Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE - EUROPESE TOP OVER TOTALE CRISIS

europesetop.pngVandaag en morgen komen in Brussel alle Europese oorlogshitsers bijeen om te praten over De Complete Fuckzooi die de EU geworden is. Brexit, Migratie, Bankencrisis, Benzineprijzen, Zingende Baardmannen, Hongaarse hekwerken, Turkse Terreur, Poetineske Pesterijen, Keulse Kutjesknijpers, Poolse Magazines, Glunderende Zwemvestenproducenten, NAVO-fregatten vs Rubberbootjes, Zweedse Scenario's en WOIII. Volgens Joost Niemöller wordt deze EU-top Der Untergang van Angela Merkel. Volgens RTL Nieuws is het gewoon weer een standaard glas-plas-was meeting met camerazwaaiende docieldebielen in dikke BMW's. Wat de komende dagen in ieder geval gaan brengen, is sowieso een roedel EU Feldwebels die voor "meer EU" gaan pleiten. Wat inhoudt dat we nog meer "ever closing fuckzooi" krijgen. We kunnen nu al zeggen: het waren twee fantastische dagen. Totale (EU) Informatie + livestream hierrrr. Later meer & updates volgen.

Reaguursels

Inloggen

Nou, dikke kans dat Europa uit elkaar flikkert.
Van mij mag het inmiddels.
En daarna alle vluchtelingen in gestrekte draf naar Duitsland, die hebben ze uitgenodigd.

mallekater | 19-02-16 | 08:24

Klik op de foto en je krijgt Sophie in de Europese trouwjurk.

Rest In Privacy | 18-02-16 | 22:12

#notamused

Om te begrijpen hoe onze tegenstanders er over denken, moet ik toch met een term gaan smijten. Oikofobie; (vrij vertaald, De afkeer van het "Eigene".
Deze Oikofobie, wordt er in Nederland al op de basisschool ingestampt. Op universitair niveau neemt deze Oikofobie angstaanjagende vormen aan. Deze vorm van denken wordt aldaar tot een "standaard-denken" geïndoctrineerd. Andersdenkenden worden als "Fascist, Racist"enz. weggezet.
Deze zelfcensuur zorgt ervoor dat veel hogeropgeleide mensen hun mening niet durven te ventileren. Wanneer deze studenten uiteindelijk een baan hebben gevonden, gaat men kritischer denken. Helaas is het dan meestal te laat. Voor sommigen, doet deze verlichting zich nooit voor. Deze mensen zien we dan vooral ook terug in de PVDA, GroenLinks.

Zover deze introductie tot politieke blindheid. (Deel 2 volgt spoedig).

Vedor | 18-02-16 | 19:20

Vedor | 18-02-16 | 18:22 Heel goed dat u dit geplaatst heeft. Ik ken deze horror van ook andere bronnen (Paul Weston, Gavin Boby, Anne-Marie Waters, Tom Robinson). Het is trouwens ook nu gaande en het schijnt dat het ook speelt in Scandinavië. Volgens mij valt het op geen enkele manier goed te praten (zoals die neiging er nog wel is onder invloed van postmoderne cultuurrelativistische krankzinnigheid) en ik vind eerlijk gezegd dat de hele cultuur die er achter steekt, voornamelijk islam en daarin de zeer negatieve kijk op vrouwen en dan speciaal de niet-islamitische vrouwen, uit Europa verwijderd moet worden.

notamused | 18-02-16 | 18:55

Lijkt Anouk wel op die poster.

Barbarous_Relic | 18-02-16 | 18:25

#likmegaties

Dank je wel, ik begon me al alleen te voelen in de strijd tegen alles wat krom of fout is.

Vedor | 18-02-16 | 18:25

sorry link werkt niet,

Dus dan maar de tekst (als dat mag G.S.)

Twaalf moslims op proef verlof voor een reeks van gruwelijke misdaden, maar wat zij een dertienjarig blank meisje aandeden ging daadwerkelijk alle proporties te buiten. Een arm kind dat toevallig een eenvoudig doelwit was voor dit smerige laffe moslimtuig.Tijdens het voorkomen van deze zaak kwam hun verdediging eenvoudigweg niet verder dan de volgende verklaring “dat wat ze het kind aandeden was echt allemaal haar eigen schuld”
.
Deze criminele mensonwaardige activiteiten vonden plaats in Keighley Central, West Yorkshire, Engeland in 2011 en 2012. De politie toonde uiteindelijk aan dat de twaalf moslimmannen niet alleen het meisje, dat nog nauwelijks een tiener was, misbruikte en aanboden voor seks aan derde, maar ze verkrachtten haar ook zelf meerdere malen over een tijdsperiode van 13 maanden. Wat echter, het meest recent aan het licht is komen is het feit dat deze moslims van mening zijn dat het geen enkel probleem is om seks te hebben met meisjes van dertien. Hoezo als ze hierover klagen? “Alle kleine meisjes klagen” en “it takes two to tango” en het meisje “speelde haar rol.” aldus de islamitische verkrachters.
.
Volgens de politie rapporten begon het allemaal toen de leider van de groep, Arif Chowdhury, die pas 15 jaar oud was op dat moment, het meisje verkrachte achter een kerk nadat ze weigerde om drugs voor hem te dealen. Verschillende afstraffingen, mishandelingen en verkrachtingen later liep het arme meisje uiteindelijk wel netjes in de pas, waarnaar Chowdhury het meisje als ware pooier aanbood aan zijn contacten, verplichte seks waartegen het kind weinig weerstand meer bood door de eerdere mishandelingen.
.
Het vele misbruik volgde elkaar snel op en dit was voor het meisje een helse beproeving die ruim een jaar duurde zonder dat iemand haar te hulp kwam. Tijdens een van de “opvoedingslessen” werd het dertienjarige kind op brute wijze door vijf islamitische lafbekken na elkaar verkracht. Helaas voor de moslim perverselingen met hun ‘het is allemaal haar eigen schuld” verdediging werd dit door de rechter toch iets anders gezien en de groep werd in totaal veroordeeld tot 140 jaar achter de tralies.
.
Het lijkt er zelfs op dat de rechter een paar extra jaren aan de straf vast geplakt heeft enkel en alleen door het gedrag van de moslims en het feit dat ze zelf van mening zijn dat het mishandelen, verkrachten en prostitueren van een dertien jarig meisje de normaalste zaak van de wereld is. Bijkomende feit dat ze dit ook nog eens ter verdediging aanvoerde tijdens de procedure heeft de islamitische kinderverkrachters al helemaal geen goed gedaan.
.
“De houding van de meerderheid van de verdachten die oh zo duidelijk heeft aangetoond tijdens deze procedure dat de verdachte minachtend, respectloos en arrogant zijn op een schaal die ik hier nauwelijks eerder in vele jaren van mijn praktijk heb gezien in het strafrecht,” aldus Rechter Roger Thomas. “Precies dezelfde houding die men had ten opzichte van het 13/14-jarig meisje die u alle seksueel misbruikt en uitgebuit heeft puur voor je eigen zelfzuchtige bevrediging.”
.
“Ze zagen haar als een minderwaardig zielig figuur die geen enkele waarde heeft en wie ze niet als mens wenste te zien maar als een ​​object dat ze seksueel konden misbruiken en weer aan de kant konden leggen tot de volgende keer” Hij vervolgde zijn betoog met. “Ze toonde haar geen greintje fatsoen of menselijkheid, het meisje is een kwetsbaar kind, dat heel veel zorg en begrip nodig heeft.”
.
Zoals te verwachten valt heeft het meisje nu last van zowel posttraumatische stress-stoornissen als ernstige depressies.
.
Natuurlijk willen de linkse gekken ons duidelijk maken dat niet alle moslims mogen worden veroordeelt voor de daden van deze islamitische klootzakken, maar aangezien er steeds meer en steeds vaker islamitische verkrachters en vrouwen dan wel kindermisbuikers actief zijn wordt het steeds lastiger om de kritiek van de linkse gutmensch nog serieus te nemen. Immers, hoeveel mensen moeten er worden betrokken bij de verkrachting van één kind voordat we stoppen met de opmerking “het zijn er maar een paar” of “puur toeval dat het moslims zijn”.
.
Helaas, is verkrachting fundamenteel verankerd in de religie van de islam en deze verkrachting en misbruik van het dertien jarige meisje is er een duidelijk voorbeeld van om dit maar weer eens te bewijzen. Iets anders beweren is belachelijk, deze zaak is slechts één in het oog springend voorbeeld van de vele die laat zien hoe de islam verkrachtingen vergoelijkt
.
Hoe vaak moet dit soort onmenselijk gedrag wel niet plaatsvinden voordat mensen wakker worden? Sommige mensen zijn gewoon niet de moeite waard om ze te verdedigen en die mensen behoren tot een religie die vast is blijven hangen in de 7 e eeuw. De volgers hiervan gedragen zich als wilden en ja dat zijn de mensen die in groepsverband kinderen verkrachten puur uit eigen belang met als smoes de koran om een en ander goed te praten.
.
Opmerking : De leider van dit islamitische tuig, Arif Chowdhury, is nu 20 en ontsnapte uit politiehechtenis om te vluchtte naar Bangladesh zodat hij daar ongestoord en ongestraft nog wat kinderen kan misbruiken.
.
Artikel van Robert Rich voor Mad World News

Vedor | 18-02-16 | 18:22

@ Vedor . Ik leef volledig met je mee . De media daargelaten , we zullen het zelf moeten doen .

likmegaties | 18-02-16 | 18:20

Ik zie dat mijn inzending is verwijderd.
Goed zo G.S.

De laatste media-strohalm, valt nu ook weg.
Wanneer zelfs G.S. politiek-correct wordt (en dat lijkt er steeds meer op), dan is alle hoop verloren.

Vedor | 18-02-16 | 18:14

Mijn laatste bericht is wat "over the Hill". Maar ik schreef dit uit emotie.

God, verhoede, dat het ooit zo ver zal komen.

Vedor | 18-02-16 | 17:58

-weggejorist-

Vedor | 18-02-16 | 17:52

Wie stemt er het meest op de linkse partijen ? Juist ja , de vrouwen . Achteraf niet komen janken .

likmegaties | 18-02-16 | 17:40

Toppunt van hypocrisie.
Polen doet al meer dan 10 jaar aan export van overtolligen naar ten westen gelegen politiek correcte pamperlanden. Smerige politiek dit.

squadra | 18-02-16 | 17:39

handjeklap er worden wat compromissen gesloten, lastige vragen van journalisten e.d. worden ''later besproken'' en we hebben weer een stevige unie met ''toekomst'' . Doorlopen mensen!

gelachewoar | 18-02-16 | 17:36

Er zitten daar mensen die de problemen op gaan lossen,die zakkenwassers hebben die problemen geschapen.
Ze zullen er enkelt maar nieuwe problemen bij maken.
En wij mogen ze weer betalen.
Walgelijk zootje profiteurs,we hadden het zonder de eussr best wel goed.

Steenrijk | 18-02-16 | 17:35

@Donkersloot | 18-02-16 | 17:06
Euh, die poster stond in mijn linkje.
Wel scherp blijven, he!?

Piet Karbiet | 18-02-16 | 17:29

Totale Crisis des Doods, voor minder doe ik het niet.

compitaal | 18-02-16 | 17:27

Die stream doet geen k#dt.
Of zitten de prinsen te pimpelen nu?

Hufter | 18-02-16 | 17:25

ik zal wel te oud zijn om twitter berichten te kunnen begrijpen #oud #lui #geenzinin

bubble bubble | 18-02-16 | 17:22

Het gaat juist zo goed in onze EU, OMDAT we dit met z'n allen wilden. Maarliefst 40% stemde voor de EU grondwet. Het was niet eens nodig om de naam aan te passen. JUIST het aanpassen van de naam naar "verdrag van L." heeft veel kwaad bloed gezet. Komt helemaal goed. We gaan samenwerken: Met de Oekraine. Tegen Rusland! Is dat nog eens een slogan, of niet? 6 April! HMC stemt uit het buitenland. Uiteraard tegen.

HMCuiteraard | 18-02-16 | 17:21

Zo'n top kost miljarden en veroorzaakt al een crisis op zichzelf.. brussel lost slechts de problemen op die ze zelf veroorzaakt, en is een slang die zn eigen staart opeet.de klassieke
Paradox.next!

baard van troje | 18-02-16 | 17:20

-weggejorist-

bruinerat | 18-02-16 | 17:13

Dierentuin in Brussel is weer open? Zie allemaal struisvogels politiek bedrijven.

Vageling | 18-02-16 | 17:12

Als alle Europese landen nu gewoon het leger inzetten om de buitengrenzen te bewaken en alle gelukzoekers terugsturen dan is het probleem zo opgelost.

Dutch_Holland | 18-02-16 | 17:11

Ideetje. Als de EU klapt, kunnen al haar leegstaande gebouwen in Brussel, Strassbourg, Frankfurt ingericht worden voor de ontvangst van vluchtelingen. Echte vluchtelingen hè? En het COA kan mooi de leegstaande gebouwen van de lobby-clubs betrekken.

Graaf van Egmont | 18-02-16 | 17:10


U doelt op deze Italiaanse poster uit de jaren 30?
www.powned.tv...
Zaten ze er toch niet zo heel erg naast, bleek in 1944: nl.wikipedia.org...

Piet Karbiet | 18-02-16 | 16:22

Nee hoor, eerder de Naziprogaganda met antisemitische en racistisch thema's. Van het extreem-rechtse soort: media.digitalpostercollection.com/2015...

Donkersloot | 18-02-16 | 17:06

Nieuw Monopoly spel.

Alleen sommige voormalige Balkan-landen zijn nog veilig voor mij op te landen (polen, bulgarije ed.)
Alleen heeft Mark (NL) en Angela (Du) een hotel. Als je daar op komt ben je failliet.

Rool the dice

nl.tinypic.com/m/j5b8sz/3

Vedor | 18-02-16 | 17:03

En wat over die false flag operatie van Turkije? Het één en ander stinkt in deze zaak. Toevallig vond de aanslag plaats bij militairen, militaire geheime meeting over Syrië, binnen 4 uur wisten zij zeker dat het YPG is.

lelijkeschapenneuker | 18-02-16 | 17:03

Ik zet het bier koud voor de ondergang van Merken en de EU.

Raider Twix | 18-02-16 | 17:02

t Zou ze sieren asl ze in t Engels het woord voerden, de Eurofielen... nu versta ik alleen 'relocation'.

Kaleidoscope | 18-02-16 | 16:59

het proces tegen Merkel en haar collaborateurs maar in Neurenberg gaan houden.. ipv het eurovisie songfestival ?

(c)ZWITSUL | 18-02-16 | 16:53

Laten we eerlijk wezen. Zo'n beetje de hele wereld verkeert in crisis. Het Midden-Oosten nu op de rand van all-out war, Oekraïne in diggelen, Zuid-Europa volledig bankroet, de EU in een toestand van collaps, gigantische vluchtelingenstromen naar Europa, al 7 jaar of zo nul procent rente (een unicum dat een financiële crisis van ongekende proprties heeft ontketend, de eerste tekenen zijn zichtbaar). Kortom, we leven in een wereld die afstevent op een Mad Max scenario. Dit krijg je met een regeringswissel niet meer goed, dit al veel te ver uit het lood geslagen. Wat we zien is niet minder dan een collaps: financieel, economisch, politiek, militair. De collaps omvat vele continenten, nu ook China. Het is allemaal veel te groot om te behapstukken wat er nu spaak loopt. De chaos dreigt ons te verzwelgen.

Rest In Privacy | 18-02-16 | 16:52

Jullie kunnen dan van alles te zaniken hebben op vrouwen en nepfeministes, maar zie hier het Europese Mannenbolwerk aan de slag gaan.. wat een ellende, let maar op.
Oke, toegegeven; één vrouw aldaar leidt al tot genoeg ellende, maar Merkel is dan een Duitse, dat zegt genoeg.
Nu maar hopen dat die mannen het vuur aan haar schenen leggen i.p.v. haar hielen te likken.

Kaleidoscope | 18-02-16 | 16:50

Volgens mij wordt het zo langzamerhand heel moeilijk om in het EU-bestuur niet iets anders te ontdekken dan een vorm van Cosa Nostra. Maar dat EU-bestuur ziet zichzelf als weldoener die ‘moreel superieur‘ een uitermate genocidale ideologie importeert en die verder van plan lijkt om enkele zeer fascistoïde landen in de EU op te nemen. Vrede, veiligheid, een relatieve welvaart, moderniteit, moderne rechtsstaat, mensenrechten, enzovoort, zou het dat EU-bestuur iets kunnen schelen als dat vanwege hun Cosa Nostra beleid allemaal sterk onder druk komt te staan? In Zweden geeft de politie aan dat de boel onhoudbaar wordt vanwege teveel ‘religie van de vrede’. Is Zweden het voorland van de EU? Is dit hetgeen die Cosa Nostra wil bereiken?

notamused | 18-02-16 | 16:49

Piet Karbiet | 18-02-16 | 16:38

Maakt het wel makkelijker voor ons, zo'n smoelenfote. Weten wij straks precies wie we moeten hangen als Europa uitgebrand is.

Tuborg øl | 18-02-16 | 16:46

Tijd voor een Mars der Beschaving...

Driewerf Hoezee | 18-02-16 | 16:39

Ik hoop dat na afloop van deze top wel weer een mooie bordesfoto maken met zijn allen. Merkel in het midden. Numero 219. Zouden ze die ook allemaal ophangen in de werkkamer?

Piet Karbiet | 18-02-16 | 16:38

Wat een tragedie. Dit mooie prachtige continent zo te vernielen. Ze zouden voor eeuwig moeten branden.

Arnold9638 | 18-02-16 | 16:34

Wat een tragedie. Dit mooie prachtige continent zo te vernielen. Ze zouden voor eeuwig moeten branden.

Arnold9638 | 18-02-16 | 16:34

Rutte twittert al vrolijk over de 'voortgang die we boeken bij de immigratie'.. er komen er meer en meer binnen en hij juicht al, dat schiet dus niet op, moedwillig blind..

Kaleidoscope | 18-02-16 | 16:33

De linkse feministen moeten zich wel in vreemde bochten dwingen tegenwoordig; om de vluchtelingen uit Syrie te beschermen geven ze nu openlijk criminele Marokkaanse bendes de schuld van de aanrandingen in Duitsland. Het kan verkeren.

Piet Karbiet | 18-02-16 | 16:31

Sedert een topic geleden ben ik om.
Mensen die de wijsheid van de gevestigde politiek in twijfel trekken en bekritiseren zijn domme tokkies. Kijk ze nou eens gaan met protestjes in het Westland en met hun referendumpjes. Stakkerts.

Parel van het Zuiden | 18-02-16 | 16:31

'Hongaarse hekwerken' zie ik toch als iets positiefs, valt me mee, toch nog iets.

Kaleidoscope | 18-02-16 | 16:31

Wij hebben in Europa geen echte leiders, allemaal slappe hap zooitje amateurs die door de meerderheid van de naïeve Europeanen worden gekozen.

Wonderful-Life | 18-02-16 | 16:30

Fuckzooi?
Alleen als iemand de moeite wilt nemen om Merkel onder te spuiten, maar dat zie ik niet gebeuren.

Laten we voor de mensheid hopen dat niemand zo zat wordt daar....

Rest In Privacy | 18-02-16 | 16:30

Die doodlopende rode loper vind ik dan wel aardig gevonden, oh nee wacht, die loopt de andere kant op, geheel onterecht!

Kaleidoscope | 18-02-16 | 16:27

In vertrouwen zal ik jullie alvast meedelen wat de uitkomst van het beraad wordt: de Europese Commissie dient meer macht te krijgen en de afzonderlijke lidstaten minder.
Nee hoor, ik ben echt niet helderziende.

MAD1950 | 18-02-16 | 16:25

Uh, full screen is de upgrade van postzegel naar 1.5 postzegelformaat?
Of ligt dit onbewust aan mijn onwil om de EU in full te zien?

Kaleidoscope | 18-02-16 | 16:24

Gelukkig hebben we morgen rond de klok van half vijf weer de vrijmibo. Ik kan niet wachten!
FCDenBosch | 18-02-16 | 16:21
.
Wat super-sneu.

Lupuslupus | 18-02-16 | 16:24

Ukraine stelt orde op zaken (Timsjenko gaat weer schoffelen, de zwarten gaan uit de regering) en gaat met goede mensen verder met zustervolk Rusland en EU. Assad blijft even zitten, de rebellen leggen de wapenen neer, IS wordt sufgebombardeerd, Moslims krijgen les in omgang met God (Je bent het niet, stop acting on His behalf!), vrouwen en gefaseerde Marshall-hulp. De EU krijgt een nieuwe structuur et caucus en presidentsverkiezingen. De twee-wekelijkse verhuizing vaar Strassbourg opgeheven. Turkije deal wordt ingetrokken vanwege Erdogans oorlogsvoering met de Koerden (die IS het best bestrijden) Vluchtelingen kunnen dus terug. We beginnen een globale boycot van Saoedie Arabie om het wahabisme te duiden en isoleren. Geenpeil krijgt een medaille van Eberhard van der Laan, EU, vrij verkeer van mensen en goederen maar niet van uitkeringen. (Beperking volgens econoom Nigel Harris achtige principes.) VVD blijft 8 jaar van Justitie af en we gaan verder met de ontwikkeling van zonne-auto's. Jan Marijnissen leidt een Bernie/Jeremy achtige partij die boze en sufgeëxploiteerde kleine mensen vertegenwoordigen.
Wat ik rook?
Ik heb net Mysterium van Scriabin ontdekt en luister naar de prefatory act!
Voila, Einde van de Domheid.

Einde van de Domheid | 18-02-16 | 16:23

Gelukkig hebben we morgen rond de klok van half vijf weer de vrijmibo. Ik kan niet wachten!

FCDenBosch | 18-02-16 | 16:21

Ukraine stelt orde op zaker (Timsjenko gaat weer schoffelen, de warten uit de regering) en gaat met goede ensen verder et zustervolk Rusland en EU. Assad blijft even zitten, de rebellen leggen de wapenen neer, IS wordt sufgebombardeerd, Moslims krijgen les in omgang met God (Je bent het niet, stop acting on His behalf!), vrouwen en gefaseerde Marshall-hulp. De EU krijgt een nieuwe structuur et caucus eb presidentsverkiezingen. De twee-wekelijkse verhuizing vaar Strassbourg opgeheven. Turkije deal wordt ingetrokken vanwege Erdogans oorlogsvoering met de Koerden (die IS het best bestrijden) Vluchtelingen kunnen dus terug. We beginnenn een globale boycot et Saoedie Arabie om het wahabisme te duiden en isoleren. Geenpeil krijgt een medaille van Eberhard van der Laan, EU, vrij verkeer van mensen en goederen maar niet van uitkeringen. (Beperking volgens econoom Nigel Harris achtige principes.) VVD blijft 8 jaar van Justitie af en we gaan verder met de ontwikkeling van zonne-auto's. Jan Marijnissen leidt een Bernie/Jeremy achtige partij die boze en sufgeëxploiteerde kleine mensen vertegenwoordigen.
Wat ik rook?
Ik heb net Mysterium van Scriabin ontdekt en luister naar de prefatory act!
Voila Einde van de Domheid.

Einde van de Domheid | 18-02-16 | 16:21

Zal een lekker zuipfestijn zijn.

RickTheDick | 18-02-16 | 16:21

Bertie Wooster | 18-02-16 | 16:07
.
Ik hoop het natuurlijk niet maar ik vrees dat u gelijk zult krijgen.
Wellicht heeft het in dat geval toch een goede kant: UKIP en allen in het VK die uit de EU willen, zullen nog harder hun best gaan doen om dat via het referendum te bereiken. Dus er is nog één klein lichtpuntje.

Lupuslupus | 18-02-16 | 16:15

Laat maar klappen die f*ckzooi. Scheelt een hoop poen op langere termijn.

Mastermattie | 18-02-16 | 16:15

De EU bestaat in mijn optiek niet eens meer. Het is volkomen ondemocratisch, moet constant en met steeds grotere propaganda kanonnen verdedigd worden tegen haar eigen volk, het orgaan heeft geen mandaat van de burgers om te regeren, en als last but not least is het totaal onwerkbaar om met deze smeltkroes van culturen doorspekt van eeuwenlange geschiedenis, trots, gekoesterd nationalisme en bijbehorende strijdige belangen tot 1 samenwerkend geheel te kneden. It's game over voor de EU, dat moment nadert alsmaar maar de oldboys zijn schijnbaar nog niet over hun "Nee-fase" heen gegroeid en steken hun koppen diep in t zand. Ik kots op de EU. Het was niks, is niks en gaat niks worden.

Dutchbeaurouge | 18-02-16 | 16:13

*Liedje over een hotel waar je wel in kan maar nooit meer uit gaat zingen doet*

Rest In Privacy | 18-02-16 | 16:13

Ze. Hebben. Geen. Idee. Wat. Ze. Doen.

Pastor Sippenhaft | 18-02-16 | 16:11

O, en over dat WWIII: dat gaat er niet van komen.
Het is een interne aangelegenheid. Als de vlam in de pan slaat, dan gebeurt dat binnen Europa.
En voor Rusland is Europa geen serieuze bedreiging: te angstig, te besluiteloos, ongeorganiseerd en te intern verdeeld en te onbelangrijk.

jemagookniksmeer | 18-02-16 | 16:11

19februari 2016, shemitah, jubilee..
Alle schulden zullen verdwijnen en de dollar valt.
De beurzen zijn het afgelopen jaar al 25% gedaalt... maar dat noemen ze steigen..
Niemand let meer op.in slaap gevallen achter het stuur... behalve de baardman natuurlijk!:-)

baard van troje | 18-02-16 | 16:11

Ik las een tweet van Rutte over dit onderwerp: "we zullen er sterker uitkomen"...... Ongelofelijk hoe die man in zijn eigen nonsens blijft geloven. Of doet alsof.

Lupuslupus | 18-02-16 | 16:10

Als ik het zo eens bekijk.. ik zie 2 vrouwmensen in broekpak erbij staan.. neuh, dan gaat het helemaal goed komen. Ouwe jongens krentekoek.

fikkieblijf! | 18-02-16 | 16:10

Ik weet gewoon ff niks meer te zeggen. Wat moeten we in hemelsnaam doen met zulke.... Aan het roer!?

Tuborg øl | 18-02-16 | 16:10

Kan hem niet meer vinden maar een tweet las
" It is important that Britan stays within the EU, no country can escape......".
Ach dat is ook alles wat ik hoefde te lezen.

HotPotato | 18-02-16 | 16:10

EU gaat gewoon verder. En hoewel het niet echt lekker loopt is het alternatief voor velen veel slechter.
Moeten we er dan maar mee doorgaan? Na de franse revolutie werd het leven er niet veel beter op. Pas na zeer vele jaren onrust misschien.

Eigenaar_IJsland | 18-02-16 | 16:08

Voorspelling: Cameron laat zich straks inpakken met wat schijnmaatregelen. GB blijft in de EU. Farage boos, alle andere Britten (zelfs Dekker) boos en Merkel, Junker, Timmerfrans en kornuiten zijn weer happy omdat alles blijft zoals het was.

Bertie Wooster | 18-02-16 | 16:07

sawsalpsalg

deEerlijkeLeugenaar | 18-02-16 | 16:07

De poster was nog pakkender geweest als de dame Angela Merkel was geweest.

jemagookniksmeer | 18-02-16 | 16:06

Toch wens ik iedereen die op deze EU meeting is en iedereen die het volgt alle succes. WW3 kan worden voorkomen. Het is geen onafwendbaar iets.

Einde van de Domheid | 18-02-16 | 16:05

Het waren toch Duitse jongens die aanrandden?

Einde van de Domheid | 18-02-16 | 16:02

Rutte moet dat maar zien te rooien en dat gaat hem niet lukken. Natuurlijk niet. Er heerst totale gekkigheid op de Brusselse vluchtelingenkermis. opiniez.com/2016/02/18/middaghumeur-br...

benavra | 18-02-16 | 16:01

Dat de EU ten onder gaat lijkt me duidelijk. Laat het alsjeblieft snel zijn. Iets met zachte heelmeesters.

Godsammekraken | 18-02-16 | 16:01

Uitkomst staat alweer vast: nog meer EU, nog minder democratie voor de burger. Dit is gewoon een dicatoriale staatsgreep in slow-motion.

sinar2 | 18-02-16 | 16:00

Subtiele poster, bekend thema uit de jaren 30, ge-update in 2016. Heel fris.

Donkersloot | 18-02-16 | 16:00

2016.202 zou de ondergang van de Euro echt moeten beginnen. Dat is 13/14 maart. 17,2 jaar na z'n begin. We gaan het meemaken.
www.armstrongeconomics.com/research/t...
...
"From a timing perspective, the Bretton Woods System actually began with the operational start of the IMF on March 1, 1947 (1947.164). The euro began officially on January 1, 1999 (1999.002). The birth of the euro essentially completed the 51.6-year cycle between 1947 and 1999. The collapse of the euro appears to be due no later than 17.2 years from its birth, making the ideal target 2016.202, just 23.5 weeks ideally AFTER the peak on this current Economic Confidence Model wave 2015.75."

Hedge_it | 18-02-16 | 16:00

Wat er vandaag ook in Brussel gebeurt: het gaat niet meer om rationele probleemanalyse en besluitvorming, maar om achter de feiten aan rennen. Het gaat om het redden van het gezicht van Angela Merkel (wat niet gaat lukken), het voorkomen dat Oosteuropese EU-landen hun grenzen dichtgooien (hebben ze toch al gedaan) en het overhalen van Turkije om vluchtelingen die naar de EU willen tegen te houden (wat Turkije totaal niet van plan is om te doen.
opiniez.com...

benavra | 18-02-16 | 15:58

Misschien dat de val van Europa of WW3 een vraag als het kip of het ei zal zijn in de toekomst.

moonshiner3519 | 18-02-16 | 15:58

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl