achtergrond

Geenstijl

WTF CCTV-video - Ernstige zedenzaak Spaklerweg

In de nacht van donderdag 28 januari 2016 iets voor 02.30 uur werd een jonge vrouw ernstig seksueel misbruikt bij de Wenckebachweg, vlakbij de Bijlmerbajes en metrostation Spaklerweg, in Amsterdam. De dader fietst even daarvoor achter het slachtoffer en botst tegen haar aan in de hoop dat zij zou vallen. Als dat niet lukt, doet hij net alsof hij gewond is en strompelt naar haar toe. Vervolgens grijpt hij haar en moet ze mee richting de bosjes. Daar wordt ze een kwartier lang gedwongen seksuele handelingen te verrichten.
Dader
Het is een lichtgetinte man, tussen de 25 en 30 jaar, hij wordt zo’n 1.80 m lang geschat en droeg die avond een zwarte trainingsbroek en camelkleurige jas.
Meenemen fiets
Tijdens het misbruik loopt een persoon over de Wenckebachweg, die de fiets van de dader meeneemt. De politie wil heel graag die fiets onderzoeken en wil die persoon dus graag spreken.
En verder
Zoekt de politie heel veel soort van eventuele getuigen, voorbijgangers die in de buurt waren, automobilisten met een dashcam, mannen die op het fietspad liepen. En of die lilapaarse fiets zich ook even wil melden. Laat die dader verder maar zitten. Want Amsterdam doesn't care about verkrachte meisjes.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.