Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verjaagde asielzoekers is een hoax

Joehoe Henk, we schijten peop op jeDat was even schrikken natuurlijk. Kaalkopjes uit een of ander kudt-gehucht in Oost-Groningen zouden drie families van een asielzoekerscentrum Winschoten het leven zo zuur hebben gemaakt dat zij genoodzaakt waren een ander heenkomen te zoeken. Hun veiligheid kon niet meer worden gewaarborgd. Koren op de molen voor links, die er gretig bovenop sprongen. In een tijd waarin Wilders 9 zetels in de Kamer bevuilt, kun je niet hard genoeg “schande” spreken. En dan nu het echte verhaal. Volgens een gemeente-woordvoerster klopt er namelijk weinig van de berichtgeving. Zo zitten er volgens haar enkele 'raddraaiers' in de drie families. Nou ja raddraaiers, de agenten in het dorp spraken hen vaker dan moeder de vrouw. Ze veroorzaakten zoveel overlast, dat dit uiteindelijk leidde tot een tegenreactie bij de Nederlandse jongeren. Daarom is de raddraaiers verzocht te vertrekken. De advocaat van de families tekende in eerste instantie bezwaar aan tegen dit verzoek, maar bond al snel in toen hij de achtergronden van de politie vernam. Hallo Henk Blanken, adjunct-hoofdredacteur van het Dagblad van het Noorden, doe es snel rectificeren dat verhaal. Over stoephoer van de media gesproken...

Reaguursels

Inloggen

Normaal gesproken als je een klein incident heb met
bv Marokanen, is een telefoontje genoeg en er staan
er ineens honderd.

Nu komen Nederlandse jongeren eindelijk voor elkaar op
en zijn dat ineens extremisten.

Hoe kan dit?

ReligionSucks | 02-04-07 | 13:20

Deze linkse mensen met hun linkse commentaar zijn walgelijk DOM.
De buitenlanders met name de Islamieten zorgen voor problemen in heel Nederland, meer als ieder ander. Dit is de waarheid en is enkel de problemen benoemen. Het heeft niks te maken met discriminatie.
De woorden Discriminatie en Rascisme zijn de eerste woorden die de Islamitische asielzoekers leren als ze in Nederland zijn.
Ze maken de straten onveilig, zorgen voor overlast, zitten in de criminaliteit, willen zich niet aanpassen ook al krijgen ze de kans.
Natuurlijk zijn niet allen zo, maar een groot deel HELAAS wel.
Gelukkig zijn er ook veel die goed geintegreerd zijn en hun best doen.
Deze wil ik hiermee NIET beledigen.

Pim, Wilders en velen andere zeiden het al, de Islam IS een groot gevaar in Nederland. Dit zal bestreden moeten worden.

Geweldloze deporteren iemand?

Chris87 | 01-04-07 | 17:06

Media was even vergeten dat de "zielige asielzoekers" eerder aanvaringen hadden gehad. Mensen schijnbaar zelfs met kettingen zijn belaagd. Voor zover ik weet was de aanleiding dat een autochtone jongen door dit groepje in elkaar was geramd, en dat dit alles een tegenreactie is geweest van de jeugd hier. Ik ken Winschoten goed en alhoewel hier waarschijnlijk net zoveel kaalkopjes rondlopen als in iedere stad(je), heb ik hier nooit geen overduidelijke vorm van rechts-extremisme gezien. Ook zijn het hier geen boerenlullen die niet gewend zijn aan buitenlanders, want ook hier is dat al jaren meer dan normaal, en leverde dat nooit problemen op.
Het had net zo goed een ruzie kunnen zijn tussen twee autochtone groepen, wat in het verleden zelfs regelmatig het geval is geweest, echter dat heeft het nieuws nog NOOIT gehaald. Beetje misplaatst allemaal.. maar goed de rest van Nederland denkt zowieso dat er boven de rivieren alleen maar achterlijke boeren zonder enige vorm van tollerantie wonen... So who cares...
Regels hier zijn simpel: "Doe normaal, dan doe je al gek genoeg"
Ies niet moeilijk!

d0p3d | 01-04-07 | 13:04

-edit djeez whatever schakel eens over op tequilla of id – tsjj, had je anders niet even kunnen editten “he whatever doe die frituur even uit schoppen zo voor het in coma donderen” Weer 4 liter olie naar de sodemieter.

..Whatever | 31-03-07 | 18:55

sorry, foutje met allochtoon en autochtoon, verhaal lijkt me verder duidelijk

hollandswyffie | 31-03-07 | 18:42

Volgens mij wordt het tijd dat we het hele verhaal eens horen. Wat zijn raddraaiers? Hoe erg was het en dus... hoe logisch de reactie van de autochtone jeugd. Is het zo dat de politie (weer eens) niets deed tegen overlastbezorgende allochtonen, en moest de allochtone jeugd Winschoten beschermen?

hollandswyffie | 31-03-07 | 18:40

@anarchez 31-03-07 @ 04:37:
Het verschil is, imageshack is niet MIJN website. Het is dus geen linkspam. Bovendien wist ik niet zeker of de uploadpoort voor de FFV als dicht was of niet, dus mocht 'ie niet meer meedoen laat ik 'm gewoon even zien.

@anarchez 31-03-07 @ 04:52:
Klopt, maak ik ook geen geheim van. Opportunisme is ook geen vies woord als je er gewoon voor uit komt. Pas als je dat niet doet zoals Joost Eerdmans, Fred Teeven en al die andere lijkenpikkers van Pim Fortuyn ben je hypoocriet bezig en dan wordt opportunisme een verschijnsel van een minderwaardig mens.

En verder niet zo zuur doen; ik heb hier, op deze pagina's als één van de eerste een openlijke steunbetuiging aan Jane gegeven en gevraagd om een un-ban voor haar. Meer kan ik niet doen.

koerbagh | 31-03-07 | 14:33

Haha, de nazi's blijken dus de goeien en de buitenlanders de slechten. Wat zal het journaille balen!

Dr. Faustus | 31-03-07 | 13:47


LS...

Heil Jan Tomatenpulp ! Wat ik ben zit in mijn Gulp !

Weten jullie waarom Adolf Cohen zulke grijzen haren heeft ?
Hij kan de as van Theo van Gogh er niet uitgewassen krijgen !

Voor de rest, happy hunting !

Lion Cachet | 31-03-07 | 12:10

zo... whatever is weer stil.

Sytze Vliegen | 31-03-07 | 11:25

Henk Blanken mag zich eerst wel eens uit de dichotomie links/rechts, oude media/nieuwe media ontworstelen voordat hij zijn analytisch 'vermogen' aanspreekt weer eens wat neer te plempen op z'n blogje. Tegen die tijd ligt deze post-babyboomer allang te snurken, genietende van z'n zoetverdiende pensioentje. Achtelijke nitwit.

ILT | 31-03-07 | 11:06

Wanneer je een luie dondert bent en je wilt toch problemen in het uitgaansleven of iets dergelijks dan moet je naar Winschoten gaan, Hoogezand of Veendam… Allemaal kudt tuig daar, geen probleem om tegen een opstootje aan te lopen in die gaten. Wat dat aangaat zijn de asielzoekers centra daar prima geplaatst, een voorziening in een behoeft zeg maar. Winschoten is daarbuiten ook nog een softdrugs gat. Kudttuig geplaats bij kudttuig dus, nuken de hele meuk zeg ik.

..Whatever | 31-03-07 | 10:58

Helemaal niet overplaatsen. Hier past maar één straf en dat is direct het land uit. Vluchtelingen die zich gedragen dankbaar zijn voor de mogelijkheden die wij hen hier geven, prima.
Lieden die zich niet willen gedragen of zich zelfs misdragen, direct het land uit, met familie en al.

Rest In Privacy | 31-03-07 | 10:52

Daar hebben gasten een kut studie op gevolgd, een meuk debielen met problemen bij elkaar in een kamp donderen, en dan verwachten dat er geen problemen komen buiten het verblijf terwijl een elke debiel kan concluderen dat al die debielen met problemen in een enkel kamp elkaar naar staan. Als ik al een keer gezegd heb die studie in de NL zakt je de broek ook van af.

..Whatever | 31-03-07 | 10:45

Überhaupt is dat hete asielzoekers centrum systeem een flop wanneer het op jeugdigen aankomt. Je hoeft geen raket geleerde te zijn om te concluderen dat je een groep beweging creéert in deze. Die gasten zitten op een kamp, gaan op stap en kluiten. Nou wat gebeurt er wanneer je een kluit op stap hebt? Juist, trammelant. Er is altijd wel één die branie wil schoppen, en wil hij dat dan heeft hij zijn matties achter hem. Een asielzoekers centrum is dus in principe zeg maar een prima rekruten centrum. Maakt geen fuck uit waar ze vandaan komen, “we zitten allemaal in hetzelfde schuitje’… simpele gedachte Whatever, juist maar deze kudt kanker tyfus golera wereld zit dan ook kudt kanker tyfus simpel in elkaar. Wil je een partij negerts te samen hebben die rotzooi zoeken, flikker ze dan in een kamp komt het wel goed.

..Whatever | 31-03-07 | 10:39

Het toeval wil dat Noordeling zijn jeugd in het fraaie plaatsje Winschoten, beter bekend als Sodom, heeft doorgebracht. Zo ten tijde van de ontdekking van Brood in het lokale multicultureel slik- en spuitcentrum het Pleintje.
In Sodom zijn de regels simpel: als je aardig en aangepast bent kun je er prima leven. Als je vervelend, opdringerig naar meisjes en in het algemeen onaangepast bent dan krijg je op je flikker.

noorderling | 31-03-07 | 10:23

En dat is direct de reden dat Whatever niet terug komt, daar dat een maand of 4 is of een jaar en Whatever zit diep in de shit omdat de plisie geen f*ck uivreet. Kun je wel al je flippen op tijd betalen maar dat helpt je geen donder, het levert je geen kudos op zeg maar. Doe maar MX en een 9 mm onder het kussen dus.
-edit djeez whatever schakel eens over op tequilla of id -

..Whatever | 31-03-07 | 10:14

Dat was in het geheel niet te volgen vanzelf, daar whatever zwaar aan de whiskey zit. Maar waar het dus even omgaat is dat ik denk dat plisie in de Nederlanden even vergeet dat in een kudt land als de Nederlanden je als burger in het geheel afhankelijk bent van de plisie. Omdat het rechtsysteem je helemaal in de zeik zet wanneer je voor je eigen opkomt, en dat zuigt behoorlijk wanneer je allerlei soorten tuig van over de grens binnenhaalt welke het niet zo nauw nemen met dat rechts systeem. En het zuigt nog meer wanneer de handhavers van het recht de prioriteiten bij het incasseren van cash hebben liggen. Op dat moment zeg ik doen dan maar een omgeving waar ik wel een pipa mag trekken wanneer het er op aankomt.

Feit is dat, wanneer je vriendin op een haar naar het ziekenhuis of erger ingereden wordt en de plisie de volgende dag komt vertellen dat je het beter zo kunt laten, dat er dan iets niet helemaal correct meer is.
En in mijn geval is het beter te rennen dan, want de volgende dag zal een ieder me worst zijn. Is echter wel de situatie in de NL, wel mijn systeem pakt dat niet, spijt mij donders, mijn systeem zegt zoek dat tuig op en schiet ze voor de donder.

..Whatever | 31-03-07 | 10:09

In het noorden staat men hun mannetje en dat, dat maar zo mag blijven, die vuile fagots uit het westen kan je geen kanker mee, die hebben a’dam al weg gegeven. En de rest van de randstad., grote bekken maar geen daadkracht, typisch. Wat de plisie aangaat in het Noorden, ik spreek een 3 jaar terug… maten van me in een stam kroeg, problemen… met wat asielzoekers, zit een centrum dichtbij dan krijg je dat. hoeven het ook niet te zoeken dat doen die negerts wel. Anyway, wat problemen dus, negerts staan wat op de dansvloer op een manier dat je vanzelf wat aanvaring krijgt (hun poten naar voren en je meiske stoot vanzelf tijdens het dansen één van de negerts tegen de voeten, je kent het wel)… ies niet moeilijk. Uiteindelijk me maten naar huis niets aan de hand tot ze voor de keet zijn… problemen, maat van me belaagd door wat asiel tuig. Hij bellen met zijn broertje, die op het gas met de wagen en richting kroeg, met vriendin (dom overigens). Blijkt dat, dat asiel tuig ook in de wagen gesprongen is om wat wapen tuig te halen. Komen terug rijden recht op de vriendin van me maat in, zei springen net gemist, wat blaffers naar het schijnt, van negert zijde uiteraard. Volgende dag plisie op de stoep bij me maten, of ze maar geen aangiften zouden doen, werd hen afgeraden daar dit de problemen enkel zou vergroten… niet een mededeling dat de petten erbovenop zitten nee… enkel even afstand nemen. Richt there and then ben ik van de plisie afgestapt die lutsers begin je niets mee, beter regel je het zelf. Je wagen als wapen benutten vervolgens nog met wat vuurwapens zwaaien dus je zit als belaagde al in de zeik want je houd je wat binnen wet’s grenzen dus geen pipa op zak, en dan de volgende dag de kreupele plisie op bezoek dat je er maar lekker onder slapen moet en van aangifte moet afzien anders wordt het nog kudter… ik zeg de tyfus, doe dan Mexico maar… Zuigt ook, rond de 100 man omgelegd dit jaar al waarvan 47 plisie enkel in Monterrey (dit weekend 10 in wijkie), zonder een dader op te pakken daar ze schijten in de broek. Maar als burger wel geweaun het recht om dat wat je belaagd met gelijke middelen, zonder consequenties aan te pakken… en dan zal het mij een tering wezen wat voor debielen er bij de plisie rond lopen. Als ik toch op de lutsers bij de NL plisie moet vertrouwen wat me veiligheid aangaat doe ik nooit weer pitten met twee ogen gesloten. Nee doe dan maar een 9 mm op me nacht kassie, fuck de plisie staat er een debiel in me keet, krijgt ie het. Wat administratie en we leven weer verder. Prachtige wereld en zo moet het zijn. Ik wil best op een ander bouwen, maar niet op de kudten bij de plisie in de NL (en dan pak ik ze niet op persoon althans niet in het algemeen, meer op de mogelijkheden die ze hebben). dan doe ik het liever zelf zeg maar. Doe je dit wegzetten in schrift ben je een achterlijke agressieve randdebiel uiteraard. Maar zo zit het wel, op justitie bouwen in de NL gaat nergens over, die rukkers vreten geen flikker meer uit. Hoeveel kudt zaken lossen ze niet meer op tegenwoordig omdat ze geen tijd hebben? En dan heb ik het over oplossen nog niet eens over voorkomen. Je bent toch een debiel wanneer je, je zaken niet zelf regelt in dat apenland of niet dan?

Dit gaat overigens het topic te buiten.

Kun je zeggen whatever slaat weer door, en zo een vaart loopt het allemaal niet. Maar whatever stond er bij en whatever zag de blaffers en de wagen die op een haar na het meiske miste. Whatever zit dan niet op pilisie te wachten welke komt vertellen dat je maar even geen aangifte moet doen om grotere problemen te voorkomen, dan heb je zin om die tering bende even naar een andere wereld te helpen. Gaan julle lekker flitsen joh mongolen dan doet whatever wel even regelen wat geregeld moet worden. Gelukkig woont whatever in Mexico, anders zat whatever allang op staats kosten te internetten.

Als het er op aan komt zijn die blauw petten geweaun diep triest. En dat is jammer in een land waar ja van die gasten afhankelijk bent.

..Whatever | 31-03-07 | 10:07

Als er één krant is die haar lezers niet serieus neemt, als er één krant is die dingen mooier maakt dan ze zijn om meer kranten te verkopen, als er één krant is die knollen voor citroenen verkoopt en als er één krant is met de grootste dichtheid incompetente verborgen werkloze randdebielen dan is het DvhN wel. Als je daar in dienst komt en je bent nog geen NSB'er, dan word je het wel.

De tronie van de gemiddelde journalist bij het Dagblad van het Noorden straalt dan ook arrogantie, ontevredenheid, vetzucht en desinteresse uit. Bovendien kan zo'n lul niet schrijven.

De enige plek waar je nog naar kunt ontsnappen als je bij het DvhN hebt gewerkt is bij dat andere vod, het Algemeen Dagblad, of vroeger het nationale persbureau van de lokale kutblaadjes, de GPD.

Rabarberke | 31-03-07 | 09:31

Hahaha extreem rechtse jongeren in Winschoten, laat me niet lachen... die worden met pek en veren de stad uitgedragen...

.. wat ze in Winschoten wel zijn is extreem kort door de bocht...

Rabarberke | 31-03-07 | 09:20

Syrische mensen toch? Met een paspoort gevlucht en nou ditte...

wingload | 31-03-07 | 08:59

Lul niet zo slap, Sytze.
Je praat peop. Als een oma met een stoma.

"Oude bomen"?

Zelfs Kouwes kan beter.

Harige Bangmaker | 31-03-07 | 08:54

Misschien zullen die asielzoekers zich uit dankbaarheid beter gedragen als we hen een verblijfsvergunning en woning geven.
*gaat zich schamen voor deze links-naïeve gedacht*

L. Oser | 31-03-07 | 08:53

"Afleiden, afleiden, afleiden", gilde de grote rode roerganger na de zoveelste linkse bananenschil van de week. De ogen gericht op de activisten, dat was niet goed voor het imago van de tolerantie. Verzin rechts geweld! Wag the Dog, Wag the Dog!
Helaas, spinnen in de oude wereld wilde nog wel lukken omdat oude bomen geduldig zijn. Vandaag staat iedereen er met zijn neus bovenop, vandaag de dag is de waarheid al boven water voordat de tol is uitgedraaid.

joepie, eigenlijk

Sytze Vliegen | 31-03-07 | 08:47

Jezus.
Wil ik het CDA en haar stemmerTs te kakken zetten, ga je op het topic reageren, wouterbroccoli. Wat is dat nou?

Nou ja, "sjaak" heeft wel gelijk. Tenzij het over Joris gaat.
Want die kan niet pijpen.

Harige Bangmaker | 31-03-07 | 08:32

Harige Bangmaker 31-03-07 @ 08:14

Wat dacht je van de koffieshops... rookvebod... combinatieverbod...?

*spandoek ophangt: "baas in eigen longen"!*

Sytze Vliegen | 31-03-07 | 08:32

Mooi commentaar van "sjaak" op de site van Henk Blanken. In 1 zin zijn hele collumnpje naar de kleaute geholpen.

wouterbroccoli | 31-03-07 | 08:21

Echt, die Balkenende...
Hoe? Wie? Wie heeft op hem gestemd?
ACH-TER-LIJK!

Uit zijn kliek:
,Het leven is toch meer dan alleen roken, alcohol en drugs.’’

Premier Jan Peter Balkenende vindt de zogenoemde betuttelende maatregelen juist goed voor de volksgezondheid. ,,Dit heeft niks met betutteling te maken. En als het gaat om levensgenot: een biertje drinken is gezellig, maar je kunt toch ook naar de AutoRAI. Of ga lekker fietsen in het weekend. Het wordt nog mooi weer ook!’’

Rot toch op met je gristelijke gezeur. Ik wil reauken in een bar!
Hierbij wil ik alle CDA-stemmerTs bedanken. Die ons terugschoppen naar de jaren '50. Spruitjes. Inderdaad. Ik ruik het.

En het is een smerige stank.

Harige Bangmaker | 31-03-07 | 08:14

Dat er mensen zijn die CDA stemmen, verbaast me nog het meest op deze ochtend. Achterlijk.

Nu ja, Pritt.
Doe 's nieuw stukkie typen.

Harige Bangmaker | 31-03-07 | 08:07

Neuqen?

Harige Bangmaker | 31-03-07 | 08:04

Ongefundeerd, tendentieus en buitengewoon kwetsend!

OversteKarremans | 31-03-07 | 07:49

.... het stinkt dus naar poep, daar bij dat Dagblad van het Noorden.

Hannalore | 31-03-07 | 07:13

Een goedemorgen overgens. Doe 's rectificeren, daar in het godvergeten noorden, of in 't plattelands gesproken: 'rectaal-ficeren', maar het journaille zal zeker en vast voor het 'rectaal-fixeren' zijn voorkeur uitspreken, ieder zo z'n geneugten en gewoonlijke smeerpijperijen uit grootmoeders tijd. Schrijf maar raak, het doet toch al geen pijn meer. Snif.

Hannalore | 31-03-07 | 07:08

mensen , GS rules.

M0USE | 31-03-07 | 06:07

... dicky...

anarchez | 31-03-07 | 05:10

En, heb het gehad met zelfverklaarde libertariërs...

Lutsers als CoJoNes, koerbagh, Sytze Vliegen....
Badinerende, zelfgenoegzame middenstanders.....

Fuck ya all!

anarchez | 31-03-07 | 05:03

(Dank voor de mogelijkheid mijn laatste FFV-maaksel ook hier even te plempen)
koerbagh 31-03-07 @ 00:51

Opportunisme is ook u niet vreemd koerbagh.........
(zie 04:37)

anarchez | 31-03-07 | 04:52

@bottehond 31-03-07 @ 00:46:
Paarlen voor de zwijnen. Dit volk wil een sprookjesfiguur als Balkenende.
img124.imageshack.us..
(Dank voor de mogelijkheid mijn laatste FFV-maaksel ook hier even te plempen)
koerbagh 31-03-07 @ 00:51

Yup, some pigs are more equal...........

img175.imageshack.us/img175/6157/scree...

anarchez | 31-03-07 | 04:37

@ConfuZor 31-03-07 @ 04:09:
Vergeet je pilletje niet voor het slapen gaan.

koerbagh | 31-03-07 | 04:14

Hey tele-frokking-graaf cloon

Je hebt gewoon gelijk man.

Stomme goudzoekers! Vlucht eens lekker economich terug naar uw eigen mijn!

ConfuZor | 31-03-07 | 04:09

-weggejorist-

de grote boze wolf | 31-03-07 | 02:48

Dank u voor het bevestigen van uw aanmelding. De nieuwsbrief waarop u bent geabonneerd wordt hieronder weergegeven.

Nope maar ik wacht af...

bruinspruit | 31-03-07 | 02:07

@bottehond 31-03-07 @ 01:51

*Gaat direct z'n site checken*

bruinspruit | 31-03-07 | 01:55

De Nederlandse politiek die zwicht voor extreem-rechtse druk!!?? Ik geloofde er vanmiddag al niks van, daar moest véél meer achter zitten. Normaal zwicht de Nederlandse overheid namelijk alleen voor linkse (liegende Kosovaarse meisjes, voor 26000 gelukszoekers een generaal pardon door de strot van de Nederlandse bevolking drukken) en Islamitische (geen handjes schudden, sharia bij scheidingsuitspraken betrekken)-druk. Nu blijkt het verhaal dus gewoon 180 graden gedraaid te mogen worden. De media (en dat kudtkrantje van een Dagblad van het Noorden speciaal) blijkt eens te meer de hoer van de links-politiek-correcte elite. De reacties bij het klapvee aldaar spreken dan ook boekdelen. Zonder verder na te denken SCHANDE! AFSCHUWELIJK! roepen en een "van Jole-vingertje" opheffen. De kristallnacht erbij trekkken. Als we niet oppassen vliegt er straks weer zo'n linksdraaiend kogeltje voorbij. Dit land kan zoveel beter...

Folkert Meinhof | 31-03-07 | 01:54

"Klimaathysterie".... dat is het enige woordje dat ik uit de nieuwsbrief PVV haal. Scouts' honour. Ze leggen een directe link tussen de gretig aangegrepen al gore om de ene inconveniant truth in te ruilen veur de andere... dáár denk men wél mee om te kunnen gaan. Angsthazen in brussel.

bottehond | 31-03-07 | 01:54

Ik heb de Nieuwsbrief van de PVV ontvangen, maar ik haal het niet in mijn heaufd om hem hier te plaatsen. Eerlijke beeldvorming is er gebaat bij, maar alla.... Ze zijn overigens hard aan het werk geweest deze week. How typical: niets over gehoord in de media. Met dan aan Pieter Broertjes Deaud hebbende aan.... lutser.

bottehond | 31-03-07 | 01:51

Die kut propaganda van die linkse media moet nou eens afgelopen zijn. Krijg de klere met je gezeik over zielige kindertjes met vliegjes in hun ogen. Oprotten en ga zelf deze gelukzoekers een leven bezorgen. Hier is geen plaats, niet van mijn geld. OPZOUTEN.

Masturwasbeer | 31-03-07 | 01:42

OT...
@Pannie hoe gaat het met je kroeg? Loop je al binnen of haal je gerief uit de chicks?

bruinspruit | 31-03-07 | 01:34

@pannie

Begrijp ik, af en toe je laptop effe op de bar zetten.
Sterkte, laat een keer subtiel weten waar het is kom ik effe op de thee.

ben pleite, ciao

vinque | 31-03-07 | 01:23

oeps verkeerde browser
fappo~pannie

Pannie | 31-03-07 | 01:23

vinque 31-03-07 @ 01:14
Een eigen cafe (niet in o.n.) is toch ietsje meer werk dan ik in eerste intantie bevroedde helaas ;(

Don Fappo | 31-03-07 | 01:18

@koer
'Reedt giet oan'

LibertasSimplex | 31-03-07 | 01:16

@LibertasSimplex 31-03-07 @ 01:12:
Binnenkort in uw casino... "Moslimwerpen"...

koerbagh | 31-03-07 | 01:15

@Pannie

tijd niet gezien

vinque | 31-03-07 | 01:14

Yep problemen met inloggen, ik had een heel verhaal.
Enfin de titel "Verjaagde asielzoekers is een hoax" zullen we waarschijnlijk morgen niet in het nieuws vernemen. *Kots*

bruinspruit | 31-03-07 | 01:13

koerbagh 31-03-07 @ 01:11
lol.
ze zeiden dat ik daarmee de wereld zou redden

LibertasSimplex | 31-03-07 | 01:12

en vervoegt ie van de schrik nog fout. iacta. lutser, ls

LibertasSimplex | 31-03-07 | 01:11

@LibertasSimplex 31-03-07 @ 01:05:
Que? De arabische reedt is geworpen? Is dat een nieuw spel?

koerbagh | 31-03-07 | 01:11

He ouwe Noorden schoonewil of staande voet vraagteken

Pannie | 31-03-07 | 01:09

test

bruinspruit | 31-03-07 | 01:09

vinque 31-03-07 @ 00:57
Ach wat zeur ik ook.
@baardmans LS doet oogies dicht, let's make it quick. Soort zelfmoordactie. Goedverdoeme valsspelert dat bleek de harige voorkant.
Afijn. Anus Arabicus iacta est

LibertasSimplex | 31-03-07 | 01:05

De centen van Vogelaar zijn schijnbaar hier in Rdam oud noord (sic) al binnen, er komt een nieuw theehuis om de hoek.

vinque | 31-03-07 | 01:05

kees pekelvlees 31-03-07 @ 00:59

nooit bewezen,Kees,dus geen zaak.

koekje erbij? | 31-03-07 | 01:04

niet overdrijven Keesje

Pannie | 31-03-07 | 01:03

Niet te geloven dit. En Links blijft maar opkomen voor die profiteurs uit die asielzoekerscentra. Gewoon tuig is het. Kijk maar naar die moord op Marianne Vaatstra. Iedereen weet dat de dader is te zoeken in dat asielcentrum.Maar toch ontkennen

kees pekelvlees | 31-03-07 | 00:59

@LibertasSimplex

Als daamee de wereld gered kan worden..... komop man.

vinque | 31-03-07 | 00:57

@Botte

exakt.

vinque | 31-03-07 | 00:55

bottehond 31-03-07 @ 00:44
Seks en macht kunnen niet worden gescheiden, jammer genoeg. Dus het is zaak om onze vrijheid daarin uit te buiten. (om het maar es megalomaan te putten)
Waarmee ik niet bedoel dat ik bereid ben een arabier in zn hol te neuken

LibertasSimplex | 31-03-07 | 00:54

@bottehond 31-03-07 @ 00:46:
Paarlen voor de zwijnen. Dit volk wil een sprookjesfiguur als Balkenende.
img124.imageshack.us/my.php?image=balk...
(Dank voor de mogelijkheid mijn laatste FFV-maaksel ook hier even te plempen)

koerbagh | 31-03-07 | 00:51

bottehond 31-03-07 @ 00:25
Pannie 31-03-07 @ 00:23
Nu had bijna de voltallige pvda top vanavond airplay.
Een ideale gelegenheid om hun standpunten t.a.z. van de dingen die de mensen in dit land bezig houden te verduidelijken.
En wat kwam eruit?
Niets.
Geneuzel over de campagne,ik zou zeggen :ga vooral zo door.

de honden blaffen... | 31-03-07 | 00:48

vinque 31-03-07 @ 00:45

Dat zegt niks.

bottehond | 31-03-07 | 00:47

koerbagh 31-03-07 @ 00:44

Het fenomeen Wilders verklaard en álle media zoekt er naar. wrom ben jij geen MP met je partei, Rustige? Omdat de Rede nimmer zegeviert.

bottehond | 31-03-07 | 00:46

2 Tim. 4:3 (Want er komt een tijd, dat men de gezonde leer niet verdraagt, maar zich een massa leraars bijeenraapt naar eigen smaak; dat men zich de oren laat strelen, maar ze afkeert van de waarheid, om zich te houden aan fabels)

vinque | 31-03-07 | 00:45

LibertasSimplex 31-03-07 @ 00:41

Kennelijk is scheiding: openbaar ambt en seksualiteit noodzakelijker dan de scheiding kerk en SStaat, die inmiddels een weirde, niet op percentages gristenen gebaseerde konggsi aan lijken te gaan, medegebroeder de Witt (Nomen est Omen, simpele).

bottehond | 31-03-07 | 00:44

@Muxje 31-03-07 @ 00:33:
Nee precies... die familie van de rellende asielzoekers is waarschijnlijk niks mis mee, en als ze om gegronde reden asiel hebben aangevraagd dan mogen ze van mij best blijven en waarschijnlijk van die Winschoter jongens ook best, als die paar kudt-zoontjes van ze maar geen rotzooi trappen. Dat is er waarschijnlijk aan de hand en niks anders. Die Grunninger boeren van die regio is ook niks mis mee en ken ze daar ook niet racistisch, ze laten zich en hun (dorp) pardon, "stad" alleen niet terroriseren door niks en niemand. Zo rechtlijnig en star zijn ze daar wel. Maar ze hadden waarschijnlijk hetzelfde gereageerd op blanke 'hockey'-jongetjes uit het westen des lands die daar de dienst zouden willen gaan uitmaken. Ook terecht. Om alles meteen op racisme te gooien is waarschijnlijk grote flauwekul.

koerbagh | 31-03-07 | 00:44

(en de perzische)

LibertasSimplex | 31-03-07 | 00:42

bottehond 31-03-07 @ 00:21
Mooie post. Bedenk me dankzij jou dat de fundamentalisten hun sterkste wapen niet inzetten: de schoonheid van de arabische vrouw (en de turkse).
Dat kunnen ze ook niet, want er zit een laken omheen gedrapeerd.

LibertasSimplex | 31-03-07 | 00:41

Al draag ik zelf weleens Lonsdale, sommige lonsdalejongeren verdienen zowiezo klappen. Daar vragen ze namelijk geregeld om.

LibertasSimplex | 31-03-07 | 00:35

@koerbagh 23:58: Wijze woorden... het gaat niet altijd tussen "zij tegen wij"; dat mogen zowel links als rechts wel eens beseffen. Beetje hetzelfde als bij de ontspoorde allochtone jongeren: het probleem is niet zozeer het allochtoon-zijn als wel het ontspoort zijn, en dat moeten we dus ook zo aanpakken. Dus niet meteen in de "kutbuitenlanders"-hoek gooien... maar ook niet nalaten om het daadwerkelijk aan te pakken i.p.v. thee met ze te drinken.

Muxje | 31-03-07 | 00:33

koerbagh 31-03-07 @ 00:26

Scusi.

bottehond | 31-03-07 | 00:32

@bottehond 31-03-07 @ 00:22:
Ik weet... maar jouw posten vereisen "aquired reading"... Niet iedereen snapt onmiddellijk wat jij bedoelt... -dat ligt niet aan jou hoor- Dus ik draai er even mijn puntje aan.

koerbagh | 31-03-07 | 00:26

koerbagh 30-03-07 @ 23:58

Dat was mijn punt, dus.

bottehond | 31-03-07 | 00:22

de honden blaffen... 30-03-07 @ 23:57

Mijn teef zeide: die ramadan heeft die zimmermanSS geweaun verleid met zijn exotische eaugen. Die timmermans van europeesche (is o.a. turqse) zaken loopt zijn pik achterna. Gross. Wat dat met die pvda? eerste melkert met zijn inmiddels geparachuteerde Meesteres Domina verbeten en nu dít weer. Tsjek zijn site.... die man zit te fapfapfappen tijdens het schrijven,.

bottehond | 31-03-07 | 00:21

mogge...

vander F | 31-03-07 | 00:08

Tja, het is alweer zaterdag!
Goedenmorgen @ allen

Euroknaller | 31-03-07 | 00:03

/OT
Joris doe's de feauteauf*ck updaten... Ik was toch ruim op tijd? Vrijdag is nu pas afgelopen hoor.

koerbagh | 31-03-07 | 00:01

Raddraaiers en rotjongens, driewerfh foei! Morgen voor straf allemaal vroeg naar bed.

Zaans Blok | 30-03-07 | 23:59

@bottehond 30-03-07 @ 23:49:
Nasjonalisties? Moi? Ach... het is een storm in het glas water. Niks nieuws ook. Elke keer als er gevochten wordt tussen asielzoekerts en autochtonen zijn de autochtonen "extreem-rechts" of "lonsdale jongere" volgens de media. Het wordt onmiddellijk de politieke hoek getrokken terwijl het gewoon een stel kudtjochies zijn met een hekel aan elkaar. In de jaren '70 en '80 gingen hier ook altijd clubjes kudtjochies met (merendeels Molukse) kudtjochies op de vuist. 't Haalde de krant niet eens. Hooguit 2 regeltjes in de "politieberichten" van het lokale sufferdje als bromsnor het had zien gebeuren.
Als dat tegenwoordig zou gebeuren dan weet ik zeker dat er op de voorpagina van de Azijnbode sprake zou zijn van rassenrellen in dit dorp. Je kunt de boel ook overdrijven en da's hier ongetwijfeld ook zo.

koerbagh | 30-03-07 | 23:58

bottehond 30-03-07 @ 23:35
Volgens mij zit hij nog steeds in de ontkenningsfase.(timmermans)

de honden blaffen... | 30-03-07 | 23:57

Zo zie je maar weer, pas oordelen als je beide kant van het verhaal hebt gehoord. Kaalkopjes? Gewoon de lokale jeugd die het zat was. Ik ben benieuwd als allochtone jeugd ook gelijk gestigmatiseerd was met zo'n gevalletje oproer.

bruinspruit | 30-03-07 | 23:53

Als het even mee zit worden verse kaalkopjes sowieso verboTen...

Euroknaller | 30-03-07 | 23:50

Een Soort Iets 30-03-07 @ 23:49

Kippenvel. restecp.

bottehond | 30-03-07 | 23:50

Er blijft zo weinig over voor Links...
er ís gewoon geen Rechtse Demon aan te wijzen...
en Links snákt er zo naar...
(ze willen zo graag slachtoffers hebben en symbolen van Rechts-geweld),
maar,
de moord op Seveke bleek een Links onder-onsje...
de discriminatie van Rif-jongeren bleek ook niet meer dan een mythe,
en nu worden weer de kaalkopjes er bij de haren bijgesleept,
... 't is een sneue toestand

Een Soort Iets | 30-03-07 | 23:49

koerbagh 30-03-07 @ 23:45

Wat ben je toch een nasjonalisties mannetje, Rustige. Dit is een bloody en unhonoury disgrace!

bottehond | 30-03-07 | 23:49

Ik vergat het ANP en nu.nl, die patsers met hun pretenties...

bottehond | 30-03-07 | 23:48

Tsja, het Dagblad v/h Noorden laat zich van slechtste kant zien. Ik lees het ding dagelijks (deaude beaum en op het interweb) en op zich is het een prima krant, en zelden "links" of vooringenomen socialistisch, maar dit is een typisch geval van een uitglijer. Affijn, er zal morgen of volgende week wel een nuancerend vervolgstukje komen, dat gebeurt wel regelmatig in het Dagblad. Dat komt natuurlijk ook omdat er op zich niet zo heel veel gebeurt in 't Noord'n en de krant moet toch vol. Dus ach... storm in een glas water.

koerbagh | 30-03-07 | 23:45

Zoals ik al vaker zeg ROOD doet ons voorliegen zoals stalin dat ook altijd deed.
En ja ze zijn zo aardig die asielzoekers waarom is dan altijd 80/90 procent van de zaken in opsporing verzocht lichtgetint ? of is de bruiningscreme in de aanbieding bij de DA ? :)

Sinnert | 30-03-07 | 23:44

derkcs 30-03-07 @ 23:36

Dan dagen we verdachten van SStaatSSagitprop NOS (Teletekst), NOVA, pauw en pauw, de VPRO (Argos... er is bedrog in 0031, V(?)pro) de KRO, de azijnbeaude, trouw, HET AD, de telegrof (Lunsmof), Elsevier (laffe vaandelvluchtende stadler and waldorffs), de Leugen regeert (Nomen est Omen, a la Damian van Jeauleau het duivelsjong) én sargasseau.... and whatnought..... om deze berichtgeving te verspreiden. Dat lijkt me een eenvoudige manier om de kritiek van reaguurderTs en alle Vrijdenkenden (als ze hun verstand daadwerkelijk gebruiken, dus ook veur linkserTs) in een eenvoudige pennenstreep te weerleggen. Op de voorpagina er mee:

* Dubbel bedrog inzake vlinders en WIN- schoten *

HOI WINSHOTS!! *spring *

bottehond | 30-03-07 | 23:43

Moet je die kritiek op GS es lezen, best grappig, er klopt geen zak van wat hij beweerd. Hij mag zich ook wel es wat verdiepen in het onderwerp voordat hij ero ver schrijft.

Tomatenketchup | 30-03-07 | 23:39

Onze Staziomroep heeft op teletekst alleen de extreem linkse versie gepubliceerd. Waarvan akte.

derkcs | 30-03-07 | 23:36

Tsjek bij pauw en pauw: timmermans, de ultieme partijbons van de pvda, hielenlikker van tariq ramadan (goegelen, please) ........ de vleeschgeworden landverraderlijke dhimmi!

bottehond | 30-03-07 | 23:35

zeker in nova geweest, of in pauw en bruineman.... linkse media verpesten alles in dit land. Ik kijk gewoon niet meer naar het NOS journaal, NOVA, PW etc.

Lang leve GS..... Echt een dijk van een BLOG

DasDude | 30-03-07 | 23:19

Die 'journalist2' in dat forum is wel iemand van het allerlafste soort. Eerst zwaar 'rechts' en wilders bashen, insinueren, zwartmaken en daarna niets terugnemen. Sterker nog hij ging iets 'nuttigers' doen.
Wat een ongeloofelijk schijtgast zeg. Als hij Japannees was dan reste hem alleen nog harakiri.
Als er iemand vooringenomen is en discrimeert is hij het wel.

xtraluts | 30-03-07 | 23:19

Hoorde laatst dat het in of all places Dokkum ook al hommeles is.

Zaans Blok | 30-03-07 | 23:16

De asielzoeker is een werkgelegenheidsproject van links, bij gebrek aan een blank proletariaat.

pek en veren | 30-03-07 | 23:11

En op kleine schaal in de provincie wordt er dus terug gevochten.

wattiserdan | 30-03-07 | 23:09

AsielzoekerTs zijn eauk gewoon mensen, daar zitten ook mudderfukkers bij...

Maja de Bijna | 30-03-07 | 23:05

Het geldt al jaren: het is allemaal de schuld van Rita Verdonk.

Hadjewat? | 30-03-07 | 23:04

"Daarom zou in overleg met politie en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) zijn besloten de drie families over te plaatsen"

Ik mag hopen dat ze met 'overplaatsen' uitzetten naar zandbak van herkomst bedoelen, of laten ze die 3 fam. nu vrolijk elders de boel verzieken ??

Geert, stel ff wat kamervragen volgende week als je durft!

Luhl | 30-03-07 | 23:04

Oja.. vergeten.*heft glas* Cheers @redactie en @all..

de grote Anti | 30-03-07 | 23:02

@pek en veren 30-03-07 @ 22:46

Excuus!
Niet minder erg, daarentegen!

penkop | 30-03-07 | 22:48

@ penkop
Schilderswijk

pek en veren | 30-03-07 | 22:46

Haha nog meer bewijs dat links kudt is.

Horsedick | 30-03-07 | 22:46

pek en veren, je mag gerust voor je eigen hachje opkomen maar vooral Niet tegen zielige Allochtoontjes of Asielzoekerts... die mensen zijn heilig in dit landje.. Ik ken kringen waarin deze mensen Nooit iets verkeerd kunnen doen! Deze kringen verdienen namelijk hun brood aan het begeleiden van dat volk en ja, de rest snap je vast wel

Klompenboer | 30-03-07 | 22:44

@die hofstadtgruppe
.
LOL

de grote Anti | 30-03-07 | 22:41

@pek en veren 30-03-07 @ 22:36

Laat me radene....... Bijlmer?

penkop | 30-03-07 | 22:40

En wat dan nog als de oorspronkelijke inwoners voor eigen leefomgeving opkomen. Ik ben ook twee keer gevlucht voor de terreur van de bruine antimensen. Ze schreeuwen, smijten afval van driehoog naar beneden, jatten, en tonen minachting voor alles en iedereen.

pek en veren | 30-03-07 | 22:36

Uit het Dagblad van het Noorden van vandaag:
Uit onderzoek van de Politieacademie blijkt dat er veel misvattingen bestaan over zogenoemde Lonsdale-jongeren. De afgelopen jaren is volgens de studie in de media en de publieke opinie het beeld ontstaan dat deze jongeren uit slechte milieus komen, zich crimineel gedragen en lid zijn van extreemrechtse organisaties. Dat beeld klopt niet, meent de academie.
Het onderzoek laat zien dat deze groep zeer gemêleerd is. De bindende factor is hun voorliefde voor hardcore-muziek. ,,Ze werken hard en zullen niet snel een uitkering aanvragen'', menen de onderzoekers. ,,Van een problematische gezinssituatie lijkt over het algemeen geen sprake te zijn. Wel gebruiken Lonsdale-jongeren veel meer alcohol en drugs dan andere jongeren.''
www.dvhn.nl/nieuws/nederland/article16...

Karel kwakbol | 30-03-07 | 22:34

de honden blaffen... 30-03-07 @ 22:15
Voortaan zal ik melden dat de NOS mode aanstaat voor hen die moeite hebben met begrijpend lezen.Dus lees aan het begin mijn post van 21.57
NOS mode aan,en aan het eind NOS mode uit.
Cynisch=hondse ironie.

de honden blaffen... | 30-03-07 | 22:29

Henk Blanken was toch de souschef van de Boerka Bode...

jojo56 | 30-03-07 | 22:27

Een asielzoeker is trouwens heel wat anders dan een vluchteling.
..

wilmeister | 30-03-07 | 22:26

Het is zo geweldig om het over kaalkopjes en extreem rechts te hebben, terwijl moslimfascisten vrijelijk hun gang kunnen gaan. Om maar te zwijgen van de Imam en zoon papegaai bij Pauw en Witteman, dat was pas een zielige vertoning journalistiek.

sterretje | 30-03-07 | 22:26

Weer die finnen he.

Wenterslijk | 30-03-07 | 22:22

Klinkt bekend, het dorp waar ik geboren ben zijn de asielzoekers ook na een vechtpartij vertrokken. Dat kwam omdat de ouders weigerden hun kinderen aan te spreken op hun vreselijk irritante gedrag wat tot diep in de nacht voortduurde.

Een eerder asielzoekersgezin had minder problemen, maar die bekeerden zich na een intensieve kerkelijke lobby van de Islam tot het protestantisme. Iedereen is immers protestants in dergelijke dorpen.

Tarak | 30-03-07 | 22:21

Albayrak stuurt collega islamieten niet terug naar Irak. Volgende week worden de door de 3 tokkie asielzoekerts achtergelaten plekkies wel door Irakezen worden ingenomen. (factor 100 of zeau)

schele henk | 30-03-07 | 22:20

de grote Anti 30-03-07 @ 22:08

Lees het interview met DJ Eppink maar eens in HP/deTijd, je weet wel: dat ooit veelbelovende blad dat de keutel intrekt inzake de islamfrage.

bottehond | 30-03-07 | 22:18

ach die Duitsers waren zo slecht nog niet...

blikbier | 30-03-07 | 22:16

Wt 30-03-07 @ 22:00
Ik hoop wel dat je cynische ondertoon in mijn comment herkend.

de honden blaffen... | 30-03-07 | 22:15

Je wordt toch meestal al uitgemaakt voor extreem-rechts als je commentaar hebt op kansenjongeren?

Reez | 30-03-07 | 22:11

Ja mensen, kijk dus voortaan eerst even goed uit je doppen wanneer je een lastige allochtoon een peer om zn oren geeft. Het kan natuurlijk een zielige asielzoekert zijn en dan ben jij ineens de kwaaie kaalkop!

Het moet niet gekker worden hoor! En wie betaalt die advocaat van die tokkie-asielzoekerts dan? Dat vraag ik me nou weer af.

Klompenboer | 30-03-07 | 22:11

Er zijn zelfs asielzoekerts die hier pas vier jaar zijn en al denken te weten hoe dit land beter zou moeten.. Als je dat ronduit brutaal vind,zoals moi,dan moet je al oppassen voor hippies met bloeddoorlopen ogen,die je met hun open sandalen op je hoofd willen slaan.Die Islamisering gaat best goed in Nederland.

de grote Anti | 30-03-07 | 22:08

Goh, was niet te verwachten....

Reez | 30-03-07 | 22:07

een beetje begrip voor Henk Blanken graag,deze man had ook slecht zicht door de zware mist deze dag en kon daardoor ff het verschil niet zien tussen negerts en Lonsdale-kleuters!

dodgepowert | 30-03-07 | 22:06

Voor wie het nog niet wist. En dan raar opkijken als ik de SStaatSSmedia een puur agitpropinstrument noem. We leven in een semi- dictatuur, maar hebben het comfortabel genoeg om het niet te hoeven beseffen.

nederkrant.wordpress.com/2007/03/28/ho...

bottehond | 30-03-07 | 22:06

Fleischbaum nog laat op de zaak vandaag. Heibel thuis?

Joost Maghetweten | 30-03-07 | 22:05

Erg snø, inderdaad.

Gravin v Kippenbouth | 30-03-07 | 22:01

@ de honden blaffen... 30-03-07 @ 21:57

Doe je oogkleppen af en je muilkorf om en kijk es om je heen voordat je je muil open doet.

Wt | 30-03-07 | 22:00

Extreem rechts in Nederland(volgens een nuchtere boer:anderhalve man en een paardekop)is natuurlijk wel rechtstreeks aansprakelijk voor de verharding in de Nederlandse samenleving.
En Rita Verdonk natuurlijk,dat spreekt voor zich.

de honden blaffen... | 30-03-07 | 21:57

Maarrre, ik snap er niks meer van... Asielzoekers zijn toch hele, hele zielige mensen die bibberend en getraumatiseerd in een AZC zitten toch? Toch??
Ze zijn toch vaak hoog opgeleid, en moesten op de vlucht omdat ze in land van herkomst een iets te eigen mening hadden naar de smaak van het regime ter plekke? Of zie ik het weer eens helemaal verkeerd....., het kan toch niet zo zijn dat pakweg de Somalische Tokkies hier de boel op stelten komen zetten...

brutus68 | 30-03-07 | 21:55

"Ik heb lang gedacht dat GS een soort Propria Cures was, een rellerig studentenblad voor niet-zo-hoog-opgeleiden"

Voor hem dan maar een hele lomp bedoelde: "ga eens deaud!"

VMBO-Niveau | 30-03-07 | 21:53

... dus dat verhaal over die kaalkoppen wordt nog niet zo heet gegeten als ze opgediend worden?... had dat meteen verteld!

Ik maar wachten totdat ze een beetje afgekoeld waren!

zure sloot | 30-03-07 | 21:52

*geeft een paar hippies een trap onder de kont en schreeuwt in hun oor of ze wel weten dat ze zelf een stuk zieliger zijn dan de vaak vrij harde asielzoekerts..*

de grote Anti | 30-03-07 | 21:51

Nogmaals beste mensen, we begrijpen deze goedwillende inheemsche zielen niet. Geweld is daar een uiting van respect en liefde.

Den Heaupeleauze | 30-03-07 | 21:51

Links had blijkbaar weer even een afleiding nodig.
-
Dus maar weer direct "Ach, die arme Schrijngevallen toch" roepen en direct maar weer Ultra Rechts, of iedereen die niet van allochtonen knuffelen houdt, proberen de schuld te geven.

Moi2 | 30-03-07 | 21:47

Ach, welk een verrassing, deze aep uit den mouw
NOT

Tobi | 30-03-07 | 21:45

auw DVHN! Achja had ook niet anders verwacht dat het zo in elkaar steekt?

stevy | 30-03-07 | 21:45

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino