Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE - Debat over de aanslagen in Brussel

brusseldebatsspreeklijst.jpgNieuwe ronde. Nieuwe kansen. We gaan verder met het uitgestelde debat van donderdag over de aanslagen in Brussel. Men was van zins een 123-debatje over Zaventem/Maalbeek te voeren toen opeens bleek dat een Belgische zelfmoordterrorist door Turkije in Nederland was gedropt en fluitend naar Brussel kon komen, zonder dat ook maar 1 gleufhoed er wat van zei. Volgens minjus Van der Steur waren dit 'gewone knullen' die nergens geregistreerd stonden. Maar ze stonden gewoon op de Terror Watch List. Steur kreeg vervolgens 166 vragen (pdf) voor de kanis, en het debat kon pas verder als deze beantwoord werden. Welnu, de antwoorden zijn er (selectie bij RTL Nieuws) en u mag weer chips, nootjes en bierrr klaarzetten. De vraag blijft of met een keurige marteling van de heer Bakraoui ergens in Guantanamo Achterhoek de aanslag op Zaventem voorkomen had kunnen worden, maar voor de rest zal het wel weer over de toon van het debat gaan, en een MOTIE VAN WANTROUWEN worden, die wordt wegggestemd. Oh, en Ard van der Steur stapt NIET op, en Mark Rutte ook niet. Tot de volgende aanslag! Livestream bij GlasPlas24.
TerugkijkTip! De inbreng van Geert Wilders waar iedereen en zijn moeder weer boos om was. Vooral Dhimmi66-pipoos, in hun morele gated communities.
Eerste Termijn Hoogtepuntje. MinPres Rutte herkent zich niet in het door Wilders geschetste beeld. Leuk filmpje om te bewaren! UPDATE: Raarrr. Debat geschorst want Steur weet het weer eens niet. Tweede termijn volgende week.

Reaguursels

Inloggen

Grens is uitstekend te controleren door alleen getinten te controleren. Dat zie je in een oogopslag.
Dus de rest kan gewoon doorrijden.

Mantisomantis | 31-03-16 | 10:54

De PVV kan in 2017 niet in de regering komen omdat het daarvoor te weinig zetels heeft in de Eerste Kamer. Een grote uitslag van de PVV in 2017 zorgt er alleen voor dat er een Rutte 3 komt met 4 of 5 partijen.
the Jackdawn | 30-03-16 | 08:58

Het kabinet Wilders-I hoeft in de eerste twee jaar helemaal geen nieuwe wetten door de 1e kamer te brengen. Een eind maken aan gedogen en zorg dragen voor het correct naleven en uitvoeren van bestaande wetgeving zal veel ten goede veranderen.

Subsidiestromen naar allerlei linkse clubjes is onderdeel van kabinetsbeleid, ook hier dus geen probleem. Deze wijziging in overheidsbeleid bij uitstek, zal de funeste invloed en propaganda van de linkse ideologie op de samenleving drastisch doen afnemen. Gemeenten zoals Amsterdam die wetgeving niet uitvoeren kunnen onder druk gezet worden. Etc. etc.

Na een gedegen informatiecampagne door Wilders-I aan de bevolking, het openen van wat doofpotten, de werkelijke kosten en ellende van de multiculturele samenleving en subsidie-misbruik maakt links geen enkele kans meer bij verkiezingen. Hoe denkt U overigens dat de kiezer (in 2019) zal reageren op een dwarsliggende 1e Kamer die noodzakelijke wetgeving frustreert uit politieke overwegingen en daardoor haar taak verzaakt?

Haha, U bent toch een wel een bijzondere soort wensdenker die geheel en al los geraakt is van de realiteit. God verhoede het, maar een aanslag in Nederland en een PVV-VVD coalitie met ruime meerderheid is dan een feit. Rampspoed kent ook positieve effecten, in dit scenario is dat een versnelde ondergang van alle loten ontsproten aan het (culturele) marxisme.

Dus, geniet nog maar even van Uw triomfantelijke en denigrerende post's hier en op PowNed maar de Zeitgeist gaat onophoudelijk verder. De ervaring leert dat op de lange termijn diegene die het laats lacht het best lacht.

Bezorgde_Burger | 30-03-16 | 21:16

d66.nl/spreektekst-debat-aanslagen-br...
Voor wie zin heeft zich te ergeren.

"Maar de realiteit is ook: Wie kwaad wil doen, zal in een vrije wereld altijd kwaad kunnen doen. De strijd tegen terrorisme kun je niet winnen, belangrijk is vooral die strijd niet te verliezen. Gun de terroristen niet dat ze onder je huid kunnen kruipen en ons leven bepalen."
Dus duidelijk gericht aan de achterban. Maar denk je dat het helpt als je slechts een trein bent die men neemt tot men bij de bestemming aankomt?

"Dus ja, de kans dat hier iets gebeurt, die is er. En die zal er blijven. Hoeveel voorzorgsmaatregelen we ook nemen. Maar dat gegeven mag ons nooit verlammen. Dwingt ons het uiterste te doen. Maar dwingt ons vooral tot een krachtig weerwoord. Want een cultuur van vrijheid en solidariteit is krachtiger dan een cultuur van onderdrukking."
Tuurlijk gebeurt hier iets, maar de rest is larie. En laat bij dat laatste nu precies de crux zitten, wat jij heus wel weet.

Slogra | 30-03-16 | 20:44

Gisteren debat gemist, dus zit ik het nu te kijken. Dit valt me op.

Kuzu: Wilders zegt dat je in Nederland niet de vrijheid hebt een geloof [de islam] te belijden. [want hij wil af van de islam]

Kuzu zegt dus dat de idioten 'die de Islam misbruiken'[dixit Roemer], mensen zijn die 'hun geloof belijden'.

He he ... dan zijn we er toch? Eindelijk een islamiet die gewoon bekent dat die aanslagen plegende idioten mensen zijn die hun geloof belijden. Want dat is wat de complete moslimsgemeenschap in Nederland ontkent. Het heeft niks met de islam te maken, zeggen ze.
Maar die idioten maken filmpjes waarin ze de Koran citeren, en als ze aanslagen plegen roepen ze eerst Alahu Akbar voor dat ze aan het koordje van de bomgordel trekken. Die aanslagen, die terroristen .. het heeft alles met de Islam te maken.

gaffelbaard | 30-03-16 | 14:20

Ben blij geen politicus te zijn, er wordt over en weer niet geluisterd. Alleen het eigen punt is belangrijk. Geert had zo bij Buma aan tafel kunnen kruipen om te praten over grensbeveiliging, Klaver heeft 3 keer dezelfde vraag mogen stellen maar luistert niet naar het correcte antwoord. Pfff, en dat moet ons regeren.....
Luister en hou op met die wollige antwoorden waardoor de vraag verloren gaat, en het antwoord.

Eminence Grise | 30-03-16 | 14:13

Klaver tegen Wilders: 'u gaat te keer als een heiden'.

Klaver ontbreekt aan historische kennis van Noord-Europese volken. Ik denk niet dat hij doorheeft dat hij Wilders een geweldig compliment heeft gemaakt. Iemand met Marokkaanse roots, zoals Klaver, kan denken dat het een belediging is maar dat is het juist niet.
'Te keer gaan als een heiden' is een uitdrukking die verwijst naar het Engelse 'to go berserk' www.thefreedictionary.com/berserk . Dat verwijst weer naar Noorse strijders nl.wikipedia.org/wiki/Berserker waarover is verteld in de Ynglinge saga nl.wikipedia.org/wiki/Ynglingatal . Die sage moet je ergens plaatsen voor de 8e eeuw na christus, ver voor de dark ages dus. Berserkers waren een zeer moedig en strijdhaftig en lieten zich door niets en niemand tegenhouden.
Vergeleken worden met 'heidense' Berserkers is geen belediging. Het is een compliment. En Klaver heeft dat niet door. Ik vind dat wel grappig, ha ha.

gaffelbaard | 30-03-16 | 13:58

Ik heb het idee dat Geert het meest recente "gesprek op niveau met Jan Roos" heeft gekeken gezien zijn argumentatie! Altijd goed!

Afrikanerhart | 30-03-16 | 13:03

Wat een achterlijke Regering ook.
Ze verprutsen het een na het ander en gaan vervolgens de PVV aanvallen met allerlei domme vragen.
De oplossingen van Wilders zullen positief bijdragen aan de veiligheid.
De kosten van de maatregelen verrekenen zich met voordelen zoals minder migranten, minder criminaliteit en meer.
Maar men moet ook vragen waarom het zover gekomen is.
Er wordt wel geklaagd en gedobberd rondom de oplossing, maar wie is er voor verantwoordelijk.
Pechthold die opeens verstand heeft van beveiliging. Nou Pechtold: een hek werkt. Grenscontrole werkt. Dat er altijd mensen doorheen komen ok, maar ook een touw is niks waard als enkel draadje. Het is zoals Wilders zegt: dweilen met de kraan open.
Klaver vergat ook even dat als de grenzen dicht zouden zijn, een terrorist niet via Amsterdam naar Belgie gereisd zou zijn, maar opgepakt. Dus er kleeft bloed aan de handen van NL (Turkije en Belgie).

ET007 | 30-03-16 | 12:41

volgens=volgend

Betweetert | 30-03-16 | 12:12

Volgens jaar slim kiezen dames!

Betweetert | 30-03-16 | 12:12

Als je dit debat zonder verdere kennis zou volgen zou je denken dat Wilders het grote kwaad is.

J.Slavink | 30-03-16 | 12:08

Aboutaleb vindt meer dan 90% van de Nederlandse bevolking niet goed genoeg voor zijn dochters, puur omdat ze niet in hetzelfde sprookje geloven.
Is niet zo heel veel anders dan de overige moslims die neerkijken op de Nederlanders.
spanarchist | 29-03-16 | 18:11

Ze denken dat ze neerkijken, maar ze kijken in wezen juist op tegen ongelovigen. Dat doet arrogant kijkend ghetto-volk ook, hun lage status onderdrukken door een misplaatst gevoel van extreme eigenwaarde. Daaronder zit natuurlijk een dikke laag onzekerheid, maar maak je hen daarvan bewust dan gaan ze gillen, schreeuwen, bomploffen.

Daarom is de islam zo`n gevaarlijke ideologie, het rechtvaardigt geweld tegen hen die hoger zijn en verheerlijkt de mens die niets presteert en bereikt maar slechts zich onderwerpt. Het geeft de vertrapten een misplaatst superioriteitsgevoel alleen al door een paar geloofsregeltjes, lichaamsverminkingen en kledingstijl aan te passen.

De oplossing is te stoppen met het volgen van deze geloofsonzin en zoals geheel westerse waarden al duizenden jaren promoten: je leeft HIER en NU, dus werk aan je eigen ontwikkeling en maak jezelf de beste persoon die je bent, laat anderen vrij in hun keuzes zolang ze niemand geweld aan doen.

Copycrauw | 30-03-16 | 11:04

R van Perzie | 30-03-16 | 08:48
Je hebt m.i. gelijk. Nog los van het feit dat er echt grote groepen moslims zijn die geheel niet naar geweld neigen, het is onzinnig te veronderstellen dat je dat 'geloof' helemaal kunt uitbannen. Net als dat je extreemlinkse en -rechtse idealen nooit kunt doen verdwijnen. Je kunt er wel voor zorgen dat er geen scholen meer op dergelijke verderfelijke grondslagen gesticht mogen worden. Dat er actief en consequent beleid komt om haatpredikers te weren en hen te vervolgen die ze maar blijven uitnodigen en naar dergelijke bijeenkomsten gaan. Georganiseerde koranscholing voor kinderen tot 18 jaar verbieden, etc, etc. Gewoon duidelijk maken dat we de overschrijding van bepaalde grenzen niet tolereren. Duidelijk maken dat de ideologie niet 'normaal en volledig acceptabel' is in een democratische samenleving waarin niet gediscrimmineerd mag worden. En ook heel duidelijk uitleggen op scholen, in het nieuws en in wetgeving welke teksten en denkbeelden van Islam om welke exacte reden als vijandig aan de samenleving + als voedingsbodem voor terrorisme worden beschouwd. Laat de moslims maar eens uitleggen wat dan al die contexten zijn waarin we het vuil dat Islam over jan en alleman uitstrooit moeten bezien als zij menen dat het geen giftige boodschap is.

BlowingBubbles | 30-03-16 | 10:44

Elk debat, waar Wilders spreekt, wordt hij aangesproken, vooral door Roemer, over de tijd dat hij "gedoogde" in het kabinet CDA/VVD/PVV. Laat Roemer eens met wat nieuws komen, het wordt zo saai. Die Jesse Snotneus weet echt niet waar het omgaat. Die heel veel Pech....... told is de nieuwe landelijke imam. Wat een regering!!! Troep.

Ik snap er niks van! | 30-03-16 | 10:36

Begint het eindelijk te dagen?
rooie vogel | 30-03-16 | 09:48
-------------------------------------------
Ik betwijfel dat ten zeerste, men zal alles uit de kast blijven trekken en zeggen dat allerlei wetten en verdragen hen tegenhouden om wat te ondernemen.
Dat de regering/parlement verplicht is alles te doen om de samenleving te beschermen legt men nog steeds naast zich neer. Mochten de partijen die wél bereid zijn om hun plicht tegenover de samenleving te vervullen meer dan 60 zetels halen, dan nog het ik twijfel dat de rest lef heeft mede maatregelen te nemen.

etaleur | 30-03-16 | 10:12

the Jackdawn | 30-03-16 | 08:58

Het gaat ook niet om wel of geen Wilders. Het gaat erom dat zijn deislamisering- en anti-eu-agenda wordt uitgevoerd. Gelukkig gaan hier steeds meer mensen achterstaan.

accijnstoerist | 30-03-16 | 10:08

the Jackdawn | 30-03-16 | 08:58
Op jouw trollerige posts reageer ik inhoudelijk niet meer.

R van Perzie | 30-03-16 | 10:04

McMarx | 30-03-16 | 09:06
Wilders lijkt me de beste kandidaat om als premier in 2017 een regering te gaan leiden met PVV, VDD en CDA. Hopelijk is Rutte dan weggerut en is Zijlstra de leider van de VVD geworden. Ik hoorde gisteren in het debat zowel Zijlstra als Buma van het CDA duidelijke handreikingen doen aan Wilders om te gaan samenwerken om de islamisering enz aan te pakken.
Dus in de praktijk denk ik dat een coaltie PVV-VDD-CDA weleens zeer goed zou kunnen uitpakken.
Probleem is wel dat Wilders tot op zekere hoogte water bij de wijn zal moeten doen en zijn allerscherpste kantjes eraf halen. Dus, m.a.w., uitspraken als ALLE moslims uit NL kan hij uit strategische overwegingen niet doen. Hopelijk houdt hij het hoofd koel. Het premierschap wordt hem bijna op een presenteerblaadje aangeboden.

R van Perzie | 30-03-16 | 10:02

Na het lesje theologie van Wilders bleef het oorverdovend stil in de Tweede Kamer. Daar hadden de wegkijkers niet van terug. Zelfs later bij Pauw kreeg Wilders gelijk met het opnoemen van de wreedheden uit de koran. Dat was een mokerslag voor de gedogers.
Begint het eindelijk te dagen?

rooie vogel | 30-03-16 | 09:48

Het lijkt wel of ik naar een rechtzaak tegen Greet zit te kijken. Wat een aanklagers allemaal. De ene met nog grotere onzin en verwijten dan de ander.

ja,diedus! | 30-03-16 | 09:47

@the Jackdawn | 30-03-16 | 08:58
Wilders han je zien als een overgangsvehikel. Nog wat jaartjes aanslagen door moslims en zeker een grote in NL en dan is misschien het land rijp voor een regering die wel het gevaar van de islammiddenmooters ziet en actief iets doet aan het de-islamiseren in NL.

Rest In Privacy | 30-03-16 | 09:06

R van Perzie | 30-03-16 | 05:28
"Wat bezielt hem? Hij lijkt/leek op weg naar premierschap in 2017 maar kan hij dat mentaal eigenlijk wel aan?"

De PVV kan in 2017 niet in de regering komen omdat het daarvoor te weinig zetels heeft in de Eerste Kamer. Een grote uitslag van de PVV in 2017 zorgt er alleen voor dat er een Rutte 3 komt met 4 of 5 partijen.

the Jackdawn | 30-03-16 | 08:58

pechtold je bent een lul met je morele gejank.

Mrnicexxx | 30-03-16 | 08:57

a4p | 30-03-16 | 08:07
Die nuance leek/lijkt hij tot nu toe te hebben, maar gisteren in het debat zei hij toch echt een paar keer dat ALLE islam uit NL moet verdwijnen.
It's a thin line, but he stept over it (or was I dreaming?)

R van Perzie | 30-03-16 | 08:56

mambo43 | 30-03-16 | 07:09
Kun je mij die landen noemen, want ik ken ze niet (behalve Vaticaanstad en misschien Monaco of Liechtenstein)?
En bedoel je dat daar wel moslims mogen zijn, maar geen moskeeën? Of zijn ze daar helemaal niet?
Lijkt me in NL niet haalbaar. Ik ben het volledig met de PVV eens dat we grenzen dicht moeten gooien, drastisch moeten de-islamiseren en veel minder (criminele en fundamentalistische) Marokkanen enz in NL moeten hebben, maar je kunt NIET alle islam verbieden. Dan kom je echt op het hellend vlak van de Nazi's terecht. Sorry voor de godwin.

R van Perzie | 30-03-16 | 08:48

@tipo | 30-03-16 | 08:39
Als politici serieus met Greet zouden willen gaan samenwerken, dan zou dat het begrip opportunisme mooi weergeven.
Greet heeft op dit moent geen belang bij samenwerking. Die gaat nu radicaal en voluit. Hij is op uit om zijn gelijk te halen als het om de islam gaat en dat is vooralsnog kansloos in de 2e kamer.

Rest In Privacy | 30-03-16 | 08:47

Wilders heeft in principe gelijk, maar moet het politieke spel wel meespelen en nu mistte hij de kans op op te trekken met het CDA om administratieve detentie door de Staten Generaal te drukken.

Administratieve detentie had namelijk de mogelijkheid geboden, om door te vragen over Ibrahim richting Turkije, Belgie en de VS en Ibrahim vervolgens actief op te sporen, naar Nederland te lokken en op te pakken en preventief op te sluiten.

Wilders heeft ook de kans gemist om op te trekken met Jesse Klaver die voorstelde dat Turkije enkel terroristen kan terugsturen naar het land van hun paspoort en niet naar een ander Schengenland. Ook al een gemiste kans.

Misschien iets voor de tweede termijn, om Wilders, Klaver en Buma samen als huiswerk die twee moties te laten voorbereiden. Dan wordt er aan het woord ´samen´ toch nog inhoud gegeven.

tipo | 30-03-16 | 08:39


Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:05

Bent u soms de lang doodgewaande reaguurder met het herhalingssyndroom genaamd goktrommel?

eerstneukendanpraten | 30-03-16 | 08:22

Best wel gevaarlijk. Dat de leider van een land zich niet kan vinden in de werkelijkheid en daarom maar z'n vingers in z'n oren stop, heel hard roept dat het niet waar is en er dan dus ook maar niets mee hoeft te doen.

Flapuidt | 30-03-16 | 08:15

Het moge duidelijk zijn, dit kabinet heeft bloed aan zijn handen, veel bloed!

fikkieblijf! | 30-03-16 | 08:12

Wilders zegt toch ook niet dat alle moslims slecht zijn?
Net als dat hij pleit voor minder Marokkanen en niet voor géén Marokkanen.
Wilders roept veel en gaat geregeld over de schreef, maar dat beetje nuance heeft hij nog wel.

a4p | 30-03-16 | 08:07

Waarom heeft Greet geen excuses aangeboden voor zijn Limburgse fractievoorzitter en zijn eigen woordvoerder die er met 175.000 Euro gemeenschapsgeld vandoor is gegaan? Beseft hij wel dat er daarvan 350.000 toiletrollen hadden kunnen worden bedrukt met inhoudelijke argumenten tegen het associatieverdrag? Greet, hij verliest zijn touch, Nederland wordt moe van zijn geschreeuw.

Harry uit Rotterdam | 30-03-16 | 08:04

Albert5000 | 30-03-16 | 07:46

Het kabinet gaat zeker dit jaar de rit nog uitzitten dus zal het zo'n vaart niet lopen.

eerstneukendanpraten | 30-03-16 | 07:57

Is minister Van der Steur nog wel geloofwaardig na de vele incidenten sinds zijn aantreden? Moet hij niet gewoon naar huis met een wachtgeldregeling? Ik kan het niet meer opbrengen om de man te geloven als hij staat te oreren.

Albert5000 | 30-03-16 | 07:46

De vraag is in welke omgeving Eric van 't Hoff verblijft als dat de mening van zijn omgeving is (dat Geert Wilders de oorzaak van de aanslagen is)? Dan heeft hij het niet begrepen. Misbruik van onze gastvrijheid, niet integreren, aanslagen, criminaliteit, ritueel slachten, kindhuwelijken, gebrek aan respect voor de gelijke rechten voor vrouwen, vrouwenbesnijdenis, enz, enz, bestonden al voor Wilders zich afscheidde van de VVD en de PVV begon.
Komt Eric van 't Hoff uit een ei, of zo?

Albert5000 | 30-03-16 | 07:40

-weggejorist en opgerot-

VicVictor | 30-03-16 | 07:38

@ R van Perzie | 30-03-16 | 05:28

Het klinkt wellicht vreemd, maar er zijn landen in Europa waar Islam inderdaad geen rechten heeft. Daar hoeven moslims niet te proberen rechten of een speciale behandeling op te eisen.
En weet je wat ?
Er zijn dus geen problemen met moslims.
Ze zijn er wel, maar je hebt er geen last van.
Zou zo mooi zijn wanneer Nederland dat ook zou doen. Wat een rust zou dat geven.

mambo43 | 30-03-16 | 07:09

Dit zijn politieke leiders?
Echt?

duitse herder | 30-03-16 | 07:01

Rutte haal elke keer die klas als voorbeeld.
Rutte dat is toch niet representatief die voorbeel.
Ga voorgoed naar die school en verlaat die torentje

ciater | 30-03-16 | 07:01

Elke keer dat gemekker over artikel 1 van vrijheid van godsdienst. Stop nu eens net het erkennen van islam als een godsdienst. Het is een ideologie. Gewoon hetzelfde beleid voeren als bij motorclubs zoals Hells Angels of Satudarah. Zijn alle mortorrijders criminelen? Nee! Zijn alle leden van de Hells Angels en Satudarah criminelen? Er zullen zeker flink wat onfrisse figuren tussenzitten maar het zijn echt niet alleen maar criminelen! Worden zij aangepakt? Jazeker omdat men zich met activteiten bezig houdt die volgens de Nederlandse wetten niet zijn toegestaan.
Waarom kan het dan dat motorclubs wel worden verboden en clubhuizen worden gesloten en islamitische clubs hun activiteiten en clubhuizen (moskeeën, waterpijpcafe's etc.) zelfs gesponsord krijgen?
Omdat men artikel 1 misbruikt voor haar criminele activiteiten.
En durf er niets van te zeggen want dan krijg je meteen het brandmerk "racist" op je voorhoofd gedrukt. Dat is voor mij in ieder geval een reden om het als geuzennaam te beschouwen want dat geeft het niveau van die discussie aan.

Maar laten we nu eens beginnen bij de mogelijkheden die we hebben binnen de Nederlandse wet. Laten we beginnen met onzinargumenten als "ontoerekeningsvatbaar" te schrappen, want laten we eerlijk zijn, als je zo ver bent dat je een moord of roofoverval pleegt ben je per definitie ontoerekeningsvatbaar, laat dat geen beloning zijn voor strafvermindering! Zie ook hoe Wilders nu nagejaagd wordt vanwege zijn onhandige "minder" optreden terwijl er regelmatig haatbaarden worden ingevlogen (zie GS SheikWatch) welke veel zorgelijkere haat spuwen, welke oproepen tot moord en doodslag maar wat "gedoogd" lijkt te worden omdat het onder de noemer "religie" valt.

Mastermattie | 30-03-16 | 06:59

De islam is dogmatisch en er is geen ruimte voor interpretatie.
Dat is het hele probleem. Er is geen verlichte islam.
Zelfs de paus staat voor meer dingen open dan de meest gematigde moslim.
Je mag niet eens het geloof afzweren.
Sterker nog, je mag ook niet uit je eigen stroming van de islam stappen.
De islam is terroristisch in zijn handelen en het zijn niet alleen een handje vol terroristen.
Het zijn hele landen vol met terroristen en radicalen!! Waar islam heerst is er onderdrukking!
Zelfs in Indonesie zijn ze aan het radicaliseren.
In Thailand terroriseren ze het zuiden van het land.
In heel Afrika is het hommeles.
Maar hier in Europa blijven ze zogenaamd lief als je ze met respect behandeld.
Laat me niet lachen. Het wordt gevoed van alle kanten in de wereld en ze zullen echt niet gaan veranderen als je een kopje thee met ze gaat drinken.
Ze maken elkaar al kapot omdat de één een sjiít is en de ander een soeniet. Beide moslims.
Laat staan wat ze met christenen en ongelovigen zullen doen als ze eenmaal echt de macht hebben.

klinkklaar | 30-03-16 | 05:37

-weggejorist-

R van Perzie | 30-03-16 | 05:28

Normaal gesproken ben ik het grotendeels eens met Wilders, maar dit keer leek hij mij toch echt een stap te ver gaan: ALLE islam moet verdwijnen uit Nederland? Zei hij dat echt of zie/hoor ik spoken?
Wat bezielt hem? Hij lijkt/leek op weg naar premierschap in 2017 maar kan hij dat mentaal eigenlijk wel aan?

R van Perzie | 30-03-16 | 05:28

Wat een lol die sterfgeenstijl. Hij heeft een punt dat GS rare acties doet en inhoudsloos wordt. Als de inhoud van je reaguurders , Lewis, Feynmann , belangrijker is dan je eigen schrijvers heb je een probleem. De prioriteiten liggen bij rondscheuren in een nieuwe tesla in Duitsland.
GSDD geenstijldraaitdoor. GS is zelf establishment en schopt geen kont meer.
Jan Roos is een irritante lichtgewicht. Jan Roos levert bij mij hetzelfde effect op als vanavond bij peggold in het debat. Je staat iets te verdedigen terwijl je in je hart weet dat het niet deugt.

Overigens is er een test om te ontdekken of Joris thuis is. Roep iets over stamcafé en je weet het.

ristretto | 30-03-16 | 04:52

Tha Analyzer | 29-03-16 | 21:58
"te dom om te poepen"
Weet u, ik krijg steeds meer de indruk dat dat zooitje er in opdracht van Brussel daar zit, het mag niet te intelligent zijn van Br.
En het gaat er alleen nog maar om het volk koest te houden.
En dat gaat ze met list en bedrog best goed af, vindt u ook niet?

watmagjenogwel | 30-03-16 | 04:37

"Denk niet dat Ik ben gekomen om vrede op aarde te brengen. Nee, eerder een zwaard. Ik ben gekomen om verdeeldheid te brengen tussen vader en zoon, tussen moeder en dochter, tussen schoonmoeder en schoondochter." (Matheus 10:34-35).

"Wie veel heeft, krijgt er meer bij. Wie weinig heeft, raakt ook dat beetje nog kwijt. En breng nu mijn vijanden, die in opstand zijn gekomen, hier en dood hen voor mijn ogen!" (Lukas 19:26-27)

Numeri 31 is ook heel barbaars. Kun je zelf opzoeken.

Koran en Bijbel zijn allebij even barbaars, Mein Kampf is heel wat milder. Gelukkig is de dechirstenizatie goed gelukt, want Gristenen lappen die bijbel aan hun reet tegenwoordig. Dat moet dus ook met die Islam flauwekul.

kakkerlakgod | 30-03-16 | 04:25

Hé hé eindelijk is Sterfgeenstijl naar bed kan ik ook eens reaguren.
We zijn allemaal weleens een keer gejorist terecht en soms onterecht, waar maak je je druk om.
Om een topic vol te spammen is ook wel trollen natuurlijk, of ben je een zwitsal die snel aan zijn 1000 reaguursels wil komen om van je kuifje af te komen.
Ik raad je aan volgende keer gewoon je medicatie in te nemen, scheelt een hoop ergernis bij andere reaguurders.
Neemt niet weg dat de Nederlandse politiek nog steeds een grote poppenkast is.
Eigenlijk twijfel ik nog waar ik naar heb zitten kijken, of het nou een blijspel, komedie of drama is het wekt bij mij wel tranen op die ik niet aan een emotie kan koppelen.
Wat dat betreft ben ik wellicht net zo onmachtig qua gevoel als Sterfgeenstijl.
Dit gezegd hebbende duik ik nu lekker mijn mandje in en wens een ieder die dit leest een goede nacht/ ochtend.

mag ik ook nog ff | 30-03-16 | 03:50

GW werd zag ik in het verslag herhaaldelijk suggestief bevraagd door een Turkse snormans. Ik zou snormans hebben gezegd: meneer dat u hier kan staan oreren is dankzij onze vrije liberale samenleving. Het soort samenleving dat volgens uw handboek vernietigd moet worden liefst zo liederlijk mogelijk. Feit is dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 75% en meer van uw zwijgende meerderheid daarvan geen afstand neemt, in tegendeel. Wie zwijgt stemt toe.

Tegen die meneer van Gruwelijk Links Klaver,die kwam vertellen dat de aanslagplegers in Fr. en B. in die landen zijn geboren, klopt, dat bewijst mijn stelling dat je terrorisme faciliteert als je barbaren importeert- faciliteert en tolereert en niet controleert en bestrijdt. Mark zei het zelf immers, jihad "strijders" kunnen beter daar sterven dan hier terugkomen.

Voorts gaat men uit, Zijlstra bijv. van vermeende gelijkwaardig van mensen omdat de grondwet daarvan uitgaat. Bijna niets is minder waar en pleit dus idd. voor afschaffing van art. 1 van onze grondwet. Uitgaan van bestaande minderwaardigheid, benadert de waarheid veel meer dan andersom. Ik vind het nogal wat om geteisem dat moordend- martelend (kind) verkrachtend enz. enz. door het leven gaat, gelijkwaardig te durven noemen aan al diegenen die daar niet voor kiezen en hun best doen fatsoenlijk door het leven te gaan. Gelijkwaardigheid is een gedrocht een leugen. Nou meen ik overigens dat de grondwet spreekt over gelijkheid van..... . Dat bleek in de praktijk al lang niet meer te verdedigen en daarom heeft men dat vervangen, niet in de wet, maar in het politiek correcte jargon, door het evenmin houdbare eufemistische, gelijkwaardigheid. Ja, je moet toch wat als je een maakbare maatschappij van horigen nastreeft.


In de Middeleeuwen werd je voor een betrekkelijk gering misdrijf, gevierendeeld, d.w.z. door vier paarden uiteen gescheurd. Wij kennen de Verlichting, hebben dat soort praktijken en vele andere gelukkig afgeschaft en hebben met vallen en opstaan een open stelsel tot stand gebracht. Wat doen we daarmee? Barbarisme importeren en faciliteren van een cultuur die nog lichtjaren van enige vorm Verlichting verwijderd is, sterker die moordend- martelend en verkrachtend probeert te voorkomen dat die Verlichting in hun "cultuur" ooit bereikt wordt.

Prettige dag en met vriendelijke groet,
The Dying Dutchman.

h.a.k. blok | 30-03-16 | 02:55

@Bram van Ojik | 30-03-16 | 01:59
Pilletjes niet ingenomen?

K1100 | 30-03-16 | 02:30

-weggejorist-

K1100 | 30-03-16 | 02:27

-weggejorist-

K1100 | 30-03-16 | 02:14

@ zeikerds op GS, het gaat hier geen nazi blogje worden dus inderdaad: opgerot. Jaja, u heeft enkel een linkje naar een verbande Israël vlag geplaatst, verder nieks heur! Gek dan, u bent vast niet enige. Waarschijnlijk wel de enige met begeleidende gaskamer retoriek. U vormt juist een obstructie om de islam op een NORMALE manier KEIHARD aan te pakken. Bedwing uw kinderachtige 'linkse mol' reflex en ga zij-aan-zij staan of rot inderdaad lekker op.

Bram van Ojik | 30-03-16 | 01:59

@AfgePlakt @GS de Gatekeeper @Sterfgeenstijl. Je weet drommels goed dat je die mail gaat schrijven. Anders was je hier nu niet geweest. You will be assimilated. Comply. En gedraag je gewoon een beetje stelletje megaulen.
*out*

knutsel | 30-03-16 | 01:48

-weggejorist en opgerot-

AfgePlakt | 30-03-16 | 01:42

-weggejorist-

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 01:40

Weet je wat leuk is. Wilders komt met keiharde cijfers. De andere verwoorden enkel hun gevoel en vinden alles fout wat Wilders zegt. Ze gaan ook nooit in op de cijfers. Schandalig gewoon.

alusion | 30-03-16 | 01:40

Nelis SplitBloes | 30-03-16 | 01:22
Dat van die sprinkhanen dat vind ik hetzelfde. En ik vind dus ook dat de rijke gewassen die mijn grootouders, ouders en ik bedoeld zijn voor onszelf. Natuurlijk mag er een vervolgde bange sprinkhaan even meeëten met ons. Maar hij moet zijn duizenden broertjes bij ons weghouden.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 01:39

-weggejorist-

AfgePlakt | 30-03-16 | 01:35

@GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 01:23 Met dat soort vragen krijg je echt geen ban. De laatste 2 zinnen zijn het probleem. Vraag maar aan bottehond.

knutsel | 30-03-16 | 01:31

@Graaf van Egmont | 30-03-16 | 01:06
GVolgens mij is joris afwezig vandaag.
Welterusten allemaal.

Rest In Privacy | 30-03-16 | 01:30

@Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:41
Reken maar van yes!

Rest In Privacy | 30-03-16 | 01:27

-weggejorist en opgerot-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 01:23

@Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:11
Hoi Graaf. Fijn dat je er weer bent.

"Verder is het topic gebruikt als een ouderwetsch bantopic."
Dit vind ik dan wel weer een boeiende stelling die vragen oproept.

En dat geklaag laten we voor wat het is.

Rest In Privacy | 30-03-16 | 01:23

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:36

Helemaal mee eens, edoch de verlichting van ONZE Joods/Christelijke cultuur heeft nogal wat tijd in beslag genomen, maar dat was wel in een geheel ander en NIET zo'n haastig en dus trager tijdsgewricht.
Waarom willen/kunnen die islamieten dan wel dankbaar gebruik maken van onze Westerse technologieën en gewillig en massaal gebruik maken van onze sociale voorzieningen? En met welk doel? Om onze, na WOII, met ijver en volharding opgebouwde DEMOCRATISCHE maatschappij(en) in stand te houden c.q. te versterken, of deze, al dan niet in directe opdracht, te misbruiken ter meerdere eer en glorie van de profeet? De dictatuur van onze democratie etaleert zich bij herhaling als slaaf van de sprinkhanen, zo ervaar ik het tenminste.

Nelis SplitBloes | 30-03-16 | 01:22

@Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:05 Hou een sop man. Wij hebben GS groot gemaakt. Nu werken er mensen. Die moeten ook vreten. En als je daarmee die Balkenendenorm ruim overschrijft heb je het goed gedaan dacht ik zo. (en dan heb ik het niet over Powned, daar was ik altijd al op tegen, zoek maar op in de tool, oh nee wacht)

knutsel | 30-03-16 | 01:18

@Graaf van Egmont | 30-03-16 | 01:06
Hij heeft een banarm :)

Lewis Lewinsky | 30-03-16 | 01:08

Sterfgeenstijl heten en dan elke post 2, 4 of 4 keer posten. Joris coulant vannacht.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 01:06

-weggejorist en opgerot-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:05

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:04

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:04

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:04

@GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:33 Denk je dat je na de miljoenmiljardste "Islam=kut-tegel" nog gaat kijken of er subtiele verschillen zitten in die "waarheidsvinding" of de grenzen wil gaan opzoeken met de vvmu m.b.t. strafrecht?

knutsel | 30-03-16 | 01:04

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:04

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:55
Schat, daar heb ik tot mijn 16e gewoond en ben daarna de wijde wereld in getrokken. De laatste keer dat ik daar was voor de wedstrijd PSV-Feijenoord vorig jaar en ik geloof ook nog dat ik iets van die Lichtshow heb aanschouwd. Allebei mooi natuurlijk, maar verder is Eindhoven nooit wat geweest en zal het nooit wat worden.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 01:02

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 01:00

@Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:55
Eindhoven!
*blij met zijn zojuist gewonnen bankstel is*

Lewis Lewinsky | 30-03-16 | 00:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:58

@Sterfgeenstijl lijkt me zijn naam geen eer aan te doen door van de 1000 berichten er eigenhandig er meer dan 500 voor zijn rekening te nemen. Eerst dood en dan wederopstanding? Goede vrijdag en Pasen tegelijkertijd?
Eindeloos vermoeiend, vermoeiend.... zonder enige zinvolle bijdrage. Hebben we daarmee de 1000 al gehaald? Dit kan beter...

dijkbewaker | 30-03-16 | 00:56

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:44
Wat denkt u zelf? Er is maar één stad in 0031 die we met recht Lichtstad mogen noemen. Zelfs als het om 22.00 uur donker is, is het daar licht.
Brainport. TU/e
Need I say more?

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:55

Robertski | 29-03-16 | 21:59
Roemer zegt het: 'Ze hebben geen stage.' Ongelofelijk..
-------------
Heeft ie uit het jeugdjournaal. Terroristen zijn mensen die geen baan kunnen vinden, werd daar de jeugd voorgeschoteld. Nou, dan hebben we dus potentieel 600.000 terroristen in Nederland. Plus wat er nog aan 'verborgen' werkeloosheid heerst. Zou het dan toch een cultuur zijn die niet past in onze Joods/Christelijke samenleving? Ach wat, mijn retorische vraag bevestigt het onontkoombare antwoord.
Zie wat de islamieten eisen van ons, bad bed en brood, mede aangemoedigd door zingende argeloze mensjes met zelfvernietigingsdrang. De gemakzucht straalt er letterlijk vanaf mede ingegeven door hun doctrine die de verovering van de wereld als enige doel heeft.

Nelis SplitBloes | 30-03-16 | 00:49

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:27
Duurde bij mij vier jaar.

dosis | 30-03-16 | 00:49

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:46

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:39
Welke lichtstad zou dat moeten zijn? Waar ik woon gaat om 22 uur de straatverlichting uit.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:41

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:37
Ik denk dat GS achter de schermen bezig is met vernieuwing, tot die tijd krijgen we wat kluiven toegeworpen om ons bezig t houden. Er zal vast wel een goed businessplan achter zitten.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:41

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:39

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:32
botte maakte altijd theater. Puike gast.
By the way, alles goed in de lichtstad?

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:39

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:37

Nelis SplitBloes | 30-03-16 | 00:29
Het zou me wat waard zijn als de Europese Islam hier zijn intrede zou doen. Geloven is best wat mij betreft, maar het moet een menselijk gezicht krijgen. Dus even Mohamed naar het 2e plan verwijzen. En geen gedram meer over gescheiden zwemmen, geen blote tiet in een museum en halal slechts verkrijgbaar bij uw Turkse/Marokkaanse slager.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:36

@Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:27 Ik denk ook niet dat het altijd wordt gehonoreerd, zo'n verzoek...

knutsel | 30-03-16 | 00:36

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:21
Je hebt overduidelijk erg veel interesse in GS en je scoort een 7.9 op de schaal van Supertrol.
Dat is niet slecht!
Gaat u door voor het bankstel?

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:35

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:33

knutsel | 30-03-16 | 00:12
Dat zou natuurlijk heel goed kunnen. Paar jaar geleden als reservist rondlopend bij Defensie heb ik ook veel zeer oude meuk gezien.

Ik kan het mij nauwelijks voorstellen op dit soort belangrijke posities. Maar goed, het zal mij ook niet verbazen.

QuantumHolo | 30-03-16 | 00:32

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:27
Van bottehond (zonder hoofdletter) kan ik het me wel voorstelen. Die was helemaal klaar met zijn gejank hier over zijn Groene Revolutie in Iran. En ik kan het we wel voorstellen: wie heeft er nog van die Groene Revolutie in Iran gehoord. botte voerde een rechtstreeks gevecht met de ayatolla's.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:32

Ard nog een weekje en dan toedeledokie?

GeorgKeßler | 30-03-16 | 00:31

@Lewis Lewinsky | 30-03-16 | 00:21 Ja ik lees hem regelmatig. Ik zit niet zo in die Koerdische kwestie dus het is me vaak wat eendimensionaal. Wel geinig dat ze het na account #147 ofzo maar hebben opgegeven om hem op te schorten :)

knutsel | 30-03-16 | 00:29

Geert WILDERS is de enige die de dingen werkelijk durft te benoemen. Die slappe happen blijven volharden in hun struisvogelgedrag, en ja ook Zijlstra met zijn PVV-kielzog-gedrag.
De islamitische doctrine dient gestopt te worden anders eindigen we uiteindelijk allemaal op het bidkleedje in de moskee of op de openbare executieplaats voor de moskee.

Nelis SplitBloes | 30-03-16 | 00:29

@Robertski | 29-03-16 | 23:51
Natuurlijk word die niet gelezen. Hij zei het niet met zo veel woorden, maar vermoed dat ze er wel van uit gingen dat de Turken wel zouden bellen als het belangrijk was. Zelfde lijkt gebeurd te zijn met de FBI berichten 'o een Belg' --> Delete.

jip_86 | 30-03-16 | 00:27

@knutsel | 30-03-16 | 00:19
Er is niets mis met een unban-verzoek: een sportieve gejoriste reaguurder vraagt gewoon een unban aan.
De hamvraag blijft echter waarom Botte Hond, Natte Bever en vele anderen dat niet hebben gedaan.

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:27

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:19
Ik heb hem geinstalleerd en hij is weg en ik kan onder aan de pagina ook niet meer installeren.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:24

frisenfruitig | 30-03-16 | 00:08
U trekt me de woorden uit de mond, al had ik wellicht eerder gekozen voor "extracorpulent incompentent lichtgewicht" en "rampenkabinet" is een woord waar de mogelijkheden in de taal zo'n beetje ophouden om het in één woord te beschrijven.

hakbarry | 30-03-16 | 00:23

Sorry

Lewis | 30-03-16 | 00:23

@GS de Gatekeeper
Vergeet Peter Emile niet.
Fantastische tegels, en hij benoemt dat het een aard heeft.

Lewis | 30-03-16 | 00:21

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:21

@knutsel | 30-03-16 | 00:19
Ja, die twee mis ik ook. Bottehond is overigens nu een fenomeen op twitter. *free suvois*

Lewis Lewinsky | 30-03-16 | 00:21

@GS de Gatekeeper
Vergeet Peter Emile niet.
Fantastische tegels, en hij benoemt dat het een aard heeft.

Lewis | 30-03-16 | 00:20

@GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:15 Oh je hebt het over reaguurders. Ik mis er persoonlijk maar twee: botte en nattebever. Maar da's al lang geleden. De rest gaat maar gewoon smekende emails sturen als ze terug willen komen. Heb ik ook gedaan. In 2005 ofzo.

Oh ja, en #freeCuyahoga.

knutsel | 30-03-16 | 00:19

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:19

(ik denk persoonlijk dat GS expres kapot gemaakt wordt door krachten van buitenaf, wie dat ook mogen zijn, GS werd te machtig.)
Misschien zijn jullie dat zelf wel @sterfgeenstijl en GS de Gatekeeper?
Als je het allemaal niet meer bevalt, rot dan op. Maar dat schijnt niet jullie missie te zijn. Soros???

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:19

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:00
De Donald Duck is anders ook heel leuk. Ik kan altijd zo genieten van de avonturen van überschurk de Grote Boze Wolf.
Gierpin Dagobert Duck mag er trouwens ook zijn.
Het dwangmatige karakter van deze bejaarde eend doet me altijd een beetje denken aan een gedateerde en gierige VVD'er.
Tja, ik weet ook niet waarom. Het is gewoon zo.

Gravin v Kippenbouth | 30-03-16 | 00:15

@Ramsesz | 30-03-16 | 00:10 Ik dacht ik noem even de wat nieuwere lichting om het punt te weerleggen dat het vroegah allemaal beter was.

knutsel | 30-03-16 | 00:15

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:15

Artikel 1 is de antidiscriminatie wet. Een totaal absurde wet overigens. Vrijheid van godsdienst is Artikel 6. Jammer dat Marijnissen dat niet weet.

DerUnterMensch | 30-03-16 | 00:15

Tijdens een reces wordt de Terror E-mail box 1x per week geopend.

Mark_D_NL | 30-03-16 | 00:14

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:12

@QuantumHolo | 30-03-16 | 00:06 Het lullige is dat ik het zo zou aannemen. Sterker nog, berichten van de dag ervoor worden vast ongezien verwijderd om ruimte te besparen op die xp-bak met 100MB harde schijf. En die mobiele telefoon was vast door de maandelijkse databundel heen...

knutsel | 30-03-16 | 00:12

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:12

Allemaal onzin dat klagen over de gejoriste reaguurders als je niet weet wat ze geschreven hebben. En we missen intussen het tooltje wat informatie kon verschaffen. Zelf ben ik dus één nacht geband geweest. Kreeg de volgende mail van GS (weet niet of ik dat mag plaatsen)Anders bant Joris me maar weer.

"De ban had je om 1.53. Dat klopt dus.

Verder is het topic gebruikt als een ouderwetsch bantopic.
Die hebben we eens in de zoveel tijd.

In dit geval geeft de reactie op 11.03 het redelijk weer.

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/...

Die van jou vond ik wel meevallen ( hoewel technisch offtopic),dus je kan weer.

Greetz
GU

Kortom ik was in de fuik van een bantopic gelopen en zelf was ik off topic.
En ik weet nog steeds niet wat ik, of die anderen toen geplempt hebben.
Ik heb me dus gewoon niet aan de huisregels gehouden die voor iedereen bekend zijn.

Graaf van Egmont | 30-03-16 | 00:11

knutsel | 30-03-16 | 00:02 Vergeet van Rossem niet. Ik mis Annabel.

Ramsesz | 30-03-16 | 00:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:09

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 30-03-16 | 00:09

Te genant en beschamend voor woorden. Wat een incompetent lichtgewicht is deze minister en wat een rampenkabinet.

frisenfruitig | 30-03-16 | 00:08

Schmalz | 30-03-16 | 00:00

Het is werkelijk om te janken.

Robertski | 30-03-16 | 00:07

Moet ik dat geloven?

Dat er een terroristen berichtenbox is met een min of meer onafgesproken regel is dat die tweemaal per dag geopend wordt. Dat er niet te zien is en/of na te gaan is of die geopend is en dat het superbelangrijke markering "URGENT" pas te zien is als het geopend is?

Natuurlijk. Ik geloof dat direct.

QuantumHolo | 30-03-16 | 00:06

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:58 En nog steeds aanwezig...

jandoppie | 30-03-16 | 00:02

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:58 Onzin man, Spartacus, Zentgraaf en Feynman leveren geweldige stukken. Noem anders eens één goede schrijver uit het verleden die het volgens jou beter deed.

knutsel | 30-03-16 | 00:02

Robertski | 29-03-16 | 23:51
The magic portal van de vliegende flapdrol van BuZa
En dan nog: normaal slechts 2x per dag kijken of er mogelijk belangrijke/urgente informatie is? Nou, er wordt wel goed over ons gewaakt. We kunnen weer rustig gaan slapen.

Schmalz | 30-03-16 | 00:00

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 30-03-16 | 00:00

@Watching the Weels|29-03-16|23:49
Inderdaad, en steeds als je denkt dat het niet erger kan of nu toch echt wel een keer actie móét worden genomen gebeurt er niets. Het wachten is nu op de aanslag in Nederland. Daarna gaan ze hoogstwaarschijnlijk gewoon weer in de ontkenmodus en uiteraard wel weer helemaal los op Wilders.

miss error | 29-03-16 | 23:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:58

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 23:51
Kan ook.
Of een of andere jongerendag van een omroep.

QuantumHolo | 29-03-16 | 23:57

Wilders' opmerking over de nieuwe technologie zodat je met een mobieltje ook kan bellen was m.i. verreweg het meest amusante moment van de avond.

knutsel | 29-03-16 | 23:57

Watmoetikhiertypen? | 29-03-16 | 23:48 Lubach, dat noem ik nog eens outside-of-the-box denken. Humor moeten we ook vooral niet vergeten in onze strijd voor behoud van onze waarden.

Ramsesz | 29-03-16 | 23:53

GS de Gatekeeper | 29-03-16 | 23:51
Jij moet ook naar bed Zwitsal.
Hop, wegwezen.

Gravin v Kippenbouth | 29-03-16 | 23:53

Ze zijn hier geboren roept Jesse Klaver. Dat klopt, 2e en 3e generatie is vaak nog altijd totaal niet Nederlands of Belgisch in dit geval. Daarom moeten we ook niet kijken naar dat paspoort of waar ze geboren zijn. We moeten kijken waar hun achtergrond ligt. Dat kun je tot zo'n 5 generaties terug doen (waarbij je dan buurlanden weer niet mee rekent). Heb je dan een buitenlandse achtergrond en misdraag je je, dan gooi je ze alsnog het land.

Dan roept Jesse en met hem half Nederland natuurlijk... Dat kan niet!. Nouja ,et de huidige regels mag dat inderdaad niet, maar dat is ook een van de redenen waarom we al deze problemen houden. Dus moeten we dat gewoon toch gaan doen. Alleen zo los je de problemen echt op. Fijn dat Jesse dat probleem dus even aan kaart.

DerUnterMensch | 29-03-16 | 23:52

Gelukkig, toch nog iets te lachen dit debat. De vermelding URGENT is pas zichtbaar bij het openen van het bericht. Wel zo praktisch.

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 23:51

De 'portal' werd niet gelezen. Normaal wordt hij 2x per dag geopend. In het systeem kun je niet zien of het die dag al geopend was.. Bliepbliep Wai danke uw hatelijk.

Robertski | 29-03-16 | 23:51

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:51

-weggejorist-

GS de Gatekeeper | 29-03-16 | 23:51

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:22
Er ligt een Star Wars pyjama te popelen om aangetrokken te worden. Darth Vader en zo, je weet wel.
Als gij nou eens efkes d'n todhoop op ging zoeken?

Gravin v Kippenbouth | 29-03-16 | 23:51

QuantumHolo | 29-03-16 | 23:41

Ik had Hoog-Catharijne in het hoofd. Gewoon eng want de kans dat een potentiële terrorist preventief wordt opgepakt lijkt me minder dan 10%.

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 23:51

Bij elke mail kun je zien of hij geopend is, maar bij deze mail en mailbox niet. Zucht ...

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:50

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:50

Wie zijn Pechtold, Klaver, Roemer, Kuzu en Buma meer aan het bestrijden; Wilders of de terroristen????

miss error | 29-03-16 | 23:49

@miss error | 29-03-16 | 23:36
Nou inderdaad, die terroristen zullen waarschijnlijk na dit debat nog iets minder gehaast door ons land reizen. Dit is toch werkelijk onvoorstelbaar. Vorige zomer landt die ploflim op Schiphol na een mailtje "Very Urgent" wat niet direct gelezen is en misschien wel nooit gelezen is. Maar dat gaat Ard nog uitzoeken. Dan enkele dagen voor de aanslagen worden ze opnieuw over dei man getipt, nu door de FBI en vervolgens tippen ze de politie niet over een man die zich een paar dagen later opblaast. Terwijl het een man is waar ook al die "Very Urgent" mail over ontvangen is. Kun je nagaan hoe ze reageren op alle mensen waar ze geen mail of telefoon over ontvangen. En ze zien geen enkel probleem.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:48

Ramsesz | 29-03-16 | 23:39
Simpel. Precies hetzelfde als wat je doet als je voor het referendum bent: ga dood. (1)

Dan krijgt niemand je stem, en niemand kan roepen dat jouw (niet) stem betekent wat het niet betekent.

(1) Zondag met Lubach... :)

Watmoetikhiertypen? | 29-03-16 | 23:48

Contact met de turken, het blijkt toch lastiger dan men dacht.

Robertski | 29-03-16 | 23:46

@@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:40
Extracrispy was wel je beste nick tot nu toe, naar mijn mening dan.

Lewis Lewinsky | 29-03-16 | 23:46

Blijkbaar is het ineens mode om cola te drinken, ipv water in de TK?

Wobbelplatte | 29-03-16 | 23:46

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:20
Dat blijven hangen in het feit dat ge gejorrist bent kan je blijkbaar niet accepteren. Daar zit je zwakheid. Dan kan je wel verder schelden maar dat maakt het niet beter voor je.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 23:45

@Mark_D_NL | 29-03-16 | 23:43
tpo

Mark_D_NL | 29-03-16 | 23:44

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:30
ga lekker naar pauwnews of tpp.

Mark_D_NL | 29-03-16 | 23:43

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:34

Ik snap dat u nogal boos bent op de moderatie maar wat moet die schaamteloze reclame voor een bepaalde verkoper van boeken betekenen? Dat maakt uw zaak er bepaald niet sterker op, me dunkt. U bent op dit prachtige volledig open platform trouwens niet verplicht om te antwoorden.

mad love is coming | 29-03-16 | 23:42

Extra.Paracetamol | 29-03-16 | 23:34

Politie heeft het druk hoor! Weet je hoeveel mensen er 5(!!!) kilometer te hard rijden in Nederland? Heul veel! Als we dan ook nog eens moeten gaan communiceren met het buitenland is het tijd helemaal zoek.

Van der Steur zat nu op zijn één na de laatste (letterlijk) waarschuwing. Tijd dat ie op rot. Er hoeft geen VVD'er voor in de plaats, doe maar gewoon de topambtenaar bevorderen ofzo.

Watmoetikhiertypen? | 29-03-16 | 23:42

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:40
Aha. Anti-PC blijkt Anti_PC :)

Lewis Lewinsky | 29-03-16 | 23:42

Ah, daar hebben we lulletje van buitenlandse leugens.

mr Fawlty | 29-03-16 | 23:42

Ik denk dat de eerste klapper op Schiphol en/of de Amsterdamse metro niet lang op zich zal laten wachten.

Zoveel onbenul is pure waanzin.

QuantumHolo | 29-03-16 | 23:41

Dönner66, IslamitischLinks, rechterarm van Erdogan, StruisvogelPartij, de gelegaliseerde NSB'ers die zo snel mogelijk het weg-met-ons-beleid willen invoeren. Walgelijke linkse wegkijkers.

Uw Psychiater | 29-03-16 | 23:41

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:40

Zou Jesse Klaveren snappen dat dweilen met de kraan dicht makkelijker gaat dan met de kraan open?

Wasbakplasser | 29-03-16 | 23:40

ROFL @42:34
Wees een vent en zeg dingen op dezelfde zalvende wijze als dat ik zou doen. Wat een ontzettend verwijfde maatschappij zij we geworden toch. Geen wonder dat die jihadi's ons vierkant uitlachen.

Pierre Tombal | 29-03-16 | 23:39

Ik wil graag:
.
1. Grenzen dicht voor in ieder geval de komende 10 jaar
2. Uit de EU
3. Een wet die onze cultuur definieert en kan beschermen tegen strijdige invloeden
4. Op basis daarvan een moskeeënstop, of in ieder geval geen financiering van buitenaf en een periodieke limiet
5. Eenpaspoortsysteem
6. Verbod op halal slachten (dieronvriendelijk!)
7. Stop op uitkeringen naar het buitenland
8. Een visum voor reizen van en naar een aantal landen, waaronder Syrië
9. Aanscherpen of afschaffen wachtgeldregeling
10. Een verbod op permanente immagratie indien islamitisch. Rot voor evt. goedbedoelenden, maar nood schept wet in dit geval
.
Maar ik wil dit eigenlijk zonder op Wilders te stemmen. Hoe pak ik dit aan? Tips en suggesties welkom.

Ramsesz | 29-03-16 | 23:39

Klaver vraagt hoe grenscontroles de aanslagen van de laatste jaren hadden kunnen doen voorkomen omdat de daders native waren. Nou, als de Syriëgangers het Europese paspoort was ingetrokken had dat al enkele van de door Klaver genoemde daders gescheeld. Hetzelfde geldt voor degene met een strafblad een een dubbele nationaliteit, als die ook gedenaturaliseerd waren zouden het er weer een paar minder zijn en als hetzelfde zou gelden voor de geweldverheerlijkers dan waren er bij gesloten grenzen niet veel in Europa over gebleven om aanslagen te kunnen plegen. Wat betreft de enkele tweet van medeleven van Wilders, dat is nog altijd beter dan al die politici die zeggen geschokt te zijn en het afschuwelijk vinden en medeleven zeggen te hebben en ondertussen de situatie gewoon laten verergeren. Wat Pechtold betreft, die heb ik na Breivink ook niet horen oproepen dat we extreem rechts maar niet over één kam moesten scheren omdat we anders de boel tegen elkaar uit spelen omdat dat maar verdeeldheid zou zaaien.

down | 29-03-16 | 23:39

Hoen | 29-03-16 | 21:07
Wilder was dus wèl goed. Een een-tweetje met Pechtold nog wel. Goed om te zien.

Hoen | 29-03-16 | 23:37

Waarom moet je nog door de paspoort controle als je aankomt op schiphol? Veel nut heeft het niet.
ElMatadero | 29-03-16 | 23:26
.
Tja en als zelfs een dag later de FBI alarm slaat over deze terrorist die dan al geland is op Schiphol, wordt er geen enkele actie ondernomen. Door b.v. een algemeen en zéér dringend opsporingsbericht uit te vaardigen.
.
Nederland heeft óók gefaald met het "very urgent" emailbericht van de Turken, dus 2x! Het is niet gebeurd maar als deze terrorist Nederland in het vizier had gehad - een aanslag had gepleegd - dat was helemaal niet onmogelijk, hadden de veiligheidsdiensten EN Van der Steur een enorm probleem gehad en véél bloed aan hun handen.
.
We zullen waarschijnlijk nooit weten of die terrorist in Nederland is gebleven - tot kort voor de aanslag in Brussel - of niet.
.
Het is gewoon een super de super schande maar goed, gaat u vooral rustig slapen, de overheid waakt over u. KOTS.
.
Ik wil er niet eens aan denken hoe vaak Nederland aan een ramp kan zijn ontsnapt omdat de terroristen bij toeval ons land niet op de korrel hadden en NIET door de zogenaamde veiligheidsmaatregelen van de overheid. Want die zijn er gewoon niet, zoals nu blijkt.

Lupuslupus | 29-03-16 | 23:37

Roemer en Buma zijn toch echt de zwakste schakels (naast Steur) in dit hele debat. Ze hebben hun antwoorden en vragen van te voren ingestudeerd en draaien die te pas en onpas af zonder dat ze aansluiten op de lading en onderwerp van het debat op dat moment.
Alsof je jouw buurman vraagt wat hij in hemelsnaam in zijn tuin heeft geplant en als antwoord krijg je dat zijn vader vroeger in het verzet had gezeten. Als een tang op een varken. Houdt die figuren aan, net als de onzichtbare Samsom, en je weet zeker dat er niets van je partijtjes overblijft.

Dirk III | 29-03-16 | 23:37

en alweer een wegkijkdebat. de oren en de ogen in de wijken, precies die oren en die ogen die horend doof en ziende blind zijn. 49.500 agenten die achter een bureau ver bij hun woonplaats vandaan werken sinds de nationale politie een farce bleek te worden. nog eens 600 miljoen ertegenaan maakt nog niet dat de rot aan de kop gaat verdwijnen en handhaving van wetten en optreden tegen overtreders gaat gebeuren. maar een gezellige avond in de tweede slaapkamer, hoewel we beter hadden kunnen kijken naar het voetbal. gaat ook nergens over.

Glasgow Argus | 29-03-16 | 23:37

Dit land is hopeloos verloren, in de tijd dat hier oeverloos en vruchteloos over een enkele terrorist wordt gedebatteerd, kunnen honderden terroristen ongestoord aan hun bommen voor de volgende aanslag sleutelen.

miss error | 29-03-16 | 23:36

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:34

Wat een idioot verhaal allemaal met die Steur! Do politie staat direct bij een docent op de stoep voor een Tweet, maar een de informatie van de FBI legt hij naast zich neer!!!

Extra.Paracetamol | 29-03-16 | 23:34

Mark_D_NL | 29-03-16 | 23:32
Nouja, ze zitten al een paar uur bij het glas gedeelte. Volgende week de plas pas.

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 23:33

Is Roemer dronken?

Mark_D_NL | 29-03-16 | 23:32

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:20
Ik ben die hele nick Anti-PC nog nooit tegengekomen op GeenStijl. Google kent hem ook niet. Weet je zeker dat dat je nick was?

Lewis Lewinsky | 29-03-16 | 23:31

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:30

Wilders heeft Steur bij zijn b.... n. De rest moet hem wel volgen in de overweging de minister naar het UWV loket van Minerva te sturen.

Musset | 29-03-16 | 23:30

Vind dat de voorzitter het verder niet zo slecht doet trouwens. Ze hield er tot het moment dat Van der Steur bijna "viel" goed de vaart in, stukken beter dan Van Miltenburg, het debat loopt toch vlot en zonder gedoe. Jammer dat ze Van der Steur niet meteen aan de kant schuiven, maar hij heeft de boel niet op orde.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:28

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:20

[Ik wil mijn oude vertrouwde NL terug!]

Dat gaat het best door weloverwogen overleg op een weblog als GeenStijl waar u zoveel kansen krijgt. De mensen hier denken er precies hetzelfde over. Vergeet dus wat er is gebeurd en gebruik anderen niet om uw boosheid aan te jagen. Zet het om in constructief overleg, daar voelen wij ons ook beter bij. Kom er dus weer bij :)

Basic Dimension | 29-03-16 | 23:28

Ik snap nog steeds niet dat een religie die geweld, intolerantie en dictatuur promoot zomaar wordt toegestaan in een land als Nederland. Ik zie geen verschil tussen Islam en Duitsland 33-45.

ff serieus nu! | 29-03-16 | 23:28

Het kent zeker mensen die zijn overleden aan administratieve detentie.

jip_86 | 29-03-16 | 23:27

Waarom moet je nog door de paspoort controle als je aankomt op schiphol? Veel nut heeft het niet.

ElMatadero | 29-03-16 | 23:26

Alweer dus uitstel. Maar dat mes snijdt aan twee kanten, want de komende dagen zal er nog veel meer tegenstrijdige info naar buiten komen. Biggetje vdSteur is nu al aangeschoten wild en hoepelt volgende week op. Wie volgt?

Wobbelplatte | 29-03-16 | 23:25

trouwens vanavond ook linkje van mij naar grappig filmpje op TPO gejorist... TPO in de ban hier ofzo?

dommehollander | 29-03-16 | 23:25

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:24

Stuntelende voorzitter... niet te geloven wat een gepruts, 3 x erger als de vorige.

Zwizalletju | 29-03-16 | 23:24

Man man, zijn hoofd lag op het hakblok en hij krijgt weer een week voor een 2e herkansing.
Steur heeft gefaald met zijn dienst. Niet alleen hij maar meer verantwoordelijken moeten hiervoor boeten. Voor hetzelfde geld hadden ze op Schiphol toegeslagen terwijl er informatie voorhanden was dat ze hier waren.
Het was dus puur geluk dat we hier niet het slachtoffer waren. Wat een gefaal.

Dirk III | 29-03-16 | 23:23

maar beste minister, kunt u gewoon de wetten en verdragen nakomen?

Glasgow Argus | 29-03-16 | 23:23

Het begint nu echt irritant te worden met dat wijf sssgriefteluke vragen godverdomme optieken met die lichtgewicht

dommehollander | 29-03-16 | 23:23

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:22

@witchmaster | 29-03-16 | 23:20

Natuurlijk niet. Onder géén beding.

Kameroudste | 29-03-16 | 23:21

Stukje sterk voorzitterschap met kennis van zaken en doortastendheid.

Heinzz | 29-03-16 | 23:20

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:20

dit kabinet MAG niet vallen , ongeloofelijk

witchmaster | 29-03-16 | 23:20

Ik blijf vinden dat Bosma een betere kandidaat voor het kamer voorzitterschap was.

BlowingBubbles | 29-03-16 | 23:20

volgende week verder. lekker uitstellen, dat helpt.

Glasgow Argus | 29-03-16 | 23:19

om te kotsen

witchmaster | 29-03-16 | 23:19

sjgrieftelijekk

Heinzz | 29-03-16 | 23:19

Pechtold redt hem weer, vreselijk.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:18

inmiddels hangt hij aan een zijdedraad , dit kan wel eens zijn kop kosten

witchmaster | 29-03-16 | 23:17

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:22
Zeg knul, moet jij eens niet niet naar bed?

Gravin v Kippenbouth | 29-03-16 | 23:17

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:16

geenstijl!

Geenjoris | 29-03-16 | 23:16

kunnen we geen poll beginnen wie de grote onbekende (SGS) van vanavond is geweest in een vorig leven?
Uw inzendingen graag....

Nuchternederland | 29-03-16 | 23:16

pppfffffff

witchmaster | 29-03-16 | 23:16

Van der Steur zal ook van de Belgen nog wel een veeg uit de pan krijgen.

Bijtendehond | 29-03-16 | 23:16

De PvdA-voorzitter gaat het kabinet even proberen te redden door mensen de mond te snoeren?

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:16

Deze dag zou toch nog enigszins bevredigend kunnen eindigen met het vertrek van biggetje vdSteur.

Wobbelplatte | 29-03-16 | 23:16

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:10
Sorrie, ik bedoelde eigenlijk sociopaat. Dat is wat ruimer gesteld. Je kan duidelijk niet omgaan met woede. Doet me denken aan die gast met z'n bomgordel en die Egyptische vliegtuigkaping i.v.m. woede aangaande zijn ex.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 23:15

sta ik tegen een muur te praten of zo (lolzzz) zet hem op Geer

witchmaster | 29-03-16 | 23:15

Die Van der Steur spoort echt niet. Hij blijft doodleuk herhalen dat hij niks had hoeven doen.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:14

Heel goed Wilders!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:14

dus wegwezen

witchmaster | 29-03-16 | 23:13

Ankara-Schiphol : IS-Jihad rat-line : "We have something here that has been missed by everyone else, hiding in plain site. Belgium claims it was not correctly notified by Turkey of Bakraoui being sent back…DEPORTED actually. But Erdogan has made a big mistake himself. You cannot put a deported terrorist on a commercial airline, especially by himself. It it grossly illegal to do such. Anyone on the no fly list, which all terrorist suspects are supposed to be on, can never fly commercial for the rest of their lives." www.veteranstoday.com/2016/03/25/erdog...

rmstock | 29-03-16 | 23:13

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:07

Wel, dat leest al een stuk beter. U hebt kennelijk dezelfde boosheid als veel reaguurders. Misschien kunt u het nog nader toelichten en nog beter aangeven wat er aan gedaan kan worden.

Basic Dimension | 29-03-16 | 23:13

Die vetklep is een ergernis om aan te horen, hij begint met een verwijt op de man en vervolgens lult die technocratisch een een eind de ruimte in om werkelijk elk falen te vergoelijken. Een aanfluiting, deze charlatan met zijn kleffe oranje stropdas.

cor123 | 29-03-16 | 23:13

te huur een goede trollen klem ,slechts enkele malen gebruikt !!!

witchmaster | 29-03-16 | 23:12

Ali bah bah en de 40 miljoen rovers/moordenaars/terrorristen/

Hurdy Gurdy Man | 29-03-16 | 23:11

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:53
Je kan die tegel toch wel reproduceren of weet je gewoon niet wat je allemaal roeptoetert?

Rest In Privacy | 29-03-16 | 23:11

knutsel | 29-03-16 | 23:07
2% maar dat zijn dus die search bots en crawlers die de boel plat hebben gelegd bij de eerste indexering :-)

Dirk III | 29-03-16 | 23:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:10

nutsel | 29-03-16 | 23:07

Je haalt me de woorden uit de mond. Ik had alleen geen zin om er op te antwoorden.

Bijtendehond | 29-03-16 | 23:09

Zoals ze vroeger al zeiden op het schoolplein: "Met zijn allen tegen een, is zielig en gemeen". De andere partijen verwijten Geert partijpolitiek te bedrijven naar aanleiding van de aanslagen in Brussel, maar ze doen er zelf net zo hard aan mee. Ipv elkaar te bestrijden moet men eens komen met concrete oplossingen! Daar is op dit moment meer behoefte aan dan aan politieke one-liners. De enige die iets in die richting voorstelt is Buma van het CDA. Deze prutsers zien geen van allen in dat Europa aan de vooravond staat van oorlog. En ten tijde van oorlog heb je geen behoefte aan een kibbelend parlement, maar aan een krachtdadige oorlogskabinet dat handelt in het landsbelang conform de staat van beleg. Niet dat het deze pummels dan waarschijnlijk veel uitmaakt. Zij vluchten dan waarschijnlijk als eerste met rubberbootjes naar Engeland, net als hun laffe voorgangers 70 jaar geleden...

Mark zit te Dutten | 29-03-16 | 23:08

Ik heb het helemaal gehad met dit kabinet en die vette Van der Steur. Deze vindt spoort niet helemaal! Hij liegt over de ruggen van slachtoffers en nabestaanden alles aan elkaar om zijn eigen straatje schoon te vegen!

Het wordt nu steeds duidelijker dat NL, Belgie niet heeft gewaarschuwd nadat ze door de FBI getipt waren! De aanslag in Brussel was te voorkomen geweest!
Maar je ziet van der Steur erom heen liegen door met verklaringen te komen die nergens op slaan en Brussel de schuld te geven.

Van der Steur is een onfatsoenlijke, asociale godvergeten leugenaar die politiek gewin probeert te halen over de ruggen van slachtoffers en nabestaanden.

MRF2739 | 29-03-16 | 23:08

Het wordt stiekem wel spannend, zou het nu dan eindelijk vallen, dat beste kabinet sinds de tweede wereldoorlog?!

Robertski | 29-03-16 | 23:08

@Dirk III | 29-03-16 | 23:06 Lol. Hoe groot schat je die kans in dit geval?

knutsel | 29-03-16 | 23:07

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:00
Dat had je dan wat eerder kunnen bedenken en even een stukje kunnen gaan wandelen.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 23:07

Ik vind dit echt schokkend, Van der Steur doet gewoon laconiek. Deze lui hebben honderden slachtoffers gemaakt en Ard doet luchtig. Ongelofelijk.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:07

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:07

WTF?! Klaver noemt op 23.03, die moordenaar "die beste man, die geland is op Schiphol " !!!

cor123 | 29-03-16 | 23:06

@Basic Dimension | 29-03-16 | 22:44
Ik neem aan dat deze (mooie) preek voor die Psychopaat bedoeld is die hier nog (steeds) rondwaard.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 23:06

Glas, plas, was. Want Van PvdA- en VVD-zijde wordt er geen enkele vraag gesteld, laat staan enige kritiek gegeven. Zo is het al vaker gegaan.

Vigil | 29-03-16 | 23:06

Bijtendehond | 29-03-16 | 23:01
Ja, totdat je bezoekers krijgt en die 20 euro opeens niet voldoende blijken omdat alles omvalt.

Dirk III | 29-03-16 | 23:06


Kameroudste | 29-03-16 | 23:01

Eensch, en haar voorgangster idem dito maar na de uitspraak van Wilders over het 'nepkabinet' was de met afstand beste kandidaat voor deze post volstrekt kansloos.

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 23:06

Rutte heeft gelijk, er valt NL niks te verwijten als er niks concreets wordt gevraagd om te doen. Men zegt steeds het is wachten dat iets in NL gebeurd. Waarom vraagt men zich niet eens af dat het NIET gebeurd in NL terwijl het wel geregeld bij de buren aan de orde is. Misschien zegt dat iets waarmee NL juist reageert en acteerd waarbij een deel in de samenleving al jaren moord en brand schreeuwt. NL doet blijkbaar iets goeds.

Omnitrack | 29-03-16 | 23:06

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:00

Is dat nu wel zo? U bent nog niet weggejorist. GeenStijl denkt wellicht, als u wat te zeggen hebt dan hebt u nu uw kans. Grijp uw kans en formuleer voorzichtig zonder superlatieven. U moet het wel eerst proberen natuurlijk.

Basic Dimension | 29-03-16 | 23:05

Dus Ard heeft zitten duimen draaien in de hoop dat ze niet meer in Nederland waren nav het FBI bericht...

jip_86 | 29-03-16 | 23:05

Wat een enorme sukkel die Van der Steur. Er was geen aanwijzing dat hij in Nederland was gebleven. Het kabinet zal wel blijven zitten, maar dat is volkomen onterecht. Dit kun je toch niet maken? Alle politieagenten lopen dagelijks risico als ze niet weten dat die lui gevaarlijk zijn en mogelijk in Nederland zijn omdat ze hier geland zijn en de grenzen open staan. Ze kunnen wel 10x heen en weer zijn gegaan.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:05

als men voor de eerste leugen barst , dan kan men de eerste weken de kamer schoonvegen

witchmaster | 29-03-16 | 23:03

Steur lult zich steeds verder het moeras in.

Slogra | 29-03-16 | 23:03

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:53
GS staat niet boven de wet wat u weleens dacht. Ik heb uw -wegejorist- comment gelezen en deze was wtb huisregels ondermaats laat staan Stb. Lees eens ommezwaai wbt verzoek tot van justitie. Dat kunnen je wtb Vvmu aanvechten maar dan in redelijkheid.! Alleen gaat er dan een officier buiten machte van GS weer een Juridische zaak van maken.. En dat plaats joris in een spagaat.

Dr. Frambozenjam | 29-03-16 | 23:03

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:00

Een domeinnaam en een hostingpakket, kost je 2 tientjes per jaar. En Wordpress is gratis.

Bijtendehond | 29-03-16 | 23:01

@eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:59
Nee, dat heeft er niets mee te maken. Maar deze mevrouw is ingehuurd om de coalitie zoveel mogelijk uit de wind te houden. Een constructie waar ik mij al lang mateloos aan erger.

Kameroudste | 29-03-16 | 23:01

@McMarx | 29-03-16 | 22:56
Ja en die Van der Steur krijg seintjes over terroristen die enkele dagen later honderden mensen verminken en 35 mensen doden en vervolgens worden agenten niet getipt. Dus hij doet ook niks om zijn eigen politiemensen te beschermen, want die weten niet dat die kerels gevaarlijk zijn. En hij l*lt er gewoon overheen alsof het allemaal doodnormaal is. Gestoord!!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 23:00

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 23:00

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:58

Twee glazen nog wel. Staat dat soms symbool voor de graaicultuur binnen de VVD?

Bijtendehond | 29-03-16 | 22:59

@eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:48
Een beetje script zou inderdaad dit sujet er zo ongezien kunnen uitpikken en wegfilteren.
*weer zin in programmeren krijgt*

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:59

Kameroudste | 29-03-16 | 22:55

Zij en de ontplofte terrorist komen uit hetzelfde nest. Toeval?

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:59

@jip_86 | 29-03-16 | 22:55
Hij heeft zelfs een tweede glas meegenomen, Ardje mag vast blijven. Al begint het allemaal wat te schuren de laatste paar interrupties.

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:58

Waarom staat dat jongetje van GroenLinks daar? Die kan toch nooit iets zinnigs te zeggen hebben?

Kameroudste | 29-03-16 | 22:58

McMarx | 29-03-16 | 22:50 Zou ik wel willen hoor, maar ze zien me aankomen. Ik ben bang dat ik tegen 1400 jaar brainwashing niet ben opgewassen.

Ramsesz | 29-03-16 | 22:57

"DEN HAAG - Nederland heeft op 17 maart niet aan België gemeld dat de FBI informatie had verstrekt over de radicale achtergrond van de aanslagplegers Ibrahim El Bakraoui en zijn broer Khalid. Dat stelt de directeur-generaal van de Belgische federale politie, Claude Fontaine, dinsdag."
www.telegraaf.nl/binnenland/25497389/_...
Of van der Steur of Claude Fontaine staat te liegen. Ik zeg dat Van Der Steur keihard staat te liegen.

rmstock | 29-03-16 | 22:57

Opeens weet ik waar Pechtold mij doet denken als ik hem hoor : aan die opgeblazen taal en manier van spreken van de noord-koreanen. Hij gaat er steeds meer op lijken. Het zou toch mooi zijn als zo'n video monteer goeroe er eens een persiflage van maakt. Succes verzekerd.

EvertsNL | 29-03-16 | 22:56

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:56

je moet eens te laat je boete betalen dan weet deze zakkenvuller het wel hoor , je bent in gijzeling voor je het weet

witchmaster | 29-03-16 | 22:56

@Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:39
Verrek, het is nog steeds bezig.
*Vermaakt weer gaat kijken doet*

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:56

En straks mag hij door met zijn volgende punt van de voorzitter.
Glas, plas, was.

jip_86 | 29-03-16 | 22:55

Let op, de tweepaspoortenvoorzitter vindt dat de minister weer teveel wordt geplaagd en gaat zometeen bepalen dat de oppositie niet nog meer vragen mag stellen.

Kameroudste | 29-03-16 | 22:55

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:48

Wij hebben best begrip voor uw boosheid en u hebt het kennelijk overleefd. Zoveel exposure daar kunt u best wat anders mee doen. Waarom formuleert u uw standpunt niet opnieuw op meer systematische wijze zonder GeenStijl hierin te betrekken. Maak er een eind goed al goed uiteenzetting van zodat wij u wat beter leren begrijpen. Want achter die boosheid zit een heel ander persoon en die willen wij leren kennen.

Basic Dimension | 29-03-16 | 22:55

Ardje weet weer eens niks. En lult en lult en lult maar weer. Incompetente lamzak die het is. Met zijn prutministerie.

Kameroudste | 29-03-16 | 22:54

Pechtold drijft op de vrouwtjes in de vrijstaande huizen in de betere wijken, de milfjes met een vwo en al dan niet afgemaakte uni-opleidng waar ze uiteindelijk toch niks mee doen want hun vent verdient genoeg, dat is zijn voornaamste achterban. En die milfjes vinden GeenStijl en zijn reaguurdersleger maar schorrie morrie. En dat gevoel staat Pechtold dan te blèren tegen Wilders in de Tweede Kamer. Die vent moest zich schamen zo af te zakken op zijn oude dag.
.
Alleen maar Wilders afvangen maar zelf geen dubbeltje visie op het probleem waar Europa mee zit. Potentiële terroristen kunnen Schiphol fluitend binnenwandelen. Wat hebben we aan deze beveiliging? ja, m'n fiets bekeuren in het winkelcentrum als die niet in de rekken staat, daar zijn ze goed in. Zo goed zelfs dat er al 41 winkelpanden leegstaan omdat het publiek wegblijft.

VolgendjaarkrygikAOW | 29-03-16 | 22:53

De FBI stuurt een verzoek om een potje te kaarten. Nou goed? Tsss

Bijtendehond | 29-03-16 | 22:53

En dan valt het kabinet nu ook, want Rutte dekt Van der Steur vanaf het begin ONTERECHT aan alle kanten. Hij kletst er weer overheen. Hier mogen ze hem niet mee weg laten komen!!!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:53

@rmstock | 29-03-16 | 22:28
Waarom typ jij met enkel hoofdletter?

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:53

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:40 Ook wegmetons-meningen mogen (wat mij betreft) hier geplaatst worden. Om die van tafel te vegen is meestal ook geen Joris nodig, dat doen de reaguurders wel met common sense en harde feiten.
De reaguursels die nu gejorist worden zijn misschien - ik kan ze niet meer zien uiteraard - bij elkaar opgeteld net even te ver over het randje. Zoals jij ook terecht opmerkt, mensen zijn momenteel erg "bezorgd". Dat levert wellicht meer (te) stevige plempsels op dan anders. Misschien vandaar het hoge aantal jorissen. Theorie natuurlijk. Probeer zonder haatzaaien of opruien je feitelijke mening of nieuwtjes te plaatsen. Zou zonde zijn als je de discussie verliet.

Ramsesz | 29-03-16 | 22:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:53

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:48

ROFLOL, volstrekte mafkees.

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:52

Zo jongens ... dat wordt een nieuwe MinJus. Hebben ze er nog 1 klaar staan bij Minerva? Hoe is het mogelijk dat Van der Steur hier laconiek op reageert???

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:52

Net thuis. Zit ik naar een live debat te kijken? (Wilders versus Ardje)

Kameroudste | 29-03-16 | 22:52

Ja hoor:
1. Portal word niet gelezen, Turken belden wel
2. Geen werk gemaakt van verzoek om afspraken over uitlevering aan te scherpen
3. Geen opsporingsbevel nav FBI melding. Aanslag had ook op Schiphol kunnen gebeuren.

jip_86 | 29-03-16 | 22:51

Wie riep er nu "precies" op de achtergrond?

Bijtendehond | 29-03-16 | 22:51

Het is de vaste riedel. Greet die zegt 'Islam is het probleem. We moeten af van de Islam'. En dan de andere partijen die dit direct op de mens betrekken 'och greet je scheert over 1 kam', 'och die arme mensen.. allemaal beledigd', 'jouw schuld greet!' .. Het is de rol waarin deze partijen zich eigenlijk wel comfortabel bevinden zonder de moeilijke islam-inhoudelijke vragen te hoeven stellen die een antwoord kunnen geven op dit terrorisme en tegen woekerende islamisering van Europa. De angst regeert. Op zijn minst de angst voor verlies van het eigen baantje. Door Greet zijn constatering 'kenmerk van terrorisme = islam' om te draaien en hem 'islam en moslims = terrorisme' in de mond te leggen en te nemen als uitgangspunt in de redenatie spelen zij bijzonder vals spel. En laat ik islam vergelijken met een politieke partij. Is het niet bijzonder bizar om geen kritiek op een partij te moeten kunnen hebben met als reden de partijleden en stemmers op deze partij te sparen? Laten we hen vooral niet zo onderdrukken door kritische vragen te stellen over hun geloof.

Claude_Vieaul | 29-03-16 | 22:51

@Ramsesz | 29-03-16 | 22:33
Kan jij eens niet met die booslims een Molenbeek gaan theedrinken? Of in de Schilderswijk for that matter.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:50

kom eens met die tegel , die jou zo pijn heeft gedaan .
je blaft wel maar je bewijst hier niks nada ,kom op met die tegel die door joris is verpest cq weg is gehaald

witchmaster | 29-03-16 | 22:50

Van der Steur gaat nu nat (als het goed is).

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:50

Ja, zeg, hee. Ik verjaar op 12 januari. Ik heb er NIKS mee te maken.

Bijtendehond | 29-03-16 | 22:49

Sterk hoor Wilders en Van der Steur kletst er makkelijk overheen.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:49

@Lewis | 29-03-16 | 22:28
Veel tegels waren direct gericht aan GS en negatief. De "Tot slot" in de huisregels werd vol in stelling gebracht.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:48


Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:44

En dat zegt een spamhhoer? Krijg ongezien de tyfus!

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:47

@Basic Dimension
amen

witchmaster | 29-03-16 | 22:46

@Ikdachthetniet | 29-03-16 | 22:43
Ik dacht het niet. We krijgen dan nog meer cognitieve dissonantie. Nog meer schuld bij ons zelf leggen.

Heinzz | 29-03-16 | 22:45

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:41

Het was ons een waar genoegen en doe je vriend Joris (znzh) de Almachtige de groeten.

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:45

Zouden die ventjes en trutjes daar in Den Haag nu nooit eens een klwin bwwtjw pesthekel aan zichzelf krijgen? Of vraag ik nu teveel?

Wobbelplatte | 29-03-16 | 22:44

Een weblog is van de eigenaar en hij is aan niemand verantwoording schuldig voor het wegjorisbeleid. De vrijheid van meningsuiting is hier dus geen recht.

Enerzijds staat hij voor een bepaalde ideologie, anderzijds rust op hem de aansprakelijkheid voor wat er op zijn site als comments wordt geplaatst. Daarnaast zijn er nog tal van andere criteria die de sfeer op het blog, de flow en het niveau van de discussie bepalen. Aldus ontstaat een cocktail die maakt dat men het blog blijft lezen.

Joris is als een dompteur. Het is ondoenlijk met reaguurders overeenstemming te bereiken over dit beleid. Reaguurders passen zich aan of reageren beter op een ander weblog. Je simpelweg aanpassen om te zien wat jij GeenStijl te bieden hebt en zij jou. Het is een niet uitgesproken agreement.

En altijd in het leven zul je compromissen moeten sluiten. Ben je daartoe bereid dan blijkt er soms toch weer meer mogelijk, want Joris is ook maar een mens. Dus herpak jezelf verdrink je frustratie en probeer je te schikken zonder jezelf te verloochenen.

Basic Dimension | 29-03-16 | 22:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:44

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:41
Fijne avond :)

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:43

Het is duidelijk dat er eerst een (flinke) aanslag in Nederland plaats moet vinden voordat de hele kliek versuften wakker worden.

Ikdachthetniet | 29-03-16 | 22:43

*Vraagt zich inmiddels af of de bakfiets met bier weer de schuur moet worden uitgerold...

Lum-chan | 29-03-16 | 22:42

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:41

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:36

Problemen met de stoelgang of gewoon je pillen vergeten? *zwaait*

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:41

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:40

@Ramsesz | 29-03-16 | 22:33
Mee eens.
.
@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:30
Nou weer ff kappen vriend, je punt nu (60x) gemaakt.
.
Goed dat Wilders uitlegt dat je ook kunt bellen met een telefoon. Nu juist een spannend stuk. Van der Steur geeft eigenlijk aan dat er geen afspraken zijn met Turkije over het uitzetten van Jihadi's. Lekker dan.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:39

Iemand probeert het aantal reaguursels per minuut te verbeteren en het lukt hem/haar/het nog aardig...

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 22:38

Dus bijna een jaar later is er geen ruk gebeurd qua afspraken over uitzetting van IS tuig.

jip_86 | 29-03-16 | 22:38

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:30
Alsjeblieft, stop nu met deze onzin. Je maakt jezelf belachelijk. Ga lekker slapen en probeer het morgen nog een keer, als je ondertussen niet een ban hebt...

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:38

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:37

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:36

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:35

Natuurlijk hameren de confessionelen op dat artikel 1 uit de grondwet, dat is hun bestaansrecht. Maar het is wel een artikel uit de tijd dat men nog per postkoets en trekschuit vervoerd werd en men het had over Hugenoten en gereformeerden.
Nimmer eerder werd ons land, onze samenleving, echter bedreigd door een vijandige religie die de uitroeiing van onze manier van leven, onze vrijheden als primaire opvatting had. Als het getij verandert, verzet men de bakens... Nieuwe noodzaken maken nieuwe wetten en maatregelen noodzakelijk. Daarbij is islam geen religie maar een ideologie - en dat blijkt heel wat anders...

Wijze Uil | 29-03-16 | 22:35

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:20 Ik begrijp je frustratie, ik ben ook wel eens gejorist. Je punt "bliksemafleider" vind ik ook goed gevonden. Maar besef je wel, GS is by far de website die het dichtst in de buurt komt van oprechte verslaggeving die ook een redelijk breed publiek trekt. Je moet wel door het "tendentieuze toontje" heenprikken, maar dan heb je wel iets waardevols, zeker vergeleken met de rest. Verpest dat niet met jouw micro-aanval hier. Tel even tot 100 en probeer het opnieuw. En besef ook dat dit geen oprui-medium is. De truuk is balanceren en ook Joris heeft het wel eens moeilijk. Peace.

Ramsesz | 29-03-16 | 22:33

Daar staat hij, als enige, die zijn rug recht houdt. Knap staaltje, Geert!
Door deze oeverloze discussies kan de uitwas lekker doorgaan, want waarom zouden we actie ondernemen? En dit gaat al jaren zo, vandaar dat Klaver rustig kan verkondigen dat de aanslagplegers in Frankrijk geboren en getogen waren, dus waarom grenzen dicht? Wat een vies ventje is dat, maar ook zijn prioriteiten liggen bij de marokkanen, afkomst verloochend zich wederom niet.

mom van avezaath | 29-03-16 | 22:32

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:30

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:30

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:30

Owow, arib raakt in paniek.
Wat een geweldige voorzitter is het toch.

mr Fawlty | 29-03-16 | 22:30

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:28
En dan toch een typo verbeteren. Hulde.

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:29

@ McMarx | 29-03-16 | 22:25
Ah, het was een zoekopracht. ;-)
Ja, die edit had ik al gezien. Maakte voor mij niet helemaal opgerots duidelijk, maar dat komt vooral doordat ik de betreffende tegels niet meer heb kunnen lezen.

Lewis | 29-03-16 | 22:28

@QuantumHolo | 29-03-16 | 22:27
Ja inderdaad.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:28

-weggejorist-

rmstock | 29-03-16 | 22:28

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:28

@Robertski | 29-03-16 | 22:23
Als hij raar zit te happen, dan komt het waarschijnlijk omdat ik met een busje vlokken tegen het beeldscherm zit te tikken static.webshopapp.com/shops/066487/fil...

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:27

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:27

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:27

35 doden - 300 verminkten.
Ze praten erover alsof ze er een pizza verkeerd is bezorgd.

QuantumHolo | 29-03-16 | 22:27

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:27

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:22
👍 Aahh, mogen we 'm houden?

Slogra | 29-03-16 | 22:27

Je mag/moet dus wel inwoners van de EU aannemen die uitgezet worden, maar vervolgens krijg je niet de context er bij omdat het geen burger is van het land waar diegene binnen komt.

jip_86 | 29-03-16 | 22:25

@Lewis | 29-03-16 | 22:19
Welnee: zoek naar 11:03 door ikzalhandhaven in reactie op Maria1

In het kort:
.....
.....
Overigens ben ik nu wel klaar met deze, inmiddels, droevige discussie. Blijf lekker cognitief dissonant. Als je niet objectief naar beelden kunt kijken, dan moet je het zelf maar weten. Fijne feestdagen toegewenst.
- edit jij snapt. Bannelingen kunnen mailen -
ikzalhandhaven | 27-03-16 | 11:03 | | Reageer+ | 0

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:25

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:25

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:25

Ramsesz | 29-03-16 | 22:17
Ja, dat viel mij ook al op. En weer zijn de zeer gewelddadige CultuurVerrijkers oververtegenwoordigd.

Wat ook opvalt is dat op onderstaande lijst ook de CultuurVerrijkers weer oververtegenwoordigd zijn.
www.politie.nl/gezocht-en-vermist/nat...

Ella | 29-03-16 | 22:24

Die van der Steur is echt grappig.

Robertski | 29-03-16 | 22:23

"Ervaringsafspraken" met andere woorden er werd nooit in die portal gekeken omdat ze toch wel belden.

jip_86 | 29-03-16 | 22:23

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:22

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:22

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:22

-weggejorist-

tsarion | 29-03-16 | 22:22

Dit wordt wel heel gek.

Robertski | 29-03-16 | 22:21

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13
Geef 'm dan nog eens een keer en wel vlug want nog even en dan is definitief donker bij jou.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:21

-weggejorist-

rmstock | 29-03-16 | 22:20

-weggejorist-

rmstock | 29-03-16 | 22:20

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:20

@ sterph geen steijl, kunt u nog eens uitleggen wat u er nou van vindt?

Nuchternederland | 29-03-16 | 22:19

@ McMarx | 29-03-16 | 22:12
Uhm, die reactie is intussen ook weggejorist.

Lewis | 29-03-16 | 22:19

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10
Dat kan allemaal wel maar waarom zo vaak op de post knop rammen?

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:19

Tja, populistisch of niet, Wilders heeft gewoon gelijk hier. Als iedereen vervolgens ontkent, ja, dan ben je al snel de enige die gelijk heeft, hè Pechtold?
.
On topic: Opsporing Verzocht zojuist. Extreem gewelddadige "overval". Man wordt een half uur lang in elkaar geschopt door 3 lichtgetintiërs. Voor de ogen van vrouw en jochie van 12. Die laatste is speciaal voor de gelegenheid vooraf uit bed gesleurd. Er was geen kluis of niks en er is niets gestolen.
web.avrotros.nl/opsporingverzocht/zake...
.
Van dit soort extreem gewelddadige "berovingen" lijken moslims zelden of nooit het slachtoffer. Zeker niet wanneer de overval door "lichtgetinte jongemannen" is uitgevoerd, hetgeen dus meestal wel het geval is. Feit.
.
Vevolgens wordt de kijker een aantal foto's van de daders getoond. Natuurlijk is er geen blanke niet-moslim die iets of iemand herkend. En voor "verraad" vanuit de moslimgemeenschap hoeven de daders geen seconde te vrezen, je levert immers geen "broeders" uit aan de "kaffers". Toegegeven, dat laatste is onderbuik (een naar woord voor intuïtie). Ik zou graag eens onderzocht zien hoeveel van dit soort lichtgetinte geweldsdelicten jegens niet-moslims nou worden opgelost dankzij een melding vanuit de lichtgetinte gemeenschap.
.
Want, dit kan evengoed jihadistisch geïnspireerde straatterreur zijn. terrorismemonitor.nl/isis-roept-in-eb...

Ramsesz | 29-03-16 | 22:17

Die teringhond van een joris moet maar eens kappen met eerlijke meningen wegjorissen en mensen oprotten.
Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:59

Je krijgt wat minpunten voor de frasering, maar er zijn meer mensen deze mening toegedaan. Ik vermoed dat joris zich heeft bekeerd tot de islam. Zijn tenen zijn de laatste tijd behoorlijk langer geworden in ieder geval.

accijnstoerist | 29-03-16 | 22:17

Sterfgeenstijl = Joris ???
Komt uit de kast!!!

Tha Analyzer | 29-03-16 | 22:17

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:15

McMarx | 29-03-16 | 22:12
Merci.

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:15

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:15

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:15

@Sterfgeenstijl!
en ik lees niet voor de kat ze kudt .........

witchmaster | 29-03-16 | 22:14

Volgens mij gaan ze retARD vanavond afmaken in de TK.
Opgezet plan, om rutte te vrijwaren ?

mr Fawlty | 29-03-16 | 22:14

zie
.
Zitten jullie nog naar Ard van der Steur te luisteren? Wat kan die man makkelijk babbelen. Ze hebben niks verkeerd gedaan.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:13

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10
plus 1

Slogra | 29-03-16 | 22:13

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13

@Sterfgeenstijl!
U bent boos op joris , en u valt alle regluurders lastig met die ondubbelzinnige postings .
U kan toch rustig een mailtje sturen , met uitleg of is dit te moeilijk ?
uw reactie.s op joris slaat dus nergens op

witchmaster | 29-03-16 | 22:13

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:13

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:11

Zou zijn IP naar de tweedekamer of Van Jole leiden?
En Joris ivm onderzoek zijn herhalingsreaguursels niet wist?

Bijtendehond | 29-03-16 | 22:12

Hoppa meteen klem zetten die Ardje...

jip_86 | 29-03-16 | 22:12

@jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:05
Mij is door GU gemeld:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/...

De reactie op 11.03 omschrijft het wel aardig qua waarom er zoveel gebanned is.

---
Ik ben door het stof gegaan om weer mee te mogen doen.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:12

rode peper | 29-03-16 | 21:46,

Tja, ik ken in mijn omgeving ongelooflijk veel mensen die goed bij hun hoofd zijn, maar op tilt springen als onderwerpen als islam, Wilders en de EU voorbij komen. De "Buitenhof kijkers" zeg maar, mensen die denken dat de NPO informatief is.

Ik kan alleen maar hopen dat een onderwerp als Oekraïne (waar "gutmenschen" van SP en Partij vd Dieren aan dezelfde kant staan als GeenPeil en PVV) leiden tot het inzicht dat de gevestigde partijen èn de daaraan gelieerde NPO ons volk bedriegen.
Keer op keer.
Over Oekraïne en de EU, maar ook over de "gematigde" islam en de "noodzaak van ongecontroleerde massa-immigratie", etc.

Dandruff | 29-03-16 | 22:12

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:08
Nou ik 100 postings van je en het probleem is juist dat ze niet gewist worden :).

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:11

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10

Een zelfvoldane "Zo!" en uiteraard die eeuwige neplach van Rutte als het beantwoorden er weer op zit. Bah.

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10

Biggetje vdSteur neemt het woord. Hij neemt zijn rum-cola maar mee, om zich wat moed in te drinken.

Wobbelplatte | 29-03-16 | 22:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:10

Greet heeft gelijk in het feit om intolerant te zijn tegen intorelante ideologieën.
Ook geeft klaver zelf zijn eigen antwoord en ongelijk in zijn betoog.
Dat heeft Greet niet goed opgepakt.
Roemer (en bruma, of bruna of zo, had al afgedaan (geloof)) zakt voor mij nu zo ver onder de ondergrens, dat er nog maar een iemand is om op te stemmen. Ook is halve zijlstra een grote nul. Hij zegt dat waar Nederland ooit voor heeft gevochten eigenlijk nul is........ wat een L*L!!

.
Greet heeft wederom helemaal gelijk

.
p.s. die voorzittert is bijna niet te vestanrannende..

tsarion | 29-03-16 | 22:10

@McMarx | 29-03-16 | 22:02
Oké duidelijk!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 22:09

Daar hebben we knorrie!

diashaliz1968 | 29-03-16 | 22:09

Waar is die Joris nu om deze topic wat op te schonen?

etaleur | 29-03-16 | 22:09

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54
Kan je nog eens je tegel herhalen die weggejorist werd. Ik heb 'm nog niet gelezen. Herhalen kan je goed dus dat moet geen probleem zijn.
Verder denk ik dat ik het NSB-knopje eens een keer ga uitproberen. Dat is toch dat kleine ding met dat uitroepteken erin?

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:08

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02
Een permanente GS IP ban is hetzelfde als een IS beheading ⚔

Koeienflat | 29-03-16 | 22:08

Euhm, de afgelopen jaren fors geinvesteerd in defensie ?
Heeft ie het over de faal35 ?

mr Fawlty | 29-03-16 | 22:08

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:08

Kan er hier op de geenstijl geen check op dubbele reacties worden gemaakt oid? Ik zie dubbel denk ik. Maarre, het gaat lekker daar.

Karelklep | 29-03-16 | 22:08

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:08

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:07

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:07

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:07

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:07

Niet het probleem is het probleem maar het probleem is het probleem.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:06

Rutte stelt Schengen boven mensenlevens. Zelfs Klaver krijgt de deksel op de neus met het voorstel: Laat Turkije enkel mensen uitzetten naar het land van het paspoort in de EU.

tipo | 29-03-16 | 22:06

@McMarx | 29-03-16 | 22:04
Ik dacht een aantal wederopstandingen met pasen waar te nemen, is er iets toegelicht nadien?

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 22:05

@endtotrolling | 29-03-16 | 21:51
Ik denk dat het een boze rearguurder is die twee dagen geleden bij de Slag van Verdun neergeschoten is.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:04

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02

@Watching the Wheels | 29-03-16 | 21:52
Huilebalken, Gezeur, Flamen, Zwitsal:
Dat zijn vier huyisregels in forse overtreding en dat ook nog eens in 10-voud.
*Zich ineens kenner van de huisregels waant*

Rest In Privacy | 29-03-16 | 22:02

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 22:02

McMarx | 29-03-16 | 21:45,

Dat zal er ook mee te maken hebben dat Wilders, zoals Ben Kokhals om 21:41 al opmerkte, aan het simultaan schaken is tegen enkele valsspelers.
De helft van Wilders' spreektijd gaat steeds naar het herhalen van wat iedereen al zou moeten weten (islam = haat en geweld), en naar het weerleggen van valse beschuldigingen.

Dandruff | 29-03-16 | 22:01

Op één partij na zijn alle politici Brussel al lang weer vergeten. Laat staat Parijs. Het geheugen van PC politici is niet langer dan 2 dagen. Als er nu een aanslag in Den Haag zou komen zijn ze het Vrijdag al weer vergeten ben ik bang.

lulleficatie | 29-03-16 | 22:01

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:57
He sukkel, let een beetje op jezelf.

Heinzz | 29-03-16 | 22:00

De Europeanen zien zich nu gesteld voor een teleurstelling. Veiligheid moet ook altijd worden veroverd, steeds weer opnieuw, eeuw in, eeuw uit. Misschien is troostrijk de gedachte dat ondertussen de wetenschap verder gaat, de medische wetenschap doorbraken boekt, de natuurwetenschappen onhoudbaar vorderen in hun zoektocht. De ontdekking van buitenaards leven is een kwestie van een paar jaar. De islam gaat dat alles niet stoppen, onmogelijk. Er zullen altijd tegenbewegingen zijn, en vrije zones waarin de mens de kosmos verder verkent. Amerika laat zich niet zomaar ringeloren, Rusland niet, China niet, India niet, Australië niet. Helaas ligt Europa dichtbij het Midden-Oosten en heeft het een jarenlange suïcidale immigratiepolitiek gevoerd, waarvoor het een hoge prijs betaalt.
Wilders heeft geen oplossingen, maar dat ligt niet aan hem. Dat ligt aan het feit dat het kalf reeds is verdronken.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:59

je haalt ze er zo uit , normale Nederlanders gebruiken argumenten en de ander gooit bommen vol regluurders ,het is gewoon een gebrek tot discussie als je niet kan winnen pleur je het gewoon vol

witchmaster | 29-03-16 | 21:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:59

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:59

Zelfs als er bom afgaat op het Binnenhof, en moslims in de Schilderswijk met zwarte IS vlaggen feest vieren op straat, dan nog zullen die Klaver en Pechlul ontkennen dat het ook maar iets met de islam te maken heeft.

Banana008 | 29-03-16 | 21:59

Roemer zegt het: 'Ze hebben geen stage.' Ongelofelijk..

Robertski | 29-03-16 | 21:59

@Sterfgeenstijl. U bent een gevaar voor de samenleving. U bent gewelddadig en een racist ! Sterph zelf !

ON: Zelden heb ik zo onmetelijk veel nietsnutten gezien op TV als de poppetjes allemaal tegen GW.

Wilders is een socialist. Niet mijn socialist, maar wel een patriot! En dat laatste mis ik bij al die andere partijen en verreweg de meeste burgers.

We moeten patriottisme nu niet gaan verwarren met nationalisme (alhoewel ander woordje zelfde mening m.i.) door WW1 en WW2 is 'nationalisme' not done.

En dan zo'n kneus als die Klaver van zo ongeveer mijn generatie ! Werkelijk te dom om te poepen die gast. En dat is ons kabinet. Een lachertje en zeer gevaarlijk voor de toekomst van mijn kinderen. Ook daarom is emigratie naar alle waarschijnlijkheid de enige optie. Mijn moeders land Suriname dan maar. lastig

Tha Analyzer | 29-03-16 | 21:58

Wat heb ik een hekel aan die Rutte, alles irriteert me aan hem, vooral die hand met duim erop! Omg, ik wist echt niet dat ik me om dat soort dingen kon irriteren!

diashaliz1968 | 29-03-16 | 21:58

witchmaster | 29-03-16 | 21:53

Ik was zelf inmiddels ook zover. Helaas keek ik over je bericht heen door zijn/haar gespam.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:58

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:57

@Bijtendehond | 29-03-16 | 21:48
Het is een moedwille Kamikzaaktie.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:57

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:56

Joris zit te schijten.

Heinzz | 29-03-16 | 21:56

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:56

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53
Koppie thee?

at mekkert | 29-03-16 | 21:56

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:55

Sterfgeenstijl gaat gegarandeerrd en terecht heel snel op dit podium uitsterven

Koeienflat | 29-03-16 | 21:55

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:55

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53
En toen kwam de berberaap uit de mouw.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:55

"Editor’s Note: We have the confirmed story with multiple sources, Brussels airport bomber Bakraoui was recruited while an ISIS jihadi in Syria, because of his Belgian passport.

While in Raqqah, at a suicide bomber training facility, he was taken by Turkish intelligence across the border where he was “arrested” and “deported” to the Netherlands."
Waarom vanuit Turkey dan geen uitzetting naar Belgie ??
www.veteranstoday.com/2016/03/25/erdog...

rmstock | 29-03-16 | 21:54

@McMarx | 29-03-16 | 21:49
we zijn dan ook uit elkaar. Ik praat overigens IRL nooit over politiek behalve als mensen me erover doorvragen

rode peper | 29-03-16 | 21:54

Hoe je het ook bekijkt – en zeker met het oog op wat achter ons ligt – : in zekere zin is dit een heugelijke periode.
Slogra | 29-03-16 | 21:29

Mee eens. Alleen is voor dat 'heug(e)lijk' inmiddels zo verschrikkelijk veel onnodige ellende gepasseerd.
En wanneer je dit zoveelste beroerde parlementaire toneelstuk, pardon, debat beluistert, lijkt niemand behalve Wilders werkelijk doordrongen van de situatie in Europa en Nederland.
Deprimerend vind ik vooral dat Wilders steeds maar weer politiek opportunisme wordt verweten, terwijl hij in tegenstelling tot Theo van Gogh de fatwa nog steeds overleeft en een zwaarbeveiligd leven leidt. Wat is er opportunistisch aan die situatie? Wat is er niet waar gebleken van zijn uitspraken over islam en Koran?
En wat betreft 'Wilders heeft geen oplossingen'. Eerst maar eens de met vuil Golfstatengeld gefinancierde moskeeën sluitken en de 'culturele' stichtingen/organisaties die er omheen hangen opdoeken.
Ja, allemaal al vaak geopperd door Wilders, tot hoon van de schapen die zich kennelijk graag naar de halal slachtbank laten leiden. Maar het zal er hoe dan ook van moeten komen nu de moslims nog een (steeds harder schreeuwende) minderheid zijn.
En dan eindelijk het godsdienstbeginsel in de grondwet wijzigen. Dan komen we als Westerse beschaving misschien weer bij onszelf uit.
(Excuus voor de veel te lange post.)

De Vrijlansier | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:54

@Bijtendehond
dit is gewoon een moslim hoor , die reageren ook zo

witchmaster | 29-03-16 | 21:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:53

ik wacht nu op een bomgordel .........

witchmaster | 29-03-16 | 21:52

Heinzz | 29-03-16 | 21:50
Gefrustreerde mossel of antifa, net doen of-ie rechts is en intussen de discussie hier onmogelijk maken.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:52

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:52

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:52

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:52

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44
Kan het me niet voorstellen. Zou het niet iets technisch kunnen zijn? Ik heb ook wel eens een bericht wat weggehaald werd. Niet zo'n punt van maken joh, ik zou ook niet weten wat er niet door de beugel kon en ... we hebben het toch allemaal kunnen lezen (anders had ik niet kunnen reageren ;) ). Gewoon nog een berichtje posten, maar niet stotteren (er staan nu 10 dezelfde). Er kan hier heel veel hoor op GS.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 21:52

@ sterfgeenstijl
Je eerste tegel vond ik nog wel interessant en food for thought.
Jammer (voor jezelf) dat je jezelf vervolgens volledig buitenspel zet.

Lewis | 29-03-16 | 21:51

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49
Joo rustaaag,hou je in zwitsal.

endtotrolling | 29-03-16 | 21:51

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

Kuzu?

nomo | 29-03-16 | 21:51

Zo vaak kan ik niet reaguren, dan krijg ik een melding.

Heinzz | 29-03-16 | 21:50

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:50

Haha .. wat een sneuneus. Jaar of 12 schat ik zo

NLislamfree | 29-03-16 | 21:50

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:50

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:50

Ach Microsoft heeft hun Twitterbot op Geenstijl losgelaten.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:50

Rutte heeft helemaal geen zin in het debat, het liefste had hij meteen de mic aan retARD gegeven.
Hij neemt de kamer lekker serieus zeg ?

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:49

@rode peper | 29-03-16 | 21:46
Over sommigen dingen kun je in je huwelijk maar beter niet praten.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:49

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:45
Och arme, sukkel....

Heinzz | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:49

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:48

De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 20:48,
De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 21:03,
De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 21:34,

Ik ben het met je eens dat je niks van wat Wilders zei kunt weerleggen.

Ik ben het niet met je eens dat jouw holle slogans en beledigingen ook maar één mens zouden kunnen overtuigen van het ongelijk van Wilders. Misschien een aap als je die een paar keer met een hamer op het hoofd slaat, dronken voert en LSD toedient, maar dan zit je hier verkeerd.
Veel succes op de apenheul.

Dandruff | 29-03-16 | 21:48

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

Je doet wel erg je best de toorn van All.. eh.. Joris over je af te roepen hè?

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:48

Tijd voor een echt referendum, een referendum over de islam, niet over de moslims, maar dat moslims gebruik kunnen maken van hun vrijheid om te stemmen over de islam. Realitycheck voor geenstijl. Zet eens iets op.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 21:47

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:43
Dat gaan een hoop strafregels opleveren.
*zwaait*

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:47

@Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:45
Manmanman, ik was benieuwd of je post zou blijven staan, maar je maakt het joris vrij makkelijk zo...

jeetje, hoerenkots! | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

@Dandruff | 29-03-16 | 21:24 ,

Ik heb jaren lang (bijna 10 jaar) een relatie gehad met een vrouw (we hebben samen een dochter) en iedere keer waren mijn sympathien voor Wilders en de PVV en afkeer voor het mohammedanisme en EU een bron van enorme ruzies (van haar kant) maar sinds Brussel hoor ik ineens dat ik misschien toch wel gelijk heb en Wilders wil ze nog niet stemmen maar de rest vindt ze maar tenenkrommend naief

rode peper | 29-03-16 | 21:46

@Sterfgeenstijl!
blijf eens van de coke af

witchmaster | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:46

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

neem je adhd-pilletjes even in. Een keer drukken is genoeg.

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:46

-weggejorist-
User email: sterfgeenstijl@outlook.com
User author Sterfgeenstijl!
User ip 95.211.203.230
Fipo op: March 29, 2016 21:43

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:45

Toch maar PVV stemmen, ik ben dat wegkijken zó zat.
Het mag gewoon niets met islam te maken hebben. Het ligt altijd aan iets anders. Dat de terroristen zelf aangeven in naam van de ware islam de wereldheerschappij na te streven nemen we niet serieus.
Nee, wij weten het beter, het ligt altijd aan iets anders. Dat er vele niet moslims met dezelfde problemen kampen die wel als oorzaak worden geaccepteerd wil op de ene manier niet klikken.

nStilgar | 29-03-16 | 21:45

@Dandruff | 29-03-16 | 21:39
Dat viel mij ook op. Wel zwak van Greet dat ie toch stelde dat het hem ging om volledige fysieke grenscontrole en niet repte over een figuurlijke: onaantrekkelijk maken om hier te komen/verblijven voor asieleisers.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:45

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

kweethetooknietbeter | 29-03-16 | 21:41

Je schreeuwde. Vindt Joris niet leuk.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:44

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:43

Hij heeft lesgegeven aan kinderen en zelfs die houden rutte voor de gek. Oh wat waren de kindertjes toch onder de indruk.

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:43

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:43

Islamkenner Rutte.

Heinzz | 29-03-16 | 21:43

Rutte verdraait de woorden van Wilders door te zeggen dat 1 miljoen moslims die Abdeslam beschermden, terwijl Wilders het alleen over die WIJK heeft , nu doet ie het weer!!!

Zwizalletju | 29-03-16 | 21:43

-weggejorist-

Sterfgeenstijl! | 29-03-16 | 21:43

Een kamervoorzitter met een spraakgebrek en de rest van de mentaal gebrekkige ballenbak die het genetisch afval in Nederland loopt te verdedigen....... man,man,man,wat een droevenis dit weer.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:42

Het wordt niet gemeld omdat ISLAM!!!!
Lamzak

Heinzz | 29-03-16 | 21:42

@ De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 21:34 Jammer hè als niemand hapt? Gewoon blijven proberen knul.

Diphoorn United | 29-03-16 | 21:42

@Dandruff | 29-03-16 | 21:24 "Maar tegen zoveel domheid èn leugenachtigheid (het voortdurend verdraaien van Wilders' woorden) valt soms niet op te boksen. Zelfs niet door Wilders, hoewel hij de feiten goed op orde heeft."
.
Het is inderdaad als een potje simultaan schaken tussen hem en de rest, waarbij de rest de boel nog belazert ook.

ben kokhals | 29-03-16 | 21:41

Sorry Joris. Ik bedoelde met mijn reaguursel van 29-03-16 | 21:08 hetzelfde als Bijtendehond | 29-03-16 | 21:08. Maar ik geef toe, die van Bijtendehond is veel beter geformuleerd. Terecht gejorist. Mea Culpa.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:41

Hier een website met exmoslims die uitleggen waarom islam zo gevaarlijk is. “The core of Islam—that is, the Qur'an, Hadis and Sharia—is filled with unbounded hatred of the unbelievers, is unbelievably intolerant toward them, and is extremely cruel and merciless to Muslims who dare to deviate from its doctrine.” www.islam-watch.org/IW/aboutus.htm Het internet is vol van vergelijkbare informatie, maar onze politiek correct politici willen het niet weten, en denken blijkbaar dat bomaanslagen een blijk zijn van grenzeloze islamitische barmhartigheid, liefde en vrede. Zodat het er op neerkomt dat we toekomstig met de massale instroom van moslims nog veel meer te verwachten hebben wat betreft eindeloze barmhartigheid en liefde en vrede. Van steeds meer mensen die echt nieuwe Nederlanders zijn en die wij liefdevol insluiten in onze samenleving, zodat zij ons kunnen verblijden met nog veel meer van hun liefdevolle barmhartigheid en liefde en vrede, met liefdevol rondvliegende ledematen en hoofden en gezang ter ere van hun islamitische allerhoogste. En als eenmaal onze samenleving zodanig islamitisch verrijkt is dat zij compleet verdwenen is en compleet islamitisch is, dan zullen historici elders toch hoop ik concluderen dat die betreffende politiek correcte politici diep waanzinnig waren of anders genocidaal crimineel.

notamused | 29-03-16 | 21:41

Bijna alle punten van artikel 1 van de grondwet worden door de islam overtreden. Moet je diezelfde islam dan beschermen met hetzelfde artikel.
Nee!
Verbiedt de culturele haat van de islam. En discrimineren op grond van godsdienst moet wel degelijk kunnen als deze godsdienst haat als kernwaarden kent zoals de islam.

Antitheïst | 29-03-16 | 21:40

@McStuiver | 29-03-16 | 21:36
'Prima moslima voorzitter trouwens, ze leidde het debat goed, dat mag ook gezegd worden.'
Ja, ze noemde de namen van de sprekers inderdaad juist!

Heinzz | 29-03-16 | 21:40

"Rutte zit in de wedstrijd" pff ...

Watching the Wheels | 29-03-16 | 21:40

ristretto | 29-03-16 | 21:24,

Overigens nemen mensen dat "grenzen sluiten" veel te letterlijk. Zelfs kamerleden komen met stropoppen over de "vele kilometers grens", etc. Het belangrijkste is echter niet het controleren van elke auto die de grens passeert, maar het uitzetten van iedereen die hier niet thuis hoort. Daar mankeert het nu aan. Het is toch van de gekke dat illegalen, uitgeprocedeerden, criminelen en zelfs terroristen en oorlogsmisdadigers niet of nauwelijks uitgezet kunnen worden?
Dat ze hier gewoon op onze kosten mogen blijven wonen?

Dat is ook de reden dat iedereen hier naartoe komt.
Op het moment dat de hele wereld weet dat iedere illegaal die hier gepakt wordt direct weer wordt uitgezet, zullen mensen geen 5.000 euro meer willen betalen voor een lekke boot. Dat scheelt gelijk duizenden verdrinkingen per jaar, al zal de linkse kerk dat om propagandistische redenen jammer vinden.
Nog een reden om daar zo snel mogelijk werk van te maken.

Dandruff | 29-03-16 | 21:39

@McStuiver | 29-03-16 | 21:36
Welnee. De voorzitter had moeten ingrijpen toen Koezoe zei dat Wilders hetzelfde doet als de terroristen. Krankzinnige opmerking. Die Turk hoort in een gesticht.

Lewis Lewinsky | 29-03-16 | 21:38

Beweert Rutte nou werkelijk dat ze na 11/9/2001 nog geen samenwerking van de diensten hebben opgezet, maar wel een aantal oorlogen hebben gevoerd incl. Commissie Davids (Irak, Afghanistan, Libië stond ook nog een helikopter op het strand, Mali, Syrië)? Dat jokken ze toch hopelijk? Zouden ze dit nou ook weer gebruiken om een groot Europees orgaan te krijgen? Als ze nu zeggen dat het slecht loopt, dan is het bingo. Weer een stapje richting EU heilstaat, omdat ze zogenaamd niet gewoon kunnen samenwerken.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 21:38

Fucking nitpicking van al die politici aan de interruptie microfoon.
Ik heb Wilders nu ongeveer 20 keer "luister dan toch" horen zeggen.
Idd luister dan fucking eens naar wat hij zegt.

Btw de hele issue heeft vrij weinig met onze grondwet en het vrijheid van religie te maken.

Het is een fundamenteel gegeven dat Al Islam de scheiding tussen kerk en staat niet erkend. Het maakt geen onderscheid. LUISTER DAN TOCH.
Dus het hele vrijheid van religie argument is niet van toepassing.
En dit argument is eigenlijk te hoffelijk jegens de beklaagde in het debat. (De Islam) en duidelijk een verkapte oxymoron. nl.wikipedia.org/wiki/Oxymoron_(stijl...)

Hoe kan je als politici zo in je eigen politiek correcte shit blijven roeren?

fukallahalhollandi | 29-03-16 | 21:37

zolang die kale neet en pinokio elkaar de hand vast houden met hulp van die landverrader kunnen we het vergeten tot 2017

witchmaster | 29-03-16 | 21:37

We zagen geen moslims bij de grote demonstratie begin vorig in Parijs en in Brussel op het plein waren ze er ook niet! Dat had Wilders aan moeten geven, want dat was en is tekenend!

jaap932057795966 | 29-03-16 | 21:36

@Bijtende hond
beter dan meteen zeggen jij bent van de islam dus ben je crimineel. Rapefugees, asielzoekers, vluchtelingen zouden in de eerste plaats niet eens binnengelaten moeten worden trouwens. Het gaat om de moslims die nu al hier zijn en een Nederlands paspoort hebben.
-------------------------------------------------------
Prima moslima voorzitter trouwens, ze leidde het debat goed, dat mag ook gezegd worden.

McStuiver | 29-03-16 | 21:36

Dus wat is er bij de NOS nog over van het betoog en wat voor een twist heeft een Xander vd Pulp eraan gegeven...

Slogra | 29-03-16 | 21:35

Het probleem in de kiem smoren.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 21:35

Ugh. Wat is Geert toch een faalhaas. Goede intenties, slechte manieren.

De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 21:34

n = l

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:34

Rutte wil nergens antwoord op geven en als ze hem dwingen antwoord te geven draait hij er omheen ?
Wat is dit voor arrogant gedoe ?
Als ze hem nu nog niet van zijn stoel stampen weet ik het ook niet meer.
Hij geeft onbedoend wel toie dat de lidstaten het nergens over eens zijn.

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:34

Als je een referendum houdt, kunnen de moslims zelf ook stemmen, dat is democratie.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 21:34

Het is maar goed dat ik geen generaal ben.
Dan had ik allang met manschappen in de Tweede Kamer gestaan. Omdat het inmiddels burgeroorlog is. Niets minder.

QuantumHolo | 29-03-16 | 21:33

Slecht voorbereid, die Rutte.

1+1 | 29-03-16 | 21:32

@De Vrijlansier | 29-03-16 | 20:58
Een deel is natuurlijk diplomatie. Wat heb je op je lever m.b.t. de islam als je EU-voorzitter bent en net onder dwang een deal met de Ottomaan hebt gemaakt over de herverdeling van gelukseisers? Dan zit je voorlopig in een spagaat.
Hoe je het ook bekijkt – en zeker met het oog op wat achter ons ligt – : in zekere zin is dit een heugelijke periode.

Slogra | 29-03-16 | 21:29

Afleidend ambtelijk gelul van Klaver over het FBI gevalletje. Daar gaat het niet om. Het gaat om de radicaliserende Islamisten die dood en verderf zaaien.

Zwizalletju | 29-03-16 | 21:29

+w

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 21:27

De Kamer,
gehoord de beraadslaging,
kennisgenomen van de holle frases en de loze beloftes,
adviseert hierbij je moeder in de maling te nemen
en gaat over tot de orde van de dag.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:26

Een referendum over de islam, niet de moslims en u probleem is opgelost in een democratie. 100% opkomst. Democratie wint van religie.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 21:26

Ik ben het helemaal met Geert Wilders eens!
Punt

gvted | 29-03-16 | 21:25

-weggejorist en opgerot-

Gewone-man | 29-03-16 | 21:24

Datkanjenietmenen
Lees zelf eens beter. Grenzen dicht betekent dat er niet meer mensen met een religie of politieke agenda binnenkomen zonder controle. Het begin van een oplossing.

ristretto | 29-03-16 | 21:24

ben kokhals | 29-03-16 | 21:10,

Ik had bij elk "argument" van de pro-sharia lobby de gedachte "jammer dat ik daar niet bij was om even de vloer mee aan te vegen". En velen met mij, als ik de plemps hierboven bekijk.
Maar tegen zoveel domheid èn leugenachtigheid (het voortdurend verdraaien van Wilders' woorden) valt soms niet op te boksen. Zelfs niet door Wilders, hoewel hij de feiten goed op orde heeft.

Dandruff | 29-03-16 | 21:24

McStuiver | 29-03-16 | 21:22

Rapefugees tekenen ook zoiets. Zou het helpen?

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:24

-weggejorist-

Gewone-man | 29-03-16 | 21:24

-weggejorist-

Gewone-man | 29-03-16 | 21:23

Islam verbieden dan criminaliseer je meteen 1,5 miljoen mensen. Waarom niet gewoon een keuze geven aan islamitische burgers, laat ze een document ondertekenen dat ze de Nederlandse wet boven de koran verkiezen en als ze dat niet willen tekenen of in de praktijk toch zware misdaden begaan, dat ze wordt gevraagd te vertrekken. Alleen dan een probleem, sommige hebben niet een dubbele nationaliteit en sommige zijn Nederlanders die moslims zijn geworden.

McStuiver | 29-03-16 | 21:22

Gewoon een verbod op alle vormen van discriminatie op basis van religie,positief én negatief, waarmee moet kunnen worden aangetoont dat er op geen enkele manier enig nadeel en/of voordeel, zowel voor de betreffende mensen zelf als voor alle andere mensen ontstaat. En dan ook structureel TOEPASSEN GVD. Korte samenvatting voor Henk en Ingrid: je houdt je religie en je overtuigingen maar in je slaapkamer, als het tegen de wet is en hé, pst, Achmed, dat geldt ook voor jou en je indoctrinatieclub. De wet is er allang, hij wordt alleen niet structureel en onpartijdig toegepast...

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 21:22

elke keer dat ik naar geert kijk wordt ik steeds triester. al ruim 10 jaar je leven slijten onder permanente beveiliging, alleen maar omdat je een bepaalde opvatting bent toebedeeld. wat moet je dan van de beste man verwachten ? dat hij meer wil van aanhangers van een ideologie, die hem naar het leven staan ? dat hij kan vertrouwen op een gekanaliseerde milde versie, zoals verondersteld door zijn collega's ? deze man is fel tegen en gezien zijn levensloop heeft hij daar het volste recht toe. evenwel wordt hij compleet gelijkenpikt door mensen die zijn collega zijn bij keuze. projectie, ridiculiseren, baddineren en er is in dat hele huis geeneen, die het besef aan de dag legt dat er een nederlandse politicus, een collega, met de dood bedreigd wordt omdat hij zijn werk doet. dat moet een doorlopend urgente kwestie zijn die frequent wordt opgevolgd totdat het probleem is opgelost. deze opvatting moest in elk geval van doodsdreiging jegens elke politicus gelden. meer islam lijkt geen oplossing van een probleem, dat meer dan 10 jaar geleden afgehandeld moeten zijn. waar het het lijstje van jesse betreft, deze meneer verwijt geert gebrek aan emphatie jegens brussel en flappert vervolgens met een lijstje waar de namen van de aanslagplegers in brussel en stelt dat deze door verscherpte grenscontroles niet tegen gehouden waren geweest omdat de heren belgische en franse paspoorten hadden. jesse was zeker even vergeten dat enkele van de heren per vliegtuig uit turkeye kwamen ? meneer klaver, uw waardige optreden heeft vast een waardig gevoel nagelaten bij de nabestaanden.

netniet | 29-03-16 | 21:21

@Anti_PC | 29-03-16 | 20:47
Maar het heeft weinig zin om zo hard tegen die anderen te zijn. Ze zien het gewoon echt niet. Nederlanders worden bijna allemaal opgevoed op een politiek correcte manier. Je moet niet denken dat de vorige generatie met kerkelijke achtergrond ooit los kan komen van het ene wang andere wang denken. We zijn te zachtaardig. Gisteren met een stel grootouders gesprek gehad "wat nou als jullie kleinkinderen morgen bij zo'n aanslag vermoord worden?". Ja, dat zouden ze dan wel heel erg vinden. Het zegt toch alles. We zijn met z'n allen zolang vrede gewend dat we hier helemaal niet tegenop kunnen. Dat begon al met die blauwhelmen in Sebrenica, jonge mensen, veel te lief tegen dat tuig (en dan ook nog geen steun van al die lui die steun beloofd hadden). En nu gebeurt het weer. We zijn sitting ducks en wachten, hopen en bidden dat er niks gebeurt. Misschien moeten we een petitie starten die ook door moslims ondertekend kan worden. "Wij reaguurders van GS roepen moslims en niet moslims op deze petitie te ondertekenen, waarmee de ondertekenaars beloven om ALLE medelanders te beschermen tegen elke vorm van terreur. Wij zullen allen afwijkend gedrag dat ons opvalt direct melden bij politie ter voorkoming van elke vorm van geweld of terreur tegen wie dan ook." Waarom roept het kabinet niet op tot zo'n petitie? Verzin iets om er weer een eenheid van te maken. En daarnaast grenscontroles als onderdeel van dat waakzaam zijn en dan meteen waakzaam zijn op criminelen (A'dam liquidaties, Utrecht Audi bende, Bilthoven blanke messentrekkers). Maar wat te doen als bijna geen moslim ondertekent?

Watching the Wheels | 29-03-16 | 21:21

Wederom een prima betoog van Wilders. De rest van volksverraders staan krampachtig, tegen elke prijs, van de islam te houden terwijl de islam helemaal niet van hen houdt.

miss error | 29-03-16 | 21:21

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 21:14
Welkom!

Hoen | 29-03-16 | 21:20

Go Geert, veegt weer iedereen van tafel in het debat (is uiteraard ook makkelijk als je de enige bent met goede argumenten)

mmkk | 29-03-16 | 21:20

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:04,

Klopt, maar juist daarom was het zo'n blunder van Jesse om dat lijstje op te noemen. Zijn lijstje bewijst zijn ongelijk; en het bewijst dat hij te dom is om dat in te zien.

Dandruff | 29-03-16 | 21:20

@nomo | 29-03-16 | 21:12
Daar zit hem nu net de kneep; in Nederland is de één namelijk meer gelijk dan de ander.

@Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:56
@Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:57
Dank! Wij, als burger en wellicht GeenStijl/GeenPeil in het bijzonder, zouden dit onder de aandacht van Tweede Kamer kunnen brengen middels Burgerinitiatief, bijvoorbeeld.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:19

Jeeh man, wat is trutte arrogant bezig, zelfs voor zijn doen.

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:18

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:54 (Nogmaals)
Ach ik was zijn aangekondigde, totaal niet bot geworden motie van wantrouwen tegen het gehele kabinet nog vergeten te vermelden. Dom van mij.

Hoen | 29-03-16 | 21:17

De islam verbieden is de enige optie die werkt, islam is geen religie maar een totalitaire ideologie deze vergelijken met een religie gaat mank.

Koeienflat | 29-03-16 | 21:17

Maarten VB
Echt interessant dat 'Abrogatie', dat biedt zelfs de ruimte om zonder te praten over eventuele edits over deze tegenstellingen te discussieren: www.vecip.com/default.asp?onderwerp=77...

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 21:17

@Willianus Wortelus | 29-03-16 | 21:11
"Verbod op de islam ?"
Geen verbod op de Islam. De Islam dient haar status als officieel erkende religie te verliezen.

rmstock | 29-03-16 | 21:14

Ongelofelijk en tenenkrommend om te zien hoe er weer niet over de problemen gesproken mag worden en dat het weer moet gaan over de zogenaamde eenheid die er blijkbaar is volgens de "leiders". Onvoorstelbaar dat wegkijken en niet op de tenen trappen van bepaalde groepen belangrijker is dan de realiteit.

Luukerdekuuk | 29-03-16 | 21:14

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:54
Nou gewoon.
- Er is een brief van minister Steur gekomen. Daarvoor is het debat uitgesteld.
- Welke extra veiligheidsmaatregelen worden genomen in NL.
- Welke maatregelen worden genomen om Molenbeekse situaties in Nederland te voorkomen.
- Moet er meer geld naar inlichtingendiensten.

Je zult het zien. Zo meteen komt hij naar voren met een door Bosma voorgekauwde interruptie over het sluiten van de grenzen. Zijn tweede termijn wordt een ingedikte prut van zijn eerste. En dat was dan zijn inbreng. Voor de rest doet hij niet meer mee.

Hoen | 29-03-16 | 21:07

Om eerlijk te zijn: ik hoop dat je geen gelijk hebt :-)
Dank voor een waardige reactie!

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 21:14

Ach jee. Rutte liegt dat artikel 1 van de grondwet inhoudt dat de hele samenleving zich inzet tegen terrorisme. Dat staat er niet, Ruttemans!

*Art. 1
Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.*

Leugenaar liegt. Wie had dat gedacht?

Lewis Lewinsky | 29-03-16 | 21:13

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

in gelijke gevallen Rutte, in gelijke gevallen

nomo | 29-03-16 | 21:12

Verbod op de islam ?
Waarom niet, in Japan is de islam verboden en die hebben nooit last van moslims en als er al moslims rondlopen, want die zijn er wel in Japan, houden ze zich wijselijk rustig. In China zijn ze ook niet zo flauw met oeigoeren die even dachten te kunnen rellen, was zo afgelopen daar.
mr Fawlty | 29-03-16 | 21:01

Islam is niet verboden in Japan. Er zijn ongeveer 150 moskeeën. Er heerst religieuze vrijheid in Japan: www.state.gov/j/drl/rls/irf/2012religi...

Willianus Wortelus | 29-03-16 | 21:11

Bram van Ojik | 29-03-16 | 19:39
Ik moet daar een keer op terugkomen, de Koran is ook te lezen als een consistent boek met een aantal bevreemdende teksten.
NLislamfree | 29-03-16 | 19:42
Wat ik ervan begrijp is dat het oordelen aan God is overgelaten, dat is ook precies de reden dat ik de terreur niet snap, zetelen op de troon is dat!
Maarten VB | 29-03-16 | 19:44
Ik was nog niet bekend met het begrip abrogratie. Maar dat zou moeten slaan op een ontwikkeling van de schrijver terwijl het onderzoek aantoont dat er meerdere schrijfstijlen en handschriften zijn geweest.
Moonwarrior | 29-03-16 | 20:36
Gisterenavond op TV las iemand dat voor in de docu die dat Turkse meisje van DWDD had gemaakt. Die tekst (of ie erin staat of niet) heeft overeenkomsten met andere wereldreligies. Zo kun je ook lezen, lijkt het op andere geschriften, waar wijkt het af, an als, hoe komt dat.
Wat in ieder geval een verzonnen quote was was de het advies van Khomeiny over geiten. Dat zou in een van zijn boeken staan maar hoofdstuk en vers bestaan niet.

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 21:11

@Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:34
Daarmee had hij ze zondermeer mee kunnen inpakken. Die Buma was een open doel met zijn opsluit-ideetje van Syriegangers, zonder te bedenken op welke basis en hoe lang, en of dat wel kan in een rechtsstaat. Hap! Waarom wil Buma een soort guantanamo en die lui niet terug over de grens zetten? En waarom wil Buma geen eigen grens waar men even kan screenen wat binnenkomt? ...

ben kokhals | 29-03-16 | 21:01
Hear hear... ze zijn gewoon als de dood om stellingen en/of uitlatingen van Wilders over te nemen. Normaal geen probleem, maar wanneer er doden vallen, wanneer de bevolking het niet meer pikt, tsja, wat doe je dan? Dan begin je maar te raaskallen, net als Buma. Die Jongen heeft de klok horen luiden en weet heel goed waar de klepel hangt, maar op het moment dat de partijpolitiek om de hoek komt kijken, weet hij wel niet hoe laat het is. Wilders zegt dan: het is 5 NA twaalf en ik wil de tijd terugzetten. Buma zegt iets van "het is te laat, maar als we een keer hard tegen de klok mogen stampen, zal hij vanzelf wel ophouden met tikken... toch?", omdat hij Wilders geen gelijk kan/mag geven. Aan Pechtold & Co maak ik geen woorden vuil: brevet van onvermogen, niet alleen als politicus, maar ook (vooral!) als mens.

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 21:11

@Dandruff | 29-03-16 | 20:56
Groenlinks was ooit tegen het voortvarend intrekken van verblijfsvergunningen van draaideurcriminelen, waaronder radicaliserende boefjes. Daarom ging dat niet door. Jammer dat niemand die zelfvoldane bloemetjesjurk even op zijn nummer heeft gezet.

ben kokhals | 29-03-16 | 21:10

Is er al een FBI motion of distrust tegen Van Der Steur ingediend? Eerst Van der Steur afschieten, daarna komt de rest.

rmstock | 29-03-16 | 21:09

Hij houdt zielsveel van "ons" land, zei de grootste landverrader ooit.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:08

-weggejorist-

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:08

Waarom valt alles uit als die kastheaumeau aan het woord komt ?

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:07

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:54
Nou gewoon.
- Er is een brief van minister Steur gekomen. Daarvoor is het debat uitgesteld.
- Welke extra veiligheidsmaatregelen worden genomen in NL.
- Welke maatregelen worden genomen om Molenbeekse situaties in Nederland te voorkomen.
- Moet er meer geld naar inlichtingendiensten.

Je zult het zien. Zo meteen komt hij naar voren met een door Bosma voorgekauwde interruptie over het sluiten van de grenzen. Zijn tweede termijn wordt een ingedikte prut van zijn eerste. En dat was dan zijn inbreng. Voor de rest doet hij niet meer mee.

Hoen | 29-03-16 | 21:07

Alertheid. Zie Rotterdam zegt-ie. Ja, omdat de fRansen erom vroegen, ja.

Bijtendehond | 29-03-16 | 21:06

Wilders zoekt wel erg het conflict, juist met VVD, CDA, SGP, Bontes, moet je nog wel aanknopingspunten vinden wil je iets bereiken. Dan kun je daarna met haalbare voorstellen komen.

McStuiver | 29-03-16 | 21:06

Ze zijn weer begonnen in de Tweede Kamer (open deur).

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:05

En Jesse heeft het niet eens door.
En die figuren die zijn tekst hebben geschreven ook niet.
Dandruff | 29-03-16 | 20:56

Jesse is een schoolvoorbeeld van infiltratie, hij kan toch moeilijk toegeven dat het zijn eigen volk is dat deze ellende veroorzaakt.

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:04

Jtjeeetje. Als een piemeltje zoals Jesse Klaver Geertje afmaakt. Wat erg. Geert geef de kaars aan een betere man.

De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 21:03

@Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:34
Daarmee had hij ze zondermeer mee kunnen inpakken. Die Buma was een open doel met zijn opsluit-ideetje van Syriegangers, zonder te bedenken op welke basis en hoe lang, en of dat wel kan in een rechtsstaat. Hap! Waarom wil Buma een soort guantanamo en die lui niet terug over de grens zetten? En waarom wil Buma geen eigen grens waar men even kan screenen wat binnenkomt? ...

ben kokhals | 29-03-16 | 21:01

Verbod op de islam ?
Waarom niet, in Japan is de islam verboden en die hebben nooit last van moslims en als er al moslims rondlopen, want die zijn er wel in Japan, houden ze zich wijselijk rustig. In China zijn ze ook niet zo flauw met oeigoeren die even dachten te kunnen rellen, was zo afgelopen daar.

mr Fawlty | 29-03-16 | 21:01

@Anti_PC | 29-03-16 | 20:53
Ze zou inderdaad wat logopedie kunnen gebruiken, en dat bedoel ik niet gemeen. En het zou beter zijn als ze in haar functie als voorzitter dat ze slechts één paspoort had, al was het alleen maar om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen. Maar, ik vind dat ze het goed doet en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 21:00

Slogra | 29-03-16 | 20:50

Indertijd heb ik dat alles met lede ogen aangezien, ook vanwege voldoende ervaring met de niet-assimilerende, niet-vredelievende, parasitaire, agressieve, Nederland-vijandige niet-medemens.
Al vind ik het om allerlei redenen nog altijd lastig, is mijn politieke keuze, na jaren soebatten met mijzelve, nu definitief gemaakt.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 20:58

Gewoon de grondwet wijzigen door alleen religies toe te staan, die gebaseerd zijn op respect voor anderen zonder de ander de wet voor te willen schrijven of de ander te willen onderdrukken en/of af te willen afslachten EN waarbij de religie altijd de rechtspraak moet volgen en niet andersom.

kweethetooknietbeter | 29-03-16 | 20:53

Een goede suggestie... als tweede stap. De eerste stap zou moeten zijn: gewoon de ballen hebben om het bestaande recht TOE TE PASSEN zoals het ooit bedoeld geweest is, zonder bang te zijn niet op het pluche te blijven wegens "non-policor".

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:57

@kweethetooknietbeter Dat lijkt me niet eens een slecht voorstel.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:56

Etaleur | 29-03-16 | 20:38,

Gebakken lucht is helaas een beetje de core business van Groen Links.
Jesses achterban is nu dus nog net zo blij als toen ze Jesse 15 x hoorden zeggen "het kan me niet schelen hoe belastingbetalers dat gaan betalen"; als financiële onderbouwing van zijn luchtfietsenplannen.

En verder wat Rode Peper om 20:40 zegt; alle daders van al die bloedbaden hebben dus islamitische namen, maar het verband is volgens Jesse "ze zijn in Frankrijk en België geboren"?
En Jesse heeft het niet eens door.
En die figuren die zijn tekst hebben geschreven ook niet.

Dandruff | 29-03-16 | 20:56

Opgewarmde ouwe meuk van Wilders. Smaakt naar niks. De naald zit te diep in de groef van zijn grijsgedraaide plaat om nog iets nieuws -laat staan iets on-topic- te laten horen. Maar goed. Het werkt want iedereen hapt toe.

Hoen | 29-03-16 | 20:49

Wat moet hij dan zeggen? Dat Atheisten momentaan de grootste problemen in de wereld veroorzaken? Of de Boeddhisten? tsk

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:54

Dit was vooral een rondje voor de kamer om wilders onderuit te halen. Het gebrek aan inzicht en het alleshelende "samen" moest het toverwoord zijn , helaas kunnen we overdonderende zekerheid zeggen dat "samen" niet bestaat in deze westerse samenleving. Ik begon bijna sympathie te krijgen voor snottie klaver, die heefthet nog niet door als er een ploflim op z'n stoep staat.

hakbarry | 29-03-16 | 20:53

Gewoon de grondwet wijzigen door alleen religies toe te staan, die gebaseerd zijn op respect voor anderen zonder de ander de wet voor te willen schrijven of de ander te willen onderdrukken en/of af te willen afslachten EN waarbij de religie altijd de rechtspraak moet volgen en niet andersom.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 20:53

Je zou een referendum kunnen houden over moskeeën. Ja of te nee. Ik denk 100% opkomst en uitkomst nee.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:53

-weggejorist-

Anti_PC | 29-03-16 | 20:53

Mensen zijn verantwoordelijk hoe ze om gaan met een geloof. als dat geloof intrinsiek gewelddadig is nou dan weet je het wel.

miko | 29-03-16 | 20:52

Meneertje Pechtold: 'Waarom strijd u tegen de boeven van deze samenleving meneer Wilders? Dat is niet gezellig.'

VMBO-scholiertje Klaver: 'Waarom bent u het met mij en de rest van de Kamer oneens meneer Wilders? Dat is niet lief.'

Het is net een kleuterklas daar. Problemen aankaarten, fel debatteren en van elkaar verschillende meningen hebben mag niet, want niet leuk. Man man man

T0matenplukker | 29-03-16 | 20:52

Veel van deze jongeren zijn in onze wijken geboren en opgetogen "Roemer"

JUIST, PRECIES, en daar Emile is het een schande dat dat tuig nog steeds vrij rondloopt en zich weigeren enigszins te "integreren"

Een verbod op de Islam zou wel eens de énig juiste oplossing kunnen zijn, helaas maar waar.

LinkseWreker | 29-03-16 | 20:52

@De Vrijlansier | 29-03-16 | 20:35
Psst. De discussie wordt opengebroken. Mensen vragen zich weer af aan welke kant van de geschiedenis ze willen staan. Da's sowieso winst.

17 jaar geleden:

www.youtube.com/watch?v=5Jw54jZW9lE

Slogra | 29-03-16 | 20:50

Emile Roemer in zijn allereerste persconferentie, 5 maart 2010 ,doelend op de SP brochure gastarbeid en kapitaal sptransparant.wordpress.com/gastarbei...
.
“Wilders is iemand die de wind mee heeft omdat hij een aantal problemen die onder mensen leven goed weet te verwoorden. Daar moeten wij open voor staan. Daar moeten wij heel voorzichtig mee omgaan. Dit zijn problemen die de SP ook al lang – en eigenlijk vér voor Geert Wilders – benoemd heeft.”

Jan Leul | 29-03-16 | 20:50

Opgewarmde ouwe meuk van Wilders. Smaakt naar niks. De naald zit te diep in de groef van zijn grijsgedraaide plaat om nog iets nieuws -laat staan iets on-topic- te laten horen. Maar goed. Het werkt want iedereen hapt toe.

Hoen | 29-03-16 | 20:49

@Heinz Die hebben wij al gehad. Maar in Engeland worden wel de discussies gevoerd die behalve dan op geenstijl mondjesmaat gevoerd wordt, maar niet door de echte talkshows. Islam is namelijk een bak ellende en die zouden aan tafel moeten schuiven.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:49

ISLAM IS TERRORISME , wel bij de les blijven Pechtold, moslim is één persoon en dan mag je niet zeggen moslim is terrorisme dat is discrimineren.
* Overigens spreekt Pechtold wel de straattaal van die kopvoddenboeren, dat dan weer wel.

Wie isz deze, wie is dese, moslim is terrorisme jah

LinkseWreker | 29-03-16 | 20:49

Geert. Het blijft 'net niet'. Doe maar niet Geert. Je hebt best goede punten maar je maakt het jezelf onmogelijk. Jammer.

De Koreaanse Slet | 29-03-16 | 20:48

-weggejorist en opgerot-

Anti_PC | 29-03-16 | 20:47

@rode peper | 29-03-16 | 20:40
lol! :)

ben kokhals | 29-03-16 | 20:46

@lupuslupus eens.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:45

@ristretto | 29-03-16 | 20:30 "Jullie laten de kraan open staan en kijken hoe het natter en natter wordt."
.
Inderdaad. En dan hebben ze het stoer over meer emmertjes onder de kraan zetten, mag wat kosten, en meer vingers onder de straal zodat je beter weet wanneer een emmertje gaan overlopen.

ben kokhals | 29-03-16 | 20:44

@Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:36
Zit ook zeker meer humor in. Geweldig. Parlement hier is 1 grote treurnis van multikulgekonkel, gemompel en zuurpruimerij.

Slogra | 29-03-16 | 20:42

datkanjenietmenen 20:33;
Als ik beslis dat er geen moslim op mijn grondstuk komt, dan gebeurd dat ook niet.

storm op komst | 29-03-16 | 20:41

Ik heb de indruk dat Roemer uitgeblust is.

etaleur | 29-03-16 | 20:41

@Lewis | 29-03-16 | 20:23
Ik inmiddels ook, je moet nu kiezen en één lijn trekken met elkaar (heb altijd dierenpoes gestemd), maar het is een keer klaar anders wordt het steeds erger. De rest van de politiek neemt onvoldoende stelling. Moslims hebben alle kans om ook afstand te nemen en zich aan te sluiten, maar dat doen ze niet, zij kiezen voor zij tegen wij. Met name prettig dat Wilders zo duidelijk zei dat elke vorm van geweld, ook tegen moskeeën, door hem veroordeeld wordt. Ik hoor geen grote groepen moslims zeggen "wij zullen nooit geweld gebruiken en veroordelen elke vorm van geweld". Wilders zegt dat andersom wel en is de boeman, omdat hij grenscontroles wil om de kans op meer ellende iets te verkleinen. Raar.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:40

Dat lijstje van Klaver is fokking briljant, heeft dat jong ooit de VMBO nog kunnen afmaken? Een lijstje met allemaal mohammedaanse maghrijbenen maar hij vindt als verband dat het allemaal fransen zijn, WTF!!!!

rode peper | 29-03-16 | 20:40

@Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:36
Engeland? met wie hebben ze daar dan problemen? Toch niet met moslims?

Heinzz | 29-03-16 | 20:39

Dandruff | 29-03-16 | 20:28

Na een lange tijd van veel woorden gebruiken en niets zeggen (gebakken lucht) is hij eindelijk door de mand gevallen, denk alleen dat zijn eigen achterban het niet door heeft.

etaleur | 29-03-16 | 20:38

Of je moet de islam als een sekte zien en geen religie.
Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:12
.
De islam is een fascistische ideologie en géén religie dus ik begrijp werkelijk niet dat er nog mensen zijn die dat niet zien. Er is zóveel over geschreven en gesproken, o.a. door onze eigen Hans Jansen die ook hier op GS actief was.
Daarom meen ik dat degenen die maar door blijven kletsen dat het een religie is, de waarheid gewoon niet willen zien en dat is zéér kwalijk. Dat de "man in de straat" niet nadenkt is nog niet zo'n probleem maar de 2e kamer en regering zouden beter MOETEN weten.

Lupuslupus | 29-03-16 | 20:37

-weggejorist-

dommehollander | 29-03-16 | 20:37

Er staat ook in de Koran 'als je een mens dood, dood je de hele wereld' (ook zoiets in Torah en Boeddhisme)
Dat rijmt niet met de aap/varken/dood die en vervolg die surahs).
Einde van de Domheid | 29-03-16
wikiislam.net/wiki/If_Anyone_Slew_a_P...

Moonwarrior | 29-03-16 | 20:36

En als je naar Engeland kijkt wordt daar het debat op een iets hoger niveau gevoerd dan in Nederland. Wat wij ook zouden moeten doen.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:36

@Ella | 29-03-16 | 20:29
En daarom kan je Verlichting in de islam wel vergeten. Is denkvermogen voor nodig.

Heinzz | 29-03-16 | 20:35

Slogra | 29-03-16 | 20:24

Eerlijk gezegd zie ik Bontes en Zijlstra wat islam betreft steeds meer op dezelfde lijn, alleen verwoorden ze het verschillend. Nog een paar islamofascistische moordpartijen en ze vallen elkaar om de politieke hals.
Zoals gezegd: op naar de verkiezingen en de vernietiging van het verondersteld moreel superieure linkskamp en hun vaste christen-democratische collaborateurs.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 20:35

Kijk, 't is heel simpel: Geert had Zijlstra en alle anderen kompleet in de zak kunnen hebben als hij het volgende gezegd had: "ja, Nederland staat voor vrijheid en gelijkheid voor iedereen. Maar alleen op voorwaarde dat ook iedereen deze waarden accepteert voor alle andere mensen in Nederland." En dan valt iedereen, moslim of geen moslim, die dat niet openlijk en in de praktijk onderstreept meteen door de mand. Alleen is de kans dat er in Moslimkringen veel mensen door de mand vallen helaas pindakaas een beetje veel groter als in alle andere groeperingen.

Het werkelijke probleem is dus, dat "diskriminazie" de laatste jaren éénrichtingsverkeer geworden is. En het feit, natuurlijk wéér zichtbaar in dit debat, dat gezond mensenverstand moet wijken voor politike korrektheid.

Wilders krijgt mijn stem. Niet omdat hij de beste oplossingen biedt, maar omdat hij de enige is, die tenminste de ballen heeft het werkelijke probleem te benoemen, met gevaar voor eigen leven. Dat maakt hem integer en dat is al meer dan alle anderen in dit debat kunnen zeggen.

Bertje Huppelkei | 29-03-16 | 20:34

@ristretto lezon, ik zeg het is niet de oplossing, onderdeel misschien... maar wat iemand kiest om te geloven doe je niet met grenzen lijkt me, tenzij jij dat anders ziet

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:33

Wilders wordt per spreekbeurt extreem-rechtser....
Donkersloot | 29-03-16 | 20:12
Of de rest wordt linkser?

Moonwarrior | 29-03-16 | 20:32

@Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:12
Goed stuk. Inderdaad, juist op het moment dat die hele nietsnutkamer uit angst voor gezichtsverlies (lees: de eigen carrière:) een beetje plooibaar is, komt niemand met een begin van een logische, praktische aanpak.

ben kokhals | 29-03-16 | 20:32

@ Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:02
* WtW de hand schudt *

Lewis | 29-03-16 | 20:31

Het lijkt net of Wilders door middel van telepathie mijn gedachten ten gehore brengt in de 2de kamer..

De islam is een verdorven ideologie.

Dr. Frambozenjam | 29-03-16 | 20:31

Gut, zijn de trollen donkersloot, datkanjenietmenen en ik zal handhaven ook weer van de partij?
Stelletje sufkutten. Tuurlijk is het instellen van grenscontroles pas het begin van een oplossing. Ergo het openhouden van de grenzen is het laten bestaan van een probleem.

Als het thuis bij mij lekt zoek ik het lek, draai ik de hoofdkraan dicht en ga op proberen het lek te dichten. Jullie laten de kraan open staan en kijken hoe het natter en natter wordt. Ik stel me zo voor dat jullie er als drie voetstampende kleuters bij staan te kijken al krijsend: " het dichtdraaien kán geen oplossing zijn want Wilders zegt het"

ristretto | 29-03-16 | 20:30

Dandruff | 29-03-16 | 20:28

Niks. Ik kan wel janken, ik kan het ook niet doen.

doskabouter | 29-03-16 | 20:30

Toen er geen of weinig Isam was waren er geen problemen in ons land met de Islam,hoe simpel kan het zijn hé.

janmetdepet | 29-03-16 | 20:30

Het been van de Blonde God is gestrekter dan ooit en breekt de tegenstand als ware het verrotte plankjes. No surrender!

thomas.hobbes | 29-03-16 | 20:29

Heinzz | 29-03-16 | 20:22
Ja, een gemiddeld behoorlijk lager IQ.
Dat komt door al die jarenlange inteelt met steeds weer een nicht of een neef.
Moslim en Islam hoort bij elkaar.

Ella | 29-03-16 | 20:29

Ook wel cool; Jesse Klaver die een paar keer herhaalt dat hij niet snapt waarom men eerst de kraan dichtdraait, alvorens men gaat dweilen.
Volgens Jesse levert alleen de 3 cm water op het parket echt schade op, en is dichtdraaien van de kraan dus niet nodig. "Waarom doe je niks tegen het water dat al op het parket ligt" die vraag herhaalt hij 5 keer.

Tja, wat kun je daar verder nog van zeggen?

Dandruff | 29-03-16 | 20:28

Hij had een goed betoog @lewis. Namelijk het benoemen. Dat is wat we nodig hebben. Ja het is de islam mensen en niet alle moslims.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:25

ok ff rekenen dagelijks 400.000 grens grensoverschrijdend verkeer. uitgaan van 75 grensposten. gemiddeld 5334 per grenspost. 222,25 per uur. uitgangspunt modern identiteitsscreening d.m.v iris scan en of dna verwerking ca. 5 minuten per stuk. 19 scan posten per overgang nodig. maak daar 35 van om pieken op te vangen. Mooi plan, zorgt voor veel werk, herontwikkeling grensposten, wegenbouw, soft/hardware ontwikkeling "made in Holland" ;)

Bertus Brulbroek | 29-03-16 | 20:24

Of je moet de islam als een sekte zien en geen religie.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:12

-----------------------------------------------------
Religies die in door hun belijdende geschriften de ander willen onderwerpen of vernietigen en als enige echte religie verkondigen moet je niet meer als religie erkennen.

etaleur | 29-03-16 | 20:24

@De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:57
Grote verschil tussen Bontes en Zijlstra en PVV is dat die laatste niet aarzelt man en paard te noemen en de islam weg wil hebben. En als alleen al 80% vd Turkse jongeren IS helden vindt en 73% van alle Turken op bloksnor stemt dat moet je dat wel willen. Dan heb je het alleen over de Ottomanen.. Ze hebben het aan niemand anders dan zichzelf te danken.

Slogra | 29-03-16 | 20:24

Drie korancitaten van Wilders en Zijlstra dook weg in zijn pluche ,en geen enkel kamerlid met commentaar,zonder Geert was dit debat niet om aan te zien,als Geert spreekt staan ze in de rij om een weerwoord.

storm op komst | 29-03-16 | 20:24

Van Klaveren met zijn namen op een namenlijstje van terrorlims die 1 ding gemeen zouden hebben, namelijk 'hier geboren', klopt dus niet. Hier is niet in België of Frankrijk, hier is ook niet Europa. Maar ze hadden nog 1 ding gemeen, bekende van de politie. Daarmee konden ze mooi tegen gehouden worden aan Wilders dichte grenzen, overigens dezelfde grenzen als die van Buma maar dan anders omschreven.

NLgaatnaardeklote | 29-03-16 | 20:24

Ik kan weer niet anders zeggen, ik ben het in vrijwel alles met Wilders eens. Een weldenkend mens krijgt er niet veel spelden tussen.
O, wat zullen veel mensen me eng vinden. Het zij dan maar zo.

Lewis | 29-03-16 | 20:23

Flutdebat tot nu. Kabinet gaat het wel weer overleven helaas.

geengemaar | 29-03-16 | 20:22

@Ella | 29-03-16 | 20:18
Je vergeet een paar hele belangrijke, islam en gemiddeld behoorlijk lager iq.

Heinzz | 29-03-16 | 20:22

je wordt toch gewoon misselijk van die halve gare idioten daar in de 2e kamer. Het is toch ongelofelijk hoe er wordt geouwehoerd over wel of niet islam, maar serieus het probleem aanpakken, daar zijn ze te stom en onbekwaam voor. wat een kleuterklasje. Vooral die Pechtold, Roemers en Buma, die spannen de kroon in onnozelheid.

jan den hollander | 29-03-16 | 20:21

Go Geert Go! Geert for president. Alle religie mag om mij in de ban. Als tweede stap die nare politiek correcte mannetjes zoals Pechtold op het hakblok.

De_Nuchtere_Fries | 29-03-16 | 20:21

@ben kokhals | 29-03-16 | 20:12
Daaraan kun je zien dat Wilders ook bezig is met zeteltjes. Hij wil niet samen met het CDA tot een plan komen, want dan gaat een deel van zijn kiezers weer naar het CDA. Het is onvoorstelbaar dat ze ALLEMAAL met partijpolitiek en zetels bezig zijn, zelfs op zo'n moment als dit.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:21

excuus voor het oftopic dat dan weer wel

witchmaster | 29-03-16 | 20:20

Je kan kiezen om islam te verbieden, maar dan ook het christengeloof en die zijn daar weer op tegen, want blablabla. Dus de grondwet veranderen, zal niet iedereen willen.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:20

@etaleur, de religie is al binnen en daar ligt mijns inziens het probleem, dus hekken zijn hooguit een deel van een oplossing (als je die kant op wilt denken, maar niet de oplossing)

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:18

Verbijsterend, wat een gebrek aan diepgaande analyse van en inzicht in het islamistische terrorismeprobleem.

Kom op, jongens, hebben jullie je ooit verdiept in soera 8? Over de verdeling van de oorlogsbuit? t'Is toch echt het onveranderlijke woord van God, nou ja Allah, de god van de Muzelmannen alias Mohammedanen.

Thomas333 | 29-03-16 | 20:18

@Dostranamus | 29-03-16 | 19:41
Ja net, plempte de link ongezien.

Al SchietjemeLevend | 29-03-16 | 20:18

Ja, Jesse Klaver, al die gewelddadige Moslims zijn in Europa geboren.
Maar, de fout ligt vooral bij hún ouders:
mislukte ouders/opvoeders;
mislukte opvoeding;
mislukte schoolopleiding;
mislukte integratie;
spreken geen van allen ABN; hebben geen controle oven hun agressie;
hebben geen controle oven hun seksuele driften, meisjes van 9 jaar moeten een hoofddoek om, want anders verkracht de MoslimMan haar.

Ella | 29-03-16 | 20:18

aan
.
Ga ook wat eten maken. Later!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:16

precies @ikzalhandhaven

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:16

VVMU is dood | 29-03-16 | 17:40

Mijn god, jij ook al?

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 20:16

Dat van deur tot deur hoeft niet discriminerend te zijn, gewoon met zo'n kaartje net als de krantenjongen met oud en nieuw even een paar kaartjes drukken met de tekst "vrolijk voorjaar" en even persoonlijk huis en huis bezorgen.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:16

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:08

Ik meen wél realistische voorstellen te hebben gehoord, Buma noemde ze: meer gematigd dan een hek om Nederland zetten. Overigens heeft Wilders dat nooit gezegd bij mijn weten.

etaleur | 29-03-16 | 20:16

Wilders is er compleet uitgeluld met die controles. Hij had geen concreet plan, maar meer een intentie om iets te doen, zonder de haalbaarheid te hebben gecontroleerd.

ikzalhandhaven | 29-03-16 | 20:15

@pluk-87 | 29-03-16 | 20:07 "Misschien kan Wilders Buma er binnenkort alsnog aan herinneren."
.
Maar dan schiet Buma weer in zijn CDA reflex. Wilders had als reactie van zijn lijstje alleen moeten opnoemen waar Buma geen nee tegen kon zeggen, dan had hij Buma in zijn zak gehad.

ben kokhals | 29-03-16 | 20:12

Dus we hebben die Christelijke partijen die voor eigen parochie preken en op eieren lopen, dan die ouderen die terecht bang zijn, Samsam en Klavertje D66 die niet kunnen toegeven dat ze nooit beleid hebben gevoerd om de huidige ellende te voorkomen, Halve die alleen aan Shell denkt en Partij Snorremans die een waxinelichthouder richting een gebouw door een ongewapende gek als tegenreactie voor zoveel terreur en verlies van vrijheid en identiteit gelijk probeert te schakelen aan Parijs en Brussel. Geen van allen komt met oplossingen voor iets meer veiligheid vanaf morgen. Ze zeggen gewoon "wen er maar aan, niks aan te doen, gewoon lekker vrij blijven bewegen jongens, niet bang zijn". SP en Dierenpoes probeerden tenminste nog tot een analyse te komen, maar ook geen oplossingen. Wat een zwak zooitje eigenlijk, ze lijken geen van allen streetwise, geen van allen praktisch. Je moet nu toch gewoon met maatregelen komen, zodat je straks niet hoeft toe te geven dat je niks gedaan hebt als het onverhoopt mis mocht gaan? Doe aub. iets om te voorkomen dat die malloten hier binnenkomen. Ga even van deur tot deur in de wijken die Wilders opsomde, net als de meteropnemer. Grote kans dat je wat tegenkomt "toevallig", maar belangrijker ... je geeft een duidelijk signaal af.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:12

Wilders wordt per spreekbeurt extreem-rechtser....

Donkersloot | 29-03-16 | 20:12


@lupuslupus de grondwet veranderen? dus vrijheid van godsdienst verbieden. Dat betekent dan ook voor de christenen, zoals je begrijpt. Dat islam een probleem heeft is iedereen volstrekt duidelijk. Of je moet de islam als een sekte zien en geen religie.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:12

Hoorde Wilders toch nog niet met een echte oplossing. Een realistische.
Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:08
,
Misschien de volgende keer beter luisteren?

Lupuslupus | 29-03-16 | 20:10

@Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:53 "Wat me zo tegenvalt ... dat ze niet met elkaar een plan hebben afgesproken."
.
Inderdaad, dat ook nog. De eigen stokpaardjes berijden is een gemiste kans.

ben kokhals | 29-03-16 | 20:08

Hoorde Wilders toch nog niet met een echte oplossing. Een realistische.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 20:08

@ben kokhals | 29-03-16 | 20:00
Misschien kan Wilders Buma er binnenkort alsnog aan herinneren. Schitterend gezegde overigens, vaak heel relevant.

pluk-87 | 29-03-16 | 20:07

Eindelijk Korencitaten. Prima Wilders, doe dat vaker. De soera's zouden op billboards langs de wegen moeten staan.

A.S. Perien | 29-03-16 | 20:06

Uiteindelijk zijn WIJ de kiezer die het laatste woord zal hebben , en de schaal slaat steeds verder door naar Greet .
Boven de 45 zetels is het al ONMOGELIJK om de PVV links te laten liggen en met 50 zetels kunnen ze helemaal niets meer

witchmaster | 29-03-16 | 20:06

Ze hebben maar één doel, en dat is Wilders geen punt gunnen. Het is een verschrikkelijke theatervoorstelling met jaren 50 figuren, met Pechtold als voorganger, zijn vreselijke pompeuze voordrachten, wat een ellende hier.

lanexx | 29-03-16 | 20:03

En dat zeg ik met een Christelijke achtergrond.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:02

verbijsterend hoe dom de Kamerleden zijn.
geen enkele intelligente opmerking gehoord van Pechtold, Roemer, die rare turk, of wie dan ook.
Debatteren kunnen ze niet, en van de islam weten ze al helemaal niets. Door de islam telkens te benoemen als een 'religie' diskwalificeren ze zichzelf; het is een totalitair systeem dat overheersing nastreeft. het is een handboek voor oorlog en terreur.

Wutbürger_ | 29-03-16 | 20:02

Wat met name van die CU en SGP en het CDA tegenviel ... dat ze het debat MISBRUIKTEN voor hun eigen Christelijke praatjes. Walgelijk!!!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 20:01

@pluk-87 | 29-03-16 | 19:46 "Wilders was superieur. De rest kan hem, met de brandende ogen van hun achterban in de rug, niet meer gelijk gaan geven."
.
Hij liet alleen een buitenkansje liggen toen Buma suggereerde dat de kamer wel met hem mee wilde, maar die islam verbieden in het verkeerde keelgat schoot. Daar had hij een paar panklare moties voor in zijn achterzak paraat moeten hebben waar ze in deze situatie dan nauwelijks nee tegen zouden kunnen zeggen. IJzer smeden wanneer het heet is.

ben kokhals | 29-03-16 | 20:00

@mr Fawlty | 29-03-16 | 19:58
Ritueel geslacht eten hè ... dat vergt even een uurtje.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:59

@Bijtendehond
shit ik ben te laat , kan ik wel samen met Greet in de rechtszaal zitten lolzzzzz

witchmaster | 29-03-16 | 19:59

Waarom begrijpen ze in de Tweede Kamer niet dat je geen open en tolerante samenleving kunt hebben met intoleranten in diezelfde samenleving die uit zijn op het scheiden van je kop en je romp omdat je hun ideologie niet aanhangt.

Mafklappers.

QuantumHolo | 29-03-16 | 19:59

Huh, iek schjors de verkadrung tot neeche uurj ?
Ze zijn net begonnen.

mr Fawlty | 29-03-16 | 19:58

Kijk ze tevreden zijn in vak K, weinig weerstand.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:57

Zijlstra, de slinkse tacticus. Eerst Wilders pseudo-fatsoenlijk interpelleren over stigmatisering en dan in z'n eigen vijf minuten hetzelfde min of meer zeggen als zijn nummer 1 politieke concurrent op rechts.
Het kabinet-Wilders I tekent zich almaar scherper af.
Ik zie de destructie van links in 2017 met vertrouwen tegemoet.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:57

Wel cool hoe Roemer weet te verkondigen dat 1400 jaar islamitisch geweld te wijten is aan "falend beleid, oa door het kabinet Rutte waar Wilders deel van uitmaakte".

Volgens Roemer hebben mensen met een uitkering het nu ongeveer 1.000 x beter dan mensen met een baan zo rond 1950. Vandaar dat Europa rond 1950 ook door een golf van terrorisme werd geteisterd???

Dandruff | 29-03-16 | 19:57

Gelukkig, schorsing.
Tiet vôô koffie

Bijtendehond | 29-03-16 | 19:57

@inde van de Domheid | 29-03-16 | 19:38
Eens!

Heinzz | 29-03-16 | 19:55

Wellicht kan kereltje pechtold zich laten behandelen tegen het
wilders trauma. Even vragen aan mevr schippers of er pillen voor zijn en of dat onder het eigen risico valt.

RioBravo | 29-03-16 | 19:55

witchmaster | 29-03-16 | 19:53

Mijn printer is al voorgedrukte aangiftes aan het uitkotsen.

Bijtendehond | 29-03-16 | 19:55

O jee ...

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:54

Mijnheer van denk
Heel simpel
Elk mensenleven is belangrijk

Alleen ik smorgens op kom en er ligt een drol in de wc, tja iemand vergeten door te spoelen
Maar als ik smorgens op kom en er heeft iemand in de keuken gescheten dan breekt toch wel de pleuris uit

Triple2K8 | 29-03-16 | 19:53

Mijnheer van denk
Heel simpel
Elk mensenleven is belangrijk

Alleen ik smorgens op kom en er ligt een drol in de wc, tja iemand vergeten door te spoelen
Maar als ik smorgens op kom en er heeft iemand in de keuken gescheten dan breekt toch wel de pleuris uit

Triple2K8 | 29-03-16 | 19:53

Mijnheer van denk
Heel simpel
Elk mensenleven is belangrijk

Alleen ik smorgens op kom en er ligt een drol in de wc, tja iemand vergeten door te spoelen
Maar als ik smorgens op kom en er heeft iemand in de keuken gescheten dan breekt toch wel de pleuris uit

Triple2K8 | 29-03-16 | 19:53

@Bijtendehond
Vraag ff een debat aan ...... lolzzz

witchmaster | 29-03-16 | 19:53

@ben kokhals | 29-03-16 | 19:47
Ze komen altijd geld tekort, omdat ze het altijd aan vriendjes uitdelen en dan komt Louis even met ... 6 miljard erbij. Grappig wel, zomaar en zonder dekking en puur om mensen bij politie en defensie een extra argument te geven om zijn partij te stemmen. Wat me zo tegenvalt ... dat ze niet met elkaar een plan hebben afgesproken. Je moet toch nu met de oplossing komen en niet weer die kasteelheer 6 weken de tijd geven om het zoveelste lijstje met vragen te beantwoorden op papier? Waarom niet samenwerken nu eindelijk? Waarom niet een paar extra stappen zetten, waar iedereen zich in kan vinden? Gewoon morgen doen zonder (al teveel) extra geld.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:53

witchmaster | 29-03-16 | 19:50

Discriminatie! Ik ben een Nederlander. En een Zeeuw. Scheld me niet uit voor Hollander.

Bijtendehond | 29-03-16 | 19:52

@Zwizalletju
die krijg Greet al van af het begin van de PVV,ik zou me schamen om anders te stemmen ik ben een Hollander !!!!

witchmaster | 29-03-16 | 19:50

Mag ik even roddelen, ik heb het volgende gehoord van een lid der verheerlijkten der d66. Die Pechtold ging bijna bij z'n wijf weg vanwege Hachchi maar heeft op het laatste moment toch gekozen voor z'n wijf. Hachchi boos en uit de fractie. Weet iemand hier iets van?

Uifeltje Gnuiffeltje | 29-03-16 | 19:49

Halve, JULLIE zijn VOORZITTER van de EU !!! Plannen!!!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:48

"BRUSSEL - Nederland heeft op 17 maart niet aan België gemeld dat de FBI informatie had verstrekt over de radicale achtergrond van de aanslagplegers Ibrahim El Bakraoui en zijn broer Khalid. Dat stelt de directeur-generaal van de Belgische federale politie, Claude Fontaine, dinsdag" www.telegraaf.nl/binnenland/25497389/_...
"Vraag 18
Vanaf wanneer wist u meer over betrokkene, bijvoorbeeld over zijn radicale achtergrond, over zijn aanwezigheid bij de Turks-Syrische grens, of over zijn contacten met andere jihadisten?
Op 16 maart 2016 is in een bericht van de FBI aan Nederlandse politie melding gemaakt van de criminele achtergronden van Ibrahim El Bakraoui en van de radicale en terroristische achtergrond van zijn broer Khalid. Op 17 maart is dit ook in een bilateraal contact tussen de Nederlandse en Belgische politiediensten aan de orde geweest. Daarbij kwam de radicale achtergrond van beide broers aan de orde.
" www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detai...

rmstock | 29-03-16 | 19:48

Zijlstra,

je bent te laat.

nomo | 29-03-16 | 19:48

@witchmaster | 29-03-16 | 19:45 ja zal wel , maar beter VVD dan SP. Mijn stem krijgen ze niet meer,die gaat naar Greet.

Zwizalletju | 29-03-16 | 19:48

@Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:40 "Bontes: 6 miljard extra, haha mooi man! Zoek dekking."
.
Een vliegdekschip! :)

ben kokhals | 29-03-16 | 19:47

Halve Shellstra (V&D) is ook weer een riedeltje aan oplezen voor de bühne. Ligt het nou aan mij of is Wilders eigenlijk de enige die nauwelijks van papier zijn verhaal echt vanuit z'n tenen voelt. De rest twijfelt. Ze zouden toch allang een oplossing hebben moeten formuleren als kabinetspartijen. Je gaat toch niet onderhandelen en balletjes opgooien in zo'n debat als dit, zoals Halve nu doet? Waarom geen panklaar plan nu een keer van VVD en PvdA?

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:47

Wilders was superieur. De rest kan hem, met de brandende ogen van hun achterban in de rug, niet meer gelijk gaan geven. Dus blijven ze krampachtig vasthouden aan hun eigen riedeltje, dat telkens over randzaken gaat zoals het twitter gedrag van Wilders. Het wordt potsierlijk en ridicuul.

pluk-87 | 29-03-16 | 19:46

Inderdaad het gaat niet over onze veiligheid, het gaat om Geert Wilders te schofferen. De moslims te beschermen. Dat schijnen "onze"jongens te zijn volgens het GroenLinks Marokkaantje. Wat mij ook verbaasd is dat geen van de correcte club de vraag heeft gesteld hoe het mogelijk is dat islamitische terroristen in Rotterdam over woningen beschikken en dat de eigen Nederlandse bevolking jarenlang op een wachtlijst staan.De islam hoort niet in Nederland. Een zichzelf respecterende natie zou de islam niet binnen zijn grenzen willen. Maar helaas blijkt dat de vijanden van de autochtone Nederlander in de 2e kamer en onze regering zitten.

Pappie | 29-03-16 | 19:46

Immigratie is een flop, islamisatie van Nederland is een ZEER slecht idee! De islam slaat pas toe als een door hen bezette maatschappij zwijgt en zwicht onder falend democratisch beleid. özturk heeft geen recht van spreken, deze man haalt één Hollander vs buitenlander argumentje aan, terwijl de Hollander er met wel 1.000.000 kan komen.

GameOverBro | 29-03-16 | 19:46

@Zwizalletju
dit is om stemmen te winnen , verder huilt hij mee met de wolven

witchmaster | 29-03-16 | 19:45

Zijlstra noemt gelukkig waar het om gaat Islamitisch Jihadisme , terrorisme.... kan PechtKereltje nog een punt aan zuigen en Roemer ook..

Zwizalletju | 29-03-16 | 19:44

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:31
Abrogatie

Maarten VB | 29-03-16 | 19:44

van de VVD is niks meer van over tot het bot uit gekleed , zelfs de werkgevers kotsen van deze partij ........ de domheid regeert en kleed ons ook nog eens uit die 2 % extra belasting gaat op aan asiel zoekers die wordt nooit meer terug gedraait even als het kwartje van oplichter Kok en de oplichters van het cda moeten nog steeds die 30 MILJARD die men uit de pensioen pot heeft geroofd terug storten .

witchmaster | 29-03-16 | 19:44

Je mag moslims nooit om verantwoording vragen over moslim extremisme want dat vinden ze niet leuk. De eeuwige racisme kaart. Uiteraard moeten wij ons wel verantwoorden voor militairen in het Midden-Oosten, onze banden met Israël etc. Er is bij Fidan Ekiz, moderne westerse vrouw van Turkse komaf, geen antwoord, ook na maanden zelfreflectie. Er is enkel hoop dat het morgen beter gaat.
-
De Wereld Draait Door presenteerde op 28 maart de documentaire 'Alles komt goed?' van Fidan Ekiz.
'Alles komt goed?' Zo heet de documentaire die De Wereld Draait Door het afgelopen jaar maakte met Fidan Ekiz en op Tweede Paasdag uitzendt. Voor Fidan Ekiz was het een tumultueus jaar dat begon met de aanslag op Charlie Hebdo. Aan tafel bij DWDD riep ze moslims op niet toe te kijken, maar zich uit te spreken tegen deze aanslag. Er volgden veel reacties op haar hartenkreet. Het jaar zou nog veel ingewikkelder worden met onder andere aanslagen in Parijs, Ankara en Brussel. De vluchtelingenstroom kwam afgelopen jaar op gang en de samenleving polariseerde steeds meer. Fidan vraagt zich af waarom het midden van de samenleving geruisloos toekijkt, terwijl extreme stemmen het podium pakken.
In de documentaire van regisseur Martijn Nijboer praat Fidan met moslims en niet moslims over de kloof en de oplossing.
dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/35509...
-
Maar moslims die dichtklappen naar aanleiding van een open vraag begrijpen de angst verkeerd.
Extremisme is een keuze, iedereen wordt verleidt tot extremisme, alleen de zwakkere, niet zelfstandig nadenkende wordt daadwerkelijk naar de donkere kant van de haat getrokken. Ook de vraag stellen is geen belediging maar een kans om de daad van de terrorist kracht te geven of deze weg te nemen.
De reacties op extremistisch geweld kunnen ook steeds extremer worden waardoor het wantrouwen overheerst. Geef de haat geen kans. Spreek je uit, het is de eerste stap naar vertrouwen. Je verliest je identiteit niet als je spreekt, je maakt jezelf weerbaarder en sterker als je spreekt. Het wordt snel duidelijk dat jij niet haat!
Velen kiezen voor zwijgen en geven twijfel een kans. Je isoleren in je eigen gemeenschap is geen antwoord. De kloof verdiepen is exact waar terroristen op uit zijn.
-
Conclusie: Moslims zijn niet weerbaar en snel het ontkrachten moe.
Zo wint de terreur met kinderlijk gemak.

Flappie2006 | 29-03-16 | 19:43

@mezelf| 29-03-16 | 18:14 RTL 4 Nieuws heeft zojuist het juiste fragment vertoond. Nu de anderen nog.

ProAsfalt | 29-03-16 | 19:42

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:31

Dat is een regel in de Dar al islam (het huis vd islam waar de sharia heerst) en niet in de Dar al Harb (het huis vd oorlog waarwij dus wonen). Kouffars mogen altijd afgemaakt worden .. taqqiya of verdiep je eens in de islam.

NLislamfree | 29-03-16 | 19:42

Inbreng Geert Wilders bij het debat over de aanslagen in Brussel (29-03-2016)
www.youtube.com...
Al SchietjemeLevend | 29-03-16 | 19:11
#
Bedankt. Maarre....
Heb je die snoet gezien van die tut die naast Zijlstra zit toen Geert de soera`s ging oplepelen.
Je zou zo iemand maar als verpleegster naast je bed hebben zitten.
Smeek je gelijk om euthanasie.

Dostranamus | 29-03-16 | 19:41

Leuk dat er tegenwoordig ook mensen met het syndroom van Down wat mogen zeggen in het parlement. Goedzo Kuzu!

BillyDanzig | 29-03-16 | 19:41

Nadenkertje: waarom misbruiken die islamitische geitenneukende ploflims nooit het christendom? Waarom wel altijd zogenaamd de islam? ;-)

Sarcastisch varken | 29-03-16 | 19:40

Bontes: 6 miljard extra, haha mooi man! Zoek dekking.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:40

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:31
Ah dat zinsnede is uit de hele zin en context. Die context is namelijk 'met uitzondering van wie verderf brengt op aarde'. Evenals sura 2:256 'geen dwang in religie' als vervolg argument heeft dat 'er geen dwang nodig is, want de waarheid van Allah is voor iedereen wel duidelijk'. De enige twee, hele hele hele slechte tools om de rest van de haatzaaiende Koran een verdraagzaam gezicht te geven. Gaat uw baard maar weer bijknippen.

Bram van Ojik | 29-03-16 | 19:39

Bloksnor Kuzu vraagt van Wilders aandacht voor aanslagen op de moskeeén, in Nederland. Greet vergeet hem te antwoorden dat het hem vrij staat ook een interpellatie debat aan te vragen hierover.

Youri de Hakkelaar | 29-03-16 | 19:39

Louis, the voice of reason.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:38

Hee GS Bontes staat niet op het lijstje. Nu ben ik een "verwarde man"

Bijtendehond | 29-03-16 | 19:38

Als ze nou maar niet aan het eind zegt dat ze hoopt dat er een eind komt aan de bio-industrie ... gelukkig. Zou overigens wel moeten ;).

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:38

It's the islam, stupid!!

Lupuslupus | 29-03-16 | 19:37

-weggejorist-

witchmaster | 29-03-16 | 19:35

Complete faalstelling van 'intellectueel' Kereltje ook met zijn 'mensen zijn verantwoordelijk voor daden (niet een ideologie)'. Waarom wil progressief Kereltje dan af van alle religie? Mentale (en zetel) aftakeling in motion. Pijnlijk.

Bram van Ojik | 29-03-16 | 19:33

En dan nu een ingezonden mededeling van de vegetarische Zevendedagsadventisten.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:33

Ah, dierenpoes. Zolang het niet de Partij van de Beesten wordt, mag ze blijven.

Bijtendehond | 29-03-16 | 19:33

Geert zal het (helaas) nooit voor elkaar krijgen om islamisering tegen te gaan.
Denk aan de motie Halsema, door de Haagse bende gesteund behalve door de PVV en SGP
.
“Overwegende, dat maatregelen en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen.
Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is”.
.
De jankerT en beroepstheedrinker Job Cohen was ten tijde van dit debat in oktober 2010 enorm bang dat Nederland een gidsland tegen de islamisering zou worden

winged | 29-03-16 | 19:33

Dierenpoes

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:32

LIVE - Koe in de kont kijken.
Eindconclusie: We gaan gewoon verder op de ingeslagen weg. Dwz de AIVD gaat nóg iets beter zijn best doen (want dat willen demense graag horen) maar in principe wachten we gewoon rustig af tot zich hier ook een aanslag voordoet. En dan gaan we weer een debat houden, over hoe het zover heeft kunnen komen.

VanBukkem | 29-03-16 | 19:32

@Nilfisk
lolzzz hier 2 stuks

witchmaster | 29-03-16 | 19:31

Adversary | 29-03-16 | 19:24
Er staat ook in de Koran 'als je een mens dood, dood je de hele wereld' (ook zoiets in Torah en Boeddhisme)
Dat rijmt niet met de aap/varken/dood die en vervolg die surahs). Er is Duits onderzoek geweest 'Bronnen van de Koran) (Link op Trouw.nl is weggejorist) dat 4 schrijfstijlen/handschriften duidt.
Je hebt dus gelijk dat er fouten in de 'spelregels' staan'. Maar dat maakt niet van iedere Moslim een islamist.

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:31

@spanarchist | 29-03-16 | 19:15 "... voor de rest is het zeer voorspelbaar.:
.
Tenenkrommend zelfs. Het resultaat zal zijn: meer van wat gebleken is niet te werken, nog meer geld naar dit en dat, en stoere praat over vastzetten en "de-radicaliseren"... Het zal me niet verbazen wanneer er nog een kwakzalver op het idee komt nog een paar extra F16's naar Syrie te sturen of om Erdogan om hulp te vragen.

ben kokhals | 29-03-16 | 19:31

@Adversary | 29-03-16 | 19:29
Je hebt door dat ik reageer op 'Einde van de domheid'?

Heinzz | 29-03-16 | 19:30

Hé, Wilders heeft geen kogelwerend vest aan in de 2e kamer, nog niet.
De beelden van de rechtszaak, daar heeft Wilders wel een kogelwerend vest aan.

Ella | 29-03-16 | 19:30

Het schijnt niet echt tot die muppets door te dringen dat lekker belangrijk doen, de bek vol hebben over het éne maar het andere doen, als een stel opportunisten elkaar een hak zetten en vooral constant gruwelijk, éénheid en normen en waarden lopen te roeptoeteren gewoon *verspilling* van tijd is. Volksclownen. Gewoon een muppetshow en dan mag je straks op je favoriete muppet kiezen. En alles blijft zoals het is. Zitten wat idioten tussen die gewoon indirect 'martelaarschap' aan het verkondigen zijn. Ach wat mensen dood? Vooral niet bang wezen, komt allemaal goed en laten we ons focussen op symptoom bestrijding. Bla, bla, bla éénheid. Bla, bla, bla sterven voor je normen en waarden die alleen voor jou gelden overigens. En vooral blijven beseffen dat mohammedanen de echte slachtoffers zijn.

Vageling | 29-03-16 | 19:30

Man man man.... Eerst die Kuzu met zn domme geblaat, en nu van der staaij. Ik maak morgen even een afspraak bij de polikliniek van het MCH. Om mijn tenen weer recht te laten buigen.

Dieja Ray | 29-03-16 | 19:29

De Turk die net aan het woord was vraagt zich af waarom we niet ook allemaal iedere keer stilstaan bij al die aanslagen in Pakistan, Turkije , Iraq etc maar meneer heeft zelf niet door wat ie vraagt en waar het om gaat. Het is gewoon te veel om bij te houden , de lijst met aanslagen uit naam van Jihadistische Islam is gewoon te groot. Dus we staan stil bij aanslagen in de buurt meneer De Turk, Denk eens na.

Zwizalletju | 29-03-16 | 19:29

Kuzu, de Erdoganese moslimgek die al lang achter de tralies had moeten zitten wegens smaad, leugens en trouw aan een buitenlandse macht. Waarom mag deze figuur überhaupt in het Nederlandse parlement spreken? Waarom worden wij in Nederland met dit uitschot geconfronteerd?

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:29

Heinzz | 29-03-16 | 19:27
Hebben we laatst nou niet in Molenbeek gezien hoe dat 'samen met hun' precise werkt? Juist, ze hielpen willens en wetens massamoordenaars verborgen houden.

Adversary | 29-03-16 | 19:29

Kuzu: Waarom is de terreur in Parijs minder erg dan in Ankara?
Dezelfde argumentatie als de straat-kansenpareltjes. En natuurlijk, het is de schuld van Wilders.
Zo voorspelbaar.

spanarchist | 29-03-16 | 19:28

Heeft Kuzu het leids Cameretten Festival niet een keer gewonnen?

1+1 | 29-03-16 | 19:28

Ah, slecht getimed, kutturk was nog net aan het woord toen ik terugkwam met de hond

Bijtendehond | 29-03-16 | 19:28

Samsom: "met precisie een splinter verwijderen met een pincet". Terwijl bij de slachtoffers soms door de fragmentatiebommen ledematen weggeblazen zijn en anderen compleet onherkenbaar moesten worden geïdentificeerd.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:28

@Einde van de Domheid | 29-03-16
'Als je een meerderheid zoekt om islamisten pat te zetten, uit te roeien dan is de snelste manier, samen met hun!'

Die kans hebben ze decennia gehad. 'Samen met hun' ga toch weg. Dat samen komt niet voor bij de moslim. Ik generaliseer maar toch.

Heinzz | 29-03-16 | 19:27

@witchmaster | 29-03-16 | 19:25
Ja kom maar door!

Nilfisk | 29-03-16 | 19:27

Dit meest rampzalige kabinet ooit zit er nog steeds dankzij/met dank aan Pechtold. Verder ben ik schijtziek van de Islam en van de laffe politiek correcte islamisering.

frisenfruitig | 29-03-16 | 19:26

Lupuslupus | 29-03-16 | 19:24

ehehehe. Het geluid kan nog steeds uit blijven hoor.

1+1 | 29-03-16 | 19:26

Nu aan het woord de vijfde colonne van Erdogan.

Toontje-lager | 29-03-16 | 19:25

voor die gene die toch kijken ik heb emmers in vooraad

witchmaster | 29-03-16 | 19:25

Geen enkele interruptie bij Samson. Zelfs de andere partijen zien de pvda blijkbaar als irrelevant.

spanarchist | 29-03-16 | 19:25

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:22
kromme vergelijking. Waar, in de spelregels van het voetbal, staat dat je als voetbalfan de stadions en toeschouwers van de tegenpartij moet aanvallen? Als échte fan?

Adversary | 29-03-16 | 19:24

@Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:21
Nee, hoor. Jij hebt altijd gelijk!.. ;-)

Mark_D_NL | 29-03-16 | 19:24

Hey! als we daar onze andere gutmensch niet hebben!
1+1 | 29-03-16 | 19:19
.
Ik zet het geluid weer aan als hij weg is.

Lupuslupus | 29-03-16 | 19:24

Heinzz | 29-03-16 | 19:17
Hooliganisme heeft wel met voetbal te maken maar het is geen voetbal.

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:23

Samson, dus even 5 minuten wegkijken.

Zwizalletju | 29-03-16 | 19:23

We zijn zwak land met een zwakke cultuur.
We zijn een verzwakt en ziek prooidier.
Alibaba en zijn rovers ruiken dat.

QuantumHolo | 29-03-16 | 19:22

Heinzz | 29-03-16 | 19:17
Luister Heinz, met die denktrend komen we er niet uit.
Er is hooliganisme en voetbal.
De meeste slachtoffers van islamisten zijn Moslims.
Als je een meerderheid zoekt om islamisten pat te zetten, uit te roeien dan is de snelste manier, samen met hun!

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:22

"De leraar, de wijkagent en de straatcoach."
Maar de ouders natuurlijk weer niet.

Sayer | 29-03-16 | 19:21

Mark_D_NL | 29-03-16 | 19:10
Wanneer ik iets beweer dat niet klopt, moet je het zeggen he, immorele doos! ;)

Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:21

De Islam móet terug achter de voordeur.
Een hoofddoek dragen in de openbare ruimte is als masturberen in die openbare ruimte.
Als je dat zo nodig moet doen, dan beledig je mij en ik zeg er wat van.

Ella | 29-03-16 | 19:20

Laatste woorden van 't PechtLulkereltje : minderheden moeten we kansen geven, het woord Islam is niet uit zijn strot gekomen.Segers: Jihadisme, neemt ook het woord Islam (nog) niet in de mond.... blablabla

Zwizalletju | 29-03-16 | 19:20

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:15 Lol. Alle islamisten zijn islamieten. Alle islamieten zijn slapende islamisten. Er is geen wezenlijk verschil tussen 'moslim' en 'actieve moslim'.

Adversary | 29-03-16 | 19:19

Aangezien mensen geen vrije wil hebben, is het onzin om te kijken naar dit onzinnige democratische proces. Tijdverspilling dus.
Tschüß!

Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:19

@spanarchist | 29-03-16 | 19:17
En hebben ze ooit Stage gelopen. Niet? Dan hebben ze een geldig excuus.

Mark_D_NL | 29-03-16 | 19:19

Hey! als we daar onze andere gutmensch niet hebben!

1+1 | 29-03-16 | 19:19

Antwoord van de mnister: 'De sukkel die de Turkse dienstmededeling heeft genegeerd of arbitrair heeft geinterpreteerd wordt ontslagen en er komen nieuwe instucties'
Klaar!

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:18

neeeeeee niet die kale neet aub ,ff emmer 4 pakken

witchmaster | 29-03-16 | 19:18

@Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:15
Niet hier, daar buiten, waar mensen worden vermoord door moslims. Terrorist staat al jaren gelijk aan moslim.

Heinzz | 29-03-16 | 19:17

balustrade | 29-03-16 | 19:15
Dat ligt er aan. Wat is hun huidskleur en hun geloofsovertuiging?

spanarchist | 29-03-16 | 19:17

En nu met zijn allen in koor, " mijn naam is haas is er iets gebeurt dan daar weet ik niets van".

mag ik ook nog ff | 29-03-16 | 19:16

Hoop geblaat en niemand heeft iets geleerd, dus we gaan weer op de bekende ouwe voet verder.ziek.

hakbarry | 29-03-16 | 19:15

Zo´n debat blijft toch het leukst als Wilders spreekt, voor de rest is het zeer voorspelbaar.

spanarchist | 29-03-16 | 19:15

Mijn ouders - inmiddels bejaard - worden door het Rijk, de gemeente, woningstichting, zorginstellingen, zorgverzekering en pensioenfonds gekort, gekleineerd en vernederd. Is het dan ook gerechtvaardigd en verklaarbaar dat zij zich omringen met een exploderende gordel?

balustrade | 29-03-16 | 19:15

Heinzz | 29-03-16 | 19:05
ecologiste | 29-03-16 | 19:07
Het schijnt nogal een ding te zijn hier maar er is islamisme en islam:
en.wikipedia.org/wiki/Islamism#Histor...

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:15

Danku voor de fillemp!

Driewerf Hoezee | 29-03-16 | 19:14

hoe verkloot je een land ?????

witchmaster | 29-03-16 | 19:14

Niet om aan te zien. En maar stoer doormekaar ouwehoeren over vastzetten, in plaats van het effectieve uitzetten. Allemaal ideetjes die meer kosten en meer vrijheden afpakken van de gewone burgers. Zoals de AIVD meer mogelijkheid geven te tappen, in plaats van beter op te letten. Meer politie, terwijl er alleen al voor een onwelgevallige AZC-tweet drie man aan je deur komen. Het CDA wil verplichte opmname (GGZ) en een soort "administratieve detentie", maar weet niet op welke basis, hoe lang dat dan is en of het helpt. Groenlinks wil zelfs een EU inlichtingendienst waar dan geen democratische controle op is, nog meer van wat niet werkt.
Hopeloos.

ben kokhals | 29-03-16 | 19:13

"Heer Ssseegers van de chrisssstenunie."
De eerste taal van mevrouw Arib spreekt is duidelijk niet het Nederlands. Het blijft toch een aanfluiting.

spanarchist | 29-03-16 | 19:12

Gelukkig is de toon gezet om miljarden meer uit te geven aan politie, veiligheidsdiensten en defensie om het kwaad weerstand te bieden.
Manmanman, wat hebben die socialisten, democraten en nep-liberalen aangericht.

Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:12

Ik vind dat heel de Tweede en ook de Eerste Kamer een cursus islam moet volgen die is samengesteld door bijvoorbeeld Robert Spencer, Bill Warner, Jonathan Matusitz, Geert Wilders en Christian Zeitz. En anders dan moeten er blijkbaar nog veel meer aanslagen volgen die mogelijk zullen maken dat eindelijk politici als Pechtold, Klaver, Roemer, enzovoort, uit eigen beweging eens een kritisch boek gaan lezen over de islam. De onwetendheid van deze mensen is zeer ergerniswekkend. Heel nuttig zal ook zijn het bestuderen van het volgende citaat van Karl Popper in The Open Society and its Enemies:
In het Engels:
“Unlimited tolerance must lead to the disappearance of tolerance. If we extend unlimited tolerance even to those who are intolerant, if we are not prepared to defend a tolerant society against the onslaught of the intolerant, then the tolerant will be destroyed, and tolerance with them. – In this formulation, I do not imply, for instance, that we should always suppress the utterance of intolerant philosophies; as long as we can counter them by rational argument and keep them in check by public opinion, suppression would certainly be most unwise. But we should claim the right to suppress them if necessary even by force; for it may easily turn out that they are not prepared to meet us on the level of rational argument, but begin by denouncing all argument; they may forbid their followers to listen to rational argument, because it is deceptive, and teach them to answer arguments by the use of their fists or pistols. We should therefore claim, in the name of tolerance, the right not to tolerate the intolerant. We should claim that any movement preaching intolerance places itself outside the law, and we should consider incitement to intolerance and persecution as criminal, in the same way as we should consider incitement to murder, or to kidnapping, or to the revival of the slave trade, as criminal.”
Vertaald in het Nederlands:
“Onbegrensde tolerantie leidt tot het verdwijnen van tolerantie. Als wij eindeloos tolerant zijn voor zelfs diegenen die intolerant zijn, als wij niet bereid zijn een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanvallen van de intoleranten, dan zullen de tolererenden vernietigd worden, en de tolerantie met hen. Dit betekent niet bijvoorbeeld, dat wij altijd uitingen van intolerant gedachtengoed moeten onderdrukken. Zo lang wij de discussie aan kunnen gaan en kunnen bloot stellen aan de publieke opinie, is onderdrukken niet verstandig. Maar we moeten het recht eisen deze uitingen te onderdrukken zelfs met geweld, want het kan heel goed zijn dat men niet bereid is tot rationele discussie, maar bij voorbaat alle verwijten afwijst. Het kan zelfs zijn dat men de eigen volgelingen verbiedt naar rationele argumenten te luisteren, omdat die mogelijk verleiden tot denken, om daarentegen hen te onderwijzen te antwoorden met geweld. We moeten daarom het recht eisen, in de naam van de tolerantie, de intolerantie niet te tolereren. We moeten eisen dat elke beweging die intolerantie preekt zichzelf buiten de rechtsstaat plaatst, en we moeten het oproepen tot haat en vervolging zien als crimineel, op dezelfde wijze als wij oproepen tot moord, ontvoering of slavernij zien als misdaad.”
Essentieel in wat Karl Popper zegt is de intolerantie die niet open staat voor discussie en rationele argumentatie en die daarentegen gewelddadig is tegen andersdenkenden. Volgens mij zien we elke dag in het nieuws hoezeer onaanspreekbaar voor rationele argumenten de islam is en hoezeer gewelddadig diezelfde islam is jegens andersdenkenden. Wilders heeft gelijk, en de rest is dwalende.
Bron citaat: en.wikipedia.org/wiki/Karl_Popper#The...

notamused | 29-03-16 | 19:12

pechtold zegt tegen buma: Laten we maar afzien van de interrupties. Pechtold kan ook gewoon overlopen naar Denk, daar hebben ze het ook niet zo hoog met de vmu. :)

Nutter | 29-03-16 | 19:11

Hakkelaar Peggie heeft iig zijn dag niet.

Slogra | 29-03-16 | 19:11

Politiebaas spreekt Van der Steur tegen
België: Nederland gaf waarschuwing niet door
Nederland heeft op 17 maart niet aan België gemeld dat de FBI informatie had verstrekt over de radicale achtergrond van de aanslagplegers Ibrahim en Khalid El Bakraoui

Uit de dodenbomenkrant (telefraf)

witchmaster | 29-03-16 | 19:11

Veel geschreeuw.. weinig wol

1+1 | 29-03-16 | 19:11

Buma wil de winkels op zondag sluiten om de terroristen te stoppen. Ik zeg doen :)!

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:11

@Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:09
Zeker wanner je zelf zo graag de Moraal Ridder uithangt.

Mark_D_NL | 29-03-16 | 19:10

@Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:56
zie bijv. “Des Hommes et des Dieux”

ecologiste | 29-03-16 | 19:10

wel leuk om buma zo bezig te zien tegen het mannetje...

starbuck280 | 29-03-16 | 19:10

'Dwingt ons het uiterste te doen (..)'
Niet het uiterste want 'we kunnen niet winnen.. wel verliezen' !

Ons verhaal is dus uit.. opgever?

Slogra | 29-03-16 | 19:10

Roemer op 18:53 heeft het over aggressieve interventie politiek sinds 2001 , en vergeet daarbij te noemen dat in naam van De Islam in een dag (9/11) 3.000 mensen werden vermoord, en dat dáárna Amerika ingreep in het Midden-Oosten, als dan niet terecht.

Zwizalletju | 29-03-16 | 19:10

ben nu met emmer 3 bezig , hier van gaat je regel recht over je nek

witchmaster | 29-03-16 | 19:09

Mark_D_NL | 29-03-16 | 19:05
Iemand afmeten aan gedragingen in de privé sfeer zeggen veel over het verwachte gedrag in iemands professie, heel goed opgemerkt :)

Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:09

Pechmannetje krijgt alvast de Lulkoek- en Wereldvreemdheidsprijs.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:08

"Blijf niet binnen omdat er buiten misschien terroristen rondlopen".
Idioot.

HotPotato | 29-03-16 | 19:07

@Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:56
Vreselijk veel geweld toen.
Altijd wanneer het om moslims gaat en wat ze uitlokken.
Zie M.O., zie Balkan, zie 9/11, zie al die aanslagen van Bali tot Pakistan,van Lagos tot Amman.
Leve Charles Martel!

ecologiste | 29-03-16 | 19:07

Iemand een linkje naar de 5 minuten van Geert Wilders en commentaar vd kamer ?

Boterbabbelaartje | 29-03-16 | 19:05

Pechtold neukt een medewerker naar New York en laat zich omkopen door een koffie boer. Ongeloofwaardig, next.

Mark_D_NL | 29-03-16 | 19:05

@Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:01
Met moslims komt ellende. Altijd. Geen Westers land dat niet gevrijwaard is. Overal dezelfde problemen, moslims onderling is ook ellende. Al honderden jaren.

Heinzz | 29-03-16 | 19:05

38 punten plan.
Yup, schiet op.

HotPotato | 29-03-16 | 19:05

Kereltje is weer eens op de oude tour.

starbuck280 | 29-03-16 | 19:04

Wijze uit het Oosten | 29-03-16 | 18:57
Angst en eigenbelang en preken voor de eigen parochie achterban. Interesseert hun de samenleving, het gaat om de stemmen van de eigen club, die tellen, verder niets.
Politici zijn soms net reaguurderTs.

Gerard Leeflang | 29-03-16 | 19:04

Ze gebruiken nu allemaal die aanslagen om tot verdere Europese integratie en gezamenlijke politiediensten te komen. Alsof ze niet al die jaren allang samen hadden moeten werken. Krankzinnig en zo voorspelbaar.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 19:03

'Niet kunnen winnen, wel kunnen verliezen.' Pechmannetje gaat Cruiffiaans.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:02

De wapens kwamen uit Libie nadat Ghadaffi was vermoord, via de CIA mission-post in Benghazi, om el-Nusra etc. in Syrie te bewapenen in de strijd tegen Assad.

rmstock | 29-03-16 | 19:02

*je

1+1 | 29-03-16 | 19:02

@Wijze uit het oosten.

Je bedoelt zoiets, laat de meeste van de tweede kamer dan maar gaan naar onze variant daarvan.

Nederlandse ambtenaren mishandeld in probleemwijk Parijs
Een groep Nederlandse ambtenaren is vanavond overvallen, geslagen en geschopt in het noorden van Parijs. De groep gemeenteambtenaren uit Amsterdam, Rotterdam en Arnhem brengt een driedaags bezoek aan de banlieues om te kijken naar de Franse aanpak om radicalisering van jongeren tegen te gaan.
22 okt 2015 6 reacties

Knip van oud nieuws.
Een groep Nederlandse ambtenaren is vanavond overvallen, geslagen en geschopt in het noorden van Parijs. De groep gemeenteambtenaren uit Amsterdam, Rotterdam en Arnhem brengt een driedaags bezoek aan de banlieues om te kijken naar de Franse aanpak om radicalisering van jongeren tegen te gaan.

Nutter | 29-03-16 | 19:02

Met Peggolt win de oorlog niet.

1+1 | 29-03-16 | 19:02

Heinzz | 29-03-16 | 18:59
Er had preciezer te werk noeten worden gegaan. Precies nu is er weer een folmpje van een jongetje dat 4o familieleden in een bombardement verloor.
Denk je dat ze dat redelijk en democratisch maakt.
Of, bang, submissive en rustig?

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 19:01

Nee, Peggold angst en verdeeldheid zaaien mag alleen als het om Oekraïne gaat he?

doskabouter | 29-03-16 | 19:01

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:56

D'accord. Maar euh, was het niet burgeroorlog, indertijd?

De Vrijlansier | 29-03-16 | 19:00

Als we die moslims gewoon met rust hadden gelaten was het daar gewoon een feestje.

Heinzz | 29-03-16 | 18:59

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:57
200 doden!

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:59

De SP heeft altijd gelijk gehad wat betreft interventies. Ze hebben van het begin af aan gezegd dat dat een actie-reactie-keten teweeg zou brengen. Het zijn nooit geheimen dienst achtige uitschakelingen geweest maar altijd rauwe bombardementen.

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:58

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:56

NPO geschiedenis. Dat neemt maar een zeer klein deel van de GS-reaguurders serieus hoor.

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:57

Het zal wel weer aan mij liggen, maar zouden die gasten in de tweede slaapkamer nou zelf geloven wat ze uitbraken ?
In hun wensdenkende wereld zal het wel in het plaatje passen, maar loop eens een rondje door de Schilderswijk, 020 - Gaza, Kanaleneiland of Presikhaaf en praat eens met de opgeschoten tieners daar...
Onverholen haat zal je ten deel vallen en de volledige IS propaganda kunnen ze oplepelen voor je.

Wijze uit het Oosten | 29-03-16 | 18:57

ecologiste | 29-03-16 | 18:53
Ik wil niet flauw doen, maar als je historich gaat moet je ook het bloedbad dat de Franse politie aanrichtte op Algerijnse demonstranten meenemen. (De lijken dreven in de Seine) www.npogeschiedenis.nl/andere-tijden/a...

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:56

Roemer de lieve schoolmeester. Met Roemer komen we verder!

ecologiste | 29-03-16 | 18:56

Roemer, ga jij mijn hond eens uitlaten, je zegt toch niks zinnig, luster ik wel naar iemand die wel wat inhoudelijks heeft.

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:55

Vers van de pers; commentaar op de speech van Geert.
fenixx.org...
Dostranamus | 29-03-16 | 18:50
.
Prachtig! Hartelijk dank voor de link.

Lupuslupus | 29-03-16 | 18:55

ach jee...

starbuck280 | 29-03-16 | 18:55

But, but, but....

Heinzz | 29-03-16 | 18:55

Opkomst islam is de reden dat het niet veiliger is geworden, Roemer!

Heinzz | 29-03-16 | 18:54

Toen de Moslims nog niet in NL waren en nauwelijks in West-Europa hadden en Jesse Klaver waren er geen aanslagen. Wel op de Balkan!
OK we hadden de aanslagen van de OAS in Parijs begin jaren 60. Verzet tegen de kolonialist Frankrijk. F, GB en I kolonialisten van de arabieren. Waarom wordt NL en rest Europa hiermee opgezadeld?
En we hadden de Zuid-Molukkers. De gijzeling in het provinciehuis te Assen in 1978 en de treinkaping.
Na 1975 is ons land volgestroomd met ruim 1 miljoen!! moslims dankzij de gevestigde politiek, terwijl DS70 tegen was, SP tegen was. Begin jaren 60 hooguit enkele duizenden maar nu ruim 1 miljoen. Bedankt elite uit de moslimofobe chique wijken.

ecologiste | 29-03-16 | 18:53

Klaver is een ideologische sociopaat, hij zou wegens staatsgevaarlijkheid opgesloten moeten worden. Dat GL in de Hondse peilings jubelt, zegt alles over de stompzinnigheid van het linkse kamp. Niks geleerd.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:53

Ah, daar is ie weer. Discriminatie. Geen werk.Ik houd mijn hart vast voor de werkloze jongeren in Oost-Groningen.

Heinzz | 29-03-16 | 18:52

Ik krijg echt het idee dat de sprekers (inclusief Wilders) best wel slecht op de hoogte zijn. (Bijvoorbeeld; NL is de grootse afnemer van IS vlaggen.)

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:52

Manmanman wat is Roemer gek zeg. Knettergek!

Wegnemen voedingsbodem! Hilarisch!

Willianus Wortelus | 29-03-16 | 18:52

Schei nou toch eens uit, Roemer en de rest, met denken dat radicalisering voorkomen kan worden.

Die gasten sporen niet en dat is NIET de schuld van de witte blanke.

Dat is de schuld van de islam.

Willianus Wortelus | 29-03-16 | 18:50

Roemer: meer geld voor Politie in "De Buurten"

Zwizalletju | 29-03-16 | 18:50

Roemer : zinloze terreur, heeft 't over netwerken, maar noemt niet het probleem van De Islam... al twee minuten aan het woord . "Islam" , Moslim komt niet voor in zijn betoog.

Zwizalletju | 29-03-16 | 18:49

-weggejorist en opgerot-

Extracrispy | 29-03-16 | 18:49

Anoguurder | 29-03-16 | 18:03

KLAVER is zijn naam , Klaver !

edelweiss | 29-03-16 | 18:49

De islam is geen geloof maar een fascistische intolerante ideologie die tot doel heeft iedereen te onderwerpen of te vermoorden. Kijk naar de rest van de wereld .. overal waar de islam is ontstaat dezelfde ellende. Verbieden en verbannen. Islam en nazisme hebben erg veel overeenkomsten en dat is hier ook verboden. Als mein kampf verboden is kan dat ook met de koran en hadith. Geert is de enige die het begrijpt.

NLislamfree | 29-03-16 | 18:48

10m lopen en Roemer is al buiten adem.

doskabouter | 29-03-16 | 18:47

Face it Klaver, nog twee terroristische aanslagen op Europese of dit keer op Nederlandse bodem en de PVV heeft volgende jaar een Kamermeerderheid. Het gevolg van "zachte,corrupte heelmeesters maken stinkende wonden".

First Contact | 29-03-16 | 18:46

Een Europese Inlichtingen Dienst, dat zal helpen..

Heinzz | 29-03-16 | 18:46

dommehollander | 29-03-16 | 18:43

Europa moet beter samenwerken! En dan durft hij het woord "mensenrechten" ook nog in de mond te nemen. Wat een gotspe...

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 18:46

Klaver, jong, neemt het woord "Europees" nogal vaak in de mond. Ambities misschien ?

HotPotato | 29-03-16 | 18:46

Zwizalletju | 29-03-16 | 18:43
Helaas is er een tekort aan "vrijwilligers".

HotPotato | 29-03-16 | 18:44

Aase Rasmussen (Raad een lied of niet) sprak beter Nederlands dan die nepvoorzitster van ons nepparlement. Man man, Martin Bosma zou toch echt duizend maal duizend keer beter daar kunnen zitten dan dat mens met haar dubbele paspoort en dito agenda.

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 18:44

Meer buurtwerkers in "De Wijken"

Zwizalletju | 29-03-16 | 18:43

-weggejorist-

VVMU is dood | 29-03-16 | 18:43

"Ik wil niet, ik wil niet...." stampend voetje.

HotPotato | 29-03-16 | 18:43

Ah snottebel
dommehollander | 29-03-16 | 18:40
Nu snotneus!
eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 18:40
Nu de wegkijkende Snotaap
Zwizalletju | 29-03-16 | 18:40

3 zielen 1 gedachte

dommehollander | 29-03-16 | 18:43

Kützü en Osküt... twee intelligentie zombies uit Oost-Zandbakië.

Ronnie uit Helmond | 29-03-16 | 18:42

Ook in ons land ZAL het gebeuren, snotneus

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:42

Nu komt de halve Marokkaan

ecologiste | 29-03-16 | 18:40

Een presidentwaardig betoog van onze Geert.
Kom daar maar eens om bij die andere snotapen.
Dostranamus | 29-03-16 | 18:37
Geert in een "gesprek" met ome Erdogan, kan het me zo voor de geest halen.
Putin-Geert-Trump-Erdogan staat me beter aan dan met -Rutte-.

HotPotato | 29-03-16 | 18:40

Nu de wegkijkende Snotaap

Zwizalletju | 29-03-16 | 18:40

Nu snotneus!

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 18:40

Ah snottebel

dommehollander | 29-03-16 | 18:40

Na 10 jaarlang keer op keer op keer gewaarschuwd te zijn door lieden als Wilders, Marine Le Pen, Farage e.a. is nu nog Grenscontroles invoeren eigenlijk dweilen met de kraan open; maar is toch beter dan helemaal niks.
Maar zelfs om dat te doen zijn de haagse debielen te schoftig en te laf, want anders worden de EU Gauleiters Mutti Merkel en Vadertje Drunker boos (want Gross Europaisches Reich)
Ons land "is het zat"
www.dumpert.nl/mediabase/285151/a26c60...

telelezer | 29-03-16 | 18:39

Geert is klaar, hij kan nu weer leggen bij Wordfeud.

eerstneukendanpraten | 29-03-16 | 18:39

Tip aan Buma: ze zijn al gestoord als ze er heen gaan (Syrië) , dus zeker als ze teruggekeerd zijn van bij de koppensnellers meteen vastzetten.

Zwizalletju | 29-03-16 | 18:38

Een presidentwaardig betoog van onze Geert.
Kom daar maar eens om bij die andere snotapen.

Dostranamus | 29-03-16 | 18:37

er wordt niemand opgesloten. De Joden mochten na WWII naar Israel. De Moslims mogen uitreizen naar Islamistan.

rmstock | 29-03-16 | 18:37

Kan iemand ff notuleren?
Ik moet de hond uitlaten.

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:35

Nou, die Wilders is toch wel een "extreem rechtse, neo-nazi, voebal hooligan" hoor.
En hij heeft nog gelijk ook.
Rest van de partijen zoals nu bezig is gaan elkaar afmaken voor zeteltjes.

HotPotato | 29-03-16 | 18:35

Op oorlogspad, het kereltje Peggolt.

1+1 | 29-03-16 | 18:34

@De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:29
Hij heeft een punt als het om prioriteiten gaat. Van de zondagsrust heeft in de praktijk niemand last.

Guido | 29-03-16 | 18:34

Een Nederlandse Gitbay, misschien niet zo'n slecht iday.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:33

Pechtold kan niet luisteren. Er zijn mogelijkheden, zegt Buma, maar die kunnen nog niet toegepast worden op terugreizigers.

Guido | 29-03-16 | 18:32

3.2.1 wij zijn geschokt door zoveel schijt aan de Nederlandse bevolking, straks komen ze nog stront tekort.

hovawart | 29-03-16 | 18:31

Vreemde krijgsdienst had het gevolg dat Nederlanderschap werd ontzegd. Dan moest er opnieuw een nationaliseringprocedure ingegaan worden.
Een ander optie is wat TBS in Duitsland doet, de 'client' de rest van zijn leven volgen, monitoren, niet gevangen zetten, alleen als...

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:31

telelezer | 29-03-16 | 18:23

Die zit met zijn hoofd alweer bij het 6 gangen diner in Brussel. Op zijn voorhoofd staat: boeie!!

doskabouter | 29-03-16 | 18:30

Ergo
Eu= islam
De linkse kliek zegt je heb het maar te slikken
Dit kan niet

Rechts zegt:
Grenzen dicht en optyfen met je rotzooi

Triple2K8 | 29-03-16 | 18:30

Goede opmerkingen van VHB over de belachelijke situatie bij Politie, Justitie en veiligheidsdiensten.
Jammer van de z'n doel voorbij schietende zondagsrustopmerking, beetje contraproductief.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:29

Voor 6 miljard GEEN vluchtelingen maar WEL terroristen, bedankt Mark.

hovawart | 29-03-16 | 18:28

Buma voor de EU, "als er geld bij moet....."

HotPotato | 29-03-16 | 18:28

Komt de spreekbeurt van Greet inclusief interupties integraal in dit topic? Heel graag. Ik lees het nu in tekts mee, want ik heb vanavond pas chips, bier en nootjes...

Driewerf Hoezee | 29-03-16 | 18:28

Flut. Het is flut. Angsige policor. Maar goed, we beschermen ons zelf wel. Iets met Maslov.

Masturwasbeert | 29-03-16 | 18:27

Flut. Het is flut. Angsige policor. Maar goed, we beschermen ons zelf wel. Iets met Maslov.

Masturwasbeert | 29-03-16 | 18:27

Het is de partijen aan te rekenen dat hier geboren marokkanen radicaliseren, iets met gedogen en knuffelen, faciliteren etc. en dat al decennia, ik hou mijn hart vast voor de kinderen van de vluchtelingen van nu.

hovawart | 29-03-16 | 18:26

Bah. het debat over onze veiligheid (na de Brusselse aanslag) is alweer ontaard in een smerig Wilders-demoniseer debat

telelezer | 29-03-16 | 18:26

Buma en Wilders een 1-2tje?
33 van de 38 uitzettingen uit Turkije waren jihadisten...

Nuchternederland | 29-03-16 | 18:26

Complete isolatie van islam en schrappen van artikel 1 van de grondwet, omdat kinderen die worden vergiftigd met de betreffende ideologie niet compatibel zijn met Westerse waarden.

Aanstaande motie van wantrouwen tegen het hele kabinet. Super.

Slogra | 29-03-16 | 18:25

een van de betere , beheerste en goed doordachte 'optredens van Wilders voor dit nepparlement.
Ze probeerden het allemaal, en wat stonden ze weer gewoon voor lul aan de interruptie microfoon, de wat versleten Pechtold, de moslimvrind 'omdat het moet' Roemer, de gristenbroeder Buma, het vervelende schooltoneelstukje van Klaver.
TOP Geert !

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 18:25

Onderste steen boven.

1+1 | 29-03-16 | 18:25

-weggejorist-

VVMU is dood | 29-03-16 | 18:24

Wat moet dat toch lastig zijn voor de politici (behalve Kuzu) als je vanwege een (slinkende) achterban, tegen de PVV-standpunten moet ageren, maar zelf in je hart weet dat Wilders gelijk heeft, en dat je het eigenlijk ook met hem eens bent, succes Pays-Bah.

hovawart | 29-03-16 | 18:23

De zo "geinteresseerde" Mark Rutte zit de hele tijd te smssen en te spelen met zijn mobieltje.
En dat soort lieden moet ons regeren..
Bah

telelezer | 29-03-16 | 18:23

Goed debat meneer wilders , u staat sterk heel sterk en nu de stroop lijm honing figuren die onze kinderen verkopen en uit leveren

witchmaster | 29-03-16 | 18:23

He, Buma begint met anti islam steun.

HotPotato | 29-03-16 | 18:23

Wordt er nou steeds in de feed gesneden? Of ligt dat aan de stream

Dommelsch | 29-03-16 | 18:22

Wilders is onze held.

Wonderful-Life | 29-03-16 | 18:22

Daar was ie dan, de motie der moties!

Nuchternederland | 29-03-16 | 18:22

die gezichten na die koran versen. Ouch, wat een haat

Bensel | 29-03-16 | 18:21

Het lukt ze niet zo om Wilders de mond te snoeren hè..

Hufter | 29-03-16 | 18:20

Het debat over onze veiligheid (na de Brusselse aanslag) is alweer ontaard in een smerig Wilders-demoniseer debat
Zum kotzen..!
Ik haat de laffe zieke Haagse kliek!! (behalve Wilders die de enige is die voor het Nederlandse volk opkomt)

telelezer | 29-03-16 | 18:20

zijlstra OUT!

dommehollander | 29-03-16 | 18:20

-weggejorist-

VVMU is dood | 29-03-16 | 18:19

Hé, Wilders haalt Ruud Koopmans aan. Zeer goed.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:19

O, en wegkijkerts. Wel eens van de Reconquista gehoord?
Waardom denk je dat die Iberianen ze terug naar de andere kant van die rots geschopt hebben?

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:19

Een coalitie wordt gesmeed.

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:18

Kennelijk wil Zijlstra (VVD) het hele land vol zetten met Moskee's of zo.

ProAsfalt | 29-03-16 | 18:18

Sorry, mensen. Ik kan er echt niet meer naar kijken. Ik hoor alleen maar bladiebla en denk alleen nog maar landverraad tijdens het kijken. Bladiebla, landverraad. Bladiebla, landverraad.
.
En ondertussen worden Nederlandse burgers blootgesteld aan islamisering en moordadige jihaad.
.
Dit is mijn land niet meer.

Parel van het Zuiden | 29-03-16 | 18:18

Piet Karbiet | 29-03-16 | 18:13
Dacht het ook even, bijna 1 april waarschijnlijk.

HotPotato | 29-03-16 | 18:17

Het debat over de Brusselse aanslagen wordt door het laaghartige halsstarrige Haagse gespuis weer sluw zodanig gestuurd en gekaapt dat het nu is veranderd in een een retorisch gescheld op Wilders en dat hij "een hele groep moslims" bechuldigt en dat Wilders die arme soooo sielige moslims wil beroven van hun vrijheid van goddsdienst.
-
Daaar zijn ze dus mee bezig in plaats van tot maatregelen voor beveiliging te komen.
Nu weer geharrewar dat Aboutaleb toch zo'n goeie vent is en dat die boze Wilders toch zo slecht is.
.
Wat een smerig zooitje die Haagse Apenheul.
De enige die oprecht is, is Wilders

telelezer | 29-03-16 | 18:17

Al dat gelul, als zou de islam een religie zijn. Dat is het niet. Het is slechts een ideologie, een debiel verzinsel van een pedofiel uit het jaar nul. Ze zaait slechts haat. Alles moet dood, wat niet naar de pijpen van de islam danst.

Wobbelplatte | 29-03-16 | 18:17

@Desmoulins | 29-03-16 | 18:14

Wilders is n heel beste kerel, die in tegenstelling tot de rest de problemen wel benoemd, maar het afzweren en verbieden van de Islam.... Gewoon zonden, hij benoemd het wel maar zn oplossingen.

christiaan05 | 29-03-16 | 18:17

Binnen de westerse wereld dient de Islam de status van religie te verliezen.

rmstock | 29-03-16 | 18:16

Iedereen heeft dezelfde rechten. Dus ook corrupte VVD'ers.

Sayer | 29-03-16 | 18:16

We hebben eeuwen gevochten voor de vrijheden van de islam, aldus Zijlstra(VVD).

Desmoulins | 29-03-16 | 18:16

Zijlstra: vrijheid ' waar we eeuwig voor gevochten hebben' geld niet voor de homo's in de AZC's?

paridae | 29-03-16 | 18:16

De gevestigde partijen gedragen zich tegenwoordig ook als islamisten, steeds met een vinger naar een ander wijzen maar 0,0 introspectie.

Ik ga op wilders stemmen volgende verkiezingen, voort eerst, ja uit pure wanhoop.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 18:15

Dus tolerant tot het einde.

Heinzz | 29-03-16 | 18:15

@Piet Karbiet | 29-03-16 | 18:13

Nee, dan wordt onze ambassadeur op het matje geroepen van de sultan.

Desmoulins | 29-03-16 | 18:15

Zijlstra draagt volop het cultuurmarxisme uit en heeft het zelf niet eens door.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:14

Boeiend dat de tegenstanders van Wilders beweren dat Wilders heeft gezegd om de Islam te verbieden.

Wat hij heeft gezegd is dat het er op termijn MISSCHIEN van komt om het te verbieden.

Daarbij komt dat Wilders dus niet heeft gezegd dat Hij het gaat verbieden.

Kijken wat in de komende Journaals, RTL nieuws, Nieuwsuur, RTLLN, Pauw, De Wereld Draait Door zal worden getoond.

ProAsfalt | 29-03-16 | 18:14

Als ik moslim was/islamiet, had ik gewoon gezegd ik ben nu maslim/oslamiet. Is dat goed?

ho4x | 29-03-16 | 18:14

FC Utrecht voetballers staan achter FC Utrecht hooligans!

Einde van de Domheid | 29-03-16 | 18:14

@christiaan05 | 29-03-16 | 18:12

Islam-apologeten zijn heel frustrerend.

Desmoulins | 29-03-16 | 18:14

heel voorzichtige steun van de VVD ? oh nee

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 18:13

Ik lees de comments wel. Kijk deze keer ff niet.
Mag je wel van die Erdogang grappen maken?

Piet Karbiet | 29-03-16 | 18:13

Aan ene kant is iedereen vs Wilders, maar Wilders komt zelf ook wel beetje gefrustreerd over

christiaan05 | 29-03-16 | 18:12

Nou is Geert gevaarlijk door het verband met de bombardementen op Syrië zelf te noemen, want dat kan natuurlijk best een rol spelen bij die vreselijke terreur.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 18:12

te meer die undercover moslims interrumperen.. hoe duidelijker de positie van de PVV wordt.
Geen speld tussen te krijgen :)

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 18:12

Seegers gaat ook de mist in.

starbuck280 | 29-03-16 | 18:12

@witchmaster
Haha ja mooi, ze maken hem heel groot zonder dat ze het zelf doorhebben. Pure wanhoop.

First Contact | 29-03-16 | 18:11

Aboutaleb vindt meer dan 90% van de Nederlandse bevolking niet goed genoeg voor zijn dochters, puur omdat ze niet in hetzelfde sprookje geloven.
Is niet zo heel veel anders dan de overige moslims die neerkijken op de Nederlanders.

spanarchist | 29-03-16 | 18:11

Islamitische zuster Arib helpt islamitische broeder Aboutaleb.

Desmoulins | 29-03-16 | 18:11

jaja we weten nu het zeker , de kamer is tegen wilders ze zijn bang heel bang

witchmaster | 29-03-16 | 18:10

Ahhh, daar onze schreeuwerige polder nationalist weer, schreeuw schreeuw blablabla, constructieve oplossingen 0,0.

dutchdj | 29-03-16 | 18:10

Op bevel van Brussel en Merkel mag de islam geen strobreed in de weg gelegd worden. En ach, die paar doden bij elke aanslag,we zijn toch met veel meer volgens Rutte dus dat nomen we maar collateral damage in het vervangen van de oorspronkelijke europese bevolking door een nieuwe.

sinar2 | 29-03-16 | 18:09

Spijker en kop benoemd.

Datkanjenietmenen | 29-03-16 | 18:09

Roemer moet zich kapotschamen, maar kent dat woord niet.

De Vrijlansier | 29-03-16 | 18:09

Aanslagen op moskeeen Kuzu?? Mafketel.

paridae | 29-03-16 | 18:05
Actie -> reactie.
Zelfde als die aanslagplegers zeggen toch.

HotPotato | 29-03-16 | 18:09

Terwijl in Belgie de islamitische variant van de Einsatzgruppen aan het huishouden zijn druipt het bloed hier van de interruptiemicrofoons.

Roltong | 29-03-16 | 18:09

Wat moeten wij met die zooitje ongeregeld. Alleen maar gefocust op zetels. Kempen tegen de grote Wilders omdat hij 39 zetels in de peilingen heeft.

doskabouter | 29-03-16 | 18:09

Roemer die zegt 'de kern van het probleem wordt niet besproken.' LOL omgekeerde wereld

Bram van Ojik | 29-03-16 | 18:08

Maare allemaal leuk en aardig aanslagen enzo. Maar hoe stoppen we Wilders lijkt de echte vraag op t moment te zijn.

christiaan05 | 29-03-16 | 18:08

En ja hoor, het moest ervan komen, Het is mijn schuld, de schuld van de PVV, de schuld van Wilders, de Schuld van de PVV'stemmers dat er aanslagen worden gepleegd aldus de heer Roemer van de SP.

ProAsfalt | 29-03-16 | 18:08

Blabla Roemer die zelf niet durft te benoemen dat de politieke islam een belangrijk onderdeel is van de islam. Misbaksels.

First Contact | 29-03-16 | 18:08

mede gluurders denk aan wat u kiest 6 april en vooral in het jaar 2017

witchmaster | 29-03-16 | 18:08

Die voedingsbodem is de koran, lul.
Maar als je die wilt verbieden, schiet je weer in de stress.

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:08

"...mensen die de islam misbruiken".
Wat is die Roemer toch oer- en oerdom.

spanarchist | 29-03-16 | 18:07

Die Kuzu heeft echt dysmorfische kenmerken.

roze_bril | 29-03-16 | 18:07

@GateKeeperNL | 29-03-16 | 18:06
Proberen ja...

Nilfisk | 29-03-16 | 18:07

Kuzu die over tolerantie praat. Terwijl hij met het aanpakken van de persvrijheid geen probleem heeft.
spanarchist | 29-03-16 | 18:05
Lijkt wel een homo, niet dat het fout is maar mag dat wel ?

HotPotato | 29-03-16 | 18:07

GateKeeperNL | 29-03-16 |
Het is meer het verlies van zetels beperken

dommehollander | 29-03-16 | 18:07

dhimmie Roemer.. BAH

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 18:07

De basis van het moslim terrorisme is gelegen in het gedogen en goedkeuren door de meerderheid.

Heinzz | 29-03-16 | 18:07

Wat ben ik blij met Wilders, ik ga zeker op hem stemmen. De islam moet verboden worden.

Wonderful-Life | 29-03-16 | 18:06

Roemer, die vrijheid van godsdienst gaat ook weg als de sharia hier ingevoerd wordt.

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:06

Het debat tot nu toe: zoveel mogelijk zetels van Wilders pikken. Onderwerp doet er niet toe.

GateKeeperNL | 29-03-16 | 18:06

En de eerste Godwin is voor Kuzu

En dan afsluiten met die arme moskeeën toch

christiaan05 | 29-03-16 | 18:06

Kuzu die over tolerantie praat. Terwijl hij met het aanpakken van de persvrijheid geen probleem heeft.

spanarchist | 29-03-16 | 18:05

Aanslagen op moskeeën, terrorisme.

Heinzz | 29-03-16 | 18:05

Aanslagen op moskeeen Kuzu?? Mafketel.

paridae | 29-03-16 | 18:05

AH, de Turkse Erdogan-aanhangerT trekt de Hitler kaart...

Ommezwaai | 29-03-16 | 18:05

Wat windt die kleine kerel zich op zeg. Doe es ff rustig joh.

1+1 | 29-03-16 | 18:05

ff een emmer naast me neer zetten , ik moet af en toe heftig kotsen

witchmaster | 29-03-16 | 18:04

Daarnaast gaat er een preventieve werking vanuit, hoeveel dan nog altijd een aanslag kan plaatsvinden. Helemaal uitsluiten kun je het helaas niet, maar je kunt wel wat doen en de meerderheid in de Kamer doet niks. Snorremans 2 haalt Snorremans 1 erbij, zucht.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 18:04

kuzu boos muwahahaaa waardeloze nitwit

dommehollander | 29-03-16 | 18:04

Godwin!

Roltong | 29-03-16 | 18:04

Kuzuh met z'n donor-etend hoofd.

Anoguurder | 29-03-16 | 18:04

Van klaveren, wat een ongelofelijk en blinde rant richting wilders over geboren 'nederlanders' of 'fransosen' of 'vlamingen' .. Het zijn de nazaten van de voorgaande importcultuur hier in europa, maar dat maakt ze nog geen rasechte nederlander, fransoos of patat bikkende belg.

Wilders heeft het hier aan het rechte eind, door te stellen dat de laatste 40 jaar we hier worden gemixed met niet nederlanders.

Kuzuh ook.. Neemt even beroep op tolerantie van nederlanders en dat de islam daar wel even bijhoort. IMBECIEL: Nederland is tolerant genoeg geweest! Is de moord op van gogh niet tolerant genoeg geweest? Gevaarlijke mafkezen dat het zijn.

Wie verkiest die mensen om daar in de kamer te staan? Wie zijn hun?

Anoguurder | 29-03-16 | 18:03

daar scoort Geert pas echt!!

starbuck280 | 29-03-16 | 18:03

wel geboren

Ommezwaai | 29-03-16 | 18:03

om een uur of 11 is dierenpoes aan een beurt toe, herstel, aan de beurt, dan kijk ik weer FF.
Al die ander kotszakken hoef ik niet te zien.

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 18:03

Watching the Wheels | 29-03-16 | 18:00
Zeteltjes !!!!
PVV wordt gewoon te groot.

HotPotato | 29-03-16 | 18:02

Ja en die twee infiltranten, ja, jij KUTturk, moeten ook verboden worden

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:02

@Ommezwaai | 29-03-16 | 18:01
En je kunt terroristen vanuit België, Frankrijk en Duitsland ook tegenhouden.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 18:02

Jaaaa, weg met de islam!

First Contact | 29-03-16 | 18:02

De Islam zou de status van religie moeten verliezen, maar enkel de status moeten krijgen van politieke stroming.

rmstock | 29-03-16 | 18:02

Greet laat toch een belangrijk punt liggen ten opzichte van Klaver...
Ze zijn hier dan wegeboren, maar zijn praktisch allemaal in Syrië geweest om met hun billematen van IS te vechten.

Ommezwaai | 29-03-16 | 18:01

Al die gasten nemen Wilders als vijand en richten daar hun energie en pijlen op ipv. het echte gevaar te adresseren. Geen moment gaat het over het probleem.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 18:00

Hey snotneus... zeg dan ook ff tegen die jongens die hier geboren zijn, dat ze geen Marokkanen zijn, maar Nederlanders.
Neem gelijk een camera mee, zou ik zeggen.
Kijken hoe blij ze met je zijn.

Schietmijmaarlek | 29-03-16 | 18:00

Wel eens van het Wetboek van Strafrecht gehoord, Herr Hamerstuk? En dit eens wat beter toe te passen

Bijtendehond | 29-03-16 | 18:00

Die Algerijnen zijn toch niet in NL geboren Klaver?

paridae | 29-03-16 | 17:59

Homegrown. klopt. moslims. Dus Klaver waar zit het probleem?

Heinzz | 29-03-16 | 17:58

En zo gaat het debat weer niet waar het om moet gaan,maar we gaan met zijn alle weer de PVV bashen.En het probleem kijken we weg,zo kennen we de politiek in Nederland weer.
endtotrolling | 29-03-16 | 17:51

samenwerken met dit stelletje NEP parlements leden, met deze EU lovers, met deze undercover islamisten, met deze cordon sanitaire ratten is gewoon niet mogelijk.
Geert is gewoon goed bezig !

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:58

-weggejorist-

VVMU is dood | 29-03-16 | 17:58

Dit politiek correcte land heeft kansen genoeg gehad. Jarenlang visieloos beleid, mislukte idealen (Afghanistan,samenwerking EU etc) de burger heeft simpelweg geen vertrouwen meer valse beloftes en onhaalbare idealen.

First Contact | 29-03-16 | 17:58

Greet is gewoon sterk en vooral standvastig , dit siert een politiekeus geen gedraai gewoon zoals het staat aan pakken en vooral doorpakken

witchmaster | 29-03-16 | 17:57

Samenwerking met groenSlinks? Nee, dank u, Herr Snotneus

Bijtendehond | 29-03-16 | 17:57

Europa is géén land, dus de vraag van Klaver is dan ook totaal irrelevant. Grenzen sluiten, nitwit.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:57

Geert houdt zich knap staand tussen de wegkijkende elite en die ene schandknaap.

R.B.Scott | 29-03-16 | 17:56

miko | 29-03-16 | 17:51
Die ongeloofijke nul van een zwager Homeopatix! Obelix was nog nooit zo scherp. Jammer dat idefix er niet bij was hier. Die mastodont had er wel raad mee geweten.

chicago river | 29-03-16 | 17:56

Volgens het kereltje ziet Wilders slechts een zwart-wit wereldje.
En de GroenLinks VMBO-er die het over een gemakkelijk wereldbeeld van Wilders heeft.
Waarna GL en D66 weer vinden dat alle asielzoekers echte vluchtelingen zijn en allemaal naar Nederland moeten kunnen komen. Surrealistisch.

spanarchist | 29-03-16 | 17:56

GO Greet!!! Adrem als een motherfuc*ker.

1+1 | 29-03-16 | 17:55

Één debat, +twee (virtuele) zetels.
Go Geert.

HotPotato | 29-03-16 | 17:55

Klaver snijdt precies het probleem aan: het zijn allemaal de nazaten.

Daarom geen nieuwe import meer. Maar ja, de bazen zijn verslaaft aan gratis arbeiders, dus dat gaat niet gebeuren.

ProAsfalt | 29-03-16 | 17:55

dit worden volgende week 50 zetels , houd je poot stijf geert

witchmaster | 29-03-16 | 17:55

Grenscontroles hebben volgens Buma en Peggie helemaal geen zin omdat het Frans-Belgisch-Algerijnse Marokkanen betreft die allemaal welkom zijn en omdat er gewoon teveel voertuigen de grens over gaan. Allemaal beren op de weg, want eventuele doden zijn lekker belangrijk. Luiheid of lulkoek.. Wat een clowns.

Slogra | 29-03-16 | 17:55

Dat er twee Turken in onze kamer zitten, zou bij de anderen al alle alarmbellen af moeten gaan. Die gaan zich alleen inzetten voor de Turken van onze paralelle samenleving. Dus wordt in de toekomst de demografische component enorm belangrijk in dit land. En dat gaan de kinderen van deze kamerleden nog meemaken.

roze_bril | 29-03-16 | 17:54

Arib zet die microfoon dicht van Snotneus

Bijtendehond | 29-03-16 | 17:54

Wat staat Snotneus nou op te noemen? Zijn vriendjes uit zijn schoolperiode?

Bijtendehond | 29-03-16 | 17:54

Geert is op dreef!

Schietmijmaarlek | 29-03-16 | 17:54

Toch wel mooi samengevat door jochie peggelt: 2 soorten moslims, namelijk de terroristen en de zwijgende wegkijkers. Het hele probleem goed samengevat.

Wobbelplatte | 29-03-16 | 17:54

Van mijn Irakese moslim-buurvrouwen die onlangs afgereisd zijn naar Irak vanaf Düsseldorf.
Vliegveld Dússeldorf: nauwelijks controle.
Vliegveld Irak (ik weet niet welk): het ene checkpoint na het andere.

Bijtendehond | 29-03-16 | 17:53

Als in een debat het belangrijker om Geertje W te framen als islambasher (wat hij dan ook toegeeft aangezien dat volgens hem het probleem is), dan daadwerkelijk praten over de aanslagen in Brussel geeft dat wel weer aan waar de prioriteiten van de Nederlandse politiek ligt.

[IRONIE] Maar goed, er is nog geen terreuraanslag met doden gevallen sinds Theo van Gogh dus laten we ons er vooral niet druk over maken. Het zijn immers schatjes van lieverdjes en heus niet alle moslims plegen aanslagen, er zijn er immers ook nodig om schuiladressen en logistieke diensten te leveren. [\IRONIE]

Barre_de_k | 29-03-16 | 17:53

Pechtold verkoopt zijn eigen familie nog voor macht. Egotripper. Wat een engerd.

paridae | 29-03-16 | 17:53

Pechtold is gewoon een volksverrader .. maar dat weten de meeste Nederlanders inmiddels.
Geen grenscontroles om economische motieven en moslims zijn lief.. de rat

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:52

Wat in Pakistan gebeurde: kinderen en moeders in het park opblazen tijdens eieren zoeken kan ook in het Vondelpark gebeuren. Dus laten we nou debatteren alsof het hier gebeurd is. Of zijn de christen kinderen en vrouwen minder waard die in Pakistan wonen?
Misschien zaten er wel kinderen en moeders bij van Nederlandse politici in het Vondelpark? Is het dan erg genoeg om de oogjes open te doen waar het toch allemaal vandaan komt? Of komen er dan nog steeds argumenten over mensen zonder baantje die wel mensen moeten opblazen, liefst kinderen die aan het feesten zijn in het park, om hun ongenoegen kenbaar te maken.
Wie het nu nog steeds opneemt voor de moslimbarbaren en hun licentie om de moorden : de koran, mag, nee moet gelijk opgepakt worden voor het meewerken aan de meest walgelijke ideologie ooit uitgevonden. Die alles goedpratende walgelijke goedmens politici en aanhang zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor alle islam terreur die zicht voordoet en nog gaat voordoen. Het is dankzij deze minkukels wachten op de volgende klap. En dat kan bij jou op het voetbalveldje zijn waar je kind een balletje trapt of in het overvolle winkelcentrum 100 meter verder op een hele slechte zaterdagmiddag.

dijkbewaker | 29-03-16 | 17:52

Pechtold begint echt een l*l te worden.

Watching the Wheels | 29-03-16 | 17:52

En zo verwordt het debat over de aanslag in Brussel weer, zoals gebruikelijk, tot een potje Wilders aanvallen.

spanarchist | 29-03-16 | 17:52

zo dit is een rechtse directe mannetje pechold

witchmaster | 29-03-16 | 17:52

En zo gaat het debat weer niet waar het om moet gaan,maar we gaan met zijn alle weer de PVV bashen.En het probleem kijken we weg,zo kennen we de politiek in Nederland weer.

endtotrolling | 29-03-16 | 17:51

Peggolt is een walgelijk irritant K*t ventje.

1+1 | 29-03-16 | 17:51

Angst aanpraten?! Peggold heeft zeker een winterslaap gehouden.

doskabouter | 29-03-16 | 17:51

@Barre_de_k | 29-03-16 | 17:42
Broeva Haro!
Dinges heeft gelijk!

miko | 29-03-16 | 17:51

pppffff wat een zak , sodemieter eens op ,pak je Hammer mislukte verkoper

witchmaster | 29-03-16 | 17:49

Man man man wat een gemierenneuk. Stel kleuters.

Nilfisk | 29-03-16 | 17:49

Goed, en dan gaan we het nu hebben over de gevaren van de politieke islam, complete wijken in Nederland die we hebben gecreëerd als broednesten voor radicaliserende moslims.

First Contact | 29-03-16 | 17:48

'Terrorist reisde op
naam ex-speler Twente'
Khalid El Bakraoui, de man die zichzelf opblies in de Brusselse metro, misbruikte de identiteit van een voormalig speler van FC Twente om te reizen. Het gaat om de 27-jarige Ibrahim Maaroufi.

ZONDER controle zoals hier ben je mede schuldig

witchmaster | 29-03-16 | 17:47

Buma moet eens leren luisteren want Wilders heeft duidelijk gezegd hoe hij de grenzen wil bewaken.

Simpel door het leger.

ProAsfalt | 29-03-16 | 17:47

Wat een kleuter die Buma. Woordspelletjes om iemand in een hoek te drukken waar hij niet thuis hoort.

doskabouter | 29-03-16 | 17:47

Fucking facts al over de plaats. maar jij blabla. Is dit nou wegkijkporno in actie? Moeilijk man, politiek.

RickTheDick | 29-03-16 | 17:46

Pechtold is een buikspreekpop die denkt de islamitische kiezer aan zijn kant te krijgen, een opgeblazen brulkikker!

lanexx | 29-03-16 | 17:46

@Roltong | 29-03-16 | 17:34

Ja, precies hetzelfde...

Desmoulins | 29-03-16 | 17:46

een HEK buma wilt helpen

witchmaster | 29-03-16 | 17:46

Mooi man. Wilders staat daar als enige als een mike tyson in de ring politieke klappen uit te delen aan een slapende kliek.

Anoguurder | 29-03-16 | 17:45

[Volgens minjus Van der Steur waren dit 'gewone knullen' die nergens geregistreerd stonden. Maar ze stonden gewoon op de Terror Watch List.]

(87) The blessing of multiculturalism

Multiculturalism means there is no leading culture and newcomers need not integrate or assimilate. Just that happened in the last 40 years in exogamous Western culture.

Now remember, if Muslims were obliged to integrate into Western culture they stealthily would have received the majority by rampant reproduction. Since integration is not the same as assimilation.

Because integration was hampered by political correctness young Muslim males prematurely segregated from society and disappeared into criminality.

In Western society the outer mantle of Islam dominates. It is called 'religious endogamy' in which sharia lost control over young males and left them without clear self-identity.

As predicted on this site already many years ago this enormous army of Muslim criminals is an easy victim for Islamic romanticism, a religious revival delivered by new prophets on the internet. They got a new self-esteem and directed their hatred to Western culture.

If newcomers had been forced to integrate into Western society by discrimination and 'racism', then the Muslim population would have grown slowly Western society overhead. This, because integration is not the same as assimilation:

Assumption 204: Forcing a sexually deprived (poor) endogamous group to assimilate within a promiscuous (wealthy) exogamous group means war.

Then Western culture would meet the fate of the boiled frog: the water would come to the boil very gradually until it would be too late to leap out of the pot.

Because of the laissez-faire attitude of policor the whole process is speeded up by another 'critical period'. In adolescence (17-24 year), group identity changes to self-identity for young males. And that gives the revival of Islamic roots from early
childhood. Young criminal Muslim males must peak in their twenties and can't wait for some demographic apotheosis to happen over some decennia.

So what is taking place is the unplanned and uncontrolled derailment of multiculturalism. Much earlier than would have happened with forced integration.

Policor, multiculturalism and the EU completely lost control over the Muslim immigration. Absurd ideas about integration of newcomers have thrown Western society into chaos. But on the other hand we have a chance to stop the influx of this horrible culture before it is too late.

That's the blessing of multiculturalism.

Basic Dimension | 29-03-16 | 17:45

Wilders veegt even ongezouten de vloer aan met kleutertje Klavers ontwijkende gedrag en ad hominems betreffende de onmiddelijke detentie van terugkerende vijandelijke soldaten.

Slogra | 29-03-16 | 17:44

Wilders bashen is belangrijker dan problemen oplossen.

Schietmijmaarlek | 29-03-16 | 17:43

Grensposten zijn ook goed voor de werkgelegenheid.

doskabouter | 29-03-16 | 17:43

miko | 29-03-16 | 17:41
fles melk mag ik hopen inshallah, anders komt de sharia politie van Al-Exander Pechtoldi je halen

Barre_de_k | 29-03-16 | 17:42

@(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:39
Met lulletjes moet je uitkijken. 13 zetels in de peiling toch?

Rest In Privacy | 29-03-16 | 17:42

Volgens minjus Van der Steur waren dit 'gewone knullen´
Pritt Stift | 29-03-16 | 17:15
Laat die ´k´ maar gewoon weg in ´gewone knullen´ omdat het zijn gewone simpele nullen. Nee. Zelfs een nul onwaardig.

chicago river | 29-03-16 | 17:41

Nog even over de stelling van gisteren door de regenjas.
Mogen we Peggold wel martelen om de ware agenda van hem boven tafel te krijgen? En wat hij nu uiteindelijk gefietspeukt heeft met die warchilla Hallie of hoe de nieuwe assistent van Clinton ook mag heten.
*naar fles grijpt*
Verdomme mis.

miko | 29-03-16 | 17:41

Nederland paar dagen voor aanslagen geïnformeerd
FBI waarschuwde voor terreurbroers
De Amerikaanse FBI heeft een paar dagen vóór de aanslagen in Brussel aan Nederland informatie verstrekt over de criminele en radicale achtergrond van de aanslagplegers Ibrahimen Khalid El Bakraoui.
uit de doden bomen krant

witchmaster | 29-03-16 | 17:41

-weggejorist-

VVMU is dood | 29-03-16 | 17:40

met zijn ingestudeerde '29 tweets' .. triest

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:40

Een college Twitter-ethiek van dit omhooggevallen VMBO'ertje...

Wat.een.land.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:40

Geert is uitgerust en gemotiveerd.

doskabouter | 29-03-16 | 17:40

@(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:31
Niet enkel in ons land. In elk land zeg maar.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 17:39

pak de hooivorken en teer , we trekken nu te leer

witchmaster | 29-03-16 | 17:39

"Geert Wilders kiest de verkeerde vijand, dus ik ga hem lekker heel de tijd aanvallen"
- Jesse Klaver

Barre_de_k | 29-03-16 | 17:39

en die klaver.. wat een lulletje

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:39

Tot de interruptie van Klaver heb ik het - tenenkrommend - vol kunnen houden. De pijn in mijn voeten wordt te erg. Ik haak af bij zo veel domheid.

balustrade | 29-03-16 | 17:39

wel grappig.. Geert maakt gewoon zijn punten af .. ondanks dat kinderachttige gezwets van die volksverraders van PvdA/GL/D66 /SP ect

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:38

Wilders staat daar heel sterk +11111

Anoguurder | 29-03-16 | 17:38

Wat een genot!
Luisteren naar een Turkse infiltrant en andere islam-apologeten.
We are fucked.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:37

is dit het anti Geer Wilders debat ? NEP parlement !

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:37

Haha die VMBO'ert met z'n 'ik accepteer heel veel van u'. Dat zal Geert een pak van zn hart zijn.

Sprinkhaan | 29-03-16 | 17:37

wat is die Turk toch ontzettend dom en verachtelijk

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:36

Wat een hypocriete lul die Koezoe. Hij heeft schijt aan Nederlanders. Hij zit daar voor Turkije.

doskabouter | 29-03-16 | 17:36

islam groter probleem dan de economische crisis van de jaren dertig en de tweede wereldoorlog...

t. Geert Wilders

Barre_de_k | 29-03-16 | 17:35

@McMarx | 29-03-16 | 17:29

Graag gedaan.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:35

Die ultieme kramp van iedereen. Pijnlijk om te zien. En volgens blokhoofd zijn de moslims de grootste slachtoffers.

Nilfisk | 29-03-16 | 17:34

tsjonge tsjonge......

starbuck280 | 29-03-16 | 17:34

O nu doet Wilders precies hetzelfde als die terroristen doen! Dan gaat ie zich zo opblazen, inclusief heel tweede slaapkamer.

Roltong | 29-03-16 | 17:34

Zoals het al jaren gaat is het 'de Kamer' tegen 'de PVV/Geert Wilders'. De rest van het debat kan je verder wel voorspellen.
Maar wat ontzettend treurig dat de meerderheid van de kamer blijft vasthouden aan een mislukt ideaal. Walgelijk.

First Contact | 29-03-16 | 17:34

Wilder is erg sterk. "Ieder geweld is fout tegen wie dan ook."

Watching the Wheels | 29-03-16 | 17:33

en die denkgek moet ons land uitgetrapt worden

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:33

Meer islam is hartstikke oké, volgens het gehele parlement excl. PVV... En dat anno 2016.
Radicalisering voorkomen is nogal lastig als de door de nuttige idioten geliefkoosde leer per definitie radicaal is.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:32

Benieuwd hoeveel uitkeringtrekkers in die 'in de steek gelaten' wijken wonen.

Sprinkhaan | 29-03-16 | 17:31

Roemer weigert te erkennen dat de islam een probleem is in ONS land

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:31

Het schijnt dat Kuzu zijn spreektijd vol gaat maken met *streept 2,5 door* 14 minuten stilte vanwege het overlijden van Cruyff. Kan hem 't bommen.

Zei die nou bommen?!

Driewerf Hoezee | 29-03-16 | 17:31

Roemer je redt t niet jochie onbenul... next!

dommehollander | 29-03-16 | 17:30

Daar gaat weer een zetel Roemer!

doskabouter | 29-03-16 | 17:30

Roemer en Pechtold staan bij voorbaat al weer 3-0 achter.
Nederland is het zat! spuug zat!
Geen nuance meer voor of over islam. Go Geert!

deraderendraaien | 29-03-16 | 17:30

het debat is nu al ontspoord...

Niets over Brussel of maatregelen tegen terreur maar GW aanvallen op zijn toon

Barre_de_k | 29-03-16 | 17:30

Oh, 'in de steek gelaten'

Heinzz | 29-03-16 | 17:30

ah de wijken zijn 'in de steek gelaten ' aldus Roemer... daarom vermoorden moslims onze EU burgers

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:29

@Desmoulins | 29-03-16 | 17:28
Dank dat u mij in mijn luiheid beidend.

Rest In Privacy | 29-03-16 | 17:29

De islam is geen religie, domme, socialistische boer.
Wat een pathetische wezel die Roemer.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:29

en Roemer gaat toch zitten idioot

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:28

@McMarx | 29-03-16 | 17:20

De aanvrager als eerste...
De rest volgens de (in)stemvolgorde bij aanvraag van dit debat.

Desmoulins | 29-03-16 | 17:28

Geert scoort de ene na de andere.

Hufter | 29-03-16 | 17:26

Waar zou Peggold nog zijn zonder Wilders. Dan zou niemand hem kennen.

doskabouter | 29-03-16 | 17:26

ALLE terroristen zijn MOSLIMS mannetje Pechtold.. smerige gedoger

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:26

Nee kereltje, de islam is intrinsieke haat.
De moslims die de koran, met een kleine letter, niet zo nauwgezet volgen zijn onze 'gematigde' moslims...

Desmoulins | 29-03-16 | 17:26

mannetje Pechtold staat de islam weer walgelijk te verdedigen

(c)ZWITSUL | 29-03-16 | 17:25

Pechtold doelt zeker op de eenheid van de Ummah...

Desmoulins | 29-03-16 | 17:25

Foutje mensen. Bij T. Kuzu (Nummer 8.) moet staan: EN ANKARA DAN?

balustrade | 29-03-16 | 17:23

Helaas die kwebbelkut met de voorzittershamer nog steeds geen cursusje ABN articulatie gevolgd …

dommehollander | 29-03-16 | 17:21

Wie bepaald de volgorde van de sprekers eigenlijk?

Rest In Privacy | 29-03-16 | 17:20

De eerste link is nu al stuk :(

CaptainCrazy | 29-03-16 | 17:18

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen