Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE Radio! Wierd Duk versus VARA-hysterica Jolo

Kees van Amstel (@), de cabaretier die in het fragment hierboven als eerste het woord krijgt, was er bij toen op de nieuwjaarsnacht in Dusseldorf mannen van Noord-Afrikaanse en Arabische persuasie vuurpijlen naar kinderen schoten en vrouwen lastig vielen. Daarover gaat zijn column en daarin haalt hij tevens ff lekker uit naar Fascisco von Jole, die - oh genot - ook nog eens recht tegenover hem zit in de studio. De gevoelige feminist Jolo voelt zich natuurlijk enorm in zijn kut gegrepen en begint Van Amstel als een incoherent hysterisch wijf dermate drogmatig & dogmatisch toe te krijsen, dat laatstgenoemde niets anders kan doen dan zuchtend constateren dat er inderdaad geen normaal gesprek met de VARA-laaf te voeren valt. Van dit soort agressieve domheid kun je niet winnen. Maar toch! Toch zal Wierd Duk dat zometeen gaan proberen. Want ook hij zit zo tegenover Von Jolo op de radio, om hem te bevragen over diens [kwoot] schandelijke tegen mij gerichte smaadschrift [/kwoot]. Duk heeft daarbij alvast aangekondigd Von Jolo op een armlengte afstand te zullen houden. Vanaf 18u30 konden demense live meekijken naar #DitIsDeDuk. Overbodig om te zeggen wellicht, maar wij zijn Team Wierd.
Terugkijken! Het was bizar. Fransicko nam een volstrekt amorele houding aan en probeerde Wierd nóg zwarter te maken. Echt heel ziek hoe die oudlinkse moraalreflex van Jolo tekeer ging op Duk. Terugkijken op eigen risico. Halverwege springt de webcam aan - let daarbij vooral op de zelfgenoegzame blik van Jolo, die stoned van zijn eigen gelijk geen enkele ranzigheid schuwt om Wierd te besmeuren. De onafhankelijke journalistiek van Wierd Duk crowdfunden kan overigens hierrr.

Reaguursels

Inloggen

Vind dat Corton de discussie op zich goed leidt, boven verwachting in ieder geval.

Krijg Tochde | 10-01-16 | 22:29

Alles maar nuanceren en relativeren, het is echt een wijf die Jolo.

Copycrauw | 10-01-16 | 19:39

Ik heb het even helemaal uitgeschreven wat de heer van Jole zegt, want ik weet dat hij dit wil gaan weerleggen.
Fransisco van Jole vanaf 16.50: 'nou volgens mij: de politie heeft lange tijd niet geweten wie dat zijn en weet het volgens mij nog steeds niet'
Aha Sie haben es nicht gewusst........

DoeIsRustig | 10-01-16 | 14:45

We hebben een lijk met 27 steekwonden.
Duk en de rest van de wereld zijn op zoek naar het mes.
Van Jole: eerst het autopsie-rapport afwachten of de messteken de doodsoorzaak zijn, en gaat dan op zoek naar het mes.

DoeIsRustig | 10-01-16 | 09:41

Duk: "Merkel zegt dat de Multi-culturele samenleving mislukt is.
Van Jole: Dus ben je het ook met "Wir schaffen das" eens. Want als je het één vindt moet je het ander ook vinden?

DoeIsRustig | 10-01-16 | 09:38

Die Jolo ,maakt perfect duidelijk hoe overbodig de NPO is. Afschaffen die propaganda zenders .
Stop met het verplicht belasting afdragen voor dat linkse addergebroed, en laten ze zichzelf bedruipen .

fleurtje | 10-01-16 | 08:32

Ik denk dat de vrouwen die dit allemaal gebeurd is + de beroofde / gemolesteerde / verwonde mensen serieus een zaak hebben als ze de Duitse staat aanklagen

Net als de Duits N-Afrikaanse gemeenschap die eerst de schuld kreeg van de hele barbarij

HaarAltijdGoed | 10-01-16 | 01:43

Ja meneer Van Jolo, afkomst is in het geval van de aanrandings/verkrachtingsepidemie zeker te linken aan afkomst. Dus haal dat hautaine lachje maar van uw policor-smoelwerk.

Hier heeft u een voorbeeld waarom: 77% van de verkrachtingen die de afgelopen jaren in Zweden gepleegd zijn, is gepleegd door Arabische/Afghaanse/Pakistaanse/Somalische-immigranten. Die bedroegen tijdens de meting 2% van de gehele bevolking.

Veel van het seksuele geweld van deze demografie kenmerkte zich door de extreme gruwelijkheid ervan. Vrouwen werden niet alleen verkracht of aangerand. Ze werden in de meerderheid van de gevallen ook nog eens compleet gemolesteerd.

Nog wat illustraties voor de agressief-idealistische, werkelijkheid-ontkennende gutmensch: Messen in lichaamsholtes, baarmoeders er proberen uit te rukken en lichaamsfuncties met met meerdere kerels kapottrappen.

Kortom: het uitleven van alles wat er in hun zieke verdorven geesten opkwam op ondergeschikte Westerse vrouwen. (Vrouw -> mag je alles mee doen, westerling -> mag dood = Westerse vrouw mag je alles mee doen en mag dood)

Geen 1 mongool kan vertellen dat men dit in de politiek niet een beetje kunnen hebben zien aankomen. Ze haten het Westen + ze zijn diep diep diep mysogien in de allerergste zin van het woord + ze zijn seksueel zwaar gefrustreerd + de problemen worden niet erkend en bijna niet aangepakt en ze weten het + ze kunnen hun gang maar gaan in deze knuffelcultuur van wegkijkers + ze zijn alleenreizende hordes viriele mannen zonder families dus ze hebben nog minder remming dan normaal + ze hebben facistische opvattingen + ze zijn arrogant en kijken neer op niet-Islamieten + ze geven onze landen eenzijdig de schuld van alles wat er ooit mis is gegaan in eigen bananenstaat + velen hebben als enige scholing koran/hadithles gehad + ze komen soms (maar lang niet altijd) uit oorlogszones + ze zijn van een samenleving waarin niks kan/mag naar in hun beleving het andere uiterste gegaan + ze houden hun papiertjes toch wel + vrouwen zijn hoeren behalve als ze zijn ingepakt, dan zijn het slechts nog punch bags en cum buckets + vrouwen hebben geen ziel + het vrouwenlichaam is iets walgelijks en mannen worden hierdoor op heT slechte pad gebracht + MERKEL HEEFT ZE GVD UITGENODIGD ======== (seksueel) geweld en berovingen van heg allerergste type.

Linkse eliterts gaan jullie maar even voor straf door een aanrandtunnel met jullie nieuwe iPhone. Nee niet jij Mark, jij wil wel erg graag wtf.

HaarAltijdGoed | 10-01-16 | 01:39

1000 verpesten het voor de miljoen. Volgens van Jole zou het zo zijn dat als 1000 blanken in Keulen, Düsseldorf, etc etc vuurwerk in de menigte had geschoten met kleine kinderen en tientallen vrouwen hadden aangerand, beroofd, uitgescholden, geslagen etc. Systematisch urenlang in verschillende steden tegelijkertijd dan zou het geen nieuws zijn. Kortom, het gaat weer om het stigmatiseren zie ik aankomen. Hafid Bouazza geeft als ervaringsdeskundoloog de verklaring dat het gaat om de machocultuur waarin men opgroeit www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=hafid+bou...
Dergelijke simpele waarheden zijn niet besteed van de Joleaux's dus. Hij komt niet verder dan zijn politiek correcte krampje. En ik denk tevens dat als het inderdaad blanken waren geweest die dit hadden gedaan het net zulk groot nieuws was geweest. Zoals gezegd waren het geen Aziaten, Eskimo's of indianen maar luitjes uit machoculturen in de grote zandbak.
De afkomst heeft dus iets te maken met de dader. Als de meeste bijtincidenten gebeuren met pitbulls en niet met poedels gaat het om de vraag waarom pitbulls dit doen. Dit is dan namelijk de overeenkomst. Dit is dan wel stigmatiserend voor de pitbull. Deze overeenkomst mag je dan vervolgens niet suggereren uiteraard.
Waarom is dit zo Joleaux ??

De collega van Joleaux was er niet dus was het zo dat niet iedereen zo was als de raddraaiers.
Het zijn ook mensen, je hebt doorgedraaid crimineel tuig en je hebt de normale sociale mens.
Dat pleegt men nogal eens te willen vergeten.
De agent die in Parijs werd doodgeschoten was ook islamitisch. De moeder stond er ook bij de herdenking met een hoofddoek. Hij heeft het leven gelaten in zijn poging de terroristen te stoppen.

said_fred | 10-01-16 | 00:48

His Lordship | 09-01-16 | 16:00
Jij noemt het onzekerheid. Maar het zit dieper, veel dieper. "Maar... is het eigenlijk wel zo?" vroeg Jolo zich in De Leugen Regeert zich keer op keer af. Hij dacht te ontmaskeren, te ontleden, de waarheid zichtbaar te maken, maar wat hij keer op keer deed was sofismen bij elkaar harken om de maakbare wereld overeind te houden. Het had geen betere titel kunnen zijn: de leugen regeert.
Het kan er bij de man niet in dat die weerbarstige wereld zich niet wil voegen naar zijn wensen, want die wensen zijn voor hem de wereld-zoals-die-moet-zijn. Dat is wat zijn emoties bepaalt. Het móet verdomme zijn zoals hij vindt dat het moet zijn.
Het is kramp. Als hij echt een strategie had, stevig in zijn schoenen stond, of echt wat te vertellen had, dan zou hij niet als een kip zonder kop raaskallen.

Schoorsteenveger | 10-01-16 | 00:43

Als Yolo-And Rather Dreadful- nu eens minder schijnheilig was, was het wel ok geweest.

Maar, helaas, op z'n eigen website heeft hij volstrekt geen enkel probleem om ongeverifieerde teksten te hebben staan. Ik heb nu -en ben inmiddels best actief op Joop- nog NOOIT een kritisch stuk gezien over over-vermeende-daders tijdens een pediga-demonstratie, anti-AZC-demonstratie oid.

Nu ben ik wel zo bevooroordeeld dat ik inderdaad wel geloof dat de spreekkoren tijdens anti-AZC-demonstraties anti-AZC zijn, of harde kern voetbal, of ander tokkie tuig; ik ben niet zo schijnheilig als Yolo-ARD om dat wel ongeverifieerd te accepteren, maar het als het om het door hem geselecteerde kneuzen-clubjes gaat, het opeens nièt te accepteren.

Dus Yolo:
òf wees ook kritischer op ongeverifieerde berichtgeving als het gaat om PVV-leden, aanhangers, VVD-ers, rechtsmenschen in het algemeen etc. op je eigen site;
òf stop met je hoog van de toren blazende ranzige schijnheiligheid door anderen te veroordelen als zij eens iets ongeverifieerd doen, doch op basis van redelijk veelzeggende beelden.
Werkelijk de enige die een relatie legde met die ene Koerdische vlag ergens in beeld bij JIJ. Niemand anders. Je geeft geen shit om die vrouwen die, in datzelfde filmpje, het plein/beeld uitvluchtte; je geeft geen shit om de Koerden.
You kid me not, je geeft enkel om de PC-correctheid van de door jou tap-tap-op-het-hoofd-sneue doelgroepjes. En niet vanwege hen, maar vanwege je eigen ego. Nee, je bent niet de redder van de samenleving, nee je bent zelfs niet de redder van "ons" vrouwen, nee, je bent zelfs/zeker niet de redder van AZC-inwoners.

Ik verbaas me dagelijks dat journalisten als jij, van een dergelijke eenzijdigheid als jij en een ego als jij, uberhaubt een baan hebben. Anderzijds, dat moet me na de bezoeken aan Joop niet verbazen, dus wellicht ben ik dom. Dankzij Joop & hoofdbaas zie ik nu wel in hoe mensen afgevoerd konden worden naar Siberië onder het mom "sociaal".


GS heeft als subtekst "Ongefundeerd, Tendentieus en Nodeloos kwetsend".
Dat valt in niet bij de ongefundeerdheid, de extreme tendensieusheid (hoe vervoeg je dat?) van de website "Joop". Alleen is Joop daar zelf (misschien?) niet van op de hoogte. Reuze leerzaam, ik snap nu in alle volledigheid eindelijk het woord "framen". Yolo-ARD en de zijnen zijn er heer en meester in, dat moet ik ze nageven.

Voordeel is dat mijn stemkeuze weer wat makkelijker wordt....

Jole, beperk je tot verhalen over horloges, dan ben je opeens -en alleen dan- geestig.

En sorry GS dat ik GS als platform ge/misbruik om me tot jole te richten, maar op de website van la yolo-ard kan dat -zonder repercussies- uiteraard niet. En ik ben er vrij zeker van dat hij in al zijn "morele" verontwaardigdheid wel GS leest....
Al was het maar om die "morele" verontwaardigheid te voeden...

harstef | 10-01-16 | 00:36

Notamused je verwoordt het uitstekend, alleen denk ik niet dat van Jole ook maar enige twijfel heeft over zichzelf. Sterker nog, hij bijt zich steeds feller vast in zijn overtuiging. Zie hier het sektarische dat deze lieden drijft. Zoals je zegt ondergaan wij het links dogmatisme al vele decennia. Wat je over Joop.nl schrijft, verbaasd me dan ook niet.
Je schetst een griezelig beeld van wat er momenteel in naam van de islam plaatsvindt. Griezelig, maar waar!
Hopelijk zullen steeds meer mensen tot het besef komen wat er gaande is, en dat dit niet nog verder kan en mag escaleren.

Poezelien | 10-01-16 | 00:10

Duk is de boodschapper met wat vervelend nieuws. Die moet natuurlijk (mond)dood.

@Gutmensch Nederland. Alles ist vorbei.

van heinde en verre | 09-01-16 | 20:43

Jolo is de Tim Kuik van de Policor

van heinde en verre | 09-01-16 | 20:40

Poezelien | 09-01-16 | 15:59 De politiek correcte waanwereld die ons al decennia als een soft totalitaire dictatuur wordt opgedrongen, en waarin al jaren het absolute dogma verkondigd wordt van de islam als de religie van de vrede, begint forse scheuren te vertonen vanwege gedrag van moslims, het vele moorden, verkrachten, intolerantie, criminaliteit, enzovoort. En zo’n Francisco van Jole lijkt een begin van besef te hebben dat mensen zoals hij als moreel zwakzinnig de geschiedenis in zullen gaan. Wat hij dan tracht te overschreeuwen met relativeren, bagatelliseren, de ander verdacht maken, het fout en vals weergeven van de feiten, over de ander heen praten, enzovoort. Als je op JOOP een heel nette maar kritische bijdrage plaatst die niet in goede aarde valt, dan komt er een of ander vals commentaar, en dan verhindert de moderator je om daarop te reageren. Het is als boksen met vantevoren één arm op de rug gebonden. En dit weerspiegelt volgens mij precies het soort moraal van Francisco van Jole. Gisteren hoorde ik de minister-president zeggen hoezeer hem al in de jaren tachtig vorige eeuw het begrip ‘multiculturele samenleving’ geërgerd had, en dat het ook in de huidige tijd volstrekt niet van toepassing is. Migranten hebben zich te houden aan de hier geldende normen en waarden en dienen anders vervolgd te worden. En zo is dat. Ik denk echter wel dat alleen vervolgen niet volstaat. Want de islam is een destructief sektarisch imperialisme, dat er op uit is om overal in de wereld de cultuur aan zich te onderwerpen en vervolgens te vernietigen. Wat voor de westerse wereld betekent dat bij ongewijzid beleid er nog veel meer islam komt en daarmee nog veel meer aanslagen en verkrachtingen, roof, moord, censuur, afbraak van cultuur, enzovoort.

notamused | 09-01-16 | 19:30

Linksmensen worden achterhaald door de feiten dus vallen we de berichtgevers aan. Wegkijken in het kwadraat.

sulretep | 09-01-16 | 18:18

Maak je niet druk om de Joopmensch, geen aandacht geven.
Joopvolk is al bijna uitgestorven gezien PvdA aanhang in peilingen en die zullen morgen voor hen echt niet gestegen zijn.

louis6227 | 09-01-16 | 17:48

Als ik Van Jole hoor blaten moet ik onwillekeurig altijd denken aan een tekst van Radiohead: "When I am king, you'll be the first against the wall".

uncommonsense | 09-01-16 | 17:48

Dat lachje van Van Jole is wel fascinerend. Het is zo ergerlijk omdat het líjkt alsof het voortkomt uit morele en intellectuele hooghartigheid. Maar dat is niet zo. Wie goed oplet, ziet dat hij achter z'n vertrokken tandenhaag onzekerheid en ongemakkelijkheid probeert te verschuilen. Je ziet dat bij meer linkse sympathisanten de laatste tijd. Alsof ze beginnen door te krijgen dat, ondanks al hun arrogantie en wensdenkerij, de harde werkelijkheid steeds meer terrein op ze wint.

His Lordship | 09-01-16 | 16:00

Met stijgende ergernis heb ik naar deze discussie op Radio 1, die door de heer Jole continu werd overschreeuwd, geluisterd. Meneer Duk, ik heb bewondering voor de manier waarop u de journalistiek bedrijft. Zover ik alles zelf via de media heb gevolgd, baseert u zich op de feiten. Ik heb ook de uitzending van Jinek gezien en werkelijk niets onheus of verkeerds kunnen vinden in uw uitlatingen.Ik ben wat je noemt, de eeuwige twijfelaar. Ik probeer altijd objectief te blijven en mijn mening over zaken te baseren op feiten.
Bij de heer Jole overheerst helaas voornamelijk de emotie, hij is daardoor zeer vooringenomen en speelt continu op de man. Ik krijg ook de indruk dat de heer Jole doortrokken is van een soort "heilig" geloof. In wat dan? Ik zou het niet weten. Ik heb nog nooit iets begrepen van fanatieke gelovigen in wat dan ook. Met dit soort mensen valt ook eigenlijk niet een normale discussie te voeren. Ik zou zeggen, laat de heer Jole vooral zo doorgaan. Deze man maakt zichzelf uiteindelijk volkomen belachelijk en onmogelijk met zijn slecht geschreven stukjes, zijn geschreeuw en zijn verdraaiingen van de waarheid.

Poezelien | 09-01-16 | 15:59

Als we nou eens een verborgen camera ophangen in de straat van Jolo. En dan een paar tentjes in zijn voortuin met een paar "vluchtelingen" die dan hun vingers in zijn vrouw/vriend steken. Even kijken hoe lang hij het wegkijken dan nog volhoud. Zou hij het dan ook niet belangrijk vinden wie het waren of waar ze vandaan kwamen? En of hij dan ook alleen maar over de seksuele handelingen wil praten of dat het kwartje dan eindelijk wel valt?

Radicalimero | 09-01-16 | 14:46

-weggejorist en opgerot-

Jacksan | 09-01-16 | 14:20

Nu net ven het commentaar van Kees van ASmstel tot mij genomen: Godverdomme.

Ik heb het nu even uitgeschakeld, want ik kan het veen niet verder beluisteren. Stoom zo ongeveer uit mijn oren.

Ben oud-schoolmeester en als ik hoor dat geteisum vuurpeilen in een menigte schiet met kinderen, dan denk ik weer: Strsfkamp huren van president poetin en snel vullen met dit soort tuig voor langdurig verblijf en dwangheropvoeding.
Salut! Ecocatus

Evocatus | 09-01-16 | 13:07

Onvoorstelbaar. Die Jole is nog verschrikkelijker dan ik al dacht. Wat een non-argumenten, wat een holle retoriek, wat een onwetendheid, wat een domheid. Ik vermoed dat zelfs de meest doorgewinterde wegkijker hier moeite mee zal hebben.

Road to serfdom | 09-01-16 | 12:23

Joris Klam | 09-01-16 | 10:25
ik begrijp je verhaal en kan het ten dele bevestigen. Helaas zal Van Jolo's vrouw of dochter zelf in zo'n aanrand-/verkrachtersfuik moeten lopen en slachtoffer moeten worden voordat deze gevaarlijke struisvogel wakker wordt in de werkelijke wereld. Tip @ Van Jolo: denk 2x na over je stellingen en vraag je zelf af: Is Dat Eigenlijk Wel Zo?

Faragefan | 09-01-16 | 12:18

JO! het gaat toch helemaal niet om meneertje van jolo of vreemde eend (wat was er mis met zijn ouders eigenlijk? of waren het navahos?) of wat zij er van willen maken? We verdoen onze tijd met gelul. We zijn fucked want alleen een noodtoestand en militair ingrijpen kan ons nog hieruit redden, en die maatregelen gaan er niet komen, want zie bovenstaande blabla.
Er waren aanslagen aangekondigd rond oud en nieuw, en dat is dan ook precies wat we gezien hebben. isis wil en gaat hier een burgeroorlog ontketenen, zoals ze vorig jaar gezegd hebben te gaan doen.
De mannen die we daar in keulen aan het werk hebben gezien weten het ook. Kansloos om hier een bestaan op te bouwen op eigen kracht, maar als horde prima in staat om onze open maatschappij verrot te schoppen.
Iemand nog wat riotguns in de aanbieding? Ik hou me aanbevolen.

Hè Bah | 09-01-16 | 12:01

Als Francisco van Jolo het heeft over een feestje, heeft hij het van horen zeggen. Ik kan me niet voorstellen, dat zo'n dwaas uitgenodigd wordt.
Maar hij is goed opgeleid, door welke club weet ik niet, maar een van de punten bij activisten is, de tegenstander de mond snoeren, gewoon wegschreeuwen. Feiten verdraaien( hoeveel serveersters ook al weer, Jolo) en je gewoon als onfatsoenlijk gedragen. En heel belangrijk: Wegkijken.

Rest In Privacy | 09-01-16 | 11:45

Jolo moet je gewoon doodzwijgen: niemand behalve wat collega staatsruifvreters nemen dit gastje serieus.
Faragefan | 09-01-16 | 10:19

Sorry, niet mee eens. De politiek correcte deken over NL/Europa is zo dik dat veel mensen (herken dit in eigen familie en vriendenkring) schijnbare feiten omarmen om de rauwe waarheid niet onder ogen te hoeven zien. Van Jole wordt serieus genomen en om de "heart and minds" te winnen van de politiek correcten zul je hem, zoals Geenstijl dat altijd perfect doet, moeten fileren op zijn "feiten".

Joris Klam | 09-01-16 | 10:25

Zijn er filmpjes beschikbaar van binnen in de stationshallen? Ik heb een zekere vrees dat er toch een vorm van massahysterie is ontstaan waardoor straks de aantallen aanrandingen moeten worden bijgesteld. Blijft er nog steeds een gruwelijke situatie over maar wanneer dit gebeurt zal dit direct gebruikt worden door de politiek maar zeker ook door figuren als van Jole en Peter Breedveld om te downplayen.

Joris Klam | 09-01-16 | 10:21

Fransisko van Jole? Nooit van gehoord. OT: dit soort lui hebben last van een soort stockholm syndroom. Het is als een rijkeluiskindje wat alleen maar teert op kosten van ons. Als ie dit zelf leest kriigt hij spontaan een stijve want deze gutmensch voelt zich natuurlijk verheven en kreeg nooit elitaire erkenning. Dan maar zo.. Dit soort verwende kudtjochies moet je geen podium geven verder dan het slechtbezochte varaclubblogje jopie.nl. Jolo moet je gewoon doodzwijgen: niemand behalve wat collega staatsruifvreters nemen dit gastje serieus.

Faragefan | 09-01-16 | 10:19

Wat een afschuwelijke man is dat, die van Jolo. Constant op de man spelen, genant en irritant.

Joop publiek doet dat ook, het heeft vooral geen argumenten, alleen maar zeiken: "Maar jij bent racist", "Jij weet er niks van", "Ik discusseer niet met tokkies".

decadent degeneraat | 09-01-16 | 10:13

Ik heb soms de neiging om mensen te verdelen in de categorie: potentiële KZ-kamp bewaker en de rest.
Jolo: dé ideale kandidaat om het in die business ver te schoppen.

t.zeefje | 09-01-16 | 10:10

Zijn er filmpjes beschikbaar van binnen in de stationshallen?

Joris Klam | 09-01-16 | 09:56

Twee vreemde eenden in deze bijt....

lulleficatie | 09-01-16 | 09:53

Die van jolo moet op de markt gaan staan. Radsprekend, met bedrieglijke grijnslach en tonnen zelfoverschatting tegen elk beter weten in, de grootste onzin staan verkondigen. Je mag over de verkrachting spreken maar niet over de verkrachter, over de diefstal maar niet over de dief, over het symptoom maar niet over de ziekte. Waw... Nederland is nog surrealistischer geworden dan België.

sad | 09-01-16 | 09:50

Waar hij hier helemaal mank gaat en tevens ook stikt in zijn eigen leugen is dat door hem niet ontkend wordt dat er seksueel geweld is gepleegd met O&N maar dat je niet mag benoemen dat dit door asielzoekers is gepleegd. Let wel vorig jaar waren er 1 miljoen minder asielzoekers in Germania en waren er geen 106 aangiften uit alleen al Keulen. De feiten die naar buiten komen wijzen allemaal in de richting van asielzoekers, dat accepteert Jolo niet en wil dat niet bekennen.
Beroep = Boerenlul | 09-01-16 | 02:05

Hij goochelt met cijfers. Liefst met absolute cijfers omdat uit de relatieve cijfers de gitzwarte waarheid blijkt.

Zijn tegenargumenten zijn niet altijd helemaal incorrect. Soms wel maar het merendeel van de luisteraars volgt veel incidenten slechts half. En de MSM is zeer slecht in het terugkomen op eerder gebracht nieuws. Daardoor kan van Jole wat (vermeend) vergelijkbare zaken noemen. Zonder daarbij de relatieve cijfers te benoemen.

Joris Klam | 09-01-16 | 09:42

Luisteren naar een discussie met van Jole is volstrekt zinloos.

Rest In Privacy | 09-01-16 | 08:39

Wat ik het meest beangstigend vind is dat Jolo een van de eersten zal zijn die van de Euromast geflikkerd gaat worden door het ongedierte wat hij zo hartstochtelijk beschermd. Hoe-een-plaat-voor-je-kop-kun-je-hebben...

De Koning van EHV | 09-01-16 | 08:03

Volkert van Jole

diddley2 | 09-01-16 | 07:59

Ik vermoed dat Jolina geen kinderen heeft, dat zegt al veel, net als Mark Rutte. Het oerinstinct tot zelfbescherming ontbreekt bij volwassenen zonder nakomelingen. Ooit was ik een keer thuis bij Jolo, hij woonde destijds heel hoog in een letterlijk ivoren toren even buiten Rotterdam, ergens op de vijftiende verdieping , hoog boven in zijn flat, en ver van de mono culti immigranten wijken van Rotterdam

Fontanarossa | 09-01-16 | 07:41

Die Jole lult continu wartaal,en hoort totaal geen podium te krijgen.
Ongelofelijk wat de man allemaal uitkraamt,en dat dit ook nog uitgezonden wordt,alsof de NOS de Joker in heeft gezet.
Die van Rossem is zelfde laken een pak,bekrompen beterweters,op een fundament van frustratie,en ego.

Torquemada | 09-01-16 | 07:30

Ik ben er nu bijna van overtuigd dat Francesco de burgeroorlog zal laten ontbranden.Hij is de gifmenger in het publieke debat maar zal op een daarvoor geschikt moment beoordeeld worden door een tribunaal, dat niet beinvloed is door zijn gelijkheidsideaal.
In de kop van Jole zit geen ruimte voor wat denkwerk.

succesvol | 09-01-16 | 07:18

Wat heeft die Fiasco van Jole met sexueel geweld? Dat hij daar zo de nadruk op legt doet mij het ergste vrezen.

bergsbeklimmer | 09-01-16 | 06:36

-weggejorist-

jouwgedachte | 09-01-16 | 06:30

Van Jole heeft een zwak standpunt te verdedigen en gaat volledig op argumentum ad ignorantiam en ad nauseam.
Jammer dat hem daarvoor de ruimte werd gegeven.

80 | 09-01-16 | 06:21

Ik denk dat Jolo's denkwereld zo verwrongen in elkaar zit en alles dood wil relativeren. Als ik Jolo goed begrijp is alleen de vraag relevant cq gerechtvaardigd waarom er in Parijs werd geschoten. Dat het terroristen waren met een ISLAMITISCHE achtergrond die symphatiseerden met Isis? Dat doet er even niet toe. Immers, hij is van mening dat "Keulen" alleen moet gaan over waarom er sprake was van seksueel geweld. Jolo neemt het type moslim in bescherming dat hem als eerste zal slachtofferen indien deze fijne woestijn ideologie het voor elkaar krijgt om de klok 800 jaar terug te zetten. Jolo gaat nog steeds fier aan kop om Dhimmi van 2016 te worden. Niet gewanhoopt: het jaar is nog lang.

The Opinionator | 09-01-16 | 06:11

Er is er maar een die bagitalliseerd en dat is Jole. Kijk naar de feiten, dan is de eenvoudige conclusie dat overal waar het mis ging Noord-afrikaanse mannen de oorzaak waren. Jole gaat het vervolgens hebben over mannen en verkrachtingen en laat zo het gemeenschappelijke karakter van de daders achterwege. Sterker nog, hij vindt het raar dat de nadruk op de afkomst wordt gelegd, terwijl dat juist de reden is dat iedereen zich (terecht) zorgen maakt.

salsaparilla | 09-01-16 | 04:57

Wat Jolo niet helemaal doorheeft is dat hij en zijn gezien zelf slachtoffer zullen worden van dit soort praktijken. Het is niet alsof het de laatste jaren er eigenlijk beter op is geworden en dat is een lijn die iedere kleuter op een grafiek zou herkennen. Maar iemand als Jolo sluit liever zijn ogen terwijl hij voor zichzelf opnoemt: "Ik wil de de realiteit zich aanpast naar hoe ik hem in mijn hoofd heb, ik wil de de realiteit zich aanpast naar hoe ik hem in mijn hoofd heb, ik wil de de realiteit zich aanpast naar hoe ik hem in mijn hoofd heb"
Maar helaas Jolo, dit is niet hoe het leven werkt en ik ben bang dat jij (helaas) aan de zwaar verliezende kant zit, deze opname zal een interessante casus zijn voor de volgende generaties die faalhazen zoals jou zullen bestuderen om erachter te komen wat er in godsnaam door je naieve hoofd ging.

Uitvindert | 09-01-16 | 04:06

Maar goed, hoe dan ook wordt het: enkele daders bij wie alles vaststaat oppakken en misschien zelfs uitwijzen, en verder, wachten op het volgende, duizend keer erger dan dit. Wat dan, daar is niet veel fantasie voor nodig. Met dank aan de heer van Jole, die nu niets zag en nooit iets zal zien.

Friedrich Frayek | 09-01-16 | 03:51

Maar uiteindelijk gaat het erom dat Nederland uit de EU gaat.

Mark_D_NL | 09-01-16 | 03:23

Van Jole links? Moehahahaha!

Een vals naieve lange urine leider is het. ECHT links heeft een hekel aan religieus mentaal beperkten.

Dop in Osaka | 09-01-16 | 02:56

Randiaan | 08-01-16 | 20:29
Volkomen juist
.
Glasgow Argus | 08-01-16 | 21:54
Goed samengevat
.
Er bestaat duidelijk behoefte aan ongefilterde compacte werkdefinities van begrippen die steeds terugkeren tijdens discussies met rabiate policor verdedigers. Linksch is blijven steken in kritiekloze toepassing van de policor formule:
.
standpunt_bepaler(policor,nazi) {policor=1/nazi}
.
De twee parameters policor en nazi zijn elkaars tegenovergestelde, niemand zal dat ontkennen. De begrippen ras, klasse en religie worden derhalve niet afgewezen maar in andere verhoudingen tot elkaar gebracht. Krampachtig linksch heeft nog steeds niet door dat toepassing van deze formule leidt tot het omkeren van de polen: de meerderheid is nu de ondermensch en de minderheid de oppermensch met de staat die naleving van de uitkomsten afdwingt.

kindapaas | 09-01-16 | 02:52

Ik begrijp nu dat atheïstisch links (de volgelingen van het socialisme, zoals Stalin, Mao, kim il Sung, Hitler) in staat zijn om zoveel mensen om te brengen. Ik wordt bang van deze man. Hij wil dat iedereen is, zoals hij. En ook al moet hij daarvoor iedereen, die blank is en de juiste feiten geeft, ombrengen, dan doet hij dat. Niet zelf natuurlijk, maar net als zijn grote voorbeelden, zoals genoemd hierboven, dat laat hij door anderen doen.

Jesaja | 09-01-16 | 02:44

Ik word hier zó moe van..

Brunotti | 09-01-16 | 02:39

Haloef | 09-01-16 | 02:17
Van Jole is allochtoon.
Zijn vader is Argentijn.
Waarschijnlijk vallen daarmee zijn vreemde obsessies met minderheden te verklaren.

de honden blaffen... | 09-01-16 | 02:27

@de honden blaffen... | 09-01-16 | 02:13
Het is te hopen dat hij meeleest en beseft dat hij helegaar geen redder van de natie, Europa of zelfs wereld is, maar een ontkenner van de realiteit.

Tokoloshe | 09-01-16 | 02:17

@Beroep = Boerenlul | 02:05
vergeet niet, Niet zoals het COA is Jole ook afhankelijk
van asielzoekers voor zijn dagelijkse brood.

Haloef | 09-01-16 | 02:17

Lees je mee, van Jole?
Gaat er al een belletje rinkelen???

de honden blaffen... | 09-01-16 | 02:13

Jolo is waarschijnlijk de meest gehate persoon in de Geenstijl community, denk o.a. aan het ontstaan van echte Jannen. Je was een echte jan of een het tegengestelde een Jolo.
.
De officiele titel van Jolo was geloof ik InternetArcheoloog, terwijl zijn programma radio online bij de Tros best aardig was.
.
Waar hij hier helemaal mank gaat en tevens ook stikt in zijn eigen leugen is dat door hem niet ontkend wordt dat er seksueel geweld is gepleegd met O&N maar dat je niet mag benoemen dat dit door asielzoekers is gepleegd. Let wel vorig jaar waren er 1 miljoen minder asielzoekers in Germania en waren er geen 106 aangiften uit alleen al Keulen. De feiten die naar buiten komen wijzen allemaal in de richting van asielzoekers, dat accepteert Jolo niet en wil dat niet bekennen.
.
Nu heeft hij een erg slechte dag meegemaakt er zit niks anders op dan zich te verschansen in zijn eigen loopgraaf en zijn stelling te verdedigen, tot overmaat van ramp is niemand het met hem eens.

Beroep = Boerenlul | 09-01-16 | 02:05

@jole: de tijd dat er nog op grote schaal in jullie elitaire Gutmensch praatjes werd geloofd is voorbij. Accepteer dat nou gewoon. Deze achterhoedegevechten maken je wereldbeeld nog sneuer dan het al was.

centre pompidoe | 09-01-16 | 02:01

-weggejorist-

Haloef | 09-01-16 | 01:58

-weggejorist en opgerot-

BarneyBoner | 09-01-16 | 01:57

Als Franciscus von Jole onvindbaar is dan is hij ondergedoken bij Van Aartsen.
Twee salafisten aanhangers, twee ego's van buitenaardse omvang.
Twee psychiatrische patienten.

Jan Dribbel | 09-01-16 | 01:43

Tenenkrommende Van Jole. En dan te bedenken dat de berg geadverteerde berg (betaalde)'opiniemakers' op zijn blogje met hub vaak wijd verspreide gevolg hier blindelings achteraan hobbelen. #longwaytogo

opbokkennu | 09-01-16 | 01:30

@Schoorsteenveger | 09-01-16 | 01:17
Hummm. Was Homo Jolois niet iets zoals een bedreigde diersoort? Geen wonder al die gutmenschjes. Zo ziellluuug. Vooral in leven laten en koesteren. Terwijl ze het andere bedreigde diersoort zelf doodstampen net zoals zij hun goudvis door de plee spoelen. Wat voor maffe medicatie gebruikt men om in appeltjesgroene weiden helemaal hippie te gaan? Blijf het opmerkelijke specimens vinden. Dus geloven in een soort India shit Mahãbhãrata?

Vageling | 09-01-16 | 01:30

Word tijd dat er is mensen opstaan die dit soort mensen het zwijgen opleggen, op wat voor manier dan ook.
Dogman666 | 09-01-16 | 00:53

U praat ook eng. Snap uw weerstand hoor tegen dit persoon maar voor uw standpunt ben ik ook niet echt voorstander van.
Vrijheid van meningsuiting, hoe ver deze ook van mij verwijderd staat. Hij roept niet op tot directe haat of lynching, anders had u wellicht nog een punt.

Laat hem maar praten, dat brengt meer schade aan zijn imago....

Baruch de Spinazie | 09-01-16 | 01:20

Hoe noem je iemand die willens en wetens de kern van de zaak weet te verbloemen, namelijk dat de islamitische cultuur een ongewenste aanvulling is in de Europese, en bijdraagt aan héél veel ellende? Is zo'n iemand te vergelijk met een Colijn?
www.npogeschiedenis.nl/speeches/nederl...
Tegen beter weten in? Vasthoudend aan een bepaald ideaal wereldbeeld? Een dermate narcistische inborst hebbende, dat hij zijn ongelijk niet durft toe te geven? Zo een haat tegen de opponent hebbende dat hij nooit zijn/haar gelijk zal erkennen? Gezien de belangen die op het spel staan, noem ik een dergelijk iemand de Anton Mussert 2.0. Ja, inderdaad: landsverrader. Je weet Francis, dat er iets niet goed voelt aan 'die' bevolkingsgroepen, je voelt dat er iets niet goed is aan 'die' culturen, maar je hebt jezelf zo ingegraven, dat je niet meer terug kan. Je zet hele groepen bezorgde Nederlanders en Duitsers weg als nazi's.
-
Ik ga het toch maar zeggen: je helpt Nederland een stapje dichter naar de afgrond, terwille van je eigen 'intellectuele' zelfingenomenheid en gekozen positie.

Kolbjorn Varmann | 09-01-16 | 01:20

Vageling | 09-01-16 | 00:59
Postadres uiteraard.
Jolo woont in hoger sferen. In een wereld die door Rousseau in alle detail is geschilderd. Huppelt rond in appeltjesgroene weiden, aanschouwt vergenoegd zijn spiegelbeeld in het water van kabbelende beekjes en hoedt zijn kudde makke schapen terwijl hij zoete melodieën ontlokt aan zijn herdersfluit.
Dit is het landschap waarin eenieder mens zich vleit en niemand maar de minste neiging heeft zich op welke wijze dan ook te misdragen. Het is het rijk van de authentieke mens, de echte mens, de bevrijde mens, de Homo Jolois.

Schoorsteenveger | 09-01-16 | 01:17

Vageling | 09-01-16 | 01:12

Hulde!

StormRunner | 09-01-16 | 01:13

Liedje voor Jolo en zijn debiele volgelingen. Jip en Janneke liedje (meer begrijpen jullie ook niet).

♪
Zeg Mohammed waar ga je heen
In je boot, in je boot
Zeg Mohammed waar ga je heen
in je boot

Ik kom naar jullie sprookjes brengen
en jihaat, naar kuffar
Ik kom naar jullie sprookjes brengen
in Europa

Met jihaat gebeuren barbaarse dingen
In Europa, in het Midden Oosten
Onze sprookjesboek komt haat brengen
in de wereld

Wij zijn niet bang voor jullie haatbaarden
zijn niet bang, zijn niet bang
Wij zijn niet bang voor die woestijnaapjes
Helemaal niet bang

Pas maar op daar kom het sprookjeswezen
Aanslag hier, onthoofding daar
Pas maar op wij onderwerpen
Allah Ahkbar.
♪

Vageling | 09-01-16 | 01:12

De linksmensch en islamist zijn eigenlijk hetzelfde.
Hun gedachte spinsel is hun waarheid en die krijg je met geen 1000 tegen argumenten omver.

Haloef | 09-01-16 | 01:05

@Dogman666 | 09-01-16 | 00:30
Is Google stuk?

Stormageddon | 09-01-16 | 01:02

Dat de Vara daar niet een keer de stekker uit trekt.

i-Wonder | 09-01-16 | 01:01

@Schoorsteenveger | 09-01-16 | 00:34
Hij is verhuist? Dacht dat meneer nog steeds op sprookjeslaan 666 woonde in de afdeling voor psychiatrische behoevende mensen met het vliegende elfjes syndroom ergens in Ondefineerbaristan. En dat hij zijn pilletjes moet innemen. Soort TBS voor Disney figuren, u weet wel. AH zie het al... Postcode klopt niet. De eerste twee cijfers kloppen niet.

Vageling | 09-01-16 | 00:59

Tja, ik kan Marcel Van Dam wel napraten, in die zin dat Van Jole een minderwaardig mens zou zijn, die door selectief intellectueel onwaardig weg loopt te kijken en discussies probeert te voeren op basis van valse semantiek, om zodoende (onbewust) alle verworvenheden wat betreft vrijheid, mensenrechten en democratie te grabbel te gooien, maar dat zou een enorm zonde zijn van alle aan elkaar gebreide woorden. Waar het in feite om gaat is:
Waar woont die Van Jole eigenlijk?

Kolbjorn Varmann | 09-01-16 | 00:54

-weggejorist en opgerot-

Dogman666 | 09-01-16 | 00:53

@Dogman666 | 09-01-16 | 00:30
Hoezo? Wilt u thee gaan drinken daar. Doet Jolo maar al te graag. Wel u oren van uw kop laten lullen want Jolo hoort het liefst zichzelf. Niemand anders. Ja knikken is vereist ook!

Vageling | 09-01-16 | 00:52

Het is allemaal niet zo vreselijk uberbelangrijk wat jolo allemaal zwatelt.
Het Volk, dat is belangrijk. En Dat Volk vindt:
Minder
Minder
Minder
En jolo, ik wens jou de eeuwige jeuk en te korte armpjes.

pennestront | 09-01-16 | 00:37

Dogman666 | 09-01-16 | 00:30
Ik voel het ook..

Claude_Vieaul | 09-01-16 | 00:37

-weggejorist en opgerot-

Libertatem | 09-01-16 | 00:35

-weggejorist-

Schoorsteenveger | 09-01-16 | 00:34

-weggejorist en opgerot-

Dogman666 | 09-01-16 | 00:30

Die rotkop van hem ook Als na twee minuten het vaarwater gerpet wordt voelt meneer de bui hangen. De sneer GeenStijl. En die achterlijke zelfingenomen blik ook. Jij een mening? Foei! Ik weet het beter. Neem aan dat de camera niet constant op van Jolo staat omdat het even het schuim moet wegpoetsen met zijn slabbetje? En die blikken zijn veelzeggend naar Jolo. Hoofdzaken en bijzaken. Lastig voor die man. Een appel niet kunnen onderscheiden van een peer. Na zeven minuten had ik genoeg Jolo gehoord. Alle punten proberen pareren met zijn eigen gelijk maar nergens op ingaan. Het gaat over alles volgens Jolo behalve over het probleem aldus de man die om het probleem heen draaide. Wat is het verwijt? Hij is geobsedeerd... Oh nee ik Jolo ben dat, nee maar nou ja... Nou ja Hij, hij, hij...

*zucht * Jolo is kattenvoer. Duk maakt domme fouten. Nee muppet Jolo, zeg het dan! Wat ben ik dan? Een nou ja vul maar in...?! Ook dit gesprek heb ik het einde niet gehaald. Wierd? Slijmen bij de opponent? Stomme femi-boy. Slopen die handel. Wat nou collega! Wat laat die man zich zo lekker uitlokken. Terwijl dat Jolo's zwakte is.

Vageling | 09-01-16 | 00:29

-weggejorist-

Nouhierdan | 09-01-16 | 00:23

Jolo wil het het liefst weken hebben over hoe exact en precies de discussie wordt gevoerd en wie welke woorden heeft gebruikt. Zolang het maar niet inhoudelijk over het gevaar van de Islam gaat, is Jolo alles best.

Inferi0r | 09-01-16 | 00:12

Herkomst ZOU er idd niet toe moeten doen. Helaas blijkt deze er wel vaak toe te doen. Je kunt nu eenmaal de culturele inborst, het wereldbeeld van deze mensen niet scheiden van ethniciteit. Hun mores laat men niet bij de grens achter en de afkomst is VOORAL(!) relevant in de context van de vraag 'Gaan we dit schaffen of niet?' Willen we dit? Brengt dit ongebreideld toelaten van (veelal) Arabische kansenparels niet de grootste problemen met zich mee en is dit hier een lakmoesproef van? Onder het mom van morele prietpraat is het juist de geitenwollensokkenkliek waar Jole onderdeel van uit maakt die confrontatie met de inhoudelijke kant van de zaak niet aandurft en zich laaft in haar morele goedheidsbubbel. Kotsmisselijk, gevaarlijk en beledigend voor eenieders intelligentie.

Claude_Vieaul | 09-01-16 | 00:02

Wow, tenenkrommend "gesprek" dit. Zo zelfingenomen en zo overtuigd van zijn eigen gelijk. Feiten aandragen die niet waar zijn, wat iedereen zelf kan nalezen, na luisteren etc. en dan nog stug volhouden.

Ik vind deze man dermate eng, kortzichtig en radicaal, hoop hem nooit tegen te komen. Wat een griezel die van Jole. En dit zeg ik niet omdat ik incidenteel eens reaguur hier op GS.

Knap dat Duk nog in gesprek wilt met deze man maar ergens tomeloos naïef. Met dit soort lui valt miet te praten, die geven niet toe, die geven ook niet aan dat ze er wellicht eens naast zitten. Sterker nog, meneer heeft spijt dat hij hem niet helemaal heeft afgefikt of iets in die termen. Het is ergens bizar dat een omroep als de VARA toelaat dat zo iemand een site als Joop runt. Het is niet de eerste blunder. Wat zegt dit over het VARA bestuur?

Baruch de Spinazie | 08-01-16 | 23:58

De discussietechniek die Fascisco toepast is heel makkelijk door te prikken.

Wat hij namelijk telkenmale doet is eerst het woord met veel geweld en lawaai naar zich toetrekken en vervolgens probeert hij, door allerlei strikvragen te stellen, zijn opponent op onregelmatigheden in zijn gegeven antwoorden te betrappen. Telkens als dat lukt wordt Fascisco's morele erectie een klein beetje groter.

Maar inhoudelijk wordt er geen discussie gevoerd. Met Fascisco valt geen discussie te voeren. Het enige wat Fascisco wil is dat zijn opponent vastloopt.

Walgelijk mannetje die Fascisco.

Willianus Wortelus | 08-01-16 | 23:56

@CoJoNes | 08-01-16 | 21:14

Verder dan vertellen hoe de startknop van Windows 95 werkte kwam hij niet. Een formule maken in Excel gaat hem boven de pet.

The_Challenger | 08-01-16 | 23:53

Heeft die jojo dan hele verhalen gepubliceerd over de slachtoffers en het sexuele geweld waarmee ze te maken hebben gekregen, of besteed hij alleen tijd of aan het zwartmaken van professionals?

FreekieZH | 08-01-16 | 23:49

@CoJoNes | 08-01-16 | 21:06
Dat viel me ook op idd. Die drogredenatie is zo idioot dat het niet eens een naam heeft. Ik heb de hele lijst doorgenomen, en kan er geen enkele bedenken. Het is een mengvorm van diverse drogredenen, ik stel voor dit type voortaan het argumentum ad jolem te noemen. Ik betwijfel echter of er ooit nog iemand deze ultiem stompzinnige redenatie gaat herhalen.
www.nizkor.org/features/fallacies/inde...

Stormageddon | 08-01-16 | 23:47

Rutte zegt dus, Normoverschrijders??? Betekent dat ze in zijn ogen dus niet strafbaar zijn !! want daar staat geen straf op !! gewoon doorlopen mensen .

Jetstream | 08-01-16 | 23:39

Na bij joop wordt hij gejorist endergelijke bij deze youtu.be/cM9QCls5ajQ

ikdenkwat | 08-01-16 | 23:38

Eén Fascisco von Jolo redenatie ging over Mufti Merkel met wir schaffen das. Er op wijzend dat Wierd Duk dat hij dat dan ook steunde. Als ik die redenatie volg is nu het bewijs geleverd dat Fascisco von Jolo een fascistische NSB'er is aangezien de VARA fout was in de oorlog.

The_Challenger | 08-01-16 | 23:25

En toch, het lijkt me verdomd moeilijk om met zo´n personage als Jolo te discussiëren. Met argumenten kom je er niet, met feiten aanhalen zeker niet, en als je niet heel sterk in je schoenen staat ben je opeens bezig om op zijn belachelijke gedachtenkronkels, verdraaiingen en manipulaties in te gaan, terwijl hij daar juist de meester in is, hij heeft zijn hele leven nooit anders gedaan dan de feiten aanpassen aan zijn belevingswereld.
Als je al boven zijn hysterische geschreeuw uit kan komen, want iemand anders uit laten praten is niet gewenst en naar anderen luisteren is in die kringen sowieso not done.
Bijzonder onaangenaam.

spanarchist | 08-01-16 | 23:21

Ik ben blij dat ik Van Jole heb horen krijsen en heb zien schuimbekken. Overtuigd van zijn eigen gelijk, geen oor voor de andere partij. De feiten hebben zijn veel te lange column allang ingehaald, maar Jolo Jolo blijft doof. Een angstaanjagend mannetje, dat ik niet graag zou willen meemaken in oorlogsomstandigheden. Als je de uitzending van DWDD van 11 december 2015 hieraan toevoegt - louter gevuld met Gutmenschen overtuigd van hun morele superioriteit - dan weet je dat de VARA eigenlijk een levensgevaarlijke omroep is. Ze zouden er een waarschuwingssticker voor moeten uitvinden.

inge wijde | 08-01-16 | 23:20

van Jole verweert zich kranig maar mist elke realiteitszin.
Als het eenmaal warm wordt dit jaar gaat Nederland helder inzien welke haatcultuur het hier kapot aan het maken is. Nederland gaat opstaan tegen de haat en het geweld van de islam.
Van de politiek hoeven we nog niets verwachten dus dan wordt het ongeveer vanaf eind juli tot augustus reactionair rellen.
Mark. My. Words.
Ik ben een toetsenbord pacifist maar denk dat het er niet mooi uit gaat zien.

Antitheïst | 08-01-16 | 23:12

-weggejorist-

Nouhierdan | 08-01-16 | 23:11

De vraag is, zegt hij, of je het over de afkomst van de aanranders-rovers-verkrachters moet gaan hebben, want verkrachting is van alle tijden. Ja hoor. Kan iemand me helpen, wanneer was ook alweer de laatste aanranding van 150 vrouwen tegelijk, alleen in Keulen zonder het nog te hebben over hetzelfde elders, van Helsinki tot Zurich? Verder te ziek om te blijven kijken.

Friedrich Frayek | 08-01-16 | 23:11

Kon er geen touw aan vastknopen.

zetje01 | 08-01-16 | 23:09

Als je Joop leest dan wordt je doodgegooid met termen als: racisme, xenofobie, slavernij, onderbuik, islamofobie, Pvv-ers.
De vocabulaire van de moreel superieuren, de gelijkeisers.

Jan Dribbel | 08-01-16 | 23:05

Dus....
Je mag niet citeren en parafraseren van officiële persberichten die gaan over de afkomst van de daders, want dan doe je suggesties, dat zijn geen feiten en dan weet je niet zeker, en dan meldt je het alleen maar omdat je zelf een racist bent.
Maar.... Als er dan een gerucht gaat dat de daders dronken waren, dan wordt het breed uitgemeten dat het dus geen moslims, Arabieren, of Naffers kunnen zijn want die mogen geen alcohol. Waarbij de aanname is dat het GERUCHT dat de daders dronken waren als FEIT wordt aangenomen. Nog even afgezien dat er genoeg moslims zuipen als tempeliers en zich toch gewoon vroom moslim noemen.

Feiten doorgeven van officiële persberichten en parafraseren van uitspraken van gezagsdragers is fout, slecht en zet aan tot racisme, en zijn zogenaamd geen feiten.... maar het brengen van een totaal onbewezen en onbewijsbaar gerucht als feit om de multiculturele droom in stand te houden, om te suggereren dat het geen moslims geweest kunnen zijn, om te suggereren dat groepsverkrachtingen in het openbaar dus nooit iets met de islam te maken kunnen hebben (want islam is vreden en lief en supervrouwvriendelijk natuurlijk), dat is dan niet liegen en heeft niets te maken met vooroordelen en een politieke agenda.

Dan ben je wel heel erg ver van het paadje.

Stormageddon | 08-01-16 | 23:02

Ik vind dat Weird zich nog knap weet te beheersen.
Als ik Weird was dan had ik die Van Jole allang over de tafel getrokken.

VanBukkem | 08-01-16 | 22:59

Zweberstein2612 | 08-01-16 | 22:56
of te veel rood vlees gegeten. in het geniep, als vegetarier.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:58

Die Jeauleau Heaumeau is zo polariserend bezig. De man is ziek.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 22:56

een_mike | 08-01-16 | 22:52
Hij misbruikt die vrouwen.

Schoorsteenveger | 08-01-16 | 22:56

Wat @Schoorsteenveger zegt...

CoJoNes | 08-01-16 | 22:54

@ikdenkwat

Dat 'ie genomen word is (filo, psycho, socio & sucko) bewezen (volgens Joop).

Somebody help him!

The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 22:53

que geestesgesteldheid verkeert Van Jole in de voorlaatste fase van Volkert vd G

Progresievelng | 08-01-16 | 22:53

Van Jole wil graag dat het over de gevolgen van seksuele mishandeling voor de vrouwen gaat en niet over mogelijke oorzaken waarom zoiets massaals gebeurd is. Het is zijn kracht dat alleen hij die vrouwen recht kan doen door het zelf juist daar ook niet over te hebben maar het enkel over Wilders/PVV/rechtse/Witte Nederlanders/Duk te hebben.

een_mike | 08-01-16 | 22:52

Er komt stoom uit de oren van van Jole.
Dat doet mijn fluitketel ook.
Je bent de hogepriester van de wegkijkers en je wordt ontmaskerd als een charlatan.
Dat doet pijn, dat doet stoom opwekken.

Jan Dribbel | 08-01-16 | 22:52

fransicko heeft met zijn gore klauwen zelf aan de dames in Keulen gezeten als je het mij vraagt. Graag naar het eerste beste dorpsplein sleuren en aan de schandpaal met deze landverrader. Neem gelijk die gebrilde tattoo met baard ook maar mee

deechteprins | 08-01-16 | 22:52

Overschreeuwen, je zelf tegenspreken en niet inhoudelijk reageren maar steeds de op de man spelen .
Wat een lul is die van Jole .

Castor12 | 08-01-16 | 22:51

Tot aan Oranje waar Klaas D. met zijn dikke BMW probeerde zijn tegenstanders overhoop te rijden heb ik in de 54 jaar van mijn leven het woord burgeroorlog nooit gehoord in de context van de nabije toekomst. Een paar maanden later vinden we de aanstaande burgeroorlog terug in dé krant der elite, het NRC.

Ik wil Mark R. en zijn beste kabinet sinds WOII feliciteren met het feit dat men Nederland op de rand van een burgeroorlog gebracht heeft. Uiteraard mag hierbij de rol van Mark's vriendin Angela M. niet onvermeld blijven. Ere wie ere toekomt.

Gelukkig heeft het kabinet zojuist gratis plastic zakjes verboden, is D666 druk met het afschaffen God in wetsteksten en GL met het afschaffen van vuurwerk. Tot zo ver de prioriteitestelling van ons beste kabinet sinds WOII en haar trawantjes.

Zo en nu ga ik even lekker kotsen.

nlnl | 08-01-16 | 22:51

een_mike | 08-01-16 | 22:45
Een vluchteling uit Spanje .. Jeah right.. Ouderkerk aan de Ijssel, gappie heeft een top jeugd gehad daar. Misselijk eigenlijk dat hij dat soms in zn grapjes prog oprakeld, de zuiplap. Zo moeilijke jeugd gehad net als de bewoners haha

ikdenkwat | 08-01-16 | 22:50

"... maar is dat eigenlijk wel zo?"
Ja, Francisco, het is zo, en daar kun jij niks aan veranderen. De maakbare samenleving is nauwelijks maakbaar, en wat gemaakt is moet met kunst en vliegwerk, met verdomd veel moeite overeind worden gehouden.
Ook jouw agressie toont aan hoe broos die door ons allen gemaakte samenleving is. Je eist op dat jij en de jouwen de makers zijn en dat zonder jullie de boel in elkaar stort, maar het tegendeel is het geval. Er was een tijd dat socialistische idealen nog nodig waren en de socialisten hun bijdrage leverden aan onze samenleving, maar die tijd is voorbij, Francisco, en wat er nog aan rode rudimenten over is, is eerder een bedreiging voor het wankele bouwsel dan een steun.
Je spel is uitgespeeld, en je dient plaats te maken, Francisco, op te hoepelen, want je bent inmiddels een regelrecht gevaar geworden en het wordt tijd dat we het cyclopenbouwwerk gaan verdedigen tegen de aanvallen van jou en de jouwen. Want als we het aan jullie overlaten dan stort vandaag of morgen die maakbare samenleving helemaal in.
Framing, ik weet het, maar jij weet als geen ander wat dat is, framen.
"... maar is dat eigenlijk wel zo?"
Ja, Francisco, het is zo. Er speelde zich in Keulen iets af dat boekdelen spreekt en eindelijk ook Duitsland heeft wakker geschud. Het is op het onbeschofte af om dat moedwillig te bagatelliseren, weg te schreeuwen, onder te schoffelen.

Schoorsteenveger | 08-01-16 | 22:49

@Bokito ergo sum | 08-01-16 | 19:25
Gaan wij samen de dwangbuis aanbrengen. Wel stiekem een foto momentje voor de pers. Volop in beeld met dat lachje in een dwangbuis. Daarna lacht hij de hele dag onder medicatie.

Vageling | 08-01-16 | 22:48

Moest ook aan de laatste voorstelling van Javier Guzman denken, die had helemaal gelijk dat je niet alle vluchtelingen moet generaliseren. Guzman is er zelf ook een, maar dat betekent inderdaad nog niet dat ze allemaal drugsverslaafde vrouwen- en martijn de koning mishandelaren zijn.

een_mike | 08-01-16 | 22:45

@bijna_raak | 08-01-16 | 19:24
Booslims geven vrouwen ook geen hand. Heeft niks met een subtiele boodschap te maken. Ik zou Jolo ook geen hand schudden. Als hij zelf echt in het hoekje zit geeft Jolo zijn lange vinger. Niet echt subtiel. Jolo ontgaat wel meer dingen.

Vageling | 08-01-16 | 22:44

@Paljas | 08-01-16 | 22:39
Gezien de criteria heeft van Jole niet alleen een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis, hij is het proto-type!

pluk-87 | 08-01-16 | 22:42

Van Jole is een wandelende Pavlov reactie. Z'n reactie zou terecht zijn als er bij een enkele verkrachting de nadruk gelegd werd op de eventuele afkomst van de dader. Echter in dit extreme geval op z'n stokpaard springen is gewoon absurd en getuigt van een psychose.

een_mike | 08-01-16 | 22:42

een_mike | 08-01-16 | 22:39
je vergeet je sarcasm modus uit te zetten.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:41

Dr. Dr. Bartholdy | 08-01-16 | 22:36
zo doorzichtig, dat artikel. kan alleen maar betekenen dat jolo weet dat hij het debat op inhoud verloren heeft. een heel minderwaardig mens, om met een andere vara corifee te spreken.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:40

The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 22:32
Ik suggereer het niet het narcisme spat er vanaf. Een kwaaltje van het gebruik. Ik zet regelmatig een tegel waarvan ik terug moet komen en dat doe ik ook. Narcisten doen dat niet een kwaal wat hij niet eigen was. Dus. Dat hij genomen wordt is een brug tever. Hij wil zn gelijkje kosten wat het kost. Dat maakt het tot een hopelijk voor hem een verkeerde conclusie. Ik vrees het ergste. Beterschap Jole.

ikdenkwat | 08-01-16 | 22:39

Van Jole heeft natuurlijk helemaal gelijk: er wordt alleen maar aandacht aan besteed omdat het geen blanken waren. Alle andere keren dat er 200 dergelijke aangiften op 1 nacht waren waarbij de verdachten blank waren, werd er zo weinig aandacht aan besteed dat er van de laatste 200 jaar geen voorbeeld terug te vinden is...

een_mike | 08-01-16 | 22:39

-weggejorist-

Paljas | 08-01-16 | 22:39

Progresievelng | 08-01-16 | 22:21 "de volgende keer dat de Vara gekkies spreken over kindermisbruik door de katholieke kerk, dan kun je refereren aan Jole en vragen om te spreken van pedefolie door individuen

of slavenhandel door de handelaren en niet door de witmens"

Inderdaad. Van Joop.nl: "Ten minste 231 koorknapen van de kathedraal in het Duitse Regensburg zijn de laatste decennia misbruikt en mishandeld door priesters en leraren." Bron: www.joop.nl/nieuws/66088 .

In het Joliaans moet dat zijn "tenminste 231 koorknapen van een hoog gebouw zijn misbruikt door personen". Want het gaat om het misbruik, volgens Van Jole. Niet om de achtergrond van de daders. Ik vind dat merkwaardig. Ik denk dat het probleem veel beter opgelost en potentiele slachtoffers voorkomen kunnen worden als je duidelijk maakt wat de achtergrond van de daders is.

Dr. Dr. Bartholdy | 08-01-16 | 22:36

Van Jole behoort tot het leger schizofrene idioten die alles wat van ver komt omarmen, ophemelen en verafgoden op een ziekelijke wijze.
Die alles wat eigen en van nabij is verafschuwen, vernederen en demoniseren op een nog ziekelijker wijze. De ziekte oikofobie is een zeer ernstige psychische aandoening, een fout in de menselijke evolutie. Van Jole lijdt eraan, in een vergevorderd stadium.

appelvink | 08-01-16 | 22:34

Het is wel een Feit, dat je zeker moet zeggen wat je denkt. Dat doen ze alle twee.

Maar wat jolo doet, gaat op detail. Zal wel met journalistiek te maken hebben.

Als de vluchtelingen daar niet waren en er was toch wat gebeurd, geeft dit dan aan, dat we ook te maken zouden hebben met andere kansparel-aanranders en verkrachters.

Wat dit betreft zeg ik Wierd Duk, goed stuk geschreven!

Hoop dat ze eindelijk in gaan zien, dat de oude problemen nog niet zijn opgelost.

Wat echt bizar is, dat het nederlandse volk al jaren zijn kop in het zand steekt. En dat de regering al jaren aan het verdijselbloemen is, zeker sinds harry potter mister was!

nononse | 08-01-16 | 22:34

"ikdenkwat

Shit! Ik suggereerde ook dat 'ie aan de coke was (en dat 'íe werd genomen door een X aantal immigranten).

Geenstijl is zooooo onrechtvaardig.

The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 22:32

Kan iemand een wit busje en dwangbuis voor die van Jole bestellen ? De beste man is echt compleet van het padje af!

#10 | 08-01-16 | 22:31

@BlowingBubbles | 08-01-16 | 22:28
Dat verklaart een hoop, proost!

pluk-87 | 08-01-16 | 22:29

pluk-87 | 08-01-16 | 22:12
Touche. Na borreltijd reaguren heeft zo zijn gevaarlijke kanten. Excuus.

BlowingBubbles | 08-01-16 | 22:28

Die ene gast met dat rare brilletje, is dat een nieuw typetje van Andre van Duin? Ik heb nu nog pijn in de buik van het lachen.

The_Challenger | 08-01-16 | 22:24

Simpele vent die Jole.

trenthopper | 08-01-16 | 22:23

de volgende keer dat de Vara gekkies spreken over kindermisbruik door de katholieke kerk, dan kun je refereren aan Jole en vragen om te spreken van pedefolie door individuen

of slavenhandel door de handelaren en niet door de witmens

Progresievelng | 08-01-16 | 22:21

Als Jolo zijnde verkoopt hij zijn levenlang al een soort van neppe zwemvesten.

swassannuf | 08-01-16 | 22:20

Was hij maar bij mailinglists gebleven met weetjes over Netscape

waragainstclimate | 08-01-16 | 22:20

CoJoNes | 08-01-16 | 22:11

Ok. Ik vond het al niet logisch dat de VARA een dergelijk inhoudelijk gesprek over dit onderwerp zou houden zonder Claudia de Brey, Dolf Jansen, Younes Ouaali enz uit te nodigen.

Paljas | 08-01-16 | 22:20

Lieve beste VARA Mr Jole moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Elk mens met zelfbesef moet inzien dat dit prutje cocaïne verslaafd is. Buiten Gordon & dhr Niehe heb ik zelden zo zelf ingenomen persoon gezien.

ikdenkwat | 08-01-16 | 22:19

Twitter van Jolo is nu uit de ether!

frigel50 | 08-01-16 | 22:19

@Boer in 020 | 08-01-16 | 18:35
Als je niks nuttig te zeggen probeer je toch steeds hetzelfde foefje. Er omheen lullen en bij onderbreking wacht, het komt roepen hoor. Er komt alleen niks. Oppersprookjeswezens doen dit ook. Na het noemen ervan weer het aloude gebroken plaatje afspelen. Bij gebrek, die shit aanhalen en we zijn weer een minuut verder.

Vageling | 08-01-16 | 22:19

@Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:12
Ik kreeg er onder andere vakken over ethiek. En van de ene kant rechtvaardigt die richting enigszins de keuze voor al die linkse types die behandeld werden, aangezien die vaak een uitgebreid en 'mooi positief' verhaal erover hadden, maar zelden kreeg ik iets over Nietzsche bv. Denk jij dat ethiek meer een linkse aangelegenheid is en dat studenten daarom veel linkse theorien aangeboden kregen? Of zal het linkse aanbod dat studenten kregen voortkomen uit het feit dat die docenten gewoon een sterke voorkeur hebben voor links (wat ze absoluut hebben)

pluk-87 | 08-01-16 | 22:17

@lady blabla | 08-01-16 | 18:17
Wat een geïndoctrineerd verhaal. Tederheid overwint alles. Zo zieluuug. Allemaal gewoon kleine jongetjes met een trauma hoor. Allemaal zielig, zien jullie wel. Alles is jullie (niet gutmensch) schuld... Goed haar droomwereld draait verder tot een noodlottig moment. Vanwege één moment. Zal er niet om treuren alleen horen doen wij ook niet ervan want dan staat zij zelf voor lul. Wacht maar tot ze doorkrijgen dat deze miep een makkelijke prooi is. Laat het toch maar gebeuren. Zo dom zet zij zichzelf in een hoekje.

Verbaas mij niks. Artsen hebben wel vaker een soort god-complex. Wanneer fout gaat leggen zij weer wel de link op iets menselijk.

Vageling | 08-01-16 | 22:13

die van Jole is nog erger dan ik al dacht, totaal zinloos om met zo iemand te praten..

denoorman | 08-01-16 | 22:13

@BlowingBubbles | 08-01-16 | 22:05
Jouw aantijging was geadresseerd aan mijn reactie op 21:35 en je noemt dat een jole-achtige vergelijking? Misschien moet je hem nog eens rustig teruglezen.

pluk-87 | 08-01-16 | 22:12

pluk-87 | 08-01-16 | 22:09
andere faculteiten (mn sociale psychologie) van de katholieke universiteit tilburg kende hen wel,trouwens. de andere namen zitten meer op de lijn van de economische faculteit. blij dat ik daar alleen maar fiscaal recht heb gedaan.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:12

Trouwens, wat is een "Weird Duk" en waarom is het niet het hoofdgerecht tijdens de Kerst maaltijd?

The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 22:12

@Paljas | 08-01-16 | 22:09
Jinek is NCRV/KRO, als ik me niet vergis. Dus juist die aanval van van Jole, als het Pauw was geweest had hij zijn mond wel gehouden.
(Deze analogie is overigens puur toevallig)

CoJoNes | 08-01-16 | 22:11

@Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:06
Haha dat geloof ik graag, hen kende ik nog niet, dat ging de uni van Tilburg misschien zelfs te ver om die namen als literatuur aan te raden.

pluk-87 | 08-01-16 | 22:09


Ik denk dat Van Jole (die klinkt als een dominante man) het niet verdraagt dat zijn eigen VARA / Jinek een open gesprek laat voeren over de aanrandingen in Keulen en daarbij Wierd Duk de gelegenheid geeft om de context daarvan onverbloemd te schetsen. Mijn idee is dat Jole erin gaat met een gestrekt been om Jinek weer in het politiek correcte gareel te krijgen en Wierd Duk voortaan uit de VARA studio's te weren.

Paljas | 08-01-16 | 22:09

@ arjan
Of afleiding van dit bericht
In Hanau is donderdagavond een 30 jarige vrouw die in de 4e of 5e maand zwanger was door haar 2 broers dood gestoken.
En ja het waren syriërs.

diddley2 | 08-01-16 | 22:07

pluk-87 | 08-01-16 | 22:03
marcuse en adorno vergeet je dan nog. deze mannen zijn de werkelijke satan en verdienen het - sprekend met de woorden van een andere reaguurder van de week, sorry weet niet meer wie en wanneer (waar is toch de tool gebleven?) - om posthuum opgegraven en hu graf volgescheten te krijgen.
vooral deze twee waren de helden van de soosjale akademie van na 1968, daar waar van jole zijn perfide dialectiek heeft geleerd.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:06

@BlowingBubbles | 08-01-16 | 22:01
Je leest niet goed, ik ben verre van een marxist, misschien kun je beter op joop.nl een opponent uitzoeken.
Oprecht onderzoeken wat waar- en zinnig is, en wat niet, maakt mij nog geen linkse volidioot, dogmatisch denken is niet aan mij besteed.

pluk-87 | 08-01-16 | 22:06

Excuses, ik weet natuurlijk niet zeker of pluk-87 echt een linkse rakker is, maar zijn Van Jole achtige vergelijking trok me even uit mij comfortzone..

BlowingBubbles | 08-01-16 | 22:05

tipo | 08-01-16 | 22:01
dan zal de dialectiek het winnen. meisje is blank en dus de onderdrukker. dus niet te vetrouwen.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 22:03

@CoJoNes | 08-01-16 | 21:57
@Glasgow Argus | 08-01-16 | 21:54
Dat is verhelderend. Wel typisch dat ik veel namen herken die met de Frankfurter schule te maken hebben gehad. Op de universiteit van Tilburg, werd je doodgegooid met Marx, Habermas en Schmidt.

pluk-87 | 08-01-16 | 22:03

pluk-87 | 08-01-16 | 21:35
Het probleem met linkse volidioten als jij is dat jullie iedere keer met onzinnige vergelijkingen op de proppen komen. Niet alleen zijn die vergelijkingen onzinnig, het doel dat jullie Marxistische frontliners ermee proberen te bereiken is gevaarlijk. Jullie zijn net zo verbeten als religieus gemankeerde fanatici. Jullie 'geloof' is levensbedreigend voor mijn nageslacht en dat van vele anderen. Ik gun je dat je een keer met je kop uit het zand geraakt, dat zou de wereld er weer een stukje veiliger op maken.

BlowingBubbles | 08-01-16 | 22:01

@Glasgow Argus 21:54
Waarbij het cultureel marxisme een 'fatal error' krijgt, zodra een onderdrukte moslim een onderdrukt blank meisje aanrandt. Dat is dan de schuld van Wierd Duk, uiteraard, alleen is het lastig om de juiste drogreden daar bij te vinden.

tipo | 08-01-16 | 22:01

Vermoeiend volk daar bij Joop.nl. Volgende reactie van mij komt niet door de censuur: "Van Jole = kampioen struisvogel. Ik begrijp de felle reactie wel. Hij ziet zijn hele wereldje rondom vluchtelingen en discriminatie gesloopt worden. En staat nu van woedde te stampvoeten als een kind wiens Lego huis in stukjes wordt getrapt. Het Lego huis was echter helemaal verkeerd gebouwd en zag er niet uit. Van Jole, ga het maar opnieuw bouwen, maar nu goed."

stafpilot | 08-01-16 | 22:00

Ik ben blij om te zien dat er nog reaguurders zijn die de moeite nemen om Jodl nog even te fileren. Ik begin er echter niet meer aan, het is al 10 uur en het is niet goed om mijn bloeddruk op te laten lopen voor het slapen gaan. Want dat staat voorop: een goede slaap. Jodl komt verder niet voor in mijn woordenboek.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 21:59

pluk-87 | 08-01-16 | 21:52
Tuurlijk makkelijk te repatriëren in welk islamitisch land wordt de vrouw als gelijke gezien tov de man? Het is cultuur. De vrouw is ondergeschikt kijk wijblijvenhier.nl/wp-content/uploads/b...

ikdenkwat | 08-01-16 | 21:58

@pluk-87 | 08-01-16 | 21:49
Volgens mij is de kern van het Marxisme centraal geleide maakbaarheid van samenlevingen. Een sterke culturele identiteit is de nagel aan de doodskist van maakbaarheid. Het marxisme kan alleen bestaan bij gratie van gedwongen solidariteit en een plancultuur. Dat is ook precies wat er nu gebeurt. Gezond nationalisme en bescherming van verworven vrijheden wordt afgedaan als 'fout', terwijl zelfdestructie het hoogst haalbare is.

Het is een zieke gedachtenkronkel die voor een weldenkend mens nauwelijks te bevatten is. Eerste vereiste van iedere ideologie is om alle logica bij het grofvuil te zetten. Logica en ideologie verhouden zich namelijk in principe erg slecht.

CoJoNes | 08-01-16 | 21:57

CoJoNes | 08-01-16 | 20:48
Ik heb geen verstand van psychiatrie maar ik vond zijn grijns ook erg ongezond. Een masker om de interne ellende te verbergen.
Opstelten wilde ook niet in bescherming worden genomen en ging door totdat het te laat was om de eer nog aan zichzelf te houden.
Francisco gaat waarschijnlijk ook liever ten onder met zijn verderfelijke ideologie dan te herstellen in een bosrijke omgeving.
Met iemand die zo fucked-up is, zo ver van de realiteit, is geen discussie te voeren en iedere poging daartoe zal mislukken, zoals beschreven door ironpill op 21:23

domheid regeert | 08-01-16 | 21:56

@The Opinionator | 08-01-16 | 21:52
Precies, voor mij is het ook niet relevant of het vluchtelingen waren of dat ze hier al langer woonden. Belangrijk is dat het weer mensen waren die hier niet thuishoren en weg moeten.

pluk-87 | 08-01-16 | 21:55

pluk-87 | 08-01-16 | 21:49
marx was meer van de klassenstrijd. cultureel marxisme is gebaseerd op de kritische theorie van de frankfurter schule, ontstaan tussen de twee wereldoorlogen aan de hogeschool frankfurt. het gaat daarin om onderdrukking van de ene groep door de andere. zo zijn mannen de onderdrukkers en vrouwen de onderdrukten. blanken de onderdrukker en zwarten de onderdrukten. idem met christenen versus islamieten. het aantrekkelijke van deze kritische theorie is de constante verdeel en heers die eruit voortkomt. het bedreigende is de constante strijd tussen geprivilegieerden en ongeprivilegieerden. maar voor een socialistisch systeem - een waar wij nu in leven - is het een perfect verdeel en heers met de overheid aan de sluis van de herverdeling van geld.

Glasgow Argus | 08-01-16 | 21:54

@domheid regeert | 08-01-16 | 21:35
Een reactie op Fransisco's site bevestigt wat je zegt: "Van Jole kraamt louter onzin uit, het dieptepunt is de vergelijking met project-x in Haren".

nemoj me jebat | 08-01-16 | 21:54

@ nemoj me jebat | 08-01-16 | 21:23
De (voorspelbare) commentaren eronder... eindelijk kunnen ze weer even veilig los op de goede oude, overzichtelijke vijand.

Lewis | 08-01-16 | 21:53

Denkt Fascisco van Jolo dat hij dit soort discussies openlijk kan voeren op Saudi-Arabië FM.? Hij wil en kan maar niet begrijpen dat er krachtvelden binnen de Islam zijn, die ons het liefst terug naar het stenen tijdperk willen blazen. Hij leidt aan een ernstige vorm cognitieve dissonantie. Natuurlijk is het gerechtvaardigd om uit te zoeken waarom het seksueel plaatsvond maar dit seksuele geweld krijgt een extra dimensie als blijkt dat het ook nog eens ging om een groep van "Noord-Afrikaanse" komaf. Maakt verder geen reet uit of het gaat om allochtonen of vluchtelingen. De heftige reacties nav "Keulen" komt voort uit de migrantencrisis en 30 jaar faliekant mislukte integratie van een groot deel van de allochtonen die al in Europa aanwezig zijn. Met andere woorden: de tegenstellingen zijn groter dan ooit en wordt op scherp gezet door dit soort incidenten (Keulen, Hamburg, Suttgart, Düsseldorf). Wat Jolo doet is het vervormen en afzwakken van datgene wat er is voorgevallen in Keulen en ik vraag mij af waarom hij dat doet. is er dan in de wereld van Jolo geen enkel probleem met integratie cq met het importeren van een achterlijke doodscultus in onze westerse samenleving? Dat de Islam en democratie onverenigbaar is met onze westerse normen en waarden? Het akelige van deze "kramp" waar Jolo in zit is, dat deze houding ook gemeengoed is binnen de linkse)politiek. De houding van wegkijken, wegkijken en nog eens wegkijken is aartsgevaarlijk. Dit soort mensen gaan ons moeiteloos uitleveren aan de vijand. Mijn bloed kookte van zoveel zelfingenomenheid.

The Opinionator | 08-01-16 | 21:52

@ikdenkwat | 08-01-16 | 21:49
In mijn regionale krant werd het dronkenschap ook zeer breed uitgemeten. Het is werkelijk om te kotsen, en dan bedoel ik niet die drank ;)

pluk-87 | 08-01-16 | 21:52

@ arjan
Afleidings manouvre van ook dit bericht,
Met oud en nieuw zijn 2 minderjarige meisjes langdurig verkracht en mishandeld geweest door 4 syriers.
De meisjes waren 14 en 15 jaar oud.
De oudste syrier 21 de twee jongste 14.
Dit gebeurde in Weil am Rhein.
De oudste zit in een goedgekeurde asyl procedure in Duitsland, de ene 14 jarige in Zwitserland en de andere in Nederland in procedure.
De autoriteiten hebben dit onder de pet willen houden maar dat is mislukt.
Dus afleiding afleiding afleiding.
Ondertussen gaat er iets compleet fout.

diddley2 | 08-01-16 | 21:51

@Koning Koel | 08-01-16 | 21:46
Oke, op die manier kan ik het wel begrijpen.

pluk-87 | 08-01-16 | 21:51

Gen. Maximus | 08-01-16 | 21:43
Mee eens maar werd als argument gebruikt. Alcohol dus niet islamitsch, straks wordt het eten van varkensvlees nog als eikpunt gebruikt.
Wegkijken heeft zn hoogte punt bereikt, althans ben benieuwd. ongelofelijk.

ikdenkwat | 08-01-16 | 21:49

@tipo | 08-01-16 | 21:35
CoJoNes | 08-01-16 | 21:42
Zou Marx zelf een voorstander zijn geweest van cultuur marxisme? Hij wilde toch vooral dat iedereen gelijk was qua status? Dat impliceert nog niet noodzakelijk cultureel marxisme.
Of is het zo dat zijn naam misbruikt wordt voor de term? Want het is bijvoorbeeld ook niet zo dat hij de communistische dictaturen die er in de geschiedenis zijn geweest, precies zo bedoeld zal hebben. Dus is het niet zo dat Marx overal aan zijn haren bijgesleept wordt, terwijl dit niet altijd terecht is?

pluk-87 | 08-01-16 | 21:49


Jole heeft natuurlijk compleet gelijk, althans als je het vanuit zijn aangeboren pervasieve ontwikkelingsstoornis bekijkt.

Meneertje van Jolololo stuiptrekt er de komende maanden nog wat op los want je moet toch wat voor je salaris. De kans is namelijk groot dat deze idioot straks, als de zelfs de VARA genoeg van 'm heeft, nergens meer aan het werk komt. Alhoewel minister van propaganda in kalifaat wellicht nog een aardig optie is.

Rebellis | 08-01-16 | 21:48

Volgend jaar actie van glazen huis voor de slachtoffers van de euro-rape-steden.
He giel fossiel?

Steenrijk | 08-01-16 | 21:46

pluk-87 | 08-01-16 | 21:35
Ik heb er wel wat mee te maken, dat is nou net mijn punt: ik behoor tot dezelfde cultuur als die jongens in Spanje. Ik ben er niet verantwoordelijk voor maar als onderdeel van die cultuur kan ik ernaar streven dat die jongens niet meer zoveel zuipen en overlast veroorzaken. Als ik tegen een van die laveloze zuipschuit zeg dat ie zich in Spanje moet gedragen, dan heb ik mijn ding gedaan. Als ik in 1830 had geleefd, had een abolitionist me op de slavernij mogen aanspreken. Niet verantwoordelijk maar.... Als ik nu een Marokkaan in zijn winkeltje aanspreek, dan... Nou ja, zo bedoel ik het dus.

Koning Koel | 08-01-16 | 21:46

Zet Jolo in een jurkje midden in zo'n groep. Ik kom graag kijken.

Tjemig | 08-01-16 | 21:44

je bent geen racist als je tegen een bepaalde overtuiging bent.
In dit geval ben ik tegen de overtuiging dat moslims schijnen te hebben dat wij minderwaardig zijn in hun ogen? Is dat racistisch? Nee! Het maakt mij niet uit wat voor kleur je hebt, maar zodra jij vanuit jou geloof kennelijk de rechtvaardigheid ziet om dit soort shit uit te halen, dan moet ik jou niet!
Niks met racisme te maken, maar puur vanuit afwijkende meningen over gedrag naar anderen toe.

kapitein_iglo | 08-01-16 | 21:44

@ikdenkwat | 08-01-16 | 21:32
En ook al waren ze dronken, is allemaal besides the point. Het gaat er niet om of ze devote praktiserende moslims zijn. Het gaat er verdomme om dat ze uit moslimculturen komen waar dergelijk gedrag richting vrouwen veel frequenter voorkomt dan hier. En dan druk ik me nog zacht uit...
.
Net zoals het irrelevant is of ze net zijn gearriveerd of al langer geleden. Het gaat erom dat je een levensgevaarlijk experiment met je samenleving uitvoert agv deze migratiepolitiek. Of ze nu meteen aan het verkrachten slaan of er nog even mee wachten.

Gen. Maximus | 08-01-16 | 21:43

@tipo | 08-01-16 | 21:35
Uitstekende analyse en ik deel je conclusies ook, tot op zekere hoogte. Ik denk dat bij een het merendeel van de cultureel marxisten een beperkt intellect en nog beperkter analytisch vermogen niet moet worden gebagatelliseerd.

Goddank is er de Weense school als tegenhanger, in z'n eenvoud en pragmatisme simpelweg niet begrepen door maakbaarheidsdenkers.

CoJoNes | 08-01-16 | 21:42

Inderdaad, die Erik Karton, de pathetische 50-er met z'n kinder-tattoos, die was vorig jaar zo druk bezig met 'Hands off our girls' had het duidelijk niet over de europese girls. De man zwijgt mij in iets te veel talen, momenteel. Hypocriete jongerenwerker dat het is.

CoJoNes | 08-01-16 | 21:37

Oproep aan alle geïnteresseerden;
Wij kunnen joop.nl slopen inclusief de hoofd manipulator.
Laten wij allemaal lid worden van dat Kut blogje en hem doodknuffelen.
Door alleen maar reacties in overtreffende trap te geven.
Bewierooken totdat ze erin stikken.

diddley2 | 08-01-16 | 21:36

-weggejorist-

Arjan | 08-01-16 | 21:36

-weggejorist-

The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 21:35

Francisco van Jole is eng. Iets anders is niet over hem te zeggen.

marielle | 08-01-16 | 21:35

Francisco is al jaren bezig om een hele grote kuil te vallen. Nu stort hij er zelf in.
Geen bodem in zicht.
Zijn aanhangers rennen massaal weg of keren zich tegen de zelfverklaarde leider van het cultureel-marxisme.
Wanhopig probeert hij zich retorisch te redden, maar van de realiteit kunnen zijn woorden niet winnen.
Het tijdperk Francisco is voorbij. Het puinruimen kan bijna beginnen.

domheid regeert | 08-01-16 | 21:35

@CoJoNes 21:06
In het cultureel-marxisme gaat het niet om logica. Het gaat om het vernietigen van het kapitalisme, het christendom, de authenticiteit van mensen, de traditionele familie en het nationalisme. Dit, door alle kapitalistische, christelijke, authentieke, traditionele en nationale waarden te deconstrueren en om te keren. Daar is speciaal het hele arsenaal van drogredenen door de Frankfurter Schule voor uitgevonden, hoe gespeend die ook is van welke logica dan ook. Doel is om een amorfe, identiteitsloze, arme mensenmassa van hulpeloze en overheidsafhankelijke individuen te cre-eren, zodat die verdraaide revolutie eindelijk eens kan plaatsvinden, wat die is verdorie voorspeld door Marx, dus moet en zal die er komen. Allang niet meer omdat die revolutie iets goeds met zich meebrengt. Dat weet Van Jole ook wel. Maar de weg er heen blijft belopen worden door die marslopers, omdat ze anders geen enkel doel meer in hun leven hebben. Ze kunnen ook niets anders meer, geconditioneerd als ze zijn.

Soms lopen ze dan als zombies de afgrond in, zoals die politiebaas in Keulen bijvoorbeeld. Maar daar staat dan altijd geld te wachten als beloning.

tipo | 08-01-16 | 21:35

@Koning Koel | 08-01-16 | 21:31
Als Nederlandse jongeren in Spanje voor overlast zorgen mag men jou daarop aanspreken zeg je. Ben je dan ook zo'n type dat schuldgevoel heeft vanwege de slavernij? Of waar ligt precies de grens bij jou voor schuld dragen van iets waar je niets mee te maken hebt?

pluk-87 | 08-01-16 | 21:35

griezel die VARA roeptoeter.

Robhal | 08-01-16 | 21:32

Nou vind de tatoo boy met de keep the hands off our girls tripjes maar mild. Wel zijn er nu feiten dat er vluchtelingen er betrokken bij zijn waar van aangenomen dat ze dus islamitisch zijn. Over het algemeen zijn ze dat. Te veronderstellen dat ze dronken waren? Dus niet islamitisch. Geen alcohol test voorbij zien komen. Ongelofelijk. Jole over twee maten meten gesproken zonder feiten. Maar in je ivoren vara torentje maak je inderdaad geen werkelijkheid meer mee. Ga lekker aan je wijntje en luister naar jaques bruel met je maatjes in het gooi. Maar het komt sneller dichterbij dan je denkt. Je zal wel een mooi knus huisje in canada bij elkaar gegraait hebben. Bah!

ikdenkwat | 08-01-16 | 21:32

Als in de RK jongetjes massaal worden misbruikt, neemt de RK verantwoordelijkheid. Als Nederlandse jongens zich kapotzuipen in Spanje en daar overlast veroorzaken, mag een Spanjaard mij daarop aanspreken. Als mensen uit Arabische, islamistische, Noord-Afrikaanse culturen massaal mensen opblazen, massaal vrouwen aanranden, stelen, roven, overlast veroorzaken, parasiteren, dan mag je die culturen en iedereen die zich daartoe rekent daarop aanspreken. Als Van Jole anders beweert - en dat doet-ie - dan stuurt hij bewust of onbewust op vernietiging van de westerse cultuur en is hij meer nog het kwaad dan die Arabische, islamistische, Noord-Afrikaanse culturen.

Koning Koel | 08-01-16 | 21:31

Komt van Jole toch weer mooi weg met zo'n bozoek :(

Zookrates | 08-01-16 | 21:30

Keep them coming! Eh, going, ik bedoel going.

Zoltan | 08-01-16 | 21:30

Het niveau van dit gesprek was ronduit genant en weinig inhoudelijk. Duk had beter moeten weten (of dichter bij z'n strategie moeten blijven), een debat met van Jole is een bozoek aan het circus van Jeroen Bosch.

Zookrates | 08-01-16 | 21:28

Beetje een fatsoenskloofje. Jolo heeft het ethisch besef van een pinda.

Akelig volk dat enkel kan afzeiken, kleineren en proberen een ander in de maling te nemen. Elke onzekerheid wordt met een graagte uitgebuit als een roedel wolven dat een maand niets te eten heeft gehad. Mindfucks is the name of the game voor deze lage, asociale ratten.

said_fred | 08-01-16 | 21:28

@The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 21:11
Heb je een linkje? Ik ben lui.....

Nilfisk | 08-01-16 | 21:27

Francisco speelt hier volledig op de man, heeft al zijn conclusies al klaar staan. Wierd heeft zichzelf kranig geweerd zonder ook maar 1x die van jole op de man te spelen. Ongelofelijk, op welke basis wordt die van jole uberhaupt een podium aangemeten? Wie vertegenwoordigd hij? Wie kijkt er naar een dergelijk stukje en denkt achteraf dat die van jole nu echt een paar goede punten naar voren had gebracht?

SjeezendeJezus | 08-01-16 | 21:27

@ cojones
Voor het publiceren van dat boekje was het ook een leuke kundige enthousiaste jongen.
Maar na de publicatie en de bijbehorende aandacht en het krommende televisie programma dwdd, werd het een 13 in een dozijn mannetje.
Van het soort 13 in het dozijn ultra verzuurd en intolerant.

diddley2 | 08-01-16 | 21:24

Als je oneindig kritiek op iemand hebt dan maak je iemand monddood. Die techniek komt uit het marxisme en heet kritische theorie. Verder gebruikt hij nog wel meer van dit soort valse technieken. Een groot man zei ooit over dit soort debatten:
-
The more I argued with them, the better I came to know their dialectic. First they counted on the stupidity of their adversary, and then, when there was no other way out, they themselves simply played stupid. If all this didn't help, they pretended not to understand, or, if challenged, they changed the subject in a hurry, quoted platitudes which, if you accepted them, they immediately related to entirely different matters, and then, if again attacked, gave ground and pretended not to know exactly what you were talking about. Whenever you tried to attack one of these apostles, your hand closed on a jelly-like slime which divided up and poured through your fingers, but in the next moment collected again. But if you really struck one of these fellows so telling a blow that, observed by the audience, he couldn't help but agree, and if you believed that this had taken you at least one step forward, your amazement was great the next day. The Jole had not the slightest recollection of the day before, he rattled off his same old nonsense as though nothing at all had happened, and, if indignantly challenged, affected amazement; he couldn't remember a thing, except that he had proved the correctness of his assertions the previous day.
-
Sometimes I stood there thunderstruck.
-
I didn't know what to be more amazed at: the agility of their tongues or their virtuosity at lying.

ironpill | 08-01-16 | 21:23

Ik gaat niet eens luisteren naar dat stuk nageboorte, me bloed kookt zo al,stelletje linksdram neukfoute..... ojah sorry met een q

Steenrijk | 08-01-16 | 21:23

De wereld van van Jole wordt bevolkt door volidioten als James Worthy. De man die 500 soundbites aan elkaar plakt en het een roman noemt. Opdat we niet vergeten hoe de goedmenswereld denkt, de epische quote van James Worthy:

Ik leef liever in een liefdevolle leugen dan een haatzaaiende waarheid. Maar ik ga even eten.

Het plaatst alles even in het juiste perspectief.

CoJoNes | 08-01-16 | 21:23

Jole: Merkel is mijn profeet.
:)

Tokoloshe | 08-01-16 | 21:23

@Paljas | 08-01-16 | 21:1
dat was zo ongeveer de meest domme opmerking ooit, hij zou overigens wel de ideale gelovige zijn, Jole.
Als er een 'vers' waar is, zal de rest van het boek dat ook wel zijn.

Tokoloshe | 08-01-16 | 21:22

Deze man van Jole verheerlijkt waarschijnlijk Folkert van de Graaf. Anders denkende krijgen direct een frame van racist over zich heen. Het is simpel, als die mensen (lichtgetintiers) er niet waren op dat plein was er niets aan de hand. Einde suggestief lullen en verwijten....
En dat te bedenken dat ik ooit PvdA heb gestemd. Excuus daarvoor.
Afzender: bezorgde trotse Hollandse vader van drie... Of ben ik dan racist in de ogen van Joop.nl Moet ik me wereldburger noemen en mijn eigen indentiteit als Nederlandse man onderschikken aan arme religieuze mensen, dan kan de helft van de wereld wel deze kant opkomen. Juist omdat wij vrouwen respecteren en religie op een zijspoor hebben staan is onze economie en sociale zekerheid zo sterk. Respect moet je verdienen en dat moeten de lichtgetintiers maar eerst eens bij hun eigen vrouwen doen... Ik hoop dat we met de zachte hand deze mensen nog tot bedaren krijgen en dat er geen extremere maatregelen voor nodig zijn om respect af te dwingen. Normale mensen leiden door voorbeeld en hopelijk zien zij hoe ik en mijn sociale omgeving om ga met vrouwelijke gezinsleden en collega's. Dat doen wij met wederzijds respect en met je poten thuis.

BMCJG | 08-01-16 | 21:21

Die Van Jole is net zo geradicaliseerd als de religieuze malloten die hij zo te vuur en te zwaard verdedigd, desnoods ten koste van onze samenleving.

BlowingBubbles | 08-01-16 | 21:21

Hij heeft wel megalomane trekjes trouwens; hij denkt écht dat woorden van een journalist, hijzelf of Duk de hele wereld in een spiraal trekken, naar beneden 'ethische afgrond' in (Duk) of naar boven de ethische übermenschhemel (Jole) in, terwijl uiteindelijk alleen de feiten tellen.
Het is een doodsgespartel wat ik zie in Jole, hij valt en valt zo de reële wereld in, maar hij wil zo graag blijven vliegen, hoog boven de üntermensch, daar in zijn eigen verzonnen Utopia.
En zo lang hij de grond niet raakt, vliegt hij.
Dat wordt een harde landing, Jole.

Tokoloshe | 08-01-16 | 21:18

@ Ruud5 | 08-01-16 | 21:04
Dat hoor je niet vaak, kwallen als huisdier. Of houdt hij 'm in zijn vijver?

Lewis | 08-01-16 | 21:18

CoJoNes | 08-01-16 | 21:06

Francisco moet door zijn manager naar een cursus worden gestuurd om de wijze van redeneren om tot gevolgtrekkingen te komen onder de knie te krijgen. Hij knoopt van alles aan elkaar. Die opmerking over Angela Merkel aan het eind was een kostelijk voorbeeld daarvan (Als Merkel's stelling dat de multiculturele samenleving is mislukt correct is, dan is haar stelling "wie schaffen das" ook correct).

Paljas | 08-01-16 | 21:17

@Gen. Maximus 21:01
.
Duk ging het gevecht inderdaad in vanuit een positie van zwakte. Vrees om imago. Een grote fout die van Jolo inderdaad genadeloos en doodsimpel straft. Als je een positie van aanval bekleedt hou dan de aanval in handen en weet op voorhand dat je aanvallen niet afgeslagen zullen worden. Zeker wanneer je met een Marxist in gesprek gaat dan weet je dat die kakkerlak NIETS anders wil dan zelf aanvallen. Marxisten verdedigen niet. Nooit! Ze vallen enkel aan. Wees daar dan Allahverdomme op voorbereid. Buitengewoon onhandig van Duk...
.
Een gemiste kans waarbij Duk zichzelf eigenlijk alleen in de voet heeft geschoten.

Randiaan | 08-01-16 | 21:17

@ CoJoNes | 08-01-16 | 21:14
lol

Lewis | 08-01-16 | 21:16

Bekentenis: Ik ben de eigenaar van de paperback 'De internet-revolutie' van Fransisco van Jole. 21 jaar geleden van mijn moeder gekregen met Sinterklaas.
CoJoNes | 08-01-16 | 21:14
.
Altijd handig wanneer het w.c.papier op is.

Lupuslupus | 08-01-16 | 21:16

@ The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 21:11
De beer lijkt los. Je ziet het ook op Joop - Joop! Dat ultralinkse blog waar je een jaartje geleden nog pijn aan je ogen kreeg van de reacties. Daar is nu zeker de helft van de reageerders kritisch op stukken van de redactie.
Je proeft het overal.
Álles gaat opeens sneller dan je nog maar een halfjaar geleden had kunnen bevroeden, gelukkig óók de mentale omslag bij veel mensen.
Maar meer dan zesduizend, da's inderdaad bijzonder opmerkelijk. Ik ga er eens een kijkje nemen.

Lewis | 08-01-16 | 21:16

Bekentenis: Ik ben de eigenaar van de paperback 'De internet-revolutie' van Fransisco van Jole. 21 jaar geleden van mijn moeder gekregen met Sinterklaas.

CoJoNes | 08-01-16 | 21:14

@The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 21:11
Triest dat 'onze' vrouwen eerst massaal aangerand moeten worden voordat vele ogen opengaan.

pluk-87 | 08-01-16 | 21:13

-weggejorist-

DonSwami | 08-01-16 | 21:13

Ik weet niet of het al jullie aandacht heeft gehad, maar "The Guardian" heeft na 6 dagen een opinie stuk over Keulen erin gegooid en ze zijn volstrekt vernietigd door de reaguurders. 6000+ die hun krantje compleet afgezeken hebben. Nieuw record?

The Motorcycle Boy | 08-01-16 | 21:11

De meeste smerige truc in deze discussie vond ik nog wel de persoonlijke aanvallen van Van Jole. Zodra Duk een punt maakt en Van Jole het woord krijg begint hij steevast met persoonlijke aanvallen op Duk. Wanneer Duk hier bezwaar tegen maakt begint Van Jole te gillen dat hij nu even het woord heeft... zum kotzen

Bebaarde Aap | 08-01-16 | 21:10

@CoJoNes | 08-01-16 | 21:06
Laat alpha er even buiten, logica is logica, ongeacht het werkveld. Als ik bij filosofie (alpha) op de uni iets schrijf met een dergelijke 'logica' krijg ik een 4 voor de moeite ;)

pluk-87 | 08-01-16 | 21:10

@ schoorsteenveger
Prachtige analyse.
@ bebaarde aap
Juist! En zo verergerd het probleem.
En dat maakt deze mensen ook schuldig.
Het zijn dit soort walgelijke types die de maatschappij ondermijnen en mensen kansloos maken en houden.
Een mooi voorbeeld daarvan in juist integratie en multi-kul;
Onder centraal links beleid geïntroduceerd en wat is er door diezelfde linkse Klootzakken gebeurt met die mensen die in gestroomd zijn?
Ze hebben nooit een eerlijke kans gehad maar zijn door diezelfde linkse stromingen arm gehouden en kansloos gehouden.
Die socialisten hebben zoveel leed op hun geweten.
Wat een zakken en nu worden ze ingehaald door hun eigen gecreëerde realiteit.

diddley2 | 08-01-16 | 21:09

Van Jole: Ik heb een bril op
Duk: Fransisco heeft gelijk, hij heeft een bril op.
Van Jole: Ik heb blond haar met krullen.
Duk: Nope, klopt niet
Van Jole: Zie je wel, je bent een leugenaar. Als je het met me eens bent dat ik een bril op heb, moet je het ook met me eens zijn dat ik blond met krullen ben.

Kijk, en dit is dus de logica waarmee de oprechte non-intellectuele alpha zich bedient. Keer op keer op keer. Het maakt je machteloos en gefrustreerd, temeer omdat ze zelf niet eens zien hoe dom een dergelijke redenatie is.

CoJoNes | 08-01-16 | 21:06

Het zal mij niet verbazen als zijn superieuren vinden dat hij zijn langste tijd bij zijn site heeft gehad. Zoveel domheid heeft zijn grenzen, daar weet de politiechef in Keulen alles van. Daarbij komt dat de meesten nieuwsmensen het nu wel gehad hebben met het politiek correcte gezemel. Mogen ze nu ook eindelijk zeggen hoe ze er echt over denken.
rooie vogel | 08-01-16 | 20:07

Wie weet, ik mag in ieder geval lijden dat Van Jole binnenkort eens een indringend functioneringsgesprek krijgt met zijn manager.

Paljas | 08-01-16 | 21:06

@Ruud van Rossem heeft gelijk door te zeggen niet te snel conclusies trekken, maarja als eenmaal de feiten op tafel liggen, dan ook niet meer gaan ontkennen, lijkt mij.

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 21:06

Ik wil nog even kwijt dat vergeleken bij van Jole Maarten van Rossem, die ik een luie, ongemanierde en vreselijk irritante man vind, nog sympathiek wordt. Ik kan het trouwens nauwelijks uit mijn bek krijgen, maar vooruit, 1 punt voor die kwal van van Rossem.

Ruud5 | 08-01-16 | 21:04

@CoJoNes 20:48
Van Jole is het door mij ge-investeerde belastinggeld in hem wel dubbel en dwars waard, want niemand kan cultureel-marxisten mooier in een kwaad daglicht stellen, dan Fransisco Van Jole zelf. Hij is ongeveer in zijn eentje verantwoordelijk voor de halvering van de PvdA en de leegloop bij de VARA.

Ik hoop dus ook van harte dat hij zichzelf niets aandoet.

tipo | 08-01-16 | 21:03

'bedoeld' moet zijn 'bedoelt'.

Dr. Dr. Bartholdy | 08-01-16 | 21:02

@Randiaan | 08-01-16 | 20:29
Eensch! Maar wat ook niet helpt is dat Duk het debat aan wilde gaan vanwege smaad: Jole zou citaten hebben voorgespiegeld als zijnde Duk's eigen mening. Gaandeweg blijkt echter dat er ook weinig licht zit tussen zijn mening en de geciteerde bronnen. Schijnbaar toch bevreesd voor imago. Positie van zwakte waar Jole meedogenloos gebruik van maakt. Zoals jij al zei met niet achter elk balletje aanhollen: blijf bij je mening en laat je idd niet van dat spoor brengen: er is correlatie tusen de herkomstculturen en dit gedrag, er komen idioot veel van dit soort types binnen, dus krijg je dit soort excessen. Ergo: we kappen met het open grenzen gedoe en houden ze vanaf nu tegen. Dan sla je die fokking repelsteel meteen z'n geliefde argument uit handen: ja maar jij scheert ze als groep allemaal over 1 kam, dat mag niet. Neen! Niemand zegt dat elke moslim een verkrachter is. Maar iedereen weet dat er een verhoogd risico is met die groep. Bronnen te over om dit te staven. Nou, kap dan met de massale import. Nog los van andere argumenten waarom het een slechte policy is.....

Gen. Maximus | 08-01-16 | 21:01

Eerst Kees van Amstel die keurig bleef en m.i. zijn punten keurig maakte, Wierd Duk deed het nog een netjes over maar het probleem is dat die van Jole met halve en hele debatrucjes, in de rede vallen en arrogant gedrag de boel probeert te verstieren. Ik pleit voor Arnold Karskens tegenover Jolo, je hebt een straatvechter nodig die hem op een niet keurige wijze onderuit haalt met zijn brutale, arrogante, vol met jij-bakken en kinderlijke debattrucjes vol gezwets. Arnold Karskens voor de definitieve, hardhandige ontmaskering graag van deze vreselijke mijnheer.

Ruud5 | 08-01-16 | 21:01

As we speak wordt deze discussie nog eens becommentarieerd op Radio 1 (check uitzending van 20:50-21:00).

JackRyan | 08-01-16 | 21:01

Wat een armoede: als Merkel zegt dat de multiculturele samenleving is mislukt, dan oordeelt ze over iets dat gebeurd is oftewel terugkijken en concluderen op feiten achteraf. Als Merkel zegt "wir schaffen das" dan denkt/hoopt ze dat het goed komt. Maar alles wijst er al op de ze het NIET schaffen. Maar volgens van Jole is het ene hetzelfde als de andere. Onbegonnen werk om tegen dat soort zwakzinnigheid op te moeten boksen. Waarom ik dat soort volk nog het meeste haat is als volgt: wat je volgens dit soort gutmensch niet mag melden dat een overval gepleegd is door een marokaan omdat je daarmee volgens diezelfde gutmensch iedereen over een kam scheert. Zie 1 van die filmpjes: je mag blijkbaar niet benoemen dat de misstanden in Keulen voor een groot deel door Noord Afrikanen zou zijn gepleegd omdat dat volgens hem een stempel zou drukken op de hele groep. En dat vieze truukje, daar kots ik op. Ik zie nu al een jaar of 25 opsporing verzocht langskomen. In pakweg 80% van de gevallen betreft de dader het getinte mensen en dat stoort me enorm (ben ik nu een nazi of racist ?). De slachtoffers zijn trouwens in 95% van de gevallen wit dus DAAR hebben we in ieder geval wel racisme te pakken. Als ik het raar en ongewenst vind dat 80% van de daders gekleurd is, dan zeg ik volstrekt niet dat ik alle gekleurde mensen criminelen vindt maar dat is een vieze streek die links graag gebruikt. Blijkbaar mag je niet verontwaardigt zijn als het opvalt of bekend is als een onevenredig aantal misstanden door een specifieke groep wordt gepleegd. De van Jole's vallen ook over het woordje "groep". Als 90% van verkrachtingen door mannen met rood haar en een bril zouden worden gepleegd, dan mag dat niet gezegd worden. Als zou blijken uit feiten dat 80% van alle brandstofdiefstallen door dikke vrouwen tussen de 25 en 30 zouden worden gepleegd, dan zou dat volgens de van Jole's stigmatiserend zijn terwijl hierboven NIETS is gezegd over alle mannen met rood haar en bril en dikke vrouwen tussen de 25 en 30. En omdat zaken niet benoemd mogen worden, omdat de daders tot in het oneindige beschermd worden, omdat er gedownplayed, ontkend of vergoelijkt wordt, daarom komen er ook nooit oplossingen en blijft het op vele fronten in bv Europa een veel grotere teringzooi als waar een fatsoenlijke maatschappij recht op zou hebben. Dus.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 21:00

Ik denk dat ik de fanaticiteit van Van Jole m.b.t. achtergronden van de daders wel begrijp. Hij voelt donders goed aan, dat wanneer een en ander niet meer verzwegen wordt de vlam in de pan kan slaan. Maar in plaats van de conclusie te trekken, dat we daarom dan maar beter terughoudend kunnen zijn met het verder Libanoniseren van West-Europa vindt hij dat achtergronden verzwegen moeten worden. Waarschijnlijk uit een soort hoop dat het dan wel allemaal goed gaat komen.

Sorry Francisco, ik denk dat je het nog best goed bedoeld, maar je bent naïef.

Dr. Dr. Bartholdy | 08-01-16 | 21:00

Duk zegt dat hij denkt dat Merkel 'nog wel enigszins te vertrouwen is', waarop van Jole zegt dat je dan ook moet geloven 'das wir es schaffen' want je kunt niet het ene wel en het andere niet geloven, aldus Jole's logica.
Wat een engnek is die van Jole, hij lijkt hier wel zijn drang naar een communistische dictatuur te verraden. Hij zegt dus impliciet dat zodra je eenmaal de leider vertrouwt, je haar ten alle tijden geloven.

pluk-87 | 08-01-16 | 20:59

Respect voor Wierd Duk, dat hij met zo'n maniak als Van Jole in gesprek kan blijven en ook nog redelijk rustig. Van Joles tactiek was duidelijk: Duk de quotes die hij had genoemd bij Jinek als persoonlijke uitspraken aanwrijven. En dat deed hij met heel veel kracht, op een intimiderende en onbeschofte manier.
Van Jole is duidelijk niet in staat tot zelfreflectie en tot het nemen van enige afstand tot de materie. En dat zijn competenties die je wel zou verwachten bij de eindredacteur van zo'n opinieblog als Joop.

Paljas | 08-01-16 | 20:58

Het fanatisme van Jolo begint pathetische vormen aan te nemen. Hij drijft meer op boosheid, gram, zuur, agressie zelfs, naarmate de wereld zich anders blijkt voor te doen dan hij voor zichzelf had uitgemaakt. En dat gaat in een rap tempo nu. Zijn romantische wereldje stort in elkaar, voor zijn ogen, en hij lijdt daar zichtbaar onder.
De chaotische wijze waarop hij de boel nog overeind wil houden, de ad hoc van-de-hak-op-de-tak-sprongen geven hier en daar een heldere kijk op zijn verwrongen geest en de uiterst bedenkelijke wijze waarop hij zijn gelijk en daarmee zijn gram wil halen.
Een voorbeeld.
Een van de heikele punten was uiteraard het feit dat de politie lange tijd niet naar buiten kwam met mededelingen en al helemaal niet met de onwelgevallige feiten. In eerste instantie was zelfs gezegd, dus keihard gelogen, dat het een rustige nacht was geweest.
Kwam Jolo uiteraard niet goed uit, dat feit. Dus kwam-ie haastig op de proppen met een ad hoc verklaring. Was het niet zo, zo opperde hij, dat ook hier in Nederland de politie nogal snel de neiging heeft om van een rustige nieuwjaarsnacht te spreken terwijl achteraf blijkt dat er toch van alles is gebeurd wat eigenlijk niet door de beugel kan? Met andere woorden, was het eigenlijk niet doodnormaal dat de Keulse politie had verklaard dat het een rustige nacht was geweest?
Hier komt het kwaadaardige karakter van de man in alle hevigheid naar voren. Als talloze vrouwen in het openbaar groepsgewijs aangerand worden, iets wat in onze contreien nog nooit in deze vorm is voorgekomen, dan nog moeten we het normaal vinden dat de politie van een rustige nacht spreekt. Zelfs achteraf, als de ernst van de feiten op rafel ligt, en als ondubbelzinnig vaststaat dat de Keulse politie in alle detail op de hoogte is geweest van die ernst praat Jolo het gedrag van die politie nog goed, en, wat de hufterigheid ten top is, reduceert hij hiermee die groepsaanrandingen tot doorsnee-trammelant tijdens een doornee-nieuwjaarsnacht.
Als er iemand hier de aanrandingen en verkrachtingen uit hun verband wil rukken, als iemand eigelijk helemaal geen boodschap blijkt te hebben aan wat er werkelijk met die vrouwen gebeurde, dan is het Jolo zelf. Hij offert ze stuk voor stuk op, die vrouwen, levert ze de een na de ander uit, geeft ze, als ze al de moed hebben gehad om aangifte te doen, een trap na, enkel en alleen om zijn gelijk te kunnen halen. Rustig nachtje, mensen. Business as usual. Beetje relletjes. Een enkele aanranding wellicht, maar niks om niet te kunnen spreken van een rustige nacht, en al helemaal geen reden om er dagen over door te blijven zeuren.
Dat is Jolo.
We mogen blij zijn dat meerdere politiemensen de moed hebben gehad om informatie te lekken en ons te vertellen dat het voor hen verre van een rustige nacht was, dat we hier met een nieuw fenomeen te maken hebben dat niet op simpele wijze weg te redeneren is.

Schoorsteenveger | 08-01-16 | 20:58

"Hij reageert als een kind wiens pop is afgepakt"
"het is altijd de schuld van de ander"

Goede observatie, narcisten functioneren emotioneel op een kinderlijk niveau.

Genex | 08-01-16 | 20:54

Je mag van Jole wel zeggen dat het slecht weer is maar niet dat het komt door de regen,ook al regent het pijpenstelen.35 jaar geleden werden mij kinderen al lastig gevallen door lichtgetint tuig en ja hetwaren moslims en ja het waren marokanen en ja ik was bang n ja ik heb een bloed hekel aan dat laffe tuig.

janmetdepet | 08-01-16 | 20:51

Discussiëren met van Jolo... Hoxha heeft zich daar ook ooit eens op verkeken.

YMMMV | 08-01-16 | 20:51

@diddley2
U vergeet: cijfers en statisieken zijn racistisch. Als ik me goed herinner was er tot een aantal jaar geleden nog grote ophef rond de discussie of criminaliteitscijfers (onder andere) moesten worden geanalyseerd aan de hand van bevolkingsgroepen. Het is immers lastig om je hersensn in een kronkel te werken als er zwart-op-wit staat gedrukt dat 1 + 1 = 2

Bebaarde Aap | 08-01-16 | 20:50

Het kan natuurlijk zijn dat Jole een bepaalde afwijking heeft; prosopagnosie, wat ook een symptoom kan zijn van een psychische aandoening.
En daarbij ook nog kleuren- en nachtblind is.

Tokoloshe | 08-01-16 | 20:50

Francisco haat zichzelf en dus de mens.
De mens moet kapot en daarmee Francisco.

nomo | 08-01-16 | 20:49

Zonder greintje cynisme of sarcasme denk ik dat we binnenkort een bericht te lezen krijgen dat Fransisco van Jole zichzelf van het leven heeft beroofd. En los van het feit dat ik van Jole misschien wel de grootste bi-polair met een podium vind, gun ik hem dat niet.

Het zou verstandig zijn als de familie en naasten van Fransisco ingrijpen en hem vriendelijk, doch mild dwingend, zouden verzoeken zich vrijwillig op te laten nemen in een bosrijke omgeving. Deze twee interviews laten meer dan duidelijk zien dat hij ernstig verward is, nogmaals zonder enig sarcasme. Mijn vriendin, die hem niet kende maar wel Wierd Duk had gezien bij Jinek, is werkzaam in de psychiatrie en was ernstig verontrust over wat ze zag.

Doe iets, Fransisco! Ook de grootste dorpsgek verdient het te leven en je gaat mijns inziens iets te hard richting afgrond. Ook de VARA heeft hier een verantwoordelijkheid, dit is een treinongeluk in slow-motion.

CoJoNes | 08-01-16 | 20:48

@ isitoornot
Dat gevoel heb ik ook, ze worden onder druk gezet,
Pechthold wilders aboutaleb allemaal.
En de grootste sukkels zetten zichzelf onder druk en zelfcensuur.

diddley2 | 08-01-16 | 20:48

@ bebaarde aap

Terwijl het zo simpel is, je houdt je ogen open erkent en herkent de feiten en hun oorzaken en gaat er vervolgens mee aan de slag.
Dat heeft niks met rechts of links te maken maar gewoon met humaniteit.
Pas wanneer je jezelf beperkt tot een politieke stroming en dus aan tunnelvisie gaat doen, dan wordt je een gevaar.
De tunnel waar von Jole (klop!) in verkeert is een lange donkere eenzame.
Beperkt wereldvreemd met een mening alleen mogelijk gemaakt mbv belastinggeld.
Salonsocialist pur sang.

diddley2 | 08-01-16 | 20:45

Is Jolo een acteur? Wel een goede dan. Als je een hele goede debater een kansloze stelling laat verdedigen (als advocaat van de duivel), dan krijg je ongeveer dit. Als hij tenminste tot doel heeft zoveel mogelijk domme mensen achter zich te krijgen (meer dan dat krijg je niet voor elkaar). En dom staat los van opleiding.

Doper | 08-01-16 | 20:44

-weggejorist en opgerot-

deEik | 08-01-16 | 20:44

Gevaarlijke idioot die Von Jole. Ultieme wegkijker, goedprater. Verdomd het om de feiten aan te horen.
Als we over 100 jaar inderdaad in Eurabie leven, dan staat deze gek in geschiedenisboeken als fascist bekend.
Godverdomme!

Grunnar | 08-01-16 | 20:42

net even op twitter gezocht op 'jole'. Werkelijk geen enkele tweet gelezen waar hij niet voor gek of eng werd verklaard. Wat krijgt die een bagger over zich heen, en terecht!
Die bewijst zich, en de VARA vandaag een goede dienst....

Jarretank | 08-01-16 | 20:40

Van Jole is echt doodsbang iets ten nadele van moslims te zeggen. Het eigenaardige is dat hij te pas en te onpas mensen, die slechts wijzen op de harde feiten, aanmerkt als lijdend aan islamofobie, terwijl juist hijzelf degene is die publiekelijk in woord en geschrift blijk geeft van een ziekelijke angst voor 'de islam' zoals die zich aan hem voordoet in zijn dagelijks bestaan. Een ander weerzinwekkend voorbeeld is een personage zoals de bekende dilettant Leo Lucassen. Zijn quasi-wetenschappelijke er-is-niks-aan-de-hand-oprispingen zijn altijd conform hetgeen het islamitisch deel van zijn toehoorders in de collegezaal wenst te horen. Het moge duidelijk zijn, Van Jole lijdt, zonder dat hij het weet, aan een ernstige vorm van islamofobie. En dat is professor. Haw haw. Geert, pak de bezem.

isitsoornot | 08-01-16 | 20:40

Van Jole viel hier nog mee zelfs..
pluk-87 | 08-01-16 | 20:36
,
De laatste keer dat ik hem zag was toen ik nog t.v. keek - véle jaren geleden - bij Buitenhof.

Lupuslupus | 08-01-16 | 20:39

-weggejorist-

janmetdepet | 08-01-16 | 20:37

Van Jole viel hier nog mee zelfs..

pluk-87 | 08-01-16 | 20:36

De discussie over de uitspraken van Merkel in dit gesprek braken mijn klomp.
.
Over een proces dat zich al decennia voltrekt (multi culturele samenlevening) trok Merkel de conclusie dat die gefaald is en Duk deelt deze mening. Vanwege het feit dat Duk het eens is met deze mening van Merkel stelt Van Jole dat Duk het daarom ook eens moet zijn met het statement 'Wir schaffen das' - een statement dat betrekking heeft over een nog niet voltooid proces cq. de toekomst.
.
Dit is zo ongeveer de domste redenatie die ik ooit heb gezien. Geen wonder dat mensen als Van Jole niet verder kijken dan hun neus lang is. Zodra in dit debat verder wordt gekeken naar de aanleiding, daders en oplossingen van het verkrachtingsprobleem (want dat is het onderhand), duikt dat soort volk krampachtig weg en komt het debat niet verder dan ad hominem, meestal met het woord racist.

Bebaarde Aap | 08-01-16 | 20:36

-weggejorist en opgerot-

eerlijkere joop | 08-01-16 | 20:35

Dit is zo tenenkrommend dat ik dit weekend moet kruipen en er a.s. maandag voor naar de dokter ga. Jolo, je bent een lul. Dat is mijn overtuiging.

eerlijkere joop | 08-01-16 | 20:35

-weggejorist en opgerot-

nix81 | 08-01-16 | 20:35

Ik kom wel een woordje doen op de begrafenis van van Jole. Er zal namelijk niemand anders zijn. Heb medelijden met die man.

Mark_D_NL | 08-01-16 | 20:34

We kunnen het er over eens zijn als je de heren bij elkaar zet er dus nooit een fatsoenlijk stuk uitkomt lijkt de wereld politiek wel.
feit is echter dat en groep manspersonen schijnbaar iets hebben afgesproken om deze o&n te vieren op een voor ons onbekende manier die schadelijk is voor het vrouwelijk deel van de daar aanwezige populatie, we zagen dit soort feestjes eerder in oa: N-Afrika.
Dit soort feestjes is nog nooit in de omvang en massaliteit eerder in onze regio gevierd en frapant detail is dat er op dit moment een enorme instroom van mensen met voor ons vreemde gebruiken plaats vindt die echter wel met eerder genoemde fenomeen bekend zijn. als je dan 1 + 1 doet en dan op 2 uitkomt, kan dat puur toeval zijn maar of toeval bestaat weet het niet.
Maar dat het 2 is mag schijnbaar niet gezegd worden.

Umberto die trotzoni | 08-01-16 | 20:34

Kees van Amstel zit te vertellen hoe de vijfde colonne zware knalvuurpijlen afschiet op kinderen (waarbij best doden hadden kunnen vallen) en Jole zit er trots bij te glunderen.... wat een misbaksel.
Denk je zijn reactie eens in als autochtonen dat bij moslimkindertjes hadden gedaan...

Slipsnifter | 08-01-16 | 20:34

Wat is die Jole een gevaarlijke gek. Meer kan ik er niet van maken. Heb niet eens zin om inhoudelijk te reageren op al die nonsense die hij uitkraamt...

freelux | 08-01-16 | 20:33

Correctie@20:29
.
Kees is natuurlijk Wierd.

Randiaan | 08-01-16 | 20:32

Iemand geen hand willen geven is tegelijk iets kleins en iets groots. En in dit geval is het helemaal terecht.

Doper | 08-01-16 | 20:32

@ Eduardo- | 08-01-16 | 20:10
Neuh, maar ik zou ook bijna zeggen waarom wel?

Dan maar zo! | 08-01-16 | 20:31

Wat is die van Jole toch een zelfgenoegzaam, narcistisch en eng mannetje, gadverdamme!

nee_toch? | 08-01-16 | 20:30

-weggejorist-

De gelukszoeker | 08-01-16 | 20:30

Ik ga morgen een bus remmen-reiniger kopen. Vreselijk smerig spul en het spuit 2 meter ver. Is uiteraard geheel legaal te koop in de auto-onderdelen-shop bij mij om de hoek. Want ik moet nodig de remmen van mijn autootje van vuil ontdoen....
.
Een spuitbusje pleister heb ik ook al aangeschaft want tegenwoordig met al die ongelukjes in huis, je moet op alles voorbereid zijn. Zoveel mogelijk dus. Daarom.

Lupuslupus | 08-01-16 | 20:29

Duidelijk dat de interviewer buitengewoon slecht is voorbereid op een interview met een kwaadaardige marxist als Jolo.
.
Je weet op voorhand dat Fascisco de anti-bekleed (nooit zal hij zeggen wat hij WEL wil, het is altijd wat hij NIET wil of waar hij tegen is). Een voorbereid interviewer dwingt de Marxist ZELF kleur te laten bekennen, hier in het bijzonder inzake buitensporige islamitische verkrachtingen van ongelovigen. Simpele series van open en gesloten vragen! Kees stelt geen vragen....
.
Een goed voorbereid persoon weet ook dat een Marxist tijdens het gesprek 20 balletjes in alle richtingen weg van de inhoud zal gooien om te zien achter welke bal je aan rent. Alles om de inhoud maar te ontlopen. Kees holt als onvoorbereide puppy nogal achter de nodige balletjes aan... Rust en overzicht zijn key. Blijf de Marxist terug halen naar de kern van de kwestie! Hou controle over het onderwerp. Fortuyn was er een meester in...
.
Je weet ook dat Marxisten zich graag bedienen van dialectisch nihilisme om dat wat concreet is (islamitische aanranders en verkrachters) abstract te maken (hoe weet u dat het islamieten waren, er was ook een Amerikaan). Een simpel foefje dat iedere Marxist beheerst en veelvuldig gebruikt. Had Kees zich voorbereid dan wist hij dat niet happen en blijven counteren op concrete inhoud (dat er een amerikaan bij was wil niet zeggen dat het geen islamitische massa-aanranding was) de remedie was....
.
Jolo heeft totale controle over het gesprek. Hij dicteert, regeert en domineert, simpelweg omdat van Amstel onvoorbereid is. Het is onthutsend... Hij is het zelfs helemaal kwijt op een gegeven moment en begint over Marokkanenproblematiek. Jolo maakt eenvoudig af met een irrelevante stropop (wat heeft mijn Marokkaanse collega te maken met wat in Keulen in gebeurd) en van Amstel stamelt wat... Van Jolo weet het. In de pocket.
.
Rechts en weldenkend Nederland, dat moet 10x scherper.

Randiaan | 08-01-16 | 20:29

wat een zielig mannetje zeg die Van Jole... Alles op de man spelen, niet uit laten spreken en vervolgens elke keer opmerken hem vooral uit t e laten uitpraten. Waar gaat het over Van Jole, wat is nu je punt?

Jarretank | 08-01-16 | 20:27

-weggejorist-

Lewis Lewinsky | 08-01-16 | 20:25

Ok, ik heb het geprobeerd, maar na 5 minuten dat domme gepraat van die linkse idoot, (Struisvogel Jolo), te hebben aangehoord, haakte ik af. Wat een idioot; hij is nog gedeformeerder dan ik ooit dacht!
.
Gelukkig hebben ze het in Duitsland wèl begrepen en dat is hoopgevend. We weten waar dat land toe in staat is; hopelijk doen ze hun eerder vertoonde kunstjes nog een keer, maar dan wel op een humanere manier dan vroeger: al dat gewelddadige en oversekste uitschot netjes en efficiënt in een passagiersvliegtuig terugvliegen naar Zandbakkistan.

Brou Is Back | 08-01-16 | 20:25

Zit je niet gewoon makkelijker in de discussie van Kees wanneer je de groep waarover Van Jole valt gewoon onder de noemer "moslims" schaart ipv Noord Afrikaan, Syriër, weet ik wat al niet meer? Geneuzel over afkomst.. Het gaat over de cultuur van dat gajes, gebaseerd op dat geloof van ze...

A-Safari | 08-01-16 | 20:25

@Dhr. de Wit 19:57
Dat filmpje is een edit van dit filmpje uit 2013, tahrirplein: www.youtube.com/watch?v=xphUuvTa9uU&a... vanaf 0.40...

Even erg natuurlijk, maar geen beeld van Keulen.

tipo | 08-01-16 | 20:20

De koning heeft nog steeds kleren aan volgens Jolo.
Het waren ook vluchtelingen. Wen er maar aan, want dit is geen incident, maar speelt ook in andere Europese landen. Het is van "au au" voor links. Long live weird duck.

demockcrazy | 08-01-16 | 20:19

Hotel in Egypte onder vuur. Nu. Had nog iemand hier plannen voor een weekje piramides kijken?

Normpje | 08-01-16 | 20:19

Bij het RTL Nieuws, pepperspray is uitverkocht in Keulen.
Burgerwachten iniatieven... De politie,media en de politiek zullen bij zichzelf te raden moeten gaan! Wanneer de politiek en de politie niet meer in staat zijn om de rechtstaat te handhaven en bescherming te bieden, zal de burger zelf dit in de hand gaan nemen, terwijl de politiek en de politie daar neem ik aan, niet op zitten te wachten. Het vertrouwen in de autoriteit neemt af... waar waren ze? Ze waren met zn drieen bezig alles in de doofpot te stoppen!
Overigens kunnen Merkel en Rutte wel harde woorden gaan roepen dat dit hard moet worden aangepakt.. maar dat is alleen maar voor de buhne. Deze barbaren kunnen niet eens uitgezet worden volgens Europese verdragen aangezien hun land het niet zo fijn is.
Dus wir schaffen das en wees welkomen honderddduizenden jonge viriele mannen met islamitische achtergrond die middeleeuwse ideen en denkbeelden over vrouwen hebben!!DANKE SCHON MUFTI MERKEL!
Oja, bij RTL nieuws ook een moslim die de economische gelukzoekers wegwijs hielp op het station.... en het gedrag van deze barbaren ook nog goed praatte, want ja... deze mannen zijn jong komen uit een ander land waar niet zoveel vrijheid is en zijn aan de drank en zien halfnaakte vrouwen jajaja naja.... dan kan je ze het eigenlijk niet kwalijk nemen toch??TOCHH???

Julia | 08-01-16 | 20:17

AntiSoof | 08-01-16 | 20:05
Natuurlijk is er een tijdslijn. Er is altijd een tijdlijn om zaken overzichtelijk te houden. En de beelden op de aangetroffen en inbeslaggenomen mobieltjes worden eveneens op die tijdlijn geplaatst. Net zoals verklaringen van getuigen en slachtoffers.

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 20:15

Ik kan mij heel goed voorstellen dat Wierd Duk deze Francisco van Jole geen hand wenst te geven. En dan die redenaties van van Jole; onsamenhangend, geneuzel over details, ik kan er werkelijk geen touw aan vast knopen.

therealbraindump | 08-01-16 | 20:14

Een reactie is na anderhalf uur bij joop nog steeds niet goedgekeurd. Ben benieuwd.

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 20:14

-weggejorist-

Koettoerk | 08-01-16 | 20:13

@Tokoloshe Ik zeg ook, ik sluit niets meer uit. Maar dat men dit doet, de kernoorzaak ligt dus in mijn ogen in die cultuur. Kan het ook niet aanzien dat dit debat zo snel doodloopt zodra het over de islam gaat. Maar goed daar stoor ik me al sinds de moord op Van Gogh aan. Dus ja. En ja ik maak me al lang zorgen over dit fenomeen.

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 20:12

Raad_maar_raak! | 08-01-16 | 18:37
De reacties daar worden steeds linkser.
En PS Ik ken genoeg moslims die alcohol drinken. Gewoon niet over praten, dan bestaat het niet, dan is het er niet. Dat is moslim-cultuur.
En ook een beetje Jolo-cultuur- wil ik hieraan toevoegen.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 20:11

Jolo ontkent nog dat het asieleisers zijn als ze hem eigenhandig hun verblijfspapieren zn endeldarm in forceren. Idioot.

Robin Hood | 08-01-16 | 20:11

Wauw... Iemand Dijkhoff gezien bij het journaal?

Eduardo- | 08-01-16 | 20:10

Jole is vrij irritant bezig. Als hij geen hand krijgt van zijn tegenstrever zegt hij 'ik ken alleen maar wat imams die geen handen geven'. Erg flauw, want het gaat bij de imams om het feit dat ze VROUWEN geen handen geven. Wat bezielt zo'n man?

DebraCadabra | 08-01-16 | 20:10

Wierd Duk is een held, feitelijk onderbouwd. Francisco van Jole is een kakkerlak, gaat puur voor emotionele prietpraat.

Sjors&Dhimmi | 08-01-16 | 20:09

Met die Jolo valt niet te praten, permanent aan het overschreeuwen op een agressieve manier... kan me niet voorstellen dat iemand die overspannen stresshaan nog serieus neemt...

knalrode lippenstift | 08-01-16 | 20:09

Voor een man die zich voor laat staan op zijn tolerantie komt er toch opvallend veel haat uit de ogen van Francisco. Het lijkt me best een intelligente vent, maar hij wordt gedreven door zijn rancune jegens rechts. Waarheid is voor deze 'journalist' allang geen drijfveer meer, hij wil gewoon zijn versie van de wereld vertellen. Ten hele gedwaald.

Ebert de R | 08-01-16 | 20:09

hebbuh | 08-01-16 | 20:04
Bedoel je in Doel?

nemoj me jebat | 08-01-16 | 20:08

Heb genoten van Duk. Bleef bij zijn standpunt en was duidelijk. Hij hoefde zich niet in allerlei bochten te wringen om zijn gelijk te krijgen, want hij had gewoon gelijk, dat vonden zelfs de linksmenschen die bij hen aan tafel zaten. Jolo begon te krijsen als een verongelijkt jongetje, maar aan het eind vond ik hem voor zijn doen oorverdovend stil.
Hij gelooft nog steeds in een maakbare wereld, alleen komt hij er hoe langer hoe maar achter dat dan alle partijen moeten meewerken. En juist zijn oogappeltjes werken niet mee en gaan ook nooit meewerken want dat zit niet in hun islamitische genen.
Het zal mij niet verbazen als zijn superieuren vinden dat hij zijn langste tijd bij zijn site heeft gehad. Zoveel domheid heeft zijn grenzen, daar weet de politiechef in Keulen alles van. Daarbij komt dat de meesten nieuwsmensen het nu wel gehad hebben met het politiek correcte gezemel. Mogen ze nu ook eindelijk zeggen hoe ze er echt over denken.

rooie vogel | 08-01-16 | 20:07

Ondertussen in Finland ook vrouwen lastig gevallen door Finnen.

harstef | 08-01-16 | 20:07

MarcS | 08-01-16 | 19:42
Moet je voor de grap eens kijken bij de links-georiënteerde media. En dan met name bij de reacties. Er vindt een aardverschuiving plaats.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 20:07

@Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 19:51
Een telefoontje is snel gemaakt en het past prima in hun cultuurtje, ook al is Jole het er niet mee eens en vindt hij aanranden meer een eigenschap van 'aanranders'; een bepaald type mens wat over de hele wereld verspreid voorkomt.
Grappig is het natuurlijk wel dat toevallig ál die aanranders, die ook nog 'rovers' en 'geweldplegers met vuurwerk' zijn, bij elkaar !! bleken te zitten in grote groepen!
Toeval natuurlijk, vraag maar aan Jole, ze zitten namelijk overal.
Ikzelf verdenk de leylijnen ervan, die telefoontjes en het geslaagde resultaat zullen er inderdaad wel niets mee te maken hebben.

Tokoloshe | 08-01-16 | 20:07

W.b.t. de Amerikaanse campus verkrachtings-cijfers: Die zijn ook onzin. Dat is eenvoudig af te leiden. Het aantal een een exptrapolatie van een zelfrapporterend onderzoekje, waar de onderzoekers zelf al vraagtekens bij zetten. En als het werkelijk zo was zouden er veel meer aangiftes moeten zijn. De cijfers kunnen alleen maar kloppen als je denk dat het meest intelligentste deel van de natie, de meest mondige vrouwen, in MINDERE mate dan iedere andere vrouw aangifte doet van verkrachting.

omanders | 08-01-16 | 20:07

@Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:58
Zou er ook een tijdslijn zijn? Net zoals bij ons bij grote rampen, hoe heet dat ook alweer?

AntiSoof | 08-01-16 | 20:05

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:27 | | Reageer+ | 0

Stikstof erover en kattebaksteentjes van maken is mijn advies.
Ik adviseer u trouwens in Belgie te gaan wonen net over de grens.

hebbuh | 08-01-16 | 20:04

in wat voor een rare denkwereld leeft die jolo, ik mag hopen dat die man geen kinderen heeft want het dna van dit soort gekkies dient zo snel mogelijk uit te sterven

Beeld fapper | 08-01-16 | 20:03

in wat voor een rare denkwereld leeft die jolo, ik mag hopen dat die man geen kinderen heeft want het dna van dit soort gekkies dient zo snel mogelijk uit te sterven

Beeld fapper | 08-01-16 | 20:03

Wie hier niet te vertrouwen is dhr jole. Hij probeert mensen woorden in de mond te leggen. Duidelijk smaad.

franck7020 | 08-01-16 | 20:03

@Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:57
Ik hoop dat de politie met dit filmpje doet, dat wel natuurlijk.

AntiSoof | 08-01-16 | 20:03

Ik gun dun die Jolomongool nog geen 10 seconden van mijn tijd.

caspert79 | 08-01-16 | 20:00

Zucht. Meneer van Jole, het gaat over arabieren/noord-afrikanen/islamieten, omdat dit mensen zijn die hier momenteel in grote getale binnenkomen. Mensen met andere mores dan de onze. En waarvan zich er nu veel tegelijk zich op nooit eerder vertoonde manier hebben misdragen. Het leek wel een gecoordineerde aanval op onze vrouwen. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen?!
.
Het gaat hier ook om de motivatie. Wat was de intentie van deze massaverkrachters? Gewoon ander zeden, waardoor ze niet kunnen omgaan met loslopende vrouwen? Of ligt er iets diepers verscholen? Dat is wat steeds meer mensen zich afvragen. Daarom gaat het over deze specifieke groep. Want hoe meer er daarvan hier bijkomen, hoe meer van hen durven te laten merken dat zij ons, ongelove westerlingen, intens minachten. Dat is nu wel duidelijk. Dat is wat je in Keulen hebt gezien. Daar gaat het om. Daarom hoeft het woord "aanranding" niet eens genoemd te worden. Ook al was het op een barbaarse schaal die we nog nooit eerder hadden meegemaakt. In uw wereld heeft dat wellicht niks te maken met de recente massale instroom van mensen uit islamitische regionen. Maar hier in de realiteit wel.
.
Mensen van hier, u weet wel, de oorspronkelijke bewoners, worden zich steeds meer bewust van de reële dreiging die hiervan uitgaat. Steeds minder mensen kunnen er nog omheen. Die dreiging, die komt uit islamtische/arabische hoek. Daarom gaat het daar over. Meneer van Jole, u wilt dat misschien niet zien. Dat is prima. Maar de feiten gaan u inhalen. Al gelooft u het misschien nog niet eens op het moment dat uw eigen vrouw voor uw ogen door honderden van deze barbaren wordt verkracht en aangerand.
.
U wilt het het niet zien, omdat u wellicht van nature een zachtaardig mens bent en wilt geloven dat alle mensen broeders zijn, als we maar een beetje lief zijn voor elkaar. Dat is heel lief-naïef. Maar door mensen als u voeren we steeds alleen maar discussie om de discussie, terwijl we oplossingen nodig hebben. En snel. Dit gaat mis binnenkort.

Ramsesz | 08-01-16 | 19:59

Die hele Vara mogen ze stoppen. In die praat programma's als DWDD en Pauw zetten ze alleen maar mensen tegen elkaar op. Heb je een mening die de VARA niet welgevoeglijk is, zetten ze er vier gutmenschen tegenover en gaan ze daar op inbeuken. Dit noemen ze opinievorming. Ik ben een tijdje geleden al gestopt met DWDD kijken. Pauw volg ik alleen maar op twitter.
Nieuwsuur is geen haar beter. Allemaal een mening en dat moet de heersende mening van braaf, kritiekloos Nederland zijn. Ook het NOS journaal bedrijft politiek en zijn helemaal niet meer onafhankelijk en leveren slechte kwaliteit af.

frigel50 | 08-01-16 | 19:59

In het politiek correcte medialandschap is Wierd Duk een vreemde eend in de bijt

D. G. Narrator | 08-01-16 | 19:59

AntiSoof | 08-01-16 | 19:39
Ben jij nou net zo dom als Jolo of niet? Die tegenstrijdige politierapporten dat maakt de zaak alleen maar erger. Er zijn dus 2 of misschien wel 3 soorten rapporten:
1. rapporten die vertellen wat er is gebeurd
2. rapporten die voor de politiek bestemd waren
3. rapporten die voor de pers bestemd waren

Behalve rapport 1 deugt er van de andere rapporten geen zak.

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:58

Van Jole klinkt als Ernie...

bitterpete | 08-01-16 | 19:58

@AntiSoof | 08-01-16 | 19:50
Wat ik duidelijk wilde maken is dat u zich niets wijs moet laten maken. Er is wel degelijk iets gebeurd en het is zeker niet opgeblazen. Informeer u via internet en niet via de traditionele media, die zijn verloren aan de politieke correctheid.
Zie dit filmpje, opgeblazen of ronduit schokkend?
www.facebook.com/712668362133507/vide...

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:57

Wierd Duk tzt bij Jan Roos voor een gesprek op niveau?

Mubbenschonster | 08-01-16 | 19:57

Antisoof, ik mis bewustzijn nog in je verhaal.

roze_bril | 08-01-16 | 19:57

@Joris Klam | 08-01-16 | 19:50
Absoluut: ik weet niet of ik het beter had gedaan. Dit lijkt allemaal een beetje op de politiek, waar snel en gevat reageren op moeilijke situaties belangrijker is dan de feitelijke waarheid. Dat is natuurlijk fundamenteel een gekke manier om je democratisch land te besturen. In de (bèta) wetenschap waar het om waarheidsbevinding gaat doen ze het gelukkig op een geheel ander manier.

gast128 | 08-01-16 | 19:56

Van Jole zou iedere vrouw in Nederland opofferen om maar zijn gelijk te krijgen. Iedere toegeving, aan de realiteit, is voor hem een verschrikkelijke nederlaag. Enge en gevaarlijke man.

miss error | 08-01-16 | 19:55

Psychopaat die Vara-blogger Jole ! Gaat er kennelijk van uit dat hoe harder men schreeuwt hoe geloofwaardiger men over komt. Wat een enorme wegkijkende loser is die Vara-blogger..

krelus | 08-01-16 | 19:54

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:28

Jolo is een rat van een debater. Hij probeert met deelse verdraaiingen zijn opponent in een kwaad daglicht te plaatsen. Kees van Amstel liet zich wegzetten. Wierd Duk pakte hem beter aan. Maar ook Duk liet zich emotioneel beïnvloeden (opfokken) door het geprik van Jolo. De valkuil is dat je onsympathiek gaat reageren op de rat en jezelf daarmee in de voeten schiet.

Maaiveld | 08-01-16 | 19:54

Ten eerste: Geweldig begin. MAAR wat een gemiste kan bij het vervolg: Jolo rechtvaardigt zijn artikel door het te framen als gaande over dat het nooit zo lang in de media was geweest als het geen lichtgetinte daders waren. Dat is echt een schot voor open doel: Jolo was er een dag nadat het een beetje in het nieuws kwam al bij met z'n stukje. Hij was daarbij zo'n beetje de eerste die de discussie opende over de afkomst (Dat kwam namelijk druppelgewijs binnen).

Dan maar zo! | 08-01-16 | 19:54

Joris Klam | 08-01-16 | 19:50
Knap?
hij zette zichzelf volkomen voor schut door zijn getypte bewijs even voor te lezen en toen stond er niet wat hij beweerde, nog nooit zoiets doms gezien.

Tokoloshe | 08-01-16 | 19:53

Francisco van Jole is de Micha Kat van de VARA.

o)+ | 08-01-16 | 19:53

@Lupuslupus | 08-01-16 | 19:48
Nee, geen verdere dingen.

AntiSoof | 08-01-16 | 19:52

Blijf het lastig vinden om iemand die 'rare eend' heet serieus te nemen.

johoost | 08-01-16 | 19:52

@Tokoloshe Dat lijkt me zelf sterk, maar sluit niets meer uit. Zelf denk ik dat het echt in de cultuur zit als in hoe vrouwen benaderd horen te worden. Niet vragen, maar doen. Ben bang dat het echt inherent is aan de cultuur en dat is een fucking probleem. Zonder mensen te framen. We hebben een probleem en die dient opgelost te worden en dat begint met benoemen wat van Jole blijkbaar niet lukt en ik volg dit ook al twintig jaar.(het hele islamgedoe)

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 19:51

@gast128 | 08-01-16 | 19:37
Het is discussie technisch zeker knap wat van Jole deed. Maar wel een smerige demagoog.

Joris Klam | 08-01-16 | 19:50

@Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:45
Ik vond het trouwens wél een goede discussie. Maar ja, dat zal wel aan mijn eigen cognitieve dissonantie liggen hè? Ach, dit onderwerp ligt natuurlijk ook veel te gevoelig. Maar ik wilde toch even mijn meninkje geven. Laten we afwachten.

AntiSoof | 08-01-16 | 19:50

Wat is die Jolo een nare man

No Worries | 08-01-16 | 19:50

Helaas voor Jole waren het niet 1000 roomblanke mannen die op de PVV stemmen en zich aan moslima's vergrepen op het plein in Keulen.

(volgens Jole zou niemand er dan iets van vernemen omdat alleen donkere gekleurden onder het vergrootglas liggen)

Logisch allemaal Toch.

Nou nee.
Moslima's mogen s'avonds nooit de deur uit.
En de PVV is faliekant tegen geweld en heeft juist een klokkenluider functie. Plus een beleid die de misdaad in Keulen of Parijs had voorkomen. Voorkomen is dus :Dan was het niet gebeurd! Om het even duidelijk te maken tegen de V Jole figuurtjes van deze wereld.

Daarnaast weet iedereen die er een beetje verstand van heeft dat de verkrachting, aanranding drive een normale hobby is in de landen waar de daders vandaan komen.
Nu doen ze in Keulen wat ze thuis ook altijd deden.
Ze verleggen hun werkterrein. Dankzij Merkel/Rutte.

De Merkel doctrine maakt het mogelijk dus is Merkel hoofd verantwoordelijk voor deze daden. OPpakken en veroordelen, net als alle andere politici die het mogelijk maken.

Deze discussie kan je niet verliezen.

dijkbewaker | 08-01-16 | 19:49

Waarom krijgt Van Jole nog zo'n aandacht in de media? Hij reageert als een kind wiens pop is afgepakt; "het is altijd de schuld van de ander", waarmee hij zijn morele superioriteit nog eens pijnlijk tracht te onderstrepen. Is hij vroeger op school nou echt zo erg gepest? Welk punt probeert ie nou steeds te maken?

R2fu**D2 | 08-01-16 | 19:49

Het beste argument dat ik ergens las is dat er tegenstrijdige politierapporten uit Keulen zouden zijn.
AntiSoof | 08-01-16 | 19:39
.
Zou best kunnen. Namelijk: de rapporten die de waarheid vertellen en de rapporten waarbij alles onder het tapijt wordt geveegd -omdat dat een opdracht is van hogerhand-!.
Anders nog iets?

Lupuslupus | 08-01-16 | 19:48

Van Jole... een zwart uniform zou hem fantastisch staan.

superjan | 08-01-16 | 19:48

@Basil Fawlty | 08-01-16 | 19:26
Zelfs op het eind toen Duk het laatste woord kreeg werd hij snel door Jolo onderbroken. Die man heeft geen fatsoen in een discussie en de presentator liet Jolo er mee weg komen.

p3xxx | 08-01-16 | 19:48

Wat een zielig hoopje mensch die Jolo.....

Mag ik even uitpraten !! (100x)

Van mij mag je jochie, maar er komt nog steeds louter poep uit je snaveltje.

Onze man in Mockba | 08-01-16 | 19:47

1. Waarom praten er alleen mannen over de gerechtvaardigdheid van vrouwen om zich angstig te voelen, maar eerlijk is eerlijk; Duk en Karstens komen meer dan een heel eind!
2. Ik word eigenlijk nóg angstiger na het zien en horen van die mafkees van een jolo;dit zijn dan de types die ons, vrouwen,zouden moet verdedigen? #help!
3. Er bestaan toch testosteron injecties? Kunnen we die aan links Nederland geven? Misschien maken we dan kans..

Theodora | 08-01-16 | 19:47

Wat is de domheid van die Jolo schrijnend zeg.
Toen hij na het gebruik van Merkel als bron meteen begon te verkondigen dat je het dan ook met "wir schaffen das" eens bent ben ik gestopt met kijken.

Antitheus2 | 08-01-16 | 19:47

Het is nu officieel : Jolo is gestoord !

EvertsNL | 08-01-16 | 19:46

Was jij in Assen ja? Vertel. Kies de juiste bewoordingen en Joris zal mild zijn. Als ze zelfs Van Jole hier een podium geven........
Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:19

Mijn vrouw en ik waren in Assen vandaag, op vakantie. Het Drents Museum bezocht. Worden we, volslagen onverwacht, keihard bedreigd door een 3e generatie klootzak mocro, want ik zou foto's van hem maken.

Ik heb geen zin meer om de geschiedenis van mijn Land te bekijken, op deze manier. Laat maar.

geen blijvende stad | 08-01-16 | 19:45

-weggejorist-

theo1610 | 08-01-16 | 19:45

@AntiSoof | 08-01-16 | 19:30
Pssst. Sinterklaas bestaat ECHT, wist je dat?

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:45

Een aantal keren het filmpje bekeken. Jole is een kat in het nauw. Mede door Keulen wordt de grond onder zijn voeten weggemaaid. Zijn visie / mening is een mantra geworden. Ook zijn mening is aangetast. De onzekerheid straalt er vanaf. Zijn agressieve manier van communiceren geeft hem nog een beetje gevoel van zekerheid. Drammen, het laatste truukje om toch je zin te krijgen.

thekolere | 08-01-16 | 19:45

@Maaiveld | 08-01-16 | 19:27
Jolo hanteert oneerlijke discussiemethodes en de presentator laat hem er mee weg komen. Die discussie kan je nooit winnen. Typisch VARA.

p3xxx | 08-01-16 | 19:44

-weggejorist-

PikinhetBlik | 08-01-16 | 19:44

@diddley2 | 08-01-16 | 19:36
Inderdaad. Wat van der Graaf deed tegen met zijn acties tegen boeren doet van Jole tegen iedereen die kritiek heeft op vluchtelingen en allochtonen.
In plaats van een pistool gebruikt van Jole een microfoon, maar hij zou het gebruik van een wapen, aan zijn houding te zien, niet schuwen.

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:43

echter Merkel e.c. hebben meer schuld dan de chef !
Tee Of Cup | 08-01-16 | 19:36
.
Maar natuurlijk. De politiechef heeft zijn orders van hogerhand gekregen en wordt nu geslachtofferd. Hopelijk gaat hij een boekje open doen. Zoals de Duitse politieagenten die anoniem hun verhaal verteld hebben.

Lupuslupus | 08-01-16 | 19:43

@Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 19:33
riekt toch naar enige coördinatie, ze zullen elkaar wel via de graties wifi op de hoogte hebben gesteld van hun snode plannetjes en de beste manier van aanpak.

Tokoloshe | 08-01-16 | 19:43

@nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:27 - uiteraard, zou je verwachten, maar de hoop op zelfreinigend vermogen bij moslims is bij mij al dood. Ik hoopte op inzicht bij linkswegkijkend PC, maar hun ijdele hoop plakt nog te goed.

MarcS | 08-01-16 | 19:42

gast128 | 08-01-16 | 19:37

Als er volgend jaar op 31 december 200 Ufo's landen met 2.000 geile marsmannetjes die tegen Oud-en Nieuw jonge dames lastigvallen, bepotelen, aanranden, verkrachten en beroven, waar denk je dan dat het in de eerste week van januari over zou gaan?

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 19:41

ik snap niet waarom het westen zo graag zich overal mee wil bemoeien. laat die mensen gewoon daar en onze mensen hier. zolang ze geen atoombom hebben of een groot leger dan is er allemaal niet zo veel aan de hand voor ons.

een maffiabaas | 08-01-16 | 19:41

Jolo onderbreekt zijn tegenstander continue zonder dat de presentator ingrijpt, zelf mag Jolo volledig uitpraten. Dit is een zeer oneerlijke discussiemethode, maarja het is de VARA, dan kan je dat verwachtten. Jolo speelde een thuiswedstrijd.

p3xxx | 08-01-16 | 19:39

Geniaal, wat een mooie voorstelling, een prachtig voorbeeld van een narcist in volle glorie.
Mooier krijg je het niet.

Genex | 08-01-16 | 19:39

@nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:33
Het beste argument dat ik ergens las is dat er tegenstrijdige politierapporten uit Keulen zouden zijn.

AntiSoof | 08-01-16 | 19:39

Ik heb dit live op de radio gehoord, toen ik met de auto over de snelweg reed.
Werkelijk tenenkrommend en naief die Jole.
Na een minuut of 10 moest heel snel van zender veranderen anders had ik de auto van frustratie tegen de vangrail geparkeerd.

Ik kijk net even heel snel op Joop.nl, daar staat het filmpje interview ook online, maar dan met de chocoladeletters: DE OBSESSIE MET ETNISCHE ACHTERGROND
En de commentaren onder het filmpje zijn vaak niet mals op joop.nl, Jole krijgt billenkoek op zijn eigen podium.

gas-man | 08-01-16 | 19:38

AntiSoof | 08-01-16 | 19:30
Niks opgeblazen, het wordt denk ik nog erger. Dit is een zaak die bij de politici recht in hun vuige bek ontploft.

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:38

Knap gediscussieerd door van Jole. Tegenstander valse dilemma's in de schoenen schuiven en zelf geen antwoord geven als hem keer een moeilijke vraag wordt gesteld. Volgens van Jole moet de discussie dus gaan over seksueel geweld i.h.a. en het is weinig relevant dat de meerderheid van de daders een buitenlandse afkomst hadden.

gast128 | 08-01-16 | 19:37

Die Van Jole staat duidelijk onder grote sociale druk van zijn peergroup, waarin zich hoogstwaarschijnlijk langgeteende islamieten bevinden, zoals de Marokkaanse collega waarnaar hij in zijn opgefokte reactie verwees. Men ziet dat de laatste tijd steeds vaker. Een akelig voorbeeld daarvan is een individu als burgemeester Van Aartsen. Het is duidelijk dat deze man volkomen klem zit en zich gedwongen voelt zijn bestuurlijke doen en laten alsmede zijn publieke optredens te laten beïnvloeden door islamitische geestelijken, en uiteraard door het clubje Arabische diplomaten dat hij geregeld ontmoet op de ambassadefeestjes. Het gevaar is niet zozeer gelegen in het gedrag van asylanten met een hoog libido en een laag IQ, maar in het sluipende proces van zelfcensuur van de journalistiek en de door foute burgemeesters gefaciliteerde infiltratie door foute ambtenaren van het lokale bestuur. Hopelijk kan de visionair Geert het wassend tij van barbarisme nog keren.

isitsoornot | 08-01-16 | 19:37

We kunnen types als Jolo, de burgemeester van geldermalsen e.d. herkennen als de agent in onderstaande cartoon:

mobile.twitter.com/MFS001/status/6844...

De werkelijkheid wordt omgedraaid. De van de werkelijkheid losgezongen geldermalsen burgemeester moest een half toegeroepen worden. Ook types als Jolo zijn een gevaar voor NL......, terecht ook dat de Keulense politiechef op non actief is gesteld, echter Merkel e.c. hebben meer schuld dan de chef !

Tee Of Cup | 08-01-16 | 19:36

Radio? Wasda? Een soort podcast die je maar op een moment kunt afspelen?

postmodernismisdead | 08-01-16 | 19:36

@ dhr de Wit
Idd in feite doet en deed hij al volkert v D graafjes.
Villein onredelijk onsamenhangend onsmakelijk misbruik van macht en belastinggeld ontnemen van spreekrecht manipulerend etc

diddley2 | 08-01-16 | 19:36

Rutgers pleit voor een cursus met elkaar omgaan in Nederland voor vluchtelingen.Directeur Ton Coenen,
.
"Als we kijken naar vluchtelingen en asielzoekers, weten we dat een aantal migranten in opvangcentra in Nederland uit culturen en landen komen waar op een andere manier met vrouwen wordt omgegaan. En waar er sprake is van een andere seksuele moraal"
www.rutgers.nl/nieuws-opinie/blogarchi...

Jan Leul | 08-01-16 | 19:35

als ik die ooit tegenkom haal ik vol uit ongeacht de consequenties

(c)ZWITSUL | 08-01-16 | 19:35

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:25

Met van Jole? OMFG.....

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 19:35

-weggejorist-

Joris Klam | 08-01-16 | 19:35

Oh nu snap ik pas de logica en verweerstijl van Jole. Wanneer je zegt het waren vluchtelingen dan spreekt Jole je tegen met als argument dat er ook veel gelukszoekers tussen waren.

Mariolo | 08-01-16 | 19:34

En dat 2x op één dag arme man zijn pillen werken niet meer

Petroselinum crispum | 08-01-16 | 19:34

@AntiSoof | 08-01-16 | 19:30
121 aangiftes vertellen dat dit ZO gebeurd is.... and counting. Allemaal hetzelfde verhaal. Plus nog een boel in andere steden, waar dezelfde wandaden zijn gepleegd.
En ja, het krijgt een staartje. Enkeltje zandbak voor die barbaren.
Ondertussen is de pepperspray in Duitsland niet meer aan te slepen.

Wim Venijn | 08-01-16 | 19:34

Dezelfde Van Jole:

"Toen dierenactivist Volkert van der G. Pim Fortuyn doodschoot leidde dat onder meer tot een discussie over de harde acties van dierenactivisten. Ook al hadden andere dierenactivisten niets met de daad te maken. Toen Mohammed B. Van Gogh vermoordde leidde dat tot een jarenlang debat met en over moslims. Ook al hebben moslims niets te maken met die moord. Die debatten hadden nare kanten maar zijn niet overbodig geweest. Waarom zou er nu geen debat gevoerd mogen worden over extreemrechtse retoriek en ideologie?"

Arjan | 08-01-16 | 19:34

De beelden erbij zijn wel erg nuancerend. Toen ik het gesprek op de radio luisterde, had ik de voorstelling van de journalist tegenover de in zwart-rood VARA-uniform gestoken blokleider Von Jolenz. Hanenspeld op de borst.
Maar dat viel reuze mee. Van Jole blijkt gewoon een man, in burgerklof.
Als we ons nou allemaal maar wat aanpassen, en De Wereld Draait Door in de gaten houden voor eventuele updates in de gedragscode, dan wordt de soep heus niet zo heet gegeten als die wordt opgediend hoor. Dan valt het allemaal wel mee.

LibertasSimplex | 08-01-16 | 19:34

AntiSoof | 08-01-16 | 19:30
Waarom denk je?
Wie denk je dat het opblaast.
Vertel, ik ben benieuwd.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:33

@VanJole op welke planeet leef jij...

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 19:33

Omdat ik niet wil (en mag) aanzetten tot geweld, wil ik iedereen verzoeken om massaal en als collectief Jolo ervan te overtuigen vrijwillig euthanasie te laten plegen.
.
Trouwens, ik kan hem simpel van alles verwensen. Als een 'verwarde man' hem door z'n harses schiet, is ie waarschijnlijk nog te dom om dood te gaan.

Nosky | 08-01-16 | 19:31

Alsnog even het programma beluisterd.
Duk is een journalist en Van Jole in elk geval niet.
Verder van Van Jole ook wel even langs de dopingcontrole.

Schmalz | 08-01-16 | 19:31

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:22
Het punt dat hij wil maken is: "je denkt toch zeker niet dat ik ga toegeven dat ik het bij het verkeerde eind heb. Dat ik toegeef dat mijn voorstelling, mijn visie, niet blijkt te kloppen. Ik doe mijn ogen en oren dicht. Als jij een argument laat horen, dan toon ik een triomfantelijk en minzaam lachje. En vervolgens ga ik het over heel iets anders hebben om de aandacht af te leiden. Maar ik luister en kijk lekker niet. Lekker puhuh!
Dat punt dus.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:31

Het viel me nog mee dat Jolo het prima vond dat de afkomst van de daders vermeld werd in de krant. De racist!1 want waarom zou je dat doen, etnic profiling? Haha kutzooi het is zo makkelijk om vals links te zijn, ik zou ook een heeeele erge zijn als ik in het linkse kamp zou zitten.

pluk-87 | 08-01-16 | 19:30

Ik vind het eigenlijk wel raar dat er zoveel ophef is. Want, als het gebeurd is zoals 'men' zegt in o.a. Keulen, dan is het heel erg. Maar... IS het wel zo gebeurd? Wordt het allemaal misschien een beetje opgeblazen?
Let maar op, dit klopt dus waarschijnlijk niet.
Dit krijgt een staartje.

AntiSoof | 08-01-16 | 19:30

Er heerst een taboe op de islam en dat al twintig jaar als het niet meer is en die moet er nodig vanaf. Dus van Jole wel bij de tijd blijven graag.

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 19:29

Het grappige is dat op Joop de commentaar, zelfs van de linkse reageerder, behoorlijk kritisch zijn op Joop de afgelopen dagen heeft gepubliceerd over dit onderwerp.

Ik snap niet dat de Vara geen actie onderneemt, deze man is een extremist.

Japannert | 08-01-16 | 19:28

@Maaiveld | 08-01-16 | 19:27
Heb je dat mormel ook weer. Als je van Jole een goed debater vindt dan hoor je thuis op dezelfde gesloten afdeling waar van Jole thuis hoort.

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:28

Demagogie pur sang van meneer van Jole. Helaas zie je dat Kees van Amstel toch een beetje het onderspit delft.

Joris Klam | 08-01-16 | 19:27

Die van Jole kan beter stoppen. De VARA moet hem tegen zichzelf in bescherming nemen. In zijn huidige staat, hoe hij tekeer gaat tegen Kees van Amstel, is hij zeer gevaarlijk. Zie hem zo een Volkertje doen.

Tevens laat dit filmpje met van Jole vs van Amstel het failliet zien van de linkse zieligheidsindustrie.
Want van Jole zegt maar dat je geen groepen mag benoemen, maar zelf trekt hij altijd van leer tegen VREEDZAME mensen zoals PVV kiezers. Daar zitten vast gekkies tussen, maar het meerendeel stemt PVV omdat ze in de steek gelaten zijn door de politiek.

Dhr. de Wit | 08-01-16 | 19:27

MarcS | 08-01-16 | 19:25
Bekijk het eens anders:
Er is zo'n grote groep die zich schuldig maakt aan aanranding, diefstal.
En niet een roept: jongens, dit kan niet! We zijn hier te gast.
Kijk. Dat vind ik nou eng volk.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:27

Kees van Amstel kan leuk geschreven teksten voorlezen maar het debat werd door Jolo gewonnen. Hij blafte Van Amstel keurig zijn mand in. Volgende keer graag een kundiger debater tegenover de links getrainde argumentenverneuqer.

Maaiveld | 08-01-16 | 19:27

Die Jolo.. kijk ma uit dalijk is jolo zo over..

Tubz | 08-01-16 | 19:27

Sorry,ik kan de feiten niet meer ontkennen. Je ziet het ook aan me, ik maak problemen voor de kick,als ik mezelf hoor lukken, en omdat ik ervan profiteer(financieel en seksueel). Ik ben zelf nogal primitief.

Dacht dat de laatste woorden van Von zouden zijn

RickTheDick | 08-01-16 | 19:26

Dat je zo'n discussie van Jole verliest is toch wel heel ernstig. Volgens mij had hij een black out of zo.
Het enige wat hij hoefde te zeggen op de vraag van Jole over de achtergrond van de daders is dat er in Islamitische culturen anders met vrouwen en seksualiteit wordt omgegaan en dat daarom de achtergrond belangrijk is.

drollewupper | 08-01-16 | 19:26

Stadler and Walldorf | 08-01-16 | 19:11

Nou richting einde, toen de presentator ingreep en Jole aanmaande om eindelijjk eens stil te zijn werd hij al heel snel gefileerd door Duk. Jole maakte naast al zijn standaard domme gedram, zoals jij al aangaf, een hele domme fout: Hij dacht als "desk jockey" vanuit Amsterdam het precies te weten hoe het was in Duitsland. Heel erg dom als je dat tegen een Duitsland correspondent zegt die, let op Jole, in Duitsland woont en werkt. Net zoiets als ik als leek een chirurg vertel hoe hij zijn werk moet doen. Maar dat toont wel weer eens de totale arrogantie aan van hun vermeende "morele superioriteit". En dat drammen S&W is, zoals jij ongetwijfeld ook wel zal weten, een bekende taktiek in die kringen. Zolang ik iemand maar niet aan het woord laat gedurende zoals in dit gevel een 5 minuten item kan hij ook niks weerleggen.

Basil Fawlty | 08-01-16 | 19:26

Van Jole voert een eenmansoorlog met zijn Joop blogje. Ik kijk er graag op, amusementswaarde. Ben al vier keer gebanned. Want o wee, andere meningen past niet bij de linkse dogma kerk. Joop toont het failliet van links. Jongens, stop er maar mee. Jullie S bochten en U draaien zijn slechts pathetische reacties op de realiteit.

Masturwasbeert | 08-01-16 | 19:26

Bokito ergo sum | 08-01-16 | 19:25
Maar er is er geen een die hem wil hebben.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:26

Er is geknipt op het einde. Wat werd daar gezegd?

ik zei het toch | 08-01-16 | 19:26

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 18:32
Ketsen?
Getver! Het is maar wat je lekker vindt.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:25

Ga niet kijken, iedereen weet dat van Jolo opgenomen moet worden in een kliniek

Bokito ergo sum | 08-01-16 | 19:25

Wat ik altijd eng vind in dit soort discussies is:
Er zijn (x) miljoen moslims in Duitsland, er zijn er DUS veel meer die dit niet deden dan wel (de vermoedelijk 4000 in Duitsland die het wel deden). Tot zover snap ik PC, geef ik ze zelfs gelijk. Maar sinds 31/12/2015 zijn er opeens 4000 die opeens samen de kolder in de kop kregen,, toeval? Wat doet PC nu vermoeden dat het 31/12/2016 niet opeens x miljoen zijn?

MarcS | 08-01-16 | 19:25

Het verwijt is dus dat hij geen hand wil geven, geen hand willen geven is een beldiging in ons land meneer Jole dus dat heeft u goed begrepen, ik wil Jole ook geen hand geven. Het verwijt van Duk ten aanzien van Jole is dat hij zaken die hij weergeeft van uitspraken van regering, politie, getuigen Wierd in de mond legt als zijn eigen woorden. Daar heeft de joker geen antwoord op.

bijna_raak | 08-01-16 | 19:24

Van Jole, de VARA nazi

ordnungspolizei | 08-01-16 | 19:24

Heb het gehoord, die Van Jolo is te horen als een hysterisch viswijf die haar zin niet krijgt!
Een rooie ontkenner.

lanexx | 08-01-16 | 19:24

@M.egafoon wie van de twee dien jij havo danwel vwo toe ?van jole komt voor beide niet in aanmerking ,mocht hij ooit een paiertje hebben gehaald ergens van ,dan is dat of op de koffie punten of door fraude, jolo is geestelijk totaal in de war of gewoon echt net slim genoeg om te schijten

bowlfabriek | 08-01-16 | 19:23

Bezuinigingen in de GGZ beginnen zichtbaar te worden is zeg bi-polairtje die 2525 jolo jolo

Petroselinum crispum | 08-01-16 | 19:23

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:19
Natuurlijk. Alles wat riekt naar asielzoekers en Noord-Afrikanen of Arabieren, daar wil hij het niet over. Blijft over dus Domplatz en sexuele aanranding. Domplatz is niet strafbaar, dus blijft sexuele aanranding over. Vraag ik me dus af, wat voor punt wil hij maar steeds maken?

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:22

De Drenth | 08-01-16 | 18:07
Ik acht de kans ook groot. En bovendien: meneer Karskens is zo dom nog niet. Integendeel. Ik sprak hem ooit: hij laat zich heel goed - en van alle kanten/door alle partijen informeren.
Ik moet hem maar eens steunen:
yournalism.nl/voorstellen/arnold-karsk...

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:22

Hopelijk gaat joop.nl binnenkort op zwart. Zal Fransisco ongetwijfeld een racistische opmerking vinden.

koosnaam | 08-01-16 | 19:21

@lady blabla | 08-01-16 | 19:10

Aangezien Volkskrant=VARA=PvdA heb je gelijk. Maar volgens de VARA website is de Verenigingsraad het hoogste orgaan binnen de VARA. Van de website:
"De Verenigingsraad (VR) van de VARA beslist over haar eigen begroting en jaarrekening. De VR beoordeelt en oefent invloed uit op het (programma) beleid voor de lange termijn van de omroepvereniging BNN-VARA. De VR komt tweemaal per jaar bijeen en heeft ook een adviserende en toetsende rol op het gebied van ledenwerving & behoud.
Daarnaast hebben VR-leden een actieve rol bij het programmabeleid. 6 keer per jaar wordt er met programmamakers op een inhoudelijk positief kritische manier over de vorm en inhoud van hun programma’s gediscussieerd."

Voor de Nederlander die zijn beklag wil doen over het spenderen van zijn onvrijwillige belastingbijdrage aan het ontwrichtende hysterische gekrijs van Van Jole: de Verenigingsraad van de VARA is bereikbaar op verenigingsraad@vara.nl

Professor Superhirn | 08-01-16 | 19:20

geen blijvende stad | 08-01-16 | 19:16
Was jij in Assen ja? Vertel. Kies de juiste bewoordingen en Joris zal mild zijn. Als ze zelfs Van Jole hier een podium geven........

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:19

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 18:18
Jolo wil het alleen over seksuele aanranding hebben. Jolo is een vies mannetje.

nemoj me jebat | 08-01-16 | 19:19

Blijft een gestoorde gek die Jole.

Balaverde | 08-01-16 | 19:18

Misschien wordt jole door zijn slimmere bazen wel gebruikt als bliksemafleider,
En dat de hersendode dat zelf niet door heeft.
Wij wel Francisco wij wel het waren vluchtelingen Francisco net zoals het syriers waren die een groepsverkrachting met een jong meisje hebben gedaan afgelopen oud en nieuw.

diddley2 | 08-01-16 | 19:17

Ik was een redelijk mens. En diep in mijn hart een pacifist. Maar nu heb ik Franco Al Jolomounir horen praten, en nu haat ik mensen.
Boer in 020 | 08-01-16 | 18:38

Nog een hier, na wat ik vandaag heb meegemaakt in Assen. Mijn post daarover is weggejorist, kan er niet meer over zeggen.

geen blijvende stad | 08-01-16 | 19:16

Ik had die kwal ook geen hand gegeven, wel een enorme klap voor zijn arrogante bakkes, dat dan weer wel....

Fatwabuster | 08-01-16 | 19:15

Der Prozess, Franz Kafka. Dialogen uit dat boek deden Van Joles vage beschuldigingen zonder doel van dingen die helemaal niet waren beweerd, mij aan denken.

LibertasSimplex | 08-01-16 | 19:15

jolo zou eens oud en nieuw moeten gaan vieren met zijn vrouw en dochters in duitsland....

lefbak | 08-01-16 | 19:15

De commentaren gelezen en kan niet wachten om naar Yolo te luisteren.

Roed | 08-01-16 | 19:15

Man man man wat denkt jole dat het voor aandacht had gehad in de media als het 2 witte mannen waren geweest die 3 moslim meisjes hadden geattackeerd? 24/7 jank TV met de VARA voorop die tot nu toe geen minuut aandacht heeft gegeven aan de werkelijk gebeurde gruweldaden...

Hufter | 08-01-16 | 19:14

is het raar dat ik een harde plasser krijg van die links mensen die alles recht proberen te lullen.... die zijn het eerste aan de beurt ..... wereldvreemde mensen

EvilWhiteBiatch | 08-01-16 | 19:12

Van Jole herinnert mij aan Anil Ramdas in zijn laatste maanden.

solcama | 08-01-16 | 19:12

Van Jole is dusdanig absurdistisch in zijn kritiek, dat gewone logica en redenatie tekort komt.

Halverwege zegt ie zoiets als "dezelfde mannen die de kritiek hadden op de verkrachte vrouwen, zijn dezelfde mensen die nu het hardst schreeuwen."

Hij beschuldigd Kees van Amstel van gevaarlijk generaliserend taalgebruik, maar slingert ongeneerd een bewering in de lucht, die nergens met bewijs gestaafd wordt, of kant- noch wal raakt. Waar gaat het over?

En dat is dan een dooddoender om de onevenwichtige aandacht voor de gebeurtenis te benoemen? Het kent geen logica of rede.

Dan noemt hij de verlengde aandacht voor de gebeurtenissen in Köln, slechts mogelijk, omdat het om noord-africanen/arabieren zou gaan. Hij heeft gelijk, maar niet op de manier die hij wil. Die aandacht is zo langdurig, omdat telkens nieuwe feiten aan het licht komen, juist over de afkomst van de daders, doordat mensen met dezelfde politieke agenda als van Jole dit juist hebben doodgezwegen. Het hart van discussie wordt blootgelegd, de morele quarantaine die een linkse elite heeft gelegd op kritiek op als wat te maken heeft met allochtonen.

Het is zijn eigen wantrouwen en politiek correctheid die het probleem verlengd en onder een vergrootglas laat komen. Het laat namelijk zien dat er een kamp is die bereid is waarheid geweld aan te doen, om politieke gevolgen en maatschappelijke gevolgen die als onwenselijk worden geacht te verdoezelen.

De man weet zelf niet wat voor een schade hij aanricht voor "de zaak" die hij zo fel verdedigd. Semantisch woordspelletjes om mensen met kritiek verdacht te maken. Het is duidelijk dat er geen rede mogelijk is. De muren zijn te hoog opgetrokken in kamp Jole.

Als mensen namelijk redelijk proberen te praten over problemen en dusdanig wantrouwend en zelf vijandig worden bejegent als nu door van Jole dan zullen zij langzaam tot de conclusie komen dat praten niets oplevert. De alternatieven zijn dan meestal geweld.

Soms denk ik wel eens dat men bewust de boel op de spits drijft, in de hoop op een nieuwe Breivik, zodat men weer een stok heeft om weer te slaan. Ik zie de triomfantelijk columns al voor me.

Van Jole, met zijn drammerigheid, en onfatsoen, want hij laat zijn opponent niet één keer uitpraten, laat in dit debat merken dat hij niet serieus genomen kan worden. Hij is af.

Stadler and Walldorf | 08-01-16 | 19:11

Voor elk zichzelf respecterend intelligent mens; van jole is dood.
Heeft zichzelf knockout geslagen met als gevolg dat hij niet meer normaal kan redeneren.
Ga niet met hem in discussie, besteedt geen aandacht aan hem of aan zijn dood gecensureerd met belastinggeld omhoog gehouden blogje.
Hij is dood, geen fatsoenlijk leven meer in te herkennen.
Wat een klein verongelijkt kleinzielig rot jong.

diddley2 | 08-01-16 | 19:10

Jolo is ook nog eens een kommaneukert. Er zijn al 18 asielzoekers opgepakt zegt Duk. Nee zegt Jolo, niet opgepakt, maar verhoord.
Denkt Jolo nou echt dat de Duitse politie na zulke misdrijven die verdachten in het AZC gaat verhoren of uitnodigen op het hoofdbureau?
Francisco "ik ben niet geboren, ik ben ter wereld gekomen" van Jole

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:10

Wie is in godsnaam de baas van Van Jole en waarom denkt die persoon dat het een goed idee is om een volslagen Vollidiot als Van Jole van gemeenschapsgeld te betalen??
Professor Superhirn | 08-01-16 | 18:52

De PVDA

lady blabla | 08-01-16 | 19:10

Tokoloshe | 08-01-16 | 19:03

Die presentator begon er nog een keer over, over wat Duk had gelogen. Nadat er 2 minuten van karaktermoord waren voorbij gegaan.

roze_bril | 08-01-16 | 19:09

Wat een gek die Jolo. Die schuimbekkende man moet gedwongen opgenomen worden. Sleuteltje weggooien. En hopelijk kunnen we deze pisvlek achter ons laten.

Wim Venijn | 08-01-16 | 19:09

Het is onbestaanbaar dat zo'n overduidelijke mentaal gestoorde volksmenner en zijn zieke website van gemeenschapsgeld worden betaald.

Stas Sander Dekker zou dit moeten aanpakken, maar doet het niet. Nooit meer VVD!

Professor Superhirn | 08-01-16 | 19:08

Ik schaar hem onder de categorie Mohammed Benait, die Surinaamse moslimfundamentalist die een tijdje geleden bij Rutger aan tafel zat. een ADHD-er, zo opgefokt dat hij alleen maar raar over komt en zo zijn eigen graf graaft. ik denk echt dat vara steeds meer in zijn maag zit met deze eindredacteur van Joop. Echt een psychiatrische component eraan. Wat Duk keurig doet is toch gewoon netjes inhoudelijk ingaan op het getetter en alles weerleggen. ja, die van Jole is geradicaliseerd. ik heb wel leedvermaak geef ik eerlijk toe als ik zie dat zo,n pc zich belachelijk maakt. Echt waar, als die is uitgerqasd volgt een hele diepe depressie, let maar op.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 19:07

Ik heb niet langer dan een minuut kunnen luisteren naar die zelfingenomen naïeve dom-linkse kwal. Veel te slecht voor m'n bloeddruk. Overigens neem ik die clown al zestien jaar niet meer serieus, sinds zijn "Er is niks gebeurd, dus de millennium bug bestond niet", toen hij nog zogenaamd Internet-journalist was.

Tapu | 08-01-16 | 19:06

Een diskussie tussen een Havoklant en een VWO-er. De een heeft het over details de ander over de grote lijnen. Dat verlies je altijd als VWO-er.

M.egafoon | 08-01-16 | 19:05

Jolo past precies in het rijtje met Marcel van Dam. En hij praat hetzelfde als Samsom als die kwaad is. Verder alleen maar moddergooien gehoord. Met Jolo valt niet te discussiëren, zo overtuigd is hij van zijn eigen gelijk.

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 19:04

Benieuwd of Jolo over tien jaar de feiten wel kan benoemen als goed journalist zijnde + oorzaak en gevolg.

Datkanjenietmenen | 08-01-16 | 19:04

van Jole is een buitengewoon minderwa...... laat maar, ga mij niet laten verleiden tot zo'n walchelijke gutmensch uitspraak. Laat dat maar aan de vara over.

koosnaam | 08-01-16 | 19:03

@roze_bril | 08-01-16 | 18:59
Die 'leugens', dat had Jole allemaal uitgetikt, alleen bleek het er tijdens het voorlezen tóch niet te staan.
Over vooringenomenheid gesproken.

Tokoloshe | 08-01-16 | 19:03

Jolo is compleet van het padje af. Stel dat bij Volkswagen een groot aantal wagens moedwillig de emissienormen overschrijden. Dan mag je van Jolo niet Volkswagen benoemen, want daarmee besmeur je de reputatie van het hele concern. Dus ook die VW's die binnen de norm blijven. Nee.. Volgens Jolo moet je spreken over overschrijding van normen in het algemeen, en hoe erg dat wel niet is. Godverdomme zeg; zo schiet je toch geen ene fliker op. Man en paard benoemen. Hop!

PureYak | 08-01-16 | 19:02

Waar die naar toe gaat. er heeft iemand iets gedaan en dat is het wel eigenlijk. Weet je van Jole, als ik door een pinda word overvallen zal ik toch echt geen banaan aanwijzen. Dus als elke keer een pinda mij overvalt zal ik toch steeds weer die pinda benoemen. Eindeloos duidelijk vertellen en uitleggen dat het een pinda was die het boefje uithing. Als nu blijkt dat in het land van bananen er ineens pinda's binnenkomen en een pinda doet heel gemeen tegen me, dan zeg ik tegen die pinda dat die moet opflikkeren als die pinda mijn vriendinnetje een ongewenste beurt geeft, dan vertel ik aan ome agent ( met 2 weken bedenktijd) dat die pinda dat gedaan heeft. enz. enz. Trouwens van Jole, leer eens l u i s t e r e n. Want praten kun je als de beste, je praat in 45 min zelfs een uur vol. Communicatie bestaat ook uit luisteren en vooral nadenken en ook een beetje inleven en proberen te begrijpen wat een ander nu eigen jouw wil vertellen. Scheelt een hoop gezeik en de pinda's kunnen gepeld worden van Jole! en jij kan weg!

Mr_Pikibelly | 08-01-16 | 19:02

[x] geschikt voor joop.nl
[ ] ongeschikt voor joop.nl

027 | 08-01-16 | 19:01

Wat is die van Jolo dom, niet normaal meer. Wanneer je het met Merkel eens bent dat de multiculturele samenleving mislukt is MOET je het ook eens zijn met "wir schaffen das" van Merkel. Dit is toch van een stuitende domheid.
Voor van Jolo (dombo) maar een gemakkelijk voorbeeld. Ik vind dat In Nederland overwegend Nederlands wordt gesproken. Dat ben je met mij eens Jolo, toch? Dan ben je het dus ook met me eens als ik zeg dat Nederland in Afrika ligt. Vanzelf toch Jolo!
Daarbij ben je ook nog een verderfelijk iemand Jolo door bewust de uitlatingn van Wierd Duk uit zijn verband te rukken. Kortom lieg je gewoon.

Mariolo | 08-01-16 | 19:01

Jolo 'vergeet' dat het weer moslims waren en dat die eerder aanranden dan Piet en Kees want door de cultuur op basis van het grote toverboek vinden moslims ongelovige vrouwen hoeren.
En het tweede punt waarom het relevant is om te vermelden is omdat we midden in de discussie zitten of wir es schaffen, nou nee. En of het nou vluchtelingen waren of 3e generatie Algerijnen, vind ik helemaal niet relevant. We moeten gewoon van die hele bende af.

pluk-87 | 08-01-16 | 19:01

Het was weer 1 en al karaktermoord. Maar op een simpele vraag wat had Duk nu gelogen, daar kon hij geen antwoord op geven. Ja, iets achter de komma compleet irrelevant in de context. Gezocht, maar daar had hij de hele nacht de tijd voor.

roze_bril | 08-01-16 | 18:59

Wel irritant dat bij de pagina opstarten/verversen volautomatisch het geluid begint mee te lopen, dat is GeenStijl onwaardig want deze site staat er juist bekend om dat ze goed met het internet weet om te gaan...

J.Morika | 08-01-16 | 18:59

-weggejorist-

theo1610 | 08-01-16 | 18:59

-weggejorist-

dwarsedwazigheid | 08-01-16 | 18:59

Van Jole was doodsbang. Het is niet voor niets dat hij zegt dat hij elk woord van de woorden van Duk in de jinek-uitzending heeft bekeken. met een vergrootglas is hij bezig geweest om te zoeken naar een manier om Duks woorden te verdraaien.Met zo iemand valt niet te praten. Hij is zwaar psychisch gestoord.

B. Randnetel | 08-01-16 | 18:59

Tegen zoveel zelfingenomenheid en kortzichtigheid is werkelijk geen kruid gewassen. Wierd houdt zich bijzonder schappelijk staande.
Ik kan dat niet dus ik schaar mij veilig achter de columnisten en reaguurders. Dank.

meervoudig complex | 08-01-16 | 18:58

hahaha wat een slechte vertoning van die Van Jole. Zelfs bij de EO leken ze hem niet echt serieus te kunnen nemen, dankzij zijn domme gezwets.

Nickname85 | 08-01-16 | 18:58

Tijdens m'n studententijd had ik een Pakistaanse huisbaas, die letterlijk elke dag dronken was, behalve tijdens de Ramadan, dat dan weer wel. Egyptische moslims die ik in Japan kende, zopen ook als heidenen op ieder feestje. Moslims zonder de fascistoïde groepsdruk zijn net mensen, Corton.

Over dat vermaledijde Project X: daarin bleek alcohol een belangrijke reden voor het ontstaan van de rellen, en over de combinatie alcohol en jongeren is ook veel gediscussieerd (nu zelfs verboden). Misschien wordt het tijd om de verwoestende invloed van islam op de geest ook eens te bespreken.

Zware Guy | 08-01-16 | 18:58

Van Jole heeft maar drie punten die hij op alle mogelijke manieren blijft maken en herhalen, in deze interviews en op Joop.nl:
1) Deze aanrandingen en verkrachtingen zijn buitengewoon in ernst en omvang, maar het zijn verder doodgewone misdrijven.
2) Wilderiaanse bruinhemden proberen deze gebeurtenis een etnisch tintje te geven. Ze gebruiken dit voorval om hun agenda te pushen, en zijn hypocriet omdat ze anders nooit over verkrachtingen beginnen. 3) Iedereen die beweert dat cultuur of religie een rol speelt bij deze gebeurtenissen is zelf een Wilderiaans bruinhemd en een Minderwaardig Mensch.

Zielig. Zelden iemand zo schril zijn eigen gelijk horen krijsen.

Muxje | 08-01-16 | 18:58

Jole is natuurlijk een zielige vertoning. Hij eist op hoge toon feiten van zijn opponenten en verwijt hun aannames te doen maar hij doet zelf niks anders want iedereen die het niet met hem eens is in deze kwesties, is een PVV-er of Wildersaanhanger, zie zijn columns, zonder ook maar met iets feitelijks te komen.

Basil Fawlty | 08-01-16 | 18:58

Begrijp best dat Duk, Van Jole, die als een hondsdolle chihuahua tegenover hem zit te schuimbekken, geen hand wil geven.

cucamonga | 08-01-16 | 18:57

Van Jole is in paniek en probeert uit alle macht zo hard mogelijk te schreeuwen want dan is het waar, zoveel is duidelijk #DonQuichot

Rest In Privacy | 08-01-16 | 18:57

Hij zit gewoon te genieten die joling. Wat een eng mannetje toch.

VincentTheSaint | 08-01-16 | 18:56

Van Jole is een te onbeduidende kakkerlak om daar eigenlijk een topic aan te wijden, volgende graag...

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 18:56

En wat Wierd ook nog verkeerd zou hebben gedaan, was 'op de tv wijzen' , waar de hele wereld kon zien wie er daar aan het vuurwerkschieten waren richting de Duitsers.
Joh!

Tokoloshe | 08-01-16 | 18:55

Ik zou hem wel eens willen horen als zijn vrouw of dochter daar stond en aangerand werd !

Ook incidentje dat je beter kunt accepteren ?

duitse herder | 08-01-16 | 18:55

Kortom, volgens maatchappelijk autofantast Jole is het allemaal de schuld van de blanke man. Jammer, ik had liever Wierd Duk in discussie gezien met deze onofficiele plaatsvervanger van Rene Danen. En de mensen van de Vara zouden zich eens oprecht moeten afvragen of ze die Jole niet beter de koffieautomaten schoon moet laten maken. Want hij brengt meer schade toe dan je ooit kunt herstellen. Maar goed dat zijn hun keuzes.

ad melkert | 08-01-16 | 18:55

Die Jole ziet zijn eigen links superieure (GL/D66) wereldbeeld in elkaar lazeren en daarom is hij zo fel.
Hij ziet ook wel dat de steun voor zijn kliek die jarenlang geprofiteerd en geparasiteerd heeft van en op deze problematiek enorm aan het afbrokkelen is. De ogen van de mensen gaan open. Daar helpt schreeuwen niet tegen Jole.

bakoenin | 08-01-16 | 18:53

Wat een vuile huichelaar is die Van Jole. Het voorbeeld van Amerika is ronduit onjuist, er was juist een gigantisch mediaspektakel over de ''verkrachtingen'' op de campussen.

1 op de 4 dames zouden zogenaamd verkracht worden tijdens hun studie.

De cijfers waren veel te overtrokken en er zijn tal van voorbeelden dat vrouwelijke studenten het uit hun duim zuigen.

Hoe de fuck kun je een culturen (Islamtisch / bepaalde Arabische landen) die een inferieure kijk heeft op vrouwen in vredesnaam ooit vergelijken met de ''patriarchale verkrachtingscultuur'' van Amerika?

Van Jole moet wel heel dicht bij de afgrond staan als hij dit uit zijn mond kan krijgen.

Kening Redbad | 08-01-16 | 18:53

Roos, Duk... toch zonde dat de vertegenwoordigers van het juiste woord zich aan de ene kant op schrift vaak uitstekend weten uit te drukken, maar in het debat toch enigzins ondergesneeuwd raken.
De beste stuurlui staan uiteraard aan wal, maar toch..
Wierd ging veel te veel mee in het hysterische gejengel van Jole. Moeilijk om te negeren want ongelooflijk wat een onzin die man uitkraamt... maar goed.
Gewoon rustig en kalm de feiten blijven herhalen werkt vaak veel beter. Nu was het 'debat' amper te volgen..

W.A. van Buuren | 08-01-16 | 18:52

Wie is in godsnaam de baas van Van Jole en waarom denkt die persoon dat het een goed idee is om een volslagen Vollidiot als Van Jole van gemeenschapsgeld te betalen??
Laat hem die aaneenschakeling van hyperdebiele uitspraken in de media, de één nog verachterlijker dan de andere, lekker voor eigen rekening maken.

Professor Superhirn | 08-01-16 | 18:52

Flinke nederlaag voor Jole, wat een vertoning.
Zogenaamd alle woorden van Wierd uitgetikt 'omdat hij wist wat ging komen', zelfs de tweetjes tot diep in de nacht verzameld.. en dan vervolgens nog je geleuter niet aan kunnen tonen en gewoon toch nog de woorden in de mond van een ander leggen.. echt, wat een afgang.
Jole mag zijn subsidie per direct inleveren.

Tokoloshe | 08-01-16 | 18:52

Ik heb met plezier gekeken, wetende dat het maar een kort filmpje was.
Over Jole kan ik kort zijn; die hoort in een gesloten inrichting. Hij haalt allerlei zaken erbij (o.a. zijn moslim-collega) die helemaal niets te maken hebben met de gebeurtenissen in Keulen. Of was zijn moslim-collega daar ook? Dat zou natuurlijk ook nog kunnen... En dan die zelfgenoegzame grijns op dat ponem. brrrrr.
.
In ieder geval is de chef van de politie in Keulen vandaag met vervroegd pensioen gestuurd. En dat is MOOI!!!

Lupuslupus | 08-01-16 | 18:52

Ik dacht altijd dat de domheid van van Jole door Geenstijl een beetje werd overdreven.
Na dit gekeken / geluisterd te hebben ben ik echt verbijsterd wat de combinatie van domheid en nul zelfreflectie kan doen met een mens.

Swedish Chef | 08-01-16 | 18:51

Jolo geeft helemaal niet om die vluchtelingen, Jolo geeft alleen maar om Jolo.

sastro | 08-01-16 | 18:51

Kameroudste | 08-01-16 | 18:38
Ik krijg vooral onaangename bulten.

harstef | 08-01-16 | 18:51

Van Jolo is een boxer die zichzelf KO slaat; die heeft geen tegenstander nodig.

james white | 08-01-16 | 18:51

Van jole heeft geen gelijk, maar gaat zeker niet als een 'hysterisch wijf incoherent tekeer'. Legt zijn standpunt goed uit en blijft gewoon rustig (behalve misschien in de laatste twintig seconden).

Kees van Amstel had veel meer tegen kunnen werpen maar was gewoon niet tegen van Jole opgewassen. En die Penoza huisman bleef er netjes buiten en liet ze hun gang gaan zonder partij te kiezen voor van Jole.

Elmauro | 08-01-16 | 18:51

Die Jole is knettergek.
Kan me niet voorstellen dat zelfs een linksmensch het met hem eens is.

kuifkast | 08-01-16 | 18:51

1-0 Wierd. Complimenten aan de presentator die aan het einde Jolo de mon snoerde en zorgde dat Wierd eindelijk eens zijn woord kon doen zonder steeds hysterisch te worden onderbroken. Ook mooi. Allerlaatste opmerking van co presentator/gast. "Het waren geen jongens uit het Westland." Hahahaha. Pets! Jolo werd aan het einde vakkundig gefileerd door Wierd.

Basil Fawlty | 08-01-16 | 18:51

islam maakt meer kapot dan je lief is, weird, dat woordje islam is niet gevallen, terug naar de oorzaak

d' 8hØker | 08-01-16 | 18:50

Zo rolt de VARA... De tering, en dan in een ruk door naar Prime Time #DWDD. Hoe lang nog deze rode gekte?

RobberenRukkie | 08-01-16 | 18:50

Die Jole debatteert als een verongelijkt kind van 10. Nog knap dat die Duk met die vent aan tafel blijft zitten.

Texacoballletje | 08-01-16 | 18:50

Jolo loopt jankend achter de troepen aan. En hij krijgt nog zendtijd ook. Door ons betaald.

horsteknots | 08-01-16 | 18:50

Jammer net te laat ingeschakeld maar wat ik heb gehoord is bijna één op één gelijk met deze interview ergens in 1983 met Jan Maat.
Ik/wij ben/zijn hierop geattendeerd door een andere reaguurder.
Deze is meer dan het beluisteren waard.
weblogs.vpro.nl/radioarchief/2008/08/2...

ProAsfalt | 08-01-16 | 18:50

Om Marcel van Dam, nog zo'n fijn product van de PVDA, te citeren:" Mijnheer van Jole, u bent een minderwaardig mens."

HarryMadox | 08-01-16 | 18:50

Van Jole heeft maar drie punten die hij op alle mogelijke manieren blijft maken en herhalen, in deze interviews en op Joop.nl:
1) Deze aanrandingen en verkrachtingen zijn buitengewoon in ernst en omvang, maar het zijn verder doodgewone misdrijven.
2) Wilderiaanse bruinhemden proberen deze gebeurtenis een etnisch tintje te geven. Ze gebruiken dit voorval om hun agenda te pushen, en zijn hypocriet omdat ze anders nooit over verkrachtingen beginnen. 3) Iedereen die beweert dat cultuur of religie een rol speelt bij deze gebeurtenissen is zelf een Wilderiaans bruinhemd en een Minderwaardig Mensch.

Zielig. Zelden iemand zo schril zijn eigen gelijk horen krijsen.

Muxje | 08-01-16 | 18:50

die laatste zin van die derde meneer.. die was gewoon spijker kop raak..
"het is jammer dat het niet gaat over de feiten: een grote groep vrouwen is aangerand en niet door westerse jongens"
die kop die van jole trok, als je die in de kippenstal hangt leggen ze nooit weer een ei.

jack and friends | 08-01-16 | 18:49

maar dat die van jolo ook echt gewoon door belastinggeld betaald wordt en dat het gros van de nederlandse politiek het met hem eens is is eignelijk gwoon te gek voor weurden

een maffiabaas | 08-01-16 | 18:49

Ergens in een klein hoekje zit er wel een waarheid wat van Jole zegt. Het moet om de misdaad gaan die gepleegd is want dat is op zijn zachts gezegd een kwalijke zaak. Maar tegelijkertijd moet er, wanneer blijkt dat afkomst, achtergrond of geloof de motivatie is geweest, er toch echt wel gepraat gaan worden over dat probleem. Zoals van Amstel al aangeeft is het niet het eerste incident waarbij bepaalde bevolkingsgroepen ter sprake komen als (vermoedelijke) daders. En ja er zitten vast en zeker genoeg goede mensen in die bevolkingsgroepen maar dat neemt nog niet weg dat een deel juist door hun afkomst, achtergrond en geloof dat soort problemen veroorzaken en daar moet je dan over praten. Het blijft ten alle tijden uitschot ongeacht wie/wat ze dan ook zijn maar dat neemt nog niet weg dat wanneer het allochtonen/asielzoekers of noem zo maar op betreft je dat beestje ook bij de naam mag noemen.

Aeque | 08-01-16 | 18:49

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar die Van Jole is hier gewoon te beroerd en te narcistisch om zijn ongelijk toe te geven..
Dat gaat het helemaal worden in 2016: de linkse immigrantenknuffeklaars worden langzaam wakker uit hun ideale droomwereld, maar zijn vervolgens te beroerd om toe te geven dat ze de zaken rooskleurig voorstelden.

Bytemaster | 08-01-16 | 18:49

Van Jole is volledig van het pad af.

snakeplisskin | 08-01-16 | 18:49

HAHAHA! LOL

Jole probeert de Islam te beschermen, wordt er afgesloten met een melding dat er een moskee weer in verlegenheid is gebracht vanwege anti-westelijke gastsprekers.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 18:49

Duidelijke overwinning voor Wierd.

Standard | 08-01-16 | 18:49

Tweede gesprek ook *gaap*, beestje mag nog steeds niet bij zijn naam genoemd geworden, zowel door Jolo natuurlijk als van Amstel of Wierd Duk. Etniciteit of nationaliteit boeit niet eens. Alleen bij uitzetten van belang, wat toch nauwelijks gebeurd. Zoals gewoonlijk complete non-discussies in de media dus.

Willem Hollander | 08-01-16 | 18:48

Wat een vies smerig drammerig betwetertje is de Jolo. Blind als een mol, doof als een kwartel en kwaken als een pad.

Conan de Rabarber | 08-01-16 | 18:48

Ik heb net het item geluisterd en ben nu werkelijk en oprecht de overtuiging toegedaan dat er bij Van Jole een steekje los zit...

notreehugginghippies | 08-01-16 | 18:48

Van Jodel had van mij ook geen hand gekregen, wat een kneus zeg.

Koffieleut | 08-01-16 | 18:48

Mooie eindzin. "Het feit is dat er 100 jonge vrouwen zijn betast en het waren geen westerse boeren jongens die dat hebben gedaan."

je suis bier | 08-01-16 | 18:48

Francisco van Jole is de Glenn Greenwald van Nederland. Je kan deze miezerige mannetjes niet eens journalist noemen, al hun input is puur gericht om journalistiek en intellectueel eerlijke personen persoonlijk zwart te maken en hun bijdrages te vervormen..

hitchslap2.0 | 08-01-16 | 18:48

En aan het eind Van Jole met volle overtuiging geen hand willen geven.
Geweldig.

leo de pejo | 08-01-16 | 18:48

Laatste opmerking van Wierd Duk vat alles samen over Jolo.... Feiten ontkenner!!

Fatwabuster | 08-01-16 | 18:48

Jole.. man... dit is te triest voor woorden, als je Merkel qoute, MOET je , aldus Jole daarom ook haar toekomstvisie voor waarheid aannemen.

Dit is te sneu.

Tokoloshe | 08-01-16 | 18:47

Jeauleaux is een zeer onethische man. Die kun je niet serieus nemen. Moet je niet mee debatteren. Want dat kán niet eens.

_ILT_ | 08-01-16 | 18:46

Wat-erg-dit... Wat een krankjorume VollIdiot is dit.. #VanJole

RobberenRukkie | 08-01-16 | 18:46

Meneer Jole weet, geloof ik, niet dat islam niks met etniciteit te maken heeft maar des te meer met ideologie en cultuur (en dat laatste woord kun je dan misschien beter tussen aanhalingstekentjes schrijven)

J.Morika | 08-01-16 | 18:46

De hele gutmensch bubbel van jolo knalt in zijn bek uit elkaar... Dat is zoooooo duidelijk en hij piept en krijst als een klein kind... hoppa vingers in de oren en tuut-tuut-ik-hoor-tuuut-je-tuuut-niet!!!!

peterdh | 08-01-16 | 18:45

Heb het 10 minuten volgehouden, kan iemand even een koerier sturen om Van Jole z'n medicijnen te brengen. Of beter nog, hem te retourneren naar de inrichting waaruit hij ontsnapt is.

cucamonga | 08-01-16 | 18:45

Ik overweeg bijna weer abonnee te worden van de EO. ;-) Blijft niks over Van Jole.

Lewis | 08-01-16 | 18:45

martymcfly | 08-01-16 | 18:12

Eens. Snap niet dat Duk zich de hele tijd in de val laat lopen, terwijl de argumenten van Jole kinderlijk eenvoudig door te prikken zijn door de probleemstelling duidelijk weer te geven. Dit is namelijk "Massale aanranding, beroving en verkrachting door Islamitische mannen uit onderklasse/asielzoekers, wat decennialang niet meer heeft plaatsgevonden door mannen van andere afkomst." Die laatste bijzin is zeer belangrijk. Die laatste bijzin is zeer belangrijk, aangezien dat aantoont waarom de discussie zich op de afkomst van de daders richt. Dat de daders grotendeels asielzoekers zijn is al aangetoond en had Duk moeten weten en Jole ruikt dat Duk niet goed is ggeonformeerd op dit punt. Hulde voor Corton dat hij dit wel vermeld.

Alpha Runner | 08-01-16 | 18:44

Ik hoop dat jole gepakt gaat worden door Noord Afrikaanse bendes.

diddley2 | 08-01-16 | 18:44

Onvoorstelbaar die jole wat een goedprater wat een rotzak om zo de aandacht te verleggen naar de boodschapper wat een ongelofelijke lul.

diddley2 | 08-01-16 | 18:43

Boer in 020 | 08-01-16 | 18:38 | | Reageer+ | 0

Lol, ik heb ook een behoefte om een bus te koppen als ik hem hoor praten.

hebbuh | 08-01-16 | 18:43

"Hij kent zijn feiten niet" durft Van Jole te beweren. Veel zieliger gaat het niet worden.

brutus68 | 08-01-16 | 18:42

LOL jole heeft alles uitgetikt en dan nog valt het woord vluchtelingen niet, alleen uit de mond van Jole!!

Tokoloshe | 08-01-16 | 18:42

Wat is dat nou toch met die linkschmenschen? Alles altijd maar ontkennen en goedpraten en vóóóóral het beestje niet bij zijn naampje noemen. En dan werd dat Projext-X incident uit Haren er bij gehald zo van zie je wel dat ook blanken raddraaiers zijn? Gadverdamme, je wordt toch zo misselijk van struisvogels als die Van Jole!

Ikdachthetniet | 08-01-16 | 18:42

van Jole, echt die stem man, je trilt als een rietje hoe ongeloofwaardig ben je dan LOL deze man hoort thuis op een plein met een bivakmuts op, schreeuwend en stenen gooiend. Niet in een praatprogramma waar zinnige mensen met elkaar proberen een discussie te voeren die ergens naartoe gaat.

Dutchbeaurouge | 08-01-16 | 18:42

Jolo schreeuwt alleen maar en komt niet met argumenten. Argumenten die Duk geeft worden gemakkelijk en geheel genegeerd.

je suis bier | 08-01-16 | 18:41

O Van Jole...

Lewis | 08-01-16 | 18:41

Je Liegt ! - die verbale vinger wijzing... zo typisch van Jole.

pontius | 08-01-16 | 18:41

harstef | 08-01-16 | 18:39
PreCIES

Claude_Vieaul | 08-01-16 | 18:41

Wat een zielig mannehtje die jole.. hahahahahahahahah echt triest. Hij wurmpt zich in alle hoeken en kiertjes om Duck te pakken op kleine super irrelevante dingen, Duck trap er niet in!

peterdh | 08-01-16 | 18:41

Jole is de typische progressieveling: geen argumenten, enkel moddergooien op de persoon. Zielig mannetje.

VlaamseFriet | 08-01-16 | 18:41

Bedankt van Joligheid kheb mun eerste wegtrekker van 2016 te pakken, wat een zelfvoldane eikel.

pajans | 08-01-16 | 18:40

Mocht je willen of moeten afvallen: kijk en luister naar Jolo.
Getsie!

nemoj me jebat | 08-01-16 | 18:40

Man man man die discussie had mijn moeder nog beter gevoerd.
Ieder kind met wat kennis van de wereld en de huidige demografische bewegingen kon deze problemen voorspellen en ze zijn dan ook voorspeld. Wat ethniciteit hiermee te maken heeft? Culturele opvattingen Jole.. mores.. normen, waarden.. Ze passen hier niet. We willen ze hier niet. Ze moeten jou en mij niet. Dan zijn we toch klaar? Dan mag een subgroep verantwoordelijk zijn voor de acties, maar als -let's say- 10% van de rondrijdende BMW's een fout in het systeem heeft dan haal je ze allemaal terug. Optyfen.

Claude_Vieaul | 08-01-16 | 18:40

whahahah die van Jole weet echt van gekkigheid niet hoe veel harder hij moet gillen om zijn onmacht te maskeren, en gewoon vol op het orgel zonder enig steekhoudend argument.

jack and friends | 08-01-16 | 18:40

hahaha nou kijk eens aan valt inderdaad niet mee te praten man man jolo,advies van mijn kant laat je opnemen zoek een psychiater whatever .. dieptriest jolo leeft in zijn eigen wereld een grote zeepbel

bowlfabriek | 08-01-16 | 18:40

Het is werkelijk níet te geloven. Van Jole moet na deze wanvertoningen direct ontslagen worden bij de VARA.

raskol | 08-01-16 | 18:40

Wat een volstrekt ongeloofwaardige, sorry, leugenachtige man is Van Jole.

Lewis | 08-01-16 | 18:39

Hahahaha, "Duk heeft een grote duim" Alsof een kleptomaan een gelegenheidsdief de les leest.

brutus68 | 08-01-16 | 18:39

Van Jole is zo agressief, ik zit op de radio1 te luisteren, Van Jole is zo agressief onderwijl gewoon klip en klaar liegend en besmeurend, citaten is de mond leggend van Wierd Duk, overslaande stem, dat ik echt verbaasd zit te luisteren.

LibertasSimplex | 08-01-16 | 18:39

Lachen dat Jole denkt dat iedereen bij de grens zijn cultuur van zich af laat vallen.

harstef | 08-01-16 | 18:39

Ik was een redelijk mens. En diep in mijn hart een pacifist. Maar nu heb ik Franco Al Jolomounir horen praten, en nu haat ik mensen.

Boer in 020 | 08-01-16 | 18:38

Sorry, ik heb 30 seconden doorelkaargeschreeuw getolereerd, maar van Jolo krijg ik bulten op hele onaangename plekken.

Kameroudste | 08-01-16 | 18:38

Op het einde van het filmpje komt het smerige opgestoken vingertje weer om de hoe kijken! Even doorscrolken naar het einde!

Optelsommetje | 08-01-16 | 18:38

Echt blij dat het radio is, Jolobeeld erbij had ik niet kunnen verdragen.

Conan de Rabarber | 08-01-16 | 18:38

Die Jole begrijpt er echt helemaal niks van hè? Weird geeft meerdere malen aan dat hij gequote heeft, maar Jolo blijft erbij dat Wierd het geopperd heeft. #TeamWierd

je suis bier | 08-01-16 | 18:37

Ik weet wel wie ik overtuigender vindt.

Lewis | 08-01-16 | 18:37

Van Jole is een kakkerlak!

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 18:37

Elke seconde die ik de stem, leugens, smerige insinuaties en onverholen minachting en haat van Van Jole moet horen, stijgt de kans op een opmerking die me een -weggejorist en opgerot- oplevert.

raskol | 08-01-16 | 18:37

Ik kreeg gewoon letterlijk klamme handen van het luisteren. Van Jole laat hem niet uitspreken, hij spreekt zichzelf tegen en als je zo de discussie wint, dan ben je gewoon in PANIEK. Wat ik overigens best kan geloven als je naar zijn Joop.nl kijkt. Alle reacties op dit onderwerp zijn gehackt door rechtste/objectieve meningen.

Daarnaast kunnen Christenen ook gewoon dronken zijn en toch Christen blijven. Die Islamieten of Noord-Afrikaanse jongens (hoe je ze ook wilt noemen) ja die waren dronken en randde meisjes aan, maar dan kunnen ze toch nog steeds Islamitisch zijn?! Maar laat ik even in meegaan met hem: vooruit het gaat niet om de religie, MAAR het gaat wel om de cultuur waar die gasten vandaan komen.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 18:37

Je mag daders niet wegzetten als ze Noord Afrikaanse Mohammedaan zijn. Wegzetten is namelijk voorbehouden aan Francisco van Jole, die bij voorkeur iedereen die het niet met hjem eens is xenofoob noemt.

bergsbeklimmer | 08-01-16 | 18:36

Ik luister en huiver huiver huiver huiver
Walgelijke kerel die jole bloedruk zink zink zink

diddley2 | 08-01-16 | 18:36

Van Jole is voer voor psychiaters. De man behoort in een gesloten GGZ-instelling.

brutus68 | 08-01-16 | 18:36

Kan iemand die Van Jole uitzetten? Wat een ontzettend arrogante berg stront is die man.
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?
Mag ik even uitpraten?

Boer in 020 | 08-01-16 | 18:35

Heer van Jole probeert uit alle macht het eigenlijke onderwerp te ontwijken door allerlei truukjes te proberen en er van alles en nog wat bij te halen. Enge vent.

chuchundra | 08-01-16 | 18:35

Lewis | 08-01-16 | 18:34
Zieke geest inderdaad.

Bram van Ojik | 08-01-16 | 18:35

Godver wat een karaktermoordenaar die Van Jole. Geen énkele inhoud, alles op de man.

raskol | 08-01-16 | 18:35

Ha ha ha, Van Jole verwijt iemand 'vanuit veronderstellingen' te praten.

Lewis | 08-01-16 | 18:34
-weggejorist-
eikenloof | 08-01-16 | 18:34

Van jole is waardeloos als schrijver , als spreker, en als mens in het algemeen.
Me hart huilt dat ik meebetaal aan deze linkse pusvlek.

hebbuh | 08-01-16 | 18:34

Punt 1: dat verhaal dat die Jolo doet over verkrachtingen op de Amerikaanse universiteit stond in Rolling Stone, en die hebben dat moet rectificeren want het was een en al bij mekaar gelogen, zie b.v.
:http://www.theatlantic.com/national/archive/2015/04/rolling-stone-retracts-explosive-university-of-virginia-rape-article/389712/
Punt 2: het is duidelijk dat elk verband dat duidelijk aanwezig is tussen de ongebreidelde instroom van ILLEGALEN (ik zeg het nog maar een keer) en dit soort georganiseerde terreur (want dat is het) niet gelegd mag worden. Jolo wordt steeds agressiever, emotioneler en onsamenhangender in zijn poging iedere oppositie te overschreeuwen.
Ik heb er spijt van dat ik dit fimpje heb bekeken. Gewoon weer het zoveelste bewijs dat de media, zeker de VARA, niets maar dan ook niets meer te maken heeft met de realiteit waar wij allen in moeten overleven. Ergens hoog op een plateau, prekend over fatsoen en wat je wel en niet mag zeggen, en wij hier beneden, de wolven in aantocht en een machteloze rechtstaat. Bagatelliseren van Charlie Hebdo: het was hun eigen schuld. Bataclan: ja maar de eigenaar had iets met wapenhandel. Rellen in de buitenwijken van Parijs: ja maar ze hebben geen werk. Georganiseerde massaverkrachtingen: ja maar Groningen.
En dan is dit nog maar het begin. Lees het Gatestone Institute er maar op na, hoe Zweden verkrachtingsparadijs nummer 1 is geworden. Waardoor? Door de wegkijkers, de Jolo's, de apologeten, die hun andersdenkende medemens zo hartgrondig haten dat ze hun ziel aan de duivel zouden verkopen.

Rest In Privacy | 08-01-16 | 18:33

Ha ha, Van Jole krabbelt al terug voordat hij kan uitleggen wat hij bedoelt.

Lewis | 08-01-16 | 18:32

Heb het toch nog 10 minuten volgehouden, toen moest ik k*ts*n...

eerstneukendanpraten | 08-01-16 | 18:32

Hmm, van Jolo zuigt eerst aan een helium ballon voordat hij begint te praten?

Conan de Rabarber | 08-01-16 | 18:32

@ ich habe es gewusst | 08-01-16 | 18:29
Ik vind het heel goed van je dat je twee jaar dat werk hebt willen doen.
Punt.

Lewis | 08-01-16 | 18:31

als je alleen al die bij voorbaat zelfvoldane arrogante kop(lichaamstaal zegt heeel veel over sommige personen) van van jolo ziet ,weet je al dat elke discussie met dit figuur zinloos is,echt zo zonde van je tijd.

bowlfabriek | 08-01-16 | 18:30

Ik heb 2 jaar bij vluchtelingenwerk gewerkt.Ja ja ik weet het, maar dat is niet het punt. Ik heb ca. 100 clienten gehad. Elke keer gevraagd "als we je nu 40.000 euro bieden zodat je weggaat en nooit meer terug komt, ga je dan akkoord? 90 % zei ja.
Je begrijpt dat ik een stuk idealisme kwijt ben.

ich habe es gewusst | 08-01-16 | 18:29

Hij heeft een goede babbel, maar het is ook makkelijker om zijn standpunten te verdedigen dan die van rechts vanwege de continue gevoeligheden. d.w.z. Gevoeligheden in het westen, in het Midden Oosten bijvoorbeeld is het makkelijker om religie te verdedigen t.o.v. secularisatie dan hier, dat ligt daar dan weer gevoelig. Zo wint een spreker daar dus ook snel een debat.
.
Maar wij weten donders goed wat er in Europa speelt, in het mijnenveld dat politiek correctisme is echter kost het tien keer meer energie om deze standpunten uit te dragen. Het is ook vraag of je je eigen cultuur wilt verdedigen of niet, of je als volk vernederd wilt worden of niet, of je je winaars-standpunt wilt inleveren voor het goede van andere volkeren of niet.
.
Er was 1 debater die Van Jole eenvoudig van repliek had kunnen bedienen en dat was Fortuyn.

Sergeant_Peper | 08-01-16 | 18:29

Ai, jammer dat het Van de Brink niet is.

Lewis | 08-01-16 | 18:29
-weggejorist-
eikenloof | 08-01-16 | 18:29

Oh, smullen dit!

nemoj me jebat | 08-01-16 | 18:29

@Lewis | 08-01-16 | 18:22
Helemaal gelijk. Hij bagatelliseert het probleem gewoon. Hoezo hebben we het niet over blanke mannen? omdat het geen blanke mannen waren! Of kent hij een soortgelijk incident, waarbij d u i z e n d mannen en masse vrouwen lastig vallen? Wat een ongelofelijke droplul is dit figuur zeg.

God Zelf | 08-01-16 | 18:28

Kees wordt gemondsnoerd. Is Von Jole niet iets voor onze staatsmedia?

ik zei het toch | 08-01-16 | 18:28

martymcfly | 08-01-16 | 18:12
Ben het volkomen met je eens. ik ben langzamerhand bijna extreemrechts, maar Jolo is hier behoorlijk sterker, inhoudelijk. Dat komt omdat het juiste punt niet gemaakt wordt: in normale beschavingen zou een aanrander door de rest gestraft worden, maar bij deze islamitische cultuur lijkt massale aanranding massaal goedgekeurd en dat is zo beangstigend. Dat is waarom we het wel degelijk over deze specifieke groep moeten hebben en niet over het individu.

RigouReus | 08-01-16 | 18:27

Ik kan alleen naaar die kwal kijken omdat ik weet dat hij momenteel met 300kmh uit de bochtb aan het vliegen is.

sneakysnake | 08-01-16 | 18:27

Wat is die van Jole een one trick pony. Hij is nu echt het product van jarenlang wegkijken. Geestig bijna om hem te horen en zien worstelen met duidelijk trillende stem van de opgekropte spanning en woede. Deze man ziet het einde van zijn vurig gewenste tijd naderen en denkt daarover niet na, hij wil zich niet aanpassen, hij gaat er vól tegenin. Op zich bewonderenswaardig maar dan wel van het niveau Don Quichot. Daar moeten we nu ook een beetje om lachen. Fransisco beste vriend; als alle feiten tegen jouw theorie spreken, dan klopt je theorie niet. Face it, soms is t leven anders als dat je zou willen dat het is. Stap de volwassen wereld binnen, open je ogen, dat brengt je meer als met je hoofd onder je kussen gaan wensen dat het monster in de kast er niet is. Its there. Larger than life. Maar ik vind je wel een schattig volhoudertje met die wenkbrauwtjes hoor. Take care. En houd je oog op de toekomst gericht, niet op het verleden, die eerste is er namelijk sneller als dat je denkt, die laatste komt nooit meer terug.

Dutchbeaurouge | 08-01-16 | 18:27

@Sergeant_Peper | 08-01-16 | 18:19
Zoals beweren dat het net zo goed christelijke Marokkanen en Algerijnen hadden kunnen zijn. Het racisme kwam overduidelijk van één kant af.
Mensen zoals Van Jole interesseert het werkelijk geen zak wat er met die vrouwen en kinderen is gebeurd. Het is dan ook moeilijk te geloven dat dit soort mensen echt zo begaan is met vluchtelingen. Ze gebruiken de vluchtelingen vooral als vehikel om zich verheven voelen zodat ze neer kunnen kijken op al die anderen. Kijk hem weer eens met dat vieze vingertje van hem.

Oeleflaffel | 08-01-16 | 18:27

Jammer dat Kees die Jolo niet wat beter van repliek dient, maar het is ook lastig discussiëren met zo'n idioot.

Ronman2k | 08-01-16 | 18:27

Fransicco Jolo altijd -1000

tejootje | 08-01-16 | 18:27

Zuipen = geen moslim. Wat een simpele ziel die Corton. Hij is getrouwd en derhalve kan nooit een ander wijf neuken. Dat is niet mogelijk gewoon.

Bram van Ojik | 08-01-16 | 18:27

En Eric Corton moet hem toch nog een beetje te hulp schieten op het eind...

Lewis | 08-01-16 | 18:27

Wat moet je wel niet van jezelf denken, als je een paar maanden geleden met je plakaatje "Welcome Refugees" tussen de meute Gutmenschen stond te zingen? Probeerde voedsel uit te delen en de zak uit je handen gegritst werd? En zie je wat voor wolven je binnengehaald hebt. En zonder geldig paspoort is het voor de Officielen lastig uitzetten, want mag niet, en doe je het toch is er wel een of ander rechterje dat, na een ferme trek van de "vredespijp" (kuch), beslist dat de asielzoeker teruggevlogen moet worden en een vette schadevergoeding uitgekeerd krijgt.

In de jaren 70 en 80 kon je al met een passer, punt in vluchtelingkije en potlood in nederland, een grote circel trekken, en de leraar maatschappijleer vragen of er niet misschien een plekje "dichter bij huis" was dat ook veilig was, en waarom ze dan toch zo ver gingen reizen (hint: economische bijbedoelingen). Maar ja dan was je toen al een racist.

Maar ik weet al wat Merkel gaat zeggen over hoe het kan dat al dat tuig van de richel het land in kwam: Wir Haben Es Nicht Gewusst. En plausibel, want in de krant en op het journaal zie je alleen maar Vader (baard) + Moeder (hoofddoek) + Huilende Kindjes.

EnNouJijWeer | 08-01-16 | 18:26

wat een misselijke modderkreek zeg die Jolo.

ik houd maar op met reageren want mijn bloed begint te koken als ik naar die slijmerige sliert blijf kijken.
dan ga ik dingen zeggen of doen die ik niet kan verantwoorden. en dat is die lullo niet waard.

carenza | 08-01-16 | 18:26

Ik maak me ernstig zorgen over de geestelijke toestand van Fransisco van Jole. Ik herinner me dat hij vroeger wel zinnige dingen kon zeggen, maar deze man is nu volledig geradicaliseerd. Pijnlijk.

Pirata piraticus | 08-01-16 | 18:26

Je moet elke discussie met Jolo eigenlijk beginnen met een statement: "Jole, ik vind je een eng mannetje. Dit gaat geen discussie worden waar de mensen op zitten te wachten. Wat is daarop je antwoord?"

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 18:24
-weggejorist-
eikenloof | 08-01-16 | 18:23

Wierd zal Van Jolo met een paar argumenten met gemak onder tafel moeten lullen. #TeamWierd

je suis bier | 08-01-16 | 18:23

Wat is die Fascisco von Jole toch een vreselijke vent zeg!
Alsof het niets met de islamitische/Arabische cultuur te maken heeft?!?
Jammer dat Kees van Amstel niet zo goed tegen die wegkijker Van Jole opgewassen was... (hij was veel te bang om voor racist uitgemaakt te worden)

saintinel | 08-01-16 | 18:22

U hebt wel gelijk hoor, meneer Van Jole, zitten we nou al VIER hele dagen te mieren over dat akkefietje in Keulen! Ik moet toegeven dat ik me daar zelf ook aan bezondigd heb.
Dat daar amper duizend verse asielzoekers, o nee, het was zelfs maar een deel, dat daar amper een paar honderd verse asielzoekers nú al het lef hebben een stad als Keulen op stelten te zetten, vrouwen aan te randen, totaal schijt te hebben aan het land waar ze willen komen leven, terwijl we allemaal weten dat er in Duitsland vele honderdduizenden van dat soort mensen zich zijn komen melden en zich nog zullen melden, en hier in Nederland ook tienduizenden, en we zomaar het idee hebben dat als duizend, o nee, een paar honderd van dat soort testosteronbommen een dergelijke walgelijke daad kunnen uitvoeren in Keulen, dat hier óók best eens mogelijk zou kunnen zijn, terwijl we dit fenomeen op deze schaal toch echt niet eerder kenden in West-Europa en we daar gewoon van schríkken - heel kortzichtig en xenofobisch -, is natuurlijk allemaal volstrékt geen reden om het te hebben over wat voor mensen dat dan dóén, over wat het betekent als we vele duizenden van die mensen in onze samenleving loslaten, over de mogelijke impact op onze samenleving, op onze vrouwen met name.
U hebt helemaal gelijk, vier úúr was al te lang geweest! Waar hébben we het over!
We moeten hier op GeenStijl en in de rest van de media héél snel ophouden over wat er in Keulen is gebeurd! Snaveltjes toe en kop in het zand, NU!

Lewis | 08-01-16 | 18:22

Morgen op Dumpert? Ik moet helaas gaan

Dommelsch | 08-01-16 | 18:21

Wierd nu @EenVandaag

RobberenRukkie | 08-01-16 | 18:21

Jezus man... wat is die Jolo een zielige gast! Je zou toch gewoon hard met je vuisten op tafel moeten slaan en zeggen:

*BAM!* Yo Jolo, als we niet al die mensen hadden geimporteerd hadden we nu niet zo godvergeten tyfuszooi gehad! Eikel! Punt.

Dat valt toch niet meer te ontkennen, daar valt toch niet meer om heen te draaien, dat kun je toch niet meer zo recht lullen in een discussie door andere puntjes te belichten en lood om oud ijzer te benoemen.

Het is zo klaar als een klontje! Eenvoud. Tuig erin gehaald == rotzoot.... Nog meer mensen importeren == nog meer rotzooi....

Doe nou niet zo zielig jonguh!!!

peterdh | 08-01-16 | 18:20

Elke keer als ik die Jolo hoor praten of enkel maar zie, dan sneuvelt er hier wat. Ik ken maar weinig mensen die zoveel agressie bij mij opwekken.

blendedperfection | 08-01-16 | 18:19

-weggejorist-

Fatwabuster | 08-01-16 | 18:19

'Je zegt alleen dingen die uitkomt', dat is wat links decennia doet.

Sergeant_Peper | 08-01-16 | 18:19

Jolo zegt dat wij generaliseren, hoezo, d'r is maar een islam, en hoe je de islam ook noemt (vuur Rutte, terrorisme, noord Afrikaans etc), het is en blijft islam.

d' 8hØker | 08-01-16 | 18:18

Dat triomfantelijke grijnsje op die kop van Jolo. Steeds maar aan het woord om het debat te winnen, maar ik weet nou nog steeds niet wat zijn punt is. Je mag van hem alles benoemen en toch weer niet, maar hij wil het over sexuele aanranding hebben, maar niet over Noord-Afrikanen. Ik weet wel waarom. Als je het over alleen de sexuele aanranding hebt, gaat ie roepen dat dat ook in andere landen gebeurt. En weg is de discussie waar het over gaat: Noord-Afrikanen en Arabieren die als ongeleide projectielen Europa naar de kloten komen helpen.

Graaf van Egmont | 08-01-16 | 18:18

Na 8 minuten afgehaakt, wat een vluchtelingen knuffelaar.

Ongeblustekalk | 08-01-16 | 18:17

Als Jolo overstuur raakt begint hij als Ernie te klinken.

Sadomassochristus | 08-01-16 | 18:15

Volgens jolo is ALLES ondergeschikt aan policor. Ik heb 'm -per ongeluk- wel eens op de radio geheaurd, maar wat heeft dat vara-mannetje een verwrongen wereldbeeld.

Anjin Mohammed | 08-01-16 | 18:15


De Drenth | 08-01-16 | 18:07
Zo, dat lijkt erop! Die Arnold K. durft.

Normpje | 08-01-16 | 18:15

Btw hep die Francisco ook homo of is dat alleen die parodie Francisca?

Ongeblustekalk | 08-01-16 | 18:15

Knap dat hij het nog probeert. Ik heb het allang opgegeven. Hoe hoger de stapel boeken word die ik heb gelezen, hoe meer standpunten ik herzie door de feiten die ik tot mij neem. Hoe meer ik in contact kom met mensen die wel intellect bezitten.. hoe meer ik erachter kom dat het nutteloos is .

Meeste mensen kunnen niet echt nadenken en zullen dat ook nooit kunnen. Laat staan toegeven dat ze er misschien ooit eens naast zaten..

trenthopper | 08-01-16 | 18:14

Ben heel erg benieuwd.

Kan weleens een historisch gesprek worden waarvan de soundbites over decennia nóg te horen zijn.

Jole is gestoord trouwens. Zelfingenomen zak hooi. Wordt agressief als je kritiek op hem hebt. Walgelijk mannetje.

Willianus Wortelus | 08-01-16 | 18:13

was het niet eens met die joop.nl gast, maar hij won wel de discussie hier. Was veel aan het woord, articuleerde beter en maakte zijn punten veel duidelijker.

martymcfly | 08-01-16 | 18:12

Die 2 fragmenten lopen door elkaar heen, fix dat ff mannen.

Ongeblustekalk | 08-01-16 | 18:10

De Jolo's van deze wereld hebben de discussie zo plat gegooid met hun polcolor geouwehoer. De kans dat de beer los gaat is akelig reëel. www.nrc.nl/handelsblad/2016/01/08/in-m...

De Drenth | 08-01-16 | 18:07

@Sergeant_Peper | 08-01-16 | 18:04
Eng he?

nietoftochwel | 08-01-16 | 18:07

In Duitsland heb je het gezegde "an die dumme stirn gehoert die geballte faust"
Moest er even aan denken toen ik Jole zag, maar uiteraard is dit b.w.v.s bedoelt

ich habe es gewusst | 08-01-16 | 18:07

Dat lachje van Von Jolo, dat is waarom het niet goed meer gaat komen.

Sergeant_Peper | 08-01-16 | 18:04

2016 wordt het jaar waarop de grachtengordel wakker wordt.

DaRealSwag | 08-01-16 | 18:04

Ik heb het vanmiddag live geluisterd, maar wat een dom kortzichtig ventje is die van Jole toch. Beschuldigd anderen er van dat er bewust zaken worden verzwegen in berichtgevingen als het toevallig zo uitkomt. iets met een pot en ketel...

Snap je!? | 08-01-16 | 18:03

#jesuisweird

LibertasSimplex | 08-01-16 | 18:02

Wegkijken op de radio. Het heeft iets drammerigs. Ben benieuwd zo. Hup Wierd.

de Voorzittert | 08-01-16 | 17:59

kudt #hashtag #TeamWierdDuk

Snap je!? | 08-01-16 | 17:59

Go Wierd @TeamWierdDuk

Snap je!? | 08-01-16 | 17:59

Dank voor deze link!!! Bier en chips pakken doet. #hupwierd

RobberenRukkie | 08-01-16 | 17:58

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl