achtergrond

Geenstijl

LIVE - Debat over de aanslagen in Brussel

brusseldebatsspreeklijst.jpgNieuwe ronde. Nieuwe kansen. We gaan verder met het uitgestelde debat van donderdag over de aanslagen in Brussel. Men was van zins een 123-debatje over Zaventem/Maalbeek te voeren toen opeens bleek dat een Belgische zelfmoordterrorist door Turkije in Nederland was gedropt en fluitend naar Brussel kon komen, zonder dat ook maar 1 gleufhoed er wat van zei. Volgens minjus Van der Steur waren dit 'gewone knullen' die nergens geregistreerd stonden. Maar ze stonden gewoon op de Terror Watch List. Steur kreeg vervolgens 166 vragen (pdf) voor de kanis, en het debat kon pas verder als deze beantwoord werden. Welnu, de antwoorden zijn er (selectie bij RTL Nieuws) en u mag weer chips, nootjes en bierrr klaarzetten. De vraag blijft of met een keurige marteling van de heer Bakraoui ergens in Guantanamo Achterhoek de aanslag op Zaventem voorkomen had kunnen worden, maar voor de rest zal het wel weer over de toon van het debat gaan, en een MOTIE VAN WANTROUWEN worden, die wordt wegggestemd. Oh, en Ard van der Steur stapt NIET op, en Mark Rutte ook niet. Tot de volgende aanslag! Livestream bij GlasPlas24.
TerugkijkTip! De inbreng van Geert Wilders waar iedereen en zijn moeder weer boos om was. Vooral Dhimmi66-pipoos, in hun morele gated communities.
Eerste Termijn Hoogtepuntje. MinPres Rutte herkent zich niet in het door Wilders geschetste beeld. Leuk filmpje om te bewaren! UPDATE: Raarrr. Debat geschorst want Steur weet het weer eens niet. Tweede termijn volgende week.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.