Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Video. De Canal+ docu die u van Kiev niet mag zien

We beginnen bij het einde: de paar minuten video hierboven vormen het slot van de Franse documentaire "Ukraine: The Masks of the Revolution". Die werd op 1 februari in Frankrijk uitgezonden op Canal+, ondanks een propagandistisch protest van de Oekraïense ambassade aldaar. Het slot toont de internationale belangen in Oekraïne, waar Amerikaanse wapenhandel en geopolitieke belangen samen kwamen op de 12e 'Yalta (lol) European Strategy Annual meeting' (YES). Onder de aanwezigen: Generaal David Petraeus, generaal Stanley McChrystal en Victoria "Fuck the EU" Nuland. Geinig detail: IMF rokkenjager Dominique Strauss-Kahn was er ook, zogenaamd 'incognito'. Twee dagen na het uitzenden van de docu werd echter bekend dat hij een nieuw baantje heeft in het land, in dienst van een bekende Oekraïense oligarch. Toeval? Lol.
Nou nou. Lekker zootje daar. En de rest van de film? Nou. Dat zullen we je vertellen. Ook de eerste 48 minuten van de docu zijn behoorlijk interessant, want filmmaker Paul Moreira (@, wiki) brengt in zijn reportage de ultranationalistische neonazi's en hun positie in het landsbestuur in Kiev, maar ook hun banden met hoge Amerikaanse politici (McCain, Biden) en ambtenaren (Nuland), in kaart. Het zinloze bloedbad dat Oekraïense nationalisten aanrichtten jegens pro-Russische burgers in Odessa op 2 mei 2014 komt eveneens uitgebreid aan bod. Krijg je toch een beetje beeld bij die aan Nederland gerichte dreigfilmpjes die af en toe opduiken. Of waarom MH17 maar niet opgelost wordt. Mag u nu kiezen: hieronder de Docu Die Je Van Kiev Niet Mag Zien bekijken (met Engelse ondertitels), of alt/tab'en naar een social media platform naar keuze om #poetinvriendjes!!1! te roeptoeteren omdat je ervan overtuigd bent dat een GS-topic rond een voor Oekraïne onwelgevallige docu vol pijnlijke waarheden & kruisverbanden het onomstotelijke bewijs vormt van een warme connectie tussen GeenPeil en het Kremlin. Eeeenn... Go!
P.S. Sluit je aan bij het Leger des Peils!
heilhitleroekraiener.gif Zomaar een scene van zomaar een Oekraïens parlementslid dat zomaar een historische groet uitbrengt.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist en opgerot-

Jamai | 10-02-16 | 17:38

RoBD=Skullfucker | 09-02-16 | 22:58

Overigens reageerden vrienden en familie, waarvan sommige rabiaat anti-PVV, wel normaal.

Blijkbaar moet je in jouw ogen rabiaat anti-PVV zijn om wel normaal te kunnen reageren. Of misschien niet per se, maar het helpt wel.

bimborella | 10-02-16 | 12:45

beetje stemmingmakerij dit artikeltje... net alsof er in Nederland en andere EU landen geen misstanden zijn! ;-)

bArAbAts | 10-02-16 | 12:44

Ik moet telkens terug denken aan de momenten dat Geenpeil door de Regering en enkele machthebbende (onbewust/bewust) onderschat werden.
En nu moet je zien: Een referendum in NL komt even tussendoor. Als dit een film was, zou niemand hem geloven.
Ik lach me echt een scheur in mijn broek, ook al ben ik ervan bewust dat de realiteit alles behalve lachen is.
Maar velen weten ook dat de harde realiteit onontkoombaar is.
De enige oplossing om zonder veel kleerscheuren uit deze bizarre greep te komen, is door uit de EU te stappen.
Als de EU gecontroleerd valt, valt de VS.
Gaan we door, dan zijn de lidstaten de prijs voor het succes van de VS.
Niet dat ik iemand succes gun, maar ik haat het als ik voor andermans voordeel gebruikt wordt en dan ook nog zelf het verlies moet dragen.
Het Referendum van Peil kan beter voor een NEXIT geruild worden, maar in ieder geval iets.

Het is belangrijke dat er veel nieuws komt over oekraine en ook MH17. Als de russen willen helpen, kraak dan aub de publieke oproepen alsmede RTL en zend paar docu's uit mbt Oekraine. En hopen dat er vele kamervragen zullen volgen.
Het enige wat de mensen dan nog nodig hebben, is de herinnering van Geenpeil's referendum in hun brievenbus.

ET007 | 10-02-16 | 12:35

En toevallig erg veel CIA en dergelijke figuren. En mevrouw Nuland. De heks, die zelfs Bush adviseerde. Je moet toch durven om met een plastic tasje met brood over een plein te lopen. Welk een dedain. De arrogantie van de macht. En dat DSK daar was, verbaast mij niet. Die Oekrainse hoeren zijn makkelijker in toom te houden. Ik ben incognito. lol

Rest In Privacy | 10-02-16 | 11:56

Er dreigt vrede tussen rusland en europa, en dat vinden de jan-kezen niet zo toppie

baard van troje | 10-02-16 | 10:43

-weggejorist-

AnnaJL | 10-02-16 | 10:37

En paar maanden geleden vertrok een enorme stoet witte militaire vrachtwagens met hulpgoederen vanuit Rusland naar de Oekraine. Dat was dagen in het nieuws. Waar zijn die eigenlijk gebleven?

Piet Karbiet | 10-02-16 | 10:03

Het plaatje wordt steeds duidelijker.
1.
De USA en de EU willen Oekraïne als buffer tussen Europa en Rusland. Dat moet ten koste van alles.
2.
Oekraïne is een staat vol met neonazi's en fascistische groepering die het in grote mate voor het zeggen hebben in dat verscheurde land in oorlog. Ook de zittende regering is een kliek van corrupte lieden. Zo’n land willen we niet in de EU.
3.
Het is Oekraïne die de MH17, een passagiersvliegtuig met 298 mensen aan boord, uit de lucht heeft geschoten met een BUK-raket.
4.
De bewijzen van deze barbaarse massamoord zijn welbewust verdonkeremaand. Het is daarom voor Rutte en zijn trawanten "logisch" dat er niet verder wordt doorgevraagd en gezocht naar de primaire radarbeelden die normaal gesproken het hele drama van de MH17 zouden blootleggen. Rutte is de handlanger van Juncker c.s., USA en Oekraïne en daardoor is hij medeplichtig aan deze oorlogsmisdaad.
5.
Wij, de burgers / kiezers van Nederland hebben de mogelijkheid om op 6 april het begin van een veroordeling van Rutte in gang te zetten door NEE te stemmen bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne.
6.
Vervolgens ligt het in onze handen om bij de eerstkomende verkiezingen voor de Tweede Kamer zeker NIET op de VVD te stemmen en zo te voorkomen dart de gluiperd Rutte nog een keer een regering zal gaan leiden met leugens en bedrog. Ook moeten we niet op de PvdA te stemmen, want die hebben dan 4 jaar lang met Rutte mee geheuld, mee gelogen en bedrogen.

Het eerste filmpje geeft een goeie inkijk en impliciete analyse over wat er zich rondom Oekraïne aan het voltrekken is en dat alles in samenhang met de EU (de EUSSR, het op alle fronten falende fat morgana van de eurofielen).
En wij, de stomme burgers, worden met list en bedrog in deze bizarre situatie gerommeld. Nee, "we hebben die radargegevens niet nodig" want dan zou het plannetje met Oekraïne wel eens fout kunnen aflopen voor onze Pinokkio (Rutte dus).

Frans Bierings | 10-02-16 | 09:30

Dat is mij twee jaar geleden overkomen, je wordt er zachtjes maar dwingend uitgedrukt. Zeker als ze merken, dat je ook nog een christelijke achtergrond hebt, dan ben je gewoon de pineut, wat van Duyvenbode ook aanhaalde: goed opletten met wat je zegt. Je moet er maar tegen kunnen.
mom van avezaath | 10-02-16 | 02:00
.
Zo'n situatie heb ik ook meegemaakt. Heb bij de rechter bezwaar gemaakt tegen mijn ontslag en kreeg gelijk, de werkgever moest mijn ontslag ongedaan maken. Nou een maand later heb ik zelf maar ontslag genomen want als je een maand lang als lucht wordt beschouwd door de baas en de meesten van je collega's hou je dat niet lang uit. Tenminste, ik niet.
Gelukkig was dat nog in een tijd dat er banen zat waren, een week later had ik weer werk.
Maar zoiets vergeet je je leven lang niet meer.
.
En sinds jaren is het alleen nog veel erger geworden, zoals o.a. u en Van Duyvenbode schreven.
Iedereen in die situatie wens ik heel veel sterkte, moed en wijsheid. Ik moet daarbij denken aan de oorlogsjaren waarin je helemaal niemand kon vertrouwen - zo hoorde ik van mijn ouders - want het was vreselijk gevaarlijk om te laten weten wat je dacht, je verrader sliep nooit. We gaan dezelfde kant weer op.

Lupuslupus | 10-02-16 | 07:38

mom van avezaath | 10-02-16 | 02:00
Als PVV/Wildrs ter sprake komt, gewoon zeggen dat je de zaak bestudeert en je nog geen mening hebt gevormd. Politici kunnen dat 4 jaar volhouden. En bij de de verkiezingen sla je dodelijk toe. Immers geheim!

Graaf van Egmont | 10-02-16 | 02:05

Lupuslupus | 09-02-16 | 22:16
En het gaat heel ver, je kunt op een gegeven moment niet anders doen dan ontslag nemen. Dat is mij twee jaar geleden overkomen, je wordt er zachtjes maar dwingend uitgedrukt. Zeker als ze merken, dat je ook nog een christelijke achtergrond hebt, dan ben je gewoon de pineut, wat van Duyvenbode ook aanhaalde: goed opletten met wat je zegt. Je moet er maar tegen kunnen.

mom van avezaath | 10-02-16 | 02:00

@syntax error:

Het is publiek geheim dat die dingen in volkel liggen, en Leeuwarden en Hoogerheide (Woensdrecht)
Oh in Woensdrecht zijn ICBM silo's.

nickstert | 10-02-16 | 01:16

Zoals bij al dit soort apenlanden: er is voor het eerst een veelal jongere meerderheid die verandering wil richting een westers model. Alleen zodra de revolutie begint, springen nog veel slechtere en beter georganiseerde groeperingen en buitenlandse belangen in het ontstane machtsvacuüm met als gevolg totale chaos.

Dit gebeurd in Syrië, Egypte, Libië, Irak en Oekraïne. Sta je echt zo voor de rechten van de mens, dan moet je ook echt met een paar miljoen grondtroepen deze gebieden annexeren / bevrijden als westerse macht, zoals de geallieerden in de tweede wereldoorlog met Europa deden. Ben je daartoe niet bereid, dan moet je er volledig wegblijven.

beetjemoe | 10-02-16 | 00:46

-weggejorist-

Yes Crumbs | 10-02-16 | 00:25

Slaap lekker meneer de president droom maar over uw mooie baantje die deze multinationals u belooft hebben. Slaap zacht en maakt u geen zorgen over de dode die u ondertussen op uw naam hebt staan. Welterusten maakt u geen zorgen over de nabestaande want die lacht u gewoon keihard uit. En slaap gerust uit want als er een klokkeluider opstaat word hij of zij direckt verwijdert. Alles komt goed en als u wakker word kunt met een lach de dag beginnen want een dag niet gelachen is een dag niet geleeft.

jitro | 10-02-16 | 00:14

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 23:42
Nee. Ik spreek niet voor u. Gelukkig. Uw naam staat onder die onzin. Niet de mijne.
Maar ik begrijp dat het nogal moeilijk is voor u, hoe dit allemaal werkt.
En corruptie wil niemand. En dat is niet raar. Heb ik ook niet gezegd dat dat raar zou zijn. En hoe is het precies duidelijk dat ik niets van de Oekraïne af zou weten? En waarom denkt u dat ik niet op reis ga? En waarom doet u zoveel aannames?
Maak u punt, en niet met argumenten ad hominem.

Wim Venijn | 10-02-16 | 00:08

Ff nog een aanvulling op dit veel te fantastische verhaal.
Toevallig heb ik van twee verschillende bronnen (alsof dat mijn werk is) gehoord dat de Oekraïne al vol zat met Russische regimenten. En dan heb ik het niet over 2 militaire adviseurs. Rusland was van plan de hele boel over te nemen....
Over de bronnen, de ene doet iets met info zeg maar niet bestemd voor de krant maar meer iets voor collega's van Schnitger. De andere persoon was deed iets met foto's boven het gebied maken. Hij moest ook de foto's als eerste interpreteren en vertelde dat wat wij uit de media weten niet helemaal (!!!!!!) klopte: Rusland zat met heel veel (en dan bedoel ik heeeeeel veeeeel) materiaal in de Oekraïne. Niet om te gaan midget golven. Zijn inschatting was: Oekraïne is history.
Kwestie van tijd voordat de Oekraïne gewoon weer Russisch zou zijn.
Daar heb je wel wat mensen voor over om dat te verhinderen, toch?

crt | 09-02-16 | 23:57

Dank voor de tips.
Man zegt een expat te zijn voor een multi-national. Wat ik me niet kan voorstellen met haardracht, kleren en geen auto. Vrouwtje houdt alles overdag potdicht. Maar huren wel vrije sector. Schiet mij maar lek.

Ik heb in ieder geval maar geen GeenPeil folder in de bus gedaan. :-)

QuantumHolo | 09-02-16 | 23:43

Wim Venijn | 09-02-16 | 23:35
Ook u moet eens leren om voor uzelf te spreken.
Ik heb helemaal niks met de EU, laat staan met Verafstoot, waarvoor ik mij als landgenoot schaam.
Verder is het duidelijk dat u niks kent over Oekraïne. Ja, de mensen willen daar een einde aan de corruptie. Is dat raar of zo? En nee, de regering bestaat daar niet uit "nazi's".
Waarom reaguur ik eigenlijk op zo'n onzin?
Als u eens begon met op reis te gaan, dan kan u het met uw eigen ogen zien.

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 23:42

Wie heeft het meeste belang bij een neergestort passagiers vliegtuig van een (voor dit conflict) neutraal land?
Rusland stond op het punt het probleem in de Oekraïne groter aan te pakken. De Oekraïene zou dit zeker verliezen en zeer waarschijnlijk zou de internationale gemeenschap hier geen (grote) actie op ondernemen.
Vliegtuigje neerhalen, Russen en Rusland fans de schuld geven. Iedereen over de pis en Rusland kan een inval wel schudden omdat we dan wel gaan reageren: publieke opinie was klaar gestoomd. En Poetin (onbetrouwbare engerd) is een logische zondebok.
Kost wel wat (paar onschuldige burgers) maar ach, buitenlanders. Is je land wel weer voor een tijdje gespaard.
Nou nog ff geen radar beelden naar boven halen omdat anders het "waterdichte" verhaal iets te snel in duigen valt. En Rutte maar ja en amen zeggen. Hij kan niet anders, belangen zijn veel groter (en hij heeft geen ruggegraat, zaadje).
En oh ja, er zijn zat landen in de wereld die je hierbij willen helpen, iets met oa olie en gas.
Kan je nagaan hoe Poetin zich moet voelen: FUCKED (weet hij ook eens een keer hoe het voelt).

Als over 30 jaar het echte verhaal boven komt dan kan er toch niks meer aan gedaan worden....

crt | 09-02-16 | 23:39

QuantumHolo | 09-02-16 | 23:21
Nodig ze eens uit voor een hapje en een drankje. Daarna weet je meer van hun en hun gewoontes, geldt voor alle nationaliteiten. En zolang ze geen religie aanhangen die jou als ongelovige bestempeld kan je er prima mee omgaan.

kemmie | 09-02-16 | 23:38

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 23:16
Wie wil dat nou niet. Corruptie stoppen, en tegen de macht van de oligarchen. Alleen het middel is fout. Het associatieverdrag. Verhofstadt, uw landgenoot, die 200.000 euries per jaar krijgt om te laten boren naar schaliegas in de Oekraïne. Daarvoor wil hij dat associatieverdrag.
Dit gaat niet over de bevolking, of democratie. Dat is wat de bevolking krijgt te horen. Om ze vooral te laten voor stemmen.
Dit gaat over macht, US-bondgenoot erbij te krijgen, en geld. Geld van drugs en het witwassen daarvan. De corruptie zal even hard doorwoekeren. Misschien wel nog erger als ze volledige toegang krijgen tot de EU banken. En zelfs daarvoor willen ze wel dealtjes maken met de nazi's en de extreem-rechtse regering. Bekijk de film maar.
En sinds wanneer interesseert de EU, de bevolking. Of bestrijden van corruptie.
U leeft in een fabeltje. Het fabeltje dat de EU u influistert en u ogenblikkelijk gelooft en napraat.

Wim Venijn | 09-02-16 | 23:35

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 23:16
Helemaal mee eens. Je hebt gelijk. Ik denk er net zo over. Maar nu de realiteit. Denk je werkelijk dat de man/vrouw in de straat daar nog iets tegen kunnen doen?

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 23:33

QuantumHolo | 09-02-16 | 23:21
Stuur de man terug naar Oekraïne. Volgens de huidige wetgeving kan die dan moeilijk nog terug, want legerdienst.
De vrouw houdt u bij.
Tot zover de gratis tip. Graag gedaan.

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 23:32

@QuantumHolo | 09-02-16 | 23:21
Groeten ze jouw normaal. of is het gelijk gestrekte arm. En grote auto zeker en werken nooit. Of zij alleen s'avonds laat?

Mark_D_NL | 09-02-16 | 23:28

Nou, bedankt.
Ik heb sinds kort Oekraïners als buren. Kan iemand mij even vertellen wat ik daarmee aan moet?

QuantumHolo | 09-02-16 | 23:21

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 22:57

LOL
Je moet natuurlijk iets, de waarheid zoals gewoonlijk maar weer negeren dus.
70 jaar terug riepen mensen als jij ook massaal "wir haben es nicht gewust" nadat ze de waarheid met geen mogelijkheden meer konden ontkennen.

happen naar de baas | 09-02-16 | 23:20

@Nonkel Frituur 22:57
De ene marionettenregering heeft de andere vervangen in Kiev. Dus qua corruptie is er niets veranderd, terwijl dat deel van het Verdrag al in werking was getreden in 2014.

Corruptie laat zich ook niet door verdragen wegpraten, maar enkel door volkswil. Daar hebben wij niets mee te maken. Dat lossen die Oekrainers zelf op. Of niet. Dat is niet onze, maar hun keuze.

Onze keuze is of we miljarden in een bodemloze put willen gooien. Of niet.

tipo | 09-02-16 | 23:17

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 23:03
De documentaire toont een bijeenkomst van mensen die helemaal niks met Oekraïne te maken hebben, behalve dan dat ze er graag hun wapens aan willen verkopen of het land verder leeg willen zuigen op een andere manier.
Het is een grove schande dat ze zulke parasieten toegelaten hebben in het land. Dit is helemaal niet wat de Oekraïners willen. De Oekraïners willen gewoon door te werken hun eigen toekomst opbouwen. Ze hebben er geen behoefte aan om de speelbal te worden van hun eigen oligarchen, of van buitenlandse politici.
Precies daarom is het zo belangrijk dat ze (immateriële) hulp kunnen krijgen van de EU. Om sterker te staan tegen iedere vorm van buitenlandse inmenging, zowel de Russische inmenging (bezetting) als de Amerikaanse.
Verder herhaal ik nog even dat het enkel vanwege de Russische bezetting is dat de Oekraïners zich verplicht zien om buitenlandse hulp te aanvaarden. Als er geen oorlog was, dan zouden ze dat niet doen. Ze hebben het vroeger nooit gedaan. Ze hielden zich liever neutraal, omdat Rusland een belangrijke handelspartner was.

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 23:16

Wat doe jij stom met dat stoer gedoe, The_Challenger | 09-02-16 | 21:37. Algemeen bekend dat er atoombommen liggen daar. En dat USA dat wil uitbreiden. Vertel ook meteen dan dat NL er niets mee kan aangezien de codes van de POTUS nodig zijn

lelijkeschapenneuker | 09-02-16 | 23:07

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 22:57
Mmhh, de documentaire suggereert iets héél anders. Alhoewel ik het met uw tegel eens ben. Maar ik denk dat, net zo min als in de EU, de burger in de straat daar nog over gaat.

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 23:03

@RoBD=Skullfucker | 09-02-16 | 22:58
Je mening uiten = fascisme, zeggen de 'anti-fascisten'.

Kaas de Vies | 09-02-16 | 23:01

@lupuslupus
@VanDuyvenbode
Ooit schreef ik een opiniestuk in Trouw, pro PVV (Henk en Ingrid zijn tevreden en niet dom).
Honderden digitale scheldpartijen en semi-bedreigingen waren het gevolg. Dat had ik wel verwacht. Wat ik niet verwacht had was dat een collega (ik werkte binnen de GGz) de dag erna me 5 minuten lang uitschold in een volle kantine. En niemand zei iets.
Overigens reageerden vrienden en familie, waarvan sommige rabiaat anti-PVV, wel normaal.

RoBD=Skullfucker | 09-02-16 | 22:58

Old_Spice | 09-02-16 | 21:09 e.a.
U zou natuurlijk ook gewoon voor uzelf kunnen spreken. Maar het is zoveel gemakkelijk om andere woorden in de mond te leggen of hen ergens mee te associëren, nietwaar?
Als ik iets te zeggen heb, dan doe ik het zélf wel. Dank u.
Bij deze dus:
De man/vrouw in de Oekraïense straat is tégen de corruptie en tégen de macht van de oligarchen. Precies daartegen zijn ze zo massaal op straat gekomen, om te eisen dat er een einde zou komen aan de marionettenregering.
Als rechtgeaarde democraat (ervan uitgaande dat u dat hopelijk bent) zou u volop achter de Oekraïners moeten staan, en dus ook achter het Verdrag dat hen wil helpen om de corruptie voor altijd uit te bannen.

Nonkel Frituur | 09-02-16 | 22:57

Gedonder in polen, stress aan de grens met Rusland.
Brings back memories.
Heeft lulletje Pechtold al een stijve van het komend Europeesch Leger?

crankshaft | 09-02-16 | 22:56

Wat een verrotte wereld leven we toch in....

hammar63 | 09-02-16 | 22:51

@hunebedbouwer 22:38
En nou, sorry dat ik t zeg, sorry hoor, hup naar Joop.nl en daar, echt sorry, klagen dat 9 van de, sorry, 10 stukjes tegen het, sorry, referendum zijn.
Sorry, sorry, sorry, sorry.

RoBD=Skullfucker | 09-02-16 | 22:51

Kwam inderdaad van de week al langs op www.reddit.com/r/Documentaries, een must see voor iedereen die twijfelt over het associatieverdrag. Willen we met die types in de EU?

SmegmaSmeer | 09-02-16 | 22:48

GeenPeil heeft zelfs het Russisch nieuws gehaald:
russia-insider.com...
swaffelstokje | 09-02-16 | 22:34
.
Spijkers met koppen in dat artikel!

Lupuslupus | 09-02-16 | 22:46

Het belangrijkste is denk ik hierbij niet alleen te staan, niet geïsoleerd te raken, en contact te zoeken en te onderhouden met geestverwanten. Salut!
Van Duyvenbode | 09-02-16 | 22:32
.
Salut hr. Van Duyvenbode. En hartelijk dank voor uw commentaren die ik altijd met veel interesse en vaak ook met instemming lees.
Juist omdat ik nogal geïsoleerd leef ben ik erg blij met GS want juist hier kom ik "geestverwanten" tegen en dat doet mij veel goed. Kortom, ben ik blij om.

Lupuslupus | 09-02-16 | 22:44

Hunebedbouwer | 09-02-16 | 22:38
Dat is je goed recht. Ik zal daar verder niks van zeggen. Alleen: door wie word jij betaald?

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 22:42

swaffelstokje | 09-02-16 | 22:34
Vind ik niet zo vreemd. Er zit hier al maanden een Inoffizieler Mitarbeiter van de FSB mee te lezen en te reaguren. Ik ben het overigens niet.

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 22:40

Nou, in de aanloop naar 6 april is het kennelijk de bedoeling dat we hier een hersenspoeling krijgen.
9 van de tien topics zijn anti EU/Oekraine. Alles word uit de kast gehaald.
Jammer jongens: ik stem VOOR het verdrag, VOOR Europa, VOOR Schengen. Ik laat me niet opnaaien door GS/Powned. Sorry.

Hunebedbouwer | 09-02-16 | 22:38

Een verkrachter "rokkenjager" noemen, je moet het maar durven.

Taggart | 09-02-16 | 22:36

KhaledB | 09-02-16 | 22:23
Wen er maar vast aan. Als de pleuris uitbreekt weet jij al dat je niet op ze hoeft te rekenen. Toch?

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 22:34

Lupuslupus | 09-02-16 | 22:16

Dank. Ik lees uw tegels altijd met belangstelling.
En respect voor uw jongste broer. Hij heeft een keuze gemaakt die ik kan begrijpen.
Moeilijk heb ik het niet, zeker niet in vergelijking met anderen. Maar alert moet ik wel zijn, maar dat geldt voor velen. Wat ik echter vrees is een verdere escalatie naar heksenjacht en paranoia. Dat gevaar dient zich aan.
Het belangrijkste is denk ik hierbij niet alleen te staan, niet geïsoleerd te raken, en contact te zoeken en te onderhouden met geestverwanten. Salut!

Rest In Privacy | 09-02-16 | 22:32

Ik ken genoeg voorbeelden van mensen met nationalistische PVV ideeën die banen en posities bezetten wat ik dan wel weer eng vind. Dat kan ook in de uitvoering zijn trouwens. Al die politieagenten bijvoorbeeld, die een hekel hebben aan moslims. Doodeng.
KhaledB | 09-02-16 | 22:23
.
Tja en wat ik dan weer doodeng vind zijn al die moslims in gemeenteraden (deelgemeente Feyenoord: alleen maar Turken) tot in de 2e kamer aan toe: die marokkaanse voorzitster, de turkenpartij enz.. Allemaal 5e colonne. Allemaal!

Lupuslupus | 09-02-16 | 22:29

@Lupuslupus | 09-02-16 | 22:16
Ernstig, ik ken het. Ben jaren lang uitgemaakt voor racist, islamofoob, etc... Ook werd er, denk ik daarom, een contract niet verlengd. Mede daarom woon en werk ik nu in een land waar je wel deze meningen kunt uiten. Salaris is lager, maar het is een verademing. Hier heeft de mainstream juist een afkeer van alles wat islam is.

Ik leef met jullie mee. Het is inderdaad tevens het bewijs dat het fascisme juist bij diegenen zit die Pvv probeert uit te sluiten en kapot te krijgen. En aangezien je ziet dat die lui zich verbinden aan Nazi's in Oekraïne weet je hoe de vork in de steel zit.

La Bailaora | 09-02-16 | 22:28

KhaledB | 09-02-16 | 22:23 Jij bent slachtoffer en je geeft "ons" daar de schuld van.

trip666 | 09-02-16 | 22:27

The_Challenger | 09-02-16 | 21:37
Ik heb dat nooit begrepen, waarom zo geheim over Volkel. Als je daar aan de poort kwam, stond het Luchtmacht Bewakings Korps met hun dosismeters op de revers gespeld. En dat was niet om röntgenfoto's te maken.

Graaf van Egmont | 09-02-16 | 22:27

@KhaledB | 09-02-16 | 22:23

Raar... staat dan op de persoon of hij/zij een moslim is ?

von Strumpfhausen | 09-02-16 | 22:26

@Nebuchednezzar | 09-02-16 | 22:17

Als ik dit zo lees hebben ze wel wat meer als videobeelden aangeleverd..... maar goed wie kan je in deze affaire nog vertrouwen ?
www.rt.com/news/331833-mh17-dutch-pro...

von Strumpfhausen | 09-02-16 | 22:24

Lupuslupus. De PVV is allang mainstream, dus niet zo zielig. Ik ken genoeg voorbeelden van mensen met nationalistische PVV ideeën die banen en posities bezetten wat ik dan wel weer eng vind. Dat kan ook in de uitvoering zijn trouwens. Al die politieagenten bijvoorbeeld, die een hekel hebben aan moslims. Doodeng.

KhaledB | 09-02-16 | 22:23

@Nebuchednezzar | 09-02-16 | 22:02
Ik ben bang dat álle kandidaten in de VS onbetrouwbaar zijn, anders krijgen ze geen airtime van Wallstreet.

La Bailaora | 09-02-16 | 22:22

Heftige shit!
Is het filmpje met engelse ondertiteling ook ergens url-baar?
Ik dacht vandaag zelf een grote primeur te hebben (de raadselachtige aanwezigheid van sportjournaals tijdens nationale journaals -=sluikreclame sporters sponsors, ze staan altijd voor reclameborden- maar dit is eigenlijk wereldneiuws en erg pregnant en poignant!

Einde van de Domheid | 09-02-16 | 22:22

Mantisomantis | 09-02-16 | 22:11
Rusland heeft slechts een videobewerking aangeboden. De ruwe data, de enige die echt iets kunnen zeggen, houden ze nog even achter. Die komen een dag of 10 voor het referendum beschikbaar.

Nebuchednezzar | 09-02-16 | 22:17

Van Duyvenbode | 09-02-16 | 21:48
.
Vreselijk. Een ander woord heb ik niet voor uw tegel. Maar ik wil u toch de laatste woorden op GS van onze onvergetelijke Hans Jansen meegeven: "strijd de goede strijd!" En dat "goed" kunt u alleen zèlf invullen, naar ùw persoonlijke - zo moeilijke - omstandigheden. Ik wens u van harte heel veel sterkte, moed en wijsheid.
Deze wens is natuurlijk ook voor allen die in dezelfde omstandigheden verkeren.
.
Ik heb geen werkkring meer, wel een (kleine) familie waar iedereen weet dat ik al sinds jaar en dag op de PVV stem. En ik niet alleen, mijn jongste broer dacht er zelfs over om zich voor de PVV in de Haagse gemeenteraad kandidaat te stellen maar hij heeft daarvan af moeten zien. (Je komt nooit meer aan de bak als je bekend staat als PVV-er, zéker niet in Den Haag). En ook bij hem moet er brood op de plank komen...

.

Lupuslupus | 09-02-16 | 22:16

Ah, ok. Het is dus begonnen toen de etnische russen (opgestookt door Poetin) in opstand kwamen tegen assimilatieplannen van nationalistische partijen in Ukraine. Typisch dat geenstijl dat type nationalisme dan weer wel aanmoedigt in eigen land. Of krijgt erdogan hier ook de handen op elkaar wanneer hij weer eens oproept tot verzet tegen assimilatiepolitiek in europese landen? Man, man, man.

KhaledB | 09-02-16 | 22:15

Wat trip666 zegt. Voor iedereen die sinds het begin van de Oekraine crisis ook de niet-Westerse berichtgeving volgde is dit geen verrassing. En wat ook helder is, is dat Oekraine eigenlijk niet meer bestaat, het is een lege huls waar westerse puppets nu de orders mogen uitvoeren. Met Poroshenko als (ex)CIA asset voorop. Maar idd vDuyvenbode, owee als je in je professionele kringen voor je mening uit durft te komen. Voordat je het weet lig je er uit.

Realisties | 09-02-16 | 22:12

Rusland verklaart 9-2-2016 via NUJIJ en NOS vandaag dat na de MH17 ramp alle bestaande radar gegevens aan de onderzoek commissie werden overhandigd.
Deze gegevens zijn bewaard tot heden en Rusland wil ze opnieuw ter beschikking stellen aan de verantwoordelijke instantie. Aldus meneer Rusland/Poetin.

Mantisomantis | 09-02-16 | 22:11

@(c)ZWITSUL | 09-02-16 | 22:01
Van Baalen? Die in zijn studententijd graag het Horst Wessel lied zong in Leiden?

Old_Spice | 09-02-16 | 22:10

Misschien dat wegkijken helpt?

Moses Fagin | 09-02-16 | 22:08

Hulde ook aan Canal+ die een goede en objectieve reportage in elkaar heeft gedraaid. Die Patreus is een levensgevaarlijke gek, voor geld is hij echt in staat een derde wereldoorlog te beginnen. Nu maar hopen dat the Bern of the Trump de verkiezingen gaat winnen en eens goed de bezem door het NWO establishment gaat halen.

Nebuchednezzar | 09-02-16 | 22:02

komt die foute VVD'er met die speknek ook nog in beeld ?

(c)ZWITSUL | 09-02-16 | 22:01

trip666 | 09-02-16 | 21:51

Ik geloof je meteen. Linke soep. Ik ken er ook die een meester zijn in het ontwijken van discussies. Maar er is een klimaat aan het ontstaan waarin je gedwongen wordt je verketterend uit te laten, zoals je zegt. Ja, je moet tegenwoordig donders goed uitkijken. Een onbewaakt ogenblik kan al fataal zijn.

Rest In Privacy | 09-02-16 | 21:58

op jalta hebben ze waarschijnlijk besloten om een nieuwe koude oorlog te beginnen.

sennholz | 09-02-16 | 21:56

Geenstijl, voor het leeglaten van al uw luchtkastelen.

ElMatadero | 09-02-16 | 21:55

Van Duyvenbode | 09-02-16 | 21:48 Dat is de echt gevaarlijke intimidatie. De 1948 newspeak van policor anno 2016. Als je je niet verketterend uitlaat verlies je je baan in het publieke of culturele circuit. Believe me ik spreek uit ervaring, je raakt dan inderdaad op heel subtiele en gemene wijze je baantje kwijt...

trip666 | 09-02-16 | 21:51

@WellusNietus | 09-02-16 | 21:44

De nazi's werden is de rechterhoek geduwd na WWII. De benaming is al een framing om het woord socialistisch weg te halen. Het zijn gewoon hun eigen linkse vriendjes.

The_Challenger | 09-02-16 | 21:51

Prima land om er straks onze kinderen voor Juncker en Biden te laten sneuvelen.
Nein Njet Nein!

Piet Karbiet | 09-02-16 | 21:50

Zie je de EU als een instrument voor Westerse dominantie, of zie je het als een gemeenschap of unie van landen met dezelfde waarden.

In het eerste geval kan ik begrijpen dat je wil dat Oekraïne bij de EU komt. In het tweede geval, kun je never nooit niet voor wat voor samenwerking tussen de EU en Oekraïne zijn.

Ik ben bang dat de VS en veel van de bekendere koppen in de docu de EU vooral als politiek instrument zien, ten koste van haar inwoners.

Meeroever | 09-02-16 | 21:49

@SyntaxError | 09-02-16 | 21:43

De politiek is voor 90% een poppenkast. De overige 10% wordt voor rekening genomen door de MSM. Er zijn momenten dat noord-Korea transparanter is.

The_Challenger | 09-02-16 | 21:48

Lupuslupus | 09-02-16 | 21:40

Machtige tegenstanders, Lupuslupus.
Ondertussen heb ik het idee dat de hele maatschappij een ongelofelijk shitstorm instuurt. Ik probeer me afzijdig te houden, ik ben geen man van demonstraties, en ik wil op mijn werk vooral niet over politiek praten. Dat is gevaarlijk.
Maar beroepshalve is het voor mij soms moeilijk me hier aan te onttrekken. De tegenstelling in de maatschappij rondom m.n. de persoon Wilders komt steeds verder op scherp te staan, zodat ik me bijna gedwongen voel me openlijk uit te spreken tegen Wilders, terwijl het tegendeel het geval is.
Maar alleen al jezelf de distantiëren van discussies, maakt je in de ogen van sommigen al verdacht. Ja, ja, het wordt beklemmenders. En dat gaat alleenmaar toenemen. Het wordt beklemmend, lupuslupus, beklemmend.

Rest In Privacy | 09-02-16 | 21:48

Bijzonder toch dat de huidige politiek geen zaken wil doen met Wilders, want te rechts.. maar met de NAZI's in Oekraïne hebben ze dan weer geen probleem...
WellusNietus | 09-02-16 | 21:44
.
Volgens Han ten Broeke/VVD is de PVV nog linkser dan de SP. Dus laten we zeggen dat de meningen verdeeld zijn :-)

Lupuslupus | 09-02-16 | 21:46

Bijzonder toch dat de huidige politiek geen zaken wil doen met Wilders, want te rechts.. maar met de NAZI's in Oekraïne hebben ze dan weer geen probleem...

WellusNietus | 09-02-16 | 21:44

@The_Challenger | 09-02-16 | 21:37
www.omroepbrabant.nl/?news/2005891163/...
Hennis en Plasterk mogen er niets over zeggen .. maar zij, en hun bijstaanders, hebben wel (schijnbaar) wel de mond vol van transparantie.
Poppenkast?

SyntaxError | 09-02-16 | 21:43

Dus ook al zou Kiev het toestel hebben neergehaald, dan nog zullen wij dat nooit te weten komen.
Nooit.
Van Duyvenbode | 09-02-16 | 21:29
.
Ik wacht tot president Poetin de radarbeelden in de VN op tafel legt. Hoop doet leven. We gaan heel rare tijden tegemoet; 6 april en volgend jaar verkiezingen.
Alles maar dan ook alles dat vies en vuil is zal uit de kast worden gehaald.
Onze tegenstanders zijn niet alleen onze regering maar ook en vooral Brussel èn Washington.

Lupuslupus | 09-02-16 | 21:40

Nou hulde voor geenstijl!
.
Verder waar blijven obersturmbahnfuhrer DKS CS, en Nonkeltje !? Om ons te overtuigen dat het niets te maken heeft met dem drang nach oosten! Jawohl

pietka | 09-02-16 | 21:38

Dnepropetrovsk ultra's op 2 mei 2014 in Odessa. Daar heb je je "mothers and grandmothers" van Victoria Nuland wat een gasten... brrrr... www.youtube.com/watch?v=1OJD5G83u3Y

trip666 | 09-02-16 | 21:38

Ik. Houd. Van. Jullie.

Ik kan niet wachten tot de oorlog tegen de EU fascisten begint. En ja, daar horen Rutte, Verhoffstadt, Juncker, die GL trut in de EU, en vele anderen ook bij.

De geschiedenis zal ons dankbaar zijn.

Snackbar van Allah | 09-02-16 | 21:38

@SyntaxError | 09-02-16 | 21:31

Ik kan hier niet veel over kwijt maar ze liggen op Volkel. Ze zijn zelfs zo stom geweest om er plattegronden bij een burgerbedrijf van te laten maken.

The_Challenger | 09-02-16 | 21:37

@SyntaxError | 09-02-16 | 21:31

Ik kan hier niet veel over kwijt maar ze liggen op Volkel. Ze zijn zelfs zo stom geweest om er plattegronden bij een burgerbedrijf van te laten maken.

The_Challenger | 09-02-16 | 21:37

Dit wordt best nog moeilijk.

Klompmans | 09-02-16 | 21:36

Peanuts dus.

Klompmans | 09-02-16 | 21:35

Dus Nederland = peanuts.
En die doden die vermoord zijn door onze regering = peanuts ?
En wij zijn peanuts als we niks doen.

Klompmans | 09-02-16 | 21:35

@The_Challenger | 09-02-16 | 21:32
Er zat edoch niet veel soeps tussen. Daar win je geen wijken en steden mee. Een vlag hebben ze al wel, spongebob was het geloof ik. Dus heil spongebob!

tattooboer | 09-02-16 | 21:34

@brutus68 | 09-02-16 | 21:29

Dat moet je niet zeggen. 203 nationaliteiten worden in één keer Nederlander als ze hier de eerste uitkering hebben genoten.

The_Challenger | 09-02-16 | 21:34

@tattooboer | 09-02-16 | 21:26

Daarom voelen de linkse partijen zich verbonden met die nazi's. Afgelopen zaterdag hebben ze hun eigen militie's van de AFa ingezet.

The_Challenger | 09-02-16 | 21:32

-weggejorist-

SyntaxError | 09-02-16 | 21:31

Het Odessa Massacre was in mijn ogen dé aanleiding voor mensen in het later aan gort gebombaarde Slaviansk, Donetsk en Lugansk om zich af te scheiden omdat ze zich niet meer door "hun eigen" politie beveiligd voelden tegen hooliganisme en straatterreur.

En toen kwam de ATO, Anti Terroristische Operatie, nog meer grof geweld.

En daar willen wij een verdrag mee, met deze nazistische kindermoordenaars? *kots* *braak*

trip666 | 09-02-16 | 21:30

Stel dat naar buiten komt - gebeurt niet, maar stel - dat Oekraïne MH17 heeft neergehaald. Want zijn dan de gevolgen?
Nou, om er een paar te noemen: het regime in Kiev valt, de EU zijgt inéén, en de regeringspartijen in NL worden weggevaagd. Dus ook al zou Kiev het toestel hebben neergehaald, dan nog zullen wij dat nooit te weten komen.
Nooit.

Rest In Privacy | 09-02-16 | 21:29

Jalta heet om deze reden Jalta. Van Rossem lijkt (lol) te denken dat het toeval is. nope.

tipo | 09-02-16 | 21:29

Van een hond maak je geen kat. We moeten niks met dat corrupte kloteland te maken willen hebben. Punt.

brutus68 | 09-02-16 | 21:29

Het Odessa Massacre wordt ook genoemd. Heel goed. Wie zat daar achter?
1...2...3...
www.forbes.com/sites/forbesleadershipf...
"ith the regular Ukrainian army reluctant to shoot its own population, Kolomoisky’s units have participated in various military attacks on the east, including the May 9 assault on Mariupol, where several civilians were killed. Russian sources connect him to the massacre in Odessa. Members of the new governor of Odessa, appointed after the massacre, are his close associates."

Heel veel berichten dat het Dnepropetrovsk Hooligans waren die daar de boel in de fik staken.

trip666 | 09-02-16 | 21:27

Nou, laat De Koreaanse (Oekraïense?) Slet maar weer komen met the usual propaganda.

p.s. Ironisch hoe de Joodse (!) Victoria Nuland probleemloos dealtjes sluit met neo-nazi's: en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland...

Xirdalan | 09-02-16 | 21:27

Jullie linken naar een "Fuck the EU" youtube video waarmee gerommeld is. Hier is een autentiek origineel : Victoria Nuland: "Fuck the EU" (Engl.) www.youtube.com/watch?v=8YSFNOaJupE

rmstock | 09-02-16 | 21:27

Ik ben om. Stem voor het associatieverdrag! Een prima land om erbij te halen.

God Zelf | 09-02-16 | 21:26

Duurde me 48 uur om hem hier te pushen maar aléé. Goed zo. Laat de bom maar barsten. PvdA, VVD en alle andere EU lovers ( jup, ook pechtold) Willen ineen unie met en werken als samen met een nazie regime. Een regering die openlijk en bewezen nazie knokploegen moorden laat plegen. Die dikke en die andere eu fanaat stonden deze nazie groepen dus toe te juichen en op te hitsen op dat podium. Dat zijn uw leiders,dat is spekman, dat is samsom, dat is rutte en ook vele anderen die u met uw belastingsgeld van loon voorziet, 'schadeloosstelling" noemen ze dat. Schadeloos? Schaamteloos. Stelletje nazies!

tattooboer | 09-02-16 | 21:26

Again, dit is net als het midden-oosten te complex om je er mee te bemoeien. Je kunt hier gewoon niet achter staan. De hoeveelheid aan verschillende partijen (en dus verschillende belangen) zul je niet zomaar begrijpen. Daar moet je grondig onderzoek naar doen. En zo blijkt, uit dit filmpje, dat onze politici ons keihard voorliegen. Of ze volgen slaafs de mensen die het suggereren te weten en dan liegen ze niet. Helaas komen ze ook niet op voor de belangen van de mensen die ze vertegenwoordigen. Iets wat politici al heel lang niet meer doen. Graag wil ik af van bemoeizuchtige overheid. Meer keuze over je eigen leven. Hup hup, libertarische partij.

Libertarianism | 09-02-16 | 21:21

Lekker dat land met rust laten, is voor iedereen het beste.

Rest In Privacy | 09-02-16 | 21:19

Yesssss.... Nuland: "We've had an enormous impact on the battlefield" en maar klagen dat Rusland zich met zijn eigen achtertuin bemoeit om de eigen etnische achterban te helpen. Wat moeten wij doen als Vlaamse steden door Fransen worden platgebombardeerd met Amerikaanse steun?

Het. Is. Een. Schande.

Heel erg goed dat GS deze documentaire uitzendt.

trip666 | 09-02-16 | 21:19

Sjaak, goeie nick ;)

Mark_Pugner | 09-02-16 | 21:18

@Sjaak Faal | 09-02-16 | 21:14
Sjaak faalt. Hehe, overkomt de beste. Geen stres.

Vageling | 09-02-16 | 21:17

WOIII excuus.

Rest In Privacy | 09-02-16 | 21:14

We zitten gewoon naar beelden te kijken die de vooravond voorstellen van WOIV. Over 80 jaar zijn dit beelden die gebruikt worden in klaslokalen.

Rest In Privacy | 09-02-16 | 21:13

Ah! Deze ja. Begon Kiev moeilijk om te doen. Kimchi snol al huilie gedaan hier? Deze zat ik op te wachten. Ze stuurden nog net niet Azov er op af. Dan weet je dat deze docu gevoelige snaren raakt. Hij is eindelijk uit dus. Van Kimchi snol en Kiev mag u deze NIET zien. GS verwacht weer een dreig filmpje van de zeven dwergen die sneeuwwitje kwijt zijn omdat ze gevlucht is.

Vageling | 09-02-16 | 21:12

Ah, een docu over de onfrisse vriendjes van Nonkel Frituur.

Old_Spice | 09-02-16 | 21:09

Ha! Eindelijk. Tattooboer zal verheugd zijn.

Piet Karbiet | 09-02-16 | 21:08

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen