoordinator. Hij is lekker bezig om ze allemaal het land binnen te krijgen. En de NPO gaat kritische vragen stellen 8 maanden na dato. Sukkels zijn het allemaal.

Holein1 | 11-07-16 | 22:58

@Hobbykip | 11-07-16 | 22:38
En die debielen worden weer geregeerd door dwazen en die worden op hun beurt geregeerd door megalomanen.
Zo'n MinPres, met zijn 280.000 pj heeft volgens mij zelf geen kont te beslissen uiteindelijk.
Zij taak is ons op een dergelijke manier uitleggen dat, er weer miljarden hier en daarheen geschoven moeten worden en dat het eigenlijk gewoon een groot feest is, zodat wij ons er niet te veel over opwinden.
De hele staatsmedia is een arm van deze "psyops".
NL bestaat al sinds de invoering van de euro niet meer als land, we zijn een provincie geworden, maar zolang wij maar geloven dat onze NL regering ons nog echt dient en zelf iets te vertellen heeft over "belangrijke zaken" zal het nog wel even zo door rollen allemaal ... achter de feiten aan.
*Vrij naar Tarik Z.
www.televizier.nl/Uploads/2015/1/Tari...
(Stiekem wil ik ook meedoen aan de "Aluminium Aluhoed 2016" award)

SyntaxError | 11-07-16 | 22:57

De een zegt grenzen sluiten ,en de ander zegt dat helpt niet.Mijn mening is te beginnen met hardere en zware straffen .Zo gouw als er iemand betrokken is bij een misdaad of delict,en het is een vreemdeling,per direct het land uitzetten zonder pardon.Word iemand crimineel die niet van hier is,en al jaren hier verblijft,of een 2e paspoort heeft ( NL) afpakken en het land uitzetten.Vluchtelingen met een leugen over identiteit per direct het land uitzetten.Migranten per direct het land uitzetten.Ook de economische per direct het land uitzetten.Nederland moet meer zicht krijgen op wat er zo binnenkomt.Een vluchteling die ruzie maakt of bij een mishandeling betrokken is,per direct het land uit.Screening van kop tot voet afdrukken van de tanden enz enz .In deze tijd moet men dat wel doen.Maar zwaardere en hardere straffen is een pre hoogste tijd.

altijdfeest | 11-07-16 | 22:55

@ T0matenplukker | 11-07-16 | 22:51
Ik geef toe dat GS niet altijd aluminiumvrij is.
Maar deze problematiek is toch wel dermate gigantisch dat je imho een complot en/of een doelbewuste keuze de boel te laten escaleren niet zomaar van de hand kunt wijzen.

Lewis | 11-07-16 | 22:55

Lewis | 11-07-16 | 22:13,

Een hek is inderdaad een goed begin; net als een dak tegen de regen.

Daarnaast zou het normaal moeten zijn om elke illegaal weer uit te zetten. Zoals je ook eventuele waterschade na een lekkend dak hersteld.
Reken maar dat mensen die 5.000 euro betalen voor een tochtje op een lekke boot, dat geen tweede keer meer doen als ze een week of maand later weer thuis zitten. maar iedereen weet dat iemand die hier zit nauwelijks nog uitgezet wordt, en van alle kanten geholpen wordt met gratis huizen, uitkeringen, opleidingen etc.

Ze blijven komen omdat het de moeite èn de risico's waard is.
Daarmee is de "iedereen = welkom" lobby verantwoordelijk voor alle verdrinkingen.

Dandruff | 11-07-16 | 22:53

-weggejorist-

T0matenplukker | 11-07-16 | 22:51

Wie van de drie, NPO 2. Aflevering 1 van 50.000.
Wil de echte terrorist nu opstaan?

Rest In Privacy | 11-07-16 | 22:51

We zijn alert, we spelen massaal Pokemon.
Op zoek naar virtuele badeendjes.
Dat zal de terroristen stoppen.

Jan Dribbel | 11-07-16 | 22:50

@ Berbaar | 11-07-16 | 22:36
Jij (ja sorry, hier in de panelen tutoyeer ik in principe) brengt het als een feit, maar ik bestrijd dat het zinloos is de grenzen te sluiten.
Iets met 'ongebreidelde toestroom' versus 'natuurlijk kan er altijd een doorheen glippen'.

Lewis | 11-07-16 | 22:50

Oude extreem-linkse activist, deze Van der Lint.

waskuip-admiraal | 11-07-16 | 22:50

Je reinste 'gaslighting':
infobron.nl/Wat-is-het-effect-van-gas...
-
Voorbeelden van gaslighting
-
-
‘Ik heb dat nooit tegen jou gezegd’
Wanneer iemand gaslighting toepast wordt er soms gedaan of je iets niet gezegd hebt terwijl dit wel zo is. Je gaat op deze manier twijfelen en dat is volgens hem of haar precies de bedoeling van gaslighting.
.
‘Waarom vertrouw je mij nooit?’
Het is moeilijk om aan iemand te twijfelen die continu ontkent. Narcisten passen vaak gaslighting toe en proberen je opnieuw te programmeren waardoor je hen vertrouwt, maar het absoluut niet gegrond is.
.
‘Jij maakt van alles een probleem’
Wanneer iemand je keer op keer belazert maak je daar uiteraard een probleem van. Bij gaslighting wordt je commentaar volledig genegeerd en kan iemand er zelfs boos om worden.

.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 22:50

Blijf allemaal maar lekker op uw oude partijen stemmen. Ik doe dat niet. Ik stem al jaren op de PVV.

Mantisomantis | 11-07-16 | 22:48

@ Berbaar | 11-07-16 | 22:43
Dom? Iemand (die je helemaal niet kent, misschien iemand die nooit een opleiding heeft kunnen afmaken en zichzelf met pijn en moeite heeft leren scrijven; of iemand die dyslectisch is; óf iemand die zich gewoon even vergist, je weet het niet) afserveren op een spelfout en zelfs dom noemen, dát zou ik nou bijna dom kunnen noemen.

Lewis | 11-07-16 | 22:48

-weggejorist-

Ommezwaai | 11-07-16 | 22:47

Berbaar | 11-07-16 | 22:36
En wat is uw oplossing dan? Grenzen wagenwijd open laten en massaal "Welkom in mijn land" gaan zingen?

Ommezwaai | 11-07-16 | 22:47

Maar er zit tussen al die terroristen heus wel een echte vluchteling hoor. Als je maar hard genoeg zoekt vind je die wel.

Rest In Privacy | 11-07-16 | 22:46

Ze zijn onder ons.

funkyd | 11-07-16 | 22:45

Hobbykip | 11-07-16 | 22:38
Ok. Maar er zijn wel meer onbetrouwbare debielen ^.
Hup de vuilniszak in en aan straat, want de vis begint te stinken. Bah bah bah.

Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:44

@d' 8høker | 11-07-16 | 22:37
"De peilers" wtf??
U bedoelt Maurice en zijn peilen of bedoelt U pijlers?
Man, man, man, de domheid is weer sterk vanavond.

Berbaar | 11-07-16 | 22:43

Krijgen de jihad strijders ook instructies mee zoals geen bommen in het EU hoofdkwartier?

doskabouter | 11-07-16 | 22:42

@Driewerf Hoezee | 11-07-16 | 22:34\
Ik heb ook geen slot op de voordeur, maar wel een volautomatische .50 met bewegingsdetectie (turret).
Nee ... helaas gewoon een dubbel slot en een busje deo om eventuele infiltranten, die zich toch een weg naar binnen weten te forceren, te overmeesteren.
Maar gelukkig is de politie een telefoontje van me verwijderd ...

SyntaxError | 11-07-16 | 22:42

@Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:26
Dat we geregeerd worden door een stelletje debielen

Hobbykip | 11-07-16 | 22:38

De peilers van macht, angst en armoe onder de bevolking, wat dat betreft is Mark een echte machthebber, tot de verkiezingen 2017, en dan aardappels eten bij Bakellende? Ons nationale waterhoofd bedankt jullie, ma wij vergeten niet.

d' 8hØker | 11-07-16 | 22:37

@Lewis | 11-07-16 | 22:13
Ik begrijp dat U daar genoeg van krijgt mijn beste.
Het verleden en heden leert dat grenzen geen terroristen tegen houden.
Populistisch gebral als "we sluiten de grenzuh" is just that, populistisch gebral.
Zinloos, onuitvoerbaar en luchtfietserij, de grenzen zijn nooit dicht geweest.
Dus ja als je keer op keer met feiten om de oren geslagen wordt dan krijgt U daar wel een keer genoeg van.

Berbaar | 11-07-16 | 22:36

liedje van "The The" uit 1989

Armageddon Days Are Here (again)

www.youtube.com/watch?v=lel0PzhU6Pk

gaat toch niet echt werkelijkheid worden

"slam is rising, the Christians mobilizing
The world is on its elbows and knees
It's forgotten the message and worships the creeds

It's war, she cried, it's war, she cried, this is war
Drop your possessions, all you simple folk
You will fight them on the beaches in your underclothes"

Obsi | 11-07-16 | 22:36

@Huupke | 11-07-16 | 22:26
Maak er gerust 'voortschreinend' van...

Driewerf Hoezee | 11-07-16 | 22:36

@très cool | 11-07-16 | 22:03
of gaat hij toch naar @LavieJanRoos; hij retweet tegenwoordig @PrisonPlanet:
twitter.com/PrisonPlanet/status/75186...
Het wordt spannend, mischien gaat Spartacus nog wel voor infowars.com werken .. wie weet :P

SyntaxError | 11-07-16 | 22:36

Wat erg.
Ze zagen het niet!
Had eens een keer op GS gekeken Schoof... wij zagen het namelijk wel!
Je kunt niet Jan en alleman binnenlaten en daarna eens een keer gaan kijken of er mogelijke terroristen tussen zitten.
Wat een land.

Schietmijmaarlek | 11-07-16 | 22:35

@Berbaar | 11-07-16 | 22:10
U heeft ook geen slot op de voordeur?

Driewerf Hoezee | 11-07-16 | 22:34

Wat Lewis | 11-07-16 | 22:09 zegt

Fijnstoffer | 11-07-16 | 22:34

Zo voorspelbaar en je kan het van mijlenver aan zien komen en Wilders is een maakt iedereen bang en speelt daar op in. Enz. enz.
Ik vind het wel opvallend dat op de eerst dag van het zomerreces in NL dit nieuws boven water komt en in Duitsland de megacoverup dan de 2000(!) aangerande vrouwen. Alu- mutsje op en pitten

Guust Kadaver | 11-07-16 | 22:34

De Isis zuigterroristjes zijn het gevolg. De politiek correcte beleidsmakers en hun achterban de oorzaak.

jemagookniksmeer | 11-07-16 | 22:33

@Graaf van Egmont | 11-07-16 | 22:21
De volgende is KRITIEK!1!! Zal wel worden toegepast na afloop van een of ander...

Driewerf Hoezee | 11-07-16 | 22:33

De mensen die ontkenden dat er terroristen tussen de vluchtelingen zaten, de mensen die wees welkom liedjes zongen, de journalisten die weigerden goede onderzoeksjournalist te zijn en alles klakkeloos overnamen van politici die ons voorliegen en die onze veiligheid in gevaar brengen, allemaal hebben ze hoogverraad gepleegd. Hun eigen kinderen en familie en de kinderen van hun familie hebben ze verraden.

Rheia | 11-07-16 | 22:31

Dienbaren! Mwoehaha, beste Freudiaanse typfout du mois! Wij allen zijn de dienbaren van Mark en Claude.

burgermoedt | 11-07-16 | 22:30

Btw, het IND is niet hetzelfde als het NCTV. het voelt wel zo, maar dat is het niet.

Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:29

Mark Rutte, of ieder willekeurige politicus van waardeloze aard dan als het gebeurt: "met de kennis van nu....."
.
Right. En dus nu nog steeds iedereen die er niet voor is, lekker wegzetten als xenofoob, rascist,fascist, onderbuikvoeler etc.
Arm, arm land dat zo op deze manier belazerd wordt!

LaatmaarLu? | 11-07-16 | 22:28

Lekker dan. Blijkt achteraf dat er terroristen in mijn achtertuin hebben gekampeerd. De welkomsspandoeken hingen aan de Driehuizerweg maar als we onze zorgen uitten bij de gemeente werden we uitgelachen en weggezet als xenofoob. En maar leuke activiteiten organiseren voor al die asielzoekers, en ondertussen....

moeder8209 | 11-07-16 | 22:28

Slotconclusie NPO zomaar uit het niets: polarisatie oorzaak terrorisme.

compitaal | 11-07-16 | 22:27

Of we worden bestuurd door incompetente, naïeve idioten of door opportunistische leugenaars. Ik hou het op t laatste.

BlowingBubbles | 11-07-16 | 22:27

Hobbykip | 11-07-16 | 22:18
Pardon? Waar heb je het over?

Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:26

Edit: voortschrijdend

Huupke | 11-07-16 | 22:26

18 feb 2015; "ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe ... "
www.dailymail.co.uk/news/article-29585...
Maar gelukkig hebben wij FRONTEX!
Wir schaffen das!
*tegen muren op rennen gaat ... aahhhrrgggg

SyntaxError | 11-07-16 | 22:26

Kom, kom, dat heet gewoon 'voorschrijdend inzicht'. Niets om je zo druk over te maken.

Huupke | 11-07-16 | 22:24

Ongelooflijk hoe de NL regering het volk zo dom wil belazeren en stoicijns ontkennen wat iedereen al van af dag 1 wist. Ze denken dat we echt debielen zijn.
Het doet me herinneren aan dictator Nicolae Ceaușescu van Roemenië, die liet de radio in de winter gewoon roepen dat het 5 graden vroor terwijl het 25 graden onder 0 was.

hansvanvoren | 11-07-16 | 22:21

Ik hoor nou al jaren dat Dick Schoof en zijn voorganger roepen dat de dreiging substantieel is en verder weten ze niks. Weet iemand hoe de fase na substantieel genoemd wordt? Bestaat die fase wel of blijven we op substantieel hangen, wat er ook gebeurt, want toch te laat?

Graaf van Egmont | 11-07-16 | 22:21

@Graaf van Egmont | 11-07-16 | 22:16
Nou .. een forse aanslag van de belasting, daar lig ik soms wel wakker van.

SyntaxError | 11-07-16 | 22:19

wat n koekenbakkers. zowel die npo kut die 'de vragen stelt' als die pik die 'de antwoorden' geeft. Tenenkrommend. mijn god. waarom stellen ze dit soort vragen pas n jaar nadat jan met de pet ze stelt.
.
en ik zou ZO GRAAGA die dombo juduth seringkuttie eens willen spreken... met dr 'geen greintje bewijs'...
.
unfucking believable

BYO | 11-07-16 | 22:18

Lewis | 11-07-16 | 22:09
zouden ze echt niet weten waarmee ze te maken hebben, ik vermoed toch eerlijk gezegd van wel, en dit schrijfsel van Pritt versterkt mijn vermoeden.

EA 827 | 11-07-16 | 22:18

Ik begin echt te geloven dat de hele elite genetisch gedegenereerd is door incest........ Het is echt triest.

Hobbykip | 11-07-16 | 22:18

Volgens mij gebeurt er hier niks. In de ogen van HQ Isil zijn onze grote steden al vrijwel gekoloniseerd.

Piet Karbiet | 11-07-16 | 22:17

dick schoof zegt, we weten het niet dus steken we de vingers in de oren. we weten het niet dus is het niet zo. geruststellende gedachte, niet?

Glasgow Argus | 11-07-16 | 22:17

Ik geloof niet dat den Hollander nou echt wakker ligt van evt een aanslag. Hoe groot is de kans dat JIJ getroffen wordt?
Bij politici ligt dat anders. Die zijn allemaal bang voor een aanslag, want dat raakt hen. Altijd.
Maar om nou te zeggen dat ze er een stap sneller voor lopen......

Graaf van Egmont | 11-07-16 | 22:16

Misdadigers zijn het, en nu heb ik 't over de bestuurlijke elite...

EA 827 | 11-07-16 | 22:14

Gelukkig wordt iedereen uitgebreid gescreent.

harbi | 11-07-16 | 22:13

@ Berbaar | 11-07-16 | 22:10
Krijgen we dat riedeltje weer, daar krijg ik een klein beetje genoeg van eerlijk gezegd.
Als je een dak op je huis laat plaatsten komt er ook nog wel eens water binnen, maar het helpt wel.
Of een hek, om indringers tegen te houden.
Ja, er wordt tóch nog wel eens ingebroken bij bedrijven met een hek.

Lewis | 11-07-16 | 22:13

Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:07
Eerst was er niks, bijna onmogelijk. Nu indekken met dit soort berichten om na de eerste aanslag te kunnen zeggen dat ze er bovenop zaten, maar het helaas niet wisten te voorkomen.

Graaf van Egmont | 11-07-16 | 22:11

"De inlichtingendiensten zijn "achterhaald door de feiten"".
"NCTV erkent gebruik vluchtelingenroutes door jihadisten":
www.nu.nl/binnenland/4291559/nctv-erke...
En nu schakelen we live over naar Captain hindsight ...
En Trump maar "verketteren" omdat hij de grenzen dicht wil, TOTDAT er goed gecontroleerd kan worden wie we allemaal binnenlaten.
Serieus .. GFY

SyntaxError | 11-07-16 | 22:11

-weggejorist-

Aluhoedje666 | 11-07-16 | 22:10

Er kleeft meer bloed aan de handen van Brussel, dan aan de handen van een slager.

Uw Psychiater | 11-07-16 | 22:10

LOL dat gejank over grenzen dicht.
En U denkt dat terroristen dan niet het land binnen komen?
Ik heb voor U nog een brug te koop.

Berbaar | 11-07-16 | 22:10

Enerzijds ben ik geneigd très cool gelijk te geven: onze bestuurders kunnen het gewoon niet aan, het zijn lichtgewichten die geen idee hebben waar ze mee te maken hebben, laat staan hoe ze de gigantische problemen moeten oplossen.
Anderzijds loopt de boel dermate en voor iedereen zichtbaar de spuigaten uit dat je je niet kunt voorstellen dat er geen grotere bedoeling achter zit, omdat elk weldenkend mens, zelfs het grootste lichtgewicht, begrijpt dat er moet worden ingegrepen.
Sowieso zitten we in een enorme klotezooi met z'n allen.

Lewis | 11-07-16 | 22:09

Ik zit met de Vierdaagse in Nijmegen.... ik houd al maanden m'n hart vast dat het daar goed fout gaat. Niks mooier voor de IS om de 100e vierdaagse te verkloten.......!!

From here Till Burg | 11-07-16 | 22:08

Lijkt wel of het nctv zich aan het indekken is voor iets wat zich binnenkort gaat voordoen.
*aluhoedje*

Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:07

Ik heb vernomen dat er op zo'n vluchtelingen en illegalen bootje 44 van die apothekerTs passen. De ene helft doet onderzoek naar medicijnen en de andere helft fabriceert die.
De ene hand wast de andere zeg maar, heel professioneel.

Totdat die bootjes uit het water worden geknald, maar zover is Frontex nog niet, maar dat komt nog wel.

Ongeblustekalk | 11-07-16 | 22:06

En de Aluminium Aluhoed 2016 gaat naar Pritt. Het zijn incompetente filiaalmanagers die zwaar boven hun macht tillen, geen evil masterminds.

très cool | 11-07-16 | 22:03

nee, ma wel islam, en da's geen fascisme

d' 8hØker | 11-07-16 | 22:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl